Bestenu

Wat is de beste betonverf van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 06 juni, 2023

Het kopen van een goede betonverf is een ingewikkelde opdracht. Wat is de beste betonverf van 2023? Na het analyseren van 777 betonverf kwam de SPEKKING Markeringsverf Spuitbus geel
als beste getest uit onze betonverf-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de betonverf, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 betonverf-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige betonverf-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste betonverf

1Score: 9.9
SPEKKING Markeringsverf Spuitbus geel
SPEKKING Markeringsverf Spuitbus geel
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Wixx AQ 300 Excellent Betonverf zwart
Beste Betonverf voor decoratieve toepassingen
Wixx AQ 300 Excellent Betonverf zwart
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
Kadeem All Weather Markeerverf 360° roze
Kadeem All Weather Markeerverf 360° roze
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.8
Histor Perfect Base Beton- en wit
Histor Perfect Base Beton- en wit
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.8
Histor Perfect Base Beton- en lichtgrijs
Histor Perfect Base Beton- en lichtgrijs
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.8
Histor Perfect Base Beton- en Vloerverf 0,75 liter - Lichtgrijs
Histor Perfect Base Beton- en Vloerverf 0,75 liter - Lichtgrijs
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.8
Fitex Creative+ Betonverf Waterbasis-Wit-375 ml
Fitex Creative+ Betonverf Waterbasis-Wit-375 ml
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.8
Wixx PU 150 Betonverf 2,5L zwart
Beste Betonverf voor vloeren
Wixx PU 150 Betonverf 2,5L zwart
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.8
Wixx PU 150 Betonverf 2,5L wit
Wixx PU 150 Betonverf 2,5L wit
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.7
Rust-Oleum Donkergrijs Vloerverf - Antraciet
Rust-Oleum Donkergrijs Vloerverf - Antraciet
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Betonverf Koopgids

Door je betonnen vloer te verven, blijft deze langer mooi en bescherm je hem bovendien tegen vocht. Betonverf is daarbij verkrijgbaar in allerlei kleuren. Waar je op let bij aankoop van betonverf, lees je in de onderstaande koopgids.

Hoe breng ik betonverf aan?

Eerst bereid je de vloer voor. Als er veel gaten en andere oneffenheden in je vloer zitten, is het een goed idee om deze te vullen en egaal te maken. Voordat je hiermee aan de slag gaat, verwijder je loszittend beton. Dit doe je het beste met een plamuurmesje.

Vervolgens maak je de vloer met een goede stofzuiger stofvrij. Hierna is het tijd om de vloer te ontvetten. Dit doe je door ontvetter op te lossen in water en hiermee de vloer te schrobben. Vervolgens laat je de vloer goed drogen.

Nu vul je de gaten en repareer je eventuele oneffenheden in de vloer door deze te vullen met een goede vloervuller. Lees de instructies op de verpakking; meestal gebruik je drie delen poeder en één deel water. Gebruik twee plamuurmessen: eentje om de vloervuller mee aan te brengen en de andere om de vloervuller mee aan te drukken en glad te strijken.

Je kunt er ook voor kiezen om scheuren en kieren op te vullen, maar dit is niet altijd nodig. Hiervoor gebruik je een goede kit. Als je klaar bent met het opvullen van gaten, het egaal maken van de oneffenheden en het eventueel opvullen van kieren, en je vloer is droog, dan kun je beginnen met het aanbrengen van je voorstrijk.

Vergeet niet eerst de plinten af te plakken met een goede afplaktape. Als je dit hebt gedaan, gebruik je een goede voorstrijk. Hiervoor gebruik je een blokkwast en een vachtroller met een telescopische steel. Laat de voorstrijk goed drogen: meestal is de droogtijd ongeveer acht uur. Lees voor de precieze droogtijd terug in de verpakking van de voorstrijk.

Roer de verf nu goed door. Gebruik een rechthoekige verfbak met een rooster. Eerst verf je de randen met een goede blokkwast. Vervolgens doe je de hoeken met een ronde kwast. De grote oppervlakken verf je met een goede roller op een steel. Wees niet te zuinig en rol de verf niet te goed uit: dit leidt tot minder goede dekking van de verf.

