Wat is de beste Borstkolf van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 23 mei, 2024

Het kopen van een goede Borstkolf is een lastige opgave. Wat is de beste Borstkolf van 2024? Na het analyseren van 697 Borstkolfen kwam de Forgoods Borstkolf Electrisch Dubbel als beste uit onze Borstkolf-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Borstkolfen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Borstkolfen-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Borstkolf-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Borstkolfen

1Score: 9.7
Forgoods Borstkolf Electrisch Dubbel
Beste borstkolf
Forgoods Borstkolf Electrisch Dubbel
Forgoods
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.3
Forgoods Borstkolf Electrisch Dubbel
Forgoods Borstkolf Electrisch Dubbel
Ga naar laagste prijs
3Score: 9
Evite Elektrische Draadloze Borstkolf Handsfree
Evite Elektrische Draadloze Borstkolf Handsfree
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.8
Vulpes Goods® BabyCare Handsfree Borstkolf
Vulpes Goods® BabyCare Handsfree Borstkolf
Vulpes goods
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.5
Forgoods Borstkolf Electrisch Dubbel
Forgoods Borstkolf Electrisch Dubbel
Forgoods
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.3
Medela Harmony
Medela Harmony
Medela
Ga naar laagste prijs
7Score: 8
Unbranded Handsfree Borstkolf met 25
Unbranded Handsfree Borstkolf met 25
Unbranded
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.7
Felin Borstkolf Dubbele Elektrische Borstkolf
Felin Borstkolf Dubbele Elektrische Borstkolf
Felin
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.5
Medela Freestyle Hands-Free borstkolf Dubbele
Medela Freestyle Hands-Free borstkolf Dubbele
Medela
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.1
Felin Handsfree Borstkolf - Dubbele
Felin Handsfree Borstkolf - Dubbele
Felin
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Borstkolf Koopgids

Met een borstkolf haal je eenvoudig meer melk uit de borsten en hou je de lactatie op gang. In deze koopgids leer je welke soorten er zijn en ontdek je de beste borstkolven.

Waar dient een borstkolf voor?

Een borstkolf voor mensen wordt voornamelijk gebruikt door moeders die borstvoeding geven, maar om welke reden dan ook niet in staat zijn om hun baby direct te voeden. De borstkolf wordt gebruikt om melk uit de borsten te halen, zodat deze opgeslagen kan worden en later gebruikt kan worden om de baby te voeden.

De borstkolf kun je ook gebruiken om de lactatie op gang te houden of te stimuleren als een moeder moeite heeft met het produceren van voldoende melk.

Daarnaast kan een borstkolf ook worden gebruikt door moeders die willen afkolven om hun melkproductie op peil te houden, bijvoorbeeld als ze gaan werken of een tijdje weg zijn van hun baby.

Hoe kies je een kolf?

Als je op zoek bent naar een kolf, is het belangrijk om enkele dingen in overweging te nemen voordat je een keuze maakt. Hier zijn enkele dingen waar je op moet letten bij het kiezen van een kolf:

 • Gebruiksdoel: Bedenk waarvoor je de kolf gaat gebruiken. Wil je de kolf alleen gebruiken voor af en toe kolven, of ga je veel kolven? Hoeveel melk ga je per keer kolven? Dit kan invloed hebben op de keuze voor een elektrische of handmatige kolf.
 • Comfort: Bedenk of je comfortabel bent met het gebruik van een handmatige of elektrische kolf. Een elektrische kolf kan bijvoorbeeld meer opties hebben voor comfort zoals verschillende snelheden of massagefuncties.
 • Budget: Bedenk hoeveel je bereid bent uit te geven voor een kolf. Elektrische kolven zijn vaak duurder dan handmatige kolven.
 • Onderhoud: Bedenk of je in staat bent om de kolf goed te onderhouden en te reinigen na gebruik. Sommige elektrische kolven hebben bijvoorbeeld meer onderdelen die kunnen breken of stuk gaan, en dit kan invloed hebben op de keuze voor een kolf.
 • Merken: Vergelijk de verschillende merken en modellen van kolven die beschikbaar zijn en lees reviews van andere gebruikers.
 • Mobiel gebruik: Als je vaak onderweg bent of op reis gaat, dan is een handmatige kolf een handige optie.

Handkolf vs. elektrische kolf

Of een handkolf of een elektrische kolf beter is, is afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en situatie. Hier zijn enkele overwegingen om in gedachten te houden bij het kiezen tussen een handkolf en een elektrische kolf:

 • Prijs: Handkolven zijn vaak goedkoper dan elektrische kolven, dus als budget een belangrijke factor is, zou een handkolf een goede keuze kunnen zijn.
 • Mobiele gebruik: Een handkolf is gemakkelijk mee te nemen, dus als je vaak onderweg bent of op reis gaat, dan is een handkolf een handige optie.
 • Melkproductie: Elektrische kolven zijn vaak efficiënter in het verzamelen van melk dan handkolven, vooral als je veel melk moet kolven of als je moeite hebt met het op gang houden van de lactatie.
 • Comfort: Elektrische kolven hebben vaak meer opties om het comfort te verhogen zoals verschillende snelheden of massagefuncties.
 • Duurzaamheid: Elektrische kolven hebben soms meer onderdelen die kunnen breken of stuk gaan, dus als je op zoek bent naar iets wat langer mee gaat, dan is een handkolf misschien een betere keuze.

