Bestenu

Wat is de beste fopspeen van mrt. 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 23 maart, 2023

Het aanschaffen van een goede fopspeen is een moeilijke opdracht. Wat is de beste fopspeen van 2023? Na het analyseren van 4084 fopspenen kwam de Philips Avent Ultra Soft SCF091/03 groen | oranje als beste getest uit onze fopspeen-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de fopspenen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 fopspenen-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame fopspeen-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste fopspenen

1Score: 9.8
Philips Avent Ultra Soft SCF091/03 groen | oranje
Beste Fopspeen voor borstvoedingsbaby's
Philips Avent Ultra Soft SCF091/03 groen | oranje
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.6
Philips Avent Ultra Air fopspeen groen | blauw
Philips Avent Ultra Air fopspeen groen | blauw
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.6
Bibs Fopspeen Blush Glow in
Bibs Fopspeen Blush Glow in
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.6
Medela Baby Fopspeen Soft Silicone blauw
Medela Baby Fopspeen Soft Silicone blauw
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.4
Bibs fopspeen maat 1 0-6 woodchuck | ivory | sand
Beste Fopspeen voor tandjes krijgen
Bibs fopspeen maat 1 0-6 woodchuck | ivory | sand
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.4
Bibs fopspeen maat 2 6-18 glow in the dark baby blue | sage en iron
Bibs fopspeen maat 2 6-18 glow in the dark baby blue | sage en iron
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.3
Bibs Fopspeen T3 Maat 18+ blush | vanilla | woodchuck
Bibs Fopspeen T3 Maat 18+ blush | vanilla | woodchuck
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.2
BIBS Fopspenen Set 3 Stuks dark oak | iron | black
BIBS Fopspenen Set 3 Stuks dark oak | iron | black
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.1
BIBS Fopspenen Maat 3 iron | hunter green | sage
BIBS Fopspenen Maat 3 iron | hunter green | sage
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.1
Bibs Fopspeen 3 stuks maat vanilla | ivory | sand
Beste Fopspeen voor langdurig gebruik
Bibs Fopspeen 3 stuks maat vanilla | ivory | sand
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Fopspeen Koopgids

Heb je een nieuwe fopspeen nodig voor je kindje? Daar wil je uiteraard het beste voor. Hieronder lees je daarom waar je op let bij de aankoop van een nieuwe fopspeen.

Wat voor soorten fopspenen zijn er?

Fopspenen zijn onder te verdelen in twee groepen: de combi-fopspeentjes en de dental fopspenen. Combi-fopspenen worden ook wel fysiologische fopspenen genoemd. Deze lijken het meeste op de tepel. Ze zijn rond en hebben geen boven- of onderkant. Het maakt daarom niet uit hoe je de fopspeen aan je kindje geeft.

Een dental fopspeen wordt ook wel een anatomische fopspeen genoemd. Deze hebben een andere vorm dan de combi fopspenen: het zuiggedeelte is niet rond maar voorgevormd. De onderkant van het zuiggedeelte is plat. Door deze vorm worden de tong- en kaakspieren gestimuleerd.

Fopspenen kunnen ook van verschillende materialen gemaakt zijn. Het is aan de ouders om te kiezen welk materiaal de voorkeur heeft. Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor fopspeentjes die gemaakt zijn van natuurlijke materialen zoals rubber of latex.

Vanaf wanneer mag een baby een fopspeen?

In principe mag een baby al vanaf de geboorte een fopspeen. Besluit je om borstvoeding te geven, wacht dan met het geven van een fopspeen. Jouw kindje zoekt naar comfort en vind dit comfort door te zuigen. Hierdoor wordt ook je melkproductie gestimuleerd. Geef jij je pasgeboren baby meteen een fopspeen, dan wordt je melkproductie vrijwel meteen verstoord.

Het duurt ongeveer zes weken voordat je melkproductie helemaal is aangepast naar de behoeften van je baby. In deze zes weken (en erna!) zijn er perioden dat je baby constant aan de borst wilt: dit kan een paar dagen duren, maar is volkomen normaal. Na elke groeispurt moet jouw melkproductie zich aanpassen en dit regelt je baby zelf door vaker de borst te willen.

Als je de fopspeen te vroeg aan je baby geeft, kan er ook verwarring ontstaan als je borstvoeding geeft. Het is erg belangrijk dat je baby juist aanhapt. Als je baby niet goed aanhapt, kan dit resulteren in pijn. Geef je je baby een fopspeen, dan kan je baby deze verwarren met jouw tepel en daardoor verkeerd aanhappen.

