Wat is de beste 4G Router van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 15 juni, 2024

Het kopen van een goede 4G Router is een lastige uitdaging. Wat is de beste 4G Router van 2024? Na het analyseren van 2195 4G Routers kwam de TPLink TP-Link M7350 - Mifi als beste getest uit onze 4G Router-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de 4G Routers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 4G Routers-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame 4G Router-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste 4G Routers

1Score: 9.9
TPLink TP-Link M7350 - Mifi
TPLink TP-Link M7350 - Mifi
TPLink
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
TPLink TP-Link M7200 - Mifi
TPLink TP-Link M7200 - Mifi
TPLink
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.3
WeStream We.Stream Mobiele MiFi Router
WeStream We.Stream Mobiele MiFi Router
WeStream
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.8
TP-Link M7650
TP-Link M7650
TP-Link
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.6
Merkloos 4G Dongle voor Laptop
Merkloos 4G Dongle voor Laptop
Merkloos
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.4
Huawei E5577-320 WIFI-Hotspot 150.0Mbit LTE
Huawei E5577-320 WIFI-Hotspot 150.0Mbit LTE
Huawei
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.1
WiFi 2 go Draadloze 4G
WiFi 2 go Draadloze 4G
WiFi 2 go
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.6
WiFi 2 go USB 4G
WiFi 2 go USB 4G
WiFi 2 go
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.5
Huawei E3372h-320 4G dongle 150
Huawei E3372h-320 4G dongle 150
Huawei
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.2
WiFi 2 go Draagbare MiFi
WiFi 2 go Draagbare MiFi
WiFi 2 go
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu 4G Router Koopgids

Je bent op zoek naar een 4G-router, maar weet niet goed waar je op moet letten. Om je te helpen bij het maken van een keuze, heb ik de onderstaande koopgids voor je geschreven.

Is een 4G-router net zo goed als WiFi?

Een 4G-router is minder snel dan een een draadloze verbinding via een goede WiFi router. Een 4G-router maakt gebruik van het 4G mobiele network om verbinding te maken met het internet. Afhankelijk van wat voor router je hebt, deel je de 4G-verbinding met meerdere gebruikers, net als bij een WiFi-router.

Het nadeel van een 4G-router is vooral de prijs van de router en de bijkomende kosten. Je hebt een simkaart nodig met een data-abonnement om gebruik te maken van het 4G-netwerk. Daarnaast wordt de verbinding langzamer naarmate meer mensen gebruik maken van het netwerk. Soms is er ook een limiet aan data waardoor je extra data moet bijkopen.

Het grootste voordeel is dat je altijd en overal op het internet kunt. Er zijn routers verkrijgbaar die net zo groot zijn als een creditcard. Je laadt deze op en stopt ze zo in je zak. Hierdoor heb je altijd een internetverbinding bij de hand. Dit is niet alleen handig voor je smartphone als je onderweg bent, maar bijvoorbeeld ook als je onderweg ergens naartoe op een laptop werkt.

Kan elke simkaart in een 4G router?

Nee, niet elke simkaart kan in een 4G router. Je hebt een simkaartje nodig met een data-abonnement: aan een sim-kaartje waarmee je (alleen) kunt bellen heb je niets. Daarnaast werken de abonnementen vaak alleen op de meegeleverde routers. Zo werkt een simkaartje van KPN waarschijnlijk niet in een 4G-router van T-mobile.

Hoe groot is het bereik van een 4G router?

Een 4G-router gebruik je op dezelfde manier als een WiFi-router, maar afhankelijk van het model heeft hij ook ingangen voor een bedrade verbinding via LAN. Het bereik van de meeste goede WiFi-routers is zo'n tien meter. Het bereik is afhankelijk van waar de router staat en hoeveel obstakels er zijn.

Muren, meubilair, deuren en elektrische apparatuur kan het bereik van een WiFi-router beinvloeden. Is de verbinding niet stabiel of sterk genoeg, dan is het een goed idee om een goede WiFi-versterker te vinden. Hiermee breidt je als het ware je netwerk uit waardoor je overal een goede WiFi-verbinding hebt.

