Bestenu

Beste draadloze wifi versterkers - dec. 2022

Met meer dan 81 draadloze wifi versterkers op de markt zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Hieronder vind je de beste draadloze wifi versterkers in een handige lijst
01Score: 9.7
TP-Link RE450
TP-Link RE450
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.2
TP-LINK RE200
TP-LINK RE200
Ga naar laagste prjis
03Score: 9
TP-Link RE305
TP-Link RE305
Ga naar laagste prjis
04Score: 8.8
TP-Link RE650
TP-Link RE650
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.7
TP-Link WA850RE
TP-Link WA850RE
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.5
AVM FRITZ!Repeater 2400
AVM FRITZ!Repeater 2400
Ga naar laagste prjis
07Score: 8.4
Xiaomi
Xiaomi
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.7
AVM FRITZ!Repeater 600 Edition
AVM FRITZ!Repeater 600 Edition
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.6
AVM FRITZ!Repeater 6000
AVM FRITZ!Repeater 6000
Ga naar laagste prjis
10Score: 6.9
TP-Link RE605X
TP-Link RE605X
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Draadloze Wifi Versterker Koopgids

avatar-contour
Emma van der Vink

Emma van der Vink

Gepubliceerd op: Sep 02, 2022


In de tuin, de kelder of de verre hoeken van de zolderkamer is het wifi-signaal soms nergens te bekennen. Om het signaal wat te boosten, heeft je router wat hulp nodig. De beste draadloze wifi-versterker helpt je overal in huis aan een goede internetverbinding.

Is een wifi-versterker of wifi-repeater beter?

De termen wifi-versterker en wifi-repeater omvatten over het algemeen hetzelfde apparaatje. 

Een wifi-versterker geeft het draadloze wifi-signaal vanuit de router een boost, door het bestaande signaal op te pikken en opnieuw uit te zenden. Dit zendt de versterker uit via zijn eigen antenne. Vergelijk het met een megafoon voor geluid. Het signaal komt van dezelfde bron, maar heeft met een megafoon een veel groter bereik. 

Om een draadloze wifi-versterker te gebruiken, heb je al een goede internetverbinding nodig. Je plaatst hem dus op een locatie in huis waar het signaal nog bruikbaar is. Dit signaal verlengt hij vervolgens naar plekken in huis die de router niet kan bereiken.

Het nadeel van een wifi-versterker is dat deze over en weer communiceert met de router. De draadloze wifi-versterker wisselt hierdoor continu tussen ontvangen en zenden. Hierdoor halveert de internetsnelheid die de wifi-versterker uitzendt. 

Om dit te voorkomen, ga je liever voor de beste powerline-adapter. Een powerline adapter wordt vaak met een wifi-versterker vergeleken, maar werkt op net een andere manier. De powerline-adapter maakt gebruik van twee kastjes die met elkaar communiceren. Hierdoor is het mogelijk om elke plek in huis van wifi te voorzien, zonder dat je te veel op internetsnelheid inlevert. 

Kun je elke wifi-versterker gebruiken?

Niet elke draadloze wifi-versterker werkt goed samen met je router of modem. Allereerst moet je bepalen welk type router of modem je hebt. De goedkopere en oudere routers betreffen vaak single-band routers die enkel op de 2,4GHz-frequentie werken. Al je apparaten ontvangen de wifi op deze bandbreedte met een snelheid niet hoger dan 600 Mbps.

info

‘Mbps’ staat voor ‘megabit per seconde’, en zie je soms ook als ‘Mbit/s’ of ‘Mb/s’. Let erop dat een megabit niet hetzelfde is als een megabyte: een megabyte bestaat uit 8 megabits.

De betere routers zijn dual-band of zelfs tri-band routers, en werken op twee of drie verschillende frequentiebanden. Dit tweede kanaal werkt met de veel snellere 5GHz-frequentie. Een derde kanaal bestaat uit een tweede 5GHz-frequentie, of een 6GHz-frequentie, die nóg sneller is. Hierbij geldt dat hoe hoger de frequentie, hoe sneller deze werkt – maar ook hoe korter de afstand die het signaal kan afleggen.

