Bestenu

Beste borstschilden - okt. 2022

Met meer dan 59 borstschilden op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
Op deze pagina vind je de beste borstschilden in een handige lijst
01Score: 9.5
Medela PersonalFit Flex Borstschild met zachte rand
Medela PersonalFit Flex Borstschild met zachte rand
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.4
Medela Personal Fit Flex Borstschild met zachte rand
Medela Personal Fit Flex Borstschild met zachte rand
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.3
Medela Personal Fit Flex Borstschild met zachte rand
Medela Personal Fit Flex Borstschild met zachte rand
Ga naar laagste prjis
04Score: 9.1
Philips Avent SCF157/02
Philips Avent SCF157/02
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.8
Medela Personal Fit Flex Borstschild met zachte rand
Medela Personal Fit Flex Borstschild met zachte rand
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.5
Elvie Catch Veilige Borstschelpen
Elvie Catch Veilige Borstschelpen
Ga naar laagste prjis
07Score: 8.3
Medela slang
Medela slang
Ga naar laagste prjis
08Score: 8
Medela slang
Medela slang
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.7
Elvie Pump  Borstschilden  Borstschelpen
Elvie Pump Borstschilden Borstschelpen
Ga naar laagste prjis
10Score: 6.8
Medela Tepelvormers helpen je platte of ingetrokken tepels voor een voeding te vormen
Medela Tepelvormers helpen je platte of ingetrokken tepels voor een voeding te vormen
Ga naar laagste prjis
hero illustration

Hoe komt deze leuke borstschild ranglijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen... en dus de speurtocht naar de beste borstschild ook!
In het verleden ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over borstschilden, maar nu helpt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle borstschild die op de markt zijn in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke borstschild het best over de toonbank gaan
illustration
Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van undefined stelt hij deze reeks samen!
Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!
illustration
hero illustration

De beste borstschilden op een rij

1 - Medela PersonalFit Flex Borstschild met zachte rand

Loading..
Ga naar laagste prjis

Het Medela Personal Fit Flex™ borstschilden maak je kolfsessies comfortabeler en effectiever. De openingshoek van 105° zorgt voor een betere pasvorm en helpt om samendrukking van de melkkanalen te voorkomen. Dit draagt bij aan een betere melkstroom. Daarnaast heeft het borstschild een zachte, flexibele rand en kan de ovale vorm van het schild 360° gedraaid worden. Zo wordt het eenvoudiger om een kolfhouding te vinden die voor jou comfortabel voelt. Voordelen Medela Personal Fit Flex borstschild Wijde openingshoek 105° zorgt voor een betere pasvorm en het voorkomt dat melkkanalen worden samengedrukt Flex™ technologie 11% meer melk en 4% betere lediging van je borsten Betere pasvorm de borstschild past zich aan met de zachte en flexibele rand aan jouw borst voor een natuurlijk en comfortabel gevoel Geschikt voor alle Medela kolven Verkrijgbaar in 4 maten maat S 21 mm, Maat M 24 mm, Maat L 27 mm of Maat XL 30 mm. De Medela Medela PersonalFit Flex borstschild bevat: 2x Borstschild maat L met een omvang van 27 mm Hoe werkt het? Plaats de borstschilden op de connector. Alle onderdelen zijn gemakkelijk uit elkaar te halen en schoon te maken. Hiervoor kan je na het wassen in zeep voor het steriliseren de Medela Quick Clean Magnetronsterilisatiezakken gebruiken. Je bepaalt de juiste maat door je tepeldiameter op te meten: S = diameter tot 17 mm M = diameter tot 20 mm L = diameter tot 23 mm XL = diameter tot 26 mm Let op dat je de diameter van je tepel niet verward met de diameter van de borstschilden deze moeten groter zijn. Medela® Zodra je in verwachting bent, begint je lichaam zich voor te bereiden op de komst van je baby en maken je borsten zich klaar voor de borstvoeding. Medela is er voor jou tijdens je zwangerschap én je borstvoedingsperiode om je op ieder moment de juiste ondersteuning te bieden. Met de producten van Medela worden je zwangerschap en borstvoedingsperiode gemakkelijker en comfortabeler. Door borstvoeding te geven, geef je je baby de best mogelijke start in het leven. Moedermelk bevordert de groei, ontwikkeling en gezondheid van je kindje, niet alleen nu maar ook op latere leeftijd. Het geven van borstvoeding biedt vele voordelen voor je baby en voor jou, en met de producten van Medela kun je volledig genieten en profiteren van deze wonderbaarlijke eigenschappen van moedermelk. Medela Family App De Medela Family app is jouw persoonlijke hulp. Met de app kun je gemakkelijk belangrijke statistieken voor je zwangerschap, baby en borstvoeding bijhouden en het geeft je tips en ondersteuning.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