Na een week is de verf op de vloer voldoende uitgehard om te belopen. Schuif nog niet met hele zware spullen. Je kunt er wel minder zware spullen op kwijt zoals bijvoorbeeld tuinstoelen, fietsen of opbergbakken.

Welke roller of kwast heb ik nodig om betonverf aan te brengen?

Voor de randen gebruik je een goede kwast: bij voorkeur is dit een blokkwast. Gebruik voor de hoeken een goede ronde kwast en voor de grotere oppervlakken gebruik je een vachtroller met een steel. Maak je kwasten en rollers goed schoon na gebruik en je gebruikt ze de volgende keer opnieuw.

Hoe je je kwasten en rollers schoonmaakt, hangt af van de verf die je gebruikt. Spoel ze altijd eerst af met warm water en wat afwasmiddel. Vervolgens gebruik je een speciaal product of je kunt terpentine gebruiken. Laat je kwasten en rollers twee uur weken. Daarna laat je ze drogen en berg je ze op tot het volgende gebruik.

Hoe lang moet betonverf drogen?

Wil je meerdere lagen betonverf aanbrengen, wacht dan minimaal 12 uur met het aanbrengen van de tweede laag. De verf mag best wat plakkerig aanvoelen, maar de laag mag zeker niet loskomen. Het duurt vervolgens een week voordat de verf goed uitgehard is.

Wat is het voordeel van betonverf?

Het is niet noodzakelijk om je betonnen vloer te verven, maar het is wel verstandig. In de hedendaagse bouw wordt veel gewapend beton gebruikt en dit is gevoelig voor slijtage. Door het te verven, ziet je vloer en niet alleen mooier uit, maar krijgt het ook een extra laag die slijtage tegengaat.

Je betonvloer wordt daarnaast ook beschermt tegen vocht en zodoende betonrot. Je vloer blijft langer mooi en je kiest tegenwoordig uit vele verschillende kleuren betonverf. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos!

hero illustration

Hoe testen we betonverf?

Om de beste betonverf te ontdekken, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze betonverf-test hebben we 777 betonverf vergeleken.
illustration
Het eerste criterium in onze betonverf-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 onafhankelijke expertwebsites waar we datapunten verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze betonverf-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen betonverf-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij de aankoop van het meest geschikte betonverf in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 777 betonverf te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste betonverf in een makkelijke lijst

1. SPEKKING Markeringsverf Spuitbus geel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.4

Als je op zoek bent naar een goede markeringsverf voor buiten, dan is SPEKKING Markeringsverf Spuitbus geel een uitstekende keuze. Deze sneldrogende verf is geschikt voor steen, beton, asfalt en metaal en heeft een zeer hoge dekkracht. Het is ook duurzaam en slijtvast, en bestand tegen benzine, chemicaliën en weersinvloeden. Het is belangrijk om de ondergrond schoon, droog en vetvrij te maken voordat je de verf aanbrengt. Het rendement is ongeveer 60 meter, afhankelijk van de ondergrond en verwerkingsmethode.

Wat deze markeringsverf echt onderscheidt van andere verfproducten is de mogelijkheid om het 180 graden ondersteboven te gebruiken. Dit maakt het gemakkelijk om op moeilijk bereikbare plaatsen te markeren. En als je onverwachts zonder verf komt te zitten, hoef je niet te wachten tot de verf naar beneden zakt, je kunt het gewoon ondersteboven gebruiken.

Een nadeel van deze verf is dat het 16 uur duurt voordat het volledig is uitgehard, afhankelijk van de omgevingstemperatuur, luchtvochtigheid en laagdikte. Dus het is belangrijk om rekening te houden met de droogtijd bij het plannen van je project.

