Wat is de beste Speakers van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 19 april, 2024

Het aanschaffen van een goede Speakers is een ingewikkelde uitdaging. Wat is de beste Speakers van 2024? Na het onderzoeken van 956 Speakers kwam de JBL Charge Essential 2 als beste getest uit onze Speakers-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Speakers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Speakers-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Speakers-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Speakers

1Score: 9.7
JBL Charge Essential 2
JBL Charge Essential 2
JBL
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.3
JBL GO 3 Zwart
JBL GO 3 Zwart
JBL
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.1
Auronic Bluetooth Speaker Draadloos Box
Auronic Bluetooth Speaker Draadloos Box
Auronic
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.7
JBL Flip Essential 2
Beste luidsprekers
JBL Flip Essential 2
JBL
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.5
Pulver draadloos Speaker Zwart Muziek
Pulver draadloos Speaker Zwart Muziek
Pulver
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.3
JBL Partybox Encore Essential
JBL Partybox Encore Essential
JBL
Ga naar laagste prijs
7Score: 7.8
JBL Partybox 110 Zwart
JBL Partybox 110 Zwart
JBL
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.7
JBL Boombox 3 Zwart
JBL Boombox 3 Zwart
JBL
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.4
JBL Xtreme 3 Zwart
JBL Xtreme 3 Zwart
JBL
Ga naar laagste prijs
10Score: 7
JBL Flip 6 Zwart
JBL Flip 6 Zwart
JBL
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Speakers Koopgids

Je bent op zoek naar nieuwe speakers. Waar je op let bij nieuwe speakers lees je in onderstaande koopgids.

Wat voor soorten speakers zijn er?

Er zijn verschillende speakers te krijgen: Bluetooth-speakers, WiFi-speakers, hifi-speakers, pc-speakers, smart speakers, soundbars en studiospeakers. Ik leg ze hieronder in het kort aan je uit.

Bluetooth-speakers zijn de meest draagbare speakers. Je koppelt zo'n speaker eenvoudig aan je smartphone via een Bluetooth-verbinding en speelt zo je favoriete muziek af. Ze zijn te krijgen in alle prijsklassen. De duurdere Bluetooth-speakers hebben meestal een betere geluidskwaliteit dan de goedkopere Bluetooth-speakers.

WiFi-speakers zijn draadloos en werken via je draadloze netwerk. Hierdoor zijn goede WiFi-speakers ideaal voor gebruik in meerdere kamers. Je kiest er dan voor om overal dezelfde muziek te luisteren, of je kiest ervoor om in elke kamer andere muziek te luisteren. Dit wordt ook wel de multiroom-functie genoemd.

Hifi-speakers gebruik je met een audio-installatie. Zo'n installatie bestaat uit een goede versterker en een streamer of een andere bron waar je de muziek mee afspeelt. Hifi-speakers zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Zo zijn er speakers die je op de grond zet, maar ook speakers die op een standaard staan. Er zijn ook speakers die je ophangt of zelfs inbouwt in het plafond.

Pc-speakers zijn speciaal voor het gebruik met een computer. Deze zijn vaak compact en bedraad, al zijn er tegenwoordig ook draadloze PC-speakers te krijgen. Ze zijn bovendien te krijgen in verschillende kwaliteiten. Over het algemeen geldt ook hier dat hoe meer ****je betaalt, hoe beter de kwaliteit is.

Met een goede soundbar verbeter je het geluid van je televisie. Het is vaak een lange, dunne speaker die je onder de tv hangt of legt. Soms hebben deze een Bluetooth- en/of WiFi-verbinding waardoor je ook muziek via je telefoon kunt luisteren. Hiervoor gebruik je een streamingservice zoals bijvoorbeeld Spotify.

Studiospeakers zijn speakers voor professioneel gebruik. Deze heb je nodig om je zelfgemaakte tracks mee te masteren en te mixen. Het beste en meest nauwkeurige geluid krijg je met studiospeakers waardoor je er vervolgens zeker van bent dat je muziek overal goed klinkt.

Wat zijn transmissielijn speakers?

Transmissielijn speakers zijn speakers die gebruikmaken van een speciale lijn aan de binnenkant van de speaker. De behuizing van de speaker ziet er hierdoor anders uit en is ontworpen om het geluid de transmissielijn te volgen.

Bij transmissielijn speakers zijn de lage- en middentonen een stuk meer uitgesproken dan andere speakers. Besluit je zelf een transmissielijn speaker te bouwen, bereid je dan voor op een lastige klus.

Wat zijn actieve speakers?

Bij een actieve speaker zit de versterker in de speaker ingebouwd. Wil je een passieve speaker gebruiken, dan heb je een versterker of een goede AV-receiver nodig. Je luistert dus niet direct naar muziek of andere audio.

Heb je een actieve speaker, dan luister je wel direct, via de speaker, naar audio. Zoals eerder gezegd, is de versterker hier ingebouwd. Je steekt de stekker in het stopcontact en verbind de speaker met een bron en je luistert direct naar je audio, hoewel dit inmiddels ook niet altijd meer hoeft. Veel speakers hebben streamingfuncties ingebouwd, waardoor je rechtstreeks naar digitale bestanden luistert.

Draadloze speakers zoals Sonos zijn actief, maar ook soundbars en Bluetooth-speakers zijn actief.

