Wat is de beste studio monitor van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 26 september, 2023

Het aanschaffen van een goede studio monitor is een moeilijke uitdaging. Wat is de beste studio monitor van 2023? Na het testen van 118 studio monitors kwam de Hercules DJMonitor 42 zwart als beste getest uit onze studio monitor-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de studio monitors, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 studio monitors-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame studio monitor-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste studio monitors

1Score: 9.9
Hercules DJMonitor 42 zwart
Hercules DJMonitor 42 zwart
Hercules
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
Vonyx SMN50B zwart
Vonyx SMN50B zwart
Vonyx
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
KRK RP5G4 White Noise weiß
KRK RP5G4 White Noise weiß
KRK
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.8
Vonyx XP40 zwart
Vonyx XP40 zwart
Vonyx
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.8
Pioneer DJ DM-50 Speakers- Zwart
Pioneer DJ DM-50 Speakers- Zwart
Pioneer
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.7
Monitor Speakers voor PC Vonyx
Monitor Speakers voor PC Vonyx
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.7
Vonyx SMN30B zwart
Vonyx SMN30B zwart
Vonyx
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.7
Behringer MS-16 actief Monitor
Behringer MS-16 actief Monitor
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.7
Mackie CR4-X Studio Monitor per zwart
Mackie CR4-X Studio Monitor per zwart
Mackie
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.6
KRK Classic 7 actieve studiomonitor zwart
Beste Studio Monitor voor professionele opnames
KRK Classic 7 actieve studiomonitor zwart
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Studio Monitor Koopgids

Als muziekproducer, -ingenieur of -liefhebber weet je hoe belangrijk de juiste studio monitor is. Maar waar moet je op letten bij het kiezen van de beste monitor? In dit artikel delen we tips en adviezen voor het vinden van de ideale studio monitor.

Hoe kies je een studio monitor?

Als je op zoek bent naar een studio monitor, zijn er verschillende factoren waar je rekening mee moet houden. Hieronder staan de belangrijkste factoren op een rijtje.

Driver grootte

Ten eerste is het belangrijk om te kijken naar de grootte van de driver. Over het algemeen geldt dat hoe groter de driver, hoe dieper de bas.

Er zijn verschillende drivergroottes beschikbaar, variërend van 3 inch tot wel 12 inch. Welke grootte het beste is voor jouw situatie hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van de kamer en het soort muziek dat je produceert.

Frequentierespons

Een andere belangrijke factor om rekening mee te houden is de frequentierespons van de monitor. Dit is het bereik van frequenties dat de monitor weergeeft.

Het is belangrijk om te kijken naar de laagste en hoogste frequenties die de monitor weergeeft en of deze binnen jouw gewenste bereik vallen. Houd er rekening mee dat de frequentierespons kan verschillen tussen verschillende modellen en merken.

Aansluitingen

Ook is het belangrijk om te kijken naar het type aansluitingen dat de monitor heeft. 

De meeste studio monitors hebben XLR- of TRS-aansluitingen, maar sommige hebben ook RCA-aansluitingen. 

Hier zijn een aantal veelvoorkomende aansluitingen en waarvoor je ze gebruikt:

 1. XLR: een gebalanceerde aansluiting die zorgt voor een sterke en heldere signaaloverdracht.
 2. RCA: een ongebalanceerde aansluiting die wordt gebruikt voor consumentenapparatuur, zoals een thuisbioscoopsysteem.
 3. TRS: een gebalanceerde aansluiting die lijkt op een 6.3 mm jack, maar dan met een extra ring aan de plug voor de gebalanceerde overdracht.
 4. 6.3 mm jack: een ongebalanceerde aansluiting die veel wordt gebruikt voor gitaarversterkers en synthesizers.

Zorg ervoor dat de aansluitingen op de monitor overeenkomen met de aansluitingen op jouw audio-interface of mengpaneel.

Beluisteren en vergelijken

Tot slot is het aan te raden om verschillende modellen te beluisteren en te vergelijken, zodat je een goede indruk krijgt van de klankkarakteristieken en de kwaliteit van de monitor

Luister naar verschillende soorten muziek en pas het volume aan om te zien hoe de monitor hierop reageert. Door deze factoren in overweging te nemen en een weloverwogen keuze te maken, kun je de studio monitor vinden die het beste bij jouw situatie past.

Wat is het verschil tussen studio monitors en speakers?

