Bestenu

Beste voorstrijk - dec. 2022

Met meer dan 158 voorstrijk op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
Hieronder vind je de beste voorstrijk op een rij
01Score: 10
Beton impregneer middel Hydrablock Pro
Beton impregneer middel Hydrablock Pro
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.8
Hydrablock Pro beton impregneermiddel voor het verdichten, verharden en waterdicht maken van beton
Hydrablock Pro beton impregneermiddel voor het verdichten, verharden en waterdicht maken van beton
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.2
Alabastine Rolbare Voorstrijk Sneldrogend
Alabastine Rolbare Voorstrijk Sneldrogend
Ga naar laagste prjis
04Score: 9.1
Alabastine Voorstrijk Sneldrogend
Alabastine Voorstrijk Sneldrogend
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.9
Permacon 1 liter | Beton impregneren
Permacon 1 liter | Beton impregneren
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.4
Atlas- Uni grunt
Atlas- Uni grunt
Ga naar laagste prjis
07Score: 8.2
Alabastine Xtra Vochtige Muren en Kelders Voorstrijk
Alabastine Xtra Vochtige Muren en Kelders Voorstrijk
Ga naar laagste prjis
08Score: 8
Alabastine Xtra Voorstrijk Alles in 1
Alabastine Xtra Voorstrijk Alles in 1
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.8
Hucil
Hucil
Ga naar laagste prjis
10Score: 6.8
Hydrablock Pro beton impregneermiddel voor het verdichten, verharden en waterdicht maken van beton
Hydrablock Pro beton impregneermiddel voor het verdichten, verharden en waterdicht maken van beton
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Voorstrijk Koopgids

avatar-contour
Emma van der Vink

Emma van der Vink

Gepubliceerd op: Nov 30, 2021


Je gaat je muur verven of behangen, maar je muur voelt wat poederig aan. Dan breng je idealiter eerst wat voorstrijk aan op je muur. Waar je op let bij de aankoop en het gebruik van voorstrijk, lees je in onderstaande koopgids.

Wanneer gebruik je voorstrijk?

Je gebruikt voorstrijk als jouw muur of plafond, of andere ondergrond, zuigende eigenschappen heeft. Je herkent een zuigende ondergrond vaak aan de poedervorming. Hierdoor hecht de verf of het behang niet goed. Ook als je net oneffenheden hebt weggewerkt, wat vaak tot poedervorming leidt, is het een goed idee om eerst voorstrijk te gebruiken.

Als je geen voorstrijk gebruikt voordat je gaat verven of behangen, zie je de onregelmatigheden in je muur of plafond erg goed: er kunnen zelfs kleurverschillen ontstaan. Je verf hecht niet goed en je behang krijgt luchtbelletjes. Door eerst voorstrijk aan te brengen, hecht je verflaag veel beter waardoor je geld bespaart, want je hoeft niet onnodig veel lagen verf op je muur aan te brengen.

Door de muur te testen kom je er eenvoudig achter of je voorstrijk nodig hebt. Maak je muur maar eens vochtig met een spons. Wordt het vocht snel geabsorbeerd, dan is het gebruik van voorstrijk een goed idee.

Hoe breng je voorstrijk het beste aan?

Om voorstrijk aan te brengen heb je een goede verfkwast of roller nodig. Voorstrijk is erg waterig en het is belangrijk dat er geen uitlopers ontstaan: deze zie je namelijk door de verf heen. Deze uitlopers zorgen ook voor kleurverschillen of verschillen in de glans van je verf.

Begin bovenaan met het aanbrengen van de voorstrijk, en werk je weg naar beneden. Zorg ervoor dat je alle druipers en uitlopers meeneemt. Eventuele speciale instructies vind je op de verpakking. Lees deze uiteraard ook even na.

Hoe lang moet voorstrijk drogen?

