Bestenu

Wat is de beste dj koptelefoon van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 06 juni, 2023

Het kopen van een goede dj koptelefoon is een ingewikkelde opdracht. Wat is de beste dj koptelefoon van 2023? Na het analyseren van 136 dj koptelefoons kwam de Vonyx VH120 zwart 1
als beste uit onze dj koptelefoon-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de dj koptelefoons, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 dj koptelefoons-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige dj koptelefoon-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste dj koptelefoons

1Score: 10
Vonyx VH120 zwart 1
Beste DJ Koptelefoon voor beginnende DJ's
Vonyx VH120 zwart 1
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
Hercules HDP DJ45 zwart
Hercules HDP DJ45 zwart
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
Pioneer HDJ-CUE1 gestileerde DJ-hoofdtelefoon zwart
Beste DJ Koptelefoon voor professionele DJ's
Pioneer HDJ-CUE1 gestileerde DJ-hoofdtelefoon zwart
Pioneer
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.8
Maono AU MH601 zwart
Maono AU MH601 zwart
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.8
OneOdio Studio Pro 10 zwart
Beste DJ Koptelefoon voor studio-opnames
OneOdio Studio Pro 10 zwart
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.8
OneOdio Pro 10 zwart
OneOdio Pro 10 zwart
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.8
Sony MDR-V150 mdrv150
Sony MDR-V150 mdrv150
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.7
DKT Eduline BL lichtgewicht hoofdtelefoon zwart
DKT Eduline BL lichtgewicht hoofdtelefoon zwart
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.7
OneOdio Pro 10 blauw
OneOdio Pro 10 blauw
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.7
OneOdio A71 bruin | zilver
OneOdio A71 bruin | zilver
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Dj Koptelefoon Koopgids

Een onmisbaar onderdeel van je dj-set is de beste dj-koptelefoon! Hiermee heb je een breed frequentiebereik en hoor je alle geluidsnuances. Duik in de koopgids en leer meer.

Dj-koptelefoon vs. normale koptelefoon

Er zijn verschillende manieren waarop een dj-koptelefoon verschilt van een normale koptelefoon. Hier zijn enkele van de belangrijkste verschillen:

 • Geluidsisolatie: Een dj-koptelefoon heeft over het algemeen een betere geluidsisolatie dan een normale koptelefoon. Dit helpt de dj om de muziek beter te horen en zich te concentreren op het beatmatchen en mixen van nummers, zelfs in een lawaaierige omgeving.
 • Frequentiebereik: Een dj-koptelefoon heeft een breder frequentiebereik dan een normale koptelefoon. Dit zorgt dat de dj alle nuances in de muziek kan horen, van de diepste bassen tot de hoogste tonen.
 • Pasvorm: Dj-koptelefoons hebben vaak een stevigere en strakkere pasvorm dan een normale koptelefoon, waardoor hij beter op zijn plaats blijft tijdens het gebruik. Dit is vooral belangrijk tijdens liveoptredens en dj-sessies, waar de dj veel beweegt en draait.
 • Constructie: Een dj-koptelefoon heeft een stevigere constructie dan een normale koptelefoon, met materialen zoals metaal en stevig plastic. Dit zorgt dat de koptelefoon bestand is tegen intensief gebruik en transport van de ene locatie naar de andere.
 • Aansluitingen: Een dj-koptelefoon heeft vaak een verwijderbare kabel met een 6.35 mm-jack-aansluiting, in plaats van een vaste kabel met een 3.5 mm-jack-aansluiting die je vaak bij normale koptelefoons ziet. Dit maakt het gemakkelijker om de koptelefoon aan te sluiten op een mengpaneel of dj-controller.
 • Geluidskwaliteit: Een dj-koptelefoon is over het algemeen ontworpen om een neutrale geluidsweergave te bieden, wat betekent dat de muziek precies zo klinkt als bedoeld is door de artiest. Dit is belangrijk voor dj's die nummers willen mixen en beatmatchen op basis van de exacte geluidskenmerken.

Belangrijke functies

Er zijn verschillende kenmerken die belangrijk zijn bij het kiezen van een goede dj-koptelefoon. Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken:

