Bestenu

Wat is de beste ip camera van mrt. 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 maart, 2023

Het aanschaffen van een goede ip camera is een moeilijke uitdaging. Wat is de beste ip camera van 2023? Na het analyseren van 12000 ip camera's kwam de Digitale bol.com cadeaubon - 5 als beste getest uit onze ip camera-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de ip camera's, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 ip camera's-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige ip camera-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste ip camera's

1Score: 9.9
Digitale bol.com cadeaubon - 5
Digitale bol.com cadeaubon - 5
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
Google Chromecast met Google TV wit
Google Chromecast met Google TV wit
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
Page toiletpapier - 48 rollen - Compleet Schoon wc papier - met een vleugje katoen
Page toiletpapier - 48 rollen - Compleet Schoon wc papier - met een...
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.8
Eufy by Anker 2K Indoor wit
Beste IP Camera voor bedrijven
Eufy by Anker 2K Indoor wit
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.8
TP-Link Tapo C310 wit
TP-Link Tapo C310 wit
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.7
GNCC GK1Pro WLAN IP-camera PTZ wit,buiten camera
GNCC GK1Pro WLAN IP-camera PTZ wit,buiten camera
GNCC
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.7
Gillette Fusion5 Scheermesjes - 16 oranje
Gillette Fusion5 Scheermesjes - 16 oranje
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.7
Warner Bros. Entertainment Hogwarts Legacy
Warner Bros. Entertainment Hogwarts Legacy
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.7
Page toiletpapier 48 rollen Compleet wit
Page toiletpapier 48 rollen Compleet wit
10Score: 9.7
Ring Stick Up Cam Batterij wit
Beste IP Camera voor buitengebruik
Ring Stick Up Cam Batterij wit
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu IP Camera Koopgids

Als je op zoek bent naar een methode om je huis te beveiligen, kom je al snel bij een IP-camera uit. Om de beste IP-camera op de kop te tikken, zul je echter aan een aantal zaken moeten denken.

Wat heb je nodig voor een IP-camera?

Ten eerste heb je uiteraard stroom nodig. Veel IP-camera's op de Nederlandse markt gebruiken gewoon netstroom, maar sommige modellen worden van stroom voorzien via PoE, oftewel 'power over ethernet'. Bij dit laatste wordt de stroom via een ethernetkabel geleverd.

Heeft de IP-camera geen ingebouwde PoE-mogelijkheden maar wil je dit wel, dan kun je je nog altijd tot een PoE-switch wenden.

Daarnaast heb je, indien je je beveiligingsbeelden op afstand wilt bekijken, ook een goede router met een stabiele internetverbinding nodig. Veel IP-camera's gebruiken WiFi, maar er zijn nog een aantal modellen die alleen met een ethernetkabel werken. Bekijk dus altijd de specificaties om te zien of je een draadloze of bedrade internetverbinding nodig hebt.

Welke UTP-kabel heb je nodig voor een IP-camera?

In principe is een CAT5-kabel voldoende voor afstanden onder de 100 meter. Hiermee haal je tot die afstand snelheden tot 1000 Mbps. Ter referentie: één IP-camera genereert ongeveer 4 tot 9 Mbps aan data voor 1080p-beelden. Je hebt voor minstens 100 IP-camera's genoeg aan één CAT5-kabel.

Moet je langere afstanden overbruggen, kies dan een CAT6-kabel. Deze haalt nog hogere snelheden over hogere afstanden.

Hoe sluit je een IP-camera aan?

Dat is sterk afhankelijk van welk model van welk merk je hebt. Daarnaast speelt ook het gebruik van een app een rol hierin. Indien je de mogelijkheid hebt de IP-camera te linken aan een app en hiervan gebruikt wilt maken, vergt dit een paar extra stappen.

Over het algemeen moet je eerst de camera verbinden met het internet via WiFi of een ethernetkabel oftewel UTP-kabel, waarna je (veelal via zo'n bovengenoemde app) een account moet aanmaken. Hierna link je de camera met de app en zo ook je account. Dit kan door een code in te voeren of door een QR-code te scannen.

