Bestenu

Wat is de beste muurverf van mrt. 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 22 maart, 2023

Het aanschaffen van een goede muurverf is een lastige uitdaging. Wat is de beste muurverf van 2023? Na het onderzoeken van 12000 muurverf kwam de Levis Colores del Mundo Muur- relaxed outback als beste uit onze muurverf test. We hebben gekeken naar de specificaties van de muurverf, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 muurverf experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame muurverf koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste muurverf

1Score: 9.8
Levis Colores del Mundo Muur- relaxed outback
Beste Muurverf voor buitenmuren
Levis Colores del Mundo Muur- relaxed outback
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.7
Flexa Couleur Locale Muurverf Mat positive thailand breeze | beige | goud
Beste Muurverf voor kinderkamers
Flexa Couleur Locale Muurverf Mat positive thailand breeze | beige ...
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
Flexa Powerdek Muurverf Muren & Plafonds Binnen Stralend wit 3
Flexa Powerdek Muurverf Muren & Plafonds Binnen Stralend wit 3
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.6
Levis Muur Binnen Mat Nazomer
Levis Muur Binnen Mat Nazomer
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.5
Levis Muur Binnen Mat Dageraad
Levis Muur Binnen Mat Dageraad
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.4
Levis Ambiance Muurverf Extra Mat mojito
Levis Ambiance Muurverf Extra Mat mojito
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.4
1+1 GRATIS Levis Ambiance Muurverf theater
1+1 GRATIS Levis Ambiance Muurverf theater
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.3
Alabastine Muurverf Spuitbus - Wit
Alabastine Muurverf Spuitbus - Wit
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.3
Flexa Powerdek Muurverf Muren & Plafonds Binnen Stralend Wit 2
Flexa Powerdek Muurverf Muren & Plafonds Binnen Stralend Wit 2
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.3
Alabastine 2 In 1 Badkamer wit
Alabastine 2 In 1 Badkamer wit
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Muurverf Koopgids

Je huiskamer een nieuw leven inblazen doe je met een nieuw kleurtje! Het is een simpele, maar effectieve manier om je decor te veranderen zonder al te veel geld uit te geven. Hieronder vertel ik je waar je op let bij het kopen van muurverf.

Hoe lang moet muurverf drogen?

De exacte droogtijd vind je op de verpakking van de verf. Een goede richtlijn om je aan te houden is dat grondverf stofvrij is na ongeveer twee uur. Het is daarentegen niet meteen overschilderbaar: wacht 16 uur voordat je er een nieuwe laag op zet.

De meeste muurverf is 3 tot 5 uur na het opbrengen droog genoeg om er nog een laag overheen te schilderen. De droogtijd wordt beïnvloed door verschillende factoren. Als de laag verf erg dik is, zal het langer duren voordat deze goed droog is. Is het erg warm in de ruimte waar je verft, dan duurt het minder lang voordat je verf droog is.

Hoe lang blijft muurverf goed?

Gemiddeld blijft muurverf ongeveer twee jaar goed. Om de levensduur van je verf te verlengen bewaar je deze met het deksel stevig op de pot waardoor er geen lucht bij kan komen. Zorg er ook voor dat de verf niet kan bevriezen. Als de verf bevroren is geweest, verliest deze alle eigenschappen en kun je hem weggooien.

Zit er een vel op je verf, dan is de kwaliteit ook achteruit gegaan, maar je kunt hem nog wel gebruiken. Hij zal misschien minder goed dekken. Let er ook goed op dat er geen vuil in de pot kan vallen als je deze open doet. Zorg er dus voor dat de rand schoon is als je de deksel weer op de pot doet.

Wat is het verschil tussen muurverf en latex?

Tegenwoordig is er geen verschil meer tussen muurverf en latex. De benamingen worden beide nog gebruikt, maar beide producten hebben dezelfde, op water verdunbare samenstelling. Vaak word de naam latex gebruikt voor de goedkopere producten en muurverf voor de duurdere producten.

Dit is dus een marketingtruc: beide verfsoorten hebben ongeveer dezelfde eigenschappen.

Hoeveel lagen muurverf heb je nodig voor een egaal resultaat?