Hoe snel kan een 4G router zijn?

Een 4G-verbinding heeft een downloadsnelheid van ongeveer 450 Mbps en een uploadsnelheid van ongeveer 100 Mpbs. De daadwerkelijke snelheid is afhankelijk van een aantal dingen: het type apparaat wat je gebruikt, hoeveel bezoekers de website heeft die je bezoekt, de hoeveel mensen die tegelijkertijd gebruikmaken van het netwerk, de weersomstandigheden en eventuele obstakels tussen je apparaat en de mobiele zendmast.

Wat is de beste plaats voor een 4G-router?

Plaats een 4G-router zo hoog mogelijk, zoals op een bovenverdieping. Plaats je 4G-router daarnaast dicht bij het raam; daar heeft hij optimaal ontvangst. Het is vaak ook een kwestie van experimenteren om uit te vinden waar je het beste signaal hebt.

hero illustration

Hoe testen we 4G Routers?

Om de beste 4G Router te bepalen, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze 4G Router-test hebben we 2195 4G Routers geanalyseerd.

illustration

De eerste parameter in onze 4G Router-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 externe expertwebsites waar we gegevens vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze 4G Router-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne 4G Router-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij de aankoop van de beste 4G Router in 2024. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 2195 4G Routers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste 4G Routers op een rij

3. WeStream We.Stream Mobiele MiFi Router

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen WeStream We.Stream Mobiele MiFi Router

 • list plusIndrukwekkende dekking van 154 landen
 • list plusIngebouwde VPN voor veilig browsen
 • list plusFlexibele dataplannen op basis van gewenste duur

Nadelen WeStream We.Stream Mobiele MiFi Router

 • list plusMogelijke verhoging van latentie en verlaging van bandbreedte bij gebruik van externe server

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.13
Functionaliteit
9.11
Gebruiksgemak
9.54
Als reiziger kan ik niet zonder mijn We.Stream Mobiele MiFi Router. Met deze draagbare wifi-hotspot kan ik in maar liefst 154 landen genieten van onbeperkte data, zonder me zorgen te hoeven maken over hoge roamingkosten of het zoeken naar openbare wifi-hotspots. En met de ingebouwde VPN kan ik veilig browsen, zelfs op openbare netwerken.

Wat de We.Stream echt uniek maakt, is dat het geen fysieke simkaart nodig heeft. Met de ingebouwde cloudsim kan ik direct verbinding maken zonder het gedoe met simkaarten. En ik kan dataplannen aanschaffen op basis van mijn behoeften, of het nu voor een dag, week, maand of zelfs een jaar is. Dat maakt het een kosteneffectieve oplossing voor mijn frequente reizen.

Met een 5,0 inch HD-touchscreen en een krachtige 3900 mAh batterij kan ik altijd en overal verbonden blijven. En de We.Stream fungeert ook als een handige powerbank, wat echt handig is. Het biedt zelfs de mogelijkheid om direct verbinding te maken met het bedrijfsnetwerk, wat het een waardevolle tool maakt voor zakelijke reizigers zoals ik.

Hoewel het gebruik van een externe server de latentie kan verhogen, biedt de We.Stream een uitgebreide oplossing voor betrouwbare, veilige en kosteneffectieve internettoegang in het buitenland. Al met al is de We.Stream een krachtige metgezel voor reizigers, met zijn indrukwekkende dekking, ingebouwde VPN en flexibele dataplannen. Het combineert connectiviteit, beveiliging en gebruiksgemak in een stijlvol en compact ontwerp, waardoor het een waardevolle investering is voor zowel persoonlijk als zakelijk gebruik. 🌍

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

5. Merkloos 4G Dongle voor Laptop

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Merkloos 4G Dongle voor Laptop

 • list plusHoge downloadsnelheid van 150Mbps en uploadsnelheid van 50Mbps.
 • list plusMogelijkheid om tot wel 10 apparaten tegelijkertijd te verbinden.
 • list plusCompatibiliteit met alle besturingssystemen: Android, Windows, Mac en Linux.

