Bestenu

Wat is de beste verf voor binnen van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 27 maart, 2023

Het aanschaffen van een goede verf voor binnen is een moeilijke opdracht. Wat is de beste verf voor binnen van 2023? Na het onderzoeken van 12000 verf voor binnen kwam de Levis Colores del Mundo Muur- relaxed outback als beste getest uit onze verf voor binnen-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de verf voor binnen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 verf voor binnen-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige verf voor binnen-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste verf voor binnen

1Score: 9.9
Levis Colores del Mundo Muur- relaxed outback
Beste Paint for inside voor Muurverf
Levis Colores del Mundo Muur- relaxed outback
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.6
Levis Muur Binnen Mat Nazomer
Beste Paint for inside voor Structuurverf
Levis Muur Binnen Mat Nazomer
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.6
Levis Ambiance Muurverf Satin Tropen
Beste Paint for inside voor Lakverf
Levis Ambiance Muurverf Satin Tropen
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.6
Flexa Powerdek Muurverf Muren & Plafonds Binnen Stralend wit 3
Flexa Powerdek Muurverf Muren & Plafonds Binnen Stralend wit 3
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.6
Decoverf metallic verf goud, 750ml
Decoverf metallic verf goud, 750ml
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
Rust-Oleum Zwart Afwasbaar Mat Keukenkastverf zwart | natuurlijke houtskool
Beste Paint for inside voor Krijtverf
Rust-Oleum Zwart Afwasbaar Mat Keukenkastverf zwart | natuurlijke h...
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.5
1+1 GRATIS Levis Ambiance Muurverf gazelle
1+1 GRATIS Levis Ambiance Muurverf gazelle
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.4
Alabastine 2 In 1 Badkamer wit
Alabastine 2 In 1 Badkamer wit
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.4
Alabastine Muurverf Spuitbus - Wit
Alabastine Muurverf Spuitbus - Wit
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.3
Rust-Oleum Glitter Medium Shimmer Rose
Rust-Oleum Glitter Medium Shimmer Rose
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Verf voor Binnen Koopgids

Je interieur heeft een opfrisbeurt nodig. Een nieuwe lik verf aan de muren is wat je in gedachten hebt, maar wat voor verf heb je nu eigenlijk nodig? Dat, en meer, lees je in de onderstaande koopgids.

Wat voor soorten verf zijn er voor binnen?

Er zijn verschillende soorten verf voor binnen. Ze worden ook wel muurverf, latex, superlatex, saus of monodek genoemd. De meeste verf voor binnen zijn watergedragen, ook wel acrylaatverf genoemd. Deze verf is erg geschikt voor binnen, want hij stinkt niet en is gemakkelijk aan te brengen.

Daarnaast zijn er ook verfsoorten op terpentine basis, al worden deze niet veel meer gebruikt. Deze herken je aan de typische, penetrante verfgeur. Gebruik je deze verf binnen, zorg dan altijd voor goede ventilatie. Glansverf bevat in de meeste gevallen ook de chemicaliën die voor deze sterke geur zorgen.

Behalve glansverf, kies je ook uit mat, zijdeglans of hoogglans verf. Het hangt ervan af wat je precies gaat verven. Een radiator bijvoorbeeld, verf je het beste met speciale hoogglansverf voor radiatoren, terwijl een zijdeglans of matte verf het beste uitkomt op muren. De glansgraad heeft invloed op de uitstraling van de verf.

Daarnaast zijn er verschillende eigenschappen die een verf kan hebben. Denk aan bijvoorbeeld wasbare verf. Erg handig voor als je kinderen hebt. Deze verf is ideaal voor op de muur: je gaat er met een vochtige doek overheen en je muur is weer schoon.

Als laatste zijn er ook nog speciale verfsoorten. Denk aan verf voor in de badkamer,verf voor op de trap en goede structuurverf.

Wat voor kwasten gebruik je het beste voor verf voor binnen?

Wat voor kwasten je gebruikt, hangt van het type verf af wat je gebruikt. Over het algemeen geldt dat wegwerpkwasten minder geschikt zijn. De haren vallen vaak uit waardoor deze achterblijven op bijvoorbeeld je muur.

Goede kwasten zijn duurzaam en in veel gevallen van varkenshaar zijn gemaakt. Deze maak je schoon en gebruik je elke keer opnieuw. Ze smeren de verf daarnaast beter uit en verliezen weinig haar. De vakman geeft ook de voorkeur aan deze kwasten.

