Bestenu

Wat is de beste acrylaatkit van mrt. 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 maart, 2023

Het kopen van een goede acrylaatkit is een moeilijke opdracht. Wat is de beste acrylaatkit van 2023? Na het testen van 256 acrylaatkit kwam de Bison Acrylaatkit - 310 ml wit als beste getest uit onze acrylaatkit-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de acrylaatkit, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 acrylaatkit-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame acrylaatkit-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste acrylaatkit

1Score: 10
Bison Acrylaatkit - 310 ml wit
Beste Acrylaatkit voor buiten gebruik
Bison Acrylaatkit - 310 ml wit
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
Zwaluw - Den Braven -Acryl wit
Zwaluw - Den Braven -Acryl wit
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
Zwaluw Acrylaatkit wit
Zwaluw Acrylaatkit wit
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
Bison super acrylaat schilderskit wit
Bison super acrylaat schilderskit wit
Bison
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.6
Bison Acrylaatkit - 310 ml grijs
Beste Acrylaatkit voor beglazing
Bison Acrylaatkit - 310 ml grijs
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.5
Zwaluw Den Braven Acryl-W Acrylaatkit zwart
Zwaluw Den Braven Acryl-W Acrylaatkit zwart
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.4
Bison polymax high tack express wit
Bison polymax high tack express wit
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.4
Zwaluw acrylaatkit Anti-Crack wit
Zwaluw acrylaatkit Anti-Crack wit
Zwaluw
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.4
Zwaluw acrylaatkit Anti-Crack wit overschilderbaar
Zwaluw acrylaatkit Anti-Crack wit overschilderbaar
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.3
Bison Polymax High Tack Universeelkit wit
Bison Polymax High Tack Universeelkit wit
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Acrylaatkit Koopgids

Je hebt acrylaatkit nodig, maar waar let je nu precies op bij de aankoop hiervan? Daar kom je in deze koopgids achter.

Wat is het verschil tussen acrylaatkit en siliconenkit?

Beide producten gebruik je om mee af te dichten en ze lijken bovendien ook op elkaar. De twee worden daarom vaak verward. Ze hebben echter verschillende eigenschappen en worden voor andere doeleinden gebruikt.

Acrylaatkit droogt wat sneller, is overschilderbaar en is daarom ideaal om kieren, scheurtjes en naden in bijvoorbeeld stucwerk te dichten. Siliconenkit daarentegen is elastischer en waterwerender waardoor deze kit beter geschikt is voor gebruik in de badkamer om tegels mee te voegen. De meeste goede sanitairkit is gemaakt van siliconen.

Hoe lang moet acrylaatkit drogen?

Hoe een acrylaatkit moet drogen voordat je er overheen kunt schilderen, hangt af van het merk van de kit. De droogtijd moet altijd op de verpakking te vinden zijn. Weet je het niet zeker, ga dan altijd uit van een droogtijd van 24 uur: je laat het beter te lang laten drogen dan te kort.

Hoe verwijder ik acrylaatkit?

Acrylaatkit is heel goed te verwijderen met alcohol. Gebruik daarnaast een klein plastic mesje of een ander hard voorwerp. Wees echter wel voorzichtig: je wilt de ondergrond niet beschadigen. Een goed schuurblokof schuurpapier helpt ook bij het verwijderen van acrylaatkit, maar ook hier is voorzichtigheid geboden.

Waar gebruik ik acrylaatkit voor?

Acrylaatkit is ideaal om gaten, kieren, scheuren en naden mee te dichten op plaatsen waar vocht niet komt. Denk bijvoorbeeld aan het stucwerk aan de binnenmuren. Ook voor het voegen van tegels gebruik je acrylaatkit, alsook voor het afdichten van gipsmuren en kozijnen.

Hoe gebruik ik acrylaatkit?

Als eerste zorg je ervoor dat de ondergrond stof- en vetvrij is; hierdoor hecht de kit beter. Gebruik hiervoor een goede ontvetter. Snijd het tuitje van de koker af, en plaats deze in de kitspuit. Knijp in de hendel totdat er kit uit het tuitje komt. Vergeet de rem er niet af te halen, anders blijft er kit uit het tuitje komen. Probeer in één vloeiende beweging te kitten.

Gebruik je vinger om de kit glad te strijken. Veeg je handen schoon met een doek en herhaal het proces. Ga vooral niet te snel: hierdoor maak je sneller fouten en deponeer je de kit minder recht en egaal. Ook bij het aanbrengen van kit geldt: oefening baart kunst. Hoe meer je het doet, hoe sneller je het onder de knie krijgt.

hero illustration

Hoe testen we acrylaatkit?

