Wat is de beste Oordopjes van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 februari, 2024

Het aanschaffen van een goede Oordopjes is een lastige opgave. Wat is de beste Oordopjes van 2024? Na het testen van 850 Oordopjes kwam de Apple AirPods Pro 2 als beste getest uit onze Oordopjes-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Oordopjes, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Oordopjes-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Oordopjes-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Oordopjes

1Score: 9.7
Apple AirPods Pro 2
Beste oordopjes
Apple AirPods Pro 2
Apple
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.6
Sony WF-1000XM3
Sony WF-1000XM3
Sony
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.6
Bose QuietComfort Earbuds II Wireless
Uitzonderlijke ruisonderdrukking
Bose QuietComfort Earbuds II Wireless
Bose
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.4
Jabra Elite 7 Active
Jabra Elite 7 Active
Jabra
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.3
Samsung Galaxy Buds2 Pro True
Samsung Galaxy Buds2 Pro True
Samsung
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.3
Nothing Tech Nothing Ear (1)
Stijlvol ontwerp met uitstekende waarde
Nothing Tech Nothing Ear (1)
Nothing Tech
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.3
Google Pixel Buds Pro Truly
Google Pixel Buds Pro Truly
Google
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.3
Beats Studio Buds Plus
Beats Studio Buds Plus
Beats
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.1
Technics EAH-AZ80
Technics EAH-AZ80
Technics
Ga naar laagste prijs
10Score: 9
Anker Soundcore Space A40 Truly
Anker Soundcore Space A40 Truly
Anker
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Oordopjes Koopgids

Je hebt een drukke, stressvolle dag en je hebt even pauze. Je pakt je oordopjes en droomt weg bij je favoriete muziek. Met de beste oordopjes vergroot je je luisterplezier en geniet je, of dit nu voor vijf minuten is of voor een uur. Lees hier meer over de eigenschappen van oordopjes, zodat je zeker weet dat je de beste uitkiest!

Wat zijn de voordelen van oordopjes?

Wanneer je muziek wilt luisteren en hier niemand mee lastig wilt vallen, dan heb je de keuze uit oordopjes of een koptelefoon. Welke beter is, hangt van je persoonlijke voorkeur af. Oordopjes hebben echter een paar voordelen die koptelefoons niet hebben. Zo zijn oordopjes minder warm dan een koptelefoon. Hierdoor geven veel mensen de voorkeur aan oordopjes tijdens het sporten.

Oordopjes zijn bovendien compact, waardoor je ze eenvoudig overal mee naar toe neemt. Koptelefoons nemen daarentegen meer plaats in beslag en je hebt al snel een tasje nodig om ze mee te nemen.

Verschillende oordopjes

Er zijn verschillende oordopjes verkrijgbaar. Het verschil zit in de draagwijze. Zo zijn er in-ear oordopjes en zoals de naam al verklapt, draag je deze in je oor. De gehoorgang is hierdoor volledig afgesloten, waardoor lage tonen goed doorkomen. Je hoort nauwelijks omgevingsgeluid. Het nadeel is dat sommige mensen deze oordopjes na een tijdje oncomfortabel vinden.

De meest gedragen oordopjes zijn earbuds. Earbuds zitten niet in je gehoorgang, maar rusten in je oorschelp. Ze laten iets meer omgevingsgeluiden door, maar bieden nog steeds goede geluidskwaliteit.

Bone conduction-oordopjes draag je over je oren, tegen je jukbeenderen aan. Ze zitten met een nekband vast. Het trommelvlies wordt in zekere zin overgeslagen, waardoor de kans op gehoorbeschadigingen afneemt.

Deze oordopjes zijn ideaal voor in het verkeer, want je blijft omgevingsgeluiden goed horen. Het grootste nadeel is dat brildragende mensen deze oordopjes niet comfortabel kunnen dragen, want ze rusten op je oren, net als een bril dat doet.

Draadloos versus bekabeld

Zowel draadloze oordopjes als bedrade oordopjes hebben voor- en nadelen. Het grootste voordeel van draadloze oordopjes is dat je flexibeler bent: de draad zit nooit in de weg. Dit is vooral handig tijdens het sporten, omdat je dan veel beweegt.

Dit leidt dan ook meteen naar een nadeel: wanneer je oordopjes niet goed passen, vallen ze sneller uit je oren. Ben je een oordopje kwijtgeraakt tijdens het sporten, dan is het kans groot dat je deze niet meer terugvindt. Ook hebben draadloze oordopjes een bepaalde batterijduur, waardoor je ze tussendoor op moet laden.

Het voordeel van bedrade oordopjes is dat je ze minder snel kwijt raakt en dat je ze niet op hoeft te laden. Ze zijn vaak ook prijsvriendelijker dan draadloze oordopjes.

Welke oordopjes de beste keuze voor jou zijn, is afhankelijk van wanneer je ze het meeste gebruikt. Gebruik je ze tijdens je werk en zit je bijna de hele dag achter de computer, dan zijn bedrade oordopjes vaak een goede keuze. Beweeg je veel, of gebruik je oordopjes tijdens het sporten, dan zijn draadloze oordopjes vaak de beste keuze.

Welke oordopjes vallen niet uit je oren?

Als oordopjes constant uit je oren vallen, dan heb je niet de juiste oordopjes voor jouw oren gekozen. Vind je het lastig om oordopjes te vinden die goed passen? Kies dan in ieder geval voor sportoordopjes. Deze zijn zo ontworpen dat ze niet snel uit je oren vallen, zelfs wanneer je veel beweegt.

Hoe doe je oordopjes in?

Het is vervelend wanneer je oordopjes constant uit je oren vallen, dus is het belangrijk dat je je oordopjes op de juiste manier in je oren doet. Hoe je dit doet, hangt af van wat voor soort oordopjes je hebt.