Het voordeel is dat dual- en tri-band routers de verbinding met apparaten verdelen over deze twee bandbreedten. Simultaneous dual- of tri-band routers werken bovendien gelijktijdig op meerdere frequenties, in plaats van continu te wisselen tussen de frequenties. Dit voorkomt filevorming in het internetverkeer. 

Een goede draadloze wifi-versterker werkt idealiter op dezelfde frequenties als je router. Heb je een dual-band router? Kies dan bij voorkeur ook een draadloze wifi-versterker die met twee frequentiekanalen werkt. Het maakt ook verschil of het om een simultaneous dual-band gaat, dus let hier ook op.

Je kunt ook een single-band wifi-versterker gebruiken op een dual-band router, maar dit vertraagt de internetsnelheid aanzienlijk. 

Welke typen wifi-versterkers zijn er?

Grofweg zijn er twee typen wifi-versterkers: de draadloze en bekabelde versterkers. Draadloze wifi-versterker zijn veruit het populairst en het eenvoudigst te installeren. Je stopt de versterker simpelweg in het stopcontact en het apparaatje doet de rest, zodra je deze eenmaal hebt verbonden met de router.

Een bekabelde versterker moet worden aangesloten op een internetkabel. Deze staan beter bekend als access points. Heb je geen vrije kabel of aansluiting meer over? Dan moet je een nieuwe kabel trekken. Het voordeel van de bekabelde versterker, is dat deze een stabieler lokaal wifi-netwerk uitzendt.

Er bestaan ook hybride versterkers, die zowel draadloos als met een ethernetaansluiting werken. Dit zie je vaak in mesh-routers. Weet je niet zeker of je een draadloze of bekabelde wifi-repeater zoekt? De koopgids over de beste wifi-versterker helpt je hierbij!

Let op: draadloze wifi-versterkers hebben ook steeds vaker een ethernetpoort. Deze is bedoeld om je computer op aan te sluiten om van een stabielere internetaansluiting te profiteren, niet om de versterker te voorzien van internet.

Waarom doet mijn wifi-versterker het niet?

De plek in je huis is het eerste punt om te controleren. Een draadloze wifi-versterker werkt namelijk alleen als deze binnen het bereik van de router is geplaatst. Zit je daar net buiten? Dan heeft je draadloze wifi-versterker ook niets om te versterken. 

Controleer ook of je apparaat is verbonden met het juiste netwerk. Om de draadloze wifi-versterker te gebruiken, moet je somshandmatig wisselen naar het juiste netwerk (het lokale netwerk van de versterker). Dit is vaak het geval als je apparaat, zoals je laptop of smartphone, nog een zwak signaal van de router ontvangt. Lees in de handleiding wat de naam is van het netwerk van de versterker en probeer hiermee te verbinden. 

De beste plek voor een draadloze wifi-versterker is in het midden van het bereik van de router, richting de plek waar je verbinding wilt. Wil je dus wifi op je zolder? Ergens dicht bij het trapgat op de eerste verdieping is dan een prima plek, ervan uitgaande dat je daar ook nog een redelijk wifi-signaal van je router ontvangt.

Nog steeds geen wifi?Verbind je pc of laptop opnieuw met het netwerk van de wifi-versterker van de draadloze wifi-versterker. Hiervoor open je de instellingen en klik je op ‘vergeet dit netwerk’. Probeer nu opnieuw je pc aan het netwerk van de versterker te koppelen.

Hebben alle bovenstaande handelingen niks opgeleverd? Zet de draadloze wifi-versterker terug in de fabrieksinstellingen. Meestal bevat een versterker een resetknop aan de achterkant. Houd deze knop voor enkele seconden vast, totdat de versterker zichzelf reset. 

