Bestenu

Wat is de beste tegellijm van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 27 maart, 2023

Het aanschaffen van een goede tegellijm is een ingewikkelde opdracht. Wat is de beste tegellijm van 2023? Na het onderzoeken van 61 tegellijmen kwam de Bison Tegellijm Super - 1 als beste uit onze tegellijm-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de tegellijmen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 tegellijmen-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame tegellijm-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste tegellijmen

1Score: 9.9
Bison Tegellijm Super - 1
Beste Tegellijm voor buitengebruik
Bison Tegellijm Super - 1
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Pattex Alleslijm 100% 100gram Alle
Pattex Alleslijm 100% 100gram Alle
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
Ben Flexlijm Super 5 KG
Beste Tegellijm voor mozaïek
Ben Flexlijm Super 5 KG
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.6
Atlas Geoflex zeer flexibele tegellijm
Atlas Geoflex zeer flexibele tegellijm
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.5
HUFA® - Werkzeuge Gereedschap Lijmspatel,
HUFA® - Werkzeuge Gereedschap Lijmspatel,
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.5
Schonox SK Speciale Poederlijm 5
Schonox SK Speciale Poederlijm 5
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.4
Mapei Ultramastic 5-5.00 kg
Mapei Ultramastic 5-5.00 kg
Mapei
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.4
Fixs Multikit Antraciet (290ml)
Fixs Multikit Antraciet (290ml)
Fixs
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.4
Seciltek ADHERE FLEX CC GREY
Seciltek ADHERE FLEX CC GREY
Seciltek
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.3
Atlas Geoflex Zeer Flexibele Tegellijm 25 kg grijs - 2-15mm
Beste Tegellijm voor vloeren
Atlas Geoflex Zeer Flexibele Tegellijm 25 kg grijs - 2-15mm
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Tegellijm Koopgids

Je wilt zelf tegels gaan leggen en je hebt hiervoor inmiddels de tegels uitgekozen, maar nog niet de tegellijm. Waar je op let bij de aankoop van tegellijm, lees je in de onderstaande koopgids.

Wat voor soorten tegellijm zijn er?

Er zijn twee soorten tegellijm te krijgen: poederlijm en pastalijm. Beide hebben ze hun voor- en nadelen. Pastalijmen zijn niet geschikt voor ondergronden waar druk op uitgeoefend wordt. Daarom gebruik je geen pastalijm om vloertegels mee te leggen.

Daarnaast heeft pastalijm lucht nodig om te drogen: vloertegels laten geen lucht door waardoor het droogproces veel te lang duurt. Pastalijmen zijn daarentegen wel geschikt voor wanden. Het grootste voordeel van pastalijm is dat deze kant-en-klaar is en daarmee direct kan worden gebruikt.

Poederlijm is geschikt voor zowel de wanden als op vloertegels. Poederlijm droogt goed, zelfs op vochtige plaatsen zoals in de badkamer. Het is daarnaast goedkoper dan pastalijm, maar omdat je het zelf moet mengen maak je eerder fouten en neemt het meer tijd in beslag.

Hoe lang moet tegellijm drogen?

Voordat je begint met het voegen van de tegels, laat je de lijm twee dagen drogen en hard worden. Dit klinkt misschien lang, maar als de lijm niet goed uitgehard is kan dit leiden tot een ongelijke tegelvloer. De tegels gaan uiteindelijk scheurtjes vertonen met alle gevolgen van dien. Dit voorkom je door de lijm eerst goed uit te laten harden.

Hoe dik moet ik tegellijm aanbrengen?

Hoe dik je de tegellijm aanbrengt, hangt af van de grootte van de tegel. De lijm breng je aan met een goede lijmkam. Voor hele kleine tegels, zoals bijvoorbeeld mozaïektegels, gebruik je de lijmkam met de kleinste vertanding van 3 x 3 mm.

Bij wandtegels van 15 x 15 cm tot 20 x 25 cm gebruik je een lijmkam met een vertanding van 6 x 6 mm. Zijn de tegels groter, dan gebruik je bij voorkeur een 8 x 8 mm. Een lijmkam met een vertanding van 10 x 10 mm gebruik je voor wandtegels van 30 x 60 cm.