Nadelen Merkloos 4G Dongle voor Laptop

 • list plusSimkaart in de dongle moet simlock-vrij zijn.
 • list plusNiet geschikt voor gebruik als car dongle voor de radio.
 • list plusOnzekerheid over ondersteuning voor de nieuwste 4G+ technologieën.

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
9.09
Gebruiksgemak
8.47
Ik ben zo blij met mijn 4G Dongle! Het is gewoon de beste oplossing voor wanneer ik onderweg ben en er geen betrouwbare wifi beschikbaar is. Met een download snelheid van 150Mbps en een uploadsnelheid van 50Mbps, kan ik altijd en overal een stabiele wifi-verbinding opzetten. En het beste is, ik kan tot wel 10 apparaten tegelijkertijd verbinden, dus ik kan zorgeloos werken, streamen of gamen, waar ik ook ben.

De ingebouwde antenne en het bereik van 50 meter maken het perfect voor gebruik thuis, in de tuin, op het strand of zelfs in de stad. En met het micro-simkaartslot aan de achterzijde, kan ik gemakkelijk een simkaart met 3G of 4G data plaatsen, zodat ik altijd verbonden blijf, zelfs als mijn vaste internetverbinding uitvalt.

Het compacte formaat en de compatibiliteit met alle besturingssystemen maken het superhandig in gebruik en gemakkelijk op te bergen. En het is geschikt voor Android, Windows, Mac en Linux, dus het is perfect voor allerlei soorten gebruikers. Het enige waar je op moet letten is dat de simkaart in de dongle simlock-vrij moet zijn en dat het geen car dongle is, dus je kunt het niet voor de radio gebruiken.

Kortom, de 4G Dongle is gewoon de perfecte oplossing voor iedereen die altijd verbonden wil blijven, ongeacht waar ze zijn. Met zijn indrukwekkende snelheid, multi-device verbindingsopties en draagbaarheid, biedt het een geweldige manier om altijd online te zijn. Ik vraag me alleen af of het ook ondersteuning biedt voor de nieuwste 4G+ technologieën voor nog hogere datasnelheden. Dat zou het echt het ultieme product maken voor iedereen die op zoek is naar de snelste en meest betrouwbare internetverbindingen onderweg. 🚀

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 18 april in huis

Bekijk prijs

6. Huawei E5577-320 WIFI-Hotspot 150.0Mbit LTE

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Huawei E5577-320 WIFI-Hotspot 150.0Mbit LTE

 • list plusIndrukwekkende batterijduur tot 6 uur werktijd en 350 uur stand-by-tijd
 • list plusOndersteuning voor het aansluiten van maximaal 16 apparaten tegelijkertijd
 • list plusCompatibiliteit met een breed scala aan besturingssystemen

Nadelen Huawei E5577-320 WIFI-Hotspot 150.0Mbit LTE

 • list plusKan beperkt zijn in gebieden met zwakke mobiele netwerkdekking

Beoordeling

8.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.88
Functionaliteit
8.77
Gebruiksgemak
8.46
Ik ben super enthousiast over de Huawei E5577-320 WIFI-Hotspot 150.0Mbit LTE met 1500mAh! Met een downloadsnelheid van 150 Mbps en een uploadsnelheid van 50 Mbps, is dit 4G LTE mobiele wifi-apparaat perfect voor onderweg. Ik kan moeiteloos streamen, gamen en werken, waar ik ook ben. En met het 1,45-inch LCD-scherm kan ik alles gemakkelijk bekijken.

Een van de dingen die ik echt geweldig vind aan de Huawei E5577-320 is de batterijduur. Met een capaciteit van 1500 mAh kan ik tot 6 uur lang werken en blijft hij tot 350 uur stand-by, wat betekent dat ik me geen zorgen hoef te maken over opladen. En met de mogelijkheid om een Micro SD-kaart tot 32 GB te gebruiken, is het ook handig voor het opslaan van mijn bestanden onderweg.

