Wat is de beste Reisbedje van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 13 juni, 2024

Het kopen van een goede Reisbedje is een ingewikkelde opgave. Wat is de beste Reisbedje van 2024? Na het onderzoeken van 1048 Reisbedjes kwam de Ding Campingbedje Zwart 120x60 cm als beste uit onze Reisbedje-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Reisbedjes, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Reisbedjes-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Reisbedje-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Reisbedjes

1Score: 9.7
Ding Campingbedje Zwart 120x60 cm
Beste reiswieg
Ding Campingbedje Zwart 120x60 cm
Ding
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.4
Bebies First Campingbedje / Reisbed
Bebies First Campingbedje / Reisbed
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.2
Bebies First Campingbedje / Reisbed
Bebies First Campingbedje / Reisbed
Bebies First
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.8
Lionelo Sven Plus Meegroeibed Campingbedje
Lionelo Sven Plus Meegroeibed Campingbedje
Lionelo
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.5
MobySystem Moby-System Reisbedje Reiswieg /
MobySystem Moby-System Reisbedje Reiswieg /
MobySystem
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.3
Bebies First Opvouwbaar Campingbed Matras
Bebies First Opvouwbaar Campingbed Matras
Bebies First
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.1
Deryan Baby Luxe Campingbedje
Deryan Baby Luxe Campingbedje
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.7
Bebies First Campingbedje / Reisbed
Bebies First Campingbedje / Reisbed
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.5
Titaniumbaby Campingbed 60X120 cm
Titaniumbaby Campingbed 60X120 cm
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.1
Qute Campingbed Q-sleep Olijfgroen/Zwart
Qute Campingbed Q-sleep Olijfgroen/Zwart
Qute
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Reisbedje Koopgids

Je kleintje slaapt vaker buiten huis dan je misschien had verwacht – bij opa en oma, ooms en tantes, en misschien zelf samen met jou in een vakantiehuisje. Over je eigen comfort maak je je waarschijnlijk geen zorgen meer, maar over die van je kindje ..? Tijd voor dé oplossing: het fijnste reisbedje!

Waar moet je op letten bij het kopen van een campingbedje?

Er zijn verschillende zaken waar je op moet letten bij het kopen van een campingbedje. Hier zijn een aantal belangrijke aandachtspunten:

 • Kijk of het bedje voldoet aan de veiligheidsnormen en of het stabiel is
 • Bekijk of het bedje groot genoeg is voor je kind.
 • Overweeg hoeveel gewicht het bedje kan dragen en of dit voldoende is voor degene waarvoor het bedje is bedoeld.
 • Kijk of het bedje eenvoudig op te vouwen en op te bergen is, en of het in jouw auto past.
 • Bekijk of het bedje comfortabel is en of het beschikt over een matras of een dunne slaapzak.
 • Vergelijk de prijzen van verschillende modellen en bepaal welk bedje het beste bij jouw budget past.
 • Kijk welke merken er op de markt zijn en lees de garantieregelingen goed door.
 • Bepaal of je het bedje voornamelijk voor kamperen in tenten of verblijven in huizen wilt gebruiken om te bepalen of het extra koubestendig moet zijn, bijvoorbeeld.

Als je deze aandachtspunten in acht neemt, zal je een campingbed kopen dat aan jouw verwachtingen voldoet en veilig is voor gebruik.

Waarom mag je geen matrasje in een campingbedje doen?

Er zijn verschillende redenen waarom. Een van de belangrijkste redenen is dat een matrasje te dik kan zijn voor het bedje. Hierdoor kan het bedje instabiel worden en kan er een gevaarlijke situatie ontstaan voor degene die erin ligt. Hetzelfde geldt voor een matras dat net iets te lang is.

Het is veiliger om te gebruiken een dunne slaapzak of een speciaal campingbed matrasje dat speciaal is gemaakt voor campingbedjes.
 

Hoe dik mag het matras van een reisbedje zijn?

De dikte van het matras van een reisbedje voor kinderen moet aan bepaalde veiligheidsnormen voldoen. Anders loop je het risico op een onveilige situatie, zoals een instabiel bedje.

De dikte van het matras mag niet hoger zijn dan 4 cm. Dit is de standaard die wordt aanbevolen door fabrikanten en veiligheidsexperts, omdat het zorgt voor voldoende ondersteuning en stabiliteit.