Een lijmkam met een vertanding van 10 x 10 gebruik je voor vloertegels tot 50 centimeter. Als de vloertegels groter zijn, dan gebruik je een lijmkam met een vertanding van 15 x 15 mm. Bij grote tegels is het belangrijk dat je de tegels dubbel verlijmt. Hierdoor hechten ze beter.

Hoe krijg ik tegellijm van de muur?

Oude tegellijm verwijderen kan een tijdrovende klus zijn, maar het is niet moeilijk. Het beste gebruik je hiervoor een goede verfafbrander. Hierdoor word de lijm zacht en kan je het er gemakkelijk afschrapen.

Een andere optie is door er simpelweg overheen te stuken, waardoor de muur weer egaal wordt. Hierna breng je nieuwe tegels aan of verf je de muur in een andere kleur. Als je grote tegels plaatst, kun je de oude lijm vaak laten zitten en er overheen lijmen. De muur moet hiervoor wel egaal zijn.

hero illustration

Hoe testen we tegellijmen?

Om de beste tegellijm te bepalen, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze tegellijm-test hebben we 61 tegellijmen geanalyseerd.
illustration
De eerste variabel in onze tegellijm-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we gegevens vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze tegellijm-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne tegellijm-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte tegellijm in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 61 tegellijmen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias te voorkomen.
illustration
hero illustration

De beste tegellijmen op een rij

1. Beste Tegellijm voor buitengebruik: Bison Tegellijm Super - 1

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bison Tegellijm Super - 1

 • list plusEen voordeel van deze tegellijm is dat het flexibel is en goed blijft zitten.
 • list plusEen ander voordeel is dat deze tegellijm van uitstekende kwaliteit is.
 • list plusEen derde voordeel is dat deze tegellijm eenvoudig aan te brengen is.

Nadelen Bison Tegellijm Super - 1

 • list plusDeze tegellijm wordt hard na verloop van tijd.
 • list plusDeze tegellijm is niet geschikt voor buitengebruik.
 • list plusDeze tegellijm is niet geschikt voor natte ruimtes.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.6

Ben je op zoek naar een uitstekende tegellijm die geschikt is voor vrijwel alle soorten tegels en ondergronden? Dan is de Bison Tegellijm Super - 1 de perfecte keuze voor jou! Deze tegellijm is elastisch, waterbestendig en oplosmiddelvrij, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over schadelijke stoffen. Bovendien kun je deze lijm gebruiken voor buitentegelwerk, wat ideaal is als je een buitenruimte wilt betegelen.

Wat deze tegellijm echt onderscheidt van andere producten is het vermogen om keramische wandtegels en polystyreenschuim op poreuze ondergronden te lijmen, zoals cementgebonden pleisterwerk, gipsblokken, beton, gasbeton, hout, board en spaanplaat. Het verbruik van deze tegellijm is afhankelijk van de aard van de ondergrond, dus het is belangrijk om de instructies zorgvuldig te volgen.

De droogtijd van deze tegellijm is 24 uur, wat misschien wat langer lijkt dan andere producten, maar het resultaat is het wachten waard. Bovendien weegt deze tegellijm 1086 g, wat betekent dat je genoeg hebt om een flinke hoeveelheid tegels te lijmen.

Een van de voordelen van de Bison Tegellijm Super - 1 is dat het een sterke hechting heeft en dat het bestand is tegen water. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over losse tegels of lekkages. Een nadeel kan zijn dat de droogtijd relatief lang is, dus het is belangrijk om hier rekening mee te houden tijdens het plannen van je tegelproject.

