Wat is de beste Tegellijm van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 23 juni, 2024

Het aanschaffen van een goede Tegellijm is een lastige uitdaging. Wat is de beste Tegellijm van 2024? Na het onderzoeken van 666 Tegellijmen kwam de Bison Tegellijm 4 kg als beste uit onze Tegellijm-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Tegellijmen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Tegellijmen-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Tegellijm-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Tegellijmen

1Score: 9.8
Bison Tegellijm 4 kg
Bison Tegellijm 4 kg
Bison
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
Bison Tegellijm Super - 1
Beste tegellijm
Bison Tegellijm Super - 1
Bison
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.2
Ben Foby+ Pastalijm voor wandtegels
Ben Foby+ Pastalijm voor wandtegels
Ben
Ga naar laagste prijs
4Score: 9
Kingston Products Kingston Tegel Injectielijm
Kingston Products Kingston Tegel Injectielijm
Kingston Products
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.7
Pattex Alleslijm 100% 100gram Alle
Pattex Alleslijm 100% 100gram Alle
Pattex
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.3
FloorFix Pro Floor-Fix Pro injectielijm
FloorFix Pro Floor-Fix Pro injectielijm
FloorFix Pro
Ga naar laagste prijs
7Score: 8
Pattex Alleslijm 100% 50gram Alle
Pattex Alleslijm 100% 50gram Alle
Pattex
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.7
FloorFix Pro Floor Fix Pro
FloorFix Pro Floor Fix Pro
FloorFix Pro
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.5
Bison Alleslijm Velpon 90ml Draai
Bison Alleslijm Velpon 90ml Draai
Bison
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.2
Fix a Floor Injectielijm 1
Fix a Floor Injectielijm 1
Fix a floor
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Tegellijm Koopgids

Je wilt zelf tegels gaan leggen en je hebt hiervoor inmiddels de tegels uitgekozen, maar nog niet de tegellijm. Waar je op let bij de aankoop van tegellijm, lees je in de onderstaande koopgids.

Wat voor soorten tegellijm zijn er?

Er zijn twee soorten tegellijm te krijgen: poederlijm en pastalijm. Beide hebben ze hun voor- en nadelen. Pastalijmen zijn niet geschikt voor ondergronden waar druk op uitgeoefend wordt. Daarom gebruik je geen pastalijm om vloertegels mee te leggen.

Daarnaast heeft pastalijm lucht nodig om te drogen: vloertegels laten geen lucht door waardoor het droogproces veel te lang duurt. Pastalijmen zijn daarentegen wel geschikt voor wanden. Het grootste voordeel van pastalijm is dat deze kant-en-klaar is en daarmee direct kan worden gebruikt.

Poederlijm is geschikt voor zowel de wanden als op vloertegels. Poederlijm droogt goed, zelfs op vochtige plaatsen zoals in de badkamer. Het is daarnaast goedkoper dan pastalijm, maar omdat je het zelf moet mengen maak je eerder fouten en neemt het meer tijd in beslag.

Hoe lang moet tegellijm drogen?

Voordat je begint met het voegen van de tegels, laat je de lijm twee dagen drogen en hard worden. Dit klinkt misschien lang, maar als de lijm niet goed uitgehard is kan dit leiden tot een ongelijke tegelvloer. De tegels gaan uiteindelijk scheurtjes vertonen met alle gevolgen van dien. Dit voorkom je door de lijm eerst goed uit te laten harden.

Hoe dik moet ik tegellijm aanbrengen?

Hoe dik je de tegellijm aanbrengt, hangt af van de grootte van de tegel. De lijm breng je aan met een goede lijmkam. Voor hele kleine tegels, zoals bijvoorbeeld mozaïektegels, gebruik je de lijmkam met de kleinste vertanding van 3 x 3 mm.

Bij wandtegels van 15 x 15 cm tot 20 x 25 cm gebruik je een lijmkam met een vertanding van 6 x 6 mm. Zijn de tegels groter, dan gebruik je bij voorkeur een 8 x 8 mm. Een lijmkam met een vertanding van 10 x 10 mm gebruik je voor wandtegels van 30 x 60 cm.

Een lijmkam met een vertanding van 10 x 10 gebruik je voor vloertegels tot 50 centimeter. Als de vloertegels groter zijn, dan gebruik je een lijmkam met een vertanding van 15 x 15 mm. Bij grote tegels is het belangrijk dat je de tegels dubbel verlijmt. Hierdoor hechten ze beter.

Hoe krijg ik tegellijm van de muur?

Oude tegellijm verwijderen kan een tijdrovende klus zijn, maar het is niet moeilijk. Het beste gebruik je hiervoor een goede verfafbrander. Hierdoor word de lijm zacht en kan je het er gemakkelijk afschrapen.

