Hoe komt deze leuke DJ Mixer ranglijst tot stand..?

De wereld veranderd.. En dus de speurtocht naar de beste DJ Mixer ook!

Vroeger ging je naar een winkel om advies te krijgen over DJ Mixers, maar vandaag assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle DJ Mixers die aangeboden worden in Nederland, hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke DJ Mixers het best over de toonbank gaan.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van DJ Mixers stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

De beste DJ Mixers in een handige lijst

Product informatiePlus or Show more

De Vonyx STM500BT is een compacte mixer voor eenvoudig gebruik bij bijvoorbeeld videomontage of als centraal gebruik in een geluidsinstallatie. De mixer is voorzien van Bluetooth voor draadloze audio streaming en een mp3 speler voor eenvoudig afspelen van muziek. Met de 2-bands equalizer per kanaal kan het geluid naar wens worden aangepast.Met de Bluetooth functie is het mogelijk om een draadloze verbinding met de mixer te maken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om je smartphone of tablet draadloos via Bluetooth te koppelen. Muziek die vervolgens op het gekoppelde apparaat wordt afgespeeld wordt draadloos naar de mixer gestreamd. Zo kan je op afstand de muziek bedienen via bijvoorbeeld Spotify zonder dat je met een kabel aan de mixer 'vast' zit.Een andere ook erg handige mogelijkheid is de interne mp3 speler. Steek simpelweg een USB stick met mp3 muziek in de USB aansluiting en de mixer speelt de muziek rechtstreeks vanaf de USB stick af. Ideaal als je voor langere tijd muziek wilt hebben tijdens bijvoorbeeld een feestje of borrel.Uiteraard is het ook mogelijk om externe audiobronnen op de mixer aan te sluiten. De mixer beschikt hiervoor over twee ingangen waarop een cd speler, dvd speler, computer, platenspeler*, etc. aangesloten kunnen worden.Voor aankondigingen of zang kan er een microfoon op de mixer worden aangesloten. Tevens is het mogelijk om een hoofdtelefoon aan te sluiten waarmee 'in stilte' naar muziek geluisterd kan worden. Let op! De mixer beschikt niet over een voorluistermogelijkheid. Deze mixer is dan ook minder geschikt voor DJ doeleinden.*Voor het aansluiten van een platenspeler kan, afhankelijk van de platenspeler, een losse voorversterker benodigd zijn.Kenmerken STM500BT mixer- 2-kanaals super compacte mixer- Bluetooth voor draadloze audiostreaming- Ingebouwde USB mp3 speler met display- 2-bands equalizer op elk kanaal- Lijnsignaal en Bluetooth/mp3 speler omschakelbaar op kanaal 1- Crossfader- Microfoon input- Hoofdtelefoon output- Frequentiebereik: 20Hz - 20kHz- THD: <0,1%- Input line: 150mV/100k- Input mic: 1mV/1k- Output master: 1,5V/600 Ohm- Hoofdtelefoon output: 200mW- Signaal ruisverhouding: >80dB- Aansluitspanning: 12Vdc / 300mA (netadapter meegeleverd)- Afmetingen: 175 x 105 x 50mm- Gewicht: 0.55kg

1. Vonyx STM500BT 2-kanaals mixer met Bluetooth en mp3 speler


Product informatiePlus or Show more

Speel je vinylplaten in hoogwaardige kwaliteit af met de Pioneer PLX-500. Door het direct drive mechanisme reageert de speler sneller op correcties dan een speler met een belt drive systeem. Dit maakt het eenvoudiger om platen te beatmatchen. De draaitafel wordt geleverd met een naald en element. Hierdoor kun je meteen een plaat op de speler leggen en afspelen. Wil je lp's digitaliseren? Dit is mogelijk met de Pioneer Rekordbox software. Ook kun je de speler in je DVS setup gebruiken. In dit geval open je de Rekordbox software en selecteer je het digitale nummer dat je wilt afspelen. Vervolgens gebruik je de knoppen van de platenspeler om de muziek te starten en te stoppen. Beatmatchen doe je ook met de platenspeler. Op deze manier draai je al je digitale muziek terwijl je het gevoel hebt dat je met vinyl draait.