Al met al is de Bison Tegellijm Super - 1 een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, veelzijdige tegellijm. Of je nu binnen of buiten tegels gaat leggen, deze tegellijm zorgt voor een sterke hechting die lang meegaat.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Pattex Alleslijm 100% 100gram Alle

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Pattex Alleslijm 100% 100gram Alle

 • list plusDeze tegellijm is krachtig en buigzaam, waardoor hij voor het verschillende soorten oppervlakken gebruikt kan worden.
 • list plusHet is waterbestendig, waardoor het geschikt is voor outdoor toepassingen.
 • list plusHet is eenvoudig te verwerken en kan gemakkelijk worden op verschillende oppervlakken.

Nadelen Pattex Alleslijm 100% 100gram Alle

 • list plusDeze tegellijm is niet geschikt voor voorwerpen waar veel druk op staat.
 • list plusHet is niet dik genoeg om op sommige oppervlakken te gebruiken.
 • list plusDeze tegellijm is moeilijk te verwijderen als het eens is aangebracht.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.5

Pattex 100% is een oplosmiddelvrije, transparante en vloeibare, op polymeer gebaseerde extreem sterke allround lijm. Ideaal voor alle reparaties, doe-het-zelf en constructie werkzaamheden in en om het huis. Bestand tegen extreme situaties, zoals veroudering, weers- en waterbestendig, temperaturen van -50°C tot +80°C en vibratie en schokken. Pattex 100% is geschikt voor alle toepassingen en materialen. Verlijmt absorberende materialen (bijv. hout, kurk, baksteen, etc.) en niet-absorberende materialen (bijv. glas, spiegels, tegels, etc.) in alle combinaties. EIGENSCHAPPEN: ▪ Vloeibaar ▪ Transparant ▪ Oplosmiddelvrij; reukloos en veilig in gebruik. Krimpt niet. ▪ Verouderings-, weers- en waterbestendig ▪ Voor binnen en buiten ▪ Flexibel en schokbestendig ▪ Zeer hoge eindsterkte ▪ Vullend vermogen ▪ Corrigeerbaar gedurende de eerste minuten GEBRUIKSAANWIJZING: ▪ De ondergrond moet schoon, stabiel en vetvrij zijn. ▪ Loszittende verfschilfers of behangresten verwijderen. ▪ De lijm éénzijdig gelijkmatig aanbrengen. Bij verlijmen van twee niet-absorberende materialen de ondergronden licht bevochtigen om het uithardingproces te bespoedigen. ▪ Beide delen krachtig samendrukken gedurende 10sec. De delen niet meer bewegen gedurende 30 minuten. ▪ Eventueel de verbinding ondersteunen met tape of klemmen (30 minuten). ▪ Eindsterkte wordt behaald na 24 à 48 uur, afhankelijk van het materiaal, het klimaat en de hoeveelheid lijm. ▪ Na uitharding kan de verlijming geschilderd worden met een watergebaseerde acrylaatverf` ▪ Het gereedschap onmiddellijk na gebruik reinigen met alcohol of aceton. Uitgeharde lijm kan enkel mechanisch verwijderd worden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Beste Tegellijm voor mozaïek: Ben Flexlijm Super 5 KG

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.3

Ben Flexlijm Super 5 KG is een geweldige tegellijm die geschikt is voor wand- en vloertegels. Het is niet alleen gemakkelijk te gebruiken, maar het heeft ook een sterke verbinding en is licht elastisch. Deze flexlijm van Ben heeft kunstharsen en heeft daardoor een hogere eindsterkte dan andere tegellijmen. Het is geschikt voor de verlijming van keramische wand- en vloertegels, mozaïek, steenstrips en natuurstenen. Het is vooral aanbevolen voor vloerverwarming omdat het zorgt voor ultiem comfort. Het is belangrijk dat de ondergrond schoon, droog, draagkrachtig en scheurvrij is. Als je een gipsachtige of sterk zuigende ondergrond hebt, moet je deze eerst insmeren met een primer. In vergelijking met andere tegellijmen is Ben Flexlijm Super 5 KG gemakkelijk te verwerken. Je mengt gewoon de poederlijm met water en je bent klaar om te gaan. Een zak van 25 kg heeft 6 tot 7 liter water nodig. Over het algemeen is dit een uitstekende tegellijm die geschikt is voor de meeste ondergronden en tegelsoorten.