Hoe weet ik of mijn speakers bij mijn versterker passen?

Het antwoord op deze vraag hangt af van meerdere dingen. Wat je als eerste moet doen als je nieuwe speakers koopt, is je versterker meenemen naar de winkel en de speakers in combinatie met jouw versterkertesten. Luister naar de geluidskwaliteit. Welke speakers beter bij jouw versterker passen, hangt ook af van de grootte van de ruimte.

Is het een grote ruimte, dan koop je idealiter vloerspeakers dan wat kleinere speakers. Waar de speakers komen te staan is ook een belangrijk gegeven. In de huiskamer is het levendiger dan in je slaapkamer waardoor je andere speakers nodig hebt. De beste combinatie hangt echt af van de gebruikssituatie.

Kan ik met een soundbar ook naar muziek luisteren?

Of je met je soundbar muziek kunt luisteren, hangt af van het merk en het model wat je hebt. Je kunt altijd naar muziek luisteren via de televisie, bijvoorbeeld via een muziekkanaal. Wil je muziek op een andere manier luisteren, dan heeft je soundbar Bluetooth of WiFi nodig.

Via een Bluetooth-verbinding koppel je jouw smartphone aan de soundbar en luister je naar je eigen playlist via je telefoon. Het nadeel van een Bluetooth-verbinding is dat er niet meer dan tien meter tussen de speaker en je telefoon mag zitten, anders valt je de verbinding weg. Daarnaast is de geluidskwaliteit via Bluetooth iets minder goed dan bijvoorbeeld via WiFi.

Als je een goede soundbar hebt die via WiFi werkt, heb je altijd stabiele verbinding. Je downloadt een app zoals bijvoorbeeld Spotify en streamt in no-time muziek. Als je naar muziek wilt luisteren via je soundbar, dan is de beste keuze een soundbar met een WiFi-verbinding.

Wat is de multiroom-functie?

Het principe van multiroom audio is heel erg simpel: in elke kamer staat een speaker en deze is gekoppeld aan een app op je telefoon of tablet. Je streamt audio en via je app kies welke speaker dit afspeelt. Je kiest er zo voor om je muziek af te spelen op slechts één bepaalde speaker of op allemaal, waardoor je muziek door het gehele huis klinkt.

Deze speakers maken onderling verbinding via het draadloze netwerk in je huis. Zodoende krijg je ook de mogelijkheid om alle personen in je huis toegang te geven tot de app via een eigen profiel, waardoor zij zelf muziek kiezen en luisteren in bijvoorbeeld hun eigen slaapkamer.

Wat voor soort speaker heb ik nodig om muziek te streamen?

Om muziek te streamen en luisteren heb je een goede draadloze WiFi-speaker nodig, of een ontvanger die muziek kan streamen. Met dit laatste luister je naar muziek via je bestaande speakers. Je kunt er ook voor kiezen om een Bluetooth-speaker te gebruiken.

Bluetooth-speakers zijn ideaal voor bijvoorbeeld op het strand. Je koppelt deze aan de smartphone en streamt zo de muziek naar de speaker. Je moet er wel voor zorgen dat je telefoon vlakbij de Bluetooth-speaker blijft. Als de afstand groter is dan tien meter is, verlies je de verbinding en begint de muziek te haperen.

Waarom moeten er spikes onder mijn speakers?

Als je je speakers op spikes laat rusten in plaats van volledig op de vloer, word het contact met de grond geminimaliseerd waardoor de geluidskwaliteit toe neemt. Daarnaast nemen de trillingen af als de speakers op spikes staan, wat wederom bijdraagt aan de geluidskwaliteit.

Houd er wel rekening mee dat spikes je vloer flink kunnen beschadigen, vooral als je een houten vloer hebt. Sommige mensen leggen daarom een muntstuk onder de spike, maar dit kan de geluidskwaliteit wel beïnvloeden.

Wat zijn de mogelijkheden van een smart-speaker?

De mogelijkheden van een goede smart speaker met spraakassistenten zoals Google Assistant of Amazon Echo zijn bijna eindeloos. Om muziek te luisteren gebruik je bijvoorbeeld Spotify. Vervolgens bedien je via de spraakassistent de speaker waarbij je bijvoorbeeld letterlijk aan de spraakassistent vraagt om je favoriete playlist af te spelen.

Heb je meerdere smart speakers, dan kies je ervoor om in elke kamer dezelfde muziek af te spelen of om juist verschillende muziek te luisteren. Zo luister je in de keuken naar Nirvana en in de huiskamer naar bijvoorbeeld Kensington.

Een smart speaker heeft echter nog veel meer mogelijkheden. Je luistert naar het nieuws, naar de weersverwachtingen en de verkeersinformatie. Je stelt de spraakassistente ook vragen, en vervolgens krijg je antwoord. Denk bijvoorbeeld aan geschiedenisvragen of rekenvragen: spraakassistenten zoeken alle informatie op via het internet.

Je gebruikt je smart speaker ook als wekker, stopwatch en timer. Daarnaast bedien je natuurlijk al je slimme apparaten in huis met een smart speaker. Denk aan je lampen, je televisie en soms zelfs je wasmachine en je wasdroger. Tegenwoordig zijn er zelfs slimme thermostaten te krijgen.

hero illustration

Hoe testen we Speakers?