Welke verf heb ik nodig om de kozijnen mee te verven?

De kozijnen binnen verf je het beste met acryllak. Deze verf droogt snel en stinkt niet. Bovendien is deze verf niet zo belastend voor het milieu. Alkydverf geeft daarentegen een betere dekking. Hierdoor heb je minder voorbehandeling nodig. Deze verf is dikker en vult daarom kleinere oneffenheden zonder hiervoor vuller te gebruiken.

Alkydverf vergeelt sneller en is niet goed voor het milieu. Zorg voor voldoende ventilatie als je met alkydverf verft. Welke verf je ook besluit te gebruiken, zorg voor een goede voorbehandeling. Vul eventuele gaat en scheurtjes op en gebruik een goede voorstrijk of grondverf.

Hoe verf ik het beste een muur binnen?

Allereerst ga je de muur stofvrij maken. Dit doe je het beste met de borstel van je stoffer en blik set. Eventuele losse stukjes steen komen hierdoor los. Vervolgens controleer je de muur op gaatjes, scheurtjes en andere oneffenheden. Heeft je muur veel oneffenheden? Dan is het een goed idee om deze gaatjes op te vullen met een goede muurvuller.

Als alle gaatjes en scheurtjes zijn bijgewerkt, laat je de muur drogen. Hoe lang dit duurt, verschilt per muurvuller. Lees hiervoor de verpakking na. Als de muurvuller droog is, ontvet je de muur met een goede ontvetter.

Hierna plak je alles af. Dit doe je met goede afplaktape. Vergeet de hoekjes bij het plafond en de plinten niet! Als alles goed is afgeplakt, is het tijd om te verven. Heeft jouw muur een absorberende ondergrond? Gebruik dan eerst een goede voorstrijk.

Als je geen voorstrijk gebruikt, kun je meteen met de verf aan de slag. Als eerst doe je de randen met de kwast. Vervolgens verf je met een goede roller de grotere oppervlakken. De meeste verf geeft de beste dekking na twee lagen aan te brengen. Kijk op de verpakking wanneer je de tweede laag het beste kunt aanbrengen. Dit is meestal na 24 uur.

Als je klaar bent met verven, haal je voorzichtig de afplaktape weg. Als je deze te lang laat zitten, droogt de verf op en loop je het risico de verf op de muur mee los te trekken. Als je de afplaktape verwijdert, zorg er dan ook voor dat je de tape niet laat vallen. Hierdoor krijg je verfvlekken en dat wil je voorkomen.

hero illustration

Hoe testen we verf voor binnen?

Om de beste verf voor binnen te vinden, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze verf voor binnen-test hebben we 12000 verf voor binnen vergeleken.
illustration
De eerste parameter in onze verf voor binnen-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig externe expertwebsites waar we data verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze verf voor binnen-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne verf voor binnen-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het aanschaffen van de beste verf voor binnen in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 12000 verf voor binnen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste verf voor binnen in een handige lijst

1. Beste Paint for inside voor Muurverf: Levis Colores del Mundo Muur- relaxed outback

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Levis Colores del Mundo Muur- relaxed outback

 • list plusEen voordeel van deze watergedragen verf is dat het slijtvast is en een hoge dekking biedt.
 • list plusEen ander voordeel van deze verf is dat het bestand tegen UV-straling is en waterafstotend.
 • list plusHet laatste voordeel van deze verf is dat het eenvoudig aan te brengen is en geen kwaststrepen achterlaat.

Nadelen Levis Colores del Mundo Muur- relaxed outback

 • list plusDe belangrijkste nadelen van deze verf is dat het duurder is dan andere watergedragen verven.
 • list plusDeze verf heeft een langere droogtijd dan andere watergedragen verven.
 • list plusHet laatste nadeel is dat deze verf een lagere dekkingsgraad heeft dan andere watergedragen verven.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.9

Op zoek naar een karaktervolle verf die gemakkelijk aan te brengen is en je muren en plafonds een matte afwerking geeft? Levis Colores del Mundo Muur in de kleur Relaxed Outback is een watergedragen verf die perfect geschikt is voor binnen. Deze verf is toepasbaar op verschillende ondergronden, zoals pleisterwerk, gipskartonplaat, behangpapier, glasvezel, cementbezetting en baksteen.

