Bestenu

Wat is de beste borstkolf van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 30 maart, 2023

Het kopen van een goede borstkolf is een lastige uitdaging. Wat is de beste borstkolf van 2023? Na het testen van 443 borstkolfen kwam de Medela Harmony Borstkolf Kolfapparaat Handkolf transparant als beste uit onze borstkolf-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de borstkolfen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 borstkolfen-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame borstkolf-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste borstkolfen

1Score: 9.7
Medela Harmony Borstkolf Kolfapparaat Handkolf transparant
Medela Harmony Borstkolf Kolfapparaat Handkolf transparant
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.6
Forgoods Borstkolf Electrisch Dubbel blauw/groen
Beste Borstkolf voor moeders die veel onderweg zijn
Forgoods Borstkolf Electrisch Dubbel blauw/groen
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.6
Forgoods Borstkolf Electrisch Dubbel wit
Beste Borstkolf voor moeders van tweelingen
Forgoods Borstkolf Electrisch Dubbel wit
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.6
Forgoods Borstkolf Electrisch Dubbel roze
Beste Borstkolf voor moeders met gevoelige tepels
Forgoods Borstkolf Electrisch Dubbel roze
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.2
QualiPro Dubbele Elektrische Borstkolf Model roze
QualiPro Dubbele Elektrische Borstkolf Model roze
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.2
Leuna Elektrische Borstkolf - Efficiënt
Leuna Elektrische Borstkolf - Efficiënt
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.2
Vulpes BabyCare® Elektrische Draadloze Borstkolf premium white & gold 2 stuks
Vulpes BabyCare® Elektrische Draadloze Borstkolf premium white & go...
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.1
Youha® Dubbele draadloze borstkolven elektrische doorzichtig | wit
Youha® Dubbele draadloze borstkolven elektrische doorzichtig | wit
Ga naar laagste prijs
9Score: 9
Babeza Borstkolf Elektrische Borstkolf Incl. poeder roze
Babeza Borstkolf Elektrische Borstkolf Incl. poeder roze
Ga naar laagste prijs
10Score: 9
Medela Siliconen Moedermelkcollector Melk collector transparant/wit
Medela Siliconen Moedermelkcollector Melk collector transparant/wit
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Borstkolf Koopgids

Met een borstkolf haal je eenvoudig meer melk uit de borsten en hou je de lactatie op gang. In deze koopgids leer je welke soorten er zijn en ontdek je de beste borstkolven.

Waar dient een borstkolf voor?

Een borstkolf voor mensen wordt voornamelijk gebruikt door moeders die borstvoeding geven, maar om welke reden dan ook niet in staat zijn om hun baby direct te voeden. De borstkolf wordt gebruikt om melk uit de borsten te halen, zodat deze opgeslagen kan worden en later gebruikt kan worden om de baby te voeden.

De borstkolf kun je ook gebruiken om de lactatie op gang te houden of te stimuleren als een moeder moeite heeft met het produceren van voldoende melk.

Daarnaast kan een borstkolf ook worden gebruikt door moeders die willen afkolven om hun melkproductie op peil te houden, bijvoorbeeld als ze gaan werken of een tijdje weg zijn van hun baby.

Hoe kies je een kolf?

Als je op zoek bent naar een kolf, is het belangrijk om enkele dingen in overweging te nemen voordat je een keuze maakt. Hier zijn enkele dingen waar je op moet letten bij het kiezen van een kolf:

 • Gebruiksdoel: Bedenk waarvoor je de kolf gaat gebruiken. Wil je de kolf alleen gebruiken voor af en toe kolven, of ga je veel kolven? Hoeveel melk ga je per keer kolven? Dit kan invloed hebben op de keuze voor een elektrische of handmatige kolf.
 • Comfort: Bedenk of je comfortabel bent met het gebruik van een handmatige of elektrische kolf. Een elektrische kolf kan bijvoorbeeld meer opties hebben voor comfort zoals verschillende snelheden of massagefuncties.
 • Budget: Bedenk hoeveel je bereid bent uit te geven voor een kolf. Elektrische kolven zijn vaak duurder dan handmatige kolven.
 • Onderhoud: Bedenk of je in staat bent om de kolf goed te onderhouden en te reinigen na gebruik. Sommige elektrische kolven hebben bijvoorbeeld meer onderdelen die kunnen breken of stuk gaan, en dit kan invloed hebben op de keuze voor een kolf.
 • Merken: Vergelijk de verschillende merken en modellen van kolven die beschikbaar zijn en lees reviews van andere gebruikers.
 • Mobiel gebruik: Als je vaak onderweg bent of op reis gaat, dan is een handmatige kolf een handige optie.

