Wat is de beste verfspuit van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 25 september, 2023

Het aanschaffen van een goede verfspuit is een moeilijke opgave. Wat is de beste verfspuit van 2023? Na het testen van 1052 verfspuiten kwam de Powerplus POWX354 Verfpistool 500W Debiet geel als beste getest uit onze verfspuit-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de verfspuiten, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 verfspuiten-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige verfspuit-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste verfspuiten

1Score: 9.9
Powerplus POWX354 Verfpistool 500W Debiet geel
Powerplus POWX354 Verfpistool 500W Debiet geel
Powerplus
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
Paint Blast 4x4 Max Painting zwart
Beste Verfspuit voor auto's
Paint Blast 4x4 Max Painting zwart
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.9
Bright Lion Elektrische Verfspuitspistool Verfspuit blauw
Bright Lion Elektrische Verfspuitspistool Verfspuit blauw
Bright Lion
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.8
VONROC Accu verfspuit – VPower 20V (excl. accu & snellader) – Inhoud 800 ml – Incl. accessoires
Beste Verfspuit voor meubels
VONROC Accu verfspuit – VPower 20V (excl. accu & snellader) – Inhou...
VONROC TOOLS
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.8
Einhell Verfspuitsysteem TC-SY 600 S kleurloos
Einhell Verfspuitsysteem TC-SY 600 S kleurloos
Einhell
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.7
Ariko Verfspuit met compressor Spraypistool
Ariko Verfspuit met compressor Spraypistool
Ariko
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.7
Bosch Verfspuit accessoire - Fijnspuitpistool groen
Bosch Verfspuit accessoire - Fijnspuitpistool groen
Bosch
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.7
FERM Verfpistool met onderbeker Pneumatisch geen kleur
FERM Verfpistool met onderbeker Pneumatisch geen kleur
FERM
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.7
VONROC Accu verfspuit VPower 20V groen
VONROC Accu verfspuit VPower 20V groen
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.6
Hoernecke Criminal Identifier Markeeringspray
Hoernecke Criminal Identifier Markeeringspray
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Verfspuit Koopgids

Je wilt de muren in je huiskamer een nieuw kleurtje geven, maar je hebt het erg druk en niet veel tijd. Dan biedt een verfspuit voor jou de ideale oplossing. Waar je op let bij de aankoop van een verfspuit lees je in de onderstaande koopgids.

Wat voor soorten verfspuiten zijn er allemaal?

Er zijn verschillende verfspuiten verkrijgbaar. Bij sommige verfspuiten zit het reservoir vast aan de verfspuit zelf, waardoor je alles in één hand vast hebt. Deze reservoirs hebben vaak een kleinere inhoud tot maximaal 300 milliliter. Hierdoor zijn deze verfspuiten beter geschikt zijn voor kleinere klusjes.

Wil je grotere oppervlakken verven, dan kies je liever voor een verfspuit met een apart reservoir wat op de grond staat. De verfspuit heeft een lange slang die naar het reservoir leidt, waardoor je nog steeds veel bewegingsvrijheid hebt.

De verfopbrengst is daarnaast ook een belangrijke eigenschap. De verfopbrengst is de hoeveelheid verf die per minuut uit de spuit komt. Hoe hoog de verfopbrengst moet zijn, hangt af van wat je verft. Bij het verven van muren of plafonds heb je een hogere verfopbrengst nodig dan bij het verven van bijvoorbeeld een klein keukenkastje.

Bij de meeste verfspuiten stel je de verfopbrengst zelf in. Bij de duurdere modellen doe je dit zelfs traploos. Het in kunnen stellen van de spuithoek is ook een handige functie. Voor grote oppervlakken zoals muren, heb je minimaal een spuithoek van 50 graden nodig.

De spuitkop van de verfspuit bepaald wat voor verf je kunt gebruiken. Er zijn twee soorten spuitkoppen: eentje voor dikvloeibaar (plafond- en muurverf en latex) en dunvloeibaar (lak, olie en vernis). Er wordt vaak maar één spuitkop meegeleverd dus je moet voordat je een verfspuit koopt, weten welke verf je wilt gebruiken.