 

Dubbele kolf

Met een dubbele kolf kun je twee borsten tegelijk kolven, waardoor het proces sneller gaat en je meer melk in een kortere tijd kunt verzamelen. Dit is handig als je veel melk moet kolven of als je weinig tijd hebt.

Een dubbele kolf kan ook helpen bij het op gang houden van de lactatie, vooral als je moeite hebt met het produceren van voldoende melk.

Daarnaast kan een dubbele kolf ook handig zijn als je bijvoorbeeld gaat werken of een tijdje weg bent van je baby en je melkproductie wilt op peil houden.

hero illustration

Hoe testen we Borstkolfen?

Om de beste Borstkolf te bepalen, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Borstkolf-test hebben we 697 Borstkolfen geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze Borstkolf-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we gegevens verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Borstkolf-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen Borstkolf-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het kopen van de beste Borstkolf in 2024. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 697 Borstkolfen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Borstkolfen in een handige lijst

1. Beste borstkolf: Forgoods Borstkolf Electrisch Dubbel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Forgoods Borstkolf Electrisch Dubbel

 • list plusMogelijkheid om twee borsten tegelijk af te kolven en twee flesjes tegelijk te vullen, ideaal voor moeders van een tweeling.
 • list plusElektrisch model met een oplaadbare accu en USB-adapter, waardoor je overal en altijd kunt opladen.
 • list plusZuigkracht kan worden aangepast naar negen niveaus en is uitgerust met een massagefunctie in vier stappen, wat het kolven efficiënt en comfortabel maakt.

Nadelen Forgoods Borstkolf Electrisch Dubbel

 • list plusHet kolven mag geen pijn doen en regelmatig wisselen van borst tijdens het kolven wordt aanbevolen.
 • list plusBewaartijd van moedermelk varieert afhankelijk van de bewaaromstandigheden.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.53
Gebruiksgemak
9.61
Als kersverse moeder die borstvoeding geeft, kan ik met zekerheid zeggen dat de dubbele elektrische borstkolf van Forgoods een absolute aanwinst is. Deze borstkolf maakt het mogelijk om tegelijkertijd aan beide borsten te kolven en twee flesjes tegelijkertijd te vullen, wat ideaal is voor moeders van een tweeling.

Wat deze borstkolf onderscheidt van andere modellen is het feit dat het elektrisch is en beschikt over een oplaadbare accu en USB-adapter. Dit betekent dat je overal en altijd kunt opladen, wat ontzettend handig is voor drukke moeders onderweg. Bovendien is de borstkolf compact en licht, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is.

De dubbele elektrische borstkolf van Forgoods heeft verschillende kenmerken die het kolven efficiënt en comfortabel maken. De zuigkracht kan worden aangepast naar negen niveaus, van zacht tot sterk, zodat je zelf kunt bepalen wat het meest comfortabel is voor jou. Daarnaast heeft de borstkolf een massagefunctie in vier stappen, wat de melkproductie stimuleert.

Bij de borstkolf worden twee kolfflesjes geleverd, waarvan je er bijvoorbeeld eentje in de koelkast kunt bewaren. De moedermelk blijft tot drie dagen goed voor consumptie. Ook ontvang je een dop met speen voor het flesje, zodat je jouw baby direct na het kolven kunt voeden.

Wat ik persoonlijk erg fijn vind aan deze borstkolf is het touchscreen, waarmee je gemakkelijk kunt schakelen tussen de verschillende standen en programma's. Daarnaast heeft de borstkolf een stille motor, waardoor niemand in de gaten heeft dat je aan het kolven bent, wat vooral handig is wanneer je niet thuis bent.

De borstkolf is voorzien van een duidelijk led-display dat ook in het donker goed leesbaar is. Hierop wordt het niveau van het kolven, de massage en de batterij weergegeven. Bovendien is de borstkolf 100% veilig en accuraat, BPA-vrij en volledig CE-gecertificeerd.

Een belangrijk aspect van deze borstkolf is dat hij zowel op het lichtnet als op batterijen werkt, waardoor hij zowel thuis als onderweg te gebruiken is. De borstkolf is praktisch en gebruiksvriendelijk, met een zacht massagekussen voor optimaal comfort.

Hoewel er geen negatieve reviews zijn van gebruikers, is het belangrijk om op te merken dat kolven geen pijn mag doen en dat regelmatig wisselen van borst tijdens het kolven wordt aanbevolen. Daarnaast is het handig om te weten dat de bewaartijd van moedermelk kan variëren, afhankelijk van de bewaaromstandigheden.