Na dit proces doorlopen te hebben, zou je camera moeten beginnen te werken en krijg je toegang tot de instellingen.

Hoe kom je achter het IP-adres van je IP-camera?

Hier zijn een paar methoden voor. De makkelijkste manier is door in de bijbehorende app van je camera te kijken. Hierin vind je over het algemeen allerlei informatie terug over de camera, inclusief het IP-adres. Waar dit precies staat, verschilt echter per fabrikant.

Gebruik je geen app, dan kun je via de router configuratie software vaak zien welke apparaten verbonden zijn - zoals je IP-camera. Door het gateway IP-adres van je router in de zoekbalk van je browser in te voeren, krijg je hier toegang toe. Vervolgens ga je naar de 'DHCP Clients Table' of 'Attached Devices' of iets dergelijke. Hier vind je het IP-adres van je IP-camera terug.

De derde optie is een IP-scanner. Hier zijn allerlei varianten van te vinden, zoals de Advanced IP Scanner voor PC en Fing voor iOS en Android.

Als je toegang hebt tot de instellingen en configuratiepagina van de beveiligingscamera, kun je het IP-camera-adres verkrijgen door de URL van de instellingspagina van je camera te bekijken. Als de URL van de instelpagina van je beveiligingscamera begint met 'http://183.37.194.134', dan kan het IP-adres van de camera 183.37.194.134 zijn.

Hoe beveilig je een IP-camera?

De meest voor de hand liggende tip is dat je de firmware van je camera up-to-date moet houden. Wordt er een kwetsbaarheid ontdekt in de firmware, dan updatet de fabrikant deze zo snel mogelijk.

Wil je niet dat je beeldmateriaal het risico loopt op het internet te beëindigen, houdt de camera's dan binnen een lokaal netwerk met een intern IP-adres. Je kunt hier meer over leren via de website van de camerafabrikant.

Je kunt tevens wachtwoorden toewijzen aan je camera's. Daarnaast is het een goed idee om de standaard admin wachtwoord en gebruikersnaam aan te passen na aankoop.

Werkt je camera daarnaast via WiFi? Beveilig deze dan ten slotte met WPA2-encryptie om te voorkomen dat iemand zomaar toegang krijgt tot de beelden.

hero illustration

Hoe testen we ip camera's?

Om de beste ip camera te bepalen, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze ip camera-test hebben we 12000 ip camera's vergeleken.
illustration
De eerste variabel in onze ip camera-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig externe expertwebsites waar we gegevens verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze ip camera-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne ip camera-experts ook welke specificaties van belang zijn bij de aankoop van het meest geschikte ip camera in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 12000 ip camera's te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste ip camera's in een handige lijst

1 - Digitale bol.com cadeaubon - 5

Loading ...
Ga naar laagste prijs

1. Digitale bol.com cadeaubon - 5

Voordelen

 • list plusHet voordeel van deze cadeaubon is dat hij snel verzonden kan worden.
 • list plusDe cadeaubon is uniek.
 • list plusDe cadeaubon is praktisch voor noodgevallen.

Nadelen Digitale bol.com cadeaubon - 5

 • list plusEen nadeel van de cadeaubon is dat hij niet zo feestelijk is.
 • list plusDe cadeaubon is onpersoonlijk.
 • list plusEen laatste nadeel is dat de cadeaubon niets cadeau geeft.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.7

Met een digitale bol.com cadeaubon geef je niet één, maar miljoenen cadeaus. Kies zelf een thema en een waarde. Voor elke gelegenheid een passende cadeaubon. Zakelijke klant? Kijk op cadeaukaart.bol.com naar welke extra’s wij jullie kunnen bieden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Direct beschikbaar

Bekijk prijs

2 - Google Chromecast met Google TV wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

2. Google Chromecast met Google TV wit

Voordelen

 • list plusDe afstandsbediening maakt het makkelijk om de mediaspeler te bedienen.
 • list plusStandalone functionaliteit zorgt ervoor dat het apparaat independant kan werken.
 • list plusHet apparaat is betaalbaar geprijsd.

