Bestenu

Beste afwasbare muurverf - feb. 2023

Met meer dan 11922 afwasbare muurverf op de markt zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Op deze pagina vind je de beste afwasbare muurverf in een handige lijst

De top 10 beste afwasbare muurverf

1Score: 9.9
Levis Colores del Mundo Muur- relaxed outback
Levis Colores del Mundo Muur- relaxed outback
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.7
Levis Muur Binnen Mat Nazomer
Levis Muur Binnen Mat Nazomer
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
Flexa Couleur Locale Muurverf Mat positive thailand breeze | beige | goud
Flexa Couleur Locale Muurverf Mat positive thailand breeze | beige ...
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.6
Levis Ambiance Muurverf Extra Mat mojito
Levis Ambiance Muurverf Extra Mat mojito
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.5
Levis Muur Binnen Mat Dageraad
Levis Muur Binnen Mat Dageraad
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.4
Flexa Powerdek Muurverf Muren & Plafonds Binnen Stralend Wit 2
Flexa Powerdek Muurverf Muren & Plafonds Binnen Stralend Wit 2
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.2
Flexa Powerdek Muren & Plafonds crèmewit
Flexa Powerdek Muren & Plafonds crèmewit
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.2
Alabastine 2 In 1 Badkamer wit
Alabastine 2 In 1 Badkamer wit
Ga naar laagste prijs
9Score: 9
Alabastine Muurverf Spuitbus - Wit
Alabastine Muurverf Spuitbus - Wit
Ga naar laagste prijs
10Score: 8.9
Flexa Powerdek Muurverf Muren & Plafonds Binnen Stralend wit 3
Flexa Powerdek Muurverf Muren & Plafonds Binnen Stralend wit 3
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Afwasbare Muurverf Koopgids

avatar-contour
Daan van Dijk

Daan van Dijk

Gepubliceerd op: Nov 23, 2021

Geupdate op: Oct 02, 2022


Je wilt de muren in je huiskamer zo lang mogelijk mooi houden, maar je kinderen, de modderige staart van je hond en je baby hebben andere plannen. Muren die geverfd zijn met afwasbare verf maak je eenvoudig schoon met warm water en blijven daardoor langer mooi. Lees hier waar je op let bij de aankoop van afwasbare muurverf.

Wat voor soorten afwasbare muurverf zijn er?

Er zijn verschillende soorten afwasbare muurverf, waaronder schrobvaste afwasbare muurverf. Wil je je muren schoon kunnen maken, zorg er dan voor dat je afwasbare verf in schrobvast klasse één gebruikt. Alleen verf in deze klasse is goed schoon te maken zonder dat je de verf beschadigt. Let er wel op dat je alleen water gebruikt en niet teveel kracht zet.

Daarnaast zijn er transparante, schrobbare coatings. Heb je je muren al geverfd met een goede verf voor binnen, maar wil je deze achteraf gezien ook beschermen tegen vlekken? Dan kies je ervoor om een laag speciale vernis over de bestaande verf aan te brengen. Deze vernissen zijn verkrijgbaar in glanzende, matglanzende en matte varianten.

Let op: een goede watergedragen verf is ideaal voor binnen, maar probeer deze niet schoon te maken. Maak je deze schoon met water, dan lost de verf op. Een goede structuurverf maak je ook niet schoon. Door de structuur verspreid je het vuil juist.

Wat is er zo speciaal aan afwasbare muurverf?

Afwasbare muurverf is, zoals het woord al doet vermoeden, afwasbaar. Dit betekent dat als je muren met afwasbare verf zijn geverfd, je deze schoon kunt maken met een vochtige doek. Afwasbare verf heeft een krachtig bindmiddel en een hoge concentratie van hydrofobe en oleofose grondstoffen.

