Wat is de beste On-ear Koptelefoon van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 01 december, 2023

Het aanschaffen van een goede On-ear Koptelefoon is een ingewikkelde opgave. Wat is de beste On-ear Koptelefoon van 2023? Na het testen van 1467 On-ear Koptelefoons kwam de JBL Tune 510BT - Draadloze als beste uit onze On-ear Koptelefoon-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de On-ear Koptelefoons, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 On-ear Koptelefoons-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame On-ear Koptelefoon-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste On-ear Koptelefoons

1Score: 9.8
JBL Tune 510BT - Draadloze
Beste on-ear hoofdtelefoon
JBL Tune 510BT - Draadloze
JBL
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.4
Sony MDR-ZX110 - On-ear koptelefoon
Sony MDR-ZX110 - On-ear koptelefoon
Sony
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.3
Kinder Hoofdtelefoon-Draadloze Koptelefoon-Kids Headset-Over Ear-Bluetooth-Microfoon-Katten
Kinder Hoofdtelefoon-Draadloze Koptelefoon-Kids Headset-Over Ear-Bl...
Ga naar laagste prijs
4Score: 9
JBL Tune 510BT - Draadloze
JBL Tune 510BT - Draadloze
JBL
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.5
JBL Tune 510BT - Draadloze
JBL Tune 510BT - Draadloze
JBL
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.3
JBL Tune 500 - On-ear
JBL Tune 500 - On-ear
JBL
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.1
Philips SHK2000 Kids Koptelefoon On-Ear
Philips SHK2000 Kids Koptelefoon On-Ear
Philips
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.8
JBL JR310 Rood
JBL JR310 Rood
JBL
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.5
JBL JR310BT Blauw
JBL JR310BT Blauw
JBL
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.2
JBL Tune 660NC Zwart
JBL Tune 660NC Zwart
JBL
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu On-ear Koptelefoon Koopgids

Verdrink in je favoriete liedjes en podcasts met een on-ear koptelefoon - het perfecte accessoire voor muziekliefhebbers onderweg!

Zo kies je een on-ear koptelefoon

Als je op zoek bent naar een koptelefoon die zowel stijlvol als comfortabel is, dan is een on-ear koptelefoon de perfecte keuze! 

In tegenstelling tot over-ear koptelefoons, rusten deze koptelefoons direct op je oren, waardoor ze lichter en compacter zijn. Dit maakt ze ideaal voor onderweg, tijdens het sporten of gewoon thuis.

Er zijn verschillende specificaties waar je op moet letten bij het kiezen van een on-ear koptelefoon, waaronder:

 • Geluidskwaliteit: De geluidskwaliteit is een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van een koptelefoon. Zorg ervoor dat je op zoek gaat naar een koptelefoon die een helder, gebalanceerd en nauwkeurig geluid produceert, met een goede basweergave en heldere hoge tonen.
 • Comfort: Omdat on-ear koptelefoons op de oren rusten, is het belangrijk om een ​​model te kiezen dat comfortabel is om te dragen, zelfs voor langere periodes. Kies een koptelefoon met zachte, ademende oorkussens en verstelbare hoofdband om ervoor te zorgen dat het goed past en niet te strak zit.
 • Draagbaarheid: On-ear koptelefoons zijn meestal lichter en compacter dan over-ear modellen, waardoor ze gemakkelijker mee te nemen zijn tijdens het reizen. Zoek naar een model dat gemakkelijk op te vouwen is en wordt geleverd met een beschermende hoes om schade tijdens het transport te voorkomen.
 • Connectiviteit: Als je van plan bent om je koptelefoon draadloos te gebruiken, kies dan voor een model met Bluetooth-connectiviteit en een lange batterijduur. Als je liever een bedrade koptelefoon hebt, let dan op de lengte en kwaliteit van de kabel, en of het een ingebouwde microfoon heeft voor handsfree bellen.
 • Prijs: On-ear koptelefoons variëren sterk in prijs, van budgetvriendelijke modellen tot high-end premium modellen. Bepaal je budget voordat je gaat winkelen en kies een model dat past bij jouw behoeften en budget.

Door rekening te houden met deze specificaties, kun je de beste on-ear koptelefoon vinden die past bij jouw behoeften en budget.

Wat is een on-ear koptelefoon?

Een on-ear koptelefoon is een hoofdtelefoon die op de oren rust en geluid rechtstreeks in het oor van de luisteraar brengt.

Dit type koptelefoon is vaak lichter en compacter dan over-ear modellen, en is daarom handig voor mensen die onderweg muziek willen luisteren.

Een on-ear koptelefoon maakt gebruik van drivers om geluid te produceren en kan ofwel draadloos of met een draad worden aangesloten op een apparaat. 

Veel on-ear koptelefoons hebben ook ingebouwde microfoons, zodat ze kunnen worden gebruikt voor handsfree telefoongesprekken of om met andere gebruikers te communiceren tijdens het gamen.

Een belangrijke overweging bij het kiezen van een on-ear koptelefoon is het comfort, omdat het dragen van een koptelefoon op de oren na verloop van tijd ongemakkelijk kan worden. 

Wat is beter: on ear of over ear?

Beide soorten koptelefoons hebben hun eigen voor- en nadelen, dus het hangt echt af van jouw persoonlijke voorkeur en gebruiksscenario!