Om de beste Speakers te bepalen, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Speakers-test hebben we 956 Speakers vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze Speakers-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 onafhankelijke expertwebsites waar we data verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Speakers-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen Speakers-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte Speakers in 2024. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 956 Speakers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Speakers in een oogopslag

1. JBL Charge Essential 2

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen JBL Charge Essential 2

 • list plusWaterdicht ontwerp (IPX7-certificering)
 • list plusHandige USB-uitgang om je smartphone op te laden
 • list plusVerbeterde geluidskwaliteit met diepere bas en grotere geluidssterkte

Nadelen JBL Charge Essential 2

  Beoordeling

  9.7 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.79
  Functionaliteit
  9.84
  Gebruiksgemak
  9.47
  Ik ben de JBL Charge Essential 2, jouw ideale metgezel voor onderweg als je graag van muziek wilt genieten, waar je ook bent. Met mijn IPX7-certificering ben ik waterdicht, dus je kunt me zelfs naast het zwembad zetten zonder je zorgen te maken over waterschade. En weet je wat? Ik heb zelfs een handige USB-uitgang, zodat je je smartphone kunt opladen en altijd kunt blijven genieten van je favoriete nummers, zelfs als de batterij van je telefoon bijna leeg is. Met mijn batterijduur van wel 20 uur kun je de hele dag en nacht feesten zonder dat je me hoeft op te laden.

  Wat mij echt onderscheidt van mijn voorgangers is mijn verbeterde geluidskwaliteit. Dankzij mijn racetrack-vormige driver, aparte tweeter en twee pompende passieve JBL-radiatoren, lever ik een diepere bas en een groter volume. Of je nu aan het zwembad ligt, op het strand feest of gewoon thuis van je favoriete muziek wilt genieten, ik zorg voor een krachtig geluid waar je ook bent.

  Een ander voordeel van mij is mijn IPX7-waterbestendig ontwerp. Of het nu regent of je een poolparty hebt gepland, ik kan alles aan zonder me zorgen te maken over waterschade. En met mijn draadloze Bluetooth-streaming is het super eenvoudig om muziek te streamen vanaf je telefoon, tablet of een ander apparaat met Bluetooth. En weet je wat nog cooler is? Ik heb ook een ingebouwde powerbank, dus je kunt zelfs je apparaten opladen zonder de muziek te hoeven stopzetten.

  De reviews van gebruikers bevestigen mijn kwaliteit. Ze prijzen mijn goede geluidskwaliteit en gebruiksgemak. Ook de eenvoudige connectiviteit en het feit dat ik waterbestendig ben, worden als grote pluspunten genoemd. Geen enkele review vermeldt nadelen of negatieve punten.

  Kortom, ik ben de perfecte draagbare speaker voor iedereen die graag onderweg van muziek wil genieten. Met mijn waterdichte ontwerp, verbeterde geluidskwaliteit en lange batterijduur ben ik geschikt voor elke situatie. Of je nu aan het zwembad ligt, op het strand feest of gewoon thuis van muziek wilt genieten, ik lever krachtig geluid en betrouwbare prestaties. 🎵

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  Coolblue.nl

  Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

  Bekijk prijs

  2. JBL GO 3 Zwart

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen JBL GO 3 Zwart

  • list plusKrachtig geluid met stevige bas
  • list plusIP67 waterbestendig voor gebruik buitenshuis
  • list plusCompact formaat en handige draaglus voor gemakkelijk meenemen

  Nadelen JBL GO 3 Zwart

  • list plusBeperkte batterijduur van 5 uur

  Beoordeling

  9.3 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.84
  Functionaliteit
  9.72
  Gebruiksgemak
  9.4
  De JBL GO 3 Zwart is mijn compacte metgezel voor een krachtige geluidservaring. Met JBL's originele Pro Sound blaast deze kleine bluetooth speaker je omver met zijn stevige bas. Wat deze speaker echt opvallend maakt, is dat hij IP67 waterbestendig is, waardoor hij stof- en waterdicht is tot maar liefst 1 meter diep. Dus of je nu op het strand bent, in de regen danst of gewoon buiten chillt, de JBL GO 3 kan het allemaal aan. 💦

  Het vernieuwde design van de JBL GO 3 sluit naadloos aan bij de nieuwste trends en is een lust voor het oog. Kleurrijke stoffen en mooie details maken deze speaker niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook geweldig om naar te luisteren. Ondanks zijn compacte formaat levert de JBL GO 3 verrassend goed geluid met een krachtige bas, dankzij JBL's Pro Sound.

  Met een batterijduur van maar liefst 5 uur kan ik urenlang genieten van mijn favoriete muziek. En als de batterij leeg is, is hij binnen no time weer volledig opgeladen met de meegeleverde usb C kabel. Geen gedoe meer met lange oplaadtijden. Bovendien is de JBL GO 3 superdraagbaar dankzij zijn compacte formaat en handige draaglus. Ik neem hem overal mee naartoe zonder enige moeite.

  Gebruikersreviews van de JBL GO 3 zijn over het algemeen zeer positief. Mensen zijn verbaasd over het geweldige geluid dat uit zo'n kleine speaker komt. Ze beschrijven het geluid als topkwaliteit en zijn vooral onder de indruk van de bas. Het design van de speaker wordt vaak geprezen en het feit dat hij waterdicht is, is een grote plus. Gebruikers vinden het ook handig dat de speaker zo compact is en gemakkelijk mee te nemen is dankzij de draaglus.