Wat deze verf zo bijzonder maakt? De verf heeft een bijzonder goede dekkracht en droogt snel. Daarnaast is de verf ook nog eens goed afwasbaar en hebben de kleuren een stabiele kwaliteit. Een ander voordeel is dat de verf niet spat tijdens het aanbrengen.

Het aanbrengen van deze verf is gemakkelijk. Het oppervlak moet droog, vet- en stofvrij zijn. Scheuren en gaten kunnen opgevuld worden met een geschikt Polyfilla product. Hierna kan je met een gerust hart 1 laag Colores del Mundo Muur & Plafond Primer aanbrengen voordat je de uiteindelijke verflaag aanbrengt.

De verf heeft een rendement van ongeveer 11 m²/l per laag en is na 5 uur overschilderbaar. Al met al is Levis Colores del Mundo Muur in de kleur Relaxed Outback een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een matte verf die gemakkelijk aan te brengen is en een stabiele kwaliteit heeft.

Vanuit mijn eigen ervaring kan ik zeggen dat deze verf inderdaad gemakkelijk aan te brengen is en een prachtige matte afwerking heeft. Ook de goede dekkracht en snelle droging zijn enorme pluspunten. Echter, het kan soms wel wat lastig zijn om de kleur precies zo te krijgen zoals je in gedachten had, dus zorg ervoor dat je altijd een testvlak aanbrengt voordat je de hele muur verft.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 29 maart in huis

Bekijk prijs

2. Beste Paint for inside voor Structuurverf: Levis Muur Binnen Mat Nazomer

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Levis Muur Binnen Mat Nazomer

 • list plusDe kwaliteit en duurzaamheid van deze afwasbare muurverf is uitstekend.
 • list plusHet aanbrengen en verwerken van deze afwasbare muurverf is eenvoudig.
 • list plusDeze afwasbare muurverf heeft een goede dekkracht.

Nadelen Levis Muur Binnen Mat Nazomer

 • list plusDe geur van deze afwasbare muurverf blijft te lang hangen.
 • list plusHet is lastig om deze afwasbare muurverf perfect aan te brengen.
 • list plusDeze afwasbare muurverf is kostbaar.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.8

Op zoek naar een kwalitatieve muurverf met uitstekende dekkracht? Dan is Levis Muur Binnen Mat Nazomer een goede keuze. Deze acrylaatverf is speciaal ontwikkeld voor binnen, maar kan ook buiten toegepast worden. De verf is gemakkelijk aan te brengen en spat niet. Bovendien is de verf geurarm en zeer goed afwasbaar.

Levis Muur Binnen Mat Nazomer heeft een mooie matte afwerking, wat zorgt voor een egale uitstraling op de muur. Ook is de verf verkrijgbaar op de verfmengmachine, waardoor je de kleur kunt afstemmen op jouw wensen en interieur.

Wat deze verfset echt onderscheidt van de rest, is de snelle droogtijd van slechts 4 uur. Zo kun je snel verder gaan met de volgende verflaag of andere klusjes in huis. Daarnaast is het een waterbasis verf, waardoor je geen terpentine nodig hebt. Dit maakt het niet alleen gemakkelijker om mee te werken, maar ook milieuvriendelijker.

Hoewel Levis Muur Binnen Mat Nazomer geschikt is voor binnen- en buitengebruik, raden we aan deze verf vooral binnen te gebruiken. De verf is namelijk niet bestand tegen weersinvloeden en kan daardoor sneller afbladderen.

Onze ervaring met Levis Muur Binnen Mat Nazomer is zeer positief. De verf is gemakkelijk aan te brengen en dekt goed. Bovendien is de kleur mooi en de afwerking mat en egaler. Enige nadeel is dat de verf niet geschikt is voor buitengebruik.

Kortom: zoek je naar een kwalitatieve muurverf met uitstekende dekkracht, snelle droogtijd en mooie matte afwerking? Dan is Levis Muur Binnen Mat Nazomer zeker het proberen waard!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 29 maart in huis

Bekijk prijs

3. Beste Paint for inside voor Lakverf: Levis Ambiance Muurverf Satin Tropen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Levis Ambiance Muurverf Satin Tropen

 • list plusDe kwaliteit van deze watergedragen verf is uitstekend en het is bestendig.
 • list plusHet is eenvoudig aan te brengen met een kwast of roller.
 • list plusHet is handig in gebruik.

