Bestenu

Beste wifi adapters - nov. 2022

Met meer dan 549 wifi adapters op de markt zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Hieronder vind je de beste wifi adapters in een handige lijst
01Score: 9.2
WiFi adapter USB
WiFi adapter USB
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.1
TP-Link Archer T3U
TP-Link Archer T3U
Ga naar laagste prjis
03Score: 8.9
TP-Link TL-WN725N
TP-Link TL-WN725N
Ga naar laagste prjis
04Score: 8.8
Vues Wifi Adapter USB
Vues Wifi Adapter USB
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.7
TP-Link Archer TX3000E
TP-Link Archer TX3000E
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.6
TP-Link TL-WN823N wifi adapter
TP-Link TL-WN823N wifi adapter
Ga naar laagste prjis
07Score: 8.4
Vues Wifi Adapter USB
Vues Wifi Adapter USB
Ga naar laagste prjis
08Score: 8
TP-Link Archer T9UH
TP-Link Archer T9UH
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.5
Hozard® WiFi Adapter, draadloze USB WLAN-Dongle 150 Mbps dual-band 2.4G / 5G USB 3.0 WiFi-stick mini-netwerkkaart voor pc-desktoplaptop, ondersteunt Windows 10/8/7 / Vista / XP / 2000, Linux, Mac OS X 10
Hozard® WiFi Adapter, draadloze USB WLAN-Dongle 150 Mbps dual-band 2.4G / 5G USB 3.0 WiFi-stick mini-netwerkkaart voor pc-desktoplaptop, ondersteunt Windows 10/8/7 / Vista / XP / 2000, Linux, Mac OS X 10
Ga naar laagste prjis
10Score: 7
Wifi adapter USB
Wifi adapter USB
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Wifi Adapter Koopgids

avatar-contour
Emma van der Vink

Emma van der Vink

Gepubliceerd op: Nov 24, 2021


Er zijn verschillende manieren om je WiFi-signaal te verbeteren, waarvan de WiFi-adapter de meest eenvoudige manier om je signaal te versterken biedt. Hieronder lees je waar je op let bij aankoop van een WiFi-adapter!

Wat voor soorten WiFi-adapters zijn er allemaal?

Er zijn verschillende WiFi-adapters te krijgen. Je verbindt elke WiFi-adapter met je pc, een goede laptop of ander apparaat waar je draadloos internet op gebruikt. De WiFi-adapter verbind je draadloos op je thuisnetwerk.

Je kiest uit een WiFi-adapter die je aansluit via usb, pcmcia, pci of pci-e. Een WiFi-adapter met een usb-aansluiting is het meest eenvoudig: deze sluit je aan op een vrije usb-poort op je computer. Je hebt geen extra software nodig en je maakt vrijwel direct verbinding met het netwerk. Pcmcia, pci en pci-e zijn andere poorten aan de binnenkant van je computer.

Hoe sluit ik een WiFi-adapter aan?

Plaats de WiFi-adapter in de usb-poort. Open je instellingen en ga naar netwerk. Vind vervolgens de beschikbare draadloze netwerken en kies het juiste netwerk. Klik hierop en voer het juiste wachtwoord in. Je kunt nu gebruik maken van de WiFi-verbinding. Zo makkelijk is het!

Wat zijn de voordelen van een WiFi-adapter?

Een WiFi-adapter is eenvoudig om te installeren en er is geen extra hardware of software nodig. Daarnaast is het een goedkope manier om je draadloze verbinding te verbeteren: je betaalt niemand voor extra snelheid of voor een extra abonnement. Je oudere computer of laptop werkt tevens meteen een stuk sneller doordat de WiFi wordt verbeterd.

Waarmee kun je nog meer je WiFi verbeteren?

Er zijn nog meer goede WiFi-versterkers waarmee je je WiFi-signaal kunt verbeteren. Als je de mogelijkheid hebt om een netwerkkabel naar boven door te trekken, creëer je op die manier een stabiel netwerk op de bovenverdieping. Beneden verbind je deze kabel met een goede router, en boven verbind je de kabel aan het WiFi access point.

Nu verbindt je je apparaten op de bovenverdieping gemakkelijk met het accesspoint en je bent verzekerd van een sterk en stabiel signaal. Vergeet geen wachtwoord in te stellen: in de meeste gevallen is er geen wachtwoord ingesteld waardoor iedereen gebruik kan maken van je internetverbinding.

Een andere optie is een WiFi-versterker via stopcontact. Deze gebruiken je elektriciteitsnet als computernetwerk. Ze zijn zo geïnstalleerd: één zogeheten homeplug sluit je aan op de router, en de andere stop je in een stopcontact op een andere verdieping.