Het is wel belangrijk om te weten dat een dunner matras wel een minder comfortabel gevoel kan geven. Er zijn ook speciaal voor reisbedjes gemaakte matrassen verkrijgbaar die in de dikte kleiner zijn dan 4 cm, maar wel speciaal voorgevormd zijn voor het bedje en daardoor wel comfortabel zijn voor een kind.

Het is aan te raden om een matras te gebruiken die speciaal is gemaakt voor reisbedjes, omdat deze matrassen zijn ontworpen om de stabiliteit en veiligheid van het bedje te waarborgen.

Is het erg als je baby in je bed slaapt?

Het is belangrijk om te weten dat men aanbeveelt dat baby's in hun eigen bedje slapen. Dit komt doordat het delen van een bed met een baby kan leiden tot verhoogde risico's op wiegendood (sudden infant death syndrome – SIDS) en andere veiligheidsproblemen.

Er zijn echter situaties waarin ouders ervoor kiezen om hun baby in hun eigen bed te laten slapen, zoals om borstvoeding te geven, wanneer baby's die snel wakker worden, of voor ouders die moeilijk in slaap kunnen vallen als ze hun baby niet bij zich hebben.

In deze situaties is het belangrijk om veiligheidsmaatregelen te nemen om de risico's te verminderen. Dit kan onder andere door:

 • geen zachte materialen zoals kussens, dekens of knuffels in de buurt van het gezicht van de baby te leggen;
 • de baby op zijn of haar rug te leggen;
 • het bed op een veilige plek te plaatsen (uit de buurt van gordijnen, verwarming, enzovoorts);
 • het bed op een harde ondergrond te plaatsen.

In ieder geval, is het altijd belangrijk om de adviezen van een arts of een kinderarts te volgen.

Het is ook belangrijk om te beseffen dat als je baby in je bed slaapt, dit op de lange termijn problemen kan veroorzaken met de slaapgewoonten van hem of haar, waardoor het moeilijk kan zijn om hem of haar later te laten slapen in een eigen bed.

hero illustration

Hoe testen we Reisbedjes?

Om de beste Reisbedje te vinden, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Reisbedje-test hebben we 1048 Reisbedjes geanalyseerd.

illustration

De eerste variabel in onze Reisbedje-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig externe expertwebsites waar we data vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Reisbedje-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne Reisbedje-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het kopen van het meest geschikte Reisbedje in 2024. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 1048 Reisbedjes te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Reisbedjes in een handige lijst

1. Beste reiswieg: Ding Campingbedje Zwart 120x60 cm

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Ding Campingbedje Zwart 120x60 cm

 • list plusGemakkelijk en compact in- en uitklappen
 • list plusMakkelijk mee te nemen in draagtas
 • list plusVoldoet aan Europese veiligheidsnormen

Nadelen Ding Campingbedje Zwart 120x60 cm

 • list plusMeegeleverd bodemmatrasje is dun
 • list plusSommige gebruikers vonden het lastig om in elkaar te zetten

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.35
Functionaliteit
9.69
Gebruiksgemak
10
Ik ben helemaal weg van het Ding campingbedje! Het is zo handig en veelzijdig, perfect voor als we onderweg zijn, bij de oppas zijn of bij opa en oma zijn. Het bedje is echt super makkelijk in- en uit te klappen volgens het 'paraplu principe', dus als mijn kleintje een dutje nodig heeft, kan ik het bedje in een handomdraai opzetten. En als kers op de taart, wordt het bedje geleverd met een handige draagtas, ideaal voor als we op reis gaan.

Wat ik echt geweldig vind, is dat het campingbedje standaardmaten heeft, dus ik kan er elke ledikantmatras van 60 x 120 cm in leggen. Aan de zijkanten zit gaas, zodat ik mijn kleintje altijd goed in de gaten kan houden en er altijd genoeg lucht circuleert. Dat zorgt voor een veilige en comfortabele slaapomgeving.

Het Ding campingbedje heeft een stevige basis en wordt geleverd met een bodemmatrasje van 2,5 cm dik. Het frame is lekker licht en heeft afgeronde hoeken, dus ik hoef me geen zorgen te maken dat het bedje wiebelt of instabiel is. En het voldoet ook nog eens aan alle Europese veiligheidsnormen, dus ik kan met een gerust hart mijn kleintje erin laten slapen.

Andere ouders zijn ook enthousiast over het Ding campingbedje. Ze zijn vooral blij met de goede prijs-kwaliteitverhouding en het gemak van het in- en uitklappen. Sommige ouders vonden het wel een beetje lastig om het bedje in elkaar te zetten, maar eenmaal geoefend gaat het super goed.