Heb je in-ear oordopjes, dan is het belangrijk dat je deze goed in doet, anders klinkt de bas niet zoals deze moet klinken. Deze oordopjes gaan direct in je gehoorgang. Je mag best wat druk zetten wanneer je ze in je oren duwt.

Oordopjes met oorclips of oorhaken blijven beter zitten en zijn iets gemakkelijker om in je oren te stoppen. Ook hier zet je een beetje druk zodat ze goed in je oren blijven zitten. Je merkt vanzelf of ze goed zitten.

Earbuds moet je goed bij de ingang van je gehoorgang plaatsen. Earbuds rusten in je oorschelp, waardoor ze vaak wat minder stevig zitten. Bone conduction oordopjes zijn gemakkelijker om op te zetten: je klemt ze op je oren, net als een bril.

Kunnen oordopjes de gehoorgang beschadigen?

Nee, oordopjes kunnen de gehoorgang niet beschadigen. Oordopjes bevinden zich alleen in het buitenste gedeelte van het oor, waardoor de gehoorgang niet beschadigd kan worden. Je kunt enkel je gehoor beschadigen door het geluid te hard (boven de 80 dB) te zetten.

Wat is noise-canceling?

Noise-cancelling onderdrukt de meeste omgevingsgeluiden, waardoor je volledig van je muziek geniet. Bij actieve noise-cancelling zetten oordopjes omgevingsgeluiden om in tegenovergestelde geluidsgolven, waardoor je geen last hebt van bijvoorbeeld mensen om je heen, het verkeer of geluiden in de trein of in het vliegtuig. 

Passieve noise-cancelling draait om de pasvorm van oordopjes: heb je in-ear oordopjes, dan leidt dit tot een soort verzegeling van je gehoorgang, waardoor geluid van buitenaf niet meer bij je trommelvlies kan.

Oordopjes met noise-canceling zijn daarom ideaal voor gebruik op kantoor, tijdens het reizen of wanneer je zoveel mogelijk van je muziek wilt genieten. Minder ideaal zijn ze wanneer je je in het verkeer bevindt.

hero illustration

Hoe testen we Oordopjes?

Om de beste Oordopjes te vinden, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Oordopjes-test hebben we 850 Oordopjes geanalyseerd.

illustration

De eerste parameter in onze Oordopjes-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 buitenstaande expertwebsites waar we datapunten verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Oordopjes-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne Oordopjes-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het aanschaffen van de beste Oordopjes in 2024. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 850 Oordopjes te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste Oordopjes op een rijtje

1. Beste oordopjes: Apple AirPods Pro 2

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Apple AirPods Pro 2

 • list plusInclusief USB-C-poort en kabel, en MagSafe-oplaadhoes

Nadelen Apple AirPods Pro 2

 • list plusPremium prijsstelling

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.23
Functionaliteit
9.43
Gebruiksgemak
10
De Apple AirPods Pro 2 met MagSafe opladen en USB-C vormen een overtuigende evolutie in de categorie oortelefoons. Samen met een gevlochten USB-C naar USB-C kabel is de overstap naar USB-C een opvallende functie, waardoor het mogelijk is om verschillende apparaten op te laden, waaronder iPhones en Macs. De toevoeging van IP54 stofbestendigheid en nieuwe iOS 17 functies zoals Persoonlijk Volume, Gespreksbewustzijn en Adaptieve Geluidscontrole verhoogt de gebruikerservaring. Zoals Digital Trends opmerkt, "De toevoeging van een gevlochten USB-C naar USB-C kabel is een significante upgrade," waarbij de praktische en moderne aspecten van dit product benadrukt worden.

De naadloze integratie van MagSafe technologie verbetert de oplaadervaring, wat bijdraagt aan het algehele gemak en de gebruikersvriendelijke ontwerp. Bovendien benadrukt de verbeterde functionaliteit, inclusief Gespreksbewustzijn en Adaptieve Geluidscontrole, de toewijding van de AirPods Pro 2 om een gepersonaliseerde en aanpasbare audiobeleving te leveren. De recensie van Digital Trends vat uitgebreid de essentie van deze vooruitgang samen, waarbij de voordelen die ze bieden aan gebruikers worden benadrukt.

Hoewel technische details van pcmag.com en consumerreports.org niet toegankelijk waren, legt de nadruk op deze belangrijke functies de evolutie van het product ten opzichte van zijn voorganger en zijn concurrentievoordeel in de markt bloot. De overgang van de AirPods Pro 2 naar USB-C en de integratie met MagSafe technologie positioneert het als een vooruitstrevende en veelzijdige optie, die voldoet aan de behoeften van een diverse gebruikersgroep.

In het competitieve landschap van oortelefoons onderscheidt de Apple AirPods Pro 2 met MagSafe opladen en USB-C zich als een eersteklas keuze voor degenen die op zoek zijn naar een mix van geavanceerde technologie en op de gebruiker gerichte functies. De aanpassingsmogelijkheid aan verschillende oplaadbronnen, samen met geavanceerde functionaliteiten, maakt het een sterke concurrent voor gebruikers die geïnvesteerd zijn in het Apple-ecosysteem. Voor degenen die echter specifieke functies zoals een lange batterijduur of specifieke geluidsprofielen prioriteren, kunnen vergelijkende beoordelingen met andere toonaangevende oortelefoons zoals de Sony WF-1000XM4 of de Samsung Galaxy Buds Pro nuttig zijn.

