De Bestenu Powerline Adapter Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 08/11/2020


Een powerline adapter is dé oplossing voor een slechte WiFi-verbinding. Het is een plug & play methode om je netwerk uit te breiden, maar wat houdt dit eigenlijk in?

Wat is plug & play bij een powerline adapter?

hide product content

Dit wilt zeggen dat je de adapter alleen hoeft in te pluggen en hij meteen werkt. In dit geval moet je twee à drie keer op een knopje drukken alvorens alles naar behoren werkt, maar meer ook niet!

Hoe sluit je een powerline adapter aan?

hide product content

De precieze werking verschilt per merk, maar het algemene proces blijft hetzelfde. Zo plug je adapter 1 in een stopcontact bij je router, waarna je adapter 2 in een ander stopcontact in de buurt steekt. Hierna druk je op de 'pair'-knop op adapter 1, en op de 'pair'- of WiFi-knop op adapter 2.

Wil je de naam en het wachtwoord van de router overnemen? Dan kan dat meestal via de WPS-knop van je router.

Wat doet een Gigabit ethernetpoort?

hide product content

Deze ondersteunt Gigabit-snelheden, welke tot wel 1000 Mbps oftewel 1 Gbps gaan. In de praktijk raakt men echter altijd wel een beetje snelheid kwijt, waardoor het maximum eerder rond de 900 Mbps ligt.

Welke voordelen heeft een powerline adapter tegenover een WiFi-repeater?

hide product content

Bij een WiFi-adapter verlies je vaak een aanzienlijk deel van je WiFi-signaal. Het signaal wordt namelijk vanuit de router naar een locatie verzonden, waarna het vanuit deze tweede locatie (de repeater) weer opnieuw wordt uitgezonden. Dit tweedehands netwerk zorgt voor vertragingen.

Een powerline adapter pakt het internetsignaal van je router daarentegen direct op en vervoert het via een bekabelde verbinding naar de tweede powerline adapter, waarop je je pc aansluit óf een lokaal WiFi-netwerk creëert.

Hoe komt deze fantastische Powerline Adapter opsomming tot stand..?

De wereld veranderd snel.. en dus de speurtocht naar de beste Powerline Adapter ook!

In het verleden ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Powerline Adapters, maar tegenwoordig assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Powerline Adapters die die je kunt kopen in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van kopers en kijkt welke Powerline Adapters het best verkopen.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Powerline Adapters stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

De beste Powerline Adapters op een rij

Product informatiePlus or Show more

Wat doet dit product? Met de TL-PA4010PKIT maakt u van uw bestaande elektrische leidingen een razendsnel netwerk, zonder kabels te leggen of te boren. Geen configuratie nodig - steek de adapter eenvoudig in een stopcontact en u creëert in een mum van tijd een netwerk infrastructuur. Dankzij het geïntegreerde stopcontact gaat er geen stopcontact verloren. Met een snelheid tot 500 Mbps over een afstand tot 300 meter via het leidingennet in huis is de TL-PA4010PKIT een uitstekende keus als u eenvoudig een multimedia entertainment netwerk wilt creëren. Tot 500 Mbps, 300 meter Dankzij de geavanceerde HomePlug AV technologie biedt de TL-PA4010PKIT de gebruiker stabiele, snelle datatransmissie tot 500 Mbps over een leidingenlengte in huis tot 300 meter. De TL-PA4010PKIT is een uitstekende complete thuisoplossing, waarop alle netwerkcompatibele apparaten kunnen worden aangesloten - van computers en game consoles tot en met kastjes voor IPTV, printers en NAS harddisks. Extra stopcontact voor andere apparaten Dankzij het geïntegreerde stopcontact maakt de TL-PA4010PKIT het u bijzonder gemakkelijk. Via het geïntegreerde stopcontact kunnen andere apparaten of bijvoorbeeld een stekkerblok op de adapter worden aangesloten, zoals op een normaal stopcontact. Hierdoor gaat er geen stopcontact verloren wanneer de TL-PA4010PKIT aangesloten is. Verbindtoets voor eenvoudige netwerkbeveiliging Door simpelweg de verbindknop op de adapters in te drukken, kunnen gebruikers binnen enkele minuten probleemloos een Powerline netwerk opzetten, compleet met 128-bits AES versleuteling voor netwerk- en databeveiliging. Zo eenvoudig is het! 1. Steek de adapter in een stopcontact. 2. Sluit het apparaat via de netwerkkabel op de adapter aan. 3. Druk de verbindtoets in - en klaar bent u! Netspanningfilter voor betere prestaties Met zijn geïntegreerde netspanningfilter kan de TL-PA4010PKIT de communicatie via het leidingennet optimaliseren, door storingen veroorzaakt door andere elektronische apparaten te onderdrukken. Dit betekent dat er voor gebruikers geen plotselinge snelheidsdaling optreedt wanneer er een apparaat dat veel stroom verbruikt op het stopcontact wordt aangesloten. Tot 85% lager stroomverbruik De TL-PA4010PKIT is een Powerline adapter van een nieuwe generatie. Door zijn praktische ontwerp en milieuvriendelijke spaarstand schakelt hij automatisch van de normale "werkstand" naar de "energiespaarstand", waarin hij tot 85% minder stroom verbruikt.