Een aandachtspuntje is het bodemmatrasje dat erbij zit, dat is vrij dun. Als mijn kindje vaak in het campingbedje gaat slapen, is het misschien een goed idee om een extra matras van 60x120 cm erbij te bestellen. Dat zorgt voor extra comfort tijdens het slapen.

Al met al ben ik super tevreden met het Ding campingbedje. Het is echt een topaankoop voor ouders die een praktisch en licht reisbedje zoeken. Het is super makkelijk in gebruik, voldoet aan alle veiligheidsnormen en is ook nog eens betaalbaar. Natuurlijk heeft het bedje een paar kleine minpuntjes, zoals het dunne bodemmatrasje, maar de voordelen wegen zeker zwaarder. Het Ding campingbedje biedt echt een geweldige slaapoplossing voor onderweg en krijgt daarom van mij een dikke vette thumbs up! 👍

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Bebies First Campingbedje / Reisbed

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bebies First Campingbedje / Reisbed

 • list plusUitstekende draagbaarheid
 • list plusGemakkelijk op te zetten en in te klappen
 • list plusGoede ventilatie

Nadelen Bebies First Campingbedje / Reisbed

 • list plusDun matrasje

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.87
Functionaliteit
9.14
Gebruiksgemak
9.31
Ik ben dol op het Bebies First Campingbedje / Reisbed! Het is een must-have voor ouders die graag onderweg zijn en hun kinderen een comfortabele slaapplek willen bieden. Met zijn handige draagbaarheid en compacte formaat is dit bed perfect voor weekendjes weg, vakanties en logeerpartijtjes. Het is geschikt voor kinderen vanaf de geboorte tot ongeveer 2,5 jaar oud.

Het bedje is super makkelijk uit te vouwen en weer in te klappen, en wordt geleverd met een handige reistas voor moeiteloos transport. Met afmetingen van 60 x 120 cm is er voldoende ruimte, en het dunne matrasje zorgt voor een comfortabele slaapomgeving. Voor extra comfort kun je het Cabino campingbedmatras apart aanschaffen.

Wat dit campingbedje echt onderscheidt, is de nadruk op draagbaarheid en gemak. Het is perfect voor gezinnen die vaak onderweg zijn en snel een slaapplek nodig hebben voor hun kleintjes. Het ventilatiegaas zorgt voor een goed geventileerde slaapomgeving, en de inbegrepen reistas maakt het transport een eitje.

Dit campingbedje is echt gericht op comfort en gemak voor actieve ouders. Het dunne matrasje kan voor sommige ouders een nadeel zijn, maar het apart verkrijgbare Cabino campingbedmatras biedt de oplossing voor extra comfort.

Al met al is het Bebies First Campingbedje / Reisbed een uitstekende keuze voor actieve gezinnen die op zoek zijn naar draagbaarheid, gemak en ventilatie. Het is perfect voor avontuurlijke gezinnen die het beste willen voor hun kinderen, zonder in te leveren op comfort en veiligheid. 🌟

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Bebies First Campingbedje / Reisbed

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bebies First Campingbedje / Reisbed

 • list plusGemakkelijk op te zetten en in te klappen
 • list plusWordt geleverd met handige transporttas
 • list plusVentilatiegaas zorgt voor optimale luchtcirculatie

Nadelen Bebies First Campingbedje / Reisbed

 • list plusMatrasje kan te hard zijn

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.44
Functionaliteit
8.89
Gebruiksgemak
9.36
Ik ben dol op het Bebies First Campingbedje! Als ouder die regelmatig weekendjes weggaat, vakanties plant en logeerpartijtjes organiseert, is dit bedje mijn ideale metgezel. Het biedt een comfortabele en veilige slaapomgeving voor mijn kinderen, vanaf de geboorte tot ongeveer 2,5 jaar oud.

Wat dit campingbedje echt onderscheidt van andere modellen is het gemak waarmee het kan worden opgezet en ingeklapt. Het uitvouwen en inklappen gaat moeiteloos, waardoor ik geen gedoe heb bij het opzetten en opruimen van het bedje. En als kers op de taart wordt het bedje geleverd met een handige transporttas, zodat ik het overal gemakkelijk mee naartoe kan nemen. 🎒

Een ander fantastisch kenmerk van dit campingbedje is het dunne matrasje dat wordt meegeleverd. Hoewel sommige gebruikers het matrasje te hard vinden, biedt het toch een basisniveau van comfort. Voor ouders die hun kinderen wat extra luxe willen geven, is er de mogelijkheid om het Cabino campingbedmatras apart te bestellen. Hiermee creëer je een zachtere slaapomgeving voor je kind.

