Bestenu

Beste mesh routers - jan. 2023

Met meer dan 165 mesh routers op de markt zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
hier vind je de beste mesh routers op een rij

De top 10 beste mesh routers

01Score: 9.8
TP-Link Deco M4 Mesh WiFi wit
TP-Link Deco M4 Mesh WiFi wit
TP-Link
Ga naar laagste prijs
02Score: 9.8
TP-Link Deco M5 Mesh Wifi wit
TP-Link Deco M5 Mesh Wifi wit
TP-Link
Ga naar laagste prijs
03Score: 9.7
TP-Link Deco E4 Mesh Wifi wit 1
TP-Link Deco E4 Mesh Wifi wit 1
TP-Link
Ga naar laagste prijs
04Score: 9.7
TP-Link Deco X50 Mesh Wifi wit
TP-Link Deco X50 Mesh Wifi wit
TP-Link
Ga naar laagste prijs
05Score: 9.4
Google Nest WiFi Multiroom Wifi sneeuw
Google Nest WiFi Multiroom Wifi sneeuw
Google Nest
Ga naar laagste prijs
06Score: 9.3
TP-Link Deco M4 - Mesh WiFi - 2-Pack
TP-Link Deco M4 - Mesh WiFi - 2-Pack
TP-Link
Ga naar laagste prijs
07Score: 9.1
TP-Link Deco P9 Powerline Mesh wit 1
TP-Link Deco P9 Powerline Mesh wit 1
TP-Link
Ga naar laagste prijs
08Score: 9.1
TP-Link Deco XE75 Mesh Wifi wit
TP-Link Deco XE75 Mesh Wifi wit
TP-Link
Ga naar laagste prijs
09Score: 9
TP-Link Deco X60 Mesh WiFi Wifi 6 AX5400
TP-Link Deco X60 Mesh WiFi Wifi 6 AX5400
TP-Link
Ga naar laagste prijs
10Score: 9
Netgear Orbi RBK353 Mesh Wifi wit
Netgear Orbi RBK353 Mesh Wifi wit
Netgear
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Mesh Router Koopgids

avatar-contour
Michael Kramer

Michael Kramer

Gepubliceerd op: Nov 30, 2021

Geupdate op: Jan 21, 2023


Met een mesh netwerk maak je korte metten met 'dead zones' in je WiFi-netwerk. Lees daarom hieronder over een aantal belangrijke zaken om in gedachten te houden tijdens de aankoop van een mesh router!

Wat doet een mesh router?

Een mesh router is een van de bouwstenen van een mesh netwerk. Hiermee voorzie je je hele huis van een sterk WiFi-signaal via verscheidene mesh routers, oftewel nodes. Dit in tegenstelling tot de enkele 'WiFi-bubbel' die een alleenstaande router creëert. Je hebt in feite drie tot vijf verschillende routers verspreid door het hele huis heen staan, maar in plaats van dat ze ieder een eigen netwerk uitzenden, onderhouden ze gezamenlijk één groot, naadloos netwerk.

De meest dichtstbijzijnde - die het sterkste signaal biedt - wordt automatisch door je apparatuur gekozen zonder dat je dit doorhebt. De overschakeling tussen de verschillende mesh node is naadloos.

Wat is het verschil tussen mesh routers en een router met een WiFi-versterker?

Net als een normale router met een WiFi-versterker, is een mesh router verbonden aan een de primaire router die verbonden is met de internetaansluiting van je huis. Dat is echter waar de overeenkomsten tussen mesh router en een router met een WiFi-versterker eindigen.

In tegenstelling tot het bovengenoemde systeem, communiceren mesh routers via een zogenaamde 'ad-hoc'-systeem met elkaar. Op die manier wordt de primaire router - die direct verbonden is met het internet - in zekere zin 'gerepliceerd' binnen elke mesh router, oftewel (satelliet) node. Hierdoor communiceren de nodes onderling met elkaar net als dat een router met een WiFi-versterker zou doen.