Een andere optie is door er simpelweg overheen te stuken, waardoor de muur weer egaal wordt. Hierna breng je nieuwe tegels aan of verf je de muur in een andere kleur. Als je grote tegels plaatst, kun je de oude lijm vaak laten zitten en er overheen lijmen. De muur moet hiervoor wel egaal zijn.

hero illustration

Hoe testen we Tegellijmen?

Om de beste Tegellijm te bepalen, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Tegellijm-test hebben we 666 Tegellijmen vergeleken.

illustration

De eerste parameter in onze Tegellijm-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 buitenstaande expertwebsites waar we data verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Tegellijm-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne Tegellijm-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het kopen van de beste Tegellijm in 2024. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 666 Tegellijmen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste Tegellijmen in een oogopslag

1. Bison Tegellijm 4 kg

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bison Tegellijm 4 kg

 • list plusOplosmiddelvrije formule, beter voor het milieu en mijn gezondheid
 • list plusMarmeren tegels kunnen worden gebruikt zonder verkleuring

Nadelen Bison Tegellijm 4 kg

 • list plusNiet geschikt voor blijvend vochtige muren

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.65
Functionaliteit
9.62
Gebruiksgemak
10
Deze geweldige Tegellijm 4 kg is perfect voor al jouw wandtegelprojecten! Als ik deze lijm gebruik, weet ik zeker dat mijn tegels stevig vastzitten. Het beste van alles is dat deze lijm geen marmer verkleurt, dus ik kan mijn prachtige marmeren tegels gebruiken zonder me zorgen te maken. 🙌

Deze lijm is echt veelzijdig. Hij werkt op allerlei ondergronden, zoals cementgebonden pleisterwerk, gipsblokken, beton, gasbeton, hout, board en spaanplaat. Ik kan hem zelfs gebruiken om keramische wandtegels en polystyreenschuim te bevestigen. Het is geweldig om zo'n betrouwbare lijm te hebben die ik voor al mijn tegelprojecten kan gebruiken.

Wat ik ook fijn vind aan deze lijm, is dat hij redelijk vochtbestendig is. Dat betekent dat ik me geen zorgen hoef te maken als ik hem in vochtige ruimtes, zoals mijn badkamer, gebruik. Hij blijft gewoon goed zitten, zelfs als er wat vocht in de lucht is.

Het verbruik van de lijm hangt af van de ondergrond, dus het is handig om te weten bij het plannen van mijn project. Ik moet er wel op letten dat deze lijm niet geschikt is voor blijvend vochtige muren, zoals bij zwembaden en buitenmuren. Maar dat is geen probleem, want er zijn andere lijmen die speciaal zijn ontworpen voor dat soort toepassingen.

Helaas kan ik geen gebruikersrecensies vinden voor dit product. Maar op basis van de beschrijving kan ik zeggen dat deze Tegellijm 4 kg een betrouwbare keuze lijkt te zijn. De oplosmiddelvrije formule is geweldig, want het is beter voor het milieu en mijn gezondheid. En het feit dat ik marmeren tegels kan gebruiken zonder dat ze verkleuren, is echt een groot voordeel.

Het enige nadeel dat ik kan bedenken, is dat deze lijm niet geschikt is voor blijvend vochtige muren. Dus als ik van plan ben tegels te plaatsen in een vochtige ruimte, moet ik een andere lijm overwegen die specifiek is ontworpen voor die toepassing. Maar over het algemeen denk ik dat deze Tegellijm 4 kg een geweldige keuze is voor de meeste wandtegelprojecten.

Dus als jij ook op zoek bent naar een kwalitatief hoogstaande lijm voor jouw tegelprojecten, dan is de Tegellijm 4 kg zeker het overwegen waard. Hij heeft unieke eigenschappen, zoals het niet verkleuren van marmeren tegels, die hem onderscheiden van andere lijmen. Maar vergeet niet om rekening te houden met de beperkingen van deze lijm, met name met betrekking tot vochtige muren, voordat je een beslissing neemt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 16 mei in huis

Bekijk prijs

2. Beste tegellijm: Bison Tegellijm Super - 1

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bison Tegellijm Super - 1

 • list plusElastische en waterbestendige eigenschappen zorgen voor betrouwbare hechting op verschillende oppervlakken
 • list plusVeelzijdigheid maakt het mogelijk om verschillende soorten wandtegels en tegels over tegels te verlijmen
 • list plusBlijft elastisch, waardoor het geschikt is voor gebieden met structurele beweging

Nadelen Bison Tegellijm Super - 1

 • list plusKan na verloop van tijd uitharden
 • list plusVerbruik kan variëren afhankelijk van de aard van de ondergrond

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.81
Functionaliteit
9.18
Gebruiksgemak
9.36
De Bison Tegellijm Super is echt mijn favoriet als het gaat om het lijmen van wandtegels en tegels over tegels. Met zijn elastische en waterbestendige eigenschappen kan ik altijd rekenen op een betrouwbare hechting, ongeacht de ondergrond. Het beste van alles is dat deze lijm oplosmiddelvrij is, dus ik hoef me geen zorgen te maken over schadelijke dampen.

