Wat is de beste Draadloze Wifi Versterker van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 22 juni, 2024

Het kopen van een goede Draadloze Wifi Versterker is een moeilijke opgave. Wat is de beste Draadloze Wifi Versterker van 2024? Na het onderzoeken van 145 Draadloze Wifi Versterkers kwam de TP-Link RE450 als beste uit onze Draadloze Wifi Versterker-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Draadloze Wifi Versterkers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Draadloze Wifi Versterkers-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Draadloze Wifi Versterker-koopgids? Lees dan verder!

Onze Draadloze Wifi Versterker selectie

De top 10 beste Draadloze Wifi Versterkers

1Score: 9.8
TP-Link RE450
Beste draadloze wifiversterker
TP-Link RE450
TP-Link
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.6
TPLink TP-Link RE200 - Wifi
TPLink TP-Link RE200 - Wifi
TPLink
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.2
AVM FRITZ! FRITZ!Repeater 1200 AX
AVM FRITZ! FRITZ!Repeater 1200 AX
AVM FRITZ!
Ga naar laagste prijs
4Score: 9
AVM FRITZ!Repeater 2400 WiFi Versterker
AVM FRITZ!Repeater 2400 WiFi Versterker
AVM
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.7
AVM FRITZ!Repeater 3000 AX
AVM FRITZ!Repeater 3000 AX
AVM FRITZ!
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.4
TPLink TP-Link TL-WA854RE v2
TPLink TP-Link TL-WA854RE v2
TPLink
Ga naar laagste prijs
7Score: 8
AVM FRITZ!Repeater 6000
AVM FRITZ!Repeater 6000
AVM FRITZ!
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.7
TPLink TP-Link RE305 WiFi Versterker
TPLink TP-Link RE305 WiFi Versterker
TP-Link
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.5
TP-Link RE650 AC2600 Wi-Fi Range
TP-Link RE650 AC2600 Wi-Fi Range
TP-Link
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.2
AVM FRITZ!Repeater 600 WiFi Versterker
AVM FRITZ!Repeater 600 WiFi Versterker
AVM
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Draadloze Wifi Versterker Koopgids

In de tuin, de kelder of de verre hoeken van de zolderkamer is het wifi-signaal soms nergens te bekennen. Om het signaal wat te boosten, heeft je router wat hulp nodig. De beste draadloze wifi-versterker helpt je overal in huis aan een goede internetverbinding.

Is een wifi-versterker of wifi-repeater beter?

De termen wifi-versterker en wifi-repeater omvatten over het algemeen hetzelfde apparaatje. 

Een wifi-versterker geeft het draadloze wifi-signaal vanuit de router een boost, door het bestaande signaal op te pikken en opnieuw uit te zenden. Dit zendt de versterker uit via zijn eigen antenne. Vergelijk het met een megafoon voor geluid. Het signaal komt van dezelfde bron, maar heeft met een megafoon een veel groter bereik. 

Om een draadloze wifi-versterker te gebruiken, heb je al een goede internetverbinding nodig. Je plaatst hem dus op een locatie in huis waar het signaal nog bruikbaar is. Dit signaal verlengt hij vervolgens naar plekken in huis die de router niet kan bereiken.

Het nadeel van een wifi-versterker is dat deze over en weer communiceert met de router. De draadloze wifi-versterker wisselt hierdoor continu tussen ontvangen en zenden. Hierdoor halveert de internetsnelheid die de wifi-versterker uitzendt. 

Om dit te voorkomen, ga je liever voor de beste powerline-adapter. Een powerline adapter wordt vaak met een wifi-versterker vergeleken, maar werkt op net een andere manier. De powerline-adapter maakt gebruik van twee kastjes die met elkaar communiceren. Hierdoor is het mogelijk om elke plek in huis van wifi te voorzien, zonder dat je te veel op internetsnelheid inlevert. 

Kun je elke wifi-versterker gebruiken?