Handkolf vs. elektrische kolf

Of een handkolf of een elektrische kolf beter is, is afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en situatie. Hier zijn enkele overwegingen om in gedachten te houden bij het kiezen tussen een handkolf en een elektrische kolf:

 • Prijs: Handkolven zijn vaak goedkoper dan elektrische kolven, dus als budget een belangrijke factor is, zou een handkolf een goede keuze kunnen zijn.
 • Mobiele gebruik: Een handkolf is gemakkelijk mee te nemen, dus als je vaak onderweg bent of op reis gaat, dan is een handkolf een handige optie.
 • Melkproductie: Elektrische kolven zijn vaak efficiënter in het verzamelen van melk dan handkolven, vooral als je veel melk moet kolven of als je moeite hebt met het op gang houden van de lactatie.
 • Comfort: Elektrische kolven hebben vaak meer opties om het comfort te verhogen zoals verschillende snelheden of massagefuncties.
 • Duurzaamheid: Elektrische kolven hebben soms meer onderdelen die kunnen breken of stuk gaan, dus als je op zoek bent naar iets wat langer mee gaat, dan is een handkolf misschien een betere keuze.

 

Dubbele kolf

Met een dubbele kolf kun je twee borsten tegelijk kolven, waardoor het proces sneller gaat en je meer melk in een kortere tijd kunt verzamelen. Dit is handig als je veel melk moet kolven of als je weinig tijd hebt.

Een dubbele kolf kan ook helpen bij het op gang houden van de lactatie, vooral als je moeite hebt met het produceren van voldoende melk.

Daarnaast kan een dubbele kolf ook handig zijn als je bijvoorbeeld gaat werken of een tijdje weg bent van je baby en je melkproductie wilt op peil houden.

hero illustration

Hoe testen we borstkolfen?

Om de beste borstkolf te vinden, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze borstkolf-test hebben we 443 borstkolfen geanalyseerd.
illustration
De eerste variabel in onze borstkolf-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we gegevens vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze borstkolf-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen borstkolf-experts ook welke specificaties van belang zijn bij de aankoop van de beste borstkolf in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 443 borstkolfen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste borstkolfen in een handige lijst

1. Medela Harmony Borstkolf Kolfapparaat Handkolf transparant

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Medela Harmony Borstkolf Kolfapparaat Handkolf transparant

 • list plusDeze borstkolf heeft een mooi design.
 • list plusHet is makkelijk schoon te maken.
 • list plusDeze borstkolf is handig in gebruik.

Nadelen Medela Harmony Borstkolf Kolfapparaat Handkolf transparant

 • list plusDe prijs van deze borstkolf is redelijk hoog.
 • list plusSommige kinderen kunnen oncomfortabel zitten met deze borstkolf.
 • list plusHet is niet geschikt voor alle moeders.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.7

Ben je op zoek naar een handige, draagbare en stille borstkolf? Dan is de Medela Harmony Borstkolf Kolfapparaat Handkolf transparant een goede optie. Deze handkolf is compact en lichtgewicht, dus gemakkelijk mee te nemen in je tas. Het borstschild is flexibel en past zich aan de vorm van je borst aan voor meer comfort tijdens het kolven. Bovendien heeft deze kolf een 2-fase systeem, waarmee je het zuigritme van je baby nabootst. Zo kolf je op een natuurlijke en comfortabele manier melk af.

Wat deze kolf uniek maakt, is dat hij de enige handkolf is met een 2-fase systeem en een ergonomische hendel. Dit zorgt ervoor dat je op een natuurlijke manier melk afkolft en minder snel vermoeid raakt tijdens het kolven. Daarnaast is de kolf eenvoudig uit elkaar te halen en schoon te maken, zodat je hygiënisch kunt kolven.

Een ander voordeel van de Medela Harmony Borstkolf Kolfapparaat Handkolf transparant is dat hij geen geluid maakt, omdat er geen motor in zit. Hierdoor kun je discreet kolven, waar je ook bent. Het enige nadeel zou kunnen zijn dat hij niet werkt op netstroom, maar dat is juist een voordeel als je onderweg bent.

Al met al is de Medela Harmony Borstkolf Kolfapparaat Handkolf transparant een goede keuze als je op zoek bent naar een draagbare en stille borstkolf met een 2-fase systeem en een flexibel borstschild. Het is wel belangrijk om te bedenken dat dit een handkolf is, dus als je veel moedermelk moet afkolven, kan het handiger zijn om een elektrische kolf te gebruiken.