Deze wifi-hotspot ondersteunt verschillende LTE- en UMTS-technologieën, waardoor hij super veelzijdig is en in verschillende regio's kan worden gebruikt. En het beste van alles is dat hij compatibel is met een breed scala aan besturingssystemen, zoals Windows 7, 8, 8.1, 10 en Mac OS X 10.12 tot 10.15, waardoor hij geschikt is voor allerlei apparaten.

De Huawei E5577-320 valt echt op door zijn lange batterijduur, ondersteuning voor meerdere gebruikers en compatibiliteit met verschillende besturingssystemen. In vergelijking met andere apparaten biedt dit echt een goede balans tussen prestaties, connectiviteit en draagbaarheid. Het is perfect voor reizigers, zakelijke professionals en gezinnen die altijd en overal betrouwbare internettoegang nodig hebben.

Hoewel het kan zijn dat de signaalkwaliteit en snelheid beperkt zijn in gebieden met zwakke mobiele netwerkdekking, blijft de Huawei E5577-320 een sterke en betrouwbare keuze voor wie op zoek is naar een krachtige mobiele wifi-oplossing.

Kortom, de Huawei E5577-320 WIFI-Hotspot 150.0Mbit LTE met 1500mAh overtreft echt mijn verwachtingen en biedt een geweldige combinatie van snelheid, connectiviteit en duurzaamheid. Met zijn indrukwekkende batterijduur en ondersteuning voor meerdere apparaten, is het een fantastische keuze voor wie altijd en overal online wil blijven. 📶

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. WiFi 2 go Draadloze 4G

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen WiFi 2 go Draadloze 4G

 • list plusSnelle en stabiele internetverbinding
 • list plusMogelijkheid om maximaal 10 apparaten tegelijkertijd te verbinden
 • list plusStijlvol design met verborgen antennes

Nadelen WiFi 2 go Draadloze 4G

 • list plusMogelijk extra kosten voor apart data-abonnement
 • list plusMaximale dekking van 15 meter kan beperkingen opleggen in grotere ruimtes
 • list plusWerkt met micro-simkaart, wat een extra aanschaf kan vereisen

Beoordeling

8.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.75
Functionaliteit
8.28
Gebruiksgemak
8.24
Hey daar! Ik ben de WiFi 2 go draadloze 4G router, jouw handige metgezel voor supersnelle internetverbinding, waar je ook bent. Met mijn eenvoudige plug-and-play installatie en de mogelijkheid om een micro-simkaart in te voegen, ben ik in een mum van tijd klaar voor gebruik. En met mijn drie ingebouwde antennes zorg ik voor een geweldige dekking, zodat je overal kunt genieten van een sterk wifi-signaal.

Wat mij echt speciaal maakt, is dat ik tot wel 10 apparaten tegelijkertijd kan verbinden. Ideaal voor huishoudens of kleine kantoren, toch? En met mijn indrukwekkende downloadsnelheid tot 150Mbps, kun je altijd rekenen op een snelle en betrouwbare internetverbinding.

En laten we mijn stijlvolle design niet vergeten, met mijn antennes netjes verborgen in de router. Ik pas naadloos in elke omgeving en met een bereik van 10 tot 15 meter ben ik perfect voor gebruik zowel binnen als buiten.

Technisch gezien heb ik een overdrachtssnelheid van 150Mbps en werk ik op een bandbreedte van 2.4GHz. En maak je geen zorgen, ik kom met een jaar garantie, dus ik ben zeker duurzaam en betrouwbaar.

Maar eerlijk is eerlijk, ik heb ook een paar kleine beperkingen. Omdat ik werk met een micro-simkaart, kan het zijn dat je een apart data-abonnement moet aanschaffen, wat extra kosten met zich mee kan brengen. En mijn maximale dekking van 15 meter kan voor sommige grotere ruimtes een uitdaging zijn.