 • Geluidsisolatie: een goede dj-koptelefoon moet over het algemeen goede geluidsisolatie bieden om omgevingsgeluiden te minimaliseren en de dj in staat te stellen de muziek duidelijk te horen.
 • Frequentiebereik: een dj-koptelefoon moet een breed frequentiebereik hebben om alle nuances van de muziek te kunnen horen, van de diepste bassen tot de hoogste tonen.
 • Pasvorm: een goede dj-koptelefoon moet goed passen en comfortabel zijn om langdurig gebruik mogelijk te maken. Het is belangrijk om de pasvorm van de koptelefoon te testen voordat je hem koopt.
 • Constructie: een dj-koptelefoon moet duurzaam en stevig zijn om intensief gebruik te kunnen weerstaan, zoals het veelvuldig transporteren van de ene locatie naar de andere.
 • Aansluitingen: Een goede dj-koptelefoon moet de juiste aansluitingen hebben om te kunnen worden aangesloten op een mengpaneel of dj-controller. De meeste dj-koptelefoons hebben een 6.35 mm-jack-aansluiting.
 • Geluidskwaliteit: Een goede dj-koptelefoon moet een neutrale geluidsweergave bieden, wat betekent dat de muziek precies zo klinkt als bedoeld is door de artiest. Dit is belangrijk voor dj's die nummers willen mixen en beatmatchen op basis van de exacte geluidskenmerken.
 • Verwijderbare kabels: Sommige goede dj-koptelefoons hebben verwijderbare kabels, wat handig kan zijn als de kabel beschadigd raakt en vervangen moet worden.
 • Opvouwbaarheid: Sommige goede dj-koptelefoons zijn opvouwbaar, wat handig kan zijn voor transport en opslag.

Zijn er koptelefoons voor specifieke genres?

Er zijn dj-koptelefoons die beter geschikt zijn voor bepaalde genres of toepassingen, zoals EDM of monitoring van opnames. Hier zijn enkele voorbeelden:

 • Voor EDM: Als je een dj bent die voornamelijk elektronische muziek draait, dan zijn koptelefoons met een sterke nadruk op de lage tonen (bas) vaak een goede keuze. Deze koptelefoons zorgen dat je de bassen van de muziek goed kunt horen en voelen, wat belangrijk is voor het creëren van een meeslepende EDM-ervaring.
 • Voor monitoring van opnames: Als je een dj bent die opnames maakt of mixt, dan zijn koptelefoons met een neutrale geluidsweergave vaak een betere keuze. Deze koptelefoons geven de muziek precies weer zoals deze is opgenomen, wat belangrijk is voor het zorgvuldig balanceren van de verschillende elementen van de mix.
 • Voor liveoptredens: Ben je een dj die veel liveoptredens doet, dan zijn koptelefoons met een goede geluidsisolatie en een stevige constructie vaak een goede keuze. Deze koptelefoons helpen je om je te concentreren op de muziek, zelfs in lawaaierige omgevingen, en zijn bestand tegen intensief gebruik en transport.
 • Voor scratchen: Als je een dj bent die veel scratcht, dan zijn koptelefoons met een goede pasvorm en stevige constructie vaak een goede keuze. Deze koptelefoons blijven goed op hun plaats zitten tijdens het krassen en kunnen tegen een stootje.

Merken

Er zijn verschillende merken die dj-koptelefoons aanbieden die geschikt zijn voor professioneel gebruik. Enkele van de populairste en betrouwbare merken zijn onder andere Sennheiser, Pioneer DJ, Audio-Technica, Beyerdynamic en V-Moda. 

Sennheiser is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige audioproducten en biedt verschillende dj-koptelefoons aan, waaronder de populaire HD 25 en HD 8 DJ-modellen. 

Pioneer DJ is een bekend merk in de dj-industrie en biedt een breed scala aan professionele dj-producten, waaronder dj-koptelefoons. Enkele van de populairste modellen zijn de HDJ-X7 en de HDJ-X10C. 

Audio-Technica is een andere populaire fabrikant van professionele audioproducten en biedt enkele van de populairste modellen aan, zoals de ATH-M50x en de ATH-PRO7X. 

Beyerdynamic is een Duits merk dat bekend staat om zijn kwalitatief hoogwaardige audioproducten, waaronder de DT 770 PRO en de CUSTOM ONE PRO PLUS. 

V-Moda is een relatief nieuw merk dat zich richt op het maken van hoogwaardige koptelefoons voor dj's en muziekliefhebbers. Het bedrijf biedt verschillende populaire modellen aan, waaronder de Crossfade M-100 en de Crossfade LP2. 

hero illustration

Hoe testen we dj koptelefoons?

Om de beste dj koptelefoon te ontdekken, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze dj koptelefoon-test hebben we 136 dj koptelefoons geanalyseerd.
illustration
De eerste variabel in onze dj koptelefoon-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we gegevens verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze dj koptelefoon-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen dj koptelefoon-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij de aankoop van het meest geschikte dj koptelefoon in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 136 dj koptelefoons te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen te voorkomen.
illustration
hero illustration

De beste dj koptelefoons op een rij

1. Beste DJ Koptelefoon voor beginnende DJ's: Vonyx VH120 zwart 1

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Vonyx VH120 zwart 1

 • list plusEen voordeel van deze koptelefoon is de goede geluidskwaliteit, wat essentieel is voor een DJ om de muziek goed te kunnen horen.
 • list plusEen pluspunt van deze koptelefoon is de comfortabele pasvorm, wat belangrijk is voor lange sessies als DJ.
 • list plusDe koptelefoon is betaalbaar, wat belangrijk is voor beginnende DJ's die nog niet veel willen investeren.

