De Bestenu Verfspuit Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 09/29/2020


Je wilt de muren in je huiskamer een nieuw kleurtje geven, maar je hebt het erg druk en niet veel tijd. Dan biedt een verfspuit voor jou de ideale oplossing. Waar je op let bij de aankoop van een verfspuit lees je in de onderstaande koopgids.

Wat voor soorten verfspuiten zijn er allemaal?

Er zijn verschillende verfspuiten verkrijgbaar. Bij sommige verfspuiten zit het reservoir vast aan de verfspuit zelf, waardoor je alles in één hand vast hebt. Deze reservoirs hebben vaak een kleinere inhoud tot maximaal 300 milliliter. Hierdoor zijn deze verfspuiten beter geschikt zijn voor kleinere klusjes.

Wil je grotere oppervlakken verven, dan kies je liever voor een verfspuit met een apart reservoir wat op de grond staat. De verfspuit heeft een lange slang die naar het reservoir leidt, waardoor je nog steeds veel bewegingsvrijheid hebt.

De verfopbrengst is daarnaast ook een belangrijke eigenschap. De verfopbrengst is de hoeveelheid verf die per minuut uit de spuit komt. Hoe hoog de verfopbrengst moet zijn, hangt af van wat je verft. Bij het verven van muren of plafonds heb je een hogere verfopbrengst nodig dan bij het verven van bijvoorbeeld een klein keukenkastje.

Bij de meeste verfspuiten stel je de verfopbrengst zelf in. Bij de duurdere modellen doe je dit zelfs traploos. Het in kunnen stellen van de spuithoek is ook een handige functie. Voor grote oppervlakken zoals muren, heb je minimaal een spuithoek van 50 graden nodig.

De spuitkop van de verfspuit bepaald wat voor verf je kunt gebruiken. Er zijn twee soorten spuitkoppen: eentje voor dikvloeibaar (plafond- en muurverf en latex) en dunvloeibaar (lak, olie en vernis). Er wordt vaak maar één spuitkop meegeleverd dus je moet voordat je een verfspuit koopt, weten welke verf je wilt gebruiken.

Er zijn ook verfspuiten met een compressor. Deze zijn pneumatisch waardoor je de werkdruk zelf instelt. De ideale werkdruk is minimaal 5 bar. Als de druk te laag is, krijg je de verf niet gelijkmatig op de muur en sputtert je verfspuit.

Welke verf heb ik nodig voor een verfspuit?

De enige verf die je niet kunt gebruiken met een verfspuit is structuurverf. Je gebruikt latex, muur- en plafondverf, maar ook beits, lak en olie is geschikt. Let wel op wat voor spuitkop de verfspuit heeft, want niet elke spuitkop is geschikt voor iedere verf.

Welke compressor heb ik nodig voor een verfspuit?

Een compressor voor een verfspuit moet over een reservoir beschikken. Hier wordt de gecomprimeerde lucht in opgeslagen. Dit reservoir hoeft niet groot te zijn: 25 liter volstaat. Er zijn ook twee drukmeters nodig: eentje meet de druk in het reservoir en de andere meet de druk van de lucht die wordt afgeleverd.

Het is daarnaast belangrijk dat er een groot volume gecomprimeerde lucht wordt geleverd. Goedkopere systemen leveren vaak een lager volume aan gecomprimeerde lucht waardoor het resultaat minder goed is. Het loont daarom de moeite om een duurder systeem te kopen.

Hoe maak ik een verfspuit schoon?

Je reinigt je verfspuit na ieder gebruik. Als de verf in de spuit opdroogt, kan de verfspuit onherstelbaar beschadigd raken. Meestal krijg je opgedroogde verfresten wel opgelost met thinner, maar het is een heel karwei en niet goed voor de onderdelen van je verfspuit.

Elke verfspuit wordt op een andere manier gereinigd. Lees daarom altijd de instructies grondig door. Vaak is het een tijdrovende klus, maar door je verfspuit schoon te houden gaat hij langer mee.

Over het algemeen gaat het bij het schoonmaken van de verfspuit vooral om het schoonmaken van de nozzle, de naald en de luchtkap. Dit doe je bij voorkeur met kleine borsteltjes: deze worden vaak meegeleverd. Als deze onderdelen erg verstopt raken, werkt de verfspuit minder goed.

