Beste Access Point - March 2020

149 Producten onderzocht

PLEK

PRODUCTNAAM

SCORE

1

Ubiquiti UniFi AP-AC-LITE

Ubiquiti Networks
10Score
2

Ubiquiti UniFi AP-AC-LR

Ubiquiti Networks
9.6Score
3

Ubiquiti Networks UAP-AC-PRO

Ubiquiti Networks
9.4Score
4

TP-Link Omada EAP245

TP-Link
8.9Score
5

TP-Link TL-WA801ND

TP-Link
8.5Score
6

TP-Link EAP110 Outdoor

TP-Link
8.2Score
7

Ubiquiti UniFi Cloud Key

Ubiquiti
7.5Score
8

TP-Link TL-WA901ND

TP-Link
7.4Score
9

TP-Link EAP110

TP-Link
7.3Score
10

TP-Link EAP225

TP-Link
7.1Score

Hoe komt deze geweldige Access Point lijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. En dus de zoektocht naar de beste Access Point ook!

Vroeger ging je naar een winkel om tips te krijgen over Access Points, maar vandaag helpt een robot jou!

Robot test
Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Access Points die aangeboden worden in Nederland, hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke Access Points het best over de toonbank gaan.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Access Points stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Vergelijkbare producten aan Access Points

De beste Access Points in een makkelijke lijst

Product informatiePlus or Show more

Met het Ubiquiti UniFi AP-AC-LITE access point creëer je een wifi netwerk in een groot huis, kantoor of een zalencentrum. Verbind het access point via een netwerkkabel met internet en je koppelt je smartphones, tablets, laptops en andere wifi apparaten aan het draadloze netwerk. Doordat de UniFi stroom krijgt via de netwerkkabel, is het niet nodig om hem in de buurt van een stopcontact te plaatsen. Je bevestigt het access point aan het plafond. Je beheert de access points vanuit de software voor pc, mac of tablet. Zo koppel je tientallen access points om het bereik te vergroten en maak je verschillende draadloze netwerken aan met afzonderlijke rechten. Zo geef je werknemers wel toegang tot gedeelde bestanden, maar gasten niet. Let op: wil je de access point op een PoE switch aansluiten, zorg dan dat deze switch 24V passief PoE ondersteunt. Zie de bundels voor een geschikte switch.

1. Ubiquiti UniFi AP-AC-LITE

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Met het Ubiquiti UniFi AP-AC-LR access point creëer je een wifi hotspot in een campus, hotel, winkelcentrum of kantoor. Verbind het access point via een netwerkkabel met het internet en je koppelt je smartphones, tablets, laptops en andere wifi apparaten veilig aan het draadloze netwerk. De AP-AC-LR heeft met 183 meter een groter bereik dan de AP-AC. Doordat de UniFi de stroom krijgt via de netwerkkabel, is het niet nodig om hem in de buurt van een stopcontact te plaatsen. Bevestig het ophangsysteem aan het plafond en klik het lichte access point vast. Een aparte controller is niet nodig doordat je de access points vanaf je pc, mac of tablet aanstuurt vanuit de cloud met de UniFi software. Maak verschillende draadloze netwerken aan met afzonderlijke rechten. Zo geef je bijvoorbeeld werknemers en studenten wel toegang tot gedeelde bestanden, maar gasten niet. Let op: wil je de access point op een PoE switch aansluiten, zorg dan dat deze switch 24V passief PoE ondersteunt.