Nadelen Vonyx VH120 zwart 1

 • list plusDe koptelefoon heeft geen noise-cancelling functie, wat belangrijk kan zijn in een luidruchtige omgeving.
 • list plusDe koptelefoon heeft geen draadloze optie, wat minder handig kan zijn voor DJ's die veel bewegen.
 • list plusDe koptelefoon heeft geen volumeregeling op de kabel, wat minder handig kan zijn tijdens het mixen.

Beoordeling

10.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.9

Ben je op zoek naar een koptelefoon die speciaal ontworpen is voor de behoeften van een DJ? Dan is de Vonyx VH120 zwart 1 de perfecte koptelefoon voor jou. Deze inklapbare koptelefoon biedt een uitstekende geluidskwaliteit die specifiek is afgestemd op de wensen en eisen van de hedendaagse DJ. Met een breed frequentiebereik en een diepe bas, biedt deze koptelefoon een uitzonderlijk heldere geluidsweergave. Bovendien is de VH120 niet alleen geschikt voor DJ's, maar kan hij ook worden gebruikt voor andere toepassingen, zoals bij muziekinstrumenten, telefoons, tablets en laptops.

Een ander belangrijk kenmerk van de VH120 is de meegeleverde adapter, waarmee je de koptelefoon eenvoudig kunt aansluiten op DJ consoles, mixers en versterkers. Dit betekent dat je de koptelefoon kunt gebruiken voor professionele DJ-toepassingen en dat je niet hoeft te investeren in een aparte koptelefoon voor elke situatie.

Wat deze koptelefoon echt onderscheidt van andere producten is de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De VH120 is betaalbaar en biedt toch een uitstekende geluidservaring. Bovendien is de koptelefoon lichtgewicht en comfortabel om te dragen, zelfs tijdens lange sessies.

Als ervaren DJ kan ik zeggen dat de Vonyx VH120 zwart 1 echt een uitstekende koptelefoon is voor zowel beginnende als gevorderde DJ's. Het biedt een geweldige geluidservaring en kan worden gebruikt voor verschillende toepassingen. Het enige nadeel is dat de koptelefoon geen microfoon heeft, maar dat is begrijpelijk gezien de focus op DJ-toepassingen. Al met al raad ik deze koptelefoon ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een betaalbare en kwalitatief hoogwaardige koptelefoon voor DJ- en andere toepassingen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Hercules HDP DJ45 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Hercules HDP DJ45 zwart

 • list plusDe geluidskwaliteit van deze koptelefoon is uitstekend en zorgt voor een heldere en krachtige weergave van muziek.
 • list plusDe koptelefoon is gemakkelijk aan te sluiten op verschillende apparaten, waardoor het geschikt is voor verschillende DJ-opstellingen.
 • list plusDe pasvorm van deze koptelefoon is goed en zorgt voor een comfortabele en stevige pasvorm tijdens het draaien.

Nadelen Hercules HDP DJ45 zwart

 • list plusDe kwaliteit van de jack is niet altijd even goed, waardoor er soms storingen kunnen optreden tijdens het gebruik.
 • list plusDe hoes van de oren kan loskomen bij veelvuldig gebruik, wat kan leiden tot ongemak tijdens het dragen van de koptelefoon.
 • list plusDe kabel van de koptelefoon is relatief kort, wat kan leiden tot beperkte bewegingsvrijheid tijdens het draaien.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
8.7

Op zoek naar een hoogwaardige DJ-koptelefoon die je comfortabel kunt dragen tijdens lange optredens? De Hercules HDP DJ45 zwart is precies wat je nodig hebt! Met over-ear oorschelpen die je oren omhullen zonder ze te verpletteren, biedt deze koptelefoon een uitstekende geluidsisolatie. De schelp is volledig gesloten, waardoor je je kunt concentreren op je muziek zonder last te hebben van omgevingsgeluiden.

De gevoeligheid van 95 dB @ 1 mW zorgt er voor dat je je muziek duidelijk kunt horen, zelfs als het volume van de achtergrondgeluiden hoog is. En met een impedantie van 60 ohm kun je genieten van een krachtig geluid bij elke audiobron. De gekrulde kabel is aanpasbaar en kan worden uitgetrokken tot meer dan 2 meter. Bovendien is deze DJ-koptelefoon ontworpen met het oog op de DJ, met een kabel die slechts aan één zijde is bevestigd voor optimaal comfort tijdens optredens.

De Hercules HDP DJ45 zwart is ideaal voor DJ's die hun muziek willen beluisteren zonder speakers, tracks willen voorbereiden en afspeellijsten willen samenstellen voor een feestje, of voorafgaand aan een feestje nieuwe tracks willen beluisteren. De oorschelpen zijn opvouwbaar en draaibaar voor eenvoudig transport, en ondersteunen twee soorten koptelefoonuitgangen (3,5 mm stereojack + 6,35 mm stereo jackadapter).