Hoe lang voorstrijk moet drogen, hangt af van het merk wat je gebruikt. Er is voorstrijk die zes uur nodig heeft om te drogen, terwijl anderen moeten tien uur drogen voordat je gaat verven. Gemiddeld laat je voorstrijk zo'n acht uur drogen. Voor de exacte droogtijd raadpleeg je de verpakking.

Welke roller gebruik ik voor voorstrijk?

Voor de beste resultaten gebruik je een goede verfroller speciaal voor gladde ondergronden. Dit is vaak een vachtroller. Voor grotere oppervlakken gebruik je een bredere roller met bijvoorbeeld een doorsnede van bijvoorbeeld 18 centimeter. Voor de kleinere oppervlakken gebruik je een kleinere roller of een goede kwast.

Hoe lang kun je voorstrijk bewaren?

Voorstrijk bewaar je gemiddeld zo'n tweejaar. Heb je een grote emmer met een kleine hoeveelheid voorstrijk over, giet deze dan in een kleinere emmer. Hierdoor voorkom je dat de voorstrijk uitdroogt. Sluit de verpakking goed af en bewaar deze op een droge plaats bij een temperatuur van 10 °C tot 25 °C. Als je de voorstrijk weer gaat gebruiken, roer deze dan voor gebruik goed om.

hero illustration

Hoe komt deze leuke voorstrijk ranglijst tot stand..?

De wereld verandert... en dus de zoektocht naar de beste voorstrijk ook!
In het verleden ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over voorstrijk, maar vandaag ondersteunt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle voorstrijk die aangeboden worden in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van kopers en kijkt welke voorstrijk het best over de toonbank gaan
illustration
Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van voorstrijk stelt hij deze opsomming samen!
Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!
illustration
hero illustration

Producten vergelijkbaar aan voorstrijk

De beste voorstrijk in een handige lijst

1 - Beton impregneer middel Hydrablock Pro

Loading..
Ga naar laagste prjis

Hydrablock Pro is een kant en klare, diep penetrerende beton impregneer /beton sealer. Dit beton impregneermiddel verdicht, verhard en maakt beton waterdicht en is ontworpen om de indringing en migratie van water en radongas te weerstaan. Door de re-actieve ingrediënten en gebruikmakend van de nieuwste Nanotechnologie, dringt de kleine moleculaire structuur diep door in de ondergrond en vormt een onoplosbare kristallijne structuur in de poriën en haarscheuren. Het "groeit" als het ware in het beton. Hierdoor wordt het beton van binnenuit waterdicht gemaakt. Hydrablock Pro droogt volledig onzichtbaar op en verandert het uiterlijk van het beton niet. Het vormt een actieve barrière in het beton waardoor ook erosie wordt gestopt. Hydrablock Pro wordt één met het beton en kan er niet uitgedrukt worden. Na uitharding is Hydrablock Pro bestand tegen hydrostatische druk 4 -7, afhankelijk van de dichtheid van het beton en aantal aangebrachte lagen. Bescherming Hydrablock Pro is vrij van oplosmiddelen en beschermt beton en steen tegen water, vloeistoffen, UV licht en slijtage door dagelijks gebruik. Eigenschappen Verdicht en verhard beton Diepe penetratie Dampdoorlatend Transparant impregneermiddel Permanente werking Geur- en kleurloos Geschikt voor Beton (oud en nieuw) Niet geschikt voor Gevlinderd / gepolijst / gepolierd beton Zeer dichte betonsoorten Baksteen Gekleurd beton Toepassing Interieur / exterieur Horizontaal / verticaal Keldervloeren, (gegoten) keldermuren Betonblokken, cinder blokken Dekking Met 1 liter Hydrablock Pro kan ± 4 m2 met 2 lagen behandeld worden. Minimaal 2 lagen zijn nodig voor volledige dekking. Afhankelijk van de porositeit (bijvoorbeeld bij het impregneren van betonblokken) kan het nodig zijn extra lagen aan te brengen (3 - 4 lagen).