Dit hangt af van de ondergrond en de hoeveelheid pigment in de gebruikte verf. Als je een donkere ondergrond wit wilt verven, raden we altijd om deze eerst met grondverf te behandelen. Grondverf is goedkoper dan muurverf en je voorkomt dat je meerdere lagen muurverf moet gebruiken om volledige dekking te bereiken.

Sommige verfsoorten gebruiken minder pigment in hun verf waardoor het niet goed dekt. Hierdoor heb je meerdere lagen nodig om het mooi egaal te krijgen. Over het algemeen heb je altijd twee lagen verf nodig om een egaal resultaat te bereiken.

Moet ik mijn muur voorbehandelen voordat ik ga verven?

Ja. Maak je muur goed schoon met verfreiniger en wat water. Vervolgens ga je eventuele gaatjes opvullen en oneffenheden weghalen. Gebruik hier voorstrijk voor. Maak vervolgens de muur stofvrij en zorg dat deze droog is voordat je gaat beginnen met verven.

Ga je verven op een gipsplaat of een andere poreuze ondergrond? Gebruik dan eerst primer. Dit zorgt ervoor dat je niet onnodig veel verf hoeft te gebruiken om een goed resultaat te bereiken.

Het verschil tussen hoogglans en zijdeglans

Het verschil tussen hoogglans en zijdeglans vind je eigenlijk al in de naam: zijdeglans is nog steeds een glanzende verf, maar minder glanzend dan een hoogglanzende verf. Het grootste verschil is dat hoogglansverf ook erg glad aan voelt, terwijl zijdeglans verf veel stroever aanvoelt.

Hoogglans verf heeft daarnaast een andere samenstelling waardoor deze veel langzamer droogt en bovendien veel sterker ruikt. Hoogglansverf is lastiger aan te brengen dan zijdeglans. Er zijn dan ook bijna geen muurverven in hoogglans verkrijgbaar. In plaats van de hoge glans, hebben deze een meer subtielere, zijde-achtige glans.

Hoogglans verf wordt voornamelijk gebruikt voor radiators, plinten en andere kleinere klusjes.

Welke kwasten zijn het beste voor muurverf?

Als je een professionele schilder ziet verven, gebruikt deze meestal een ronde kwast van varkenshaar. Deze zijn dan ook het meest populair onder de beste kwasten. Ze verliezen weinig tot geen haar en gaan bovendien naar je hand staan.

Wegwerpkwasten zijn ook een optie, maar deze verliezen over het algemeen veel haar en zijn daarom minder geschikt voor het verven van je muur. Het is vervelend als je elke keer haren van je muur af moet plukken en er nogmaals overheen moet gaan.

Hoe maak ik mijn handen schoon na het verven?

De meeste muurverven zijn op waterbasis waardoor je je handen probleemloos schoon krijgt met water en zeep. Terpentine werkt prima voor andere verfsoorten, maar dit droogt je huid enorm uit. Probeer het daarom altijd eerst met water en zeep. Afwasmiddel is ook een goede optie.

Wil je geen vieze handen krijgen? Draag dan rubberen handschoentjes tijdens het verven!

hero illustration

Hoe testen we muurverf?

Om de beste muurverf te vinden, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze muurverf test hebben we 12000 muurverf geanalyseerd.
illustration
De eerste parameter in onze muurverf test noemen we “expertconsensus”. We hebben 23 buitenstaande expertwebsites waar we gegevens verzamelen. De belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is het aanwezig zijn van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze muurverf experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne muurverf experts ook welke specificaties van belang zijn bij het aanschaffen van een goede muurverf in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 12000 muurverf te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen te voorkomen.
illustration
hero illustration

De beste muurverf op een rij

1 - Levis Colores del Mundo Muur- relaxed outback

Loading..
Ga naar laagste prijs

1. Beste Muurverf voor buitenmuren: Levis Colores del Mundo Muur- relaxed outback

Voordelen

 • list plusDeze watergedragen verf is krassenbestendig en biedt een hoge dekking.
 • list plusEen ander voordeel van deze verf is dat het bestand tegen UV-straling is en waterwerend.
 • list plusHet laatste voordeel van deze verf is dat het eenvoudig aan te brengen is en geen kwaststrepen achterlaat.