Er zijn ook verfspuiten met een compressor. Deze zijn pneumatisch waardoor je de werkdruk zelf instelt. De ideale werkdruk is minimaal 5 bar. Als de druk te laag is, krijg je de verf niet gelijkmatig op de muur en sputtert je verfspuit.

Welke verf heb ik nodig voor een verfspuit?

De enige verf die je niet kunt gebruiken met een verfspuit is structuurverf. Je gebruikt latex, muur- en plafondverf, maar ook beits, lak en olie is geschikt. Let wel op wat voor spuitkop de verfspuit heeft, want niet elke spuitkop is geschikt voor iedere verf.

Welke compressor heb ik nodig voor een verfspuit?

Een compressor voor een verfspuit moet over een reservoir beschikken. Hier wordt de gecomprimeerde lucht in opgeslagen. Dit reservoir hoeft niet groot te zijn: 25 liter volstaat. Er zijn ook twee drukmeters nodig: eentje meet de druk in het reservoir en de andere meet de druk van de lucht die wordt afgeleverd.

Het is daarnaast belangrijk dat er een groot volume gecomprimeerde lucht wordt geleverd. Goedkopere systemen leveren vaak een lager volume aan gecomprimeerde lucht waardoor het resultaat minder goed is. Het loont daarom de moeite om een duurder systeem te kopen.

Hoe maak ik een verfspuit schoon?

Je reinigt je verfspuit na ieder gebruik. Als de verf in de spuit opdroogt, kan de verfspuit onherstelbaar beschadigd raken. Meestal krijg je opgedroogde verfresten wel opgelost met thinner, maar het is een heel karwei en niet goed voor de onderdelen van je verfspuit.

Elke verfspuit wordt op een andere manier gereinigd. Lees daarom altijd de instructies grondig door. Vaak is het een tijdrovende klus, maar door je verfspuit schoon te houden gaat hij langer mee.

Over het algemeen gaat het bij het schoonmaken van de verfspuit vooral om het schoonmaken van de nozzle, de naald en de luchtkap. Dit doe je bij voorkeur met kleine borsteltjes: deze worden vaak meegeleverd. Als deze onderdelen erg verstopt raken, werkt de verfspuit minder goed.

Draag bij het schoonmaken daarnaast persoonlijke beschermingsmiddelen. Je werkt met agressieve schoonmaakmiddelen die je niet in je ogen of op je huid wilt krijgen. Denk vooral aan het dragen van je veiligheidsbril, een mondkap en handschoenen.

Wat is beter, een muur verven met een roller of met een verfspuit?

Als je de verfspuit correct gebruikt, is de muur verven met een verfspuit eenvoudiger, sneller en geeft je een mooier resultaat. Dat niet alleen, je gebruikt minder verf waardoor je niet alleen tijd bespaart, maar ook geld.

Voordat je de verfspuit gaat gebruiken is het wél een goed idee om eerst een stukje uit te proberen op een stuk karton.

Verven met een roller vereist meer kracht omdat je meer bewegingen maakt met je armen. Daarnaast kun je lelijke blaren op je handen krijgen van zelfs de beste verfrollers. Je morst ook sneller verf met een verfroller.

Hoe gebruik ik een verfspuit?

Een verfspuit gebruiken is niet moeilijk, maar je moet er wel even aan wennen. Als je eenmaal een verfspuit hebt gebruikt, wil je waarschijnlijk nooit meer een roller of kwast gebruiken. Verven met een verfspuit is niet alleen eenvoudiger, maar het resultaat is egaler. Je gebruikt daarnaast ook minder verf.

Tref eerst voorbereidingen. Maak de ondergronden stof- en vetvrij met ontvetter. Als je dit hebt gedaan, ga je met een goede afplaktape aan de slag. Als je met een verfspuit werkt, ga je wat nauwkeuriger te werk met de afplaktape. Door grondig af te plakken voorkom je eventuele spetters en het moeten schoonmaken hiervan. Idealiter dek je ook de grond af met een groot stuk papier of plastic.

Vervolgens bereid je de verf voor. Roer de verf minstens drie minuten goed door. Sommige verfsoorten moeten worden verdund; lees hiervoor de instructies op de verpakking van de verf of de verfspuit. Zodra de verf goed geroerd is, kan deze in de verfspuit. Test de verfspuit nu op een groot stuk karton.