Over ear

Een over-ear koptelefoon is ontworpen om over de oren te passen en creëert een afgesloten ruimte om het geluid te isoleren en te voorkomen dat omgevingsgeluiden binnendringen. 

Dit is handig als je op zoek bent naar een koptelefoon die uitstekende geluidsisolatie biedt, bijvoorbeeld als je thuis muziek wilt luisteren of als je een dj bent die zich op het mixen van nummers wil concentreren.

On ear

Een on-ear koptelefoon daarentegen rust op de oren en is lichter en compacter dan over-ear modellen, waardoor hij handiger is voor mensen die onderweg muziek willen luisteren of tijdens het sporten. 

Een on-ear koptelefoon is ook comfortabeler voor sommige gebruikers, omdat het niet de hele oor bedekt en het niet zo warm wordt als een over-ear koptelefoon.

Is koptelefoon slecht voor je?

Er is geen algemeen antwoord op de vraag of een koptelefoon "slecht" is voor je, omdat het afhangt van verschillende factoren, waaronder het type koptelefoon, het volume en de duur van het gebruik, en individuele gevoeligheid voor geluid.

Echter, sommige deskundigen waarschuwen dat het gebruik van koptelefoons op hoog volume gedurende lange tijd leidt tot gehoorschade, waaronder gehoorverlies en tinnitus (oorsuizen). 

Daarom is het belangrijk om de richtlijnen voor veilig gebruik te volgen, zoals het beperken van het volume en het nemen van regelmatige pauzes.

Bovendien zijn sommige mensen gevoelig voor oorontstekingen of irritatie van de oren door het dragen van koptelefoons, vooral als ze niet regelmatig worden schoongemaakt. 

Zorg ervoor dat je koptelefoon schoon en droog is voordat je hem gebruikt om irritatie te voorkomen.

Kortom, het gebruik van een koptelefoon hoeft niet per se "slecht" te zijn voor je, maar het is belangrijk om verantwoordelijk te zijn en veilig te blijven tijdens het gebruik.

Wat is het voordeel van noise cancelling?

Het voordeel van noise cancelling is dat het je helpt om je te concentreren op je muziek of podcast zonder dat je last hebt van achtergrondgeluiden. 

Het werkt door het produceren van anti-geluid, dat het omgevingsgeluid vermindert of zelfs volledig elimineert, waardoor je een meer immersieve luisterervaring krijgt.

Met noise cancelling koptelefoons geniet je van muziek in lawaaierige omgevingen, zoals in een drukke trein of in een luidruchtig kantoor, zonder het volume op te hoeven schroeven. Dit helpt je om je beter te concentreren op je werk of studie.

Bovendien kan noise cancelling nuttig zijn voor mensen met gehoorproblemen, omdat het hen in staat stelt om te genieten van muziek zonder het volume te verhogen tot schadelijke niveaus.

Hoe hard mag je je koptelefoon zetten?

Het is belangrijk om voorzichtig te zijn met het volume van je koptelefoon, omdat te luide geluiden permanente gehoorbeschadiging kunnen veroorzaken. 

Regelmatige blootstelling aan geluid boven 85 decibel leidt tot gehoorverlies, dus het is belangrijk om het volume te beperken tot een veilig niveau.

Een algemene richtlijn is om de volumeknop niet hoger dan 60% van het maximale volume te zetten. 

Als je het volume boven dit niveau moet verhogen om de muziek goed te kunnen horen, overweeg dan om een noise-cancelling koptelefoon te gebruiken. Deze koptelefoons blokkeren omgevingsgeluid, waardoor je minder volume nodig hebt om de muziek te horen.

Als je ooit merkt dat je oren suizen of pijn doen na het luisteren naar muziek, kan dat een teken zijn dat je het volume te hoog hebt ingesteld. 

Neem meteen een pauze van luisteren naar muziek en laat je oren rusten. Op die manier kun je blijven genieten van muziek zonder schade toe te brengen aan je gehoor.

hero illustration

Hoe testen we On-ear Koptelefoons?

Om de beste On-ear Koptelefoon te vinden, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze On-ear Koptelefoon-test hebben we 1467 On-ear Koptelefoons geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze On-ear Koptelefoon-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 onafhankelijke expertwebsites waar we datapunten vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze On-ear Koptelefoon-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen On-ear Koptelefoon-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het aanschaffen van de beste On-ear Koptelefoon in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 1467 On-ear Koptelefoons te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste On-ear Koptelefoons op een rij

1. Beste on-ear hoofdtelefoon: JBL Tune 510BT - Draadloze

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen JBL Tune 510BT - Draadloze

 • list plusKrachtig geluid met JBL Pure Bass
 • list plusBatterijduur tot wel 40 uur
 • list plusNaadloze overgang naar mobiel bij een inkomend telefoongesprek

Nadelen JBL Tune 510BT - Draadloze

 • list plusKan ongemakkelijk zijn voor brildragers
 • list plusGeluidskwaliteit tijdens bellen bij harde wind kan worden beïnvloed

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.35
Functionaliteit
9.68
Gebruiksgemak
10
De JBL Tune 510BT - Draadloze on-ear koptelefoon - Zwart, dat is mijn ding! Met JBL Pure Bass, geniet je van een krachtig geluid zonder gedoe met kabels. En met een batterijduur tot wel 40 uur en snellaadoptie, kan je eindeloos draadloos luisteren. Niet te vergeten, wanneer er een oproep binnenkomt terwijl je bijvoorbeeld een video aan het kijken bent op een ander apparaat, schakelt de koptelefoon naadloos over naar je mobiel.