Niet elke draadloze wifi-versterker werkt goed samen met je router of modem. Allereerst moet je bepalen welk type router of modem je hebt. De goedkopere en oudere routers betreffen vaak single-band routers die enkel op de 2,4GHz-frequentie werken. Al je apparaten ontvangen de wifi op deze bandbreedte met een snelheid niet hoger dan 600 Mbps.

blockquote

‘Mbps’ staat voor ‘megabit per seconde’, en zie je soms ook als ‘Mbit/s’ of ‘Mb/s’. Let erop dat een megabit niet hetzelfde is als een megabyte: een megabyte bestaat uit 8 megabits.

De betere routers zijn dual-band of zelfs tri-band routers, en werken op twee of drie verschillende frequentiebanden. Dit tweede kanaal werkt met de veel snellere 5GHz-frequentie. Een derde kanaal bestaat uit een tweede 5GHz-frequentie, of een 6GHz-frequentie, die nóg sneller is. Hierbij geldt dat hoe hoger de frequentie, hoe sneller deze werkt – maar ook hoe korter de afstand die het signaal kan afleggen.

Het voordeel is dat dual- en tri-band routers de verbinding met apparaten verdelen over deze twee bandbreedten. Simultaneous dual- of tri-band routers werken bovendien gelijktijdig op meerdere frequenties, in plaats van continu te wisselen tussen de frequenties. Dit voorkomt filevorming in het internetverkeer. 

Een goede draadloze wifi-versterker werkt idealiter op dezelfde frequenties als je router. Heb je een dual-band router? Kies dan bij voorkeur ook een draadloze wifi-versterker die met twee frequentiekanalen werkt. Het maakt ook verschil of het om een simultaneous dual-band gaat, dus let hier ook op.

Je kunt ook een single-band wifi-versterker gebruiken op een dual-band router, maar dit vertraagt de internetsnelheid aanzienlijk. 

Welke typen wifi-versterkers zijn er?

Grofweg zijn er twee typen wifi-versterkers: de draadloze en bekabelde versterkers. Draadloze wifi-versterker zijn veruit het populairst en het eenvoudigst te installeren. Je stopt de versterker simpelweg in het stopcontact en het apparaatje doet de rest, zodra je deze eenmaal hebt verbonden met de router.

Een bekabelde versterker moet worden aangesloten op een internetkabel. Deze staan beter bekend als access points. Heb je geen vrije kabel of aansluiting meer over? Dan moet je een nieuwe kabel trekken. Het voordeel van de bekabelde versterker, is dat deze een stabieler lokaal wifi-netwerk uitzendt.

Er bestaan ook hybride versterkers, die zowel draadloos als met een ethernetaansluiting werken. Dit zie je vaak in mesh-routers. Weet je niet zeker of je een draadloze of bekabelde wifi-repeater zoekt? De koopgids over de beste wifi-versterker helpt je hierbij!

Let op: draadloze wifi-versterkers hebben ook steeds vaker een ethernetpoort. Deze is bedoeld om je computer op aan te sluiten om van een stabielere internetaansluiting te profiteren, niet om de versterker te voorzien van internet.

Waarom doet mijn wifi-versterker het niet?

De plek in je huis is het eerste punt om te controleren. Een draadloze wifi-versterker werkt namelijk alleen als deze binnen het bereik van de router is geplaatst. Zit je daar net buiten? Dan heeft je draadloze wifi-versterker ook niets om te versterken. 

Controleer ook of je apparaat is verbonden met het juiste netwerk. Om de draadloze wifi-versterker te gebruiken, moet je somshandmatig wisselen naar het juiste netwerk (het lokale netwerk van de versterker). Dit is vaak het geval als je apparaat, zoals je laptop of smartphone, nog een zwak signaal van de router ontvangt. Lees in de handleiding wat de naam is van het netwerk van de versterker en probeer hiermee te verbinden. 