Een repeater biedt een goede oplossing als je in een zekere kamer wel een WiFi-signaal hebt, maar als deze niet sterk is terwijl de router wél redelijk vlak bij de ruimte in kwestie staat. Deze pikt het sterke signaal op en stuurt dit naar de kamer waar versterking nodig. Het nadeel is dat de WiFi-snelheid met de helft afneemt.

Een goed mesh-netwerk is een vrij nieuwe manier om je hele huis van WiFi te voorzien. Dit netwerk heeft meerdere punten die het signaal van de router oppikken en je zet een extra WiFi-punt neer waar je deze nodig hebt. Het is erg eenvoudig om te installeren, maar het is daarentegen niet de goedkoopste oplossing.

hero illustration

Hoe komt deze super wifi adapter reeks tot stand..?

De wereld verandert snel... en dus de speurtocht naar de beste wifi adapter ook!
In het verleden ging je naar een winkel om hulp te krijgen over wifi adapters, maar tegenwoordig ondersteunt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie scant alle wifi adapters die op de markt zijn in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke wifi adapters het best over de toonbank gaan
illustration
Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van wifi adapters stelt hij deze opsomming samen!
Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!
illustration
hero illustration

De beste wifi adapters op een rijtje

1 - WiFi adapter USB

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de hoge kwaliteit WiFi USB adapter van het Nederlandse merk Rolio kun je je huidige computer gemakkelijk voorzien van supersnel draadloos internet. Deze wifi-adapter sluit je aan op een vrije USB poort op de computer waarna het mogelijk is om alle beschikbare draadloze netwerken te ontvangen. De Wifi adapter ondersteunt draadloze snelheden tot 1200 Mbps op 2.4GHz en 5GHz netwerken. Daarnaast heeft deze adapter twee externe MIMO antennes voor verbeterde wifi-dekking. ✔️ Hoge snelheid (1200Mbps) ✔️ Premium kwaliteit ✔️ Dual Antenne (Grote dekking) ✔️ 2,4 en 5 GHz ✔️ USB 3.0 ✔️ Smart Anti-heat ✔️ Plug & Play Kies voor stabiel internet De twee mini antennes zorgen voor een zeer grote dekking van het Wi-Fi signaal. Dit resulteert in een constant stabiele verbinding. De Wi-Fi adapter van Rolio zal ook in een drukke omgeving snel en stabiel blijven. Dit betekend dat intensieve activiteiten geen probleem zijn, zoals bijvoorbeeld gamen en ondertussen een film streamen. De Wi-Fi adapter maakt ook gebruik van een modern ventilatie ontwerp, zodat de adapter niet heet zal worden en geen geluid maakt. Werkt met: Windows (alle versies) MacOS (10.0 - 10.15) Linux Let op: Android is niet ondersteund! Toch drivers nodig? Check de bijgeleverde CD of download de drivers via de handleiding (te vinden onder productspecificaties op deze pagina).

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - TP-Link Archer T3U

Loading..
Ga naar laagste prjis

De TP-Link Archer T3U is een usb wifi-adapter waarmee je eenvoudig (snellere) wifi kan toevoegen aan je laptop of desktop. De adapter is uitgerust met de Wireless AC wifi-standaard welke 3 maal sneller dan de Wireless N wifi-standaard. Met draadloze snelheden tot 867 Mbps over 5 GHz frequentieband of 400 Mbps over de 2,4 GHz frequentieband is de Archer T3U een uitstekende keus voor HD streaming, online gaming en andere bandbreedte-intensieve taken. De T3U is niet alleen geschikt voor iedere usb-poort, je kunt hem ook zo in je zak overal mee naartoe nemen. Let er wel op dat dit geschikt is voor Windows 7 of nieuwer. Plus- en minpunten van de TP-Link Archer T3U Is dual-band en kan hierdoor 2,4 GHz wifi of 5 GHz wifi toevoegen aan je laptop of desktop Sneller dan zijn voorganger de T2U Maakt gebruik van USB 3.0 Zeer compact formaat Je router moet 5GHz ondersteuning hebben om 5GHz wifi aan je laptop of desktop toe te kunnen voegen Werkt niet met MAC Snelle gegevensoverdracht via USB 3.0 Ervaar razendsnelle overdrachtssnelheden tot wel 4.8 Gbps via usb 3.0, de laatste usb-standaard. Via usb 3.0 worden gegevens tot wel 10 keer sneller overgedragen dan met usb 2.0. Ook is usb 3.0 compatibel met usb 2.0. Minder bufferen dankzij MU-MIMO In combinatie met een MU-MIMO router, zorgt deze wifi adapter voor een snellere en stabielere verbinding. MU-MIMO zorgt er namelijk voor dat de router met meerdere MU-MIMO compatibele apparaten tegelijk kan communiceren wat de wachttijd verminderd. Let op: deze adapter wordt niet herkend door een wifi ready TV. Om hiervan gebruik te maken heb je een aparte (usb) wifi dongle nodig die is goedgekeurd door de fabrikant van de TV.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - TP-Link TL-WN725N