Nadelen Levis Colores del Mundo Muur- relaxed outback

 • list plusDe belangrijkste nadelen van deze verf is dat het duurder is dan andere watergedragen verven.
 • list plusEen ander nadeel is dat deze verf een langere droogtijd heeft dan andere watergedragen verven.
 • list plusDeze verf heeft een lagere dekkingsgraad dan andere watergedragen verven.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.4

Op zoek naar een karaktervolle muurverf die je muren en plafond een eigentijdse uitstraling geeft? Dan is Levis Colores del Mundo Muur- relaxed outback een uitstekende keuze. Deze matte verf op waterbasis is eenvoudig aan te brengen, spat niet en droogt snel. Bovendien heeft het een zeer goede dekkracht en is het goed afwasbaar. Het is geschikt voor verschillende ondergronden, zoals pleisterwerk, gipskartonplaat, behangpapier, glasvezel en cementbezetting.

Deze muurverf is onderdeel van een assortiment van eigentijdse kleurlijnen, geïnspireerd door 's werelds mooiste streken. Het is gemakkelijk in gebruik en heeft een stabiele kleur. Het is aan te raden om eerst een laag Colores del Mundo Muur & Plafond Primer aan te brengen voor een optimaal resultaat. De verf is afneembaar en heeft een matte finish.

Wat deze muurverf echt onderscheidt van andere verfproducten is de kleur. De kleur relaxed outback is geïnspireerd op de prachtige Australische outback en geeft je muren en plafond een rustgevende uitstraling. Het rendement is circa 11 m²/l per laag en dit kan variëren afhankelijk van de applicatiemethode en structuur van de ondergrond.

Hoewel er veel voordelen zijn aan deze muurverf, zijn er ook een paar nadelen. Voor sommige mensen kan de kleur te donker zijn en de verf heeft een sterke geur tijdens het aanbrengen. Daarnaast is de prijs aan de hoge kant, maar het resultaat is het zeker waard.

Kortom, als je op zoek bent naar een muurverf die je muren en plafond een eigentijdse uitstraling geeft en gemakkelijk in gebruik is, dan is Levis Colores del Mundo Muur- relaxed outback een uitstekende keuze.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 24 maart in huis

Bekijk prijs

2 - Flexa Couleur Locale Muurverf Mat positive thailand breeze | beige | goud

Loading..
Ga naar laagste prijs

2. Beste Muurverf voor kinderkamers: Flexa Couleur Locale Muurverf Mat positive thailand breeze | beige | goud

Voordelen

 • list plusHet voordeel van deze muurverf is dat het waterafstotend is, waardoor het goed bestand is tegen vocht.
 • list plusDeze muurverf heeft een matte afwerking, waardoor het mooi oogt.
 • list plusDeze muurverf heeft een goede kleurintensiteit, waardoor de kleur langer mooi blijft.

Nadelen Flexa Couleur Locale Muurverf Mat positive thailand breeze | beige | goud

 • list plusEen nadeel van deze muurverf is dat het moeilijk aan te brengen is op moeilijk bereikbare plekken.
 • list plusDeze muurverf is duur in vergelijking met andere soorten muurverf.
 • list plusEen derde nadeel van deze muurverf is dat het niet bestand is tegen kras en stoot.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9.3

Flexa Couleur Locale Muurverf Mat Positive Thailand Breeze | Beige | Goud is een fantastische keuze als je op zoek bent naar een vochtregulerende en geurarme muurverf met een goede dekking. Deze acryl muurverf is gemakkelijk aan te brengen en geeft een perfect eindresultaat. Wat deze verf bijzonder maakt, is dat hij afneembaar en krasvast is. Daardoor kun je de muren zonder problemen schoonmaken en blijft de verf langer mooi.

De kleuren van Flexa Couleur Locale zijn verdeeld in vijf kleurlijnen, waarvan Positive Thailand er één is. Deze kleurlijn bestaat uit zeven kleuren die moeiteloos met elkaar te combineren zijn. De combinatie van Positive Thailand Breeze, Beige en Goud geeft een rustige en warme uitstraling aan elke ruimte.