Met een mesh-netwerk verlies je nooit zijn signaalsterkte, -snelheid of -stabiliteit, zolang je maar een node in de kamer hebt staan waar je aan het internetten bent.

Wat is het verschil tussen normale en mesh routers?

Met een traditionele router ben je afhankelijk van een enkel toegangspunt tot het internet. Hoe verder je je hier vandaan begeeft, hoe zwakker en instabieler het te ontvangen WiFi-signaal wordt. Heb je echter een aantal samenwerkende mesh routers oftewel nodes, dan heb je meerdere toegangspunten.

Qua hardware verschillen ze niet veel van elkaar. Je let op dezelfde specificaties als dat je bij je zoektocht naar een goede WiFi-router zou doen. Wel de specifieke resultaten kunnen ietwat verschillen.

Hoewel je met een mesh network een groot, sterk en stabiel WiFi-netwerk creëert, heeft een mesh netwerk over het algemeen wel nog moeite met het uitvoeren van grote opdrachten, zoals je bijvoorbeeld verwacht bij professionele gamers. Online games slurpen al snel veel data, waardoor andere WiFi-gebruikers ondanks het alles-dekkende WiFi-netwerk last krijgen van lagere snelheden.

In zo'n geval is het een beter idee een ijzersterke WiFi-router te kopen en deze dichtbij je game pc of console te zetten.

Is een acces point hetzelfde als een mesh router?

Nee, maar in zekere opzichten lijken ze wel op elkaar. Een access point (AP) is een upgrade voor een bestaand netwerk (hoewel het soms ook raadzaam is je primaire router meteen te vervangen). De AP wordt simpelweg via een ethernetkabel met de router verbonden, een paar instellingen worden gewijzigd en voilá, je hebt overal WiFi, afhankelijk van hoeveel AP's je ophangt.

Merk hierbij op dat AP's onderling niet met elkaar communiceren. Mesh routers communiceren wél onderling met elkaar. Dit wordt mogelijk gemaakt door 'wireless uplink', wat een mesh router toestaat als een basisstation te dienen voor tot wel vier andere nodes. Daarnaast staat dit een naadloze synchronisatie van instellingen toe. Verander je dus ergens een instelling, dan is het hele mesh netwerk daar meteen van op de hoogte.

Als kanttekening moet wel gezegd worden dat er inmiddels ook AP's zijn waarbij uplinking mogelijk is. Dat maakt de verschillen tussen AP's en mesh routers nóg kleiner.

Waar plaats ik het beste een mesh router?

Net als bij iedere andere router kies je idealiter een hoge, centrale positie waar je router niet geblokkeerd wordt door omliggende objecten. Je router moet zo vrij mogelijk staan.

Je wilt echter waarschijnlijk je mesh router niet midden op de eettafel zetten. Probeer daarom bijvoorbeeld een plek bovenop een kast vrij te houden voor je mesh router, of op een bijzettafeltje. Sommige modellen kun je ook ophangen.

Verberg je mesh routers hoe dan ook niet in kasten, achter muren of onder meubilair. Dit verstoort het signaal alleen maar.

Wanneer heb ik een mesh netwerk nodig?

Je hebt een mesh netwerk nodig als je in meerdere delen van je huis zogeheten 'dead zones' hebt, waar je slecht of helemaal geen WiFi-signaal hebt. Dit gebeurt vooral snel in grotere huizen die een enkele router moet voorzien van internet.

Heb je slechts in één gebied slecht ontvangst, zoals in een specifieke kamer? Dan zijn andere, goedkopere opties het overwegen eerst waard - zoals een powerline adapter of een enkele access point.

hero illustration

Hoe komt deze leuke mesh router reeks tot stand..?

