Wat is de beste smart speaker van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 27 september, 2023

Het aanschaffen van een goede smart speaker is een ingewikkelde uitdaging. Wat is de beste smart speaker van 2023? Na het analyseren van 111 smart speakers kwam de Google Nest Nest Mini grijs als beste getest uit onze smart speaker-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de smart speakers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 smart speakers-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige smart speaker-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

Onze smart speaker selectie

 • Beste koop: Google Nest Nest Mini grijs

 • De top 10 beste smart speakers

  1Score: 10
  Google Nest Nest Mini grijs
  Google Nest Nest Mini grijs
  Google Nest
  Ga naar laagste prijs
  2Score: 9.9
  Google Nest Nest Mini zwart
  Google Nest Nest Mini zwart
  Google Nest
  Ga naar laagste prijs
  3Score: 9.9
  Philips TAW6505 grijs
  Philips TAW6505 grijs
  Ga naar laagste prijs
  4Score: 9.9
  Marshall Uxbridge wit
  Marshall Uxbridge wit
  Marshall
  Ga naar laagste prijs
  5Score: 9.9
  JBL Link Music bundel 2
  JBL Link Music bundel 2
  JBL
  Ga naar laagste prijs
  6Score: 9.9
  Marshall Uxbridge zwart
  Marshall Uxbridge zwart
  Marshall
  Ga naar laagste prijs
  7Score: 9.8
  Marshall Uxbridge Alexa Wit
  Marshall Uxbridge Alexa Wit
  Marshall
  Ga naar laagste prijs
  8Score: 9.8
  Sony SRS-RA3000 Grijs lichtgrijs
  Sony SRS-RA3000 Grijs lichtgrijs
  Sony
  Ga naar laagste prijs
  9Score: 9.8
  Google Nest Nest Hub 2e chalk , krijt , grijs , wit
  Google Nest Nest Hub 2e chalk , krijt , grijs , wit
  Google Nest
  Ga naar laagste prijs
  10Score: 9.8
  Philips TAW6205 grijs
  Philips TAW6205 grijs
  Philips
  Ga naar laagste prijs
  hero illustration

  De Bestenu Smart Speaker Koopgids

  Smart speakers bieden je ontzettend veel mogelijkheden, en er komen er steeds meer bij. Je luistert naar muziek, het nieuws, vraagt naar de weersverwachting en je koppelt andere slimme apparaten aan je smart speaker. Kortom: je bent klaar voor de toekomst.

  Wat is het verschil tussen een smart speaker en een normale speaker?

  Een smart speaker is niet alleen een luidspreker, maar heeft veel meer mogelijkheden dan een normale, goede speaker. Met een normale speaker luister je alleen naar muziek, of audio. Een smart speaker is verbonden met het internet waardoor deze veel meer mogelijkheden heeft. Dankzij de WiFi-verbinding verbind je er ook andere slimme apparaten mee.

  Zo vraag je bijvoorbeeld aan je smart speaker wat de weersverwachting is, of wat het laatste nieuws is. Of je vraagt om de lichten te dimmen. Heb je een slimme robotstofzuiger, dan vraag je zelfs of er even gestofzuigd kan worden. Een smart speaker maakt je leven een stuk gemakkelijker.

  Wat kun je allemaal met een smart speaker?

  De mogelijkheden van een smart speaker zijn bijna oneindig en er komen er steeds meer bij. De meest populaire functie van een smart speaker is natuurlijk het luisteren naar muziek. Je vraagt je speaker om een bepaald liedje of artiest, en je gekozen muziek wordt via de speaker afgespeeld. Heb je er genoeg van? Dan vraag je de spraakassistent om te stoppen.

  Er zijn nog veel meer mogelijkheden. Denk aan het luisteren naar audioboeken, podcasts of zelfs het nieuws. Heb je een smart speaker met een scherm, dan kijk je zelfs naar het nieuws en browse je via de internet browser. Je bekijkt (en beluistert) YouTube-video's en als je naar muziek luistert, worden de songteksten weergegeven waardoor je mee kunt zingen.