De Apple AirPods Pro 2 met MagSafe opladen en USB-C komt naar voren als een uitstekende keuze voor gebruikers die een allesomvattende, technologisch geavanceerde oortelefoonervaring zoeken. De naadloze integratie met het Apple-ecosysteem, samen met innovatieve functies, positioneert het als een toonaangevende optie op de markt voor oortelefoons. Desalniettemin kunnen gebruikers met specifieke voorkeuren concurrerende modellen vinden die beter aansluiten bij hun behoeften.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Sony WF-1000XM3

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Sony WF-1000XM3

 • list plusComfortabele pasvorm
 • list plusVerfijnd ontwerp
 • list plusIndrukwekkende ruisonderdrukking

Nadelen Sony WF-1000XM3

 • list plusNiet geschikt voor fitnessactiviteiten vanwege gebrek aan waterbestendige bescherming
 • list plusMinder responsieve aanraakbediening
 • list plusGebrek aan volumeregeling op de oordopjes

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.97
Functionaliteit
9.25
Gebruiksgemak
9.7
Ik ben dol op de Sony WF-1000XM3 oordopjes vanwege hun krachtige actieve ruisonderdrukking, die een alternatief bieden voor de AirPods Pro met de nadruk op geluidskwaliteit en ruisonderdrukking. Met een adviesprijs van $230 zijn ze nu verkrijgbaar voor een aantrekkelijke prijs van $179, waardoor ze een ideale keuze zijn voor liefhebbers van hoogwaardige draadloze koptelefoons met actieve ruisonderdrukking. De oordopjes zijn verkrijgbaar in zwart en wit met koperen accenten, wat een verfijnde en aantrekkelijke uitstraling geeft, hoewel het design vanwege de iets grotere afmetingen een kwestie van smaak kan zijn. De slanke oplaadcase wordt geleverd met meerdere accessoires, waardoor de algehele aantrekkingskracht wordt vergroot. Hoewel ze niet geschikt zijn voor sportactiviteiten vanwege het ontbreken van waterbestendige bescherming, bieden de oordopjes geweldig comfort dankzij hun lichtgewicht ontwerp en zachte oordopjes, hoewel sommige gebruikers de pasvorm tijdens activiteiten als los kunnen ervaren. De aanraakbediening biedt beperkte functionaliteit en is minder responsief in vergelijking met andere opties op de markt.

Volgens TechRadar zijn de Sony WF-1000XM3 oordopjes, met een prijs van $230, voorzien van een comfortabele pasvorm en een selectie van oordopjes voor aanpassing. Ze bieden ondersteuning voor Google Assistent, de Sony Headphones Connect app en DSEE HX voor audiobewerking. Daarnaast bieden ze fysieke bedieningselementen, draagdetectie en de Quick Attention-modus. Hoewel ze geen ondersteuning bieden voor aptX HD of Sony's LDAC Bluetooth-extensie en geen volumeregeling op de oordopjes hebben, bieden ze een competitieve balans tussen ontwerp en functies.

SoundGuys prijst de Sony WF-1000XM3 oordopjes om hun verfijnde en comfortabele ontwerp, effectieve drukverdeling en indrukwekkende ruisonderdrukking. De Sony Headphones Connect app wordt aanbevolen voor controle en aanpassing, terwijl de geluidskwaliteit wordt geprezen vanwege heldere vocalen en goed uitgebalanceerde hoge tonen. De microfoon is geschikt voor algemeen gebruik, hoewel deze omgevingsgeluid tijdens gesprekken kan oppikken.

In vergelijking met concurrenten zoals de Bose QuietComfort Earbuds, Sennheiser CX Plus True Wireless en Jabra Elite 4 Active, zijn de Sony WF-1000XM3 oordopjes een overtuigende optie in het middensegment, met name voor degenen die geluidskwaliteit en ruisonderdrukking tegen een relatief betaalbare prijs prioriteren.

De Sony WF-1000XM3 oordopjes blinken uit in comfortabele pasvorm, verfijnd ontwerp en indrukwekkende ruisonderdrukking. Ze zijn echter misschien niet de beste keuze voor sportactiviteiten vanwege het ontbreken van waterbestendige bescherming, en de aanraakbediening is minder responsief. Ondanks deze beperkingen positioneren hun competitieve prijsstelling en balans tussen ontwerp en functies ze als een sterke concurrent in de categorie middensegment actieve ruisonderdrukking oordopjes.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 19:00 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

3. Uitzonderlijke ruisonderdrukking: Bose QuietComfort Earbuds II Wireless

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bose QuietComfort Earbuds II Wireless

 • list plusUitzonderlijke ruisonderdrukking

Nadelen Bose QuietComfort Earbuds II Wireless

 • list plusHogere prijs in vergelijking met concurrenten zoals de Sony WF-1000XM4 en AirPods Pro 2
 • list plusGemiddelde batterijduur

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.29
Functionaliteit
9.47
Gebruiksgemak
9.92
Ik sta versteld van de Bose QuietComfort Earbuds II draadloze koptelefoon! Voor $299 hebben deze oordopjes een opvallende lollyvormige unit die is ontworpen voor verbeterd comfort en formaat. Met een batterijduur van 7 uur en 15 minuten op één lading, bieden ze uitstekende actieve ruisonderdrukking (ANC) en een Aware Mode voor omgevingsbewustzijn. Met een recente firmware-update zijn ze nu ook geschikt voor onafhankelijk gebruik van één oordopje, wat de veelzijdigheid vergroot.

Hoewel ze worden geprezen voor hun prestaties, zijn sommige reviewers van mening dat de hogere prijs in vergelijking met concurrenten zoals de Sony WF-1000XM4 en AirPods Pro 2 een nadeel kan zijn. Toch worden de Bose QuietComfort Earbuds II beschreven als een dominante speler op het gebied van ruisonderdrukking, vooral in vergelijking met de aankomende Bose QuietComfort Ultra Earbuds.