Hebben al deze oplossingen geen effect of is het bereik nog steeds slecht? Wellicht zit het probleem bij de bron. De beste wifi-router zorgt voor snel internet met een breed bereik. Wellicht is het het waard om daar eens een kijkje te nemen! 

hero illustration

Hoe komt deze handige draadloze wifi versterker ranglijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen... en dus de speurtocht naar de beste draadloze wifi versterker ook!
Vroeger ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over draadloze wifi versterkers, maar tegenwoordig ondersteunt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie scant alle draadloze wifi versterkers die te bestellen zijn in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke draadloze wifi versterkers het best worden verkocht
illustration
Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van draadloze wifi versterkers stelt hij deze lijst samen!
Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!
illustration
hero illustration

Producten vergelijkbaar aan draadloze wifi versterkers

De beste draadloze wifi versterkers in een oogopslag

1 - TP-Link RE450

Loading..
Ga naar laagste prjis

Heb je op je slaapkamer of in de keuken een slecht wifi-signaal? Met de TP-Link RE450 vergroot je het draadloze bereik van je router. Steek de repeater in het stopcontact en met 1 druk op de knop vergroot je het bereik van je draadloze netwerk. Wil je liever internet via de kabel? Op de netwerkpoort sluit je eenvoudig een laptop, televisie of printer aan.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - TP-LINK RE200

Loading..
Ga naar laagste prjis

De TP-Link RE200 is een (wireless) range extender voor basis netwerktaken. Met deze wifi versterker vergroot je eenvoudig het dekkingsgebied en de signaalsterkte van een bestaand draadloos netwerk. Zo helpt de range extender "dode zones" te elimineren. De RE200 van TP-link maakt gebruik van de snelle Wireless AC wifi-standaard waardoor hij gecombineerde draadloze snelheden kan leveren tot 750 Mbps, waarvan 300 Mbps op de 2,4 Ghz frequentieband en 450 Mbps op de 5 GHz frequentieband. Ideaal voor woningen met: Basis netwerkgebruik (browsen, streamen...). Meerdere ruimtes Installatie Druk op de WPS toets van je router en binnen 2 minuten op de Range extender toets van de RE200 om eenvoudig met het netwerk te verbinden. Eenmaal verbonden met de bestaande router kun je de RE200 uit het stopcontact halen en ergens anders binnen het draadloze bereik van de bestaande router in een stopcontact steken, zonder dat je de extender opnieuw hoeft te configureren. Welke band wordt gebruikt bij verbinden m.b.v. de WPS toets is soms arbitrair en afhankelijk van de instellingen van je router. Als je een WPS verbinding met zowel de 2,4 GHz als de 5 GHz band tot stand wilt brengen, moet je naar de webconfiguratie pagina van de RE200 gaan om dit te configureren. Hoge-snelheid modus Met de hoge-snelheid techniek gebruikt de TP-Link RE200 beide WiFi banden om supersnelle verbindingen te creëren - ideaal voor HD video streaming, online gaming en andere bandbreedte-intensieve taken. In de hoge-snelheid modus biedt de RE200 maximale prestaties, maar alleen verbindingen via één band (2,4 GHz of 5 GHz). Fast ethernetaansluiting Via de Ethernet aansluiting van de TP-Link RE200 voorzie je bedrade apparaten zoals Blu-ray® spelers, game consoles, DVR's, laptops/PCs of smart TVs van internet. Hou er rekening mee dat een fast ethernetpoort trager is dan een standaard gigabit ethernetpoort. Let op! Er wordt geen USB-kabel meegeleverd. Er is een stabiele internetverbinding nodig

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - TP-Link RE305

Loading..
Ga naar laagste prjis

Breid het wifi signaal van je router uit naar de bijkeuken of eerste verdieping met de TP-Link RE305 wifi repeater. Dankzij de WPS knop verbind je de repeater met 1 druk op de knop draadloos met je router. Met de access point modus breng je het internet via de netwerkabel op plaatsen waar je het wifi signaal van je router niet kan komen. Het signaallampje helpt je de beste locatie voor de RE305 te vinden.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - TP-Link RE650

Loading..
Ga naar laagste prjis

De TP-Link RE650 is een wifi repeater die je draadloos netwerk uitbreidt. Met snelheden van 1733 Mbps op 5 GHz en 800 Mbps op 2.4 GHz is hij geschikt voor e-mailen en googelen, gamen en HD video streamen. De lichtgevende knop op het apparaat geeft met een rode of blauwe kleur aan wat de beste plek is om je repeater te installeren. Bovendien biedt de wifi repeater met 4 externe antennes net een beetje extra dekking. Dankzij de dual-core processor verwerkt de repeater alle signalen snel, waardoor je verbinding zonder haperingen werkt. En met de netwerkpoort sluit je een console, smart tv of desktop pc bedraad aan. Je beheert en stelt de repeater eenvoudig in met je smartphone of tablet via de TP-Link app.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - TP-Link WA850RE

