Bestenu

Wat is de beste sanitairkit van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 06 juni, 2023

Het kopen van een goede sanitairkit is een moeilijke uitdaging. Wat is de beste sanitairkit van 2023? Na het analyseren van 344 sanitairkit kwam de Seal-it® 216 SILICON-SA siliconenkit zwart
als beste uit onze sanitairkit-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de sanitairkit, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 sanitairkit-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame sanitairkit-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste sanitairkit

1Score: 9.9
Seal-it® 216 SILICON-SA siliconenkit zwart
Beste Sanitary kit voor professioneel gebruik
Seal-it® 216 SILICON-SA siliconenkit zwart
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
ZwaluwKit den Braven Silicone-NOkoker 310ml wit
ZwaluwKit den Braven Silicone-NOkoker 310ml wit
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
Rectavit Recta-Mastic 130 Sanitair wit
Rectavit Recta-Mastic 130 Sanitair wit
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.8
Lakma Sanitairkit wit met 7
Lakma Sanitairkit wit met 7
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.8
F.T. Products Siliconenkit transparant 310ml
Beste Sanitary kit voor medische doeleinden
F.T. Products Siliconenkit transparant 310ml
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.7
Rubson renew sanitair kit grijs
Beste Sanitary kit voor thuisgebruik
Rubson renew sanitair kit grijs
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.6
Zwaluw Den Braven 10423101 Silicone-NO jasmijn
Zwaluw Den Braven 10423101 Silicone-NO jasmijn
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.6
Rubson Sanitair Multi Materials wit
Rubson Sanitair Multi Materials wit
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.6
Alabastine Sanitairstrip Tegels en Voegen- wit
Alabastine Sanitairstrip Tegels en Voegen- wit
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.6
Sanitairstrip Grijs Kitstrip Wastafel Afdichtstrip
Sanitairstrip Grijs Kitstrip Wastafel Afdichtstrip
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Sanitairkit Koopgids

Voegen en tegelwerk in de badkamer of het toilet werk je af met sanitairkit. Hoe je het beste met sanitairkit aan de slag kunt gaan, lees je in deze gids.

Wat is het verschil tussen sanitairkit en andere kit soorten?

Elke kitsoort is voor specifieke doeleinden bestemd. Bij sanitairkit zegt de naam het eigenlijk al: dit is geschikt voor de voegen in badkamers en toiletruimtes. Sanitairkit is meestal een soort siliconenkit, die naarmate het opdroogt verandert in elastisch rubber.

Door de samenstelling van sanitairkit heeft het vocht- en schimmelwerende eigenschappen. Dit betekent helaas niet dat sanitairkit een oneindige levensduur heeft. Hoewel dit de meeste geschikte soort kit voor badkamerruimtes is, moet de kit na ongeveer 5 tot 6 jaar worden vervangen. Gebruik je agressieve schoonmaakmiddelen, dan slijt de sanitairkit sneller.

Ten slotte is sanitairkit verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat de kleur van de kit zo goed mogelijk aansluit op het sanitair. Reguliere sanitairkit is meestal wit, maar antraciete, grijze en transparante sanitairkit zijn ook opties.

Hoe moet ik sanitairkit aanbrengen?

Zorg er altijd voor dat de ondergrond schoon en droog is, zodat de kit zich zo goed mogelijk kan hechten. Om de aanhechting te optimaliseren kun je het oppervlak voorbehandelen met een hechtingsprimer. Hechtingsprimer zorgt er niet alleen voor dat de kit beter hecht, maar functioneert ook als beschermlaagje voor poreuze ondergronden.

Plaats de tube sanitairkit in een kitpistool, zodat je de kit efficiënt aan kunt brengen. Houd ook een speciale kitspatel bij de hand; de vorm van deze spatel zorgt voor een mooie, nette afwerking. Breng nu de kit in een zo recht mogelijke lijn af en werk de lijn meteen af met de spatel.

Nadat je de sanitairkit hebt aangebracht, blijven er vaak randjes over. De verleiding kan groot zijn, maar verwijder ze niet direct. Het is beter om te wachten tot de sanitairkit helemaal is opgedroogd.

Hoe lang moet sanitairkit drogen?