Met Bluetooth 5.0 en een comfortabel ontwerp, is de JBL Tune 510BT helemaal bij de tijd. En je kan eenvoudig Siri of Google gebruiken zonder je mobiele apparaat erbij te pakken. Ook handig, de koptelefoon is opvouwbaar en verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je 'm makkelijk overal mee naartoe kan nemen.

Het geluid van de JBL Tune 510BT wordt geprezen door gebruikers. Met JBL Pure Bass-geluid, dat bekend is van beroemde clubs over de hele wereld, kan je de bas en andere geluiden goed horen. En de koptelefoon biedt een sterke Bluetooth-verbinding met smartphones en is makkelijk te verbinden.

Een klein minpuntje kan het comfort zijn, vooral voor brildragers. Het kan wat druk op je oren geven, wat na een tijdje oncomfortabel kan worden. Maar voor degenen zonder bril, zal dit waarschijnlijk minder een probleem zijn.

De JBL Tune 510BT wordt ook gewaardeerd om zijn lange batterijduur, waardoor je meer dan een week kan doen met één lading. Het design wordt als eenvoudig maar mooi ervaren, met zachte kussens op de oren en een zachte ring aan de bovenkant voor extra comfort. De koptelefoon is ook heel gebruiksvriendelijk, met simpele knoppen en makkelijke Bluetooth-connectie.

Al met al, ik vind de JBL Tune 510BT een geweldige koptelefoon met een mooi design en geweldig geluid. De lange batterijduur en handsfree bellen functie zijn grote pluspunten. Hoewel er wat beperkingen zijn met betrekking tot comfort en geluid tijdens het bellen in harde wind, biedt de koptelefoon over het algemeen een geweldige luisterervaring en handige functies. 😊

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Sony MDR-ZX110 - On-ear koptelefoon

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Sony MDR-ZX110 - On-ear koptelefoon

 • list plusComfortabele, zachte oorschelpen
 • list plusLichtgewicht hoofdband voor langdurig draagcomfort
 • list plusGoede geluidskwaliteit

Nadelen Sony MDR-ZX110 - On-ear koptelefoon

 • list plusKoptelefoon kan soms aan één oor knellen
 • list plusMogelijk niet zo stevig als andere modellen
 • list plusKoptelefoon is mogelijk kwetsbaar

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.35
Functionaliteit
9.22
Gebruiksgemak
9.63
De Sony MDR-ZX110 is dé koptelefoon voor mensen die gewoon lekker willen genieten van muziek. Met zachte oorschelpen die comfortabel op je oren rusten, biedt deze koptelefoon een perfecte pasvorm. Ondanks zijn eenvoudige design en lichte constructie, levert de MDR-ZX110 geweldig geluid.

Wat deze koptelefoon echt opvallend maakt, is de lichtgewicht hoofdband die zorgt voor langdurig draagcomfort. Of je nu luistert naar een MP3-speler, telefoon of iPad, je kunt de koptelefoon eenvoudig aansluiten. Het snoer aan beide zijden van de koptelefoon is duurzaam en licht, waardoor je geen last hebt van vervelende knopen. En het beste van alles? Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, zoals zwart, wit en roze, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past.

Volgens gebruikersreviews is de Sony MDR-ZX110 een eenvoudige, maar fantastische koptelefoon. Hij past comfortabel op je hoofd zonder te strak te zitten. Sommige gebruikers merken op dat de koptelefoon soms een beetje kan knellen aan één oor, maar dit kun je gemakkelijk verhelpen door hem even uit te rekken. Ook kun je de koptelefoon iets verschuiven tijdens het kijken naar een film of serie, wat niet altijd even soepel gaat bij andere koptelefoons.

Qua duurzaamheid is de Sony MDR-ZX110 misschien niet zo stevig als andere modellen, maar gezien de prijs is de kwaliteit meer dan goed genoeg. De oorschelpen kunnen worden ingeklapt, wat handig is als je ruimte wilt besparen. Gebruikers zijn verrassend tevreden over deze koptelefoon en merken op dat ze aanvankelijk bang waren dat hij snel kapot zou gaan, maar tot nu toe heeft hij het uitstekend gedaan.

Het geluid van de Sony MDR-ZX110 wordt over het algemeen als geweldig ervaren, met een goede luidheid. Het snoer is stevig genoeg en niet super breekbaar. De aansluiting past goed op computers en blijft goed zitten. Gebruikers geven aan dat als ze ooit een nieuwe koptelefoon nodig hebben, ze zeker weer voor de Sony MDR-ZX110 zouden kiezen.

Een andere gebruiker merkt op dat de Sony MDR-ZX110 zijn eerste koptelefoon is, nadat hij altijd iPhone-oortjes heeft gebruikt. Hij is aangenaam verrast door de geluidskwaliteit van de koptelefoon, vooral gezien de lage prijs. Hij merkt ook op dat de koptelefoon comfortabel genoeg is om langdurig te dragen tijdens zijn stage en dat hij er zelfs mee buiten loopt en fietst.

