Bestenu

Beste mifi routers - dec. 2022

Met meer dan 44 mifi routers op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
Op deze pagina vind je de beste mifi routers op een rij
01Score: 9.9
TP-LINK M7350
TP-LINK M7350
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.3
TP-LINK M7200
TP-LINK M7200
Ga naar laagste prjis
03Score: 8.7
TP-Link M7650
TP-Link M7650
Ga naar laagste prjis
04Score: 8.3
Mifi Router Draadloos Wifi – Mifi Router – Werkt met Simkaart – Mifi – 4G Router – 10 Apparaten – 9.9x5.9x1.6 CM
Mifi Router Draadloos Wifi – Mifi Router – Werkt met Simkaart – Mifi – 4G Router – 10 Apparaten – 9.9x5.9x1.6 CM
Ga naar laagste prjis
05Score: 7.4
Huawei B311-221
Huawei B311-221
Ga naar laagste prjis
06Score: 7.2
Huawei R219H Mifi 4g LTE router een draadloos 4g netwerk 150mpbs, wifi 300mbps, 16 verbindingen HOTSPOT max Simlockvrij
Huawei R219H Mifi 4g LTE router een draadloos 4g netwerk 150mpbs, wifi 300mbps, 16 verbindingen HOTSPOT max Simlockvrij
Ga naar laagste prjis
07Score: 7.1
Wifi Buddy
Wifi Buddy
Ga naar laagste prjis
08Score: 7
Netgear Nighthawk M1
Netgear Nighthawk M1
Ga naar laagste prjis
09Score: 6.9
Membeli 4g MiFi Router
Membeli 4g MiFi Router
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Mifi Router Koopgids

avatar-contour
Michael Kramer

Michael Kramer

Gepubliceerd op: Nov 30, 2021


Een MiFi-router garandeert een sterke internetverbinding waar je ook bent. Je wilt bij een investering als deze echter wel zeker weten dat je het beste model voor jou koopt. Daar is de onderstaande koopgids voor bedoeld!

Hoe sluit ik een MiFi-router aan?

Dit klusje vergt een paar minuten van je tijd. Het precieze proces is deels afhankelijk van het specifieke model, maar de globale stappen lijken erg op elkaar. Om te beginnen verwijder je de achterkant van de router en neem je, indien gewenst, een foto van de internetinstellingen die je hier op het apparaat ziet staan.

Doe nu de simkaart in de simkaartsleuf. De meegeleverde batterij moet nu ook in het apparaat worden gedaan. Let wel op: deze past er op maar één manier in. Klik nu de achterkant van de MiFi-router weer vast op het apparaat en zet hem aan.

Nu is het tijd om hem in te stellen. Maak via je smartphone, tablet, laptop of desktop pc verbinding met het lokale netwerk van de MiFi-router. Op je smartphone kun je dit vaak doen via een bijbehorende app, welke de stappen in sommige gevallen ter plekke uitlegt.

Gebruik je geen app, dan gebruik je de webinterface. De link hiernaartoe vind je meestal ergens terug op het apparaat (waar je de internetinstellingen eerder vond), of in de handleiding. Hier log je in met de gegeven gebruikersnaam en het wachtwoord. Misschien moet je ook een pincode voor je simkaart invoeren indien deze nog geblokkeerd is.

Het kan ook zijn dat je meteen de gebruikersnaam en/of wachtwoord moet wijzigen. Dit zijn de inloggegevens voor de configuratiepagina, niet voor het MiFi-netwerk. Vanaf hier worden de verschillen tussen de merken en modellen zichtbaarder.

In sommige gevallen moet je zelf naar de set-up navigeren in een menu, terwijl bij anderen het proces automatisch begint. Hoe dan ook is het zo dat veel MiFi-routers automatisch de internetgegevens van je provider overnemen, zodat je deze zelf niet hoeft in te vullen. Is dit niet het geval, dan vind je deze informatie op de site van je provider.