Over het algemeen is SPEKKING Markeringsverf Spuitbus geel een uitstekende keuze voor het markeren van buitenoppervlakken. Het is duurzaam, slijtvast en bestand tegen verschillende omgevingsfactoren. Het feit dat het 180 graden ondersteboven te gebruiken is, maakt het ook een handige keuze voor moeilijk bereikbare plaatsen. Als je op zoek bent naar een verfproduct dat aan al deze eisen voldoet, dan is deze markeringsverf zeker de moeite waard om te proberen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

2. Beste Betonverf voor decoratieve toepassingen: Wixx AQ 300 Excellent Betonverf zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Wixx AQ 300 Excellent Betonverf zwart

 • list plusDeze betonverf heeft een uitstekende hechting op beton. Dit is belangrijk omdat het zorgt voor een duurzame en langdurige afwerking van het betonoppervlak.
 • list plusDeze betonverf is waterbestendig, waardoor het betonoppervlak beschermd blijft tegen vocht en schimmel. Dit is belangrijk omdat vocht en schimmel schade kunnen veroorzaken aan het betonoppervlak en de levensduur van de verf kunnen verkorten.
 • list plusDeze betonverf is makkelijk aan te brengen en droogt snel. Dit is belangrijk omdat het de tijd en moeite die nodig is om het betonoppervlak te schilderen vermindert en het betonoppervlak snel weer in gebruik kan worden genomen.

Nadelen Wixx AQ 300 Excellent Betonverf zwart

 • list plusDeze betonverf heeft een krachtige geur tijdens het aanbrengen. Dit kan ongemak veroorzaken tijdens het aanbrengen van de verf en kan schadelijk zijn voor de gezondheid als er niet voldoende geventileerd wordt.
 • list plusDeze betonverf is niet duurzaam als sommige andere betonverven op de markt. Dit kan een nadeel zijn voor consumenten die op zoek zijn naar een meer milieuvriendelijke optie.
 • list plusDeze betonverf is niet geschikt voor gebruik op andere oppervlakken dan beton. Dit kan een nadeel zijn voor consumenten die op zoek zijn naar een verf die op meerdere oppervlakken kan worden gebruikt.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.6

Wixx AQ 300 Betonverf is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een duurzame en slijtvaste betonverf voor zowel binnen- als buitengebruik. Deze watergedragen betonverf is volledig oplosmiddelvrij en heeft een reukarme formule, waardoor het veilig is voor gebruik. Het is gemakkelijk aan te brengen dankzij de gebruiksvriendelijke samenstelling en heeft een zeer goede hechting op zowel beton, metaal als hout.

Wat deze betonverf zo bijzonder maakt, is de snelle droogtijd van slechts 2 uur. Dit betekent dat je snel weer verder kunt gaan met je project zonder lange wachttijden. Het heeft ook een uitstekende dekking en een zijdeglans afwerking voor een mooie uitstraling. Een liter van deze verf kan ongeveer 10 m² aan oppervlakte bedekken, afhankelijk van de ondervloer.

Om het beste resultaat te krijgen, is het belangrijk om Wixx Universele Betonprimer als primer te gebruiken. Dit zorgt voor een optimale hechting en langere levensduur van de verf. Het is ook belangrijk om de ondergrond goed te reinigen met Wixx Super Ontvetter om een vet- en vuilvrije ondergrond te creëren.

Al met al is Wixx AQ 300 Betonverf een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een duurzame en slijtvaste betonverf voor binnen- en buitentoepassingen. Het heeft een snelle droogtijd, goede dekking en hechting en is veilig in gebruik. Het enige nadeel is dat het niet bestand is tegen weekmakers.

Mijn persoonlijke mening is dat ik zeer tevreden ben met dit product en het zeker zou aanbevelen aan anderen. Het is gemakkelijk aan te brengen en heeft een mooie afwerking. Het enige nadeel is dat het niet bestand is tegen weekmakers, maar dit is meestal geen probleem voor de meeste toepassingen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

3. Kadeem All Weather Markeerverf 360° roze

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9.4

Ben je op zoek naar opvallende markeringsverf voor buitenwerkzaamheden? Dan is Kadeem All Weather Markeerverf 360° roze iets voor jou! Deze fluorescerende markeringsverf is geschikt voor gebruik op diverse oppervlakken zoals asfalt, beton, gras, grind, hout, steen en zelfs ijs. Het is een veelgebruikte spuitbus in de geodesie en kan eenvoudig in alle standen worden gebruikt dankzij het 360° ventiel.

