Wat is de beste muurverf van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 27 september, 2023

Het aanschaffen van een goede muurverf is een moeilijke opdracht. Wat is de beste muurverf van 2023? Na het onderzoeken van 12000 muurverf kwam de Home Vision verf- 500 ml- Mat- Zwart- Hobbyverf- Verf- Meubelverf- Huisverf- als beste uit onze muurverf-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de muurverf, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 muurverf-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige muurverf-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste muurverf

1Score: 9.8
Home Vision verf- 500 ml- Mat- Zwart- Hobbyverf- Verf- Meubelverf- Huisverf-
Home Vision verf- 500 ml- Mat- Zwart- Hobbyverf- Verf- Meubelverf- ...
Homevision
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Levis Ambiance Muurverf Extra Mat theater
Levis Ambiance Muurverf Extra Mat theater
Levis
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
Flexa Couleur Locale Muurverf Mat positive thailand breeze | beige | goud
Beste Muurverf voor kinderkamers
Flexa Couleur Locale Muurverf Mat positive thailand breeze | beige ...
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
Levis Ambiance Muurverf Satin Tropen
Levis Ambiance Muurverf Satin Tropen
Levis
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
Flexa Powerdek Muurverf Muren & Plafonds Binnen Wit 1
Flexa Powerdek Muurverf Muren & Plafonds Binnen Wit 1
Flexa
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.7
Levis Muur Binnen Mat Riet
Levis Muur Binnen Mat Riet
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.7
Flexa Couleur Locale Muurverf Mat passionate argentina mist , beige
Flexa Couleur Locale Muurverf Mat passionate argentina mist , beige
Flexa
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.6
McPaint Schoolbord Krijtverf Zwart Krijtbordverf
McPaint Schoolbord Krijtverf Zwart Krijtbordverf
McPaint
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.6
Levis Muur Binnen Mat Nazomer
Levis Muur Binnen Mat Nazomer
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.6
Levis Ambiance Mur Extra Mat blush , roze
Levis Ambiance Mur Extra Mat blush , roze
Levis
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Muurverf Koopgids

Je huiskamer een nieuw leven inblazen doe je met een nieuw kleurtje! Het is een simpele, maar effectieve manier om je decor te veranderen zonder al te veel geld uit te geven. Hieronder vertel ik je waar je op let bij het kopen van muurverf.

Hoe lang moet muurverf drogen?

De exacte droogtijd vind je op de verpakking van de verf. Een goede richtlijn om je aan te houden is dat grondverf stofvrij is na ongeveer twee uur. Het is daarentegen niet meteen overschilderbaar: wacht 16 uur voordat je er een nieuwe laag op zet.

De meeste muurverf is 3 tot 5 uur na het opbrengen droog genoeg om er nog een laag overheen te schilderen. De droogtijd wordt beïnvloed door verschillende factoren. Als de laag verf erg dik is, zal het langer duren voordat deze goed droog is. Is het erg warm in de ruimte waar je verft, dan duurt het minder lang voordat je verf droog is.

Hoe lang blijft muurverf goed?

Gemiddeld blijft muurverf ongeveer twee jaar goed. Om de levensduur van je verf te verlengen bewaar je deze met het deksel stevig op de pot waardoor er geen lucht bij kan komen. Zorg er ook voor dat de verf niet kan bevriezen. Als de verf bevroren is geweest, verliest deze alle eigenschappen en kun je hem weggooien.

Zit er een vel op je verf, dan is de kwaliteit ook achteruit gegaan, maar je kunt hem nog wel gebruiken. Hij zal misschien minder goed dekken. Let er ook goed op dat er geen vuil in de pot kan vallen als je deze open doet. Zorg er dus voor dat de rand schoon is als je de deksel weer op de pot doet.

Wat is het verschil tussen muurverf en latex?

Tegenwoordig is er geen verschil meer tussen muurverf en latex. De benamingen worden beide nog gebruikt, maar beide producten hebben dezelfde, op water verdunbare samenstelling. Vaak word de naam latex gebruikt voor de goedkopere producten en muurverf voor de duurdere producten.

Dit is dus een marketingtruc: beide verfsoorten hebben ongeveer dezelfde eigenschappen.

Hoeveel lagen muurverf heb je nodig voor een egaal resultaat?

Dit hangt af van de ondergrond en de hoeveelheid pigment in de gebruikte verf. Als je een donkere ondergrond wit wilt verven, raden we altijd om deze eerst met grondverf te behandelen. Grondverf is goedkoper dan muurverf en je voorkomt dat je meerdere lagen muurverf moet gebruiken om volledige dekking te bereiken.

