De Bestenu In Ear Oordopjes Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geupdate: 01/27/2020


Met in ear oordopjes kan je even helemaal opgaan in je muziek, podcasts luisteren of iets anders. Dan wil je natuurlijk wel dat de kwaliteit goed is. Hoe je de beste in ear oordopjes kiest, lees je in deze koopgids!

Hoe werken in ear oordopjes?

show product content

In ear dopjes zijn compact en handig. Je plugt ze in jouw telefoon of een ander apparaatje en het muziek luisteren kan beginnen.

Je kunt er meer mee doen dan alleen muziek luisteren, want in ear oordopjes spelen al het geluid van het aangesloten apparaatje af. Van radio tot het geluid onder Youtube video's, podcasts, telefoongesprekken en meer: zo lang het apparaat het af kan spelen, laten jouw in ear oordopjes het horen.

Op welke apparaten kan je in ear oordopjes aansluiten?

show product content

In ear oordopjes kunnen op veel apparaten worden aangesloten, zolang het type aansluiting maar past. Er is dan ook een verschil tussen Bluetooth oordopjes en in ear oordopjes met een kabeltje.

In ear oordopjes met een kabeltje zijn meestal voorzien van een 3,5 millimeter jack plug. Dat is een vrij standaard formaat plugje, dat op de meeste Android telefoons, iPods, MP3/4 spelers, enzovoorts past. Zo lang er een 'gaatje' voor een 3,5 millimeter jack plug in het apparaat zit, kun je de oordopjes erop aansluiten.

De laatste iPhone modellen hebben helaas geen 3,5 millimeter jack plug meer. Je zal dan draadloze in ear oordopjes of oordopjes van Apple zelf moeten gebruiken.

Draadloze oordopjes werken voornamelijk met Bluetooth. Het apparaat van keuze moet dan over Bluetooth beschikken om verbinding te kunnen maken. Het komt steeds meer voor, maar niet alle apparaten hebben standaard Bluetooth. Goed om op te letten dus.

Hoe moet je in ear oordopjes indoen?

show product content

Waar je de in ear dopjes in doet is dankzij de naam direct duidelijk: in je oren. Ze moeten niet zo los zitten dat ze snel uitvallen, maar zeker ook niet te diep in je oren. Je kan daar je gehoorgangen mee beschadigen.

De maat van de in ear oordopjes is dus belangrijk. In ear oordopjes worden dan ook vaak geleverd met een setje extra dopjes in verschillende maten. Test even uit welke oordopjes bij jou het fijnst zitten. Als de oordopjes snel uitvallen zijn ze te klein. Als je snel last van je oor krijgt en het niet comfortabel zit zijn ze te groot. Even passen en meten dus.

De goede maat vinden is eigenlijk het langste gedeelte van de in ear oordopjes indoen. Nu je de goede maat dopjes hebt, stop je ze gemakkelijk in je oren en kan je genieten van het geluid. Heb je sport oordopjes, zorg dan dat de oorhaak om je oorschelp heen zit.

Wat zijn de beste in ear oordopjes merken?

show product content

De best beoordeelde in ear oordopjes van hoge kwaliteit worden vaak gemaakt door merken die gespecialiseerd zijn in geluid, maar niet altijd. Apple Airpods zijn daar een goed voorbeeld van. Ze zijn draadloos, razend populair en hebben geweldige reviews. Daar tegenover heb je dan weer merken als Sennheiser en Skullcandy, die zich al erg lang specialiseren in koptelefoons en andere producten die met geluid te maken hebben.

Er zijn ontzettend veel merken die in ear oordopje produceren. Als je gaat zoeken naar de beste kwaliteit, hoogste cijfers en beste beoordelingen kom je nog steeds op aardig wat verschillende merken uit. Wat merken die écht gespecialiseerd zijn in geluid betreft, maken Sennheiser, Skullcandy, Bang&Olufsen, Beats, JBL en Bose.

Dan zijn er ook nog merken die veel meer dan alleen in ear oordopjes en geluidsproducten maken, maar er toch in geslaagd zijn om geliefde oordopjes van kwaliteit te maken. Apple is daar het meest voor de hand liggende voorbeeld van, maar ook Sony, Samsung en Philips kunnen er wat van.