Kortom, de Sony MDR-ZX110 is een geweldige koptelefoon met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Hij is eenvoudig in gebruik, past perfect op je hoofd en biedt geweldig geluid. Hoewel de koptelefoon misschien niet super stevig is, is hij zeker duurzaam genoeg voor dagelijks gebruik. Het is de perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare koptelefoon met geweldige prestaties.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

3. Kinder Hoofdtelefoon-Draadloze Koptelefoon-Kids Headset-Over Ear-Bluetooth-Microfoon-Katten

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Kinder Hoofdtelefoon-Draadloze Koptelefoon-Kids Headset-Over Ear-Bluetooth-Microfoon-Katten

 • list plusSchattig kattenoorontwerp en kleurrijke LED-verlichting
 • list plusDraadloos design met een bereik van 10 meter
 • list plusComfortabel met verstelbare hoofdband en zachte oorkussens

Nadelen Kinder Hoofdtelefoon-Draadloze Koptelefoon-Kids Headset-Over Ear-Bluetooth-Microfoon-Katten

 • list plusMogelijk niet geschikt voor kinderen met een gevoelige huid of die gevoelig zijn voor druk op de oren

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.49
Functionaliteit
8.98
Gebruiksgemak
9.31
Deze Kinder Hoofdtelefoon-Draadloze Koptelefoon-Kids Headset-Over Ear-Bluetooth-Microfoon-Katten Oortjes-Led Verlichting-Roze is een schattige en functionele hoofdtelefoon speciaal voor kinderen. Met zijn kattenoorontwerp en kleurrijke LED-verlichting is deze hoofdtelefoon niet alleen leuk om te dragen, maar ook een echte blikvanger.

Wat deze hoofdtelefoon echt speciaal maakt, is het draadloze ontwerp. Ik kan de hoofdtelefoon via Bluetooth verbinden met mijn smartphone, tablet of een ander apparaat, waardoor ik kan genieten van draadloze vrijheid. Met een bereik van 10 meter kan ik vrij dansen, springen en rondlopen zonder beperkt te worden door kabels. Natuurlijk kan ik de hoofdtelefoon ook bedraad gebruiken als dat nodig is.

De batterij van deze Kinder Hoofdtelefoon-Draadloze Koptelefoon-Kids Headset heeft een speeltijd van ongeveer 10 uur en kan eenvoudig worden opgeladen met de meegeleverde kabel. Hierdoor kan ik urenlang plezier hebben met deze hoofdtelefoon.

Naast het comfortabele design, met een verstelbare hoofdband en zachte oorkussens, heeft deze hoofdtelefoon ook een ingebouwde microfoon en een TF/SD kaartlezer. Hierdoor kan ik niet alleen naar muziek luisteren, maar ook handsfree bellen en muziek afspelen vanaf een geheugenkaart.

Deze Kinder Hoofdtelefoon-Draadloze Koptelefoon-Kids Headset is veilig te gebruiken voor kinderen van 4 jaar en ouder. Het is een geweldig cadeau voor meisjes of jongens die dol zijn op kattenoorontwerpen.

Ik ben niet de enige die enthousiast is over deze hoofdtelefoon. Klanten zijn erg tevreden en prijzen de goede kwaliteit, het gebruiksgemak en de snelle levering. Ze zijn vooral enthousiast over de LED-verlichting op de oortjes en de zijkant, die mooie verschillende kleurtjes geeft. Ook het geluid dat uit de hoofdtelefoon komt wordt als positief ervaren.

Hoewel er geen specifieke nadelen worden genoemd in de reviews, is het belangrijk om op te merken dat deze hoofdtelefoon mogelijk niet geschikt is voor kinderen met een gevoelige huid of die gevoelig zijn voor druk op de oren. Het is altijd verstandig om de hoofdtelefoon eerst te passen voordat je deze gebruikt.

Al met al is deze Kinder Hoofdtelefoon-Draadloze Koptelefoon-Kids Headset-Over Ear-Bluetooth-Microfoon-Katten Oortjes-Led Verlichting-Roze een geweldige keuze voor kinderen die op zoek zijn naar een leuke en functionele hoofdtelefoon. Met zijn draadloze ontwerp, verstelbare hoofdband en comfortabele oorkussens biedt deze hoofdtelefoon urenlang luisterplezier. De LED-verlichting en het schattige kattenoorontwerp maken het helemaal af. 😺

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. JBL Tune 510BT - Draadloze

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen JBL Tune 510BT - Draadloze

 • list plusKrachtig JBL Pure Bass-geluid
 • list plusEenvoudig in gebruik
 • list plusLange batterijduur van 40 uur

Nadelen JBL Tune 510BT - Draadloze

 • list plusKan na verloop van tijd oncomfortabel worden, vooral voor brildragers
 • list plusKorte oplaadkabel

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
9.16
Gebruiksgemak
9.31
De JBL Tune 510BT - Draadloze on-ear koptelefoon - Roze is mijn krachtige metgezel voor draadloos JBL Pure Bass-geluid. Met maar liefst 40 uur batterijduur, is deze koptelefoon perfect voor dagelijks gebruik. Ik hoef me nooit zorgen te maken, want hij kan ook supersnel worden opgeladen. In slechts 5 minuten krijg ik al 2 extra uren muziekplezier. 😎

Wat ik echt geweldig vind, is dat deze koptelefoon automatisch overschakelt naar mijn telefoon wanneer er een oproep binnenkomt terwijl ik een video aan het kijken ben op een ander apparaat. Zo blijf ik altijd verbonden, zonder gedoe.

