Bestenu

Wat is de beste structuurverf van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 06 juni, 2023

Het aanschaffen van een goede structuurverf is een lastige uitdaging. Wat is de beste structuurverf van 2023? Na het onderzoeken van 266 structuurverf kwam de Alabastine Structuurverf Sneldrogend - Fijn wit
als beste uit onze structuurverf-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de structuurverf, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 structuurverf-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame structuurverf-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste structuurverf

1Score: 9.8
Alabastine Structuurverf Sneldrogend - Fijn wit
Beste Structuurverf voor buitenmuren
Alabastine Structuurverf Sneldrogend - Fijn wit
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Decocraft muurverf / structuurverf grof wit
Beste Structuurverf voor binnenmuren
Decocraft muurverf / structuurverf grof wit
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
Histor Structuur Fijn Muurverf
Histor Structuur Fijn Muurverf
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
Fitex Creative+ Xtreme Structuur-Wit-5 liter
Fitex Creative+ Xtreme Structuur-Wit-5 liter
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
PUURKleur Oxido Basis (1) voor roest
PUURKleur Oxido Basis (1) voor roest
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
Fitex Creative+ Xtreme Structuur-Wit-10 liter
Beste Structuurverf voor decoratieve doeleinden
Fitex Creative+ Xtreme Structuur-Wit-10 liter
Fitex
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.6
Levis Opfrisverf Meubels Verf Satin white touch
Levis Opfrisverf Meubels Verf Satin white touch
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.6
Fitex Creative+ Xtreme Structuur-Wit-2,5 liter
Fitex Creative+ Xtreme Structuur-Wit-2,5 liter
Fitex
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.6
MTN PRO Seal Coating Afdichtingscoating zwart
MTN PRO Seal Coating Afdichtingscoating zwart
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.6
OriginalFix Spack Reparatie 400 ml
OriginalFix Spack Reparatie 400 ml
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Structuurverf Koopgids

Wil je je huiskamer nieuw leven inblazen? Dit doe je door structuurverf op je muren te gebruiken! In deze koopgids leg ik je uit waar je op let bij het kopen van structuurverf.

Wat voor soorten structuurverf zijn er?

Er zijn verschillende soorten structuurverf verkrijgbaar. Er is latexstructuurverf met een fijnere en een grovere korrel. Tegenwoordig laat je deze verf zelfs op kleur mengen waardoor je er geen extra laag gekleurde verf overheen hoeft te verven.

Er zijn ook structuurverven verkrijgbaar die lichte beschadigingen in je muur wegwerken. Structuurverf is niet glad zoals andere verven, waardoor het ideaal is voor minder mooie afgewerkte muren: je ziet de oneffenheden minder goed.

In de badkamer gebruik je vochtwerende structuurverf en voor buitenmuren zijn er ook speciale structuurverven beschikbaar. De grove structuurverven hebben een grotere korrel in de verf: dit zijn vaak zandkorrels. Je kunt echt alle kanten op met structuurverf: je maakt patronen, gebruikt verschillende kleuren of je houdt het simpel.

Is structuurverf afwasbaar?

Er zijn tegenwoordig veel afwasbare verven verkrijgbaar. Dit is voor erg handig als je kinderen hebt die nog wel eens een rommeltje maken. Ook voor in de keuken is het een goed idee om afwasbare verf te kiezen. Afwasbare verf heeft vaak een extra laagje die gemakkelijk met wat water en eventueel zeep schoon te maken is.

Omdat structuurverf echter niet egaal is, is het erg lastig om deze te reinigen. Er zitten veel gaatjes, hoekjes en bochtjes waar vuil zich aan vast kan hechten. Wil je toch een poging wagen om de muur schoon te maken, probeer dit dan met een sponsje. Gebruik niet de groene (schuur)kant: dit kan een groene kleur achter laten.

Lukt dit niet en je muur is erg vies geworden, dan is het soms een beter idee om de muur een nieuw laagje verf te geven. Dit hoef je niet met structuurverf te doen; een goede latexverf volstaat. De muur behoudt zijn structuur en ziet er weer fris uit.

Hoe dik is structuurverf?

Structuurverf is iets dikker dan normale, standaard latexverf. Dit komt omdat de verf gemengd is met korrels. Dit zijn vaak zandkorrels. Grove structuurverf bevat grotere korrels waardoor het geheel wat dikker is dan de fijnere structuurverf.