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Hydrablock Pro beton impregneermiddel voor het verdichten, verharden en waterdicht maken van beton

Loading..
Ga naar laagste prjis

Hydrablock Pro is een kant en klare, diep penetrerende beton impregneer /beton sealer. Dit beton impregneermiddel verdicht, verhard en maakt beton waterdicht, is transparant en geur en kleurloos en is ontworpen om de indringing en migratie van water en radongas te weerstaan. Door de re-actieve ingrediënten en gebruikmakend van de nieuwste Nanotechnologie, dringt de kleine moleculaire structuur diep door in de ondergrond en vormt een onoplosbare kristallijne structuur in de poriën en haarscheuren. Het "groeit" als het ware in het beton. Hierdoor wordt het beton van binnenuit waterdicht gemaakt. Hydrablock Pro -unieke formulatie- De unieke formulatie van organisch silicium verbindingen en enzymen zijn bewezen verduurzamende en impregnerende stoffen die een worden met het beton en dus slijtvast zijn. Ze hebben uitstekende waterdichtende eigenschappen terwijl het beton het vermogen behoudt om te blijven ademen. Deze eigenschappen vloeien voort uit het reactievermogen van de actieve bestanddelen. Hierdoor ontstaat een micro kristallijne structuur met een hoge weerstand tegen vloeistoffen. Eenmaal aangebracht zullen deze structuren een oppervlak creëren die 100% en permanent waterdicht is. Hydrablock Pro droogt volledig onzichtbaar op en verandert het uiterlijk van het beton niet. Het vormt een actieve barrière in het beton waardoor ook erosie wordt gestopt. Hydrablock Pro wordt één met het beton en kan er niet uitgedrukt worden. Na uitharding is Hydrablock Pro bestand tegen hydrostatische druk 4 -7, afhankelijk van de dichtheid van het beton en aantal aangebrachte lagen. Bescherming Hydrablock Pro is vrij van oplosmiddelen en beschermt beton en steen tegen water, vloeistoffen, UV licht en slijtage door dagelijks gebruik. Eigenschappen Verdicht en verhard beton Diepe penetratie Dampdoorlatend transparant impregneermiddel Permanente werking Geur- en kleurloos Geschikt voor Beton (oud en nieuw) Steen Betonblokken Niet geschikt voor Gevlinderd / gepolijst / gepolierd beton Zeer dichte betonsoorten Gekleurd beton Toepassing Interieur / exterieur Horizontaal/verticaal Keldervloeren Keldermuren Betonblokken, cinder blokken Gasbeton Betonnen vijvers Dekking Met 1 liter Hydrablock Pro kan ± 4 m2 met 2 lagen behandeld worden. Minimaal 2 lagen zijn nodig voor volledige dekking. Afhankelijk van de porositeit (bijvoorbeeld bij het impregneren van betonblokken) kan het nodig zijn extra lagen aan te brengen (3 - 4 lagen).

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Alabastine Rolbare Voorstrijk Sneldrogend

Loading..
Ga naar laagste prjis

Deze Alabastine Rolbare sneldrogende voorstrijk is ontworpen voor zuigende ondergronden. Deze primer heeft een speciale rolbare formule, deze is snel droog, schoon en zorgt voor geen spetters. Dit product heeft een zuigende werking op ondergronden en voorkomt aanzetten en kleurverschillen. Ideaal dus voor nieuwbouwmuren. Kenmerken - Overschilderbaar na: 4 uur - Goed voor gemiddeld: 50m2 - Kleur: Transparant - Glansgraad: Mat

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Alabastine Voorstrijk Sneldrogend

Loading..
Ga naar laagste prjis

Alabastine Voorstrijk Sneldrogend voorkomt aanzetten en kleurverschil en een egalere dekking van de verf. Deze Voorstrijk is overschilderbaar is na 3 uur (bij 20°).