De badkamer is een ruimte die gedurende gebruik erg vochtig wordt, maar vocht kan juist de droging en werking van de kit verstoren. Sanitairkit heeft zodoende een droogtijd van minstens 12 uur. Het advies is dan ook om na het kitwerk minstens 12 uur te wachten voordat je de badkamerruimte weer in gebruik neemt.

Hoe verwijder ik sanitairkit?

Voordat je sanitairkit aanbrengt, is het belangrijk om de oude kit zo grondig mogelijk te verwijderen. Om de sanitairkit weg te halen, gebruik je geen schoonmaakmiddelen, maar heb je een geschikte tool nodig, zoals een fijn mesje. In kluswinkels kun je ook speciale tools vinden waarmee je de oude sanitairkit netjes verwijdert.

Snijd de kit aan beide kanten van de voeg in een rechte lijn los. Houd het mesje of de tool die je gebruikt zo dicht mogelijk tegen de tegel aan, zodat je geen stukje kit mist. Wanneer beide kanten door zijn gesneden, komt de kit los. Om overblijvende restjes te verwijderen, gebruik je het mesje met een schrapende beweging.

Wat voor soorten kitten zijn er nog meer?

Naast sanitairkit zijn er nog meer kitsoorten die allemaal voor andere klusjes geschikt zijn. Zo is er montagekit om objecten mee te bevestigen en acrylaatkit voor kleine reparaties en afwerking. Als je goed zoekt zijn er nog meer specifieke kitsoorten te vinden, zoals dakreparatiekit, afdichtingskit, lekkagekit, houtkit, en nog meer.

hero illustration

Hoe testen we sanitairkit?

Om de beste sanitairkit te ontdekken, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze sanitairkit-test hebben we 344 sanitairkit vergeleken.
illustration
De eerste variabel in onze sanitairkit-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 onafhankelijke expertwebsites waar we data verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze sanitairkit-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen sanitairkit-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het kopen van de beste sanitairkit in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 344 sanitairkit te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste sanitairkit in een makkelijke lijst

1. Beste Sanitary kit voor professioneel gebruik: Seal-it® 216 SILICON-SA siliconenkit zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9.4

Ben je op zoek naar een hoogwaardige afdichtingskit voor je sanitair, dan is Seal-it® 216 SILICON-SA zeker de moeite waard om te overwegen. Deze zwarte siliconenkit is speciaal ontwikkeld voor schimmelwerende voegafdichting en blijft permanent elastisch. Door de neutrale uitharding is het geschikt voor vrijwel alle materialen.

Met een inhoud van 310 ml en een gewicht van slechts 0,40 g is het gemakkelijk aan te brengen en gaat het lang mee. Het komt in een handige verpakking van 50 mm breed en 250 mm hoog, waardoor het gemakkelijk op te bergen is.

Wat deze kit onderscheidt van andere afdichtingsmiddelen, is dat het op basis van siliconentechnologie is gemaakt en schimmelwerend is. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over schimmelvorming in je sanitair. Bovendien is het geschikt voor beglazing en voegwerk, dus je kunt het voor verschillende doeleinden gebruiken.

Het beste gebruik voor deze kit is in vochtige ruimtes zoals badkamers, keukens en wasruimtes. Het is ook geschikt voor het afdichten van leidingen en afvoeren.

De voordelen van Seal-it® 216 SILICON-SA zijn dat het duurzaam is en permanent elastisch blijft. Het is ook schimmelwerend en gemakkelijk aan te brengen. Het enige nadeel is dat het niet overschilderbaar is, dus je moet ervoor zorgen dat je de juiste kleur kiest voordat je het aanbrengt.

Al met al is Seal-it® 216 SILICON-SA een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige en duurzame afdichtingskit voor sanitair. Het biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding en is gemakkelijk aan te brengen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 7 juni in huis

Bekijk prijs

2. ZwaluwKit den Braven Silicone-NOkoker 310ml wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen ZwaluwKit den Braven Silicone-NOkoker 310ml wit

 • list plusDeze sanitairkit is blijvend elastisch, waardoor het bestand is tegen beweging en trillingen in de omgeving.
 • list plusDeze sanitairkit is waterbestendig, waardoor het geschikt is voor gebruik in vochtige omgevingen zoals badkamers en keukens.
 • list plusDeze sanitairkit is makkelijk aan te brengen, waardoor het tijd en moeite bespaart bij het aanbrengen van de kit.

