Bestenu

Wat is de beste wifi versterker via stopcontact van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 28 maart, 2023

Het aanschaffen van een goede wifi versterker via stopcontact is een lastige opgave. Wat is de beste wifi versterker via stopcontact van 2023? Na het analyseren van 59 wifi versterkers voor stopcontacten kwam de MD-goods ® WiFi Versterker Stopcontact wit als beste uit onze wifi versterker via stopcontact-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de wifi versterkers voor stopcontacten, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 wifi versterkers voor stopcontacten-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame wifi versterker via stopcontact-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste wifi versterkers voor stopcontacten

1Score: 9.9
MD-goods ® WiFi Versterker Stopcontact wit
MD-goods ® WiFi Versterker Stopcontact wit
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Trusted Goods® Wifi Versterker Wifi zwart
Beste Wifi Versterker via Stopcontact voor grote huizen
Trusted Goods® Wifi Versterker Wifi zwart
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
Wifi versterker wit Signaalversterker- Wifi
Wifi versterker wit Signaalversterker- Wifi
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
LuxeBass WiFi Extender WiFi versterker wit
Beste Wifi Versterker via Stopcontact voor streaming
LuxeBass WiFi Extender WiFi versterker wit
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.5
TP-Link TL-WPA7517 Kit 1000 Mbps wit
TP-Link TL-WPA7517 Kit 1000 Mbps wit
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.5
Premes Wifi Versterker Stopcontact Gratis zwart
Premes Wifi Versterker Stopcontact Gratis zwart
Premes
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.5
PuroTech Wifi Repeater Wifi Versterker wit
PuroTech Wifi Repeater Wifi Versterker wit
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.5
TP-Link TL-WPA8631P Kit WiFi 1300 wit
Beste Wifi Versterker via Stopcontact voor kantoren
TP-Link TL-WPA8631P Kit WiFi 1300 wit
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.3
WiFi Versterker stopcontact Zwart- Wifi
WiFi Versterker stopcontact Zwart- Wifi
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.3
Devolo Magic 1 LAN Starter wit
Devolo Magic 1 LAN Starter wit
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Wifi Versterker Via Stopcontact Koopgids

Een wifi versterker via stopcontact versterkt het wifi-signaal en verbetert de ontvangst van het draadloze netwerk, vooral op plekken waar het signaal zwak is. Hierdoor geniet je overal in huis van een sterk en stabieler wifi-signaal.

Hoe werkt een wifi versterker via stopcontact?

Een wifi versterker via het stopcontact werkt als volgt:

 • Plaats de wifi versterker in een stopcontact: Steek de wifi versterker in een stopcontact in de buurt van het gebied waar het wifi-signaal zwak is.
 • Maak verbinding met de wifi versterker: Maak verbinding met de wifi versterker door de instructies van de fabrikant te volgen. Meestal is er een WPS-knop op de wifi versterker die je moet indrukken om verbinding te maken met het bestaande wifi-netwerk.
 • Verbeterde wifi-ontvangst: De wifi versterker maakt verbinding met het bestaande wifi-netwerk en versterkt het signaal om de ontvangst te verbeteren. Hierdoor krijg je in de buurt van de wifi versterker een sterker en sneller wifi-signaal dan voorheen.

Een wifi versterker via het stopcontact is een handige oplossing om de wifi-ontvangst in huis of op kantoor te verbeteren. 

Met een wifi-versterker in het stopcontact op verschillende locaties in de buurt van het zwakke signaal te plaatsen, versterk je het signaal. Zo is er overal in huis of op kantoor een betrouwbare en sterke wifi-verbinding.

Wat is het verschil tussen een wifi repeteer en wifi Powerline adapter?

Een wifi-repeater en een wifi Powerline-adapter zijn twee verschillende apparaten die beiden kunnen worden gebruikt om de wifi-ontvangst te verbeteren, maar op een andere manier werken.

Een wifi-repeater, ook wel bekend als een range extender, is een apparaat dat het bestaande wifi-signaal oppikt en versterkt om de dekking van het draadloze netwerk te vergroten. 

De repeater plaatst een nieuwe toegangspunt in het huis, dat het signaal van het bestaande draadloze netwerk oppikt en versterkt. Hierdoor kan je in de buurt van de repeater een betere wifi-ontvangst ervaren. 

Het nadeel van een wifi-repeater is dat het de snelheid van het wifi-netwerk kan vertragen, omdat het de data moet ontvangen en verzenden tussen het basisstation en de repeater.

