Wat is de beste ip camera van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 28 september, 2023

Het aanschaffen van een goede ip camera is een ingewikkelde opdracht. Wat is de beste ip camera van 2023? Na het testen van 12000 ip camera's kwam de Francine Oomen Hoe overleef ik geen kleur als beste getest uit onze ip camera-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de ip camera's, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 ip camera's-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige ip camera-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste ip camera's

1Score: 9.9
Francine Oomen Hoe overleef ik geen kleur
Francine Oomen Hoe overleef ik geen kleur
Francine Oomen
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
De zeven zussen 8
De zeven zussen 8
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.9
TP-Link Tapo C200
TP-Link Tapo C200
TP-Link
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.8
Imou A1 4MP wit, zwart, zilver
Imou A1 4MP wit, zwart, zilver
IMOU
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.8
De stikstoffuik
De stikstoffuik
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.8
Imou Versa wit, zwart
Imou Versa wit, zwart
IMOU
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.8
Robijn Color 3 in 1
Robijn Color 3 in 1
Robijn
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.8
Digitale bol.com cadeaubon - 5 geen kleur
Digitale bol.com cadeaubon - 5 geen kleur
bol.com
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.8
‎eufy Eufy smart wit
Beste IP Camera voor bedrijven
‎eufy Eufy smart wit
‎eufy
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.7
The Legend of Zelda
The Legend of Zelda
Nintendo
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu IP Camera Koopgids

Als je op zoek bent naar een methode om je huis te beveiligen, kom je al snel bij een IP-camera uit. Om de beste IP-camera op de kop te tikken, zul je echter aan een aantal zaken moeten denken.

Wat heb je nodig voor een IP-camera?

Ten eerste heb je uiteraard stroom nodig. Veel IP-camera's op de Nederlandse markt gebruiken gewoon netstroom, maar sommige modellen worden van stroom voorzien via PoE, oftewel 'power over ethernet'. Bij dit laatste wordt de stroom via een ethernetkabel geleverd.

Heeft de IP-camera geen ingebouwde PoE-mogelijkheden maar wil je dit wel, dan kun je je nog altijd tot een PoE-switch wenden.

Daarnaast heb je, indien je je beveiligingsbeelden op afstand wilt bekijken, ook een goede router met een stabiele internetverbinding nodig. Veel IP-camera's gebruiken WiFi, maar er zijn nog een aantal modellen die alleen met een ethernetkabel werken. Bekijk dus altijd de specificaties om te zien of je een draadloze of bedrade internetverbinding nodig hebt.

Welke UTP-kabel heb je nodig voor een IP-camera?

In principe is een CAT5-kabel voldoende voor afstanden onder de 100 meter. Hiermee haal je tot die afstand snelheden tot 1000 Mbps. Ter referentie: één IP-camera genereert ongeveer 4 tot 9 Mbps aan data voor 1080p-beelden. Je hebt voor minstens 100 IP-camera's genoeg aan één CAT5-kabel.

Moet je langere afstanden overbruggen, kies dan een CAT6-kabel. Deze haalt nog hogere snelheden over hogere afstanden.

Hoe sluit je een IP-camera aan?

Dat is sterk afhankelijk van welk model van welk merk je hebt. Daarnaast speelt ook het gebruik van een app een rol hierin. Indien je de mogelijkheid hebt de IP-camera te linken aan een app en hiervan gebruikt wilt maken, vergt dit een paar extra stappen.

Over het algemeen moet je eerst de camera verbinden met het internet via WiFi of een ethernetkabel oftewel UTP-kabel, waarna je (veelal via zo'n bovengenoemde app) een account moet aanmaken. Hierna link je de camera met de app en zo ook je account. Dit kan door een code in te voeren of door een QR-code te scannen.

Na dit proces doorlopen te hebben, zou je camera moeten beginnen te werken en krijg je toegang tot de instellingen.

Hoe kom je achter het IP-adres van je IP-camera?

Hier zijn een paar methoden voor. De makkelijkste manier is door in de bijbehorende app van je camera te kijken. Hierin vind je over het algemeen allerlei informatie terug over de camera, inclusief het IP-adres. Waar dit precies staat, verschilt echter per fabrikant.

Gebruik je geen app, dan kun je via de router configuratie software vaak zien welke apparaten verbonden zijn - zoals je IP-camera. Door het gateway IP-adres van je router in de zoekbalk van je browser in te voeren, krijg je hier toegang toe. Vervolgens ga je naar de 'DHCP Clients Table' of 'Attached Devices' of iets dergelijke. Hier vind je het IP-adres van je IP-camera terug.