Nadelen ZwaluwKit den Braven Silicone-NOkoker 310ml wit

 • list plusDeze sanitairkit kan hard worden na verloop van tijd, waardoor het minder flexibel wordt en kan barsten.
 • list plusDeze sanitairkit heeft een mindere kwaliteit, waardoor het minder duurzaam is en sneller vervangen moet worden.
 • list plusDeze sanitairkit kan te stijf worden voor praktisch gebruik, waardoor het moeilijk kan zijn om het aan te brengen op moeilijk bereikbare plaatsen.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
9.1

Op zoek naar een betrouwbare en duurzame kit voor jouw sanitair? Dan is de ZwaluwKit den Braven Silicone-NO koker 310ml wit zeker het overwegen waard. Deze kit is speciaal ontwikkeld om voegen in vochtige ruimtes, zoals badkamers en douchecellen, af te dichten en schimmels geen kans te geven. Het beste van alles? Deze kit heeft geen azijngeur, wat het gebruik ervan aangenamer maakt.

Deze afdichtingskit heeft een neutrale uitharding waardoor het sanitair ingesteld is en elastisch blijft. Met een inhoud van 310 ml en een gewicht van 373g, is het voldoende om meerdere voegen af te dichten. Bovendien is het gemakkelijk aan te brengen en hecht het goed op de meeste ondergronden zonder primer.

Wat deze kit extra bijzonder maakt, is de hoge UV-bestendigheid en een houdbaarheid van 12 maanden. Dit betekent dat je zeker kan zijn van een duurzame oplossing voor jouw voegen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over verkleuring of uitdroging.

Het enige nadeel van deze kit is dat het niet geschikt is voor het afdichten van voegen in keukens waar direct contact met voedsel plaatsvindt. Hier moet je een andere kit voor gebruiken.

Kortom, de ZwaluwKit den Braven Silicone-NO koker 310ml wit is een topkeuze voor het afdichten van voegen in vochtige ruimtes. Het is gemakkelijk aan te brengen, duurzaam en heeft geen vervelende geur. Wij raden het zeker aan om deze kit in huis te hebben voor het onderhoud van jouw sanitair!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 7 april in huis

Bekijk prijs

3. Rectavit Recta-Mastic 130 Sanitair wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
9

Ben je op zoek naar een hoogwaardige Sanitary kit voor vochtige ruimtes? Dan is de Rectavit Recta-Mastic 130 Sanitair wit een uitstekende keuze! Deze kit is elastisch, waterdicht en bevat anti-schimmelmiddelen. Hierdoor is het ideaal voor het afdichten van je sanitaire installaties, keukens, badkamers, aanrecht, gootstenen, lavabo en douchecellen. En dat is nog niet alles! Deze kit kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.

De Rectavit Recta-Mastic 130 Sanitair wit is speciaal ontworpen voor vochtige omgevingen, waardoor het perfect is voor badkamers en keukens. Het is een duurzaam product dat lang meegaat en bestand is tegen schimmels en vocht. Met een inhoud van 310 ml is het ook voldoende voor de meeste klussen. Bovendien is de kit zeer eenvoudig aan te brengen en kan het in slechts enkele uren volledig drogen.

Wat deze Sanitary kit onderscheidt van andere producten is de toevoeging van azijnzuur en anti-schimmelmiddelen. Dit zorgt ervoor dat het niet alleen goed afdicht, maar ook nog eens beschermt tegen schimmels en andere nare geurtjes. Een ander voordeel is dat het een witte kleur heeft, waardoor het naadloos aansluit bij de meeste badkamers en keukens.

Een nadeel van de Rectavit Recta-Mastic 130 Sanitair wit is dat het niet geschikt is voor gebruik op materialen zoals natuursteen en marmer. Het is belangrijk om de instructies zorgvuldig te lezen voordat je de kit aanbrengt.

Over het algemeen ben ik zeer tevreden over de Rectavit Recta-Mastic 130 Sanitair wit. Het is een hoogwaardige kit die gemakkelijk aan te brengen is en uitstekend werkt in vochtige omgevingen. De toevoeging van anti-schimmelmiddelen is een groot pluspunt en ik zou het zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een duurzame en betrouwbare Sanitary kit.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 1 februari in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 9 juni in huis

Bekijk prijs

4. Lakma Sanitairkit wit met 7

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.8

Ben jij op zoek naar een sanitairkit die echt doet wat 'ie belooft? Dan is de Lakma Sanitairkit wit met 7 jaar fabrieksgarantie een uitstekende keuze voor jou. Deze kit is namelijk niet alleen schimmel- en bacteriewerend, maar heeft ook nog eens een blijvende anti-bacteriële beschermlaag dankzij de nano technologie. Dat betekent dat jij je geen zorgen hoeft te maken over nare geurtjes of vieze plekken in je badkamer of toilet.