Nadelen Levis Ambiance Muurverf Satin Tropen

 • list plusEr zijn geen kwaststrepen bij het aanbrengen van de verf.
 • list plusHet is een betaalbare optie voor het verven van muren.
 • list plusDe verf wordt dezelfde dag nog geleverd in België.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.7

Op zoek naar een unieke muurverf die jouw kamer tot leven brengt? Levis Ambiance Muurverf Satin Tropen is precies wat je nodig hebt! Deze muurverf heeft een zijdeglanzende afwerking die een lichte sluier op de kleuren creëert wanneer het licht erop terugkaatst. Dit past perfect in alle kamers, en de verf is gemakkelijk schoon te houden. Het grote voordeel van deze muurverf is de hoge dekkingskracht. Met slechts één laag zorgt deze verf voor een egale dekking en een uniform eindresultaat.

Wat deze muurverf echt uniek maakt, is de HD colour technologie en sterke kleurpigmenten, die zorgen voor diepe, rijke kleuren die niet vervagen. Levis Ambiance Muurverf Satin Tropen heeft een goede afwasbaarheid en is uitzonderlijk krasvast. Bovendien zijn penseelstrepen niet zichtbaar, waardoor je altijd een perfect eindresultaat krijgt.

Deze muurverf is geschikt voor verschillende ondergronden, zoals pleisterwerk, gipskartonplaat, cementbezetting, baksteen, ruwe beton, cellenbeton, betonblokken, glasweefsel, en reeds geschilderde ondergronden. Ook kan je deze verf zowel binnen als buiten gebruiken. Belangrijke specificaties zijn dat de verf op waterbasis is, een dekvermogen van 12m²/L heeft en na 4 à 5 uur overschilderbaar of beloopbaar is.

Al met al is Levis Ambiance Muurverf Satin Tropen een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een kwalitatieve muurverf met een unieke uitstraling. De goede dekkingskracht, hoge krasvastheid en sterke kleurpigmenten zijn belangrijke pluspunten van deze muurverf. Het enige nadeel is dat het een droogtijd van 6 uur heeft. Maar dat is het wachten zeker waard!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 1 februari in huis

Bekijk prijs

4. Flexa Powerdek Muurverf Muren & Plafonds Binnen Stralend wit 3

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Flexa Powerdek Muurverf Muren & Plafonds Binnen Stralend wit 3

 • list plusDeze verf is eenvoudig aan te brengen.
 • list plusDeze verf heeft een mooie structuur.
 • list plusDeze verf laat geen strepen achter als je deze aanbrengt.

Nadelen Flexa Powerdek Muurverf Muren & Plafonds Binnen Stralend wit 3

 • list plusDe emmer van deze verf is lastig te schenken door het formaat en gewicht.
 • list plusDeze verf is geurloos.
 • list plusDeze verf heeft een zijde matte finish.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9.6

Met Flexa Powerdek Muurverf Muren & Plafonds Binnen Stralend wit 3 haal je een vochtregulerende en goed dekkende verf in huis. Deze waterverdunbare matte muurverf is perfect voor het schilderen van muren en plafonds binnenshuis. Wat deze verf uniek maakt, is de extra dekkracht. Hierdoor heb je minder verf nodig en bespaar je tijd en geld. De droogtijd van deze verf is gemiddeld 6 uur per laag bij 20 °C. Daarnaast is deze verf watervast, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over vochtige plekken in de badkamer of keuken. Het rendement is circa 10 m² per liter, afhankelijk van de applicatiemethode en de structuur van de ondergrond.

Voor het beste resultaat is het aan te raden om de muren voor te behandelen met Alabastine Voorstrijk. Dit zorgt voor een duurzamer eindresultaat omdat het voorkomt dat de muur te veel verf opzuigt. Hierdoor wordt de dekking en hechting van de muurverf beter. Je kunt de voorstrijk aanbrengen met een roller en de randen vooraf doen met een acrylkwast. Laat de laag voorstrijk ongeveer 4 uur drogen en doorharden voordat je de muurverf aanbrengt.

