De Bestenu Voorstrijk Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 08/18/2020


Je gaat je muur verven of behangen, maar je muur voelt wat poederig aan. Dan breng je idealiter eerst wat voorstrijk aan op je muur. Waar je op let bij de aankoop en het gebruik van voorstrijk, lees je in onderstaande koopgids.

Wanneer gebruik je voorstrijk?

hide product content

Je gebruikt voorstrijk als jouw muur of plafond, of andere ondergrond, zuigende eigenschappen heeft. Je herkent een zuigende ondergrond vaak aan de poedervorming. Hierdoor hecht de verf of het behang niet goed. Ook als je net oneffenheden hebt weggewerkt, wat vaak tot poedervorming leidt, is het een goed idee om eerst voorstrijk te gebruiken.

Als je geen voorstrijk gebruikt voordat je gaat verven of behangen, zie je de onregelmatigheden in je muur of plafond erg goed: er kunnen zelfs kleurverschillen ontstaan. Je verf hecht niet goed en je behang krijgt luchtbelletjes. Door eerst voorstrijk aan te brengen, hecht je verflaag veel beter waardoor je geld bespaart, want je hoeft niet onnodig veel lagen verf op je muur aan te brengen.

Door de muur te testen kom je er eenvoudig achter of je voorstrijk nodig hebt. Maak je muur maar eens vochtig met een spons. Wordt het vocht snel geabsorbeerd, dan is het gebruik van voorstrijk een goed idee.

Hoe breng je voorstrijk het beste aan?

hide product content

Om voorstrijk aan te brengen heb je een goede verfkwast of roller nodig. Voorstrijk is erg waterig en het is belangrijk dat er geen uitlopers ontstaan: deze zie je namelijk door de verf heen. Deze uitlopers zorgen ook voor kleurverschillen of verschillen in de glans van je verf.

Begin bovenaan met het aanbrengen van de voorstrijk, en werk je weg naar beneden. Zorg ervoor dat je alle druipers en uitlopers meeneemt. Eventuele speciale instructies vind je op de verpakking. Lees deze uiteraard ook even na.

Hoe lang moet voorstrijk drogen?

hide product content

Hoe lang voorstrijk moet drogen, hangt af van het merk wat je gebruikt. Er is voorstrijk die zes uur nodig heeft om te drogen, terwijl anderen moeten tien uur drogen voordat je gaat verven. Gemiddeld laat je voorstrijk zo'n acht uur drogen. Voor de exacte droogtijd raadpleeg je de verpakking.

Welke roller gebruik ik voor voorstrijk?

hide product content

Voor de beste resultaten gebruik je een goede verfroller speciaal voor gladde ondergronden. Dit is vaak een vachtroller. Voor grotere oppervlakken gebruik je een bredere roller met bijvoorbeeld een doorsnede van bijvoorbeeld 18 centimeter. Voor de kleinere oppervlakken gebruik je een kleinere roller of een goede kwast.

Hoe lang kun je voorstrijk bewaren?

hide product content

Voorstrijk bewaar je gemiddeld zo'n twee jaar. Heb je een grote emmer met een kleine hoeveelheid voorstrijk over, giet deze dan in een kleinere emmer. Hierdoor voorkom je dat de voorstrijk uitdroogt. Sluit de verpakking goed af en bewaar deze op een droge plaats bij een temperatuur van 10 °C tot 25 °C. Als je de voorstrijk weer gaat gebruiken, roer deze dan voor gebruik goed om.

Hoe komt deze fantastische Voorstrijk reeks tot stand..?

De wereld veranderd snel.. en dus de speurtocht naar de beste Voorstrijk ook!

In het verleden ging je naar een winkel om advies te krijgen over Voorstrijks, maar vandaag ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Voorstrijks die aangeboden worden in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van kopers en kijkt welke Voorstrijks het best worden verkocht.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Voorstrijks stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen met je vrienden!