Maar vergeleken met andere draadloze 4G routers, onderscheid ik me door mijn elegante design, snelle downloadsnelheden en het vermogen om meerdere apparaten tegelijkertijd te ondersteunen. Dus als je onderweg bent of gewoon een betrouwbare backup internetverbinding nodig hebt, ben ik jouw go-to keuze. Met mijn stabiele prestaties en uitgebreide dekking ben ik jouw solide partner voor draagbare en betrouwbare wifi-connectiviteit. 📶

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

8. WiFi 2 go USB 4G

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen WiFi 2 go USB 4G

 • list plusSnelle download snelheid tot 150 Mbps op een 4G netwerk.
 • list plusKan fungeren als zowel modem als router, waardoor het mogelijk is om tot 10 apparaten aan te sluiten.
 • list plusEenvoudig in te stellen en te gebruiken met diverse besturingssystemen, waaronder Windows en Android.

Nadelen WiFi 2 go USB 4G

 • list plusNiet compatibel met Chromebook.
 • list plusVereist een simlockvrije simkaart en het uitschakelen van de pincode.
 • list plusBeperkingen met betrekking tot compatibiliteit met bepaalde besturingssystemen.

Beoordeling

7.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.63
Functionaliteit
7.14
Gebruiksgemak
8.06
Met de WiFi 2 go USB 4G Dongle heb ik altijd en overal snelle internettoegang! Met een download snelheid tot 150 Mbps op een 4G netwerk, kan ik rekenen op betrouwbare connectiviteit. En het beste van alles? Ik kan het gebruiken als zowel modem als router, dus ik kan tot 10 apparaten aansluiten. Het instellen is zo gemakkelijk - gewoon de USB 2.0 poort inpluggen en ik ben klaar om te gaan!

De simkaartgleuf maakt het super eenvoudig om een data-simkaart te plaatsen, en met LED-indicatoren en ondersteuning voor APN en WiFi instellingen, kan ik makkelijk mijn instellingen aanpassen. Met een bereik van 10 meter is het perfect voor onderweg of op locaties zonder vaste internetverbinding.

Een uniek kenmerk van deze dongle is dat het kan fungeren als zowel modem als router, wat betekent dat ik flexibel kan schakelen tussen verschillende apparaten. En met ondersteuning voor APN en WiFi instellingen krijg ik een gepersonaliseerde internetervaring.

De WiFi 2 go USB 4G Dongle is echt een handige metgezel voor iedereen die betrouwbare internettoegang nodig heeft. Het is snel, ondersteunt meerdere apparaten en is super eenvoudig in gebruik. Een geweldige oplossing voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik, hoewel het belangrijk is om te weten dat het niet compatibel is met Chromebook en een simlockvrije simkaart vereist.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Huawei E3372h-320 4G dongle 150

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Huawei E3372h-320 4G dongle 150

 • list plusIndrukwekkende downloadsnelheden tot 150 Mbps en uploadsnelheden tot 50 Mbps
 • list plusCompatibiliteit met 2 externe CRC-9 antenne poorten voor verbeterde signaalontvangst
 • list plusWereldwijde netwerkondersteuning voor toegang tot razendsnel internet overal ter wereld

Nadelen Huawei E3372h-320 4G dongle 150

 • list plusAfhankelijkheid van beschikbaarheid en dekking van 4G-netwerken kan de daadwerkelijke snelheid en prestaties beïnvloeden

Beoordeling

7.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.11
Functionaliteit
7.49
Gebruiksgemak
7.84
Ik ben de Huawei E3372h-320 4G dongle en ik bied een razendsnelle 4G LTE-ervaring, met downloadsnelheden tot 150 Mbps en uploadsnelheden tot 50 Mbps. Hierdoor kun je genieten van breedband-intensieve toepassingen zoals internetbellen en het streamen van films. Ik ondersteun verschillende moderne netwerken wereldwijd, zodat je overal ter wereld toegang hebt tot snel internet.

Wat mij onderscheidt, is mijn compatibiliteit met 2 externe CRC-9 antenne poorten, waardoor je MiMo-antennes kunt aansluiten voor een nog betere signaalontvangst. Dit is een opvallende feature die mij onderscheidt van mijn concurrenten, omdat het je de mogelijkheid biedt om de signaalsterkte en stabiliteit van je verbinding te verbeteren.