Na deze stap kies je een naam voor je netwerk en een wachtwoord, waarna je het proces afrond en eindelijk je MiFi-router kunt gebruiken!

Ik krijg geen verbinding met mijn MiFi-router

Dan moet je hoogstwaarschijnlijk roaming aanzetten. Dit is vaak nodig als je provider het netwerk van een andere provider gebruikt (bijvoorbeeld Tele2 die gebruik maakt van het netwerkvan T-Mobile).

Dit regel je, afhankelijk van het merk, in de app en/of de webinterface. Je gaat hiervoor naar geavanceerde instellingen, waar je vervolgens 'data roaming' aanvinkt.

Welke simkaart heb ik nodig voor een MiFi-router?

Een MiFi-router heeft een 'data only'-simkaart nodig. Hier krijg je dus geen belminuten of sms'jes bij. Daarbij maakt het niet uit of het een prepaid-kaart of een kaart met abonnement is. Je kunt ook je eigen simkaart gebruiken met je minuten- of sms-bundel, maar die kun je niet opmaken terwijl je simkaart in de MiFi-router zit.

Het formaat van de simkaart kan wederom per routermodel verschillen. Dit maakt hoe dan ook niet veel uit: tegenwoordig kun je simkaarten uit hun templates drukken en zodoende het formaat zelf kiezen.

Waar gebruik ik een MiFi-router?

Waar je maar wilt! Dat is het mooie van de MiFi-router. Het enige dat je nodig hebt is ontvangst. In niemandsland zul je er dus weinig aan hebben – tenzij hier toevallig een zendmast staat. Het gaat dan met name om 3G- en 4G-dekking: dit is je verbinding met het internet. Binnenkort zal 5G-dekking hier ook aan worden toegevoegd.

Hoe dan ook zijn MiFi-routers vooral erg geschikt om buitenshuis te gebruiken. Denk aan campings, vliegvelden, gedurende lange treinreizen of hotelverblijven.

Is een MiFi-router beter dan een openbaar WiFi-netwerk?

Het antwoord op die vraag is meerledig. Ten eerste is een persoonlijk MiFi-netwerk veiliger dan een openbaar WiFi-netwerk. Dit wilt niet zeggen dat alle openbare hotspots en dergelijke onveilig zijn, maar het is erg makkelijk voor hackers en andere kwaadwillenden om je data binnen zo'n netwerk te onderscheppen.

Dit valt deels op te lossen door een VPN te gebruiken, maar een MiFi-netwerk met een zelfgekozen wachtwoord is nóg veiliger.

Daarnaast neem je je MiFi-router overal met je mee, waardoor je ontvangst stabiel blijft. Bij een openbaar WiFi-netwerk raak je al snel een streepje of twee aan ontvangst kwijt als je je iets te ver van de router begeeft. Daarnaast zijn openbare netwerken vaak overvol, waardoor laadtijden ook toenemen.

Zodoende is een MiFi-netwerk dikwijls sneller. De router hoeft immers alleen maar jou en wellicht een vriend of twee te voorzien van internet – in plaats van tientallen mensen in één keer.

Opslag delen via MiFi

Een leuke bijkomstigheid van een MiFi-router is dat, indien deze (micro)SD-kaarten ondersteunt, je deze opslag kunt delen met meerdere apparaten. Hebben jij en je vrienden dus tientallen kiekjes genomen tijdens een weekend op de festivalcamping, dan kunnen jullie die makkelijk uitwisselen door allemaal jullie foto's op de SD-kaart in de MiFi-router te zetten.

Hetzelfde geldt natuurlijk ook voor andere media, zoals muziek, video's, films, enzovoorts.

hero illustration

Hoe komt deze handige mifi router reeks tot stand..?

