Bestenu

Beste verfspuiten - dec. 2022

Met meer dan 912 verfspuiten op de markt zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
hier vind je de beste verfspuiten in een handige lijst
01Score: 9.9
Powerplus POWX354 Verfpistool
Powerplus POWX354 Verfpistool
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.4
Wagner Verfspuit Univeral Sprayer W 950 FLEXiO
Wagner Verfspuit Univeral Sprayer W 950 FLEXiO
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.3
Total Painter Verfspuit Systeem
Total Painter Verfspuit Systeem
Ga naar laagste prjis
04Score: 9.1
Powerplus POWX351 Verfpistool
Powerplus POWX351 Verfpistool
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.1
FERM Verfpistool met onderbeker – Pneumatisch
FERM Verfpistool met onderbeker – Pneumatisch
Ga naar laagste prjis
06Score: 8
Ferm ATM1039 Verfpistool Bovenbeker
Ferm ATM1039 Verfpistool Bovenbeker
Ga naar laagste prjis
07Score: 7.9
Bosch PFS 5000 E
Bosch PFS 5000 E
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.6
Bosch PFS 2000
Bosch PFS 2000
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.3
Wagner Airless HEA Control Series 250M
Wagner Airless HEA Control Series 250M
Ga naar laagste prjis
10Score: 7.2
PARKSIDE® Accu-verfpistool 20V zonder accu en lader
PARKSIDE® Accu-verfpistool 20V zonder accu en lader
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Verfspuit Koopgids

avatar-contour
Michael Kramer

Michael Kramer

Gepubliceerd op: Nov 24, 2021


Je wilt de muren in je huiskamer een nieuw kleurtje geven, maar je hebt het erg druk en niet veel tijd. Dan biedt een verfspuit voor jou de ideale oplossing. Waar je op let bij de aankoop van een verfspuit lees je in de onderstaande koopgids.

Wat voor soorten verfspuiten zijn er allemaal?

Er zijn verschillende verfspuiten verkrijgbaar. Bij sommige verfspuiten zit het reservoir vast aan de verfspuit zelf, waardoor je alles in één hand vast hebt. Deze reservoirs hebben vaak een kleinere inhoud tot maximaal 300 milliliter. Hierdoor zijn deze verfspuiten beter geschikt zijn voor kleinere klusjes.

Wil je grotere oppervlakken verven, dan kies je liever voor een verfspuit met een apart reservoir wat op de grond staat. De verfspuit heeft een lange slang die naar het reservoir leidt, waardoor je nog steeds veel bewegingsvrijheid hebt.

De verfopbrengst is daarnaast ook een belangrijke eigenschap. De verfopbrengst is de hoeveelheid verf die per minuut uit de spuit komt. Hoe hoog de verfopbrengst moet zijn, hangt af van wat je verft. Bij het verven van muren of plafonds heb je een hogere verfopbrengst nodig dan bij het verven van bijvoorbeeld een klein keukenkastje.

Bij de meeste verfspuiten stel je de verfopbrengst zelf in. Bij de duurdere modellen doe je dit zelfs traploos. Het in kunnen stellen van de spuithoek is ook een handige functie. Voor grote oppervlakken zoals muren, heb je minimaal een spuithoek van 50 graden nodig.

De spuitkop van de verfspuit bepaald wat voor verf je kunt gebruiken. Er zijn twee soorten spuitkoppen: eentje voor dikvloeibaar (plafond- en muurverf en latex) en dunvloeibaar (lak, olie en vernis). Er wordt vaak maar één spuitkop meegeleverd dus je moet voordat je een verfspuit koopt, weten welke verf je wilt gebruiken.

Er zijn ook verfspuiten met een compressor. Deze zijn pneumatisch waardoor je de werkdruk zelf instelt. De ideale werkdruk is minimaal 5 bar. Als de druk te laag is, krijg je de verf niet gelijkmatig op de muur en sputtert je verfspuit.