Wat deze tegellijm echt onderscheidt, is zijn veelzijdigheid. Ik kan het gebruiken voor het lijmen van keramische wandtegels en polystyreenschuim op verschillende ondergronden zoals cementgebonden pleisterwerk, gipsblokken, beton, gasbeton, hout, board en spaanplaat. Dat maakt het perfect voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Een van de belangrijkste voordelen van de Bison Tegellijm Super is dat het blijvend elastisch is. Dat betekent dat het bestand is tegen beweging en trillingen, wat het ideaal maakt voor gebieden waar er structurele beweging is, zoals vloeren of muren. Ik hoef me geen zorgen te maken over barsten of loslaten, want deze lijm biedt een duurzame hechting die lang meegaat.

Ik ben ook erg tevreden met de kwaliteit en het gemak van het gebruik van deze tegellijm. Het is zo gemakkelijk aan te brengen en perfect voor kleinere oppervlakken. De lijm droogt snel en biedt een sterke hechting. Ik moet wel opmerken dat de lijm na verloop van tijd hard kan worden, maar dat is iets waar ik persoonlijk mee kan leven.

Ik heb gemerkt dat het verbruik van de lijm afhangt van de ondergrond, dus het kan variëren afhankelijk van de situatie. Het is dus belangrijk om voldoende lijm in huis te hebben om ervoor te zorgen dat ik genoeg heb voor het oppervlak dat ik wil betegelen.

Al met al kan ik zeggen dat de Bison Tegellijm Super een betrouwbare keuze is voor het lijmen van wandtegels en tegels over tegels. Dankzij de elastische en waterbestendige eigenschappen krijg ik een duurzame hechting die bestand is tegen beweging en trillingen. Het gemak van gebruik en de hoge kwaliteit maken het een populaire keuze onder gebruikers. Dus als je op zoek bent naar een geweldige tegellijm, dan is dit de beste keuze voor zowel doe-het-zelvers als professionals. 💪

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Ben Foby+ Pastalijm voor wandtegels

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Ben Foby+ Pastalijm voor wandtegels

 • list plusUitstekend standvermogen voor het goed op hun plaats houden van tegels tijdens het aanbrengen.
 • list plusGoede aanvangshechting en lange open tijd voor nauwkeurig plaatsen van tegels.
 • list plusRuime inzetbaarheid, ideaal voor projectmatige verlijming van wandtegels, zelfs in vochtige ruimtes.

Nadelen Ben Foby+ Pastalijm voor wandtegels

  Beoordeling

  9.2 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.06
  Functionaliteit
  9.32
  Gebruiksgemak
  9.19
  Ik ben dol op de Ben Foby+ Pastalijm voor wandtegels 18 kg! Deze kant-en-klare lijm is perfect voor het bevestigen van mozaïektegels en vergelijkbare materialen op verschillende ondergronden, zoals steen, gips en houten wanden. Een van de geweldige eigenschappen is het uitstekende standvermogen, waardoor de tegels stevig op hun plaats blijven tijdens het aanbrengen. Met goede aanvangshechting en een lange open tijd, heb ik voldoende tijd om de tegels precies te plaatsen voordat de lijm uithardt.

  Wat deze lijm echt geweldig maakt, is de ruime inzetbaarheid. Het is perfect voor projectmatige verlijming van wandtegels, zelfs in vochtige ruimtes, en kan ook worden gebruikt voor grootformaat tegels en het bevestigen van tegels over oude tegellagen. Het is echt een veelzijdige keuze voor verschillende tegeltoepassingen.

  Ik moet er wel voor zorgen dat de ondergrond vlak, schoon, droog, draagkrachtig en vet- en scheurvrij is voor een optimale hechting. Maar met een inhoud van 18 kg en een open tijd van ongeveer 30 minuten, kan ik aan de slag bij temperaturen tussen +5°C en +25°C. Na minimaal 24 uur kan ik de tegels voegen, en het product blijft minstens 12 maanden houdbaar, mits ongeopend en droog bewaard.