Om de beste acrylaatkit te ontdekken, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze acrylaatkit-test hebben we 256 acrylaatkit vergeleken.
illustration
Het eerste criterium in onze acrylaatkit-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig externe expertwebsites waar we data verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze acrylaatkit-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen acrylaatkit-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte acrylaatkit in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 256 acrylaatkit te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste acrylaatkit in een oogopslag

1 - Bison Acrylaatkit - 310 ml wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

1. Beste Acrylaatkit voor buiten gebruik: Bison Acrylaatkit - 310 ml wit

Voordelen

 • list plusHet voordeel van deze acrylaatkit is dat het zeer goed geschikt is voor het afdichten van kleinere gaten.
 • list plusEen ander voordeel van de acrylaatkit is dat het blijvend elastisch is en niet verouderd.
 • list plusNog een voordeel van de acrylaatkit is dat het handig in gebruik is en duurzaam.

Nadelen Bison Acrylaatkit - 310 ml wit

 • list plusEen nadeel van de acrylaatkit is dat het redelijk prijzig is.
 • list plusEen ander nadeel van de acrylaatkit is dat het niet geschikt is voor grotere openingen.
 • list plusNog een nadeel van de acrylaatkit is dat het lastig te verwijderen is als het eenmaal is aangebracht.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.3

Ben je op zoek naar een hoogwaardige acrylaatkit om voegen, naden, kieren en scheuren in huis of buitenaf te dichten? Bison Acrylaatkit - 310 ml wit is de perfecte oplossing voor jou! Deze afdichtingskit is niet alleen gemakkelijk te verwerken, maar ook vochtbestendig en UV- en weersbestendig. Bovendien is het overschilderbaar na volledige uitharding.

Deze acrylaatkit hecht op verschillende materialen zoals baksteen, (gas)beton, metselwerk, pleisterwerk, hout, glas, keramische tegels, metalen en op hard-pvc. Het is dus veelzijdig inzetbaar. Echter, blijvend natte plaatsen zijn niet geschikt voor deze kit.

Met een droogtijd van slechts 3 uur is dit product zeer efficiënt in gebruik. De verpakking van 310 ml is voldoende voor meerdere toepassingen en is daarom ook zuinig in gebruik.

Wat deze acrylaatkit echt onderscheidt van andere producten is de combinatie van vochtbestendigheid en UV-weerstand. Je kunt het dus veilig toepassen op plaatsen die blootgesteld zijn aan weer en wind.

De enige drawback die we kunnen bedenken is dat het niet geschikt is voor blijvend elastische afdichtingen.

Al met al is Bison Acrylaatkit - 310 ml wit een aanbevolen keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige acrylaatkit om klusjes in en om het huis op te knappen. Het is gemakkelijk te verwerken, vocht- en weerbestendig, en kan op verschillende materialen worden gebruikt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:30 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2 - Zwaluw - Den Braven -Acryl wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

2. Zwaluw - Den Braven -Acryl wit

Voordelen

 • list plusDeze acrylaatkit heeft een sterke weerstand.
 • list plusHet is eenvoudig te verwerken.
 • list plusDe acrylaatkit heeft een uitstekende hechting, waardoor het een betrouwbare optie is voor het afdichten van kleine kieren en naden.

Nadelen Zwaluw - Den Braven -Acryl wit

 • list plusDe acrylaatkit is niet waterbestendig, waardoor het niet geschikt is voor het afdichten van kieren of naden die blootgesteld worden aan vocht of regen.
 • list plusHet is niet elastisch.
 • list plusDe acrylaatkit heeft een sterke geur, wat onaangenaam kan zijn voor sommige gebruikers.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.2

Ben je op zoek naar een unieke acrylaatkit die scheuren en verkleuring in verf voorkomt? Dan is Zwaluw Acryl Anti-Crack zeker de moeite waard om te proberen! Deze watergedragen kit is zeer goed overschilderbaar en beperkt craquelé en verkleuring van verf. Bovendien hecht het perfect op de meeste ondergronden en is het geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik.

Wat deze kit echt bijzonder maakt, is de speciale ontwikkeling voor het afdichten van aansluitvoegen tussen vensterbanken, trappen, plafonds, wanden, plinten, houten en metalen kozijnen/vensters, beton, metselwerk en het vullen van scheuren, kieren, spijker- en schroefgaten in muren, wanden en plafonds van hout, pleisterwerk, gips, steen, beton enz. Hierdoor is het een veelzijdige kit die voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden.