Het Bebies First Campingbed heeft een matrasafmeting van 60 x 120 cm en is uitgerust met ventilatiegaas, waardoor er altijd een optimale luchtcirculatie is. Zo kan mijn kind altijd genieten van frisse lucht tijdens het slapen.

Over het algemeen zijn de reviews van gebruikers positief. Ze vinden dit campingbedje gemakkelijk op te zetten en zijn tevreden over de kwaliteit in verhouding tot de prijs. Een enkele gebruiker geeft aan dat het matrasje te hard is, wat resulteerde in de aankoop van een extra matrasje.

Dit campingbedje is ideaal voor ouders zoals ik, die regelmatig reizen of logeren met hun kinderen. Het compacte formaat en de meegeleverde transporttas maken het gemakkelijk om mee te nemen. Het bedje biedt een veilige en comfortabele slaapomgeving, waar we ook zijn.

Een potentieel nadeel van dit campingbedje is het matrasje, dat volgens sommige gebruikers te hard is. Hoewel ik dit kan oplossen door een extra matrasje aan te schaffen, zou het fijn zijn als het campingbedje standaard wordt geleverd met een comfortabeler matrasje.

Al met al is het Bebies First Campingbedje een geweldige keuze voor ouders die op zoek zijn naar een draagbaar en gemakkelijk op te zetten bedje voor hun kinderen. Het biedt een comfortabele slaapomgeving en is geschikt voor verschillende situaties. En met de optie om een extra matrasje aan te schaffen, kan ik ervoor zorgen dat mijn kinderen altijd heerlijk kunnen slapen.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

4. Lionelo Sven Plus Meegroeibed Campingbedje

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Lionelo Sven Plus Meegroeibed Campingbedje

 • list plusVeiligheidscertificaten en voldoet aan EN716:2017 normen
 • list plusPraktische constructie met zij-ingang en zichtbare gaaswanden
 • list plusLockGuard-systeem beschermt tegen onbedoeld inklappen

Nadelen Lionelo Sven Plus Meegroeibed Campingbedje

  Beoordeling

  8.8 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.71
  Functionaliteit
  9.26
  Gebruiksgemak
  8.43
  Ik ben de Lionelo Sven Plus 2in1, een veelzijdig product dat garant staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. Met mijn SGS-certificaat en voldoet aan de EN716:2017 normen, ben ik een praktische en veilige keuze voor jouw kleintje.

  Mijn handige zij-ingang is perfect voor oudere kinderen, terwijl mijn zichtbare gaaswanden zorgen voor luchtcirculatie en een goed zicht op het kind. Mijn veilige commode heeft verhoogde randen en zachte vulling voor extra comfort. En dankzij mijn functionele organizer en hoogwaardige schuimmat, kan jouw kleine ontdekker veilig spelen en zijn eerste stapjes zetten.

  Ik ben trots op mijn LockGuard-systeem, dat beschermt tegen onbedoeld inklappen van het bedje. Mijn afgeronde hoeken en geprofileerde plastic hoezen zorgen voor maximale veiligheid. En met wielen voor mobiliteit en stevige poten voor stabiliteit, ben ik handig thuis en op reis.

  Mijn interactieve hond en windgong met speelgoed zorgen voor plezier en educatie, terwijl mijn meegeleverde klamboe en transporttas het gemakkelijk maken om mij binnen en buiten te gebruiken. Met afmetingen van 127 x 65 x 77 cm en een gewicht van 12 kg, ben ik geschikt voor kinderen tot 15 kg. En dankzij mijn 100% 210D polyester ben ik duurzaam en gemakkelijk schoon te maken.

  Ik ben er trots op dat ik zowel kinderen als ouders kan helpen. Ik bied een veilige en comfortabele ruimte voor het kind, terwijl ik ook gemak en mobiliteit voor de ouders garandeer. Met mijn veelzijdige functies en aandacht voor veiligheid en comfort, ben ik een waardevolle aanwinst voor gezinnen met jonge kinderen.