1. TP-LINK TL-PA4010PKIT-AV500 Powerline adapter met geïntegreerd stopcontact startset


Product informatiePlus or Show more

Met de TP-Link TL-PA4022P KIT kun je van je bestaande elektrische leidingen een razendsnel netwerk maken, zonder kabels te leggen of te boren. Voor de powerline kit is er geen configuratie nodig - steek de adapter eenvoudig in een stopcontact en je creëert in een mum van tijd een netwerk. Dankzij het geïntegreerde stopcontact gaat er bovendien geen stopcontact verloren. De TL-PA4022PKIT is een uitstekende keus voor wanneer je eenvoudig een multimedia entertainment netwerk wilt creëren. Plus- en minpunten van de TP-Link TL-PA4022P KIT Dankzij de Pass-Through raak je geen stopcontact kwijt Eenvoudige installatie middels de verbindtoets Lager stroomverbruik dankzij de milieuvriendelijke spaarstand Er kan geen wifi-hotspot mee worden opgezet Tips van onze specialist Plaats de adapters niet in een stekkerdoos. Hier werken ze minder goed in dan in een geaard stopcontact De kwaliteit van je elektriciteitsnet is van invloed op de snelheid van je powerline netwerk. In oudere woningen ligt de snelheid daarom ook vaak wat lager Verbindtoets voor eenvoudige netwerkbeveiliging Met de Powerline adapters van TP-Link zet je binnen enkele minuten probleemloos een Powerline netwerk op - stekker erin en klaar. Je kunt de verbindtoetsen van de adapters ook gebruiken om beveiliging in te stellen of meerdere Powerline adapters in je Powerline thuisnetwerk te beheren. 1. Steek een met het Internet verbonden adapter in een dichtbijzijnd stopcontact. 2. Sluit op andere adapters PC's, laptops, Internet TV's of andere netwerkapparaten aan via een ethernetkabel * Aanbevolen: druk de verbindtoetsen in voor netwerk- en databeveiliging.

