Wat is de beste watergedragen verf van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 22 september, 2023

Het kopen van een goede watergedragen verf is een ingewikkelde uitdaging. Wat is de beste watergedragen verf van 2023? Na het testen van 12000 watergedragen verf kwam de Flexa Strak in de Lak Watergedragen Zijdeglans Wit als beste uit onze watergedragen verf-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de watergedragen verf, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 watergedragen verf-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame watergedragen verf-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste watergedragen verf

1Score: 9.8
Flexa Strak in de Lak Watergedragen Zijdeglans Wit
Flexa Strak in de Lak Watergedragen Zijdeglans Wit
Flexa
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Flexa Strak in de Lak zwart
Flexa Strak in de Lak zwart
Flexa
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
Spuitverf Spuitlak Spuitbus blanke lak | transparant gloss
Spuitverf Spuitlak Spuitbus blanke lak | transparant gloss
Spectrum
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
Sikkens Binnenlak - Hoogglans betongrijs
Sikkens Binnenlak - Hoogglans betongrijs
Sikkens
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
Levis Expert Lak Primer Buiten wit
Levis Expert Lak Primer Buiten wit
Levis
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
2x Gold chromespray Chrome Spray goud
2x Gold chromespray Chrome Spray goud
Gold
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.6
Levis Muur Binnen Mat Nazomer
Beste Watergedragen Verf voor houtwerk
Levis Muur Binnen Mat Nazomer
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.6
Levis Ambiance Mur Extra Mat carbon
Levis Ambiance Mur Extra Mat carbon
Levis
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.6
SPS Unitex -4040- muurverf mat wit mat
SPS Unitex -4040- muurverf mat wit mat
Sps
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.6
Decoverf metallic verf goud, 750ml
Decoverf metallic verf goud, 750ml
Decoverf.nl
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Watergedragen Verf Koopgids

Watergedragen verf is een veilige en veelgebruikte verf. Lees hier meer over watergedragen verf!

Wat is het voordeel van watergedragen verf?

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van watergedragen verf:

Milieuvriendelijkheid: Watergedragen verf is doorgaans milieuvriendelijker dan oplosmiddelhoudende verf, omdat deze minder vluchtige organische stoffen (VOS) bevat. VOS dragen bij aan luchtvervuiling en kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid en het milieu.

Geur: Watergedragen verf heeft meestal een mildere geur dan oplosmiddelhoudende verf, waardoor het prettiger is om te gebruiken in gesloten ruimtes of in woningen waar mensen wonen of werken.

Snelle droogtijd: Watergedragen verf heeft meestal een kortere droogtijd dan oplosmiddelhoudende verf, waardoor het mogelijk is om meerdere lagen op één dag aan te brengen. Dit kan de projecttijd verkorten.

Eenvoudig schoon te maken: Watergedragen verf is eenvoudig schoon te maken met water en zeep, terwijl oplosmiddelhoudende verf speciale reinigingsmiddelen nodig heeft.

Kleurechtheid: Watergedragen verf heeft over het algemeen een hogere kleurechtheid dan oplosmiddelhoudende verf. Dit betekent dat de kleur minder snel zal vervagen door blootstelling aan licht, wat resulteert in een langer behoud van de kleur van de verf.

Veelzijdigheid: Watergedragen verf kan worden gebruikt op een breed scala aan oppervlakken, waaronder muren, plafonds, houtwerk, metaal en kunststof.

Hoe breng je watergedragen verf aan?

Het aanbrengen van watergedragen verf is over het algemeen vergelijkbaar met het aanbrengen van oplosmiddelhoudende verf. 

Hieronder vindt je enkele algemene stappen voor het aanbrengen van watergedragen verf:

Bereid het oppervlak voor: Het oppervlak waarop je de verf gaat aanbrengen moet schoon, droog en vrij van stof en vuil zijn. Repareer eventuele scheuren, gaten of beschadigingen voordat je begint met verven.