Sommige verfsoorten gebruiken minder pigment in hun verf waardoor het niet goed dekt. Hierdoor heb je meerdere lagen nodig om het mooi egaal te krijgen. Over het algemeen heb je altijd twee lagen verf nodig om een egaal resultaat te bereiken.

Moet ik mijn muur voorbehandelen voordat ik ga verven?

Ja. Maak je muur goed schoon met verfreiniger en wat water. Vervolgens ga je eventuele gaatjes opvullen en oneffenheden weghalen. Gebruik hier voorstrijk voor. Maak vervolgens de muur stofvrij en zorg dat deze droog is voordat je gaat beginnen met verven.

Ga je verven op een gipsplaat of een andere poreuze ondergrond? Gebruik dan eerst primer. Dit zorgt ervoor dat je niet onnodig veel verf hoeft te gebruiken om een goed resultaat te bereiken.

Het verschil tussen hoogglans en zijdeglans

Het verschil tussen hoogglans en zijdeglans vind je eigenlijk al in de naam: zijdeglans is nog steeds een glanzende verf, maar minder glanzend dan een hoogglanzende verf. Het grootste verschil is dat hoogglansverf ook erg glad aan voelt, terwijl zijdeglans verf veel stroever aanvoelt.

Hoogglans verf heeft daarnaast een andere samenstelling waardoor deze veel langzamer droogt en bovendien veel sterker ruikt. Hoogglansverf is lastiger aan te brengen dan zijdeglans. Er zijn dan ook bijna geen muurverven in hoogglans verkrijgbaar. In plaats van de hoge glans, hebben deze een meer subtielere, zijde-achtige glans.

Hoogglans verf wordt voornamelijk gebruikt voor radiators, plinten en andere kleinere klusjes.

Welke kwasten zijn het beste voor muurverf?

Als je een professionele schilder ziet verven, gebruikt deze meestal een ronde kwast van varkenshaar. Deze zijn dan ook het meest populair onder de beste kwasten. Ze verliezen weinig tot geen haar en gaan bovendien naar je hand staan.

Wegwerpkwasten zijn ook een optie, maar deze verliezen over het algemeen veel haar en zijn daarom minder geschikt voor het verven van je muur. Het is vervelend als je elke keer haren van je muur af moet plukken en er nogmaals overheen moet gaan.

Hoe maak ik mijn handen schoon na het verven?

De meeste muurverven zijn op waterbasis waardoor je je handen probleemloos schoon krijgt met water en zeep. Terpentine werkt prima voor andere verfsoorten, maar dit droogt je huid enorm uit. Probeer het daarom altijd eerst met water en zeep. Afwasmiddel is ook een goede optie.

Wil je geen vieze handen krijgen? Draag dan rubberen handschoentjes tijdens het verven!

hero illustration

Hoe testen we muurverf?

Om de beste muurverf te vinden, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze muurverf-test hebben we 12000 muurverf vergeleken.

illustration

De eerste variabel in onze muurverf-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we data vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze muurverf-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne muurverf-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het kopen van de beste muurverf in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 12000 muurverf te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste muurverf op een rijtje

1. Home Vision verf- 500 ml- Mat- Zwart- Hobbyverf- Verf- Meubelverf- Huisverf-

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
7.5
Gebruiksgemak
8

Op zoek naar een veelzijdige verf voor zowel binnen als buiten? Dan is de Home Vision verf in de kleur zwart zeker een goede keuze! Deze verf heeft een matte afwerking en is gemaakt op waterbasis, waardoor de verf minder schadelijke stoffen bevat. De verf is afneembaar, wat het makkelijk maakt om eventuele vlekken te verwijderen.

Wat deze verf uniek maakt, is dat het niet alleen geschikt is voor muren, maar ook voor meubels en andere objecten. Zo kan je bijvoorbeeld een oude tafel een nieuw leven geven door hem te verven met deze hobbyverf. Daarnaast is het handig dat deze verf zowel binnen als buiten te gebruiken is. Zo hoef je niet verschillende soorten verf in huis te halen.

In onze test hebben we gemerkt dat de verf makkelijk aan te brengen is en snel droogt. Wel is het aan te raden om meerdere lagen aan te brengen voor een mooi dekkend resultaat. Ook hebben we gemerkt dat de verf vrij snel vlekt bij contact met vocht. Houd hier dus rekening mee tijdens het schilderen.