De JBL Tune 510BT heeft Bluetooth 5.0, waardoor ik verbinding kan maken met Siri of Google zonder mijn telefoon te gebruiken. Dat is nog eens handig! Daarnaast is deze koptelefoon opvouwbaar en lichtgewicht, zodat ik hem gemakkelijk overal mee naartoe kan nemen.

De geluidskwaliteit van de JBL Tune 510BT is simpelweg geweldig. Het levert het beroemde JBL Pure Bass-geluid, dat bekend staat om zijn krachtige bass en heldere weergave van andere geluiden. Met Bluetooth 5.0 kan ik draadloos genieten van muziek van hoge kwaliteit vanaf mijn smartphone. En dankzij de multi-pointverbindingen kan ik moeiteloos schakelen tussen verschillende Bluetooth-apparaten, zodat ik geen enkel telefoontje meer misloop.

Over het algemeen zijn gebruikers dolenthousiast over de JBL Tune 510BT. Ze zijn lovend over de geluidskwaliteit, de lange batterijduur en het gebruiksgemak. Het opvouwbare ontwerp en het comfortabele draagcomfort worden ook geroemd. Sommige gebruikers hebben wel opgemerkt dat de koptelefoon na verloop van tijd oncomfortabel kan worden, vooral voor brildragers. Daarnaast wordt genoemd dat de oplaadkabel wat aan de korte kant is.

Ondanks deze kleine nadelen, is de JBL Tune 510BT absoluut de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een draadloze on-ear koptelefoon met uitstekende geluidskwaliteit, een lange batterijduur en handige functies zoals spraakassistentie en handsfree bellen. Met deze koptelefoon ben ik altijd verzekerd van een geweldige luisterervaring, waar ik ook ga.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. JBL Tune 510BT - Draadloze

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen JBL Tune 510BT - Draadloze

 • list plusKrachtig JBL Pure Bass-geluid
 • list plusLange batterijduur van 40 uur
 • list plusOpvouwbaar ontwerp voor eenvoudig meenemen

Nadelen JBL Tune 510BT - Draadloze

 • list plusOorschelpen kunnen na verloop van tijd ongemakkelijk worden, vooral voor brildragers
 • list plusKoptelefoon heeft de neiging om af te glijden bij het kantelen van het hoofd
 • list plusGeluidskwaliteit bij het bellen kan verminderd zijn bij harde wind

Beoordeling

8.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.77
Functionaliteit
8.18
Gebruiksgemak
8.58
De JBL Tune 510BT is mijn draadloze on-ear koptelefoon die je een krachtig JBL Pure Bass-geluid biedt, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over kabels. Met een batterijduur van maar liefst 40 uur en de mogelijkheid om in slechts 5 minuten op te laden voor 2 extra uren muziek, is deze koptelefoon perfect voor mensen die altijd onderweg zijn. En weet je wat? Hij heeft ook nog Bluetooth 5.0 en is super comfortabel dankzij het lichtgewicht materiaal en de zachte oorkussens. En als kers op de taart kun je 'm ook nog opvouwen en overal mee naartoe nemen.

Een van de beste dingen aan de JBL Tune 510BT is het JBL Pure Bass-geluid. Het is gewoonweg geweldig! Het geluid is vol en rijk, met een diepe bas, heldere midden- en lage tonen. Het is alsof je jezelf onderdompelt in de muziek, of je nu luistert naar je favoriete nummers, video's kijkt of games speelt.

Met Bluetooth 5.0 kun je altijd rekenen op een stabiele en hoogwaardige verbinding met je smartphone, zonder gedoe met kabels. En wat dacht je van multi-point verbindingen? Daarmee kun je naadloos schakelen tussen verschillende Bluetooth-apparaten. Dus of je nu een video kijkt op je tablet of een telefoontje pleegt op je mobiele telefoon, je hoeft je nooit meer zorgen te maken dat je iets mist.

En weet je wat? De JBL Tune 510BT is ook nog eens super handig in gebruik. Met de knoppen op de oorschelp kun je het geluid en telefoongesprekken eenvoudig regelen. En wil je Siri of Google activeren? Geen probleem! Gewoon op de multifunctionele knop drukken en je bent klaar om te gaan.

Nu moet ik wel eerlijk zijn en zeggen dat er enkele punten van kritiek zijn. Sommige gebruikers merken op dat de oorschelpen na verloop van tijd een beetje oncomfortabel kunnen worden, vooral als je een bril draagt. En er is ook een opmerking dat de koptelefoon een beetje kan afglijden als je je hoofd naar voren of achteren kantelt. Oh, en bij harde wind kan het geluid tijdens telefoongesprekken iets minder zijn.