2 - Medela Personal Fit Flex Borstschild met zachte rand

Loading..
Ga naar laagste prjis

Het Medela Personal Fit Flex™ borstschilden maak je kolfsessies comfortabeler en effectiever. De openingshoek van 105° zorgt voor een betere pasvorm en helpt om samendrukking van de melkkanalen te voorkomen. Dit draagt bij aan een betere melkstroom. Daarnaast heeft het borstschild een zachte, flexibele rand en kan de ovale vorm van het schild 360° gedraaid worden. Zo wordt het eenvoudiger om een kolfhouding te vinden die voor jou comfortabel voelt. Voordelen Medela Personal Fit Flex borstschild Wijde openingshoek 105° zorgt voor een betere pasvorm en het voorkomt dat melkkanalen worden samengedrukt Flex™ technologie 11% meer melk en 4% betere lediging van je borsten Betere pasvorm de borstschild past zich aan met de zachte en flexibele rand aan jouw borst voor een natuurlijk en comfortabel gevoel Geschikt voor alle Medela kolven Verkrijgbaar in 4 maten maat S 21 mm, Maat M 24 mm, Maat L 27 mm of Maat XL 30 mm. De Medela Medela PersonalFit Flex borstschild bevat: 2x Borstschild maat M met een omvang van 24 mm Hoe werkt het? Plaats de borstschilden op de connector. Alle onderdelen zijn gemakkelijk uit elkaar te halen en schoon te maken. Hiervoor kan je na het wassen in zeep voor het steriliseren de Medela Quick Clean Magnetronsterilisatiezakken gebruiken. Je bepaalt de juiste maat door de tepeldiameter op te meten: S = diameter tot 17 mm M = diameter tot 20 mm L = diameter tot 23 mm XL = diameter tot 26 mm Let op dat je de diameter van je tepel niet verward met de diameter van de borstschilden deze moeten groter zijn. Medela® Zodra je in verwachting bent, begint je lichaam zich voor te bereiden op de komst van je baby en maken je borsten zich klaar voor de borstvoeding. Medela is er voor jou tijdens je zwangerschap én je borstvoedingsperiode om je op ieder moment de juiste ondersteuning te bieden. Met de producten van Medela worden je zwangerschap en borstvoedingsperiode gemakkelijker en comfortabeler. Door borstvoeding te geven, geef je je baby de best mogelijke start in het leven. Moedermelk bevordert de groei, ontwikkeling en gezondheid van je kindje, niet alleen nu maar ook op latere leeftijd. Het geven van borstvoeding biedt vele voordelen voor je baby en voor jou, en met de producten van Medela kun je volledig genieten en profiteren van deze wonderbaarlijke eigenschappen van moedermelk. Medela Family App De Medela Family app is jouw persoonlijke hulp. Met de app kun je gemakkelijk belangrijke statistieken voor je zwangerschap, baby en borstvoeding bijhouden en het geeft je tips en ondersteuning.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

