Hoe komt deze fantastische Access Point reeks tot stand..?

De wereld veranderd snel.. En dus de speurtocht naar de beste Access Point ook!

Vroeger ging je naar een winkel om tips te krijgen over Access Points, maar nu assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Access Points die op de markt zijn in Nederland, hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke Access Points het best over de toonbank gaan.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Access Points stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Soortgelijke producten aan Access Points

De beste Access Points op een rijtje

Product informatiePlus or Show more

Met het Ubiquiti UniFi AP-AC-LITE access point creëer je een wifi netwerk in een groot huis, kantoor of een zalencentrum. Verbind het access point via een netwerkkabel met internet en je koppelt je smartphones, tablets, laptops en andere wifi apparaten aan het draadloze netwerk. Doordat de UniFi stroom krijgt via de netwerkkabel, is het niet nodig om hem in de buurt van een stopcontact te plaatsen. Je bevestigt het access point aan het plafond. Je beheert de access points vanuit de software voor pc, mac of tablet. Zo koppel je tientallen access points om het bereik te vergroten en maak je verschillende draadloze netwerken aan met afzonderlijke rechten. Zo geef je werknemers wel toegang tot gedeelde bestanden, maar gasten niet. Let op: wil je de access point op een PoE switch aansluiten, zorg dan dat deze switch 24V passief PoE ondersteunt. Zie de bundels voor een geschikte switch.

1. Ubiquiti UniFi AP-AC-LITE


Product informatiePlus or Show more

Heb je genoeg van een ontsabiele wifi verbinding? Met de Ubiquiti Networks UAP-AC-PRO heb je een access point waarmee je internetverbinding op al jouw mobiele apparaten niet alleen sneller werkt, maar ook een stuk stabieler is. Deze access point is ideaal voor op kantoor, maar ook voor thuis. De AC-Pro verbind je als eerst met je modem via een netwerkkabel. Hiermee wordt de AC-Pro ook automatisch van stroom voorzien dankzij de power over ethernet poort (PoE). Het is hierdoor nog makkelijker om de AC-Pro te plaatsen op plekken waar geen stopcontact in de buurt is. Vervolgens kan je het access point binnen of buitenshuis ophangen, de AC-Pro heeft namelijk een bereik van 122 meter. Tips van onze specialist Om dit zakelijke access point te installeren is enige netwerkkennis vereist. Om gebruik te maken van de maximale snelheid moeten zowel je router als de apparaten die je ermee wilt verbinden 5 GHz ondersteuning hebben. Combineer meerdere access points zonder zorgen: dankzij de onderlinge communicatie tussen de access points wordt automatisch de signaalsterkte bijgesteld om overal de juiste stabiliteit en snelheid te leveren. Eenvoudig beheer vanuit de cloud voor alle access points Het beheer van de access point is snel en gemakkelijk te doen via de bijgeleverde UniFi software. Een aparte controller is dus niet benodigd. Indien je dus meerdere access points aan elkaar koppelt kan je deze gelijktijdig vanuit de cloud beheren. Hierbij heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om diverse groepen draadloze netwerken aan te maken met elk aparte rechten. Ideaal voor op kantoor om bijvoorbeeld gasten toegang te geven tot internet en werknemers tot gedeelde bestanden. Inhoud van de verpakking - Ophangsysteem - Montagekits - Stroomkabel - PoE adapter

2. Ubiquiti Networks UAP-AC-PRO


Product informatiePlus or Show more

De TP-Link Omada EAP225-Outdoor is een waterdicht access point voor buiten. Zo voorzie je bijvoorbeeld een volledige camping of recreatieterrein volledig van draadloos internet. Dankzij MU-MIMO en een maximale snelheid van 867 Mbps zetten al je gasten een stabiele en snelle internetverbinding op. Je koppelt meerdere access points aan elkaar voor een groter bereik. Je beheert alle hotspots vanuit de overzichtelijke software van TP-Link. Maak verschillende gastennetwerken aan en bepaal wie toegang heeft tot de bestanden op je netwerkschijf en wie niet. Via de software print je ook tijdelijke wachtwoorden uit, die je laat verlopen zodra een bezoeker vertrokken is. Je voorziet het access point van stroom via de netwerkkabel. Zo hoef je geen stroomkabel naar buiten te leggen.