De wereld is aan het veranderen... en dus de zoektocht naar de beste mifi router ook!
In het verleden ging je naar een winkel om hulp te krijgen over mifi routers, maar nu helpt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle mifi routers die die je kunt kopen in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke mifi routers het best over de toonbank gaan
illustration
Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van mifi routers stelt hij deze lijst samen!
Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen met je vrienden!
illustration
hero illustration

De beste mifi routers in een makkelijke lijst

1 - TP-LINK M7350

Loading..
Ga naar laagste prjis

De TP-Link M7350 is een mifi router waarmee je eenvoudig en binnen een paar minuten een wifi-hotspot kunt opzetten voor tot wel 10 apparaten tegelijkertijd. De M7350 ondersteunt 4G LTE waardoor je er downloadsnelheden tot 150 Mbps mee kunt behalen. Plaats simpelweg een 4G-simkaart in de mifi router en creëer je eigen betrouwbare 300 Mbps dual-band hotspot terwijl je onderweg bent. Dit is meer dan voldoende om (U)HD films of series naadsloos mee te streamen, bestanden razendsnel te downloaden of te videochatten zonder onderbreking. Tip van onze specialist Pas de netwerknaam (SSID) en het wachtwoord de eerste keer direct aan zodat mensen niet onaangekondigd op jouw netwerk kunnen komen Niet te gebruiken op het Amerikaanse continent Ideaal voor onderweg of op vakantie Het compacte formaat en de 2000 mAh interne batterij maken hem bovendien tot een ideale reisgenoot, zodat gebruikers max. 10 uur kunnen werken, streamen of gamen. Om de M7350 op te laden hoef je hem enkel via een micro-USB kabel op een laptop of portable oplader aan te sluiten. Op het TFT-display kun je daarnaast eenvoudig de status van het apparaat bekijken, zoals signaalsterkte, type netwerk (4G/3G/2G), Wi-Fi status, berichten, netwerkverkeersstatistieken en de gebruiksduur van de batterij. In welke landen werkt deze mifi router? Om er achter te komen of deze mifi router gebruikt kan worden in jouw (vakantie)land naar keuze moet je de volgende stappen volgen: 1. Check welke frequentiebanden door de M7350 worden ondersteunt (zie hieronder) 2. Ga vervolgens online na welke provider in jouw land naar keuze diezelfde banden ondersteunt 3. Koop een SIM-kaart van die provider en plaats deze in de M7350 Ondersteunde frequentiebanden TP-Link M7350 4G (LTE): B1/B3/B7/B8/B20 3G (UMTS): B1/B8 Micro SD-kaartslot De M7350 beschikt over een Micro SD-kaartslot waardoor het eenvoudig is om foto's, muziek, video's etc. te delen binnen je mobiele netwerk. Er worden Micro-SD kaarten tot 32GB ondersteunt. tpMiFi App Met de gratis tpMiFi app heb krijg je eenvoudig toegang tot de M7350. Je kunt de M7350 beheren vanaf een IOS/android apparaat dat is verbonden met de M7350. Met de tpMiFi app kun je bijvoorbeeld datalimieten instellen, beheren welke apparaten toegang kunnen krijgen tot je wifi-netwerk, berichten versturen en mediabestanden delen naar/vanaf een verwisselbare micro SD-kaart. *Micro SD-kaart los verkrijgbaar.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - TP-LINK M7200

Loading..
Ga naar laagste prjis

De TP-Link M7200 is een mifi router waarmee je eenvoudig en binnen een paar minuten een wifi-hotspot kunt opzetten voor tot wel 10 apparaten tegelijkertijd. De M7200 ondersteunt 4G LTE waardoor je er downloadsnelheden tot 150 Mbps mee kunt behalen. Plaats simpelweg een 4G-simkaart in de mifi router en creëer je eigen betrouwbare 300 Mbps dual-band hotspot terwijl je onderweg bent. Dit is meer dan voldoende om (U)HD films of series naadloos mee te streamen, bestanden razendsnel te downloaden of te videochatten zonder onderbreking. Ideaal voor onderweg of op vakantie Het compacte formaat en de 2000 mAh interne batterij maken hem bovendien tot een ideale reisgenoot, zodat gebruikers max. 10 uur kunnen werken, streamen of gamen. Om de M7200 op te laden hoef je hem enkel via een micro-USB kabel op een laptop of portable oplader aan te sluiten. Op het TFT-display kun je daarnaast eenvoudig de status van het apparaat bekijken, zoals signaalsterkte, type netwerk (4G/3G/2G), Wi-Fi status, berichten, netwerkverkeersstatistieken en de gebruiksduur van de batterij.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - TP-Link M7650