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Permacon 1 liter | Beton impregneren

Loading..
Ga naar laagste prjis

Alle soorten beton en steen, oud of nieuw, worden eenvoudig vloeistofdicht gemaakt. Trekt het oppervlak van beton en steen binnen Maakt beton en steen ondoordringbaar voor vloeistof Voor esthetische reden af te werken met finish naar keuze Kleurloos, milieuvriendelijk en permanent resultaat Voorkomt betonrot en optrekkend vocht Makkelijk te verwerken met kwast of lagedrukspuit (tuinspuit) Helpt algen- en schimmelgroei voorkomen Professioneel resultaat voor de doe-het-zelver Wij adviseren tweemaal verneveling met Permacon. Eén verneveling dekt ca. 8 m2. Tweemaal vernevelen brengt het gemiddelde op: 1 liter per 4 m2. Garantie is permanent Verkrijgbaar in 1 / 2,5 / 5 / 10 / 25 Liter. Wat Permacon doet: Permacon maakt beton sterker, onbeweegbaar, ondoordringbaar en het stopt optrekkend vocht met behoud van de dampdoorlaatbaarheid. Dit is een belangrijke vereiste voor een goede waterhuishouding! Een beknopte versie van de applicatie: “Wij adviseren een minimum van 6 tot 8 uur wachttijd tussen de twee vernevelingen. Als de eerste laag al snel is opgedroogd (15 min. – dit kan bij hoge temperaturen, dan verdampt het water sneller dan gewenst), vernevel dan eerst een laagje kraanwater over het te behandelende oppervlak. Zodra het oppervlak wederom handdroog is (handdroog is wanneer u een keukenrol velletje erop legt en deze niet vochtig wordt), kunt u de tweede verneveling aanbrengen – en bent u klaar! Nu zal permacon zijn werk gaan doen. u kunt na de behandeling gewoon over de vloer lopen”. Tip: Voor een eventuele esthetische reden, kunt u het oppervlak afwerken met een waterafstotende coating zoals Oppercon, al is dit voor de vloeistofdichtheid van het beton niet nodig. Hoe Permacon werkt: Permacon zorgt ervoor dat het gehele vochtwisselingsgebied (ca. 2 cm) vanaf het oppervlak verzadigd wordt met een gel. Deze gel vult het hele capillaire poriënsysteem van het vochtwisselingsgebied. Het zet alle vrije deeltjes inclusief water vast en zodra hat water is verdampt blijft er een gekristalliseerde kern over die onbeweeglijk is en ondoorlaatbaar is geworden voor vloeistof. Waardoor Permacon de poriën van het beton versterkt en optrekkend vocht permanent stopt. Permacon stopt dus het proces van watermigratie in beton, waarbij alle zwevende stoffen worden vastgezet en immobiel worden gemaakt. Dit geldt dus ook voor eventueel in het beton zelf aanwezige schadelijke stoffen, zoals chloriden, sulfaten en andere verontreinigingen van diverse aard. De kristalen kunnen niet diffunderen of zich op andere wijze door het beton/cement verplaatsen. Door de volledige integratie van deze poriënvulling met het beton/cement zelf, zal ook hoge hydrostatische druk geen verplaatsing van het materiaal teweeg kunnen brengen en dit alles met behoudt van de dampdoorlaatbaarheid. Er ontstaat een verzadigd oppervlak met een volledige bescherming tegen vloeistoffen. Dit zijn belangrijke kenmerken, die bijdragen aan de unieke formule die beton/cement een permanente bescherming geeft en optrekkend vocht een halt toeroept. NB. U dient gaten en scheuren groter dan haarscheurtjes eerst te repareren met een reparatiemortel, voordat u Permacon toepast. Hoe Permacon gebruikt wordt: Permacon is een product op waterbasis. Daarom adviseren wij om het aan te brengen bij een temperatuur niet lager dan 5 °C en niet warmer dan 25 °C. Voor grotere klussen brengt u Permacon aan door het met een verfspuit of lagedrukspuit (zoals in de tuin) te vernevelen. Voor kleinere klussen (’n aantal m² kunt u een kwast gebruiken. Voordat u begint, moet het te behandelen oppervlak vrij zijn van organisch vuil en van eventuele poriëndichtende lagen, zoals verf, waardoor de indringing van Permacon zou kunnen worden tegengehouden. Hierna kunt u de spuit vullen met Permacon en gelijkmatig gaan vernevelen. Houd er rekening mee dat u gemiddeld 1 liter per 8 m 2 nodig heeft voor één verneveling. Wij raden aan om twee lagen aan te brengen. Dit brengt het gemiddelde op 1 liter per 4 m2. Bij oud of versleten beton kan het verbruik iets hoger zijn. Wij adviseren een minimum van 6 tot 8 uur wachttijd tussen de twee