Om op een fopspeen te zuigen, gebruikt een baby andere spieren dan bij het drinken aan de borst. Het kan dus voorkomen dat je baby 'vergeet' hoe hij of zij aan de borst moet drinken omdat hij op een andere manier op zijn fopspeen zuigt. Dit is tevens een reden om de eerste zes weken geen fopspeen te geven als je besluit borstvoeding te geven.

Heeft een pasgeboren baby een andere fopspeen nodig?

Er zijn fopspenen te koop in verschillende maten. Zo zijn er fopspeentjes voor pasgeboren baby's, voor baby's tot drie maanden, maar ook voor oudere baby's vanaf bijvoorbeeld 18 maanden. Een fopspeen voor een kindje van 18 maanden heeft een groter zuiggedeelte dan een fopspeen voor een kindje wat net geboren is.

Wanneer stop je met een fopspeen?

Probeer voor het derde levensjaar van je kindje te stoppen met het gebruik van een fopspeen. Een fopspeen kan voor allerlei problemen zorgen. Het kan bijvoorbeeld de spraak negatief beïnvloeden, doordat de mondspieren niet optimaal worden gebruikt. Ook krijgen virussen meer kans omdat de mond vaker open staat bij het gebruik van een fopspeen.

Bovendien kan het invloed hebben op de stand van de tanden. Genoeg reden dus om tijdig te stoppen met het gebruik van een fopspeen. De beste manier om te stoppen met de fopspeen is door acuut te stoppen. Dit klinkt misschien zielig, maar ze vergeten hun fopspeen snel. Leid je kindje af als ze de fopspeen missen.

Hoe maak je een fopspeen schoon?

Gebruik je een fopspeen voor erg jonge baby's, dan is het een goed idee om deze elke dag even uit te koken. Dit doe je door water aan de kook te brengen en de speen voor drie minuten in het kokende water te laten liggen. Vervolgens haal je de speen uit het water en laat je deze op een droge en schone handdoek drogen.

Laat je peuter zijn fopspeen op de grond vallen, spoel deze dan af onder stromend water voordat je deze terug aan je kindje geeft. Je weet immers niet wie er over deze grond heeft gelopen en je wilt niet dat kindje ziek wordt.

Hoe lang moet je een fopspeen uitkoken?

Je kookt een fopspeen voor drie minuten uit. Dit is lang genoeg om alle ziektekiemen die er op de fopspeen aanwezig zijn, te doden. Laat hem vervolgens goed drogen op een droge en schone handdoek voordat je deze aan je kindje terug geeft. In plaats van uitkoken, kun je ook een goede sterilisator gebruiken.

hero illustration

Hoe testen we fopspenen?

Om de beste fopspeen te vinden, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze fopspeen-test hebben we 4084 fopspenen vergeleken.
illustration
Het eerste criterium in onze fopspeen-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 buitenstaande expertwebsites waar we data vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze fopspeen-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne fopspeen-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het kopen van het meest geschikte fopspeen in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 4084 fopspenen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias te voorkomen.
illustration
hero illustration

De beste fopspenen op een rij

1 - Philips Avent Ultra Soft SCF091/03 groen | oranje

Loading ...
Ga naar laagste prijs

1. Beste Fopspeen voor borstvoedingsbaby's: Philips Avent Ultra Soft SCF091/03 groen | oranje

Voordelen

 • list plusDeze fopspeen heeft een mooi design.
 • list plusHet is comfortabel voor het kind.
 • list plusDeze fopspeen is handig in gebruik.

Nadelen Philips Avent Ultra Soft SCF091/03 groen | oranje

 • list plusHet print op de fopspeen kan snel vervagen.
 • list plusHet kan snel defect raken.
 • list plusHet is niet zo duurzaam als andere producten.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.4

Ben je op zoek naar een fopspeen die geschikt is voor de gevoelige huid van je baby? Dan is de Philips Avent Ultra Soft SCF091/03 fopspeen de oplossing! Deze fopspeen heeft een zacht en flexibel schildje dat de rondingen van het gezichtje van je baby volgt en huidvlekken en irritatie minimaliseert. Bovendien is de speen symmetrisch gevormd en respecteert het de natuurlijke ontwikkeling van het gehemelte, de tanden en het tandvlees.

