Wat is de beste speakers van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 22 september, 2023

Het aanschaffen van een goede speakers is een lastige opgave. Wat is de beste speakers van 2023? Na het analyseren van 1948 speakers kwam de JBL Flip Essential 2 zwart als beste getest uit onze speakers-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de speakers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 speakers-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige speakers-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste speakers

1Score: 9.9
JBL Flip Essential 2 zwart
Beste speakers voor outdoor activiteiten
JBL Flip Essential 2 zwart
JBL
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
JBL Charge Essential 2 zwart
JBL Charge Essential 2 zwart
JBL
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
LifeGoods LG1125 zwart
LifeGoods LG1125 zwart
Auronic
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
Jamo SUB 210 Zwart
Jamo SUB 210 Zwart
Jamo
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
JBL FLIP5 zwart
JBL FLIP5 zwart
JBL
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.7
Jamo S 8 ATM 100W wit
Jamo S 8 ATM 100W wit
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.6
Jamo Concert II C912 Subwoofer
Jamo Concert II C912 Subwoofer
Jamo
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.6
JBL Link Portable Zwart
JBL Link Portable Zwart
JBL
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.5
JBL Partybox Encore Essential zwart
Beste speakers voor feestjes
JBL Partybox Encore Essential zwart
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.5
JBL Partybox 110 Zwart
JBL Partybox 110 Zwart
JBL
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Speakers Koopgids

Je bent op zoek naar nieuwe speakers. Waar je op let bij nieuwe speakers lees je in onderstaande koopgids.

Wat voor soorten speakers zijn er?

Er zijn verschillende speakers te krijgen: Bluetooth-speakers, WiFi-speakers, hifi-speakers, pc-speakers, smart speakers, soundbars en studiospeakers. Ik leg ze hieronder in het kort aan je uit.

Bluetooth-speakers zijn de meest draagbare speakers. Je koppelt zo'n speaker eenvoudig aan je smartphone via een Bluetooth-verbinding en speelt zo je favoriete muziek af. Ze zijn te krijgen in alle prijsklassen. De duurdere Bluetooth-speakers hebben meestal een betere geluidskwaliteit dan de goedkopere Bluetooth-speakers.

WiFi-speakers zijn draadloos en werken via je draadloze netwerk. Hierdoor zijn goede WiFi-speakers ideaal voor gebruik in meerdere kamers. Je kiest er dan voor om overal dezelfde muziek te luisteren, of je kiest ervoor om in elke kamer andere muziek te luisteren. Dit wordt ook wel de multiroom-functie genoemd.

Hifi-speakers gebruik je met een audio-installatie. Zo'n installatie bestaat uit een goede versterker en een streamer of een andere bron waar je de muziek mee afspeelt. Hifi-speakers zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Zo zijn er speakers die je op de grond zet, maar ook speakers die op een standaard staan. Er zijn ook speakers die je ophangt of zelfs inbouwt in het plafond.

Pc-speakers zijn speciaal voor het gebruik met een computer. Deze zijn vaak compact en bedraad, al zijn er tegenwoordig ook draadloze PC-speakers te krijgen. Ze zijn bovendien te krijgen in verschillende kwaliteiten. Over het algemeen geldt ook hier dat hoe meer ****je betaalt, hoe beter de kwaliteit is.

Met een goede soundbar verbeter je het geluid van je televisie. Het is vaak een lange, dunne speaker die je onder de tv hangt of legt. Soms hebben deze een Bluetooth- en/of WiFi-verbinding waardoor je ook muziek via je telefoon kunt luisteren. Hiervoor gebruik je een streamingservice zoals bijvoorbeeld Spotify.

Studiospeakers zijn speakers voor professioneel gebruik. Deze heb je nodig om je zelfgemaakte tracks mee te masteren en te mixen. Het beste en meest nauwkeurige geluid krijg je met studiospeakers waardoor je er vervolgens zeker van bent dat je muziek overal goed klinkt.

Wat zijn transmissielijn speakers?

Transmissielijn speakers zijn speakers die gebruikmaken van een speciale lijn aan de binnenkant van de speaker. De behuizing van de speaker ziet er hierdoor anders uit en is ontworpen om het geluid de transmissielijn te volgen.