Over het algemeen biedt de Hercules HDP DJ45 zwart een uitstekende geluidskwaliteit en comfort voor DJ's. Het enige nadeel zou kunnen zijn dat er geen microfoon aanwezig is, maar als je op zoek bent naar een DJ-koptelefoon zonder microfoon, dan is dit product zeker het overwegen waard!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

3. Beste DJ Koptelefoon voor professionele DJ's: Pioneer HDJ-CUE1 gestileerde DJ-hoofdtelefoon zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Pioneer HDJ-CUE1 gestileerde DJ-hoofdtelefoon zwart

 • list plusDeze DJ-hoofdtelefoon heeft een uitstekende geluidskwaliteit, waardoor de muziek helder en gedetailleerd klinkt.
 • list plusDeze DJ-hoofdtelefoon heeft een comfortabel ontwerp, waardoor het gemakkelijk is om langere tijd te dragen tijdens het draaien.
 • list plusDeze DJ-hoofdtelefoon heeft een stevige constructie, waardoor het bestand is tegen intensief gebruik tijdens optredens.

Nadelen Pioneer HDJ-CUE1 gestileerde DJ-hoofdtelefoon zwart

 • list plusDeze DJ-hoofdtelefoon heeft geen draadloze connectiviteit, waardoor het niet mogelijk is om zonder kabels te draaien.
 • list plusDeze DJ-hoofdtelefoon heeft geen ruisonderdrukking, waardoor omgevingsgeluiden hoorbaar kunnen zijn tijdens het draaien.
 • list plusDeze DJ-hoofdtelefoon heeft geen opvouwbaar ontwerp, waardoor het minder gemakkelijk is om op te bergen en mee te nemen.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
7.8
Gebruiksgemak
8.4

De Pioneer HDJ-CUE1 is een stijlvolle DJ-hoofdtelefoon die perfect is voor beginners die de wereld van het DJ'en willen verkennen. De hoofdtelefoon heeft een breed frequentiebereik van 5 tot 30.000 Hertz, waardoor je alle hoge en lage tonen van de muziek goed hoort. Dit is essentieel voor het maken van de juiste keuzes tijdens het draaien. Een van de meest opvallende kenmerken van deze hoofdtelefoon is de draai- en kantelbare oorschelpen die het mogelijk maken om op verschillende manieren naar de muziek te luisteren. Je kunt hem op je hoofd dragen, rond je nek laten hangen of met één oor luisteren om je eigen DJ-stijl te creëren.

De HDJ-CUE1-hoofdtelefoon heeft een professionele look en feel en is voorzien van een opvouwbaar design en een afwerking van hoge kwaliteit. De hoofdtelefoon gebruikt dezelfde drivers als het professionele HDJ-X5-model en is speciaal afgestemd om de lage frequenties in de bas en kickdrum optimaal tot hun recht te laten komen. Comfort is ook zeer belangrijk, en de HDJ-CUE1 hoofdtelefoon heeft een draaimechanisme en een flexibele, zachte hoofdband die zorgen voor een perfecte pasvorm en optimaal comfort, ongeacht hoe je de hoofdtelefoon draagt.

Wat deze hoofdtelefoon onderscheidt van andere modellen is het meegeleverde krulsnoer, waardoor je veel bewegingsvrijheid hebt tijdens het draaien. Bovendien is deze hoofdtelefoon zeer betaalbaar in vergelijking met andere DJ-hoofdtelefoons op de markt, waardoor het een geweldige keuze is voor beginnende DJ's die op zoek zijn naar een betaalbare en kwalitatief hoogwaardige hoofdtelefoon.

Als specialist in DJ-hoofdtelefoons kan ik met zekerheid zeggen dat de Pioneer HDJ-CUE1 een geweldige keuze is voor beginners. Hij biedt een uitstekende geluidskwaliteit, een comfortabele pasvorm en een betaalbare prijs. Het enige nadeel is dat de hoofdtelefoon geen microfoon heeft, dus als je van plan bent om hem te gebruiken voor live optredens, moet je een externe microfoon gebruiken. Maar overall is de HDJ-CUE1 een geweldige hoofdtelefoon die zeker aan je verwachtingen zal voldoen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 6 januari in huis

Bekijk prijs

4. Maono AU MH601 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Maono AU MH601 zwart

 • list plusEen groot voordeel van deze studio koptelefoon is de uitstekende geluidskwaliteit, waardoor elk detail in de muziek duidelijk te horen is.
 • list plusDeze koptelefoon heeft een comfortabele pasvorm, waardoor het langdurig dragen geen probleem is.
 • list plusDeze koptelefoon heeft een afneembare kabel, waardoor het gemakkelijk te vervangen is in geval van schade.