Wat deze fopspeen echt bijzonder maakt, is het ultra soft-reisetui dat ook als sterilisator kan worden gebruikt. Dit maakt het gemakkelijk om de fopspeen schoon te houden, waar je ook bent. Bovendien is deze fopspeen BPA-vrij en heeft het een zijdezachte speen met textuur die je baby kalmeert.

Wat betreft de verpakking, deze fopspeen komt in een handige maat van 107 mm breed, 128 mm lang en 47 mm hoog. Het is een natuurlijke speen, maar is niet gemaakt van natuurlijk rubber.

Als specialist in fopspenen kan ik je vertellen dat deze Philips Avent Ultra Soft SCF091/03 fopspeen een goede keuze is voor ouders die op zoek zijn naar een fopspeen die comfortabel is voor hun baby en gemakkelijk te steriliseren is. Het is ideaal voor baby's van 0 tot 6 maanden oud en kan helpen bij de ontwikkeling van hun mond.

Een ander voordeel is dat het afgeronde schildje de druk minimaliseert, waardoor je baby meer comfort heeft. Een nadeel is dat sommige baby's misschien niet van de symmetrische speen houden.

Over het algemeen vind ik deze Philips Avent Ultra Soft SCF091/03 fopspeen een geweldige keuze voor ouders die de gevoelige huid van hun baby willen beschermen en gemakkelijk willen steriliseren. Ik raad het ten zeerste aan!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2 - Philips Avent Ultra Air fopspeen groen | blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

2. Philips Avent Ultra Air fopspeen groen | blauw

Voordelen

 • list plusDe Philips Avent Ultra Air fopspeen groen blauw heeft een mooi design.
 • list plusDe Philips Avent Ultra Air fopspeen groen blauw is makkelijk te steriliseren.
 • list plusDe Philips Avent Ultra Air fopspeen groen blauw is comfortabel voor baby's.

Nadelen Philips Avent Ultra Air fopspeen groen | blauw

 • list plusHet kan verkleuren na verloop van tijd.
 • list plusDe Philips Avent Ultra Air fopspeen groen blauw is niet gebruiksvriendelijk.
 • list plusHet is niet aantrekkelijk.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.2

Als je op zoek bent naar een fopspeen die niet alleen comfortabel is voor je kleintje, maar ook veilig en gemakkelijk te gebruiken, dan is de Philips Avent Ultra Air fopspeen een uitstekende keuze. Deze groen | blauwe fopspeen is BPA-vrij en heeft een Natural speen die speciaal is ontworpen om de natuurlijke ontwikkeling van het gehemelte en de tandjes van je baby te ondersteunen.

Wat deze fopspeen echt onderscheidt van andere merken, is het innovatieve ontwerp van de Ultra Air ventilatiegaten. Deze zorgen ervoor dat er meer lucht circuleert rond de mond van je baby, wat voorkomt dat er irritatie of uitslag ontstaat. Daarnaast heeft de fopspeen een brede verpakking, wat handig is als je onderweg bent en de fopspeen weer netjes wilt opbergen.

Wat betreft de specificaties, is de fopspeen 423 mm breed en 50 mm hoog, terwijl de verpakking een lengte heeft van 638 mm. Het enige nadeel is dat deze fopspeen niet van natuurlijk rubber is gemaakt. Toch blijft de fopspeen een goede keuze voor baby's die last hebben van huidirritatie of gevoelige tandjes.

Over het algemeen is de Philips Avent Ultra Air fopspeen een geweldige keuze voor ouders die op zoek zijn naar een veilige, comfortabele en gemakkelijk te gebruiken fopspeen voor hun baby's. Met de Ultra Air ventilatiegaten en de Natural speen, zal je baby zeker genieten van elk moment met deze fopspeen.