Welke soorten in ear oordopjes zijn er?

show product content

In ear oordopjes zijn al een subcategorie van de hoofdtelefoons, maar er zijn ook weer verschillende soorten van. Je hebt de basic in ear oordopjes met een snoer, draadloze in ear oordopjes en sport oordopjes.

In ear oordopjes met een snoertje zul je niet snel kwijtraken, en de 3,5 millimeter jack plug past ook op een heleboel apparaten. Als je een iPhone hebt zul je helaas niks aan dit type in ear oordopjes hebben. Een ander nadeel is dat het snoertje in de knoop kan raken.

Draadloze in ear oordopjes passen op elk apparaat met Bluetooth en gaan wat meer met de tijd mee. Vooral telefoons hebben eigenlijk altijd wel Bluetooth, en veel andere elektronica ook. Voordeel is dat je geen snoertje hebt om in de knoop te raken. Daartegenover staat dan weer dat je ze snel kwijtraakt, omdat ze zo compact zijn.

De sport oordopjes herken je aan de oorhaak die ze hebben. Sport in ear oordopjes bestaan zowel met snoertje als draadloos. Ook de draadloze variant zal je minder snel kwijtraken, want dankzij de oorhaak valt hij niet snel uit je oren. Ten slotte kunnen sport oordopjes beter tegen water, stof en bewegingen.

In ear oordopjes met of zonder noise cancelling?

show product content

In ear oordopjes zijn niet de enige hoofdtelefoons die noise cancelling kunnen hebben, want bijvoorbeeld koptelefoons hebben deze eigenschap ook wel eens. Noise cancelling houdt in dat het omgevingsgeluid wordt weggefilterd. In een rumoerige omgeving probeer je misschien met jouw muziek dat geluid te overstemmen, maar noise cancelling zorgt ervoor dat je al minder omgevingsgeluiden hoort. Uiteindelijk hoor je de muziek er dus beter van.

Noise cancelling kan bijvoorbeeld op een vliegveld heel fijn zijn, maar het kan ook nadelen hebben. Als je fietst of loopt ben je door de noise cancelling een stuk minder bewust van je omgeving. Een auto die van achteren aan komt rijden hoor je wellicht niet meer. Bewust of onbewust vertrouw je in bepaalde situaties op geluiden, dus let daarmee op. Weeg af wanneer noise cancelling handig is of juist niet.

De prijzen van in ear oordopjes

show product content

Hoeveel je in ear oordopjes kosten kun je zo gek maken als je maar wilt. De goedkoopste oordopjes vind je al vanaf €15 en dure sets kunnen wel meer dan €200 kosten. Als je goede kwaliteit wilt, kom je meestal op een prijs van minstens €50 uit.

Maar wat is goede kwaliteit? Voor de gemiddelde consument zullen oordopjes in een midden prijscategorie goed klinken, maar een echte kenner of expert zal een hogere standaard hebben. Die zal dan ook meer tevreden zijn met in ear oordopjes van merken die in geluid gespecialiseerd zijn, met een bijbehorende hogere prijs. Denk hierbij meer dan €200.

Als je gaat kijken naar de in ear oordopjes die het best beoordeeld zijn door consumenten, is er nog steeds een groot prijsmarge. De populaire Apple Airpods kosten rond de €200, terwijl de zeer goed beoordeelde sets van Sony (met snoer) maar €50 kosten. Er zijn ook middenklasse geprijsde oordopjes, bijvoorbeeld de Samsung Galaxy Buds voor €130. Deze zijn draadloos.

Het snoertje heeft ook invloed op de prijs. Draadloze in ear oordopjes hebben doorgaans een hoger prijskaartje. De modellen met een snoertje zijn wat dat betreft gunstiger. Dat geldt ook voor de sport in ear oordopjes; het snoertje heeft z'n werking op de prijs.

Hoe komt deze geweldige Oordopjes opsomming tot stand..?

De wereld verandert.. En dus de speurtocht naar de beste Oordopjes ook!