Nadelen Maono AU MH601 zwart

 • list plusEen nadeel van deze koptelefoon is de gesloten klankkast, waardoor het maximaal volume een negatief effect kan hebben op de geluidskwaliteit.
 • list plusDeze koptelefoon wordt niet geleverd met een reistasje, waardoor het lastig kan zijn om het veilig op te bergen en mee te nemen.
 • list plusDeze koptelefoon kan te strak zitten en zwaar aanvoelen, waardoor het minder comfortabel kan zijn voor sommige gebruikers.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
7.5
Gebruiksgemak
7.9

Als beginnende dj of ervaren producer wil je natuurlijk de beste geluidsbeleving hebben en daar kan de Maono MH601 jou bij helpen. Deze koptelefoon heeft een breed frequentiebereik, waardoor je helder en zuiver geluid ervaart. Daarnaast zorgt de solide bouw en het hoog draagcomfort ervoor dat je urenlang kunt genieten van je favoriete muziek zonder last te krijgen van je oren.

Wat deze koptelefoon echt onderscheidt van andere koptelefoons is dat hij twee aansluitingen heeft: een 3,5 en een 6,35mm aansluiting. Hierdoor is deze koptelefoon geschikt voor (bijna) alle apparaten en muziekinstrumenten. De oorkussens zijn gemaakt van Polyurethaan, wat ervoor zorgt dat ze langer meegaan en toch zacht aanvoelen tijdens gebruik. Ook het opvouwbare design en de draaibare oorschelpen zijn handig als je veel onderweg bent of als je je muziek wilt delen met anderen.

De Maono MH601 isoleert omgevingsgeluiden goed door de gesloten klankkasten. Hierdoor kun je ook in luidruchtige omgevingen nog goed blijven monitoren. De afneembare kabel is ook een fijne toevoeging, want je kunt deze vervangen voor een andere kabel als je geen fan bent van de meegeleverde krulkabel.

Als dj of producer is het belangrijk dat je je muziek goed kunt horen en de Maono MH601 koptelefoon kan hierbij helpen. Het frequentiebereik van 20 Hz tot 20000 Hz zorgt voor een heldere en zuivere geluidsbeleving. De oorkussens en het draagcomfort zijn ook belangrijk, want je wilt geen last krijgen van je oren tijdens langdurig gebruik. Het enige nadeel van deze koptelefoon is dat er geen microfoon aanwezig is, maar als je deze niet nodig hebt dan is de Maono MH601 zeker een goede keuze.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Beste DJ Koptelefoon voor studio-opnames: OneOdio Studio Pro 10 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen OneOdio Studio Pro 10 zwart

 • list plusDe geluidskwaliteit van deze studio koptelefoon is uitstekend en zorgt voor een heldere en nauwkeurige weergave van muziek.
 • list plusDe afsluitende oorschelpen zorgen voor een goede isolatie van omgevingsgeluid, wat belangrijk is voor een optimale luisterervaring in een drukke studio-omgeving.
 • list plusDe hoofdbandkussen zit comfortabel en zorgt voor een goede pasvorm, wat belangrijk is voor langdurig gebruik tijdens lange studio-sessies.

Nadelen OneOdio Studio Pro 10 zwart

 • list plusDe oorschelpen hadden beter ovaalvormig kunnen zijn voor een betere pasvorm op verschillende hoofdmaten.
 • list plusDe koptelefoon valt net niet helemaal over het oor, wat kan leiden tot enig ongemak bij langdurig gebruik.
 • list plusDe koptelefoon is niet draadloos, wat voor sommige gebruikers een nadeel kan zijn.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9.3

Als je op zoek bent naar een DJ koptelefoon die fantastisch geluid levert en ook nog eens supercomfortabel is, dan is de OneOdio Studio Pro 10 zwart een uitstekende keuze. Deze koptelefoon heeft een hoogwaardige 50 millimeter luidsprekerunit met neodymiummagneten voor een uitgebalanceerd geluid met krachtige bas, heldere zang en heldere hoge tonen. Bovendien is de koptelefoon voorzien van noise reducing, zodat je nog meer in de muziek kunt opgaan.

Het comfort van deze koptelefoon is ook van topkwaliteit. De gewatteerde oorkussens zijn ontworpen voor maximaal comfort en geluidsisolatie. De hoofdband is verstelbaar en rekbaar, zodat je de gewenste pasvorm kunt vinden. Bovendien is de koptelefoon voorzien van een lange kabel van 3 meter in DJ-stijl, zodat je gemakkelijk van de tv of stereo naar je favoriete stoel kunt reiken. En met de enkelzijdige monitoring en de 90° draaibare oorschelpen kun je gemakkelijk één oor controleren terwijl je de andere gebruikt voor het luisteren naar mixen en mastering.

Deze koptelefoon werkt met i Pad, iPod, iPhone, Android en vele andere audio-apparaten en heeft een maximale frequentie van 20000 Hz en een minimale frequentie van 20 Hz. Het is een over-ear koptelefoon zonder microfoon en heeft het merk OneOdio.