Roer de verf goed door: Roer de verf goed door voordat je begint met schilderen om de pigmenten te mengen en de consistentie te verbeteren.

Gebruik de juiste gereedschappen: Gebruik een geschikte kwast, roller of spuitapparatuur om de verf aan te brengen, afhankelijk van het oppervlak dat je gaat verven.

Breng de verf gelijkmatig aan: Breng de verf gelijkmatig aan in lange, vloeiende bewegingen. Zorg ervoor dat je de verf niet te dik aanbrengt en geen druppels of lopers achterlaat.

Laat de verf drogen: Laat de verf drogen volgens de aanbevolen droogtijd op de verpakking voordat je een tweede laag aanbrengt.

Reinig uw gereedschap: Reinig je gereedschap onmiddellijk na gebruik met water en zeep.

Het is belangrijk om de specifieke instructies op de verpakking van de verf te lezen, omdat verschillende merken en soorten watergedragen verf enigszins verschillende toepassingsmethoden kunnen hebben.

Wat is de beste verf voor binnen?

Er zijn verschillende soorten verf die geschikt zijn voor gebruik binnenshuis, afhankelijk van het oppervlak dat je gaat verven en het gewenste effect. 

Hieronder vindt je enkele veelgebruikte soorten verf voor binnengebruik:

Muurverf: Muurverf is speciaal ontworpen voor gebruik op muren en plafonds. Het is meestal verkrijgbaar in matte, satijnen en glanzende afwerkingen en kan worden gebruikt op gipsplaten, beton, stucwerk, baksteen en andere oppervlakken.

Lakverf: Lakverf is geschikt voor gebruik op houtwerk, zoals kozijnen, deuren en plinten. Het is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, waaronder hoogglans, zijdeglans en mat.

Acrylverf: Acrylverf is veelzijdig en kan worden gebruikt op verschillende oppervlakken, zoals hout, metaal, keramiek en muren. Het droogt snel, heeft weinig geur en is gemakkelijk schoon te maken met water en zeep.

Krijtverf: Krijtverf heeft een matte afwerking en is populair vanwege de rustieke, vintage uitstraling. Het kan worden gebruikt op meubels, muren en accessoires en kan worden opgepoetst voor extra glans.

Behangverf: Behangverf is speciaal ontworpen voor gebruik op behang. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen en kan worden gebruikt om behang dat er vervaagd of saai uitziet nieuw leven in te blazen.

Bij het kiezen van de beste verf voor binnengebruik is het belangrijk om rekening te houden met het oppervlak dat je gaat verven, het gewenste effect en jouw persoonlijke voorkeuren. 

Het is ook belangrijk om te letten op eventuele aanvullende eigenschappen, zoals milieuvriendelijkheid, dekking en duurzaamheid.

Kan gewone verf over watergedragen verf?

Over het algemeen kan gewone (oplosmiddelhoudende) verf over watergedragen verf worden aangebracht, mits de watergedragen verf goed is uitgehard en volledig droog is. Echter, het is meestal niet aanbevolen om dit te doen omdat er een aantal nadelen aan verbonden zijn.

Wanneer je gewone verf over watergedragen verf aanbrengt, kunnen er een aantal problemen optreden, zoals:

Slechte hechting: De oplosmiddelhoudende verf kan slecht hechten aan de watergedragen verf, waardoor de verf kan afbladderen of barsten.

Verkleuring: Sommige oplosmiddelhoudende verf kan verkleuren wanneer het wordt aangebracht over watergedragen verf.

Vervagen: De kleur van de oplosmiddelhoudende verf kan vervagen als het wordt blootgesteld aan de zon of licht, omdat de watergedragen verf eronder de kleur kan beïnvloeden.

Als je besluit om gewone verf over watergedragen verf aan te brengen, is het belangrijk om eerst een test uit te voeren op een klein, onopvallend gebied om te zien hoe de verf zich gedraagt. 