  Kies voor mij, de Lionelo Sven Plus 2in1, en geniet van een uitgebreide set van functies die zowel thuis als op reis handig zijn. Ik bied veiligheid, comfort, mobiliteit en educatieve elementen, en voldoe aan de behoeften van zowel kinderen als ouders.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs

  5. MobySystem Moby-System Reisbedje Reiswieg /

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen MobySystem Moby-System Reisbedje Reiswieg /

  • list plusGemakkelijk en snel in te klappen, ideaal voor gebruik op reis of op andere locaties
  • list plusAfsluitbare zij-ingang die ook als box kan worden gebruikt, handig voor ouders
  • list plusStabiel en stevig, met wieltjes voor gemakkelijke verplaatsing

  Nadelen MobySystem Moby-System Reisbedje Reiswieg /

  • list plusSommige gebruikers raden aan om een apart matrasje toe te voegen voor extra comfort

  Beoordeling

  8.5 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.66
  Functionaliteit
  8.89
  Gebruiksgemak
  8.04
  Het Moby-System Reisbedje Reiswieg / Box Happy Traveler is echt een geweldige vondst, speciaal voor jou en je kleintje! Dit handige campingbedje is perfect voor baby's en kinderen van 0 tot 36 maanden. Het is super makkelijk en snel in te klappen, waardoor het ideaal is voor onderweg en op andere locaties. En raad eens? Het wordt geleverd met een gratis draagtas, zodat je het gemakkelijk kunt meenemen. 🎒

  Een van de beste eigenschappen van dit bedje is de zij-ingang die je kunt afsluiten. Het is zelfs te gebruiken als een box! Dit is perfect voor ouders die hun kleintjes veilig willen laten spelen. De zijkanten zijn gemaakt van gaas, zodat je altijd een oogje in het zeil kunt houden en er genoeg luchtcirculatie is. En het beste van alles? De hoeken zijn afgerond, dus er zijn geen scherpe randen waar je je zorgen over hoeft te maken.

  Dit bedje is stevig en stabiel en heeft wieltjes, waardoor je het makkelijk kunt verplaatsen. Het kan zelfs tot 15 kg dragen! Het wordt geleverd met een matras, maar sommige mensen raden aan om een extra matrasje toe te voegen voor nog meer comfort.

  Wat het ontwerp betreft, heeft dit bedje een mooie neutrale kleur die niet te veel afleidt. En als je het wilt opbergen, kun je het super compact inklappen en in de transporttas stoppen. De afmetingen zijn dan 80 x 20 x 23 cm. Als het bedje is uitgeklapt, meet het 126 x 66 x 72 cm.

  De reviews van andere gebruikers zijn over het algemeen positief. Ze benadrukken dat het bedje super handig in gebruik is en makkelijk in elkaar te zetten is. Het wordt ook geprezen om zijn mooie ontwerp en duurzaamheid. En laten we niet vergeten dat het ook nog eens een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft! Sommige mensen vinden het zelfs handig als box-bedje.

  Een klein minpuntje dat sommige gebruikers noemen, is dat ze het fijner zouden vinden om een extra matrasje toe te voegen voor nog meer comfort. Het is echter belangrijk om op te merken dat er geen negatieve opmerkingen of nadelen worden genoemd in de reviews.

  Al met al is het Moby-System Reisbedje Reiswieg / Box Happy Traveler de perfecte keuze voor ouders die op zoek zijn naar een handig en praktisch campingbedje voor hun kleintje. Het biedt gemak en comfort, heeft een mooi design en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Dit duurzame product stelt jou als ouder in staat om je kindje veilig en comfortabel te laten slapen of spelen, zowel thuis als onderweg. Aarzel niet langer en maak jouw kleintje blij met dit geweldige reisbedje!️

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Bekijk bij bol.com

  Bekijk prijs

  6. Bebies First Opvouwbaar Campingbed Matras

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Bebies First Opvouwbaar Campingbed Matras

  • list plusOpvouwbaar en compact ontwerp
  • list plusHoogwaardig schuim voor goede ondersteuning
  • list plusAfritsbare en wasbare hoes voor gemakkelijke reiniging

  Nadelen Bebies First Opvouwbaar Campingbed Matras

  • list plusMogelijk niet geschikt voor langdurig gebruik of oudere kinderen

  Beoordeling

  8.3 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.48
  Functionaliteit
  8.69
  Gebruiksgemak
  7.83
  Het Bebies First Opvouwbaar Campingbed Matras is dé keuze voor ouders die een comfortabel en praktisch matras zoeken voor hun kinderen tijdens het kamperen of op vakantie. Met afmetingen van 60 x 120 x 3 cm past dit matras perfect in de meeste standaard campingbedjes.