  Behalve muziek, heeft een smart speaker nog meer handige functies die het begrip "gebruiksgemak" een heel nieuw leven in blazen. Met de juiste accessoires bedien je bijvoorbeeld je lampen in je huis met je smart speaker. Je vraagt simpelweg aan de speaker om je lichten aan of uit te doen.

  Je verbindt je smart speaker ook met bijvoorbeeld je slimme thermostaat. Hierdoor kun je je smart speaker vragen om de verwarming aan te zetten. Denk ook aan veiligheidscamera's of je slimme deurbel. Ook deze bedien je allemaal via je smart speaker.

  De meeste slimme apparaten in je huis koppel je dus met je smart speaker, waardoor je ze bedient met je stem. Denk aan je robotmaaier, robotstofzuiger, je slimme tv en zelfs je slimme wekker.

  Wat je precies kunt met een smart speaker hangt natuurlijk ook af van het merk en het model. Niet alle smart speakers zijn Nederlandstalig. Om sommige smart speakers te gebruiken, moet je de Engelse taal beheersen. Er komen gelukkig wel steeds meer Nederlandstalige smart speakers naar de Nederlandse markt.

  Ondersteunt elke smart speaker de Nederlandse taal?

  Nee, helaas ondersteunt (nog) niet elke slimme speaker de Nederlandse taal. Wel spreken ze allemaal Engels, maar dit neemt voor mensen die deze taal niet beheersen een aantal opties weg. De verwachting is wel dat er steeds meer smart speakers op de markt komen die de Nederlandse taal beheersen.

  Kun je meerdere smart speakers hebben?

  Ja, je kunt meerdere smart speakers hebben. Meerdere smart speakers heeft zelfs voordelen. Zo kun je onderling via de verschillende smart speakers met elkaar communiceren. Als je bijvoorbeeld een smart speaker op zolder hebt staan, en eentje beneden, kun je via de speaker met de persoon op zolder communiceren.

  Ook luister je naar je favoriete muziek via de verschillende speakers. Soms heb je hiervoor wel verschillende (en soms betaalde) accounts voor nodig, maar dit verschilt per merk. Door meerdere smart speakers in een kamer te gebruiken, creëer je ook een betere geluidskwaliteit in de ruimte.

  hero illustration

  Hoe testen we smart speakers?

  Om de beste smart speaker te vinden, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze smart speaker-test hebben we 111 smart speakers geanalyseerd.

  illustration

  Het eerste criterium in onze smart speaker-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig externe expertwebsites waar we data verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze smart speaker-experts en testers in onze database.

  illustration

  Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne smart speaker-experts ook welke specificaties van belang zijn bij de aankoop van de beste smart speaker in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 111 smart speakers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen te voorkomen.

  illustration
  hero illustration

  De beste smart speakers in een oogopslag

  1. Google Nest Nest Mini grijs

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  10.0 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.8
  Functionaliteit
  9.9
  Gebruiksgemak
  9.8