3 - Medela Personal Fit Flex Borstschild met zachte rand

Loading..
Ga naar laagste prjis

Het Medela Personal Fit Flex™ borstschilden maak je kolfsessies comfortabeler en effectiever. De openingshoek van 105° zorgt voor een betere pasvorm en helpt om samendrukking van de melkkanalen te voorkomen. Dit draagt bij aan een betere melkstroom. Daarnaast heeft het borstschild een zachte, flexibele rand en kan de ovale vorm van het schild 360° gedraaid worden. Zo wordt het eenvoudiger om een kolfhouding te vinden die voor jou comfortabel voelt. Voordelen Medela Personal Fit Flex borstschild Wijde openingshoek 105° zorgt voor een betere pasvorm en het voorkomt dat melkkanalen worden samengedrukt Flex™ technologie 11% meer melk en 4% betere lediging van je borsten Betere pasvorm de borstschild past zich aan met de zachte en flexibele rand aan jouw borst voor een natuurlijk en comfortabel gevoel Geschikt voor alle Medela kolven Verkrijgbaar in 4 maten maat S 21 mm, Maat M 24 mm, Maat L 27 mm of Maat XL 30 mm. De Medela Medela PersonalFit Flex borstschild bevat: 2x Borstschild maat S met een omvang van 21 mm Hoe werkt het? Plaats de borstschilden op de connector. Alle onderdelen zijn gemakkelijk uit elkaar te halen en schoon te maken. Hiervoor kan je na het wassen in zeep voor het steriliseren de Medela Quick Clean Magnetronsterilisatiezakken gebruiken. Je bepaalt de juiste maat door de tepeldiameter op te meten: S = diameter tot 17 mm M = diameter tot 20 mm L = diameter tot 23 mm XL = diameter tot 26 mm Let op dat je de diameter van je tepel niet verward met de diameter van de borstschilden deze moeten groter zijn. Medela® Zodra je in verwachting bent, begint je lichaam zich voor te bereiden op de komst van je baby en maken je borsten zich klaar voor de borstvoeding. Medela is er voor jou tijdens je zwangerschap én je borstvoedingsperiode om je op ieder moment de juiste ondersteuning te bieden. Met de producten van Medela worden je zwangerschap en borstvoedingsperiode gemakkelijker en comfortabeler. Door borstvoeding te geven, geef je je baby de best mogelijke start in het leven. Moedermelk bevordert de groei, ontwikkeling en gezondheid van je kindje, niet alleen nu maar ook op latere leeftijd. Het geven van borstvoeding biedt vele voordelen voor je baby en voor jou, en met de producten van Medela kun je volledig genieten en profiteren van deze wonderbaarlijke eigenschappen van moedermelk. Medela Family App De Medela Family app is jouw persoonlijke hulp. Met de app kun je gemakkelijk belangrijke statistieken voor je zwangerschap, baby en borstvoeding bijhouden en het geeft je tips en ondersteuning.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

4 - Philips Avent SCF157/02

Loading..
Ga naar laagste prjis

Je draagt de ultrazachte Philips Avent SCF157/02 borstschelpen in je beha om je tepels te beschermen tegen schuren en om overtollige moedermelk op te vangen. Maximaal gebruiksgemak • Vangt overtollige moedermelk op • Helpt stuwing te verzachten Maximale bescherming • Beschermt gevoelige tepels • De borstschepen kunnen worden gebruikt bij borstvoeding of kolven Kan verpakt zijn in folie ipv doos

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

5 - Medela Personal Fit Flex Borstschild met zachte rand

Loading..
Ga naar laagste prjis

Het Medela Personal Fit Flex™ borstschilden maak je kolfsessies comfortabeler en effectiever. De openingshoek van 105° zorgt voor een betere pasvorm en helpt om samendrukking van de melkkanalen te voorkomen. Dit draagt bij aan een betere melkstroom. Daarnaast heeft het borstschild een zachte, flexibele rand en kan de ovale vorm van het schild 360° gedraaid worden. Zo wordt het eenvoudiger om een kolfhouding te vinden die voor jou comfortabel voelt. Voordelen Medela Personal Fit Flex borstschild Wijde openingshoek 105° zorgt voor een betere pasvorm en het voorkomt dat melkkanalen worden samengedrukt Flex™ technologie 11% meer melk en 4% betere lediging van je borsten Betere pasvorm de borstschild past zich aan met de zachte en flexibele rand aan jouw borst voor een natuurlijk en comfortabel gevoel Geschikt voor alle Medela kolven Verkrijgbaar in 4 maten maat S 21 mm, Maat M 24 mm, Maat L 27 mm of Maat XL 30 mm. De Medela Medela PersonalFit Flex borstschild bevat: 2x Borstschild maat XL met een omvang van 30 mm Hoe werkt het? Plaats de borstschilden op de connector. Alle onderdelen zijn gemakkelijk uit elkaar te halen en schoon te maken. Hiervoor kan je na het wassen in zeep voor het steriliseren de Medela Quick Clean Magnetronsterilisatiezakken gebruiken. Je bepaalt de juiste maat door de tepeldiameter op te meten: S = diameter tot 17 mm M = diameter tot 20 mm L = diameter tot 23 mm XL = diameter tot 26 mm Let op dat je de diameter van je tepel niet verward met de diameter van de borstschilden deze moeten groter zijn. Medela® Zodra je in verwachting bent, begint je lichaam zich voor te bereiden op de komst van je baby en maken je borsten zich klaar voor de borstvoeding. Medela is er voor jou tijdens je zwangerschap én je borstvoedingsperiode om je op ieder moment de juiste ondersteuning te bieden. Met de producten van Medela worden je zwangerschap en borstvoedingsperiode gemakkelijker en comfortabeler. Door borstvoeding te geven, geef je je baby de best mogelijke start in het leven. Moedermelk bevordert de groei, ontwikkeling en gezondheid van je kindje, niet alleen nu maar ook op latere leeftijd. Het geven van borstvoeding biedt vele voordelen voor je baby en voor jou, en met de producten van Medela kun je volledig genieten en profiteren van deze wonderbaarlijke eigenschappen van moedermelk. Medela Family App De Medela Family app is jouw persoonlijke hulp. Met de app kun je gemakkelijk belangrijke statistieken voor je zwangerschap, baby en borstvoeding bijhouden en het geeft je tips en ondersteuning.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