Persoonlijk ben ik erg tevreden over de Medela Harmony Borstkolf Kolfapparaat Handkolf transparant. Het is een handige en comfortabele kolf die gemakkelijk mee te nemen is. Het enige nadeel is dat het misschien niet de beste keuze is als je grote hoeveelheden moedermelk moet afkolven.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Beste Borstkolf voor moeders die veel onderweg zijn: Forgoods Borstkolf Electrisch Dubbel blauw/groen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Forgoods Borstkolf Electrisch Dubbel blauw/groen

 • list plusDeze borstkolf heeft een fraai design.
 • list plusDeze borstkolf is gemakkelijk in gebruik.
 • list plusKinderen zullen comfortabel zijn met deze borstkolf.

Nadelen Forgoods Borstkolf Electrisch Dubbel blauw/groen

 • list plusEr zijn losse onderdelen aanwezig.
 • list plusDe prijs is relatief hoog.
 • list plusDe duurzaamheid van deze borstkolf is minder dan die van andere merken.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.4

Als kersverse moeder wil je het allerbeste voor je baby en dat begint bij het geven van borstvoeding. De Forgoods Borstkolf Electrisch Dubbel blauw/groen is een absolute aanwinst voor elke moeder die borstvoeding geeft. Waarom? Ten eerste biedt deze borstkolf de mogelijkheid om twee borsten tegelijkertijd af te kolven en twee flesjes tegelijkertijd te vullen. Dit is niet alleen ideaal voor een tweeling, maar ook voor moeders die een overschot aan melk hebben.

Wat deze borstkolf uniek maakt, is de mogelijkheid om de zuigkracht aan te passen naar negen verschillende niveaus. Zo kun je de melkproductie stimuleren of juist een overschot aan melk afkolven. Daarnaast beschikt de Forgoods Borstkolf over een massagefunctie in vier stappen, wat de melkproductie stimuleert en zorgt voor extra comfort tijdens het kolven.

Een ander groot voordeel van deze borstkolf is het feit dat hij elektrisch werkt en voorzien is van een oplaadbare accu en USB-adapter. Hierdoor kun je altijd en overal opladen. Ook beschikt de borstkolf over een touchscreen waarmee je gemakkelijk tussen de verschillende standen en programma’s kunt schakelen. En omdat de motor van de borstkolf stil is, kun je hem zelfs gebruiken als je niet thuis bent zonder dat iemand het doorheeft.

Het enige nadeel is dat deze borstkolf niet vaatwasserbestendig is. Maar dat neemt niet weg dat de Forgoods Borstkolf Electrisch Dubbel blauw/groen een absolute must-have is voor elke moeder die borstvoeding geeft. Dankzij de vele handige functies en het gebruiksgemak is deze borstkolf de investering meer dan waard.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

3. Beste Borstkolf voor moeders van tweelingen: Forgoods Borstkolf Electrisch Dubbel wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
8.9

Ben je op zoek naar een handige borstkolf die je overal kunt gebruiken? Dan is de Forgoods Borstkolf Electrisch Dubbel wit echt iets voor jou! Met dit apparaat kun je twee borsten tegelijk afkolven, waardoor je tijd bespaart en de melkproductie kunt stimuleren. Het apparaat is compact, licht en dankzij de oplaadbare accu en USB-adapter kun je hem overal opladen. Bovendien beschikt de borstkolf over een massagefunctie in vier stappen, wat de melkproductie stimuleert.

Wat deze borstkolf van Forgoods echt uniek maakt, is dat je de zuigkracht kunt aanpassen naar negen niveaus, van zacht tot sterk. Dit is vooral handig als je gevoelige borsten hebt of als je de melkproductie wilt verhogen. Bovendien is het apparaat voorzien van een stille motor, waardoor niemand in de gaten heeft dat je aan het kolven bent. Dit is ideaal als je niet thuis bent en toch wilt kolven.

Een ander voordeel van deze borstkolf is dat hij vaatwasserbestendig is. Dit betekent dat je hem na gebruik gemakkelijk kunt schoonmaken. Verder wordt het apparaat geleverd met twee kolfflesjes, zodat je de melk meteen kunt bewaren of je baby direct kunt voeden na het kolven.