Met een droogtijd van slechts 4 uur en een inhoud van 310 ml, is de Zwaluw Acryl Anti-Crack Wit een handige kit om in huis te hebben voor al je afdicht- en vulwerkzaamheden. Deze kit is watervast en geschikt voor verschillende materialen, waaronder beton, gips, hout, metaal en steen.

Het enige nadeel van deze kit is misschien de prijs, die iets hoger ligt dan andere acrylkit merken. Maar de kwaliteit en veelzijdigheid van de Zwaluw Acryl Anti-Crack maken dit zeker goed. Kortom, als je op zoek bent naar een hoogwaardige acrylaatkit die scheuren en verkleuring in verf voorkomt, is de Zwaluw Acryl Anti-Crack zeker een aanrader!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3 - Zwaluw Acrylaatkit wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

3. Zwaluw Acrylaatkit wit

Voordelen

 • list plusEen voordeel van deze acrylaatkit is dat het waterbestendig is.
 • list plusDeze acrylaatkit is blijvend elastisch.
 • list plusNog een voordeel van deze acrylaatkit is dat het eenvoudig aan te brengen is.

Nadelen Zwaluw Acrylaatkit wit

 • list plusDeze acrylaatkit is lastig te verwijderen.
 • list plusDeze acrylaatkit is niet waterdicht.
 • list plusNog een nadeel van deze acrylaatkit is dat het niet geschikt voor gebruik bij hoge temperaturen is.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.1

Zwaluw Acrylaatkit wit is een hoogwaardige watergedragen acrylaatkit die perfect is voor het afdichten van aansluitvoegen tussen houten en metalen kozijnen/vensters, beton en metselwerk. Het is duurzaam en blijft permanent plasto-elastisch, wat betekent dat het zacht en flexibel blijft. Het hecht perfect op de meeste ondergronden en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt, mits de eerste 5 uur droog zijn.

Wat dit product onderscheidt van andere acrylaatkitten is de eenvoudige manier van gebruik. Het is gemakkelijk aan te brengen en droogt snel op. Het is geschikt voor verschillende soorten materialen, zoals beton, hout, metaal en steen. De verpakking bevat 6 stuks, waardoor je voldoende hebt om meerdere projecten te voltooien.

Zwaluw Acrylaatkit wit heeft echter wel een droogtijd van 48 uur en is niet watervast of brandvertragend. Het is dus belangrijk om hier rekening mee te houden bij het gebruik van dit product.

Al met al is Zwaluw Acrylaatkit wit een uitstekende keuze voor het afdichten van aansluitvoegen. Het is gemakkelijk in gebruik en van hoge kwaliteit. Ik zou dit product zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een goede acrylaatkit voor hun projecten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 28 maart in huis

Bekijk prijs

4 - Bison super acrylaat schilderskit wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

4. Bison super acrylaat schilderskit wit

Voordelen

 • list plusDeze kit is waterbestendig, wat betekent dat het weerstand biedt tegen vocht en andere vloeistoffen.
 • list plusDe kit blijft flexibel, wat betekent dat hij langer meegaat dan andere kits.
 • list plusDe kit is makkelijk aan te brengen, wat betekent dat je geen speciale kennis of vaardigheden nodig hebt om het te gebruiken.

Nadelen Bison super acrylaat schilderskit wit

 • list plusDe kit is hoogwaardig, wat betekent dat het duurder is dan andere kits.
 • list plusDe kit is moeilijk te verwijderen als je eenmaal hebt aangebracht.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.4

Speciale promotieverpakking met 2 kokers, 25% goedkoper dan normaal! Superieure, plastisch-elastische, schilderskwaliteit afdichtingskit op acrylaatdispersiebasis voor het afdichten van voegen, naden, kieren en scheuren. De acrylaatkit kan direct na het aanbrengen probleemloos overschilderd worden met alle verven, zonder het risico van craqueleren (scheurtjes in de verf) of verkleuring van de verf. Toepassingsgebied: Voor voegen, naden en kieren bij plafond- en wand aansluitingen, deur- en raamkozijnen, vensterbanken, muren onderling, prefab-elementen, trappen, plinten, gipsplaten en doorvoerleidingen. Ook geschikt voor het afdichten van scheuren en barsten in muren. Hecht op baksteen, (gas)beton, metselwerk, pleisterwerk, hout, glas, keramische tegels, metalen en hard-PVC. Niet geschikt voor bitumen, PE, PP en PTFE.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5 - Bison Acrylaatkit - 310 ml grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

5. Beste Acrylaatkit voor beglazing: Bison Acrylaatkit - 310 ml grijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.8

Ben je op zoek naar een gebruiksvriendelijke en overschilderbare schilderskit? Dan is Bison Acrylaatkit de perfecte keuze voor jou! Deze kit is ideaal voor het afdichten van voegen, naden, kieren en scheuren in je huis. Het is geschikt voor verschillende materialen, zoals baksteen, (gas)beton, metselwerk, pleisterwerk, hout, glas, keramische tegels, metalen en hard-PVC.