De derde optie is een IP-scanner. Hier zijn allerlei varianten van te vinden, zoals de Advanced IP Scanner voor PC en Fing voor iOS en Android.

Als je toegang hebt tot de instellingen en configuratiepagina van de beveiligingscamera, kun je het IP-camera-adres verkrijgen door de URL van de instellingspagina van je camera te bekijken. Als de URL van de instelpagina van je beveiligingscamera begint met 'http://183.37.194.134', dan kan het IP-adres van de camera 183.37.194.134 zijn.

Hoe beveilig je een IP-camera?

De meest voor de hand liggende tip is dat je de firmware van je camera up-to-date moet houden. Wordt er een kwetsbaarheid ontdekt in de firmware, dan updatet de fabrikant deze zo snel mogelijk.

Wil je niet dat je beeldmateriaal het risico loopt op het internet te beëindigen, houdt de camera's dan binnen een lokaal netwerk met een intern IP-adres. Je kunt hier meer over leren via de website van de camerafabrikant.

Je kunt tevens wachtwoorden toewijzen aan je camera's. Daarnaast is het een goed idee om de standaard admin wachtwoord en gebruikersnaam aan te passen na aankoop.

Werkt je camera daarnaast via WiFi? Beveilig deze dan ten slotte met WPA2-encryptie om te voorkomen dat iemand zomaar toegang krijgt tot de beelden.

hero illustration

Hoe testen we ip camera's?

Om de beste ip camera te ontdekken, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze ip camera-test hebben we 12000 ip camera's vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze ip camera-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 externe expertwebsites waar we datapunten vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze ip camera-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen ip camera-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het kopen van de beste ip camera in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 12000 ip camera's te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste ip camera's op een rijtje

1. Francine Oomen Hoe overleef ik geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.8

Francine Oomen is terug (van nooit weggeweest)! Na 25 jaar Hoe overleef ik is er nu het eerste deel voor de volwassen geworden lezers van toen. Wat gebeurt er met je als er een heleboel is wat je aan niemand durft te vertellen? Wat doe je als je je vrienden heel erg nodig hebt, maar ze vier jaar lang niet gezien hebt? Wat doe je als je akelige stemmen in je hoofd hebt? Wat doe je als je je een complete puinhoop voelt, terwijl je zelf psycholoog bent? Wat doe je als je je anders voelt dan anderen? En anders bent? Als je toekomstdromen als zeepbellen uit elkaar gespat zijn? Of als je ontdekt dat je zwanger bent (per ongeluk en voor de tweede keer)? Als je een huizenhoge studieschuld, maar geen diploma hebt, als je het niet meer ziet zitten, omdat de wereld naar de * gaat, als je verdwaald bent en je innerlijk kompas zoek is, als je je vergelijkt met anderen en je je nooit goed genoeg voelt... Kortom: volwassen zijn in deze tijd, HOE doe je dat? Vooral niet laten merken dat je net doet alsof? Fake it until you make it? Doe je het alleen, of durf je het samen? Dit boek is het eerste deel van de nieuwe Hoe overleef ik-serie. Een onmisbaar boek voor ex-pubers, voor Generatie Hoi. Met veel survivaltips en voiceberichten!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

2. De zeven zussen 8

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen De zeven zussen 8

 • list plusDit boek heeft een fantasierijk verhaal dat de lezer meesleept in een wereld van mysterie en drama.
 • list plusDe karakters zijn boeiend en goed ontwikkeld, waardoor de lezer zich kan identificeren met hun emoties en ervaringen.
 • list plusDe schrijfstijl is fijn en gemakkelijk leesbaar, waardoor het boek moeilijk weg te leggen is.

Nadelen De zeven zussen 8

 • list plusHet verhaal kan soms ingewikkeld zijn en de lezer kan moeite hebben om de verschillende verhaallijnen te volgen.
 • list plusSommige lezers kunnen het verhaal saai vinden en zich vervelen tijdens het lezen.
 • list plusHet boek kan te lang zijn voor sommige lezers, waardoor het moeilijk kan zijn om de aandacht vast te houden.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
8.6