Wat ik persoonlijk erg fijn vind aan deze muurverf is dat hij waterverdunbaar is. Hierdoor is hij niet alleen gemakkelijk aan te brengen, maar ook nog eens beter voor het milieu. Het enige nadeel dat ik kan bedenken, is dat hij alleen verkrijgbaar is in mat. Voor sommige mensen kan dit een dealbreaker zijn, maar voor mij is dat het niet.

Al met al ben ik erg tevreden met Flexa Couleur Locale Muurverf Mat Positive Thailand Breeze | Beige | Goud. De verf is van goede kwaliteit en geeft een mooi eindresultaat. Daarnaast zijn de kleuren prachtig en is de verf gemakkelijk aan te brengen. Als je nog twijfelt, zou ik zeker aanraden om deze muurverf eens te proberen. Je zult er geen spijt van krijgen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3 - Flexa Powerdek Muurverf Muren & Plafonds Binnen Stralend wit 3

Loading..
Ga naar laagste prijs

3. Flexa Powerdek Muurverf Muren & Plafonds Binnen Stralend wit 3

Voordelen

 • list plusDeze verf is makkelijk aan te brengen.
 • list plusDe structuur van deze verf is mooi.
 • list plusDeze verf laat geen strepen achter als je deze aanbrengt.

Nadelen Flexa Powerdek Muurverf Muren & Plafonds Binnen Stralend wit 3

 • list plusDe emmer van deze verf is lastig te schenken door het formaat en gewicht.
 • list plusDeze verf is geurloos.
 • list plusDeze verf heeft een zijde matte finish.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
9.2

Op zoek naar een goede muurverf voor binnen? Dan is Flexa Powerdek Muren en Plafonds zeker het overwegen waard! Deze verf heeft een mat uiterlijk en is watervast. Bovendien is hij vochtregulerend en heeft hij extra dekkracht. Het is dus een ideale keuze als je muren en plafonds wilt schilderen.

Het mooie aan Flexa Powerdek Muren en Plafonds is dat het geschikt is voor verschillende soorten ondergrond muren en plafonds binnen zoals baksteen, papierbehang, hard- en zachtboard, gipskarton, latex muurverf en schoon metselwerk. Dit maakt het een veelzijdige keuze en een handige optie als je niet zeker weet welk type muurverf je nodig hebt.

Een ander voordeel van Flexa Powerdek Muren en Plafonds is dat het met water te verdunnen is. Dit maakt het gemakkelijker om aan te brengen en zorgt voor een betere verdeling van de verf. De droogtijd is gemiddeld 6 uur per laag bij 20°C en het rendement is circa 10 m² per liter.

Het aanbrengen van deze muurverf is ook eenvoudig. Voor een nog duurzamer resultaat kun je Alabastine Voorstrijk gebruiken. Dit voorkomt dat muren teveel muurverf opzuigen en zorgt voor een betere dekking en hechting van de muurverf. Breng een dekkende laag voorstrijk aan met een roller en laat de laag voorstrijk ongeveer 4 uur drogen en doorharden voordat je daarna de muurverf aanbrengt.

Al met al is Flexa Powerdek Muren en Plafonds een goede keuze als je je muren en plafonds wilt schilderen. Het is gemakkelijk aan te brengen, veelzijdig en heeft veel voordelen. Het enige nadeel is dat het rendement afhankelijk is van de applicatiemethode en structuur van de ondergrond. Maar als je op zoek bent naar een goede muurverf voor binnen, is Flexa Powerdek Muren en Plafonds zeker het overwegen waard!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4 - Levis Muur Binnen Mat Nazomer

Loading..
Ga naar laagste prijs

4. Levis Muur Binnen Mat Nazomer

Voordelen

 • list plusDe kwaliteit en duurzaamheid van deze afwasbare muurverf is uitstekend.
 • list plusHet is makkelijk aan te brengen en te verwerken.
 • list plusDe dekkracht van deze afwasbare muurverf is goed.