De wereld verandert... en dus de zoektocht naar de beste mesh router ook!
In het verleden ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over mesh routers, maar tegenwoordig assisteert een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie scant alle mesh routers die op de markt zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke mesh routers het best worden verkocht
illustration
Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van mesh routers stelt hij deze opsomming samen!
Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!
illustration
hero illustration

De beste mesh routers in een oogopslag

1 - TP-Link Deco M4 Mesh WiFi wit

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen TP-Link Deco M4 Mesh WiFi wit

 • list plusHet voordeel van deze 4g router is dat het een sterke wifi dekking heeft en efficiënt is.
 • list plusEen ander voordeel is dat het makkelijk in gebruik is en veel configuraties voor toegang kids heeft.
 • list plusHet heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Nadelen TP-Link Deco M4 Mesh WiFi wit

 • list plusEen nadeel van deze 4g router is dat het aan de grote kant is.
 • list plusHet design is niet ieders smaak.
 • list plusTot slot is het niet compatibel met alle apparaten.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.8

Met de TP-Link Whole Home Mesh Wi-Fi-systeem AC1200 Dual-Band Wi-Fi Deco M4 (3-pack) blijf je altijd en overal verbonden. De Deco Mesh-technologie geeft je een betere wifi-ervaring in alle richtingen, met hogere wifi-snelheden en een sterk wifi-signaal voor een heel groot huis. Wi-Fi Dead-Zone Killer Koop Deco M4 voor een sterk Wi-Fi-signaal in elke hoek van uw huis tot 4000 vierkante meter. Draadloze verbindingen en optionele Ethernet-backhaul werken samen om Deco-units met elkaar te verbinden, voor nog snellere netwerksnelheden en echt naadloze dekking. Kenmerken van de TP-Link Deco M4 (3-pack): Dit multiroom wifi systeem... ... geeft complete dekking voor het hele huis. ... kent geen haperingen en geen verlies van snelheid. ... heeft eén wifi-naam (SSID) voor je hele huis. ... is eenvoudig te gebruiken als router, access point of range extender. ... beschikt over de functie ouderlijk toezicht om je kinderen online veiligheid te bieden. ... is eenvoudig te installeren via de gratis app. ....is compatibel met Smart Home en Amazon Alexa. Wil je meer dekking? Voeg gewoon nog een Deco toe. Naadloos roamen, wees altijd snel Deco-units werken samen om één verenigd netwerk te vormen met één SSID. Je telefoon of tablet maakt automatisch verbinding met de snelste Deco terwijl je door je huis beweegt, waardoor een echt naadloze wifi-ervaring ontstaat. Stabiele verbindingen, Geen buffering meer Deco M4 biedt een lagvrije verbinding met maximaal 100 apparaten. Een snelle netwerkervaring is gegarandeerd voor alle apparaten en alle toepassingen, van surfen, downloaden, streamen tot gamen. 2-in-1 router- en toegangspuntmodi Flexibel en multifunctioneel, de Deco M4 bevat een verscheidenheid aan functies waardoor hij kan dienen als router of toegangspunt. Kies gewoon de modus voor je daadwerkelijke netwerkvereisten en ervaar de maximale draadloze flexibiliteit. Robuust ouderlijk toezicht Eenvoudig, intuïtief ouderlijk toezicht maakt het gemakkelijk bescherm je kinderen terwijl ze online zijn. Alle Deco's Samenwerken Deco M4 is compatibel met elk ander Deco-model vormen een Mesh-netwerk. Breid Mesh Wi-Fi-dekking uit altijd door simpelweg meer Deco's toe te voegen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

2 - TP-Link Deco M5 Mesh Wifi wit

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen TP-Link Deco M5 Mesh Wifi wit

 • list plusDe TP-Link Deco M5 Mesh Wifi wit is eenvoudig te installeren via de app.
 • list plusEen ander voordeel van de TP-Link Deco M5 Mesh Wifi wit is dat het een goede prijs/kwaliteit verhouding heeft.
 • list plusDe TP-Link Deco M5 Mesh Wifi wit heeft een goed bereik.