2. Pioneer PLX-500 Zwart


Product informatiePlus or Show more

De Vonyx STM3025 is een compacte 4-kanaals mixer die toch boordevol mogelijkheden zit. Zo is de mixer voorzien van Bluetooth voor een draadloze connectie met o.a. smartphones of tablets. Met de ingebouwde USB mp3 speler is het mogelijk om mp3 muziek rechtstreeks vanaf een USB stick af te spelen. De mixer beschikt verder over 4 lijningangen waarvan er 2 ook als Phono (platenspeler) ingang gebruikt kunnen worden. Voor zang of spraak is het mengpaneel voorzien van 2 microfooningangen. Om te kunnen voorluisteren ontbreekt een hoofdtelefoonaansluiting uiteraard niet. De Vonyx STM3025 biedt voldoende mogelijkheden voor bijvoorbeeld een mooie DJ setup.Door de Bluetooth technologie die in de STM3025 is ingebouwd is het mogelijk om een draadloze verbinding met de mixer te maken. Heb je bijvoorbeeld je smartphone gekoppeld dan wordt muziek die je op je telefoon afspeelt via de mixer hoorbaar zonder dat je je telefoon met een kabel met de mixer hoeft te verbinden. Voor het eenvoudig afspelen van muziek kan de interne mp3 speler gebruikt worden. Steek eenvoudig een USB stick met mp3 muziek in de USB aansluiting en de interne mixer speelt de muziek rechtstreeks vanaf de USB stick af. Maar dat is nog niet alles want met de USB speler kan ook opgenomen worden. Zo kan je je mooiste overgangen en mixen opnemen en eenvoudig ten gehore brengen.Voor een goede monitoring van het uitgestuurde signaal is de STM3025 voorzien van een LED VU meter. Hiermee zie je precies of het uitgestuurde signaal naar je versterker niet te hard of zacht is. Kanaal 1 en 2 zijn voorzien van een crossfader zodat snelle en eenvoudige overgangen mogelijk zijn. Ook voor scratchen wordt de crossfader vaak gebruikt. De talkover functie zorgt ervoor dat het volume met één druk op de knop lager wordt zodat het microfoonsignaal beter hoorbaar is door de muziek. Met de CUE knop selecteer je welk kanaal je wilt horen op je hoofdtelefoon zodat je alvast het volgende nummer kunt klaarzetten.Kenmerken- Compacte mixer met:* 4x Lijningang (waarvan 2 omschakelbaar naar Phono)* 1x USB mp3 speler / recorder* 1x Bluetooth ontvanger- Gebruikmakend van Bluetooth voor draadloze audiostreaming- Microfoonkanaal voor 2 microfoons- Monitor Cue-functie per kanaal- Talkover functie voor microfoon- Crossfader voor kanaal 1 & 2- Overal te gebruiken door handig formaat- Hoofdtelefoon aansluiting met instelbaar volume- Levering incl. netadapter- Frequentiebereik: 20Hz - 20kHz- THD: <0.1%- Ingangsgevoeligheid Lijn: 150mV / 100k- Ingangsgevoeligheid Phono: 3mV / 50k- Ingangsgevoeligheid Microfoon: 1.5V / 600 Ohm- Hoofdtelefoon uitgang: 200mW- Signaal ruis verhouding Lijn: 80dB- Signaal ruis verhouding Phono: 70dB- Signaal ruis verhouding Microfoon: 70dB- Aansluitspanning: 12Vdc (netadapter meegeleverd)- Afmetingen: 135 x 266 x 45mm- Gewicht: 1.1kg