In het verleden ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Oordopjess, maar nu assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Oordopjess die op de markt zijn in Nederland, hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke Oordopjess het best verkopen.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Oordopjess stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

De beste Oordopjess op een rijtje

Product informatiePlus or Show more

De nieuwe versie van de Apple Airpods beschikken over de nieuwe H1-Chip, hiermee is het mogelijk om onder andere Hé Siri te gebruiken, in plaats van op de airpod te tikken. Je kan met de Airpods tot wel 5 uur achter elkaar muziek luisteren en als de airpods leeg zijn staat één kwartier laden al gelijk aan 3 uur muziek luisteren. Let wel op, de oplaadbare oplaadcase is niet draadloos. Koppel eenvoudig Al jouw Idevices apparaten zijn eenvoudig te koppelen. Eenmaal gekoppeld zullen ze in het vervolg automatisch verbinding maken met je iPhone, iPad, Mac en/of Apple Watch. Vraag alles aan Siri Met je favoriete persoonlijke assistent communiceren is nu nog eenvoudiger. Zeg gewoon: “Hé Siri”. Zonder je iPhone te pakken. Batterijlevensduur van 15 uur Deze nieuwe versie van de Airpods beschikken over de nieuwste H1-Chip voor de beste prestaties! Ongehoord vernieuwend Met meer gesprekstijd, het activeren van Siri met je stem en een nieuwe draadloze oplaadcase zijn AirPods nu ongeëvenaard goed. Haal ze uit de case en ze zijn klaar voor gebruik met al je devices. Doe ze in je oren en ze maken meteen verbinding, zodat jij kunt genieten van het geweldige geluid. Alles gaat als vanzelf. Op en top draadloos. AirPods configureer je met een simpel tikje. Daarna gaan ze altijd automatisch aan en blijven ze altijd verbonden. De rest gaat net zo gemakkelijk. Ze detecteren wanneer je ze in hebt. En pauzeren wanneer je ze uitdoet. Of je ze nu met je iPhone, Apple Watch, iPad of Mac gebruikt, de ervaring is altijd indrukwekkend. Dit moet je horen. AirPods bevatten nu de compleet nieuwe Apple H1-koptelefoonchip, voor een snellere en stabielere draadloze verbinding met je devices. Van device wisselen gaat nu tot 2x sneller. En als je wilt bellen, heb je 1,5x zo snel verbinding. Dankzij de H1-chip kun je Siri bovendien met je stem bedienen en is de vertraging bij games tot 30 procent lager. Dus of je nu van muziek geniet, aan het gamen bent of naar podcasts luistert, de geluidskwaliteit is beter dan ooit. Ze weten wanneer je luistert. Optische sensoren en versnellingsmeters regelen automatisch het geluid en de microfoon voor telefoongesprekken en toegang tot Siri. Ze zorgen er ook voor dat je direct geluid hebt zodra je de AirPods in doet. Je kunt één of beide AirPods gebruiken. En met twee tikjes muziek afspelen of nummers overslaan. Ze weten wanneer je praat. Een speciale versnellingsmeter detecteert wanneer je praat en werkt samen met twee straalvormende microfoons om achtergrondgeluid weg te filteren, zodat je stem beter hoorbaar is. De power van een batterij die 24 uur meegaat. Eén keer opladen is goed voor een ongeëvenaarde luistertijd van 5 uur en nu tot 3 uur bellen. En met de oplaadcase kun je je AirPods meerdere keren extra opladen voor meer dan 24 uur luistertijd. Opladen gaat heel snel. Een kwartiertje opladen in de case is goed voor tot wel 3 uur luisteren en 2 uur bellen. Voor de batterijstatus houd je de AirPods naast je iPhone of vraag je Siri: “Hoeveel batterij hebben mijn AirPods nog?” Direct klaar om los te gaan. AirPods maken direct verbinding met je iPhone of Apple Watch. En van device switchen gaat soepel en snel. Iets beluisteren op je Mac of iPad? Kies dan op je device voor AirPods. Zo gekoppeld. Meteen genieten.

