Bestenu

Beste babyflessen - dec. 2022

Met meer dan 999 babyflessen op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
Hieronder vind je de beste babyflessen op een rij
01Score: 10
Dr. Brown's Options+ Anti-colic Standaard Fles
Dr. Brown's Options+ Anti-colic Standaard Fles
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.6
Dr. Brown's Options+ Anti-colic Standaard Fles
Dr. Brown's Options+ Anti-colic Standaard Fles
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.5
Philips SCD301/01 Natural starterset voor pasgeborenen
Philips SCD301/01 Natural starterset voor pasgeborenen
Ga naar laagste prjis
04Score: 9.4
Dr. Brown's Options+ Anti-colic Standaard Fles
Dr. Brown's Options+ Anti-colic Standaard Fles
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.6
Dr.Brown's Startpakket standaardflessen
Dr.Brown's Startpakket standaardflessen
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.4
Dr. Brown's Options+ Anti-colic Bottle Startpakket Flessen
Dr. Brown's Options+ Anti-colic Bottle Startpakket Flessen
Ga naar laagste prjis
07Score: 8.1
Dr. Brown's Options+ Anti-colic Botle Babyfles
Dr. Brown's Options+ Anti-colic Botle Babyfles
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.6
Dr. Brown's Options+ Anti-colic Standaard Fles
Dr. Brown's Options+ Anti-colic Standaard Fles
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.2
Medela Moedermelkflesjes 150 ml 3 stuks
Medela Moedermelkflesjes 150 ml 3 stuks
Ga naar laagste prjis
10Score: 7.1
Dr. Brown's Options+ Anti-colic Bottle Brede Hals Fles
Dr. Brown's Options+ Anti-colic Bottle Brede Hals Fles
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Babyfles Koopgids

avatar-contour
Emma van der Vink

Emma van der Vink

Gepubliceerd op: Nov 23, 2021


Je bent klaar met borstvoeding geven of je wilt je baby laten wennen aan een flesje, zodat iemand anders hem af en toe de fles kan geven als jij er niet bent. Waar je op let bij de aankoop van een fles, lees je in de onderstaande koopgids.

Wat voor soorten babyflessen zijn er?

Babyflesjes zijn er in allerlei soorten en maten. Het grootste verschil in babyflessen vind je in de speen. De spenen verschillen per merk. Er zijn eigenlijk geen goede of slechte flessen. Veel baby's hebben een speciale voorkeur voor een bepaalde fles en weigeren uit een andere fles met een andere speen te drinken.

De flesspenen hebben onderling niet alleen een andere vorm, maar hebben gaatjes in de speen die bepalen hoe snel een baby uit de fles kan drinken. Flesjes met een speen met maar één klein gaatje zijn geschikt voor hele jonge baby's. Er komt weinig melk uit dit gaatje waardoor de baby zich niet zo snel verslikt.

Er zijn ook spenen met drie gaatjes. Als je deze speen zou gebruiken voor een pasgeboren baby, zou zo'n kleintje zich kunnen verslikken omdat de melk te snel door de speen komt. Hoe minder gaatjes in een speen en hoe kleiner deze zijn, hoe minder melk er doorheen komt en hoe harder de baby ervoor moet werken de melk eruit te krijgen.

Zo zijn er speentjes voor pasgeboren baby's, voor baby's vanaf drie maanden, voor baby's vanaf zes maanden en ga zo maar door. Dit is merkafhankelijk. Het grootste verschil vind je dus niet in de flessen, maar in de speentjes.

Er is daarentegen wel een fles verkrijgbaar die anders is dan een gewone fles: een babyfles die helpt bij koliek, ook wel darmkrampjes genoemd. Darmkrampjes worden soms veroorzaakt door darmgassen. Flessen met een anti-kolieksysteem hebben vaak een ventiel waardoor je baby minder lucht binnen krijgt tijdens het drinken, waardoor er minder gas vormt.

Door het gebruik van aan anti-koliekfles zouden de krampjes afnemen. Niet iedereen heeft echter succes met anti-koliekflessen en soms worden de krampjes door bijvoorbeeld koemelk-allergie veroorzaakt. Als je je zorgen maakt, brengt dan altijd een bezoek aan de huisarts of het consultatie-bureau.