Bij transmissielijn speakers zijn de lage- en middentonen een stuk meer uitgesproken dan andere speakers. Besluit je zelf een transmissielijn speaker te bouwen, bereid je dan voor op een lastige klus.

Wat zijn actieve speakers?

Bij een actieve speaker zit de versterker in de speaker ingebouwd. Wil je een passieve speaker gebruiken, dan heb je een versterker of een goede AV-receiver nodig. Je luistert dus niet direct naar muziek of andere audio.

Heb je een actieve speaker, dan luister je wel direct, via de speaker, naar audio. Zoals eerder gezegd, is de versterker hier ingebouwd. Je steekt de stekker in het stopcontact en verbind de speaker met een bron en je luistert direct naar je audio, hoewel dit inmiddels ook niet altijd meer hoeft. Veel speakers hebben streamingfuncties ingebouwd, waardoor je rechtstreeks naar digitale bestanden luistert.

Draadloze speakers zoals Sonos zijn actief, maar ook soundbars en Bluetooth-speakers zijn actief.

Hoe weet ik of mijn speakers bij mijn versterker passen?

Het antwoord op deze vraag hangt af van meerdere dingen. Wat je als eerste moet doen als je nieuwe speakers koopt, is je versterker meenemen naar de winkel en de speakers in combinatie met jouw versterkertesten. Luister naar de geluidskwaliteit. Welke speakers beter bij jouw versterker passen, hangt ook af van de grootte van de ruimte.

Is het een grote ruimte, dan koop je idealiter vloerspeakers dan wat kleinere speakers. Waar de speakers komen te staan is ook een belangrijk gegeven. In de huiskamer is het levendiger dan in je slaapkamer waardoor je andere speakers nodig hebt. De beste combinatie hangt echt af van de gebruikssituatie.

Kan ik met een soundbar ook naar muziek luisteren?

Of je met je soundbar muziek kunt luisteren, hangt af van het merk en het model wat je hebt. Je kunt altijd naar muziek luisteren via de televisie, bijvoorbeeld via een muziekkanaal. Wil je muziek op een andere manier luisteren, dan heeft je soundbar Bluetooth of WiFi nodig.

Via een Bluetooth-verbinding koppel je jouw smartphone aan de soundbar en luister je naar je eigen playlist via je telefoon. Het nadeel van een Bluetooth-verbinding is dat er niet meer dan tien meter tussen de speaker en je telefoon mag zitten, anders valt je de verbinding weg. Daarnaast is de geluidskwaliteit via Bluetooth iets minder goed dan bijvoorbeeld via WiFi.

Als je een goede soundbar hebt die via WiFi werkt, heb je altijd stabiele verbinding. Je downloadt een app zoals bijvoorbeeld Spotify en streamt in no-time muziek. Als je naar muziek wilt luisteren via je soundbar, dan is de beste keuze een soundbar met een WiFi-verbinding.

Wat is de multiroom-functie?

Het principe van multiroom audio is heel erg simpel: in elke kamer staat een speaker en deze is gekoppeld aan een app op je telefoon of tablet. Je streamt audio en via je app kies welke speaker dit afspeelt. Je kiest er zo voor om je muziek af te spelen op slechts één bepaalde speaker of op allemaal, waardoor je muziek door het gehele huis klinkt.

Deze speakers maken onderling verbinding via het draadloze netwerk in je huis. Zodoende krijg je ook de mogelijkheid om alle personen in je huis toegang te geven tot de app via een eigen profiel, waardoor zij zelf muziek kiezen en luisteren in bijvoorbeeld hun eigen slaapkamer.

Wat voor soort speaker heb ik nodig om muziek te streamen?

Om muziek te streamen en luisteren heb je een goede draadloze WiFi-speaker nodig, of een ontvanger die muziek kan streamen. Met dit laatste luister je naar muziek via je bestaande speakers. Je kunt er ook voor kiezen om een Bluetooth-speaker te gebruiken.

Bluetooth-speakers zijn ideaal voor bijvoorbeeld op het strand. Je koppelt deze aan de smartphone en streamt zo de muziek naar de speaker. Je moet er wel voor zorgen dat je telefoon vlakbij de Bluetooth-speaker blijft. Als de afstand groter is dan tien meter is, verlies je de verbinding en begint de muziek te haperen.