2. TP-Link TL-PA4022P KIT - Powerline-adapter / Wit


Product informatiePlus or Show more

Goed om te weten: de TP-Link TL-WPA4220 dient enkel ter uitbreiding van een bestaand powerline netwerk De TP-Link TL-WPA4220 is een uitbreiding op een wifi powerline kit die je internetverbinding naar elke ruimte in huis brengt via het elektrische leidingennet in je woning. De TL-WPA4220 heeft een Wi-Fi kloon toets voor superuitbreiding van het bereik, wat betekent dat de naam van het netwerk (SSID) en het wachtwoord van je router automatisch worden gekopieerd. Op deze manier vergemakkelijkt de TL-WPA4220 het configureren van je draadloze netwerk en maakt hij naadloos roamen binnen je thuisnetwerk mogelijk. Plus- en minpunten van de TP-Link TL-WPA4220 Er kan een wifi-hotspot mee worden opgezet Beschikt over 2 Fast Ethernetpoorten waarop je apparaten zonder wifi kunt aansluiten Eenvoudige installatie middels de WPS knop Haalt maximale draadloze snelheden tot 300 Mbps Tips van onze specialist Plaats de adapters niet in een stekkerdoos. Hier werken ze minder goed in dan in een geaard stopcontact De kwaliteit van je elektriciteitsnet is van invloed op de snelheid van je powerline netwerk. In oudere woningen ligt de snelheid daarom ook vaak wat lager Deze wifi powerline kit is ideaal i.c.m. een Wireless N router Dankzij de HomePlug AV technologie biedt de TL-WPA4220 je een stabiele en snelle datatransmissie tot 600 Mbps over een leidinglengte tot 300 meter. Het is een uitstekende complete thuisoplossing, waarop alle netwerkcompatibele apparaten kunnen worden aangesloten - van computers en game consoles tot en met kastjes voor IPTV, printers en NAS harddisks. Uitbreiding van het bereik met één druk op de toets De TL-WPA4220 beschikt over een Wi-Fi kloon toets waarmee je het bereik flink kunt vergroten, waarbij de naam van het draadloze netwerk (SSID) en wachtwoord van je router met één druk op de toets worden gekopieerd. Nadat je de toets hebt ingedrukt, kun je de powerline adapter overal plaatsen waar je bekabelde of draadloze toegang wenst en kun je genieten van naadloos netwerken overal in huis of kantoor. Wifi dekking uitbreiden naar alle ruimten Met draadloze snelheden tot 300 Mbps kun je een bestaand Wi-Fi netwerk moeiteloos uitbreiden via het bestaande elektriciteitsnet in huis en een draadloos signaal naar andere delen van je huis of kantoor uitzenden. Plug & Play Met de powerline adapters van TP-Link zet je binnen enkele minuten probleemloos een powerline netwerk op - stekker erin en klaar. Je kunt de verbindtoetsen van de adapters ook gebruiken om beveiliging in te stellen of meerdere powerline adapters in je powerline thuisnetwerk te beheren. 1. Steek een met het Internet verbonden adapter in een dichtbijzijnd stopcontact. 2. Sluit op andere adapters PC's, laptops, Internet TV's of andere netwerkapparaten aan via een ethernetkabel of Wi-Fi * Aanbevolen: Druk de verbindknoppen in voor netwerk- en databeveiliging.

3. TP-Link TL-WPA4220 - AV600 WiFi Powerline


Product informatiePlus or Show more

What This Product Does TP-LINK’s TL-WPA4220T KIT extends your Internet connection to every room of the house through your home’s existing electrical circuitry. The TL-WPA4220 features a Wi-Fi Clone Button enabling Super Range Extension, which means it can automatically copy the SSID and Password of your router. In this way, TL-WPA4220T KIT simplifies your Wi-Fi configuration and allows for seamless roaming within your home network. One Touch Super Range Extension With a Wi-Fi Clone Button enabling Super Range Extension, the TL-WPA4220 can automatically copy the wireless network name (SSID) and Password of your router at the push of a button. After pressing the button, you can place the powerline adapter anywhere you want wired or wireless access and enjoy seamless networking across your entire home or office. Up to 500Mbps - Ideal for HD Video Streaming With advanced HomePlug AV technology, TL-WPA4220T KIT provides you with stable, high-speed data transfer rates of up to 500Mbps on a line length of up to 300 meters. It is a great choice for a whole home solution to connect all network compatible devices - from computers, game consoles to set-top boxes for IPTV to printers and NAS hard drives. Extend Wi-Fi Coverage to Every Room With wireless speeds of up to 300Mbps, you can effortlessly extend your Wi-Fi network via the existing powerline and broadcast a wireless signal to share with all your Wi-Fi enabled devices in another area of your home or office. Plug and Play You can set up a hassle-free Powerline network within minutes with TP-LINK’s powerline adapters, just plug in and play. Also, the adapters’ “Pair” buttons can be utilized for securing or managing multiple powerline adapters in your home powerline network. 1. Plug one Internet connected adapter into a nearby power outlet. 2. Connect additional adapters to PCs/laptops/Internet TVs or other networked devices via an Ethernet cable or Wi-Fi - and you're done! *Recommended: Press the pair buttons for network security and data encryption.