  Hoewel de meeste gebruikers geen nadelen melden, is het belangrijk om te vermelden dat de batterijduur van 5 uur misschien niet voldoende is voor langdurig gebruik zonder opladen. Dit kan een beperking zijn voor sommige mensen, vooral als ze de speaker voor langere tijd willen gebruiken zonder toegang tot een oplaadpunt. Maar laten we eerlijk zijn, met al die geweldige eigenschappen en het fantastische geluid dat de JBL GO 3 levert, wegen de voordelen ruimschoots op tegen de mogelijke nadelen.

  Al met al is de JBL GO 3 Zwart een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een compacte speaker met krachtig geluid. Of ik nu buiten ben, op het strand lig of gewoon thuis van mijn favoriete muziek geniet, deze speaker levert altijd de perfecte soundtrack. Met zijn water- en stofdichtheid en het oogstrelende design is de JBL GO 3 Zwart de ideale metgezel voor elke muziekliefhebber.

  Verkrijgbaar bij:

  Coolblue.nl

  Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs

  3. Auronic Bluetooth Speaker Draadloos Box

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Auronic Bluetooth Speaker Draadloos Box

  • list plusKraakhelder geluid met dubbele 45mm speakers en Dual 7w High-Performance Power Drivers
  • list plusBass+ Mode voor ultieme stevige en diepe bas
  • list plusBluetooth 5.0 connectiviteit voor snel en stabiel verbinding maken

  Nadelen Auronic Bluetooth Speaker Draadloos Box

  • list plusGeen nummer overslaan functie aanwezig

  Beoordeling

  9.1 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.47
  Functionaliteit
  8.89
  Gebruiksgemak
  8.91
  Ik ben helemaal weg van de Auronic Bluetooth Speaker! Deze draadloze speaker van topkwaliteit zorgt voor een kristalhelder geluid waar je echt van kunt genieten. Met de dubbele 45mm speakers en Dual 7w High-Performance Power Drivers word je getrakteerd op een geweldige geluidservaring. Maar wat deze speaker echt bijzonder maakt, is de Bass+ Mode. Hiermee haal je die stevige en diepe bas in huis waar je zo van houdt. Perfect voor alle muziekliefhebbers!

  Met de Bluetooth 5.0 connectiviteit maak je snel en stabiel verbinding met je telefoon of ander apparaat. Geen gedoe met kabels, gewoon draadloos genieten van je favoriete muzieklijst. En met een bereik van 10 meter heb je genoeg bewegingsvrijheid.

  Wat ik ook geweldig vind, is dat de Auronic Bluetooth Speaker spatwaterdicht is (IPX6). Dus maak je geen zorgen als je hem wilt gebruiken tijdens feestjes, reizen, sporten of andere activiteiten. Hij kan wel tegen een spatje water! En de efficiënte 2200 mAh batterij gaat maar liefst 20 uur mee, dus je kunt de hele dag genieten van je favoriete muziek zonder je zorgen te maken over het batterijniveau.

  De speaker is ook uitgerust met een 3,5 mm AUX-input en een TF-input, zodat je muziek kunt afspelen van apparaten die geen Bluetooth hebben. Super handig als je bijvoorbeeld een apparaat hebt met een 3,5 mm mini-jack input of een geheugenkaart (max. 32GB op .mp3 of .wav). De Auronic Bluetooth Speaker biedt dus veel flexibiliteit in het afspelen van muziek.

  Het design van de Auronic Bluetooth Speaker is ook echt mooi afgewerkt en hij voelt stevig aan. Het afschermklepje naar de aansluitingen is handig en zorgt ervoor dat je de speaker veilig buiten of in de badkamer kunt gebruiken. En hij is ook nog eens lekker licht en heeft een strak zwart design.

  De reviews van gebruikers zijn over het algemeen positief. Ze zijn enthousiast over het goede geluid, de spatwaterdichtheid en het mooie design van de speaker. Ook de eenvoudige bediening en de mogelijkheid om de bas te versterken worden gewaardeerd. Een gebruiker vergelijkt zelfs de geluidskwaliteit met die van een JBL box en vindt dat de Auronic Bluetooth Speaker helderder en mooier klinkt.

  Een klein minpuntje dat genoemd wordt, is dat de functie om nummers over te slaan ontbreekt. Voor sommige gebruikers kan dit een gemis zijn, omdat ze graag snel door hun muziek willen kunnen bladeren.

  Al met al is de Auronic Bluetooth Speaker een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een draadloze speaker met topkwaliteit geluid, spatwaterdichtheid en een mooi design. De speaker biedt veel flexibiliteit in het afspelen van muziek en heeft een lange batterijduur. Ondanks het ontbreken van de functie om nummers over te slaan, zijn de positieve eigenschappen van de speaker duidelijk te zien in de reviews. Een perfecte prijs/kwaliteitverhouding. 🎶

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  4. Beste luidsprekers: JBL Flip Essential 2

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen JBL Flip Essential 2

  • list plusWaterdichte IPX7-certificering
  • list plusCompact formaat en lichtgewicht
  • list plusLange batterijduur tot 10 uur

  Nadelen JBL Flip Essential 2

  • list plusNiet ontworpen voor diep water onderdompeling

  Beoordeling

  8.7 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.99
  Functionaliteit
  8.82
  Gebruiksgemak
  8.26
  Mijn review van de JBL Flip Essential 2

  Als het gaat om draagbare Bluetooth-luidsprekers, is de JBL Flip Essential 2 echt mijn favoriet. Met zijn IPX7-certificering is deze speaker waterdicht, dus je kunt zonder zorgen genieten van je muziek, zelfs tijdens een duik. En het beste is, hij is super compact en licht, dus je kunt hem overal mee naartoe nemen. Of je nu op het strand, bij het zwembad of gewoon thuis bent, de Flip Essential 2 is mijn betrouwbare metgezel in elke situatie en bij elk weertype.