Wat ik persoonlijk fijn vind aan deze verf, is dat het een waterbasis heeft en daardoor minder schadelijk is voor het milieu. Daarnaast is het een matte verf, wat zorgt voor een rustige uitstraling van de muren en plafonds. Het enige nadeel van deze verf is de droogtijd van 6 uur, maar als je hier rekening mee houdt, is Flexa Powerdek Muurverf Muren & Plafonds Binnen Stralend wit 3 een uitstekende keuze voor het schilderen van je muren en plafonds binnenshuis.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Decoverf metallic verf goud, 750ml

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9.4

22 verschillende kleuren metallic verf vindt je in ons assortiment van Decoverf! Decoverf metallic muurverf is een decoratieve verf op waterbasis met een metallic effect. Metallic verf kan binnenshuis op muren, plafonds, meubels en kozijnen worden aangebracht. Een blik Decoverf metallic verf heeft een rendement van 7m2. Zorg ervoor dat je oppervlak goed voorbehandeld is voor optimaal rendement. Heb je vragen over het berekenen van het rendement neem dan contact met ons op per e-mail: info@decoverf.nl of per telefoon 085-7608941. Zorg dat het oppervlak goed schoon is voordat je begint met je klus. Verwijder vuil en vet en repareer oneffenheden voor een mooi eindresultaat. Wanneer je metallic verf aanbrengt op hout behandel dit dan eerst voor met onze grondverf. Breng je het aan op een muur met een zuigende werking, zorg dan dat je eerst onze voorstrijk gebruikt. Als de muur een structuur heeft doordat er eerder granol, sierpleister of glasweefsel behang is aangebracht dan is metallic een super product om aan te brengen met een gewone vachtroller. Op een groot glad oppervlak is het best een uitdaging de metallic verf zonder strepen van een kwast (kwaststrepen) of banen van een roller (rolbanen) aan te brengen. Wil je een zo homogeen mogelijk eindresultaat? Breng dan een laag metallic aan met een vachtroller en strijk de nog natte verf uit met een viltroller in dunne gelijke banen. Gebruik hierbij zo min mogelijk druk, en laat de roller over de verf ‘lopen’. De metallic verf is niet geschikt om aan te brengen op onbehandelde houtsoorten. Dit kan zogenaamd "bloeden" van de verf veroorzaken. De digitale weergave van kleuren is lastig en een kleur kan altijd afwijken van wat je op een beeldscherm ziet. Twijfel je vooraf aan je kleur dan is het mogelijk om via onze website kleurstalen op te vragen met echte verf. Op je blik metallic verf wordt altijd een kleursticker aangebracht met een laag echte verf zodat je vooraf thuis nog kan bepalen of het de gewenste kleur is. Je mag altijd contact met ons opnemen per telefoon, e-mail of chat.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

6. Beste Paint for inside voor Krijtverf: Rust-Oleum Zwart Afwasbaar Mat Keukenkastverf zwart | natuurlijke houtskool

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.9

Transformeer jouw keuken met Rust-Oleum keukenkastverf in zwart of natuurlijke houtskool. Deze watergedragen verf is niet alleen budgetvriendelijk, maar ook milieuvriendelijk. Het is gemakkelijk aan te brengen op melamine, hout en glanzende kasten voor een mooie matte afwerking zonder primer of vernis. Bovendien is het afwasbaar, waterbestendig en schrobbaar. De hoog gepigmenteerde formule is gemakkelijk aan te brengen met kwast of roller voor een duurzame dekking die lang meegaat, zelfs op geverniste of geverfde oppervlakken. Rust-Oleum keukenkastverf heeft een uitzonderlijk dekvermogen zonder compromissen te sluiten. Het product wordt gemaakt in België en heeft een snelle droogtijd van 4 uur.

Wat deze verf echt onderscheidt van andere verfsoorten is de extreme duurzaamheid. Het is bestand tegen alledaagse vlekken en zorgt voor een verhoogde duurzaamheid. Het upcyclen van je keukenkastjes is nu gemakkelijker dan ooit en het bespaart je ook nog eens geld. Bovendien is het afwasbaar, waterbestendig en schrobbaar. De verf is beschikbaar in een blik van 750 ml en is verkrijgbaar in de kleuren zwart en natuurlijke houtskool.