Loading..
Ga naar laagste prjis

De TP-Link TL-WA850RE is een (wireless) range extender waarmee je eenvoudig het dekkingsgebied en de signaalsterkte van een bestaand draadloos netwerk kunt vergroten. Zo helpt de range extender "dode zones" te elimineren. Dankzij de maximale draadloze snelheid van 300 Mbps, een Range Extender toets, de miniatuur afmeting en de wandmontage wordt het uitbreiden van een draadloos netwerk een eenvoudige taak. Bovendien kan de TL-WA850RE via zijn ethernet-aansluiting als draadloze adapter worden gebruikt, om van een bekabeld apparaat een draadloos apparaat te maken. Dit product is een basis TP-link wifi repeater. Plus- en minpunten van de TP-Link TL-WA850RE Beschikt over een Fast Ethernetpoort om apparaten bedraad op aan te sluiten. Indicatielampjes die je helpen bij het plaatsen van de range extender Eenvoudige installatie dankzij de WPS-knop De range extender is single-band en kan dus alleen het wifi-signaal van het 2,4 GHz netwerk vergroten Tips van onze specialist De range extender is ideaal i.c.m. een single-band Wireless N router Wanneer je (modem)router niet over een WPS-knop beschikt moet je deze range extender middels de online setup op je desktop of laptop installeren Flexibel inzetbaar Dankzij de miniatuur afmetingen en wandmontage is hij eenvoudig inzetbaar en gemakkelijk te (ver)plaatsen. Bovendien onthoudt de profielfunctie van de TL-WA850RE eerder verbonden draadloze netwerken, zodat het apparaat niet hoeft te worden gereset als de aangesloten router wordt veranderd. Plug & Play Zonder nieuwe kabels te leggen kan de gebruiker binnen het bereik van zijn bestaande draadloze netwerk de draadloos dekking eenvoudig uitbreiden, met een druk op de WPS toets van de router, gevolgd door de Range Extender toets op de TL-WA854RE, of andersom. Door de verbindtoets nogmaals in te drukken, wordt snel een beveiligde verbinding met client-apparaten tot stand gebracht. Slimme indicatielampjes De huidige signaalsterkte die de TL-WA850RE van de bestaande router ontvangt, wordt door 5 indicatielampjes aangegeven. Dit kan helpen om de beste plaats voor de Range Extender te bepalen, zodat de TL-WA850RE het grootst mogelijke bereik en de beste netwerkprestaties kan bereiken. Universele compatibiliteit Deze range extender werkt naadloos samen met alle Wireless N apparaten en is bovendien achterwaarts compatible met alle Wireless A/B/G apparaten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - AVM FRITZ!Repeater 2400

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de FRITZ!Repeater 2400 kun je snel en veilig de reikwijdte van je draadloze netwerk vergroten. Deze range extender maakt gebruikt van de snelle Wireless AC wifi-standaard. Hierdoor zijn gecombineerde draadloze snelheden (op de 2,4 GHz en 5 GHz wifi-band) mogelijk van maximaal 2400 Mbps. Belangrijkste kenmerken van de AVM FRITZ!Repeater 2400: Deze WiFi extender... ✔ ... geeft de mogelijkheid om eenvoudig apparaten aan te sluiten via de netwerkkabel. Zo kan je smart TVs / laptops of PCs voorzien van een stabiele en snelle bedrade verbinding. ✔ ... geeft maximale WLAN-veiligheid en eenvoudige installatie. Door de ondersteuning van de modernste versleutelingsstandaards (WPA3) waarborgt de 2400 maximale veiligheid van de privacy. ✔ ... geeft één groot thuisnetwerk met slechts één naam en wachtwoord. In combinatie met een AVM FRITZ!Box kan je één groot Mesh wifinetwerk opzetten. Via deze technologie bepalen de AVM wifi oplossingen onderling met welke wifi hotspot jouw telefoon/ tablet/ laptop... verbonden moet worden. Zo geniet je steeds van internet zonder haperingen. ℹ Goed om te weten: Wifi-versterkers zoals de fritz repeater 2400 kunnen het signaal alleen verspreiden als deze zelf een goed signaal ontvangt. De WiFi-versterker is geen router met een eigen netwerk. Het is dus belangrijk om de versterker in een gebied te plaatsen waar het wifi-signaal nog sterk is. Deze Wifi-versterker is ideaal voor woningen met: Meerdere devices Een specifieke dode zone op een afstand net buiten het bereik van de router. Installeren van de Fritz Repeater 2400: Plaats de repeater in het stopcontact en wacht tot de LEDs blijven branden. Druk op de WPS knop vooraan. Druk binnen de 2minuten op de WPS knop van je router. Wacht to de LEDs blijven branden. Je repeater is nu klaar voor gebruik.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Xiaomi