4. TP-LINK TL-WPA4220T KIT-AV500 Powerline Universal WiFi Range Extender, 2 Ethernet Ports, Network Kit


Product informatiePlus or Show more

Deze TP-Link TL-WPA8631P is een powerline-adapter die speciaal geschikt is om te gamen of te downloaden. De kit biedt bedrade verbindingen voor 4K-video, IPTV-streaming, gaming zonder vertraging en meer. Breid je netwerk uit met deze Wireless AC en ontvang stabiel, supersnel netwerk in elke kamer. Geniet van stabiele, naadloze OneMesh Wi-Fi. Heb je last van verbroken verbindingen terwijl je door je huis beweegt? Met de nieuwste OneMesh-technologie werkt de kit samen met uw bestaande OneMeshTM-router om een verenigd Mesh-netwerk te vormen. One Tap voor een Unified Network One-Touch Wi-Fi-configuratie. Kopieert direct uw netwerknaam en wachtwoord van uw router voor eenvoudige installatie. Wi-Fi Auto-Sync Past automatisch alle wijzigingen in de instellingen toe via het netwerk. Uw bestaande Wi-Fi-instellingen worden onmiddellijk gesynchroniseerd met de nieuwe extender. Nooit meer van Wi-Fi-netwerknaam wisselen, genieten van ononderbroken streaming en echt naadloze AC1200 Wi-Fi. 2 × 2 MIMO-technologie voor efficiënte overdracht. Stabielere verbindingen 2 × 2 MIMO is als het toevoegen van extra rijstroken aan een snelweg. Het brengt meerdere gelijktijdige verbindingen tot stand zodat je kunt genieten van hogere snelheden en grotere stabiliteit. Belangrijkste kenmerken van de TP-Link TL-WPA8631: Deze powerline-adapter... ✔ ... heeft een ingebouwd stopcontact. ✔ ... geeft verbeterde prestaties over lange afstanden door de 2 × 2 MIMO met Beamforming-technologie. biedt ook het voordeel van een verbeterde dekking door het hele huis, vooral voor voorheen moeilijk bereikbare stopcontacten. ✔ ... biedt bedrade verbindingen voor 4K-video, IPTV-streaming. ✔ ... heeft een ingebouwde ruisfilter die helpt voorkomen dat elektrische signaalruis de powerline-prestaties beïnvloedt. ✔ ... heeft Plug en Play! ✔ ... beschikt over Wi-Fi Auto-Sync, die automatisch alle wijzigingen in de instellingen toepast via het netwerk. ℹ Goed om te weten: Instructies voor installatie: Steek de TP-Link TL-WPA8631 in de muur Sluit hem aan op de router. Sluit vervolgens de TL-WPA8631P aan op een willekeurig gewenst stopcontact. Dat is het. Je bent klaar!