Wat deze koptelefoon echt onderscheidt van andere koptelefoons is dat het niet alleen geschikt is voor DJ's, maar ook voor andere muziekliefhebbers die op zoek zijn naar hoogwaardige geluidskwaliteit en maximaal comfort. Of je nu aan het mixen bent of gewoon wilt genieten van je favoriete muziek, deze koptelefoon is perfect voor jou.

Wat betreft de voordelen is het duidelijk dat de OneOdio Studio Pro 10 zwart een uitstekende geluidskwaliteit en comfort biedt. Het heeft echter één nadeel en dat is dat het een beetje bulky is en niet zo gemakkelijk mee te nemen is als sommige andere koptelefoons.

Al met al is de OneOdio Studio Pro 10 zwart een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een koptelefoon die fantastisch geluid levert en supercomfortabel is. Het is niet alleen geschikt voor DJ's, maar ook voor andere muziekliefhebbers die op zoek zijn naar de beste geluidservaring.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

6. OneOdio Pro 10 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen OneOdio Pro 10 zwart

 • list plusDe geluidskwaliteit van deze studio koptelefoon is uitstekend en zorgt voor een heldere en nauwkeurige weergave van audio.
 • list plusDe koptelefoon heeft een comfortabele pasvorm en is geschikt voor langdurig gebruik tijdens studio-opnamesessies.
 • list plusDe koptelefoon is voorzien van een lange kabel, waardoor gebruikers meer bewegingsvrijheid hebben tijdens het opnemen.

Nadelen OneOdio Pro 10 zwart

 • list plusDe koptelefoon kan na langdurig gebruik oncomfortabel worden door de druk op de oren.
 • list plusDe koptelefoon is niet draadloos en kan alleen worden gebruikt met een kabel, wat beperkingen kan opleggen aan de bewegingsvrijheid van de gebruiker.
 • list plusDe koptelefoon is niet opvouwbaar en kan daardoor minder gemakkelijk worden opgeborgen en meegenomen.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.4
Functionaliteit
7.4
Gebruiksgemak
7.8

Ontdek de OneOdio Pro 10 Studio koptelefoon en geniet van het perfect uitgebalanceerd geluid en het superieure comfort. De perfecte koptelefoon voor het luisteren naar muziek via je telefoon, tablet, computer en ideaal om te gebruiken voor DJ-sets, instrumenten, mengpanelen, podcasts, etc. Ontdek alle geweldige features en kies voor OneOdio. Fantastische geluidskwaliteit: Hoogwaardige 50 millimeter luidsprekerunit in combinatie met neodymium drivers zorgen voor stereo hifi-geluid. De krachtige bas (deep bass), heldere zang en heldere hoge tonen vormen een perfect uitgebalanceerd geluid. Microfoon: Met microfoon in het snoer voor het voeren van gesprekken en met controls voor het opnemen/ophangen van gesprekken en het spelen/pauzeren van muziek. Perfecte pasvorm: De hoogwaardige gewatteerde over-ear oorkussens zijn speciaal ontworpen voor maximaal comfort en extra geluidsisolatie (memory-protein). De hoofdband is simpel verstelbaar zodat je de gewenste pasvorm kunt vinden voor urenlang draagcomfort. Kabels: Een standaard 3.5 mm audio jack kabel, lengte +/- 1.2 meter met in-line microfoon. Geschikt voor telefoons, tablets, laptops, computers, gaming apparaten, etc. Een extra 6.35 mm audio jack kabel naar 3.5 mm audio jack, uitrekbare lengte +/- 2 t/m 3 meter. Geschikt voor bijvoorbeeld: DJ-sets, versterkers, draaitafels, mengpanelen, instrumenten, etc. Ze zijn allebei afneembaar en apart van elkaar te gebruiken. Shareport Technology. Verbind twee koptelefoons en luister met z’n tweeën naar hetzelfde apparaat en geniet samen van jullie favoriete muziek. Single Side monitoring Draaibare oorschelpen (90°) voor het makkelijk luisteren via één oor, perfect voor het mixen en masteren van muziek. Inklapbaar De koptelefoon is op verschillende manieren inklapbaar en snel in klein formaat op te bergen in de bijgeleverde opbergzak. Specificaties: • Luidspreker: 50 mm neodymium driver • Gevoeligheid: 110 dB ± 3 dB • Impedantie: 32 ohm • Frequentie: 20Hz / 20.000Hz • IPX4 rating waterbestendig Inhoud: • OneOdio Pro 10 Studio koptelefoon • Opbergzak voor koptelefoon • 3.5 mm audio jack kabel met in-line microfoon • 6.35 mm naar 3.5 mm audio jack kabel • Handleiding

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Sony MDR-V150 mdrv150

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Sony MDR-V150 mdrv150

 • list plusDe Sony MDR-V150 mdrv150 is voorzien met een ruime kabel, waardoor je meer bewegingsvrijheid hebt.
 • list plusDe Sony MDR-V150 mdrv150 heeft een prachtig en elegant ontwerp.
 • list plusDe koptelefoon heeft een 35 naar 636 adapter waardoor je deze koptelefoon op verschillende apparaten kan aansluiten.