De combinatie van deze ingrediënten zorgen ervoor dat de vlek geen kans krijgt om in je verf te trekken. Deze verf is ideaal als je kleine kinderen hebt. Handafdrukken veeg je er zo af met een vochtige doek en hetzelfde geldt voor stempels, stift en potlood (ik spreek uit ervaring!).

Wasbare verf is ook erg praktisch in de keuken. Soms spettert het eten en als je geen tegels hebt, is het handig als je je geverfde muur schoon kunt maken. Deze soort verf mag dan iets prijziger zijn dan een andere goede muurverf, maar gaat langer mee. Hierdoor bespaar je geld op de lange termijn.

Welke schrobvast klassen zijn er?

Er zijn drie schrobklassen: één, twee en drie. Wasbare muurverf in klasse drie is geschikt voor muren die je bijna niet aanraakt en daardoor ook niet schoon hoeft te maken. Zitten er vlekken op deze muur, dan is het lastig om deze eraf te krijgen zonder de verf te beschadigen.

Afwasbare muurverf in klasse twee is afwasbaar, maar nog steeds niet ideaal om in de kinderkamer of de keuken te gebruiken. Vlekken krijg je er makkelijker afgepoetst, maar je moet voorzichtig zijn. Er zitten namelijk niet zoveel bindmiddelen in deze verf, waardoor je er deze verf al snel af poetst als je té fanatiek bent.

Gebruik je afwasbare muurverf van schrobvast klasse één, ga er dan van uit dat deze muur eenvoudig schoon te maken is. Deze verf heeft de ideale samenstelling en je loopt weinig risico om de verf te beschadigen tijdens het schoonmaken. Gebruik alleen water en een zachte doek en zet niet teveel druk.

Wat voor verfroller gebruik je voor afwasbare muurverf?

Afwasbare muurverf is in principe een gewone, goede muurverf met wat extra bestanddelen die er voor zorgen dat er geen vlekken in de verf trekken. Gebruik daarom een goede verfroller met een korte vacht.

Zorg er ook voor dat je goede kwasten gebruikt. Gebruik liever geen wegwerpkwasten. Deze zijn van slechte kwaliteit, waardoor de haren van de kwast uitvallen en op je pas-geverfde muur terecht komen. Deze haren verwijderen is vervelend en bovendien laten ze lelijke strepen op je zojuist geverfde muur achter.

Hoe maak je een muur die geverfd is met afwasbare muurverf, schoon?

Pak een zachte doek of spons en maak deze vochtig met warm water. Veeg hiermee voorzichtig over je muur heen en je ziet meteen het vuil loskomen en verdwijnen. Op je keukenmuur is het vuil vaak wat hardnekkiger. Laat de vlekken gerust even weken, maar gebruik geen agressieve reinigingsmiddelen. Hiermee beschadig je de verf.

hero illustration

Hoe komt deze leuke afwasbare muurverf reeks tot stand..?

De wereld is aan het veranderen... en dus de zoektocht naar de beste afwasbare muurverf ook!
Vroeger ging je naar een winkel om advies te krijgen over afwasbare muurverf, maar vandaag helpt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle afwasbare muurverf die te bestellen zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke afwasbare muurverf het best verkopen
illustration
Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van afwasbare muurverf stelt hij deze lijst samen!
Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!
illustration
hero illustration

De beste afwasbare muurverf in een handige lijst

1 - Levis Colores del Mundo Muur- relaxed outback

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Levis Colores del Mundo Muur- relaxed outback

 • list plusDeze watergedragen verf is slijtvast en biedt een hoge dekking.
 • list plusEen ander voordeel van deze verf is dat het UV-bestendig is en waterwerend.
 • list plusHet laatste voordeel van deze verf is dat het eenvoudig aan te brengen is en geen kwaststrepen achterlaat.

