Wat is de beste kit van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 27 september, 2023

Het kopen van een goede kit is een ingewikkelde opdracht. Wat is de beste kit van 2023? Na het testen van 2503 kit kwam de Bison Acrylaatkit - Transparant als beste getest uit onze kit-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de kit, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 kit-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige kit-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste kit

1Score: 9.9
Bison Acrylaatkit - Transparant
Bison Acrylaatkit - Transparant
Bison
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
Benson Kitspatel Voegstrijker Voegenmaatje Set geen kleur
Benson Kitspatel Voegstrijker Voegenmaatje Set geen kleur
Benson
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.9
Handige Kit schrapper & afwerker rood
Beste koop
Handige Kit schrapper & afwerker rood
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.9
Bison Montagelijm - 200gr wit
Bison Montagelijm - 200gr wit
Bison
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.9
Pattex Regenvast wit 300 ml
Pattex Regenvast wit 300 ml
Pattex
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.9
Pattex 2716244 PRO PL200 Polymeer transparant
Pattex 2716244 PRO PL200 Polymeer transparant
Pattex
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.8
TEC7 Montagekit Grijs Patroon
TEC7 Montagekit Grijs Patroon
Tec7
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.8
Bison Acrylaatkit 30 Minuten 150 wit
Bison Acrylaatkit 30 Minuten 150 wit
Bison
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.8
STACK Kit Schraper | 5 5 in 1
STACK Kit Schraper | 5 5 in 1
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.8
Seal-it 110 Uni-Acryl overschilderbaar afdichtings- wit
Seal-it 110 Uni-Acryl overschilderbaar afdichtings- wit
Seal-it
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Kit Koopgids

Met de beste kit bij de hand, ben je altijd klaar voor elke klus! De beste kit biedt een betrouwbare en duurzame oplossing voor het afdichten van kieren, naden en voegen, zodat je projecten probleemloos verlopen.

Soorten kit

Er zijn veel verschillende soorten kit beschikbaar voor verschillende toepassingen en materialen. Hier zijn enkele van de meest voorkomende soorten kit:

 • Siliconenkit: een soort kit op basis van siliconen die flexibel is en bestand is tegen hoge temperaturen en vocht. Men gebruikt het vaak in badkamers, keukens en andere vochtige omgevingen, evenals voor het afdichten van autoruiten.
 • Acrylaatkit: een soort kit op basis van acryl die je gebruikt voor het afdichten van kieren en voegen en voor het opvullen van scheuren in muren en plafonds. Het is meestal overschilderbaar, maar minder flexibel dan siliconenkit.
 • Polyurethaankit: een soort kit op basis van polyurethaan die je doorgaans gebruikt voor het afdichten van voegen en kieren, en voor het lijmen van materialen. Het is duurzaam en heeft een hoge treksterkte, maar is minder flexibel dan siliconenkit.
 • Hybride kit: een soort kit die verschillende soorten polymeren bevat, zoals polyurethaan en siliconen. Het heeft de voordelen van meerdere soorten kit, zoals hoge treksterkte en flexibiliteit.
 • Butylkit: een soort kit die bestand is tegen hoge temperaturen en UV-straling. Je gebruikt het voor het afdichten van dak- en gevelelementen en als beglazingskit.
 • Universele kit: een soort kit die geschikt is voor verschillende materialen en toepassingen, zoals hout, metaal, glas en steen.

Het is belangrijk om de juiste kit te kiezen voor de specifieke toepassing en materialen, om de beste resultaten te behalen en ervoor te zorgen dat de kit goed hecht. Raadpleeg de specificaties en instructies van de fabrikant voor de beste resultaten.

Wat is sterke kit?

Sterke kit is een type kit dat in staat is om een​​zeer hoge treksterkte te bereiken wanneer het is uitgehard. Dit betekent dat het in staat is om een ​​sterke en duurzame verbinding te vormen tussen twee materialen, zoals metaal, glas, hout of kunststof. 

Sterke kit gebruik je in toepassingen waarbij een stevige en betrouwbare verbinding vereist is, zoals bij de productie van meubels, machines en apparatuur.