  Een van de beste eigenschappen van de JBL Flip Essential 2 is de batterijduur. Met een volledig opgeladen batterij kun je tot wel 10 uur lang genieten van non-stop afspeeltijd van topkwaliteit. Dit is perfect voor lange stranddagen of uitstapjes waar je geen stopcontact in de buurt hebt. Je hoeft je geen zorgen te maken dat de muziek halverwege stopt - ik heb altijd genoeg power om door te gaan.

  De Flip Essential 2 maakt gebruik van draadloze Bluetooth-streaming, waardoor ik gemakkelijk verbinding kan maken met mijn smartphone of tablet. Zo kan ik draadloos genieten van kamervullend geluid van topkwaliteit. Het geluid dat deze speaker produceert is gewoonweg verbluffend, met diepe bassen die je echt kunt voelen. Het maakt niet uit welke muziekstijl je voorkeur heeft, de Flip Essential 2 levert een helder en krachtig geluid dat je zal verbazen - ik ben er helemaal weg van.

  Wat andere gebruikers betreft, zijn de reviews over de JBL Flip Essential 2 over het algemeen erg positief. Ze prijzen de geweldige geluidskwaliteit, het gebruiksgemak en hoe makkelijk het is om de speaker via Bluetooth aan te sluiten. Sommige gebruikers hebben zelfs opgemerkt dat de Bluetooth-afstand behoorlijk groot is, waardoor je zelfs in je achtertuin van je favoriete muziek kunt genieten - hoe cool is dat?

  Hoewel ik geen specifieke negatieve opmerkingen heb gevonden in de reviews, is het belangrijk om te weten dat deze speaker niet ontworpen is om onder water te gebruiken. Dus hoewel hij waterdicht is, zou ik hem niet aanraden om mee te nemen tijdens het zwemmen. Maar het is geruststellend om te weten dat hij wel bestand is tegen regen en spatten - dat is al een hele geruststelling.

  Al met al vind ik de JBL Flip Essential 2 een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een draagbare Bluetooth-luidspreker. Met zijn waterdichtheid, lange batterijduur en indrukwekkende geluidskwaliteit biedt deze speaker alles wat je nodig hebt voor eindeloos luisterplezier. Of je nu onderweg bent, thuis ontspant of een feestje organiseert, de Flip Essential 2 zal je niet teleurstellen - ik kan niet meer zonder! 😄

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Coolblue.nl

  Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

  Bekijk prijs

  5. Pulver draadloos Speaker Zwart Muziek

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Pulver draadloos Speaker Zwart Muziek

  • list plusLange speeltijd van 6 uur
  • list plusSpatwaterdichte behuizing
  • list plusLichtgewicht en duurzaam

  Nadelen Pulver draadloos Speaker Zwart Muziek

  • list plusBeperkte speeltijd voor langdurige buitenshuisactiviteiten

  Beoordeling

  8.5 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.06
  Functionaliteit
  8.83
  Gebruiksgemak
  8.52
  Ik ben dol op de Pulver draadloze speaker! Met een speeltijd van 6 uur en een spatwaterdichte behuizing is deze speaker perfect voor onderweg. Verbind hem via Bluetooth of USB en geniet altijd en overal van je favoriete muziek. En met 7 kleuropties past hij perfect bij jouw stijl. Met het handige meeneemkoord kun je hem overal mee naartoe nemen, en het lichte en duurzame ontwerp zorgt voor een geweldig geluid, met speciale bas elementen. Deze speaker is perfect voor picknicks, fietstochten en ontspannende dagen thuis. Zijn speeltijd van 6 uur kan voor sommigen een nadeel zijn, maar de voordelen van draagbaarheid, duurzaamheid en stijl maken dit ruimschoots goed. Kortom, met zijn unieke eigenschappen en opvallende kleuropties biedt de Pulver speaker een geweldige draadloze muziekervaring.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  6. JBL Partybox Encore Essential

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen JBL Partybox Encore Essential

  • list plusKrachtig JBL Original Pro-geluid met diepe bas
  • list plusIPX4 spatwaterdicht ontwerp
  • list plusMogelijkheid om draadloos te koppelen aan een tweede Partybox Encore via True Wireless Stereo-technologie

  Nadelen JBL Partybox Encore Essential

  • list plusAgressieve bas kan voor sommigen als een nadeel worden beschouwd

  Beoordeling

  8.3 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.58
  Functionaliteit
  8.06
  Gebruiksgemak
  8.14
  Ik ben super enthousiast over de JBL Partybox Encore Essential! Met zijn krachtige JBL Original Pro-geluid en diepe bas, is deze draagbare luidspreker perfect voor feestjes en evenementen. En het beste van alles? Het is spatwaterdicht, dus maak je geen zorgen als het een beetje regent!