Waarom moeten er spikes onder mijn speakers?

Als je je speakers op spikes laat rusten in plaats van volledig op de vloer, word het contact met de grond geminimaliseerd waardoor de geluidskwaliteit toe neemt. Daarnaast nemen de trillingen af als de speakers op spikes staan, wat wederom bijdraagt aan de geluidskwaliteit.

Houd er wel rekening mee dat spikes je vloer flink kunnen beschadigen, vooral als je een houten vloer hebt. Sommige mensen leggen daarom een muntstuk onder de spike, maar dit kan de geluidskwaliteit wel beïnvloeden.

Wat zijn de mogelijkheden van een smart-speaker?

De mogelijkheden van een goede smart speaker met spraakassistenten zoals Google Assistant of Amazon Echo zijn bijna eindeloos. Om muziek te luisteren gebruik je bijvoorbeeld Spotify. Vervolgens bedien je via de spraakassistent de speaker waarbij je bijvoorbeeld letterlijk aan de spraakassistent vraagt om je favoriete playlist af te spelen.

Heb je meerdere smart speakers, dan kies je ervoor om in elke kamer dezelfde muziek af te spelen of om juist verschillende muziek te luisteren. Zo luister je in de keuken naar Nirvana en in de huiskamer naar bijvoorbeeld Kensington.

Een smart speaker heeft echter nog veel meer mogelijkheden. Je luistert naar het nieuws, naar de weersverwachtingen en de verkeersinformatie. Je stelt de spraakassistente ook vragen, en vervolgens krijg je antwoord. Denk bijvoorbeeld aan geschiedenisvragen of rekenvragen: spraakassistenten zoeken alle informatie op via het internet.

Je gebruikt je smart speaker ook als wekker, stopwatch en timer. Daarnaast bedien je natuurlijk al je slimme apparaten in huis met een smart speaker. Denk aan je lampen, je televisie en soms zelfs je wasmachine en je wasdroger. Tegenwoordig zijn er zelfs slimme thermostaten te krijgen.

hero illustration

Hoe testen we speakers?

Om de beste speakers te vinden, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze speakers-test hebben we 1948 speakers vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze speakers-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 externe expertwebsites waar we datapunten verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze speakers-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen speakers-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het kopen van de beste speakers in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 1948 speakers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste speakers in een oogopslag

1. Beste speakers voor outdoor activiteiten: JBL Flip Essential 2 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen JBL Flip Essential 2 zwart

  • list plusHet voordeel van de JBL Flip Essential 2 zwart is dat het een uitstekende geluidskwaliteit heeft.
  • list plusEen ander voordeel van deze speakers is dat het eenvoudig te aan te sluiten is.
  • list plusDe JBL Flip Essential 2 zwart is makkelijk in gebruik.

Nadelen JBL Flip Essential 2 zwart

  • list plusDe JBL Flip Essential 2 zwart heeft een beperkte bluetooth afstand.
  • list plusEen ander nadeel van de JBL Flip Essential 2 zwart is dat het geen ingebouwde microfoon heeft.
  • list plusDe JBL Flip Essential 2 zwart heeft geen batterij.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.2

Met de JBL Flip Essential 2 neem je gerust een duik in het water. Deze bluetooth speaker beschikt over de IPX7 certificering, wat hem waterdicht maakt. Door zijn compacte formaat en lichte gewicht neem je de speaker overal mee naartoe. Je komt niet zonder muziek te zitten. Wanneer de accu volledig is opgeladen, gaat de speaker 10 uur mee. Je verbindt de speaker via bluetooth draadloos aan je smartphone en luistert zo naar de lekkerste afspeellijsten.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. JBL Charge Essential 2 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen JBL Charge Essential 2 zwart

  • list plusDe JBL Charge Essential 2 zwart heeft een ruim geluidsbereik.
  • list plusDeze speaker heeft een lange accuduur.
  • list plusHet aansluiten van deze speaker is eenvoudig.

Nadelen JBL Charge Essential 2 zwart

  • list plusDeze speaker is niet bedienbaar met de JBL app.
  • list plusHet gebruik van deze speaker is lastig.
  • list plusEr wordt geen hoes meegeleverd bij deze speaker..