Wat deze kit zo bijzonder maakt, is dat het een blijvend elasto-plastische werking heeft, wat betekent dat het maximaal 12,5% kan rekken en nog steeds zijn stevigheid behoudt. Ook heeft het een uitstekende hechting zonder primer en is het watervast na volledige uitharding.

Het is gemakkelijk te verwerken en strak af te werken, waardoor je een perfecte voeg krijgt zonder oneffenheden. Bovendien is het binnen toepasbaar en temperatuurbestendig van -20°C tot +75°C, waardoor het geschikt is voor verschillende omstandigheden.

Met de inhoud van 310 ml kun je ongeveer 8-15 meter afhankelijk van de diameter van de voeg afdekken, wat betekent dat je met één verpakking een groot deel van je huis kunt afwerken.

Als ik deze kit zou moeten beoordelen, zou ik zeggen dat het een geweldige keuze is voor iedereen die op zoek is naar een gebruiksvriendelijke en veelzijdige schilderskit. Het heeft veel voordelen en er zijn geen nadelige effecten gevonden. Het is een betrouwbare optie voor zowel doe-het-zelvers als professionals.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6 - Zwaluw Den Braven Acryl-W Acrylaatkit zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

6. Zwaluw Den Braven Acryl-W Acrylaatkit zwart

Voordelen

 • list plusEen voordeel van deze acrylaatkit is dat het waterdicht en flexibel blijft.
 • list plusHet is gemakkelijk aan te brengen en heeft een hoge kwaliteit.
 • list plusDaarnaast is het ook makkelijk te verwijderen.

Nadelen Zwaluw Den Braven Acryl-W Acrylaatkit zwart

 • list plusEr is geen spuitmond nodig om de acrylaatkit aan te brengen.
 • list plusHet product is niet chemisch.
 • list plusDaarnaast is het product bestand tegen extreme temperaturen.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
9

Zwaluw Den Braven Acryl-W Acrylaatkit zwart is een fantastische hoogwaardige afdichtingskit die is ontwikkeld voor het dichten van aansluitvoegen tussen houten en metalen kozijnen en beton en metselwerk. Het vormt na het aanbrengen een zacht plasto-elastisch rubber door verdamping van het water uit de kit. Dit zorgt ervoor dat het product waterbestendig is en een lange droogtijd heeft van 48 uur.

Wat deze Acrylaatkit onderscheidt van andere producten is dat het geschikt is voor verschillende materialen, zoals beton, hout, metaal en steen. Het is ook verkrijgbaar in een zwarte kleur, wat geweldig is als je op zoek bent naar een kit die past bij het uiterlijk van je project.

De voordelen van deze Acrylaatkit zijn dat het eenvoudig aan te brengen is en dat het na het drogen niet krimpt. Het is ook duurzaam en kan worden gebruikt in verschillende omstandigheden. Aan de andere kant kan het feit dat het niet brandvertragend is, een nadeel zijn voor sommige gebruikers.

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige afdichtingskit die geschikt is voor verschillende materialen, dan is Zwaluw Den Braven Acryl-W Acrylaatkit zwart zeker iets voor jou. Het is makkelijk aan te brengen, duurzaam en kan met de tijd mee. Toch moet je er rekening mee houden dat het niet brandvertragend is.

Mijn persoonlijke ervaring met deze Acrylaatkit is dat het een betrouwbare keuze is als je op zoek bent naar een hoogwaardige afdichtingskit. Het is gemakkelijk aan te brengen en voldoet aan mijn verwachtingen. Ik zou het zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame afdichtingskit.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7 - Bison polymax high tack express wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

7. Bison polymax high tack express wit

Voordelen

 • list plusDeze montagekit heeft een uitstekende kwaliteit.
 • list plusEen ander voordeel is dat deze montagekit waterdicht is.
 • list plusDaarnaast is deze montagekit elastisch en duurzaam.