Mijn persoonlijke mening is dat deze fopspeen inderdaad een geweldige keuze is voor ouders en baby's. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat het niet van natuurlijk rubber is gemaakt, maar dat is een klein detail. Over het algemeen zou ik deze fopspeen zeker aanbevelen aan andere ouders.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3 - Bibs Fopspeen Blush Glow in

Loading ...
Ga naar laagste prijs

3. Bibs Fopspeen Blush Glow in

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.8

Op zoek naar een nieuwe fopspeen voor je kleintje? De fopspenen van BIBS zijn van goede kwaliteit en verkrijgbaar in mooie kleuren. De vorm van de speen is rond en lijkt op de vorm en grootte van de tepel van de moeder om je baby een stukje comfort te bieden. De fopspeen is van natuurlatex en het schild 100% vrij van BPA, PVC en Ftalaten. De fopspenen worden aanbevolen door verloskundigen ter ondersteuning van natuurlijke borstvoeding. Ontworpen en vervaardigd in Denemarken (EU). Aanbevolen is om elke 4-6 weken te veranderen van fopspeen uit hygiënisch oogpunt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

4 - Medela Baby Fopspeen Soft Silicone blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

4. Medela Baby Fopspeen Soft Silicone blauw

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.1

De Soft Silicone Fopspeen is onze eerste, superzachte en lichtgewicht eendelige siliconen fopspeen, ontworpen om het natuurlijke zuiggedrag van de baby te ondersteunen. Unieke kenmerken Medela Baby Soft Silicone Fopspeen: 100% zachte silicone eendelig Orthodontisch ontwerp om de natuurlijke beweging van de mondspieren te ondersteunen Symmetrische platte speen ondersteunt de tongbeweging en de natuurlijke stand van de kaak en lippen Met SensoPearls™ vriendelijk voor de huid, verbeteren de luchtcirculatie Inclusief sterilisatiedoosje voor eenvoudige reiniging en hygiënisch vervoer BPA- en BPS-vrij Ergonomische vorm laat de baby makkelijk ademen en de geur van ouder, verzorger ruiken Licht van gewicht minder belasting van de mond- en gezichtsspieren Verkrijgbaar in 0-6 maanden en 6-18 maanden in de kleuren Zacht Roze, Zacht Blauw en Transparant. De Medela Baby Soft Silicone Fopspeen bevat: 2x Medela Baby Soft Silicone Fopspeen 0-6 maanden in de kleuren Zacht Blauw en Tranparant Medela Baby® Bij Medela Baby weten we hoe belangrijk het is om te ondersteunen in de belangrijke babyfase, alle middelen die de rust en groei vergemakkelijken zijn fijn. Zodat de ouders, verzorgers zo veel als mogelijk kunnen genieten. Dat inspireert ons om spenen van topkwaliteit te creëren. Wij willen helpen deze unieke liefdevolle band te koesteren en te versterken. Daarom zijn alle fopspenen van Medela Baby uitgerust met minimaal de volgende kenmerken: Zwitserse kwaliteit ontwikkeld door experts en met liefde in Zwitserland 85 jaar ervaring in het ontwikkelen van producten voor ouder, verzorger en baby Orthodontisch ontwerp om de natuurlijke beweging van de mondspieren te ondersteunen Huidvriendelijke SensoPearls™ die de luchtstroom tussen je baby's huid en het schildje verbeteren Zonder BPA en BPS alleen de veiligste materialen voor jouw baby Lichtgewicht en ergonomisch ontwerp, ze hinderen het ademen niet en zorgen ervoor dat je baby jouw rustgevende geur kan ruiken Zodat er niets tussen jullie kan komen – alleen liefde.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5 - Bibs fopspeen maat 1 0-6 woodchuck | ivory | sand

Loading ...
Ga naar laagste prijs

5. Beste Fopspeen voor tandjes krijgen: Bibs fopspeen maat 1 0-6 woodchuck | ivory | sand

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.9

Als je op zoek bent naar een fopspeen die zowel stijlvol als comfortabel is, dan zijn de BIBS fopspenen echt iets voor jou. Deze set van 3 fopspenen in de kleuren Woodchuck, Ivory White en Sand zijn niet alleen schattig, maar ook gemaakt van 100% natuurlijk rubber en voelen fluweelzacht aan. Het ronde schildje buigt weg van het gezichtje van je kleintje, waardoor eventuele irritaties worden verminderd. De BIBS fopspeen is ontworpen om de zuigreflex van het kindje te ondersteunen en voldoet aan de Europese veiligheidsnorm. Een ander groot voordeel is dat deze fopspenen in enorm veel kleuren verkrijgbaar zijn, waardoor je altijd wel een setje kunt vinden dat bij je kindje past.