3. Mengpaneel - Vonyx STM3025B 4-kanaals mengpaneel met Bluetooth en USB mp3 speler


Product informatiePlus or Show more

Vonyx VMM-P500 4-kanaals live mixer met DSP voor o.a. zang of karaoke De Vonyx VMM-P500 is een 4-kanaals mixer met Bluetooth, DSP (Digital Sound Processor) en mp3 speler. Door de digitale sound processor is de mixer perfect voor de beginnende zanger of zangeres maar ook zeker voor een avondje karaoke. Ook voor kleine live toepassingen kan de VMM-P500 perfect ingezet worden wat hem een compacte allround mixer maakt. Bluetooth & mp3 De Bluetooth functionaliteit zorgt ervoor dat het mogelijk is om draadloos muziek naar de mixer te streamen. Koppel eenvoudig je telefoon of tablet met de mixer en muziek die op het gekoppelde apparaat afspeelt wordt wordt draadloos naar de mixer gestreamd. De ingebouwe mp3 speler maakt het mogelijk om muziek rechtstreeks vanaf een USB stick af te spelen. In beide gevallen is meezingen vanzelfsprekend mogelijk. Naast het afspelen van muziek kan de mp3 speler ook gebruikt worden voor het maken van opnames op een USB stick. Microfoon- en lijningangen Voor het aansluiten van microfoons is de VMM-P500 voorzien van 2 microfooningangen. Beide ingangen zijn voorzien van een schakelbare fantoomvoeding zodat het mogelijk is om met zowel dynamische als condensator microfoons te werken. Daarnaast beschikt de mixer over 2 lijningangen voor het aansluiten van externe audiobronnen zoals een computer, laptop, cd speler, etc. USB connectiviteit De VMM-P500 beschikt over een USB aansluiting voor de benodigde voedingsspanning (netadapter en USB kabel meegeleverd). Het is hierdoor dus zelfs mogelijk om de mixer mobiel te gebruiken met behulp van bijvoorbeeld een powerbank. Maar de USB aansluiting kan ook gebruikt worden om de mixer met een computer te verbinden. De mixer wordt dan gezien als een geluidskaart en de audioverbinding werkt beide kanten op. Ideaal voor bijvoorbeeld het maken van opnames of om muziek die op de computer staat via de mixer ten gehore te brengen. DSP De Digital Sound Processor van de VMM-P500 beschikt over 16 verschillende echo en delay effecten die vooral bij zang erg interessant kunnen zijn. Het volume van het effect kan per kanaal ingesteld worden voor een perfecte balans tussen de zang en het effect. Voor een juiste afstemming van het zanggeluid kunnen per microfoonkanaal de bass en treble ook nog worden ingeregeld. De Vonyx VMM-P500 is dé mixer bij uitstek voor de beginnende zanger of zangeres. Met zijn ingebouwde DSP en USB connectiviteit neem je moeiteloos je zangkunsten op zodat je ze nog eens kritisch terug kunt luisteren. Kenmerken Compacte 4-kanaals mixer Bluetooth voor draadloze audio streaming Ingebouwde USB mp3 speler met opnamefunctie USB aansluiting voor connectie met PC of laptop Ingebouwde DSP (Digital Sound Processor) met 16 effecten Microfooningangen met schakelbare fantoomvoeding (48V) Long-throw stereo master fader Levering incl. netadapter en USB kabel Specificaties Microfooningangen: XLR/6,3mm jack gecombineerd Lijningangen: 6,3mm jack Uitgang: 6,3mm jack Fantoomvoeding: +48V (aan/uit schakelbaar) Aantal DSP effecten: 16 Type effecten: Echo en delay Frequentiebereik: 20 - 20.000Hz 2-bands equalizer Aansluitspanning: 5V (230V netadapter meegeleverd) Type aansluiting: USB A (USB A kabel meegeleverd) Afmetingen en gewicht Afmetingen: 200 x 190 x 65mm Gewicht: 0.65kg

4. Mengpaneel - Vonyx VMM-P500 mixer met Bluetooth, mp3 speler en digitale sound processor (echo & delay effecten)


Product informatiePlus or Show more

2 - KANAALS MENGPANEEL MET 16 DSP EFFECTEN. Specificaties: Technische details: S/R verhouding: > 70dB (Lijn ingang) Voeding: 230V ~ 50Hz via de meegeleverde 12Vac adaptor Opgenomen vermogen: max. 4 W Microfoon ingang: 20mV ongebalanceerd Lijn ingangen: 0.8V ongebalanceerd Hoofduitgang: max. 5V (lijn ingang) Crosstalk: > 50dB (Lijn ingang) Vervorming (THD): 20Hz-20KHz Algemeen: Frequentie bereik: < 0.05%

5. Ibiza Sound DJM160FX-BT 2-kanaals mengpaneel met 16 dsp effecten


Product informatiePlus or Show more

Pioneer PLX-500. Soort: Direct drive DJ turntable, Nominale snelheid: 33 1/3,45,78 RPM, Snelheidsfluctuaties: 0,15 procent. Vorm: S-shaped tonearm, Stylus druk: 4 g. Kleur van het product: Wit, Materiaal behuizing: Aluminium. Breedte: 450 mm, Diepte: 368 mm, Hoogte: 159 mm