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de TP-Link M7650 mifi router ga je in heel Europa online. Je verbindt maximaal 32 apparaten via wifi met de router, waardoor je onderweg, op de camping of op het strand draadloos internet hebt op al je apparaten. De router maakt verbinding met 4G+ netwerken, waardoor een maximale downloadsnelheid van 600 Mbps mogelijk is. Genoeg om op vakantie je favoriete series in 4K te blijven volgen en tegelijkertijd je foto's naar de cloud te sturen. Plaats een geheugenkaart in de router en deel bestanden met iedereen die verbonden is met het wifi netwerk. Je kunt tot 15 uur aaneengesloten internetten met deze mifi router.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Mifi Router Draadloos Wifi – Mifi Router – Werkt met Simkaart – Mifi – 4G Router – 10 Apparaten – 9.9x5.9x1.6 CM

Loading..
Ga naar laagste prjis

Op zoek naar een betrouwbare en snelle 4G Mifi Router die je overal mee naartoe kunt nemen? De Chosen Selective CS 4G Mifi Router voorziet tot 10 personen van een razendsnelle internet verbinding. Gemakkelijk om mee te nemen en een lange batterijduur van 6 – 8 uur. Met onze mifi router op zak zal je nooit meer last hebben van geen of slecht internet. Stabiel en snel internet op iedere plek De Chosen Selective 4G Mifi Router geeft je in heel Europa razendsnelle en veilige internetverbinding. Je kunt een netwerk opzetten en een wachtwoord geven, zodat jij en de mensen die je kent, gebruik kunnen maken van een sterke internetverbinding. Erg handig voor wanneer je op reis gaat, maar ook voor bijvoorbeeld feestjes ideaal. Door het compacte en lichte design is het altijd gemakkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld een tas of broekzak. 10 apparaten Het is mogelijk om met maar liefs 10 apparaten te verbinden op hetzelfde moment. Je familie of vriendengroep zullen zeker blij met je zijn wanneer jullie ergens heen gaan. Ook voor thuis is het zeer handig om al je apparaten te laten verbinden met een sterk, beveiligd wifi netwerk. Voordelen ✅ Snelle klantenservice ✅ Compact ✅ Snel en stabiel internet ✅ Krachtige batterij ✅ Digitaal interface ✅ Voor Android, Apple, MacOS, Windows en voor overige besturingssystemen ✅ Keuze uit 1 of 2 hotspots ✅ Wifi verbinding met 10 apparaten ✅ Klein en elegant ✅ Batterij inbegrepen ✅ NANO en MICRO simkaart adapters inbegrepen 2 Hotspots Met de Mifi router kan je ook meerdere hotspots aanmaken. Hiermee kan je hotspots maken voor verschillende functies, je kan bijvoorbeeld op een feest je gasten laten verbinden op een hotspot en de muziek regelen op de ander. Zo kan je de netwerken gescheiden houden. Specificaties ø Ondersteunt Android, Apple, MacOS, Windows en overige besturingssystemen ø Ondersteunt tot 10 gebruikers tegelijkertijd ø 2100 mAh batterij, 6 – 8 uur levensduur ø Simslot ø SD kaart slot ø Reset knop ø Afmetingen 4G Mifi router 9,9 x 5,9 x 1,6 CM (l x b x h) ø Afmetingen doos 13,5 x 9 x 3 CM (l x b x h) Inhoud verpakking ✅ 4G Mifi router ✅ 2100 mAh batterij ✅ USB kabel ✅ Simkaart pin verwijdertool ✅ NANO en MICRO simkaartadapters ✅ Nederlandstalige handleiding 30 DAGEN 100% GARANTIE Gun jezelf het gemak van onze Chosen Selective 4G Mifi Router en ervaar een sterke en veilige internetverbinding waar en wanneer jij dat wilt!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Huawei B311-221