In Atlas, het achtste deel en tevens het slot van de immens populaire Zeven zussen-serie van Lucinda Riley, wordt de vraag beantwoord wie Pa Salt was en waarom hij de zussen heeft geadopteerd. Atlas, het achtste en laatste deel in de Zeven zussen-serie van Lucinda Riley, vertelt het verhaal van Pa Salt en begint in Parijs, 1928. Een voor dood achtergelaten jongen wordt in huis gehaald door een liefdevolle familie. Daar bloeit hij volledig op, maar het blijft een mysterie wie hij écht is. De jongen weigert een woord los te laten over zijn verleden. Net als hij de ellende waarvoor hij is gevlucht bijna is vergeten – evenals de belofte die hij heeft gezworen na te komen – rukt het kwaad op in Europa en weet hij dat hij weer zal moeten vluchten. De Egeïsche zee, 2008. De zeven zussen, voor het eerst compleet, ontmoeten elkaar aan boord van de Titan om afscheid te nemen van hun geliefde Pa Salt. Tot ieders verbazing heeft hij aan de zevende zus de sleutel van hun verleden toevertrouwd – maar iedere waarheid die wordt onthuld, roept nieuwe vragen op. Kenden de zussen hun geliefde vader eigenlijk wel? En wat zijn de gevolgen van zijn lang verborgen geheimen? Atlas. Het verhaal van Pa Salt, het achtste deel in de immens populaire serie van Lucinda Riley over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent, brengt de Zeven zussen-reeks tot een prachtig en onvergetelijk einde. ‘Een verslavende serie. Een zoektocht naar liefde en identiteit vol exotische locaties, glamour en mystiek. Heerlijk!’ – Margriet ‘Leest als een trein.’ – Libelle

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Imou A1 4MP wit, zwart, zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.2

Met de Imou A1 4MP beveiligingscamera zie je wat er in de hele kamer gebeurt. Dankzij de 4 megapixel resolutie is het camerabeeld van hogere kwaliteit dan full hd beeldmateriaal. Bovendien draait en kantelt deze PTZ beveiligingscamera automatisch wanneer hij beweging detecteert. De camera herkent het verschil tussen mensen en dieren, zodat je alleen smartphone meldingen krijgt van relevante gebeurtenissen. Je ontvangt berichten als de camera vreemde geluiden registreert, wat handig is als je kind huilt of de hond blaft. Via de ingebouwde microfoon communiceer je op afstand met mensen in de ruimte. Bewaar camerabeelden in de cloud, op een sd kaart of op een nvr. De Imou A1 4MP is geschikt voor Alexa of Google Assistant.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

5. De stikstoffuik

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen De stikstoffuik

 • list plusHet boek biedt een diepgaande analyse van de stikstofproblematiek in Nederland, wat belangrijk is voor paardenkamgebruikers die zich bewust zijn van de impact van stikstof op hun omgeving.
 • list plusHet boek geeft inzicht in de politieke en economische aspecten van de stikstofproblematiek, wat belangrijk is voor paardenkamgebruikers die zich willen informeren over de bredere context van het probleem.
 • list plusHet boek biedt mogelijke oplossingen voor de stikstofproblematiek, wat belangrijk is voor paardenkamgebruikers die zich willen inzetten voor een duurzamere toekomst.

Nadelen De stikstoffuik

 • list plusHet boek is mogelijk te technisch voor paardenkamgebruikers die geen achtergrond hebben in de wetenschap of politiek.
 • list plusHet boek is mogelijk te specifiek gericht op de Nederlandse situatie, wat minder relevant kan zijn voor paardenkamgebruikers buiten Nederland.
 • list plusHet boek biedt geen praktische tips voor paardenkamgebruikers om hun eigen stikstofuitstoot te verminderen, wat een gemiste kans kan zijn voor degenen die op zoek zijn naar concrete acties.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.6

1 Bestseller top 60 - April 2023 In 2019 ging Nederland ‘op slot’ door een uitspraak van de Raad van State, die het stikstofbeleid van de regering afkeurde. Een groot deel van de bouw kwam daardoor tot stilstand, en het bestaansrecht van de veehouderij kwam ter discussie te staan. Het nieuwe kabinet Rutte IV nam begin 2022 de vlucht vooruit door 25 miljard euro belastinggeld te reserveren, vooral voor het desnoods gedwongen uitkopen van boeren. Die reageerden met wekenlange trekkeracties. Nu was Nederland pas echt in stikstofcrisis. Arnout Jaspers fileert in ‘De Stikstoffuik’ gedetailleerd en genadeloos hoe het unieke Nederlandse stikstofprobleem ontstond, waarom Nederland als enige land ter wereld een fulltime ‘stik- stofminister’ heeft en hoe de hele ‘crisis’ gebaseerd is op onwetendheid, misbruik van wetenschap en schimmige deals in achterkamertjes. ‘De enkeling die in de alfahel het betahoofd koel hield en vanaf het begin nuchter en kritisch is geweest, is de fysicus en wetenschapsjournalist Arnout Jaspers,’ zegt bioloog en oud-minister Ronald Plasterk. ‘In dit verstandige boek vol nuttige feiten toont hij de absurditeit van het beleid aan. Iedereen zou het moeten lezen, zeker elke politicus of politiek geïnteresseerde.’ Auteur Arnout Jaspers (1958) studeerde natuurkunde in Leiden, publiceerde als wetenschapsjournalist onder meer in NRC Handelsblad en de Volkskrant en is columnist van Wynia’s Week.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Imou Versa wit, zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
8.8