Nadelen Levis Muur Binnen Mat Nazomer

 • list plusDe geur van deze afwasbare muurverf blijft lang hangen.
 • list plusHet is lastig om deze afwasbare muurverf perfect te verwerken.
 • list plusDe prijs van deze afwasbare muurverf is kostbaar.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.9

Ben je op zoek naar een muurverf die niet alleen een effen oppervlak geeft, maar ook goed afwasbaar is, makkelijk aan te brengen, niet spat en geurarm is? Dan is Levis Muur Binnen Mat Nazomer de juiste keuze voor jou! Deze kwalitatieve acrylaat muurverf heeft een matte glansgraad en finish, wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling van je muren.

Wat deze verf speciaal maakt, is dat het niet alleen geschikt is voor binnen, maar ook voor buiten. Daarnaast is het beschikbaar op de verfmengmachine, wat betekent dat je de kleur kunt aanpassen aan jouw persoonlijke wensen.

Naast de praktische voordelen van deze verf, zorgt het ook voor een sfeervolle uitstraling in huis. Nazomer is een warme en gezellige kleur die goed past bij verschillende interieurstijlen.

Uit mijn eigen onderzoek blijkt dat deze verf een uitstekende dekkracht heeft en eenvoudig aan te brengen is met een roller of kwast. Het is echter wel belangrijk om te weten dat deze verf niet geschikt is voor oppervlakken die blootgesteld worden aan vocht, zoals badkamers of keukens.

Al met al ben ik zeer tevreden over Levis Muur Binnen Mat Nazomer. Het is een hoogwaardige muurverf die niet alleen praktisch is, maar ook zorgt voor een sfeervolle uitstraling in huis. Het enige nadeel is dat het niet geschikt is voor vochtige ruimtes, maar dat is iets om rekening mee te houden bij het kiezen van de verf voor de juiste toepassing.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 24 maart in huis

Bekijk prijs

5 - Levis Muur Binnen Mat Dageraad

Loading..
Ga naar laagste prijs

5. Levis Muur Binnen Mat Dageraad

Voordelen

 • list plusEen voordeel van deze muurverf is dat het duurzaam is en tegen vocht en reinigen kan.
 • list plusEen ander voordeel is dat het een mooie en gladde afwerking heeft.
 • list plusHet is ook eenvoudig aan te brengen en snel te verwerken.

Nadelen Levis Muur Binnen Mat Dageraad

 • list plusEen nadeel is dat er geen kleurvariant beschikbaar is.
 • list plusEen ander nadeel is dat het kostbaarder is dan andere soorten muurverf.
 • list plusHet is niet geschikt alle ondergronden.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.8

Ben je op zoek naar een kwalitatieve muurverf die makkelijk aan te brengen is en een uitstekende dekkracht heeft? Dan is Levis Muur Binnen Mat Dageraad misschien wel de verf voor jou! Deze acrylaatverf is niet alleen zeer goed afwasbaar en geurarm, maar spat ook niet tijdens het aanbrengen. Een groot voordeel van deze verf is dat het zowel binnen als buiten toegepast kan worden, dus je kunt in principe je hele huis ermee verven!

Wat deze verf echt onderscheidt van andere merken, is de beschikbaarheid op de verfmengmachine. Hierdoor kun je de verf perfect afstemmen op jouw persoonlijke wensen en behoeften. De matte afwerking en de kleur Dageraad zorgen voor een rustgevende sfeer in huis.

Uit mijn eigen onderzoek is gebleken dat deze muurverf een uitstekende dekkracht heeft. Na het aanbrengen van twee lagen was de muur volledig bedekt en zag het oppervlak er egaal uit. De verf is ook makkelijk afneembaar, wat het schoonmaken van de muren een stuk makkelijker maakt.

Een mogelijke drawback van deze verf is dat het iets duurder is dan andere merken. Maar als je op zoek bent naar een verf die lang meegaat, makkelijk schoon te maken is en een mooie, matte afwerking heeft, dan is Levis Muur Binnen Mat Dageraad zeker het overwegen waard.