Loading..
Ga naar laagste prjis

Wifi Versterker - sterk signaal voor huis en slaapkamer – Zwart – Krachtig Last van traag en wegvallend internet verbinding? Na een lange dag en veel drukte wil je natuurlijk even lekker op het internet zitten. Dit kan zijn voor het streamen van films of het beluisteren van de nieuwste muziek. Dan wil je wel gebruik kunnen maken van een sterke verbinding. Nu makkelijk en overal internet in huis, tuin en kantoor, dankzij de sterke verbinding van de Wifi Versterker Overal internet Makkelijk en overal internet. In je kamer ver van je router zal je nog steeds prima verbinding ervaren zonder dat dit wegvalt. Met de Wifi versterker heb je de mogelijkheid altijd goede verbinding te leggen met je wifirouter. Meerdere apparaten Met de Wifi Versterker kun je meerdere apparaten tegelijk verbinden op de 2.4 GHz 300 Mbps. Gebruik de 2,4 Ghz voor het versturen van e-mail, administratie en andere computer software. Of je kunt de verbinding gebruiken voor het spelen van games en HD streaming. Meerdere ruimtes De Wifi Versterker signaleert het bestaande wifisignaal door naar andere ruimtes. Dit kan zowel de tuin als de zolder zijn. Als je de Wifi versterker plaats op plekken waar de verbinding eerst slecht was zal je nu weer daar volledige verbinding hebben. Kernmerken - Geschikt voor alle wifi-apparaten (PC, Mac, Android, iOS en meer) - Geeft internet op plekken met slecht of geen bereik - Overal genieten van draadloos internet - Perfect voor films streamen, videobellen, gamen en meer! - Eenvoudige installatie - Werkt zonder kabels - Ondersteund 802.11n/b/g - Draadloze snelheden tot 300Mbps Specificaties Compatible met IEEE 802.11n, IEEE 802.11g en IEEE 802.11b standaarden Tot 300 Mbps overdrachtssnelheid Ondersteund 2.4 GHz WLAN-netwerken WPA2, WPA en WEP (128/64) ondersteuning Inclusief handige software wizard (Engels) Interne directionele antenne Ondersteund Wireless Repeater Mode en Standard AP Mode 1. internal antenne WiFi signaal dekking extender. 2. WiFi signaal extender gemakkelijk gewoon moet 3 stappen om het koppelen van de router. 3. WiFi dekking verbeteringen overdrachtssnelheid tot 300Mbs. 4. WiFi signaal dekking algemeen: met het gebruik van de thuis routers snelheid overeenkomende om te helpen met het uitbreiden van het WiFi-signaal de roomwatching van de levende TV slaapkamer films balkon videochat kan worden bereikt. 5. maximale ondersteuning voor 64 apparaten tegelijk verbonden goede inhoud te delen met de familie. 6. intelligente detectie voor uw gladde guardian-netwerk. 7. klassieke power interface handig. 8. kleine en lichtgewicht neem geen extra ruimte.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - AVM FRITZ!Repeater 600 Edition