De Imou Versa is een compacte ip-camera voor binnen en voor buiten. Deze bewakingscamera neemt beelden op in Full HD, zo zijn personen die op een afstand van de camera staan ook herkenbaar. De camera heeft een ingebouwde schijnwerper, zo zorg je voor een krachtig licht in je tuin als iemand 's nachts gespot wordt. Dankzij de schijnwerper neemt de camera beelden ook in kleur op als het donker is. Je laat een luid alarm afgaan als er een indringer gesignaleerd wordt, hierdoor jaag je ongenode gasten weg. De camera is geschikt voor binnen en buiten. Je plaatst deze bijvoorbeeld op een standaard, of bevestigt hem aan de muur. Dat doe je met schroeven, een sticker of een magnetische plaat.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Robijn Color 3 in 1

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Robijn Color 3 in 1

 • list plusDit wasmiddel is van goede kwaliteit en heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding.
 • list plusDit wasmiddel voldoet aan de verwachtingen en zorgt voor een frisse geur.
 • list plusDit wasmiddel zorgt ervoor dat de kleur van de kleding behouden blijft na het wassen.

Nadelen Robijn Color 3 in 1

 • list plusHet wasmiddel wordt geleverd in een doos om de plastic verpakkingen, wat niet nodig is en zorgt voor extra afval.
 • list plusDit wasmiddel lost niet goed op bij een was op 30/40 graden, wat kan zorgen voor resten op de kleding.
 • list plusDit wasmiddel biedt geen extra voordelen ten opzichte van andere wasmiddelen en is daarom niet uniek.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
8.8

Robijn Classics Color 3-in-1 Wascapsules met Color Serum, wassen je gekleurde was stralend schoon en houden je kleding lang mooi met de heerlijke geur van Robijn. Robijn Classics Color 3-in-1 Wascapsules voor de bonte was Met de heerlijke geur van Robijn, ontwikkeld door parfumexperts Robijn Color met Color Serum, speciaal ontwikkeld voor de gekleurde was Gebruik in combinatie met de Robijn Passiebloem en Bergamot Wasverzachter Met 92% biologisch afbreekbare ingrediënten voor duurzamer wassen Geniet in geuren en kleuren met Robijn wasmiddel en wasverzachter Over Robijn Color 3-in-1 Wascapsules: Robijn Color 3-in-1 Capsules hebben een unieke formule die speciaal is ontwikkeld voor de bonte was. Het wasmiddel bevat kleurbeschermers die ervoor zorgen dat de vezels en de kleuren van je favoriete kleding langer mooi blijven. Geniet van de stralende kleuren van je wasgoed, want wat mooi is, moet mooi blijven. De 3-in-1 wascapsules geven je was een langdurige frisse geur en bevatten 92% biologisch afbreekbare ingrediënten. Voor een duurzame was met uitstekende resultaten, zelfs in koude (20 °C) en korte (30 min) wasbeurten. De capsules zijn 100% oplosbaar en verkrijgbaar in een plasticvrije en 100% recyclebare verpakking*. Hoe te gebruiken: Doe een capsule in de trommel, voordat de was erin gaat, en zet de wasmachine aan op het juiste wasprogramma. Voorwassen is niet nodig. Robijn capsules kun je het beste niet met vochtige handen vastpakken; hierdoor kan de beschermfolie rondom de capsules oplossen en kunnen ze aan elkaar gaan plakken. Was je handen na gebruik van de capsules. Bewaar de wascapsules op een koele en droge plaats. Genieten met Robijn: Robijn vindt het belangrijk dat we kunnen genieten in een wereld die maar doorraast en soms aan ons voorbij vliegt. Juist van kleine dingen, zoals de geuren en kleuren die je in het dagelijks leven tegenkomt. Om ervoor te zorgen dat je altijd in geuren en kleuren kunt genieten, steekt Robijn veel zorg en aandacht in het ontwikkelen van de producten. Wasverzachters met heerlijke geuren, en wasmiddelen die kleuren lang mooi houden. Daarmee brengt Robijn deze genietmomentjes ook binnenshuis tot leven: tijdens het aantrekken van pas gewassen jeans of als je tussen de lakens stapt, gewassen met heerlijk ruikend wasmiddel en wasverzachter. Het motto van Robijn is al jaren "Wat mooi is, moet mooi blijven". Met wasmiddelen en wasverzachters van Robijn zorg je dat je kleding langer als nieuw blijft, en bovendien heerlijk ruikt. *Onze kartonnen verpakking is plasticvrij, exclusief lijm en laklaag