De beste plek voor een draadloze wifi-versterker is in het midden van het bereik van de router, richting de plek waar je verbinding wilt. Wil je dus wifi op je zolder? Ergens dicht bij het trapgat op de eerste verdieping is dan een prima plek, ervan uitgaande dat je daar ook nog een redelijk wifi-signaal van je router ontvangt.

Nog steeds geen wifi?Verbind je pc of laptop opnieuw met het netwerk van de wifi-versterker van de draadloze wifi-versterker. Hiervoor open je de instellingen en klik je op ‘vergeet dit netwerk’. Probeer nu opnieuw je pc aan het netwerk van de versterker te koppelen.

Hebben alle bovenstaande handelingen niks opgeleverd? Zet de draadloze wifi-versterker terug in de fabrieksinstellingen. Meestal bevat een versterker een resetknop aan de achterkant. Houd deze knop voor enkele seconden vast, totdat de versterker zichzelf reset. 

Hebben al deze oplossingen geen effect of is het bereik nog steeds slecht? Wellicht zit het probleem bij de bron. De beste wifi-router zorgt voor snel internet met een breed bereik. Wellicht is het het waard om daar eens een kijkje te nemen! 

hero illustration

Hoe testen we Draadloze Wifi Versterkers?

Om de beste Draadloze Wifi Versterker te vinden, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Draadloze Wifi Versterker-test hebben we 145 Draadloze Wifi Versterkers geanalyseerd.

illustration

De eerste variabel in onze Draadloze Wifi Versterker-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we gegevens verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Draadloze Wifi Versterker-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne Draadloze Wifi Versterker-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het aanschaffen van de beste Draadloze Wifi Versterker in 2024. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 145 Draadloze Wifi Versterkers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Draadloze Wifi Versterkers op een rijtje

3. AVM FRITZ! FRITZ!Repeater 1200 AX

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen AVM FRITZ! FRITZ!Repeater 1200 AX

 • list plusUitstekende wifi-repeater die het wifi 6 signaal uitbreidt naar extra kamers in huis
 • list plusMogelijkheid om een mesh netwerk op te zetten in combinatie met een FRITZ!Box
 • list plusOndersteuning van Wi-Fi 6 voor betere prestaties en hogere snelheden

Nadelen AVM FRITZ! FRITZ!Repeater 1200 AX

 • list plusLAN-installatie kan moeite kosten
 • list plusDesign van de repeater wordt als nadeel genoemd

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.17
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
8.84
Een groot voordeel van de FRITZ!Repeater 1200 AX International is de mogelijkheid om een mesh-netwerk op te zetten als je al een FRITZ!Box hebt. Hierdoor werken je router en de repeater samen en heb je één netwerk met ontvangst in je hele huis. Dit zorgt voor een naadloze wifi-ervaring zonder onderbrekingen.

Een ander opvallend kenmerk van deze repeater is de ondersteuning van Wi-Fi 6, wat zorgt voor betere prestaties en hogere snelheden in vergelijking met oudere wifi-standaarden. Hierdoor kan ik probleemloos genieten van snelle internetverbindingen, zelfs als ik meerdere apparaten tegelijkertijd gebruik.

Het installeren van de FRITZ!Repeater 1200 AX International is eenvoudig en snel. Ik steek de repeater gewoon in het stopcontact, druk op de knop en de repeater wordt automatisch verbonden met mijn FRITZ!Box of WPS-compatibele router. Bovendien helpt de FRITZ!App WLAN me om de beste plek voor de repeater te vinden, zodat ik het beste bereik en signaal krijg.

Het gebruiksgemak van deze repeater wordt ook benadrukt in de gebruikersreviews. De repeater is gemakkelijk in te stellen en heeft een plug & play-functie, waardoor ik binnen enkele minuten kan genieten van een uitgebreid draadloos netwerk. Bovendien wordt de repeater geleverd met een app en een online omgeving die gebruiksvriendelijk zijn en beter presteren dan vergelijkbare producten van andere merken.

