De Bestenu Verfroller Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 12/22/2020


Je wilt je huiskamer opfrissen door deze een nieuw laagje verf te geven. Naast verf en goede kwasten, heb je hiervoor een goede verfroller nodig! Waar je op let bij de aankoop van een goede verfroller en waar je deze precies voor gebruikt, lees je in de onderstaande koopgids.

Wat voor soorten verfrollers zijn er allemaal?

hide product content

Er zijn verschillende verfrollers verkrijgbaar. Een vachtroller gebruik je voor het verven van muren en plafonds. Er zijn kortharige en langharige vachtrollers verkrijgbaar. Een kortharige roller gebruik je om een strak en glad resultaat mee te bereiken, terwijl een langharige roller meer geschikt is voor ruwe ondergronden.

Een schuimroller gebruik je voor het aanbrengen van lakverf. **Een viltroller neemt veel verf op en heeft een hele zachte vacht. Een viltroller is hierdoor uitermate geschikt voor verf op waterbasis, maar ook voor oplosmiddelhoudende lakken en alkydverf**.

Een structuurroller gebruik je om structuurverf mee aan te brengen. Je gebruikt een structuurroller ****niet alleen op je muur, maar je gebruikt deze ook voor in gangen en bijvoorbeeld trappen. Je creëert er zelf een structuur mee.

Welke verfroller heb je nodig voor gladde muren?

hide product content

Voor gladde muren gebruik je het liefste een vachtroller. Met een vachtroller krijg je een egaal resultaat. Gebruik altijd een plastic bak voor de verf en rol met de roller door de verf heen zodat deze gelijkmatig verdeelt is. Op die manier dekt je verf het beste. Gebruik daarnaast goede afplaktape om je plinten mee af te plakken.

Kies naast een goede verfroller ook een goede verfkwast. Wegwerpkwasten zijn wel goedkoop, maar niet de beste kwaliteit. De haren van wegwerpkwasten zijn vaak synthetisch en vallen snel uit, waardoor je ze terug vindt op je pas geverfde muur.

Welke verfroller gebruik je voor watergedragen verf?

hide product content

Voor watergedragen verf gebruik je het liefst een schuimroller. Deze absorbeert de verf niet en rolt de verf goed uit waardoor je muur of plafond er egaal uit ziet. Het voordeel van een goede watergedragen verf is dat je deze na gebruik eenvoudig uit de bijbehorende roller spoelt met water en zeep. Je hebt hier geen stinkende chemicaliën voor nodig.

Gebruik de roller voor de volgende keer alleen opnieuw als je dezelfde kleur gebruikt. Je krijgt de verfroller nooit helemaal schoon, ****waardoor de kleuren zich kunnen mengen, wat je wilt voorkomen.

Hoe maak je een verfroller schoon?

hide product content

Ben je klaar met verven en heb je watergedragen verf gebruikt? Dan spoel je je roller onder de kraan uit met warm water en zeep. Als je de roller weer opnieuw gebruikt, gebruik deze dan alleen voor dezelfde kleur. Rollers krijg je namelijk niet helemaal schoon; er blijven altijd resten achter.

Deze resten kunnen zich gaan mengen met je nieuwe verf en als dit een andere kleur is, zie je dit duidelijk op je muur. Als je nog niet klaar bent met je verfklus en de volgende dag verder wilt verven, pak je roller dan in met aluminiumfolie of een plastic zak. Op deze manier gebruik je de roller de volgende dag probleemloos weer.

Welke verfroller heb ik je nodig voor spachtelputz?

hide product content

Als je spachtelputz op je muren hebt en dit op wilt frissen door deze een nieuwe verflaag te geven, is dit lastiger dan het verven van een gladde muur. Spachtelputz heeft een grovere structuur en is wat korrelig, waardoor het meer verflagen nodig heeft.

Heeft je muur een oudere laag spachtelputz, dan absorbeert de muur veel van je verf, waardoor je meer nodig hebt dan wat er aangegeven staat op de verpakking van de verf. Latex is de meest gebruikte verfsoort en gebruik je ook voor spachtelputz, maar houd er rekening mee dat je meer nodig hebt. Gebruik hiervoor een vachtroller.

Hoe komt deze super Verfroller reeks tot stand..?

De wereld veranderd snel.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste Verfroller ook!

Vroeger ging je naar een winkel om tips te krijgen over Verfrollers, maar vandaag helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Verfrollers die te koop zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke Verfrollers het best worden verkocht.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Verfrollers stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!

Beste getest

Artikelen vergelijkbaar aan Verfrollers

De beste Verfrollers in een oogopslag

Product informatiePlus or Show more

Een complete 5-delige Anti-Spat muurverfset voor iedere muurverf klus. Voor alle muurverven.