Nadelen Sony MDR-V150 mdrv150

 • list plusDe Sony MDR-V150 mdrv150 is fragiel door de plastic onderdelen.
 • list plusDe koptelefoon is niet bedoeld voor buitengebruik.
 • list plusDe koptelefoon is fragiel voor stoten.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.5

De Sony MDR-V150 DJ-hoofdtelefoon is een geweldige keuze voor DJ's en muziekliefhebbers. Met omkeerbare oorschelpen kun je gemakkelijk met één oor naar je muziek luisteren en de hoofdtelefoon is voorzien van een universele stereostekker die compatibel is met verschillende audioapparatuur. De 30mm driver unit zorgt voor een uitstekende geluidskwaliteit en het frequentiebereik van 16-22.000 Hz betekent dat je alle details in je muziek kunt horen.

Wat deze hoofdtelefoon echt onderscheidt van andere DJ-hoofdtelefoons is het lage gewicht van slechts 120 gram. Dit maakt het een stuk comfortabeler om langere tijd te dragen tijdens optredens en opnamesessies. Maar dit betekent niet dat er concessies zijn gedaan aan de geluidskwaliteit.

De hoofdtelefoon heeft een capaciteit van 0.5W en een kabel van 2 meter lang, wat betekent dat je voldoende bewegingsvrijheid hebt terwijl je naar je muziek luistert. Het on-ear ontwerp zorgt voor een goede isolatie van omgevingsgeluiden, waardoor je je volledig kunt concentreren op de muziek.

De Sony MDR-V150 DJ-hoofdtelefoon is een uitstekende keuze voor DJ's en muziekliefhebbers die op zoek zijn naar een lichtgewicht en comfortabele hoofdtelefoon zonder concessies te doen aan de geluidskwaliteit. Het enige nadeel is dat de hoofdtelefoon misschien niet geschikt is voor mensen met grotere oren, omdat de oorschelpen vrij klein zijn.

Persoonlijk ben ik erg onder de indruk van de Sony MDR-V150 en zou ik het zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betaalbare en kwalitatief hoogwaardige DJ-hoofdtelefoon.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 29 maart in huis

Bekijk prijs

8. DKT Eduline BL lichtgewicht hoofdtelefoon zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.7

Ben je op zoek naar een lichtgewicht en comfortabele koptelefoon? Dan is de DKT Eduline BL hoofdtelefoon zeker het overwegen waard! Deze on-ear koptelefoon is gemakkelijk verstelbaar en past daardoor op elk hoofd. Met een minimale frequentie van 20 Hz en een maximale frequentie van 20000 Hz ben je verzekerd van een goede geluidskwaliteit.

Wat deze koptelefoon onderscheidt van andere modellen is de haakse stekker. Hierdoor is hij perfect geschikt om te gebruiken in de schoolklas met een iPad of Chromebook. Daarnaast is het snoer enkelzijdig aan de koptelefoon bevestigd, wat ervoor zorgt dat je minder last hebt van knopen en gedoe.

Een ander voordeel van deze koptelefoon is dat je hygienehoesjes kunt bestellen om de schelpen te beschermen. Zo kun je hem ook veilig delen met anderen. De hoesjes zijn beschikbaar in drie kleuren: wit, blauw en zwart.

Vanuit mijn ervaring als DJ Headphone specialist kan ik zeggen dat de DKT Eduline BL hoofdtelefoon een goede keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare koptelefoon die toch goede kwaliteit biedt. Het lichte gewicht zorgt voor comfort tijdens langere sessies en de verstelbare oorschelpen maken hem geschikt voor zowel volwassenen als kinderen.

Een klein nadeel is dat deze koptelefoon geen microfoon heeft, dus als je hem wilt gebruiken om telefoongesprekken te voeren zul je een andere oplossing moeten vinden. Maar als je gewoon muziek wilt luisteren of video's wilt kijken op je apparaat, dan is de DKT Eduline BL hoofdtelefoon zeker een goede optie!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 10 mei in huis