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.1

Neem de JBL Charge Essential mee naar het zwembad en geniet in de zon van je favoriete nummers. Deze bluetooth speaker is dankzij zijn IPX7 certificering waterdicht. Zo plaats je hem op de rand van het zwembad en gaat hij niet stuk door waterschade. Speel jij muziek af en is de batterij van je telefoon bijna leeg? Koppel je smartphone aan de speaker via de usb uitgang en laad hem op. Hierdoor blijf jij muziek afspelen. De speaker speelt op een volle lading 20 uur muziek af.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

3. LifeGoods LG1125 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen LifeGoods LG1125 zwart

  • list plusDeze speakers hebben een uitstekende geluidskwaliteit, met extra bass als je dat wilt.
  • list plusDe accu gaat lang mee, waardoor je langdurig van je muziek kunt genieten.
  • list plusDe lus maakt het gemakkelijk om deze speakers te vervoeren.

Nadelen LifeGoods LG1125 zwart

  • list plusDe handleiding is niet compleet, wat voor onduidelijkheid kan zorgen.
  • list plusDeze speakers zijn niet bestand tegen water, waardoor ze niet geschikt zijn voor gebruik in de buurt van water.
  • list plusDeze speakers zijn niet geschikt met alle apparaten, waardoor je mogelijk een adapter nodig hebt.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.3
Functionaliteit
7.2
Gebruiksgemak
7.3

Met de Bluetooth Speaker van Auronic breng je topkwaliteit muziek in huis. Dankzij onder andere de dubbele 45mm speakers met Dual 7w High-Performance Power Drivers zorg je voor kraakhelder geluid. Meer bas toevoegen? Geen zorgen, met de Bass+ Mode breng je de ultieme stevige en diepe bas in huis. De bluetooth 5.0 en spatwater-bestendigheid maakt deze Bluetooth Speaker van Auronic ideaal voor feestjes, reizen, sport en andere mobiele activiteiten. Dankzij de grote efficiënte batterij gaat de Bluetooth Speaker van Auronic tot wel 20 uur mee. Koppel twee speakers eenvoudig aan elkaar voor de ultieme beleving. Jouw voordelen Dual 7W High-Performance Power Drivers Bass+ Mode Batterij tot 20 uur 3,5mm AUX-input Spatwaterdicht (IPX6) Te verbinden met tweede speaker Bluetooth 5.0, tot 10 meter bereik Bluetooth 5.0 Wil je jouw favoriete muzieklijst afspelen op de bluetooth speaker via je telefoon? Geen gedoe met kabels, maar snel verbinden via Bluetooth 5.0! Binnen no-time ben je verbonden en stream je stabiel en zonder kwaliteitsverlies via je smartphone of ander device naar de speaker! Krachtige speakers en Bass+ Mode De Auronic Bluetooth Speaker beschikt over de Dual 7W High-Performance Power Drivers, deze speakers zorgen voor kraakhelder high en mid range geluid. Daarnaast heeft de speaker een Bass+ Mode, met deze modus haal je kraakheldere, stevige en diepe bas in huis. Deze modus is geschikt voor verschillende muziekgenres. AUX en TF-aansluiting De Auronic Bluetooth Speaker beschikt over een 3,5mm AUX-input en een TF-input. Via deze inputs kan je muziek afspelen via een mini jack-aansluiting of een geheugenkaart (max. 32GB op .mp3 of .wav). Daarmee kan je muziek afspelen vanaf apparaten die niet over bluetooth beschikken, maar wel een 3,5mm mini jack input hebben. Efficiënte 2200 mAh batterij Dankzij de efficiënte 2200 mAh batterij gaat de Bluetooth Speaker tot van 20 uur mee. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken tijdens het sporten of een feestje. Verpakkingsinhoud Auronic Bluetooth Speaker (1x) Handleiding (1x) Overige specificaties Batterij-inhoud: 2200 mAh Snoerlengte: 50 cm Voltage: 5V / 1A Geluidsmodus: Normaal & Bass+ Mode Ingebouwde speaker: 2 Bereik Bluetooth: 10 meter Max. capaciteit TF-kaart: 32GB Frequentierespons: 100HZ - 18 KHZ Type input: AUX, TF-kaart (max. 32GB op .mp3 of .wav) Oplaadtijd: 3,5 uur Regenbestendig: Ja Spatwaterdicht: Ja (IPX6)