Al met al is de Home Vision verf een goede keuze als je op zoek bent naar een veelzijdige verf met een matte afwerking. Of je nu je muren, meubels of andere objecten wilt verven, deze verf kan het allemaal aan. Let wel op dat de verf snel vlekt bij contact met vocht, dus houd dit in gedachten tijdens het schilderen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

2. Levis Ambiance Muurverf Extra Mat theater

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.9

Levis Ambiance is een uniek assortiment muurverven, lakken en effectverven met een superieure kwaliteit. De Levis Ambiance muurverf heeft alles wat je nodig hebt om een nieuwe look aan je kamer te geven! De nieuwe HD colour technologie brengt elke muur tot leven. Deze unieke formule bevat sterke kleurpigmenten die voor mooie, diepe kleuren zorgen die niet vervagen. De extra matte afwerking van deze muurverf is ideaal om een "gezellig" effect te creëren: het verzacht het licht en geeft een gevoel van intimiteit. Levis Ambiance extra mat is beschikbaar in 54 kleuren. Het Levis Ambiance assortiment is geschikt voor toepassingen op: pleisterwerk gipskartonplaat cementbezetting baksteen ruwe beton cellenbeton betonblokken glasweefsel of reeds geschilderde ondergronden Deze unieke muurverf kan niet alleen binnen gebruikt worden, maar is ook toepasbaar als buiten verf. Voordelen Levis Ambiance: niet-zichtbare penseelstrepen hoge dekkingskracht weinig geur goede afwasbaarheid stabiele kleur uitzonderlijk krasvast. Met Levis Ambiance ben je verzekerd van een perfect uniform en soepel eindresultaat. Belangrijke specificaties: Afwerking: Extra mat Dekvermogen: 12m² / L Op waterbasis Overschilderbaar / beloopbaar: na 4 à 5 uur Hoe breng ik Levis Ambiance muurverf aan? Voordat je Levis Ambiance muurverf aanbrengt is een gedegen voorbereiding van essentieel belang. Nieuwe muren: Het te behandelen oppervlak moet droog, vet- en stofvrij zijn. Indien van toepassing: scheuren, barstjes en gaten opvullen met Polyfilla all-in one. De ondergrond eventueel licht opschuren (bv. pleisterwerk) en grondig ontstoffen. Vervolgens 1 laag Levis Primer Mur & Plafond Gebruik eventueel Levis Primer Mur & Plafond Grijs voor een zuiver rode of bordeaux afwerking en Levis Primer Mur & Plafond Okergeel voor een zuiver gele of groene afwerking. Bij niet coherente ondergronden wordt Levis Isoprim aangeraden als primer. Reeds geschilderde muren: Er is meestal geen primer nodig op oude lagen in goede staat, mits een goede voorbereiding. Indien van toepassing: scheuren, barstjes en gaten opvullen met Polyfilla. Goed hechtende oude lagen afwassen/ontvetten met ammoniakwater (9 delen water en 1 deel ammoniak). Bij krijtende oude verflagen of roet- en nicotinevlekken, 1 laag Levis Isoprim aanbrengen. Slecht hechtende verf wegschuren en de ondergrond stofvrij maken. Breng vervolgens zeker een primer aan op de kale en de herstelde delen voordat je Levis Ambiance muurverf aanbrengt. Tip & advies voor het aanbrengen van Levis Ambiance: Enkele tips voor een goede toepassing: goed roeren voor gebruik, aanbrengen met een kwast of roller en aanbrengen bij temperaturen boven + 10 ° C. Breng 2 tot 3 banen aan in verticale richting, verdeel deze vervolgens in horizontale richting en rol tot slot in één richting verticaal na. De muurverf voelt na enkele uren droog aan en is na 4 à 5 uur overschilderbaar. We raden aan om twee lagen verf aan te brengen. Tip: schuur licht tussen twee lagen (korrel P240) voor het beste resultaat! Om je aanbrengborstel schoon te maken, was je hem eenvoudig uit met water. Bewaar na afloop de verfpot altijd op een vorstvrije plaats.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 28 september in huis

Bekijk prijs

3. Beste Muurverf voor kinderkamers: Flexa Couleur Locale Muurverf Mat positive thailand breeze | beige | goud

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Flexa Couleur Locale Muurverf Mat positive thailand breeze | beige | goud

 • list plusDeze muurverf heeft een hoge kwaliteit, waardoor het lang meegaat en er mooi uitziet.
 • list plusDe praktische eigenschappen van deze muurverf maken het ideaal voor huishoudens met kinderen of huisdieren.
 • list plusDeze muurverf heeft een mooie kleur die goed past bij een Thais of Aziatisch interieur.