Gebruik het grote stuk karton om op te oefenen. Wanneer je denkt dat je het goed onder de knie hebt, ga je aan de slag op de muur. Begin altijd met de hoeken en randjes van het plafond. Gebruik hiervoor de ronde straal. Dit zorgt ervoor dat je gedetailleerder werkt waardoor de hoeken en randen een goed gedekte eerste laag krijgen.

Begin nu met het spuiten van de muren: hiervoor gebruik je de vlakke straal. Houd 30 cm afstand van het te verven oppervlak en probeer deze afstand gelijk te houden. Als de muren gedaan zijn, ga je verder met plafond. Vervolgens verwijder je alle afplaktape: dit doe je als de verf nog nat is. Wees voorzichtig met de afplaktape en laat deze niet op je kleding of onbedekte grond vallen!

hero illustration

Hoe testen we verfspuiten?

Om de beste verfspuit te ontdekken, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze verfspuit-test hebben we 1052 verfspuiten geanalyseerd.

illustration

De eerste parameter in onze verfspuit-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig externe expertwebsites waar we datapunten verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze verfspuit-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen verfspuit-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij de aankoop van de beste verfspuit in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 1052 verfspuiten te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste verfspuiten op een rij

1. Powerplus POWX354 Verfpistool 500W Debiet geel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.4

Met dit verfpistool krijg je keer op keer een proper en egaal resultaat. De HVLP-technologie (high volume, low pressure) garandeert namelijk een gelijke en regelmatige verstuiving. Je verspilt geen verf en vermijdt lastige vlekken op je handen of kleren. Je vermijdt bovendien ook vervelende verfdampen of nevel in de lucht. De kenmerken van het POWX354 verpistool: Alle verf, vernis of lakbescherming komt netjes terecht op je deuren, meubels, tegels, tuinschuttingen, enzovoort. Je kiest zelf het spuitpatroon: je kan verticaal spuiten, horizontaal verven of kiezen voor een rond patroon. Ook kan je het verfdebiet bepalen. De POWX354 is niet alleen erg handig in gebruik, hij is ook heel eenvoudig te onderhouden. De filter is snel verwisselbaar en een terugslagklep vermijdt dat vloeistof terugloopt in de motor. Het verpistool is niet geschikt voor: latex of muurverf (emulsieverven) enz., alkalische en zure verven, coatingmaterialen met een vlampunt lager dan 21 °C. Wat zijn de voordelen van de HVLP-technologie? Geen verfnevel Geen terugslag Snel en egaal resultaat Geen verfverspilling Welke coatingmaterialen zijn geschikt voor gebruik met deze verfspuit? Verven op water- of oplosmiddelenbasis Vernis, heldere vernis, autovernis Grondlagen 2-componentverven Schuurafdichtingsbeitsen Houtafdichting en -bescherming Wat zijn de technische kenmerken? Spanning - Frequentie 220-240V - 50Hz Vermogen: 500 W Diameter spuitmond: Ø2,6 mm Debiet: 900 gr / min Tankinhoud: 0,8 liter Kabellengte: 2 meter Instelbaar verfdebiet Instelbaar spuitpatroon Eenvoudige reiniging Hoeveel jaar garantie is er? Er zit 3 jaar garantie op het POWX354 verfpistool.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Beste Verfspuit voor auto's: Paint Blast 4x4 Max Painting zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Paint Blast 4x4 Max Painting zwart

 • list plusDeze verfspuit heeft een klein formaat, waardoor het gemakkelijk te manoeuvreren is op kleine oppervlakken.
 • list plusDe verfspuit heeft een grote capaciteit, waardoor het mogelijk is om grote oppervlakken te bedekken zonder vaak bij te vullen.
 • list plusDe verfspuit heeft een aanpasbare spuitstraal, waardoor het mogelijk is om de verf aan te passen aan verschillende oppervlakken en texturen.