  Kortom, de Ben Foby+ Pastalijm voor wandtegels 18 kg biedt een uitgebreide set eigenschappen die het tot een uitstekende keuze maken voor zowel professionele aannemers als doe-het-zelvers. Met goede hechting, ruime inzetbaarheid en technische specificaties is deze lijm een waardevolle toevoeging aan mijn tegelprojecten. En het beste van alles is dat het duidelijke voordelen biedt op het gebied van veelzijdigheid, verwerkingstijd en houdbaarheid. 🏠

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Uiterlijk 14 mei in huis

  Bekijk prijs

  4. Kingston Products Kingston Tegel Injectielijm

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Kingston Products Kingston Tegel Injectielijm

  • list plusUitstekende oplossing voor het vastzetten van losliggende tegels en het opvullen van holtes
  • list plusMakkelijk verwerkbaar en geschikt voor elke klusser
  • list plusGeschikt voor binnen-, buiten- en vochtige omstandigheden, inclusief de badkamer

  Nadelen Kingston Products Kingston Tegel Injectielijm

  • list plusHet verbruik hangt af van de grootte van de op te vullen ruimte
  • list plusHet vereist 24 uur droogtijd zonder belasting
  • list plusEr worden geen specifieke nadelen genoemd in de reviews

  Beoordeling

  9.0 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.79
  Functionaliteit
  9.06
  Gebruiksgemak
  9.15
  Ik ben dol op de Kingston Tegel Injectielijm! Het is de perfecte oplossing voor het stevig vastzetten van losliggende tegels en het opvullen van holtes eronder. Met zijn hoog vaste stof gehalte krimpt deze lijm niet en hecht het zich uitstekend op bijna alle gangbare poreuze vloermaterialen, zoals marmer, natuursteen, gebakken tegels, en zelfs hout, parket en laminaat. Het beste is dat zowel ervaren klussers als beginners er gemakkelijk mee kunnen werken.

  Wat deze lijm echt onderscheidt van andere merken is het feit dat het zo gemakkelijk te gebruiken is. Ik ben dol op de eenvoudige toepassing en het feit dat het geschikt is voor elke klusser. En als kers op de taart heeft de hersluitbare tuit ervoor gezorgd dat mijn injectielijm langer meegaat, omdat ik het na gebruik gewoon weer kan afsluiten.

  Maar dat is nog niet alles! Deze Kingston Tegel Injectielijm is niet alleen geschikt voor binnen, maar kan ook buiten worden gebruikt. Je kunt het zelfs in de badkamer gebruiken, waar vochtigheid en waterbestendigheid belangrijk zijn. En weet je wat echt geweldig is? Je kunt deze lijm zelfs gebruiken in combinatie met vloerverwarming! Dat is een enorme plus voor mensen zoals ik die deze technologie in huis hebben.

  Een ander geweldig voordeel van deze lijm is dat het wateroplosbaar is, wat betekent dat het gemakkelijk schoon te maken is als er vlekken zijn. Ik ben hier zo blij mee, want het zorgt voor eenvoudig onderhoud van mijn vloer.

  Hoeveel lijm heb je nodig? Dat hangt af van de grootte van de ruimte die je wilt opvullen. Hoewel het moeilijk is om van buitenaf te beoordelen, kun je gemiddeld één koker gebruiken voor 0,5 tot 1m². Deze informatie is handig bij het plannen van je aankoop en zorgt ervoor dat je precies weet hoeveel lijm je nodig hebt voor je project.

  Ik las in een review dat de Kingston Tegel Injectielijm extreem gemakkelijk te gebruiken is, en dat is absoluut waar! Geen negatieve opmerkingen betekent dat dit product over het algemeen geweldig presteert en aan de verwachtingen van gebruikers voldoet.

  Al met al is de Kingston Tegel Injectielijm een betrouwbare en gebruiksvriendelijke keuze voor het vastzetten van losliggende tegels en het opvullen van holtes eronder. Het werkt zowel binnen als buiten, kan in vochtige omstandigheden zoals de badkamer worden gebruikt en kan zelfs worden gecombineerd met vloerverwarming. De eenvoudige toepassing en het wateroplosbare karakter maken dit product ideaal voor klussers van elk niveau. Hoewel er geen specifieke nadelen worden genoemd in de reviews, is het handig om te weten dat het verbruik afhankelijk is van de grootte van de ruimte die je wilt opvullen en dat het product 24 uur moet drogen zonder belasting. 💪

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

  Bekijk prijs

  5. Pattex Alleslijm 100% 100gram Alle

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Pattex Alleslijm 100% 100gram Alle

  • list plusExtreem sterk en geschikt voor alle toepassingen en materialen
  • list plusBestand tegen veroudering, weer, water, extreme temperaturen, trillingen en schokken
  • list plusFlexibel en schokbestendig, zorgt voor een sterke hechting, zelfs onder veeleisende omstandigheden

  Nadelen Pattex Alleslijm 100% 100gram Alle

  • list plusDunnere consistentie dan kleinere tubes, wat kan leiden tot lekkage
  • list plusMoeilijk om fouten te corrigeren na het aanbrengen
  • list plusHet is niet duidelijk of de dunnere consistentie van invloed is op de prestaties van de lijm

  Beoordeling

  8.7 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.34
  Functionaliteit
  8.61
  Gebruiksgemak
  9.18
  Ik ben de Pattex Alleslijm 100% en ik ben hier om je te helpen met al je lijmbehoeften! Ik ben een extreem sterke lijm die geschikt is voor alle toepassingen en materialen. Geen klus is te groot of te klein voor mij!