Al met al is de Forgoods Borstkolf - Elektrisch - Dubbel - Blauw - Model 2023 een uitstekende keuze voor moeders die borstvoeding geven. Met zijn vele handige functies en gebruiksvriendelijkheid biedt deze borstkolf alles wat je nodig hebt om efficiënt en comfortabel te kolven. Het is een betrouwbaar en duurzaam product dat voldoet aan strenge veiligheidsnormen en een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Forgoods Borstkolf Electrisch Dubbel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Forgoods Borstkolf Electrisch Dubbel

 • list plusDubbel afkolven en vullen van twee flesjes tegelijk voor maximale efficiëntie
 • list plusNegen niveaus van zuigkracht en viertraps massagefunctie voor stimuleren van melkproductie
 • list plusTouchscreen, stille motor, en compacte vormfactor met oplaadbare accu voor draagbaarheid en gebruiksgemak

Nadelen Forgoods Borstkolf Electrisch Dubbel

 • list plusStrikte retourvoorwaarden vanwege hygiënegevoeligheid
 • list plusMogelijkheid dat sommige moeders de voorkeur geven aan meer gespecialiseerde functies aangeboden door concurrenten

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.53
Functionaliteit
9.53
Gebruiksgemak
8.78
Ik ben zo enthousiast om de Forgoods Borstkolf - Electrisch - Dubbel - Wit - Model 2023 te introduceren, een revolutionair apparaat dat het geven van borstvoeding voor moeders gemakkelijker maakt dan ooit tevoren. Met de mogelijkheid om twee borsten tegelijk af te kolven en twee flesjes tegelijk te vullen, biedt deze dubbele elektrische borstkolf van Forgoods een ongeëvenaard niveau van efficiëntie en gebruiksgemak. Met maar liefst negen verschillende zuigkrachtniveaus, variërend van zacht tot sterk, en een viertraps massagefunctie, kun je precies afkolven zoals jij dat wilt.

Dit geweldige apparaat is ook voorzien van een handig touchscreen, waarmee je eenvoudig tussen verschillende standen en programma's kunt schakelen. De stille motor en duidelijke led-display maken het gebruik discreet en handig, zowel thuis als onderweg. Met zijn compacte en lichte vorm, oplaadbare accu en USB-adapter, biedt deze borstkolf ultieme draagbaarheid en flexibiliteit. Bovendien is het 100% veilig en accuraat, BPA-vrij en volledig CE-gecertificeerd, wat zekerheid geeft aan kritische moeders zoals jij.

Een van de meest indrukwekkende kenmerken van deze borstkolf is de mogelijkheid om moedermelk tot drie dagen goed te bewaren in de koelkast. De inclusieve accessoires, zoals twee kolfflesjes, een dop met speen en een zacht massagekussen, versterken de functionaliteit en veelzijdigheid van dit apparaat. En het feit dat het zowel op het netwerk als op batterijen kan werken, maakt het praktisch voor dagelijks gebruik, terwijl de zachte siliconen pad zorgt voor comfort tijdens het kolven.

Hoewel dit apparaat over het algemeen indrukwekkend is, zijn er enkele aspecten om rekening mee te houden. De hygiënegevoeligheid van het product resulteert in strikte retourvoorwaarden, wat begrijpelijk is maar de aankoopbeslissing kan beïnvloeden. Ook is het belangrijk om op te merken dat, ondanks de veelzijdigheid, sommige moeders mogelijk de voorkeur geven aan meer gespecialiseerde functies die door concurrenten worden aangeboden.

Al met al is de Forgoods Borstkolf - Electrisch - Dubbel - Wit - Model 2023 een opmerkelijk krachtig en innovatief product dat moeders een ongekend niveau van gemak, efficiëntie en veelzijdigheid biedt bij het geven van borstvoeding. Met zijn technologische vooruitgang, intuïtieve bediening en aandacht voor veiligheid, blijft deze borstkolf trouw aan de reputatie van Forgoods als een toonaangevend merk op het gebied van borstvoedingsproducten.🌟

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Evite Elektrische Draadloze Borstkolf Handsfree

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Evite Elektrische Draadloze Borstkolf Handsfree

 • list plusPijnloos kolven voor meer comfort
 • list plusHandsfree en draagbaar ontwerp voor vrijheid van gebruik
 • list plusDraadloos en USB-C oplaadbaar voor gemakkelijk opladen en gebruik

Nadelen Evite Elektrische Draadloze Borstkolf Handsfree

 • list plusVereist regelmatig schoonmaken voor hygi\u00ebne

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.68
Functionaliteit
9.03
Gebruiksgemak
9.23
Ik ben dol op de Evite Elektrische Draadloze Borstkolf! Het is een innovatieve en handige oplossing voor moeders die borstvoeding geven. Met zijn compacte en lichte ontwerp is deze borstkolf speciaal ontworpen voor onopvallend, gebruiksvriendelijk en zeer efficiënt gebruik, waar je ook bent. Het onderscheidt zich door zijn handsfree en draagbare ontwerp, waardoor moeders de vrijheid hebben om te kolven waar en wanneer ze maar willen, zonder in te leveren op de kwaliteit van de borstvoeding.

Een van de opvallende kenmerken van de Evite Borstkolf is het pijnloze kolven, wat essentieel is voor het comfort van moeders. Met handige functies zoals een timer, verschillende modi en extra opzetstukjes van 21 en 24 mm, biedt deze borstkolf een persoonlijke en aanpasbare ervaring. Bovendien is het draadloos en USB-C oplaadbaar, waardoor het gemakkelijk is om op te laden en te gebruiken, ongeacht de locatie.