Als specialist in verf voor binnen kan ik zeggen dat deze verf de ideale keuze is voor het schilderen van keukenkastjes. De verf is gemakkelijk aan te brengen, heeft een mooie matte afwerking en is bestand tegen alledaagse vlekken. Een ander groot voordeel is dat je geen primer of vernis nodig hebt. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook geld. Het enige nadeel van deze verf is dat het in slechts twee kleuren verkrijgbaar is. Over het algemeen ben ik zeer tevreden over dit product en zou ik het zeker aanbevelen aan iedereen die hun keukenkastjes wil upcyclen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 24 maart in huis

Bekijk prijs

7. 1+1 GRATIS Levis Ambiance Muurverf gazelle

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
9.1

Op zoek naar een nieuwe look voor je kamer? Dan is Levis Ambiance muurverf in de kleur Gazelle zeker het overwegen waard! Met de nieuwe HD colour technologie brengt deze verf elke muur tot leven. De extra matte afwerking zorgt voor een gezellig en intiem effect en de sterke kleurpigmenten zorgen voor mooie, diepe kleuren die niet vervagen. Bovendien is deze verf uitzonderlijk krasvast en heeft het een goede afwasbaarheid.

Wat deze verf zo uniek maakt, is dat het niet alleen binnen, maar ook als buitenverf gebruikt kan worden. De goede dekkingskracht zorgt ervoor dat je met minder verf toch een mooi resultaat krijgt en de niet-zichtbare penseelstrepen zorgen voor een perfect uniform eindresultaat.

Het is wel belangrijk om het oppervlak goed voor te bereiden voordat je de verf aanbrengt. Zorg dat de muur droog, vet- en stofvrij is. De droogtijd van deze verf is ongeveer 4 uur en het heeft een dekvermogen van 12m² / L.

Al met al is Levis Ambiance muurverf in de kleur Gazelle een goede keuze als je op zoek bent naar een kwalitatieve verf die zowel binnen als buiten te gebruiken is. Het enige nadeel is dat het niet op terpentinebasis is, maar dit is natuurlijk ook een voordeel omdat het beter is voor het milieu en minder stinkt.

Dus, waar wacht je nog op? Verander de look van je kamer met Levis Ambiance muurverf in de kleur Gazelle en geniet van de mooie, diepe kleuren en het gezellige effect!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 26 januari in huis

Bekijk prijs

8. Alabastine 2 In 1 Badkamer wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Alabastine 2 In 1 Badkamer wit

 • list plusHet grote voordeel van deze watergedragen verf is dat het schimmelbestendig is, waardoor het een lange levensduur heeft.
 • list plusDeze verf heeft een waterafstotende formule, waardoor het makkelijk aan te brengen is en er geen kwaststrepen ontstaan.
 • list plusOmdat deze verf praktisch is, is het gemakkelijk schoon te maken.

Nadelen Alabastine 2 In 1 Badkamer wit

 • list plusDe kwaliteit van deze verf is matig, wat betekent dat de verf niet zo duurzaam is.
 • list plusDeze verf is onpraktisch, wat betekent dat het moeilijk is om het op moeilijk bereikbare plaatsen te gebruiken.
 • list plusDeze verf werkt niet goed op alle oppervlakken, wat betekent dat je voorzichtig moet zijn bij het kiezen van het oppervlak.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.8

Ben je op zoek naar een muurverf die niet alleen mooi dekt, maar ook nog eens schimmelwerend is? Dan is Alabastine 2 In 1 Badkamer wit de perfecte keuze voor jou. Deze muurverf is niet alleen geurarm en schrobvast, maar voorkomt ook jarenlang zwarte aanslag. Bovendien is het zeer eenvoudig aan te brengen.

Een groot voordeel van Alabastine 2 In 1 Badkamer wit is dat het in één laag dekkend is. Hierdoor hoef je geen extra lagen aan te brengen, waardoor je tijd en geld bespaart. Daarnaast is de muurverf zeer goed afwasbaar, waardoor je de muren gemakkelijk schoon kunt houden.

Een ander pluspunt van deze muurverf is dat het op waterbasis is en daarom minder schadelijk is voor het milieu. Ook heeft het een droogtijd van slechts 6 uur, waardoor je snel weer van je vernieuwde badkamer kunt genieten.

Het enige minpuntje is dat het alleen geschikt is voor gebruik binnenshuis, dus je kunt het niet gebruiken voor bijvoorbeeld je buitenmuren. Maar als je op zoek bent naar een muurverf die perfect is voor vochtige ruimtes binnenshuis, dan is Alabastine 2 In 1 Badkamer wit zeker een aanrader.