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Huawei B311-221 is een 4G router waarmee je overal een internetverbinding opzet. Ook als er geen vaste lijn beschikbaar is, zoals in een vakantiehuis of op een tijdelijke locatie van je bedrijf. De maximale downloadsnelheid is 150 Mbps, waardoor je de verbinding gebruikt voor surfen, mailen of af en toe videobellen. Je verbindt 32 apparaten tegelijk met deze router. Daarnaast sluit je 1 bedraad apparaat aan. Is de 4G-ontvangst onvoldoende? Dan sluit je een externe antenne aan op je router.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Huawei R219H Mifi 4g LTE router een draadloos 4g netwerk 150mpbs, wifi 300mbps, 16 verbindingen HOTSPOT max Simlockvrij

Loading..
Ga naar laagste prjis

Huawei R219H is Vodafone branded maar Simlockvrij geschikt voor gebruik in combinatie met iedere simkaart provider WERELDWIJD! Bekijk quick start video in de afbeeldingen balk!, video quickstart is in het Nederlands! Google de prestatie reviews van deze supersnelle HOTSPOT! Heeft exact dezelfde specificaties als de veel duurdere Huawei e5377 voor een fractie van de prijs het enige verschil is dat de R219H geen lcd status scherm heeft. Met de Huawei R219H 4G LTE cat 4 mobiele wireless router kan men max 16 Wi-Fi-apparaten verbinding laten maken met het internet. De snelheden die gehaald kunnen worden zijn indrukwekkend en variëren van 150 Mbps download en 50 Mbps upload snelheid op het LTE-FDD netwerk. Op het 3G netwerk kunnen downloadsnelheden tot wel 43,2 MBps gehaald worden. Wifi snelheden tot 300mbps ➤De Huawei R219H 4G LTE mobiele hotspot ondersteunt gelijktijdig tot maximaal 16 gebruikers. ➤Dit betekent dat je met de R219H 150 Mbps MiFi router samen met nog 9 andere vrienden kunt genieten van snel internet. ➤ De Huawei R219H 150 Mbps mifi ondersteunt alle WiFi apparaten zoals de Apple iPad, iPod, iPhone, Samsung Galaxy en nog veel meer. ➤De Huawei R219H ondersteunt de volgende frequenties * 4g lte fdd800/900/1800/2100/2600MHz * 3g umts/wcdma 900/2100mhz * 2g gprs/gsm 850/900/1800/1900mhz maar werkt ook op het oude 2G GSM netwerk frequenties 850/900/1800/1900 MHz. De Huawei R219H wordt geleverd in een witte of zwarte kunststof behuizing en is zeer compact. Signaalsterkte, accustatus, Wi-Fi mode worden dmv leds weergegeven. De Huawei R219H wordt geleverd met een verwisselbare 1500 mAh batterij met een gebruiksduur van 5 tot 6 uur en een standby tijd van 250-300 uur. Een USB lader is optioneel. De Huawei R219H 4G LTE mobiele hotspot gebruikt de 802.11b/g/n WiFi “connection standard” die op dit moment tot een van de snelste behoort. De Huawei R219H 4G LTE Mifi router biedt als extra, naast Wifi op 2,4 GHz, Wi-Fi in het 5 GHz bereik en een beschikt over een “Repeater” functie. Met de Huawei R219H Mobiele hotspot kan men ook inloggen op bestaande wifi netwerken, waardoor de R219H functioneert als een “repeater”. De Huawei R219H Mifi kan schakelen tussen beschikbare wifi netwerken en mobiele (3G/4G) netwerken ook wel “wifi-offloading” genoemd. Web Management Console: De Huawei R219H 4G LTE Router is te beheren via een overzichtelijke gebruiksvriendelijke web interface. De taal van de interface, waaronder Nederlands, is instelbaar.Je kunt de router ook instelling via de Huawei Hilink App. Deze is verkrijgbaar in de I-Tunes en Google play Store. In gebruik name: Bekijk quick start video in de afbeeldingen balk!, video quickstart is in het Nederlands! De Huawei R219H 4G LTE MiFi router wordt geleverd in een verzegelde doos. Na ontvangst opent men het apparaat, stopt men de SIM-kaart in de daarvoor bestemde houder. De R219H 4G LTE mobiele hotspot kan men opladen via de bijgeleverde USB kabel. De Huawei R219H 4G cat 4 LTE persoonlijke hotspot kan men configureren met een computer voorzien van WiFi of via de geheel vernieuwde Huawei Mobile Wifi App. Nadat de 4G LTE Mobiele WiFi router is ingesteld kan deze, binnen 5 seconden, worden opgestart voor gebruik en heeft men de beschikking over een krachtig mobiel netwerk.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Wifi Buddy