  De nieuwe Nest Mini van Google, nu met beter en rijker geluid! De tweede generatie beschikt over meer vermogen en meer bass. De Google assistent staat 24/7 voor je klaar, je hoeft alleen maar 'Hey Google' te roepen. Speel al jouw favoriete hitjes af op Youtube music, spotify of gewoon via de radio. Beschik je ook over slimme lampen? Dan zijn deze eenvoudig aan/uit te zetten maar ook te dimmen! De Nest Mini werkt met honderden smartapparaten, zoals verlichting, thermostaten en slimme stekkers. Hiernaast past de Google Nest Mini in elk interieur op een koffietafel, een nachtkastje of aan de muur. Beter geluid 'Zet hem maar wat harder'. Je favoriete muziek klinkt grootser en rijker op de Nest Mini. Muziek streamen Stream muziek met je stem. Speel muziek af via Spotify, YouTube Music, TuneIn Radio en meer. Laat de Google Assistent gewoon weten welk nummer, album of genre, of welke artiest je wilt horen. Of stream naar de Nest Mini vanaf je telefoon. De Google Assistent De Google Assistent staat altijd voor je klaar. Stel je vraag en krijg het beste van Google, en informatie over het weer, nieuws en vrijwel alle andere onderwerpen. Stel timers en wekkers in, bel iemand met Google Duo, en meer. Nederlands en Frans zijn beschikbare talen voor de Nest. Voice Match 'Hey Google, goedemorgen'. Met Voice Match kan de Google Assistent je gepersonaliseerde informatie over je dag geven, zoals je dagschema, de route naar je werk, herinneringen en meer. Smarthome Bedien je smarthome met je stem. Zeg de Google Assistent de verlichting te dimmen, de verwarming hoger te zetten of de tv te pauzeren. De Nest Mini werkt met honderden geschikte smartapparaten van je favoriete merken, zoals lampen, thermostaten of tv's Klaar om aan de muur te worden bevestigd Hang hem aan de muur. Je kunt de Nest Mini aan de muur hangen in je keuken, slaapkamer, woonkamer of hal. Hij is gemakkelijk te bevestigen en bereiken. En hij staat nooit in de weg.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  2. Google Nest Nest Mini zwart

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  9.9 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.6
  Functionaliteit
  9.7
  Gebruiksgemak
  9.7

  De nieuwe Nest Mini van Google, nu met beter en rijker geluid! De tweede generatie beschikt over meer vermogen en meer bass. De Google assistent staat 24/7 voor je klaar, je hoeft alleen maar 'Hey Google' te roepen. Speel al jouw favoriete hitjes af op Youtube music, spotify of gewoon via de radio. Beschik je ook over slimme lampen? Dan zijn deze eenvoudig aan/uit te zetten maar ook te dimmen! De Nest Mini werkt met honderden smartapparaten, zoals verlichting, thermostaten en slimme stekkers. Hiernaast past de Google Nest Mini in elk interieur op een koffietafel, een nachtkastje of aan de muur. Beter geluid 'Zet hem maar wat harder'. Je favoriete muziek klinkt grootser en rijker op de Nest Mini. Muziek streamen Stream muziek met je stem. Speel muziek af via Spotify, YouTube Music, TuneIn Radio en meer. Laat de Google Assistent gewoon weten welk nummer, album of genre, of welke artiest je wilt horen. Of stream naar de Nest Mini vanaf je telefoon. De Google Assistent De Google Assistent staat altijd voor je klaar. Stel je vraag en krijg het beste van Google, en informatie over het weer, nieuws en vrijwel alle andere onderwerpen. Stel timers en wekkers in, bel iemand met Google Duo, en meer. Nederlands en Frans zijn beschikbare talen voor de Nest. Voice Match 'Hey Google, goedemorgen'. Met Voice Match kan de Google Assistent je gepersonaliseerde informatie over je dag geven, zoals je dagschema, de route naar je werk, herinneringen en meer. Smarthome Bedien je smarthome met je stem. Zeg de Google Assistent de verlichting te dimmen, de verwarming hoger te zetten of de tv te pauzeren. De Nest Mini werkt met honderden geschikte smartapparaten van je favoriete merken, zoals lampen, thermostaten of tv's Klaar om aan de muur te worden bevestigd Hang hem aan de muur. Je kunt de Nest Mini aan de muur hangen in je keuken, slaapkamer, woonkamer of hal. Hij is gemakkelijk te bevestigen en bereiken. En hij staat nooit in de weg.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  3. Philips TAW6505 grijs

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  9.9 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.7
  Functionaliteit
  9.3
  Gebruiksgemak
  9.6