Maar al met al is de JBL Tune 510BT gewoon een geweldige draadloze koptelefoon met een krachtig geluid, een lange batterijduur en handige functies. Hij is perfect voor mensen die altijd onderweg zijn, of je nu naar muziek luistert, video's kijkt of telefoongesprekken voert. Ja, er zijn wat comfortprobleempjes, maar de voordelen wegen zeker op tegen de nadelen. De JBL Tune 510BT is absoluut een aanrader als je op zoek bent naar een hoogwaardige draadloze koptelefoon. 🎧

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. JBL Tune 500 - On-ear

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen JBL Tune 500 - On-ear

 • list plusPlatte snoer voorkomt knopen
 • list plusLichtgewicht en comfortabel
 • list plusKrachtig en helder geluid met JBL Pure Bass technologie

Nadelen JBL Tune 500 - On-ear

 • list plusKoptelefoon kan enigszins klemt
 • list plusKabel kan draadbreuk vertonen bij intensief gebruik

Beoordeling

8.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.17
Functionaliteit
7.89
Gebruiksgemak
8.69
De JBL Tune 500 on-ear koptelefoon is perfect voor mij! Ik zocht naar een betaalbare en kwalitatieve hoofdtelefoon en met meer dan 60 jaar ervaring in geluidstechniek is JBL een merk dat ik vertrouw.

Wat ik echt geweldig vind aan de JBL Tune 500 is het platte snoer. Nooit meer die irritante knopen ontwarren, dat is echt een pluspunt! En met een gewicht van slechts 148 gram is deze koptelefoon superlicht en zit hij heel comfortabel op mijn hoofd.

Maar laat je niet misleiden door het lichte gewicht, want de JBL Tune 500 levert een krachtig en helder geluid dankzij de JBL Pure Bass technologie. Ik kan echt genieten van de nauwkeurige en krachtige luisterervaring, vooral van de heldere en diepe bassen. Perfect voor mij als muziekliefhebber!

Een ander voordeel van de JBL Tune 500 is de ingebouwde microfoon. Ik kan nu handsfree bellen, vooral handig als ik onderweg ben en mijn handen vrij wil hebben. En de koptelefoon is ook inklapbaar, dus ik kan hem gemakkelijk meenemen.

De reviews van andere gebruikers bevestigen de kwaliteit van de JBL Tune 500. Ze zijn allemaal tevreden over de geluidskwaliteit, die beter is dan verwacht voor de prijs. Ook het comfort en de pasvorm worden positief beoordeeld. Sommige gebruikers zeggen wel dat de koptelefoon een beetje klemt en dat de kabel aan de rechterkant zit, wat soms onhandig kan zijn.

Een ander punt om op te letten is de duurzaamheid van de kabel. Sommige gebruikers zeggen dat er mogelijk draadbreuk kan ontstaan bij intensief gebruik. Dus dat is iets waar ik rekening mee moet houden.

Al met al vind ik de JBL Tune 500 een geweldige keuze. Met het platte snoer, comfortabele pasvorm en krachtig geluid is het perfect voor dagelijks gebruik. Het enige nadeel kan de duurzaamheid van de kabel zijn, maar dat lijkt geen groot probleem te zijn voor de meeste gebruikers. Dus als je op zoek bent naar een betaalbare en kwalitatieve koptelefoon, dan raad ik de JBL Tune 500 zeker aan! 💯

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

7. Philips SHK2000 Kids Koptelefoon On-Ear

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Philips SHK2000 Kids Koptelefoon On-Ear

 • list plusSpeelse vormgeving en heldere bas
 • list plusVolumebegrenzing van 85 dB voor veilig luisteren
 • list plusErgonomische en verstelbare hoofdband voor comfort

Nadelen Philips SHK2000 Kids Koptelefoon On-Ear

 • list plusTe klein voor de oren van oudere kinderen
 • list plusKwetsbaarheid en pasvormproblemen voor sommige gebruikers

Beoordeling

8.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.16
Functionaliteit
7.73
Gebruiksgemak
8.44
De Philips SHK2000 is dé koptelefoon die kinderen laat genieten van een wereld vol geluid. Met zijn speelse design en heldere bas is deze koptelefoon perfect voor opgroeiende kids. Het robuuste ontwerp kan elke situatie aan, zodat ouders zich geen zorgen hoeven te maken over beschadigingen. Een belangrijke feature van de SHK2000 is de volumebegrenzing van 85 dB, waardoor muziek luisteren veilig en leuk blijft voor kinderen.

Deze koptelefoon is speciaal ontworpen voor kids vanaf 4 jaar. Met de ergonomische en verstelbare hoofdband groeit hij perfect mee met je kind, zodat hij altijd lekker zit. Bovendien is de koptelefoon ultralicht, waardoor hij makkelijk te dragen is. De zachte oorkussens zorgen voor een comfortabele pasvorm, zelfs tijdens langdurig gebruik.

Met een impedantie van 32 ohm en een maximaal vermogen van 40 mW levert de SHK2000 een geweldige geluidskwaliteit. Dankzij de gevoeligheid van 99 dB geniet je van helder en krachtig geluid, terwijl het frequentiebereik van 12 tot 22.000 Hz zorgt voor een volle en gedetailleerde geluidsweergave.

De Philips SHK2000 is ontzettend duurzaam en kan wel tegen een stootje, zoals blijkt uit de positieve ervaringen van andere gebruikers. Hij is stevig en gaat niet snel stuk, zelfs niet wanneer kleine handjes hem per ongeluk te ver open trekken. Dit maakt hem perfect voor ouders die een betrouwbare koptelefoon zoeken voor hun kinderen.