Loading..
Ga naar laagste prjis

Wifi Buddy maakt overal een eigen wifi netwerk! Voor iedereen die overal online wil gaan en trage wifi verbindingen zat is. Ideaal op reis, vakantie, camping, strand, boot en op elke andere plek waar geen internet is! Ben jij die trage, onveilige wifi netwerken zat? Of heb je geen wifi op de plek waar jij online wilt? Logisch! Je wilt natuurlijk overal online kunnen als je ergens bent. Geen of slechte Wifi zorgt voor veel gedoe, irritaties en tijd die je beter in andere dingen had kunnen stoppen! Met Wifi Buddy heb je altijd en overal je eigen snelle wifi netwerk bij je, zodat je werkelijk overal online kunt! Doordat Wifi buddy in je broekzak past heb je overal waar je gaat een goed internet signaal en hoef je niet meer te zoeken naar goed internet. Wifi buddy is ontzettend handig op vakantie en op plekken waar je geen of slecht internet hebt. Overal mee naar toe te nemen Wifi buddy is volledig draadloos en kun je daardoor overal mee naartoe nemen. Wifi buddy is van klein formaat en kun je zo in je tas of broekzak stoppen. Opladen kan eenvoudig met een USB kabel. Eenvoudig te installeren en te gebruiken Het enige wat je hoeft te doen is een SIM kaart in Wifi buddy te plaatsen. Wifi buddy maakt een wifi signaal waar je op kunt inloggen en je bent ready to go. Een SIM kaart met internet heb je voor enkele euro’s (SIM only). Wij zelf verkopen ook een prepaid SIM kaart! Verbind tot wel 10 apparaten Naast je eigen telefoon, laptop, tablet kun je ook andere verbinding laten maken met Wifi Buddy. Je kunt tot 10 apparaten verbinden. Zo kun je iedereen in de omgeving voorzien van goed wifi signaal. Werkt echt overal! Bovenop de berg, op de camping of midden in de natuur. Wifi buddy zorgt voor een goede wifi verbinding. Wifi buddy is ideaal voor in het Buitenland, op de camping, strand, boot, vakantiehuis of elke andere plek waar geen wifi is! Snel en stabiel internet Wifi buddy ondersteund alle snelle 4G en 3G internet verbindingen. Ook is er een bereik tot wel 20 meter. HD video’s streamen onderweg is dus geen probleem. Media delen & opladen Wifi buddy is eenvoudig op te laden met de USB aansluiting. Via de 3 lampjes zie je het netwerksignaal, accustatus en aan status. Je kunt Wifi Buddy natuurlijk ook gewoon aan de lader laten op een vaste locatie. Hoe te gebruiken? Wifi Buddy is gemakkelijk in gebruik en bevat géén ingewikkelde specificaties die het installeren en gebruiken lastig maakt. De doos bevat een uitgebreid instructieboekje. - Plaats een SIM kaart in Wifi buddy - Wifi buddy maakt een Wifi netwerk - Log in op het Wifi netwerk - Ga overal online! Voordelen Wifi Buddy : - Op elke locatie je eigen snelle wifi verbinding - Makkelijk door iedereen te installeren - Goede snelheid, geen lange laadtijden - Met ingebouwde accu (gemiddeld 6 accuduur) - Plug en play Beter dan (telefoon) hotspots Een telefoon hotspot zorgt voor een trage verbinding en een lege batterij. Als je een Wifi Buddy gebruikt heb je beter bereik en sneller internet. Je batterij is niet meer zo snel leeg en je hoef je bij Wifi Buddy geen SIM kaarten of accounts meer te verwisselen. Wifi Buddy is ideaal wanneer je lekker online wilt op locatie, maar geen zin hebt in het trage, onveilige netwerken en een lege telefoon! Werkt het echt? Wifi Buddy heeft al meer dan 4.000 Nederlanders geholpen aan een goede wifi verbinding op locatie. We hebben dan ook een aantal goede reviews van onze tevreden klanten. Ben jij de volgende die we mogen helpen? Maar liefst 98,6% van onze klanten raadt de Wifi Buddy™ aan, en dit ondersteunen wij met een risicovrij 14-dagen garantie. * LET OP : Wifi Buddy werkt overal ter wereld, behalve in USA.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Netgear Nighthawk M1