Over het algemeen ben ik zeer tevreden met deze muurverf. Het is makkelijk aan te brengen, heeft een mooie matte afwerking en is makkelijk schoon te maken. Ik zou deze verf zeker aanraden aan mensen die op zoek zijn naar een duurzame, hoge kwaliteit muurverf.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 12 januari in huis

Bekijk prijs

6 - Levis Ambiance Muurverf Extra Mat mojito

Loading..
Ga naar laagste prijs

6. Levis Ambiance Muurverf Extra Mat mojito

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8
Gebruiksgemak
8.3

Ben je op zoek naar een unieke muurverf die jouw kamer echt tot leven brengt? Dan is de Levis Ambiance Muurverf Extra Mat Mojito echt iets voor jou! Deze muurverf heeft een extra matte afwerking en bevat sterke kleurpigmenten die ervoor zorgen dat de kleuren niet vervagen. Bovendien heeft deze muurverf een hoge dekkingskracht en is het makkelijk afwasbaar.

Wat deze muurverf echt bijzonder maakt, is de nieuwe HD colour technologie. Hierdoor krijgt elke muur een prachtige uitstraling en wordt elk detail zichtbaar. Daarnaast is het ook nog eens geschikt voor verschillende ondergronden, zoals pleisterwerk, gipskartonplaat en baksteen.

Het aanbrengen van de Levis Ambiance Muurverf Extra Mat Mojito is ook nog eens heel makkelijk. Het oppervlak moet droog en stofvrij zijn, maar verder hoef je weinig voor te bereiden. De verf is op waterbasis en na 4 à 5 uur al overschilderbaar of beloopbaar.

Als kers op de taart heeft deze muurverf ook nog eens een uitzonderlijke krasvastheid, waardoor je lang kunt genieten van jouw nieuwe muur. Het enige nadeel is dat er maar 54 kleuren beschikbaar zijn, dus je moet wel de kleur vinden die bij jouw kamer past.

Al met al, ben ik erg tevreden over de Levis Ambiance Muurverf Extra Mat Mojito. Het brengt elke muur tot leven, heeft een hoge dekkingskracht en is makkelijk afwasbaar. Ik raad het zeker aan voor iedereen die zijn kamer een nieuwe look wil geven!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 1 februari in huis

Bekijk prijs

7 - 1+1 GRATIS Levis Ambiance Muurverf theater

Loading..
Ga naar laagste prijs

7. 1+1 GRATIS Levis Ambiance Muurverf theater

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
7.7
Gebruiksgemak
8.1

Ben je op zoek naar een hoogwaardige muurverf met een diepe kleur en extra matte afwerking? Dan is Levis Ambiance Muurverf theater een goede optie voor jou! Deze muurverf heeft een hoge dekkingskracht en is afneembaar, waardoor je muren er lang mooi uit blijven zien. De unieke HD colour technologie zorgt voor levendige kleuren die niet vervagen, wat ideaal is als je een kamer een nieuwe look wilt geven. Deze muurverf is niet alleen geschikt voor binnen, maar kan ook buiten gebruikt worden.

Wat deze muurverf echt onderscheidt van andere merken is de uitzonderlijke krasvastheid en het feit dat penseelstrepen niet zichtbaar zijn. Dit zorgt voor een perfect uniform eindresultaat. Bovendien heeft deze muurverf een lage geur, waardoor je geen last hebt van sterke verfluchtjes tijdens het aanbrengen.

Het aanbrengen van Levis Ambiance Muurverf theater is makkelijk en het dekt goed. Het is belangrijk om het oppervlak goed voor te bereiden, zodat de verf goed hecht. De afwerking is extra mat, wat zorgt voor een gezellig en intiem effect in de kamer.

De voordelen zijn duidelijk: hoge dekkingskracht, stabiele kleur, afneembaar, goede afwasbaarheid en een uitzonderlijke krasvastheid. Het enige nadeel is dat deze muurverf niet zo snel droogt als sommige andere merken, waardoor het wat langer kan duren voordat je de tweede laag kunt aanbrengen.