Hoe warm moet een babyfles zijn?

Een flesje melk moet op lichaamstemperatuur zijn. Dit test je door een beetje melk uit de fles op je pols te doen: voel je de melk, of voel je dat de melk te warm is, dan is deze te warm en laat je de fles nog even afkoelen.

Hoe maak ik een babyfles schoon?

Het is belangrijk dat je een babyflesje grondig schoonmaakt na gebruik. Dit doe je door je fles met een heet sopje en een sponsje schoon te maken. Daarnaast is het belangrijk dat de speen ook schoon wordt. Deze haal je uit elkaar en maak je ook grondig schoon met een heet sopje en een sponsje.

Je kunt er ook voor kiezen om een speciale flessenborstel te gebruiken. Deze zijn bij lange, bochtige flessen erg handig in gebruik. Heb je geen flessenborstel, dan maak je de flesjes eenvoudig schoon met een sponsje.

Nog beter is het om je flesje in een goede vaatwasser te reinigen. Door de hete temperaturen weet je zeker dat er geen melkresten achterblijven. Als je flesje uiteindelijk schoon is, moet je deze voor het eerste gebruik steriliseren. Op deze manier weet je zeker dat er geen ziektekiemen of ander ongewenst gespuis achterblijft in je flesje.

Sinds eind 2018 wordt niet meer aangeraden om voor elk gebruik je fles te steriliseren. Je steriliseert je flesjes alleen voor het eerste gebruik. Is je kindje te vroeg geboren, of ernstig ziek, dan steriliseer je minstens de eerste drie maanden voor elk gebruik.

Wat zijn anti-koliek babyflessen en hoe werken deze?

Er zijn verschillende flessen te krijgen die allemaal beweren darmkrampjes te verminderen. Of deze ook echt werken hangt volledig van je kindje. De meeste darmkrampjes worden veroorzaakt door pijnlijke darmgassen die op hun beurt weer worden veroorzaakt door teveel luchtinname tijdens het voeden.

De meeste anti-koliekflessen hebben een ventiel onder in de fles waardoor de baby geen of weinig lucht binnen kan krijgen. Weer andere flessen hebben een ander soort speen of een andere vorm waardoor de luchtinname wordt verminderd.

Soms hebben darmkrampjes echter een andere oorzaak. Denk bijvoorbeeld aan koemelkallergie, of soms zijn de darmen nog onderontwikkeld en hebben deze moeite met het verwerken van de melk. Als de darmkrampjes niet worden veroorzaakt door lucht, dan helpt het gebruik van een anti-koliekfles niet.

Het is moeilijk te bepalen waardoor je baby krampjes heeft en vaak is het uitproberen van verschillende anti-koliekflessen. Helpen de flessen, dan weet je bijna zeker dat de krampjes worden veroorzaakt door gassen. Heb je alle mogelijke flessen uitgeprobeerd en is er geen verbetering? Dan is het een goed idee om even langs de huisarts te gaan.

Hoe steriliseer ik een babyfles?

De meest eenvoudige manier om babyflesjes te steriliseren is door ze uit te koken in een pan met water. Breng het water aan de kook en leg de flesjes in het water door ze onder te dompelen. Laat het water tien minuten koken. Na vijf minuten leg je de spenen erbij. Als de tijd verstreken is, haal je de flesjes eruit en zet je ze op zijn kop op een schone handdoek.

Je kunt je flesjes ook steriliseren door een stoomsterilisator of een sterilisator voor in de magnetron te gebruiken. Deze steriliseren beiden door het gebruik van heet stoom. Deze sterilisators bieden veel gebruiksgemak, maar nemen wel veel ruimte in beslag.

Je steriliseert je flesjes tegenwoordig alleen nog maar voor het eerste gebruik van nieuw gekochte flessen. Als je baby te vroeg geboren is of ernstig ziek is, dan steriliseer je je flesjes wel elke keer voor gebruik.

Hoe lang moet ik een babyfles uitkoken?