Welke verf heb ik nodig voor een verfspuit?

De enige verf die je niet kunt gebruiken met een verfspuit is structuurverf. Je gebruikt latex, muur- en plafondverf, maar ook beits, lak en olie is geschikt. Let wel op wat voor spuitkop de verfspuit heeft, want niet elke spuitkop is geschikt voor iedere verf.

Welke compressor heb ik nodig voor een verfspuit?

Een compressor voor een verfspuit moet over een reservoir beschikken. Hier wordt de gecomprimeerde lucht in opgeslagen. Dit reservoir hoeft niet groot te zijn: 25 liter volstaat. Er zijn ook twee drukmeters nodig: eentje meet de druk in het reservoir en de andere meet de druk van de lucht die wordt afgeleverd.

Het is daarnaast belangrijk dat er een groot volume gecomprimeerde lucht wordt geleverd. Goedkopere systemen leveren vaak een lager volume aan gecomprimeerde lucht waardoor het resultaat minder goed is. Het loont daarom de moeite om een duurder systeem te kopen.

Hoe maak ik een verfspuit schoon?

Je reinigt je verfspuit na ieder gebruik. Als de verf in de spuit opdroogt, kan de verfspuit onherstelbaar beschadigd raken. Meestal krijg je opgedroogde verfresten wel opgelost met thinner, maar het is een heel karwei en niet goed voor de onderdelen van je verfspuit.

Elke verfspuit wordt op een andere manier gereinigd. Lees daarom altijd de instructies grondig door. Vaak is het een tijdrovende klus, maar door je verfspuit schoon te houden gaat hij langer mee.

Over het algemeen gaat het bij het schoonmaken van de verfspuit vooral om het schoonmaken van de nozzle, de naald en de luchtkap. Dit doe je bij voorkeur met kleine borsteltjes: deze worden vaak meegeleverd. Als deze onderdelen erg verstopt raken, werkt de verfspuit minder goed.

Draag bij het schoonmaken daarnaast persoonlijke beschermingsmiddelen. Je werkt met agressieve schoonmaakmiddelen die je niet in je ogen of op je huid wilt krijgen. Denk vooral aan het dragen van je veiligheidsbril, een mondkap en handschoenen.

Wat is beter, een muur verven met een roller of met een verfspuit?

Als je de verfspuit correct gebruikt, is de muur verven met een verfspuit eenvoudiger, sneller en geeft je een mooier resultaat. Dat niet alleen, je gebruikt minder verf waardoor je niet alleen tijd bespaart, maar ook geld.

Voordat je de verfspuit gaat gebruiken is het wél een goed idee om eerst een stukje uit te proberen op een stuk karton.

Verven met een roller vereist meer kracht omdat je meer bewegingen maakt met je armen. Daarnaast kun je lelijke blaren op je handen krijgen van zelfs de beste verfrollers. Je morst ook sneller verf met een verfroller.

Hoe gebruik ik een verfspuit?

Een verfspuit gebruiken is niet moeilijk, maar je moet er wel even aan wennen. Als je eenmaal een verfspuit hebt gebruikt, wil je waarschijnlijk nooit meer een roller of kwast gebruiken. Verven met een verfspuit is niet alleen eenvoudiger, maar het resultaat is egaler. Je gebruikt daarnaast ook minder verf.

Tref eerst voorbereidingen. Maak de ondergronden stof- en vetvrij met ontvetter. Als je dit hebt gedaan, ga je met een goede afplaktape aan de slag. Als je met een verfspuit werkt, ga je wat nauwkeuriger te werk met de afplaktape. Door grondig af te plakken voorkom je eventuele spetters en het moeten schoonmaken hiervan. Idealiter dek je ook de grond af met een groot stuk papier of plastic.

Vervolgens bereid je de verf voor. Roer de verf minstens drie minuten goed door. Sommige verfsoorten moeten worden verdund; lees hiervoor de instructies op de verpakking van de verf of de verfspuit. Zodra de verf goed geroerd is, kan deze in de verfspuit. Test de verfspuit nu op een groot stuk karton.