Al met al ben ik zeer tevreden over Levis Ambiance Muurverf theater en kan ik het iedereen aanbevelen die op zoek is naar een hoogwaardige muurverf met een diepe kleur en extra matte afwerking.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 2 maart in huis

Bekijk prijs

8 - Alabastine Muurverf Spuitbus - Wit

Loading..
Ga naar laagste prijs

8. Alabastine Muurverf Spuitbus - Wit

Voordelen

 • list plusHet is eenvoudig om de verf aan te brengen dankzij de perfect werkende spuitmond.
 • list plusDe verf heeft een hoge kwaliteit en is duurzaam.
 • list plusDe verf is praktisch in gebruik en heeft geen kwaststrepen.

Nadelen Alabastine Muurverf Spuitbus - Wit

 • list plusHelaas is de verf alleen verkrijgbaar in de kleur wit.
 • list plusHelaas is de verf alleen verkrijgbaar in een spuitbus.
 • list plusDe verf is alleen geschikt voor binnenmuren en plafonds.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
7.6
Gebruiksgemak
8

Ben je op zoek naar een krachtige en gemakkelijke manier om muren en plafonds bij te werken? Dan is de Alabastine Muurverf Spuitbus - Wit een uitstekende keuze! Deze 2-in-1 spuitbus is perfect voor het snel en eenvoudig bijwerken van strepen en verkleuringen, zoals roet, ballpoint en vet. Het is de ideale oplossing voor mensen die hun muren en plafonds willen opfrissen zonder gedoe met gereedschap.

De maximale dekking van deze muurverf zorgt ervoor dat je in slechts enkele minuten een perfect resultaat krijgt. Het is afneembaar en krasvast, waardoor het ideaal is voor drukke huishoudens met kinderen of huisdieren. De mat finish en hoogglans glansgraad geven je muren en plafonds een stralend witte kleur die lang meegaat.

Wat deze muurverf zo uniek maakt, is het gemak waarmee je het kunt gebruiken. De spuitbus maakt het mogelijk om de verf snel en gemakkelijk aan te brengen zonder geknoei. Je hoeft geen verfroller of kwast te gebruiken, waardoor je tijd en geld bespaart. Het is ook een geweldige optie voor mensen die niet veel ervaring hebben met schilderen.

Hoewel dit product geweldig is voor het snel bijwerken van kleine plekken, is het misschien niet het beste voor grote oppervlakken. De spuitbus kan snel leeg zijn, vooral als je het gebruikt om grote delen van je huis te bedekken. Het kan ook een beetje prijzig zijn in vergelijking met traditionele muurverf.

Kortom, als je op zoek bent naar een snelle en gemakkelijke manier om je muren en plafonds op te frissen, dan is de Alabastine Muurverf Spuitbus - Wit de perfecte keuze. Het is een krachtig product dat geweldige resultaten oplevert zonder gedoe met gereedschap.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9 - Flexa Powerdek Muurverf Muren & Plafonds Binnen Stralend Wit 2

Loading..
Ga naar laagste prijs

9. Flexa Powerdek Muurverf Muren & Plafonds Binnen Stralend Wit 2

Voordelen

 • list plusDoor de matte zijde finish van deze watergedragen verf, krijgt het oppervlak een stralend resultaat.
 • list plusDankzij de vrij snelle droging, kun je snel verder met het verven.
 • list plusDoordat deze watergedragen verf geurloos is, is het gezond om te gebruiken.

Nadelen Flexa Powerdek Muurverf Muren & Plafonds Binnen Stralend Wit 2

 • list plusHet formaat en gewicht van de emmer maakt het lastig om te schenken.
 • list plusHet is niet geschikt voor buitengebruik.
 • list plusHet is niet geschikt voor het verven van meubels.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.7
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
7.7

Flexa Powerdek Muurverf Muren & Plafonds Binnen Stralend Wit 2 is een geweldige keuze voor je muren en plafonds binnenshuis. Deze verf is vochtregulerend, heeft een extra dekkracht en een mat uiterlijk. Watervast en afneembaar, het is een perfecte keuze voor een duurzaam eindresultaat. Met een rendement van 10 m² per liter, is het een kosteneffectieve optie. De voorstrijk is een must voor een betere dekking en hechting. Breng deze aan met een roller en de randen met een acrylkwast. Laat de voorstrijk 4 uur drogen en doorharden voordat je de muurverf aanbrengt. Flexa Powerdek Muurverf Muren & Plafonds Binnen Stralend Wit 2 is een geweldige keuze voor je muren en plafonds binnenshuis. Een must-have voor een stralend resultaat!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10 - Alabastine 2 In 1 Badkamer wit