Nadelen TP-Link Deco M5 Mesh Wifi wit

 • list plusEen nadeel van de TP-Link Deco M5 Mesh Wifi wit is dat het relatief duur is als je de uitbreiding met een 4e unit wilt doen.
 • list plusDe TP-Link Deco M5 Mesh Wifi wit heeft geen USB-C poort voor spanning.
 • list plusDe TP-Link Deco M5 Mesh Wifi wit heeft beperkte customisatie.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.5

De TP-Link Deco M5 is een multiroom wifi systeem bestaande uit drie losse stations. Deze drie stations communiceren allen met elkaar middels wifi mesh technologie, waardoor je hele woning wordt voorzien van één groot draadloos netwerk. Dankzij deze technologie ervaar je geen haperingen of verlies van snelheid meer en behoren je netwerkproblemen tot het verleden. Belangrijkste kenmerken van de TP Link Deco M5: Deze Mesh WiFi... ... is compatibel met Smart Home. ... geeft je de online veiligheid met HomeCare. HomeCare biedt een uitgebreide beveiliging zodat elk apparaat in je netwerk automatisch beschermt is tegen online bedreigingen. Goed om te weten: Ideaal voor woningen met: Meerdere devices Meerdere verdiepingen Meerdere kamers Installatie Deco is eenvoudig te installeren. Download de app en laat Deco de perfecte plek vinden voor het beste bereik. Wist je dat... ... wij jou ook kunnen helpen met het installeren van Wifi? De specialisten van ServicePlus maken jouw leven een stukje gemakkelijker! We installeren je nieuwe device, meten het WiFi signaal en zorgen voor de beste instellingen bij jou thuis. Zo kun jij supersnel internetten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3 - TP-Link Deco E4 Mesh Wifi wit 1

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen TP-Link Deco E4 Mesh Wifi wit 1

 • list plusHet installeren van deze 4G router is zeer eenvoudig.
 • list plusGeen technische kennis nodig om de router te gebruiken.
 • list plusHet neemt weinig plaats in beslag.

Nadelen TP-Link Deco E4 Mesh Wifi wit 1

 • list plusEr is een mesh point nodig voor elke verdieping.
 • list plusDe app is erg gericht op dummies.
 • list plusJe mag geen ander wifi kanaal kiezen dan wat de router aanbiedt.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9.3

Met de TP-Link Deco E4 voorzie je jouw huis van een stabielere wifi verbinding dan met een standaard router. Deze set bestaat uit 3 stations die draadloos met elkaar samenwerken. Daardoor heb je ook in een groot appartement of op de eerste verdieping van je huis een betrouwbaar wifi-signaal. Via de overzichtelijke app stel je eenvoudig geavanceerde opties in. Schakel bijvoorbeeld de ouderlijke controle in. Zo bepaal je wat voor sites je kinderen mogen bezoeken en wanneer zij online kunnen.Dit systeem werkt alleen goed bij internetverbindingen met een maximale snelheid van 100 Mbps.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

4 - TP-Link Deco X50 Mesh Wifi wit

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen TP-Link Deco X50 Mesh Wifi wit

 • list plusDeze 4G router heeft een sterke WiFi dekking in huis.
 • list plusHet installeren van deze 4G router is makkelijk.
 • list plusEr zijn twee ethernet poorten per stuk.

Nadelen TP-Link Deco X50 Mesh Wifi wit

 • list plusEr is een ernstig beveiligingslek in het gast netwerk.
 • list plusEr is geen muurbeugel beschikbaar.
 • list plusMet deze 4G router is het niet mogelijk om een kanaal te kiezen.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
9.2

Met het TP-Link Deco X50 mesh wifi 6 3-Pack mesh systeem voorzie je een huis tot 100 vierkante meter volledig van stabiele wifi 6. Deze nieuwe wifi versie zorgt voor een hogere snelheid en stabieler draadloos internet. Zo sluit je moeiteloos meer dan 20 apparaten tegelijk aan op internet zonder dat je verbinding instabiel wordt. Bovendien is de dekking beter, zodat de wifi punten verder van elkaar kunnen staan. Dankzij de hoge wifi snelheid is deze router geschikt voor gemiddeld snelle internetverbindingen. Zo stream je met meerdere gezinsleden in de hoogste kwaliteit. Het mesh netwerk zorgt ervoor dat je op meerdere verdiepingen online gaat met dezelfde netwerknaam. Overschakelen is niet meer nodig.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

5 - Google Nest WiFi Multiroom Wifi sneeuw

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Google Nest WiFi Multiroom Wifi sneeuw

 • list plusHet design van deze multiroom wifi is mooi.
 • list plusHet heeft een goed bereik.
 • list plusDeze multiroom wifi heeft een ingebouwde google assistant.