Nadelen Levis Colores del Mundo Muur- relaxed outback

 • list plusDe belangrijkste nadelen van deze verf is dat het prijziger is dan andere watergedragen verven.
 • list plusDeze verf heeft een langere droogtijd dan andere watergedragen verven.
 • list plusDeze verf heeft een lagere dekkingsgraad dan andere watergedragen verven.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.5

Matte kwalitatieve muurverf op waterbasis. Levis Colores del Mundo is een karaktervol verfassortiment van eigentijdse kleurlijnen, geïnspireerd door 's werelds mooiste streken. Waarvoor is dit product geschikt? Toepasbaar op muren en plafonds. Voor gebruik binnen. Ondergronden: pleisterwerk, gipskartonplaat, behangpapier, glasvezel, cementbezetting, baksteen, etcetera. De voordelen van Colores del Mundo Muur & Plafond: Gemakkelijke verwerking. Spat niet. Snelle droging. Zeer goede dekkracht. Goed afwasbaar. Stabiele kleuren. Belangrijke specificaties: • Matte finish • Materialen met water reinigen • Overschilderbaar: na 5 uur. Rendement: Circa 11 m²/l per laag. Applicatiemethode en structuur van de ondergrond beïnvloeden het rendement. Hoe breng ik Colores del Mundo Mur & Plafond aan? • Voorbereiding ondergrond: Nieuwe muren: Het te behandelen oppervlak moet droog, vet- en stofvrij zijn. Indien van toepassing: scheuren, barstjes en gaten opvullen met een geschikt Polyfilla product. De ondergrond eventueel licht opschuren (bv. pleisterwerk) en grondig ontstoffen. Vervolgens 1 laag Colores del Mundo Mur & Plafond Primer aanbrengen. Eventueel Levis Primer Mur & Plafond Grijs gebruiken voor de kleuren Relaxed Reef & Outback en Passionate Evita & Reef en Levis Primer Mur & Plafond Okergeel voor een Energizing Hills afwerking. Bij niet coherente ondergronden wordt Levis Isoprim aangeraden als primer. Reeds geschilderde muren: Er is meestal geen primer nodig op oude lagen in goede staat, mits een goede voorbereiding. Indien van toepassing: scheuren, barstjes en gaten opvullen met een geschikt Polyfilla product. Slecht hechtende verf wegschuren. Daarna ontstoffen.Goed hechtende oude lagen afwassen/ontvetten met ammoniakwater (9 delen water en 1 deel ammoniak). Eventueel mat schuren en ontstoffen. Bij krijtende oude verflagen of roet- en nicotinevlekken, 1 laag Levis Isoprim aanbrengen. Zeker een primer aanbrengen op de kale en de herstelde delen. • Muurverf aanbrengen: Goed omroeren voor gebruik. Verwerking met borstel en rol. Gebruiksklaar. Verwerkingstemperatuur tussen 10°C en 25°C.1 à 2 lagen Colores del Mundo Mur & Plafond aanbrengen. Voorzorgsmaatregelen: Aanraking met de ogen en de huid vermijden. Buiten bereik van kinderen bewaren. Afval niet in de gootsteen werpen. Bewaaradvies: Verpakking na gebruik, opnieuw goed sluiten. Vorstvrij bewaren.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 1 februari in huis

Bekijk prijs

2 - Levis Muur Binnen Mat Nazomer

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Levis Muur Binnen Mat Nazomer

 • list plusDeze afwasbare muurverf heeft een hoge kwaliteit en lange levensduur.
 • list plusHet is eenvoudig aan te brengen en te verwerken.
 • list plusDeze afwasbare muurverf heeft een goede dekkracht.