Als de test succesvol is en de verf goed hecht, kun je doorgaan met het schilderen. Het wordt echter aanbevolen om in plaats daarvan op watergedragen verf over te stappen als je wilt overschilderen, aangezien dit de beste resultaten oplevert en minder risico op problemen geeft.

Welk verdunningsmiddel gebruik je bij watergedragen verf?

Bij watergedragen verf wordt geen verdunningsmiddel op oliebasis gebruikt, zoals terpentine of white spirit, omdat deze middelen niet mengen met water en de verf kunnen aantasten. 

In plaats daarvan wordt water gebruikt om watergedragen verf te verdunnen en de consistentie aan te passen.

Watergedragen verf kan worden verdund met schoon water om de viscositeit te verminderen en de verf beter te laten vloeien. Het toevoegen van water kan ook helpen om de verf gelijkmatiger aan te brengen en de droogtijd te verkorten. 

Het is echter belangrijk om de instructies op de verpakking van de verf te volgen voor de aanbevolen verdunningsverhouding, omdat deze kan variëren afhankelijk van het type verf en de gewenste afwerking.

Het is belangrijk om op te merken dat als je water toevoegt aan de verf, de kleur en de dekkracht kunnen worden beïnvloed. Overmatig verdunnen van de verf kan resulteren in een slechtere dekking en kan leiden tot het aanbrengen van extra lagen, wat de kosten en de tijd van het project kan verhogen. 

Daarom is het belangrijk om zorgvuldig te werk te gaan bij het verdunnen van watergedragen verf en het toevoegen van water in kleine hoeveelheden te doen en het te mengen tot de gewenste consistentie is bereikt.

hero illustration

Hoe testen we watergedragen verf?

Om de beste watergedragen verf te ontdekken, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze watergedragen verf-test hebben we 12000 watergedragen verf vergeleken.

illustration

De eerste variabel in onze watergedragen verf-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we data verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze watergedragen verf-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen watergedragen verf-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij de aankoop van de beste watergedragen verf in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 12000 watergedragen verf te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste watergedragen verf op een rij

1. Flexa Strak in de Lak Watergedragen Zijdeglans Wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.7

Flexa Strak in de Lak zijdeglans wit is ideaal om al je deuren, meubels, kozijnen en ander houtwerk in jouw gekozen kleur te schilderen! Deze verf op waterbasis geeft een goed dekkend, hoogwaardig en duurzaam resultaat. Deze witte lak op waterbasis is geschikt om te gebruiken op hout, metaal, kunststof en intacte verf. De lak is kras- en stootvast en dekt optimaal. Klaar je klus in een handomdraai, de lak droogt namelijk snel en geurarm. Anders dan lak op terpentinebasis, zal deze lak niet vergelen Kenmerken Strak eindresultaat Kras- en stootvast Optimale dekking Sneldrogend

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Flexa Strak in de Lak zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.4