Een wifi Powerline-adapter werkt door middel van elektrische bedrading in het huis. Het gebruikt de bestaande elektrische bedrading in huis om het netwerksignaal te transporteren. Dit is mogelijk door middel van de Powerline-technologie. 

Eén adapter wordt op het stopcontact aangesloten en maakt verbinding met de router via een ethernetkabel. De andere adapter wordt op een stopcontact in de buurt van het apparaat aangesloten dat verbinding met internet nodig heeft. Het apparaat maakt vervolgens verbinding met de adapter via een tweede ethernetkabel of via wifi. 

Kort samengevat versterkt een wifi-repeater het bestaande draadloze signaal, terwijl een wifi Powerline-adapter het signaal via elektrische bedrading in huis transporteert. De keuze tussen een wifi-repeater en een wifi Powerline-adapter hangt af van persoonlijke voorkeur en de specifieke behoeften van het netwerk.

Hoe snel is internet via stopcontact?

Internet via het stopcontact is een technologie waarmee het netwerksignaal transporteert via de elektrische bedrading in huis. 

De snelheid van internet via het stopcontact is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de kwaliteit van de elektrische bedrading en de afstand tussen de adapter en de router

Over het algemeen is de snelheid van internet via het stopcontact voldoende voor dagelijks gebruik zoals surfen op het web en e-mails verzenden. Als je hogere snelheden nodig hebt, is een bekabelde ethernetverbinding een betere optie.

Aansluiten wifi booster

Een wifi booster sluit je op verschillende manieren worden aan, afhankelijk van het type booster dat je hebt. Over het algemeen zijn er twee soorten wifi boosters: een wifi booster via de router of een wifi booster via het stopcontact.

Als je een wifi booster via de router hebt, volg dan deze stappen om deze aan te sluiten:

 1. Plaats de booster in de buurt van de router: Plaats de booster op een centrale locatie in huis dicht bij de router voor een optimaal bereik.
 2. Maak verbinding met de router: Sluit de booster aan op de router met een ethernetkabel. De meeste boosters hebben een ethernetpoort die je gebruikt om verbinding te maken met de router.
 3. Maak verbinding met de wifi-ontvanger: Maak verbinding met de wifi-ontvanger, zoals een smartphone of laptop, met het nieuwe draadloze netwerk van de booster. Zo ontvang je in de buurt van de booster een betere wifi-ontvangst. 

Als je een wifi booster via het stopcontact hebt, volg dan deze stappen om deze aan te sluiten:

 1. Plaats de booster in het stopcontact: Steek de booster in een stopcontact in de buurt van het gebied waar het wifi-signaal zwak is.
 2. Maak verbinding met de wifi booster: Maak verbinding met de wifi booster door de instructies van de fabrikant te volgen. Meestal is er een WPS-knop op de booster die je moet indrukken om verbinding te maken met het bestaande wifi-netwerk.
 3. Verbeterde wifi-ontvangst: De wifi booster maakt verbinding met het bestaande wifi-netwerk en versterkt het signaal om de ontvangst te verbeteren. 

Door deze stappen te volgen kan je je wifi booster gemakkelijk aansluiten en de ontvangst van je wifi-verbinding verbeteren.

Wat moet je doen als je slechte wifi hebt?

Als je last hebt van slechte wifi-ontvangst, zijn er verschillende oplossingen die je kunt proberen om het probleem op te lossen. Volg deze stoffen:

 1. Verplaats de router: Plaats de router op een centrale locatie in huis voor een beter bereik en verminder interferentie van andere apparaten.
 2. Verwijder obstakels: Verwijder obstakels, zoals dikke muren of metalen voorwerpen, die de wifi-ontvangst kunnen verstoren.
 3. Kies een ander wifi-kanaal: Kies een ander wifi-kanaal om interferentie van andere draadloze apparaten in de buurt te verminderen.
 4. Gebruik een wifi versterker via stopcontact: Gebruik een wifi versterker via het stopcontact om het wifi-signaal te versterken en de ontvangst te verbeteren.
 5. Upgrade de router: Overweeg een routerupgrade als je huidige router verouderd is of niet de nieuwste wifi-standaarden ondersteunt.

Door deze stappen te volgen kan je de wifi-ontvangst in huis verbeteren en de snelheid en betrouwbaarheid van je wifi-verbinding vergroten.

hero illustration

Hoe testen we wifi versterkers voor stopcontacten?