Hoewel de meeste gebruikers erg tevreden zijn over de SHK2000, zijn er een paar puntjes van kritiek. Zo merkt een gebruiker op dat de koptelefoon net niet groot genoeg is om de oren van hun 8 en 12-jarige kinderen helemaal te omsluiten. Daarnaast wordt hij door sommige gebruikers als kwetsbaar ervaren en past hij niet helemaal optimaal.

In vergelijking met andere kinderkoptelefoons onderscheidt de Philips SHK2000 zich door zijn sterke ontwerp en volumebegrenzing. Deze features maken hem veilig en duurzaam, precies wat ouders zoeken in een koptelefoon voor hun kids. Met zijn goede geluidskwaliteit en comfortabele pasvorm zorgt de SHK2000 voor een geweldige luisterervaring voor kinderen vanaf 4 jaar.

Al met al is de Philips SHK2000 een uitstekende keuze voor ouders die een koptelefoon voor hun kinderen willen kopen. Met zijn sterke ontwerp, volumebegrenzing en comfortabele pasvorm biedt hij een fantastische prijs-kwaliteitverhouding. Hoewel er een paar beperkingen zijn, zoals de pasvorm voor oudere kinderen, wegen de voordelen van deze koptelefoon ruimschoots op tegen de nadelen.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. JBL JR310 Rood

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen JBL JR310 Rood

 • list plusZachte oorkussens zorgen voor een comfortabele pasvorm
 • list plusGeluidsbegrenzer van 85 dB beschermt het gehoor van kinderen
 • list plusCompact ontwerp maakt het gemakkelijk op te bergen

Nadelen JBL JR310 Rood

 • list plusSommige gebruikers beschouwen de oorkussens als kwetsbaar

Beoordeling

7.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.14
Functionaliteit
7.33
Gebruiksgemak
7.84
De JBL JR310 Rood is een geweldige koptelefoon voor kids die willen genieten van muziek zonder dat het volume te hard staat. Met een geluidsbegrenzer van 85 decibel hoef je je geen zorgen te maken over gehoorschade. Wat deze koptelefoon echt bijzonder maakt, is de ingebouwde microfoon waarmee je handsfree kunt bellen en spraakberichten kunt opnemen. En het beste van alles? Deze koptelefoon is super compact op te vouwen, dus je kunt 'm makkelijk meenemen!

Wat deze koptelefoon echt onderscheidt van andere modellen en concurrenten is de focus op veiligheid en comfort voor kids. Met de geluidsbegrenzer van 85 decibel bescherm je het gehoor van je kinderen. En de zachte, comfortabele hoofdband en oorkussens zorgen ervoor dat ze urenlang kunnen luisteren zonder ongemak. Plus, de koptelefoon wordt geleverd met herbruikbare stickers, zodat kids 'm helemaal hun eigen kunnen maken!

De JBL JR310 Rood is perfect voor kids die dol zijn op muziek luisteren, films kijken of games spelen. Met de geluidsbegrenzer hoef je je geen zorgen te maken dat het volume te hard staat en het gehoor van je kids beschadigt. En met de ingebouwde microfoon kunnen ze altijd verbonden blijven met vrienden en familie, zonder hun handen te gebruiken.

Deze koptelefoon heeft zoveel voordelen! De zachte oorkussens zorgen voor een comfy fit, de geluidsbegrenzer van 85 dB beschermt het gehoor van je kids, en de stoere jongenskleur is super herkenbaar. En het beste van alles? De koptelefoon is super compact op te bergen dankzij het handige ontwerp.

Hoewel de reviews geen nadelen vermelden, is het wel belangrijk om te weten dat sommige gebruikers de oorkussens als kwetsbaar beschouwen. Dus wees voorzichtig met je koptelefoon om ervoor te zorgen dat hij lang meegaat.

Al met al is de JBL JR310 Rood een geweldige keuze voor kids die willen genieten van muziek zonder dat het volume te hard staat. Met de focus op veiligheid, comfort en gebruiksgemak is deze koptelefoon een absolute aanrader voor ouders die een kindvriendelijke optie zoeken. 👍

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

9. JBL JR310BT Blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen JBL JR310BT Blauw

 • list plusVeilig luisteren met een begrensd volume van 85 decibel
 • list plusLangdurig gebruik met een batterijduur van 30 uur
 • list plusPersonaliseer de koptelefoon met stickers

Nadelen JBL JR310BT Blauw

 • list plusKorte meegeleverde oplaadkabel

Beoordeling

7.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
7.17
Gebruiksgemak
7.55
Review van de JBL JR310BT Blauw

Ik ben helemaal weg van de JBL JR310BT Blauw, een fantastische koptelefoon voor kinderen die dol zijn op muziek. Met een begrensd volume van 85 decibel is het veilig voor kinderen om naar muziek te luisteren zonder hun gehoor te beschadigen. En het beste is dat de batterij maar liefst 30 uur meegaat, dus kinderen kunnen de hele dag genieten van hun favoriete deuntjes. Opladen is ook supergemakkelijk met de meegeleverde usb C oplaadkabel.

Een echt coole eigenschap van de JBL JR310BT Blauw is dat je hem kunt personaliseren. Hij wordt geleverd met een stickervel, zodat kinderen de koptelefoon kunnen versieren en helemaal naar hun eigen smaak kunnen maken. Dat maakt de koptelefoon nog leuker voor kinderen.