Het LED-display en de memory functie maken het eenvoudig om de kolf aan te passen aan persoonlijke voorkeuren en herhalende instellingen te behouden, waardoor tijd wordt bespaard. Het apparaat is ook opmerkelijk stil, met geluidsniveaus onder de 40 dB, en het siliconen borstschildje is zacht en comfortabel, wat resulteert in een pijnloze kolfervaring.

Met verschillende modi en standen, waaronder automatische, massage en suction modi, stelt de Evite Borstkolf moeders in staat om de optimale instellingen te vinden voor hun favoriete tempo. Bovendien is de kolf BPA-vrij, wat gemoedsrust biedt voor de gezondheid en veiligheid van de moeder en de baby.

De borstkolf heeft een grote capaciteit van 180 ml en een anti-backflow en leak-proof design, waardoor moeders vrij kunnen bewegen tijdens het gebruik. Dit maakt het gemakkelijk schoon te maken en waterdicht. De verpakking bevat alles wat een moeder nodig heeft, inclusief bewaarzakjes en een Nederlandse handleiding.

Al met al biedt de Evite Elektrische Draadloze Borstkolf een uitstekende mix van functionaliteit, gemak en hygiëne, waardoor het een ideale keuze is voor moeders die streven naar een hoogwaardige en handige borstkolfervaring. Met zijn aantrekkelijke eigenschappen en 100% tevredenheidsgarantie is het duidelijk dat deze borstkolf een uitstekende keuze is voor moeders die het beste voor hun baby's willen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

4. Vulpes Goods® BabyCare Handsfree Borstkolf

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Vulpes Goods® BabyCare Handsfree Borstkolf

 • list plusVeelzijdigheid met vier verschillende modi
 • list plusDraadloos en handsfree ontwerp
 • list plusCompact en draagbaar, gemakkelijk mee te nemen

Nadelen Vulpes Goods® BabyCare Handsfree Borstkolf

 • list plusMoeilijk om de kolf op de juiste plaats op de borst te plaatsen
 • list plusPompkracht kan mogelijk niet voldoende zijn voor sommige moeders

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.98
Functionaliteit
8.33
Gebruiksgemak
9
De Vulpes Goods BabyCare Handsfree Borstkolf PRO is echt een geweldige aankoop voor moeders zoals ik die op zoek zijn naar een comfortabele en efficiënte manier om moedermelk af te kolven. Met deze draadloze kolf kan ik moeiteloos en handsfree melk afkolven, dankzij de nieuwste technologie.

Wat deze kolf echt onderscheidt, is de veelzijdigheid. Hij heeft vier verschillende modi, waaronder de 2-in-1 modus, stimulatiemodus, expressiemodus en dubbele frequentiemodus. Hierdoor kan ik de kolf aanpassen aan mijn individuele behoeften en voorkeuren. En het anti-terugstroomsysteem zorgt ervoor dat er geen kostbare melk verloren gaat tijdens het kolven.

Wat ook zo handig is, is het draadloze en handsfree ontwerp. Ik kan nu comfortabel zitten en andere dingen doen terwijl ik afkolf. En omdat de kolf compact en licht is, kan ik hem gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Zo kan ik altijd en overal afkolven, wanneer dat nodig is.

Deze kolf wordt geleverd met een heleboel handige accessoires, zoals borstschildverkleiners, bewaarzakjes voor moedermelk en een handige reistas. Hierdoor kan ik alles georganiseerd houden en zelfs onderweg afkolven. En met het LED-display kan ik eenvoudig de gewenste modus en zuigsterkte instellen.

Een ander groot voordeel van deze kolf is dat hij minder dan 60 dB geluid maakt, waardoor ik de baby niet wakker maak tijdens het kolven. En omdat hij USB-oplaadbaar is en een sterke en zuinige batterij heeft, kan ik tot wel 2,5 uur onafgebroken kolven op volle sterkte.

Over het algemeen zijn de gebruikers van de Vulpes Goods BabyCare Handsfree Borstkolf PRO erg tevreden. Ze zijn dol op het comfortabele en handsfree ontwerp, evenals de veelzijdigheid van de verschillende modi. Ze merken ook op dat de zuigkracht goed is en dat ze een behoorlijke hoeveelheid melk kunnen afkolven.

Sommige gebruikers hebben wel opgemerkt dat het in het begin een beetje lastig kan zijn om de kolf op de juiste plek op de borst te plaatsen, omdat je de tepel niet kunt zien. Dit kan wat onzekerheid veroorzaken bij het beginnen met kolven. En één gebruiker heeft opgemerkt dat de pompkracht mogelijk niet voldoende is voor moeders die een krachtigere pomp nodig hebben of die niet veel tijd hebben om te kolven.

Al met al biedt de Vulpes Goods BabyCare Handsfree Borstkolf PRO vele voordelen, waaronder het draadloze en handsfree ontwerp, de verschillende modi, het compacte formaat en de meegeleverde accessoires. Het is echt een geweldige keuze voor moeders zoals ik die comfortabel en efficiënt moedermelk willen afkolven.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Forgoods Borstkolf Electrisch Dubbel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Forgoods Borstkolf Electrisch Dubbel

 • list plusIk kan dubbel afkolven en flesjes tegelijk vullen, wat ideaal is voor moeders van een tweeling.
 • list plusIk heb de mogelijkheid om de zuigkracht aan te passen naar negen verschillende niveaus.
 • list plusIk heb een stille motor en een duidelijke led-display.