Het verschil tussen studio monitors en speakers is eigenlijk vrij eenvoudig. Studio monitors zijn ontworpen om zo nauwkeurig mogelijk geluid weer te geven, zonder dat er kleuring of vervorming optreedt. 

Dit is belangrijk voor professionele toepassingen waarbij het van belang is dat het geluid zo accuraat mogelijk wordt weergegeven, bijvoorbeeld bij het mixen of masteren van muziek.

Aan de andere kant zijn speakers in het algemeen ontworpen om het geluid zo goed mogelijk te laten klinken, ongeacht de bron. 

xDit betekent dat speakers vaak een bepaalde kleuring of vervorming hebben om het geluid prettiger te laten klinken, maar dit gaat ten koste van de nauwkeurigheid.

Dus, als je op zoek bent naar geluid dat zo dicht mogelijk bij de originele bron blijft, dan zijn studio monitors de beste keuze. Als je echter gewoon op zoek bent naar een goede geluidservaring, dan zijn speakers waarschijnlijk meer dan voldoende. 

Waarvoor gebruik je een studio monitor?

Studio monitors zijn speciaal ontworpen om het geluid zo accuraat mogelijk te reproduceren, zonder enige veranderingen in het frequentiespectrum of andere vervorming die je zou kunnen krijgen bij normale luidsprekers. 

Dit maakt ze ideaal voor professionele toepassingen, zoals muziekproductie, filmmuziek mixen, en sound design

Door het gebruik van studio monitors hoort de gebruiker de kleinste details in de opname. Zo merk je eventuele oneffenheden op, zodat je ze makkelijk aanpast om de beste geluidskwaliteit te bereiken.

Wat type studio monitoren moet ik kopen?

Er zijn veel verschillende soorten studio monitors op de markt, variërend in grootte, vermogen, frequentierespons, enzovoort. Hier zijn enkele factoren om te overwegen bij het kiezen van een type studio monitor:

 1. Budget: Hoeveel geld wil je uitgeven? Er zijn studio monitors beschikbaar in een breed scala aan prijzen, van enkele honderden tot duizenden euro's.
 2. Grootte: Hoe groot is de ruimte waarin je de studio monitors gaat gebruiken? Kleinere studio monitors kunnen geschikt zijn voor thuisstudio's, terwijl grotere studio monitors meer geschikt zijn voor professionele opnamestudio's.
 3. Vermogen: Hoeveel vermogen heb je nodig? Grotere studio monitors hebben over het algemeen meer vermogen nodig om een hoog volume te bereiken.
 4. Frequentierespons: Welke frequentiebereik heb je nodig? Sommige studio monitors zijn beter geschikt voor het reproduceren van lage frequenties, terwijl andere monitors een meer gebalanceerde frequentierespons hebben.

Over het algemeen is het belangrijk om een studio monitor te kiezen die nauwkeurig geluid kan reproduceren zonder enige kleuring of vervorming, en die past binnen jouw budget en ruimte. Hopelijk helpt dit antwoord!

Hoe plaats je je studio monitor?

Oké, dus je hebt je nieuwe studio monitor gekocht, maar waar moet je 'm nu eigenlijk neerzetten? 

Om te beginnen is het belangrijk om de monitor op de juiste hoogte te plaatsen, zodat de tweeter (het gedeelte dat de hoge frequenties weergeeft) zich op oorhoogte bevindt. 

Als je de monitor te hoog of te laag plaatst, leidt dit tot een slechte geluidsweergave en verkeerde beoordeling van je mix.

Wat betreft de afstand tussen de monitors en jouw positie: er is geen vaste regel, maar over het algemeen geldt dat een afstand van ongeveer één meter tussen de monitors en jouw positie een goed uitgangspunt is. 

Probeer ook om de monitors op gelijke afstand van elkaar te plaatsen en ongeveer op gelijke afstand van de achterwand. Als je de monitors te dicht bij de muur plaatst, leidt dit tot een versterking van de lage frequenties, waardoor je mix niet meer gebalanceerd klinkt.

Ten slotte is het handig om te kijken naar akoestische behandeling, zoals absorptiemateriaal, om reflecties van de muren te verminderen en zo een zo nauwkeurig mogelijke weergave te krijgen. 

hero illustration

Hoe testen we studio monitors?