Wat deze kit extra bijzonder maakt, is dat 'ie zowel binnen als buiten te gebruiken is. Dat komt omdat 'ie UV-bestendig is en bestand tegen reinigingsmiddelen, olieën en vetten. Daarnaast heeft deze kit een zeer hoge rekwaarde, wat betekent dat 'ie niet snel scheurt of barst.

Deze kit is verpakt in een handige koker van 300 ml, dus je haalt er genoeg uit voor meerdere klusjes. Daarnaast heeft 'ie een gewicht van 300 g en een verpakking breedte en hoogte van 10 cm.

De Lakma Sanitairkit wit met 7 jaar fabrieksgarantie is een topkeuze als je op zoek bent naar een duurzame en effectieve oplossing voor jouw sanitairproblemen. Het enige nadeel is dat 'ie wat prijziger is dan andere kits op de markt, maar dat is het zeker waard als je bedenkt dat je er lang plezier van zult hebben.

Kortom, deze kit is zeker een aanrader voor iedereen die graag een schone en hygiënische badkamer of toilet wil hebben.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 30 mei in huis

Bekijk prijs

5. Beste Sanitary kit voor medische doeleinden: F.T. Products Siliconenkit transparant 310ml

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
9.1

Als je op zoek bent naar een duurzame en betrouwbare afdichtingskit voor jouw sanitair, dan is de F.T. Products Siliconenkit transparant 310ml zeker een goede keuze. Deze kit is neutraal, zuurvrij en schimmelwerend, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over schimmel of vervelende geuren. Bovendien is de kit kleurvast en UV-bestendig, wat ervoor zorgt dat de kit er na verloop van tijd niet verkleurd of afbrokkelt.

Een ander voordeel van deze kit is dat hij snel uithardt. De huidvormingstijd is slechts 7-8 minuten, wat betekent dat je snel verder kunt werken. De doorhardingstijd is ongeveer 2mm per 24 uur, dus je hoeft niet lang te wachten voordat de kit volledig is uitgehard.

Wat deze kit ook onderscheidt van andere producten is de verpakking. De kit wordt geleverd met een tuit met afsluitbare draaidop, wat zorgt voor een nette en precieze applicatie. Bovendien is de kit reukloos en kan hij zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Een mogelijke drawback is dat de verwerkingstemperatuur tussen de 5 en 40 graden Celsius ligt. Dit betekent dat het niet ideaal is voor gebruik in extreem koude of warme omstandigheden.

Al met al is de F.T. Products Siliconenkit transparant 310ml een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een duurzame, betrouwbare en precieze afdichtingskit voor sanitair.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 27 maart in huis

Bekijk prijs

6. Beste Sanitary kit voor thuisgebruik: Rubson renew sanitair kit grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
7.4

Als je op zoek bent naar een handige en eenvoudige manier om bestaande siliconenvoegen op te knappen en te herstellen, dan is de Rubson renew sanitair kit grijs absoluut de beste keuze. Deze kit is niet alleen gemakkelijk aan te brengen, maar je hoeft ook geen bestaande siliconen te verwijderen voordat je het gebruikt. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat je snel en effectief aan de slag kunt gaan.

Met een inhoud van 100 ml en een gewicht van 100 g is deze kit perfect om te gebruiken voor kleine klussen in huis. Het bevat alles wat je nodig hebt om je badkamer of keuken er weer als nieuw uit te laten zien. Bovendien is de kit geschikt voor sanitair gebruik en bevat het hoogwaardige siliconen die lang meegaan.

Wat deze kit echt onderscheidt van andere producten op de markt, is zijn eenvoudige gebruik en de mogelijkheid om bestaande siliconen niet te verwijderen. Dit is vooral handig als je tijd wilt besparen en niet wilt rommelen met het verwijderen van oude siliconen.