Nadelen Google Nest WiFi Multiroom Wifi sneeuw

 • list plusHet kan alleen met een app gebruikt worden.
 • list plusDe snelheid van deze multiroom wifi is lager dan verwacht.
 • list plusDe router van deze multiroom wifi heeft geen speaker of google assistant.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
9.1

De Google Nest WiFi Punt Met het nieuwe Nest WiFi Punt van Google voeg je tot 90m² extra, ultra snelle wifi-dekking toe aan je woning. Het wifi punt is bedoeld als uitbreiding op een Nest WiFi Router of ander Google WiFi systeem en werkt intelligent op de achtergrond om het signaal sterk te houden. Bovendien is 'ie voorzien van een speaker met Google Assistent waardoor je 'm volledig met je stem kunt bedienen. Muziek afspelen, wifi pauzeren of vragen naar het weer? Geen probleem. De Nest WiFi werkt met allerlei apparaten van verschillende merken en is tevens gemakkelijk te koppelen aan de Google Home-app. Updates worden automatisch uitgevoerd zodat je netwerk altijd veilig en betrouwbaar blijft.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6 - TP-Link Deco M4 - Mesh WiFi - 2-Pack

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen TP-Link Deco M4 - Mesh WiFi - 2-Pack

 • list plusDe prijs/kwaliteit verhouding van deze multiroom wifi is uitstekend.
 • list plusDeze multiroom wifi is makkelijk in gebruik.
 • list plusHet heeft een uitstekende kwaliteit.

Nadelen TP-Link Deco M4 - Mesh WiFi - 2-Pack

 • list plusDeze multiroom wifi is aan de grote kant.
 • list plusHet design is niet ieders smaak.
 • list plusDeze multiroom wifi heeft geen ingebouwde beveiligingsfuncties.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.7

De TP-Link Deco M4 (2-pack) is een multiroom wifi systeem bestaande uit twee losse stations. Deze twee stations communiceren allen met elkaar middels wifi mesh technologie, waardoor je hele woning wordt voorzien van één groot draadloos netwerk. Dankzij deze technologie ervaar je geen haperingen of verlies van snelheid meer en behoren je netwerkproblemen tot het verleden. Kenmerken van de Deco M4: Dit Deco M4 multiroom wifi systeem... Geeft complete dekking voor het hele huis. Kent geen haperingen en geen verlies van snelheid. Heeft één wifi-naam (SSID) voor je hele huis. Is eenvoudig te gebruiken als router, access point of range extender. Beschikt over de functie ouderlijk toezicht om je kinderen online veiligheid te bieden. Is eenvoudig te installeren via de gratis app. Is compatibel met Smart Home en Amazon Alexa. Deco is eenvoudig te installeren. Download de app en laat Deco de perfecte plek vinden voor het beste bereik. Tips van onze specialist Dit multiroom wifi systeem is ideaal i.c.m. een snel internet abonnement Om gebruik te maken van het 5 GHz netwerk moeten ook de apparaten die je met dit netwerk wilt verbinden 5 GHz ondersteuning hebben

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7 - TP-Link Deco P9 Powerline Mesh wit 1

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen TP-Link Deco P9 Powerline Mesh wit 1

 • list plusHet installeren van deze powerline adapter is eenvoudig te doen.
 • list plusDeze powerline adapter heeft een prima snelheid.
 • list plusDe app van deze powerline adapter biedt de mogelijkheid om verschillende instellingen te beheren.

Nadelen TP-Link Deco P9 Powerline Mesh wit 1

 • list plusVoor het gebruik van deze powerline adapter is een TP-Link cloud account nodig.
 • list plusDe instellingsmogelijkheden van deze powerline adapter zijn gelimiteerd.
 • list plusDeze powerline adapter is relatief duur.