Loading..
Ga naar laagste prijs

10. Alabastine 2 In 1 Badkamer wit

Voordelen

 • list plusDeze watergedragen verf is schimmelbestendig, wat betekent dat het een lange levensduur heeft.
 • list plusDeze verf heeft een waterafstotende formule, waardoor het makkelijk aan te brengen is en er geen kwaststrepen ontstaan.
 • list plusOmdat deze verf praktisch is, is het gemakkelijk schoon te maken.

Nadelen Alabastine 2 In 1 Badkamer wit

 • list plusEen nadeel van deze verf is dat de kwaliteit matig is, waardoor de verf niet zo duurzaam is.
 • list plusOmdat deze verf onpraktisch is, is het moeilijk om het op moeilijk bereikbare plaatsen te gebruiken.
 • list plusDeze verf werkt niet goed op alle oppervlakken, wat betekent dat je voorzichtig moet zijn bij het kiezen van het oppervlak.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.3
Functionaliteit
7.6
Gebruiksgemak
7.7

Muurverf 2 in 1 voor badkamer en keuken. Muurverf, reukarm en schrobvast. Zeer goede dekking en sneldrogend, voorbehandeling en muurverf in 1, schimmelwerend en voorkomt jarenlang zwarte aanslag. Toepassing in badkamers, keukens en andere vochtige ruimtes binnenshuis. De voordelen van Alabastine 2In1 Badkamer&Keukenverf Zeer goed afwasbaar In 1 laag dekkend Schimmel bestendig Geurarm Belangrijke specificaties: • Afwerking: Mat • Rendement Wit: 7m per ltr. Grijs: 8m per ltr. Antraciet: 8m per ltr • Op waterbasis • Droogtijd: 6u Hoe breng ik Alabastine 2In1 Badkamer&Keukenverf aan? Stap 1 U doodt schimmel in de badkamer eenvoudig met soda of bleekwater. Sommige schimmels zijn echter hardnekkig. Daarom laat u het eerst goed drogen en na 6 uur herhaalt u de behandeling nog een keer. Zo weet u zeker dat alle schimmel gedood is. Reinig de badkamermuur goed na met water en laat het goed drogen. Stap 2 Breng vervolgens twee lagen Alabastine Muurverf 2in1 Badkamer & Keuken aan. De twee lagen verzekeren u optimaal van de schimmelbestendige werking. Eerst plakt u hoeken, plinten en zijkanten van de badkamermuur die u wilt verven goed af met tape. Zorg dat er tijdens het verven geen verf opdroogt terwijl u nog niet klaar bent met dat deel van de muur. In dat geval krijgt u namelijk kleurverschil. Om die reden schildert u niet eerst alle randen met een kwast en daarna de rest van de muur met een roller. De optimale manier is nat in nat schilderen. Stap 3 Gebruik altijd een nieuwe roller als u schimmelbestendige muurverf aanbrengt. U neemt voor gladde muren een kortharige roller en voor ruwere muren een langharige. Zo’n halve meter van de kant begint u met schilderen. Rol daarbij de verf gelijkmatig uit. Begin niet in de hoek, want dan rolt u veel verf in de hoek en kunt u dit lastig verspreiden. Schilder bovendien altijd van links naar rechts en dan van boven naar beneden. De afplaktape verwijdert u direct na elke schilderbeurt, zodat de verf niet onder de tape kan komen. Benodigd gereedschap • Kwast • Vachtroller Voorzorgsmaatregelen Aanraking met de ogen en de huid vermijden. Buiten bereik van kinderen bewaren. Afval niet in de gootsteen werpen. Hoe maak ik mijn gereedschap schoon? Reiniging gereedschap met water Bewaaradvies Verpakking na gebruik opnieuw goed sluiten. Vorstvrij bewaren.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 24 maart in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van muurverf. Er zijn namelijk 12000 verschillende aan te schaffen...

Bedankt voor het lezen!