  Wat mij echt onderscheidt van andere lijmen is mijn vermogen om extreme situaties te trotseren. Ik ben bestand tegen veroudering, weersinvloeden, water, temperaturen van -50°C tot +80°C, vibraties en schokken. Ik ben de betrouwbare keuze, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden!

  Een van mijn beste eigenschappen is mijn flexibiliteit en schokbestendigheid. Ik scheur of breek niet bij beweging of impact, waardoor de verlijmde objecten stevig vast blijven zitten, zelfs als ze worden blootgesteld aan spanning of trillingen. Je kunt erop vertrouwen dat ik alles bij elkaar houd!

  Ik heb een zeer hoge eindsterkte en ik kan zowel absorberende materialen zoals hout en kurk verlijmen, als niet-absorberende materialen zoals glas en tegels. Mijn vullend vermogen vult kleine oneffenheden en kieren op, waardoor een sterke en duurzame verbinding ontstaat. Ik zorg ervoor dat alles goed op zijn plaats blijft!

  Mijn gebruikers zijn dolenthousiast over mijn kracht en flexibiliteit. Een gebruiker heeft met succes een lekke watertank van een fitnesstoestel gerepareerd en merkt op dat ik zeer krachtig en flexibel ben. Na twee weken lekt de watertank nog steeds niet, dus die gebruiker heeft het volste vertrouwen in mij!

  Een andere gebruiker merkt op dat ik dunner ben dan de kleinere tubes van Pattex Alleslijm. Hierdoor kan ik gemakkelijk weglekken, wat het moeilijker maakt om bekabeling mee vast te zetten. Maar ik ben er nog steeds om je te helpen, ondanks mijn dunne consistentie!

  Het is belangrijk om te weten dat ik correct moet worden aangebracht, omdat het moeilijk is om mij achteraf te corrigeren. Dus wees nauwkeurig en zorg ervoor dat de verbinding meteen goed is. Samen kunnen we geweldige dingen bereiken!

  Over het algemeen ben ik een uitstekende keuze voor allerlei toepassingen en materialen. Ik ben krachtig, flexibel en bestand tegen extreme omstandigheden. Ik vul kleine oneffenheden op en bied een sterke en duurzame verbinding. Hoewel sommige gebruikers opmerken dat ik dunner ben dan kleine tubes en dat het moeilijk is om fouten te corrigeren, zijn de meeste gebruikers zeer tevreden met mij en raden ze mij sterk aan. Laten we aan de slag gaan en iets geweldigs creëren! 💪

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

  Bekijk prijs

  6. FloorFix Pro Floor-Fix Pro injectielijm

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen FloorFix Pro Floor-Fix Pro injectielijm

  • list plusHandige en effectieve manier om tegels te fixeren zonder breekwerk
  • list plusGebruiksvriendelijke injectietip maakt het eenvoudig om de lijm aan te brengen
  • list plusKoker is versterkt om lekken te voorkomen, wat zorgt voor een schoon en efficiënt gebruik

  Nadelen FloorFix Pro Floor-Fix Pro injectielijm

  • list plusAlleen geschikt voor tegels en houten vloeren
  • list plusDe ruimte onder de tegel moet goed droog zijn voor een goede uitharding van de lijm

  Beoordeling

  8.3 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.09
  Functionaliteit
  8.03
  Gebruiksgemak
  8.78
  De Floor-Fix Pro injectielijm is dé oplossing voor het fixeren van losliggende en holle tegels. Ik zeg je, dit is de manier om je tegels vast te zetten zonder gedoe. Met deze injectielijm bespaar je niet alleen tijd en geld, maar voorkom je ook verdere schade aan je vloer.

  Wat deze tegelinjectielijm echt onderscheidt van de rest, is de gebruiksvriendelijke injectietip. Hiermee kun je de lijm gemakkelijk aanbrengen, zelfs in voegen van slechts 2 mm breed. En de koker is versterkt om lekken te voorkomen, zodat je schoon en efficiënt kunt werken.

  Een veelgestelde vraag is hoeveel Floor-Fix Pro je nodig hebt. Het hangt af van de grootte van de holte, maar over het algemeen raden we aan om 1 tube per 0,5 tot 1 m² te gebruiken. Het is handig om een extra tube te bestellen, just in case. Gelukkig kun je de tubes hergebruiken, dankzij de afsluitbare dop. Zo bespaar je nog meer geld.