Draag bij het schoonmaken daarnaast persoonlijke beschermingsmiddelen. Je werkt met agressieve schoonmaakmiddelen die je niet in je ogen of op je huid wilt krijgen. Denk vooral aan het dragen van je veiligheidsbril, een mondkap en handschoenen.

Wat is beter, een muur verven met een roller of met een verfspuit?

Als je de verfspuit correct gebruikt, is de muur verven met een verfspuit eenvoudiger, sneller en geeft je een mooier resultaat. Dat niet alleen, je gebruikt minder verf waardoor je niet alleen tijd bespaart, maar ook geld.

Voordat je de verfspuit gaat gebruiken is het wél een goed idee om eerst een stukje uit te proberen op een stuk karton.

Verven met een roller vereist meer kracht omdat je meer bewegingen maakt met je armen. Daarnaast kun je lelijke blaren op je handen krijgen van zelfs de beste verfrollers. Je morst ook sneller verf met een verfroller.

Hoe gebruik ik een verfspuit?

Een verfspuit gebruiken is niet moeilijk, maar je moet er wel even aan wennen. Als je eenmaal een verfspuit hebt gebruikt, wil je waarschijnlijk nooit meer een roller of kwast gebruiken. Verven met een verfspuit is niet alleen eenvoudiger, maar het resultaat is egaler. Je gebruikt daarnaast ook minder verf.

Tref eerst voorbereidingen. Maak de ondergronden stof- en vetvrij met ontvetter. Als je dit hebt gedaan, ga je met een goede afplaktape aan de slag. Als je met een verfspuit werkt, ga je wat nauwkeuriger te werk met de afplaktape. Door grondig af te plakken voorkom je eventuele spetters en het moeten schoonmaken hiervan. Idealiter dek je ook de grond af met een groot stuk papier of plastic.

Vervolgens bereid je de verf voor. Roer de verf minstens drie minuten goed door. Sommige verfsoorten moeten worden verdund; lees hiervoor de instructies op de verpakking van de verf of de verfspuit. Zodra de verf goed geroerd is, kan deze in de verfspuit. Test de verfspuit nu op een groot stuk karton.

Gebruik het grote stuk karton om op te oefenen. Wanneer je denkt dat je het goed onder de knie hebt, ga je aan de slag op de muur. Begin altijd met de hoeken en randjes van het plafond. Gebruik hiervoor de ronde straal. Dit zorgt ervoor dat je gedetailleerder werkt waardoor de hoeken en randen een goed gedekte eerste laag krijgen.

Begin nu met het spuiten van de muren: hiervoor gebruik je de vlakke straal. Houd 30 cm afstand van het te verven oppervlak en probeer deze afstand gelijk te houden. Als de muren gedaan zijn, ga je verder met plafond. Vervolgens verwijder je alle afplaktape: dit doe je als de verf nog nat is. Wees voorzichtig met de afplaktape en laat deze niet op je kleding of onbedekte grond vallen!

Hoe komt deze fantastische Verfspuit lijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de zoektocht naar de beste Verfspuit ook!

Vroeger ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Verfspuits, maar vandaag helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Verfspuits die te koop zijn in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke Verfspuits het best over de toonbank gaan.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Verfspuits stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Producten die vergelijkbaar zijn aan Verfspuits

De beste Verfspuits in een handige lijst

Product informatiePlus or Show more

Met dit verfpistool krijg je keer op keer een proper en egaal resultaat. De HVLP-technologie (high volume, low pressure) garandeert namelijk een gelijke en regelmatige verstuiving. Je verspilt geen verf en vermijdt lastige vlekken op je handen of kleren. Je vermijdt bovendien ook vervelende verfdampen of nevel in de lucht. De kenmerken van het POWX354 verpistool: Alle verf, vernis of lakbescherming komt netjes terecht op je deuren, meubels, tegels, tuinschuttingen, enzovoort. Je kiest zelf het spuitpatroon: je kan verticaal spuiten, horizontaal verven of kiezen voor een rond patroon. Ook kan je het verfdebiet bepalen. De POWX354 is niet alleen erg handig in gebruik, hij is ook heel eenvoudig te onderhouden. De filter is snel verwisselbaar en een terugslagklep vermijdt dat vloeistof terugloopt in de motor. Het verpistool is niet geschikt voor: latex of muurverf (emulsieverven) enz., alkalische en zure verven, coatingmaterialen met een vlampunt lager dan 21 °C. Wat zijn de voordelen van de HVLP-technologie? Geen verfnevel Geen terugslag Snel en egaal resultaat Geen verfverspilling Welke coatingmaterialen zijn geschikt voor gebruik met deze verfspuit? Verven op water- of oplosmiddelenbasis Vernis, heldere vernis, autovernis Grondlagen 2-componentverven Schuurafdichtingsbeitsen Houtafdichting en -bescherming Wat zijn de technische kenmerken? Spanning - Frequentie 220-240V - 50Hz Vermogen: 500 W Diameter spuitmond: Ø2,6 mm Debiet: 900 gr / min Tankinhoud: 0,8 liter Kabellengte: 2 meter Instelbaar verfdebiet Instelbaar spuitpatroon Eenvoudige reiniging Hoeveel jaar garantie is er? Er zit 3 jaar garantie op het POWX354 verfpistool.