2. Ubiquiti UniFi AP-AC-LR

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Heb je genoeg van een ontsabiele wifi verbinding? Met de Ubiquiti Networks UAP-AC-PRO heb je een access point waarmee je internetverbinding op al jouw mobiele apparaten niet alleen sneller werkt, maar ook een stuk stabieler is. Deze access point is ideaal voor op kantoor, maar ook voor thuis. De AC-Pro verbind je als eerst met je modem via een netwerkkabel. Hiermee wordt de AC-Pro ook automatisch van stroom voorzien dankzij de power over ethernet poort (PoE). Het is hierdoor nog makkelijker om de AC-Pro te plaatsen op plekken waar geen stopcontact in de buurt is. Vervolgens kan je het access point binnen of buitenshuis ophangen, de AC-Pro heeft namelijk een bereik van 122 meter. Tips van onze specialist Om dit zakelijke access point te installeren is enige netwerkkennis vereist. Om gebruik te maken van de maximale snelheid moeten zowel je router als de apparaten die je ermee wilt verbinden 5 GHz ondersteuning hebben. Combineer meerdere access points zonder zorgen: dankzij de onderlinge communicatie tussen de access points wordt automatisch de signaalsterkte bijgesteld om overal de juiste stabiliteit en snelheid te leveren. Eenvoudig beheer vanuit de cloud voor alle access points Het beheer van de access point is snel en gemakkelijk te doen via de bijgeleverde UniFi software. Een aparte controller is dus niet benodigd. Indien je dus meerdere access points aan elkaar koppelt kan je deze gelijktijdig vanuit de cloud beheren. Hierbij heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om diverse groepen draadloze netwerken aan te maken met elk aparte rechten. Ideaal voor op kantoor om bijvoorbeeld gasten toegang te geven tot internet en werknemers tot gedeelde bestanden. Inhoud van de verpakking - Ophangsysteem - Montagekits - Stroomkabel - PoE adapter

3. Ubiquiti Networks UAP-AC-PRO

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Voorzie een groot huis, kantoor of hotel van draadloos internet met het TP-Link Omada EAP245 access point. Je installeert dit access point eenvoudig via de software van TP-Link, hier voeg je ook meerdere toegangspunten toe om een groter wifi netwerk te creëeren. De access points communiceren onderling met elkaar, waardoor je apparaten altijd verbonden blijven met het sterkste netwerk. Zo hebben je werknemers of gasten altijd een stabiel draadloos signaal. Maak verschillende gastennetwerken aan en bepaal wie toegang heeft tot de bestanden op je netwerkschijf en wie niet. Via de software print je ook tijdelijke wachtwoorden uit, die verlopen zodra een bezoeker vertrokken is.

4. TP-Link Omada EAP245

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De TP-Link TL-WA801ND is een (wireless) access point waarmee je een draadloos netwerk kunt opzetten of uitbreiden. Zo kun je hiermee meerdere apparaten zoals game consoles, digitale media adapters, printers of netwerkverbonden opslagapparaten met een draadloos netwerk te verbinden. Het access point ondersteunt een centrale computer van verschillende functies wat je draadloos netwerk ervaring flexibeler maakt dan ooit tevoren. Met de TL-WA801ND beschik je over een betere internetervaring bij het downloaden, gamen, video streamen of wat voor applicatie je ook wil gebruiken. Plus- en minpunten van de TP-Link TL-WA801ND Dit access point is ideaal i.c.m. een Wireless N router Dit access point is ook te gebruiken media connector en wireless bridge Dit access point heeft Power over Ethernet (PoE) ondersteuning Dit access point is single-band en kan dus alleen het wifi-signaal van het 2,4 GHz netwerk vergroten Meerdere Werkingsmodi Ondersteunt meerdere werkingsmodi (Access Point, Multi-SSID, Client, Universal/ WDS Repeater, Bridge met AP) om gebruikers verschillende draadloze toepassingen te bieden voor een dynamischer en uitgebreidere ervaring. Meerdere werkingsmodi helpen eenvoudig een draadloos netwerk op te zetten voor moeilijk te bedraden ruimtes zodat Wi-Fi overal aanwezig is. Passive PoE ondersteuning De TL-WA801ND kan gevoed worden met een Ethernet cable terwijl er tegelijkertijd data verzonden kan worden, zelfs wanneer je AP tot 30 meter verderop geplaatst is. Deze toepassing vergroot de opties qua plaatsing van de AP, zodat hij geplaatst kan worden waar dit het gunstigste is. Aan de muur, het plafond of op het bureau in je kantoor, het is allemaal mogelijk. Inhoud van de verpakking TP-Link TL-WA801ND Afneembare omnidirectionele antennes (x2) Voedingsadapter Passieve PoE Injector Installatie CD-Rom Snelstartgids Geen kabels meegeleverd - Bekijk hiervoor onze voordeelbundels