  Een echt cool kenmerk van de Partybox Encore Essential is de dynamische lichtshow die synchroon loopt met de beat van de muziek. Het voegt echt een leuke sfeer toe aan elke gelegenheid. En met de PartyBox-app kun je de muziek- en lichtshowkleuren aanpassen voor de perfecte sfeer.

  Met zes uur afspeeltijd is deze luidspreker ideaal voor langdurige feestjes of buitenevenementen. En met de microfooningang kun je zelfs van elk feestje een karaokefeestje maken! Geweldig toch?

  Mensen zijn echt dol op de waanzinnige geluidskwaliteit en handige draagbaarheid van deze luidspreker. Sommigen vinden de bas misschien een beetje te agressief, maar over het algemeen wordt het geluid als vol en indrukwekkend ervaren. En ja, de bas kan soms intens zijn, maar dat kan ook een pluspunt zijn, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur.

  Dus, als je op zoek bent naar een draagbare luidspreker met krachtig geluid, indrukwekkende lichteffecten en de mogelijkheid om een microfoon aan te sluiten, dan is de JBL Partybox Encore Essential echt iets voor jou. Het is de perfecte keuze voor feestjes en evenementen! 🎉

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  Coolblue.nl

  Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

  Bekijk prijs

  7. JBL Partybox 110 Zwart

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen JBL Partybox 110 Zwart

  • list plusIndrukwekkende speaker die je woonkamer moeiteloos omtovert tot een dansvloer
  • list plusIngebouwde lichteffecten creëren een unieke audiovisuele ervaring
  • list plusHandige functies zoals een microfooningang en gitaaringang voor toespraken en live optredens

  Nadelen JBL Partybox 110 Zwart

  • list plusHet geluid kan enigszins vertraagd zijn bij het koppelen met een JBL Boombox
  • list plusIets zwaarder gewicht in vergelijking met zijn voorganger
  • list plusMinder gedefinieerde middentonen in vergelijking met zijn voorganger

  Beoordeling

  7.8 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.22
  Functionaliteit
  7.47
  Gebruiksgemak
  7.74
  Ik ben zo enthousiast over de JBL Partybox 110! Deze speaker tovert mijn woonkamer moeiteloos om tot een dansvloer. Met ingebouwde lichteffecten die meegaan op de maat van de muziek, creëer ik een unieke audiovisuele ervaring. Ik kan kiezen uit verschillende patronen en de stroboscopen zelf instellen voor de perfecte feestelijke sfeer. En het beste van alles? Ik kan zelfs mijn gasten toespreken of een live optreden geven dankzij de handige microfooningang en gitaaringang. 🎤

  En als ik nog meer volume wil, kan ik de speaker eenvoudig koppelen aan een andere JBL Partybox 110. Zo wordt mijn feestje echt onvergetelijk!

  De Partybox 110 is een upgrade ten opzichte van zijn voorganger, de Partybox 100. Het nieuwe model heeft enkele verfijningen gekregen, zoals draaiwielen aan de bovenzijde voor het afstellen van het volume en de lichtshow. De lichtshow is uitgebreid met twee extra standen en de stroboscopen zijn nu feller en zorgen voor nog meer sfeer. En maak je geen zorgen als er wat water op de speaker terechtkomt, want de Partybox 110 is IPX4-spatwaterdicht.

  Het geluid van de Partybox 110 is gewoonweg geweldig! Het is krachtig, helder en heeft een diepe bas. En met de verstelbare hoge tonen kan ik het geluid precies afstemmen op mijn voorkeur. De speaker staat ook nog eens schuin omhoog gericht, waardoor het geluid nog beter tot zijn recht komt.

  De reviews van andere gebruikers zijn over het algemeen positief over de Partybox 110. Ze zijn net zo enthousiast als ik over het geweldige geluid en de eenvoudige bediening. Met de JBL Partybox-app heb ik volledige controle over de muziek en de lichtshow, waardoor ik de perfecte partyvibe kan creëren. En het feit dat de speaker zowel op accu als op netsnoer kan werken, maakt hem ideaal voor feestjes op locaties met en zonder stroomvoorziening. En hoe gaaf is het dat het geluid en de lichteffecten synchroon lopen wanneer ik twee Partybox 110 speakers aan elkaar koppel!

  Maar eerlijk is eerlijk, er zijn ook een paar kleine nadelen. De speaker is iets zwaarder dan zijn voorganger en de middentonen zijn iets minder gedefinieerd. Ook kan er een kleine vertraging optreden bij het koppelen van de speaker met een JBL Boombox via een kabel. Maar al met al biedt de JBL Partybox 110 nog steeds een geweldige geluidsbeleving.

  Dus als je net als ik op zoek bent naar een draagbare party speaker met een krachtig geluid en een indrukwekkende lichtshow, dan is de JBL Partybox 110 zeker een aanrader. En met zijn IPX4-certificering kan ik hem ook zonder zorgen buiten gebruiken. Waar wacht je nog op? Laten we feesten!