Nadelen Paint Blast 4x4 Max Painting zwart

 • list plusDe verfspuit kan zwaar zijn om langdurig te gebruiken, waardoor het vermoeiend kan zijn voor de gebruiker.
 • list plusDe verfspuit kan lastig te reinigen zijn, vooral als de verf opgedroogd is, wat extra tijd en moeite kan kosten.
 • list plusDe verfspuit kan lawaaierig zijn tijdens gebruik, wat storend kan zijn voor de gebruiker en omstanders.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
9.2

De Paint Blast 4x4 Max Painting zwart is een echt krachtpatser! Met een vermogen van 600 Watt is dit spuitapparaat krachtiger dan de meeste andere spuitapparaten op de markt. Het is ook gemakkelijk in gebruik en werkt nauwkeurig. Het is handig voor oneffen en moeilijk bereikbare oppervlakken en kan worden gebruikt voor verschillende soorten verf.

Wat deze Paint Blast zo bijzonder maakt, is de 360 ° -spuittechnologie. Dit betekent dat je de verf in alle richtingen kunt spuiten, waardoor je een egaler resultaat krijgt. Ook is het verfgebruik instelbaar, zodat je precies de juiste hoeveelheid verf kunt gebruiken voor je project. De inhoud van het pakket is ook geweldig, het bevat alles wat je nodig hebt, inclusief een viscosimeter en drie reserveonderdelen.

De Paint Blast 4x4 Max Painting zwart weegt slechts 1,8 kg, wat het gemakkelijk maakt om te gebruiken zonder vermoeid te raken. Het nadeel van dit spuitapparaat is dat het patroon niet instelbaar is, dus je moet er rekening mee houden dat je een wat breder spuitpatroon krijgt.

De beste toepassingen voor dit spuitapparaat zijn onder andere het schilderen van grote oppervlakken zoals muren, plafonds, meubels en auto's. Het is ook nuttig voor het schilderen van moeilijk bereikbare plekken zoals hoeken en randen. De Paint Blast 4x4 Max Painting zwart is een geweldige keuze voor doe-het-zelvers en professionals die op zoek zijn naar een krachtige en betrouwbare spuitapparaat.

Al met al is de Paint Blast 4x4 Max Painting zwart een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtig en betrouwbaar spuitapparaat. Het heeft geweldige functies, is gemakkelijk te gebruiken en wordt geleverd met alle benodigde accessoires. Het enige nadeel is dat het spuitpatroon niet instelbaar is, maar dat is geen dealbreaker voor de meeste mensen. Ik raad dit spuitapparaat zeker aan!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Bright Lion Elektrische Verfspuitspistool Verfspuit blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.3

De elektrische verfspuit op accu is een handig en draagbaar gereedschap dat is ontworpen om het schilderen van oppervlakken gemakkelijker en efficiënter te maken. Deze verfspuit maakt gebruik van een oplaadbare accu in plaats van een elektrische kabel, waardoor je geen last hebt van beperkte bewegingsvrijheid of struikelen over snoeren tijdens het schilderen. Met de elektrische verfspuit op accu kun je moeiteloos verf, beits, lak en andere coatings gelijkmatig en nauwkeurig aanbrengen op verschillende oppervlakken, zoals muren, plafonds, meubels, deuren, schuttingen en meer. Het biedt een snelle en gelijkmatige dekking, waardoor je tijd en energie bespaart in vergelijking met handmatig schilderen met een kwast of roller. De verfspuit op accu is uitgerust met een instelbare sproeikop, waarmee je de spuitpatronen en de verfhoeveelheid kunt aanpassen aan je specifieke behoeften. Hierdoor kun je zowel brede dekking als gedetailleerd schilderwerk bereiken. Bovendien is het eenvoudig te bedienen, zelfs voor mensen zonder ervaring met verfspuiten. Het ergonomische ontwerp en de lichte constructie van de verfspuit op accu zorgen voor comfort tijdens het gebruik, zelfs bij langere schilderklussen. Het heeft ook een gemakkelijk bijvulbaar verfreservoir met een redelijke capaciteit, zodat je niet constant verf hoeft bij te vullen. Kortom, de elektrische verfspuit op accu is een veelzijdig en handig gereedschap dat schilderklussen vereenvoudigt en versnelt. Het biedt gemak, mobiliteit en professionele resultaten, waardoor het een waardevolle aanvulling is op de gereedschapscollectie van zowel doe-het-zelvers als professionele schilders. LET OP!!! Bij deze verfspuit word geen accu mee geleverd. hier past wel een Makita accu op van 18V Systeem. Voordelen: Innovatief en functioneel ontwerp Perfect voor het uitvoeren van verschillende DHZ taken: lakken, vernissen of schilderen van een veelvoud van oppervlakken Handig en gemakkelijk in gebruik Licht en handig Gemakkelijk schoon te maken Aanpasbare uitgaande hoek: breed voor grote oppervlakken klein voor precisietaken