Nadelen Levis Muur Binnen Mat Nazomer

 • list plusDe geur van deze afwasbare muurverf blijft te lang in de ruimte hangen.
 • list plusHet is lastig om deze afwasbare muurverf perfect aan te brengen.
 • list plusDeze afwasbare muurverf is duur.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.1

Deze kwalitatieve, matte acrylaat muurverf met uitstekende dekkracht zorgt voor een effen oppervlak. De verf is zeer goed afwasbaar, makkelijk aan te brengen, spat niet en is geurarm. De acrylaatverf is speciaal ontwikkeld voor binnen, maar kan ook buiten toegepast worden. De verf is ook beschikbaar op de verfmengmachine.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 1 februari in huis

Bekijk prijs

3 - Flexa Couleur Locale Muurverf Mat positive thailand breeze | beige | goud

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Flexa Couleur Locale Muurverf Mat positive thailand breeze | beige | goud

 • list plusDeze muurverf is waterafstotend, waardoor het goed bestand is tegen natte omgevingen.
 • list plusEen ander voordeel van deze muurverf is dat het een matte afwerking heeft, waardoor het aantrekkelijk oogt.
 • list plusDeze muurverf heeft een hoge kleurintensiteit, waardoor de verf lang mooi blijft.

Nadelen Flexa Couleur Locale Muurverf Mat positive thailand breeze | beige | goud

 • list plusEen nadeel van deze muurverf is dat het lastig aan te brengen is op moeilijk toegankelijke plekken.
 • list plusEen ander nadeel van deze muurverf is dat het prijzig is in vergelijking met andere soorten muurverf.
 • list plusEen derde nadeel van deze muurverf is dat het niet bestand is tegen schuur en stoot.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
9

Flexa Couleur Locale muurverf is een vochtregulerende muurverf.Deze binnen muurverf heeft een goede dekking en is een acryl muurverf voor muren en plafonds.Flexa Couleur Locale geeft een optimale dekking voor een perfect eindresultaat.De waterverdunbare muurverf is geurarm en gemakkelijk aan te brengen.Flexa Couleur Locale is verkrijgbaar in 5 kleurlijnen: Passionate Argentina, Energizing Ireland, Positive Thailand, Balanced Finland en Relaxed Australia.Elke kleurlijn bestaat uit 7 kleuren die moeiteloos met elkaar zijn te combineren. Ook verkrijgbaar in hoogglanslak en zijdeglanslak.Heeft u nog vragen over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn bereikbaar via WhatsApp of contactformulier op werkdagen van 8:00-17:00.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4 - Levis Ambiance Muurverf Extra Mat mojito