5. TP-Link TL-WPA8631P - Powerline-adapter - AC - 1300 Mpbs / 2-pack


Product informatiePlus or Show more

Wat doet dit product? De AV500 Nano Powerline adapter startset TL-PA4010KIT van TP-LINK maakt van uw bestaande elektriciteitsnet een zeer snel netwerk zonder nieuwe kabels of gaten boren. Geen configuratie nodig - steek de adapters eenvoudig in een stopcontact en u beschikt in een mum van tijd over een complete netwerk infrastructuur. Met een snelheid tot 500 Mbps verzendt de TL-PA4010KIT meerdere HD streams en zelfs 3D films naar elke kamer in huis, waardoor hij een uitstekende keuze voor het opbouwen van een multimedia entertainment netwerk is. Miniatuur formaat, ultracompact Met zijn nieuwe ultracompacte behuizing is de TL-PA4010KIT veel kleiner dan de eerdere mini 500 Mbps Powerline producten van TP-LINK. Met een dikte van slechts 28,5 mm past hij onopvallend in elk stopcontact. Tot 500 Mbps, 300 meter Dankzij de geavanceerde HomePlug AV technologie biedt de TL-PA4010KIT de gebruiker stabiele, snelle datatransmissie tot 500 Mbps over een leidinglengte tot 300 meter. Door de ingebouwde AES versleuteling is de TL-PA4010KIT een uitstekende complete thuisoplossing, waarop alle netwerkcompatibele apparaten kunnen worden aangesloten - van computers en game consoles tot en met IPTV, printers en NAS harddisks. HD streaming Tot 500 Mbps snelheid van de Powerline verzekert soepele HD streaming. Tot 85% lager stroomverbruik De TL-PA4010KIT is een nieuwe-generatie Powerline adapter met een praktisch ontwerp en geavanceerde energiespaarstand, waarin minder stroom wordt verbruikt dan met bestaande Powerline adapters Als er gedurende een bepaalde tijd geen data wordt verzonden of ontvangen, schakelt hij automatisch van de normale "werkstand" naar de "energiespaarstand", waarin het energieverbruik maximaal 85%* lager ligt. * Het feitelijke verbruik kan variëren afhankelijk van netwerkomstandigheden en omgevingsfactoren. Verbindtoets voor eenvoudige netwerkbeveiliging Door simpelweg de verbindknop op de adapters in te drukken, kunnen de gebruikers binnen enkele minuten probleemloos een Powerline netwerk opzetten, compleet met 128-bits AES versleuteling voor netwerk- en databeveiliging. Zo eenvoudig is het! 1. Steek de adapters in een stopcontact. 2. Sluit het apparaat via de netwerkkabel op de adapter aan 3. Druk de verbindtoets in - en klaar bent u! *NB: Powerline adapters moeten per twee of meer stuks worden gebruikt. Ondersteuning van QoS voor geavanceerde multimedia optimalisatie De Quality of Service (QoS) functie geeft prioriteiten aan de bandbreedte-eisen van dataverkeer. De gebruiker kan kiezen welk type verkeer hij gaat gebruiken - Internet, online games, audio, video, of VoIP. De QoS functie garandeert een duidelijke en directe reproductie van die applicatie, ook als tegelijkertijd andere applicaties op het netwerk draaien.

6. TP-LINK TL-PA4010KIT-AV500 Nano Powerline adapter startset


Product informatiePlus or Show more

Met de dLAN 550 Duo+ kit zet je een bedraad thuisnetwerk op via je stroomnetwerk. De verschillende powerline adapters geven het signaal door via je stroomnetwerk, waardoor extra kabels trekken verleden tijd is. Verbind apparaten zoals PCs en Smart TVs met één van de adapters en geniet alsnog van een stabiele bedrade verbinding. Ideaal voor woningen met: Meerdere ruimtes. Basis internetgebruik (browsen, streamen...). Meerdere devices. Installatie Plaats adapter 1 in een stopcontact bij je router Verbind adapter 1 en je router met een LAN kabel Plaats adapter 2 in een stopcontact in de buurt van je apparaat (laptop, PC, TV...) Druk op de knop vooraan adapter 1 Druk op de knop vooraan adapter 2 Verbind adapter 2 met je apparaat en geniet van bedraad internet Overige kenmerken Lichtnetsnelheid: 550 Mbps Dit is de potentiële snelheid waarmee de verschillende adapters met elkaar communiceren via je stroomnetwerk. 550 Mbps is ideaal voor dagelijks gebruik. Denk hierbij aan browsen en streamen. Bedrade snelheid: Fast ethernet (100 Mbps) Bepaalt hoe snel de bestanden uitgewisseld worden tussen de powerline adapter en je apparaat. Deze powerline beschikt slechts over een fast ethernetaansluiting. Wil je meer snelheid kijk dan voor een powerline kit met Gigabit aansluiting. Innovatieve devolo range+ Technologie Met transmissiesnelheden tot 500 Mbps beleeft u entertainment op het hoogste niveau. De range+ technologie zorgt voor een nog stabielere internetverbinding met een duidelijk groot bereik.