Er zijn verschillende soorten kit die men als "sterk" beschouwt, afhankelijk van de toepassing en het type materiaal waarmee je de kit verbindt. Sommige van de meest voorkomende soorten kit die als sterk worden beschouwd, zijn polyurethaankit, epoxykit en cyanoacrylaatlijm (ook bekend als superlijm).

Welke kit blijft flexibel?

Een kit die flexibel blijft, is een type kit dat na uitharding zacht blijft en in staat is om te bewegen en mee te rekken zonder te scheuren of los te laten. Dit type kit is vooral handig voor toepassingen waarbij er beweging is tussen de materialen die je verbindt, zoals bijvoegingen en afdichtingen in gebouwen en voertuigen.

Hier zijn enkele veelvoorkomende soorten kit die flexibel blijven:

 • Siliconenkit: een soort kit op basis van siliconen die zeer flexibel is en goed bestand is tegen vocht, warmte en UV-straling. 
 • Acrylaatkit: een soort kit op basis van acryl die na uitharding enigszins flexibel blijft. Het is meestal overschilderbaar, maar minder flexibel dan siliconenkit.
 • Polyurethaankit: een soort kit op basis van polyurethaan die, afhankelijk van de formulering, enigszins flexibel kan zijn. 

Wat is de beste kit voor buiten?

Voor toepassingen buitenshuis is het belangrijk om een ​​kit te kiezen diebestand is tegen de elementen, zoals regen, sneeuw, hitte en kou. Hier zijn enkele van de beste soorten kit voor gebruik buitenshuis:

 • Polyurethaankit: een type kit op basis van polyurethaan dat uitstekend bestand is tegen weersinvloeden en UV-straling, waardoor het een uitstekende keuze is voor gebruik buitenshuis. Het is duurzaam en heeft een hoge treksterkte, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan toepassingen.
 • Butylkit: een type kit op basis van butylrubber dat bestand is tegen extreme temperaturen en UV-straling. Je gebruikt het meestal voor toepassingen zoals afdichting van dak- en gevelelementen, beglazing, en voor het afdichten van scheuren en kieren.
 • Siliconenkit: een type kit op basis van siliconen die bestand is tegen vocht en UV-straling. Het is geschikt voor toepassingen zoals het afdichten van badkamers en keukens, het afdichten van glas in kozijnen en het afdichten van naden en scheuren.
 • MS-polymeerkit: een type kit op basis van MS-polymeer dat bestand is tegen weersinvloeden, UV-straling en vocht. Het is geschikt voor een breed scala aan toepassingen, zoals het afdichten van kozijnen en gevels, het lijmen van dakbedekking en voor het afdichten van scheuren en kieren.

Kan je zelf kitten?

Het is mogelijk om zelf te kitten als je een beetje handig bent en de juiste tools hebt. Kitten is een relatief eenvoudige klus die veel mensen zelf kunnen doen, vooral als het gaat om kleine klussen zoals het afdichten van kieren en voegen in huis.

Om zelf te kitten, heb je in ieder geval de volgende materialen nodig:

 • Kit
 • Kitpistool
 • Afwerkspatel
 • Zeepoplossing of afwasmiddel

Voordat je begint met kitten, is het belangrijk om de ondergrond goed schoon te maken en te ontvetten, zodat de kit goed hecht. Gebruik een zeepoplossing of afwasmiddel om vuil en vet te verwijderen en laat de ondergrond goed drogen.

Vervolgens breng je de kit aan met behulp van het kitpistool. Breng de kit aan in de kier of voeg en gebruik de afwerkspatel om de kit glad te strijken. Vergeet niet om overtollige kit weg te halen en de afwerkspatel regelmatig schoon te maken met de zeepoplossing.

Het is belangrijk om te onthouden dat het aanbrengen van kitenige oefening vereist om de juiste hoeveelheid en gelijkmatige druk te bereiken. Begin daarom met een kleine klus om ervaring op te doen voordat je aan grotere projecten begint.

Als je niet zeker bent van je vaardigheden of als het gaat om een ​​groter project, kan het verstandig zijn om een professional in te huren om de klus te klaren

hero illustration

Hoe testen we kit?

