De Bestenu Acrylaatkit Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 09/29/2020


Je hebt acrylaatkit nodig, maar waar let je nu precies op bij de aankoop hiervan? Daar kom je in deze koopgids achter.

Wat is het verschil tussen acrylaatkit en siliconenkit?

hide product content

Beide producten gebruik je om mee af te dichten en ze lijken bovendien ook op elkaar. De twee worden daarom vaak verward. Ze hebben echter verschillende eigenschappen en worden voor andere doeleinden gebruikt.

Acrylaatkit droogt wat sneller, is overschilderbaar en is daarom ideaal om kieren, scheurtjes en naden in bijvoorbeeld stucwerk te dichten. **Siliconenkit daarentegen is elastischer en waterwerender **waardoor deze kit beter geschikt is voor gebruik in de badkamer om tegels mee te voegen. De meeste goede sanitairkit is gemaakt van siliconen.

Hoe lang moet acrylaatkit drogen?

hide product content

Hoe een acrylaatkit moet drogen voordat je er overheen kunt schilderen, hangt af van het merk van de kit. De droogtijd moet altijd op de verpakking te vinden zijn. Weet je het niet zeker, ga dan altijd uit van een droogtijd van 24 uur: je laat het beter te lang laten drogen dan te kort.

Hoe verwijder ik acrylaatkit?

hide product content

Acrylaatkit is heel goed te verwijderen met alcohol. Gebruik daarnaast een klein plastic mesje of een ander hard voorwerp. Wees echter wel voorzichtig: je wilt de ondergrond niet beschadigen. Een goed schuurblok of schuurpapier helpt ook bij het verwijderen van acrylaatkit, maar ook hier is voorzichtigheid geboden.

Waar gebruik ik acrylaatkit voor?

hide product content

Acrylaatkit is ideaal om gaten, kieren, scheuren en naden mee te dichten op plaatsen waar vocht niet komt. Denk bijvoorbeeld aan het stucwerk aan de binnenmuren. Ook voor het voegen van tegels gebruik je acrylaatkit, alsook voor het afdichten van gipsmuren en kozijnen.

Hoe gebruik ik acrylaatkit?

hide product content

Als eerste zorg je ervoor dat de ondergrond stof- en vetvrij is; hierdoor hecht de kit beter. Gebruik hiervoor een goede ontvetter. Snijd het tuitje van de koker af, en plaats deze in de kitspuit. Knijp in de hendel totdat er kit uit het tuitje komt. Vergeet de rem er niet af te halen, anders blijft er kit uit het tuitje komen. Probeer in één vloeiende beweging te kitten.

Gebruik je vinger om de kit glad te strijken. Veeg je handen schoon met een doek en herhaal het proces. Ga vooral niet te snel: hierdoor maak je sneller fouten en deponeer je de kit minder recht en egaal. Ook bij het aanbrengen van kit geldt: oefening baart kunst. Hoe meer je het doet, hoe sneller je het onder de knie krijgt.

Hoe komt deze leuke Acrylaatkit ranglijst tot stand..?

De wereld veranderd snel.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste Acrylaatkit ook!

Vroeger ging je naar een winkel om advies te krijgen over Acrylaatkits, maar nu assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Acrylaatkits die te koop zijn in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke Acrylaatkits het best verkopen.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Acrylaatkits stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Artikelen vergelijkbaar aan Acrylaatkits

De beste Acrylaatkits in een handige lijst

Product informatiePlus or Show more

Seal-it 115 Top-Acryl is een hoogwaardig, professioneel en overschilderbaar afdichtings- en vulmateriaal voor binnen en buiten, op basis van acrylaat dispersie. Na het aanbrengen vormt het materiaal zich tot een plasto-elastisch blijvend rubber, doordat het water uit de massa verdampt. Toepassingen: Speciaal ontwikkeld voor het buiten / exterieur afdichten van aansluitvoegen, naden en kieren, zoals langs / tussen kozijnen, puien, luik- en deurdelen, overstekken, boeiboorden, dakkapellen, luifels, erkers, borstweringen. Aansluitvoegen, naden en kieren binnen / interieur afdichten, zoals langs / tussen wanden, muren, plafonds, plinten, latten, schorten, trappen, gipsplaten, sierlijsten, profielen, ornamenten, panelen, vensterbanken enz. Scheuren, (krimp)naden, kieren, spijker- en schroefgaten dichten en vullen op vele ondergronden, zoals hout, multi-en triplex, hard-en zachtboard, pleister-, stuc- en metselwerk, (gas)beton, (kalkzand)steen, gips, metaal. Aansluitingen tussen metaaldelen afdichten in luchtkanalen-, carrosserie-, trailer-, scheeps- en containerbouw.