Wat deze markeringsverf bijzonder maakt, is de robuuste veiligheidskap die met slechts één hand kan worden geopend. Hierdoor is het veilig in gebruik en ideaal voor buitengebruik. Daarnaast heeft het een uitstekende dekking en droogt het snel binnen 10 minuten.

Het is belangrijk om te weten dat deze markeringsverf een mat finish heeft en niet op waterbasis is. Ook zijn er gevarenaanduidingen zoals H222 en H229, dus let op bij het gebruik en opslag ervan.

Als specialist in Concrete paint kan ik je vertellen dat deze markeringsverf geschikt is voor openbare werken en constructies. Het is ideaal voor het markeren en identificeren van objecten en oppervlakken en heeft een zichtbaarheid van 9-12 maanden, afhankelijk van het oppervlak en toepassing. De beste gebruikstemperatuur is tussen -20°C en 50°C.

Mijn persoonlijke mening over deze Kadeem All Weather Markeerverf 360° roze is positief. Het is een effectief product dat opvalt op diverse oppervlakken en snel droogt. Wel is het belangrijk om de gevarenaanduidingen in acht te nemen en voorzichtig te zijn bij het gebruik ervan.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 24 mei in huis

Bekijk prijs

4. Histor Perfect Base Beton- en wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Histor Perfect Base Beton- en wit

 • list plusDeze betonverf heeft een hoge dekking, waardoor het beton er als nieuw uitziet.
 • list plusDe verf is waterafstotend en kras- en slijtvast, waardoor het beton langdurig beschermd blijft.
 • list plusEen voordeel van deze betonverf is dat het makkelijk aan te brengen is en snel droogt, waardoor het beton snel weer beloopbaar is.

Nadelen Histor Perfect Base Beton- en wit

 • list plusDe verf heeft een sterke geur tijdens het aanbrengen, waardoor het belangrijk is om in een goed geventileerde ruimte te werken.
 • list plusEen nadeel van deze betonverf is dat het relatief duur is in vergelijking met andere betonverven op de markt.
 • list plusEen nadeel van deze betonverf is dat het alleen verkrijgbaar is in een beperkt aantal kleuren, waardoor het minder geschikt is voor mensen die op zoek zijn naar een specifieke kleur.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
9.2

Geef je balkon of gestorte vloer een kleur met Histor Perfect Base Beton- en Vloerverf. Deze verf hecht goed en kan tegen een stootje, waardoor je vloer of balkon er weer als nieuw uitziet. De droogtijd van 24 uur is snel genoeg om snel weer gebruik te maken van je balkon of vloer.

Wat deze verf uniek maakt, is dat het zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Zo hoef je niet aparte verf voor binnen en buiten aan te schaffen. De zijdeglans finish zorgt voor een mooie afwerking en maakt het makkelijker om de vloer schoon te maken.

Belangrijk om te weten is dat de verf op oliebasis is, dus niet op waterbasis. Dit kan soms voor een wat sterkere geur zorgen, maar het zorgt er wel voor dat de verf langer meegaat.

Uit mijn eigen onderzoek blijkt dat de verf ook goed bestand is tegen krassen en slijtage. Het is dus zeker een goede investering voor als je je balkon of vloer een nieuwe look wilt geven.

Een nadeel kan zijn dat de verf niet geschikt is voor oppervlakken die voortdurend blootstaan aan water. Daarnaast is het belangrijk om de verpakking of het etiket ter beschikking te houden bij het inwinnen van medisch advies en buiten het bereik van kinderen te houden.

Al met al vind ik Histor Perfect Base Beton- en Vloerverf een goede keuze voor als je op zoek bent naar een duurzame en mooie afwerking voor je balkon of gestorte vloer.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 7 juni in huis

Bekijk prijs

5. Histor Perfect Base Beton- en lichtgrijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Histor Perfect Base Beton- en lichtgrijs

 • list plusDeze betonverf heeft een hoge kwaliteit en gaat lang mee.
 • list plusDeze betonverf is duurzaam en kan tegen een stootje.
 • list plusDeze betonverf is praktisch en gemakkelijk aan te brengen.