Loading..
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.7

Levis Ambiance is een uniek assortiment muurverven, lakken en effectverven met een superieure kwaliteit. De Levis Ambiance muurverf heeft alles wat je nodig hebt om een nieuwe look aan je kamer te geven! De nieuwe HD colour technologie brengt elke muur tot leven. Deze unieke formule bevat sterke kleurpigmenten die voor mooie, diepe kleuren zorgen die niet vervagen. De extra matte afwerking van deze muurverf is ideaal om een "gezellig" effect te creëren: het verzacht het licht en geeft een gevoel van intimiteit. Levis Ambiance extra mat is beschikbaar in 54 kleuren. Het Levis Ambiance assortiment is geschikt voor toepassingen op: pleisterwerk gipskartonplaat cementbezetting baksteen ruwe beton cellenbeton betonblokken glasweefsel of reeds geschilderde ondergronden Deze unieke muurverf kan niet alleen binnen gebruikt worden, maar is ook toepasbaar als buiten verf. Voordelen Levis Ambiance: niet-zichtbare penseelstrepen hoge dekkingskracht weinig geur goede afwasbaarheid stabiele kleur uitzonderlijk krasvast. Met Levis Ambiance ben je verzekerd van een perfect uniform en soepel eindresultaat. Belangrijke specificaties: Afwerking: Extra mat Dekvermogen: 12m² / L Op waterbasis Overschilderbaar / beloopbaar: na 4 à 5 uur Hoe breng ik Levis Ambiance muurverf aan? Voordat je Levis Ambiance muurverf aanbrengt is een gedegen voorbereiding van essentieel belang. Nieuwe muren: Het te behandelen oppervlak moet droog, vet- en stofvrij zijn. Indien van toepassing: scheuren, barstjes en gaten opvullen met Polyfilla all-in one. De ondergrond eventueel licht opschuren (bv. pleisterwerk) en grondig ontstoffen. Vervolgens 1 laag Levis Primer Mur & Plafond Gebruik eventueel Levis Primer Mur & Plafond Grijs voor een zuiver rode of bordeaux afwerking en Levis Primer Mur & Plafond Okergeel voor een zuiver gele of groene afwerking. Bij niet coherente ondergronden wordt Levis Isoprim aangeraden als primer. Reeds geschilderde muren: Er is meestal geen primer nodig op oude lagen in goede staat, mits een goede voorbereiding. Indien van toepassing: scheuren, barstjes en gaten opvullen met Polyfilla. Goed hechtende oude lagen afwassen/ontvetten met ammoniakwater (9 delen water en 1 deel ammoniak). Bij krijtende oude verflagen of roet- en nicotinevlekken, 1 laag Levis Isoprim aanbrengen. Slecht hechtende verf wegschuren en de ondergrond stofvrij maken. Breng vervolgens zeker een primer aan op de kale en de herstelde delen voordat je Levis Ambiance muurverf aanbrengt. Tip & advies voor het aanbrengen van Levis Ambiance: Enkele tips voor een goede toepassing: goed roeren voor gebruik, aanbrengen met een kwast of roller en aanbrengen bij temperaturen boven + 10 ° C. Breng 2 tot 3 banen aan in verticale richting, verdeel deze vervolgens in horizontale richting en rol tot slot in één richting verticaal na. De muurverf voelt na enkele uren droog aan en is na 4 à 5 uur overschilderbaar. We raden aan om twee lagen verf aan te brengen. Tip: schuur licht tussen twee lagen (korrel P240) voor het beste resultaat! Om je aanbrengborstel schoon te maken, was je hem eenvoudig uit met water. Bewaar na afloop de verfpot altijd op een vorstvrije plaats.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 1 februari in huis

Bekijk prijs

5 - Levis Muur Binnen Mat Dageraad

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Levis Muur Binnen Mat Dageraad

 • list plusDeze muurverf is duurzaam en kan tegen water en schoonmaken.
 • list plusEen ander voordeel is dat het een strakke en egale afwerking heeft.
 • list plusHet is ook eenvoudig aan te brengen en efficiënt te verwerken.

Nadelen Levis Muur Binnen Mat Dageraad

 • list plusEr is geen variant beschikbaar.
 • list plusHet is duurder dan andere soorten muurverf.
 • list plusHet is niet geschikt voor alle ondergronden.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8
Gebruiksgemak
8.3

Deze kwalitatieve, matte acrylaat muurverf met uitstekende dekkracht zorgt voor een effen oppervlak. De verf is zeer goed afwasbaar, makkelijk aan te brengen, spat niet en is geurarm. De acrylaatverf is speciaal ontwikkeld voor binnen, maar kan ook buiten toegepast worden. De verf is ook beschikbaar op de verfmengmachine.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 12 januari in huis

Bekijk prijs

6 - Flexa Powerdek Muurverf Muren & Plafonds Binnen Stralend Wit 2

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Flexa Powerdek Muurverf Muren & Plafonds Binnen Stralend Wit 2

 • list plusDeze watergedragen verf heeft een zijde matte finish, waardoor het een glanzend resultaat geeft.
 • list plusHet is vrij snel droog, waardoor je snel verder kunt met het verven.
 • list plusDoordat deze watergedragen verf geurloos is, is het gezond om te gebruiken.