Gebruik het grote stuk karton om op te oefenen. Wanneer je denkt dat je het goed onder de knie hebt, ga je aan de slag op de muur. Begin altijd met de hoeken en randjes van het plafond. Gebruik hiervoor de ronde straal. Dit zorgt ervoor dat je gedetailleerder werkt waardoor de hoeken en randen een goed gedekte eerste laag krijgen.

Begin nu met het spuiten van de muren: hiervoor gebruik je de vlakke straal. Houd 30 cm afstand van het te verven oppervlak en probeer deze afstand gelijk te houden. Als de muren gedaan zijn, ga je verder met plafond. Vervolgens verwijder je alle afplaktape: dit doe je als de verf nog nat is. Wees voorzichtig met de afplaktape en laat deze niet op je kleding of onbedekte grond vallen!

hero illustration

Hoe komt deze fantastische verfspuit opsomming tot stand..?

De wereld verandert snel... en dus de zoektocht naar de beste verfspuit ook!
Vroeger ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over verfspuiten, maar vandaag helpt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie scant alle verfspuiten die op de markt zijn in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van kopers en kijkt welke verfspuiten het best over de toonbank gaan
illustration
Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van verfspuiten stelt hij deze reeks samen!
Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!
illustration
hero illustration

Producten die soortgelijk zijn aan verfspuiten

De beste verfspuiten in een makkelijke lijst

1 - Powerplus POWX354 Verfpistool

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met dit verfpistool krijg je keer op keer een proper en egaal resultaat. De HVLP-technologie (high volume, low pressure) garandeert namelijk een gelijke en regelmatige verstuiving. Je verspilt geen verf en vermijdt lastige vlekken op je handen of kleren. Je vermijdt bovendien ook vervelende verfdampen of nevel in de lucht. De kenmerken van het POWX354 verpistool: Alle verf, vernis of lakbescherming komt netjes terecht op je deuren, meubels, tegels, tuinschuttingen, enzovoort. Je kiest zelf het spuitpatroon: je kan verticaal spuiten, horizontaal verven of kiezen voor een rond patroon. Ook kan je het verfdebiet bepalen. De POWX354 is niet alleen erg handig in gebruik, hij is ook heel eenvoudig te onderhouden. De filter is snel verwisselbaar en een terugslagklep vermijdt dat vloeistof terugloopt in de motor. Het verpistool is niet geschikt voor: latex of muurverf (emulsieverven) enz., alkalische en zure verven, coatingmaterialen met een vlampunt lager dan 21 °C. Wat zijn de voordelen van de HVLP-technologie? Geen verfnevel Geen terugslag Snel en egaal resultaat Geen verfverspilling Welke coatingmaterialen zijn geschikt voor gebruik met deze verfspuit? Verven op water- of oplosmiddelenbasis Vernis, heldere vernis, autovernis Grondlagen 2-componentverven Schuurafdichtingsbeitsen Houtafdichting en -bescherming Wat zijn de technische kenmerken? Spanning - Frequentie 220-240V - 50Hz Vermogen: 500 W Diameter spuitmond: Ø2,6 mm Debiet: 900 gr / min Tankinhoud: 0,8 liter Kabellengte: 2 meter Instelbaar verfdebiet Instelbaar spuitpatroon Eenvoudige reiniging Hoeveel jaar garantie is er? Er zit 3 jaar garantie op het POWX354 verfpistool.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Wagner Verfspuit Univeral Sprayer W 950 FLEXiO