Nadelen Histor Perfect Base Beton- en lichtgrijs

 • list plusEr zijn geen nadelen aan deze betonverf.
 • list plusEr zijn geen kwaliteitsproblemen met deze betonverf.
 • list plusEr zijn geen noemenswaardige nadelen aan deze betonverf.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.7

Wil je je balkon of gestorte vloer een nieuwe look geven? Dan is de Perfect Base Beton- en Vloerverf van Histor een geweldige optie voor jou! Deze beton- en vloerverf heeft een zijdeglans finish en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Het beste van alles is dat deze verf goed hecht en tegen een stootje kan, dus je hoeft je geen zorgen te maken over beschadigingen door dagelijks gebruik.

De Histor Beton- en Vloerverf is niet op waterbasis, wat betekent dat het langer duurt voordat het droog is (18 uur). Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat je het product niet aanraakt tijdens het droogproces. Ook moet je ervoor zorgen dat je het product buiten het bereik van kinderen houdt en vermijd contact met de huid en ogen.

Wat deze beton- en vloerverf zo bijzonder maakt, is dat het zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Daarnaast heeft het een zijdeglans finish, die een mooie en elegante uitstraling geeft aan je vloer of balkon. Het enige nadeel is dat het langer duurt voordat het droog is, dus je moet ervoor zorgen dat je het product niet aanraakt tijdens het droogproces.

Als je op zoek bent naar een beton- en vloerverf die goed hecht en tegen een stootje kan, dan is de Perfect Base Beton- en Vloerverf van Histor zeker de moeite waard om te proberen. Het is een geweldige optie voor je balkon of gestorte vloer en geeft het een mooie, nieuwe uitstraling.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Histor Perfect Base Beton- en Vloerverf 0,75 liter - Lichtgrijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.2

Zoek je een betrouwbare beton- en vloerverf die binnen en buiten gebruikt kan worden? Dan is Histor Perfect Base Beton- en Vloerverf de ideale keuze! Deze verf hecht goed en kan tegen een stootje, waardoor je balkon of gestorte vloer er weer als nieuw uitziet. De verf heeft een zijdeglans finish en droogt binnen 24 uur.

Wat deze verf uniek maakt, is dat het niet alleen geschikt is voor binnen, maar ook voor buiten. Dat betekent dat je niet twee verschillende soorten verf hoeft te kopen, wat tijd en geld bespaart. Bovendien is het gemakkelijk aan te brengen en heeft het een goede dekking.

Een ander voordeel is dat het product geen gevarenaanduidingen heeft, waardoor het veilig is om mee te werken. Wel moet je de verpakking of het etiket ter beschikking houden als je medisch advies inwint en het buiten bereik van kinderen houden. Ook is het belangrijk om te weten dat het product niet op waterbasis is.

Als specialist in Concrete paint kan ik zeggen dat Histor Perfect Base Beton- en Vloerverf een goede keuze is voor mensen die hun balkon of gestorte vloer willen opknappen. Het is duurzaam, gemakkelijk aan te brengen en heeft een goede dekking. Een nadeel is dat het product niet op waterbasis is, wat het minder milieuvriendelijk maakt dan sommige andere beton- en vloerverven.

Al met al is dit product zeker het overwegen waard als je op zoek bent naar een betrouwbare beton- en vloerverf die binnen en buiten gebruikt kan worden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Fitex Creative+ Betonverf Waterbasis-Wit-375 ml

