Bestenu
gabrielle bruyns.webp

Gabriëlle Bruyns

Redacteur | Productexpert
Expertise Elektronica en digitale signaalverwerking, met een specialisatie in hardware en software-ontwikkeling. , Creatief schrijven
Opleiding Hogeschool Rotterdam
button
button
button
button
hero illustration

Hoogtepunten

  • list plusGabriëlle heeft haar elektronica-vaardigheden verbeterd en passie verder ontwikkeld door het voltooien van meerdere projecten, waaronder een drone en een slimme thermostaat.
  • list plusZe heeft anderen geïnspireerd om met elektronica aan de slag te gaan door het schrijven van artikelen voor verschillende blogs en websites, waardoor ze een trouwe lezersschare heeft opgebouwd.
  • list plusZe heeft bij een gerenommeerd elektronicabedrijf gewerkt en waardevolle ervaring opgedaan in de hardware- en software-ontwikkeling.

 

Opleiding

Gabriëlle heeft elektrotechniek gestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam en heeft deze opleiding succesvol afgerond in vier jaar afgerond.

 

Ervaring

Gabriëlle was altijd al gefascineerd door de wereld van elektriciteit en technologie. Haar passie dreef haar om praktijkervaring op te doen in elektrotechnische laboratoria, waar ze werkte met circuits, componenten en meetapparatuur. Ze ontdekte hoe de theoretische kennis uit haar studie kon worden toegepast in praktische situaties en raakte geïnspireerd om zich verder te verdiepen in het vakgebied.

Tijdens haar studie liep ze stage bij een toonaangevend energiebedrijf, waar ze werkte aan projecten gerelateerd aan hernieuwbare energie en energie-efficiëntie. Ze leerde over de uitdagingen en kansen die de energiesector te bieden heeft en ontwikkelde vaardigheden die haar zouden helpen bij het oplossen van complexe energievraagstukken.

Ook was Gabriëlle actief in de studievereniging voor elektrotechniek. Ze nam deel aan workshops, lezingen en netwerkevenementen met professionals uit de branche. Haar betrokkenheid bij de studievereniging gaf haar de kans om haar kennis te verbreden, nieuwe contacten te leggen en waardevolle inzichten te krijgen van ervaren professionals.


 

hero illustration
Bestenu

Geschreven door Gabriëlle Bruyns

Bestenu