Je laat je flesjes tien minuten uitkoken, en voegt na vijf minuten ook de speentjes toe. Kook je de speentjes langer uit, dan kan dit de kwaliteit van de speentjes aantasten. Let daarom goed op de tijd en gebruik het liefst een goede kookwekker of zet het alarm op je telefoon.

Kan ik een babyfles opnieuw opwarmen?

Nee, je kunt melk in een flesje niet opnieuw opwarmen. Het opnieuw opwarmen bevordert bacteriegroei, waardoor de resten in de fles sneller bederven. Jouw jonge kindje heeft nog een onderontwikkeld immuunsysteem en is minder bestand tegen bepaalde bacteriën. Gooi restjes melk daarom altijd weg.

hero illustration

Hoe komt deze super babyfles opsomming tot stand..?

De wereld verandert... en dus de het winkelonderzoek naar de beste babyfles ook!
In het verleden ging je naar een winkel om advies te krijgen over babyflessen, maar vandaag ondersteunt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie scant alle babyflessen die te bestellen zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke babyflessen het best over de toonbank gaan
illustration
Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van babyflessen stelt hij deze reeks samen!
Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!
illustration
hero illustration

De beste babyflessen op een rijtje

1 - Dr. Brown's Options+ Anti-colic Standaard Fles

Loading..
Ga naar laagste prjis

Het anti-koliek ventielsysteem van Dr. Brown’s draagt bij aan het behoud van voedingsstoffen, wat zorgt voor een betere spijsvertering en zodoende voor een betere nachtrust. De combinatie van fles, speen en ventielsysteem zorgt voor comfortabel voeden. Wanneer je baby een meer ontwikkeld drinkpatroon krijgt, kun je het ventielsysteem verwijderen. Het voeden is dan vergelijkbaar met de meeste flessen die ontluchten via de speen. 1x fles 250 ml incl. 1x fase 1 speen en 1x reinigingsborsteltje.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Dr. Brown's Options+ Anti-colic Standaard Fles

Loading..
Ga naar laagste prjis

Het anti-koliek ventielsysteem van Dr. Brown’s draagt bij aan het behoud van voedingsstoffen, wat zorgt voor een betere spijsvertering en zodoende voor een betere nachtrust. De combinatie van fles, speen en ventielsysteem zorgt voor comfortabel voeden. Wanneer je baby een meer ontwikkeld drinkpatroon krijgt, kun je het ventielsysteem verwijderen. Het voeden is dan vergelijkbaar met de meeste flessen die ontluchten via de speen. 2 roze flessen 250 ml incl. 2x fase 1 speen en 1x reinigingsborsteltje.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Philips SCD301/01 Natural starterset voor pasgeborenen

Loading..
Ga naar laagste prjis

Onze Natural-fles met ultrazachte speen lijkt meer op de borst. De brede, borstvormige speen met flexibel, spiraalvormig design en comfortkussentjes voor natuurlijk aanleggen zorgt dat borst- en flesvoeding gemakkelijk kunnen worden gecombineerd. Voordelen Maakt het combineren van borst- en flesvoeding gemakkelijk • De brede speenvorm lijkt op een borst, voor natuurlijk aanleggen • Ultrazachte speen om het gevoel van de borst na te bootsen Je baby kan comfortabel en tevreden drinken • Flexibel, spiraalvormig design in combinatie met comfortkussentjes Voorkomt dat er lucht in het buikje van je baby terechtkomt • Antikrampjes-ventiel vermindert darmkrampjes en ongemak Andere voordelen • Spenen met verschillende toevoersnelheden verkrijgbaar • Ergonomische vormgeving voor maximaal comfort • Compatibel met het Philips Avent Natural-assortiment • Deze fles is BPA-vrij* • Eenvoudig te gebruiken en schoon te maken, en snel en eenvoudig in elkaar te zetten • Orthodontische spenen • Gebogen borstel voor eenvoudig reinigen Inhoud 2 x Avent Fles Natural 125 ml; 2 x Avent Fles Natural 260 ml; 1 x Avent Flesborstel; 1x Avent Fopspeen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Dr. Brown's Options+ Anti-colic Standaard Fles