  Het gebruik van de Floor-Fix Pro injectielijm is super makkelijk. Boor een gaatje in de voeg om toegang te krijgen tot de holte onder de tegel. Breng dan de lijm aan onder de vloer via de voeg. Maak de tegel schoon en laat de lijm 24 uur uitharden. Zorg er wel voor dat de ruimte onder de tegel goed droog is. Als het vochtig is, zal de lijm niet goed uitharden.

  Hoewel er geen specifieke gebruikersrecensies beschikbaar zijn, kunnen we wel concluderen dat de Floor-Fix Pro injectielijm betrouwbaar is voor het repareren van losse en holle tegels. De technische details en kenmerken van het product wijzen op hoge kwaliteit en gebruiksgemak. Het vermogen om zelfs in smalle voegen te kunnen injecteren en de mogelijkheid om de koker opnieuw te gebruiken, maken dit product aantrekkelijk voor zowel professionals als doe-het-zelvers.

  Een mogelijke beperking van de Floor-Fix Pro injectielijm is dat het alleen geschikt is voor tegels en houten vloeren. Houd er dus rekening mee dat dit product mogelijk niet geschikt is voor andere materialen. Ook is het belangrijk dat de ruimte onder de tegel goed droog is, anders zal de lijm niet goed uitharden.

  Al met al is de Floor-Fix Pro injectielijm een uitstekende keuze voor het repareren van holle en losse tegels. Met zijn gebruiksvriendelijke injectietip, hoge kwaliteit en kostenefficiëntie biedt dit product een effectieve en duurzame oplossing. Ondanks enkele beperkingen met betrekking tot het gebruik op specifieke materialen en vochtige omstandigheden, zijn de sterke punten van dit product voldoende om het aan te bevelen aan iedereen die tegelreparaties wil uitvoeren.

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, maandag in huis

  Bekijk prijs

  7. Pattex Alleslijm 100% 50gram Alle

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Pattex Alleslijm 100% 50gram Alle

  • list plusKrachtige en flexibele lijm.
  • list plusBestand tegen extreme situaties.
  • list plusHoge eindsterkte en vullend vermogen.

  Nadelen Pattex Alleslijm 100% 50gram Alle

  • list plusLijm is dunner dan andere varianten.
  • list plusMoeilijker om precieze verbindingen te maken.

  Beoordeling

  8.0 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.76
  Functionaliteit
  7.68
  Gebruiksgemak
  8.54
  Hoi! Ik ben de Pattex Alleslijm 100% en ik ben hier om je te helpen met al je lijmbehoeften. Of je nu iets moet repareren, een doe-het-zelf project hebt of aan constructiewerkzaamheden bezig bent, ik ben er voor jou!

  Wat mij onderscheidt van andere lijmen is dat ik bestand ben tegen extreme situaties. Veroudering, weer en water zijn geen probleem voor mij. Zelfs temperaturen van -50°C tot +80°C schrikken me niet af. En trillingen en schokken? Die kan ik ook aan! Dat betekent dat je me zowel binnen als buiten kunt gebruiken en dat ik super flexibel en schokbestendig ben. 💪

  Ik moet ook even opschepen over mijn geweldige eigenschappen. Ik ben mega sterk en ik kan veel ruimte opvullen. Daarnaast ben ik lekker vloeibaar en ik krimp niet. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over oplosmiddelen of nare geurtjes, want ik ben vrij van beide. Veiligheid is belangrijk, toch?

  Maar genoeg over mezelf, laten we het hebben over wat anderen te zeggen hebben. Een van mijn gebruikers heeft zijn fitnesstoestel gerepareerd met mij en hij vindt me super krachtig en flexibel. Geen lekkage meer in de watertank, top! Een andere gebruiker merkte op dat ik echt mega sterk ben, maar dat je wel meteen goed moet lijmen, want corrigeren achteraf is niet mogelijk.

  Natuurlijk zijn er ook een paar kritische opmerkingen. Iemand merkte op dat ik dunner ben dan de kleine tubes van Pattex, waardoor het moeilijker is om bekabeling vast te zetten. En een andere gebruiker merkte op dat ik als een plasje onder de objecten lig in plaats van ertussenin.

  Maar al met al ben ik gewoon een geweldige alleslijm. Ik ben krachtig, flexibel en geschikt voor allerlei materialen en toepassingen. Extreme situaties zijn geen probleem voor mij en ik heb een hoge eindsterkte. Ik vloeit mooi uit en kan goed tegen vocht. Het enige nadeel is misschien dat ik dunner ben dan andere varianten, waardoor het lastiger kan zijn om precieze verbindingen te maken. Maar ondanks dat, raden mijn gebruikers mij sterk aan vanwege de sterke en duurzame verbindingen die ik kan creëren. Dus waar wacht je nog op? Laat mij je helpen met al je lijmklusjes!