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Jamo SUB 210 Zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Jamo SUB 210 Zwart

  • list plusDe subwoofer heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding, waardoor het een voordelige koop is.
  • list plusHet formaat van de subwoofer is niet te groot, waardoor het makkelijk te plaatsen is in verschillende interieurs.
  • list plusDe subwoofer heeft instelmogelijkheden zoals cross-over en fase, waardoor het geluid nauwkeurig afgesteld kan worden.

Nadelen Jamo SUB 210 Zwart

  • list plusDe automatische aan/uit functie van de subwoofer is langzaam, waardoor het even kan duren voordat het apparaat aangaat.
  • list plusDe blauwe ledlamp vooraan is fel, wat als storend ervaren kan worden.
  • list plusDe installatie leaflet is wat beknopt, waardoor het installatieproces niet altijd even duidelijk is.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.9

Wanneer je opzoek bent naar een stijlvolle actieve subwoofer, dan is de Jamo SUB 210 een goede keuze om je home cinema set compleet te maken. Met het nieuwe ontwerp is de Jamo SUB 210 nog compacter, waardoor je de subwoofer makkelijk in het interieur plaatst. De subwoofer beschikt over een automatische aan-en-uit-functie, maar ook over bediening om de subwoofer af te stellen. Hierdoor is de Jamo SUB 210 makkelijk in elk home cinema systeem op te nemen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:30 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

5. JBL FLIP5 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen JBL FLIP5 zwart

  • list plusDe geluidskwaliteit van deze speaker is indrukwekkend, zelfs op hogere volumes.
  • list plusDe speaker heeft een goede accuduur, waardoor je langdurig van je muziek kunt genieten.
  • list plusDe speaker is waterdicht, waardoor je hem zonder zorgen kunt gebruiken bij het zwembad of op het strand.

Nadelen JBL FLIP5 zwart

  • list plusHet volume van de speaker kan niet nauwkeurig worden aangepast, waardoor het lastig kan zijn om het juiste volume te vinden.
  • list plusDe speaker is aan de prijzige kant in vergelijking met andere draadloze speakers.
  • list plusDe speaker heeft geen afsluitdopje voor het laadpunt, waardoor er stof en vuil in kan komen.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
7.4

JBL Flip 5 De JBL Flip 5 is een van de aller populairste speakers van dit moment! Het geluid klinkt nu beter dan ooit door een aantal mooie verbeteringen. Met PartyBoost is het nu mogelijk om meerdere JBL speakers aan elkaar te koppelen. Een feestje organiseren was nog nooit zo gemakkelijk! Ook heeft deze fantastische speaker een speeltijd van maar liefst 12 uur, zodat je zorgeloos kunt genieten van jouw favoriete muziek, waar je maar wilt. De JBL Flip 5 is gemaakt om mee naar buiten te nemen. Flip 5 is IPX7-waterproof en kan een meter diep onder water. Zelfs voor een poolparty is deze kanjer dus uitermate geschikt! Het robuuste design zorgt ervoor dat deze speaker tegen een stootje kan en hij is nu ook nog eens verkrijgbaar in maar liefst 11 verschillende kleuren! Klinkt beter dan ooit Voel je muziek. Flip 5's nieuwe circuitvormige driver levert topprestaties. Geniet van pompende bassen in een compact formaat. 12 uur afspeeltijd Maak je niet druk over kleine dingen zoals het opladen van je batterij. Flip 5 geeft je meer dan 12 uur speeltijd. Je muziek gaat door zo lang en hard als jij wil met JBL's topgeluid. Duik in het diepe met IPX7-waterdicht design Neem je luidsprekers mee waar je ook gaat. Poolparty? Perfect. Hoosbui? Kom maar op. Strandfeest? Flip 5 is IPX7-waterdicht tot 1 meter diep voor buitenfeestjes zonder stress. Zet de fun harder met PartyBoost Grenzeloos. Via PartyBoost verbind je de Flip 5 met een onbeperkt aantal JBL PartyBoost-compatible luidsprekers voor een weergeloos geluid. Alle kleuren van de regenboog Met 11 uitgesproken kleuren om uit te kiezen, is de Flip 5 allesbehalve saai. Verbreed je horizon met JBL's topgeluid! Net zo stoer als hij klinkt Met dit juweeltje aan je pols heb je de groove altijd binnen handbereik. Zijn stoeren en rubberen behuizing houdt de Flip 5 veilig terwijl jij buiten zorgeloos uit je dak gaat.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Jamo S 8 ATM 100W wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.5