Om de beste kit te vinden, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze kit-test hebben we 2503 kit geanalyseerd.

illustration

De eerste parameter in onze kit-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we gegevens verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze kit-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne kit-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij de aankoop van het meest geschikte kit in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 2503 kit te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste kit op een rijtje

1. Bison Acrylaatkit - Transparant

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.9

Acrylaatkit van Bison is een zeer gemakkelijk verwerkbare afdichtingskit voor het afdichten van voegen, naden, kieren en scheuren. Overschilderbaar na volledige uitharding en strak afmesbaar. Binnen en buiten toepasbaar en vochtbestendig, echter niet geschikt voor blijvend natte plaatsen en niet voor blijvend elastische afdichtingen. UV- en weersbestendig. Hecht op baksteen, (gas)beton, metselwerk, pleisterwerk, hout, glas, keramische tegels, metalen en op hard-pvc.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

2. Benson Kitspatel Voegstrijker Voegenmaatje Set geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.4

Wil jij je kitvoegen professioneel afwerken, maar ben je nog op zoek naar de juiste tools? Dan is de Benson Kitspatel set van 5 delig de oplossing! Met deze spatels van zacht kunststof kan je gemakkelijk en efficiënt kitvoegen afwerken. De spatels hebben verschillende profielen voor diverse afwerkingsvormen en kunnen ook over een grote lengte dezelfde afwerking geven. Bovendien zijn de spatels eenvoudig te reinigen en gemaakt van hoogwaardig flexibel kunststof. Met de Benson Kitspatel set haal jij een onmisbare tool in huis voor iedere klusser. Kenmerken: Set van 5 spatels voor het professioneel afmessen van kitnaden en voegen Gemaakt van hoogwaardig flexibel kunststof Voorzien van verschillende profielen voor diverse afwerkingsvormen Gemakkelijk te reinigen Kan over een grote lengte dezelfde afwerking geven Stappenplan Bij het kitten hebt u naast uw spatel de juiste kit, een kitpistool en een plantenspuit nodig De spuitmond afsnijden op de breedte van de voeg Zonder iets te hoeven afplakken, spuit u de kit in de van tevoren schoongemaakte voeg Daarna besproeit u de kit met water gemengd met zeepsop Zet nu de spatel enigszins schuin op de voeg en duw de kit met lichte druk in de trekrichting erin Verwijder daarbij regelmatig het overtollig materiaal van de natte spatel. Houd de scherpe kant steeds in de richting van de beweging. Door de spatel schuin te houden kunt u kruisingen van voegen makkelijk overbruggen Bij hoekvoegen altijd onder een hoek van 45º naar buiten toe werken. Houd de spatel daarbij altijd vochtig om het vastplakken van de kit te vermijden Tot slot bewerkt u de voegen na met de kleine of de grote ronding. Afhankelijk van die ronding wordt de kit dieper of minder diep in de voeg gedrukt en krijgt deze een optimale zijwaartse hechting Met de Benson Kitspatel set kan je eenvoudig en snel kitvoegen afwerken en ben je verzekerd van een professioneel resultaat. Het gebruik van deze spatels is erg makkelijk en met het bijgevoegde stappenplan ben jij in no-time een expert in het afwerken van kitvoegen. Met deze handige set ben jij klaar voor iedere klus! Zoekwoorden: Benson Kitspatel, kitspatel set, afwerken kitvoegen, professioneel resultaat, spatels van kunststof.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

3. Beste koop: Handige Kit schrapper & afwerker rood

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.7

Productbeschrijving We kennen het allemaal wel, je legt zorgvuldig een lijntje kit neer en probeert deze met je vinger netjes af te werken. Echter, naast vieze vingers loop je tegen allerlei problemen aan waardoor het resultaat er vaak toch niet zo netjes uit komt te zien. Dankzij deze handige kit tool set is dat verleden tijd en hoef je nooit meer met je vinger te proberen om netjes een randje kit af te werken. Met de kitschraper verwijdert u gemakkelijk de kitrandjes of de overgebleven kitresten. Naast het zeer eenvoudig verwijderen van kit kunt u met de 2e tool ook gemakkelijk kit afwerken. Met de afstrijk tool werkt u eenvoudig elk naad/ voeg mooi af. Waarom de Kit Tool set: ✅ Eenvoudig ✅ Tijdbesparend ✅ Kit verwijderen/ Glad strijken ✅ Makkelijk in gebruik ✅ Waterbestendig Specificaties: Afmetingen: 9,8 cm x 5 cm Kleur: Rood Gewicht: ca. 25 gram Materiaal: Plastic Inhoud verpakking: 2x Negatieve hoek schraper (Schraper + Schop)

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 8 februari in huis

Bekijk prijs

4. Bison Montagelijm - 200gr wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bison Montagelijm - 200gr wit

 • list plusDe montagelijm is waterbestendig en elastisch.
 • list plusEen ander voordeel is dat de montagelijm een hoge kwaliteit heeft.
 • list plusDe montagelijm is gemakkelijk aan te brengen.