Nadelen Forgoods Borstkolf Electrisch Dubbel

 • list plusIk ben een hygiënegevoelig product en kan niet worden geretourneerd na gebruik.
 • list plusDe borstkolf moet goed schoon worden gemaakt om spruw te voorkomen.

Beoordeling

8.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.55
Functionaliteit
8.82
Gebruiksgemak
8.19
De Forgoods Borstkolf - Electrisch - Dubbel - Roze - Model 2023 is echt iets voor mij als moeder die borstvoeding geeft. Met deze geweldige dubbele elektrische borstkolf kan ik beide borsten tegelijk afkolven en twee flesjes tegelijk vullen. Ideaal voor moeders van een tweeling! En het beste is dat deze borstkolf compact, licht en draagbaar is. Ik kan overal kolven.

Wat ik echt geweldig vind aan deze borstkolf is dat ik de zuigkracht kan aanpassen naar negen verschillende niveaus, van zacht tot sterk. Zo kan ik de melkproductie stimuleren of een overschot aan melk afkolven. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft deze borstkolf ook een massagefunctie in vier stappen, die mijn melkproductie stimuleert.

Bij deze borstkolf krijg ik ook twee kolfflesjes, waarvan ik er eentje in de koelkast kan bewaren. De moedermelk blijft tot wel drie dagen goed voor consumptie. En er zit ook een dop met speen bij, zodat ik mijn baby direct kan voeden na het kolven. Het touchscreen van de borstkolf maakt het schakelen tussen de verschillende standen en programma's super makkelijk.

Wat deze borstkolf echt onderscheidt van de rest is de stille motor. Niemand zal doorhebben dat ik aan het kolven ben, zelfs als ik niet thuis ben. En het duidelijke led-display is zelfs in het donker goed leesbaar. Hierop kan ik het niveau van het kolven, de massage en de batterij zien.

De Forgoods Borstkolf - Electrisch - Dubbel - Roze - Model 2023 voldoet aan de strenge veiligheidsnormen, is BPA-vrij en volledig CE-gecertificeerd. Dit gebruiksvriendelijke en snelle apparaat is praktisch zowel thuis als onderweg. Het zachte massagekussen zorgt voor extra comfort tijdens het kolven.

De reviews van andere gebruikers zijn over het algemeen positief. Ze zijn enthousiast over de gebruiksvriendelijkheid, de goede prijs-kwaliteitverhouding en de verschillende zuigstanden van de borstkolf. Er zijn geen negatieve opmerkingen gemeld.

Het is belangrijk om te onthouden dat dit een hygiënegevoelig product is en daarom niet geretourneerd kan worden nadat het is gebruikt. Zorg er ook voor dat je de borstkolf goed schoonmaakt om spruw te voorkomen.

Al met al is de Forgoods Borstkolf - Electrisch - Dubbel - Roze - Model 2023 een prachtige en handige borstkolf die perfect is voor moeders die borstvoeding geven. Het biedt handige functies zoals het kolven van beide borsten tegelijk, verschillende zuigstanden en een stille motor. Hoewel er enkele beperkingen zijn, zijn de voordelen duidelijk en raad ik deze borstkolf zeker aan. 💕

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Medela Harmony

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Medela Harmony

 • list plusGemakkelijk mee te nemen in je tas
 • list plusBootst het zuigritme van je baby na voor comfortabele en efficiënte melkafname
 • list plusGeschikt voor tepels met een diameter tot 24 millimeter

Nadelen Medela Harmony

 • list plusKolven van beide borsten kan langer duren omdat je maar één kant per keer kunt kolven
 • list plusSchelp moet schoongemaakt worden bij wisselen van kant om goed vacuum te kunnen zuigen
 • list plusHet kan even wennen zijn om de kolf handig vast te houden zonder last te krijgen van je hand

Beoordeling

8.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.57
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
7.84
Ik ben dol op de Medela Harmony! Deze handkolf is perfect om overal mee naartoe te nemen in mijn tas. Met de Flex borstschild en het 2-fasesysteem bootst deze kolf het zuigritme van mijn baby na, wat zorgt voor een comfortabele en efficiënte melkafname. Het ovale borstschild heeft een wijde opening en kan 360 graden draaien, waardoor ik het gemakkelijk kan aanpassen en het perfect aansluit op mijn borst. En weet je wat nog beter is? Het borstschild is geschikt voor tepels met een diameter tot 24 millimeter.

De Medela Harmony is de enige handkolf met een 2-fasesysteem, allemaal dankzij de geweldige 2-Phase hendel. Dit systeem bootst het natuurlijke zuigritme van mijn baby na, waardoor ik een effectievere en comfortabelere kolfervaring heb. En het beste is dat ik de kolf makkelijk uit elkaar kan halen en schoon kan maken, en zelfs de onderdelen in de vaatwasser kan doen.

De vernieuwde Harmony heeft ook het innovatieve PersonalFit Flex borstschild. Dit borstschild heeft een ovale vorm, een openingshoek van 105° en een zachte rand, waardoor het nog beter past en comfortabeler is dan traditionele borstschilden. Het vermindert de druk op mijn melkkanalen, wat zorgt voor een betere melkstroom en een effectievere en comfortabelere kolfervaring.