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
8.6

Met de TP-Link Deco P9 voorzie je jouw huis van een snelle en betrouwbare wifi verbinding. Deze set bestaat uit 3 stations met hybride powerline verbinding. Daardoor communiceren de stations ook vlot met elkaar als deze verder van elkaar verwijderd zijn. Zo heb je echt overal in huis wifi. Bovendien zorgt de combinatie van powerline- en draadloze verbinding voor een hogere internetsnelheid in huis. Dankzij de krachtige processor ga je zelfs met meer dan 25 apparaten tegelijk online zonder dat het signaal instabiel wordt. Via de overzichtelijke app stel je eenvoudig geavanceerde opties in. Schakel bijvoorbeeld de ouderlijke controle in. Zo bepaal je wat voor sites je kinderen mogen bezoeken en wanneer zij online kunnen.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8 - TP-Link Deco XE75 Mesh Wifi wit

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen TP-Link Deco XE75 Mesh Wifi wit

 • list plusEen voordeel van de TP-Link Deco XE75 Mesh Wifi wit is dat het erg snel en betrouwbare is.
 • list plusHet is eenvoudig te installeren.
 • list plusDaarnaast heeft het een strak design.

Nadelen TP-Link Deco XE75 Mesh Wifi wit

 • list plusHet is redelijk prijzig.
 • list plusHet bereik is minder goed dan aangegeven.
 • list plusTot slot is er geen info over wandhouder voor DECO XE200.

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.8
Functionaliteit
7.7
Gebruiksgemak
8

Met het TP-Link Deco XE75 3-Pack mesh systeem zorg je voor snelle en stabiele wifi in een gemiddelde eengezinswoning. Dit mesh systeem heeft Wifi 6E en ondersteunt de nieuwe 6 GHz frequentieband. Deze kun je zien als extra rijbaan voor alleen snelle wifi apparaten. Je ondervindt hierdoor minder last van storing van oudere apparaten en maakt daardoor gebruik van de volledige snelheid. Je merkt dit voordeel alleen op apparaten die ook Wifi 6E ondersteunen. Dankzij Wifi 6 sluit je sowieso tientallen apparaten aan op je mesh systeem, zonder dat je wifi minder stabiel wordt. Bovendien ga je in je hele huis online met hetzelfde wifi netwerk. De stations werken samen, zodat jij altijd verbonden blijft met hetzelfde netwerk. Zo valt je draadloos internet nooit meer uit.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9 - TP-Link Deco X60 Mesh WiFi Wifi 6 AX5400

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen TP-Link Deco X60 Mesh WiFi Wifi 6 AX5400

 • list plusEén van de voordelen van deze router is dat je 1 wifinaam en een naadloos netwerk hebt.
 • list plusHet is gemakkelijk om te installeren.
 • list plusDankzij wifi 6 heb je met deze router een superdekking en snelheid.

Nadelen TP-Link Deco X60 Mesh WiFi Wifi 6 AX5400

 • list plusJe betaalt voor deze router aardig veel.
 • list plusHet bereik van deze router valt soms tegenvallen.
 • list plusEr zijn beperkte netwerkpoorten.

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.5
Functionaliteit
7.6
Gebruiksgemak
7.8

Voorzie twee verdiepingen van je huis van de supersnelle nieuwe versie van wifi met het TP-Link Deco X60 Multiroom wifi systeem (2022). Dit mesh wifi systeem is voorzien van wifi 6. Deze nieuwe wifi versie zorgt voor betere dekking en een hogere snelheid. Ook als je verder van een wifi punt verwijderd bent. Met de snelheid van ruim 2400 Mbps stream je alle films in de hoogste kwaliteit, terwijl de rest van je gezinsleden ook streamen en gamen. Dankzij de nieuwe technieken verbind je bovendien meer apparaten tegelijk zonder haperingen. Je draadloze netwerk vertraagt zo ook niet als je met meer dan 20 apparaten tegelijk online bent. Dankzij Multiroom wifi ga je op meerdere plekken online op hetzelfde netwerk.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 1 februari in huis

Bekijk prijs

10 - Netgear Orbi RBK353 Mesh Wifi wit

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Netgear Orbi RBK353 Mesh Wifi wit

 • list plusDe installatie van deze multiroom wifi is eenvoudig te doen.
 • list plusEen voordeel is dat deze multiroom wifi heldere kleurenLEDs heeft.
 • list plusEen groot voordeel is dat deze multiroom wifi makkelijk te installeren is.