Nadelen Bison Montagelijm - 200gr wit

 • list plusEen nadeel van de montagelijm is dat het na verloop van tijd hard wordt.
 • list plusDe montagelijm is duur.
 • list plusHet laatste nadeel is dat de montagelijm niet geschikt is voor alle materialen.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.7

Wil je boren, schroeven en spijkeren voorgoed vaarwel zeggen? Bison Montagelijm is het antwoord! Deze lijm is perfect voor het bevestigen van materialen van hout, kunststof, metaal, steen, keramiek en piepschuim op ondergronden van beton, steen, pleisterwerk, hout en spaanplaat. En het beste is dat je geen speciaal gereedschap nodig hebt om het te gebruiken. De lijm is vochtbestendig en warmtebestendig, dus je hoeft je geen zorgen te maken over de duurzaamheid van je project.

Deze tube bevat 200 ml lijm en is geschikt voor allerlei soorten montageklussen. Het gewicht van de tube is 225 g, dus je kunt hem gemakkelijk meenemen naar elke klus. Het merk Bison staat bekend om zijn hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.

Wat Bison Montagelijm echt onderscheidt van andere lijm is het gemak van het gebruik. Je hoeft geen gaten te boren of schroeven te gebruiken, wat tijd en moeite bespaart. Het is ook een geweldige optie als je geen ervaring hebt met klussen en niet weet hoe je gereedschap moet gebruiken.

Als je op zoek bent naar een lijm die snel en gemakkelijk te gebruiken is en die een sterke hechting biedt, dan is Bison Montagelijm de juiste keuze voor jou. Het enige nadeel is dat het niet geschikt is voor het bevestigen van zware voorwerpen.

Persoonlijk ben ik erg tevreden over Bison Montagelijm. Het heeft me veel tijd en moeite bespaard bij het doen van klussen in huis en ik raad het aan aan iedereen die op zoek is naar een handig en betrouwbaar product.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 20 september in huis

Bekijk prijs

5. Pattex Regenvast wit 300 ml

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.3

Ben je op zoek naar een voegkit die bestand is tegen regenachtige omstandigheden? Dan is de Pattex Regenvast wit 300 ml een goede keuze voor jou. Deze voegkit is speciaal ontworpen om te weerstaan aan harde regen en vochtige omgevingen, waardoor het een geweldige optie is voor gebruik buitenshuis.

De kit is gemaakt van acrylaat en bevat 300 ml inhoud, waardoor het gemakkelijk te gebruiken is op verschillende materialen, zoals hout, metaal en steen. De Pattex Regenvast wit is ook gemaakt door een gerenommeerd merk, waardoor je er zeker van kunt zijn dat je een betrouwbaar product koopt.

Wat deze kit onderscheidt van andere voegkitten is de regenbestendige functie. Dit betekent dat het in staat is om zijn kracht en duurzaamheid te behouden, zelfs bij blootstelling aan zware regenval. Hierdoor is het een perfecte optie voor het afdichten van ramen, deuren en andere externe gebieden.

Echter, de Pattex Regenvast wit is niet geschikt voor gebruik in gebieden die constant onder water staan. Het is ook belangrijk om te onthouden dat deze kit alleen geschikt is voor gebruik op schone, droge oppervlakken. Zorg ervoor dat je het oppervlak goed schoonmaakt en droogt voordat je de kit aanbrengt.