Nadelen Google Chromecast met Google TV wit

 • list plusOm de mediaspeler te gebruiken is een Google account vereist.
 • list plusHet apparaat heeft geen USB aansluiting.
 • list plusEen adaptor is nodig om stroom te leveren.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
9.4

De Chromecast met Google TV (2K HD) streamt het entertainment naar jouw voorkeur in tot wel 1080p HDR en werkt met gesproken bediening. Krijg persoonlijke aanbevelingen op basis van je abonnementen en streamgeschiedenis, allemaal op één plek. Je hoeft dus niet meer te schakelen tussen apps om wat leuks te vinden. Gebruik de afstandsbediening om films en series te zoeken met je stem. Deze Chromecast met Google TV werkt zowel met een iPhone als met een Android toestel. De installatie is uiterst gemakkelijk en het enige wat je nodig hebt is een smartphone, een wifi-verbinding, een televisie met een HDMI-poort en een beschikbaar stopcontact. That's it. De Google Chromecast met Google TV in het kort Google TV organiseert al jouw inhoud, op al je streamingdiensten, op één scherm. Het is dus gemakkelijk om te vinden wat je wilt bekijken. Een applading aan entertainment. Speel je favorieten in 1080p HDR. Blader door meer dan 400.000 films en tv-afleveringen, plus miljoenen nummers. Ontvang persoonlijke aanbevelingen. Vind jouw volgende favoriet op basis van je abonnementen, kijkgeschiedenis en inhoud die je bezit. Krijg meer voor de juiste prijs. Krijg persoonlijke aanbevelingen die zijn gebaseerd op je abonnementen, kijkgewoonten en de content die je al hebt. Installeren is zo gepiept. Je hoeft hem alleen maar aan te sluiten en verbinding te maken. Druk op de Google Assistent-knop op de afstandsbediening om met Google te praten. Vraag om een serie of zoek bijvoorbeeld op stemming, genre of actrice. Of zet muziek op en krijg antwoord op je vragen. Let op: Smartphone nodig voor dit product

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3 - Page toiletpapier - 48 rollen - Compleet Schoon wc papier - met een vleugje katoen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

3. Page toiletpapier - 48 rollen - Compleet Schoon wc papier - met een vleugje katoen

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
9

Het nieuwe en verbeterde Page Compleet Schoon toiletpapier is speciaal ontwikkeld om een schoner resultaat te geven als ooit tevoren. Elk velletje is nu voorzien van onze unieke 3D Wave™-textuur, waardoor je een bewezen schoner resultaat krijgt met minder velletjes. Bovendien is elke toiletpapierrol nu nog zachter, voor de beste reiniging. Gebruik Page Vochtig toiletpapier na Page toiletpapier voor een schoon gevoel, de hele dag. Zacht, sterk en schoon wc papier. Door de 3D Wave™-textuur voel je je nog schoner Met leuke puppy print Met FSC keurmerk Met een vleugje katoen

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4 - Eufy by Anker 2K Indoor wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

4. Beste IP Camera voor bedrijven: Eufy by Anker 2K Indoor wit

Voordelen

 • list plusDe Eufy by Anker 2K Indoor wit heeft een scherpe beeldkwaliteit, ook in de nacht.
 • list plusEen voordeel van deze bewakingscamera is dat het makkelijk te bedienen is.
 • list plusDe Eufy by Anker 2K Indoor wit heeft geen abonnement nodig voor motion/sound detection.