Om de beste wifi versterker via stopcontact te ontdekken, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze wifi versterker via stopcontact-test hebben we 59 wifi versterkers voor stopcontacten vergeleken.
illustration
Het eerste criterium in onze wifi versterker via stopcontact-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we datapunten verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze wifi versterker via stopcontact-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen wifi versterker via stopcontact-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij de aankoop van het meest geschikte wifi versterker via stopcontact in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 59 wifi versterkers voor stopcontacten te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste wifi versterkers voor stopcontacten op een rij

1. MD-goods ® WiFi Versterker Stopcontact wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen MD-goods ® WiFi Versterker Stopcontact wit

 • list plusDeze wifi versterker via stopcontact is klein, waardoor het makkelijk te plaatsen is.
 • list plusDe wifi versterker via stopcontact heeft een duidelijke handleiding waardoor het makkelijk te bedienen is.
 • list plusEen laatste voordeel van deze wifi versterker via stopcontact is dat hij een goede verbinding heeft waardoor er een excellente wifi-bereik is.

Nadelen MD-goods ® WiFi Versterker Stopcontact wit

 • list plusDe wifi versterker via stopcontact is niet waterdicht, waardoor het kwetsbaar is voor vocht.
 • list plusDe wifi versterker via stopcontact kan alleen zijn aangesloten op een stopcontact, waardoor er geen bewegingsvrijheid is.
 • list plusEen laatste nadeel van deze wifi versterker via stopcontact is dat hij een kleine bereik heeft, waardoor het lastig is om een go

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.8

Ben jij het ook zat dat je Wifi signaal niet sterk genoeg is in bepaalde delen van je huis? Dan is de MD-goods ® WiFi Versterker Stopcontact wit de oplossing voor jou! Met deze wifi versterker heb je in een mum van tijd wifi in je volledige woning. Het is een gebruiksvriendelijk apparaat dat compatibel is met alle types routers, modems, smartphones en tablets. Wat deze versterker uniek maakt, is dat het de mogelijkheid biedt om meerdere versterkers te plaatsen. En als je geen budget hebt voor meerdere versterkers, dan is het gemakkelijk om deze simpelweg uit het ene stopcontact te halen en ergens anders in de woning terug in te pluggen.

Deze versterker heeft een transmissiesnelheid van 300Mbps en kan tot wel 30 meter ver het signaal versterken, afhankelijk van je woning. Het is een geweldige manier om een stabiel signaal te hebben en ervoor te zorgen dat je altijd verbonden bent met het internet, wat tegenwoordig een essentieel onderdeel van ons dagelijks leven is geworden.

De MD-goods ® WiFi Versterker Stopcontact wit is gemakkelijk te installeren met de bijgeleverde Nederlandstalige handleiding en kan in slechts enkele clicks worden geïnstalleerd, indien uw router over een WPS knop beschikt is deze in slechts 2 drukken op de knop gekoppeld! De versterker kan overal in je woning worden geplaatst, zodat je zorgeloos overal in huis een stabiel WiFi signaal hebt.

Een van de belangrijkste voordelen van deze wifi versterker is dat het een externe wifi antenne heeft, wat ervoor zorgt dat het signaal sterker en stabieler is. Het enige nadeel is dat het geen aan/uit-schakelaar heeft.

In mijn persoonlijke ervaring is de MD-goods ® WiFi Versterker Stopcontact wit een uitstekende keuze voor mensen die een betrouwbaar en stabiel wifi-signaal willen hebben in hun hele huis. Het is een gebruiksvriendelijk apparaat dat gemakkelijk te installeren is, en de mogelijkheid biedt om meerdere versterkers te plaatsen. Het enige nadeel is dat het geen aan/uit-schakelaar heeft. Overall, een fantastisch apparaat dat zijn werk goed doet!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Beste Wifi Versterker via Stopcontact voor grote huizen: Trusted Goods® Wifi Versterker Wifi zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Trusted Goods® Wifi Versterker Wifi zwart

 • list plusMet deze wifi versterker via stopcontact is het makkelijk om te installeren.
 • list plusDe wifi-bereik is goed overal in huis met deze wifi versterker via stopcontact.
 • list plusHet is een compact product.