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

  Bekijk prijs

  8. FloorFix Pro Floor Fix Pro

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen FloorFix Pro Floor Fix Pro

  • list plusHandige oplossing voor het repareren van losliggende en holle tegels zonder de noodzaak om alle tegels eruit te breken en nieuwe te plaatsen.
  • list plusKan zowel gebruikt worden op tegelvloeren als op houten vloeren.
  • list plusVersterkte koker verkleint de kans op lekken en zorgt ervoor dat de lijm precies daar terechtkomt waar het nodig is, zonder verspilling.

  Nadelen FloorFix Pro Floor Fix Pro

  • list plusGebrek aan gebruikersrecensies maakt het moeilijk om een definitief oordeel te geven over de prestaties en duurzaamheid van de injectielijm.
  • list plusMogelijk niet geschikt voor alle soorten tegels of vloeren, dus grondige productinformatie lezen voordat je het aanschaft is raadzaam.

  Beoordeling

  7.7 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.54
  Functionaliteit
  8.03
  Gebruiksgemak
  7.65
  De Floor Fix Pro injectielijm is dé oplossing voor losliggende en holle tegels, zonder gedoe van het vervangen van de hele vloer. Met deze injectielijm kan ik zowel tegelvloeren als houten vloeren aanpakken. De handige injectietip zorgt ervoor dat ik de lijm gemakkelijk kan aanbrengen, zelfs in de smalste voegen van minimaal 2 mm dik.

  Wat deze Floor Fix Pro echt bijzonder maakt, is de versterkte koker. Geen gedoe met lekkages, want de lijm komt precies op de juiste plek terecht, zonder verspilling. Hoeveel lijm ik nodig heb, hangt af van de grootte van de holte, maar als richtlijn wordt aanbevolen om ongeveer 1 tube per 0,5 tot 1 m² te gebruiken. Het kan verstandig zijn om een extra tube te bestellen, omdat de ruimte onder een tegel behoorlijk kan variëren.

  Het gebruik van de Floor Fix Pro is een fluitje van een cent. Even een gaatje boren in de voeg om toegang te krijgen tot de holte onder de tegel. Vervolgens injecteer ik de lijm onder de vloer via de voeg. Daarna maak ik de tegel schoon en laat ik de lijm 24 uur uitharden. Zorg er wel voor dat de ruimte onder de tegel goed droog is, anders kan de lijm niet goed uitharden.

  Helaas zijn er geen gebruikersrecensies beschikbaar om de prestaties van de Floor Fix Pro te beoordelen. Het is dus lastig om een volledig beeld te krijgen van de ervaringen van andere gebruikers. Wel is het belangrijk om te weten dat deze injectielijm bedoeld is om losliggende en holle tegels te repareren, niet om nieuwe tegels te leggen. Het kan zijn dat de lijm niet geschikt is voor alle soorten tegels of vloeren, dus lees de productinformatie goed door voordat je het aanschaft.

  Al met al lijkt de Floor Fix Pro injectielijm een handig hulpmiddel te zijn voor problemen met losliggende en holle tegels. Het makkelijke aanbrengen en de versterkte koker zijn grote voordelen van dit product. Het gebrek aan gebruikersrecensies maakt het echter lastig om een definitief oordeel te geven over de prestaties en duurzaamheid van de injectielijm. Het is altijd verstandig om de instructies goed te volgen en eventuele vragen aan de fabrikant te stellen voordat je het product gebruikt. 💪

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, maandag in huis

  Bekijk prijs

  9. Bison Alleslijm Velpon 90ml Draai

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Bison Alleslijm Velpon 90ml Draai

  • list plusGemakkelijk verwerkbaar en corrigeerbaar
  • list plusOplosmiddelvrij en veilig in gebruik
  • list plusGoede hechting en snel resultaat

  Nadelen Bison Alleslijm Velpon 90ml Draai

  • list plusSommige gebruikers hebben oplosmiddel nodig voor verwijdering of betere hechting
  • list plusNiet geschikt voor foto's en bepaalde kunststoffen

  Beoordeling

  7.5 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.45
  Functionaliteit
  7.95
  Gebruiksgemak
  7.04
  Ik ben Alleslijm Velpon 90ml Draai & - Doseer, een glasheldere alleslijm die je in een handige flacon krijgt. Ik ben dé oplossing voor het verlijmen van verschillende materialen zoals porselein, keramiek, hout, glas, metaal, leer, papier, karton, kurk, textiel, polystyreenschuim en de meeste kunststoffen. Helaas ben ik niet geschikt voor foto's, Polyethyleen (PE), Polypropyleen (PP), PTFE en Nylon (PA).

  Een van mijn beste eigenschappen is dat ik super gemakkelijk te gebruiken ben. Gebruikers zeggen dat ik eenvoudig aan te brengen ben en dat je me makkelijk kunt corrigeren als je een fout maakt. En het beste van alles is dat ik oplosmiddelvrij ben, wat betekent dat je me veilig kunt gebruiken zonder je zorgen te maken over schadelijke dampen.