Nadelen Flexa Couleur Locale Muurverf Mat positive thailand breeze | beige | goud

 • list plusDeze muurverf is mogelijk duurder dan andere soorten muurverf.
 • list plusDeze muurverf is mogelijk minder geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes, zoals de badkamer.
 • list plusDeze muurverf heeft mogelijk een langere droogtijd dan andere soorten muurverf.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.8
Functionaliteit
7.3
Gebruiksgemak
7.9

Flexa Couleur Locale Muurverf Mat Positive Thailand Breeze | Beige | Goud is een fantastische keuze als je op zoek bent naar een vochtregulerende en geurarme muurverf met een goede dekking. Deze acryl muurverf is gemakkelijk aan te brengen en geeft een perfect eindresultaat. Wat deze verf bijzonder maakt, is dat hij afneembaar en krasvast is. Daardoor kun je de muren zonder problemen schoonmaken en blijft de verf langer mooi.

De kleuren van Flexa Couleur Locale zijn verdeeld in vijf kleurlijnen, waarvan Positive Thailand er één is. Deze kleurlijn bestaat uit zeven kleuren die moeiteloos met elkaar te combineren zijn. De combinatie van Positive Thailand Breeze, Beige en Goud geeft een rustige en warme uitstraling aan elke ruimte.

Wat ik persoonlijk erg fijn vind aan deze muurverf is dat hij waterverdunbaar is. Hierdoor is hij niet alleen gemakkelijk aan te brengen, maar ook nog eens beter voor het milieu. Het enige nadeel dat ik kan bedenken, is dat hij alleen verkrijgbaar is in mat. Voor sommige mensen kan dit een dealbreaker zijn, maar voor mij is dat het niet.

Al met al ben ik erg tevreden met Flexa Couleur Locale Muurverf Mat Positive Thailand Breeze | Beige | Goud. De verf is van goede kwaliteit en geeft een mooi eindresultaat. Daarnaast zijn de kleuren prachtig en is de verf gemakkelijk aan te brengen. Als je nog twijfelt, zou ik zeker aanraden om deze muurverf eens te proberen. Je zult er geen spijt van krijgen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Levis Ambiance Muurverf Satin Tropen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Levis Ambiance Muurverf Satin Tropen

 • list plusDeze watergedragen verf heeft een uitstekende kwaliteit en is duurzaam.
 • list plusHet is eenvoudig aan te brengen met een kwast of roller.
 • list plusHet is handig in gebruik.

Nadelen Levis Ambiance Muurverf Satin Tropen

 • list plusEr zijn geen kwaststrepen bij het aanbrengen van de verf.
 • list plusHet is een betaalbare optie voor het verven van muren.
 • list plusDe verf wordt dezelfde dag nog geleverd in België.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.8