  Wat dit matras echt onderscheidt, is de opvouwbare functie. Je kunt het gemakkelijk in 3 delen opvouwen, waardoor het super compact wordt en makkelijk op te bergen is. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt het geleverd met een handige draagtas, zodat je het matras overal mee naartoe kunt nemen. Ideaal voor weekendjes weg of vakanties waarbij je niet te veel ruimte wilt verspillen aan een groot matras.

  Het matras zelf is gemaakt van hoogwaardig schuim dat de perfecte ondersteuning biedt voor het lichaam van je kindje. Het is heerlijk zacht en comfortabel, zodat je kindje als een roosje kan slapen. En de afritsbare en wasbare hoes maakt het super makkelijk om het matras schoon te houden. Perfect voor ouders die hygiëne en gemak belangrijk vinden.

  De gebruikersrecensies liegen er niet om: dit matras wordt echt gewaardeerd. Gebruikers noemen het matras "toppy" en zijn blij met de kwaliteit en het gemak van de bijgeleverde tas. Een andere gebruiker merkt op dat het matras precies doet wat het belooft en ideaal is voor korte tripjes waarbij ruimte beperkt is.

  Hoewel er geen nadelen genoemd worden in de gebruikersrecensies, is het belangrijk om te weten dat dit matras misschien niet geschikt is voor langdurig gebruik of oudere kinderen. Met een dikte van 3 cm biedt het matras mogelijk niet genoeg ondersteuning voor oudere kinderen. Het is vooral ontworpen voor kortstondig gebruik tijdens het kamperen of op vakantie.

  Al met al is het Bebies First Opvouwbaar Campingbed Matras een uitstekende keuze voor ouders die een compact en comfortabel matras willen voor hun kinderen tijdens het kamperen of op vakantie. Met zijn opvouwbare functie, draagtas en afritsbare en wasbare hoes biedt dit matras zowel gemak als hygiëne. Let wel op de dikte van het matras en de beperkte ondersteuning voor oudere kinderen, maar voor kortstondig gebruik en jongere kinderen is dit matras perfect. 😉

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  7. Deryan Baby Luxe Campingbedje

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Deryan Baby Luxe Campingbedje

  • list plusLichtgewicht en compact ontwerp voor eenvoudig vervoer.
  • list plusZelfopblaasbaar matras biedt comfort en gemak voor dutjes.
  • list plusGeschikt voor buitengebruik met 50% UV-bescherming en muggenbestendig gaas.

  Nadelen Deryan Baby Luxe Campingbedje

  • list plusAlleen geschikt voor kinderen tot 2,5 jaar, dus ouders moeten het mogelijk vervangen als hun kind ouder wordt.

  Beoordeling

  8.1 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.51
  Functionaliteit
  8.31
  Gebruiksgemak
  7.55
  Ik ben verheugd om je voor te stellen aan het Deryan Baby Luxe Campingbedje, de perfecte reisgenoot voor jou en je kleintje. Dit handige campingbedje is speciaal ontworpen voor ouders die graag onderweg zijn, met een compact en lichtgewicht ontwerp dat het ideaal maakt voor reizen. Met een gewicht van slechts 1,8 kg is het een handige vervanging voor zware campingbedjes.

  Het zelfopblaasbare matras van 2,5 cm zorgt voor ultiem comfort en gemak voor het dutje van je kleintje, terwijl de 50% UV-bescherming het perfect maakt voor buitengebruik. Het dunne gaas houdt muggen en andere insecten buiten, terwijl het zorgt voor een goede luchtventilatie.

  Veiligheid en kwaliteit staan voorop met de Deryan Baby Luxe, gemaakt van brandvertragende en 50% UV-bestendige materialen. Het dubbele bodemontwerp zorgt voor extra veiligheid, terwijl de meegeleverde draagtas zorgt voor eenvoudig en compact opbergen. Het voldoet aan verschillende veiligheidsnormen, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van je avonturen.

  Dit campingbedje is ideaal voor ouders die graag buiten zijn en hun kinderen een veilige en comfortabele slaapplek willen bieden, met een reeks accessoire mogelijkheden om aan verschillende behoeften te voldoen. Het is de perfecte metgezel voor uitstapjes naar ouders, familie, vrienden, vakanties of zelfs voor wereldreizen.