5. TP-Link TL-WA801ND

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De TP-Link EAP110 Outdoor is een waterdicht single-band (2,4 GHz) access point geschikt voor buitengebruik. Het access point ondersteunt draadloze snelheden tot 300 Mbps en is eenvoudig te bevestigen aan een muur of paal dankzij de meegeleverde bevestigingskit. Pluspunten van de EAP110 Outdoor Ideaal voor wifi bij o.a. zwembaden, pleinen, tuinen of campings Duurzaam, weersbestendig ontwerp voor wifi buitenhuis Beheer eenvoudig tot honderden EAP's met de gratis Auranet Controller Software Captive portal biedt een gemakkelijke methode voor verificatie van gasten op het draadloze netwerk Verificatie via Facebook, wifi en sms helpen jou om je bedrijf een boost te geven Ondersteunt 802.3af/passieve PoE voor eenvoudige installatie buitenshuis Waterdichte behuizing met IP65-certificering Na verschillende testen heeft het apparaat de beoordeling IP65 gekregen, wat betekent dat de waterdichte behuizing de access points beschermt tegen alle weersomstandigheden. Wifi met een groot bereik Met een groot zendvermogen en twee krachtige omni-directionele antennes zorgt de EAP110-Outdoor buiten voor stabiele wifi met een bereik tot wel 200 meter. Passieve PoE ondersteuning Dankzij de passieve Power over Ethernet (PoE) heb je geen stroomadapters en snoeren meer nodig zodat je de EAP110-Outdoor snel en eenvoudig kunt plaatsen. Efficiënt en gecentraliseerd beheer Gecentraliseerd management Beheer tegelijkertijd honderden access points met de multifunctionele Auranet Controller Software. Ideaal voor kleine en middelgrote zakelijke netwerken. Zelfstandige modus Beheer moeiteloos zelfstandige access points binnen kleinere netwerken met behulp van onze intuïtieve webinterface. Inhoud van de verpakking TP-Link EAP110 Outdoor Passieve PoE-adapter Netsnoer Montagesystemen Waterdicht rubber inzetstuk Waterdichte antennes Installatiegids Geen kabels meegeleverd - Bekijk hiervoor onze voordeelbundels

6. TP-Link EAP110 Outdoor

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Ubiquiti UniFi is een mini-computer en controller om op afstand al je UniFi access points en UniFi USG te configuren, te monitoren en aan te sturen. De Cloud Key krijgt stroom via PoE. Plug de Key in je UniFi switch en benader al je apparaten via een webbrowser, waar je ook bent. Je ziet je apparatuur binnen het netwerk in 1 overzicht. Bijvoorbeeld hoeveel clients en verbonden zijn en welke apparaten worden gebruikt. Dankzij de ingebouwde cloud licentie benader je de UnFi controller veilig vanuit de Cloud. Met de UniFi Cloud Key is het ook mogelijk om een gepersonaliseerde hotspot op te zetten en een ticketsysteem te hanteren.