De Medela Harmony Handkolf is compact, stil en flexibel. Omdat er geen motor in zit, maakt de kolf geen geluid en kan ik overal kolven zonder dat ik bij een stopcontact hoef te zijn. Ideaal voor onderweg dus! En het schoonmaken en gebruiken van de kolf is echt super makkelijk.

De Medela Harmony Handkolf is gewoonweg geweldig. Het heeft zoveel positieve beoordelingen ontvangen en ik begrijp waarom. Gebruikers zijn dol op het gebruiksgemak, de goede prijs-kwaliteitverhouding en het comfortabele borstschild. Sommige gebruikers beweren zelfs bijna net zoveel melk te kunnen kolven als met een elektrische kolf. Er is één persoon die opmerkt dat het iets langer duurt omdat je maar één kant tegelijk kunt kolven, maar over het algemeen zijn de ervaringen echt positief.

Het enige nadeel van de Medela Harmony Handkolf is dat je maar één kant tegelijk kunt kolven, dus als je beide borsten wilt kolven, kan het iets langer duren. Daarnaast moet je ook de schelp schoonmaken als je van kant wisselt, anders kan hij niet goed vacuüm zuigen. Het is ook even wennen om de kolf handig vast te houden zonder dat je hand pijn doet.

Al met al is de Medela Harmony Handkolf perfect voor moeders die een draagbare en gebruiksvriendelijke kolf zoeken. Het 2-fasesysteem, het innovatieve borstschild en het gemak van het gebruik maken deze kolf een betrouwbare metgezel voor onderweg. Hoewel het kolven van beide borsten iets langer kan duren en het even wennen is om de kolf vast te houden, zijn de positieve eigenschappen en de tevredenheid van gebruikers over het algemeen sterker. Dus waar wacht je nog op? Probeer de Medela Harmony Handkolf vandaag nog uit! 😉

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 2 tot 3 dagen

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Unbranded Handsfree Borstkolf met 25

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Unbranded Handsfree Borstkolf met 25

 • list plusHandsfree kolven, waardoor je je handen vrij hebt om andere taken uit te voeren
 • list plusGemakkelijk in te stellen met LED-display en intuïtieve knoppen
 • list plusGemakkelijk schoon te maken en gemaakt van hoogwaardige, veilige materialen

Nadelen Unbranded Handsfree Borstkolf met 25

 • list plusMogelijk moeite met het vinden van de juiste zuigkrachtinstelling
 • list plusMogelijk niet goed passend bij specifieke behoeften

Beoordeling

8.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.41
Gebruiksgemak
7.52
Als drukke moeder is het voor mij erg belangrijk om comfortabel te kunnen kolven, en de Foresta Handsfree Borstkolf Set biedt precies dat. Met zijn lichte, draagbare ontwerp en gebruiksvriendelijke functies maakt deze borstkolf het kolven voor mij een moeiteloze ervaring. Een van de grootste voordelen van deze set is dat ik handsfree kan kolven, waardoor ik mijn handen vrij heb om andere taken uit te voeren. Dit geeft mij ultieme vrijheid en gemak.

De Foresta Borstkolf Set is speciaal ontworpen met mij als gebruiker in gedachten. Het slimme ontwerp met LED-display en intuïtieve knoppen maakt het voor mij gemakkelijk om de gewenste modus en zuigkracht in te stellen. Met 12 niveaus van zuigkracht en verschillende kolvingsmodi kan ik de perfecte instelling vinden die zorgt voor optimaal comfort en efficiëntie tijdens elke kolfsessie.

De set is niet alleen makkelijk in gebruik, maar ook makkelijk schoon te maken. Met de bijgeleverde instructies kan ik de set eenvoudig reinigen, zodat ik altijd kan genieten van een hygiënische en veilige kolfsessie. Daarnaast is de set gemaakt van hoogwaardige materialen die vrij zijn van schadelijke stoffen, waardoor ik met een gerust hart kan kolven en de moedermelk veilig kan bewaren.

De Foresta Borstkolf Set wordt geleverd met handige accessoires, zoals flensen, siliconen opzetstukjes, USB-oplaadkabels, melkcollectoren, beha-verstelgespen en ventielen. Met de Nederlandse handleiding heb ik alle informatie die ik nodig heb binnen handbereik.

Deze borstkolf heeft positieve beoordelingen ontvangen van andere gebruikers. Ze waarderen vooral het gemak van handsfree kolven en het feit dat ze tijdens het kolven andere taken kunnen uitvoeren. Daarnaast wordt de lange batterijduur en het draagbare ontwerp geprezen.

Hoewel er geen negatieve opmerkingen zijn vermeld in de beoordelingen, is het mogelijk dat sommige gebruikers mogelijk moeite hebben met het vinden van de juiste zuigkrachtinstelling of dat de borstkolf niet goed past bij hun specifieke behoeften. Het is altijd belangrijk om de handleiding te raadplegen en indien nodig contact op te nemen met de klantenservice voor ondersteuning.