  Hoewel het alleen geschikt is voor kinderen tot 2,5 jaar, overtreft de Deryan Baby Luxe in zijn vermogen om ouders gemak en gemoedsrust te bieden tijdens outdoor activiteiten, wat het een uitstekende keuze maakt voor gezinnen die graag op avontuur gaan met hun kleintjes. 🌟

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  8. Bebies First Campingbedje / Reisbed

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Bebies First Campingbedje / Reisbed

  • list plusDraagbaarheid voor onderweg
  • list plusInclusief extra dik matras voor comfort en ondersteuning
  • list plusGemakkelijk uitvouwen en compact inklappen

  Nadelen Bebies First Campingbedje / Reisbed

  • list plusGebrek aan geavanceerde functies zoals verstelbare hoogtes

  Beoordeling

  7.7 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.13
  Functionaliteit
  7.25
  Gebruiksgemak
  7.72
  Ik ben dol op het Bebies First Campingbedje / Reisbedje set, inclusief matras van 120 x 60 cm. Het is een must-have voor ouders die graag op pad zijn met hun kleintjes, of het nu voor een weekendje weg of een langere vakantie is. Dit handige bedje biedt een comfortabele en veilige slaapomgeving voor kinderen vanaf de geboorte tot ongeveer 2,5 jaar. Het is super makkelijk uit te vouwen en compact in te klappen na gebruik, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is, ideaal voor actieve gezinnen.

  Wat dit campingbedje echt onderscheidt, is het extra dikke matras dat wordt meegeleverd. Hierdoor krijgen de kleintjes optimale ondersteuning voor een comfortabele nachtrust, zelfs als ze niet in hun eigen bedje liggen. En met het ventilatiegaas kunnen ze genieten van een goede luchtcirculatie voor een nog betere slaapervaring.

  En het wordt geleverd met een handige reistas, zodat je het bedje gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Dit is echt een geweldige toevoeging voor gezinnen die vaak onderweg zijn en behoefte hebben aan praktische oplossingen. Met zijn veelzijdigheid en draagbaarheid is dit campingbedje echt de perfecte oplossing voor ouders die hun kinderen een vertrouwde slaapomgeving willen bieden, waar ze ook naartoe gaan.

  Sommige ouders geven misschien de voorkeur aan nog meer geavanceerde functies, zoals verstelbare hoogtes of extra accessoires. Maar dit campingbedje richt zich duidelijk op draagbaarheid, comfort en gemak, wat het een uitstekende keuze maakt voor gezinnen die veel reizen.

  Kortom, het Bebies First Campingbedje / Reisbedje set, inclusief matras van 120 x 60 cm - Zwart, biedt een perfecte combinatie van draagbaarheid, comfort en gemak. Het is een waardevolle investering voor ouders die een betrouwbare slaapoplossing zoeken voor hun kinderen, zowel thuis als onderweg. 🌟

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Bekijk bij bol.com

  Bekijk prijs

  9. Titaniumbaby Campingbed 60X120 cm

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Titaniumbaby Campingbed 60X120 cm

  • list plusHandig ontwerp en lichtgewicht constructie voor gemakkelijk transport
  • list plusDoorzichtig gaas voor voldoende luchtcirculatie en zicht op het kind
  • list plusMogelijkheid om een extra matras toe te voegen voor verschillende slaapbehoeften

  Nadelen Titaniumbaby Campingbed 60X120 cm

  • list plusStandaard bodemmatras is vrij dun en kan minder comfortabel zijn voor sommige kinderen

  Beoordeling

  7.5 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.17
  Functionaliteit
  7.46
  Gebruiksgemak
  7.84
  Hey daar! 🌟 Als ouder weet ik hoe belangrijk het is om een handig campingbedje te hebben voor onze kleintjes. Het Titaniumbaby Campingbed 60X120 cm is precies wat je nodig hebt voor logeerpartijtjes of vakanties. Met een gewicht van slechts 10,3 kg en een handige reistas is dit bedje super makkelijk mee te nemen. Het in- en uitklappen is een fluitje van een cent, dus geen gedoe meer met opzetten en opruimen.

  Het bedje heeft doorzichtig gaas aan de zijwanden voor goede luchtcirculatie en zodat je je kleintje goed in de gaten kunt houden. Het wordt geleverd met een standaard bodemmatras, maar je kunt ook een los matras van 60x120 cm erbij bestellen voor extra comfort. Het bedje is geschikt voor kinderen van 0 maanden tot ongeveer 2 jaar, met genoeg ruimte voor een comfortabele nachtrust.