vernevelingen. Als de eerste laag al snel is opgedroogd (15 min. – dit kan bij hoge temperaturen, dan verdampt het water sneller dan gewenst), vernevel dan eerst een laagje kraanwater over het te behandelende oppervlak. Zodra het oppervlak wederom handdroog is (handdroog is wanneer u een keukenrol velletje erop legt en deze niet vochtig wordt), kunt u de tweede verneveling aanbrengen – en bent u klaar! Nu zal permacon zijn werk gaan doen. U kunt na de behandeling gewoon over de vloer lopen. Vanaf nu zal Permacon gaan reageren (curing) in het beton en “uitharden”. Dit gehele proces duurt weliswaar 28 dagen, maar u hoeft daar niet op te wachten. Zodra het oppervlak wederom handdroog is, kunt u erop lopen/het gebruiken. Gaat u bijvoorbeeld een betonnen waterbak of vijver vullen met water, wacht dan 3 à 4 dagen alvorens u de bak vult. Wilt u het behandelde oppervlak met een coating behandelen, dan kan dit al na een aantal dagen, afhankelijk van de natheid van het beton. Onder normale en niet (te) natte omstandigheden, zal dit twee à drie dagen zijn. Hoe breng je Permacon aan? Voorbereiding: Het oppervlak moet geheel ontdaan zijn van organische vervuiling en eventuele poriën-dichtende lagen als verf of ander obstructieve materialen, waardoor de indringing van Permacon in het beton/cement eventueel zou worden tegengehouden of vermoeilijkt. Ook moet het oppervlak vrij zijn van scheuren groter dan haar scheurtjes. Tevens is een handdroog vereist voor u begint met het aanbrengen van Permacon. De eerste verneveling: Vernevelen met lage drukspuit, tot het oppervlak egaal nat wordt zonder plasjes of lopers. Permacon penetreert de oppervlaktestructuur vanzelf. De tweede verneveling: Wij adviseren om de tweede laag aan te brengen in het beton/cement, 6-12 uur na de eerste verneveling (afhankelijk van de vochtigheid van het beton/cement) op exact dezelfde wijze. Permacon heeft nagenoeg geen oppervlaktespanning en verdwijnt dermate snel het oppervlak in dat ervan afspoelen geen sprake zal zijn. Ook om deze reden, raden wij aan om voor grotere oppervlaktes een lagedrukspuit te gebruiken. Als u bijvoorbeeld een kwast gebruikt, dan bent u al snel de draad kwijt van “waar was ik ook alweer gebleven?” Bij hoge temperatuur: Is het beton erg droog of is er veel wind of een hoge temperatuur, dan raden wij aan om eerst een verneveling met kraanwater te doen. Herhaal dit eventueel ook voor de tweede verneveling en eventueel achteraf een extra verneveling van kraanwater. Op deze wijze krijgt Permacon de tijd binnen te dringen in het beton/cement om daar te reageren. Regen of optrekkend vocht: Wacht met aanbrengen als het hard heeft geregend. Zodra het oppervlak weer handdroog is, kunt u Permacon aanbrengen zoals wij het voorschrijven. Permacon is watergedragen niet giftig niet brandbaar of van enig anderlei gevaarlijke aard. Hoeveel Permacon per oppervlakte: Wij adviseren tweemaal te vernevelen met Permacon. Eén verneveling dekt ca. 8 m2. Tweemaal vernevelen brengt het gemiddelde op: 1 liter per 4 m2. Dit is echter afhankelijk van de poreusiteit van het oppervlak. Het verschil tussen Permacon, Cementmix en Oppercon: Permacon Permacon maakt met twee simpele vernevelingen beton en gesteente vloeistofdicht vanonder het oppervlak en laat daardoor het oppervlak vrij voor een eventuele esthetische finish (verf, cementdekvloer, egalisatiemortel ect.). Permacon gaat zeer goed samen met vloerverwarming. De behandeling is permanent van aard en hoeft niet te worden herhaald. Cementmix Cementmix daarentegen maakt elk cement, gietvloer, egalisatiemortel, ect. dat met water moet worden aangelengd/gemend door-en-door vloeistofdicht en water afstotend. Dit geldt voor zowel het oppervlak, als voor de dieper liggende lagen. Een eventuele finish zoals verf wordt hierdoor wel vermoeilijkt. De behandeling net als bij Permacon is permanent van aard en hoeft niet te worden herhaald. Oppercon Oppercon maakt met één simpele behandeling het oppervlak van beton en gesteente waterafstotend (parelvorming). Een eventuele finish (verf, cementdekvloer, egalisatiemortel ect.) is hierdoor niet mogelijk. De behandeling kan elke 15 jaar worden herhaald.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Atlas- Uni grunt