Over het algemeen, als je op zoek bent naar een betrouwbare voegkit die bestand is tegen regenachtige omstandigheden, dan is de Pattex Regenvast wit 300 ml een geweldige keuze. Het is gemakkelijk te gebruiken, duurzaam en betrouwbaar. Het enige nadeel is dat het niet geschikt is voor gebieden die constant onder water staan.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 12 juli in huis

Bekijk prijs

6. Pattex 2716244 PRO PL200 Polymeer transparant

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.2

Bijzondere kenmerken Pattex PL200 is een hoogwaardige montagekit geschikt voor alle montageklussen zelfs de zwaarste. Bruikbaar voor binnen en buiten en dit met bijna alle materialen. Sterke aanvangshechting, zelfs op natte ondergronden. Montagekit met hoge aanvangshechting geschikt voor alle zware montageklussen in en rondom het huis. De lijm is geschikt voor alle materialen en alle omstandigheden. VOORDELEN Montagekit voor binnen en buiten · Hoge aanvangshechting tot 350 kg/m2 · Alle materialen · Sterke hechting · Bruikbaar op natte oppervlakken · Temperatuurbestendig: -30°C to +80°C · UV-bestendig · Extra flexibel · Vullend vermogen · Krimpt niet · Overschilderbaar · Oplosmiddelvrij GEBRUIK 1. Zorg vóór het aanbrengen van de lijm dat het oppervlak schoon, droog en vrij is van vet en behang. 2. Als je een koker gebruikt: open het met een snijmes, bevestig vervolgens de spuitmond en snijd deze open op de gewenste breedte. Plaats het koker daarna in het pistool. 3. Afhankelijk van de grootte en vorm van het voorwerp dat je wilt lijmen, kan je de lijm in strepen of druppels aanbrengen. Je hoeft de lijm slechts op één van beide oppervlakken aan te brengen. 4. Als je na plaatsing van het voorwerp niet tevreden bent over de positie, heb je nog 10 minuten de tijd om wijzigingen aan te brengen. Druk stevig aan zodra je tevreden bent over de positie van het voorwerp om een goede hechting te garanderen. 5. Overtollige lijm kan je gemakkelijk wegvegen met een natte spons. 6. Laat het voorwerp bij een temperatuur tussen de +5°C en +40°C rusten (tot 48 uur voor zware voorwerpen), zodat de verbinding zijn definitieve sterkte kan bereiken. Specificaties Geschikt voor de volgende materialen: · Metaal · Spiegels · Glas · Tegels · Kunstoffen · Hout · Steen · Gips · Baksteen · Cement · Styropor · Keramiek * Niet geschikt voor PE, PP, Teflon® en acrylglas.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. TEC7 Montagekit Grijs Patroon

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen TEC7 Montagekit Grijs Patroon

 • list plusDeze kit is blijvend elastisch, waardoor het bestand is tegen trillingen en bewegingen.
 • list plusDeze kit is waterbestendig, waardoor het geschikt is voor gebruik in vochtige omgevingen.
 • list plusEen voordeel van deze kit is dat het van hoge kwaliteit is en geschikt is voor professioneel gebruik.

Nadelen TEC7 Montagekit Grijs Patroon

 • list plusEen nadeel van deze kit is dat het niet geschikt is voor gebruik op poreuze oppervlakken.
 • list plusDeze kit heeft een lange droogtijd, waardoor het langer duurt voordat het project voltooid is.
 • list plusDeze kit is niet geschikt voor gebruik op materialen die gevoelig zijn voor oplosmiddelen.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.4

Ben je op zoek naar een kit die op bijna alle ondergronden hecht zonder kunststoffen, piepschuim, en spiegels aan te tasten? Dan is TEC7 Montagekit Grijs Patroon de oplossing voor jou! Deze kit is sterk UV-bestendig en schimmelbestendig, waardoor het ideaal is voor vochtige omstandigheden, zelfs onder water. Het beste van alles? Het kan worden overschilderd met de meeste verven en is bestand tegen zout water.

Met een verspuitbaarheid van 140 g/min bij 5 bar/ 3 mm/ 23°C, huidvorming van 8 minuten bij 23°C 50% R.V. en doorharding van 24 uur tot 6 mm bij 23°C 50% R.V., kan deze kit niet worden overtroffen. En met een rek bij breuk van meer dan 350%, is het een van de meest flexibele kiten die er zijn.

Het enige nadeel is dat het 25 minuten duurt voordat het kleefvrij is bij 23°C 50% R.V. en dat het na uitharding een volumekrimp van minder dan 3% heeft. Maar deze kleine nadelen wegen niet op tegen de voordelen van dit product.