1. Apple AirPods 2 - Niet draadloze oplaadcase - Wit


Product informatiePlus or Show more

Anders dan bij de veelvoorkomende ronde oortjes is het ontwerp van de EarPods gebaseerd op de geometrie van het oor. Hierdoor zitten ze voor veel meer mensen een stuk comfortabeler dan gewone oortjes. De luidsprekers van de EarPods zijn ontworpen om de uitvoer te maximaliseren en het geluidsverlies tot een minimum te beperken, voor een optimale geluidskwaliteit. De EarPods met Lightning-connector hebben ook een ingebouwde afstandsbediening waarmee je het volume instelt, het afspelen van muziek en video regelt en gesprekken beantwoordt of beëindigt met een kneepje in het snoer.

2. Apple EarPods - met lightning connector - wit


Product informatiePlus or Show more

Apple Earpods zitten comfortabeler dan ronde earbud oordopjes. Dit komt doordat het ontwerp is gebaseerd op de vorm van het oor. Met de afstandsbediening in de kabel pauzeer je de muziek, bepaal je het volume, skip je nummers en neem je inkomende oproepen aan. Dankzij de interne microfoon bel je handsfree. De bediening in de kabel is geoptimaliseerd voor Apple en werkt niet met Android producten. Je sluit de oordopjes aan op de 3,5 mm ingang van je smartphone, tablet of mp3 speler. Geschikt voor alle iPod, iPhone en iPad modellen met een 3.5 mm aansluiting. Alle iPhone 6S modellen en ouder hebben nog een 3.5 mm aansluiting.

3. Apple Earpods 3,5 mm Jack


Product informatiePlus or Show more

De JBL Tune 220TWS zijn earbuds met het kenmerkende JBL geluid. De oordopjes zijn onderdeel van de JBL Pure Bass Sound serie en produceren een diepe en krachtige bas. Door het volledig draadloze ontwerp hangt er geen kabel in je nek of langs je lichaam. Zo blijf je nooit meer ergens aan haken terwijl je naar muziek luistert. Op een volledige lading gaan de oordopjes 3 uur mee. Is de accu van je oordopjes leeg? Dan laad je ze overal op met de oplaadcase. De oplaadcase heeft een accuduur van 17 uur. Touch bediening De oordopjes beschikken over touch bediening, waarmee je de muziek bedient zonder je telefoon uit je zak te halen. Op zowel het linker als rechter oordopje zit een aanraakgevoelige knop. Hiermee activeer je de spraakassistent, zet je een nummer op pauze en beantwoord je inkomende oproepen.

4. JBL TUNE220TWS Zwart


Product informatiePlus or Show more

Luister met de JBL Tune 120TWS volledig draadloos naar muziek. Door het volledig draadloze ontwerp heb je geen last van kabels langs je lichaam of in je nek. Je koppelt je oordopjes via bluetooth draadloos aan je smartphone of tablet om muziek te streamen. Op een volle accu gaan de oordopjes 4 uur lang mee. In de meegeleverde oplaadcase zit 12 uur aan extra batterijduur. Doordat er verschillende maten oordopjes worden meegeleverd, vind je eenvoudig de juiste pasvorm. Probeer deze maten oordopjes altijd uit.