1. Powerplus POWX354 Verfpistool - 500 W


Product informatiePlus or Show more

Leg die verfrollen of borstels maar opzij, met dit verfpistool schilder je gemakkelijk en snel, zonder spatten op handen of kleren. Het verfpistool is geschikt voor zowel primers, verf (op basis van water of solventen), vernis, oliën en andere beschermingsvloeistoffen zoals beits voor hout. Je kan zelf het verfdebiet instellen voor een proper en egaal resultaat. Je muren, deuren, tuinschuttingen, enzovoorts zullen er nog nooit zo mooi hebben uitgezien. Specificaties: Spanning - Frequentie 220-240V - 50Hz Vermogen: 130 W Diameter spuitmond: Ø0,8 mm Debiet: 320 gr / min - instelbaar Tankinhoud: 0,8 l Kabellengte: 2 meter Instelbaar verfdebiet Garantie: Er zit 3 jaar garantie op het POWX351 verfpistool. Tot welke Powerplus lijn behoort dit artikel? Dit artikel behoort tot de gele lijn van Powerplus. Om elk type doe-het-zelver van het juiste gereedschap te voorzien is het assortiment van Powerplus verdeeld in grofweg drie lijnen. Grijs: basiskwaliteit - incidenteel gebruik - 2 jaar garantie Geel: solide kwaliteit - regelmatig gebruik – 3 jaar garantie Groen: hoge kwaliteit - intensief gebruik – 5 jaar garantie

2. Powerplus POWX351 Verfpistool - 130 W


Product informatiePlus or Show more

Wil je de kozijnen, tuinmeubels of schutting een andere kleur geven? Met de compacte Wagner Wood&Metal Sprayer W 100 ben je verzekerd van een egaal en perfect dekkend eindresultaat. Dankzij het hoge verstuivingsvermogen werk je heel nauwkeurig, of er nou verf, lak, beits of houtbeschermingsmiddelen in de tank zit. Het verfspuitsysteem is licht van gewicht, zodat ook boven hoofdhoogte werken prima te doen is.

3. Wagner W 100


Product informatiePlus or Show more

De Bosch PFS 2000 is een fijnspuitsysteem voor zowel muur- als houtverf. Dit 440 watt ALLPaint sproeisysteem met volledig regelbare verfhoeveelheid helpt jou bij het schilderen van oppervlakten tot 1,5 vierkante meter per minuut. Met een gewicht van slechts 2 kilo en een handige schouderriem is langdurig werken met de Bosch PFS 2000 met 800 milliliter reservoir geen enkel probleem.