7. Ubiquiti UniFi Cloud Key

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De TP-Link TL-WA901ND is een (wireless) access point waarmee je een draadloos netwerk kunt opzetten of uitbreiden. Zo kun je hiermee meerdere apparaten zoals game consoles, digitale media adapters, printers of netwerkverbonden opslagapparaten met een draadloos netwerk te verbinden. Het access point ondersteunt een centrale computer van verschillende functies wat je draadloos netwerk ervaring flexibeler maakt dan ooit tevoren. Met de TL-WA901ND beschik je over een betere internetervaring bij het downloaden, gamen, video streamen of wat voor applicatie je ook wil gebruiken. Plus- en minpunten van de TP-Link TL-WA901ND Dit access point is ideaal i.c.m. een Wireless N router Dit access point is ook te gebruiken media connector en wireless bridge Dit access point heeft Power over Ethernet (PoE) ondersteuning Dit access point haalt uitstekende snelheden tot 450 Mbps op de 2,4 GHz wifi-band Dit access point is single-band en kan dus alleen het wifi-signaal van het 2,4 GHz netwerk vergroten Meervoudige werkingsmodi De TL-WA901ND ondersteunt AP Client, Bridge, Repeater en AP werkingsmodi om verschillende draadloze applicaties mogelijk te maken, om gebruikers een meer dynamische en omvattende ervaring te geven, wanneer ze hun AP gebruiken. De meervoudige werkingsmodus helpt je ook bij het bouwen van een draadloos netwerk voor moeilijk te bedraden locaties of voor het wegnemen van de draadloos dode zone. QSS-knop - Quick Security Setup De TL-WA901ND is compatibel met WI-FI Protected Setup™ (WPS), heeft de Quick Security Setup dat gebruikers in staat stelt om vrijwel op elk moment hun beveiliging in te stellen door simpelweg de ‘QSS’ knop in te drukken, waarmee een WPA2 beveiligde verbinding wordt aangemaakt, wat meer veiligheid biedt dan WEP encrypties. Dit is niet alleen sneller dan normale beveiligingsinstellingen, het is ook handiger omdat je geen wachtwoord hoeft te onthouden. PoE ondersteund – Flexibeler inzetbaarheid De TL-WA901ND kan worden gevoed via dezelfde ethernetkabel als die waarlangs de gegevens worden uitgewisseld, ook al bevindt de AP zich 30 meter ver. Deze eigenschap verveelvoudigt je opties daar je het AP daar kan plaatsen waar het signaal het sterkst is, zoals op de muur of tegen het plafond van je kantoor. Inhoud van de verpakking TP-Link TL-WA901ND Afneembare omnidirectionele antennes (3x) Voedingsadapter Passieve PoE Injector Bron CD Snelstartgids Geen kabels meegeleverd - Bekijk hiervoor onze voordeelbundels

8. TP-Link TL-WA901ND

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De TP-Link EAP110 is een access point voor zakelijk gebruik. Het access point biedt een flexibel, eenvoudig in te zetten en te beheren netwerkoplossing met robuuste beveiliging op bedrijfsniveau. Dankzij het speciale ontwerp is het gemakkelijk aan een wand of plafond te monteren. WLAN configuratie en beheer zijn eenvoudig mogelijk via software voor gecentraliseerd beheer. De EAP110 biedt daarnaast captive portal en auto RF beheer, waardoor hij zeer geschikt is voor intensief en veeleisend gebruik in omgevingen zoals campussen, hotels, winkelcentra en kantoren. Tip van onze specialist Om dit zakelijke access point te installeren is enige netwerkkennis vereist Eenvoudig en gecentraliseerd beheer De EAP Controller software is een economische oplossing voor 'gecentraliseerd beheer' van draadloze netwerken voor mkb-bedrijven. De software stelt beheerders in staat honderden EAP's eenvoudig vanaf een PC in het netwerk te beheren. Bevat beheerfuncties zoals gecentraliseerde configuratie, real-time monitoring, grafische analyse van netwerkverkeer en batch firmware updates. Krachtige en intuïtieve software • Gratis beheersoftware, geen extra hardware controller nodig • Eenvoudig te gebruiken, geen speciale training nodig • Tekeningen van verdiepingen uploaden voor intuïtiever Wi-Fi beheer • Batch firmware update ondersteuning voor efficiënt beheer • Geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals Captive Portal, Rogue AP Detection Visuele netwerk controle • Gemakkelijk verkeer van elk individueel AP in het netwerk bekijken • Activiteiten van gebruikers in het netwerk grafisch bekijken • Visuele analyses van totaal netwerkgebruik en verkeersdistributie Personaliseer gastauthentificatie Captive portal biedt een praktische methode voor het identificeren van Wi-Fi gasten. Een captive portal vraagt gebruikers bepaalde handelingen uit te voeren voordat ze toegang tot het netwerk krijgen. De vereiste handelingen moeten via een externe portal server of aangepaste database door de beheerder worden gecontroleerd en kunnen bestaan uit het simpelweg lezen van en instemmen met een acceptabel gebruiksbeleid, of het invoeren van een gebruikersnaam en wachtwoord. Robuuste beveiligingsstrategie - meerdere Wi-Fi veiligheidsmaatregelen De EAP110 ondersteunt Wi-Fi beveiliging van bedrijfsniveau, o.a. WPA/WPA2-enterprise versleuteling en 802.1X radius. Bovendien helpen Multi-SSID, Wireless Isolation, MAC Filtering en Rogue AP detectie functies om bedreigingen van de netwerkveiiligheid tegen te houden. Inhoud van de verpakking TP-Link EAP110 Passieve PoE injector Netspanningadapter Montagesets Bron CD Installatie instructies Geen kabels meegeleverd - Bekijk hiervoor onze voordeelbundels