Om de beste studio monitor te vinden, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze studio monitor-test hebben we 118 studio monitors geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze studio monitor-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 onafhankelijke expertwebsites waar we datapunten vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze studio monitor-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne studio monitor-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij de aankoop van de beste studio monitor in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 118 studio monitors te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste studio monitors in een oogopslag

1. Hercules DJMonitor 42 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.9

Verfijn je mixes met de Krachtige Geluidsweergave van de Hercules DJMonitor 42 Speakers Dankzij de hoogwaardige speakers met krachtige en heldere geluidsweergave kunt u nog verfijndere mixes creëren. De Hercules DJMonitor 42 speakers zijn perfect geschikt om een aangename sfeer te creëren. Ze zijn precies goed van formaat, passen moeiteloos in elke omgeving en zorgen voor een aangename atmosfeer. Design De Hercules DJMonitor 42 actieve monitor-speakers zijn ontworpen met hoogwaardige componenten met als doel een optimale precisie en geluidsweergave, en een buitengewone luisterkwaliteit. Prestaties De technici van Hercules hebben uitgebreid gebruik gemaakt van een professionele anecoïsche meetkamer om het ontwerp van de DJMonitor 42 helemaal perfect te krijgen. De eigenschappen van de speakers zijn verder geoptimaliseerd met behulp van specialisten uit de DJ-wereld en uit de audiowereld. Kwaliteit 10 cm woofer. Openingen en tweeters met faseverschuiving voor een fantastisch ruimtelijk geluid. Plaatsing van speakers De speakers zijn optimaal geplaatst als de driehoek die gevormd wordt door de twee satellieten en de luisteraar, een gelijkzijdige driehoek is met hoeken van 60°. Het is ook belangrijk dat de oren van de luisteraar zich op ongeveer dezelfde hoogte bevinden als het denkbeeldige midden tussen de tweeters en de breedbandluidsprekers van de satellieten. Specificaties Aan/uit-schakelaar Regeling hoofdvolume Regeling lage tonen Regeling hoge tonen Aan/uit-led 10 cm woofer Openingen en tweeters met faseverschuiving voor een fantastisch ruimtelijk geluid Akoestische gids, geoptimaliseerd voor een hoogwaardige geluidsweergave Kast gemaakt van 9 mm MDF Hoofdtulpingang Secundaire Aux-ingang 3,5 mm Aansluitingenblok voor satellieten Koptelefoonuitgang op voorzijde RMS-uitgangsvermogen: 2 x 20 watt Piekvermogen: 80 watt Frequentiebereik: 60-20.000 Hz Afmetingen: 22 x 18,5 x 15,5 cm (H x L x D) Rechtersatelliet: 2,405 kg Linkersatelliet: 2,233 kg Interne voeding

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Vonyx SMN50B zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.6

Vonyx SMN50B studio monitor speakers met ingebouwde versterker De Vonyx SMN50B is een setje van twee studio monitor speakers. Bij één van de twee speakers is de versterker ingebouwd waardoor het mogelijk is om de set rechtstreeks op je computer, laptop, mixer, DJ controller, etc. aan te sluiten. De speakers zijn ontworpen om een vlakke frequentierespons te produceren wat wil zeggen dat de speakers het aangeboden signaal ook als zodanig weergeven. De SMN50B is dan ook de perfecte set voor de DJ of producer. Door het compacte formaat zijn de speakers eenvoudig op bijvoorbeeld een bureau te plaatsen. Ingebouwde versterker De SMN50B is een passieve / actieve set. Dit wil zeggen dat een speaker actief is en de ander passief. De actieve speaker is de speaker met de ingebouwde versterker en op deze actieve speaker kan de passieve speaker aangesloten worden. De benodigde verbindingskabel tussen de luidsprekers wordt vanzelfsprekend meegeleverd en de gehele set is dan ook in een handomdraai aangesloten. Bass en treble Bij het produceren en/of draaien van muziek wil je natuurlijk genieten van de beste geluidsweergave. De SMN50B is dan ook voorzien van een bass en treble regeling zodat je het geluid naar wens kunt afstemmen. Op die manier haal je het maximale (luister)plezier uit deze geweldige luidsprekerset. Kenmerken Studio monitoren met ingebouwde versterker 2-Weg speaker systeem Bass en Treble regelaars Solide MDF-behuizing Levering per paar (actief / passief) Kleur: zwart Levering excl. audiokabel Specificaties Vermogen max.: 140W Vermogen RMS: 70W Aansluiting: RCA Woofer: 5 inch Tweeter: 1inch Tweeter type: Dome Magneet type: Ferriet Frequentiebereik: 80Hz - 20kHz Aansluitspanning: 230V/50Hz (12V netadapter meegeleverd) Afmetingen en gewicht Afmetingen: 190 x 180 x 260mm Gewicht: 4.4kg

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

3. KRK RP5G4 White Noise weiß

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.5

RP5G4 White Noise

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 2 tot 3 dagen.