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

4. Beste Verfspuit voor meubels: VONROC Accu verfspuit – VPower 20V (excl. accu & snellader) – Inhoud 800 ml – Incl. accessoires

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.4
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
7.4

Wil jij ook snel en gemakkelijk verf, beits of vernis aanbrengen zonder geknoei en gepriegel? Dan is de VONROC Accu verfspuit – VPower 20V (excl. accu & snellader) – Inhoud 800 ml – Incl. accessoires iets voor jou! Dit verfspuitsysteem is geschikt voor zowel watergedragen als oplosmiddelhoudende verf, lak en beits en is ideaal voor het behandelen van muren, houten hekwerken, schuttingen, binnen- en buitendeuren en houten meubels.

Wat deze verfspuit uniek maakt, is dat je het spuitpatroon kunt instellen op horizontaal, verticaal en circulair spuiten dankzij de verstelbare spuitmond. Daarnaast kun je wisselen van mondstuk om fijner of grover te sprayen en is het voorzien van een extra aanzuigbuis zodat je sneller kunt wisselen van verfklus. Het gewicht van slechts 1.68 kg en de softgrip handgreep zorgen voor een comfortabele handligging tijdens het gebruik.

De onderdelen zijn makkelijk te demonteren en te reinigen en het is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Het verfgebruik is instelbaar en het heeft een inhoud van 800 ml, wat ideaal is voor grote verfklussen. Het is onderdeel van het VONROC VPower 20V platform en je kunt zelf kiezen welk type accu je wilt gebruiken.

Als Paint Sprayer specialist kan ik zeggen dat dit verfspuitsysteem veel voordelen biedt, zoals snelheid, gemak en comfortabel gebruik. Het is ook geschikt voor verschillende soorten verf en klussen. Echter, het nadeel is dat je een aparte accu en snellader moet aanschaffen, wat extra kosten met zich meebrengt.

Al met al, ik zou deze verfspuit aanbevelen aan iedereen die snel en gemakkelijk wil schilderen zonder geknoei en spierpijn. Het is een goede investering voor verfklussen in en om het huis.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Einhell Verfspuitsysteem TC-SY 600 S kleurloos