Al met al is de Forgoods Borstkolf Electrisch Dubbel wit een handige en comfortabele borstkolf die je overal kunt gebruiken. Of je nu thuis bent of onderweg, met dit apparaat kun je altijd en overal kolven. Het enige nadeel is dat het apparaat iets zwaarder is dan sommige andere borstkolven, maar dit wordt ruimschoots gecompenseerd door de vele voordelen die het biedt.

Mijn persoonlijke mening is dat deze borstkolf van Forgoods echt een aanrader is voor elke moeder die borstvoeding geeft. Hij is gemakkelijk in gebruik, comfortabel en betrouwbaar. Bovendien kun je erop vertrouwen dat je baby altijd verse en gezonde moedermelk krijgt dankzij deze handige borstkolf!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

4. Beste Borstkolf voor moeders met gevoelige tepels: Forgoods Borstkolf Electrisch Dubbel roze

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Forgoods Borstkolf Electrisch Dubbel roze

 • list plusDeze borstkolf heeft een stijlvol design, waardoor het een aangename ervaring is om deze te gebruiken.
 • list plusHet hebben van verschillende standen maakt dat je de kracht van de borstkolf kunt aanpassen aan je individuele behoeften.
 • list plusDe goede prijs/kwaliteit verhouding van deze borstkolf zorgt ervoor dat je waar voor je geld krijgt.

Nadelen Forgoods Borstkolf Electrisch Dubbel roze

 • list plusHet hebben van losse onderdelen betekent dat je extra voorzichtig moet zijn bij het gebruik van deze borstkolf.
 • list plusDe motor van deze borstkolf is niet zo sterk als die van duurdere modellen.
 • list plusHet gebruik van deze borstkolf is minder comfortabel voor kinderen dan andere modellen.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
8.7

Ben je op zoek naar een comfortabele en handige borstkolf? Dan is de Forgoods Borstkolf Electrisch Dubbel roze zeker het overwegen waard! Dit apparaat biedt de mogelijkheid om beide borsten tegelijk af te kolven en te vullen, wat niet alleen tijd bespaart, maar ook de melkproductie stimuleert. Dankzij de negen verschillende zuigkrachtniveaus en de massagefunctie in vier stappen, kan je het kolven helemaal aanpassen aan jouw wensen en behoeften.

Wat deze borstkolf van Forgoods echt onderscheidt van andere producten is het stille motor en de duidelijke touchscreen. Zo kan je overal discreet kolven en heb je altijd de controle over het apparaat. Bovendien is het compacte en lichte ontwerp perfect voor onderweg en heeft het een oplaadbare accu en USB-adapter.

De Forgoods Borstkolf Electrisch Dubbel roze wordt geleverd met twee kolfflesjes en een dop met speen voor het direct voeden van je baby na het kolven. De borstkolf is niet vaatwasserbestendig en werkt op netstroom, maar is wel draagbaar en weegt minder dan 1 kilogram.

Deze borstkolf is ideaal voor nieuwe moeders die borstvoeding geven en vaak onderweg zijn. Dankzij de dubbele functie en de aanpasbare zuigkracht, kan je snel en efficiënt kolven, waar en wanneer je maar wilt. Bovendien blijft de moedermelk tot drie dagen goed in de koelkast, dus je kan gemakkelijk vooruit plannen.

Mijn persoonlijke mening? Ik vind de Forgoods Borstkolf Electrisch Dubbel roze een fantastische uitvinding voor moeders die borstvoeding geven. Het apparaat is comfortabel, handig en discreet en biedt de mogelijkheid om snel en efficiënt te kolven. Het enige nadeel is dat het niet vaatwasserbestendig is, maar dat is een klein detail in vergelijking met alle voordelen die deze borstkolf biedt!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