Loading..
Ga naar laagste prjis

Het anti-koliek ventielsysteem van Dr. Brown’s draagt bij aan het behoud van voedingsstoffen, wat zorgt voor een betere spijsvertering en zodoende voor een betere nachtrust. De combinatie van fles, speen en ventielsysteem zorgt voor comfortabel voeden. Wanneer je baby een meer ontwikkeld drinkpatroon krijgt, kun je het ventielsysteem verwijderen. Het voeden is dan vergelijkbaar met de meeste flessen die ontluchten via de speen. 2 blauwe flessen 250 ml incl. 2x fase 1 speen en 1x reinigingsborsteltje.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Dr.Brown's Startpakket standaardflessen

Loading..
Ga naar laagste prjis

Dr. Brown’s Startpakket standaardhalsfles Ideaal: een complete set Dr. Brown’s-flessen en spenen. Dit startpakket standaard halsfles bevat drie standaard halsflessen (1x 120 ml, 2x 250 ml ) 3 x fase 1 speen, 2 x fase 2 speen De fase 1 spenen zitten op de flessen. De fase 2 spenen zitten los in de verpakking. Leuk om cadeau te doen. Er is ook een startpakket met brede halsflessen en -spenen. De standaardfles, ook wel smalle halsfles genoemd, wordt makkelijk geaccepteerd -ook door pasgeborenen. Of je een smalle of brede fles kiest, wordt ook bepaald door wat je zelf prettiger vindt vasthouden. Wetenschappelijk bewezen Dr. Brown’s werd in 1996 ontwikkeld door de Amerikaanse arts Craig Brown. Het is de enige fles met een gepatenteerd ventielsysteem dat bijdraagt aan de gezondheid van baby’s. Met Dr. Brown’s voed je je kindje vacuümvrij en zonder luchtbelletjes. Op deze manier helpt de fles voedproblemen zoals darmkrampjes en overgeven voorkomen en blijven vitamine C, A en E optimaal behouden. De werking van Dr. Brown’s is wetenschappelijk bewezen. Voorkomt voedproblemen Het unieke Natural Flow-ventielsysteem voorkomt niet alleen dat er lucht in de melk komt, het voorkomt ook dat fles en speen vacuüm gezogen worden. Dankzij de combinatie van vacuümvrij voeden en positieve druk helpt Dr. Brown’s darmkrampjes, overgeven en boertjes voorkomen. Ook wordt de ophoping van vocht in de oortjes verminderd en dat helpt oorpijn en oorontsteking voorkomen. Optimaal vitaminebehoud Dr. Brown’s helpt als beste belangrijke voedingstoffen te behouden. Dat blijkt uit onafhankelijk onderzoek aan de Universiteit van Nevada. Andere babyflessen verliezen vitaminen tijdens het voeden. Ons ventielsysteem zorgt er juist voor dat vitamine C, A en E en lipiden niet oxideren (‘vervliegen’) tijdens het geven van de fles. Dat geldt voor borst- én flesvoeding. Vergelijkbaar met borstvoeding De positieve druk die dankzij het ventielsysteem ontstaat, is vergelijkbaar met het geven van borstvoeding. Je baby hoeft niet hard te zuigen: de speen ‘stimuleren’ is voldoende. Dr. Brown’s wordt met succes gebruikt bij het (al dan niet noodzakelijk) geven van afwisselend borst- en flesvoeding. Kenmerken van Dr. Brown’s Standaardflessen Helpt darmkrampjes, spugen en zere oortjes voorkomen Optimaal behoud vitamine C, A en E Voedt vacuümvrij, zonder luchtbelletjes Positieve druk, vergelijkbaar met borstvoeding Gepatenteerd ventielsysteem, bewezen werking Spenen voor verschillende fasen zijn apart verkrijgbaar Vaatwasserbestendig (bovenste rek) Bevat geen BPA, pvc, lood en ftalaten Kan ook zonder ventielsysteem gebruikt worden

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Dr. Brown's Options+ Anti-colic Bottle Startpakket Flessen