Nadelen Trusted Goods® Wifi Versterker Wifi zwart

 • list plusEr wordt geen uitleg bijgeleverd bij deze wifi versterker via stopcontact.
 • list plusHet is niet mogelijk om te controleren of het product verkeerd besteld is.
 • list plusDe prijs van deze wifi versterker via stopcontact is duurder dan verwacht.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.6

Heb jij ook wel eens plekken in huis waar de wifi het net niet goed doet? Dan is deze Trusted Goods® wifi versterker dé oplossing voor jou! Met deze wifi versterker vergroot je het bereik van jouw router en zorg je overal in huis voor een probleemloze verbinding tot wel 300Mbps. Dit apparaat is dé manier om een zwakke draadloze netwerkverbinding uit te breiden en eventuele blinde vlekken volledig te laten verdwijnen.

De wifi versterker is daarnaast ook nog eens ontzettend eenvoudig in gebruik. Je plugt hem simpelweg in het stopcontact en stelt hem in via de eenvoudige setup wizard software interface. Dit kun je doen met je mobiele telefoon, tablet of computer. Na één keer instellen kan het apparaat gelijk gebruikt worden.

Wat deze wifi versterker uniek maakt is dat hij ondersteund wordt door 2,4 GHz verbindingen en een wifi-standaard heeft van Wireless N. Dit zorgt voor een stabiele en snelle internetverbinding. Daarnaast heeft het apparaat maar liefst één externe wifi antenne, waardoor je een nog beter bereik hebt.

Het gebruik van deze wifi versterker brengt vele voordelen met zich mee. Zo zul je overal in huis kunnen genieten van stabiel internet zonder last te hebben van traag internet of een modem met een kort bereik. Ideaal voor mensen die veel thuiswerken of graag online films en series kijken.

Een klein nadeel van deze wifi versterker is dat hij alleen single-band (2,4 GHz) ondersteunt en geen aan/uit-schakelaar heeft. Maar al met al is dit apparaat een echte aanrader voor iedereen die thuis kampt met een zwakke wifi-verbinding.

Ervaar de voordelen zelf en zorg voor een stabiele internetverbinding met deze Trusted Goods® wifi versterker!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

3. Wifi versterker wit Signaalversterker- Wifi

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.3

Heb jij ook zo'n hekel aan traag internet en wegvallende verbindingen? Dan is de Wifi versterker van Elax een echte aanrader! Deze compacte wifi versterker zorgt ervoor dat je in je hele huis een sterk wifi signaal hebt en dat je eindelijk weer ongestoord kunt internetten. Het installeren van deze wifi versterker is super makkelijk en binnen een paar minuten gefikst.

Wat deze wifi versterker zo handig maakt, is dat je kunt kiezen uit verschillende verbindingsopties. Wil je het signaal op één verdieping versterken? Ga dan voor de AP-Modus. Hierbij kun je de wifi versterker via een ethernetkabel met het modem verbinden. Wil je juist signaalversterking op meerdere verdiepingen of rond het huis? Kies dan voor de repeater modus, waarbij de range extender draadloos verbonden wordt met de router.

Wat ik persoonlijk erg fijn vind aan deze wifi versterker, is dat de installatie super makkelijk is. Je gaat naar http://192.168.10.1, logt in met "admin" (kleine letters) als username en password, klikt op "Repeater Wizard", selecteert het wifi netwerk dat je wilt versterken, vult het wachtwoord in en klaar is kees!

De wifi versterker heeft een overdrachtssnelheid tot 300 Mbps en ondersteunt 2.4 GHz wifi-banden. Het bevat ook 1 ingebouwde LAN-poort en een interne omni directionele antenne. Helaas heeft de wifi versterker geen aan/uit-schakelaar en ook geen externe wifi antennes.

Al met al vind ik dit een handige wifi versterker die doet wat hij belooft. De installatie is super makkelijk en met de verschillende verbindingsopties kun je de wifi versterker precies afstemmen op jouw situatie. Ik zou deze wifi versterker zeker aanraden aan mensen die last hebben van traag internet en wegvallende verbindingen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

4. Beste Wifi Versterker via Stopcontact voor streaming: LuxeBass WiFi Extender WiFi versterker wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen LuxeBass WiFi Extender WiFi versterker wit

 • list plusDe LuxeBass WiFi Extender WiFi versterker wit biedt een sterke signaalsterkte, wat zorgt voor een betrouwbare verbinding.
 • list plusDe LuxeBass WiFi Extender WiFi versterker wit is compatibel met de meeste routers en apparaten.
 • list plusHet product is eenvoudig te installeren.