7. Devolo dLAN 550 Duo+ - Powerline zonder wifi - 2 Stuks - NL


Product informatiePlus or Show more

Wat doet dit product? De TL-WPA4220KIT van TP-LINK brengt uw Internet verbinding naar elke ruimte in huis via het bestaande elektrische leidingennet. De TL-WPA4220 heeft een Wi-Fi kloon toets voor superuitbreiding van het bereik, wat betekent dat u het SSID en wachtwoord van uw router automatisch kunt kopiëren. Op deze manier vergemakkelijkt de TL-WPA4220 het configureren van uw Wi-Fi en maakt hij naadloos roamen binnen uw thuisnetwerk mogelijk. Superuitbreiding van het bereik met één druk op de toets De TL-WPA4220 beschikt over een Wi-Fi kloon toets waarmee u het bereik flink kunt vergroten, waarbij de naam van het draadloze netwerk (SSID) en wachtwoord van uw router met één druk op de toets worden gekopieerd. Nadat u de toets hebt ingedrukt, kunt u de powerline adapter overal plaatsen waar u bekabelde of draadloze toegang wenst en kunt u genieten van naadloos netwerken overal in huis of kantoor. Tot 500 Mbps - ideaal voor HD video streaming Dankzij de geavanceerde HomePlug AV technologie biedt de TL-WPA4220KIT de gebruiker stabiele, snelle datatransmissie tot 500 Mbps over een leidinglengte tot 300 meter. Het is een uitstekende complete thuisoplossing, waarop alle netwerkcompatibele apparaten kunnen worden aangesloten - van computers en game consoles tot en met kastjes voor IPTV, printers en NAS harddisks. Wi-Fi dekking uitbreiden naar alle ruimten Met draadloos snelheden tot 300 Mbps kan elke gebruiker zijn Wi-Fi netwerk moeiteloos uitbreiden via het bestaande elektriciteitsnet in huis en een draadloos signaal naar andere delen van het huis of kantoor uitzenden. Plug and Play Met de powerline adapters van TP-LINK zet u binnen enkele minuten probleemloos een powerline netwerk op - stekker erin en klaar. U kunt de verbindtoetsen van de adapters ook gebruiken om beveiliging in te stellen of meerdere powerline adapters in uw powerline thuisnetwerk te beheren. 1. Steek een met het Internet verbonden adapter in een dichtbijzijnd stopcontact. 2. Sluit op andere adapters PC's, laptops, Internet TV's of andere netwerkapparaten aan via een ethernetkabel of Wi-Fi – en klaar bent u! * Aanbevolen: druk de verbindknoppen in voor netwerk- en databeveiliging.