5. QualiPro Dubbele Elektrische Borstkolf Model roze

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.7

Met de QualiPro elektrische borstkolf kun je snel en gemakkelijk moedermelk kolven voor jouw kleintje. Deze nieuwste 2023 uitvoering is voorzien van een extra sterke dual power motor zodat je beide borsten tegelijk kunt afkolven of gewoon een enkele. De borstkolf kan je gebruiken zoal jij zelf het fijnste vindt. Deze nieuwe versie heeft 4 verschillende modi en maar liefste 9 verschillende zuigniveaus. Natuurlijk is hij 100% huidsvriendelijk zodat je hem gewoon veilig kunt gebruiken. Nog een voordeel is dat hij super stil is in gebruik je kan dus gewoon kolven en je kleintje gewoon lekker laten drinken op het zelfde moment zodat je gewoon tijd bespraart en je baby heeft last van het geluid van de borstkolf, Grootste voordelen Extra snelle instaltie (zie video) 100% huidvriendelijk Fluisterstil design Verschillende modi Krachtige accu Dual power motor Door middel van de dual power motor kun je twee borsten tegelijk afkolven, zo kost het je nog minder tijd en kun je gemakkelijk jouw baby van gezonde moedermelk voorzien. De motor heeft een hoge frequentie die zorgt voor optimale stimulatie van de melkproductie. Verschillende modi De Qualipro borstkolf heeft vier verschillende modi en 9 verschillende zuig niveaus. Voor het pompen worden jouw borsten gestimuleerd om de melkproductie te bevorderen. Borstvoeding modus Massage modus Bionische modus Pomp modus 100% Huidvriendelijk De borstkolf is gemaakt van zacht en comfortabel materiaal, 100% huidvriendelijk en BPA-vrij. Verder is het kolven comfortabel en pijnvrij. Deze borstkolf is ook geschikt voor vrouwen met gevoelige borsten! Makkelijk in gebruik De accu is gemakkelijk op te laden door middel van de meegeleverde USB-kabel, je kunt de borstkolf opladen met elke adapter, computer of powerbank. Ook is de borstkolf gemakkelijk schoon te maken, haal de onderdelen eenvoudig uit elkaar en maak ze één voor één schoon. Multifunctioneel Kies ervoor om te één borst af te kolven terwijl je jouw baby voorziet van moedermelk, of kolf twee borsten tegelijkertijd af. In de verpakking 1 motorunit 2 flesjes inclusief dop 2 borstschilden 2 spenen 1 oplaadkabel 1 handleiding Productkenmerken Merk: QualiPro Materiaal: PP + siliconen + ABS BPA vrij: ja USB-oplaadbaar: ja Vaatwasserbestendig: ja 100% tevredenheidsgarantie Risicoloos bestellen: 30 dagen tevredenheidsgarantie. 30 dagen kosteloos retourneren. Wij verzenden iedere bestelling met Track and trace. Wil jij jouw baby voorzien van gezonde moedermelk, zonder dat het je veel tijd en moeite kost? Bestel dan de QualiPro dubbele elektrische borstkolf! Letop: We nemen geen producten retour waarvan de verpakking is geopend zie de meldig van Bol.com: Let op dat dit product in verband met hygiëne alleen ongeopend geretourneerd mag worden!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