Ik ben primair bedoeld als een persoonlijke mobiele hotspot en ik bied de mogelijkheid om overal ter wereld snel internet te kunnen gebruiken. Dit is vooral handig voor mensen die onderweg werken of die behoefte hebben aan een betrouwbare back-upverbinding voor hun apparaten. Ik ben geschikt voor gebruikers die op zoek zijn naar een betrouwbare, snelle, en flexibele 4G-dongle.

Hoewel ik indrukwekkende prestaties en functionaliteit bied, kan een mogelijke beperking zijn dat ik afhankelijk ben van de beschikbaarheid en dekking van 4G-netwerken, wat invloed kan hebben op de daadwerkelijke snelheid en prestaties die je ervaart.

Al met al ben ik een uitstekende keuze voor gebruikers die behoefte hebben aan betrouwbare en snelle 4G-connectiviteit, vooral voor onderweg. Met mijn indrukwekkende downloadsnelheden, wereldwijde netwerkondersteuning, en de mogelijkheid om externe antennes aan te sluiten, bied ik een solide oplossing voor jouw behoeften. 📶

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

10. WiFi 2 go Draagbare MiFi

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen WiFi 2 go Draagbare MiFi

 • list plusSnel en veilige WiFi-verbinding tot 150 Mbps
 • list plusOndersteuning voor 3G en 4G(+) verbindingen met maximaal 20 meter bereik
 • list plusMogelijkheid om tot wel 10 apparaten te verbinden

Nadelen WiFi 2 go Draagbare MiFi

 • list plusWerkt niet in Noord- en Zuid-Amerika

Beoordeling

7.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.43
Functionaliteit
6.69
Gebruiksgemak
7.33
Met de WiFi 2 go Draagbare MiFi Router heb ik altijd en overal een betrouwbare en snelle internetverbinding binnen handbereik. Of ik nu op reis ben, vakantie vier, kampeer, op het strand lig of zelfs op een boot ben, deze compacte router zorgt voor een veilige en stabiele internetverbinding, waar ik ook ben.

Een van de beste eigenschappen van de WiFi 2 go Draagbare MiFi Router is de mogelijkheid om een snelle en veilige WiFi-verbinding te bieden. Met een verbindingssnelheid tot wel 150 Mbps kan ik moeiteloos video's streamen, foto's delen en bestanden downloaden. En met ondersteuning voor de nieuwste 3G en 4G(+) verbindingen, met een indrukwekkend bereik van maximaal 20 meter, kan ik altijd en overal genieten van een sterke verbinding. Het informatieve display aan de voorkant geeft mij direct inzicht in de sterkte van de 4G-verbinding, de actieve WiFi-signaalstatus en de resterende batterijduur.

Een ander groot voordeel van deze draadloze router is het gemak van installatie en gebruik. Met de mogelijkheid om tot wel 10 apparaten te verbinden, is deze router ideaal voor gebruik door het hele gezin of voor het delen van internet met vrienden. En met de ingebouwde accu (2100mAh) kan ik urenlang genieten van draadloos internet, zonder dat ik afhankelijk ben van een stopcontact in de buurt.

In vergelijking met een mobiele hotspot van een telefoon biedt de WiFi 2 go draagbare router een aanzienlijk snellere verbinding en een langere batterijduur. Dit maakt het een beter alternatief voor diegenen die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame oplossing voor draadloos internet onderweg.

Het enige waar ik rekening mee moet houden, is dat de router niet werkt in Noord- en Zuid-Amerika. Desondanks biedt de WiFi 2 go Draagbare MiFi Router een uitstekende draadloze oplossing voor iedereen die waar dan ook toegang wil hebben tot een stabiele, snelle en veilige internetverbinding. Met zijn gebruiksvriendelijke interface, krachtige prestaties en draagbaarheid is deze router een must-have voor iedereen die onderweg verbonden wil blijven. 📶

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, maandag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van 4G Routers. Er zijn immers 2195 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!