Mijn persoonlijke mening is dat dit een uitstekend product is voor mensen die op zoek zijn naar een muurverf die niet alleen mooi dekt, maar ook nog eens schimmelwerend is. Het is gemakkelijk aan te brengen, goed afwasbaar en heeft een zeer korte droogtijd. Het enige nadeel is dat het alleen geschikt is voor binnenshuis, maar dat is voor de meeste mensen geen probleem. Al met al zou ik dit product zeker aanraden!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 29 maart in huis

Bekijk prijs

9. Alabastine Muurverf Spuitbus - Wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Alabastine Muurverf Spuitbus - Wit

 • list plusDe spuitmond werkt perfect, waardoor het makkelijk is om de verf aan te brengen.
 • list plusDe verf heeft een hoge kwaliteit en is bestendig.
 • list plusDe verf is praktisch in gebruik en heeft geen kwaststrepen.

Nadelen Alabastine Muurverf Spuitbus - Wit

 • list plusDe verf is alleen verkrijgbaar in de kleur wit.
 • list plusDe verf is alleen verkrijgbaar in een spuitbus.
 • list plusDe verf is alleen geschikt voor binnenmuren en plafonds, wat beperkend kan zijn.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.6
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.1

Ben je op zoek naar een eenvoudige manier om strepen en verkleuringen op muren en plafonds bij te werken? Dan is Alabastine Muurverf Spuitbus - Wit de perfecte oplossing! Deze 2-in-1 spuitbus bevat helderwitte latex die een maximale dekking biedt en snel en gemakkelijk aan te brengen is zonder gereedschap. Dit is een waterbasis verf en daarom niet schadelijk voor het milieu.

Deze spuitbus is een geweldige oplossing voor degenen die op zoek zijn naar een gemakkelijke manier om hun muren en plafonds bij te werken zonder veel tijd en moeite te hoeven investeren. De droogtijd van 2 uur is snel, waardoor je snel weer aan de slag kunt zonder dat je je zorgen hoeft te maken over verkleuringen of strepen.

Wat deze spuitbus uniek maakt, is dat het een 2-in-1 oplossing is. Hierdoor kun je niet alleen vlekken bijwerken, maar tegelijkertijd ook een nieuwe laag verf aanbrengen om de algehele uitstraling van je muur of plafond te verbeteren. De matte afwerking zorgt ervoor dat het er natuurlijk uitziet.

Als je op zoek bent naar een snelle en gemakkelijke manier om je muren en plafonds bij te werken, dan is Alabastine Muurverf Spuitbus - Wit zeker de moeite waard om te proberen. Het biedt een maximale dekking en is snel en gemakkelijk aan te brengen. Het enige nadeel van deze spuitbus is dat het niet geschikt is voor grote oppervlakken en dat het wat duurder is dan traditionele verf. Maar als je op zoek bent naar gemak en snelheid, dan is dit de perfecte oplossing voor jou!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 29 maart in huis

Bekijk prijs

10. Rust-Oleum Glitter Medium Shimmer Rose

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.4
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8

Ben je op zoek naar een manier om je muren, meubels of woonaccessoires een subtiele glinstering te geven? Dan is Rust-Oleum Glitter Medium Shimmer in de kleur rose misschien wel iets voor jou! Deze glitterverf van hoge kwaliteit is gemakkelijk aan te brengen met een kwast of roller en droogt snel op. Met twee lagen heb je een prachtig resultaat dat zeker een wauw-effect zal hebben.

Wat deze glitterverf zo bijzonder maakt, is dat het op waterbasis is en daardoor gemakkelijk te reinigen is met water. Bovendien is het verbruik ongeveer 14 m2 per liter, afhankelijk van de ondergrond en verwerkingsmethode. De droogtijd is slechts 4 uur, dus je kunt snel weer genieten van je nieuwe glitteraccenten in huis.

Als Paint voor inside specialist kan ik je vertellen dat Rust-Oleum Glitter Medium Shimmer Rose een geweldige manier is om een ​​beetje glitter en glamour aan je interieur toe te voegen. Het is geschikt voor verschillende ondergronden en gemakkelijk aan te brengen. Het enige nadeel is dat het misschien niet geschikt is voor mensen die op zoek zijn naar een product met een matte finish.

Al met al is Rust-Oleum Glitter Medium Shimmer Rose een uitstekende keuze voor iedereen die houdt van een beetje glitter en glamour in huis. Dus waar wacht je nog op? Voeg wat sparkle toe aan je interieur en laat je creativiteit de vrije loop!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 29 maart in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van verf voor binnen. Er zijn namelijk 12000 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!