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Digitale bol.com cadeaubon - 5 geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.1

Met een digitale bol.com cadeaubon geef je niet één, maar miljoenen cadeaus. Kies zelf een thema en een waarde. Voor elke gelegenheid een passende cadeaubon. Zakelijke klant? Kijk op cadeaukaart.bol.com naar welke extra’s wij jullie kunnen bieden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Direct beschikbaar

Bekijk prijs

9. Beste IP Camera voor bedrijven: ‎eufy Eufy smart wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
8.9

eufy Security 2K Indoor Cam Pan & Tilt Protects You, Your Family, and Your Privacy Every eufy Security product is engineered to ensure your security data is kept private. Have peace of mind that you will have a secure record of everything that happens around your home. Know When You Are Needed The built-in AI notifies you of excessive noise levels so you know when your little one needs some attention (human facial detection only). Activity Zones Only receive the alerts that matter. Customize the area in which detection takes place to suit your home. Sight at Night Advanced night vision allows you to keep an eye on any room, even in low light settings. 360° Check-Up Get a full view of the entire room at the press of a button. What’s Included: 1x eufy Security Indoor Cam Pan & Tilt, 1x USB Adapter, 1x USB cable, 1x Mounting Bracket, 1x Screw Pack, 1x Quick Guide Notes: Non-Waterproof HomeBase Not Required. Requires MicroSD Card (Not Included)

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. The Legend of Zelda

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen The Legend of Zelda

 • list plusDe graphics en gameplay zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor een meeslepende spelervaring.
 • list plusHet spel biedt waar voor zijn geld door de lange speelduur van 200-300 uur.
 • list plusDe creativiteit die nodig is om het spel te spelen, zorgt voor een uitdagende en interessante ervaring.

Nadelen The Legend of Zelda

 • list plusDe prijs van het spel kan als duur worden ervaren.
 • list plusHet kan lastig zijn om het overzicht te behouden tijdens het spelen van het spel.
 • list plusHet spel is minder geschikt voor beginners die nog niet bekend zijn met de Zelda-franchise en de gameplay.

Dit is The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom voor de Nintendo Switch. In dit vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild bepaal je zelf welk pad je aflegt door de prachtige landschappen van Hyrule en op de mysterieuze eilanden die in de lucht zweven. Weet jij het met Links nieuwe vaardigheden op te nemen tegen het kwaad dat het koninkrijk bedreigt? Beleef een gigantisch avontuur dat je nooit meer vergeet en start de reis van je leven in The Legend of Zelda Tears of the Kingdom! Link kan gebruik maken van deze nieuwe krachten: Hechten - Met deze vaardigheid kan hij voorwerpen aan elkaar plakken om nieuwe wapens met unieke effecten te maken. Ultrahand - Met de Ultrahand kunnen spelers geweldige voertuigen maken en op creatieve manier gebruiken om vijanden te verslaan. Terugspoelen - Deze vaardigheid spoelt de beweging van een object terug, wat spelers kunnen gebruiken om nieuwe plaatsen te bereiken of een explosief terug naar zijn afzender te sturen. Plafondduiken - Deze vaardigheid laat Link door de plafonds van gebouwen en grotten gaan om een nieuwe plek te bereiken, of uit een plaats te ontsnappen. Over The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom De ontwrichting houdt Hyrule in zijn greep Ga een gevaarlijk avontuur aan om de waarheid te ontdekken over een rampzalige gebeurtenis die tot chaos heeft geleid in het koninkrijk. Verken het land van en de lucht boven Hyrule Je kiest je eigen pad door de prachtige landschappen van Hyrule en de mysterieuze eilanden hoog daarboven. Creëer je eigen uitvindingen Gebruik Links nieuwe vaardigheden om fantastische wapens en voertuigen te ontwerpen en maken! Compatibel met amiibo Scan de Tears of the Kingdom amiibo om wapens, materialen en een speciale stof voor Links zweefzeil te krijgen.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van ip camera's. Er zijn namelijk 12000 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!