De Ultra Earbuds bieden verbeterde functies zoals aptX Adaptive, ruimtelijk geluid en hoofdtrackingtechnologie voor een 3D-audioformaat, maar komen met een iets hogere prijs van $299. Ze beloven ook een glanzender uiterlijk en snellere aanraakbediening in vergelijking met de QC Earbuds 2. Volgens Tom's Guide maken de verbeterde functies en prestaties van de Ultra Earbuds ze de verleidelijkere aankoop, waarmee ze zich boven de QC Earbuds 2 positioneren.

De Bose QuietComfort Earbuds II onderscheidt zich vanwege zijn uitstekende ruisonderdrukking en verbeterde design voor meer comfort en pasvorm. Hoewel ze worden geconfronteerd met stevige concurrentie van betaalbaardere alternatieven, is hun vermogen om eersteklas actieve ruisonderdrukking en geluidskwaliteit te leveren ongeëvenaard. Ondanks de hogere prijs en gemiddelde batterijduur, bieden de Bose QuietComfort Earbuds II Wireless Headphones zonder twijfel een premium luisterervaring, vooral voor degenen die superieure ruisonderdrukking zoeken in een compacte, draadloze vorm. 🎧

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

4. Jabra Elite 7 Active

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Jabra Elite 7 Active

 • list plusIP57 stof- en waterbestendigheid

Nadelen Jabra Elite 7 Active

 • list plusGeen botgeleidingstechnologie
 • list plusFysieke knoppen kunnen ongemak veroorzaken bij langdurig gebruik

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.61
Functionaliteit
9.65
Gebruiksgemak
9.06
De Jabra Elite 7 Active oordopjes zijn speciaal gemaakt voor sportliefhebbers en bieden IP57 stof- en waterbestendigheid, evenals een garantie van twee jaar, waardoor ze een betrouwbare metgezel zijn voor intense workouts. Het zes-microfoonsysteem, in combinatie met ruisonderdrukking, zorgt voor kristalheldere gesprekken, hoewel de botgeleidingstechnologie opvallend afwezig is. De Jabra Sound+ app maakt naadloze controle over muziek, gesprekken en virtuele assistenten mogelijk, terwijl de oordopjes verschillende Bluetooth codecs ondersteunen, waardoor ze veelzijdig zijn in connectiviteit. Zoals opgemerkt door SoundGuys, "De Jabra Elite 7 Active oordopjes worden geprezen om hun geschiktheid voor workouts en IP57 stof- en waterbestendigheid, ondersteund door een garantie van twee jaar."

Hoewel de Elite 7 Active indruk maakt, biedt zijn opvolger, de Elite 8 Active, verbeterde functionaliteit met Bluetooth 5.3, aanpasbare bedieningselementen, superieure batterijduur en betere geluidskwaliteit, evenals microfoonprestaties. Desondanks blijft de Elite 7 Active een solide optie, vooral voor degenen die op zoek zijn naar een meer budgetvriendelijk alternatief. Zoals SoundGuys benadrukt, "De Elite 8 Active is iets duurder maar biedt verbeterde functies, waardoor het een waardevolle investering is."

Het lichte ontwerp, IP57-classificatie en ShakeGrip-coating voor slippreventie maken de Elite 7 Active tot een ideale workoutpartner, terwijl de herontworpen oplaadcase de draagbaarheid verbetert. De stabiele verbinding, degelijke geluidskwaliteit en verschillende EQ-opties versterken verder hun aantrekkingskracht voor lichaamsbeweging. Tom's Guide merkt op dat de oordopjes een goede afdichting bieden tijdens lichamelijke activiteiten, waardoor ze geschikt zijn voor workouts. Echter, de fysieke knoppen kunnen ongemak veroorzaken bij langdurig gebruik, wat overweging vereist voor verbetering in toekomstige iteraties. Zoals Tom's Guide vermeldt, "Al met al is de Elite 7 Active geschikt voor workouts en biedt een goede afdichting tijdens lichamelijke activiteiten."

In het competitieve landschap concurreert de Elite 7 Active met zijn opvolger, de Elite 8 Active, die superieure functies biedt, waaronder een langere batterijduur, ruisonderdrukking, geluidskwaliteit en microfoonprestaties. Het voordeel van de Elite 7 Active ligt in zijn meer budgetvriendelijke positionering, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor gebruikers die op zoek zijn naar prestaties tegen een lagere prijs.

Concluderend blinken de Jabra Elite 7 Active oordopjes uit in het bieden van een duurzame, op workouts gerichte optie met betrouwbare gesprekskwaliteit en veelzijdige connectiviteit. Echter, het staat tegenover stevige concurrentie van zijn opvolger, de Elite 8 Active, die opmerkelijke verbeteringen biedt op verschillende gebieden. Het sterke punt van de Elite 7 Active ligt in het zijn van een kosteneffectieve keuze, waardoor het het beste budgetproduct is voor sportliefhebbers die betrouwbare, functionele oordopjes zoeken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Mediamarkt.nl

Online op voorraad

Bekijk prijs

5. Samsung Galaxy Buds2 Pro True

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.99
Functionaliteit
9.43
Gebruiksgemak
9.57
De Samsung Galaxy Buds 2 Pro True Wireless Earbuds zijn een solide keuze voor Samsung-gebruikers die op zoek zijn naar een metgezel die kwaliteitsgeluid en effectieve ruisonderdrukking biedt. Met een prijs van €229 zijn deze oordopjes een verbetering ten opzichte van hun voorganger, de Galaxy Buds Pro, met betere functies en een naadloze verbinding met Samsung-telefoons via de Samsung Seamless Codec. Volgens SoundGuys bieden de oordopjes effectieve ruisonderdrukking, maar de nadruk op bas kan de vocale helderheid beïnvloeden. De Galaxy Wearables app biedt controle en verschillende EQ-instellingen, waardoor de gebruikerservaring wordt verbeterd.