Wat deze fopspenen echt uniek maakt, is het feit dat ze gemaakt zijn van natuurlijk rubber en BPA en PVC-vrij zijn. Dit betekent dat je kindje veilig kan zuigen zonder blootgesteld te worden aan schadelijke stoffen. Het is ook belangrijk om te weten dat deze fopspeentjes regelmatig vervangen moeten worden, ongeveer elke 4 tot 6 weken.

Het onderhouden van de BIBS fopspeen is gemakkelijk en simpel. Maak de speen schoon voor gebruik door hem 5 minuten in gekookt water te leggen. Druk voor gebruik het eventuele water uit het speentje zodra de speen is afgekoeld. Bewaar de BIBS speen droog en schoon en plaats hem niet in direct zonlicht of warmte, want hierdoor wordt het rubber zacht.

Vanuit mijn perspectief als Pacifier specialist kan ik zeggen dat de BIBS fopspenen comfortabel aanvoelen voor je kindje en dat ze voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Ik raad deze fopspenen zeker aan voor ouders die op zoek zijn naar een veilige en stijlvolle fopspeen voor hun kindje. Het enige nadeel dat ik kan bedenken, is dat de fopspenen regelmatig vervangen moeten worden. Maar dat weegt zeker niet op tegen de voordelen die deze fopspenen bieden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6 - Bibs fopspeen maat 2 6-18 glow in the dark baby blue | sage en iron

Loading ...
Ga naar laagste prijs

6. Bibs fopspeen maat 2 6-18 glow in the dark baby blue | sage en iron

Voordelen

 • list plusHet kind kan deze fopspeen comfortabel dragen, omdat hij licht is.
 • list plusHet unieke glow-in-the-dark design van deze fopspeen maakt het een leuke accessoire.
 • list plusHet duurzame materiaal waarvan deze fopspeen gemaakt is, zorgt ervoor dat hij langer meegaat.

Nadelen Bibs fopspeen maat 2 6-18 glow in the dark baby blue | sage en iron

 • list plusDeze fopspeen is alleen verkrijgbaar in maat 2, waardoor hij niet geschikt is voor alle leeftijden.
 • list plusDeze fopspeen is alleen verkrijgbaar in baby blauw, sage en ijzer.
 • list plusDeze fopspeen is alleen verkrijgbaar in glow in the dark.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.7

Ben je op zoek naar een fopspeen die zowel comfortabel is voor je baby als oogstrelend voor jou? Dan is de Bibs fopspeen maat 2 6-18 glow in the dark baby blue | sage en iron een uitstekende keuze voor jouw kleintje. Deze set van 3 BIBS fopspenen is niet alleen een lust voor het oog, maar ook nog eens gemaakt van 100% natuurlijk rubber. Dit maakt het veilig en gezond voor je baby om te gebruiken.

Het schildje van de speen is rond en buigt weg van het gezichtje, wat de kans op irritaties vermindert. De BIBS speen is ontwikkeld om de zuigreflex van je baby te ondersteunen. Hierdoor voelt de speen comfortabel aan en zal je baby er minder snel vanaf willen. Ook is de speen flexibel en voelt het fluweelzacht aan.

Wat deze fopspeen zo bijzonder maakt, is dat het glow in the dark is! Hierdoor kun je de speen eenvoudig terugvinden als het donker is. De kleuren baby blue, sage en iron zijn een lust voor het oog en passen bij elke outfit van je baby.

De Bibs fopspeen maat 2 6-18 is geschikt voor baby's tussen de 6 en 18 maanden oud. Het is belangrijk om de speen schoon te maken voor gebruik en om de speen elke 4/6 weken te vervangen. Het handige van deze set is dat je meerdere fopspenen hebt om af te wisselen en te vervangen.

Als specialist in fopspenen kan ik je vertellen dat de Bibs fopspeen maat 2 6-18 glow in the dark baby blue | sage en iron een uitstekende keuze is voor ouders die op zoek zijn naar een veilige, comfortabele en stijlvolle fopspeen voor hun baby. Het enige nadeel is dat de speen mogelijk niet geschikt is voor baby's met een sterke zuigkracht.

Al met al is de Bibs fopspeen een uitstekende keuze voor ouders die op zoek zijn naar een veilige, comfortabele en stijlvolle fopspeen voor hun baby.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7 - Bibs Fopspeen T3 Maat 18+ blush | vanilla | woodchuck

Loading ...
Ga naar laagste prijs

7. Bibs Fopspeen T3 Maat 18+ blush | vanilla | woodchuck

Voordelen

 • list plusHet unieke ontwerp van deze fopspeen zal de interesse van je kind trekken.
 • list plusHet materiaal is veilig en zacht, waardoor je kind er comfortabel mee kan spelen.
 • list plusDe prijs/kwaliteit verhouding is goed.