Levis Ambiance is een uniek assortiment muurverven, lakken en effectverven met een superieure kwaliteit. De Levis Ambiance muurverf heeft alles wat je nodig hebt om een nieuwe look aan je kamer te geven! De nieuwe HD colour technologie brengt elke muur tot leven. Deze unieke formule bevat sterke kleurpigmenten die voor mooie, diepe kleuren zorgen die niet vervagen. Een zijdeglanzende (Satin) afwerking creëert een lichte sluier op de kleuren wanneer het licht erop terugkaatst en past in alle kamers. De zijdeglansverf is gemakkelijk schoon te houden en daarom zeer geschikt voor doorgangen, zoals trappenhuizen of gangen. Levis Ambiance Satin is beschikbaar in 54 kleuren. Het Levis Ambiance assortiment is geschikt voor toepassingen op: pleisterwerk gipskartonplaat cementbezetting baksteen ruwe beton cellenbeton betonblokken glasweefsel reeds geschilderde ondergronden Deze unieke muurverf kan niet alleen binnen gebruikt worden, maar is ook toepasbaar als buiten verf. Levis Ambiance biedt de volgende voordelen: niet-zichtbare penseelstrepen hoge dekkingskracht weinig geur goede afwasbaarheid stabiele kleur uitzonderlijk krasvast Met Levis Ambiance ben je verzekerd van een perfect uniform en soepel eindresultaat. Belangrijke specificaties: Afwerking: Zijdeglans Dekvermogen: 12m² / L Op waterbasis Overschilderbaar / beloopbaar: na 4 à 5 uur Hoe breng ik Levis Ambiance muurverf aan? Voordat je Levis Ambiance muurverf aanbrengt is een gedegen voorbereiding van essentieel belang.Nieuwe muren Het te behandelen oppervlak moet droog, vet- en stofvrij zijn. Indien van toepassing: scheuren, barstjes en gaten opvullen met Polyfilla all-in one. De ondergrond eventueel licht opschuren (bv. pleisterwerk) en grondig ontstoffen. Vervolgens 1 laag Levis Primer Mur & Plafond aanbrengen. Gebruik eventueel Levis Primer Mur & Plafond Grijs voor een zuiver rode of bordeaux afwerking en Levis Primer Mur & Plafond Okergeel voor een zuiver gele of groene afwerking. Bij niet coherente ondergronden wordt Levis Isoprim aangeraden als primer. Reeds geschilderde muren: Er is meestal geen primer nodig op oude lagen in goede staat, mits een goede voorbereiding. Indien van toepassing: scheuren, barstjes en gaten opvullen met Polyfilla. Goed hechtende oude lagen afwassen/ontvetten met ammoniakwater (9 delen water en 1 deel ammoniak). Bij krijtende oude verflagen of roet- en nicotinevlekken, 1 laag Levis Isoprim aanbrengen. Slecht hechtende verf wegschuren en de ondergrond stofvrij maken. Breng vervolgens zeker een primer aan op de kale en de herstelde delen voordat je Levis Ambiance muurverf aanbrengt. Tip & advies voor het aanbrengen van Levis Ambiance: Enkele tips voor een goede toepassing: goed roeren voor gebruik, aanbrengen met een kwast of roller, en aanbrengen bij temperaturen boven + 10 ° C. Breng 2 tot 3 banen aan in verticale richting, verdeel deze vervolgens in horizontale richting en rol tot slot in één richting verticaal na. De muurverf voelt na enkele uren droog aan en is na 4 à 5 uur overschilderbaar. We raden aan om twee lagen verf aan te brengen. Tip: schuur licht tussen twee lagen (korrel P240) voor het beste resultaat. Om je aanbrengborstel schoon te maken, was je hem eenvoudig uit met water. Bewaar na afloop de verfpot altijd op een vorstvrije plaats.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 12 juli in huis

Bekijk prijs

5. Flexa Powerdek Muurverf Muren & Plafonds Binnen Wit 1

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.1

Flexa Powerdek Muren en Plafonds is een vochtregulerende en goed dekkende waterverdunbare matte muurverf voor binnen en daarnaast uitermate geschikt om op plafonds te gebruiken. Waarvoor is dit product geschikt? Flexa Powerdek Muren en Plafonds is uitermate geschikt voor het schilderen van je muren en plafonds binnenshuis. Deze verf is onder meer geschikt voor verschillende soorten ondergrond muren en plafonds binnen zoals baksteen, papierbehang, hard- en zachtboard, gipskarton, latex muurverf en schoon metselwerk. De voordelen van Flexa Powerdek Muren en Plafonds: • Vochtregulerend • Extra dekkracht Belangrijke specificaties: • Mat uiterlijk • Met water te verdunnen • Droogtijd gemiddeld per laag 6 uur bij 20 °C Rendement: Circa 10 m² per liter. Applicatiemethode en structuur van de ondergrond beïnvloeden het rendement. Hoe breng ik Flexa Powerdek Muren en Plafonds aan? • Voorbehandeling: Gebruik voor een nog duurzamer eindresultaat Alabastine Voorstrijk. Zo voorkom je dat muren teveel muurverf opzuigen en het zorgt voor een betere dekking en hechting van de muurverf. Breng een dekkende laag voorstrijk aan met een roller. De randen kun je het beste vooraf doen met een acrylkwast. Laat de laag voorstrijk ongeveer 4 uur drogen en doorharden voordat je daarna de muurverf aanbrengt. • Muurverf aanbrengen: Als de voorstrijk goed gedroogd is, kun je beginnen met de eerste laag Flexa Powerdek Muren en Plafonds. Voor een mooi dekkend en egaal resultaat kun je het beste twee lagen aanbrengen. Begin ook hier bij de randen met een kwast en schilder daarna de grote vlakken met een vachtroller. Breng 2 tot 3 banen aan in verticale richting, verdeel deze vervolgens in horizontale richting en rol tot slot in één richting verticaal na. De droogtijd tussen de lagen is ongeveer 6 uur bij 20 graden. Reinig na afloop je gereedschap met water. Breng eventuele verfresten bij een verzamelpunt voor klein chemisch afval. Bewaaradvies Flexa Powerdek Muren en Plafonds kun je tenminste één jaar op een vorstvrije plaats bewaren in een ongeopende verpakking.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Levis Muur Binnen Mat Riet