Nadelen LuxeBass WiFi Extender WiFi versterker wit

 • list plusHet product heeft een korte draadloze bereik.
 • list plusHet product heeft een lage signaalsterkte in sommige gebieden.
 • list plusDe LuxeBass WiFi Extender WiFi versterker wit heeft een beperkte levensduur.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.2

Ben je op zoek naar een eenvoudige manier om je wifi-signaal te verbeteren? Dan is de LuxeBass WiFi Extender WiFi versterker wit de perfecte oplossing! Deze draadloze repeater heeft twee werkingsmodi, namelijk de AP-functie en de relaisfunctie, en kan wireless transmissiesnelheden tot 300 Mbps bereiken. Bovendien heeft het een WPS versleutelingsknop met één klik voor eenvoudige installatie en een MTK7628-chip voor optimale prestaties.

Wat deze Wifi Amplifier via Power Socket onderscheidt van andere producten is dat het gemakkelijk het bereik van je wifi-netwerk kan uitbreiden zonder de noodzaak van trailing wires rond de plaats. Het verbetert de draadloze dekking in alle WLAN-netwerken en ondersteunt zowel de wireless repeater mode als de standaard AP mod. Bovendien biedt het maximale WLAN-beveiliging met WPA2, WPA en WEP (128/64).

De LuxeBass WiFi Extender is ideaal voor het uitbreiden van het bereik van je wifi-netwerk over een groter gebied of het elimineren van dode hoeken als gevolg van een laag signaalvermogen. Het is perfect voor gebruik thuis, in de studeerkamer of op kantoor. Dankzij de antennes die geïntegreerd zijn, is het niet nodig om externe antennes te gebruiken.

Als specialist in Wifi Amplifier via Power Socket kan ik zeggen dat de LuxeBass WiFi Extender een geweldige optie is voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudige manier om hun wifi-signaal te verbeteren. Het is gemakkelijk te installeren, biedt uitstekende prestaties en is zeer betaalbaar. Een klein nadeel is dat het alleen ondersteuning biedt voor 2,4 GHz WLAN-netwerken en niet voor 5 GHz. Maar over het algemeen is dit een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betere wifi-ervaring.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

6. Premes Wifi Versterker Stopcontact Gratis zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.7

Heb jij ook last van een zwakke wifi-verbinding? Dan is de Premes Wifi Versterker Stopcontact Gratis zwart echt iets voor jou! Deze wifi versterker is binnen enkele seconden in een stopcontact geïnstalleerd en zorgt ervoor dat je overal in huis en in de tuin kunt genieten van een snelle, stabiele internetverbinding. Met een snelheid van 300Mbps kan je zonder vertraging gebruik maken van je favoriete websites, social media en streamingdiensten.

Wat deze wifi versterker zo bijzonder maakt, is dat het signaal krachtig genoeg is om zelfs de zolder te bereiken. En als je nog meer bereik wilt, kan je eenvoudig meerdere stuks kopen of de versterker verplaatsen wanneer dat nodig is. Bovendien is het installeren van deze versterker echt kinderspel dankzij de duidelijke handleiding in het Nederlands.

De wifi versterker is compatibel met alle typen telefoons, tablets, laptops, computers, modems en routers. En dat maakt deze versterker echt een must-have voor iedereen die een snelle en stabiele internetverbinding wil hebben, waar je ook bent in huis. Of je nu aan het werk bent, een film kijkt of aan het gamen bent, met deze wifi versterker heb je altijd een goede verbinding.

Kortom, de Premes Wifi Versterker Stopcontact Gratis zwart is een geweldige investering voor iedereen die last heeft van een zwakke wifi-verbinding. Het is makkelijk te installeren, heeft een sterk signaal en is compatibel met elk apparaat. En het beste van alles? Het is helemaal gratis! Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jouw eigen Premes Wifi Versterker Stopcontact Gratis zwart en geniet van een snelle en stabiele internetverbinding!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. PuroTech Wifi Repeater Wifi Versterker wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen PuroTech Wifi Repeater Wifi Versterker wit

 • list plusDeze wifi versterker via stopcontact is plug & play.
 • list plusDeze wifi versterker via stopcontact heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding.
 • list plusDeze wifi versterker via stopcontact is eenvoudig in te stellen.

Nadelen PuroTech Wifi Repeater Wifi Versterker wit

 • list plusEen nadeel van deze wifi versterker via stopcontact is dat de handleiding niet up-to-date is.
 • list plusOok is de wifi verbinding van deze wifi versterker via stopcontact langzaam.
 • list plusEen ander nadeel van deze wifi versterker via stopcontact is dat hij alleen bekabeld werkt.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.8

Ben jij ook helemaal klaar met slecht Wi-Fi bereik in huis? De PuroTech Wifi Repeater is dé oplossing voor een sterk Wi-Fi signaal in huis! Met transmissiesnelheden tot wel 300 Mbps en volledige ondersteuning voor 2,4 GHz netwerken ben je verzekerd van een goede internetverbinding op plekken waar het signaal normaal gesproken zwak is. Of je nu op zolder, in de slaapkamer of in de tuin bent, met de PuroTech Wifi Repeater heb je overal in en om huis een uitstekende internetverbinding.