Een van de onderscheidende kenmerken van de Galaxy Buds 2 Pro is hun compatibiliteit met hi-res audio met behulp van de Seamless codec op compatibele Samsung-apparaten, zoals opgemerkt door RTINGS. Deze oordopjes bieden een neutraal geluid met een opgewekt geluidsprofiel, aanpasbare EQ-instellingen en IPX7 waterbestendigheid, waardoor ze geschikt zijn voor woon-werkverkeer/reizen en sport/fitness. Hoewel ze uitblinken in deze gebieden, zijn ze mogelijk niet de beste keuze voor draadloos gamen op Xbox of PlayStation vanwege het gebrek aan ondersteuning, zoals benadrukt door RTINGS.

In vergelijking met de Bose QuietComfort Earbuds II merkt SoundGuys op dat de Galaxy Buds 2 Pro touchbedieningen bieden en vertrouwen op de nozzle voor stabiliteit, terwijl de laatste intuïtieve bedieningselementen en een veilige pasvorm met stabiliteitsbanden biedt. Wat betreft connectiviteit, batterijduur en ruisonderdrukking biedt de vergelijking tussen de twee oordopjes een uitgebreid overzicht. Hoewel de Samsung Galaxy Buds 2 Pro een naadloze ervaring bieden voor Samsung-gebruikers, kunnen iPhone-gebruikers de beperkte app-ondersteuning beperkend vinden, zoals vermeld in de review van SoundGuys. Bovendien presteert de geïntegreerde microfoon voor telefoongesprekken adequaat, maar heeft moeite met achtergrondgeluid, volgens RTINGS.

In de drukke markt voor oordopjes onderscheiden de Samsung Galaxy Buds 2 Pro zich door hun naadloze verbinding met Samsung-apparaten, geavanceerde EQ-instellingen en effectieve ruisonderdrukking. Ze staan echter voor stevige concurrentie van de Bose QuietComfort Earbuds II, die een veilige pasvorm met stabiliteitsbanden en intuïtieve bedieningselementen bieden. Voor gebruikers die prioriteit geven aan een naadloze ervaring met Samsung-apparaten en een breed scala aan EQ-instellingen, zijn de Galaxy Buds 2 Pro een sterke kanshebber. Potentiële kopers moeten echter rekening houden met hun primaire gebruiksscenario's en voorkeuren, aangezien de Galaxy Buds 2 Pro mogelijk niet de beste keuze zijn voor draadloos gamen of voor degenen die op zoek zijn naar compatibiliteit met meerdere platforms.

Tot slot bieden de Samsung Galaxy Buds 2 Pro True Wireless Earbuds een overtuigend pakket voor Samsung-gebruikers, met kwaliteitsgeluid, effectieve ruisonderdrukking en een naadloze verbinding met compatibele apparaten. Hoewel ze enkele beperkingen hebben, zoals beperkte app-ondersteuning voor iPhone-gebruikers en moeite met achtergrondgeluid tijdens gesprekken, zijn ze een sterke keuze voor individuen die op zoek zijn naar een op maat gemaakte ervaring met Samsung-apparaten.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Bekijk bij Amazon

Bekijk prijs
Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

6. Stijlvol ontwerp met uitstekende waarde: Nothing Tech Nothing Ear (1)

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Nothing Tech Nothing Ear (1)

 • list plusStijlvol en uniek transparant ontwerp
 • list plusGoede prijs-kwaliteitverhouding tegen een betaalbare prijs
 • list plusVerbeterde geluidskwaliteit en heldere vocalen

Nadelen Nothing Tech Nothing Ear (1)

 • list plusOmvangrijke oplaadcase
 • list plusBeperkte equalizer-opties in de app
 • list plusIets verminderde batterijduur

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.76
Functionaliteit
9.66
Gebruiksgemak
8.77
De Nothing Ear (1) oordopjes zijn een stijlvolle en betaalbare optie, die een meer complete ervaring bieden in vergelijking met andere draadloze oordopjes. Met aanraakbediening voor afspelen/pauzeren, volume en ruisonderdrukking, en in-ear detectie, bieden deze oordopjes handige functionaliteit. Volgens SoundGuys is de geluidskwaliteit gebalanceerd, met heldere vocalen en gitaarnoten. De microfoon presteert ook goed in kantooromstandigheden, waardoor betrouwbare gesprekskwaliteit gegarandeerd is. Met een prijs van $100 / £100 / AU$150, worden de Ear (1) oordopjes geprezen om hun goede prijs-kwaliteitverhouding, vooral met hun ruisonderdrukking. Het opvallende transparante ontwerp en comfortabele pasvorm maken ze uitblinken, zoals benadrukt door TechRadar.

Er zijn aanzienlijke verbeteringen aangebracht aan de Ear (1) sinds de initiële release, zoals opgemerkt door TechRadar. De Black Edition en de oktober 2022 Nothing Ear (Stick) hebben eerdere problemen aangepakt, met betere geluidskwaliteit, verbeterde ruisonderdrukking en ondersteuning voor spraakassistent. De aanraakbediening reageert goed, wat de gebruikerservaring verbetert. Er zijn echter nog steeds enkele nadelen, zoals de omvangrijke oplaadcase en beperkte equalizeropties in de app. Ondanks een iets verminderde batterijduur, kan de draadloze oplaadcase tot 34 uur gebruik bieden, waardoor langere luisterperioden mogelijk zijn.

The Verge prijst het opvallende ontwerp, ruisonderdrukking en draadloos opladen van de Nothing Ear (1) oordopjes, allemaal beschikbaar voor een betaalbare prijs van $99. Echter, de recensie geeft geen specifieke details of uitbreiding over de prestaties of gebruikerservaring van de oordopjes. Het product wordt ook opgemerkt voor zijn betrouwbare connectiviteit en verbeterde audiokwaliteit, waardoor het een aanzienlijke stap voorwaarts is ten opzichte van zijn initiële versie, zoals opgemerkt door TechRadar.