5. JBL Tune 120 TWS Zwart


Product informatiePlus or Show more

De nieuwe oortjes van Apple, de Apple Airpods Pro beschikken over een in-ear design met verschillende maten eartips meegeleverd voor het beste draagcomfort. De nieuwe oortjes beschikken over bluetooth 5.0, zijn zweet- en waterbestendig en bieden dankzij het doosje 24 uur luisterplezier. De belangrijkste nieuwe functionaliteit is de active noise cancelling. Deze actieve ruisonderdrukking zorgt dat je optimaal kan genieten van muziek. Geavanceerde software zorgt dat deze ruisonderdrukking tot tweehonderd maal per seconde wordt aangepast. Switches tussen Noise Cancelling en de Transparantie-modus gaat eenvoudig door de druksensor vast te houden. Weergaloos geluid. Zoals het hoort. AirPods Pro zijn ontworpen met actieve ruisonderdrukking voor geluid waar je helemaal in opgaat, de Transparantie-modus waarmee je je omgeving hoort, en verschillende pasvormen zodat ze de hele dag prettig blijven zitten. Net als AirPods verbinden ook AirPods Pro automatisch met je iPhone of Apple Watch. Je hoeft ze maar uit de case te halen en ze zijn direct klaar voor gebruik. Active Noise Cancelling AirPods Pro zijn ongelooflijk licht en houden al het omgevingsgeluid tegen, zodat je helemaal opgaat in waar je naar luistert. Actieve ruisonderdrukking houdt continu rekening met de vorm van je oren en de oortips, en zet de wereld op stil. Zo kun jij je helemaal richten op je muziek, podcasts en telefoongesprekken. Transparantie-modus Als je wisselt naar de Transparantie-modus, laten AirPods Pro het omgevingsgeluid door en maak je weer deel uit van de wereld om je heen. De microfoons aan de binnen‑ en buitenkant van AirPods Pro gaan dan het geluidsisolerende effect van de siliconen oortips tegen. Zo klinkt alles heel natuurlijk, bijvoorbeeld als je met andere mensen praat. Vernieuwde pasvorm voor meer comfort Dankzij de conische oortips in drie formaten kun je kiezen uit verschillende pasvormen. Ze vormen zich naar je oren, zodat je AirPods Pro stevig blijven zitten. Bovendien sluiten ze je oren goed af, waardoor de ruisonderdrukking beter werkt. Geweldige geluidskwaliteit De speciaal ontworpen high-excursion driver zorgt voor een krachtig basgeluid met minimale vervorming. De superefficiënte versterker heeft een groot dynamisch bereik, produceert kraakhelder geluid en verlengt bovendien de batterijduur. En met Adaptieve EQ wordt de muziek automatisch afgestemd op de vorm van je oren, zodat het geluid altijd even vol klinkt. Nog indrukwekkender De door Apple ontworpen H1‑chip zorgt voor minieme audiovertraging. Met de druksensor op de steel kun je heel makkelijk je muziek en telefoongesprekken bedienen, en switchen tussen actieve ruisonderdrukking en de Transparantie-modus. Dankzij ‘Berichten aankondigen met Siri’ kun je je berichten via je AirPods laten voorlezen. En met ‘Audio delen’ kun je samen met iemand anders naar dezelfde audiostream luisteren met twee paar AirPods. Samen gamen, films kijken of muziek luisteren was dus nog nooit zo makkelijk.

6. Apple Airpods Pro - met Active Noise Cancelling


Product informatiePlus or Show more

De T2C (2e generatie) van QCY zijn dé oordoppen van het jaar. Deze oordopjes zijn draadloos met Bluetooth 5.0. Door deze technologie verbindt u binnen een mum van tijd met uw telefoon en is er lage stroomverbruik. De premium Audio Componenten brengen u een Stereo HD geluidservaring met uitstekende bass. QCY heeft die product zo ontworpen dat het perfect in uw oor past, niet uit uw oor valt en de beste geluidservaring krijgt. Dankzij de Reltek v5.0 Chip is het nu mogelijk om niet alleen te luisteren en praten met de oortjes, maar ook om te gamen. Door de Ultra Low Audio Delay is er een stabiele verbinding en een onvergetelijke ervaring. Ook koppelen de oordopjes automatisch wanneer u ze uit de case haalt als zij al eerder met uw apparaat zijn verbonden. Ideaal! Specificaties - T2C (2e Generatie) - Bluetooth 5.0 - Oplaadduur: 2 uur - Bereik: 10 meter zonder obstakels - Speeltijd: ca. 4 uur - Standba-Tijd: ca. 120 uur Levering - Mini Bluetooth Oordopjes (L & R) - Oplaad Case - USB-OplaadKabel - Set Siliconen Dopjes - Handleiding