8. TP-LINK TL-WPA4220KIT--300 Mbps AV500 Wi-Fi Powerline extender startset--Wit


Product informatiePlus or Show more

Wat doet dit product? De TL-WPA4226KIT AV500 Powerline Wi-Fi set van TP-LINK brengt uw Internet verbinding naar elke ruimte in huis via het bestaande elektrische leidingennet. De TL-WPA4220 heeft een Wi-Fi kloon toets, waarmee u het draadloze signaal van uw router automatisch kunt uitbreiden, hetgeen naadloze roaming binnen uw thuisnetwerk vergemakkelijkt. Bovendien heeft de TL-PA4020P een geïntegreerd stopcontact, waardoor een ander apparaat of bijvoorbeeld een stekkerblok op de adapter kan worden aangesloten, zoals op een normaal stopcontact. Superuitbreiding van het bereik met één druk op de toets De TL-WPA4220 beschikt over een Wi-Fi kloon toets waarmee u het bereik flink kunt vergroten, waarbij de naam van het draadloze netwerk (SSID) en het wachtwoord van uw router met één druk op de toets worden gekopieerd. Nadat u de toets hebt ingedrukt, kunt u de Powerline extender overal plaatsen waar u bekabelde of draadloze toegang wenst en genieten van naadloos netwerken overal in huis of kantoor. Tot 500 Mbps - ideaal voor HD video streaming Dankzij de geavanceerde HomePlug AV technologie biedt de TL-WPA4226KIT de gebruiker stabiele, snelle datatransmissie tot 500 Mbps over een leidinglengte tot 300 meter. Het is een uitstekende complete thuisoplossing, waarop alle netwerkcompatibele apparaten kunnen worden aangesloten - van computers en game consoles tot en met kastjes voor IPTV, printers en NAS harddisks. Wi-Fi dekking uitbreiden naar alle ruimten Met draadloos snelheden tot 300 Mbps kan elke gebruiker zijn Wi-Fi netwerk moeiteloos uitbreiden via het bestaande elektriciteitsnet in huis en een draadloos signaal naar andere delen van het huis of kantoor uitzenden. Ingebouwd stopcontact voor andere apparaten Dankzij het geïntegreerde stopcontact maakt de TL-WPA4226KIT het u bijzonder gemakkelijk. Via het geïntegreerde stopcontact kan een ander apparaat of bijvoorbeeld een stekkerblok op de adapter worden aangesloten, zoals op een normaal stopcontact. Hierdoor gaat er geen stopcontact verloren wanneer de TL-PA4020P aangesloten is. Plug and Play Met de Powerline adapters van TP-LINK zet u binnen enkele minuten probleemloos een Powerline netwerk op - stekker erin en klaar. U kunt de verbindtoetsen van de adapters ook gebruiken om beveiliging in te stellen of meerdere Powerline adapters in uw Powerline thuisnetwerk te beheren. 1. Steek een met het Internet verbonden adapter in een dichtbijzijnd stopcontact. 2. Verbind PC's, laptops, Internet TV's of andere netwerkapparaten via een ethernetkabel of Wi-Fi met andere adapters en klaar bent u! * Aanbevolen: Druk de verbindtoetsen in voor netwerk- en databeveiliging.

9. TP-LINK TL-WPA4226KIT-AV500 Powerline WiFi Kit


Product informatiePlus or Show more

Deze devolo Magic 2 is een powerline-adapter. Het is wereldwijd de snelste multiroom-set voor highspeed-Mesh-Wifi. Deze gaat via de stroomleiding in het hele huis, ideaal voor streamen en thuiskantoor. De powerline kan snelheden halen tot wel 2400 Mbps. Belangrijkste kenmerken van de Devolo Magic 2 Wifi: Deze powerline adapter... ✔ ... maakt via het stroomnetwerk verbinding voor de beste signaalkwaliteit, ongeacht de afstand tussen adapters ✔ ... is minder gevoelig voor storingen dankzij simultaneous Dual-Band ✔ ... levert ook een snelle, bedrade verbinding (Gigabit) met twee poorten per adapter ✔ ... maakt gebruik van Mesh Wifi: alle wifi-punten werken met elkaar en jouw apparaat ontvangt automatisch het sterkste signaal ✔ ... is beveiligd met een WPA2-versleuteling ✔ ... werkt met MU-MIMO waardoor meer apparaten verbinding kunnen maken, zonder verlies in signaalkwaliteit ℹ Goed om te weten: Deze set is goed voor een woonoppervlakte tot 180 vierkante meter. Jouw apparaten krijgen de adapter te pakken met de beste verbinding (Mesh-Wifi) devolo Home Control Network App Met de devolo Home Control Network App is de installatie van jouw devolo Magic 1 snel en simpel gedaan. De app is gratis te installeren voor Apple iOS en Android. Naast een makkelijke installatie, krijg je ook een duidelijk overzicht van alle devolo netwerkproducten. Je kunt elk apparaat een naam geven en ook de snelheid inzien. Bovendien hoef je geen persoonsgegevens te delen om gebruik te kunnen maken van de app.

10. devolo Magic 2 WiFi next Multiroom Kit - 2400 Mbps - NL


Artikelen die vergelijkbaar zijn aan Powerline Adapters


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Powerline Adapters. Er zijn namelijk 137 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en kun je straks de beste Powerline Adapter kopen.