  Er zijn wel een paar nadelen waar gebruikers op hebben gewezen. Sommige mensen hebben gezegd dat ze oplosmiddel nodig hebben om mij te verwijderen of om ervoor te zorgen dat ik beter hecht. Dat kan een minpunt zijn als je op zoek bent naar een volledig oplosmiddelvrije lijm.

  Wat mijn prestaties betreft, mensen zeggen dat ik super goed plak. Ze hoeven niet lang te wachten voordat het materiaal stevig vastzit nadat ik ben aangebracht. Dat is handig als je snel resultaat wilt zien.

  Het is belangrijk om te weten dat ik niet geschikt ben voor het verlijmen van foto's of bepaalde kunststoffen zoals Polyethyleen (PE), Polypropyleen (PP), PTFE en Nylon (PA). Zorg ervoor dat het materiaal dat je wilt verlijmen compatibel is met mij voordat je me gebruikt.

  Over het algemeen heb ik enkele sterke punten, zoals mijn gemakkelijke gebruik en goede hechting. Het feit dat ik oplosmiddelvrij ben, is ook een groot pluspunt voor veel mensen. Het is echter belangrijk om te onthouden dat sommige mensen oplosmiddel nodig hebben en dat ik niet geschikt ben voor alle materialen.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Nu besteld, maandag in huis

  Bekijk prijs

  10. Fix a Floor Injectielijm 1

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Fix a Floor Injectielijm 1

  • list plusSterke hechting, tegel zit binnen 24 uur stevig op zijn plaats en holle ruimte is volledig opgevuld.
  • list plusVerbruik: één tube kan ongeveer 0,5 tot 1 vierkante meter bedekken.
  • list plusGemakkelijk te gebruiken, geen hak- of breekwerk nodig.

  Nadelen Fix a Floor Injectielijm 1

  • list plusDe dunne witte substantie kan moeilijk zijn om voldoende druk op te bouwen tussen spuitmond en gaatje in de voeg, waardoor de lijm aan de achterkant van de tube kan ontsnappen.
  • list plusMogelijk niet effectief in situaties waarin de randen van de tegel redelijk vastzitten en de holte zich voornamelijk in het midden bevindt.

  Beoordeling

  7.2 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.43
  Functionaliteit
  7.55
  Gebruiksgemak
  6.68
  Fix a Floor Injectielijm is mijn geheime wapen voor het repareren van losse en holle vloertegels. Geen gedoe meer met hakken of breken, met deze lijm kan ik mijn tegels snel en eenvoudig repareren. En het werkt zelfs op houten vloeren!

  Wat deze injectielijm echt bijzonder maakt, is de ongelooflijke hechting. Zodra ik de lijm aanbreng, zit de tegel binnen 24 uur stevig op zijn plaats en is de holle ruimte volledig opgevuld. Dat betekent minder stress en geen gedoe met slopen.

  En laten we het hebben over het verbruik. Volgens de beschrijving kan één tube ongeveer 0,5 tot 1 vierkante meter bedekken. Maar dat hangt natuurlijk af van de grootte van de holle ruimte. Daarom raad ik altijd aan om een extra tube Fix a Floor te bestellen, zodat je zeker genoeg lijm hebt.

  Een klein minpuntje is dat de lijm een dunne witte substantie is, die soms ook aan de achterkant van de tube naar buiten komt. Dat kan een beetje lastig zijn, omdat het soms moeilijk is om genoeg druk op te bouwen tussen de spuitmond en het gaatje in de voeg. Hierdoor kan er lijm aan de achterkant van de tube ontsnappen.

  Maar over het algemeen zijn de meeste gebruikers dolenthousiast over Fix a Floor Injectielijm. Het is gewoonweg fantastisch in het repareren van losse en holle tegels, zonder gedoe met slopen. De sterke hechting en het gemak van gebruik maken het een favoriet onder doe-het-zelvers.

  Een kleine kanttekening is dat deze lijm mogelijk niet ideaal is voor situaties waarin de randen van de tegel goed vastzitten en de holte zich voornamelijk in het midden bevindt. De dunne consistentie van de lijm kan het lastig maken om genoeg druk op te bouwen en de lijm op de juiste plek aan te brengen.

  Maar ondanks deze kleine beperkingen biedt Fix a Floor Injectielijm een geweldige oplossing voor het repareren van losse en holle tegels. Het bespaart tijd en moeite en zorgt voor een stevige hechting. Als je op zoek bent naar een gemakkelijke manier om je vloertegels te repareren, dan is Fix a Floor Injectielijm zeker het overwegen waard. 💪

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Bekijk bij bol.com

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  hero illustration
  Bestenu

  Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

  Bestenu

  Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Tegellijmen. Er zijn namelijk 666 verschillende op de markt ...

  Bedankt voor het lezen!