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Dr. Brown's Options+ Anti-colic Brede Hals Fles van 270 ml wordt makkelijk geaccepteerd - ook door pasgeborenen. In combinatie met de prematuur speen van Dr. Brown's is de fles zelfs geschikt voor de allerkleinsten. De speen van deze Brede Hals Fles is borstvormig, dit maak de overgang van borst- naar flesvoeding en vice versa gemakkelijker. Wetenschappelijk bewezen Dr. Brown’s werd in 1996 ontwikkeld door de Amerikaanse arts Craig Brown. Het is de enige fles met een gepatenteerd ventielsysteem dat bijdraagt aan de gezondheid van baby’s. Met Dr. Brown’s voed je je kindje vacuümvrij en zonder luchtbelletjes. Op deze manier helpt de fles voedproblemen zoals darmkrampjes en overgeven voorkomen en blijven vitamine C, A en E optimaal behouden. De werking van Dr. Brown’s is wetenschappelijk bewezen. Voorkomt voedproblemen Het unieke Natural Flow-ventielsysteem voorkomt niet alleen dat er lucht in de melk komt, het voorkomt ook dat fles en speen vacuüm gezogen worden. Dankzij de combinatie van vacuümvrij voeden en positieve druk helpt Dr. Brown’s darmkrampjes, overgeven en boertjes voorkomen. Ook wordt de ophoping van vocht in de oortjes verminderd en dat helpt oorpijn en oorontsteking voorkomen. Optimaal vitaminebehoud Dr. Brown’s helpt als beste belangrijke voedingstoffen te behouden. Dat blijkt uit onafhankelijk onderzoek aan de Universiteit van Nevada. Andere babyflessen verliezen vitaminen tijdens het voeden. Ons ventielsysteem zorgt er juist voor dat vitamine C, A en E en lipiden niet oxideren (‘vervliegen’) tijdens het geven van de fles. Dat geldt voor borst- én flesvoeding. Options+ Anti-colic Dr. Brown's heeft een nieuwe serie flessen, de Options+ Anti-colic flessen. Het ventielsysteem is geoptimaliseerd, waardoor je kleintje nog minder last zal hebben van darmkrampjes, overgeven en boertjes. Daarnaast is de speenring verbeterd, deze heeft meer grip, waardoor het los en vast draaien gemakkelijker zal gaan. De beschermkap is bij deze nieuwe flessen gemakkelijk met één hand te verwijderen doordat er een inkeping in zit. Ook is er bij de nieuwe Options+ flessen een afdekschijfje inbegrepen, zo kan je de fles altijd veilig en lekvrij vervoeren. Inhoud starterset 1 x 150 ml Options+ Anti-colic Brede Hals Fles 2 x 270 ml Options+ Anti-colic Brede Hals Fles 3 x Fase 1 Brede Hals Speen 2 x Fase 2 Brede Hals Speen 2 x Fase 3 Brede Hals Speen 2 x reinigingsborsteltje Eigenschappen: Dr Brown's Options+ Anti-colic Brede Hals Starterset Anti-colic: helpt darmkrampjes, spugen en zere oortjes voorkomen Optimaal behoud vitamine C, A en E Voedt vacuümvrij drinken, zonder luchtbelletjes Positieve druk, vergelijkbaar met borstvoeding Gepatenteerd en geoptimaliseerd ventielsysteem, bewezen werking Inclusief afdekschijfje voor veilig en lekvrij vervoeren Vaatwasserbestendig BPA vrij

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Dr. Brown's Options+ Anti-colic Botle Babyfles