Nadelen Eufy by Anker 2K Indoor wit

 • list plusEen nadeel van de Eufy by Anker 2K Indoor wit is dat het een irritant piepgeluid heeft bij audio.
 • list plusDe Eufy by Anker 2K Indoor wit werkt niet zonder SD kaart.
 • list plusEen minpunt van de Eufy by Anker 2K Indoor wit is dat het niet aangesloten kan worden op de home base.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.9

De Eufy by Anker 2K Indoor Camera is een beveiligingscamera voor binnen met een resolutie van maar liefst 2K. Dit maakt deze camera uniek omdat de meeste beveiligingscamera's beschikken over Full HD en 2K net wat scherper is. Verder is het een Pan Tilt camera, wat betekent dat de camera zowel kan draaien als kantelen en je hiermee dus de gehele kamer in de gaten kan houden. Ook heeft deze camera nachtzicht en bewegingsdetectie. Je krijgt een melding als er beweging is en kan de beelden live zien via de app van Eufy. Als je de beelden wilt opslaan kan dit op een micro SD-kaart van max 128GB, maar opslaan in de cloud is ook een optie. De belangrijkste kenmerken van de Eufy by Anker 2K Indoor Camera zijn: 2K resolutie Herkent huisdieren en personen Nachtzicht Bewegingsdetectie 2-wegs audio Kan zowel op een tafel staan als aan de muur of plafond worden bevestigd Werkt met HomeKit, Google Assistant en Alexa Weet wie er binnen is Door het toepassen van artificial intelligence (Al), weet deze camera of bijvoorbeeld jouw kind of huisdier binnen is. Haarscherp beeld Deze camera heeft een resolutie van 2K. Hierdoor heb jij haarscherpe beelden en kan je precies zien wat er in jouw huis gebeurd. Smart Home platformen Je kan deze camera connecten met Appe HomeKit, Google Assistant of Amazon Alexa. Volgt bewegingen Als de camera beweging detecteert draait en kantelt deze automatisch mee met de beweging. Hierdoor heb jij altijd alles goed in de gaten. Praat via de camera met personen Je kan realtime praten met de mensen in de kamer waar deze camera staat. Handig om bijvoorbeeld door te geven dat het eten klaar is. Detecteert harde geluiden Als de camera opeens harde geluiden detecteert, bijvoorbeeld omdat jouw baby huilt, dan krijg jij hier een melding van. Bepaal welke delen van de kamer belangrijk zijn. Je kan aangeven welke delen van de kamer de camera in de gaten moet houden of welke delen juist niet. Voeding Je sluit deze camera gemakkelijk aan met de geleverde USB-kabel en USB-adapter op netstroom. Montagemogelijkheden Deze camera kan je op een tafel of in de kast neerzetten. Maar met de meegeleverde montageplaat kan je deze camera ook gemakkelijk bevestigen aan je muur of plafond. Aan jou de keuze! Nachtzicht Omdat deze camera beschikt over nachtzicht kan je ook als het donker is goed in de gaten houden wat er zich afspeelt in jouw huis. Notificaties bij beweging Als de camera beweging detecteert kan je ervoor kiezen om hier gelijk een melding van te krijgen op je smartphone of tablet. Opslaan van de beelden Via de app van Eufy kan je live meekijken met jouw camera. Als je de beelden ook nog wilt opslaan kan dit lokaal op een standaard SD-kaart van max 128GB. Deze wordt echter niet meegeleverd. Ook is het een optie om de beelden in de cloud op te slaan via Eufy Cloud Storage. Hiervoor zal je wel een abbonement moeten afsluiten van ongeveer 3 euro per maand. Wat zit er in de verpakking: De 2K Indoor Camera zelf natuurlijk Montageplaat, om de camera aan de muur of het plafond te bevestigen Montageschroefpakket, alles wat je nodig hebt om de montageplaat te bevestigen USB-kabel USB-adapter Handleiding

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6 - GNCC GK1Pro WLAN IP-camera PTZ wit,buiten camera

Loading ...
Ga naar laagste prijs

6. GNCC GK1Pro WLAN IP-camera PTZ wit,buiten camera

Voordelen

 • list plusDeze camera heeft hoge resolutie, waardoor hij heldere beelden produceert.
 • list plusHet is eenvoudig te monteren, waardoor je de camera snel en eenvoudig kunt installeren.
 • list plusDe camera heeft een stevig ontwerp waardoor hij bestand is tegen regen en andere weersomstandigheden.