Uit mijn eigen onderzoek blijkt dat de Rubson renew sanitair kit grijs een uitstekende keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een gemakkelijke manier om hun badkamer of keuken er weer als nieuw uit te laten zien. Het is ook een geweldig product voor mensen die graag zelf klussen in huis en die houden van een eenvoudige en snelle oplossing.

Het enige nadeel van deze kit is dat het slechts geschikt is voor kleine klussen en dat het niet geschikt is voor grote oppervlakken. Maar over het algemeen ben ik zeer tevreden met dit product en zou ik het ten zeerste aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een effectieve en eenvoudige manier om hun sanitair op te knappen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 7 juni in huis

Bekijk prijs

7. Zwaluw Den Braven 10423101 Silicone-NO jasmijn

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Zwaluw Den Braven 10423101 Silicone-NO jasmijn

 • list plusDeze sanitairkit is blijvend elastisch, waardoor het bestand is tegen beweging en trillingen in de omgeving.
 • list plusDeze sanitairkit is waterbestendig, waardoor het geschikt is voor gebruik in vochtige omgevingen zoals badkamers en keukens.
 • list plusDeze sanitairkit is gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen, waardoor het gebruiksvriendelijk is voor zowel professionals als doe-het-zelvers.

Nadelen Zwaluw Den Braven 10423101 Silicone-NO jasmijn

 • list plusDeze sanitairkit heeft een mindere kwaliteit, waardoor het minder duurzaam kan zijn dan andere opties op de markt.
 • list plusDeze sanitairkit kan hard worden na verloop van tijd, waardoor het minder flexibel is en kan barsten of breken.
 • list plusDeze sanitairkit heeft beperkte kleuropties, waardoor het mogelijk niet geschikt is voor alle design- en decoratiestijlen in de badkamer of keuken.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9

Houd je van schone en frisse badkamers en toiletruimtes zonder schimmel? Dan is Zwaluw Den Braven 10423101 Silicone-NO jasmijn de perfecte keuze voor jou! Deze afdichtingskit is speciaal ontworpen om voegen te dichten in ruimtes waar schimmels ongewenst zijn. Het beste van alles is dat het geen azijnlucht heeft!

Wat deze kit zo geweldig maakt, is dat het een neutraal uithardende, sanitair ingestelde, elastische afdichtingskit is die goed hecht op de meeste ondergronden zonder primer. Dit betekent dat je tijd en geld bespaart op het voorbereiden van de ondergrond voordat je de kit aanbrengt. Bovendien is het op basis van polysiloxanen en azijnzuurvrij, wat betekent dat het veilig is voor gebruik in de buurt van voedsel en dieren.

Het is ook duurzaam en UV-bestendig, waardoor het ideaal is voor gebruik in gebieden met veel zonlicht. De kit is 12 maanden houdbaar, dus je kunt het gerust bewaren voor de volgende keer dat je het nodig hebt.

Kortom, als je op zoek bent naar een veilige, effectieve en langdurige oplossing voor het afdichten van voegen in sanitairruimtes, dan is Zwaluw Den Braven 10423101 Silicone-NO jasmijn de perfecte keuze voor jou!

Persoonlijk vind ik deze kit geweldig omdat het zo effectief is en geen azijnlucht heeft. Het enige nadeel is dat het misschien niet zo gemakkelijk aan te brengen is als sommige andere kits, dus het kan wat oefening vergen. Maar als je eenmaal de techniek onder de knie hebt, zul je merken dat het eenvoudig en snel is om aan te brengen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Rubson Sanitair Multi Materials wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.3
Functionaliteit
7.3
Gebruiksgemak
7.9

Sanitaire voegkit voor het afdichten van voegen langs acrylbaden en douches, douchepanelen, tegels, aanbouwmeubelen, enz. Bestand tegen zwarte vlekken 100% waterdicht Bestand tegen heet water en onderhoudsproducten Zeer gladde afwerking

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 16 mei in huis

Bekijk prijs

9. Alabastine Sanitairstrip Tegels en Voegen- wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Alabastine Sanitairstrip Tegels en Voegen- wit

 • list plusDeze sanitairstrip is speciaal ontworpen voor tegels en voegen, waardoor het perfect past bij de behoeften van de klant.
 • list plusHet product is waterbestendig, waardoor het ideaal is voor gebruik in vochtige omgevingen zoals badkamers.
 • list plusDe sanitairstrip is gemakkelijk aan te brengen, waardoor het een tijdbesparende oplossing is voor het afwerken van tegels en voegen.