Loading..
Ga naar laagste prjis

De 150 Mbps Wireless N Nano USB-adapter TL-WN725N van TP-LINK biedt de mogelijkheid je desktop of notebook-computer met 150 Mbps aan een draadloos netwerk te verbinden. De miniatuur adapter is ontworpen voor een optimaal gemak en eenmaal aangesloten op een USB-aansluiting van een computer kan hij aangesloten blijven of je nu onderweg bent of thuis. Hij beschikt ook over geavanceerde draadloos versleuteling en is eenvoudig te installeren. Miniatuur vormgeving - insteken en vergeten Dankzij het miniatuur formaat en de dunne vorm kan je de Nano adapter op elke USB-poort aansluiten en daar laten zitten. Geen problemen met andere USB-stekkers die worden geblokkeerd of dat de adapter eruit kan vallen bij verplaatsen van de laptop van A naar B omdat het kleine apparaatje strak tegen de USB-aansluiting aan zit. 150 Mbps Wireless N snelheid - stabiele draadloos signalen De TL-WN725N voldoet aan de 802.11 b/g/n draadloos standaarden met transmissiesnelheden tot 150 Mbps zodat snelle draadloze verbindingen voor online games en video streaming beschikbaar zijn. WPA / WPA2 versleuteling - geavanceerde beveiliging Als je het hebt over draadloos beveiliging biedt de WEP versleuteling allang niet meer de sterkste en veiligste bescherming tegen indringers. De TL-WN725N beschikt over de WPA/WPA2 versleuteling gecreëerd door de Wi-Fi Alliance die interoperabiliteit en beveiliging voor WLAN biedt en de draadloze netwerken van gebruikers effectief en efficiënt beschermt. Meegeleverde CD voor eenvoudig gebruik Bij de TL-WN725N wordt een CD met hulpprogramma in 14 talen meegeleverd waarmee elke gebruiker de software installatie en draadloos netwerk instellingen eenvoudig en snel kan uitvoeren o.a. veiligheidsconfiguratie en draadloze verbindingen zelfs gebruikers die nog nooit met een draadloos netwerk hebben gewerkt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Vues Wifi Adapter USB

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de Wifi adapter USB van Vues verbind je eenvoudig je laptop of PC met een netwerk. Deze krachtige wifi dongle beschikt over een totale snelheid van 1300 Mbps voor 2.4GHZ en 5GHZ netwerken. De externe antennes zorgen voor een beter ontvangst en een stabielere verbinding. Voor thuis en kantoor Geniet thuis en op kantoor van een snelle internetverbinding. De wifi adapter van Vues beschikt over twee roteerbare antennes die je voorzien van een nog stabielere verbinding. Dit maakt de adapter erg geschikt voor op kantoor, thuiswerken of om mee te streamen. De adapter is uitgerust met een effectief koelsysteem, waardoor de adapter niet heet wordt en zijn rendement behoudt. Voordelen ✔ Hoge snelheid (1300 Mbps) ✔ Geschikt voor Windows, Linux en MAC OS (10.9-10.15) ✔ Externe antennes voor meer bereik ✔ LED-indicatielampje ✔ Ondersteuning voor 2.4 Ghz en 5 Ghz netwerken ✔ Effectief koelsysteem Installatie handleiding De wifi adapter van Vues kan bij Windows, Linux of MAC OS (10.9-10.15) eenvoudig worden geïnstalleerd: 1. Plug de wifi adapter in de usb-poort van je apparaat 2. Download de drivers via: https://drivers.algebra2.nl/wifi_adapter_drivers.html 3. Installeer de drivers aan de hand van een gebruiksvriendelijke interface 4. Geniet van een razendsnelle internetverbinding - Niet geschikt voor TV's en mediaboxes Technische kenmerken: - Netwerksnelheid: 2.4Ghz/400Mbps, 5Ghz/867Mbps - Ondersteuning voor: Windows Vista/XP/Win7/8/10/11, Linux, MAC OS 10.9-10.15 - Chipset: Realtek 8812BU - Frequency: 2.412~2.484GHz/5.15~5.825GHz - Interface: USB 3.0 - Wifi versleuteling: 64/128 bit WEP, WPA-PSK/WPA2-PSK, 802.1x