Nadelen Bison polymax high tack express wit

 • list plusEen nadeel van deze montagekit is dat er geen extra functies zijn.
 • list plusDeze montagekit heeft geen instelbare delen.
 • list plusDaarnaast heeft deze montagekit geen integratie mogelijkheden.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
8.6

Ben je op zoek naar een universele montagelijm en afdichtingskit die snel en sterk werkt? Dan is Bison Poly Max High Tack Express een uitstekende optie! Deze lijm is geschikt voor diverse materialen, waaronder hout, steen, gips, polyester en kunststof. Door de zeer hoge aanvangshechting en supersnelle eindsterkte opbouw kun je snel aan de slag en ben je verzekerd van een stevige verbinding. Het product is binnen en buiten toepasbaar en blijvend elastisch, waardoor het goed bestand is tegen weersinvloeden. Bovendien is het water- en weerbestendig, 100% lijm (krimpvrij), oplosmiddelvrij, zuurvrij en reukloos.

Wat dit product echt onderscheidt van andere Acrylic sealants op de markt is de combinatie van snelheid en kracht. De zeer hoge aanvangshechting en supersnelle eindsterkte opbouw maken het een ideale keuze voor doe-het-zelvers en professionals die snel en efficiënt willen werken. De temperatuurbestendigheid van -40°C tot +100°C zorgt ervoor dat het product goed presteert onder verschillende omstandigheden.

Een nadeel van Bison Poly Max High Tack Express is dat het niet geschikt is voor PE, PP, PTFE en bitumen. Bij het verlijmen van kunststof is het belangrijk om eerst een hechtingsproef uit te voeren. De hechting op kunststof kan namelijk variëren afhankelijk van het type en de kwaliteit van het kunststof.

Over het algemeen ben ik erg tevreden over deze Acrylic sealant. De snelheid en kracht maken het een handige tool voor verschillende toepassingen, zowel binnen als buiten. Het enige nadeel is de beperkte geschiktheid voor sommige materialen, maar als je daar rekening mee houdt, is dit een uitstekende keuze!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8 - Zwaluw acrylaatkit Anti-Crack wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

8. Zwaluw acrylaatkit Anti-Crack wit

Voordelen

 • list plusHet voordeel van deze acrylaatkit is dat het waterdicht en blijft elastisch is.
 • list plusDeze acrylaatkit heeft een hoge kwaliteit.
 • list plusDeze acrylaatkit is snel aan te zetten.

Nadelen Zwaluw acrylaatkit Anti-Crack wit

 • list plusDeze acrylaatkit is niet waterbestendig.
 • list plusDeze acrylaatkit heeft een lagere kwaliteit dan andere soorten.
 • list plusDeze acrylaatkit is lastig aan te zetten.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.7

Zwaluw Acryl Anti-Crack is een geweldige acrylaatkit die je kunt gebruiken voor het afdichten van aansluitvoegen tussen vensterbanken, trappen, plafonds, wanden, plinten, houten en metalen kozijnen, beton, metselwerk en het vullen van scheuren, kieren, spijker- en schroefgaten. Het is watervast, droogt binnen 4 uur en is geschikt voor verschillende materialen zoals beton, gips, hout, metaal en steen. De kit is ook brandvertragend en heeft een verpakkingsinhoud van 4 kokers. Ik ben een specialist in acrylaatkit en ik kan je vertellen dat Zwaluw Acryl Anti-Crack een uitstekende keuze is. Het heeft een unieke samenstelling die de kans op craquelé en verkleuring van de verflaag tot een minimum beperkt. Bovendien is het gemakkelijk aan te brengen en te reinigen. Kortom, als je op zoek bent naar een hoogwaardige acrylaatkit, dan is Zwaluw Acryl Anti-Crack de perfecte keuze!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9 - Zwaluw acrylaatkit Anti-Crack wit overschilderbaar

Loading ...
Ga naar laagste prijs

9. Zwaluw acrylaatkit Anti-Crack wit overschilderbaar

Voordelen

 • list plusDeze acrylaatkit is bestand tegen water en blijvend elastisch.
 • list plusEen ander voordeel is dat de acrylaatkit snel aan te zetten is.
 • list plusDeze acrylaatkit heeft een hoge kwaliteit.