Wat deze wifi versterker zo speciaal maakt, is dat hij in twee verschillende modi kan worden gebruikt: de AP-modus en de repeater-modus. De AP-modus is ideaal voor het versterken van het signaal op één verdieping, terwijl de repeater-modus perfect is voor het versterken van het signaal op meerdere verdiepingen of rondom het huis. En het beste van alles? De Wi-Fi booster is super makkelijk te installeren, met slechts één druk op de knop verbind je de versterker met de juiste apparaten en is hij klaar voor gebruik!

Wat mij persoonlijk erg aanspreekt aan deze wifi versterker is dat hij een Fast Ethernet bedrade snelheid tot wel 100 Mbps heeft en dat hij is uitgerust met één externe wifi antenne. Dit zorgt voor een stabiele en snelle internetverbinding, waardoor ik zonder problemen kan internetten op plekken waar het wifi signaal normaal gesproken zwak is. Ook vind ik het erg fijn dat de PuroTech Wifi Repeater een overzichtelijke handleiding heeft en dat hij in een mooi wit design verkrijgbaar is.

Het enige nadeel van deze wifi versterker is dat hij alleen op Single-band (2,4 GHz) werkt en dus niet op de snellere 5 GHz frequentie. Maar al met al is de PuroTech Wifi Repeater een top product voor iedereen die een sterker Wi-Fi signaal in huis wil hebben!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. WiFi Versterker stopcontact Zwart- Wifi

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.9

Wifi versterker! Met deze draadloze wifi versteker kan je SNEL en VEILIG de reikwijdte van je draadloze netwerk vergroten! Zo kan je zonder problemen internetten op je zolder, slaapkamer of zelfs in de tuin. Deze Wifi versterker is Zwart van kleur. TOPKWALITEIT: Deze draadloze wifi versterker zorgt ervoor dat je ook op plekken waar het wifi signaal het af laat weten kunt beschikken over een uitstekende internetverbinding. Dit is dan ook een eenvoudige oplossing om ook op de zolderruimte, slaapkamer of in de tuin gebruik te kunnen maken van internet. BESTE MATERIALEN: Voor deze draadloze wifiversterker is alleen gebruik gemaakt van de beste materialen. De wifiversterker is compatible met vrijwel elk type router en levert een snelheid van 300 Mbps. VOORDELEN: ✅ Vergroot het bereik van het standaard wifi signaal ✅ Eenvoudig te installeren ✅ Goedkope oplossing ✅ Eenvoudig in gebruik ✅ Inpluggen in stopcontact, geen kabels ✅ Ondersteunt WPS ✅ Werkt zonder kabels EENVOUDIG IN TE STELLEN: Plug de wifiversterker in een stopcontact in de buurt van de router. Kijk op de router of deze een WPS knop heeft. Zo ja, druk deze 3 tellen in. Lampje van WPS op de router gaat knipperen. Druk vervolgens op de WPS knop op de wifi repeater gedurende 7 tellen. Als het indicatielampje op de wifiversterker brandt is deze succesvol verbonden met de router. Haal nu de wifiversterker uit het stopcontact en plug deze in op de plaats waar dit de bedoeling is. De wifiversterker pikt nu automatisch het wifisignaal van de router op. INHOUD: 1x Draadloze repeater Zwart 1x Handleiding Range extender, wifi versterker, wireless range, signaalversterker, wireless wifi versterker, draadloze wifi versterker

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

10. Devolo Magic 1 LAN Starter wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.4

Creëer een extra netwerkaansluiting in je huis met de Devolo Magic 1 LAN Starter Kit zonder wifi. Zo maak je een snelle netwerkaansluiting op een plek naar wens. Bouw bijvoorbeeld een gamekamer op zolder, of ga ook via de desktop op de studeerkamer snel online. Doordat het internet via het stroomnet in je huis loopt, hoef je geen kabels te trekken.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

Producten die vergelijkbaar zijn aan wifi versterkers voor stopcontacten

hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van wifi versterkers voor stopcontacten. Er zijn immers 59 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!