Beste getest

Producten vergelijkbaar aan Voorstrijks

De beste Voorstrijks op een rijtje

Product informatiePlus or Show more

Met de Alabastine Xtra Voorstrijk Vlekken kunt u lastige en steeds terugkerende vlekken blijvend isoleren. Hierbij kunt u denken aan onder andere nicotine-, vet-, roest-, roet-, ballpoint-, potlood-, lekkage-, teer-, wijn-, koffie- en waskrijtvlekken. Deze Voorstrijk is verkrijgbaar is een spuitbus (500 ml). Voorstrijk Vlekken kan zowel op binnen- als buitenmuren worden toegepast. Bij het toepassen op een buitenmuur is het wel belangrijk dat de ondergrond droog is en blijft. Na 3 uur kunt u de Alabastine Xtra Voorstrijk Vlekken overschilderen met alle soorten verf. Doel van dit product: Vlekkencoating die steeds terugkerende vlekken blijvend isoleert. Voordelen van dit product: Isoleert lastige, steeds terugkerende vlekken. Voor o.a. nicotine-, vet-, roet-, lekkage- en roestvlekken. Gebruikstips: Ondergrond moet schoon, droog, stof- en vetvrij zijn. Verwijder loszittende delen. Voor gebruik bus goed schudden, totdat het kogeltje rammelt. Daarna nog minimaal 1 minuut doorschudden. Het te behandelen oppervlak vanaf 20 – 30 cm gelijkmatig bespuiten. Zoveel lagen aanbrengen totdat de vlekken volledig verdwenen zijn. Een volgende laag pas aanbrengen als de vorige laag stofdroog is. Na gebruik de bus omdraaien en zolang spuiten totdat alleen nog drijfgas ontsnapt. Dit voorkomt verstopping van het ventiel. Waarom Alabastine kopen? Of je nu een doorgewinterde klusser bent of af en toe aan de slag gaat, met de voorbehandeling van Alabastine slaagt iedere doe-het-zelf-klus. Alabastine heeft een compleet assortiment en helpt je om je hout, steen, metaal, tegels & voegen voor te behandelen om zo een mooi eindresultaat te behalen!

1. Alabastine xtra voorstrijk vlekken - 500 ml.


Product informatiePlus or Show more

Zoek je een speciaal voorstrijkmiddel dat steeds terugkerende vlekken op wanden en plafonds blijvend isoleert? Alabastine Xtra Voorstrijk Vlekken is de vlekkencoating die je helpt. Profiteer ook van deze ideale primer! • Isoleert vrijwel alle vlekken op wanden en plafonds • Overschilderbaar met alle soorten muurverf of latex • Sneldrogend • 2 - 3 lagen Voorstrijk Vlekken isoleert ook (schoorsteen) geurtjes. PDF productinformatie Alabastine xtra voorstrijk vlekken () (klik om te openen) Instructievideo

2. Alabastine Voorstrijk Vlekken 1L


Product informatiePlus or Show more

Zoek je een speciaal voorstrijkmiddel dat steeds terugkerende vlekken op wanden en plafonds blijvend isoleert? Alabastine Xtra Voorstrijk Vlekken is de vlekkencoating die je helpt. Profiteer ook van deze ideale primer! • Isoleert vrijwel alle vlekken op wanden en plafonds • Overschilderbaar met alle soorten muurverf of latex • Sneldrogend • 2 - 3 lagen Voorstrijk Vlekken isoleert ook (schoorsteen) geurtjes. PDF productinformatie Alabastine xtra voorstrijk vlekken () (klik om te openen) Instructievideo