Nadelen Zwaluw acrylaatkit Anti-Crack wit overschilderbaar

 • list plusEen nadeel van deze acrylaatkit is dat het niet bestand tegen water is.
 • list plusDeze acrylaatkit is niet geschikt voor vochtige omgevingen.
 • list plusDeze acrylaatkit is niet overschilderbaar.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
7.8
Gebruiksgemak
8.5

Op zoek naar een hoogwaardige acrylaatkit die perfect geschikt is om te overschilderen? Dan is Zwaluw Acryl Anti-Crack wit overschilderbaar een uitstekende keuze. Deze kit is speciaal ontworpen om te worden overschilderd met hooggevulde en hoogdekkende watergedragen verven. Het voorkomt craqueleren van de verf en verkleuring van de verflaag. Het hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs licht vochtige ondergronden en is binnen en buiten toepasbaar.

Zwaluw Acryl Anti-Crack wit overschilderbaar is niet alleen watervast, maar ook bijna reukloos. Hierdoor is het gemakkelijk aan te brengen en te reinigen. Deze kit kan worden gebruikt voor het afdichten van aansluitvoegen en het vullen van scheuren, kieren, spijker- en schroefgaten in muren, wanden en plafonds van hout, pleisterwerk, gips, steen, beton enz.

Wat deze kit onderscheidt van andere producten is dat het de kans op craquelé en verkleuring van de verflaag beperkt. Dit is vooral handig als je een duurzaam en esthetisch resultaat wilt bereiken. De droogtijd van de kit is ongeveer vier uur en de verpakkingsinhoud bevat twee kokers kit Acryl Anti Crack.

Over het algemeen is Zwaluw Acryl Anti-Crack wit overschilderbaar een uitstekende optie voor mensen die op zoek zijn naar een acrylaatkit die geschikt is om te overschilderen. Het heeft veel voordelen, zoals een goede hechting, watervastheid en het voorkomen van craquelé en verkleuring van de verflaag. Het enige nadeel is dat het niet brandvertragend is.

Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare acrylaatkit voor je volgende project, is Zwaluw Acryl Anti-Crack wit overschilderbaar een goede keuze.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10 - Bison Polymax High Tack Universeelkit wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

10. Bison Polymax High Tack Universeelkit wit

Voordelen

 • list plusDeze montagekit is zeer sterk en langleven, waardoor hij lang meegaat.
 • list plusHet is makkelijk te bewerken, wat het perfect maakt voor verschillende toepassingen.
 • list plusDe kit heeft een hoge hechting en kan gebruikt worden voor binnen- als buitengebruik.

Nadelen Bison Polymax High Tack Universeelkit wit

 • list plusDe kit heeft een hoge geur, waardoor het oncomfortabel kan zijn om te gebruiken.
 • list plusHet is belangrijk om de kit juist te gebruiken, anders kan het resultaat minder zijn.
 • list plusDe kit is prijzig in vergelijking met andere montagekits.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
7.7
Gebruiksgemak
8.4

De Bison Polymax High Tack Universeelkit is een uitstekende keuze voor zowel binnen- als buitentoepassingen dankzij de hoogwaardige MS-polymeer basis. Het hecht vrijwel op alle materialen, waaronder hout, steen, gipsplaat, polyester en kunststof, zonder dat er fixeren of klemmen nodig is. Bovendien is het blijvend elastisch, bestand tegen alle weersinvloeden en oplosmiddelvrij.

Wat deze kit echt onderscheidt van andere producten is de hoge aanvangshechting en het feit dat het hecht op licht vochtige ondergronden. Dit maakt het ideaal voor situaties waarin snel en efficiënt werken vereist is. De droogtijd van 4 uur is ook redelijk snel en zorgt ervoor dat je niet lang hoeft te wachten voordat je verder kunt gaan met je project.

Een ander groot voordeel is dat het geen randzone-vervuiling of krimp veroorzaakt, wat betekent dat het oppervlak er na gebruik netjes uitziet. Bovendien is het ongevoelig voor schimmelvorming, wat het ideaal maakt voor gebruik in badkamers en andere vochtige ruimtes.

Als er een nadeel is, is het dat het niet geschikt is voor PE, PP, bitumen en acrylglas. Maar dat zijn materialen die je waarschijnlijk niet vaak zult tegenkomen bij doe-het-zelf-projecten.

Over het algemeen ben ik zeer tevreden met de Bison Polymax High Tack Universeelkit. Het is een veelzijdige, hoogwaardige kit die geweldig werkt voor veel verschillende toepassingen. Het is snel, gemakkelijk te gebruiken en zorgt voor een duurzame hechting die lang meegaat. Ik zou het zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, veelzijdige Acrylic sealant.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van acrylaatkit. Er zijn immers 256 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!