Hoewel de FRITZ!Repeater 1200 AX International over het algemeen positieve reviews ontvangt, zijn er enkele punten van kritiek. Zo wordt er aangegeven dat de LAN-installatie niet in één keer lukte, wat enige moeite kostte. Daarnaast wordt het design van de repeater genoemd als een nadeel, omdat het de typische Fritz/AVM-stijl heeft en relatief groot is.

Samengevat is de FRITZ!Repeater 1200 AX International een uitstekende keuze als je je wifi-signaal wilt uitbreiden naar extra kamers in je huis. Met zijn snelle installatie, hoge snelheden en groot bereik is het een perfecte aanvulling op de 7590 AVM Router. Hoewel er enkele kleine nadelen zijn, zoals de LAN-installatie die niet in één keer lukt en het design dat niet ieders smaak is, wegen de voordelen van deze repeater zwaarder. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en krachtige wifi-repeater, is de FRITZ!Repeater 1200 AX International zeker een goede keuze.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

4. AVM FRITZ!Repeater 2400 WiFi Versterker

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen AVM FRITZ!Repeater 2400 WiFi Versterker

 • list plusSnelle en veilige uitbreiding van draadloos netwerk
 • list plusBiedt gecombineerde draadloze snelheden van maximaal 2400 Mbps
 • list plusMogelijkheid om apparaten eenvoudig aan te sluiten via een netwerkkabel

Nadelen AVM FRITZ!Repeater 2400 WiFi Versterker

 • list plusEr zijn mogelijk krachtigere modellen beschikbaar

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.71
Functionaliteit
8.85
Gebruiksgemak
9.32
Met de AVM FRITZ!Repeater 2400 heb ik de krachtige WiFi-versterker in handen die mijn draadloze netwerk snel en veilig uitbreidt. Met de snelle Wireless AC wifi-standaard kan ik genieten van gecombineerde draadloze snelheden tot wel 2400 Mbps op zowel de 2,4 GHz als 5 GHz wifi-band. Dat is nog eens snelheid!

Wat deze repeater echt onderscheidt, is de mogelijkheid om apparaten eenvoudig aan te sluiten via een netwerkkabel. Hierdoor kan ik mijn smart-tv's, laptops en pc's voorzien van een stabiele en razendsnelle bedrade verbinding. En het beste van alles? De FRITZ!Repeater 2400 biedt maximale WLAN-veiligheid en een super eenvoudige installatie. Met ondersteuning voor de nieuwste versleutelingsstandaarden (WPA3) ben ik verzekerd van maximale privacy en beveiliging.

Maar er is meer! Met de FRITZ!Repeater 2400 kan ik ook één groot thuisnetwerk creëren met slechts één naam en wachtwoord. In combinatie met een AVM FRITZ!Box kan ik mijn eigen Mesh wifi-netwerk opzetten. Dit betekent dat mijn AVM wifi-oplossingen onderling bepalen met welke wifi-hotspot mijn apparaten verbonden moeten worden, waardoor ik kan genieten van een naadloze internetervaring zonder enige haperingen. 😊

Het is wel belangrijk om te weten dat de FRITZ!Repeater 2400 alleen het signaal kan verspreiden als het zelf een goed signaal ontvangt. Daarom is het essentieel om de versterker te plaatsen op een locatie waar het wifi-signaal nog sterk is. Deze repeater is ideaal voor woningen met meerdere apparaten en kan zelfs dode zones oplossen die net buiten het bereik van de router liggen. Zo heb ik overal in huis een sterke en betrouwbare verbinding!

Ik ben niet de enige die enthousiast is over de FRITZ!Repeater 2400. Gebruikers zijn over het algemeen zeer tevreden. Een gebruiker noemt het een degelijk apparaat dat eenvoudig in gebruik is. Een andere gebruiker noemt het zelfs de beste repeater die ze ooit hebben gezien en ervaren. Geweldig toch? Er is echter ook een gebruiker die aangeeft dat de grote broer, de FRITZ AP3000, krachtiger en stabieler is. Deze gebruiker heeft daarom gekozen voor de AP3000 in plaats van de FRITZ!Repeater 2400. Het is dus iets om in gedachten te houden bij het maken van een keuze.