In vergelijking met zijn tegenhangers, bieden de Nothing Ear (1) oordopjes een overtuigende optie met hun unieke transparante ontwerp, ruisonderdrukking en betaalbare prijs. Potentiële kopers moeten echter rekening houden met beperkingen zoals de omvangrijke oplaadcase en beperkte equalizeropties in de app, zoals benadrukt door TechRadar. Als het wordt afgewogen tegen zijn concurrenten, blinken de Ear (1) oordopjes uit in het bieden van een gebalanceerde geluidskwaliteit, heldere vocalen en gitaarnoten, waardoor ze een aantrekkelijke keuze zijn voor gebruikers die een betaalbare maar hoogwaardige audiobeleving zoeken.

Kortom, de Nothing Ear (1) oordopjes bieden een stijlvol ontwerp, een geweldige prijs-kwaliteitverhouding en verbeterde functies, waardoor ze een waardige overweging zijn voor gebruikers die betrouwbare draadloze oordopjes zoeken. Hoewel ze hun nadelen hebben, zoals de omvangrijke oplaadcase en beperkte equalizeropties, positioneren hun gebalanceerde geluidskwaliteit en heldere vocalen ze als een sterke concurrent in de markt, vooral voor degenen die betaalbaarheid zoeken zonder in te leveren op prestaties.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

7. Google Pixel Buds Pro Truly

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Google Pixel Buds Pro Truly

 • list plusIntuïtieve bediening met veegbewegingen en automatisch afspelen/pauzeren

Nadelen Google Pixel Buds Pro Truly

 • list plusPasvorm is mogelijk niet ideaal voor iedereen en kan afhankelijk van oorvorm uitvallen
 • list plusHoge tonen kunnen de middenfrequenties overheersen
 • list plusMinder comfortabele pasvorm en ontwerp in vergelijking met premium alternatieven

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.58
Functionaliteit
9.65
Gebruiksgemak
8.8
De Google Pixel Buds Pro Truly Wireless-oordopjes zijn een overtuigende optie in de markt voor echte draadloze oordopjes, met een mix van intuïtieve bediening, effectieve ruisonderdrukking en een bevredigende gebruikerservaring. Met veegbewegingen voor het aanpassen van het volume en automatische afspelen/pauzeren bieden de Pixel Buds Pro naadloze controle, zoals opgemerkt door SoundGuys, die de oordopjes prezen om hun "intuïtieve bediening." Bovendien verbetert de Pixel Buds-app de algehele ervaring, terwijl functies zoals gespreksdetectie en transparantiemodus bijdragen aan hun aantrekkingskracht.

Op het gebied van geluidskwaliteit bieden de Pixel Buds Pro een neutraal geluidsprofiel met een prominente bas, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende genres, met name rock en pop, zoals benadrukt door Rtings. Het is echter vermeldenswaardig dat de hoge tonen de middentonen kunnen overschaduwen. De oordopjes worden ook geprezen om hun effectieve ruisonderdrukking en comfortabele, lichte ontwerp, waardoor ze geschikt zijn voor activiteiten zoals forenzen, reizen en sport/fitness. Rtings merkt echter ook op dat de pasvorm misschien niet ideaal is voor iedereen, omdat de oordopjes afhankelijk van de vorm van de oren van de gebruiker uit kunnen vallen.

Vergeleken met zijn concurrenten, vallen de Google Pixel Buds Pro op als een meer redelijk geprijsde optie met effectieve ANC, het koppelen met meerdere apparaten en aanpasbaar geluid, zoals benadrukt in de review van Rtings. Het is echter opgemerkt dat de pasvorm en het ontwerp minder comfortabel zijn vergeleken met premium alternatieven zoals de Sony WF-1000XM5 en de Apple AirPods Pro (2e generatie), die warmere geluidsprofielen, effectieve ruisonderdrukking en een lange batterijduur bieden.

Het opvallende kenmerk van de Google Pixel Buds Pro is hun uitstekende integratie met Google Assistent, die wordt geprezen om zijn snelle uitvoering van opdrachten en nauwkeurige spraakherkenning, volgens Tom's Guide. De pasvorm werkt echter misschien niet voor iedereen, omdat de oordopjes geen wing attachments hebben en mogelijk opnieuw moeten worden aangepast. Hoewel de Pixel Buds Pro een uitstekende Google Assistent-ervaring en solide ANC bieden, is de pasvorm en het comfort mogelijk niet geschikt voor alle gebruikers.

In vergelijking met zijn concurrenten bieden de Google Pixel Buds Pro een sterk alternatief voor de Samsung Galaxy Buds 2 Pro, met uitblinkende gebieden zoals intuïtieve bediening, effectieve ruisonderdrukking en een bevredigende gebruikerservaring. Ze zijn echter misschien niet de beste keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een perfecte pasvorm of premium geluidskwaliteit. Wat betreft de primaire gebruiksscenario's, blinken de Pixel Buds Pro uit in dagelijks gebruik, met name voor degenen die sterk geïntegreerd zijn in het Google-ecosysteem, dankzij hun naadloze integratie met Google Assistent.