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
8.5

Einhell Elektrische Verfspuitsysteem TC-SY 600 S Het Einhell TC-SY 600 S Verfspuitsysteem is een ideale machine voor het verven van middelgrote tot grote oppervlaktes. Deze machine wordt voornamelijk aangeraden voor het spuiten van lakken, beits en interieurverf op muren, vloeren, plafonds en meubels. Dankzij het lichte gewicht en compacte formaat ligt dit verfspuitsysteem erg stabiel en stevig in de hand tijdens het uitvoeren van verfklussen. Dit verfspuitsysteem bezit een krachtige 600 Watt motor, die je een spuitcapaciteit levert van 1.000 milliliter per minuut. Hiermee is dit verfspuitsysteem aanzienlijk krachtiger dan een verfspuitsysteem als de Einhell TC-SY 500 P, of de Einhell TC-SY 400 P. Die verfspuitsystemen zijn voornamelijk bedoeld voor kleinere oppervlaktes. Om een lange werkduur van de machine te kunnen garanderen, is deze voorzien van een reservoir van 800 milliliter. Aan de zijkant van het reservoir vind je een handige schaalverdeling waarop je af kunt lezen hoeveel verf er nog in het reservoir aanwezig is. Zo kun je deze tijdig bijvullen. Na het gebruik van het verfspuitsysteem kun je het reservoir eenvoudig loshalen om deze schoon te maken. Ook de spuitkop van het verfspuitsysteem is afneembaar nadat je verfspuitwerkzaamheden hebt uitgevoerd. Door deze na iedere klus schoon te maken voorkom je dat er verfresten in de spuitkop aanwezig blijven. Aan de achterzijde van het verfspuitsysteem zit een handige soft-grip handgreep, waarmee je de machine stevig in de hand kunt houden. Dit bevordert een veilige en comfortabele manier van werken met deze machine. Voor een grote mate van mobiliteit is de machine voorzien van een luchtslang van 1,8 meter. Voordat je aan de slag gaat met het uitvoeren van verfklussen kun je de verfstroom instellen. Hierbij heb je de keuze uit een horizontale, verticale en ronde verfstroom. Het verfspuitsysteem wordt met verschillende handige accessoires geleverd, namelijk: tweemaal een sproeier voor een verschillende viscositeit van lak, beits en interieurverf, een reinigingsborstel, een reinigingsnaald, een container voor het onderzoeken van de viscositeit van een stof, een deksel voor de verfcontainer en een verfcontainer van 800 milliliter met schaalverdeling. Dankzij de schaalverdeling kun je eenvoudig aflezen hoeveel verf er nog in het reservoir zit. Belangrijkste voordelen Semi-Stationair systeem voor middelgrote en grote werkplekken Geschikt voor het spuiten van lakken, beits en interieur muurverf Hoge mobiliteit dankzij draagriem en 1,8 m luchtslang Verwijderbare sproeikop voor het reinigen van alle elementen Regelbare verfstroom Regelbare luchtkap voor verticale, horizontale en ronde straal Makkelijk hanteerbaar dankzij de niet roterende luchtslang Veilig en comfortabel werken dankzij softgrip 2x sproeier voor verschillende viscositeit van lak/glazuur/verf Inclusief 1x reinigingsborstel Inclusief 1x reinigingsnaald voor het reinigen van de sproeier Inclusief 1x container voor het onderzoeken van de viscositeit Inclusief 1x deksel voor de verfcontainer Inclusief 1x verfcontainer 800 ml met schaalverdeling Technische specificaties Voeding: 220-240 V | 50 Hz Vermogen: 600 W Luchtsnelheid: 1000 mL/min Capaciteit: 800 mL Slanglengte: 1.8 m Max. viscositeit: 70 DIN-sec

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

6. Ariko Verfspuit met compressor Spraypistool

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
9

LET OP: Dit apparaat is niet geschikt voor structuurverf of verf met enige stukjes erin. Nu kunt u schilderen als een professional en afscheid nemen van rollers met deze Ariko verfpistool en compressor en toch de beste muurdekking krijgen, waardoor u snel en gemakkelijk de rommel elimineert die gepaard gaat met traditionele schildermethoden. Met Paint Zoom hoef je alleen maar de trekker over te halen en te schilderen. Paint Zoom werkt voor u - het schildert in minuten in plaats van uren schilderen met een penseel of roller. In 10 minuten schilder je 15 m2. Hij schildert op elk oppervlak, van binnen en van buiten. Met Paint Zoom kunt u vlakke muren, pleisterwerk, bakstenen, panelen, plafonds, beton, hout en nog veel meer schilderen. U krijgt altijd een professionele afwerking met 50% minder verf, wat kostbare tijd en geld bespaart. Het apparaat is gemaakt van ultralichte, duurzame materialen die jaren meegaan en geavanceerde technologie biedt een uitstekende, enkellaagse dekking. Er zijn 3 spuitinstellingen om uit te kiezen, zodat je krappe hoeken en hoeken kunt bereiken waar een gewone roller niet bij kan. TECHNISCHE SPECIFICATIES: Spanning: 230V-240V; 50Hz Vermogen: 650 W Spuitvermogen: 105W Container capaciteit: 800ml Lengte elektrische slang: 1,5m Motortoerental: 32.000 tpm Gewicht: 2.2 kg OPMERKING!!! Overschrijd de maximale tijd (ca. 15-20 min) van continu schilderen niet. Dit kan leiden tot oververhitting van de motor en schade aan het apparaat. DE SET BESTAAT UIT: Verfpistool Hoofdeenheid Verfcontainer Buis Draagriem Trechter voor viscositeitsmeting