3. Alabastine xtra voorstrijk vlekken - 250 ml.


Product informatiePlus or Show more

Alabastine Extra Alles in 1 voorstrijk wit 1000 ml is te gebruiken als voorbehandeling voor Latex, Kalk muur, Structuurverf en Behang. Alabastine voorstrijk is geschikt voor: Steen, Beton, Gasbeton, Pleisterwerk, Stucwerk, Gipsplaten, Baksteen, Cement Gebruik Alabastine voorstrijk Onverdund isoleert het vlekken Het fixeert de poederende ondergronden Heft het de zuigende werking op en verbetert het de hechting Verdund (1 op 2) zet het poederende ondergronden vast, en verdund (1 op 3) heft het de zuigende werking van de ondergrond op. Onverdund kunt u het gebruiken voor het isoleren van vlekken. Productkenmerken Alabastine voorstrijk - Het isoleert vlekken - Fixeert poederende ondergronden - Heft zuigende werking op - Verbetert de hechting Voor baksteen, cement en kalkzandsteen Verdund (1 op 2): zet poederende ondergronden vast zoals veegvast en witkalk. Verdund (1 op 3): heft de zuigende werking van de ondergrond op. Dringt diep in de ondergrond. Zorgt voor een betere en egalere dekking van de verf. Zorgt voor een zuiniger verbruik van muur- of structuurverf. Biedt optimale hechting; voorkomt bladders en loslaten van de verf. Stofdroog na ca. 2 uur. Overschilderbaar na 15 uur (droogtijd is afhankelijk van temperatuur, ondergrond en luchtvochtigheid). Onverdund: 1L is voldoende voor 10m² (afhankelijk van de ondergrond). Verdund (1 op 2): 1L is voldoende voor 20m² (afhankelijk van de ondergrond). Verdund (1 op 3): 1L is voldoende voor 25m² (afhankelijk van de ondergrond). Kleur: wit. Voor gebruik ondergrond testen of voorstrijken noodzakelijk is. Ondergrond vochtig maken met water (bv. met spons of plantenspuit). Alleen indien het vocht nagenoeg volledig wordt opgenomen is voorstrijken noodzakelijk. Voorbereiding: niet te behandelen oppervlakken afdekken. Loszittende delen verwijderen. Reinig ondergrond. Zorg dat deze schoon, droog, stof- en vetvrij is. Vul gaten, scheuren en beschadigingen met een geschikt Alabastine vulmiddel. Voor het isoleren van vlekken: onverdund aanbrengen op en rondom de vlek. Vervolgens de gehele muur en de vlek behandelen met verdund product (1 deel Voorstrijk Alles-in-1 aanvullen met 3 delen water). Voor licht poederende ondergronden: Verdund aanbrengen (1 volumedeel Voorstrijk Alles-in-1 aanvullen met 2 volumedelen water). Voor zuigende ondergronden: Verdund aanbrengen (1 volumedeel Voorstrijk Alles-in-1 aanvullen met 3 volumedelen water). Aanbrengen met een kwast, blokwitter of kortharige vachtroller. Gereedschap en handen direct na gebruik reinigen met warm water. Opslag en gebruik niet beneden 10°C.

4. Alabastine Voorstrijk Alles in 1 - 1 Liter


Product informatiePlus or Show more

Hydrablock Pro is een kant en klare, diep penetrerende beton impregneer /beton sealer. Dit beton impregneermiddel verdicht, verhard en maakt beton waterdicht, is transparant en geur en kleurloos en is ontworpen om de indringing en migratie van water en radongas te weerstaan. Door de re-actieve ingrediënten en gebruikmakend van de nieuwste Nanotechnologie, dringt de kleine moleculaire structuur diep door in de ondergrond en vormt een onoplosbare kristallijne structuur in de poriën en haarscheuren. Het "groeit" als het ware in het beton. Hierdoor wordt het beton van binnenuit waterdicht gemaakt. Hydrablock Pro -unieke formulatie- De unieke formulatie van organisch silicium verbindingen en enzymen zijn bewezen verduurzamende en impregnerende stoffen die een worden met het beton en dus slijtvast zijn. Ze hebben uitstekende waterdichtende eigenschappen terwijl het beton het vermogen behoudt om te blijven ademen. Deze eigenschappen vloeien voort uit het reactievermogen van de actieve bestanddelen. Hierdoor ontstaat een micro kristallijne structuur met een hoge weerstand tegen vloeistoffen. Eenmaal aangebracht zullen deze structuren een oppervlak creëren die 100% en permanent waterdicht is. Hydrablock Pro droogt volledig onzichtbaar op en verandert het uiterlijk van het beton niet. Het vormt een actieve barrière in het beton waardoor ook erosie wordt gestopt. Hydrablock Pro wordt één met het beton en kan er niet uitgedrukt worden. Na uitharding is Hydrablock Pro bestand tegen hydrostatische druk 4 -7, afhankelijk van de dichtheid van het beton en aantal aangebrachte lagen. Bescherming Hydrablock Pro is vrij van oplosmiddelen en beschermt beton en steen tegen water, vloeistoffen, UV licht en slijtage door dagelijks gebruik. Eigenschappen Verdicht en verhard beton Diepe penetratie Dampdoorlatend transparant impregneermiddel Permanente werking Geur- en kleurloos Geschikt voor Beton (oud en nieuw) Steen Betonblokken Niet geschikt voor Gevlinderd / gepolijst / gepolierd beton Zeer dichte betonsoorten Gekleurd beton Toepassing Interieur / exterieur Horizontaal/verticaal Keldervloeren Keldermuren Betonblokken, cinder blokken Gasbeton Betonnen vijvers Dekking Met 1 liter Hydrablock Pro kan ± 4 m2 met 2 lagen behandeld worden. Minimaal 2 lagen zijn nodig voor volledige dekking. Afhankelijk van de porositeit (bijvoorbeeld bij het impregneren van betonblokken) kan het nodig zijn extra lagen aan te brengen (3 - 4 lagen).