Nadelen GNCC GK1Pro WLAN IP-camera PTZ wit,buiten camera

 • list plusDe levensduur van deze camera is beperkt, waardoor je hem regelmatig moet vervangen.
 • list plusDe camera is niet aan de praat te krijgen na een storing.
 • list plusDe kwaliteit van de camera is matig, waardoor de beelden die hij produceert niet van kwaliteit zijn.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.7

GNCC Geboren met beveiliging 2K beveiligingscamera voor buiten GK1Pro-beveiligingscamera voor buiten, bewaak uw huis zonder dode hoek, fungeer als uw ogen om slim te rijden, bescherm huis- en eigendomsbeveiliging 24/7, wees niet bang voor slecht weer dankzij de weersbestendigheid van IP66, om zich aan te passen aan complexe klimaten conditie. Bovendien kunt u het voor commerciële doeleinden gebruiken, het in bedrijf, winkel of andere plaatsen opzetten waar u op tijd voor wilt zorgen. Intelligente bewegingsregistratie en realtime waarschuwing Wanneer iemand uw huis nadert, detecteert en volgt de buitencamera met ingebouwde IR-portretherkenningstechnologie hun bewegingen en stuurt vervolgens een realtime waarschuwing naar uw telefoon. Met de "praat"-functie kun je vreemden afschrikken die proberen je huis binnen te komen. Veiligheid is altijd bij u. 1080P zwart-wit en kleur nachtzicht (10M) De GNCC 1080P buitenbeveiligingscamera heeft 3 infrarood LED-lampjes en kan eenvoudig en snel schakelen tussen normale en full-color nachtzichtmodi via APP-bediening, zodat je alle details in de donkere nacht kunt zien. Gegevensbescherming en opslagmethoden Met osaio APP onafhankelijk ontwikkeld door GNCC en end-to-end datatransmissie-encryptietechnologie, wordt de privacy van elke gebruiker goed beschermd door ons. We bieden twee opslagmethoden, osaio cloudopslag en SD-kaartopslag, die beide gebeurtenisopname en continue opname ondersteunen. Toepassing voor meerdere scènes Voeg gewoon een e-mail toe, je kunt dezelfde camera delen met iemand van wie je houdt en elk prachtig moment van het leven delen. GNCC WiFi-buitencamera's kunnen in meerdere scenario's worden gebruikt: Klaslokaal / slaapkamer / garage / woonkamer / kinderkamer / kantoor / studeerkamer / gang Warme tips: De K1-camera ondersteunt ALLEEN 2,4 GHz wifi. -- Als u een dual-band router gebruikt, selecteer dan 2,4 GHz. Wanneer u de K1-camera voor het eerst gebruikt, draait de camera na het aansluiten een halve cirkel naar links om de richting te corrigeren. De K1-camera kan een klasse 10 micro SD-kaart (tot 128 GB, niet inbegrepen) of de cloudservice gebruiken. -- Vergeet na het plaatsen van de micro SD-kaart niet de camera te resetten. K1-camera ondersteunt bewegings- / geluidsdetectiefunctie, die u kunt instellen in de OSAIO-app. -- Zorg ervoor dat u app-meldingen inschakelt om app-meldingen tijdig te ontvangen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:30 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7 - Gillette Fusion5 Scheermesjes - 16 oranje

Loading ...
Ga naar laagste prijs

7. Gillette Fusion5 Scheermesjes - 16 oranje

Voordelen

 • list plusDeze scheermesjes hebben een goede kwaliteit.
 • list plusDeze scheermesjes hebben een aantrekkelijk design.
 • list plusZe zijn handig in gebruik.

Nadelen Gillette Fusion5 Scheermesjes - 16 oranje

 • list plusDe prijs-kwaliteit verhouding van deze scheermesjes is matig.
 • list plusDeze scheermesjes hebben een beperkt aantal mesjes.
 • list plusHet is moeilijk om de mesjes te vervangen..