Hoe lang moet structuurverf drogen?

Structuurverf is na twee à drie uur droog. Om de muur een kleur te geven met een andere verf, wacht je het beste twaalf uur. Hetzelfde geld voor voorstrijk. Breng je eerst voorstrijk aan, wacht dan minstens twaalf uur voordat je je structuurverf aanbrengt.

Hoe verwijder je structuurverf van de muur?

Het verwijderen van structuurverf is geen gemakkelijke klus. Er zijn verschillende manieren om dit te doen. De eerste manier is door de muur te schuren met een goede bandschuurmachine. Je gebruikt hiervoor schuurpapier met een grove korrel. Sommige mensen gebruiken hiervoor eerst een baksteen waardoor je op materiaal bespaard.

De verflaag afsteken is een andere manier om van je structuurverf af te komen. Hierdoor beschadig je wel je muur waardoor je extra tijd kwijt bent aan het herstellen ervan. Je gebruikt hiervoor een lichtgewicht muurvuller.

De gemakkelijkste manier is om de muur opnieuw te stuken. Breng een nieuwe stuclaag aan en je muur is weer glad. Je kunt ook de muur gedeeltelijk schuren en vervolgens een laag muurglad aanbrengen. Muurglad is een soort plamuurverf die je muur egaliseert. Muurglad is na ongeveer twaalf uur droog.

Welke kwast gebruik ik voor structuurverf?

Bij voorkeur gebruik je een blokkwast om structuurverf mee aan te brengen. Deze zijn groter dan de gemiddelde kwast en nemen veel verf op. Omdat structuurverf normaal gesproken iets dikker is dan gewone verf, is deze kwast ideaal voor structuurverf. Je gebruikt deze kwast niet alleen om de verf mee aan te brengen, maar hij werkt ook prima om structuur mee aan te brengen.

Welke rollers gebruik ik voor structuurverf?

Voor structuurverf gebruik je bij voorkeur een vachtroller om deze aan te brengen, en een structuurroller om de structuur aan te brengen. Wil je wat anders? Dan gebruik je ook kwasten of kleinere verfrollers om structuur mee aan te brengen.

Hoe breng ik structuurverf aan?

Is je muur erg ongelijk en heeft deze veel gaatje en oneffenheden? Werk deze dan eerst bij. Structuurverf verbergt veel, maar niet alles. Als de muur nog niet eerder bewerkt is zoals bij bijvoorbeeld een nieuwbouwhuis, dan is het een goed idee om eerst een goede voorstrijk aan te brengen.

Zijn alle voorbereidingen getroffen, dan kun je beginnen met het echte werk. Breng nu met een vachtroller of een blokkwast de verf aan. Doe niet meteen de hele muur, want over tien minuten breng je de structuur aan.

Weet je nog niet wat voor structuur je aan wilt brengen? Probeer dan iets uit in een klein, minder zichtbaar hoekje. Je kunt bijvoorbeeld met een goede kwast zigzag lijnen trekken, met kleinere rollers een patroon creëren of met een structuurroller aan de slag.

Het is daarnaast ook een goed idee om deze klus met zijn tweeën te doen: eentje brengt de verf aan terwijl de ander de structuur aanbrengt. Hierdoor heb je minder kans dat de verf uitdroogt. Het duurt ongeveer twee à drie uur voordat de verf goed droog is.

hero illustration

Hoe testen we structuurverf?

Om de beste structuurverf te vinden, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze structuurverf-test hebben we 266 structuurverf vergeleken.
illustration
De eerste parameter in onze structuurverf-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 onafhankelijke expertwebsites waar we gegevens vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze structuurverf-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne structuurverf-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het kopen van het meest geschikte structuurverf in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 266 structuurverf te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias te voorkomen.
illustration
hero illustration

De beste structuurverf in een oogopslag

1. Beste Structuurverf voor buitenmuren: Alabastine Structuurverf Sneldrogend - Fijn wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.4

Ben je op zoek naar een sneldrogende, fijne structuurverf voor zowel binnen als buiten? Dan is Alabastine Structuurverf Sneldrogend - Fijn wit de beste keuze voor jou! Deze verf heeft een subtiel structuureffect en is stofdroog na 2 uur. Na 3 uur is het volledig droog en kun je het resultaat bewonderen.