5. Hydrablock Pro beton impregneermiddel voor het verdichten, verharden en waterdicht maken van beton


Product informatiePlus or Show more

Hydrablock Pro is een kant en klare, diep penetrerende beton impregneer /beton sealer. Dit beton impregneermiddel verdicht, verhard en maakt beton waterdicht en is ontworpen om de indringing en migratie van water en radongas te weerstaan. Door de re-actieve ingrediënten en gebruikmakend van de nieuwste Nanotechnologie, dringt de kleine moleculaire structuur diep door in de ondergrond en vormt een onoplosbare kristallijne structuur in de poriën en haarscheuren. Het "groeit" als het ware in het beton. Hierdoor wordt het beton van binnenuit waterdicht gemaakt. Hydrablock Pro droogt volledig onzichtbaar op en verandert het uiterlijk van het beton niet. Het vormt een actieve barrière in het beton waardoor ook erosie wordt gestopt. Hydrablock Pro wordt één met het beton en kan er niet uitgedrukt worden. Na uitharding is Hydrablock Pro bestand tegen hydrostatische druk 4 -7, afhankelijk van de dichtheid van het beton en aantal aangebrachte lagen. Bescherming Hydrablock Pro is vrij van oplosmiddelen en beschermt beton en steen tegen water, vloeistoffen, UV licht en slijtage door dagelijks gebruik. Eigenschappen Verdicht en verhard beton Diepe penetratie Dampdoorlatend Transparant impregneermiddel Permanente werking Geur- en kleurloos Geschikt voor Beton (oud en nieuw) Niet geschikt voor Gevlinderd / gepolijst / gepolierd beton Zeer dichte betonsoorten Baksteen Gekleurd beton Toepassing Interieur / exterieur Horizontaal / verticaal Keldervloeren, (gegoten) keldermuren Betonblokken, cinder blokken Dekking Met 1 liter Hydrablock Pro kan ± 4 m2 met 2 lagen behandeld worden. Minimaal 2 lagen zijn nodig voor volledige dekking. Afhankelijk van de porositeit (bijvoorbeeld bij het impregneren van betonblokken) kan het nodig zijn extra lagen aan te brengen (3 - 4 lagen).

6. Beton impregneer middel Hydrablock Pro - ontwikkeld met nanotechnologie


Product informatiePlus or Show more

Alabastine voorstrijk sneldrogend wit voorkomt aanzetten en kleurverschil en een egalere dekking van de verf. Deze voorstrijk is overschilderbaar is na 3 uur (bij 20°). Verpakking van 2,5 liter. • Verbetert de dekkracht van heldere lichte kleuren. • Te gebruiken op o.a. pleister- en stucwerk, spuitwerk (spack), gipsplaten, steen, beton en nieuwbouwmuren. • Voorkomt aanzetten en kleurverschillen. • Zorgt voor een betere en egalere dekking van de verf. • Zorgt voor een zuiniger verbruik van muur- of structuurverf. • Biedt optimale hechting; voorkomt bladders en loslaten van de verf. • Dringt diep in de ondergrond. • Stofdroog na ca. 30 minuten. • Overschilderbaar na 3 uur (bij 20°C) met alle soorten verf. • 2,5 L is voldoende voor ca. 25 m² (afhankelijk van de ondergrond).