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.3

Met 5 dicht bij elkaar staande mesjes van Gillette voor een comfortabele scheerbeurt Met anti-frictiemesjes voor maximaal 20 scheerbeurten per navulmesje Precisietrimmer voor moeilijk bereikbare plekken en het bijwerken van gezichtshaar Tot 16 maanden scheerbeurten per verpakking Zachte microribbels trekken de huid zachtjes glad om de haartjes voor te bereiden voor een gladde scheerbeurt Navulscheermesjes passen op ProGlide, ProShield en Fusion scheersystemen Let op: de verpakking van dit product wordt momenteel gewijzigd. De mogelijkheid bestaat dat u een andere verpakking ontvangt. Het comfort van vijf mesjes en de precisie van één De Gillette Fusion5 heeft vijf mesjes die dichter bij elkaar staan* voor ongeëvenaard comfort. Dit scheersysteem biedt verschillende functies voor topprestaties. *vs. Mach3 Vijf mesjes scheren dichter op de huid dan één Vijf mesjes scheren niet alleen dichter op de huid dan één mesje, de Gillette Fusion5 technologie heeft bovendien vijf mesjes die dichter bij elkaar staan voor dichter op de huid en comfortabeler scheren dan met de Mach3. Gillette Fusion5 is een geavanceerd scheersysteem met een vijfbladig scheertechnologie-oppervlak, een Precisietrimmer en een Flexibele Comfort Guard. Lubrastrip voor beter glijden De Lubrastrip bovenaan het scheerapparaat zorgt voor een soepelere scheerervaring door wateroplosbare glijmiddelen op de huid aan te brengen voor beter glijden en meer comfort. De strip wordt wit als je scheerervaring niet meer optimaal is. Precisietrimmer voor lastige plekjes Met het enkelvoudige mesje dat in de achterkant van de cartridge is ingebouwd kun je lastige plekjes zoals bakkebaarden en onder de neus scheren. Microribbels maken een groot verschil De huidbescherming op de mesjes bestaat uit zachte microribbels die aan de mesjes voorafgaan en die helpen om de huid strak te trekken voordat het eerste mesje de eerste haar afsnijdt, zodat je comfortabel en dicht op de huid kunt scheren. Een ergonomisch handvat voor meer houvast Het handvat van de Fusion5 is opnieuw ontworpen ten opzichte van de Mach3 voor meer controle onder natte omstandigheden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8 - Warner Bros. Entertainment Hogwarts Legacy

Loading ...
Ga naar laagste prijs

8. Warner Bros. Entertainment Hogwarts Legacy

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
9

Met Hogwarts Legacy voor PlayStation 5 beleef je op 10 februari het magische avontuur in de tovenaarswereld. Dit is een meeslepende open wereld role playing game en speelt zich af rond 1800 in de wereld van de Harry Potter boeken. Kies 1 van de 4 huizen, sluit vriendschappen en ontwikkel je vaardigheden met de lessen op Zweinstein. Begeef je op een reis door bekende en nieuwe locaties terwijl je fantastische beesten ontdekt of duelleer met studenten en duistere vijanden. Leer jij alleen de goede spreuken of leer je ook de vloeken? Jij bepaalt wat voor tovenaar je wilt worden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

9 - Page toiletpapier 48 rollen Compleet wit

Loading ...

9. Page toiletpapier 48 rollen Compleet wit

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
8.2

Het nieuwe en verbeterde Page Compleet Schoon toiletpapier is speciaal ontwikkeld om een schoner resultaat te geven als ooit tevoren. Elk velletje is nu voorzien van onze unieke 3D Wave™-textuur, waardoor je een bewezen schoner resultaat krijgt met minder velletjes. Bovendien is elke toiletpapierrol nu nog zachter, voor de beste reiniging. Gebruik Page Vochtig toiletpapier na Page toiletpapier voor een schoon gevoel, de hele dag. Zacht, sterk en schoon wc papier. Door de 3D Wave™-textuur voel je je nog schoner Met leuke puppy print Met FSC keurmerk Met een vleugje katoen

Verkrijgbaar bij:

10 - Ring Stick Up Cam Batterij wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

10. Beste IP Camera voor buitengebruik: Ring Stick Up Cam Batterij wit

Voordelen

 • list plusDe Ring Stick Up Cam Batterij wit is compact en makkelijk te installeren.
 • list plusEen ander voordeel van de Ring Stick Up Cam Batterij wit is de langer accuduur bij normaal gebruik.
 • list plusDe Ring Stick Up Cam Batterij wit heeft verschillende instelbare zones.