  Verkrijgbaar bij:

  Coolblue.nl

  Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs

  8. JBL Boombox 3 Zwart

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen JBL Boombox 3 Zwart

  • list plusKrachtig geluid met diepe bastonen
  • list plusLange batterijduur van 24 uur
  • list plusStof- en waterbestendig (IP67)

  Nadelen JBL Boombox 3 Zwart

  • list plusBeperkte equalizer-functionaliteit via de app
  • list plusOntbreken van een draagriem

  Beoordeling

  7.7 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.01
  Functionaliteit
  7.45
  Gebruiksgemak
  7.49
  Met de JBL Boombox 3 Zwart heb ik altijd en overal krachtig geluid bij de hand. Deze draagbare Bluetooth-luidspreker heeft een stoer en robuust ontwerp en een accuduur van 24 uur, zodat ik de hele dag door kan genieten van mijn favoriete muziek, zowel binnen als buiten. De vernieuwde subwoofer zorgt voor diepere bastonen en de krachtige JBL Original Pro Sound levert een rijk audiospectrum met minder vervorming, zelfs op maximaal volume. Met de JBL Portable-app kan ik zelfs meerdere speakers koppelen voor een onbeperkte luisterervaring.

  Wat deze luidspreker echt onderscheidt, is de IP67 stof- en waterbestendigheid, waardoor hij bestand is tegen de elementen en perfect is voor gebruik op het strand, bij het zwembad of zelfs tijdens een regenachtige dag. De stevige metalen handgreep met siliconen grips maakt het gemakkelijk om de speaker mee te nemen, terwijl de robuuste constructie ervoor zorgt dat de speaker tegen een stootje kan en zelfs een korte onderdompeling in water overleeft.

  Ik ben onder de indruk van de geluidskwaliteit van de JBL Boombox 3, met loepzuivere en hoogwaardige audio, zelfs bij zware bas. Het koppelen via Bluetooth gaat gemakkelijk, het stevige handvat is handig en het indrukwekkende, stoere design spreekt me aan. Sommige gebruikers merkten op dat het geluid bijna loeihard kan zijn, waarbij de bas op dat niveau enigszins kan verminderen, wat resulteert in meer scherpe tonen. Hoewel de prijs door sommigen als hoog wordt beschouwd, wordt dit gecompenseerd door de geboden kwaliteit en prestaties.

  Een nadeel dat werd genoemd, is de beperkte functionaliteit van de equalizer via de app, met slechts drie presets. Echter, sommige gebruikers hebben dit opgelost door de equalizer van hun smartphone te gebruiken. Een andere opmerking was het ontbreken van een draagriem, wat het dragen van de speaker kan bemoeilijken voor sommige gebruikers.

  Al met al is de JBL Boombox 3 Zwart een indrukwekkende draagbare luidspreker die uitblinkt in krachtig geluid, diepe bas, duurzaamheid en draagbaarheid. Met zijn robuuste constructie, lange batterijduur en indrukwekkende geluidskwaliteit is deze speaker ideaal voor liefhebbers van krachtig en loepzuiver geluid, zowel voor thuisgebruik als voor onderweg. Hoewel er enkele beperkingen zijn, zoals de beperkte equalizer-functionaliteit en het ontbreken van een draagriem, wegen de voordelen van de JBL Boombox 3 ruimschoots op tegen de nadelen. Kortom, voor degenen die op zoek zijn naar een draagbare speaker met heavy sound, is de JBL Boombox 3 een absolute winnaar. 🎶

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  Coolblue.nl

  Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs

  9. JBL Xtreme 3 Zwart

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen JBL Xtreme 3 Zwart

  • list plusIndrukwekkend geluid met heldere tonen en diepe bassen
  • list plusLange batterijduur van 15 uur op normaal volume
  • list plusWaterdicht en stofbestendig met IP67-certificering

  Nadelen JBL Xtreme 3 Zwart

  • list plusMogelijke Bluetooth-verbinding problemen bij het overschakelen van muziek naar film
  • list plusOntbreken van een speciale app voor de bass

  Beoordeling

  7.4 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.49
  Functionaliteit
  7.46
  Gebruiksgemak
  7.25
  De JBL Xtreme 3 Zwart, dat is mijn ding! Deze draagbare speaker is echt perfect voor elke gelegenheid. Als opvolger van de succesvolle JBL Xtreme 2 heeft hij allerlei verbeteringen en nieuwe functies gekregen. Met een volgeladen accu kun je maar liefst 15 uur lang ononderbroken genieten van je favoriete nummers. Of je nou thuis bent, bij het zwembad of in de tuin, deze speaker gaat overal met je mee dankzij het handige draagbare ontwerp en de meegeleverde draagriem.

  Wat deze JBL Xtreme 3 echt onderscheidt, is zijn water- en stofbestendigheid. Hij heeft namelijk een IP67-certificering, wat betekent dat je hem zelfs onder water kunt dompelen. Perfect voor een dagje strand of een poolparty, toch? En alsof dat nog niet genoeg is, fungeert deze speaker ook nog eens als powerbank! Dus terwijl je naar je favoriete muziek luistert, kun je ook nog eens je telefoon opladen. Hoe handig is dat? 😎

  Het geluid van de JBL Xtreme 3 is gewoonweg fantastisch, met heldere tonen en diepe bassen. Dankzij de passieve radiators geniet je van groots JBL geluid. En wist je dat je zelfs meerdere JBL speakers draadloos aan elkaar kunt koppelen via PartyBoost? Zo kun je het volume nog verder opschroeven en een nog groter feest bouwen!