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Netgear Nighthawk M1 is een simultaneous dual band wifi hotspot waarmee je in heel Europa waar dan ook online gaat. Met een maximale downloadsnelheid van 1Gbps is de hotspot geschikt voor zware netwerktaken. Zo stream je onderweg HD video's, speel je online multiplayer games en werk je met een stabiele internetverbinding op afstand. Op het ingebouwde scherm bekijk je gebruikte data, je huidige upload-en downloadsnelheid en resterende batterijduur. Je verbindt meerdere smartphones, laptops en handhelds via de 2,4 Ghz band of de 5 Ghz band. Zo blijf je samen met vrienden en familie op reis met het internet verbonden. Sluit een sd kaart, usb stick of externe harde schijf aan en je streamt direct video's naar alle verbonden apparaten.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Membeli 4g MiFi Router

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Membeli MiFi is een router van broekzakformaat waarmee je eenvoudig en binnen een paar minuten een wifi-hotspot kunt opzetten voor tot wel 5 apparaten tegelijkertijd. De router ondersteunt een 4G LTE netwerk waardoor je er downloadsnelheden tot 150 Mbps mee kunt behalen. Plaats simpelweg een 4G-simkaart in de mifi router en creëer je eigen betrouwbare hotspot. De router is snel genoeg om (U)HD films of series naadsloos mee te streamen, bestanden razendsnel te downloaden of te videochatten zonder onderbreking. Waarom andere voor de Membeli 4g router kiezen: Overal een snelle en stabiele verbinding - Met de 150mbps verbinding kijk je zonder problemen je favoriete series en films. Geniet van goede wifi terwijl je onderweg bent of lekker in de tuin zit. Altijd internet - Met de 20 uur accuduur hebben al je apparaten heel de dag internet. Werkt met elke provider - Koop een simkaart (niet meegeleverd) met internet en stop deze in de router! Goedkoop internet wereldwijd - Koop een locale simkaart en plaats deze in de router voor goedkoop internet in (bijna) ieder land). Handig reisformaat - Past in je broekzak! Ingebouwde Powerbank - Laad 2x je telefoon op met de ingebouwde powerbank. Overal waar bereik is, heb jij vooraan wifi! Deze router gebruikt mobiele data van een simkaart om een sterk wifi signaal naar meerdere aparaten uit te zenden. Heb je slecht wifi signaal in of rondom je huis, of valt je netwerk weg als je onderweg bent? Dan is deze router de perfecte oplossing! De router creeërt een nieuwe internetverbinding die stabiel en snel is! Bestel nu de mobiele router van Membeli en heb nooit meer last van slechte wifi!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van mifi routers. Er zijn namelijk 44 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en ga je straks de beste