  Met de Philips TAW6505 geniet je van krachtig geluid en een levendige kijkervaring als je hem aan je tv koppelt. Dankzij de ingebouwde Ambilight synchroniseer je de lichten van je Philips televisie met de Ambilight van de speaker. De ingebouwde Google Assistant maakt je leven een stuk eenvoudiger. Je stuurt de speaker aan via spraakcommando's en vraagt de speaker naar het weer, je agenda of de huidige files. Wanneer je extra Philips speakers in huis hebt, creëer je via de app een multiroom opstelling of stereopaar. Zo geniet je van een hoger volume of speel je jouw favoriete muziek in meerdere kamers

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

  Bekijk prijs
  Coolblue.nl

  Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

  Bekijk prijs

  4. Marshall Uxbridge wit

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Marshall Uxbridge wit

  • list plusMet deze smart speaker geniet je van een uitstekende geluidskwaliteit, wat zorgt voor een optimale muziekbeleving.
  • list plusHet is gemakkelijk om deze smart speaker aan te sluiten op andere apparaten, zoals je telefoon of tablet.
  • list plusDankzij het compacte formaat van deze smart speaker kun je hem gemakkelijk overal in huis plaatsen.

  Nadelen Marshall Uxbridge wit

  • list plusDeze smart speaker heeft geen batterij, waardoor hij altijd op netstroom aangesloten moet zijn.
  • list plusDeze smart speaker heeft geen Bluetooth-connectiviteit, waardoor het niet mogelijk is om hem draadloos te verbinden met andere apparaten.
  • list plusDeze smart speaker heeft geen ingebouwde voice assistant, waardoor het niet mogelijk is om hem met je stem te bedienen.

  Beoordeling

  9.9 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.3
  Functionaliteit
  9.5
  Gebruiksgemak
  9.3

  Stuur de Marshall Uxbridge Google Voice Assistant aan via stemcommando's terwijl je naar je favoriete nummers luistert. Vraag Google Assistant de muziek te pauzeren, het volume aan te passen of vraag naar je agenda of de huidige weersverwachting. Via de Google Home app koppel je meerdere speakers aan elkaar voor een stereo of multiroom opstelling. Dankzij de ingebouwde Google Chromecast geniet je draadloos van je muziek en streamingdiensten. Met de knoppen op de bovenkant pas je het geluid naar jouw smaak aan.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  6. Marshall Uxbridge zwart

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  9.9 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.5
  Functionaliteit
  9
  Gebruiksgemak
  9.4

  Met de Marshall Uxbridge Alexa geniet je optimaal van je favoriete nummers. Je stuurt de speaker via Amazon Alexa aan met spraakopdrachten. Zo vraag je aan Alexa het volume aan te passen of een nummer over te slaan. Koppel 2 Marshall Uxbridge Alexa speakers met elkaar via de Amazon Echo app en luister naar stereo geluid. Hierdoor komt het geluid van zowel links als rechts. Via de app of knoppen op de speaker pas je de geluidsinstelling van de luidspreker aan. Kies voor meer bass of treble en pas het geluid aan op wat je luistert.

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad.

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 19:00 uur besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  7. Marshall Uxbridge Alexa Wit

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  9.8 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.5
  Functionaliteit
  8.6
  Gebruiksgemak
  8.7

  Met de Marshall Uxbridge Alexa geniet je optimaal van je favoriete nummers. Je stuurt de speaker via Amazon Alexa aan met spraakopdrachten. Zo vraag je aan Alexa het volume aan te passen of een nummer over te slaan. Koppel 2 Marshall Uxbridge Alexa speakers met elkaar via de Amazon Echo app en luister naar stereo geluid. Hierdoor komt het geluid van zowel links als rechts. Via de app of knoppen op de speaker pas je de geluidsinstelling van de luidspreker aan. Kies voor meer bass of treble en pas het geluid aan op wat je luistert.

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad.