1. Sam Muurverfset Anti-Spat 5-Delig


Product informatiePlus or Show more

Een nieuwe kleur op de muur? Het plafond witten? Of gewoon een goede verfroller nodig voor een schilderklus? Deze verlengbare muurroller is hetgeen u zoekt. Een comfortabele, verlengbare D-greep van 49-92 cm voor diverse schilderwerkzaamheden. De brede roller van 180 mm zorgt ervoor dat u bovendien snel en effectief kunt schilderen. Kwaliteit voor een scherpe prijs én gratis bij u thuisbezorgd.

2. Muurroller 180mm - verfroller - verlengbaar 49-92 cm


Product informatiePlus or Show more

De Anza Micmex muurverfroller is een universeel bruikbare muurverfroller. De Anza Micmex roller geeft een middelmatig glad resultaat. Anza rollers staan bekend om de hoogwaardige kwaliteit en zijn pluisvrij.

3. Micmex muurverfroller - 25 cm


Product informatiePlus or Show more

5 stuks prof schuimrollers, 10cm. 2 x rechte zijde. Zeer geschikt voor bijna alle soorten verf. Door het fijn-schuim een zeer glad resultaat.

4. Schuimroller recht 10cm - verfrolletje - lakrol - fijnschuim - 5 STUKS


Product informatiePlus or Show more

Nooit meer afplakken! Voortaan altijd strakke lijnen schilderen. Met de Linomat verfroller kunt u snel en nauwkeurig besnijden in hoeken en randen, zonder lastig en tijdrovend afplakken van de aangrenzende oppervlakken. Wordt compleet geleverd met speciaal frame en een roller van 10cm. Deze uitvoering wordt standaard met een 5.5mm afdekplaat geleverd. Let op! Een nieuwe verfroller gebruik je niet direct. Het is eerst belangrijk om deze te ontdoen van eventuele pluizen en haartjes. De makkelijkste manier daarvoor is met schilders tape te gebruiken, omplak de vachtroller. Verwijder de tape vervolgens, zodat je eventuele losse pluisjes uit de roller haalt. Na gebruik met watergedragen latex is de roller te reinigen met water en zeep.

5. Linomat Verfroller S100 met 5.5mm afdekplaat


Product informatiePlus or Show more

Muurgladroller voor het zelf probleemloos egaliseren van structuurmuren en glasvezelbehang. Eenvoudig mee te werken: aanbrengen met de muurgladroller en afwerken met de muurgladstrijker. Geschikt gereedschap voor het gladmaken van granol, sierpleister, spachtelputz, structuurverf etc.

6. Alabastine Muurglad Roller+Strijker


Product informatiePlus or Show more

Fitex Nylon Roller is gemaakt van polyamide dat een speciale thermische behandeling heeft ondergaan. Hierdoor heeft de nylonroller een zeer sterke vacht welke eigenlijk niet aangetast kan worden door de aan te brengen verf. Fitex Nylonroller is uitermate geschikt voor het aanbrengen van agressieve producten als epoxy 's, Pu-harslakken en 2-componenten verven. De eigenschappen van Fitex Nylon Roller Lange Vacht: Geschikt voor: 2 componenten verf, epoxy en polyester lakken Soort: Verfroller Toepassing: Binnen en buiten Inhoud: Verkrijgbaar in 18 en 25 cm Vachthoogte: 10 mm Reinigen gereedschap: Met water of terpentine (afhankelijk van de basis van de verf).

7. Fitex - Nylon Roller Lange Vacht - 25 cm


Product informatiePlus or Show more

5 delige vacht verfroller set 18 cm met beugel/handvat en verfbak. Deze muurverf roller set bestaat uit een vachtroller van ca. 18 cm, een vachtroller van 10 cm, 2 beugels/handvatten en een verfbak. Huis schilderen/verven verfbenodigdheden.

8. 5 delige vacht verfroller set 18 cm met beugel en verfbak - Muurverfroller set - Huis schilderen/verven verfbenodigdheden


Product informatiePlus or Show more

BUDGET MUURVERFSET 6 DELIG (1)

9. Muurverfset 6 delig


Product informatiePlus or Show more

Lakroller afgerond 10 cm (5 stuks) Voor gladde ondergrond, afgerond aan de top. Schuimkwaliteit superfijn. Voor lak op oplosmiddelbasis.

10. Hofftech Lakroller afgerond 10 cm (5 stuks)


Artikelen vergelijkbaar aan Verfrollers


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Verfrollers. Er zijn namelijk 367 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en kun je straks de beste Verfroller kopen.