Met Strak in de Lak Mat geef je je deuren, kozijnen en overig houtwerk (m.u.v. vloeren en trappen) binnen een frisse nieuwe uitstraling. Deze kwaliteitsverf dekt optimaal, geeft een mooi strak eindresultaat en biedt jarenlange bescherming. Kras- en stootvast Vergeelt niet Optimale dekkend Hecht op iedere verfsoort Rendement Circa 13 m² per liter. Applicatiemethode en structuur van de ondergrond beïnvloeden het rendement. Productinformatie Deze lak is gebruiksklaar. Goed roeren voor verwerking. Droging bij 20°C: Stofdroog na 1 uur Overschilderbaar na 4 uur Doorgehard na 24 uur De laagdikte van de aangebrachte verflaag en de temperatuur beïnvloeden de droging. Des te lager de temperatuur, des te langer de droogtijd en omgekeerd. Maar ook hoe dikker de verflaag, des te langer de droogtijd. Dit product niet verwerken bij temperaturen beneden 10°C. Toepassing Onbehandelde ondergrond: De ondergrond reinigen en ontvetten met een oplossing van Alabastine Verfreiniger in water. In de richting van de houtnerf schuren met schuurpapier korrelgrofte P150-P180 en stofvrij maken. Eén laag Strak in de Lak Grondlak Binnen aanbrengen. Na droging licht schuren en stofvrij maken. Zonodig beschadigingen herstellen met Alabastine Lakplamuur. Na droging licht schuren en stofvrij maken. Opnieuw één laag Strak in de Lak Grondlak Binnen aanbrengen. Na droging licht schuren en stofvrij maken. Afwerken met één of twee lagen Strak in de Lak Binnen Mat. Tussen de lagen schuren met fijn schuurpapier of kunststof schuurpad en stofvrij maken. Dekkende verf- of beitslaag: Slechte delen verwijderen door grof schuren met schuurpapier korrelgrofte P150-P180 en stofvrij maken. De intacte laag reinigen en ontvetten met een oplossing van Alabastine Verfreiniger in water. Daarna de intacte laag dof schuren met korrelgrofte P220-P280 en stofvrij maken. De overgangen rand verlopend schuren naar het kale hout. Het kale hout gronden met één laag of twee lagen Strak in de Lak Grondlak Binnen. Na droging licht schuren en stofvrij maken. Afwerken met twee lagen Strak in de Lak Binnen Mat. Tussen de lagen schuren met fijn schuurpapier of kunststof schuurpad en stofvrij maken. Milieu Zorg voor een goede ventilatie tijdens het schilderen. De gebruiker van dit product dient zich aan de nationale wetten betreffende gezondheid, veiligheid en milieu te houden. Gooi de verfresten niet weg, maar breng ze naar een verzamelpunt voor klein chemisch afval. Veiligheid Voor de meest recente veiligheidsinformatie raadpleeg de etikettekst of het betreffende Material Safety Data Sheet.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Spuitverf Spuitlak Spuitbus blanke lak | transparant gloss

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Spuitverf Spuitlak Spuitbus blanke lak | transparant gloss

 • list plusHet voordeel van deze verf is dat het bestand is tegen UV-straling.
 • list plusEen ander voordeel is dat deze verf waterafstotend is.
 • list plusOok is deze verf makkelijk aan te brengen.

Nadelen Spuitverf Spuitlak Spuitbus blanke lak | transparant gloss

 • list plusEen nadeel van deze verf is dat de prijs/kwaliteit verhouding slecht is.
 • list plusEen ander nadeel is dat deze verf niet duurzaam is.
 • list plusDeze verf laat strepen achter.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.3

Op zoek naar een sneldrogende acrylaat blanke lak die geschikt is voor zowel binnen- als buitengebruik? Zoek niet verder! De Spuitverf Spuitlak Spuitbus blanke lak | transparant gloss heeft alles wat je nodig hebt voor een high gloss finish of beschermlaag voor je geverfde objecten.

Wat dit product echt onderscheidt van andere blanke lakken is dat het niet alleen kras-, schok- en stootvast is, maar ook nog eens stofdroog in slechts 10 minuten! Dat betekent dat je snel klaar bent met je project en het niet lang hoeft te wachten voordat je het kunt gebruiken.

De transparante kleurcode zorgt ervoor dat het product geschikt is voor alle materialen en je geen zorgen hoeft te maken over kleurvervaging. En weet je wat het beste is? Het is super gemakkelijk aan te brengen met de spuitbus. Gewoon even de rode beveiligingsplastiek verwijderen en je kunt beginnen!

Als water-based paint specialist kan ik je vertellen dat dit product echt een topkeuze is voor iedereen die op zoek is naar een snelle en effectieve manier om hun objecten te beschermen en te laten glanzen. Het is ook nog eens milieuvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken met water en zeep.

Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat de geur van de lak nogal sterk kan zijn, dus zorg ervoor dat je de kamer goed ventileert tijdens het aanbrengen. Maar dat is slechts een kleinigheidje in vergelijking met alle voordelen die dit product te bieden heeft.

Dus waar wacht je nog op? Bestel de Spuitverf Spuitlak Spuitbus blanke lak | transparant gloss vandaag nog en transformeer je geverfde objecten in prachtige, glanzende kunstwerken!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

4. Sikkens Binnenlak - Hoogglans betongrijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.8

Sikkens Binnenlak Hoogglans is een aflak op waterbasis die u voor binnen kunt gebruiken. U kunt het met de kwast of roller aanbrengen op onder andere deuren, kozijnen, trappen en plinten. Door de kras- en slijtvastheid van het product biedt het langdurige bescherming van hout. Voor een langdurig perfect professioneel eindresultaat te gebruiken in combinatie met Sikkens Grondverf.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

5. Levis Expert Lak Primer Buiten wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.2

Deze primer is een dekkende grondlaag voor het hout en voor een toepassing buiten. Dit product voorbereidt het hout om geverfd te worden met een lak. Deze primer brengt een uitstekkend grip en een scherp eindresutaat. Het is een soepel product, regelaar van vochtigheid en heeft een goed indringend kracht. Het vormt dus een ideale voorbereiding voor een afwerking met een solventlak.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 21 september in huis

Bekijk prijs

6. 2x Gold chromespray Chrome Spray goud

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen 2x Gold chromespray Chrome Spray goud

 • list plusDeze verf voor binnendeuren is kras- en slijtvast.
 • list plusEen ander voordeel van deze verf is dat het makkelijk aan te brengen is zonder kwaststrepen.
 • list plusDe verf is van hoge kwaliteit.

Nadelen 2x Gold chromespray Chrome Spray goud

 • list plusGeen nadelen aan deze verf voor binnendeuren.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.4

2x Chrome Spray in de kleur goud Inhoud: 200 ml x2 - Voor gebruik binnen- en buitenshuis - Kras-, schok- en stootvast - Stofdroog in 10 minuten. - Transparant mat - 200 ml 2 stuks Materiaal van doeloppervlakHout,Metaal,Glas,Steen,Plastic KleurHelder/transparant Soort verfToplaag AfwerkingHoogglans Bestemd voorBinnen en buiten Kleur goud Inhoud 200 ml 2x Hoe breng je blanke lak aan? Tussen de laklaag NIET schuren. Na 20 minuten de goud lak aanbrengen in meerdere dunne lagen en een beetje “uitnevelen” over de bestaande laklaag. Spuit je te snel de lak dan krijg je een craquelé effect. TIPS OM SPUITVERF TE GEBRUIKEN Plak je voorwerp goed af en bescherm de omgeving met plastic of kranten. Schud de spuitbus zeer goed, minimaal 2-3 minuten. Houd de spuitbus ongeveer 25-30 cm van je project. Als je van te dichtbij spuit, kan de verf gaan druipen. Hoe lang spuitbus schudden? Minimaal 2 min. schudden voor gebruik,zodat de lak zich goed met het drijfgas vermengt. Specificaties Materiaal van doeloppervlak Hout,Metaal,Glas,Steen Kleur Helder/transparant Consistentie Vloeibaar Afwerking Mat Bestemd voor Binnen en buiten Artikelnummer 3005389 Kleur Goud nhoud 200 ml per spuitbus

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

7. Beste Watergedragen Verf voor houtwerk: Levis Muur Binnen Mat Nazomer

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Levis Muur Binnen Mat Nazomer

 • list plusDeze muurverf heeft een hoge dekkingsgraad, waardoor je minder lagen nodig hebt voor een mooi resultaat.
 • list plusDeze verf is watergedragen, wat betekent dat het minder schadelijk is voor het milieu en minder gevaarlijk is om mee te werken.
 • list plusDeze verf heeft een matte afwerking, wat zorgt voor een moderne uitstraling.