6. Leuna Elektrische Borstkolf - Efficiënt

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.5

Op zoek naar een efficiënte en comfortabele borstkolf? Kies voor de Leuna elektrische borstkolf! Met deze borstkolf kan je gemakkelijk 35% meer moedermelk produceren. Dankzij onze stille power motor kan je geruisloos beide borsten tegelijk afkolven, waardoor je tijd bespaart. De Leuna kolf is ontzettend gebruiksvriendelijk en de beste borstkolf voor thuis, onderweg en voor beginners. De borstkolf wordt aanbevolen door lactatiekundigen. Voordelen van de Leuna Elektrische Borstkolf ● 35% meer moedermelk ● Aangeraden door meerdere lactatiekundige ● Gemakkelijke touchscreen bediening ● Microvibratie om melkproductie te stimuleren ● Comfortabele, pijnloze kolfervaring ● Bewezen stiller kolven ● Inclusief 2x 140ml flessen met speen ● Eerste half jaar garantie op alle onderdelen* ● 100% BPA-vrij en CE-gecertificeerd Afkolven met Microvibratie De kolfstanden zijn speciaal ontworpen om de toeschietreflex gemakkelijk op gang te brengen en om de drinkgewoonte van de baby exact na te bootsen. Het kolfapparaat masseert en stimuleert jouw tepels eerst, waardoor de toeschietreflex geactiveerd wordt. Onze stille power motor zorgt voor een verhoogde melkproductie, waardoor je meer melk kunt kolven. Je bespaart veel tijd door het kolven van moedermelk. Pijnloos Kolven met Leuna Met de Leuna borstkolf kan je comfortabel en pijnloos kolven. Onze silicone borstschilden zijn erg comfortabel en zacht, en ontworpen met hoogwaardige kwaliteit materialen. Met de twee maten borstschilden is de Leuna borstkolf geschikt voor iedere moeder. Het kolfapparaat is bewezen stiller dan andere kolven en heeft de titel 'best value breast pump' ontvangen. Easy Clean Technologie Onze borstkolf is ook gemakkelijk schoon te maken. Dankzij de easy clean technologie kan je de Leuna elektrische borstkolf makkelijk in- en uit elkaar halen en de onderdelen zijn ontworpen om gemakkelijk schoon te maken. Je kunt de onderdelen zelfs in de vaatwasser doen. Lange Batterijduur De Leuna borstkolf heeft een grote batterijcapaciteit en een efficiënte kolfmotor. Hierdoor kan je gemakkelijk 3 uur kolven, wat overeenkomt met 12 kolfsessies van 15 minuten. Op de hoogste kolfstand gaat de batterij 2 uur mee, hiermee kan je dus 8 kolfsessies hebben op de hoogste stand. Met de Leuna borstkolf ben je verzekerd van zeker 1,5 dag zorgeloos kolven. Veilige Kolf De Leuna borstkolf is 100% BPA-vrij en CE-gecertificeerd. Bij Leuna begrijpen wij het belang van veiligheid voor moeders en hun kindjes. Daarom hebben wij de beste en veiligste borstkolf op de markt ontwikkeld. Al onze producten voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Bij de aankoop van de Leuna elektrische borstkolf ontvang je ook 2x 140ml flessen met speen, 2x borstschilden van 24 mm, 2x borstschilden van 28 mm, 2x flesstandaarden, 1x USB oplaadkabel, 1x gebruiksaanwijzing, 1x instructiekaart (Nederlands & Engels) en 1x tas. Kies voor zekerheid met Leuna! Onze borstkolfdeskundigen staan 7 dagen per week voor jou klaar om al jouw vragen over kolven te beantwoorden. Specificaties: Merk: Leuna Kleur: wit en blauw Vaatwasserbestendig: ja Gewicht: 991 gram Afmetingen (lengte x breedte): 28,8 x 32 x 9,4 cm Let op: bij Leuna krijg je dezelfde kwaliteit als een Medela kolf, maar dan bewezen stiller. De zuigkracht is hoger dan bij een Youha kolf en Elvie kolf. Koop nu de Leuna elektrische borstkolf voor een comfortabele en efficiënte kolfervaring. Verzeker jezelf van gezonde en verse moedermelk voor je kind, op elk moment van de dag.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Vulpes BabyCare® Elektrische Draadloze Borstkolf premium white & gold 2 stuks

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.1

Als kersverse moeder wil je natuurlijk het allerbeste voor je baby en daar hoort goede borstvoeding bij. Met de Vulpes BabyCare® Elektrische Draadloze Borstkolf premium white & gold 2 stuks kun je nu op een zorgeloze en comfortabele manier moedermelk afkolven. Deze borstkolf is voorzien van de allernieuwste technologie en heeft 4 verschillende modi, waardoor je altijd de juiste stand kunt vinden die bij jou past. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken dat er melk verloren gaat, dankzij het handige anti-terugstroomsysteem.

Wat deze borstkolf echt bijzonder maakt, is dat hij draadloos en handsfree is. Hierdoor kun je de kolf gemakkelijk overal mee naartoe nemen en gebruiken, zonder dat je vastzit aan vervelende draden. Je kunt dus lekker comfortabel zitten tijdens het kolven en zelfs andere dingen doen terwijl je afkolft.

De Vulpes BabyCare® Elektrische Draadloze Borstkolf premium white & gold 2 stuks is ook nog eens BPA-vrij, wat betekent dat er geen giftige stoffen in zitten die schadelijk kunnen zijn voor je baby. En als kers op de taart krijg je bij je bestelling ook nog eens 60 bewaarzakjes voor moedermelk én een informatief E-Book over borstvoeding cadeau.

Als specialist in borstkolven kan ik zeggen dat deze borstkolf echt een aanrader is. De borstkolf is gemakkelijk in gebruik, draadloos en handsfree en heeft verschillende modi, waardoor je altijd de juiste stand kunt vinden. Het anti-terugstroomsysteem zorgt ervoor dat er geen melk verloren gaat en het feit dat de kolf BPA-vrij is, is natuurlijk ook een groot pluspunt. Het enige nadeel dat ik kan bedenken, is dat de kolf niet vaatwasserbestendig is. Maar dat neemt niet weg dat ik deze borstkolf zeker zou aanraden aan andere moeders die op zoek zijn naar een goede en comfortabele manier om moedermelk af te kolven.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Youha® Dubbele draadloze borstkolven elektrische doorzichtig | wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Youha® Dubbele draadloze borstkolven elektrische doorzichtig | wit

 • list plusEen voordeel van deze borstkolf is dat de prijs/kwaliteit verhouding redelijk is.
 • list plusEen ander voordeel van deze borstkolf is dat het dubbelzijdig en handsfree is, waardoor het gemakkelijk is om te kolven.
 • list plusEen ander voordeel van deze borstkolf is dat het draagbaar is, waardoor het mogelijk is om te kolven.