9. TP-Link EAP110

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De TP-Link EAP225 is een zakelijk access point met MIMO technologie die hoge draadloze snelheden haalt en eenvoudig aan het plafond is te monteren. Het gebruik van Wireless AC wifi-standaard in combinatie met 3x3 MIMO technologie verzekert je van uitstekende snelheden en dekking op zowel de 2.4 GHz als 5 GHz wifi-band. De EAP225 haalt gecombineerde draadloze snelheden tot 1350 Mbps, met 867 Mbps op de 5 GHz band en 450 Mbps op de 2.4 GHz band. EAP Controller Software - voor eenvoudig gecentraliseerd beheer Beheer en monitor gemakkelijk honderden EAP's vanuit één enkele locatie. De TP-Link Omada Controller software biedt een intuïtieve beheer interface. Controleer en breng het gehele netwerk op de kaart vanuit elke verbonden PC. Er zijn geen extra kosten aan verbonden en geen speciale trainingen. Bedrijfs Wi-Fi beheer management is nog nooit zo efficiënt en kostenefficient geweest. Captive portal - voor efficiënte gast authenticatie Captive portal biedt een makkelijke methode van authenticatie voor Wi-Fi gasten door te eisen dat gebruikers bepaalde handelingen uitvoeren voordat toegang tot het netwerk is toegestaan. Het kan je verbindingen met het netwerk beheren met een voucher systeem en aangepaste authenticatie pagina die kan adverteren naar klanten of coupons aanbieden. Eenvoudig monteer ontwerp en PoE ondersteuning De EAP's low profile ontwerp en makkelijk montage onderstel maakt het installeren eenvoudig op elke wand of plafond oppervlak en past goed bij de meeste interieur stijlen. EAPapparaten ondersteunen ook Power over Ethernet (PoE), waardoor het apparaat moeiteloos en flexibel in te zetten is. Ontworpen voor bedrijfsprestaties De Omada zakelijke-kwaliteits 11ac Wi-Fi oplossing is ontworpen om zware multi-gebruikers gebruik aan te kunnen in grote gebieden zonder dat dit invloed heeft op dezelfde stabiliteitsproblemen opgemerkt met standaard routers and accesspoint voor thuisgebruik. Het is het perfecte ontwerp voor motels, salons winkelketens, scholen en restaurants. Inhoud van de verpakking TP-Link EAP225 Passieve PoE adapter Voedingsadapter Montagekits Installatiegids Geen kabels meegeleverd - Bekijk hiervoor onze voordeelbundels

10. TP-Link EAP225

Laptop 1

Vergelijkbare producten aan Access Points


Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Access Points er zijn namelijk 149 verschillende te koop..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en kun je straks de beste Access Point kopen.

Beste koop maken