Nadelen Levis Muur Binnen Mat Nazomer

 • list plusDe geur van deze verf blijft lang hangen, wat vervelend kan zijn tijdens het schilderen en daarna.
 • list plusDeze verf heeft een matige kwaliteit, waardoor het minder duurzaam kan zijn dan andere muurverven.
 • list plusDeze verf is alleen geschikt voor binnenmuren, wat beperkend kan zijn voor sommige klussen.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
8.8

Op zoek naar een kwalitatieve, matte muurverf met uitstekende dekkracht? Dan is de Levis Muur Binnen Mat Nazomer zeker het overwegen waard. Deze acrylaatverf is niet alleen zeer goed afwasbaar, maar ook makkelijk aan te brengen en spat niet. Bovendien is de verf geurarm en speciaal ontwikkeld voor binnen, maar kan ook buiten toegepast worden.

Wat deze verf echt onderscheidt van andere producten, is dat het beschikbaar is op de verfmengmachine. Hierdoor kan je jouw gewenste kleurcode creëren en zo een unieke uitstraling geven aan je muur. De droogtijd van 4 uur is ook zeker een pluspunt, waardoor je snel weer kunt genieten van je vernieuwde interieur.

Als specialist in Water-Based Paint kan ik je vertellen dat deze verf een uitstekende keuze is voor het schilderen van muren binnenshuis. De Nazomer kleur zorgt voor een warme en gezellige sfeer in huis. Bovendien is de verf duurzaam en gaat het lang mee.

Een nadeel van deze verf kan zijn dat het iets duurder is dan andere opties op de markt. Ook kan het zijn dat je meerdere lagen moet aanbrengen om het gewenste resultaat te bereiken.

Al met al is de Levis Muur Binnen Mat Nazomer een goede keuze als je op zoek bent naar kwalitatieve verf met uitstekende dekkracht en een mooie matte finish. Met de mogelijkheid om je eigen kleurcode te creëren en de duurzame eigenschappen van de verf, kan je zeker een goede investering doen voor de lange termijn.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 8 mei in huis