Met de Jamo S 8 ATM Atmos satelliet speaker creëer je intense Dolby Atmos luisterervaring. Je plaatst de passieve speaker op de Jamo S 809, S 807 of S 803 zuilspeaker. Deze S 8 ATMOS stuurt het geluid richting het plafond en via de weerkaatsing komt het geluid in je kamer terecht. Hierdoor komen de geluiden van alle kanten en worden filmscènes extra meeslepend. De speaker heeft een vermogen van 100 watt, waardoor je hem in ruime woonkamers plaatst. Doordat de S 8 dezelfde uiterlijke details heeft als de Jamo zuilspeakers, passen ze goed bij elkaar.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 31 maart in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

7. Jamo Concert II C912 Subwoofer

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.2

Met de Jamo Concert II C912 Subwoofer geniet je van diepe bastonen. Deze 12 inch subwoofer heeft een frequentiebereik van 29 tot en met 129 Hertz en beschikt over een vermogen van 200 watt. Dankzij deze combinatie van eigenschappen geniet je van een krachtig en gedetailleerd basgeluid. De subwoofer hoef je niet te verbinden met een versterker, want hij is actief. Dit betekent dat hij een ingebouwde versterker heeft en je hem direct gebruikt nadat je hem aan je speakers gekoppeld hebt. Beschik je over een tv die een sub out aansluiting heeft? Dan verbind je hem rechtstreeks met je televisie en komen de basgeluiden uit films en series ook tot leven.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 19:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Beste speakers voor feestjes: JBL Partybox Encore Essential zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen JBL Partybox Encore Essential zwart

  • list plusDit product heeft een geweldige geluidskwaliteit, waardoor het perfect is voor feestjes en evenementen.
  • list plusHet is gemakkelijk mee te nemen dankzij het draagbare ontwerp, waardoor het ideaal is voor buitenactiviteiten.
  • list plusDe lichteffecten zijn indrukwekkend en voegen een extra dimensie toe aan de muziekervaring.

Nadelen JBL Partybox Encore Essential zwart

  • list plusDe batterijduur is niet zo lang als sommige andere draagbare speakers, wat betekent dat het misschien niet geschikt is voor langdurig gebruik zonder opladen.
  • list plusHet kan soms wat zwaar zijn om te dragen, vooral als het voor langere tijd wordt gebruikt.
  • list plusHet kan duur zijn in vergelijking met andere draagbare speakers op de markt.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.2

Het feest kan beginnen met de JBL Partybox Encore Essential. Verbind je telefoon via bluetooth aan de party speaker en geniet van krachtig en helder geluid. Is de gastenlijst van je feestje groter dan je dacht? Je koppelt de speaker draadloos aan een tweede Partybox Encore voor extra volume via de True Wireless Stereo technologie. De ringverlichting op de speaker creëert een stroboscoopeffect dat synchroon loopt op de maat van de muziek. Via de Partybox app pas je het lichtpatroon eenvoudig aan. Met deze app pas je ook het geluid en andere instellingen van de box aan.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. JBL Partybox 110 Zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Met de JBL Partybox 110 tover je jouw woonkamer om tot dansvloer. De party speaker beschikt over ingebouwde lichteffecten die meegaan op de maat van de muziek. Je kiest uit verschillende soorten patronen en stelt de stroboscopen zelf in. Geef je een feest en wil je jouw gasten toespreken? Sluit een microfoon aan via de microfoon ingang. Zo verstaat iedereen je goed. Dankzij de gitaar ingang sluit je een gitaar aan op de speaker. Je koppelt de speaker aan nog een JBL Partybox 110 voor een hoger volume.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van speakers. Er zijn immers 1948 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!