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  8. Sony SRS-RA3000 Grijs lichtgrijs

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  9.8 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.2
  Functionaliteit
  9.3
  Gebruiksgemak
  9.5

  De Sony SRS-RA3000 Grijs lichtgrijs is een fantastische smart speaker die een prachtige en eersteklas stereogeluidservaring biedt. Het apparaat maakt gebruik van 360 Reality Audio en Immersive Audio Enhancement-technologieën om kamervullend geluid te creëren, waardoor het geluid van alle kanten komt en je overal in de kamer van je favoriete muziek kunt genieten. Dit maakt de Sony SRS-RA3000 Grijs lichtgrijs een geweldige keuze voor feestjes en gezellige avonden thuis.

  De speaker is gemakkelijk te bedienen via Bluetooth en Wi-Fi en kan via de Sony | Music Center-app worden aangepast aan jouw voorkeuren. Bovendien is de speaker waterbestendig en kun je hem overal in huis gebruiken, zelfs in de badkamer en keuken.

  Een ander groot voordeel van deze smart speaker is de mogelijkheid om hem toe te voegen aan een Google Home of Amazon Alexa multiroom-opstelling, zodat je muziek door het hele huis kunt streamen. Dit maakt de Sony SRS-RA3000 Grijs lichtgrijs een geweldige keuze voor gezinnen en huishoudens waarin muziek een belangrijke rol speelt.

  Het enige nadeel van deze smart speaker is dat hij slechts één luidspreker heeft, waardoor het geluid niet zo krachtig en indrukwekkend is als bij sommige andere smart speakers. Maar als je op zoek bent naar een compacte en gebruiksvriendelijke smart speaker met een geweldig geluid, dan is de Sony SRS-RA3000 Grijs lichtgrijs zeker een goede keuze.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad.

  Bekijk prijs

  9. Google Nest Nest Hub 2e chalk , krijt , grijs , wit

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  9.8 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9
  Functionaliteit
  9.5
  Gebruiksgemak
  9.5

  Eindelijks is hij er, de nieuwe Google Nest Hub (2e generatie)! Deze Smart Home Hub fungeert als de ultieme afstandsbediening voor je slimme woning. Koppel al je smart elektronica aan de hub en bedien ze met het touchscreen of met je stem middels de Google Assistant. Een nieuwe, veelbesproken functie is het nieuwe 'Sleep Sensing'. Deze functie doorgrond je slaap en kan je helpen je slaap te verbeteren. Het product is voor 54% gemaakt van gerecycled plastic en beschikt over 50% meer bass dan zijn populaire voorganger. Tot slot beschikt hij over drie extra microfoons waardoor de spraakherkenning nog beter werkt! Entertainment op de makkelijkste manier. Luister naar muziek en kijk naar je favoriete Netflix-series en YouTube-video's. Laat ook automatisch je mooiste foto's van Google Foto's zien. Simpele slimme huiscontrole. Bedien verbonden apparaten op één plek met je stem of door te tikken. Voor de live feed van je Nest Hello of Nest Cam zeg je: 'Hey Google, laat me de camera bij de voordeur zien.' Houd je gezin verbonden. Bekijk je agenda en maak herinneringen en taken. Krijg antwoorden van Google Assistent. En zend berichten door het hele huis met je andere Nest luidsprekers. Kom heerlijk tot rust en word rustig weer wakker. Stel op de pagina 'Je avond' rustgevende geluiden in om prettiger in slaap te vallen. De Zonsopgangwekker maakt opstaan ook fijner. Een moeiteloze manier om je slaap bij te houden. Zet de Nest Hub bij je bed, zodat Sleep Sensing kan zien wanneer je gaat slapen, hoe laat je wakker wordt en hoelang je slaapt. Maak tot volgend jaar kosteloos kennis met Sleep Sensing. Na de proefperiode kan een betaald abonnement vereist zijn. Een prachtig ontwerp. Het eenvoudige ontwerp en de subtiele kleuren van de Nest Hub passen bij elke kamer. En we hebben rekening gehouden met het milieu. De ombouw bestaat voor 54% uit gerecycled plastic. Werkt met producten en services die je al graag gebruikt. Luister via streamingservices naar muziek of vraag Google bijvoorbeeld om het nieuws of sportuitslagen te laten zien. Let op: De TuneIn app die wordt gebruikt om radio te kunnen luisteren kan problemen ondervinden met Nederlandse spraakcommando's.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  10. Philips TAW6205 grijs