7. QCY T2C (2e gen) - Volledig draadloze oordopjes - Zwart


Product informatiePlus or Show more

De nieuwste versie van de HOCO ES39 met verbeterde functionaliteiten en inclusief een "wireless charging" oplaadcase die je draadloos kunt opladen. Nieuwe functies zijn onder andere: Change pairing name: zodra de oortjes gekoppeld zijn aan je smartphone kun je de naam wijzigen. In-Ear detection: zodra je de oordopjes in het oor stopt beginnen ze af te spelen, neem je ze eruit dan stopt het afspelen. Een fantastisch helder geluid met diepe rijke bastonen en alle functionaliteiten zijn in deze set draadloze oordopjes aanwezig. De nieuwe chipset en bluetooth 5.0 zorgt voor een stabiele verbinding en een zeer laag energieverbruik, de oortjes gaan maar liefst 3 uur mee op 1 lading. Het gebruiksgemak is optimaal, haal ze uit de oplaadbox, koppel ze via bluetooth aan je smartphone en ze zijn klaar voor gebruik. Het pairen van de 2 oordopjes gaat automatisch en eenmaal aan je smartphone gekoppeld blijven ze altijd automatisch verbonden. De bediening gaat via "touch-control" De HOCO ES39 draadloze oordopjes zijn geschikt voor elk merk smartphone, bijvoorbeeld Apple iPhone, Samsung en alle overige Android smartphones. Voor Apple iPhone beschikt de HOCO ES39 over handige extra functies. Bij het openen van de oplaadbox worden de oordopjes automatisch verbonden en er wordt een popup scherm op de smartphone weergegeven welke de batterij indicatie aangeeft. Bij het terugplaatsen van de oordopjes in de oplaadbox gaan ze automatisch uit en worden ze opgeladen. Tevens werken de HOCO ES39 oordopjes met Siri. De "touch" bediening van de ES39 is geüpgrade ten opzichte van zijn voorloper, naast het vooruit en teruggaan in je playlist kan nu ook het volume geregeld worden op de oortjes. 1: Dubbel-klik op het rechter oortje om het volume harder te zetten 2: Dubbel-klik op het linker oortje om het volume zachter te zetten 3: Triple-klik op het rechter oortje om naar het volgende nummer in je playlist te gaan 4: Triple-klik op het linker oortje om naar het vorige nummer in je playlist te gaan In de verpakking zit: ✔ Twee draadloze oordopjes ✔ Oplaad box (Capaciteit: 350mAh) ✔ Lightning oplaadkabel ✔ Handleiding Specificaties ✔ Geluid: Krachtig, heldere diepe geluidsweergave ✔ Bluetooth versie: V5.0 ✔ Batterijduur oordopjes: 3 uur ✔ Standby tijd: ruim 200 uur ✔ Oplaad tijd: 1 uur ✔ Maat: Hoogte 4,05cm, Breedte 1,8cm, Diepte 1,65cm ✔ Geschikt: Voor alle Bluetooth apparaten ✔ Bluetooth afstand: 10 meter ✔ Geeft een "popup window" melding op iPhones (alleen iOS, niet op Android) bij het openen van het doosje om eenvoudig te koppelen.

8. HOCO ES39 Draadloze Oordopjes - Alternatief AirPods - Bluetooth 5.0 Oortjes - Earbuds - Geschikt voor Apple iPhone en Android smartphones - Wit


Product informatiePlus or Show more

Geniet lang van je favoriete muziek met de Samsung Galaxy Buds+. De oordopjes gaan op een volle accu 11 uur mee. Dat is 5 uur langer dan bij de Galaxy Buds, de voorganger. In de draagbare oplader zit nog eens 11 uur aan batterij. Je laadt deze oplaadcase op met de meegeleverde usb C oplaadkabel of met een draadloze oplader. Wanneer je een Samsung Galaxy smartphone hebt, maken de oordopjes automatisch verbinding met je telefoon. Zo moet je niet iedere keer de verbinding handmatig instellen. Daarnaast zijn de oordopjes ook te verbinden met je iPhone of andere smartphones. Met de meegeleverde verschillende maten oordopjes, vind je eenvoudig de juiste pasvorm. Probeer deze maten oordopjes altijd uit. Extra batterijduur De originele Galaxy Buds hebben een batterijduur van 6 uur. Die van de Galaxy Buds+ is bijna verdubbeld en heeft een batterijduur van 11 uur. Hiermee luister je de hele dag naar muziek, zonder ze op te laden. Je laadt de oordopjes op in de oplaadcase. De oplaadcase heeft net als de oordopjes een batterijduur van 11 uur. Snel verbinden De Samsung Galaxy Buds+ maken binnen een mum van tijd verbinding met jouw Samsung Galaxy toestel. Het enige wat je moet doen, is de oplaadcase met de oordopjes erin open te doen. Er verschijnt dan binnen enkele seconden een melding met een koppelverzoek op je Samsung smartphone.