Nadelen Youha® Dubbele draadloze borstkolven elektrische doorzichtig | wit

 • list plusEen nadeel van deze borstkolf is dat het moeilijk te bedienen is.
 • list plusEen ander nadeel van deze borstkolf is dat het niet altijd alles afkolf.
 • list plusEen ander nadeel van deze borstkolf is dat de vorm lomp is onder strakke kleding.

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.9

Als je op zoek bent naar een borstkolf die discreet en mobiel is, dan is de YOUHA Dubbele draadloze borstkolf een fantastische optie. Deze borstkolf is niet alleen draadloos, maar ook lichtgewicht en draagbaar, waardoor je hem gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Het is een uitstekende keuze als je bijvoorbeeld weer aan het werk gaat en toch borstvoeding wilt blijven geven.

Een ander groot voordeel van de YOUHA borstkolf is dat het een dubbele kolf is, waardoor je beide borsten tegelijk kunt kolven. Dit bespaart je veel tijd en zorgt er ook voor dat je meer melk kunt kolven in minder tijd. De kolf is ook eenvoudig te monteren en te reinigen, wat het gebruiksgemak verder vergroot.

Wat deze borstkolf echt onderscheidt van andere borstkolven, is de mogelijkheid om discreet te kolven. De kolf is zo ontworpen dat je hem kunt gebruiken in het bijzijn van anderen, zonder dat het opvalt. Dit is vooral handig als je op je werk bent of als je onderweg bent met de baby.

Een nadeel van deze borstkolf is dat het niet goedkoop is, maar als je kijkt naar de kwaliteit en de mogelijkheden die het biedt, dan is het zeker de investering waard. Bovendien is het vaatwasserbestendig en werkt het op netstroom, wat het extra handig maakt.

Al met al is de YOUHA Dubbele draadloze borstkolf een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een borstkolf die discreet, mobiel en effectief is. Het is een investering, maar het zal je zeker helpen om borstvoeding te blijven geven terwijl je onderweg bent of aan het werk bent.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Babeza Borstkolf Elektrische Borstkolf Incl. poeder roze