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - TP-Link Archer TX3000E

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de TP-Link Archer TX3000E wifi-adapter voorzie je iedere desktop computer van ondersteuning voor wifi 6. Je plaatst deze wifi-kaart in een vrij PCIe slot in je computer. Vervolgens zet je in combinatie met een wifi 6 router een verbinding op die tot 3 keer zo snel is. Dankzij de nieuwe wifi 6 technieken blijft je verbinding bovendien stabieler. Doordat de ping lager blijft, is deze wifi 6 kaart geschikt voor fanatieke gamers die geen kabels willen trekken. De PCIe-kaart heeft ingebouwde bluetooth 5, waardoor je ook de nieuwste headsets probleemloos met je pc verbindt. Een PCIe-kaart werkt alleen in een desktop computer met vrije PCIe-sloten. Je plaatst deze kaart niet in een laptop.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - TP-Link TL-WN823N wifi adapter

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de TP-Link TL-WN823N wifi adapter maak je een bekabelde laptop of desktop computer geschikt voor gebruik in een wifi netwerk. Sluit de stick aan via je usb poort, installeer de software en je bent klaar om draadloos te surfen en te e-mailen. De TP-Link wifi adapter kan zelfs dienen als wifi hotspot met de Soft AP modus. Zo creëer je een wifi netwerk voor een smartphone of tablet als er geen draadloos internet in de buurt is. Je steekt gewoon een netwerkkabel in je laptop of desktop en de adapter zet dit om in een draadloos signaal. Je verbindt een draadloos apparaat eenvoudig met de wifi adapter via de WPS-knop. De stick heeft WPA2 encryptie, waarmee je veilig het internet gebruikt.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Vues Wifi Adapter USB

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de Wifi adapter USB van Vues verbind je eenvoudig je laptop of PC met een netwerk. Deze krachtige wifi dongle beschikt over een totale snelheid van 600 Mbps voor 2.4GHZ en 5GHZ netwerken. De ingebouwde antenne zorgt voor een beter ontvangst en een stabielere verbinding. Voor thuis en kantoor Geniet thuis en op kantoor van een snelle internetverbinding. De wifi adapter van Vues beschikt over een ingebouwde antenne die je voorziet van een nog stabielere verbinding. Dit maakt de adapter erg geschikt voor op kantoor, thuiswerken of om mee te streamen. De adapter is uitgerust met een effectief koelsysteem, waardoor de adapter niet heet wordt en zijn rendement behoudt. Voordelen ✔ Stabiele wifi verbinding ✔ Geschikt voor Windows, Linux en MAC OS (10.6-10.13) ✔ Krachtige ingebouwde antenne ✔ Ondersteuning voor 2.4 Ghz en 5 Ghz netwerken ✔ Effectief koelsysteem Installatie handleiding De wifi adapter van Vues kan bij Windows, Linux of MAC OS (10.6-10.13) worden geïnstalleerd: 1. Plug de wifi adapter in de usb-poort van je apparaat 2. Download de drivers via: https://drivers.algebra2.nl/wifi_adapter_usb_drivers.html 3. Installeer de drivers aan de hand van een gebruiksvriendelijke interface 4. Geniet van een razendsnelle internetverbinding - Niet geschikt voor TV's en mediaboxes Technische kenmerken: - Netwerksnelheid: 2.4Ghz/400Mbps, 5Ghz/867Mbps - Ondersteuning voor: Windows Vista/XP/Win7/8/10/11, Linux, MAC OS (10.6-10.13) - Chipset: Realtek RTL8811CU - Frequency: 2.412~2.484GHz/5.15~5.825GHz - Interface: USB 2.0