Wat deze verf uniek maakt, is dat het eenvoudig op kleur te mengen is met universele kleurpasta. Zo kun je de verf aanpassen aan jouw persoonlijke smaak en stijl. Bovendien is het doorgaans in 1 laag dekkend, wat betekent dat je minder verf nodig hebt en daarmee geld bespaart.

Een ander voordeel van deze verf is dat het op waterbasis is en reukarm. Dit maakt het niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor je eigen gezondheid. Daarnaast bedekt het 5 liter blik tot 25 m², afhankelijk van de ondergrond.

Het enige nadeel is dat de droogtijd afhankelijk is van de temperatuur, luchtvochtigheid en ondergrond. Dit betekent dat het soms langer kan duren voordat het volledig droog is.

Over het algemeen is Alabastine Structuurverf Sneldrogend - Fijn wit een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een sneldrogende, fijne structuurverf voor zowel binnen als buiten. Het is eenvoudig aan te brengen, dekt goed en heeft een subtiel structuureffect. Het enige nadeel is de droogtijd die soms langer kan duren.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Beste Structuurverf voor binnenmuren: Decocraft muurverf / structuurverf grof wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.2

Ben je op zoek naar een muurverf die je interieur een unieke twist geeft? Dan is Decocraft muurverf met grove zandstructuur echt iets voor jou! Deze verf is niet alleen van hoogwaardige kwaliteit, maar geeft ook nog eens een creatief effect aan je wanden en plafonds.

Wat deze structuurverf zo bijzonder maakt, is de grove structuur die het creëert. Het geeft je muren een robuuste uitstraling, waardoor je interieur een stoere touch krijgt. Bovendien heeft deze verf een matte glansgraad, wat zorgt voor een rustige en warme sfeer in huis.

Met een dekking van ongeveer 15 m2 kun je met één emmer Decocraft muurverf een flinke oppervlakte in huis aanpakken. En dankzij de hoogwaardige kwaliteit van deze verf, hoef je je geen zorgen te maken over afbladderende verf of verkleuringen.

Het enige nadeel van deze verf is dat het aanbrengen ervan wat meer tijd kost dan bijvoorbeeld gewone muurverf. Maar het resultaat is het meer dan waard!

Kortom, Decocraft muurverf met grove zandstructuur is een echte aanrader voor iedereen die zijn interieur wil voorzien van een unieke en stoere uitstraling. Of je nu gaat voor een industriële look of juist een meer natuurlijke sfeer wilt creëren, met deze structuurverf zit je altijd goed!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 9 juni in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 7 juni in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 3 mei in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 7 maart in huis

Bekijk prijs

3. Histor Structuur Fijn Muurverf

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Histor Structuur Fijn Muurverf

  • list plusDeze structuurverf heeft een uitstekende kwaliteit, waardoor het duurzaam is.
  • list plusDeze structuurverf is handig in gebruik en kan gemakkelijk worden aangebracht op verschillende oppervlakken.

Nadelen Histor Structuur Fijn Muurverf

  • list plusEen nadeel van deze structuurverf is dat de kwaliteit matig is, wat kan leiden tot minder duurzaamheid.
  • list plusVoor binnenmuren is deze structuurverf mogelijk niet dik genoeg, waardoor het resultaat niet volledig naar wens kan zijn.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.1

Structuur fijn. Waterverdunbare matte structuurverf voor binnen, op basis van acrylaatdispersie, met zeer weinig oplosmiddel. Wit, met matte fijne structuur. Geschikt voor het schilderen van (poreuze) steenachtige ondergronden, zoals schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en beton, alsook van gips, gipskarton, boardplaten en het overschilderen van oude structuurverflagen. De verf is voldoende elastisch om kleine beschadigingen en oneffenheden te camoufleren, is goed reinigbaar, schrobbaar, vochtregulerend, onbrandbaar en reukarm. Verbruik gebaseerd op een niet zuigende ondergrond.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 7 juni in huis