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

7. Bosch Verfspuit accessoire - Fijnspuitpistool groen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.3

Deze Bosch fijnspuitpistool is een verfspuit accessoire voor gebruik met verfspuitsystemen PFS 3000-2 en PFS 5000. Het product wordt geleverd met drie spuitmonden voor het spuiten muurverf voor binnen, lak of beits. Dankzij de verfbeker van 1000 ml wordt bijvullen tijdens de klus tot een minimum beperkt. ALLPaint spuitsysteem: één apparaat voor alle soorten verf SDS maakt snel bijvullen van verf en eenvoudige reiniging gemakkelijk Bevat een verfbeker van 1000 ml die bijvullen tijdens de klus tot een minimum beperkt ConstantFeed zorgt voor constante verflagen, zelfs bovenhands of dichtbij de vloer Wordt geleverd met drie spuitmonden voor het spuiten muurverf voor binnen, lak of beits Voor gebruik met verfspuitsystemen PFS 3000-2 en PFS 5000

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. FERM Verfpistool met onderbeker Pneumatisch geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.3

De ATM1040 FERM Verfspuit heeft een onderbeker met een capaciteit van 750cc. Door de diverse gebruikstoepassingen is de verfspuit veelzijdig in gebruik, van schutting tot auto en van boot tot tuinset, door deze spuit ziet alles er weer als nieuw uit. De verfspuit is eenvoudig bij te vullen en erg gebruiksvriendelijk. Eigenschappen van de ATM1040 FERM Verfspuit 1.5 mm mondstuk diameter Werkdruk 4.5 - 6bar Max. mondstuk stroomsnelheid 6,5cfm Container capaciteit 750cc 3 jaar garantie

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 27 september in huis

Bekijk prijs

9. VONROC Accu verfspuit VPower 20V groen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen VONROC Accu verfspuit VPower 20V groen

 • list plusDe accu verfspuit is compact en gemakkelijk te hanteren, waardoor het gemakkelijk is om moeilijk bereikbare plekken te schilderen.
 • list plusDe accuraatheid van de verfspuit zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de verf, waardoor er minder verf verspild wordt.
 • list plusDe verfspuit is makkelijk schoon te maken, waardoor er minder tijd en moeite nodig is voor het onderhoud.

Nadelen VONROC Accu verfspuit VPower 20V groen

 • list plusDe accu van de verfspuit gaat snel leeg, waardoor het nodig is om regelmatig op te laden.
 • list plusDe hoeveelheid verf die uit de verfspuit komt is niet voldoende om een hele muur te spuiten, waardoor het nodig is om regelmatig bij te vullen.
 • list plusDe batterij en/of lader die bijgeleverd wordt kan defect zijn, waardoor het nodig is om deze te vervangen of te repareren.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.3
Functionaliteit
7.3
Gebruiksgemak
7.6