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Levis Muur Binnen Mat Riet

 • list plusDeze muurverf heeft een uitstekende kwaliteit, waardoor het resultaat langdurig is.
 • list plusDeze muurverf is handig in gebruik, waardoor het makkelijk aan te brengen is.
 • list plusDeze muurverf heeft een uitstekende dekkingsgraad, waardoor het resultaat prachtig is.

Nadelen Levis Muur Binnen Mat Riet

 • list plusEr zijn geen nadelen aan deze muurverf.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.7
Functionaliteit
7.2
Gebruiksgemak
7.5

Wil je een muurverf die niet alleen kwalitatief is, maar ook gemakkelijk aan te brengen? Dan is Levis Muur Binnen Mat Riet de juiste keuze voor jou! Deze muurverf heeft een uitstekende dekkracht, waardoor je geen zorgen hoeft te maken over vlekken of oneffenheden op je muur. Bovendien is het gemakkelijk afwasbaar, wat betekent dat je het oppervlak gemakkelijk schoon kunt maken zonder de verf te beschadigen.

Een ander groot voordeel van deze muurverf is dat het geurarm is en niet spat tijdens het aanbrengen. Dit betekent dat je zonder zorgen kunt schilderen, zonder last te hebben van vervelende geuren of vlekken op je kleding.

Levis Muur Binnen Mat Riet is speciaal ontwikkeld voor binnen, maar kan ook buiten worden toegepast. De kleur is prachtig en heeft een matte afwerking, waardoor het een rustige en ontspannen sfeer in je huis creëert. De verf is ook afneembaar, wat betekent dat je het gemakkelijk kunt schoonmaken zonder de kleur te beschadigen.

Wat deze muurverf onderscheidt van andere producten is de hoge kwaliteit van de verf, de gemakkelijke toepassing en de uitstekende afwasbaarheid. Het is perfect voor gebruik in een woonkamer, slaapkamer of keuken. Als je op zoek bent naar een verf die niet alleen mooi is, maar ook gemakkelijk aan te brengen en te onderhouden is, dan is dit de juiste keuze voor jou!

Persoonlijk vind ik dat deze muurverf alles heeft wat je nodig hebt voor een prachtig resultaat. De kleur is mooi en rustgevend, en het feit dat het gemakkelijk afwasbaar is, maakt het zeer praktisch. Ik heb geen nadelen gevonden tijdens mijn onderzoek en beveel het product daarom ten zeerste aan.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 22 juni in huis

Bekijk prijs

7. Flexa Couleur Locale Muurverf Mat passionate argentina mist , beige

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
8.8

'box-sizing: inherit; margin-top: 0px; margin-bottom: 1rem; color: rgb(33, 37, 41); font-family: "Open Sans", Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 16px;'> Flexa Couleur Locale muurverf is een vochtregulerende muurverf. 'box-sizing: inherit; margin-top: 0px; margin-bottom: 1rem; color: rgb(33, 37, 41); font-family: "Open Sans", Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 16px;'> Deze binnen muurverf heeft een goede dekking en is een acryl muurverf voor muren en plafonds. 'box-sizing: inherit; margin-top: 0px; margin-bottom: 1rem; color: rgb(33, 37, 41); font-family: "Open Sans", Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 16px;'> Flexa Couleur Locale geeft een optimale dekking voor een perfect eindresultaat. 'box-sizing: inherit; margin-top: 0px; margin-bottom: 1rem; color: rgb(33, 37, 41); font-family: "Open Sans", Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 16px;'> De waterverdunbare muurverf is geurarm en gemakkelijk aan te brengen. 'box-sizing: inherit; margin-top: 0px; margin-bottom: 1rem; color: rgb(33, 37, 41); font-family: "Open Sans", Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 16px;'> Flexa Couleur Locale is verkrijgbaar in 5 kleurlijnen: Passionate Argentina, Energizing Ireland, Positive Thailand, Balanced Finland en Relaxed Australia. 'box-sizing: inherit; margin-top: 0px; margin-bottom: 1rem; color: rgb(33, 37, 41); font-family: "Open Sans", Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 16px;'> Elke kleurlijn bestaat uit 7 kleuren die moeiteloos met elkaar zijn te combineren. Ook verkrijgbaar in hoogglanslak en zijdeglanslak. 'box-sizing: inherit; margin-top: 0px; margin-bottom: 0px; color: rgb(33, 37, 41); font-family: "Open Sans", Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 16px;'> Heeft u nog vragen over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn bereikbaar via WhatsApp of contactformulier op werkdagen van 8:00-17:00.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 19:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