1. Seal-it 115 overschilderbaar afdichtings- en vulmateriaal voor binnen en buiten Top-Acryl wit


Product informatiePlus or Show more

Seal-it® 125 PLASTER-FILL is een professionele hoogwaardig direct overschilderbare acrylaat, Speciaal ontwikkeld voor het vullen, dichten en repareren van (krimp)naden, scheuren, spijker- en schroefgaatjes, doorvoeringen, (vrees)sleuven in muren, plafonds, wanden, plinten, platen, panelen, (sier)lijsten en meer. Speciaal ontwikkeld als krimpvrij ultra-lichtgewicht vulmiddel tot 12 mm laagdikte. Direct overschilderbaar met synthetische- en watergedragen verfsystemen. Lichtgewicht Gipsplaten Vuller. Toepassingen Speciaal ontwikkeld voor het vullen, dichten en repareren van (krimp)naden, scheuren, spijker- en schroefgaatjes, doorvoeringen, (vrees)sleuven in muren, plafonds, wanden, plinten, platen, panelen, (sier)lijsten en meer. Uitstekend geschikt voor het uitvlakken van oppervlaktebeschadigingen, zoals krassen, barsten, (boor)gaten, reparatie- en herstelwerkzaamheden aan muren, wanden en plafonds, tijdens renovatie en onderhoud. Ideaal geschikt voor gipskarton(platen), hout, steen, beton, verfsystemen, pleister, metsel-, stuc- en spacwerk. Voor een optimaal resultaat dient het product zonder druk te worden aangebracht. Eigenschappen Ultra lichtgewicht en vrijwel krimpvrij tot 12 mm laagdikte. Kant en klaar, direct en uitstekend verwerkbaar. Overschilderbaar met watergedragen en synthetische verven. Schuurbaar na volledige uitharding. Vrijwel geurloos, oplosmiddel-, isocyanaat- en siliconen vrij. Non-corrosief t.o.v. metalen. Gereedschap is eenvoudig te reinigen d.m.v. water. Binnen en buiten toepasbaar, mits de eerste vijf uur droog na applicatie. Weerbestendig na volledige uitharding, ongeschikt voor permanente waterbelasting. Applicatie condities Verwerkingstemperatuur van +5°C tot +35°C. Op draagkrachtige, verdraagzame, zuivere, schone, vet- en stofvrije ondergronden, poreuze, zuigende / open ondergronden hoeven niet volkomen droog te zijn. Hechtvlakken / ondergronden ontdoen van loszittende bestandsdelen, voor een draagkrachtige ondergrond. Vette en / of verontreinigde ondergronden goed ontvetten / reinigen met Seal-it® 510 CLEANER. Zeer poreuze, zuigende / open ondergronden, zoals gipsblokken, (gas)beton, (kalkzand)steen en metselwerk gelijkmatig met kwast voorstrijken met een mengsel van 1 deel Seal-it® 125 PLASTER-FILL en 2 delen water. Wij adviseren vooraf te testen op hechting, materiaal-en verf-verdraagzaamheid. Glad en strak afwerken met een nat plamuurmes.