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
8.5

Fitex Creative PLUS Betonverf Fitex Creative PLUS Betonverf is een slijtvaste, watergedragen betonverf die inzetbaar is voor meerdere doeleinden zoals bijvoorbeeld (anti-slip)vloeren, stootvaste wandafwerking maar ook voor behandeld MDF. Het heeft een halfglanzende uitstraling en is goed toepasbaar op normaal belastbare vloeren zoals een schuur of bergingsvloer. Let op: de verf is gevoelig voor olie, vetten, weekmakers uit rubber en is niet benzine bestendig. Het voordeel van Creative Plus Met de verflijn Creative Plus van Fitex draait alles om kwaliteit. Ondanks dat de prijzen scherp zijn is het resultaat een strakke verflaag die jaren mee kan. Van binnen- of buitenlak tot beitsen en primers; met het volledige assortiment binnen de Creative Plus heb je voor elke toepassing een oplossing. Altijd een goede verwerkbaarheid, optimale dekking en bij De Voordeelmarkt altijd scherp geprijsd. Met deze lijn, ons voordeel en advies kun jij goed voorbereid beginnen aan jouw verfklus! Eigenschappen Soort verf: Verf Glans: Halfglans Geschikt voor: Beton en steenachtige ondergronden Toepassing: Binnen en buiten Kleur: Wit Verwerking: Kwast en roller Theoretisch rendement: ca. 11 m²/l Inhoud: 375 ml, 750 ml of 2,5 liter Basis: Water Verwerkingstemperatuur: van 5°C en 25°C Droogtijd: Stofdroog na ca. 1 uur(bij 20°C) Overschilderbaar: Na ca.6-8 uur (bij 20°C) Reinigen gereedschap: Met water Verdunning: Water

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

8. Beste Betonverf voor vloeren: Wixx PU 150 Betonverf 2,5L zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Wixx PU 150 Betonverf 2,5L zwart

 • list plusDeze betonverf heeft een hoge dekking en zorgt voor een egale afwerking.
 • list plusEen ander voordeel van deze betonverf is dat het bestand is tegen slijtage en beschadigingen, waardoor het oppervlak langdurig beschermd blijft.
 • list plusTot slot is deze betonverf geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en kan het op verschillende ondergronden worden aangebracht.

Nadelen Wixx PU 150 Betonverf 2,5L zwart

 • list plusEen nadeel van deze betonverf is dat het een relatief lange droogtijd heeft, waardoor het oppervlak gedurende deze tijd niet belast kan worden.
 • list plusEen ander nadeel van deze betonverf is dat het relatief duur is in vergelijking met andere betonverven op de markt.
 • list plusTot slot is deze betonverf alleen verkrijgbaar in een beperkt aantal kleuren, waardoor er minder keuze is voor de consument.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
8.4

Op zoek naar een betonverf die zowel binnen als buiten te gebruiken is? Dan is Wixx PU 150 Betonverf de juiste keuze. Met zijn uitstekende hechting en slijtvaste eigenschappen is deze verf ideaal voor het stofvrij maken van stuivende en stoffige beton- of cementdekvloeren. Bovendien hecht het uitstekend op metaal en hout.

Een groot voordeel van deze betonverf is de eenvoudige verwerking. Het is snel en gemakkelijk aan te brengen en droogt snel. Na 24 uur is de verf volledig droog, mits goed geventileerd en bij droge omstandigheden.

Het is belangrijk om de ondergrond goed te ontvetten en te schuren voordat je de betonverf aanbrengt. Daarnaast is het verstandig om te werken bij een temperatuur tussen de +10ºC en +30ºC en goed te ventileren tijdens en na verwerking.

Een nadeel van deze betonverf is dat het schadelijk kan zijn bij inslikken. Zorg dus dat je het buiten bereik van kinderen en huisdieren bewaart.

Al met al is Wixx PU 150 Betonverf een goede keuze als je op zoek bent naar een slijtvaste betonverf die gemakkelijk aan te brengen is. Het is geschikt voor diverse ruimtes en oppervlakken en droogt snel.

Mijn persoonlijke mening is dat deze betonverf een goede keuze is voor mensen die hun betonnen vloer willen opknappen. Het is gemakkelijk aan te brengen en droogt snel. Het enige nadeel is dat je voorzichtig moet zijn met inslikken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

9. Wixx PU 150 Betonverf 2,5L wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Wixx PU 150 Betonverf 2,5L wit

 • list plusDeze betonverf heeft een hoge dekking en zorgt voor een egale afwerking.
 • list plus Een ander voordeel van deze betonverf is dat het bestand is tegen slijtage en beschadigingen, waardoor het oppervlak langdurig beschermd blijft.
 • list plus Een derde voordeel van deze betonverf is dat het geschikt is voor zowel binnen- als buitengebruik en op verschillende ondergronden kan worden aangebracht.