4. Bosch PFS 2000


Product informatiePlus or Show more

Het FERM SGM1012 spuitsysteem is een comfortabel, draagbaar en compact systeem met verfhoeveelheidsregeling voor kleine tot middelgrote spuitobjecten. De machine is geschikt voor diverse materialen: verf op waterbasis, verf op oplosbasis, lak, ontsmettingsmiddelen etc. Met de variabele verftoevoerregeling is de hoeveelheid verf af te stemmen op het project. Waar is het artikel voor geschikt? De 110 Watt FERM verfspuitsysteem (SGM1012) is een geschikte hulpmiddel bij het schilderen van kleine tot middelgrote oppervlaktes. Denk hierbij aan: • Schuttingen • Wanden • Hekken • Tuinmeubels • Deuren • Meubels • Etc. De voordelen van het FERM gereedschap: • Geschikt voor diverse materialen: verf op waterbasis, verf op oplosbasis, lak, ontsmettingsmiddelen etc. • Variabele verftoevoerregeling • Instelbare nozzle voor horizontaal, verticaal of puntnauwkeurig spuiten • Extra lang snoer, 3 meter De belangrijkste specificaties van het FERM gereedschap: • Opgenomen vermogen: 110W • Aansluitspanning: 230 V • Frequentie: 50 Hz • Inhoud verfcontainer: 800 ml • Max. doorvoer: 300 g/min • Machinegewicht: 1,5 kg Wat zit er in de verpakking? • FERM SGM1012 Elektrische verfspuit • Viscositeitsbeker • Verfreservoir • Flexibele nozzle verlenger • Reserve ventiel • Reinigingspin • Oordopjes Over het merk FERM: FERM is een gerenommeerd gereedschapsmerk van Nederlandse bodem. Al sinds 1965 ontwerpt en ontwikkelt FERM hoogwaardige powertools en accessoires voor de internationale markt. Door jarenlange ervaring weten zij exact wat de specifieke behoeften van de gebruiker zijn. Dit resulteert in een veelzijdig aanbod met eigen ontwerp waarbij kwaliteit, performance, en ergonomisch design voorop staan.

5. FERM Elektrische Verfspuit – 110W


Product informatiePlus or Show more

De HVLP-technologie (high volume, low pressure) garandeert een gelijke en regelmatige verstuiving, terwijl het tegelijk verneveling en verfverspilling drastisch reduceert. Je spuit netjes alle verf, vernis of lakbescherming op je muren, deuren, tuinschuttingen, enz. Geen vlekken op je handen of kleren, geen verfdampen in de lucht. Extra lange luchtslang: Deze HVLP-verfspuit heeft een extra lange luchtslang van 3 meter. Je kan dus vrij bewegen met de verfspuit zonder enige belemmering. De luchtslang berg je bovendien samen met de kabel netjes op in de bijgeleverde trolley. Verschillende spuitpatronen: Je kiest zelf het spuitpatroon: je kan verticaal spuiten, horizontaal verven of kiezen voor een rond patroon. Daarnaast kan je ook het verfdebiet bepalen. Kortom, deze verfspuit laat je toe om alles zorgzaam af te stellen op de verfklus. Eenvoudig onderhoud: De POWX358 is niet alleen erg handig in gebruik, hij is ook heel eenvoudig te onderhouden. De filter is snel verwisselbaar en een terugslagklep vermijdt dat vloeistof terug loopt in de motor. Voordelen HVLP-technologie: • Geen verfnevel • Geen terugslag • Snel en egaal resultaat • Geen verfverspilling De belangrijkste specificaties: • Spanning - Frequentie 220-240V - 50Hz • Vermogen: 750 W • Diameter spuitmond: Ø2,6 mm • Debiet: 800 gr / min • Tankinhoud: 0,8 Liter • Kabellengte: 2 meter • Instelbaar verfdebiet • Instelbaar spuitpatroon • Eenvoudige reiniging Garantie: Er zit 3 jaar garantie op het POWX358 verfpistool met trolley. Tot welke Powerplus lijn behoort dit artikel? Dit artikel behoort tot de gele lijn van Powerplus. Om elk type doe-het-zelver van het juiste gereedschap te voorzien is het assortiment van Powerplus verdeeld in grofweg drie lijnen. 1. Grijs: basiskwaliteit - incidenteel gebruik - 2 jaar garantie 2. Geel: solide kwaliteit - regelmatig gebruik – 3 jaar garantie 3. Groen: hoge kwaliteit - intensief gebruik – 5 jaar garantie

6. Powerplus POWX358 Verfpistool - 750 W – Met trolley


Product informatiePlus or Show more

Voor het grovere en het grotere verfspuitwerk pak je de Bosch PFS 5000 E. Dit 1.200 watt spuitsysteem is uitgerust met ALLPaint-technologie wat zorgt voor het eenvoudig spuiten van alle verfsoorten zonder verdunning. Dankzij het 1.000 milliliter reservoir met SDS-sluiting (waarvan er 2 worden meegeleverd) en de 4 meter lange toevoerslang ga je met hoge snelheid grote vlakken te lijf. Hierbij zorgt de ConstantFeed voor een gelijkmatige afgifte van de verf voor een egaal resultaat. De Bosch PFS 5000 E schakel je overigens met de hand of - heel handig - met de voet in of uit. De toevoer stel je overigens traploos in zodat ieder oppervlak en iedere verfsoort op de juiste manier behandeld wordt.