Nadelen Flexa Powerdek Muurverf Muren & Plafonds Binnen Stralend Wit 2

 • list plusHet formaat en gewicht van de emmer maakt het lastig om te schenken.
 • list plusDeze watergedragen verf is niet geschikt voor buitengebruik.
 • list plusHet is niet geschikt voor het schilderen van meubels.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
7.6
Gebruiksgemak
8

Flexa Powerdek Muren en Plafonds is een vochtregulerende en goed dekkende waterverdunbare matte muurverf voor binnen en daarnaast uitermate geschikt om op plafonds te gebruiken. Waarvoor is dit product geschikt? Flexa Powerdek Muren en Plafonds is uitermate geschikt voor het schilderen van je muren en plafonds binnenshuis. Deze verf is onder meer geschikt voor verschillende soorten ondergrond muren en plafonds binnen zoals baksteen, papierbehang, hard- en zachtboard, gipskarton, latex muurverf en schoon metselwerk. De voordelen van Flexa Powerdek Muren en Plafonds: Vochtregulerend Extra dekkracht Belangrijke specificaties: • Mat uiterlijk • Met water te verdunnen • Droogtijd gemiddeld per laag 6 uur bij 20 °C Rendement: Circa 10 m² per liter. Applicatiemethode en structuur van de ondergrond beïnvloeden het rendement. Hoe breng ik Flexa Powerdek Muren en Plafonds aan? • Voorbehandeling: Gebruik voor een nog duurzamer eindresultaat Alabastine Voorstrijk. Zo voorkom je dat muren teveel muurverf opzuigen en het zorgt voor een betere dekking en hechting van de muurverf. Breng een dekkende laag voorstrijk aan met een roller. De randen kun je het beste vooraf doen met een acrylkwast. Laat de laag voorstrijk ongeveer 4 uur drogen en doorharden voordat je daarna de muurverf aanbrengt. • Muurverf aanbrengen: Als de voorstrijk goed gedroogd is, kun je beginnen met de eerste laag Flexa Powerdek Muren en Plafonds. Voor een mooi dekkend en egaal resultaat kun je het beste twee lagen aanbrengen. Begin ook hier bij de randen met een kwast en schilder daarna de grote vlakken met een vachtroller. Breng 2 tot 3 banen aan in verticale richting, verdeel deze vervolgens in horizontale richting en rol tot slot in één richting verticaal na. De droogtijd tussen de lagen is ongeveer 6 uur bij 20 graden. Reinig na afloop je gereedschap met water. Breng eventuele verfresten bij een verzamelpunt voor klein chemisch afval. Bewaaradvies Flexa Powerdek Muren en Plafonds kun je tenminste één jaar op een vorstvrije plaats bewaren in een ongeopende verpakking.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7 - Flexa Powerdek Muren & Plafonds crèmewit

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Flexa Powerdek Muren & Plafonds crèmewit

 • list plusHet voordeel van deze watergedragen verf is dat het waterdicht is, waardoor het duurzaam is.
 • list plusDeze verf is makkelijk aan te brengen en heeft een hoog dekkingsvermogen.
 • list plusDaarnaast is deze verf geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Nadelen Flexa Powerdek Muren & Plafonds crèmewit

 • list plusEen nadeel van deze verf is dat de kwaliteit gemiddeld is.
 • list plusDe verf heeft een lang droogtijd.
 • list plusDe verf is geen geschikt voor het schilderen van oppervlakken die regelmatig nat worden.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
7.5
Gebruiksgemak
7.9

Speciaal voor badkamer en keuken heeft Flexa nu Powerdek Badkamer & Keuken! Een matte, vochtregulerende waterverdunbare muurverf voor binnen. Uitermate geschikt voor gebruik in badkamer en keuken. Goed bestand tegen waterbelasting en prima weerstand tegen vervuiling. Kant-en-klaar uit het schap in het wit in 2,5 en 5 liter verpakking.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8 - Alabastine 2 In 1 Badkamer wit

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Alabastine 2 In 1 Badkamer wit

 • list plusDeze watergedragen verf is schimmelbestendig, wat betekent dat het een lange levensduur heeft.
 • list plusDeze verf heeft een waterafstotende formule, waardoor het makkelijk aan te brengen is en er geen kwaststrepen ontstaan.
 • list plusOmdat deze verf praktisch is, is het gemakkelijk schoon te maken.