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Wagner Univeral Sprayer W 950 FLEXiO is lage druk verfspuit voor binnen en buiten met rechtstreekse aanzuiging uit de verfemmer en automatisch reinigingssysteem. Door de bijgeleverde verlenglans is hij uitermate geschikt voor het verven van muren en plafonds. Waar is het artikel voor geschikt? De Wagner Universal Sprayer W 950 FLEXiO verfspuit is geschikt voor het verwerken van hout- en metaalverven (water- en solventbasis) en muurverven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de volgende klussen: • Muurverf (latex of acrylaat) aanbrengen op muren en plafonds (verlengstuk beschikbaar voor plafonds. • Houten schuttingen en houten tuinhuisjes • Houten plafonds en houten balken • Geschuurde trappen • Meubelstukken die moeten worden opgeknapt • Radiatoren, etc. De voordelen van de Wagner W 950 FLEXiO verfspuit: Rechtstreekse aanzuiging uit de verfemmer of het verfblik. Hierdoor kun je constant doorwerken en veel tijd besparen. 4 x sneller dan met een roller en kwast en beter dekvermogen Verlenglans van 70 cm voor het makkelijk spuiten van plafonds Gelijkmatig dekkende verflaag in één keer, ook op randen en hoeken. De meeste verven zijn onverdund verwerkbaar Snel en makkelijk te vullen en reinigen Gespoten verfhoeveelheid is af te stellen Luchthoeveelheid volledig regelbaar door draaiknop Zeer stille turbine Verstelbare spuitkop, 2 standen: horizontaal en verticaal Weinig nevel Automatisch reinigingssysteem voor een snelle reiniging van de machine na de spuitklus. 4 jaar garantie De belangrijkste specificaties: • Aanbrengen van verf: 15 m² in 5 min • Inhoud reservoir: 800 ml • Vermogen: 630 W • Volledig regelbare krachtige FLEXiO turbine met draaiknop • Spuitcapaciteit: 0-525 ml/min – variabel af te stemmen op de grootte van het object wat je gaat bewerken en het werktempo. • Wagner CLICK&PAINT – dit is een eenvoudig systeem voor het snel en makkelijk vullen van de onderbeker en zorgt ook voor een snelle reiniging. Daarnaast kun je hierdoor makkelijk de verf wisselen. • HVLP (High Volume Low Pressure) technologie – hierdoor wordt de verfstraal omhuld door een luchtmantel waarbij de nevelvorming tot een minimum wordt beperkt. • Spuitstraal in 2 standen te regelen: Horizontaal en verticaal • Spuitlans van 70 cm • Luchtslang van 3,5 meter • Diverse accessoires beschikbaar Hoe gebruik ik de verfspuit? - Zorg er voordat je de verfspuit gaat gebruiken voor dat je de vloer en andere oppervlaktes die niet geverfd moeten worden goed afgeplakt zijn. Zo is het beschermd tegen nevel en voorkom je fouten. - Meng de verf goed en verdun deze indien nodig. Instructies hiervoor zijn te vinden in de handleiding die bijgeleverd is bij het product. - Click het reservoir los en vul deze met de verf. Click daarna het reservoir weer op de verfspuit. - Stel de spuitcapaciteit en de spuitstraal af naar de klus die je gaat uitvoeren. Raadpleeg de handleiding voor een gedetailleerde uitleg. - Beweeg het spuitpistool gelijkmatig heen en weer om of op en neer afhankelijk van de instelling van de spuitkop om het object naar keuze te schilderen. - Nadat je het apparaat hebt uitgeschakeld kun je tot maximaal 4 uur later nog verder gaan met je verfklus. Bij een langere onderbreking moet je het apparaat schoonmaken. Bij het gebruik van 2-componentenlakken moet je het apparaat meteen schoonmaken. - Het is even een werkje om de verfspuit schoon te maken. Volg je de aanwijzingen in de handleiding, dan zit je helemaal goed. Tips & tricks: • Test de verfspuit even op een stuk karton voordat je aan het echte werk begint, zodat je zeker weet dat je juiste instelling hebt gekozen. • Zorg ervoor dat je de verfspuit op dezelfde afstand van het object houdt terwijl je aan het werk bent. Maak de bewegingen met je hele arm, in plaats van met je pols. Dat maakt het makkelijker om de afstand gelijk te houden. • Gelijkmatige bewegingen zorgen voor een gelijkmatig resultaat! Wat zit er in de verpakking? • Wagner-fijnspuitpistool W 950 FLEXiO • 1 x verlenglans 70 cm • 1 x 800 ml spuitopzetstuk • 1 x 3,5 meter luchtslang • Garantiekaart Over het merk: Het Duitse Wagner is wereldmarktleider op het gebied van verfspuittechnologie en dat in zowel in de industrie-, bouw- en doe het zelf sector. Reeds meer dan 60 jaar is Wagner het bedrijf dat zorgt voor de innovaties op vlak van verfspuittechnologie. Jaarlijks worden diverse nieuwe machines in de verschillende marktsegmenten gelanceerd en worden internationale prijzen voor de meest innovatieve producten gewonnen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Total Painter Verfspuit Systeem