7. Alabastine voorstrijk sneldrogend wit - 2,5 liter


Product informatiePlus or Show more

Wil je bescherming tegen vocht en lekker doorwerken tijdens je klus? Dit speciaal ontwikkelde voorstrijkmiddel voorkomt en bestrijdt vochtdoorslag, vochtplekken, schimmelvorming en afbladderende verf. Na aanbrengen kun je bovendien direct verder met latex of behang erover. • Voorkomt en bestrijdt vochtdoorslag, vochtplekken, schimmelvorming en afbladderende verf • Na behandeling kan direct latex of behang worden aangebracht PDF productinformatie Alabastine xtra voorstrijk vochtige muren en kelders () (klik om te openen)

8. Alabastine Voorstijk - Voor vochtige muren & kelders - 1 liter


Product informatiePlus or Show more

Alle soorten beton en steen, oud of nieuw, worden eenvoudig vloeistofdicht gemaakt. Trekt het oppervlak van beton en steen binnen Maakt beton en steen ondoordringbaar voor vloeistof Voor esthetische reden af te werken met finish naar keuze Kleurloos, milieuvriendelijk en permanent resultaat Voorkomt betonrot en optrekkend vocht Makkelijk te verwerken met kwast of lagedrukspuit (tuinspuit) Helpt algen- en schimmelgroei voorkomen Professioneel resultaat voor de doe-het-zelver Wij adviseren tweemaal verneveling met Permacon. Eén verneveling dekt ca. 8 m2. Tweemaal vernevelen brengt het gemiddelde op: 1 liter per 4 m2. Garantie is permanent Verkrijgbaar in 1 / 2,5 / 5 / 10 / 25 Liter. Wat Permacon doet: Permacon maakt beton sterker, onbeweegbaar, ondoordringbaar en het stopt optrekkend vocht met behoud van de dampdoorlaatbaarheid. Dit is een belangrijke vereiste voor een goede waterhuishouding! Een beknopte versie van de applicatie: “Wij adviseren een minimum van 6 tot 8 uur wachttijd tussen de twee vernevelingen. Als de eerste laag al snel is opgedroogd (15 min. – dit kan bij hoge temperaturen, dan verdampt het water sneller dan gewenst), vernevel dan eerst een laagje kraanwater over het te behandelende oppervlak. Zodra het oppervlak wederom handdroog is (handdroog is wanneer u een keukenrol velletje erop legt en deze niet vochtig wordt), kunt u de tweede verneveling aanbrengen – en bent u klaar! Nu zal permacon zijn werk gaan doen. u kunt na de behandeling gewoon over de vloer lopen”. Tip: Voor een eventuele esthetische reden, kunt u het oppervlak afwerken met een waterafstotende coating zoals Oppercon, al is dit voor de vloeistofdichtheid van het beton niet nodig. Hoe Permacon werkt: Permacon zorgt ervoor dat het gehele vochtwisselingsgebied (ca. 2 cm) vanaf het oppervlak verzadigd wordt met een gel. Deze gel vult het hele capillaire poriënsysteem van het vochtwisselingsgebied. Het zet alle vrije deeltjes inclusief water vast en zodra hat water is verdampt blijft er een gekristalliseerde kern over die onbeweeglijk is en ondoorlaatbaar is geworden voor vloeistof. Waardoor Permacon de poriën van het beton versterkt en optrekkend vocht permanent stopt. Permacon stopt dus het proces van watermigratie in beton, waarbij alle zwevende stoffen worden vastgezet en immobiel worden gemaakt. Dit geldt dus ook voor eventueel in het beton zelf aanwezige schadelijke stoffen, zoals chloriden, sulfaten en andere verontreinigingen van diverse aard. De kristalen kunnen niet diffunderen of zich op andere wijze door het beton/cement verplaatsen. Door de volledige integratie van deze poriënvulling met het beton/cement zelf, zal ook hoge hydrostatische druk geen verplaatsing van het materiaal teweeg kunnen brengen en dit alles met behoudt van de dampdoorlaatbaarheid. Er ontstaat een verzadigd oppervlak met een volledige bescherming tegen vloeistoffen. Dit zijn belangrijke kenmerken, die bijdragen aan de unieke formule die beton/cement een permanente bescherming geeft en optrekkend vocht een halt toeroept. NB. U dient gaten en scheuren groter dan haarscheurtjes eerst te repareren met een reparatiemortel, voordat u Permacon toepast. Hoe Permacon gebruikt wordt: Permacon is een product op waterbasis. Daarom adviseren wij om het aan te brengen bij een temperatuur niet lager dan 5 °C en niet warmer dan 25 °C. Voor grotere klussen brengt u Permacon aan door het met een verfspuit of lagedrukspuit (zoals in de tuin) te vernevelen. Voor kleinere klussen (’n aantal m² kunt u een kwast gebruiken. Voordat u begint, moet het te behandelen oppervlak vrij zijn van organisch vuil en van eventuele poriëndichtende lagen, zoals verf, waardoor de indringing van Permacon zou kunnen worden tegengehouden. Hierna kunt u de spuit vullen met Permacon en