Nadelen Alabastine 2 In 1 Badkamer wit

 • list plusEen nadeel van deze verf is dat de kwaliteit matig is, waardoor de verf niet zo duurzaam is.
 • list plusDeze verf is onpraktisch, wat betekent dat het moeilijk is om het op moeilijk bereikbare plaatsen te gebruiken.
 • list plusDeze verf werkt niet goed op alle oppervlakken, wat betekent dat je voorzichtig moet zijn bij het kiezen van het oppervlak.

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
7.4
Gebruiksgemak
7.7

Muurverf 2 in 1 voor badkamer en keuken. Muurverf, reukarm en schrobvast. Zeer goede dekking en sneldrogend, voorbehandeling en muurverf in 1, schimmelwerend en voorkomt jarenlang zwarte aanslag. Toepassing in badkamers, keukens en andere vochtige ruimtes binnenshuis. De voordelen van Alabastine 2In1 Badkamer&Keukenverf Zeer goed afwasbaar In 1 laag dekkend Schimmel bestendig Geurarm Belangrijke specificaties: • Afwerking: Mat • Rendement Wit: 7m per ltr. Grijs: 8m per ltr. Antraciet: 8m per ltr • Op waterbasis • Droogtijd: 6u Hoe breng ik Alabastine 2In1 Badkamer&Keukenverf aan? Stap 1 U doodt schimmel in de badkamer eenvoudig met soda of bleekwater. Sommige schimmels zijn echter hardnekkig. Daarom laat u het eerst goed drogen en na 6 uur herhaalt u de behandeling nog een keer. Zo weet u zeker dat alle schimmel gedood is. Reinig de badkamermuur goed na met water en laat het goed drogen. Stap 2 Breng vervolgens twee lagen Alabastine Muurverf 2in1 Badkamer & Keuken aan. De twee lagen verzekeren u optimaal van de schimmelbestendige werking. Eerst plakt u hoeken, plinten en zijkanten van de badkamermuur die u wilt verven goed af met tape. Zorg dat er tijdens het verven geen verf opdroogt terwijl u nog niet klaar bent met dat deel van de muur. In dat geval krijgt u namelijk kleurverschil. Om die reden schildert u niet eerst alle randen met een kwast en daarna de rest van de muur met een roller. De optimale manier is nat in nat schilderen. Stap 3 Gebruik altijd een nieuwe roller als u schimmelbestendige muurverf aanbrengt. U neemt voor gladde muren een kortharige roller en voor ruwere muren een langharige. Zo’n halve meter van de kant begint u met schilderen. Rol daarbij de verf gelijkmatig uit. Begin niet in de hoek, want dan rolt u veel verf in de hoek en kunt u dit lastig verspreiden. Schilder bovendien altijd van links naar rechts en dan van boven naar beneden. De afplaktape verwijdert u direct na elke schilderbeurt, zodat de verf niet onder de tape kan komen. Benodigd gereedschap • Kwast • Vachtroller Voorzorgsmaatregelen Aanraking met de ogen en de huid vermijden. Buiten bereik van kinderen bewaren. Afval niet in de gootsteen werpen. Hoe maak ik mijn gereedschap schoon? Reiniging gereedschap met water Bewaaradvies Verpakking na gebruik opnieuw goed sluiten. Vorstvrij bewaren.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9 - Alabastine Muurverf Spuitbus - Wit

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Alabastine Muurverf Spuitbus - Wit

 • list plusHet is eenvoudig om de verf aan te brengen dankzij de perfect werkende spuitmond.
 • list plusDe verf is bestendig en heeft een hoge kwaliteit.
 • list plusDe verf is praktisch in gebruik en heeft geen kwaststrepen.