Loading..
Ga naar laagste prjis

Klussen in en om het huis zijn leuk, vooral wanneer u klaar bent en kunt genieten van het resultaat. Het schilderen van muren, de trap, kozijnen en meubels is het minst favoriet. Voor iedere verfklus een andere roller of kwast. En dan de spetters, de rommel en het schoonmaken van de kwasten. En voor het schilderen van het plafond loopt u continu de trap op en af. Leg uw kwasten en rollers aan de kant: maak kennis met de Total Painter! Professioneel en betaalbaar Professioneel schilderwerk, daar knapt je hele huis pas echt van op. Denk je dat dat onbetaalbaar is? Met dit verfspuitsysteem is ook jouw verfwerk voortaan om door een ringetje te halen. Je visite zal het verschil niet zien tussen het resultaat met dit systeem en dat van een professional. En dat voor een fractie van de factuur van de schilder. Het is belangrijk dat u de verf eerst verdunt, zodat het spuiten een optimaal resultaat geeft. Krachtige motor Het grote voordeel van dit Total Painter verfspuit systeem is dat het helemaal niet moeilijk is om te gebruiken. Schilderen kan een grote en tijdrovende klus zijn, zeker als je het goed wil doen. Voortaan hoef je niet meer op te zien tegen schilderwerk, hoe groot het te schilderen oppervlak ook is. Je bespaart de helft van de tijd dankzij de krachtige motor van dit handige apparaat want het vermogen is maar liefst 900 watt. Drie standen Dit systeem is voor iedereen te gebruiken. Van keuken tot babykamer, eenvoudiger kan niet. Je vult het reservoir met je favoriete verfkleurtje en met slechts een druk op de knop zie je direct resultaat. Het systeem werkt met drie standen: horizontaal, verticaal en rondom. Geen plekje wordt overgeslagen door de verschillende verfrichtingen. Die offerte van de schilder mag dus wel de papierbak in. Details Verf alles binnen no-time! Krachtige 900 Watt motor Professioneel resultaat, keer op keer! Krachtige 900W motor Makkelijk schoon te maken Verstelbare kop met 3 verfstanden * Niet geschikt voor metallic verf en lak. De Total Painter beschikt over 3 verschillende standen: verticaal, horizontaal en rondom. Hoe werkt Total Painter? U heeft drie geavanceerde precisie sproeipatronen om uit te kiezen door aan de kop te draaien, zodat u het perfecte sproeipatroon heeft om de verf op het oppervlak te spuiten. Of u nu verft van boven naar beneden, van links naar rechts of in de kleinste hoek, de Total Painter heeft elke sproeipatroon, kracht en snelheid die alles dekt in één keer. Overige informatie Kunt u beits of waterbestendige coatings niet in uw dure standaard verfspuit gebruiken? Wel in de Total Painter! Doe uw favoriete beits erin om elk project ongelooflijk simpel te maken of behandel en bescherm uw dure houten tuinmeubelen ermee, zodat ze beschermd zijn tegen alle weersomstandigheden. Total Painter kan meteen uw huis er mooi en verzorgd uit laten zien. In een mum van tijd repareert en herstelt de Total Painter alle verweerde leefruimten waar u en uw gezin juist lekker samen willen zijn. En zelfs de meest onmogelijke oppervlakken die niet te rollen of te verven zijn met een kwast, kunt u dekken met één laag, snel en simpel met de Total Painter. Denk bijvoorbeeld aan muren met grof stucwerk. Als u de Total painter bestelt, dan ontvangt u: 1 Total Painter verfspuit 1 Maatbeker 1 Reinigingsclip 1 Gebruiksaanwijzing Prestaties In 5- 20 minuten het gewenste voorwerp verven Zie de video voor de resultaten Ontwerp Kleur: Zwart/Geel Modern & strak design Makkelijk te gebruiken Licht gewicht & makkelijk te verplaatsen Afmetingen en gewicht Afmetingen product (l x b x h): 26x13,5x17,8 cm Afmetingen verpakking (l x b x h): 35x23x20cm Productgewicht: 1.93 kg