Loading..
Ga naar laagste prjis

Het perfecte Voorstrijkmiddel ! Atlas Uni-Grunt voorstrijk snel Sneldrogende voorstrijk Dun vloeibaar Optimale hechting Gebruiksklaar Vermindert zuiging van ondergrond Droogtijd 15 min/ 2 uur De Atlas Uni-Grunt is een snel voorstrijkmiddel voor zuigende ondergronden. Afhankelijk van de temperatuur en de luchtvochtigheid kan de volgende bewerking al na: 15 minuten: Voor tegellijmen en gipsproducten 2 uur: Voor egaline en cementvloeren Het dringt diep door de ondergrond en versterkt de hechting. Na droging is het product kleurloos. Verwerking: De ondergrond moet droog, stofvrij en ontvet zijn. Verwijder alle loszittende delen voor dat de voorstrijk aangebracht wordt. De Atlas Uni-Grunt hoeft niet verdund te worden en kan direct worden aangebracht. Breng aan met een roller of blokkwast en zorg dat alles goed geraakt wordt. Verbruik: Het gemiddelde verbruik ligt tussen de 0.05 – 0.2 kg per 1m². In praktijk hangt het verbruik sterk af van de zuiging van de ondergrond.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Alabastine Xtra Vochtige Muren en Kelders Voorstrijk

Loading..
Ga naar laagste prjis

Wil je bescherming tegen vocht en lekker doorwerken tijdens je klus dan is Alabastine Xtra Vochtige Muren en Kelders Voorstijk de oplossing? Dit speciaal ontwikkelde voorstrijkmiddel voorkomt en bestrijdt vochtdoorslag, vochtplekken, schimmelvorming en afbladderende verf. Na aanbrengen kun je bovendien direct verder met latex of behang erover. • Voorkomt en bestrijdt vochtdoorslag, vochtplekken, schimmelvorming en afbladderende verf • Na behandeling kan direct latex of behang worden aangebracht • Droogtijd: 4 uur • Remdement per liter: 8 m2 • Kleur: Wit

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Alabastine Xtra Voorstrijk Alles in 1