  Met zijn stijlvolle melange grijze kleur past het bedje in elke omgeving. Het is super makkelijk in gebruik, draagbaar en van hoge kwaliteit. De toevoeging van gaas voor luchtcirculatie en de handige reistas maken dit bedje echt onderscheidend. En met de optie om een extra matras toe te voegen, is het perfect voor verschillende slaapbehoeften van kinderen.

  Hoewel het standaard matras dun is, biedt het Titaniumbaby Campingbed 60X120 cm toch een geweldige combinatie van draagbaarheid, gemak en comfort voor onze kleintjes. Dus waar wacht je nog op? Dit bedje is een absolute must-have voor ouders onderweg!

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  10. Qute Campingbed Q-sleep Olijfgroen/Zwart

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Qute Campingbed Q-sleep Olijfgroen/Zwart

  • list plusGemakkelijk in elkaar te zetten
  • list plusStaat stevig
  • list plusGoede prijs-kwaliteitverhouding

  Nadelen Qute Campingbed Q-sleep Olijfgroen/Zwart

  • list plusBijbehorend matrasje is dun en plastic
  • list plusAan te raden om een extra matras aan te schaffen

  Beoordeling

  7.1 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.06
  Functionaliteit
  7.25
  Gebruiksgemak
  6.93
  Het Qute Campingbed Q-sleep Olijfgroen/Zwart is mijn stijlvolle en praktische campingbedje dat perfect is voor kinderen van ongeveer 0 tot 40 maanden oud. Met een maximaal draaggewicht van 15 kg is dit bedje ideaal voor vakanties of logeerpartijen. En weet je wat? De Consumentenbond heeft het zelfs uitgeroepen tot Beste Koop in augustus 2023!

  Een van de geweldige kenmerken van de Q-sleep is hoe makkelijk het in elkaar gezet kan worden. Gebruikers hebben me laten weten dat het bedje stevig staat en super eenvoudig op te zetten is. En weet je wat nog handiger is? De matrasbodem kan met klittenband aan de bodem worden vastgemaakt, zodat er niets tussen kan komen.

  Ik heb gemerkt dat sommige gebruikers een punt van kritiek hebben over het bijgeleverde matrasje. Ze zeggen dat het dun en plastic aanvoelt. Maar weet je wat? Je kunt een extra Qute matras bestellen voor optimaal comfort. Zo kun je jouw kleintje laten slapen als een roosje.

  Laten we het even hebben over de specificaties. Het Q-sleep campingbedje heeft uitgeklapt afmetingen van 124 x 65 x 76 cm (LxBxH) en ingeklapt afmetingen van 21 x 22 x 76 cm (LxBxH). De matrasmaat is 60 x 120 cm en het bedje weegt 9,2 kg. En weet je wat nog beter is? Het wordt geleverd met een handige tas, zodat je het bedje makkelijk kunt meenemen.

  Over het algemeen zijn de gebruikers erg tevreden met het Qute Campingbed Q-sleep Olijfgroen/Zwart. Ze zijn blij met het gebruiksgemak en de goede prijs-kwaliteitverhouding. Eén gebruiker merkte zelfs op dat de prijs van het bedje heel voordelig is. Maar ik wil wel eerlijk zijn en je vertellen dat het bijgeleverde matrasje niet aan ieders verwachtingen voldoet. Daarom raad ik je aan om een extra matras van Qute aan te schaffen voor het ultieme comfort.

  Dus, om samen te vatten, is het Qute Campingbed Q-sleep Olijfgroen/Zwart een geweldige keuze voor ouders die op zoek zijn naar een stijlvol en praktisch campingbedje. Het is makkelijk in elkaar te zetten, staat stevig en biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding. En hoewel sommige mensen niet tevreden zijn met het matrasje, kun je dit probleem oplossen door een extra Qute matras aan te schaffen. Dit bedje is perfect voor vakanties of logeerpartijen en is een betrouwbare keuze voor ouders die een handige en draagbare slaapoplossing voor hun kinderen zoeken. Dus waar wacht je nog op? Haal nu jouw Qute Campingbed Q-sleep Olijfgroen/Zwart en geef je kleintje het comfort dat hij verdient! 😉

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  hero illustration
  Bestenu

  Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

  Bestenu

  Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Reisbedjes. Er zijn namelijk 1048 verschillende te koop ...

  Bedankt voor het lezen!