2. Seal-it 110 Uni-Acryl wit


Product informatiePlus or Show more

Bison Polymax Express is geschikt om te lijmen, te monteren en af te dichten van vrijwel alle (bouw)materialen op vrijwel alle ondergronden (zowel gladde, poreuze als niet-poreuze ondergronden). Lijmen: o.a. glas, steen, natuursteen, beton, pleisterwerk, vele kunststoffen, hout, spaanplaat, trespa, ijzer, aluminium, zink, staal, RVS en andere metalen, keramische tegels, kurk en spiegels. Monteren: o.a. plinten, schroten, lattenwerk, vensterbanken, drempels, boeiboorden, plaatmateriaal, isolatiemateriaal, gipsplaten, polystyreenornamenten en sierlijsten. Afdichten: o.a. binnentoepassingen bij (kunststof) kozijnen, traptreden, plinten, vensterbanken, drempels en gipsplaten. Tevens geschikt voor het afdichten van scheuren in wanden en plafonds. Niet geschikt voor polyethyleen (PE), polypropyleen (PP), PTFE en bitumen. Bison Polymax Express Super snelle eindsterkte opbouw Zeer hoge eindsterkte Blijvend elastisch Binnen en buiten toepasbaar Overschilderbaar (vooraf testen) Goed vullend vermogen Temperatuurbestendig van -40�C tot +100�C UV-, water- en weerbestendig 100% lijm (krimpvrij) Hecht op licht vochtige ondergronden Oplosmiddelvrij Uitstekende hechting zonder primer Zuurvrij, reukloos Met hersluitbare tuit Huidvormingstijd: ca. 15 minuten Handvasttijd: ca. 30 minuten Doorhardingssnelheid: ca. 2 mm/24 uur Eindsterkte: maximale eindsterkte wordt bereikt na ca. 4 uur Vochtbestendigheid: Zeer goed Waterbestendigheid: Goed Temperatuurbestendigheid: Van -40�C tot +100�C. UV-bestendigheid: Zeer goed Chemicali�nbestendigheid: Zeer goed Overschilderbaarheid: Overschilderbaar met zowel acryl- als alkydverf. Bij het overschilderen met alkydverf kan het zo zijn dat de verf langzamer droogt. We adviseren om dit altijd vooraf te testen. Elasticiteit: Zeer goed Vullend vermogen: Zeer goed Vlekken/resten van de Bison Polymax Express verwijdert u door de natte lijmresten direct te verwijderen met terpentine. Opgedroogde lijmresten zijn alleen mechanisch te verwijderen. Handen reinig je gemakkelijk met wipes Aandachtspunten: Genoemde droogtijden zijn gebaseerd op de verlijming van minimaal ��n poreus materiaal en een lijmlaag met een dikte van ca. 1 mm. Bij de verlijming van twee niet-poreuze materialen en/of een dikkere lijmlaag, dient rekening te worden gehouden met aanzienlijk langere droogtijden.

3. Bison Polymax Express Wit (tube 165 gram)


Product informatiePlus or Show more

Elastofill is een elastische voegkit. Verhardt snel tot een rubberachtige massa met een duurzame en zeer hoge elasticiteit. Is geschikt voor het opstoppen van barsten en voegen in bouwwerken, zoals voegen tussen vensters en deuromlijsting en metselwerken.

4. Mathys Elastofill Acrylaatkit - Wit - 310 ml


Product informatiePlus or Show more

Zwaluw Acrylaatkit Exterieur voor het dichten van aansluitvoegen en naden die een beweging moeten kunnen opnemen als er geen water voordurend in/op de voeg blijft staan. Direct na het aanbrengen regenbestendig. Voor binnen en buiten.

5. Zwaluw Acrylaatkit Exterieur - Bruin - 310 ml


Product informatiePlus or Show more

Zwaluw Acryl Exterior+ is speciaal ontwikkeld voor het afdichten van aansluitvoegen tussen vensterbanken, trappen, plafonds, wanden, plinten, gasbetonplaten, gipsplaten, kalkzandsteen, houten en metalen kozijnen, beton en metselwerk. Voor interieur en exterieur gebruik. Omdat de afdichtingskit na aanbrengen snel regenbestendig is, zijn er minder beperkingen in verband met de weersomstandigheden. Snel regenbestendig na aanbrengen Voor interieur en exterieur gebruik Hoge rek bij breuk en hoge toelaatbare vervorming Overschilderbaar met de meeste watergedragen en synthetische verven Hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs licht vochtige ondergronden Vrijwel reukloos Gemakkelijk aan te brengen/te reinigen Niet corrosief t.o.v. metalen Uitstekende verwerkingseigenschappen In ongeopende originele verpakking, tussen +5°C en +25°C, tot 18 maanden houdbaar na productiedatum mits bewaard op een droge plaats.