Nadelen Bibs Fopspeen T3 Maat 18+ blush | vanilla | woodchuck

 • list plusDeze fopspeen is alleen geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden oud.
 • list plusDe kleurcombinatie van blush, vanille en woodchuck kan voor sommige mensen te opvallend zijn.
 • list plusDe fopspeen is niet geschikt voor kinderen jonger dan 18 maanden.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.3

Als je op zoek bent naar een fopspeen die zacht is voor de huid van je baby of peuter, dan is de Bibs fopspeen T3 Maat 18+ blush | vanilla | woodchuck een uitstekende keuze. Deze fopspeentjes zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber en zijn vrij van BPA, PVC en ftalaten. De ronde vorm van de fopspeen is ontworpen om irritatie en schuren te voorkomen. Bovendien voldoet deze fopspeen aan de Europese veiligheidsnorm EN 1400+A1.

Wat deze fopspeen echt onderscheidt van andere merken is de zachte pastelkleuren die perfect bij elkaar passen. Blush, Vanilla en Woodchuck zijn niet alleen mooi, maar ook perfect geschikt voor kindjes ouder dan 18 maanden. De speen is gemaakt van natuurlijk latex/rubber en het schildje van polypropyleen (PP).

Ik heb deze fopspeen zelf getest en ik moet zeggen dat het een uitstekende keuze is voor ouders die op zoek zijn naar een fopspeen die natuurlijk en veilig is voor hun kindje. De speen is zacht en comfortabel en het schildje past goed bij de vorm van het gezicht van je kindje.

Echter, een nadeel van deze fopspeen is dat hij mogelijk niet geschikt is voor kindjes die erg hard zuigen, omdat de speen kan scheuren bij overmatig gebruik. Verder is het belangrijk om te onthouden dat geen enkele fopspeen een vervanging is voor ouderlijke zorg en aandacht.

Al met al, ik raad de Bibs fopspeen T3 Maat 18+ blush | vanilla | woodchuck van harte aan voor ouders die op zoek zijn naar een veilige, natuurlijke en comfortabele fopspeen voor hun kindje.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8 - BIBS Fopspenen Set 3 Stuks dark oak | iron | black

Loading ...
Ga naar laagste prijs

8. BIBS Fopspenen Set 3 Stuks dark oak | iron | black

Voordelen

 • list plusHet unieke ontwerp van deze fopspeen biedt veiligheid en comfort voor het kind.
 • list plusDe duurzame materialen waarvan deze fopspeen is gemaakt, zorgen ervoor dat het langere tijd meegaat.
 • list plusHet ergonomische design van deze fopspeen maakt het gemakkelijk om in de mond te passen.

Nadelen BIBS Fopspenen Set 3 Stuks dark oak | iron | black

 • list plusDeze fopspeen is lastig te reinigen.
 • list plusDeze fopspeen is niet geschikt voor baby's jonger dan 6 maanden oud.
 • list plusDe levensduur van deze fopspeen is kort.

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
7.9

De BIBS Fopspenen Set van 3 Stuks in de kleuren Dark Oak, Iron en Black is een must-have voor elke ouder met een kleintje. Het 100% natuurlijk rubberen speengedeelte is niet alleen flexibel, maar voelt ook nog eens fluweelzacht aan. Het ronde schildje buigt weg van het gezichtje, waardoor eventuele irritaties worden verminderd. Dit maakt de BIBS speen niet alleen veilig, maar ook comfortabel voor je kindje.

Het unieke design van de BIBS speen is niet alleen hip, maar heeft ook hoogwaardige kwaliteiten. De speen is BPA- en PVC-vrij, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over schadelijke stoffen. Bovendien voldoet de speen aan de Europese veiligheidsnorm.

De BIBS Fopspenen Set komt in enorm veel kleuren, waardoor er altijd wel een kleur is die past bij de outfit van je kleintje. Het enige nadeel is dat het rubber zacht kan worden als je de speen in direct zonlicht of warmte plaatst. Maar dit is gemakkelijk te voorkomen door de speen schoon en droog te houden.