Loading..
Ga naar laagste prjis

Alabastine Extra Alles in 1 voorstrijk wit 1000 ml is te gebruiken als voorbehandeling voor Latex, Kalk muur, Structuurverf en Behang. Alabastine voorstrijk is geschikt voor: Steen, Beton, Gasbeton, Pleisterwerk, Stucwerk, Gipsplaten, Baksteen, Cement Gebruik Alabastine voorstrijk Onverdund isoleert het vlekken Het fixeert de poederende ondergronden Heft het de zuigende werking op en verbetert het de hechting Verdund (1 op 2) zet het poederende ondergronden vast, en verdund (1 op 3) heft het de zuigende werking van de ondergrond op. Onverdund kunt u het gebruiken voor het isoleren van vlekken. Productkenmerken Alabastine voorstrijk - Het isoleert vlekken - Fixeert poederende ondergronden - Heft zuigende werking op - Verbetert de hechting Voor baksteen, cement en kalkzandsteen Verdund (1 op 2): zet poederende ondergronden vast zoals veegvast en witkalk. Verdund (1 op 3): heft de zuigende werking van de ondergrond op. Dringt diep in de ondergrond. Zorgt voor een betere en egalere dekking van de verf. Zorgt voor een zuiniger verbruik van muur- of structuurverf. Biedt optimale hechting; voorkomt bladders en loslaten van de verf. Stofdroog na ca. 2 uur. Overschilderbaar na 15 uur (droogtijd is afhankelijk van temperatuur, ondergrond en luchtvochtigheid). Onverdund: 1L is voldoende voor 10m² (afhankelijk van de ondergrond). Verdund (1 op 2): 1L is voldoende voor 20m² (afhankelijk van de ondergrond). Verdund (1 op 3): 1L is voldoende voor 25m² (afhankelijk van de ondergrond). Kleur: wit. Voor gebruik ondergrond testen of voorstrijken noodzakelijk is. Ondergrond vochtig maken met water (bv. met spons of plantenspuit). Alleen indien het vocht nagenoeg volledig wordt opgenomen is voorstrijken noodzakelijk. Voorbereiding: niet te behandelen oppervlakken afdekken. Loszittende delen verwijderen. Reinig ondergrond. Zorg dat deze schoon, droog, stof- en vetvrij is. Vul gaten, scheuren en beschadigingen met een geschikt Alabastine vulmiddel. Voor het isoleren van vlekken: onverdund aanbrengen op en rondom de vlek. Vervolgens de gehele muur en de vlek behandelen met verdund product (1 deel Voorstrijk Alles-in-1 aanvullen met 3 delen water). Voor licht poederende ondergronden: Verdund aanbrengen (1 volumedeel Voorstrijk Alles-in-1 aanvullen met 2 volumedelen water). Voor zuigende ondergronden: Verdund aanbrengen (1 volumedeel Voorstrijk Alles-in-1 aanvullen met 3 volumedelen water). Aanbrengen met een kwast, blokwitter of kortharige vachtroller. Gereedschap en handen direct na gebruik reinigen met warm water. Opslag en gebruik niet beneden 10°C.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Hucil