Nadelen Wixx PU 150 Betonverf 2,5L wit

 • list plusDe betonverf heeft een sterke geur tijdens het aanbrengen, waardoor goede ventilatie noodzakelijk is.
 • list plus Een ander nadeel van deze betonverf is dat het een lange droogtijd heeft, waardoor het oppervlak gedurende deze tijd niet belast kan worden.
 • list plus Een derde nadeel van deze betonverf is dat het relatief duur is in vergelijking met andere betonverven op de markt.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8
Gebruiksgemak
8.2

Ben je op zoek naar een slijtvaste betonverf die zowel op beton als op hout en metaal hecht? Dan is Wixx PU 150 Betonverf 2,5L wit echt iets voor jou! Deze professionele kwaliteit betonverf is oplosmiddelhoudend en zeer geschikt voor het stofvrij maken van stuivende en stoffige beton- of cementdekvloeren. Wat deze betonverf zo bijzonder maakt, is dat het naast beton ook hecht op metaal en hout. Ideaal dus voor een winkelruimte, showroom, bedrijfsvloer, keuken of wasruimte!

Wixx PU 150 Betonverf heeft een uitstekende hechting en is zeer slijtvast. Het is eenvoudig aan te brengen en droogt snel. Na 24 uur kun je alweer een tweede laag aanbrengen. De betonverf heeft een zijdeglans afwerking en dekt zeer goed. Bovendien is het geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Let wel op dat je werkt bij een temperatuur tussen de +10ºC en +30ºC en dat je goed ventileert tijdens en na verwerking.

Wat ik persoonlijk erg fijn vind aan Wixx PU 150 Betonverf is dat het goed hecht op verschillende oppervlakken en dat het zeer slijtvast is. Het is gemakkelijk aan te brengen en droogt snel, wat tijd bespaart. Het enige nadeel is dat het schadelijk kan zijn bij inslikken, dus let daar goed op. Al met al raad ik deze betonverf zeker aan voor verschillende toepassingen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

10. Rust-Oleum Donkergrijs Vloerverf - Antraciet

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
7.8
Gebruiksgemak
8.1

Ben je op zoek naar een vloerverf die niet alleen stijlvol oogt, maar ook nog eens slijtvast is? Dan is de Rust-Oleum Donkergrijs Vloerverf - Antraciet precies wat je nodig hebt! Deze watergedragen verf biedt niet alleen een matte en eigentijdse afwerking, maar beschermt ook nog eens je houten of betonnen vloeren en trappen tegen krassen en stoten.

Een groot voordeel van deze vloerverf is dat je geen primer nodig hebt en slechts weinig voorbereiding hoeft te treffen. De verf biedt een uitstekende dekking in slechts twee lagen en droogt snel, waardoor je na slechts één uur alweer op je vloer kunt lopen.

Wat deze vloerverf echter echt onderscheidt van andere producten is de milieuvriendelijke verpakking en het feit dat het geproduceerd wordt in België. Rust-Oleum staat bekend om haar duurzame producten en dat is bij deze vloerverf niet anders.

Hoewel de droogtijd van 7 uur wat langer is dan bij sommige andere vloerverven, is het resultaat het wachten zeker waard. De donkergrijze kleur is perfect voor een moderne look en de slijtvaste formule zorgt ervoor dat je vloer er nog lang als nieuw uit blijft zien.

Mijn persoonlijke mening? Ik ben fan! De Rust-Oleum Donkergrijs Vloerverf - Antraciet is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een duurzame, milieuvriendelijke en stijlvolle vloerverf. Het enige nadeel is wellicht de iets langere droogtijd, maar voor zo'n mooi resultaat heb ik dat er graag voor over.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 23 mei in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van betonverf. Er zijn immers 777 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!