Nadelen Netgear Orbi RBK353 Mesh Wifi wit

 • list plusDe beveiliging van deze multiroom wifi is maar voor 1 maand geldig.
 • list plusHet bereik van deze multiroom wifi valt tegen.
 • list plusDe app van deze multiroom wifi is slecht.

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.4
Functionaliteit
7.5
Gebruiksgemak
7.7

Het Netgear Orbi RBK353 mesh-systeem is gebouwd met de nieuwste en snelste WiFi 6-technologie, zodat je je kan bevrijden van beperkingen met sterke, betrouwbare en snelle WiFi in elke hoek van je huis en tuin. Beleef de ultieme ervaring met 4 wifi-streams en snelheden tot 1,8 Gbps voor de meest stabiele WiFi. Geen haperende video-gesprekken meer als het hele gezin online is. Voor nog meer capaciteit kan je met de 4 Gigabit Ethernet-poorten (1 WAN + 3 LAN) op de router en 2 op de satellieten meer bekabelde apparaten aansluiten. Netgear Armor ™ biedt geavanceerde bescherming tegen cyberdreigingen voor jouw huis en al je apparaten, waardoor je Orbi WiFi-thuisnetwerk slim en nog veiliger wordt. Belangrijkste kenmerken van de Netgear Orbi RBK353: Krachtig Smart Home Mesh WiFi-systeem Voor woningen tot 300 m2 met snelle WiFi. Het systeem omvat een WiFi-router en twee satellieten voor maximale dekking van jouw huis en tuin en voor meer dan 30 apparaten. Baanbrekende prestaties Krijg de ultieme ervaring met 4 streams WiFi 6 en snelheden tot 1,8 Gbps voor 4K/8K UHD-streaming, games zonder vertraging en vloeiende streaming. Werkt met alle internetproviders De Orbi werkt met elke Internet Service Provider (KPN, Ziggo, T-Mobile, Delta, Proximus, Telenet e.d.) en is zeer gemakkelijk aan te sluiten. De Orbi-Router sluit je eenoudig aan met een ethernet-kabel op het modem of gateway van de provider. Eenvoudig in te stellen en te gebruiken Eenvoudige installatie en WiFi-beheer met de Orbi-app. Maak een gastnetwerk, bekijk aangesloten apparaten en voer snelheidstests uit. Geavanceerde bescherming tegen cyberdreigingen Met Netgear Armor™ bescherm je je huis tegen internetdreigingen met de beste anti-virus-, anti-malware- en gegevensbescherming voor uw aangesloten slimme apparaten, smartphones en computers. Bekabelde ethernet-poorten Sluit computers, gameconsoles, streaming-spelers en andere bekabelde apparaten in de buurt aan op de 7 (3+2+2) Gigabit Ethernet-poorten op de router en 2 satellieten. Eén wifi-netwerk Geniet van het gemak van één wifi-naam voor je hele huis voor naadloze roaming van kamer naar kamer door uw hele huis Netgear slimme ouderlijk toezicht Het online beheren van de tijd van je kinderen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Je hoeft geen apparaten meer weg te nemen – met slechts een paar tikken kan je profielen maken voor elk familielid, internet pauzeren op apparaten en nog veel meer. Netgear Armor Netgear Armor cybersecurity beschermt je netwerk en privégegevens tegen online bedreigingen, thuis en onderweg. Eén abonnement beschermt een onbeperkt aantal aangesloten apparaten, van telefoons en laptops tot thermostaten en beveiligingscamera's.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen, hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van mesh routers. Er zijn immers 165 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en kun je straks de beste