Qua kwantitatieve metingen heeft Ben Flexlijm Super 5 KG een gewicht van 5 kg. Het is een poedertegellijm die gemakkelijk te verwerken is en geschikt is voor zowel wand- als vloertegels. Het is belangrijk om te weten dat deze lijm geschikt is voor vormvaste en licht werkende ondergronden. Wat betreft de voordelen, deze tegellijm heeft een sterke verbinding en is licht elastisch. Het is gemakkelijk te gebruiken en geschikt voor de verlijming van verschillende tegelsoorten. Wat betreft de nadelen, het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de ondergrond schoon, droog, draagkrachtig en scheurvrij is. Als je een gipsachtige of sterk zuigende ondergrond hebt, moet je de ondergrond eerst insmeren met een primer. Over het algemeen is Ben Flexlijm Super 5 KG een uitstekende keuze voor de meeste tegeltoepassingen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Atlas Geoflex zeer flexibele tegellijm

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.4

Atlas Geoflex is een tegellijm die erg flexibel is. De lijm is zowel binnen als buiten te gebruiken, voor wand- en vloertegels op vrijwel alle soorten ondergronden. Daarnaast is de lijm ook geschikt voor vloerverwarming. Ook erg fijn is het, dat deze lijm een lange open tijd heeft. Dit betekent dat er na het leggen nog eenvoudig gecorrigeerd kan worden. Waar om denken bij het gebruik van Atlas Geoflex? Voordat de tegellijm gebruikt gaat worden dient er voor gezorgd te worden dat de ondergrond vrij is van stof en vettigheid. Daarnaast moet hij uiteraard ook stabiel en vlak zijn. Is dit niet het geval? Dan kan deze met egaline geëgaliseerd worden. Betreft het een zuigende of sterkzuigende ondergrond? Gebruik dan eerst een geschikte voorstrijk. Ook bij tegel-over-tegel moet er eerst een voorstrijk gebruikt worden. Gebruiksaanwijzing Ga je de Atlas Geoflex op de vloer gebruiken? Dan wordt geadviseerd 8,25 liter water toe te voegen aan 25 kilogram Atlas Geoflex. Op deze manier is de lijm dunner, waardoor hij goed kan vloeien. Ook is op deze manier de lijm geschikt voor levelingsystemen, waarbij niet alleen de ondergrond wordt ingesmeerd, maar ook de tegel zelf. Wanneer de lijm op de wanden gebruikt gaat worden kun je voor een zak van 25 kilogram het beste 6,25 liter water toevoegen. Op deze manier is er weinig slip, waardoor de tegels niet zullen gaan zakken. De tegellijm mix je voor gebruik op een lage snelheid, zodat er een homogeen klontvrije massa ontstaat. Vervolgens dien je de lijm voor vijf minuten te laten rusten zodat alle stoffen zich kunnen binden. Daarna nog voor een minuut doormixen en de tegellijm is klaar voor gebruik. Let er op dat je de Atlas Geoflex voor vier uur kunt gebruiken, daarna dien je nieuwe tegellijm te maken. Voeg nooit tussendoor extra water toe. Verbruik per 25KG: 6mm lijmkam: 12,5 m2 8mm lijmkam: 10 m2 10mm lijmkam: 8,3 m2 12mm lijmkam: 5,4 m2 uitgaande van insmeren van zowel de tegel als de ondergrond en met een mengverhouding van 8,25L water per 25KG tegellijm Geoflex (Gel) Technologie Atlas Geoflex maakt gebruik van een innovatieve silicaatgeltechnologie. Silicaatgel heet een uniek vermogen om met water te binden. De gel vult de poriën die in het stadium van lijmbinding ontstaan. Hierdoor is de lijm geschikt voor alle soorten ondergronden. Door het gebruik van geltechnologie kan de verwerker zelf de hoeveelheid water bepalen zodat het altijd is afgestemd op iedere gebruiker. De lijm is ook uitstekend geschikt om gaten uit te vlakken tot 15mm. Doordat de lijm verpakt is in een moderne folieverpakking, is het altijd goed beschermt tijdens opslag en transport.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 29 maart in huis

Bekijk prijs

5. HUFA® - Werkzeuge Gereedschap Lijmspatel,

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
8.8

Als je op zoek bent naar een lijm spatel om tegellijm netjes aan te brengen, dan is de Hufa lijmspatel met houten steel 180mm een uitstekende keuze. Deze spatel is getand en perfect voor het leggen van tegels, platen, mozaïeken en meer. Het belangrijkste voordeel van deze lijm spatel is dat het zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de tegellijm, wat resulteert in een strakke en professionele afwerking.