7. Bosch PFS 5000 E


Product informatiePlus or Show more

Het Einhell TC-SY 400 P Verfspuitsysteem is voornamelijk bedoeld voor het spuiten van lakken en beits op kleine tot middelgrote oppervlaktes. Dankzij de regelbare verfstroom kan het verfspuitsysteem naadloos worden aangesloten bij de uit te voeren werkzaamheden en het materiaal waarmee word gewerkt. Pluspunten van dit artikel Regelbare verfstroom en luchtkap Praktische ophangsysteem Verwijderbare sproeikop Inclusief accessoires Bijzondere eigenschappen Wat er zo fijn is aan dit artikel? Instelbare verfstroom De verfstraal van het verfspuitsysteem kan vooraf worden ingesteld. Hierbij heb je de keuze uit een horizontaal, verticaal of rond spuitende straal. Dit maakt het mogelijk om het verfspuitsysteem naadloos aan te laten sluiten bij de uit te voeren werkzaamheden in huis, in de garage, werkplaats of buiten de deur. Groot verfreservoir Om een lange werkduur van het verfspuitsysteem te kunnen garanderen, is deze uitgerust met een reservoir van 800 milliliter. Na gebruik kun je de spuitkom loshalen om deze te reinigen en de machine op te kunnen bergen. Compacte 400 W motor Dit verfspuitsysteem beschikt over een 400 Watt motor, die een spuitcapaciteit van 500 milliliter per minuut levert. Dit is voldoende om kleine en middelgrote oppervlaktes zonder strepen te bespuiten met lakken en beits. Meegeleverde accessoires Het verfspuitsysteem wordt met verschillende handige accessoires geleverd, namelijk: tweemaal een sproeier voor een verschillende viscositeit van lak en beits, een reinigingsborstel, een reinigingsnaald, een container voor het onderzoeken van de viscositeit van een vloeistof, een deksel voor de verfcontainer en een verfcontainer van 800 milliliter met schaalverdeling. Dankzij de schaalverdeling kun je eenvoudig aflezen hoeveel verf er nog in het reservoir zit. Belangrijke specificaties Aansluiting netstroom: 220 - 240 V – 50 Hz Vermogen: 400 W Spuitcapaciteit: 500 ml/min Inhoud reservoir: 800 ml Max. Viscositeit: 60-DIN-sec

8. Einhell Verfspuitsysteem 400 W – Inclusief accessoires


Product informatiePlus or Show more

Heeft u muren te verven, tuinhuisjes, schuttingen, garagedeuren of juist kleine objecten? Met de Wagner Universal Sprayer W 690 is het allemaal mogelijk! De voordelen van de HVLP W 690 elektrische verfspuit: Vloeibare stoffen zoals muurverf voor binnen kunnen uitstekend verwerkt worden Minder overspray en verhoogde controle door aangepast luchtvolume. (Hierdoor werkt u nog schoner en kunt u ook goed kleine objecten spuiten.) Verminderde spuitnevel bij dunne materialen zoals oliën Geschikt voor alle water- en oplosmiddelhoudende producten. Voorbeelden projecten binnen: muren, plafonds, radiatoren, modelbouw, houten speelgoed, meubels, rieten meubels, deuren, kozijnen. Buiten: boten, garagedeuren, tuinhuisjes, tuinmeubels, hek hout en metaal, plantbescherming, dakoverstekken. Verwerkbare materialen: Alle soorten met water verdunbare dispersieverf en latexverf. Alle soorten lak en lazuur. Omvang levering: Universal Sprayer W 690 : Artikelnummer: 2361543 Spuitkop Wall I-Spray1800 ml : Artikelnummer: 2361749 Spuitkop Wood&Metal Standard 800 ml : Artikelnummer: 2361730 GRATIS Verlengstuk 60 cm

