Hoe komt deze geweldige Draadloze Wifi Versterker reeks tot stand..?

De wereld verandert.. en dus de zoektocht naar de beste Draadloze Wifi Versterker ook!

Vroeger ging je naar een winkel om advies te krijgen over Draadloze Wifi Versterkers, maar tegenwoordig ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Draadloze Wifi Versterkers die op de markt zijn in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke Draadloze Wifi Versterkers het best over de toonbank gaan.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Draadloze Wifi Versterkers stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Producten overeenkomstig aan Draadloze Wifi Versterkers

De beste Draadloze Wifi Versterkers in een handige lijst

Product informatiePlus or Show more

De TP-Link RE200 is een (wireless) range extender voor basis netwerktaken. Met deze wifi versterker vergroot je eenvoudig het dekkingsgebied en de signaalsterkte van een bestaand draadloos netwerk. Zo helpt de range extender "dode zones" te elimineren. De RE200 maakt gebruik van de snelle Wireless AC wifi-standaard waardoor hij gecombineerde draadloze snelheden kan leveren tot 750 Mbps, waarvan 300 op de 2,4 Ghz frequentieband en 450 Mbps op de 5 GHz frequentieband. Let op! Er wordt geen USB-kabel meegeleverd. Ideaal voor woningen met: Basis netwerkgebruik (browsen, streamen...). Meerdere ruimtes Installatie Druk op de WPS toets van je router en binnen 2 minuten op de Range extender toets van de RE200 om eenvoudig met het netwerk te verbinden. Eenmaal verbonden met de bestaande router kun je de RE200 uit het stopcontact halen en ergens anders binnen het draadloze bereik van de bestaande router in een stopcontact steken, zonder dat je de extender opnieuw hoeft te configureren. *Welke band wordt gebruikt bij verbinden m.b.v. de WPS toets is soms arbitrair en afhankelijk van de instellingen van je router. Als je een WPS verbinding met zowel de 2,4 GHz als de 5 GHz band tot stand wilt brengen, moet je naar de webconfiguratie pagina van de RE200 gaan om dit te configureren. Overige kenmerken Hoge-snelheid modus Met de hoge-snelheid techniek gebruikt de RE200 beide WiFi banden om supersnelle verbindingen te creëren - ideaal voor HD video streaming, online gaming en andere bandbreedte-intensieve taken. *In de hoge-snelheid modus biedt de RE200 maximale prestaties, maar alleen verbindingen via één band (2,4 GHz of 5 GHz). Fast ethernetaansluiting Via de Ethernet aansluiting van de RE200 voorzie je bedrade apparaten zoals Blu-ray® spelers, game consoles, DVR's, laptops/PCs of smart TVs van internet. Hou er rekening mee dat een fast ethernetpoort trager is dan een standaard gigabit ethernetpoort.

1. TP-LINK RE200 - Wifi Versterker - 750 Mbps


Product informatiePlus or Show more

Heb je op je slaapkamer of in de keuken een slecht wifi-signaal? Met de TP-Link RE450 vergroot je het draadloze bereik van je router. Steek de repeater in het stopcontact en met 1 druk op de knop vergroot je het bereik van je draadloze netwerk. Wil je liever internet via de kabel? Op de netwerkpoort sluit je eenvoudig een laptop, televisie of printer aan.