3. TP-Link Omada EAP225-Outdoor


Product informatiePlus or Show more

Met het Ubiquiti UniFi AP-AC-LR access point creëer je een wifi hotspot in een campus, hotel, winkelcentrum of kantoor. Verbind het access point via een netwerkkabel met het internet en je koppelt je smartphones, tablets, laptops en andere wifi apparaten veilig aan het draadloze netwerk. De AP-AC-LR heeft met 183 meter een groter bereik dan de AP-AC. Doordat de UniFi de stroom krijgt via de netwerkkabel, is het niet nodig om hem in de buurt van een stopcontact te plaatsen. Bevestig het ophangsysteem aan het plafond en klik het lichte access point vast. Een aparte controller is niet nodig doordat je de access points vanaf je pc, mac of tablet aanstuurt vanuit de cloud met de UniFi software. Maak verschillende draadloze netwerken aan met afzonderlijke rechten. Zo geef je bijvoorbeeld werknemers en studenten wel toegang tot gedeelde bestanden, maar gasten niet. Let op: wil je de access point op een PoE switch aansluiten, zorg dan dat deze switch 24V passief PoE ondersteunt.

4. Ubiquiti UniFi AP-AC-LR


Product informatiePlus or Show more

Voorzie een groot huis, kantoor of hotel van draadloos internet met het TP-Link Omada EAP245 access point. Je installeert dit access point eenvoudig via de software van TP-Link, hier voeg je ook meerdere toegangspunten toe om een groter wifi netwerk te creëeren. De access points communiceren onderling met elkaar, waardoor je apparaten altijd verbonden blijven met het sterkste netwerk. Zo hebben je werknemers of gasten altijd een stabiel draadloos signaal. Maak verschillende gastennetwerken aan en bepaal wie toegang heeft tot de bestanden op je netwerkschijf en wie niet. Via de software print je ook tijdelijke wachtwoorden uit, die verlopen zodra een bezoeker vertrokken is.

5. TP-Link Omada EAP245


Product informatiePlus or Show more

De Ubiquiti UniFi is een mini-computer en controller om op afstand al je UniFi access points en UniFi USG te configuren, te monitoren en aan te sturen. De Cloud Key krijgt stroom via PoE. Plug de Key in je UniFi switch en benader al je apparaten via een webbrowser, waar je ook bent. Je ziet je apparatuur binnen het netwerk in 1 overzicht. Bijvoorbeeld hoeveel clients en verbonden zijn en welke apparaten worden gebruikt. Dankzij de ingebouwde cloud licentie benader je de UnFi controller veilig vanuit de Cloud. Met de UniFi Cloud Key is het ook mogelijk om een gepersonaliseerde hotspot op te zetten en een ticketsysteem te hanteren.

6. Ubiquiti UniFi Cloud Key


Product informatiePlus or Show more

Ubiquiti Networks Unifi AC Mesh. Maximale overdrachtssnelheid van gegevens: 1167 Mbit/s, Netwerkstandaard: IEEE 802.3af, Aantal gebruikers: 250 gebruiker(s). Service Set Identifier (SSID) functies: Hidden SSID. Typisch stroomverbruik: 8,5 W, Netvoeding: 24 W. Plaatsing: Muur, Kleur van het product: Wit, Certificering: CE, FCC, IC. Antennefuncties: Afneembare antenne, Antenne versterkingsniveau (max): 4 dBi

7. Ubiquiti Networks Unifi AC Mesh 1167 Mbit/s Power over Ethernet (PoE) Wit


Product informatiePlus or Show more

De TP-Link TL-WA801ND is een (wireless) access point waarmee je een draadloos netwerk kunt opzetten of uitbreiden. Zo kun je hiermee meerdere apparaten zoals game consoles, digitale media adapters, printers of netwerkverbonden opslagapparaten met een draadloos netwerk te verbinden. Het access point ondersteunt een centrale computer van verschillende functies wat je draadloos netwerk ervaring flexibeler maakt dan ooit tevoren. Met de TL-WA801ND beschik je over een betere internetervaring bij het downloaden, gamen, video streamen of wat voor applicatie je ook wil gebruiken. Plus- en minpunten van de TP-Link TL-WA801ND Dit access point is ideaal i.c.m. een Wireless N router Dit access point is ook te gebruiken media connector en wireless bridge Dit access point heeft Power over Ethernet (PoE) ondersteuning Dit access point is single-band en kan dus alleen het wifi-signaal van het 2,4 GHz netwerk vergroten Meerdere Werkingsmodi Ondersteunt meerdere werkingsmodi (Access Point, Multi-SSID, Client, Universal/ WDS Repeater, Bridge met AP) om gebruikers verschillende draadloze toepassingen te bieden voor een dynamischer en uitgebreidere ervaring. Meerdere werkingsmodi helpen eenvoudig een draadloos netwerk op te zetten voor moeilijk te bedraden ruimtes zodat Wi-Fi overal aanwezig is. Passive PoE ondersteuning De TL-WA801ND kan gevoed worden met een Ethernet cable terwijl er tegelijkertijd data verzonden kan worden, zelfs wanneer je AP tot 30 meter verderop geplaatst is. Deze toepassing vergroot de opties qua plaatsing van de AP, zodat hij geplaatst kan worden waar dit het gunstigste is. Aan de muur, het plafond of op het bureau in je kantoor, het is allemaal mogelijk. Inhoud van de verpakking TP-Link TL-WA801ND Afneembare omnidirectionele antennes (x2) Voedingsadapter Passieve PoE Injector Installatie CD-Rom Snelstartgids Geen kabels meegeleverd - Bekijk hiervoor onze voordeelbundels