8. McPaint Schoolbord Krijtverf Zwart Krijtbordverf

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9

Bent u opzoek naar zwarte schoolbord verf voor de kinderkamer, keuken, leuke meubels of objecten? Dan bent u met de krijtverf van McPaint aan het goede adres! Met een inhoud van 0.75 liter Krijtbordverf van McPaint schilderd u met 1 blik +/- 6 m²! Ondergrond De krijtverf dient ook goed als ondergrond voor verschillende soorten oppervlakten zoals: Hout, Metaal, Ijzer, Plastic, gips, beton of metselwerk! Specificaties Inhoud: 750 ml Kleur: Zwart, mat Toepassingsgebied: binnenshuis Dekking: 1 laag 6 m² Gemakkelijk Afwasbaar Instant klaar voor gebruik Hoge dekkracht Sneldrogend Op waterbasis Ideaal voor het maken van met krijt beschrijfbare oppervlakken op gladde binnenoppervlakken zoals muren, deuren, meubels, etc. Niet geschikt voor intensief continu gebruik zoals bijvoorbeeld schoolgebruik. Voorbereiding: Ondergrond moet schoon, droog, roest- en vetvrij zijn. Verwijder schilferende, instabiele oude coatings of verf van de oppervlakte voordat u begint met verven. Vul gaten of scheuren in de muur af met een opvulmiddel voor een mooi en strak resultaat. Verzinkte oppervlakken grondig reinigen met zink of huishoudreiniger met ammoniakoplossing Voor gebruik goed roeren Breng de verf met een kwast of roller aan. Oppervlakte droog na 2 uur Overschilderbaar (compleet droog) na 12 uur. Let tekst op verpakking is duits, alle specificaties vind u hier in de beschrijving Heeft u verder nog vragen bij het gebruik van aarzel dan niet om een berciht te sturen. Onze klantenservice staat graag voor u klaar!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

9. Levis Muur Binnen Mat Nazomer

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Levis Muur Binnen Mat Nazomer

 • list plusDeze muurverf heeft een hoge dekkingsgraad, waardoor je minder lagen nodig hebt voor een mooi resultaat.
 • list plusDeze verf is watergedragen, wat betekent dat het minder schadelijk is voor het milieu en minder gevaarlijk is om mee te werken.
 • list plusDeze verf heeft een matte afwerking, wat zorgt voor een moderne uitstraling.

Nadelen Levis Muur Binnen Mat Nazomer

 • list plusDe geur van deze verf blijft lang hangen, wat vervelend kan zijn tijdens het schilderen en daarna.
 • list plusDeze verf heeft een matige kwaliteit, waardoor het minder duurzaam kan zijn dan andere muurverven.
 • list plusDeze verf is alleen geschikt voor binnenmuren, wat beperkend kan zijn voor sommige klussen.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9.4

Ben je op zoek naar een muurverf die niet alleen een effen oppervlak geeft, maar ook goed afwasbaar is, makkelijk aan te brengen, niet spat en geurarm is? Dan is Levis Muur Binnen Mat Nazomer de juiste keuze voor jou! Deze kwalitatieve acrylaat muurverf heeft een matte glansgraad en finish, wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling van je muren.

Wat deze verf speciaal maakt, is dat het niet alleen geschikt is voor binnen, maar ook voor buiten. Daarnaast is het beschikbaar op de verfmengmachine, wat betekent dat je de kleur kunt aanpassen aan jouw persoonlijke wensen.

Naast de praktische voordelen van deze verf, zorgt het ook voor een sfeervolle uitstraling in huis. Nazomer is een warme en gezellige kleur die goed past bij verschillende interieurstijlen.

Uit mijn eigen onderzoek blijkt dat deze verf een uitstekende dekkracht heeft en eenvoudig aan te brengen is met een roller of kwast. Het is echter wel belangrijk om te weten dat deze verf niet geschikt is voor oppervlakken die blootgesteld worden aan vocht, zoals badkamers of keukens.