2. TP-Link RE450


Product informatiePlus or Show more

De TP-Link TL-WA850RE is een (wireless) range extender waarmee je eenvoudig het dekkingsgebied en de signaalsterkte van een bestaand draadloos netwerk kunt vergroten. Zo helpt de range extender "dode zones" te elimineren. Dankzij de maximale draadloze snelheid van 300 Mbps, een Range Extender toets, de miniatuur afmeting en de wandmontage wordt het uitbreiden van een draadloos netwerk een eenvoudige taak. Bovendien kan de TL-WA850RE via zijn ethernet-aansluiting als draadloze adapter worden gebruikt, om van een bekabeld apparaat een draadloos apparaat te maken. Plus- en minpunten van de TP-Link TL-WA850RE Beschikt over een Fast Ethernetpoort om apparaten bedraad op aan te sluiten. Indicatielampjes die je helpen bij het plaatsen van de range extender Eenvoudige installatie dankzij de WPS-knop De range extender is single-band en kan dus alleen het wifi-signaal van het 2,4 GHz netwerk vergroten Tips van onze specialist De range extender is ideaal i.c.m. een single-band Wireless N router Wanneer je (modem)router niet over een WPS-knop beschikt moet je deze range extender middels de online setup op je desktop of laptop installeren Flexibel inzetbaar Dankzij de miniatuur afmetingen en wandmontage is hij eenvoudig inzetbaar en gemakkelijk te (ver)plaatsen. Bovendien onthoudt de profielfunctie van de TL-WA850RE eerder verbonden draadloze netwerken, zodat het apparaat niet hoeft te worden gereset als de aangesloten router wordt veranderd. Plug & Play Zonder nieuwe kabels te leggen kan de gebruiker binnen het bereik van zijn bestaande draadloze netwerk de draadloos dekking eenvoudig uitbreiden, met een druk op de WPS toets van de router, gevolgd door de Range Extender toets op de TL-WA854RE, of andersom. Door de verbindtoets nogmaals in te drukken, wordt snel een beveiligde verbinding met client-apparaten tot stand gebracht. Slimme indicatielampjes De huidige signaalsterkte die de TL-WA850RE van de bestaande router ontvangt, wordt door 5 indicatielampjes aangegeven. Dit kan helpen om de beste plaats voor de Range Extender te bepalen, zodat de TL-WA850RE het grootst mogelijke bereik en de beste netwerkprestaties kan bereiken. Universele compatibiliteit Deze range extender werkt naadloos samen met alle Wireless N apparaten en is bovendien achterwaarts compatible met alle Wireless A/B/G apparaten.

3. TP-Link WA850RE - wifi versterker - 300 Mbps


Product informatiePlus or Show more

De TP-Link RE650 is een wifi repeater die je draadloos netwerk uitbreidt. Met snelheden van 1733 Mbps op 5 GHz en 800 Mbps op 2.4 GHz is hij geschikt voor e-mailen en googelen, gamen en HD video streamen. De lichtgevende knop op het apparaat geeft met een rode of blauwe kleur aan wat de beste plek is om je repeater te installeren. Bovendien biedt de wifi repeater met 4 externe antennes net een beetje extra dekking. Dankzij de dual-core processor verwerkt de repeater alle signalen snel, waardoor je verbinding zonder haperingen werkt. En met de netwerkpoort sluit je een console, smart tv of desktop pc bedraad aan. Je beheert en stelt de repeater eenvoudig in met je smartphone of tablet via de TP-Link app.

4. TP-Link RE650


Product informatiePlus or Show more

Met de FRITZ! WLAN 3000 wifi repeater verleng je het draadloze internet signaal in huis. Zo creëer je ook een snelle wifi verbinding in de bijkeuken of op de studeerkamer. Doordat deze range extender via een speciale frequentie communiceert met je huidige router, gaat er geen wifi-snelheid verloren. In combinatie met een FRITZ!Box router, zet je zelfs een wifi mesh netwerk op. Daarmee heb je 1 groot draadloos netwerk in je hele huis.

5. AVM FRITZ!Repeater 3000


Product informatiePlus or Show more

Verleng je wifi-netwerk naar 1 of 2 extra kamers met de FRITZ!Repeater 2400 wifi repeater. Deze wireless range extender zorgt ervoor dat je ook snel online gaat in de bijkeuken of op de studeerkamer. Deze wifi repeater heeft een supersnelle verbinding op de 5 GHz band. Zo gaat zelfs videobellen of muziek streamen zonder moeite. Heb je een FRITZ!Box router? Dan koppel je deze repeater met behulp van mesh. Zo zet je een netwerk op met dekking in een groter deel van je huis. De apparaten staan in draadloze verbinding met elkaar. Zo ben je altijd verbonden met het sterkste signaal.