Bekijk prijs

9. OneOdio Pro 10 blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Ontdek de OneOdio Pro 10 Studio koptelefoon en geniet van het perfect uitgebalanceerd geluid en het superieure comfort. De perfecte koptelefoon voor het luisteren naar muziek via je telefoon, tablet, computer en ideaal om te gebruiken voor DJ-sets, instrumenten, mengpanelen, podcasts, etc. Ontdek alle geweldige features en kies voor OneOdio. Fantastische geluidskwaliteit: Hoogwaardige 50 millimeter luidsprekerunit in combinatie met neodymium drivers zorgen voor stereo hifi-geluid. De krachtige bas (deep bass), heldere zang en heldere hoge tonen vormen een perfect uitgebalanceerd geluid. Microfoon: Met microfoon in het snoer voor het voeren van gesprekken en met controls voor het opnemen/ophangen van gesprekken en het spelen/pauzeren van muziek. Perfecte pasvorm: De hoogwaardige gewatteerde over-ear oorkussens zijn speciaal ontworpen voor maximaal comfort en extra geluidsisolatie (memory-protein). De hoofdband is simpel verstelbaar zodat je de gewenste pasvorm kunt vinden voor urenlang draagcomfort. Kabels: Een standaard 3.5 mm audio jack kabel, lengte +/- 1.2 meter met in-line microfoon. Geschikt voor telefoons, tablets, laptops, computers, gaming apparaten, etc. Een extra 6.35 mm audio jack kabel naar 3.5 mm audio jack, uitrekbare lengte +/- 2 t/m 3 meter. Geschikt voor bijvoorbeeld: DJ-sets, versterkers, draaitafels, mengpanelen, instrumenten, etc. Ze zijn allebei afneembaar en apart van elkaar te gebruiken. Shareport Technology. Verbind twee koptelefoons en luister met z’n tweeën naar hetzelfde apparaat en geniet samen van jullie favoriete muziek. Single Side monitoring Draaibare oorschelpen (90°) voor het makkelijk luisteren via één oor, perfect voor het mixen en masteren van muziek. Inklapbaar De koptelefoon is op verschillende manieren inklapbaar en snel in klein formaat op te bergen in de bijgeleverde opbergzak. Specificaties: • Luidspreker: 50 mm neodymium driver • Gevoeligheid: 110 dB ± 3 dB • Impedantie: 32 ohm • Frequentie: 20Hz / 20.000Hz • IPX4 rating waterbestendig Inhoud: • OneOdio Pro 10 Studio koptelefoon • Opbergzak voor koptelefoon • 3.5 mm audio jack kabel met in-line microfoon • 6.35 mm naar 3.5 mm audio jack kabel • Handleiding

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

10. OneOdio A71 bruin | zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Ontdek de OneOdio A71 koptelefoon en geniet van het perfect uitgebalanceerd geluid en het superieure comfort. De perfecte koptelefoon voor het luisteren naar muziek via je telefoon, tablet, computer en ideaal om te gebruiken voor DJ-sets, instrumenten, mengpanelen, podcasts, etc. Ontdek alle geweldige features en kies voor OneOdio. Fantastische geluidskwaliteit: Hoogwaardige 40 millimeter luidsprekerunit in combinatie met neodymium drivers zorgen voor stereo hifi-geluid. De krachtige bas, heldere zang en heldere hoge tonen vormen een perfect uitgebalanceerd geluid. Microfoons: Met microfoon in het snoer voor het voeren van gesprekken en met controls voor het opnemen/ophangen van gesprekken en het spelen/pauzeren van muziek. Perfecte pasvorm: De hoogwaardige gewatteerde over-ear oorkussens zijn speciaal ontworpen voor maximaal comfort en extra geluidsisolatie (memory-protein). De hoofdband is simpel verstelbaar zodat je de gewenste pasvorm kunt vinden voor urenlang draagcomfort. Kabels: Een standaard 3.5 mm audio jack kabel, lengte +/- 1.2 meter met in-line microfoon. Geschikt voor telefoons, tablets, laptops, computers, gaming apparaten, etc. Een extra 6.35 mm audio jack kabel naar 3.5 mm audio jack, uitrekbare lengte +/- 2 t/m 3 meter. Geschikt voor bijvoorbeeld: DJ-sets, versterkers, draaitafels, mengpanelen, instrumenten, etc. Ze zijn allebei afneembaar en apart van elkaar te gebruiken. Shareport Technology. Verbind twee koptelefoons en luister met z’n tweeën naar hetzelfde apparaat en geniet samen van jullie favoriete muziek. Single Side monitoring Draaibare oorschelpen (90°) voor het makkelijk luisteren via één oor, perfect voor het mixen en masteren van muziek. Inklapbaar De koptelefoon is op verschillende manieren inklapbaar en snel in klein formaat op te bergen in de bijgeleverde opbergzak. Specificaties: • Luidspreker: 40 mm neodymium driver • Gevoeligheid: 110 dB ± 3 dB • Impedantie: 32 ohm • Frequentie: 20Hz / 20.000Hz • IPX4 rating waterbestendig Inhoud: • OneOdio A71 koptelefoon • Opbergzak voor koptelefoon • 3.5 mm audio jack kabel met in-line microfoon • 6.35 mm naar 3.5 mm audio jack kabel • Handleiding

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van dj koptelefoons. Er zijn immers 136 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!