Over het algemeen is de Foresta Handsfree Borstkolf Set een uitstekende keuze voor drukke moeders zoals ik, die op zoek zijn naar comfort en gemak tijdens het kolven. Met zijn handsfree functie, verschillende kolvingsmodi en gebruiksvriendelijke bedieningselementen biedt deze set alles wat ik nodig heb voor een aangename en persoonlijke kolfsessie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Felin Borstkolf Dubbele Elektrische Borstkolf

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Felin Borstkolf Dubbele Elektrische Borstkolf

 • list plusComfortabel kolven en verhoogde melkproductie tot wel 15% in minder tijd.
 • list plusMogelijkheid om beide borsten tegelijk af te kolven, wat tijdsbesparing oplevert.
 • list plusGebruik van microvibratie technologie om melkproductie te stimuleren.

Nadelen Felin Borstkolf Dubbele Elektrische Borstkolf

 • list plusIndividuele ervaringen kunnen variëren, afhankelijk van pasvorm en kolfefficiëntie.

Beoordeling

7.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.06
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
7.16
De Felin Borstkolf is dé borstkolf die je nodig hebt! Innovatief, geavanceerd en speciaal ontworpen voor jou. Met mijn microvibratie technologie maak ik kolven comfortabel en verhoog ik je melkproductie tot wel 15% in minder tijd. Dat betekent meer melk in minder tijd, hoe geweldig is dat?

Het beste deel? Ik kan beide borsten tegelijk afkolven, waardoor je kostbare tijd bespaart. Gewoon op de aan-knop drukken en ik doe de rest. Makkelijker kan het niet!

Ik gebruik microvibratie om je melkproductie te stimuleren. Mijn zachte en comfortabele silicone borstschild masseert en stimuleert je tepels, waardoor de melk natuurlijk stroomt. En het beste is dat jij mijn instellingen kunt aanpassen aan jouw wensen, zodat kolven comfortabel en pijnloos is. Geen gedoe meer!

Als je voor mij kiest, krijg je niet alleen een geweldige borstkolf, maar ook 2x 180 ml flesjes met draaidop om je melk direct op te slaan. En als extraatje krijg je een gratis E-book met alle essentiële informatie over kolven. Ik ben 100% BPA-vrij en heb een CE-certificaat, dus je kunt erop vertrouwen dat ik veilig en van hoge kwaliteit ben.

Maar wat vinden andere moeders eigenlijk van mij? Ze zijn dolblij met mijn goede prijs-kwaliteitverhouding, mijn stille geluid en mijn gebruiksgemak. Ze vinden me zelfs handig tijdens het autorijden en schoonmaken. En niet te vergeten, mijn compacte en mooie design wordt ook gewaardeerd.

Natuurlijk is het belangrijk om te weten dat elke vrouw anders is en dat ervaringen kunnen verschillen. Maar geloof me, ik ben er om jou te helpen. Met mij hoef je je geen zorgen te maken over pasvorm of efficiëntie. Ik ben er om jouw leven gemakkelijker te maken.

Dus waar wacht je nog op? Kies voor de Felin Borstkolf en ervaar het comfort en de efficiëntie waar je naar op zoek bent. Met mijn dual power motor, microvibratie technologie en automatisch kolfprogramma ben ik er om aan al jouw behoeften te voldoen. En dit allemaal voor een eerlijke prijs. Laten we samen jouw kolfsessies een stuk aangenamer maken! 💕

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

9. Medela Freestyle Hands-Free borstkolf Dubbele

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Medela Freestyle Hands-Free borstkolf Dubbele

 • list plusHandsfree kolven maakt multitasken mogelijk
 • list plusGebruiksgemak met eenvoudige montage en reiniging
 • list plusWinnaar van Baby Innovation Awards en Consumer Award

Nadelen Medela Freestyle Hands-Free borstkolf Dubbele

 • list plusGroot formaat maakt het moeilijk om in de broekzak te dragen
 • list plusMissen van een clipje om de pomp aan de broeksriem te bevestigen
 • list plusLomp bedieningssysteem en storend geluid van de kolf

Beoordeling

7.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.49
Functionaliteit
7.14
Gebruiksgemak
7.96
De Medela Freestyle Hands-Free borstkolf is echt een geweldige keuze voor moeders zoals ik die flexibel en comfortabel willen kolven. Met dit apparaat kan ik kolven terwijl ik mijn handen vrij heb om andere dingen te doen. Super handig! En het beste is dat ik altijd en overal kan kolven dankzij het draagbare en lichtgewicht ontwerp.

De opvangcups van deze kolf hebben een anatomisch ontwerp dat perfect aansluit op mijn borst. Dit voorkomt het samendrukken van mijn melkkanalen. En weet je wat? Ze zijn ook nog eens comfortabel en discreet in mijn beha te dragen. Zo hoef ik me geen zorgen te maken dat iemand het ziet!

Een van de grootste voordelen van de Medela Freestyle Hands-Free borstkolf is dat ik handsfree kan kolven. Dat betekent dat ik kan multitasken terwijl ik mijn melk afkolf. Super handig als ik weer aan het werk ga en mijn productie van moedermelk wil behouden. En weet je wat nog beter is? Deze kolf maakt gebruik van de 2 Phase Expression-technologie die het natuurlijke zuigritme van mijn baby imiteert. Zo krijg ik een optimale melkstroom. Geweldig toch?