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 7 september in huis

Bekijk prijs

4. Vonyx XP40 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9.3

Vonyx XP40, dé betaalbare studio monitor speakerset voor subliem geluid De XP40 is een setje monitor speakers waarvan er één actief is en één passief. De actieve speaker beschikt over een 80W klasse-D versterker die beide speakers aanstuurt. De passieve speaker wordt eenvoudig met de meegleverde kabel op de actieve speaker aangesloten zodat de set in een mum van tijd klaar is voor gebruik. De set beschikt over Bluetooth, een interne mp3 speler en een AUX ingang zodat er vanalles mogelijk is om je favoriete muziek te kunnen luisteren. Door de MDF behuizing worden resonanties beperkt waardoor de XP40 een sublieme geluidskwaliteit levert. Bluetooth Wanneer je kiest voor studio monitor speakers zoals deze XP40 set dan doe je dat vooral omdat je gewoon een goed klinkende speakerset wilt hebben. Daar hoef je bij de XP40 dan ook niet over in te zitten. Maar wat is er nou mooier dan goed geluid én optimaal gebruiksgemak? In vrijwel elke studio staat tegenwoordig een computer en daar is natuurlijk ook Bluetooth op te krijgen (of wellicht zit het er al op). Zodra je computer is uitgerust met Bluetooth maak je eenvoudig een draadloze verbinding met de XP40 studio monitor speakerset voor de weergave van jouw opnames of producties. Ideaal toch? Uiteraard is het ook mogelijk om de set draadloos via Bluetooth te verbinden met bijvoorbeeld een telefoon of tablet. USB mp3 speler Bij een studio monitor speakerset draait alles natuurlijk om muziek en soms staat dat op een USB stick omdat je het met je mee wilt nemen of omdat je het simpelweg gewoon wilt kunnen luisteren. De XP40 bedient je op je wenken want met de ingebouwde mp3 speler speel je mp3 muziek rechtstreeks vanaf een USB stick af. Steek de stick in het USB slot aan de achterzijde en klaar ben je. Voor de bediening van de speler bevindt zich bovenop de actieve speaker een bedieningspaneel. AUX aansluiting Heeft je computer geen Bluetooth of heb je liever gewoon een bedrade verbinding? Dat kan! De XP40 speakerset is voorzien van een RCA (tulp) AUX ingang waarop je een externe bron zoals een computer, cd speler, etc. kunt aansluiten. De Vonyx XP40 studio monitor speakerset is de perfecte set voor de beginnende producer. Maar ook als geluidssysteem in de hobbykamer, werkkamer of op kantoor kan de XP40 speakerset dienst doen. Het maakt niet uit waar je de set wilt gebruiken, als je op zoek bent naar een goed klinkende speakerset dan is de Vonyx XP40 precies wat je zoekt. Kenmerken XP40 studio monitoren - Studio monitor speakerset (actief / passief) - Ingebouwde klasse-D versterker - Bedieningspaneel op bovenzijde - Uitgerust met: 4 Woofer en 1 tweeter - Bluetooth voor draadloze audiostreaming - Geïntegreerde USB mp3 speler - Bass reflex poort - Kleur: Zwart - Vermogen: 80W (2x 40W) - Frequentiebereik: 75Hz - 20kHz - SPL max: 104dB - Aansluitspanning: 230Vac/50Hz (Netadapter meegeleverd) - Afmetingen (per speaker): 190 x 130 x 205mm - Gewicht: 2.8kg

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

5. Pioneer DJ DM-50 Speakers- Zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9

Met de Pioneer DJ DM-50D haal je een veelzijdige set studio speakers in huis. De actieve studio speakers beschikken over 2 verschillende modi. De dj modus gebruik je wanneer je wil draaien en de muziekproductie modus wanneer je wilt produceren. Wanneer je de schakelaar omzet, worden de DSP instellingen automatisch geoptimaliseerd. Zo ga jij direct met het draaien of produceren aan de slag. Via de rca ingang, ministekker en de trs ingang sluit je externe apparaten als een DJ controller, mixer of je laptop aan op de speakers. De groeven op de kanalen van de speakers verminderen luchtwrijving. Hierdoor klinkt de bas stevig, zelfs wanneer de speakers tegen de muur staan.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Monitor Speakers voor PC Vonyx