Bekijk prijs

8. Levis Ambiance Mur Extra Mat carbon

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.2

Levis Ambiance is een uniek assortiment muurverven, lakken en effectverven met een superieure kwaliteit. De Levis Ambiance muurverf heeft alles wat je nodig hebt om een nieuwe look aan je kamer te geven! De nieuwe HD colour technologie brengt elke muur tot leven. Deze unieke formule bevat sterke kleurpigmenten die voor mooie, diepe kleuren zorgen die niet vervagen. De extra matte afwerking van deze muurverf is ideaal om een "gezellig" effect te creëren: het verzacht het licht en geeft een gevoel van intimiteit. Levis Ambiance extra mat is beschikbaar in 54 kleuren. Het Levis Ambiance assortiment is geschikt voor toepassingen op: pleisterwerk gipskartonplaat cementbezetting baksteen ruwe beton cellenbeton betonblokken glasweefsel of reeds geschilderde ondergronden Deze unieke muurverf kan niet alleen binnen gebruikt worden, maar is ook toepasbaar als buiten verf. Voordelen Levis Ambiance: niet-zichtbare penseelstrepen hoge dekkingskracht weinig geur goede afwasbaarheid stabiele kleur uitzonderlijk krasvast. Met Levis Ambiance ben je verzekerd van een perfect uniform en soepel eindresultaat. Belangrijke specificaties: Afwerking: Extra mat Dekvermogen: 12m² / L Op waterbasis Overschilderbaar / beloopbaar: na 4 à 5 uur Hoe breng ik Levis Ambiance muurverf aan? Voordat je Levis Ambiance muurverf aanbrengt is een gedegen voorbereiding van essentieel belang. Nieuwe muren: Het te behandelen oppervlak moet droog, vet- en stofvrij zijn. Indien van toepassing: scheuren, barstjes en gaten opvullen met Polyfilla all-in one. De ondergrond eventueel licht opschuren (bv. pleisterwerk) en grondig ontstoffen. Vervolgens 1 laag Levis Primer Mur & Plafond Gebruik eventueel Levis Primer Mur & Plafond Grijs voor een zuiver rode of bordeaux afwerking en Levis Primer Mur & Plafond Okergeel voor een zuiver gele of groene afwerking. Bij niet coherente ondergronden wordt Levis Isoprim aangeraden als primer. Reeds geschilderde muren: Er is meestal geen primer nodig op oude lagen in goede staat, mits een goede voorbereiding. Indien van toepassing: scheuren, barstjes en gaten opvullen met Polyfilla. Goed hechtende oude lagen afwassen/ontvetten met ammoniakwater (9 delen water en 1 deel ammoniak). Bij krijtende oude verflagen of roet- en nicotinevlekken, 1 laag Levis Isoprim aanbrengen. Slecht hechtende verf wegschuren en de ondergrond stofvrij maken. Breng vervolgens zeker een primer aan op de kale en de herstelde delen voordat je Levis Ambiance muurverf aanbrengt. Tip & advies voor het aanbrengen van Levis Ambiance: Enkele tips voor een goede toepassing: goed roeren voor gebruik, aanbrengen met een kwast of roller en aanbrengen bij temperaturen boven + 10 ° C. Breng 2 tot 3 banen aan in verticale richting, verdeel deze vervolgens in horizontale richting en rol tot slot in één richting verticaal na. De muurverf voelt na enkele uren droog aan en is na 4 à 5 uur overschilderbaar. We raden aan om twee lagen verf aan te brengen. Tip: schuur licht tussen twee lagen (korrel P240) voor het beste resultaat! Om je aanbrengborstel schoon te maken, was je hem eenvoudig uit met water. Bewaar na afloop de verfpot altijd op een vorstvrije plaats. ℹ Gezondheid en veiligheid Bevat: 1,2-benzisothiazol-3(2H)-one en C(M)IT/MIT(3:1). Kan een allergische reactie veroorzaken. Aanraking met de ogen en de huid vermijden en buiten bereik van kinderen bewaren. Dit product bevat maximaal 3 g/l VOS. EU grenswaarde voor dit product (categorie A/a): 30 g/l (2010).

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 7 augustus in huis

Bekijk prijs

9. SPS Unitex -4040- muurverf mat wit mat

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.6

De SPS Unitex 4040 Mat De SPS Unitex 4040 Mat is één van de meest hardlopende en bekendste producten binnen het SPS assortiment. De 4040 is een universele muurverf voor binnen buiten, met een zeer matte uitstraling. De muurverf is op basis van kunstharsdispersie. Dit houdt in dat de SPS Unitex 4040 extreem hard en slijtvast is. De 4040 is in iedere ruimte binnen het huis te gebruiken, zelfs in vochtige ruimtes! Hij is namelijk zeer goed ademend, waardoor vocht door de muren naar buiten kan treden, maar zich afsluit voor vocht van buiten nar binnen. Hierdoor onstaat minder kans op vocht- en schimmelplekken. Gebruik van de SPS Unitex 4040 Mat De SPS Unitex 4040 Mat is een eenvoudig te verwerken product. Deze muurverf afwerklaag heeft namelijk een mooie vloeiing, waardoor je een egaal en streeploos effect overhoudt. De Unitex 4040 is in iedere kleur te verkrijgen, waardoor je altijd een gewenst resultaat kunt behalen. De verf is ook zeer geschikt voor het schilderen van renovatievlies en glasweefsel. Het rendement van de SPS Unitex 4040 Mat is 8m2 per liter. Verwerking van de SPS Unitex 4040 Mat De SPS Unitex 4040 is binnen buiten kwaliteitsproduct. Houdt daarbij rekening met de materiaalkeuze. De SPS Unitex 4040 is zowel te verrollen, als met de kwast aan te brengen. Gebruik hierbij bijvoorbeeld de Anza Micmex voor een mooi, glad resultaat. De muurverf kan het beste nat-in-nat verwerkt worden. Perfecte voorbehandeling van de ondergrond doet u met de SPS Unitex Primer. Naast het rollen of opbrengen met de kwast is de muurverf ook te verspuiten. Zie hieronder de tabel met de geteste resultaten: Spuiten: AIRLESS AIRMIX Nozzel opening: 0.017''-0.019'' 0.017''-0.019'' Druk: ca. 200 bar > 80 bar Luchtdruk: - ca. 1.5 bar Kleuren en verpakkingen van de SPS Unitex 4040 Mat De SPS 4040 Unitex is verkrijgbaar in verpakkingen van 1 liter, 4 liter en 10 liter en af te nemen in het wit in in iedere kleur uit het SPS Color Service System.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