Wat ik ook fijn vind aan deze kolf is het gebruiksgemak. Met slechts 3 onderdelen is de kolf heel eenvoudig in elkaar te zetten en schoon te maken. De opvangcups zijn gemakkelijk uit elkaar te halen en af te spoelen of zelfs in de vaatwasser te reinigen. En alsof dat nog niet genoeg is, kan ik de kolf ook koppelen aan de Medela Family-app. Zo kan ik belangrijke statistieken bijhouden en krijg ik tips en ondersteuning voor mijn zwangerschap, baby en borstvoeding. Echt een handige toevoeging!

Oh, en wist je dat de Medela Freestyle Hands-Free borstkolf ook nog eens bekroond is? Hij heeft de Baby Innovation Award 2023 gewonnen in de categorie Feeding én de Baby Innovation Consumer Award. Dat zegt wel wat over de kwaliteit en innovatie van dit product, toch?

Als ik kijk naar de reviews van andere gebruikers, zie ik dat ze allemaal erg tevreden zijn over de prestaties van deze kolf. Ze zijn blij met de hoeveelheid melk die ze kunnen kolven en het feit dat ze hun handen vrij hebben tijdens het kolven. Sommige gebruikers merken op dat de kolf niet heel stil is, maar over het algemeen wordt dit niet als een groot probleem ervaren.

Een minpuntje van de Medela Freestyle Hands-Free borstkolf is dat hij redelijk groot is om in je broekzak te dragen. Sommige gebruikers missen ook een clipje om de pomp aan hun broeksriem te bevestigen. En er is ook een gebruiker die het bedieningssysteem als lomp ervaart en het geluid van de kolf storend vindt. Dat zijn wel wat kleine nadelen, maar over het algemeen wegen de voordelen van deze kolf zwaarder.

Dus, als je op zoek bent naar een borstkolf die flexibiliteit, comfort en een goede opbrengst van moedermelk biedt, dan is de Medela Freestyle Hands-Free borstkolf echt een goede keuze. Ik ben er in ieder geval heel blij mee! 💕

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Felin Handsfree Borstkolf - Dubbele

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Felin Handsfree Borstkolf - Dubbele

 • list plusCompact en stil ontwerp
 • list plusMicrovibratietechnologie voor pijnloos en efficiënt kolven
 • list plusMaakt gelijktijdig kolven van beide borsten mogelijk, waardoor tijd wordt bespaard

Nadelen Felin Handsfree Borstkolf - Dubbele

 • list plusNiet geschikt voor de behoeften en voorkeuren van elke moeder

Beoordeling

7.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
6.62
Functionaliteit
7.4
Gebruiksgemak
7.25
De Felin Handsfree Borstkolf is echt een fantastisch product voor moeders zoals ik die zonder gedoe willen blijven kolven. Met zijn compacte en stille ontwerp kan ik altijd rustig kolven, zonder gestoord te worden. En het beste van alles? Het heeft de geweldige microvibratietechnologie, waardoor ik pijnloos kan kolven en in minder tijd tot wel 15% meer melk kan produceren.

Een van de grootste voordelen van deze borstkolf is dat ik beide borsten tegelijk kan afkolven. Dat bespaart me echt een hoop tijd. En met het handige LED-display kan ik gemakkelijk de niveaus en standen aanpassen, zelfs als het donker is. Ook is het discreet en compact, dus het past perfect in elke beha.

En laten we niet vergeten het geweldige anti-terugstroomsysteem van de Felin Handsfree Borstkolf. Dat betekent dat de afgekolfde melk niet terugstroomt naar mijn borst. Super hygiënisch en efficiënt! En het wordt geleverd met drie maten borstschildverkleiners, dus ik heb altijd de perfecte maat.

Bij de Felin Handsfree Borstkolf krijg ik ook nog eens 30 moedermelk bewaarzakjes, super handig om mijn melk op te slaan. En er zit zelfs een e-book bij met essentiële informatie over kolven, zodat ik goed geïnformeerd ben.

Andere moeders zijn ook enthousiast over de Felin Handsfree Borstkolf. Ze vinden de prijs-kwaliteitverhouding goed, het stille ontwerp handig en het gebruiksgemak top. En het is ook nog eens makkelijk schoon te maken. Een moeder merkte zelfs op dat de kolf verschillende standen heeft, zodat ze haar kolfsessies kan aanpassen aan haar behoeften.

Nu moet ik wel zeggen dat dit product misschien niet voor iedereen geschikt is. Elke moeder heeft haar eigen behoeften en voorkeuren als het gaat om kolven. Dus het is altijd het beste om je eigen behoeften en voorkeuren in overweging te nemen voordat je een borstkolf aanschaft.

Al met al is de Felin Handsfree Borstkolf echt een uitstekend product dat moeders zoals ik helpt om gemakkelijk en efficiënt te kolven. Het heeft unieke kenmerken, zoals de microvibratietechnologie en het anti-terugstroomsysteem, die het onderscheiden van andere borstkolven op de markt. Dus als je op zoek bent naar een handsfree borstkolf met goede prestaties en een redelijke prijs, dan is de Felin Handsfree Borstkolf zeker het overwegen waard. 😊

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Borstkolfen. Er zijn namelijk 697 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!