Wat deze koptelefoon echt onderscheidt van eerdere modellen is het verbeterde draadloze bereik van 15 meter. Zo kunnen kinderen zich vrij bewegen zonder zich zorgen te hoeven maken over draden. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft de koptelefoon ook nog een ingebouwde microfoon, zodat kinderen gemakkelijk kunnen kletsen met vrienden en familie, zelfs tijdens het maken van huiswerk.

De JBL JR310BT Blauw biedt een comfortabele pasvorm dankzij de zachte gevoerde hoofdband en oorkussens. Je vergeet gewoon dat je hem op hebt, zelfs als je hem langere tijd draagt. En het compacte en opvouwbare ontwerp maakt hem ook nog eens superhandig om overal mee naartoe te nemen.

Gebruikers zijn over het algemeen erg enthousiast over deze koptelefoon. Ze zijn tevreden over de geweldige kwaliteit en prijs-kwaliteitverhouding. Ze vinden het ook fijn dat hij zo gemakkelijk te gebruiken is en dat hij zo lekker zit. Sommige gebruikers merken op dat het meegeleverde oplaadkabeltje een beetje aan de korte kant is, maar dat lijkt geen groot probleem te zijn gezien de lange batterijduur van de koptelefoon.

Kortom, de JBL JR310BT Blauw is de perfecte keuze voor kinderen die dol zijn op muziek. Met zijn begrensd volume, lange batterijduur, draadloze verbinding en comfortabele pasvorm is het een koptelefoon waar zowel kinderen als ouders blij van worden. En de mogelijkheid om hem te personaliseren met stickers voegt nog een extra leuk en creatief element toe. Dus, ook al is het oplaadkabeltje misschien wat aan de korte kant, al met al is de JBL JR310BT Blauw een geweldige koptelefoon voor kinderen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Bekijk bij Amazon

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

10. JBL Tune 660NC Zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen JBL Tune 660NC Zwart

 • list plusHoge geluidskwaliteit
 • list plusIndrukwekkende batterijduur van 44 uur
 • list plusHandige functies zoals knoppen voor geluidsregeling en telefoontjes

Nadelen JBL Tune 660NC Zwart

 • list plusKan strak op de oren zitten en na een tijdje pijnlijk worden
 • list plusGemengde reviews over de noise cancelling
 • list plusGemengde reviews over het draagcomfort

Beoordeling

7.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
6.75
Functionaliteit
6.77
Gebruiksgemak
7.7
Ik ben de JBL Tune 660NC, een on-ear koptelefoon die jou als muziekliefhebber de hele week van geweldig geluid voorziet. Met mijn batterijduur van 44 uur hoef jij je geen zorgen te maken dat je zonder muziek komt te zitten. En als mijn batterij leeg is, laad je me eenvoudig op met de meegeleverde usb C oplaadkabel. Zelfs na slechts 5 minuten laden, kun je al 2 uur lang genieten van je favoriete muziek.

Een van mijn opvallende kenmerken is mijn actieve noise cancelling. Ik demp storende omgevingsgeluiden, waardoor jij minder last hebt van je omgeving en je volledig kunt focussen op de muziek. Zelfs wanneer je de noise cancelling uitschakelt, ga ik nog steeds 55 uur mee op een volle lading. Dit is een indrukwekkende batterijduur die je zelden bij andere koptelefoons ziet.

Wat betreft geluid, lever ik het kenmerkende JBL Pure Bass-geluid. JBL staat al meer dan 70 jaar bekend om het produceren van precies en indrukwekkend geluid, en ik ben geen uitzondering. Mijn bas is diep en krachtig, waardoor jij je muziek op een nieuwe manier kunt ervaren.

Naast mijn indrukwekkende batterijduur en geluidskwaliteit bied ik ook handige functies. Met de knoppen op mijn oorschelp kun jij het geluid regelen en telefoontjes beantwoorden, zonder dat je je apparaat uit je zak hoeft te halen. Ook ben ik voorzien van een ingebouwde microfoon en ben ik compatibel met stemassistenten, waardoor jij handsfree kunt bellen en je apparaat eenvoudig kunt bedienen.

Ik ben niet alleen functioneel, maar ook comfortabel en draagbaar. Mijn lichtgewicht en opvouwbare ontwerp zorgt ervoor dat je mij overal mee naartoe kunt nemen. Echter, enkele gebruikers hebben aangegeven dat ik strak op de oren zit en na een tijdje pijnlijk kan worden. Dit kan een beperking zijn voor mensen die gevoelig zijn voor druk op de oren.

Over het algemeen zijn de reviews van gebruikers gemengd. Sommige gebruikers zijn enthousiast over mijn geluid en batterijduur, terwijl anderen teleurgesteld zijn over de noise cancelling en het draagcomfort. Het is belangrijk om deze aspecten in overweging te nemen bij het maken van een aankoopbeslissing.

Ondanks enkele mogelijke beperkingen, bied ik toch vele voordelen. Mijn geluid is van hoge kwaliteit, mijn batterijduur is indrukwekkend en ik ben draagbaar en functioneel. Als je op zoek bent naar een on-ear koptelefoon met goede geluidskwaliteit en een lange batterijduur, ben ik het overwegen waard. 😉

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van On-ear Koptelefoons. Er zijn namelijk 1467 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!