8. TP-Link TL-WA801ND


Product informatiePlus or Show more

TP-LINK EAP110-Outdoor. Maximale overdrachtssnelheid van gegevens: 300 Mbit/s, Ethernet LAN, data-overdrachtsnelheden: 10,100 Mbit/s, Frequentieband: 2.4 GHz. Ondersteunde beveiligingsalgoritmen: 64-bit WEP,128-bit WEP,152-bit WEP,802.1x RADIUS,HTTPS,SSH,WPA,WPA-PSK,WPA2-PSK. Beheerprotocollen: HTTP/HTTPS, SNMP, Telnet. Spanning: 24 V, Output current: 0,6 A, Vermogensverbruik (max): 3,12 W. Plaatsing: Paal, Muur, Kleur van het product: Wit, LED-indicatoren: Stroom

9. TP-LINK EAP110-Outdoor 300 Mbit/s Power over Ethernet (PoE) Wit


Product informatiePlus or Show more

De TP-Link TL-WA901ND is een (wireless) access point waarmee je een draadloos netwerk kunt opzetten of uitbreiden. Zo kun je hiermee meerdere apparaten zoals game consoles, digitale media adapters, printers of netwerkverbonden opslagapparaten met een draadloos netwerk te verbinden. Het access point ondersteunt een centrale computer van verschillende functies wat je draadloos netwerk ervaring flexibeler maakt dan ooit tevoren. Met de TL-WA901ND beschik je over een betere internetervaring bij het downloaden, gamen, video streamen of wat voor applicatie je ook wil gebruiken. Plus- en minpunten van de TP-Link TL-WA901ND Dit access point is ideaal i.c.m. een Wireless N router Dit access point is ook te gebruiken media connector en wireless bridge Dit access point heeft Power over Ethernet (PoE) ondersteuning Dit access point haalt uitstekende snelheden tot 450 Mbps op de 2,4 GHz wifi-band Dit access point is single-band en kan dus alleen het wifi-signaal van het 2,4 GHz netwerk vergroten Meervoudige werkingsmodi De TL-WA901ND ondersteunt AP Client, Bridge, Repeater en AP werkingsmodi om verschillende draadloze applicaties mogelijk te maken, om gebruikers een meer dynamische en omvattende ervaring te geven, wanneer ze hun AP gebruiken. De meervoudige werkingsmodus helpt je ook bij het bouwen van een draadloos netwerk voor moeilijk te bedraden locaties of voor het wegnemen van de draadloos dode zone. QSS-knop - Quick Security Setup De TL-WA901ND is compatibel met WI-FI Protected Setup™ (WPS), heeft de Quick Security Setup dat gebruikers in staat stelt om vrijwel op elk moment hun beveiliging in te stellen door simpelweg de ‘QSS’ knop in te drukken, waarmee een WPA2 beveiligde verbinding wordt aangemaakt, wat meer veiligheid biedt dan WEP encrypties. Dit is niet alleen sneller dan normale beveiligingsinstellingen, het is ook handiger omdat je geen wachtwoord hoeft te onthouden. PoE ondersteund – Flexibeler inzetbaarheid De TL-WA901ND kan worden gevoed via dezelfde ethernetkabel als die waarlangs de gegevens worden uitgewisseld, ook al bevindt de AP zich 30 meter ver. Deze eigenschap verveelvoudigt je opties daar je het AP daar kan plaatsen waar het signaal het sterkst is, zoals op de muur of tegen het plafond van je kantoor. Inhoud van de verpakking TP-Link TL-WA901ND Afneembare omnidirectionele antennes (3x) Voedingsadapter Passieve PoE Injector Bron CD Snelstartgids Geen kabels meegeleverd - Bekijk hiervoor onze voordeelbundels

10. TL-WA901ND


Soortgelijke producten aan Access Points


Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Access Points er zijn namelijk 149 verschillende te bestellen..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en kun je straks de beste Access Point kopen.