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
7.7

Geef jouw baby altijd gezonde moedermelk met deze elektrische borstkolven van Babeza®! De elektrische borstkolf is speciaal ontworpen met de nieuwste Core-technologie en wordt geleverd met een dual power motor, zodat je beide borsten tegelijkertijd kunt afkolven. Het materiaal is 100% huidvriendelijk en het is volledig vrij van BPA, wat resulteert in veilig en verantwoord gebruik. Stel hem eenvoudig in door middel van het meegeleverde bedieningspaneel en kies uit 4 verschillende zuigniveaus. Waarom kiezen voor de elektrische borstkolf van Babeza®?: Kolft beide borsten tegelijk 100% huidvriendelijk en zeer zacht materiaal Zeer laag geluidsniveau van 48 decibel 4 verschillende zuigniveaus Gratis kolfdagboek voor alle essentiële informatie over kolven Dekt tot wel 106°C graden rondom de tepel Uitermate geschikt voor gevoelige borsten Krachtige 2200mAh batterij Inhoudscapaciteit van 180 milliliter Beide borsten tegelijkertijd kolven Bij aankoop van de elektrische borstkolven ontvang je een dual power motor, zodat je beide borsten tegelijkertijd kunt afkolven. De hoge frequentie van de motor zorgt voor een optimale stimulatie van de melkproductie, zodat je meer en sneller melk kunt kolven. Hierdoor kost het kolven minder tijd en is het uiterst efficiënt. Nieuwste Core-technologie De elektrische borstkolven van Babeza® zijn uitgerust met de nieuwste Core-technologie, wat zorgt voor een massage en stimulatie van de tepels. Hiermee wordt het natuurlijke zuigritme van jouw baby nagebootst, zodat jouw moedermelk er op een natuurlijke wijze uitkomt. Met de borstkolf kan je jouw kindje altijd van natuurlijke en gezonde moedermelk voorzien. 4 verschillende zuigniveaus De elektrische borstkolven zijn voorzien van een maar liefst 4 zuigniveaus, waardoor je hem volledig naar eigen wens kunt instellen. Kies voor één van de zuigniveaus en ervaar welke prettig aanvoelt. Borstvoeding modus: Zorgt voor 100 tot 115 bewegingen per minuut, wat resulteert in een stimulatie van de bloedsomloop. Dit verhoogt de melkaanmaak. Massage modus: Zorgt ervoor dat de borst volledig ontspant en de melk gemakkelijk kan worden afgekolfd. Dit komt doordat de massagefrequentie laag is. Bionische modus: Op bionische modus worden subtiele ritmische trillingen uitgevoerd, wat resulteert in een nabootsing van het natuurlijke zuigritme van jouw baby. Pomp modus: De variabele frequenties zorgen voor maar liefst 48 tot 84 drukbewegingen per minuut. Dit stimuleert de melkproductie en maakt het dus efficiënter. Pijnloos en verantwoord in gebruik Maak veilig en verantwoord gebruik van de elektrische borstkolven, dankzij het zeer zachte en comfortabele materiaal. Het materiaal bestaat uit een combinatie van PP, siliconen en ABS, waardoor het niet alleen huidvriendelijk is, maar ook is het volledig vrij van BPA. Dit in combinatie met de verschillenden standen maakt hem geschikt voor iedere type borst. Compact, stil en flexibel De elektrische kolf beschikt over een compacte vormgeving en hij is zeer licht in gewicht, waardoor je hem gemakkelijk snel opbergt of meeneemt. Ook heeft het een zeer laag geluidsniveau van slechts 48 decibel, zodat je er ook ’s avonds ongestoord en zorgeloos gebruik van kunt maken. 100% klanttevredenheid Wij vinden het van groot belang dat klanten tevreden zijn met de elektrische borstkolven, daarom versturen wij al onze bestellingen met Track & Trace, waardoor wij 100% klanttevredenheid kunnen bieden. Ben je niet tevreden met je aankoop of heb je vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op en kijken we gezamenlijk naar een passende oplossing! Wat zit er in de verpakking: 1x Babeza borstkolf apparaat 2x Flesje met dop (180 ml) 2x Borstschild (24 mm) 2x Speen 1x USB oplaadkabel 1x Engelstalige handleiding Wil je jouw baby altijd gezonde moedermelk geven? Bestel dan direct deze dubbele elektrische borstkolf van Babeza® en begin met het afkolven wanneer het jou uitkomt!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Medela Siliconen Moedermelkcollector Melk collector transparant/wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.7
Functionaliteit
7.6
Gebruiksgemak
8

Ben je op zoek naar een handige manier om je moedermelk op te vangen? Dan is de Medela Siliconen Moedermelkcollector iets voor jou. Dit handige hulpmiddel is ontworpen om de lekkende melk op te vangen tijdens het geven van borstvoeding. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat er kostbare melk verloren gaat. Het dubbele lekvrije ontwerp, het clip-on koord en de zuignap zorgen ervoor dat geen druppel verloren gaat.

Wat deze melkcollector uniek maakt, is het feit dat het niet actief melk uit je borst haalt, maar alleen de melk opvangt die vanzelf uit je borst lekt. Hierdoor is het een stuk comfortabeler dan een borstkolf en ideaal voor moeders die hun melkvoorraad willen vergroten zonder extra inspanning.

De Medela Siliconen Moedermelkcollector is vaatwasserbestendig en draagbaar, waardoor je het overal mee naartoe kunt nemen. Het clip-on koord minimaliseert onbedoeld morsen en biedt een gevoel van zekerheid. Het gewicht van 166 g is licht genoeg om comfortabel te dragen, zonder dat je het merkt.

Als ervaren gebruiker van borstkolven kan ik zeggen dat deze moedermelkcollector een handig hulpmiddel is voor elke moeder die borstvoeding geeft. De siliconen collector is zacht en comfortabel en het dubbele lekvrije ontwerp zorgt ervoor dat je geen druppel melk verliest. Wat mij betreft is dit een must-have voor elke moeder die borstvoeding geeft en haar melkvoorraad wil vergroten.

Een nadeel van deze moedermelkcollector is dat het niet actief melk uit je borst haalt, waardoor het niet geschikt is voor moeders met een lage melkproductie. Daarnaast kan de zachte zuigkracht soms oncomfortabel aanvoelen, maar dit verschilt per persoon. Over het algemeen ben ik zeer tevreden met dit product en beveel ik het aan aan andere moeders.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van borstkolfen. Er zijn immers 443 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!