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Powerplus POWX351 Verfpistool

Loading..
Ga naar laagste prjis

Leg die verfrollen of borstels maar opzij, met dit verfpistool schilder je gemakkelijk en snel, zonder spatten op handen of kleren. Het verfpistool is geschikt voor zowel primers, verf (op basis van water of solventen), vernis, oliën en andere beschermingsvloeistoffen zoals beits voor hout. Je kan zelf het verfdebiet instellen voor een proper en egaal resultaat. Je muren, deuren, tuinschuttingen, enzovoorts zullen er nog nooit zo mooi hebben uitgezien. Specificaties: Spanning - Frequentie 220-240V - 50Hz Vermogen: 130 W Diameter spuitmond: Ø0,8 mm Debiet: 320 gr / min - instelbaar Tankinhoud: 0,8 l Kabellengte: 2 meter Instelbaar verfdebiet Garantie: Er zit 3 jaar garantie op het POWX351 verfpistool. Tot welke Powerplus lijn behoort dit artikel? Dit artikel behoort tot de gele lijn van Powerplus. Om elk type doe-het-zelver van het juiste gereedschap te voorzien is het assortiment van Powerplus verdeeld in grofweg drie lijnen. Grijs: basiskwaliteit - incidenteel gebruik - 2 jaar garantie Geel: solide kwaliteit - regelmatig gebruik – 3 jaar garantie Groen: hoge kwaliteit - intensief gebruik – 5 jaar garantie

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - FERM Verfpistool met onderbeker – Pneumatisch

Loading..
Ga naar laagste prjis

De ATM1040 FERM Verfspuit heeft een onderbeker met een capaciteit van 750cc. Door de diverse gebruikstoepassingen is de verfspuit veelzijdig in gebruik, van schutting tot auto en van boot tot tuinset, door deze spuit ziet alles er weer als nieuw uit. De verfspuit is eenvoudig bij te vullen en erg gebruiksvriendelijk. Eigenschappen van de ATM1040 FERM Verfspuit 1.5 mm mondstuk diameter Werkdruk 4.5 - 6bar Max. mondstuk stroomsnelheid 6,5cfm Container capaciteit 750cc 3 jaar garantie

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Ferm ATM1039 Verfpistool Bovenbeker

Loading..
Ga naar laagste prjis

Schilderen is een secuur werkje waarbij het van belang is dat je de verf gelijkmatig op het te schilderen oppervlak verdeelt. Een verfpistool kan hierbij de ideale hulp zijn. Of je nu plaatmateriaal van je auto of een tuinhek onder handen wilt nemen, met dit verfpistool met onderbeker van Ferm werk je tussen de 4,5 en 6 bar met grote precisie. In de tank kan tot 0,4 liter verf op acrylbasis. Bij een verfpistool is het van belang te werken met een luchtslang die je enkel voor dit accessoire gebruikt. Op deze manier werk je zo schoon mogelijk.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Bosch PFS 5000 E