Al met al is de AVM FRITZ!Repeater 2400 een betrouwbare en krachtige WiFi-versterker met een eenvoudige installatie en maximale WLAN-veiligheid. Het biedt de mogelijkheid om apparaten eenvoudig aan te sluiten via een netwerkkabel en creëert één groot thuisnetwerk voor een naadloze internetervaring. Hoewel er mogelijk krachtigere modellen beschikbaar zijn, is de FRITZ!Repeater 2400 een uitstekende keuze om de reikwijdte van mijn draadloze netwerk te vergroten. Ik ben er heel blij mee!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. AVM FRITZ!Repeater 3000 AX

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen AVM FRITZ!Repeater 3000 AX

 • list plusUitgebreid bereik en hoge snelheden
 • list plusVeelzijdige aansluitingsmogelijkheden via LAN en WiFi
 • list plusNaadloze integratie met andere AVM producten

Nadelen AVM FRITZ!Repeater 3000 AX

 • list plusInstallatie kan uitdagingen opleveren
 • list plusSlechts 2 Ethernet poorten beschikbaar
 • list plusMesh-systeem werkt alleen met andere AVM producten

Beoordeling

8.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.76
Functionaliteit
8.93
Gebruiksgemak
8.32
Ik ben dol op de AVM FRITZ!Repeater 3000 AX, want hij is een krachtige toevoeging aan mijn thuisnetwerk. Met de mogelijkheid om de repeater via een LAN-kabel aan te sluiten op mijn router of pc, biedt dit apparaat een veelzijdige oplossing voor het verbeteren van mijn draadloze netwerk. Wat deze repeater echt onderscheidt, is het gebruik van drie frequentiebanden, met de snelste 5 GHz band die een maximale snelheid van 2400 Mbps levert. Hierdoor kan ik naadloos streamen in een groter deel van mijn huis, zonder in te leveren op snelheid. Bovendien beschikt de repeater over 2 netwerkpoorten, waardoor ik moeiteloos 2 apparaten bekabeld kan aansluiten. 🚀

Een van de gebruikers benadrukt dat de AVM FRITZ!Repeater 3000 AX een uitstekende aanvulling is op de AVM 7590 router, vooral in veeleisende netwerkomgevingen. Hij prijst de repeater vanwege zijn vermogen om het bereik van de router volledig te compenseren, waardoor maximale snelheden door het hele pand worden behaald zonder signaalverlies. De installatie verliep echter niet vlekkeloos, aangezien het pairen via de WPS knop en het bekabeld aansluiten enige moeite kostte. Ondanks dit, waardeert de gebruiker de gebruiksvriendelijkheid van de AVM app en online omgeving. Een andere gebruiker benadrukt dat de repeater het signaal zelfs door HR++ beglazing kan laten gaan, maar merkt op dat er een oplossing gezocht moest worden voor het gebruik van naastgelegen stopcontacten.

Ik ben erg onder de indruk van de AVM FRITZ!Repeater 3000 AX vanwege zijn eenvoudige installatie, snelheid en uitstekende interface. De mogelijkheid om de repeater zowel via WiFi als via LAN te koppelen, biedt een flexibele oplossing voor diverse behoeften, terwijl de Ping via LAN-koppeling wordt geprezen als een belangrijk voordeel, met name voor gaming. Desondanks wordt opgemerkt dat de repeater slechts 2 Ethernet poorten heeft en dat het Mesh-systeem alleen werkt met andere AVM producten.