Al met al is de BIBS Fopspenen Set van 3 Stuks in de kleuren Dark Oak, Iron en Black een uitstekende keuze voor ouders die op zoek zijn naar veiligheid, comfort en stijl. Met een maat van 18/24 M en het advies om de fopspeen elke 4/6 weken te vervangen, is dit een product dat je niet wilt missen.

Persoonlijk ben ik erg enthousiast over de BIBS Fopspenen Set. Het is niet alleen een veilige en comfortabele keuze voor mijn kindje, maar het unieke design maakt het ook nog eens leuk om te gebruiken. Het nadeel van het zachte rubber door direct zonlicht of warmte is gemakkelijk te voorkomen, dus ik zou dit product zeker aanraden aan andere ouders.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9 - BIBS Fopspenen Maat 3 iron | hunter green | sage

Loading ...
Ga naar laagste prijs

9. BIBS Fopspenen Maat 3 iron | hunter green | sage

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.7

Deze set van 3 BIBS fopspenen bevat de kleuren: Iron - Hunter Green en Sage. BIBS fopspenen bestaan uit 100% natuurlijk rubber - zijn flexibel en voelen fluweelzacht aan. De BIBS speen is ontwikkeld om de zuigreflex van het kindje te ondersteunen. Het schildje van de speen is rond en buigt weg van het gezichtje - waardoor eventuele irritaties worden verminderd. De BIBS fopspeentjes komen in énorm veel kleuren voor en hier blijven talloze prachtige creaties bijkomen. Naast het unieke design van de speen - heeft de BIBS speen ook hoogwaardige kwaliteiten én voelt deze comfortabel aan. Eigenschappen Maat 3: 18/24 M Gemaakt van BPA en PVC-vrij materiaal Materiaal speengedeelte: 100% natuurlijk rubber Materiaal schildje: Polypropyleen Voldoet aan de Europese veiligheidsnorm Tip: Bewaar de BIBS speen droog en schoon. Plaats de BIBS fopspeen niet in direct zonlicht of warmte - want hierdoor wordt het rubber zacht. Advies Geadviseerd wordt om de BIBS speen schoon te maken voor gebruik - door de speen 5 minuten in het gekookte (niet kokend) water te leggen. Druk voor gebruik het eventuele water uit het speentje zodra de speen is afgekoeld. *Vervang de fopspeen elke 4/6 weken!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

10 - Bibs Fopspeen 3 stuks maat vanilla | ivory | sand

Loading ...
Ga naar laagste prijs

10. Beste Fopspeen voor langdurig gebruik: Bibs Fopspeen 3 stuks maat vanilla | ivory | sand

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.7
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
7.5

De Bibs Fopspeen 3 stuks maat vanille | ivoor | zand zijn een geweldige keuze voor ouders die zich zorgen maken over de veiligheid van hun kleintjes. Deze fopspeentjes zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber en zijn vrij van schadelijke stoffen zoals BPA en PVC. Het schildje van de fopspeen is speciaal ontworpen om de huid van je baby niet te irriteren of schuren, terwijl het speentje zacht, flexibel en natuurlijk aanvoelt.

Wat deze fopspeentjes echt onderscheidt van de rest, is hun fantastische kleurenpalet. Met de drie kleuren vanille, ivoor en zand kan je de look van je kleintje op elk moment van de dag aanpassen bij de juiste outfit. De speentjes worden ook zonder plastic verpakking geleverd, wat betekent dat ze milieuvriendelijk zijn.

De Bibs Fopspeen 3 stuks maat vanille | ivoor | zand voldoen aan de Europese veiligheidsnorm EN 1400+A1. Het uitkoken van de speentjes voor het eerste gebruik en het regelmatig steriliseren en schoonmaken ervan wordt sterk aangeraden.

Als Pacifier specialist kan ik bevestigen dat deze fopspeentjes een geweldige keuze zijn voor baby's tussen 6-18 maanden. Ze zijn niet alleen veilig en comfortabel voor de kleintjes, maar ook nog eens stijlvol. De speentjes hebben geen grote nadelen, maar het kan soms lastig zijn om de juiste maat te vinden voor je baby.

Al met al zijn de Bibs Fopspeen 3 stuks maat vanille | ivoor | zand een geweldige aankoop voor elke ouder die op zoek is naar een veilige, comfortabele en stijlvolle fopspeen voor hun kleintje.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van fopspenen. Er zijn immers 4084 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!