9. Samsung Galaxy Buds+ Zwart


Product informatiePlus or Show more

Met de JBL TUNE 220TWS oordopjes geniet je van volledig draadloze vrijheid. Of je nu een Android- of een iPhone-apparaat gebruikt, je blijft de hele dag verbonden zonder dat kabels je in de weg zitten. Deze ergonomische draadloze oordopjes zijn ontworpen om je 20 uur lang te voorzien van hoge kwaliteit JBL Pure Bass-geluid. Schakel moeiteloos tussen oproepen, muziek en je stemassistent. De oordopjes zijn metallic afgewerkt met soft-touch verf en verkrijgbaar in klassiek wit of trendy kleuren. Kies een set die net zo uniek en stylish is als jij. Kenmerken van de JBL TUNE 220TWS: JBL Pure Bass JBL TUNE 220TWS oordopjes nemen geen genoegen met gemiddeld geluid. Ze gaan voor ongeevenaarde audio. Met de 12,5 mm driver voor JBL Pure Bass Sound bieden ze je weergaloos geluid. 20 uur gecombineerde speeltijd Je zit nooit zonder muziek; Groots geluid in een kleine verpakking. Deze oordopjes geven je 3 uur non-stop geluid plus 17 uur vanuit de oplaadhouder, en dat alles in zakformaat. Blijf verbonden, geniet van draadloze vrijheid Geen vervelende draden, geen kabels die in de knoop raken - alleen muziek waar en wanneer je wilt, compatibel met zowel iPhone- als Android-apparaten. Draadloze muziek en handsfree bellen, overal waar je bent. Eenvoudige on-the-go bediening Schakel naadloos van je afspeellijst naar je stemassistent. Met de handige knoppen op de rechter- en linkeroordopjes kun je afspelen, pauzeren, spraakopdrachten geven en oproepen beantwoorden. Jij hebt alles onder controle. Ook onderweg. Handsfree stereogesprekken zonder gedoe Een oproep beantwoorden terwijl je naar muziek luistert hoeft je flow niet te onderbreken. Schakel direct met de on-ear-bediening naar handsfree voor oproepen in stereomodus zonder enige vervorming. Geef je stijl een upgrade Ze zijn misschien klein van formaat, maar ze leveren grootse prestaties. Met een strakke metallic afwerking en soft touch verf. Ga voor klassiek wit of kies uit een reeks trendy en klassieke kleuren die bij je stijl passen. Ontworpen om de hele dag te gebruiken Je wilt ze non-stop in je oren houden - en dat kan dankzij het comfortabele ergonomische ontwerp. De JBL TUNE 220TWS oordopjes zijn ontworpen om de hele dag te dragen. Slanke, handige oplader Geen detail is aan het toeval overgelaten. De oplader voor de JBL TUNE220TWS is net zo doordacht ontworpen als de oordopjes, met een vorm geinspireerd op een riviersteen, een zachte behuizing en een gebogen kap die openklapt om je snel toegang te geven tot de oordopjes. In de verpakking: JBL TUNE 220TWS oordopjes USB-C oplaadkabel - Oplaadhouder 1 x garantie / waarschuwingsblad (W /!). Snelstartgids / veiligheidsblad (S / i)

10. JBL Tune 220TWS - Volledig draadloze oordopjes- Wit


Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Oordopjess er zijn namelijk 2089 verschillende te bestellen..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en ga je straks de beste Oordopjes kopen.