Loading..
Ga naar laagste prjis

Deze fles is gemaakt van borosilicaat helder glas. Dit glas is hittebestendig en heeft een langere levensduur dan de meeste andere glassoorten. Glazen flessen zijn echter wel breekbaar. U kunt ze beschermen met een handige beschermhoes (zie Accessoires). Deze fles heeft een innovatieve borstvormige speen. Het vergemakkelijkt de overgang van borst naar fles en vice versa. Op deze manier wordt voeden een plezierige ervaring, zowel voor jou als voor je kindje. De zachte siliconen speen is speciaal ontworpen om eenzelfde gelijkmatige natuurlijke doorstroming te bieden als bij borstvoeding.Het anti-koliek ventielsysteem draagt bij aan het behoud van voedingsstoffen, wat zorgt voor een betere spijsvertering en zodoende voor een betere nachtrust.De combinatie van fles, speen en ventielsysteem zorgt voor comfortabel voeden.Wanneer je baby een meer ontwikkeld drinkpatroon krijgt, kun je het ventielsysteem verwijderen. Ook bij het geven van dikkere voeding biedt dit voordelen. Het voeden is dan vergelijkbaar met de meeste flessen die ontluchten via de speen. Eén fles van 270 ml incl. 1x fase 1 speen en 1x reinigingsborsteltje

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Dr. Brown's Options+ Anti-colic Standaard Fles

Loading..
Ga naar laagste prjis

Het anti-koliek ventielsysteem van Dr. Brown’s draagt bij aan het behoud van voedingsstoffen, wat zorgt voor een betere spijsvertering en zodoende voor een betere nachtrust. De combinatie van fles, speen en ventielsysteem zorgt voor comfortabel voeden. Wanneer je baby een meer ontwikkeld drinkpatroon krijgt, kun je het ventielsysteem verwijderen. Het voeden is dan vergelijkbaar met de meeste flessen die ontluchten via de speen. 1x fles 120 ml incl. 1x fase 1 speen en 1x reinigingsborsteltje.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Medela Moedermelkflesjes 150 ml 3 stuks

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de Medela Moedermelkflesjes 150 ml haal je 3 extra flesjes in huis voor jouw Medela borstkolf. Deze moedermelkflesjes bevestig je aan de borstkolf, zodat je de moedermelk direct in het flesje opvangt. Als het flesje vol is, bewaar je hem in de koelkast of vriezer. Na gebruik maak je de flesjes schoon met warm water en een sopje. Houd je niet zo van afwassen? Plaats de flesjes dan in het bovenste rek van de vaatwasser.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - Dr. Brown's Options+ Anti-colic Bottle Brede Hals Fles

Loading..
Ga naar laagste prjis

Dr. Browns Brede Halsfles 270 ml De opties zijn nog nooit zo veelzijdig geweest als met de Dr. Brown’s Natural Flow Options+ brede halsfles. Deze fles van kunstof heeft een innovatieve borstvormige speen. Het vergemakkelijkt de overgang van borst naar fles en vice versa. Op deze manier wordt voeden een plezierige ervaring, zowel voor jou als voor je kindje. De zachte siliconen speen is speciaal ontworpen om eenzelfde gelijkmatige natuurlijke doorstroming te bieden als bij borstvoeding. Het anti-koliek ventielsysteem draagt bij aan het behoud van voedingsstoffen, wat zorgt voor een betere spijsvertering en zodoende voor een betere nachtrust. De combinatie van fles, speen en ventielsysteem zorgt voor comfortabel voeden. Wanneer je baby een meer ontwikkeld drinkpatroon krijgt, kun je het ventielsysteem verwijderen. Ook bij het geven van dikkere voeding biedt dit voordelen. Het voeden is dan vergelijkbaar met de meeste flessen die ontluchten via de speen. Deze handige en fijne fles is breder dan de standaardfles. De bijbehorende speen is ook breder is waardoor het babymondje wijder open gaat. Dit zorgt ervoor dat de kans op tepel-speenverwarring extra klein is. Voor moeders die afwisselend borst- en flesvoeding geven is deze fles een ideale uitkomst. Nog een voordeel van deze fles is dat deze ook zonder het ventilatiesysteem gebruikt kan worden. Als je kindje ouder wordt en gewend is aan de voeding of dikkere voeding krijgt is dit makkelijker. Inclusief fase 1-speen en reinigingsborsteltje Ook te gebruiken zonder ventilatiesysteem Bevat geen PBA, pvc, lood en ftalaten Helpt vitamine C, A en E te behouden Voedt vacuümvrij, met positieve druk Helpt koliek, overgeven en zere oortjes voorkomen

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van babyflessen. Er zijn namelijk 999 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en ga je straks de beste