gelijkmatig gaan vernevelen. Houd er rekening mee dat u gemiddeld 1 liter per 8 m 2 nodig heeft voor één verneveling. Wij raden aan om twee lagen aan te brengen. Dit brengt het gemiddelde op 1 liter per 4 m2. Bij oud of versleten beton kan het verbruik iets hoger zijn. Wij adviseren een minimum van 6 tot 8 uur wachttijd tussen de twee vernevelingen. Als de eerste laag al snel is opgedroogd (15 min. – dit kan bij hoge temperaturen, dan verdampt het water sneller dan gewenst), vernevel dan eerst een laagje kraanwater over het te behandelende oppervlak. Zodra het oppervlak wederom handdroog is (handdroog is wanneer u een keukenrol velletje erop legt en deze niet vochtig wordt), kunt u de tweede verneveling aanbrengen – en bent u klaar! Nu zal permacon zijn werk gaan doen. U kunt na de behandeling gewoon over de vloer lopen. Vanaf nu zal Permacon gaan reageren (curing) in het beton en “uitharden”. Dit gehele proces duurt weliswaar 28 dagen, maar u hoeft daar niet op te wachten. Zodra het oppervlak wederom handdroog is, kunt u erop lopen/het gebruiken. Gaat u bijvoorbeeld een betonnen waterbak of vijver vullen met water, wacht dan 3 à 4 dagen alvorens u de bak vult. Wilt u het behandelde oppervlak met een coating behandelen, dan kan dit al na een aantal dagen, afhankelijk van de natheid van het beton. Onder normale en niet (te) natte omstandigheden, zal dit twee à drie dagen zijn. Hoe breng je Permacon aan? Voorbereiding: Het oppervlak moet geheel ontdaan zijn van organische vervuiling en eventuele poriën-dichtende lagen als verf of ander obstructieve materialen, waardoor de indringing van Permacon in het beton/cement eventueel zou worden tegengehouden of vermoeilijkt. Ook moet het oppervlak vrij zijn van scheuren groter dan haar scheurtjes. Tevens is een handdroog vereist voor u begint met het aanbrengen van Permacon. De eerste verneveling: Vernevelen met lage drukspuit, tot het oppervlak egaal nat wordt zonder plasjes of lopers. Permacon penetreert de oppervlaktestructuur vanzelf. De tweede verneveling: Wij adviseren om de tweede laag aan te brengen in het beton/cement, 6-12 uur na de eerste verneveling (afhankelijk van de vochtigheid van het beton/cement) op exact dezelfde wijze. Permacon heeft nagenoeg geen oppervlaktespanning en verdwijnt dermate snel het oppervlak in dat ervan afspoelen geen sprake zal zijn. Ook om deze reden, raden wij aan om voor grotere oppervlaktes een lagedrukspuit te gebruiken. Als u bijvoorbeeld een kwast gebruikt, dan bent u al snel de draad kwijt van “waar was ik ook alweer gebleven?” Bij hoge temperatuur: Is het beton erg droog of is er veel wind of een hoge temperatuur, dan raden wij aan om eerst een verneveling met kraanwater te doen. Herhaal dit eventueel ook voor de tweede verneveling en eventueel achteraf een extra verneveling van kraanwater. Op deze wijze krijgt Permacon de tijd binnen te dringen in het beton/cement om daar te reageren. Regen of optrekkend vocht: Wacht met aanbrengen als het hard heeft geregend. Zodra het oppervlak weer handdroog is, kunt u Permacon aanbrengen zoals wij het voorschrijven. Permacon is watergedragen niet giftig niet brandbaar of van enig anderlei gevaarlijke aard. Hoeveel Permacon per oppervlakte: Wij adviseren tweemaal te vernevelen met Permacon. Eén verneveling dekt ca. 8 m2. Tweemaal vernevelen brengt het gemiddelde op: 1 liter per 4 m2. Dit is echter afhankelijk van de poreusiteit van het oppervlak. Het verschil tussen Permacon, Cementmix en Oppercon: Permacon Permacon maakt met twee simpele vernevelingen beton en gesteente vloeistofdicht vanonder het oppervlak en laat daardoor het oppervlak vrij voor een eventuele esthetische finish (verf, cementdekvloer, egalisatiemortel ect.). Permacon gaat zeer goed samen met vloerverwarming. De behandeling is permanent van aard en hoeft niet te worden herhaald. Cementmix Cementmix daarentegen maakt elk cement, gietvloer, egalisatiemortel, ect. dat met water moet worden aangelengd/gemend door-en-door vloeistofdicht en water afstotend. Dit geldt voor zowel het oppervlak, als voor de dieper liggende lagen. Een eventuele finish zoals verf wordt hierdoor wel vermoeilijkt. De behandeling net als bij Permacon is permanent van aard en hoeft niet te worden herhaald. Oppercon Oppercon maakt met één simpele behandeling het oppervlak van beton en gesteente waterafstotend (parelvorming). Een eventuele finish (verf, cementdekvloer, egalisatiemortel ect.) is hierdoor niet mogelijk. De behandeling kan elke 15 jaar worden herhaald.