Loading..
Ga naar laagste prjis

Productomschrijving: Hucil Facade Protect Basic is een watergedragen gevelimpregneer middel op basis van een perfect uitgebalanceerde combinatie van silanen en siloxanen. Hucil Facade Protect trekt in de gevel en laat een onzichtbare beschermende laag achter die vuil en waterafstotend is zonder het ademend vermogen van de gevel te beïnvloeden. Door het hoge aandeel gealkyleerde bestandsdelen is Hucil gevelimpregneer ook geschikt op sterk alkalische ondergronden zoals vers beton. Geschikt voor: - (Vers) Beton - Vezelcement - Bakstenen - Pleisters - Kalksteen Voordelen: - Beschermt tegen vorstschade - Voorkomt groene aanslag - Voorkomt vochtdoorslag - Vermindert alg aangroei - Stenen blijven langer schoon en zijn makkelijker te reinigen - Besparing op stookkosten door gereduceerde warmteoverdracht Gebruik: -Verbruik: circa 0,2-1 liter per m2. Afhankelijk van zuigende werking van het oppervlak - Aanbrengen kan eenvoudig met drukspuit, roller of kwast. - Voorkom morsen op ramen, kozijnen etc. - Droogtijd: Minimaal 8 uur. Voorkom contact met vocht in de eerste 24 uur. - Aanbrengen op droge ondergrond bij droog weer. - Minimale verwerkingstemperatuur: 5 graden Test het product altijd eerst op een onopvallende plaats Opslag: Onder normale condities kan de ongeopende verpakking ten minste 12 maanden opgeslagen worden. Voorkom bevriezing. Indicatie werkingsduur 10 jaar. Gevelimpregneer buitenmuur impregneer

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - Hydrablock Pro beton impregneermiddel voor het verdichten, verharden en waterdicht maken van beton

Loading..
Ga naar laagste prjis

Hydrablock Pro is een kant en klare, diep penetrerende beton impregneer /beton sealer. Dit beton impregneermiddel verdicht, verhard en maakt beton waterdicht, is transparant en geur en kleurloos en is ontworpen om de indringing en migratie van water en radongas te weerstaan. Door de re-actieve ingrediënten en gebruikmakend van de nieuwste Nanotechnologie, dringt de kleine moleculaire structuur diep door in de ondergrond en vormt een onoplosbare kristallijne structuur in de poriën en haarscheuren. Het "groeit" als het ware in het beton. Hierdoor wordt het beton van binnenuit waterdicht gemaakt. Hydrablock Pro -unieke formulatie- De unieke formulatie van organisch silicium verbindingen en enzymen zijn bewezen verduurzamende en impregnerende stoffen die een worden met het beton en dus slijtvast zijn. Ze hebben uitstekende waterdichtende eigenschappen terwijl het beton het vermogen behoudt om te blijven ademen. Deze eigenschappen vloeien voort uit het reactievermogen van de actieve bestanddelen. Hierdoor ontstaat een micro kristallijne structuur met een hoge weerstand tegen vloeistoffen. Eenmaal aangebracht zullen deze structuren een oppervlak creëren die 100% en permanent waterdicht is. Hydrablock Pro droogt volledig onzichtbaar op en verandert het uiterlijk van het beton niet. Het vormt een actieve barrière in het beton waardoor ook erosie wordt gestopt. Hydrablock Pro wordt één met het beton en kan er niet uitgedrukt worden. Na uitharding is Hydrablock Pro bestand tegen hydrostatische druk 4 -7, afhankelijk van de dichtheid van het beton en aantal aangebrachte lagen. Bescherming Hydrablock Pro is vrij van oplosmiddelen en beschermt beton en steen tegen water, vloeistoffen, UV licht en slijtage door dagelijks gebruik. Eigenschappen Verdicht en verhard beton Diepe penetratie Dampdoorlatend transparant impregneermiddel Permanente werking Geur- en kleurloos Geschikt voor Beton (oud en nieuw) Steen Betonblokken Niet geschikt voor Gevlinderd / gepolijst / gepolierd beton Zeer dichte betonsoorten Gekleurd beton Toepassing Interieur / exterieur Horizontaal/verticaal Keldervloeren Keldermuren Betonblokken, cinder blokken Gasbeton Betonnen vijvers Dekking Met 1 liter Hydrablock Pro kan ± 4 m2 met 2 lagen behandeld worden. Minimaal 2 lagen zijn nodig voor volledige dekking. Afhankelijk van de porositeit (bijvoorbeeld bij het impregneren van betonblokken) kan het nodig zijn extra lagen aan te brengen (3 - 4 lagen).

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van voorstrijk. Er zijn immers 158 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en kun je straks de beste