Wat deze lijm spatel onderscheidt van andere spatels op de markt, is de houten steel. Dit maakt de spatel niet alleen duurzamer, maar ook comfortabeler om vast te houden. De droogtijd is ook indrukwekkend, met een droogtijd van slechts 0 uur, wat betekent dat je snel door kunt gaan met het leggen van tegels zonder dat je hoeft te wachten.

Vanuit gebruikersperspectief is deze lijm spatel gemakkelijk te gebruiken en past het perfect in de hand. Het creëren van een strakke afwerking zonder lijmresten wordt een fluitje van een cent. Bovendien is het zeer geschikt voor de doe-het-zelver die op zoek is naar een professionele afwerking.

Een nadeel van deze lijm spatel is dat het niet geschikt is voor het aanbrengen van tegellijm op grote oppervlakken. Maar als je op zoek bent naar een spatel om kleine klussen te klaren, dan is de Hufa lijmspatel met houten steel 180mm zeker de moeite waard.

Al met al is de Hufa lijmspatel met houten steel 180mm een uitstekende keuze voor de doe-het-zelver die op zoek is naar een betaalbare en professionele lijm spatel. Het is duurzaam, comfortabel en gemakkelijk te gebruiken. Het is misschien niet geschikt voor grote projecten, maar voor kleine klussen is het zeker een betrouwbare keuze.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 27 maart in huis

Bekijk prijs

6. Schonox SK Speciale Poederlijm 5

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.2

Schonox SK Speciale Poederlijm 5 kg

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 6 april in huis

Bekijk prijs

7. Mapei Ultramastic 5-5.00 kg

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.8

Ben je op zoek naar een tegellijm die geschikt is voor zware en grootformaat keramische tegels op wanden? Dan is Mapei Ultramastic 5-5.00 kg de perfecte oplossing! Deze gebruiksklare, witte pastalijm op basis van speciale acrylharsen, gesorteerde minerale toevoegmiddelen en hulpstoffen is ontworpen voor gebruik binnenshuis en is ideaal voor een lange correctietijd. De lijm is geschikt voor bijna alle soorten keramische wandtegels en mozaïek, en kan ook gebruikt worden voor het verlijmen van thermische- en geluidsisolatiepanelen, decoratieve plafondelementen en cellenbeton blokken.

Wat deze tegellijm onderscheidt van andere producten is dat deze bij uitstek geschikt is voor niet-metalen zuigende ondergronden en kan worden gebruikt op diverse bouwmaterialen, mits deze goed zijn voorbehandeld. Ultramastic 5 is ook geschikt voor het verlijmen van grootformaat tegels op wanden en tegels op verwarmde ondergronden.

De technische eigenschappen van deze tegellijm maken het een veilige keuze voor thuisgebruik, want er zijn geen gevaren voor de menselijke gezondheid en het milieu. Het is echter wel belangrijk om de voorzorgsmaatregelen te lezen en te begrijpen voordat je de lijm gaat gebruiken.