VONROC accu verfspuit voor het snel en egaal aanbrengen van verf, beits of vernis Heb jij binnenkort een verfklus voor de boeg, maar heb je geen zin in geknoei, spierpijn in je armen of gepriegel in moeilijk te bereiken hoeken? Schaf dan het VONROC verfpistool aan. Met dit verfspuitsysteem breng jij op een snelle manier zowel watergedragen als oplosmiddelhoudende verf, lak en/of beits aan. Of je nu een muur, houten hekwerk, schutting, binnen- en buitendeuren of houten meubels wilt behandelen, het kan allemaal! Waarvoor is deze accu verfspuit geschikt? Het spuiten van muren met muurverf. Het spuiten van een houten hekwerk of schutting met een beits of vernis. Spuiten van binnen- en buitendeuren & houten meubels met watergedragen of oplosmiddelhoudende verf. Belangrijkste voordelen van het verfspuitsysteem Snelle manier om zowel watergedragen als oplosmiddelhoudende verf, lak en beits aan te brengen. Horizontaal, verticaal en circulair spuiten dankzij verstelbare spuitmond. Mogelijkheid om te wisselen van mondstuk om fijner of grover te sprayen. Voorzien van een extra aanzuigbuis zodat je sneller kunt wisselen van verfklus. Geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Onderdelen zijn makkelijk te demonteren en te reinigen. Softgrip handgreep voor een comfortabele handligging. Onderdeel van het VONROC VPower 20V platform. VONROC VPower 20V Platform – Welk type accu kies jij voor je verfspuit? Deze accu verfspuit wordt geleverd met een 2.0Ah accu en oplader welke onderdeel zijn van het VONROC VPower 20V Platform. Je kan de uitwisselbare 2.0Ah of 4.0Ah accu’s optioneel bijbestellen als je niet voldoende hebt aan de bijgeleverde 2.0Ah accu. Wanneer je het verfpistool wilt combineren met andere machines uit het VONROC VPower 20V Platform heb je aan één 20V accu met sneloplader genoeg. Kies alleen wat je nodig hebt en dat voor een scherpe prijs! Goed om te weten Heb jij al een 2.0Ah en/of 4.0Ah accu en een sneloplader in bezit van VONROC? Bekijk dan eens de losse accu verfspuit 20V, welke wordt geleverd zonder accu en sneloplader. Heb je toch liever een nóg completere of krachtigere set? Dat kan! Bekijk dan eens de accu verfspuit 20V - 2.0Ah welke wordt geleverd inclusief twee 2.0Ah accu's en een sneloplader of de accu verfspuit 20V - 4.0Ah welke wordt geleverd inclusief een krachtige 4.0Ah accu en sneloplader. Technische specificaties Voltage: 20V waterstroomsnelheid: 500ml/min verfstroom: 100-200ml/min Viscositeit: max. 70 DIN/s Inhoud materiaalbeker: 800 ml Diameter mondstuk: 1mm, 1,8mm en 2,5mm Gewicht (excl. accu): 0,84kg Instelbaar spuitpatroon: ja Instelbaar verfgebruik: ja Instelbare sprayhoeveelheid: ja Spuitdruk: 0,1-0,2 bar Wat zit er in de milieuvriendelijke verpakking? 1x SG502DC Verfpistool 1x 2.0Ah accu 1x Snellader 1x Roerstaaf 1x Mondstuk sleutel 1x Mondstuk reinigingsnaald 1x Deksel voor container 1x Mondstuk met naald 1mm 1x Mondstuk met naald 1,8mm 1x Mondstuk met naald 2,5mm 1x Extra aanzuigbuis 1x Reserve O-ring mondstuk 1x Reserve O-ring voorzijde behuizing Hoeveel garantie krijg ik op deze set? Er zit 2 jaar garantie op de VONROC SG502DC accu verfspuit, de meegeleverde accu en oplader hebben een garantie van zes maanden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

10. Hoernecke Criminal Identifier Markeeringspray

Loading ...
Ga naar laagste prijs

De Hoernecke Criminal Identifier Markeeringspray is een revolutionair product dat je in geval van nood kan helpen bij zelfverdediging. In tegenstelling tot pepperspray, is deze markeeringsspray legaal in landen waar pepperspray verboden is. De spray bevat geen bijtende stoffen die schade kunnen toebrengen aan ogen of luchtwegen. In plaats daarvan bevat het een rode gel die een dader tot wel vijf dagen kan markeren. Hierdoor is de dader gemakkelijk op te sporen door de autoriteiten.

Wat deze spray zo uniek maakt, is dat het niet alleen de dader markeert, maar ook een sterk afschrikkend effect heeft. Het kleine busje is makkelijk bij je te dragen en heeft een bereik van maximaal vier meter. Hierdoor kun je een aanvaller op afstand houden en de situatie omkeren.

Het gewicht van de spray is slechts 60 gram, waardoor het gemakkelijk in je tas of broekzak past. Het feit dat de spray meerdere malen te gebruiken is, maakt het ook een duurzame optie.

Hoewel we hopen dat je de spray nooit hoeft te gebruiken, kan het een geruststellende gedachte zijn om te weten dat je een effectieve vorm van zelfverdediging bij je hebt. Het enige nadeel dat we kunnen bedenken, is dat het niet instelbaar is qua spuitpatroon of verfgebruik.

Kortom, de Hoernecke Criminal Identifier Markeeringspray is een betrouwbare en legale optie voor zelfverdediging. Met zijn gemakkelijke draagbaarheid, sterke afschrikkende werking en lange markeerperiode, is dit een product dat je niet wilt missen in situaties waar je je veiligheid niet kunt garanderen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van verfspuiten. Er zijn namelijk 1052 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!