10. Decoverf metallic verf goud, 750ml

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Decoverf metallic verf goud, 750ml

 • list plusDeze metallic verf heeft een prachtige kleur die een sjieke uitstraling geeft aan het plafond.
 • list plusDe verf is van hoge kwaliteit en dekt goed, waardoor het plafond er mooi uitziet.
 • list plusHet is makkelijk aan te brengen en geeft geen kwaststrepen, wat tijd en moeite bespaart.

Nadelen Decoverf metallic verf goud, 750ml

 • list plusDe verf is onpraktisch omdat het in twee lagen moet worden aangebracht, wat extra tijd en moeite kost.
 • list plusEr is geen informatie gegeven over de UV-bestendigheid van de verf, wat belangrijk kan zijn voor plafonds die veel zonlicht krijgen.
 • list plusEr is geen informatie gegeven over de droogtijd van de verf, wat belangrijk kan zijn voor mensen die snel resultaat willen zien.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9.1

Op zoek naar een glanzende gouden verf die gemakkelijk aan te brengen is? Kijk niet verder dan Decoverf metallic verf goud! Dit watergedragen product is perfect voor het opknappen van muren, plafonds, meubels en kozijnen. Met een rendement van 7m2 per blik en droogtijd van 6 uur, kan je snel en gemakkelijk je klus klaren. Zorg ervoor dat je oppervlak goed voorbehandeld is voor optimaal rendement en dat het oppervlak goed schoon is voordat je begint.

Wat maakt Decoverf metallic verf goud anders dan andere soortgelijke producten? Deze verf is niet alleen gemakkelijk aan te brengen, maar het geeft ook een prachtig metallic effect dat je niet vaak vindt in andere verfsoorten. Het is perfect voor het creëren van een unieke en opvallende uitstraling in je huis.

Hoewel de verf niet geschikt is om aan te brengen op onbehandelde houtsoorten, kan het gemakkelijk worden aangebracht op een muur met een zuigende werking. En als je een groot glad oppervlak moet schilderen, is het gemakkelijk om de metallic verf zonder strepen of banen aan te brengen door een viltroller te gebruiken.

Als je nog twijfelt over de kleur, kan je via de website kleurstalen opvragen met echte verf. En als je het blik toch al in handen hebt, kan je vooraf thuis nog de kleur bekijken met behulp van de kleursticker met laag echte verf die op het blik zit.

Over het algemeen is Decoverf metallic verf goud een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een gemakkelijk aan te brengen verf met een opvallend metallic effect. Het is perfect voor het creëren van een unieke en opvallende uitstraling in je huis. Het enige nadeel is dat het niet geschikt is voor onbehandelde houtsoorten, maar als je dit in gedachten houdt, kan je zonder problemen genieten van alle voordelen van deze verf.

Proost op een succesvolle klus met Decoverf metallic verf goud!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van watergedragen verf. Er zijn namelijk 12000 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!