In conclusie, de AVM FRITZ!Repeater 3000 AX biedt indrukwekkende prestaties en veelzijdigheid, vooral in combinatie met andere AVM producten. Hoewel de installatie en enkele functionele beperkingen uitdagingen kunnen opleveren, zijn de voordelen van dit product duidelijk merkbaar, met een uitgebreid bereik, hoge snelheden en een naadloze integratie met andere AVM apparaten. Als je op zoek bent naar een krachtige en betrouwbare oplossing om je draadloze netwerk uit te breiden, kan de AVM FRITZ!Repeater 3000 AX een solide investering zijn voor de komende jaren.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

7. AVM FRITZ!Repeater 6000

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen AVM FRITZ!Repeater 6000

 • list plusUitstekende wifi-dekking in het hele huis
 • list plusHoogste Wi-Fi-prestaties en maximale bandbreedte met Wi-Fi 6-standaard
 • list plusMogelijkheid om wifi mesh netwerk op te zetten in combinatie met FRITZ!Box router

Nadelen AVM FRITZ!Repeater 6000

 • list plusRelatief groot formaat en design
 • list plusInstallatie via LAN kan soms wat moeite kosten en mislukken

Beoordeling

8.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.97
Functionaliteit
7.88
Gebruiksgemak
8.24
Ik ben de AVM FRITZ!Repeater 6000, een indrukwekkende wifi-repeater die ervoor zorgt dat je in je hele huis kunt genieten van uitstekende wifi-dekking. Met mijn Wi-Fi 6-standaard bied ik de hoogste Wi-Fi-prestaties en een maximale bandbreedte voor al je Wi-Fi-apparaten. Met mijn drie radio-eenheden en een totale gegevensdoorvoer tot wel 6000 Mbit/s zorg ik voor een stabiele en snelle verbinding.

Een van mijn beste eigenschappen is de mogelijkheid om een wifi mesh netwerk op te zetten in combinatie met een FRITZ!Box router. Dit betekent dat je één groot draadloos netwerk hebt in je hele huis, waardoor je overal kunt genieten van een snelle en betrouwbare internetverbinding. Dit is vooral handig als je veel Wi-Fi-apparaten tegelijkertijd gebruikt, zoals smartphones, tablets, pc's en slimme apparaten.

Wat mij ook bijzonder maakt, is mijn bekabelde aansluitmogelijkheid. Met mijn twee geïntegreerde gigabit-LAN-aansluitingen kun je razendsnelle NAS-verbindingen maken, een LAN-bridge opzetten of netwerkapparaten zonder Wi-Fi aansluiten. Dit zorgt voor een stabiele en snelle verbinding, zelfs voor apparaten die geen Wi-Fi hebben.

Ik maak gebruik van de nieuwe Wi-Fi 6-standaard, wat betekent dat ik een snelle en stabiele gegevensstroom bied, zelfs als er veel Wi-Fi-apparaten tegelijkertijd worden gebruikt. Met mijn OFDMA-modulatieproces en QAM 1024 worden alle verbindingen in je thuisnetwerk voorzien van hoge gegevenssnelheden. Dit betekent dat zelfs de meest veeleisende Wi-Fi-scenario's moeiteloos worden ondersteund.

Het installeren van mij is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Met een druk op de WPS-knop kun je mij eenvoudig koppelen aan je bestaande Wi-Fi-netwerk. Ik neem automatisch de Wi-Fi-versleuteling over van je FRITZ!Box router, dus je hoeft geen gedoe te hebben met het instellen van een apart wachtwoord. Bovendien kun je met behulp van mijn LED-indicator de beste plek bepalen om mij in je huis te plaatsen.

Mijn gebruikers zijn erg tevreden over mijn prestaties. Ze vinden mijn installatie gemakkelijk en merken op dat ik een groot bereik heb. Ik zorg voor een stabiele en snelle verbinding in het hele huis, zelfs op plaatsen waar het signaal voorheen zwak was. Mijn gebruikers waarderen ook de mogelijkheid om bekabeld aan te sluiten en de gebruiksvriendelijke app en online omgeving van AVM.