Nadelen Ring Stick Up Cam Batterij wit

 • list plusEen nadeel van de Ring Stick Up Cam Batterij wit is dat je een betaald abonnement moet afsluiten om de beelden op te slaan.
 • list plusEen ander nadeel van de Ring Stick Up Cam Batterij wit is de beperkte keuze voor waar je hem moet plaatsen.
 • list plusDe Ring Stick Up Cam Batterij wit is relatief.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.7
Functionaliteit
7.7
Gebruiksgemak
8

Kies voor beveiliging waar je maar wilt - binnen of buiten - met de veelzijdige Stick Up Cam Battery Zwart. Dankzij het draadloze ontwerp kun je hem gebruiken waar je wilt en verplaatsen als dat nodig is. Zet hem op een vlakke ondergrond om hem makkelijk te verplaatsen of bevestig hem op de muur voor een permanente oplossing. Met de Stick Up Cam Battery ben je altijd verbonden met thuis, en zie je wanneer je maar wilt wat er zich in en om je huis afspeelt. HD-video tweerichtingsspraak Voor binnen en buiten Verwisselbare batterij Bewegingsgeactvieerde meldingen Nachtzicht Eenvoudige installatie Werkt overal. Ziet alles. Geef je woning ogen en oren met deze veelzijdige camera die je bijna overal kunt plaatsen. Met talloze plaatsingsopties en gepersonaliseerde bewegingsdetectie kun je de perfecte opstelling voor jou en je huis vinden. Bekijk elke hoek. Ergens hoog: Bevestig hem aan de zijkant van je garage of aan een muur in de woonkamer. Houd je huisdieren in de gaten of controleer of er iemand in je tuin loopt. Ergens laag: Hij kan ook op een vlakke ondergrond worden gezet, zoals binnen op een bijzettafel of buiten bij het terras. Kijk onder werktijd hoe je huisdieren thuis spelen of controleer je oprit op bezoekers. Zie en hoor mensen en dieren en praat tegen ze vanaf je telefoon, tablet of een geschikt Echo-apparaat. Het kan allemaal met de Stick Up Cam Battery, de camera die op batterijen werkt en zowel binnen als buiten te gebruiken is. Volledige bediening vanuit de Ring-app. Gekoppelde apparaten: Met Gekoppelde apparaten ontsnapt er niets meer aan je aandacht. Verbind al je Ring-apparaten met elkaar in de Ring-app en zie hoe ze je huis 24 uur per dag als één systeem beveiligen. Onmiddellijke meldingen: Ontvang onmiddellijke meldingen op je mobiele apparaat of tablet; of je nu thuis op de bank zit, in de sportschool bent of op kantoor bent. Livebeeld: Zie, hoor en spreek met mensen bij de voordeur met realtime video en audio. Haal meer uit je Ring-apparaten. Ring Protect is een uitgebreide service die video-opnamen en foto-opnamen voor deurbellen en camera's activeert voor slechts € 3,99 maand. En er zijn meer mogelijkheden. Bovendien zijn de eerste 30 dagen kosteloos dankzij de gratis proefperiode. Voordelen en bijzonderheden Protect Basic Eén deurbel of beveiligingscamera. Eén vaste prijs. Video-opnames activeren voor één apparaat en video's bekijken, opslaan en delen voor € 3,99 per maand per apparaat. Bij de aankoop van je videodeurbel of beveiligingscamera van Ring krijg je de eerste 30 dagen van ons cadeau. Alle video's van je deurbellen en camera's tot 180 dagen beschikbaar* 1 jaar beperkte garantie voor deurbellen en camera's.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van ip camera's. Er zijn immers 12000 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!