Samenvattend bieden de Google Pixel Buds Pro Truly Wireless-oordopjes een overtuigende mix van functies, waardoor ze een sterke concurrent zijn in de markt voor echte draadloze oordopjes. Hoewel ze uitblinken op gebieden zoals intuïtieve bediening, effectieve ruisonderdrukking en integratie met Google Assistent, is de pasvorm en het comfort misschien niet ideaal voor alle gebruikers, en het geluidsprofiel is misschien niet geschikt voor audiofielen die op zoek zijn naar premium geluidskwaliteit.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

8. Beats Studio Buds Plus

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Beats Studio Buds Plus

 • list plusNaadloze integratie met het ecosysteem van Apple
 • list plusEenvoudige bedieningsinterface en aanpassingsopties via de app of iPhone-instellingen
 • list plusGoede ruisonderdrukking en kenmerkend Beats-geluid

Nadelen Beats Studio Buds Plus

 • list plusGeen draadloos opladen
 • list plusGebrek aan personalisatiefuncties in vergelijking met concurrenten
 • list plusConcurrentie op het gebied van geluidskwaliteit en prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.93
Functionaliteit
9.63
Gebruiksgemak
9.28
De Beats Studio Buds Plus zijn een gebruiksvriendelijke set draadloze oortjes die betrouwbare prestaties bieden met verbeterd geluid en ruisonderdrukking. De oortjes bieden een eenvoudige ervaring met basis tikcommando's en aanpasbare opties via de Beats app, waardoor de bediening eenvoudig en naadloos verloopt. Ze verbinden via Bluetooth met SBC of AAC, waardoor ze compatibel zijn met verschillende apparaten en een betrouwbare luisterervaring bieden, met name voor iOS-gebruikers. Het geluidsprofiel wordt gekenmerkt door benadrukte bassen en versterkte hoge frequenties, wat bepaalde muziekgenres ten goede komt, maar misschien niet ideaal is voor vocal-heavy content. De verbeterde microfoonarray verbetert de gesprekskwaliteit, waardoor deze oortjes een praktische keuze zijn voor handsfree communicatie.

Volgens SoundGuys bieden de Beats Studio Buds Plus een eenvoudige gebruikerservaring met betrouwbare functies, waarbij de eenvoud en betrouwbaarheid van de oortjes worden benadrukt. De verbeterde functies, zoals verbeterde ruisonderdrukking, maken de Studio Buds Plus een aantrekkelijke keuze, waarbij de tekortkomingen van de oorspronkelijke versie worden aangepakt, zoals opgemerkt door The Verge. Bovendien maakt de toevoeging van Apple's Spatial Audio met Dolby Atmos-formaat ze een geschikte optie voor Apple-apparaatgebruikers, waardoor de algehele audiobeleving wordt verbeterd.

De Beats Studio Buds Plus zijn een evolutie van de originele Studio Buds en bieden betere actieve ruisonderdrukking en batterijduur, zoals benadrukt door Tom's Guide. De oortjes worden geleverd met een aangepaste chipset en een comfortabel, waterbestendig ontwerp, waardoor ze geschikt zijn voor diverse activiteiten. De beperkte aanpassingsopties in de Beats Studio+ app en het ontbreken van ondersteuning voor draadloos opladen in de case zijn echter genoemde nadelen.

In vergelijking met concurrenten hebben de Studio Buds Plus een concurrerende prijs van $169, wat een goede prijs-kwaliteitverhouding biedt voor draadloze oortjes, met name voor gebruik met Apple-apparaten. TechRadar wijst erop dat ze goedkoper zijn dan de AirPods Pro van Apple en betere prestaties bieden dan de standaard AirPods, waardoor ze een aantrekkelijke optie zijn voor degenen die betrouwbare draadloze oortjes willen zonder in te leveren op kwaliteit.

Hoewel de Beats Studio Buds Plus uitblinken in het bieden van een gebruiksvriendelijke ervaring, betrouwbare prestaties en verbeterde geluidskwaliteit, kunnen ze mogelijk niet voldoen aan alle audiopreferenties vanwege hun benadrukte bassen en versterkte hoge frequenties. Bovendien zijn de beperkte app-functies en de relatief korte batterijduur met ANC of Transparantiemodus punten ter verbetering. Desalniettemin positioneert hun algehele prestatie en concurrerende prijsstelling ze als een sterke concurrent op de markt voor draadloze oortjes, met name voor gebruikers die streven naar een balans tussen kwaliteit en waarde.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Technics EAH-AZ80

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Technics EAH-AZ80

 • list plusTop-notch geluidskwaliteit
 • list plusEffectieve ruisonderdrukking
 • list plusInnovatieve drieweg multipoint-connectiviteit

Nadelen Technics EAH-AZ80

 • list plusHoge prijs
 • list plusMarginaal verbeterde prestaties bij spraakoproepen
 • list plusKortere batterijduur in vergelijking met concurrenten

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.93
Functionaliteit
9.38
Gebruiksgemak
8.84
De draadloze oordopjes van Technics EAH-AZ80 hebben lof ontvangen als een topcontender in het landschap van 2023 oordopjes. Met een prijs van $300 bieden deze vlaggenschip oordopjes een indrukwekkende reeks functies, waaronder uitstekende geluidskwaliteit, effectieve ruisonderdrukking en verbeterde spraakoproepmogelijkheden. Het verbeterde ontwerp zorgt voor een veilige en comfortabele pasvorm, aangevuld met responsieve en aanpasbare aanraakbedieningen via de Technics Audio Connect-app voor iOS en Android. Met een nieuwe 10mm driver en LDAC audiocodec ondersteuning voor Android-apparaten, levert de EAH-AZ80 een premium draadloze audiobeleving die kan concurreren met andere oordopjes in dezelfde prijsklasse. Zoals benadrukt door CNET, "de geluidskwaliteit wordt zeer geprezen" en de oordopjes zijn geschikt voor activiteiten zoals hardlopen vanwege hun gewicht van 7 gram per dop en IPX4 spatwaterdichte classificatie.

Het opvallende kenmerk van de EAH-AZ80 is de innovatieve drieweg multipoint-connectiviteit, waardoor naadloos kan worden overgeschakeld tussen verschillende afspeelbronnen. Zoals opgemerkt door The Verge, consolideert deze unieke functionaliteit, in combinatie met uitzonderlijke geluidskwaliteit, de EAH-AZ80 als een allesomvattend pakket dat voldoet aan de Technics-merknaam. Bovendien worden de oordopjes geleverd met zeven paar oordopopties voor een aanpasbare pasvorm en pronken ze met een brancheprimeur van een drieweg multipoint-connectie zoals benadrukt door What Hi-Fi.