Al met al ben ik zeer tevreden over Levis Muur Binnen Mat Nazomer. Het is een hoogwaardige muurverf die niet alleen praktisch is, maar ook zorgt voor een sfeervolle uitstraling in huis. Het enige nadeel is dat het niet geschikt is voor vochtige ruimtes, maar dat is iets om rekening mee te houden bij het kiezen van de verf voor de juiste toepassing.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 8 mei in huis

Bekijk prijs

10. Levis Ambiance Mur Extra Mat blush , roze

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.6

Levis Ambiance is een uniek assortiment muurverven, lakken en effectverven met een superieure kwaliteit. De Levis Ambiance muurverf heeft alles wat je nodig hebt om een nieuwe look aan je kamer te geven! De nieuwe HD colour technologie brengt elke muur tot leven. Deze unieke formule bevat sterke kleurpigmenten die voor mooie, diepe kleuren zorgen die niet vervagen. De extra matte afwerking van deze muurverf is ideaal om een "gezellig" effect te creëren: het verzacht het licht en geeft een gevoel van intimiteit. Levis Ambiance extra mat is beschikbaar in 54 kleuren. Het Levis Ambiance assortiment is geschikt voor toepassingen op: pleisterwerk gipskartonplaat cementbezetting baksteen ruwe beton cellenbeton betonblokken glasweefsel of reeds geschilderde ondergronden Deze unieke muurverf kan niet alleen binnen gebruikt worden, maar is ook toepasbaar als buiten verf. Voordelen Levis Ambiance: niet-zichtbare penseelstrepen hoge dekkingskracht weinig geur goede afwasbaarheid stabiele kleur uitzonderlijk krasvast. Met Levis Ambiance ben je verzekerd van een perfect uniform en soepel eindresultaat. Belangrijke specificaties: Afwerking: Extra mat Dekvermogen: 12m² / L Op waterbasis Overschilderbaar / beloopbaar: na 4 à 5 uur Hoe breng ik Levis Ambiance muurverf aan? Voordat je Levis Ambiance muurverf aanbrengt is een gedegen voorbereiding van essentieel belang. Nieuwe muren: Het te behandelen oppervlak moet droog, vet- en stofvrij zijn. Indien van toepassing: scheuren, barstjes en gaten opvullen met Polyfilla all-in one. De ondergrond eventueel licht opschuren (bv. pleisterwerk) en grondig ontstoffen. Vervolgens 1 laag Levis Primer Mur & Plafond Gebruik eventueel Levis Primer Mur & Plafond Grijs voor een zuiver rode of bordeaux afwerking en Levis Primer Mur & Plafond Okergeel voor een zuiver gele of groene afwerking. Bij niet coherente ondergronden wordt Levis Isoprim aangeraden als primer. Reeds geschilderde muren: Er is meestal geen primer nodig op oude lagen in goede staat, mits een goede voorbereiding. Indien van toepassing: scheuren, barstjes en gaten opvullen met Polyfilla. Goed hechtende oude lagen afwassen/ontvetten met ammoniakwater (9 delen water en 1 deel ammoniak). Bij krijtende oude verflagen of roet- en nicotinevlekken, 1 laag Levis Isoprim aanbrengen. Slecht hechtende verf wegschuren en de ondergrond stofvrij maken. Breng vervolgens zeker een primer aan op de kale en de herstelde delen voordat je Levis Ambiance muurverf aanbrengt. Tip & advies voor het aanbrengen van Levis Ambiance: Enkele tips voor een goede toepassing: goed roeren voor gebruik, aanbrengen met een kwast of roller en aanbrengen bij temperaturen boven + 10 ° C. Breng 2 tot 3 banen aan in verticale richting, verdeel deze vervolgens in horizontale richting en rol tot slot in één richting verticaal na. De muurverf voelt na enkele uren droog aan en is na 4 à 5 uur overschilderbaar. We raden aan om twee lagen verf aan te brengen. Tip: schuur licht tussen twee lagen (korrel P240) voor het beste resultaat! Om je aanbrengborstel schoon te maken, was je hem eenvoudig uit met water. Bewaar na afloop de verfpot altijd op een vorstvrije plaats. ℹ Gezondheid en veiligheid Bevat: 1,2-benzisothiazol-3(2H)-one en C(M)IT/MIT(3:1). Kan een allergische reactie veroorzaken. Aanraking met de ogen en de huid vermijden en buiten bereik van kinderen bewaren. Dit product bevat maximaal 3 g/l VOS. EU grenswaarde voor dit product (categorie A/a): 30 g/l (2010).

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 2 augustus in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van muurverf. Er zijn immers 12000 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!