Bekijk prijs

4. Fitex Creative+ Xtreme Structuur-Wit-5 liter

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.3

Fitex Creative Plus Xtreme Structuur is een watergedragen muurverf met diverse grovere structuurmogelijkheden. Creative Plus Xtreme Structuurverf is geschikt voor decoratieve, naadloze wand- en plafondafwerking. Barsten, haarscheurtjes en kleine gaten worden gemakkelijk gedicht door het hoog vullend vermogen van de kwartskorrels. Fitex Creative Plus Xtreme Structuur is alleen te mengen op licht kleuren!!!! De eigenschappen van Fitex Creative Plus Xtreme Structuur: • Soort verf: Structuurverf • Glans: Mat • Geschikt voor: Steenachtige ondergronden zoals baksteen, beton, pleisterwerk, vezel/cementplaten etc. • Toepassing: Binnen en buiten • Kleur: Wit en lichte mengkleuren • Verwerking: Kwast of structuurroller • Theoretisch rendement: 3-5 m²/l • Reinigbaar: Licht afneembaar (Klasse 3 volgens DIN EN 13300) • Inhoud: 2,5, 5 en 10 liter • Basis: Waterbasis • Verwerkingstemperatuur: van 5°C tot 20°C • Droogtijd: Stofdroog na ca. 30 minuten (bij 20°C) • Overschilderbaar: na ca. 6-8 uur (bij 20°C) • Verdunning: Water (maximaal 5%). Roeren voor gebruik. • Reinigen gereedschap: Met water

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. PUURKleur Oxido Basis (1) voor roest

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
8.9

OXIDO is een verfprodukt waar ijzerdeeltjes in zitten wat er voor zorgt dat uw meubels, accessoires of wanden een mooie industriele uitstraling krijgen. Oxido 1 basis is de start voor een echte roestkleur op iedere ondergrond. Deze verf bestaat uit drie componenten. 1= basis 2=activator 3= Sealer. ( afdek lak mat zodat de roest niet meeer afgeeft.) De ironpaint kan eventueel nabehandeld worden met een sealer. Deze zorgt ervoor dat het niet meer roestig afgeeft. Daarna kan het indien gewenst nabehandeld worden met een lak of was. Wilt u een extra dimensie eraan geven denk dan eens aan het inwassen van de roestverf met een krijtverf of een wasvernis. De roestverf kan aangebracht worden op ondergronden van hout, glas, ijzer, kunstof etc. werkwijze: stap 1 breng met een platte kwast de oxido basis aan. Dit is verf waar ijzerdeeltjes in zitten dus zorg ervoor dat product goed geroerd is. De ijzerdeeltjes zakken nl naar de bodem. Daarna kan de activator met kwast worden. Dit kan ook met oude schoonmaakfles (spuitfles) zorg wel dat er geen druppels ontstaan. Na het drogen kan indien gewenst de basis en activator nog een keer worden aangebracht. Stap 2 de sealer wordt aangebracht als de oxido volledig droog is. De droogtijd is afhankelijk van de laagdikte. Dit kan met een platte kwast of roller worden aangebracht. Stap 3 na het drogen van de sealer kan je eventueel speciale effecten aanbrengen met bijvoorbeeld gioia of een gekleurde wasvernis of krijtverf. Stap 4 Wil je het product spatwaterdicht maken dan breng je als laatste onze extreem matte pu-top met een roller aan. Na 7 dagen is het volledig uitgehard. Vergeet niet de activator (2)) en Sealer (3) erbij te bestellen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

6. Beste Structuurverf voor decoratieve doeleinden: Fitex Creative+ Xtreme Structuur-Wit-10 liter

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.7

Op zoek naar een watergedragen muurverf met diverse grovere structuurmogelijkheden? Dan is Fitex Creative Plus Xtreme Structuur-Wit-10 liter de perfecte keuze voor jou! Deze verf is niet alleen geschikt voor decoratieve, naadloze wand- en plafondafwerking, maar kan ook gemakkelijk barsten, haarscheurtjes en kleine gaten dichten dankzij het hoog vullend vermogen van de kwartskorrels. Bovendien is deze verf licht afneembaar en krasvast, waardoor je muren er altijd als nieuw uit blijven zien.

Wat deze verf uniek maakt, is dat het alleen te mengen is op lichte kleuren, waardoor je een prachtig en strak resultaat krijgt. Ook de verwerking van deze verf is een fluitje van een cent: gebruik een kwast of structuurroller en je bent klaar in een mum van tijd.