6 - Elvie Catch Veilige Borstschelpen

Loading..
Ga naar laagste prjis

Productnaam Elvie Catch - Veilige borstschelpen Productbeschrijving De Elvie Catch is een set van twee borstschelpen met beveiliging tegen het uitlopen van melk en om lekken te voorkomen. Zelfs als je last hebt van veel weglekkende melk, zal de Elvie Catch toch elke druppel melk discreet opvangen in je bh. Lekbeveiliging De siliconen randen zorgen ervoor dat de Elvie Catch goed zit en niet lekt, terwijl er maximaal 30 ml melk aan elke kant kan worden opgevangen. Geen verspilde melk meer in je borstkompressen. Comfortabel De Elvie Catch is ontworpen voor de natuurlijke vorm van een vrouwenborst en kan gemakkelijk 3 uur worden gedragen zonder oncomfortabel te worden. De uniek gevormde randen kunnen worden gedraaid om de beste pasvorm te vinden. Discreet De Elvie Catch heeft een glad profiel en wordt in de bh gedragen zodat je discreet melk opvangt, terwijl je je bezighoudt met je dagelijkse bezigheden. Herbruikbaar De borstschelpen kun je gemakkelijk met de hand of in de vaatwasser reinigen, zodat ze weer klaar zijn om de volgende dag te worden gebruikt. Wat zit er in de verpakking? 2 x borstschelpen 2 x siliconen randen Gebruiksaanwijzing Technische specificatie Onverpakt product: Afmetingen: L 10,87 x B 10,2 x H 3,29 cm Gewicht: 0,04 kg Verpakt product: Afmetingen: L 12 x B 6,5 x H 13 cm Gewicht: 0,19 kg Garantie De Elvie Catch wordt geleverd met een garantie van 90 dagen. Zie de meegeleverde gebruiksaanwijzing voor de volledige garantiebepalingen. Contacteer Elvie Customer Service voor vragen over Elvie CATCH: Via Mail: Vragen@elvie.com Via Tel: (tijdens de kantooruren) 0032 800 80 162 (Belgium) 0031 800 20 1264 (The Nederlands) Via Contactformulier: https://www.elvie.com/nl-be/about/contact

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

7 - Medela slang

Loading..
Ga naar laagste prjis

Deze PVC slang is ontwikkeld voor de Medela Freestyle – dubbele elektrische borstkolf (Let op, deze slang is niet voor de Medela Freestyle Flex). Deze slang is zo gemaakt dat je met één handeling kunt kiezen om dubbelzijdig of toch enkelzijdig af te kolven. Dubbelzijdig of enkelzijdig afkolven Deze slang kun je gebruiken voor als je zowel dubbelzijdig of enkelzijdig wilt afkolven. Je steekt heel simpel het ongebruikte korte deel van de slang in de opening in het middenstuk om dit deel af te sluiten en het vacuüm te behouden aan de andere zijde. Gratis: persoonlijke professionele ondersteuning 24/7 MyMedela is de borstvoeding-app van Medela die advies en tips geeft en antwoorden heeft op alle mogelijke vragen waar je als (aanstaande) moeder mee zit. Het is een Eerste Hulp Bij Borstvoeding met een 24-uurs balie. Een professional binnen handbereik, gewoon op je mobiele telefoon. Een lactatiekundige staat niet om 03u ’s nachts naast je bed om te helpen bij een acuut borstvoedingsprobleem. MyMedela is er wel voor je. Een uitkomst voor moeders die snel hulp of antwoord willen, ook al is het midden in de nacht. Maar de MyMedela app biedt je meer dan alleen advies, het geeft je houvast en overzicht, zo belangrijk wanneer je (net) moeder bent. Alle belangrijke gegevens van je kindje én van de borstvoedings- of kolfsessies registreer je eenvoudig en snel in de app. Zo wordt het verzamelen en delen van data en het borstvoeden makkelijk én overzichtelijk. Gratis beschikbaar in de AppStore en PlayStore