9. Permacon 1 liter - Maakt beton en steen gegarandeerd 100% waterdicht


Product informatiePlus or Show more

Witte Muur Voorstrijk, Supreme-dek Primer is een extra dekkende voorstrijk voor binnen. Met 10 liter van onze primer kun je tot wel 100 m2 muur aanpakken. De Voorstrijk vermindert de zuiging van de ondergrond en is daarom uiterst geschikt voor onbewerkte muren. Voorkomt vlekken en kleurverschillen. Voordelen van Witte Muurvoorstrijk De voorstrijk egaliseert zuigingsverschillen De voorstrijk beperkt het indringen van de verflaag in de ondergrond Producteigenschappen van Witte Muurvoorstrijk Extra gepigmenteerd voor een goede dekking Oplosmiddelvrij Verhoogt de opentijd van de afwerklaag Bestel je muurverf rechtstreeks bij De Muurverffabriek De Muurverffabriek is gespecialiseerd in witte muurverf. Wij zijn er voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit zonder daar veel voor te betalen. Witte muurverf online bestellen bespaard je een trip naar de bouwmarkt, gesjouw met zware verfemmers en geld! Dus waarom tijd spenderen aan iets waar je geen zin in hebt? Bestel eenvoudig en snel je witte muurverf online.

10. DE MUURVERFFABRIEK Supreme-dek Primer Wit - 10 liter - Muur Voorstrijk - Wit


Producten vergelijkbaar aan Voorstrijks


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Voorstrijks. Er zijn namelijk 118 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en kun je straks de beste Voorstrijk kopen.