Mapei Ultramastic 5-5.00 kg is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een tegellijm die geschikt is voor een breed scala aan toepassingen. Het enige nadeel is dat het gewicht van 5,5 kg wat aan de zware kant kan zijn. Al met al is deze tegellijm zeker het overwegen waard en zal het je niet teleurstellen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 13 januari in huis

Bekijk prijs

8. Fixs Multikit Antraciet (290ml)

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.2

PRODUCTINFORMATIE Fixs Multikit is een lijmkit op basis van Silyl Modified Polymer . Deze kunt u gebruiken als lijm en/of als afdichtmiddel. Het is sterk, elastisch en het hecht op bijna iedere ondergrond. Zeer geschikt voor de opbouw van stenen (sier)muren in de tuin. Patroon: 290 ml. Kleur: zwart. VOORDELEN: Lijm en voegkit in één Duurzaam en UV-bestendig en weerbestendig. Het is blijvend elastisch TOEPASSING: De Fixs Multikit kunt u gebruiken als lijm en als kit. Het is geschikt voor de meest uiteenlopende verlijming op ondergronden van bijvoorbeeld hout, steen, beton, metaal en vele kunststoffen. Daarnaast is de kit blijvend elastisch.De kit kan en kunt u zowel binnen als buiten toepassen. De Fixs Multikit is ook geschikt voor het afdichten van naden en aansluitvoegen. Tevens is dit overschilderbaar met de meeste alkydhars- en watergedragen verfsoorten. EIGENSCHAPPEN: U kunt hier mee lijmen en afdichten. Heeft een goede hechting op veel bouwmaterialen. Het is zeer sterk. Veroorzaakt geen corrosie bij metaalverlijmingen. Voor zowel binnen als buiten. Is overschilderbaar met de meeste alkydhars- en watergedragen verfsoorten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 6 januari in huis

Bekijk prijs

9. Seciltek ADHERE FLEX CC GREY

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
7.8

Flexibele cement tegellijm geschikt voor gewone buitenverlijming en zeer veeleisende binnenverlijming, zoals verlijming op vloerverwarming. FLEXIBEL LANGE OPEN TIJD LAGE VERTICALE SLIP MIDDELGROTE TEGELS GESCHIKT VOOR VLOERVERWARMING Kleur: grijs ZAK 25KG. PALLET 60 ZAKKEN: 1500KG

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 3 februari in huis

Bekijk prijs

10. Beste Tegellijm voor vloeren: Atlas Geoflex Zeer Flexibele Tegellijm 25 kg grijs - 2-15mm

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8

Ben je op zoek naar een zeer flexibele tegellijm die geschikt is voor alle soorten bekleding en ondergronden? Dan is Atlas Geoflex Zeer Flexibele Tegellijm 25 kg grijs - 2-15mm de perfecte keuze voor jou! Deze lijm maakt gebruik van een innovatieve technologie van silicaatgel, die water bindt en poriën vult voor een volledige hydratatie van het cement. Hierdoor garandeert de lijm een volledige hechting op ondergronden met verschillende absorptievermogen.

Wat deze tegellijm zo bijzonder maakt, is dat het geschikt is voor alle soorten bekleding, zowel absorberend als niet-absorberend. Daarnaast kun je de lijmconsistentie optimaal afstemmen op de individuele voorkeuren van de aannemer en de behoeften die voortvloeien uit een specifieke toepassing. Dit doe je door water te doseren in een veel groter bereik dan bij traditionele lijmen.

Nog een groot voordeel van deze tegellijm is dat het zorgt voor een volledige verspreiding van de lijmmortel onder de platen, wat de hechting en duurzaamheid van de bevestiging verbetert, vooral bij buitentoepassingen. En het is ook nog eens veilig om bekleding te verlijmen op ondergronden die zijn blootgesteld aan direct zonlicht, zowel tijdens tegelwerkzaamheden als tijdens het verlijmen van de lijmmortel.

Kortom, Atlas Geoflex Zeer Flexibele Tegellijm 25 kg grijs - 2-15mm is een geweldige keuze voor elke tegelklus. Het is geschikt voor alle soorten bekleding en ondergronden, en biedt een optimale hechting en duurzaamheid. De droogtijd van 4 uur is ook erg handig als je snel wilt werken. Het enige nadeel is dat het gewicht van 25 kg misschien te zwaar kan zijn voor sommige gebruikers, maar dat is een kleine prijs om te betalen voor een geweldige tegellijm!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 28 maart in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van tegellijmen. Er zijn namelijk 61 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!