  De gebruikers zijn enorm enthousiast over de JBL Xtreme 3. Ze zijn dol op het geluid, de bass, het design en het gebruiksgemak van deze speaker. Het geluid is kristalhelder en de bass is gewoonweg krachtig, waardoor je echt helemaal opgaat in je muziek. En de batterijduur is ook echt indrukwekkend, met maar liefst 15 uur speeltijd op normaal volume en ongeveer 8 uur op maximaal volume. Daarnaast zijn gebruikers ook erg blij met het gebruiksgemak, zoals de automatische koppeling met Bluetooth-apparaten en de mogelijkheid om de speaker te verbinden met andere JBL speakers voor nog meer feestplezier.

  Hoewel de JBL Xtreme 3 veel lof krijgt, zijn er natuurlijk altijd wel een paar puntjes van kritiek. Sommige gebruikers hebben problemen gehad met de Bluetooth-verbinding, vooral bij het switchen van muziek luisteren naar een film kijken. Dat kan soms best frustrerend zijn. En sommige mensen missen een speciale app voor de bass, alhoewel de meeste gebruikers toch tevreden zijn met de kwaliteit van de bass.

  Al met al is de JBL Xtreme 3 Zwart gewoon een geweldige draagbare speaker met verbluffend geluid, een lange batterijduur en handige features zoals waterdichtheid en powerbank-mogelijkheden. Echt een perfecte keuze voor muziekliefhebbers die van een feestje houden. Ja, er zijn een paar kleine minpuntjes, maar de sterke punten van deze speaker maken dat helemaal goed. Dus waar wacht je nog op? Laat dat feest maar beginnen!

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Wordt gewoonlijk verzonden binnen 6 tot 7 maanden

  Bekijk prijs
  Coolblue.nl

  Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

  Bekijk prijs

  10. JBL Flip 6 Zwart

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen JBL Flip 6 Zwart

  • list plusDraagbaar en kan overal mee naartoe genomen worden
  • list plusIP67 certificering maakt het stof- en waterbestendig
  • list plusMogelijkheid om te koppelen aan andere JBL speakers met PartyBoost

  Nadelen JBL Flip 6 Zwart

  • list plusMakkelijk kwijt te raken door populariteit
  • list plusPrijs kan hoog zijn

  Beoordeling

  7.0 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.25
  Functionaliteit
  7.28
  Gebruiksgemak
  6.51
  De JBL Flip 6 Zwart is mijn draagbare bluetooth speaker die ik overal mee naartoe kan nemen. Met zijn IP67 certificering is hij zowel stof- als waterbestendig, dus ik kan hem zonder zorgen meenemen naar het strand of het zwembad. Wat echt cool is, is dat ik hem kan koppelen aan andere JBL speakers met PartyBoost, wat het volume nog hoger maakt en een indrukwekkend geluid geeft.

  Als het gaat om geluidskwaliteit, blaast de JBL Flip 6 iedereen weg met zijn luide, kristalheldere en krachtige geluid. De woofer zorgt voor diepe middentonen, terwijl de aparte tweeter heldere hoge tonen produceert. En de dubbele passieve radiatoren zorgen voor een diepe bas. Dit betekent dat ik van allerlei soorten muziek kan genieten en ook een feestelijke sfeer kan creëren.

  Een ander geweldig aspect van de JBL Flip 6 is de batterijduur van 12 uur. Dat betekent dat ik de hele dag door kan genieten van mijn favoriete muziek zonder me zorgen te maken over een lege batterij. En het heeft ook een handige USB-beveiliging, zodat ik kan opladen terwijl ik ontspan. Het geeft me zelfs een herinneringsgeluid wanneer het tijd is om de stekker uit het stopcontact te halen, als de aansluiting water of zout detecteert.

  Het ontwerp van de JBL Flip 6 is echt opvallend en past bij mijn persoonlijke stijl. Ik kan hem zowel verticaal als horizontaal neerzetten en er zijn zoveel kleuropties om uit te kiezen. En met PartyBoost kan ik twee of meer JBL PartyBoost-luidsprekers aan elkaar koppelen voor stereogeluid of om een groter feest te creëren.

  De reviews van andere gebruikers zijn over het algemeen positief. Ze vinden het gemakkelijk om te koppelen en de bediening is eenvoudig. Het strakke design wordt ook gewaardeerd. Een van de minpunten die genoemd wordt, is dat de speaker populair is bij anderen en daardoor makkelijk kwijt te raken is.

  Over het algemeen wordt de JBL Flip 6 Zwart beschouwd als een uitstekende bluetooth speaker. Het geluid is indrukwekkend, de batterijduur is lang en het ontwerp is aantrekkelijk. Hoewel de prijs als een nadeel wordt genoemd, wordt dit over het algemeen gerechtvaardigd gezien de prestaties en verbeteringen ten opzichte van eerdere modellen. Dus als je op zoek bent naar een draagbare bluetooth speaker met krachtig geluid en een stijlvol design, is de JBL Flip 6 Zwart zeker het overwegen waard.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Coolblue.nl

  Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

  Bekijk prijs
  hero illustration
  Bestenu

  Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

  Bestenu

  Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Speakers. Er zijn namelijk 956 verschillende op de markt ...

  Bedankt voor het lezen!