6. Acrylaatkit - Zwaluw Acryl Exterior+ - Den Braven - 310 ml - Grijs


Product informatiePlus or Show more

Hercuseal Superior Indoor 110 is een hoogwaardige acrylaatkit op basis van een acrylaatdispersie. Na het aanbrengen vormt het product een zacht plasto-elastische rubber door verdamping van het water uit de kit. Toepassingsgebieden: Hercuseal Superior Indoor 110 is speciaal ontwikkeld voor het afdichten van aansluitvoegen tussen trappen, wanden, plafonds, plinten, vensterbanken, houten en metalen kozijnen, beton en metselwerk. Voordelen: Lage modulus, hoge bewegingsopname. Overschilderbaar met watergedragen en synthetische verven. Hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs licht vochtige, ondergronden. Binnen en buiten* toepasbaar. Vrijwel reukloos. Gemakkelijk aan te brengen/te reinigen. Niet corrosief t.o.v. metalen. Houdbaarheid: In ongeopende originele verpakking, tussen +5°C en +25°C, tot 18 maanden houdbaar na productiedatum mits bewaard op een droge plaats.

7. Hercuseal Acrylaatkit - Superior Indoor 110 - grijs


Product informatiePlus or Show more

Super Acrylaat Schilderskit voorkomt de oorzaak van craqueleren en zorgt voor een perfecte kitnaad. Dit alles zonder in te boeten aan andere belangrijke eigenschappen, zoals elasticiteit en verwerkbaarheid. Bison Super Acrylaat Schilderskit is onmisbaar 'anti-crack gereedschap' voor het afwerken van onder meer plafond- en wandaansluitingen, deur- en raamkozijnen, vensterbanken, trappen, plinten, gipsplaten en doorvoerleidingen. Door de elasticiteit is Super Acrylaat Schilderskit ook geschikt voor het afdichten van (werkende) scheuren en barsten in muren en de sleutel tot een geslaagd schildersresultaat. Producteigenschappen: Direct overschilderbaar. Anti-crack; craqueleert niet. Geen verkleuring van de verf. Zeer geschikt voor ��n laag dekkende verven. Strak af te messen. Helderwit en kleurvast. UV- en weerbestendig. Schuurbaar. Temperatuurbestendig van -20�C tot +75�C.

8. Bison Super acrylaat schilderskit wit A2 300 ml


Product informatiePlus or Show more

Creëer extreem strakke kitranden in een handomdraai. Zelfs de meest onervaren klusser kan nu kitten als een professional! Oude vieze kitnaden zijn niet alleen lelijk, maar kunnen ook voor vervelende problemen zorgen. Niemand zit te wachten op lekkage en tocht door kieren en naden. Een professional inhuren is kostbaar en met de standaardoplossing voor thuis, krijg je ongelijke hobbelige kitnaden. Wie kent het niet? Snel kitten en dan kliederen met water een zeepsop om de kitnaad glad te strijken. Of eerst alles moeten afplakken om die perfecte kitnaad te maken. Dit is met de Kit Applicator gelukkig verleden tijd. Spuit simpelweg de kit op de gewenst plek en klaar! Bespaar tijd en geld en geniet van strakke, gelijkmatige kitnaden. Onze 14-delige Kit Applicator set bestaat uit verschillende formaat mondjes die speciaal zijn gemaakt voor afdichtingsklus met kit. Er is altijd een perfect formaat voor elke klus. Gebruik het voor het afdichten van voegen of scheuren en voorkom het binnendringen van water, koude lucht, stof, vervuiling, insecten en lawaai. Afmetingen: 5mm, 6mm, 7mm, 9mm, 10mm, 12mm, 13mm, 16mm, 20mm, 25mm, 26mm, 28mm, 30mm, 35mm Materiaal: Roestvrij staal

9. 14-delige Kit Set Professional


Product informatiePlus or Show more

Blijvend elastisch, supersterk, oplosmiddelvrij en ongevoelig voor schimmel. Water, UV- en weerbestendig. Uitstekende hechting zonder primer. Lijmtoepassing: lijmen van glas, spiegels, vele kunststoffen, steen, natuursteen, beton, hout, ijzer. Montagetoepassing: plinten, schroten, lattenwerk, vensterbanken, drempels, gevelplaten, isolatieplaten, gipsornamenten en sierlijsten. Afdichtingtoepassing: voegen, naden en kieren in badkamers en keukens, reparaties bij daken, goten en schoorstenen en topafdichting bij beglazing.

10. Poly Max® Original 300 g transparant


Artikelen vergelijkbaar aan Acrylaatkits


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Acrylaatkits. Er zijn namelijk 80 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en ga je straks de beste Acrylaatkit kopen.