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Philips TAW6205 grijs

  • list plusDeze speaker heeft een mooi formaat en past daardoor in elk interieur.
  • list plusDe aansluiting via DTS Play Fi zorgt voor een goede connectiviteit met andere apparaten.
  • list plusDe speaker heeft een goed geluid en is voorzien van ambilight en internetradio, wat zorgt voor een complete ervaring.

  Nadelen Philips TAW6205 grijs

  • list plusDe speaker werkt niet op alle Philips tv toestellen, wat voor beperkingen kan zorgen.
  • list plusBij aansluiting moeten zowel de tv als de speaker geüpdatet worden, wat voor extra moeite kan zorgen.
  • list plusDe tv moet qua geluid anders worden ingesteld, wat voor extra aanpassingen kan zorgen.

  Beoordeling

  9.8 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.9
  Functionaliteit
  8.9
  Gebruiksgemak
  9

  De Philips TAW6205 is een draadloze smart speaker die je perfect kunt combineren met andere speakers. Met zijn krachtige bas en heldere hoge tonen zorgt deze speaker voor een rijk geluid in meerdere kamers. Bovendien kun je hem eenvoudig synchroniseren met andere Play-Fi-compatibele luidsprekers voor Multiroom-audio. Handig als je bijvoorbeeld een feestje geeft en in meerdere kamers muziek wilt afspelen.

  Wat deze speaker echt bijzonder maakt, is dat hij compatibel is met Philips Ambilight-TV. Zo kun je niet alleen genieten van muziek, maar ook van een groter Ambilight-effect tijdens het kijken naar films, het gamen of tijdens het luisteren naar muziek. De ingebouwde LED-verlichting zorgt voor een extra sfeervolle ervaring.

  Een ander voordeel van de Philips TAW6205 is dat hij beschikt over Google Assistant. Dit betekent dat je hem kunt aansturen via spraakcommando's en bijvoorbeeld kunt vragen naar het weer of je agenda van die dag. Ook kun je hem koppelen met andere Philips speakers in huis en een multiroom opstelling of stereopaar creëren.

  De speaker is compatibel met Wi-Fi, Bluetooth, Google Chromecast en Apple AirPlay 2, waardoor je jouw favoriete muziek en podcasts kunt streamen zoals je dat wilt. Als je iOS-apparaten gebruikt, kun je Siri gebruiken om de luidspreker met je stem te bedienen.

  Al met al is de Philips TAW6205 een veelzijdige smart speaker die je een rijk geluid biedt en veel mogelijkheden geeft om hem te bedienen. De speaker is eenvoudig te koppelen met andere speakers en apparaten en biedt een extra sfeervolle ervaring dankzij de ingebouwde LED-verlichting.

  Mijn persoonlijke mening is dat de Philips TAW6205 een uitstekende keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een smart speaker die veel mogelijkheden biedt en een goed geluid heeft. Het is wellicht niet de goedkoopste optie, maar de functionaliteiten en kwaliteit maken dit meer dan goed.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Uiterlijk 26 september in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Wordt gewoonlijk verzonden binnen 3 tot 4 dagen.

  Bekijk prijs
  hero illustration
  Bestenu

  Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

  Bestenu

  Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van smart speakers. Er zijn immers 111 verschillende op de markt ...

  Bedankt voor het lezen!