Ondanks de lof kunnen sommige gebruikers de prijs van $300 aan de hoge kant vinden, en er zijn suggesties voor marginale verbeteringen in de prestaties van spraakoproepen. Bovendien, terwijl de batterijduur tot 7 uur met ANC aanbiedt en tot 25 uur met het oplaadetui, valt deze iets tekort in vergelijking met sommige concurrenten. TechRadar merkt op dat de EAH-AZ80 te maken heeft met sterke concurrentie van gevestigde merken zoals Sony en Bose, vooral op het gebied van batterijduur en actieve ruisonderdrukking. Desalniettemin vallen de oordopjes op door hun gebalanceerde, gedetailleerde geluid en sterke connectiviteit, waardoor ze een overtuigende optie zijn voor mensen die hoogwaardige draadloze oordopjes zoeken.

In vergelijking met zijn tegenhangers snijdt de EAH-AZ80 een niche met zijn drieweg multipoint-connectiviteit en uitzonderlijke geluidskwaliteit. Terwijl het concurreert met merken als Sony en Bose, onderscheidt het zich door de nadruk te leggen op veelzijdige connectiviteit en audioprestaties. Voor gebruikers die naadloos willen overschakelen tussen meerdere apparaten en ongeëvenaarde geluidskwaliteit, presenteert de EAH-AZ80 een sterke zaak.

Samengevat blinken de draadloze oordopjes van Technics EAH-AZ80 uit in het leveren van eersteklas geluidskwaliteit, effectieve ruisonderdrukking en innovatieve drieweg multipoint-connectiviteit. Echter, ze staan voor uitdagingen op het gebied van prijs en batterijduur in vergelijking met concurrenten. Desalniettemin blijven de EAH-AZ80 een overtuigende optie voor klanten die een hoogwaardige draadloze audiobeleving zoeken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

10. Anker Soundcore Space A40 Truly

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Anker Soundcore Space A40 Truly

 • list plusUitstekende ruisonderdrukking

Nadelen Anker Soundcore Space A40 Truly

 • list plusGemengde beoordelingen over de microfoonprestaties
 • list plusNiet aanbevolen voor gaming
 • list plusOorkussens kunnen te klein zijn voor grotere oren

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.56
Functionaliteit
8.63
Gebruiksgemak
9.5
Ik ben enthousiast over de Anker Soundcore Space A40 volledig draadloze oordopjes vanwege hun uitstekende ruisonderdrukking en aanpasbare geluidsopties tegen een concurrerende prijs. Met de Soundcore app kan ik de EQ-instellingen fijn afstemmen, waardoor ik een gebalanceerd geluid met verschillende basintensiteiten krijg. De ruisonderdrukking is effectief en de batterij gaat lang mee, waardoor deze oordopjes aantrekkelijk zijn voor mensen die op zoek zijn naar ruisonderdrukking en gepersonaliseerde audiobeleving. Ook zijn ze comfortabel, bieden ze goede geluidskwaliteit en effectieve ruisonderdrukking, wat door gebruikers over het algemeen als positief wordt ervaren.

Deze oordopjes bieden een warm geluidsprofiel en de mogelijkheid om het geluid aan te passen via de bijbehorende app, waardoor ze veelzijdig zijn voor verschillende situaties. De adaptieve ANC zorgt voor effectieve geluidsisolatie, geschikt voor woon-werkverkeer, reizen en zelfs kantoorgebruik. De stevige constructie en de IPX4 waterbestendigheidsclassificatie maken ze ook geschikt voor sport- en fitnessliefhebbers, terwijl de mogelijkheid om met meerdere apparaten te koppelen en meer dan acht uur aan batterijduur zorgen voor praktisch gebruik in het dagelijks leven.

Het is echter belangrijk om op te merken dat de prestaties van de microfoon gemengde beoordelingen hebben gekregen, met sommige gebruikers die vinden dat deze verbeterd kan worden. Bovendien is de geïntegreerde microfoon redelijk voor telefoongesprekken, maar heeft moeite in lawaaierige omgevingen, en de oorkussens kunnen een beetje klein zijn voor grotere oren, zoals opgemerkt door Wired. Verder waarschuwt RTINGS dat deze oordopjes niet worden aanbevolen voor gaming vanwege hoge latentie.

In vergelijking met andere opties op de markt vallen de Anker Soundcore Space A40 volledig draadloze oordopjes op vanwege hun effectieve ruisonderdrukking, aanpasbare geluidsopties en veelzijdigheid in verschillende gebruiksscenario's, van dagelijkse woon-werkverkeer tot sportactiviteiten. Hoewel ze beperkingen kunnen hebben qua prestaties van de microfoon en geschiktheid voor gaming, maken hun concurrerende prijs en algehele prestaties ze een sterke concurrent in de categorie volledig draadloze oordopjes.

Samengevat bieden de Anker Soundcore Space A40 volledig draadloze oordopjes een aantrekkelijke combinatie van functies, waardoor ze een overtuigende optie zijn voor mensen die op zoek zijn naar betaalbare oordopjes met uitstekende ruisonderdrukking en aanpasbaar geluid. Hun voornaamste sterke punten liggen in hun veelzijdigheid voor dagelijks gebruik, effectieve geluidsisolatie en langdurige batterijduur, ondanks mogelijke beperkingen in prestaties van de microfoon en geschiktheid voor gaming. Als je op zoek bent naar betaalbare oordopjes met indrukwekkende ruisonderdrukking en aanpasbaar geluid, zijn de Anker Soundcore Space A40 volledig draadloze oordopjes het overwegen waard.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Oordopjes. Er zijn namelijk 850 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!