6. FRITZ!Repeater 2400


Product informatiePlus or Show more

Breid het wifi signaal van je router uit naar de bijkeuken of eerste verdieping met de TP-Link RE305 wifi repeater. Dankzij de WPS knop verbind je de repeater met 1 druk op de knop draadloos met je router. Met de access point modus breng je het internet via de netwerkabel op plaatsen waar je het wifi signaal van je router niet kan komen. Het signaallampje helpt je de beste locatie voor de RE305 te vinden.

7. TP-Link RE305


Product informatiePlus or Show more

De AVM FRITZ!WLAN Repeater 310 vergroot op een eenvoudige en veilige manier de reikwijdte van je draadloos netwerk. Draadloze apparaten zoals smartphones en tablets kunnen zo ook op afgelegen plaatsen probleemloos in het thuisnetwerk worden geïntegreerd. Ideaal voor heel basis netwerktaken: Zet een stabiele verbinding en vergroot je bereik om te:. • Streamen • Browsen Let op! • De range extender is single-band en kan dus géén 5GHz netwerk opzetten. • Heeft geen ethernetpoort, bekabeld aansluiten van apparaten is niet mogelijk Eenvoudige installatie met een druk op de knop Plaats de repeater in het stopcontact en wacht tot de LEDs blijven branden Druk op de WPS knop vooraan Druk binnen de 2minuten op de WPS knop van je router Wacht to de LEDs blijven branden Je repeater is nu klaar voor gebruik Tips van onze specialist • Houd er rekening mee dat een repeater standaard de snelheid halveert. Apparaten verbonden met een Range Extender halen dus nooit dezelfde snelheid als op de plekken waar je (modem)router een stabiel signaal heeft. • Plaats de repeater op een plek waar je (modem)router nog een stabiel signaal heeft, anders kan het apparaat geen bereik vergroten. Waarmee moet ik rekening houden bij het plaatsen van deze repeater? 1. Het is belangrijk om de repeater niet te ver van je router te plaatsen. De repeater heeft zelf een stabiel signaal nodig, om het bereik te kunnen vergroten. 2. Andere elektronica kunnen het signaal van de repeater verstoren. Dit kan een negatieve invloed hebben op het bereik en de snelheid. 3. Ook (dikke of betonnen) muren verstoren het signaal. Wil je het signaal dus versterken naar een hoger of lager gelegen verdieping, is de kans op verstoring heel groot. In deze situatie kan een Powerline Adapter kit je beter uit de nood helpen.

8. AVM FRITZ!WLAN 310 - wifi versterker - 300 Mbps


Product informatiePlus or Show more

De Netgear EX3700 boost het bereik van je bestaande netwerk met Wifi snelheden tot 750 Mbps. Deze range extender werkt met de Wireless AC wifi-standaard waarmee hogere snelheden worden gehaald dan met de Wireless N standaard. Deze range extender is speciaal ontworpen zodat deze klein en discreet is gebleven en dus gemakkelijk wegvalt in je interieur. De Netgear EX3700 werkt met elke standaard WiFi Router en kan vanwege de Dual Band functie zowel het 2.4Ghz als 5Ghz netwerk ondersteunt. De hoge snelheden die deze WiFi versterker biedt maken hem ideaal voor HD-video streaming en gaming. Plus- en minpunten van de Netgear EX3700 De range extender is dual-band en kan hierdoor het wifi-signaal gelijktijdig op zowel de 2,4 GHz en 5 GHz wifi-band vergroten Apparaten kunnen bedraad worden aangesloten op de Fast Ethernerpoort (100 Mbps) LED-indicatielampjes helpen je met de juiste plaatsing te vinden Optimaliseer je netwerk met de Netgear Wifi Analytics app De repeater heeft geen geïntegreerd stopcontact, waardoor je dus een stopcontact verliest Je router moet de Wireless AC wifi-standaard ondersteunen om het maximale eruit te halen De repeater heeft geen geïntegreerd stopcontact, waardoor je dus een stopcontact verliest Tips van onze specialist Om gebruik te maken van het 5 GHz netwerk moeten zowel je router als de apparaten die je ermee wilt verbinden ook 5 GHz ondersteuning hebben Deze range extender is ideaal i.c.m. een Wireless AC router Plaats de range extender op een plek waar je (modem)router nog een stabiel signaal heeft, anders kan het apparaat geen bereik vergroten Houd er rekening mee dat een repeater je bereik vergroot, maar ook de snelheid van het signaal halveert. Apparaten verbonden met een Range Extender halen dus nooit dezelfde snelheid als op de plekken waar je (modem)router een stabiel signaal heeft.