Loading..
Ga naar laagste prjis

Voor het grovere en het grotere verfspuitwerk pak je de Bosch PFS 5000 E. Dit 1.200 watt spuitsysteem is uitgerust met ALLPaint-technologie wat zorgt voor het eenvoudig spuiten van alle verfsoorten zonder verdunning. Dankzij het 1.000 milliliter reservoir met SDS-sluiting (waarvan er 2 worden meegeleverd) en de 4 meter lange toevoerslang ga je met hoge snelheid grote vlakken te lijf. Hierbij zorgt de ConstantFeed voor een gelijkmatige afgifte van de verf voor een egaal resultaat. De Bosch PFS 5000 E schakel je overigens met de hand of - heel handig - met de voet in of uit. De toevoer stel je overigens traploos in zodat ieder oppervlak en iedere verfsoort op de juiste manier behandeld wordt.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Bosch PFS 2000

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Bosch PFS 2000 is een fijnspuitsysteem voor zowel muur- als houtverf. Dit 440 watt ALLPaint sproeisysteem met volledig regelbare verfhoeveelheid helpt jou bij het schilderen van oppervlakten tot 1,5 vierkante meter per minuut. Met een gewicht van slechts 2 kilo en een handige schouderriem is langdurig werken met de Bosch PFS 2000 met 800 milliliter reservoir geen enkel probleem.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Wagner Airless HEA Control Series 250M

Loading..
Ga naar laagste prjis

Verf spuiten is een secuur klusje. De Wagner Airless HEA Control Series 250M heeft dankzij de HEA techniek circa 50% minder spuitnevel. Hierdoor spuit je strakkere banen en komt de verf op de juiste plek. Zorg ervoor dat je de verfspuit altijd ongeveer 20 tot 30 centimeter van het oppervlak houdt, en in dezelfde rechte hoek. Dit verfspuitsysteem bestaat uit een combinatie van een compacte verfspuit met een krachtige verfpomp. Hierdoor is je verfklus zo gepiept. Je stelt de spuitdruk handmatig in, zodat je zowel met dikke verfsoorten als voor dunnere verf, gecontroleerd te werk gaat. Bovendien heb je geen filters nodig. De verf is met deze techniek al zuiver genoeg. Afhankelijk van het type verf, spuit je met deze verfspuit zowel onverdund als verdund.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - PARKSIDE® Accu-verfpistool 20V zonder accu en lader

Loading..
Ga naar laagste prjis

Breng gelijkmatig verf aan op gladde en gestructureerde oppervlakken Max. waterdebiet: 700 ml/min Reservoir: 1000 ml Exclusief accu en snellader De machine is exclusief Parkside 20V accu en snellader. Deze zijn apart verkrijgbaar en werken met alle apparaten uit de Parkside 20V familie Beschrijving Gelijkmatig verf aanbrengen op gladde en gestructureerde oppervlakken Geschikt voor gangbare verf, lak en lazuurverf met een viscositeit tot 70 DIN-sec Spuitpistool met hoeveelheidsregeling en antislip softgreepuitvoering 2 te gebruiken mondstukken (Ø 1,8 mm / Ø 2,6 mm) 3 mondstukonafhankelijk instelbare sproeibeelden: ronde straal, horizontale en verticale vlakke straal Afschroefbaar 1000 ml-verfreservoir Het apparaat is geschikt voor de 20V accu uit de Parkside® 20V familie Exclusief accu en snellader Technische gegevens Max. waterdebiet: 700 ml/min Inhoud reservoir: 1000 ml Aanbevolen accu: 20 V / 2 Ah Toebehoren Inclusief 2 mondstukken (Ø1,8 mm en 2,6 mm), 1 viscositeitsmaatbeker, 1 reinigingsborstel, 1 reinigingsnaald, 1 filter Gewicht 998 g

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van verfspuiten. Er zijn immers 912 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en kun je straks de beste