6. Pioneer DJ PLX-500 - Drive-Draaitafel - Wit


Product informatiePlus or Show more

De Power Dynamics PDM-D301 drie kanaals USB mixer is een zeer compacte mixer voor kleinschalige toepassingen. De mixer heeft één mono en één stereo ingang waardoor deze mixer ideaal is om een standaard geluidssysteem te gebruiken voor muziek én spraak (microfoon). De PDM-D301 beschikt over een 2-bands equalizer voor het instellen van de hoge en lage tonen. De mixer is voorzien van een USB aansluiting voor verbinding met een laptop of computer. Via deze USB aansluiting krijgt de mixer ook de voedingsspanning. De PDM-301 is verder voorzien van fantoomvoeding voor condensatormicrofoons, een 3,5mm jack aansluiting voor hoofdtelefoon, toewijsbare tape ingang en ingebouwde USB geluidskaart. Kenmerken Gecombineerde Jack/XLR ingang met Phantom voeding 1 Stereo ingang met level controle 1 Mono ingang met een ultra low noise microfoon voorversterker 2-Weg Equalizer op beide kanalen Ingebouwde USB geluidskaart Specificaties Frequentiebereik: 10Hz - 55kHz Equalizer: High: +/- 15dB ~ 12kHz Equalizer: Low: +/- 15dB ~80Hz Aansluitspanning: Via USB 5V / 500mA Afmetingen en gewicht Afmetingen: 135 x 100 x 40mm Gewicht: 0.5kg

7. Power Dynamics PDM-D301 3-Kanaals USB Mixer


Product informatiePlus or Show more

Voor live optredens, studiowerk of werk in de oefenruimte kan je erop vertrouwen dat de Devine MixPad 1202-FX-USB uitstekend werk levert. Het gaat hier om een professionele mixer voorzien van FX-module en USB-audiointerface!

8. Devine MixPad 1202-FX-USB 12-kanaals mixer met FX en USB


Product informatiePlus or Show more

Een allround zes kanaals 19 inch professionele mixer met MP3-speler met BT voor het streamen van uw audio naar de mixer. Kenmerkt ook een 10-bands grafische stereo EQ, verlichte faders, microfoonequalizer en talkover, 8 geluidseffecten, hoofdtelefoonuitgang waarop ieder kanaal vooraf kan worden beluisterd en nog veel meer functies. De perfecte oplossing voor vele toepassingen, zoals in disco's, clubs, bars, thuisstudio's, enz. Kenmerken BT-ontvanger voor audiostreaming MP3-speler met USB-poort en SD-slot 10-Bands grafische stereo equalizer Verlichte kanaalfaders 8 Geluidseffecten Extra zone-uitgang Send en Return Vervangbare crossfader Crossfader-assign schakelaars (kanaaltoewijzing) 3-Bands equalizer microfoon en talkover Regeling van echo, delay en repeat Record-uitgang Microfoon 1/2-, F/X speed- en hoofdtelefoon-volumeregeling Cue-toets per kanaal (voorafluistering via hoofdtelefoon) Specificaties Frequentie bereik 50Hz-18kHz THD <0.09% Equalizer +/-10dB Input Line 150mV Input Phono 3mV Input Mic. 1mV Output:Master +/-1V Signaal ruis verhouding >100dB Aansluitspanning 220-240Vac / 50Hz Afmetingen en gewicht Afmetingen 482 x 240 x 110mm Gewicht 5kg

9. SkyTec STM-3007 6-Kanaals Mixer SD/USB/MP3/LED/Bluetooth 19 inch


Product informatiePlus or Show more

De Vonyx VMM-F701 is een 7-kanaals live stage mixer met o.a. echo en delay effecten, een USB/SD ingang voor mp3-weergave vanaf een USB stick of SD kaart, 3-bands equalizer per kanaal en meerdere aansluitingen. De mixer biedt een ideale basis voor band-, studio- en podiumtoepassingen.De Vonyx VMM-F701 is voorzien van fantoomvoeding (+48V) zodat de mixer ook prima gebruikt kan worden met professionele condensator microfoons.Kenmerken- 5 Mono microfoon-/lijningang (XLR en 6.3mm Jack)- 1 Stereo lijningang (6.3mm Jack)- 1 Tape ingang (RCA)- +48V fantoom voeding- Stereo lijnuitgang (6.3mm Jack)- Echo effect generator met instelbare delay en repeat- Hi, mid en low regelaar voor elk kanaal- Instelbare FX, Pan en Aux per kanaal- Afzonderlijke hooftelefoon en stereo opname uitgangen- Ingebouwde USB-speler- LED VU meter en peak LED's- Frequentiebereik: 20Hz - 20kHz- THD: <0.01%- Signaal/ruis verhouding: >110dB- Uitgangsniveau: ±1V- Lijningang: ±150mV- Microfooningang: ±1,5mV- Aansluitspanning: 230Vac/50Hz- Afmetingen: 230 x 312 x 45mm- Gewicht: 2.25kg

10. Vonyx VMM-F701 Mixer 7-kanaals met mp3 speler en echo en delay effecten


Bedankt voor het lezen, hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van DJ Mixers er zijn immers 158 verschillende te koop..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en kun je straks de beste DJ Mixer kopen.