9. Wagner Universal Sprayer W 690 HVLP Verfspuit


Product informatiePlus or Show more

De Wagner Control Pro 250 R is een lage druk airless verfspuit met rechtstreekse aanzuiging uit de verfemmer. Het toestel behoort tot de nieuwste HEA (High Efficiency Airless) range en is geschikt voor de schilderklussen van de ervaren doe-het-zelver tot een zelfstandige met af en toe een spuitklus. Met draaggreep. Dit kunststof toestel is makkelijk verplaatsbaar en lichter dan zijn metalen broertje, de 250M. Waar is het artikel voor geschikt? De Wagner Control Pro 250 R verfspuit is geschikt voor het verwerken van muur- & plafondverf, lakken en beitsen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de volgende klussen: Muurverf aanbrengen op muren en plafonds Houten schuttingen en houten tuinhuisjes Houten plafonds en houten balken etc. De voordelen van de Wagner Control Pro 250 R verfspuit: 5 x sneller dan met een kwast en roller en beter dekvermogen 55% minder nevel dan traditionele airless verfspuiten. Rechtstreekse aanzuiging uit de verpakking De meeste verven zijn onverdund verwerkbaar, in sommige gevallen is 5% verdunning geadviseerd Licht hybride airless pistool (ergonomisch), optimaal bedieningscomfort Inclusief twee spuittips: 311 en 517 Geen filter meer nodig 4 jaar garantie De belangrijkste specificaties: Gewicht: 7,1 kg Lengte van de slang: 9 meter Aanbrengen van verf: 15 m² in 2 min Spuitdruk: 110 Bar Vermogen: 550 W Spuitcapaciteit: 1,25 l/min Rechtstreekse aanzuiging van verf uit de verpakking Diverse accessoires beschikbaar Hoe gebruik ik de verfspuit? Hieronder is een beknopte uitleg te vinden hoe de verfspuit gebruikt kan worden, maar lees ook altijd eerst de handleiding! Zorg er voordat je de verfspuit gaat gebruiken voor dat je de vloer en andere oppervlaktes die niet geverfd moeten worden goed afgeplakt zijn. Zo is het beschermd tegen nevel en voorkom je fouten. Meng de verf goed en verdun deze indien nodig. Instructies hiervoor zijn te vinden in de handleiding die bijgeleverd is bij het product. Plaats de draaggreep. Bevestig de slang en draai vast met een steeksleutel. Maak de aanzuigslang en de retourslang vast met klemmen. Dompel de aanzuigslang in de verfemmer en druk het inlaatventiel in. Verwijder de spuitkophouder, zet de schakelaar op “PRIME” en de drukregelaar op 2. Nu vul je de materiaalslang en haal je de trekker over en zet je de schakelaar op “SPRAY”. Spuit hierbij terug in de emmer om verspilling tegen te gaan. Kies de juiste spuittip bij de verf die je gaat gebruiken en bevestig het pistool en de passende spuitkop. Test eerst de instellingen van het apparaat en pas aan wanneer nodig. Bekijk de handleiding voor de geadviseerde instellingen. Beweeg het spuitpistool gelijkmatig heen en weer of op en neer om het object naar keuze te schilderen. Als je wil pauzeren tijdens je klus, kun je het pistool beveiligen en de instelling weer op PRIME zetten. Bij langere onderbrekingen alles luchtdicht afsluiten. Voor moeilijk verwerkbare materialen is een filterset beschikbaar. Het is even een werkje om de verfspuit schoon te maken. Volg je de aanwijzingen in de handleiding, dan zit je helemaal goed. Tips & tricks: Test de verfspuit even op een stuk karton voordat je aan het echte werk begint, zodat je zeker weet dat je juiste instelling hebt gekozen. Zorg ervoor dat je de verfspuit op dezelfde afstand van het object houdt terwijl je aan het werk bent. Maak de bewegingen met je hele arm, in plaats van met je pols. Dat maakt het makkelijker om de afstand gelijk te houden. Begin eerst de beweging, voordat je het spuitpistool activeert. Gelijkmatige bewegingen zorgen voor een gelijkmatig resultaat! Verwarmde verf is beter te verwerken. Doe dit door te verdunnen met warm water. Draag beschermende kleding zoals mondbescherming en een veiligheidsbril. Voor een goed dekkend resultaat laat je de verfbanen die je aanbrengt voor 30% overlappen. Bij een strek zuigende ondergrond kruislings werken: een laag met banen horizontaal en een laag met banen verticaal. Als de spuitkop verstopt is; even omdraaien en spuiten om de opstopping eruit te spuiten. Wat zit er in de verpakking? Wagner HEA verfspuit Control Pro 250 R 1 x slang 9 m 2 spuittip Garantiekaart

10. Wagner Control Pro Verfspuit 250 R - Airless


Producten die vergelijkbaar zijn aan Verfspuits


Bedankt voor het lezen, hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Verfspuits. Er zijn namelijk 163 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en kun je straks de beste Verfspuit kopen.