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - TP-Link Archer T9UH

Loading..
Ga naar laagste prjis

De TP-Link Archer T9UH is een razendsnelle usb wifi-adapter die je PC of laptop volledig laat profiteren van de hoge draadloze snelheden die wordt ondersteunt door Wireless AC routers. Met draadloze snelheden tot 1300 Mbps op de 5 GHz wifi-band en 600 Mbps via de 2,4 GHz band is de Archer T9UH een uitstekende keus voor naadloze HD streaming, online gaming en andere bandbreedte-intensieve taken. Bovendien is de wifi-adapter compatibel met alle 802.11 a/b/g/n/ac apparaten. Plus- en minpunten van de TP-Link Archer T9UH De wifi-adapter is dual-band en kan hierdoor wifi aan apparaten toevoegen op zowel de 2,4 GHz en 5 GHz wifi-band Ondersteuning voor zowel Windows, Mac en Linux (niet voor kernels hoger dan 3.13.9) Maakt gebruik van USB 3.0 Je router moet de Wireless AC wifi-standaard ondersteunen om optimaal gebruik te maken van deze wifi-adapter Let op: deze adapter wordt niet herkend door een wifi ready TV. Om hiervan gebruik te maken heb je een aparte (usb) wifi dongle nodig die is goedgekeurd door de fabrikant van de TV. Sterker bereik met High-Gain Antennes De T9UH creëert een stabiele Wi-Fi verbinding dankzij de vier high-gain antennes. Zelfs wanneer de router op een andere verdieping staat. Beamforming voor efficiënte Wifi De Archer T9UH ondersteunt beamforming voor sterkere verbindingen met beamforming-bevattende routers, zodat hogere snelheden over langere afstanden behaald kunnen worden. Eenvoudig gebruik, flexibel te gebruiken Een USB 3.0 kabel maakt het gemakkelijk om een plek te vinden voor de Archer T9UH. De adapter kan, wanneer dit nodig is, eenvoudig worden aangesloten en verwijderd van je computer.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Hozard® WiFi Adapter, draadloze USB WLAN-Dongle 150 Mbps dual-band 2.4G / 5G USB 3.0 WiFi-stick mini-netwerkkaart voor pc-desktoplaptop, ondersteunt Windows 10/8/7 / Vista / XP / 2000, Linux, Mac OS X 10

Loading..
Ga naar laagste prjis

Geen of een trage internetverbinding? Wees gerust, hier is de oplossing! Met onze wifi USB adapter verbindt je zowel PC's als laptops met het draadloze netwerk. Met een snelheid van 150MB/s is deze sneller dan de meeste netwerkkaarten in computersystemen, onze wifi USB adapter is dan ook een must-have voor iedereen die met een draadloze verbinding werkt. ! Enkel geschikt voor Windows & Linux ! Let op! Deze kan in sommige gevallen niet werken onder Windows 7.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - Wifi adapter USB

Loading..
Ga naar laagste prjis

Altijd last van een slechte verbinding en langzaam internet? Dan is dit de laatste keer! Dankzij de WIFI USB adapter van Brightside Online kun je razendsnel internetten. Deze WIFI adapter is dus perfect als je 4K wilt Netflixen, gamen of super snel wilt internetten. Dat is nu allemaal geen probleem meer dankzij deze adapter! WIFI ADAPTER USB Met de WIFI adapter USB van Brightside Online maak je iedere computer geschikt om snel draadloos te verbinden. Zodra je de WIFI adapter hebt geïnstalleerd kun je internetten met hoge snelheden. Dankzij de nieuwste technologie blijft je draadloos internet razend snel ook in drukke omgevingen. Deze WIFI adapter van Brightside ondersteund zowel Windows en Mac OS. geschikt voor - Windows - macOS (v10.6 t/m 10.15) Draadloos internetten ✔ Hoge snelheden, 867Mpbs (5Ghz) & 300Mbps (2,4Ghz) ✔ Geschikt voor Mac OS en Windows ✔ Nano-formaat: Steek in en laat zitten ✔ Dual-band 2,4Ghz en 5Ghz ✔ Grote dekking ✔ USB 2.0 MU-MIMO In combinatie met een MU-MIMO router zorg je ervoor dat ook in een drukke omgeving de snelle en stabiele verbinding blijft. MU-MIMO werkt sneller omdat apparaten die verbonden zijn met de router minder lang hoeven te wachten op de gegevens van de router. Dit betekend dat WIFI-intensieve activiteiten geen probleem zijn, zoals gamen en tegelijk streamen. Specificaties ▶ Inhoud verpakking: WIFI adapter USB ▶ Merk: Brightside Online ▶ Materiaal: Kunststof / Aluminium ▶ Kleur: Zwart ▶ Afmeting: 26mm x 15mm x 7.5mm ▶ Gewicht: 3 gram ▶ Certificaten: FCC, CE, RoHS ▶ Type: USB ▶ Versie: USB 2.0 ▶ Geschikt voor windows xp / vista / linux / win 7 / win 8 /win8.1 / win10 / mac os ▶ Driver website: www.brightsideonline.nl/downloads ℹ Driver beschikbaar voor: MacOS en Windows 100% garantie Bij Brightside Online heb je altijd 100% garantie. Voldoet een artikel niet aan jouw wensen dan lossen wij het op! ℹ Let op: De CD om de driver te installeren zit in de verpakking tevens kan de driver via de download link gedownload worden via www.brightsideonline.nl/downloads

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van wifi adapters. Er zijn immers 549 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en ga je straks de beste