Al met al is de TEC7 Montagekit Grijs Patroon een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en duurzame kit. Of je nu een professional of een doe-het-zelver bent, deze kit zal aan al je behoeften voldoen.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Bison Acrylaatkit 30 Minuten 150 wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.8
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
7.9

Op zoek naar een snelle oplossing voor het afdichten van voegen, naden, kieren en scheuren? Dan is de Bison Acrylaatkit 30 Minuten 150 wit het antwoord op je gebeden! Deze kit heeft namelijk een supersnelle droogtijd van slechts 30 minuten, waardoor je al snel weer verder kunt met je klus. Bovendien is de kit binnen en buiten toepasbaar en UV- en weerbestendig. Handig als je de kit wilt gebruiken voor bijvoorbeeld het afdichten van raamkozijnen of dakgoten. Een ander voordeel is dat de kit temperatuurbestendig is van -20 tot +80 graden Celsius en vochtbestendig. Let wel op: de kit is niet geschikt voor blijvend natte plaatsen.

De Bison Acrylaatkit hecht op verschillende materialen, waaronder baksteen, metselwerk, hout, glas, keramische tegels, metalen en hard-pvc. Hierdoor is de kit breed inzetbaar voor verschillende klussen in huis. Het is wel belangrijk om te weten dat de kit niet geschikt is voor blijvend natte plaatsen. Gebruik de kit daarom niet voor bijvoorbeeld het afdichten van een lekkende kraan.

Wat deze kit uniek maakt, is de snelle droogtijd van slechts 30 minuten. Hierdoor is het mogelijk om snel verder te gaan met je klus en hoef je niet lang te wachten tot de kit is uitgehard. Bovendien is de kit strak afmesbaar, wat zorgt voor een net resultaat.

Mijn persoonlijke mening is dat de Bison Acrylaatkit 30 Minuten 150 wit een goede keuze is als je snel een voeg wilt afdichten. Het is belangrijk om wel rekening te houden met de beperkingen van de kit en deze niet te gebruiken voor blijvend natte plaatsen. De kit is daarnaast goed te gebruiken voor verschillende materialen en heeft een net resultaat.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 28 september in huis

Bekijk prijs

9. STACK Kit Schraper | 5 5 in 1

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Vieze kitranden zijn verleden tijd met de 5 in 1 Kit Schraper van STACK. Met deze tool verwijder je oude kitranden en werk je nieuwe kitranden in een handomdraai netjes af! Elke doe-het-zelver of beroepsklusser komt ze wel eens tegen; smerige of versleten kitranden. Waar vieze kitranden uiteraard een onsmakelijk gezicht zijn, kunnen deze ook voor lekkages zorgen. Met de STACK Kit Schraper verwijder je in een handomdraai de oude kitranden doormiddel van de RVS schraper en het RVS mesje. De nieuwe kitranden werk je gemakkelijk, en in iedere gewenste vorm, af met de 5 bijgeleverde afstrijkrubbers. Zonder vieze vingers! In vergelijking tot de STACK Kit Schraper 3 in 1, is deze STACK Kit Schraper 5 in 1 uitgerust met een speciale tool om een gebruikte kit tube te ontstoppen. Zo is de tube weer direct klaar voor gebruik. Ook is de 5 in 1 variant voorzien van een scherp mesje om gemakkelijk nieuwe kit tubes open te maken. Kortom; zeker de upgrade waard! Specificaties Merk: STACK Inhoud Verpakking: Kit Schraper 5 in 1 Kleur: Zwart, Wit en Groen Materiaal: RVS, Siliconen en Plastic Afmetingen: 20 x 4 x 3 cm Gewicht: 110 gram Copyright © Deze productbeschrijving en afbeeldingen zijn gemaakt door STACK en mogen niet zonder toestemming verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

10. Seal-it 110 Uni-Acryl overschilderbaar afdichtings- wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.5

Seal-it® 110 UNI-ACRYL is een hoogwaardige, professionele en universeel overschilderbare afdichtingskit, vul- en reparatiemiddel, op basis van acrylaat dispersie technologie, welke uithardt door waterverdamping uit de massa en zich vormt tot een duurzaam permanent plasto-elastisch blijvend rubber.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van kit. Er zijn immers 2503 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!