Loading..
Ga naar laagste prjis

De FRITZ!Repeater 600 breidt snel en eenvoudig het bereik uit van elk WiFi-netwerk. Met twee radiobanden in de standaarden WiFi AC en WiFi N, die samen een gegevensdoorvoer tot wel 600 MBit/s kunnen bereiken, biedt de repeater een stabiele verbinding en een hoge bandbreedte voor alle verbonden WiFi-apparaten. Ideaal voor woningen met: Basis netwerkgebruik Wifi problemen net buiten het bereik van de router Overige kenmerken WiFi N De FRITZ!Repeater 600 werkt met twee WiFi-banden die op een slimme manier parallel worden gebruikt: door automatische bandkeuze (dynamisch cross band repeating) kiest de FRITZ!Repeater 600 altijd de meest efficiënte weg naar de router en de verbonden WiFi-apparaten, zodat alle verbindingen in het thuisnetwerk hoge gegevenssnelheden bereiken. Zo kunnen veeleisende WiFi-scenario's worden verwezenlijkt. Perfect in de Mesh WiFi In combinatie met een FRITZ!Box wordt de FRITZ!Repeater 600 deel van een krachtig Mesh-netwerk. In de Mesh WiFi worden meerdere verdeelde WiFi-knopen (bijv. FRITZ!Box en FRITZ!Repeater) samengevoegd tot één enkel slim WiFi-netwerk Mesh. Innovatieve technologieën zoals Mesh WiFi steering zorgen ervoor dat eindapparatuur die de standaarden 11v en 11k ondersteunt, altijd de optimale doorvoercapaciteit krijgt. Streams, games en downloads bereiken naadloos de verste hoekjes van elke kamer. Het hele WiFi-netwerk heeft gemakshalve slechts één naam, één wachtwoord en is veilig versleuteld. Maximale beveiliging en gemak De nieuwste versleutelingsstandaarden garanderen dat de privésfeer is beschermd in de gehele Mesh WiFi. De led van de behuizing helpt om de optimale positie van de FRITZ!Repeater 600 te bepalen. De repeater kan gemakkelijk worden aangesloten op elk stopcontact. Met behulp van Wi-Fi Protected Setup (WPS) wordt de repeater met een druk op de knop binnen enkele seconden in de Mesh WiFi geïntegreerd. Dankzij de nieuwste, krachtige processoren en een royaal geheugen zijn de nieuwe FRITZ!Repeaters toekomstbestendig en ontvangen regelmatig en langdurig updates. 5 jaar fabrieksgarantie en de uitstekende gratis AVM-support maken de veelzijdige FRITZ!Repeater 600 compleet.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - AVM FRITZ!Repeater 6000

Loading..
Ga naar laagste prjis

De AVM FRITZ!Repeater 6000 is een supersnelle wifi repeater waarmee je het draadloze internetsignaal in huis verlengt. Je rekt hiermee het bereik van je huidige wifi netwerk op naar bijvoorbeeld de keuken of de slaapkamer. Met een maximale snelheid van 2400 Mbps is deze wifi repeater om zelfs de snelste internetverbindingen uit te breiden. Zo stream en download je in een groter deel van je huis. Doordat deze range extender via een aparte frequentieband communiceert met je huidige router, gaat er bovendien geen wifi-snelheid verloren. In combinatie met een FRITZ!Box router, zet je zelfs een wifi mesh netwerk op. Daarmee heb je 1 groot draadloos netwerk in je hele huis.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - TP-Link RE605X

Loading..
Ga naar laagste prjis

Verleng je huidige wifi-signaal naar je thuiskantoor of werkkamer met de TP-Link RE605X wifi repeater. Deze wireless range extender is voorzien van wifi 6, daardoor zet je een snel wifi-signaal op met capaciteit voor tientallen apparaten. Zo ga je ook online in een kamer waar je nu nét onvoldoende wifi-signaal hebt. Heb je een TP-Link router met OneMesh? Dan werkt de repeater samen met je router om een netwerk met dekking in een groter deel van je huis op te zetten. In combinatie met zo'n router schakelt je telefoon of laptop automatisch over naar het sterkste netwerk.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

Producten die vergelijkbaar zijn aan draadloze wifi versterkers

hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van draadloze wifi versterkers. Er zijn namelijk 81 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en ga je straks de beste