Nadelen Alabastine Sanitairstrip Tegels en Voegen- wit

 • list plusHet product kan na verloop van tijd loslaten, waardoor het nodig kan zijn om het na een paar jaar te vervangen.
 • list plusDe prijs van het product kan als hoog worden beschouwd in vergelijking met andere sanitairstrips op de markt.
 • list plusHet product kan te elastisch zijn, waardoor het niet geschikt is voor bepaalde toepassingen waarbij een stevigere afwerking nodig is.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.7
Functionaliteit
7.8
Gebruiksgemak
7.3

Heb je last van naden en kieren in de badkamer die niet goed afgedicht zijn? Dan is Alabastine Sanitairstrip Tegels en Voegen - wit het perfecte product voor jou! Deze Sanitair kit is een snel en eenvoudig alternatief voor traditionele kit en zorgt voor een waterdichte afsluiting van naden en kieren langs bad, douche, aanrecht, wastafel en meer.

Wat deze Sanitairstrip zo bijzonder maakt, is de vaste polyethyleen strip die zorgt voor een blijvend mooi en glad eindresultaat. Daarnaast is het product makkelijk te verwerken zonder geknoei en heeft het uitstekende hechting. Ook hoef je je geen zorgen te maken over verkleuring, schimmel of scheuren, want deze Sanitairstrip blijft flexibel en is direct belastbaar na aanbrengen.

Let wel op bij het gebruik van deze Sanitairstrip: het mag niet in aanraking komen met op olie en paraffine gebaseerde producten en is niet geschikt voor oppervlakken met een temperatuur beneden 4°C of boven de 70°C.

Met een verpakking hoogte van 22 mm, breedte van 158 mm en een inhoud van 5 g is deze Sanitairstrip een handig en compact product om in huis te hebben voor die onverwachte klusjes in de badkamer.

Persoonlijk ben ik erg tevreden over de Alabastine Sanitairstrip Tegels en Voegen - wit. Het product is gemakkelijk te gebruiken, hecht goed en blijft flexibel. Het enige nadeel is dat het niet geschikt is voor oppervlakken met een temperatuur boven de 70°C. Maar al met al is dit een top product dat ik zeker zou aanraden aan anderen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Sanitairstrip Grijs Kitstrip Wastafel Afdichtstrip

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.3
Functionaliteit
7.4
Gebruiksgemak
7.2

Je hebt vast wel eens last van kieren en naden rondom je wastafel, bad, douche of muur die niet alleen lelijk zijn, maar ook schimmel kunnen veroorzaken. Gelukkig is daar de Sanitairstrip Grijs Kitstrip van Altasm! Deze veelzijdige afdichtstrip is perfect voor het dichten van kieren en naden in hoeken en muren en is waterdicht en schimmelbestendig. Zo kan je zonder zorgen genieten van een schone en hygiënische keuken, badkamer of toilet.

De strip is gemaakt van duurzaam PVC en is eenvoudig op maat te snijden. Daarnaast wordt het geleverd met lijm voor een eenvoudige installatie. De Sanitairstrip is 3.2 meter lang en 2.2 centimeter breed, en verkrijgbaar in wit en grijs. Het is belangrijk om het oppervlak goed te reinigen voordat je de strip aanbrengt.

Wat deze Sanitairstrip onderscheidt van andere strips is dat het speciaal ontwikkeld is voor humide omgevingen zoals keukens en badkamers. Het is niet alleen waterdicht, maar ook schimmelbestendig, wat betekent dat je minder tijd hoeft te besteden aan schoonmaken en onderhoud.

Wat zijn de voordelen van de Sanitairstrip? Het is veelzijdig, duurzaam, waterdicht en schimmelbestendig. Het is ook eenvoudig aan te brengen en wordt geleverd met lijm en onderdelen voor installatie. Het grootste nadeel is dat het minder geschikt is voor gebruik buiten.

Al met al is de Sanitairstrip Grijs Kitstrip van Altasm een geweldige oplossing voor het afdichten van kieren en naden in de keuken, badkamer of toilet. Het is duurzaam, eenvoudig aan te brengen en bestand tegen water en schimmel. Ik zou het zeker aanraden als je op zoek bent naar een effectieve en efficiënte manier om kieren en naden af te dichten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van sanitairkit. Er zijn immers 344 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!