Nadelen Alabastine Muurverf Spuitbus - Wit

 • list plusDe verf is alleen verkrijgbaar in de kleur wit.
 • list plusDe verf is alleen verkrijgbaar in een spuitbus.
 • list plusDe verf is alleen geschikt voor binnenmuren en plafonds, wat beperkend kan zijn.

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
7.3
Gebruiksgemak
7.6

Muurverf 2-in-1 in spuitbus. Helderwitte latex voor het eenvoudig bijwerken van strepen en verkleuringen, zoals roet, ballpoint, vet, etc. op muren en plafonds. Maximale dekking. Snel en eenvoudig herstellen, zonder gereedschap.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10 - Flexa Powerdek Muurverf Muren & Plafonds Binnen Stralend wit 3

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Flexa Powerdek Muurverf Muren & Plafonds Binnen Stralend wit 3

 • list plusDeze verf is makkelijk aan te brengen.
 • list plusDe structuur van deze verf is mooi.
 • list plusDeze verf laat geen kwaststrepen achter.

Nadelen Flexa Powerdek Muurverf Muren & Plafonds Binnen Stralend wit 3

 • list plusHet formaat en gewicht van de emmer van deze verf maken het lastig om deze te schenken.
 • list plusDeze verf heeft geen geur.
 • list plusDeze verf heeft een zijde matte finish.

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.4
Functionaliteit
7.2
Gebruiksgemak
7.5

Flexa Powerdek Muren en Plafonds is een vochtregulerende en goed dekkende waterverdunbare matte muurverf voor binnen en daarnaast uitermate geschikt om op plafonds te gebruiken. Waarvoor is dit product geschikt? Flexa Powerdek Muren en Plafonds is uitermate geschikt voor het schilderen van je muren en plafonds binnenshuis. Deze verf is onder meer geschikt voor verschillende soorten ondergrond muren en plafonds binnen zoals baksteen, papierbehang, hard- en zachtboard, gipskarton, latex muurverf en schoon metselwerk. De voordelen van Flexa Powerdek Muren en Plafonds: • Vochtregulerend • Extra dekkracht Belangrijke specificaties: • Mat uiterlijk • Met water te verdunnen • Droogtijd gemiddeld per laag 6 uur bij 20 °C Rendement: Circa 10 m² per liter. Applicatiemethode en structuur van de ondergrond beïnvloeden het rendement. Hoe breng ik Flexa Powerdek Muren en Plafonds aan? • Voorbehandeling: Gebruik voor een nog duurzamer eindresultaat Alabastine Voorstrijk. Zo voorkom je dat muren teveel muurverf opzuigen en het zorgt voor een betere dekking en hechting van de muurverf. Breng een dekkende laag voorstrijk aan met een roller. De randen kun je het beste vooraf doen met een acrylkwast. Laat de laag voorstrijk ongeveer 4 uur drogen en doorharden voordat je daarna de muurverf aanbrengt. • Muurverf aanbrengen: Als de voorstrijk goed gedroogd is, kun je beginnen met de eerste laag Flexa Powerdek Muren en Plafonds. Voor een mooi dekkend en egaal resultaat kun je het beste twee lagen aanbrengen. Begin ook hier bij de randen met een kwast en schilder daarna de grote vlakken met een vachtroller. Breng 2 tot 3 banen aan in verticale richting, verdeel deze vervolgens in horizontale richting en rol tot slot in één richting verticaal na. De droogtijd tussen de lagen is ongeveer 6 uur bij 20 graden. Reinig na afloop je gereedschap met water. Breng eventuele verfresten bij een verzamelpunt voor klein chemisch afval. Bewaaradvies Flexa Powerdek Muren en Plafonds kun je tenminste één jaar op een vorstvrije plaats bewaren in een ongeopende verpakking.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van afwasbare muurverf. Er zijn immers 11922 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en kun je straks de beste