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Monitor Speakers voor PC Vonyx

 • list plusDeze studio speakers hebben een compact formaat, waardoor ze gemakkelijk te plaatsen zijn in kleine ruimtes.
 • list plusDe toonregeling van deze studio speakers is goed, waardoor je het geluid naar wens kunt aanpassen.
 • list plusDeze studio speakers hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding, waardoor ze geschikt zijn voor beginnende producers.

Nadelen Monitor Speakers voor PC Vonyx

 • list plusDeze studio speakers hebben geen ingebouwde versterker, waardoor je deze apart moet aanschaffen.
 • list plusDeze studio speakers hebben geen Bluetooth-functie, waardoor je deze niet draadloos kunt gebruiken.
 • list plusDeze studio speakers hebben geen subwoofer, waardoor de lage tonen minder goed worden weergegeven.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.3
Functionaliteit
7.7
Gebruiksgemak
7.3

Ben je op zoek naar een goede set monitor speakers voor je pc? Dan zijn de Vonyx SMN30W speakers zeker het overwegen waard. Met een totaal uitgangsvermogen van maar liefst 60 watt produceren deze speakers voldoende volume voor een optimale geluidservaring. De bass en treble regelaars zorgen ervoor dat je het geluid naar wens kunt aanpassen, zodat je altijd luistert op de manier die het beste bij jouw muziek past.

Wat deze speakerset extra handig maakt, is dat er een ingebouwde versterker in zit. Hierdoor kun je de set rechtstreeks op je laptop, pc of dj set aansluiten voor het beste geluid. Ook het compacte formaat maakt deze speakers ideaal om overal te plaatsen. Of je nu muziek aan het produceren bent of aan het gamen, met deze speakerset ben je verzekerd van een kraakhelder geluid.

Wat deze speakerset onderscheidt van anderen is het totaal uitgangsvermogen van 60 watt en de bass en treble regelaars. Hierdoor kun je het geluid naar wens aanpassen en ben je verzekerd van een optimale geluidservaring. Het enige nadeel van deze speakerset is dat de frequentiebereik wat beperkt is. De minimale frequentie is 80 Hz en de maximale frequentie is 20000 Hz. Dit is prima voor de meeste muziekgenres, maar als je bijvoorbeeld van plan bent om diepe basgeluiden te produceren, dan zijn deze speakers misschien niet de beste keuze.

Al met al zijn de Vonyx SMN30W monitor speakers voor pc een goede keuze als je op zoek bent naar een set speakers die je kunt gebruiken bij het produceren van muziek of het gamen op je pc. Met een handig compact formaat, een ingebouwde versterker en bass en treble regelaars ben je verzekerd van een optimale geluidservaring.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Vonyx SMN30B zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
9.2

Luister naar je favoriete muziek met de Vonyx SMN30B monitor speakers voor pc. Met maar liefst 60 watt vermogen produceren de speakers voldoende volume voor een prettige geluidservaring. De speaker set bevat een ingebouwde versterker, waardoor je de set rechtstreeks op je laptop, pc of dj set kunt aansluiten voor het beste geluid. De bass en treble regelaars zorgen ervoor dat jij kunt genieten van het beste geluidskwaliteit. Het compacte formaat zorgt ervoor dat de speakers eenvoudig te installeren zijn. Eigenschappen: Speakers met ingebouwde versterker 60 watt vermogen Bass en treble regelaars Frequentiebereik: 80Hz - 20kHz Afmetingen: 150 x 130 x 195mm Gewicht: 2.6kg Een prettige geluidservaring Deze monitor speakers zijn de beste keuze als je wilt profiteren van een goede geluidservaring. Met 60 watt vermogen wordt er voldoende geluid geleverd voor een immersieve ervaring. De speakerset bestaat uit één passieve en één actieve speaker. De actieve speaker is uitgerust met een ingebouwde versterker. Hierop kun je de passieve speaker aansluiten, waardoor je de hele set binnen een mum van tijd hebt geïnstalleerd. Met de bass en treble regelaar kun je het geluid naar wens aanpassen, zodat je luistert op de manier die het best past bij jouw favoriete genre. Ideaal voor talloze toepassingen Ben je actief bezig met het produceren van muziek of speel je vaak games op je pc waarin je helemaal opgaat? Dan zijn deze monitor speakers onmisbaar. De speakerset levert een kraakhelder geluid, dat zorgt voor een ultieme geluidservaring. Of je nu je eigen nummers produceert of geniet van andermans creaties: je doet het met deze speakerset. Overal te plaatsen Het compacte formaat van deze speakers voor de pc zorgt er voor dat je hem snel en makkelijk kan installeren op iedere gewenste plek. Plaats de speakers bijvoorbeeld naast je dj-set-up of achter je pc. Ook kan je de speaker set makkelijk meenemen wanneer je van plek moet wisselen. Meegeleverd: Speakerset met actieve en passieve speaker 12V netadapter meegeleverd