9. Netgear EX3700 - Wifi versterker - 750 Mbps


Product informatiePlus or Show more

Je wifi netwerk verbeteren? 30% van de Nederlanders ervaart geen of slechte WiFi op bepaalde plekken in zijn woning of kantoor. Een grote ergernis voor velen. Gelukkig is dit probleem makkelijk op te lossen! Door middel van onze Wifi versterker / repeater zorg je ervoor dat je overal een goed signaal hebt. Dus wil je niet langer je mobiele databundel opmaken omdat je geen goede WiFi hebt in huis? Wil je gewoon overal supersnel draadloos kunnen internetten? Met deze repeater is dat een fluitje van een cent. De repeater / versterker werkt zowel bedraad als draadloos. Als je kiest voor de bedrade versie stop je een ethernet kabel vanuit je router direct in de versterker. De versterker zal daarna het signaal omzetten in een WiFi-signaal. Een makkelijkere optie is om het bestaande WiFi netwerk door middel van WPS te versterken. De meeste routers ondersteunen dit. Plaats de adapter in een stopcontact, druk op de WPS knop op je router en daarna op de WPS knop van de repeater. Voila, je WiFi wordt draadloos versterkt. Super makkelijk en zonder draden. We weten allebei dat als je nu geen actie onderneemt je WiFi niet vanzelf beter gaat worden. Dus, los je het op? Product eigenschappen: ✔ Plekken in huis zonder wifi zijn verleden tijd ✔ Overal genieten van draadloos internet ✔ Overal in en rondom huis sterk Wifi bereik. ✔ Makkelijk te installeren ✔ Geen kabels nodig, enkel een stopcontact. ✔ Geen gedoe met extra modems of routers. ✔ Ondersteunt WPS (Wifi Protected Setup). ✔ Makkelijk te verplaatsen. ✔ De wifi versterker levert een snelheid van 300 Mbps. Specificaties: ✔ Tot 300 Mbps overdrachtssnelheid ✔ Ondersteund 2.4 GHz WLAN netwerken ✔ WPA2, WPA en WEP (128/64) ondersteuning ✔ Inclusief handige software wizard (Engels) ✔ Interne omnidirectionele antenne ✔ Ondersteund Wireless Repeater Mode en Standard AP Mode ✔ Inclusief 1 ingebouwde LAN-poort Inhoud: ✔ 1x draadloze repeater (versterker) ✔ 1x RJ45 netwerkkabel ✔ 1x Setup Guide Waar wij voor staan: ✔ 100% tevredenheid. ✔ Niet tevreden geld terug! ✔ 30 dagen bedenktijd ✔ Klantenservice die altijd voor u klaar staat

10. Merchannice - wifi versterker - 300 Mbps


Producten overeenkomstig aan Draadloze Wifi Versterkers


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Draadloze Wifi Versterkers. Er zijn namelijk 110 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en kun je straks de beste Draadloze Wifi Versterker kopen.