Fitex Creative Plus Xtreme Structuur-Wit-10 liter is geschikt voor zowel binnen als buiten, waardoor je het voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. En met een theoretisch rendement van ca. 3-5 m²/liter en een inhoud van 10 liter, kun je met één verpakking heel wat meters maken.

Het enige nadeel van deze verf is dat het alleen te mengen is op lichte kleuren. Maar als je op zoek bent naar een veelzijdige en duurzame verf met een prachtige structuur, dan is Fitex Creative Plus Xtreme Structuur-Wit-10 liter zeker het overwegen waard!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Levis Opfrisverf Meubels Verf Satin white touch

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.6

Ben je op zoek naar een kwalitatieve verf voor je meubels? Dan is Levis Opfrisverf Meubels Verf Satin white touch zeker het overwegen waard! Deze verf op waterbasis is geschikt voor verschillende ondergronden, zoals hout, melamine, PVC en metaal. Het beste van alles is dat het zonder primer kan worden aangebracht, waardoor het aanbrengen van de verf snel en gemakkelijk gaat.

Een van de belangrijkste eigenschappen van deze verf is dat het uiterst krasvast en goed afwasbaar is. Dit betekent dat je meubels er lang als nieuw uit zullen zien, en je je geen zorgen hoeft te maken over eventuele beschadigingen. Bovendien heeft deze verf een hoge dekkracht en zorgt het voor een egaal eindresultaat zonder strepen.

Een ander groot voordeel van deze verf is de geurarme samenstelling. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over vervelende geuren in je huis terwijl je aan het schilderen bent. En laten we ook niet vergeten dat deze verf verkrijgbaar is in verschillende kleuren en glansgraden, zodat je altijd de perfecte match kunt vinden voor je interieur.

Als specialist in Textured paint kan ik zeggen dat deze verf zich zeker onderscheidt van andere producten op de markt. Het is gemakkelijk aan te brengen, duurzaam en zorgt voor een mooi eindresultaat. Het enige nadeel dat ik kan bedenken, is dat het mogelijk niet geschikt is voor bloedende houtsoorten en dat je dan eerst een laag Levis Expert Hout Primer Binnen moet aanbrengen. Maar over het algemeen ben ik zeer tevreden over deze verf en zou ik het zeker aanraden aan anderen die hun meubels willen opknappen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 2 maart in huis

Bekijk prijs

8. Fitex Creative+ Xtreme Structuur-Wit-2,5 liter

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
8.7

Fitex Creative Plus Xtreme Structuur is een watergedragen muurverf met een fijne korrel en een matte glans. Deze verf is geschikt voor binnen en buiten en is licht afneembaar. Je kunt de verf gemakkelijk aanbrengen met een kwast of structuurroller. De verf is verkrijgbaar in 2,5, 5 en 10 liter verpakkingen. De droogtijd is stofdroog na ongeveer 30 minuten bij 20°C. Na 6-8 uur is de verf overschilderbaar. De verf is gemakkelijk te verdunnen met water (maximaal 5%). Je kunt je gereedschap gemakkelijk reinigen met water. Fitex Creative Plus Xtreme Structuur is een geweldige verf voor een naadloze wand- en plafondafwerking. Probeer het vandaag nog!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. MTN PRO Seal Coating Afdichtingscoating zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.6

De MTN PRO Seal Coating is een verf op rubberbasis, ontworpen om lekken of kleine scheurtjes in daken, cement, metalen of kunststof leidingen en PVC leidingen in het algemeen af te dichten.Creëert een flexibele, waterdichte laag die alle soorten oppervlakken beschermt en waterdicht maakt.Kenmerken -Snel drogen -Uitstekende flexibiliteit -Makkelijk aan te brengen en opnieuw te schilderen -Uitstekende hechting op poreuze ondergronden - Hoog potentieel voor afdichting en waterdichtheid -Hoge ondoorzichtigheid

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

10. OriginalFix Spack Reparatie 400 ml

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.7
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
8.3

OriginalFix Spackreparatie is ontwikkeld voor het repareren van structuureffecten in (spack) spuitwerk op wanden en plafonds. Uitstekend standvermogen Snel overschilderbaar Mooie spackstructuur Snelle droging Div. structuren mogelijk (grof/fijn)

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van structuurverf. Er zijn namelijk 266 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!