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

8. Behringer MS-16 actief Monitor

Loading ...
Ga naar laagste prijs

compact stereo luidspreker systeem 4" woofers en hoge resolutie tweeters 2x 8W versterkermodule in de rechter luidspreker volume, bass en treble controls stereo RCA ingangen voor geluidskaarten, keyboards, mengpanelen enzovoorts 3.5 mm TRS jackplug ingang voor laptops, MP3-spelers, mobiele telefoons instelbare 6.35 mm TRS jackplug microfoon input te mixen met stereo inputs voor playback en vocal monitoring applicaties 3.5 mm TRS jackplug hoofdtelefoon connector met auto-mute luidspreker functie kan bij computer monitoren geplaatst worden dankzij magnetische afscherming frequentiebereik: 80 tot 20.000 Hz afmetingen: 140 x 150 x 241 mm gewicht: 3.5 kg

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 26 mei in huis

Bekijk prijs

9. Mackie CR4-X Studio Monitor per zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.5

Ideaal voor multimedia, video editing of post productie. Gemaakt in hout, ze produceren een heldere klank, zeer gedefinieerd et precies. - Accessoires inbegrepen : luidsprekerkabel, kabel mini-jack stereo, 3,5 mm mini-jack RCA-audiokabel - Afwerking : zwart - Behuizingsstructuur : hout - Besturing : positieschakelaar, master volume - Categorie : monitoring - Diameter speaker : 4 " - Inputs : 2x jack, 2x RCA, mini-jack stereo - Outputs : stereo mini-jack (hoofdtelefoon) - Tweeter : 0,75" - Type : actieve luidspreker - Vermogen : 50 W - Versterkt : Ja

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 13 september in huis

Bekijk prijs

10. Beste Studio Monitor voor professionele opnames: KRK Classic 7 actieve studiomonitor zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.7

De KRK Classic 7 is een fantastische keuze voor muziekliefhebbers en professionals die op zoek zijn naar een studiomonitor van hoge kwaliteit. Met een minimale frequentie van 37 Hz en een maximale frequentie van 40000 Hz, is dit een speaker die geschikt is voor het afspelen van alle soorten muziek.

Wat deze speaker echt onderscheidt van andere speakers is zijn vermogen om diepere muziek te produceren in grotere ruimtes. Dit maakt hem perfect voor gebruik in grotere studio's of voor het afspelen van muziek in een feestje.

De KRK Classic 7 heeft 75 W aan totaal uitgangsvermogen en is een 2-weg studiomonitor. Dit betekent dat de speaker geschikt is voor gebruik met verschillende soorten apparatuur en voor verschillende doeleinden.

Een ander belangrijk kenmerk van de KRK Classic 7 is zijn diameter van 7 Inch. Dit zorgt voor een perfecte balans tussen de bas en de treble, waardoor muziek klinkt zoals het bedoeld is.

Het enige nadeel van deze speaker is zijn prijs, die hoger is dan sommige andere speakers op de markt. Maar als je op zoek bent naar een studiomonitor van hoge kwaliteit, is de KRK Classic 7 zeker de investering waard.

Al met al is de KRK Classic 7 een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een studiomonitor van hoge kwaliteit. Zijn vermogen om diepere muziek te produceren in grotere ruimtes is een echte plus, en zijn vermogen om verschillende soorten apparatuur te ondersteunen maakt hem veelzijdig en nuttig voor een breed scala aan gebruikers.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 19:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van studio monitors. Er zijn namelijk 118 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!