Een klein nadeel van mij kan mijn relatief grote formaat en design zijn, dat niet bij iedereen in de smaak valt. Daarnaast kan de installatie via LAN soms wat moeite kosten en mislukken, maar dit lijkt een klein ongemak te zijn in vergelijking met mijn algehele prestaties.

Al met al ben ik een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een krachtige en betrouwbare wifi-repeater. Met mijn supersnelle Wi-Fi 6-prestaties, groot bereik en mogelijkheid tot bekabelde aansluiting, bied ik alles wat je nodig hebt voor een optimale internetervaring in je hele huis. 📶

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 10 januari in huis

Bekijk prijs

10. AVM FRITZ!Repeater 600 WiFi Versterker

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen AVM FRITZ!Repeater 600 WiFi Versterker

 • list plusBreidt snel en eenvoudig het bereik van elk WiFi-netwerk uit
 • list plusWerkt perfect in een Mesh WiFi-netwerk
 • list plusBiedt maximale beveiliging en gemak

Nadelen AVM FRITZ!Repeater 600 WiFi Versterker

 • list plusHandleiding kan moeilijk te begrijpen zijn

Beoordeling

7.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.2
Functionaliteit
6.74
Gebruiksgemak
7.73
De AVM FRITZ!Repeater 600, dat is pas een geweldig apparaat! Hiermee breid ik snel en makkelijk het bereik van mijn WiFi-netwerk uit. Ideaal voor mijn huis, waar ik vaak net buiten het bereik van de router zit. Wat deze repeater echt bijzonder maakt, is het gebruik van twee WiFi-banden die tegelijkertijd werken. Hierdoor kiest de FRITZ!Repeater 600 altijd de meest efficiënte route naar de router en mijn aangesloten WiFi-apparaten. Zo geniet ik altijd van hoge datasnelheden, zelfs bij intensief WiFi-gebruik.

Een van de beste eigenschappen van de FRITZ!Repeater 600 is dat het perfect werkt in een Mesh WiFi-netwerk. Als ik deze repeater combineer met een FRITZ!Box, dan vormen ze samen een krachtig Mesh-netwerk. Dit betekent dat al mijn WiFi-knopen samenkomen tot één slim WiFi-netwerk. Dankzij innovatieve technologieën zoals Mesh WiFi steering krijgen mijn apparaten altijd de beste verbinding, zodat ik overal in huis kan genieten van naadloze streams, games en downloads. En het mooie is, ik hoef maar één naam en wachtwoord te onthouden, alles is veilig versleuteld.

Natuurlijk biedt de FRITZ!Repeater 600 ook maximale beveiliging en gemak. Met de nieuwste versleutelingsstandaarden hoef ik me geen zorgen te maken over mijn privacy in het hele Mesh WiFi-netwerk. En dankzij de handige led-lampjes op de behuizing kan ik altijd de beste plek vinden voor mijn repeater. Aansluiten op elk stopcontact is super eenvoudig en kan snel worden gedaan met Wi-Fi Protected Setup (WPS).

De reviews van andere gebruikers bevestigen de geweldige prestaties van de FRITZ!Repeater 600. Eén gebruiker is dolblij dat hij nu opeens vol bereik heeft, terwijl hij daarvoor altijd problemen had. Een ander is blij dat het apparaat meteen werkt, zonder gedoe. Wel is er één veelvoorkomende klacht in de reviews, namelijk dat de handleiding niet altijd even duidelijk is. Dat kan het wat lastig maken om de repeater aan de praat te krijgen.

Al met al is de FRITZ!Repeater 600 een top WiFi-versterker met indrukwekkende prestaties. Ideaal voor huizen waar het WiFi-bereik net niet genoeg is. Met het Mesh WiFi-systeem geniet ik van naadloze dekking in mijn hele huis, met maximale beveiliging. Oké, de handleiding kan beter, maar dat is maar een klein minpuntje vergeleken met alle voordelen die dit product biedt. 😊

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Draadloze Wifi Versterkers. Er zijn immers 145 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!