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

8 - Medela slang

Loading..
Ga naar laagste prjis

Deze PVC slang is ontwikkeld voor de Medela Swing – enkele elektrische borstkolf. Het materiaal, de lengte en vorm zijn speciaal afgestemd op deze borstkolf met 2Phase Expression technologie. De slang draagt bij aan een optimaal resultaat en een comfortabele kolfervaring. De slang is 75 cm lang. Gratis: persoonlijke professionele ondersteuning 24/7 MyMedela is de borstvoeding-app van Medela die advies en tips geeft en antwoorden heeft op alle mogelijke vragen waar je als (aanstaande) moeder mee zit. Het is een Eerste Hulp Bij Borstvoeding met een 24-uurs balie. Een professional binnen handbereik, gewoon op je mobiele telefoon. Een lactatiekundige staat niet om 03u ’s nachts naast je bed om te helpen bij een acuut borstvoedingsprobleem. MyMedela is er wel voor je. Een uitkomst voor moeders die snel hulp of antwoord willen, ook al is het midden in de nacht. Maar de MyMedela app biedt je meer dan alleen advies, het geeft je houvast en overzicht, zo belangrijk wanneer je (net) moeder bent. Alle belangrijke gegevens van je kindje én van de borstvoedings- of kolfsessies registreer je eenvoudig en snel in de app. Zo wordt het verzamelen en delen van data en het borstvoeden makkelijk én overzichtelijk. Gratis beschikbaar in de AppStore en PlayStore

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

9 - Elvie Pump Borstschilden Borstschelpen

Loading..
Ga naar laagste prjis

Elvie Pump - Borstschelpen - Pak van 2 stuks - 21 mm Reserve borstschelpen voor Elvie Pump. Het unieke design en pasvormsysteem zorgt voor meer comfort, de juiste tepelstand en efficiënte zuigkracht. De borstschelpen zijn BPA-vrij en dus ongevaarlijk in het gebruik. Geschikt voor de vaatwasser en gemakkelijk schoon te houden. De Elvie borstschelpen zijn verkrijgbaar in 21 mm, 24 mm en 28 mm. In de doos: 2 borstschelpen Technische specificatie: Compatibiliteit - Uitsluitend voor gebruik in combinatie met de Elvie Pump. Garantie: 90 dagen garantie. Raadpleeg de volledige garantiebepalingen in de meegeleverde gebruiksaanwijzing. Materialen: BPA-vrije plastic (Eastman Tritan EX401). Afmetingen: L 99 x H 109 x D 53 mm . Gewicht: 33g. ---- De achtergrond van het merk Elvie is een merk op het gebied van gezondheid en lifestyle dat intelligente technologie voor vrouwen ontwerpt. De missie van Elvie om uitzonderlijke producten te ontwerpen die vrouwen het leven gemakkelijker maken, begon toen CEO en medeoprichtster,Tania Boler, tijdens haar eerste zwangerschap het belang van een gezonde bekkenbodem ontdekte. Ze was gechoqueerd te ontdekken hoe zeer dit belangrijke deel van de postnatale zorg werd verwaarloosd en dit inspireerde haar om de Elvie Trainer, de kleinste en slimste bekkenbodemtrainer te ontwerpen. Het tweede product, de Elvie Pump, is een revolutionaire, geluidloze, draagbare borstkolf.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

10 - Medela Tepelvormers helpen je platte of ingetrokken tepels voor een voeding te vormen

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Medela tepelvormers zijn een eenvoudig hulpmiddel voor vrouwen met ingetrokken of vlakke tepels die toch comfortabel en succesvol borstvoeding willen geven. Je kunt de tepelvormers tijdens je zwangerschap of tussen de voedingen in je beha dragen om je tepels voor te bereiden op borstvoeding. Het zachte, flexibele siliconenmembraan van de tepelvormer sluit comfortabel aan en oefent een zachte druk uit om de tepel te vormen. De dunne pasvorm zorgt ervoor dat de tepelhouders niet opvallen onder kleding. De tepelvormers zijn gemaakt van BPA-vrij materiaal en worden geleverd per 2 stuks. Eigenschappen Medela Tepelvormers 2 stuks Transparant Gemakkelijker en comfortabel borstvoeding geven met vlakke of ingetrokken tepels Goed aansluitende, comfortabele pasvorm Discreet onder kleding Gemaakt van BPA-vrij materiaal

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van borstschilden. Er zijn immers 59 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en ga je straks de beste