Wat is de beste noise cancelling koptelefoon van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 23 juni, 2024

Het aanschaffen van een goede noise cancelling koptelefoon is een lastige opgave. Wat is de beste noise cancelling koptelefoon van 2024? Na het analyseren van 860 noise cancelling koptelefoons kwam de Bose 700 Headphones Wireless als beste getest uit onze noise cancelling koptelefoon-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de noise cancelling koptelefoons, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 noise cancelling koptelefoons-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame noise cancelling koptelefoon-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste noise cancelling koptelefoons

1Score: 9.8
Bose 700 Headphones Wireless
Beste hoofdtelefoon met ruisonderdrukking
Bose 700 Headphones Wireless
Bose
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Sony WH-CH720N Zwart
Beste hoofdtelefoon met ruisonderdrukking
Sony WH-CH720N Zwart
Sony
3Score: 9.4
Sony WH-1000XM5 Zwart
Sony WH-1000XM5 Zwart
Sony
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.2
Bose Noise Cancelling Headphones 700
Bose Noise Cancelling Headphones 700
Bose
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.6
noise-canceling headphones
noise-canceling headphones
Sony
Ga naar laagste prijs
6Score: 7.9
Soundcore Space One
Soundcore Space One
Soundcore
Ga naar laagste prijs
7Score: 7.3
Soundcore Space A40
Soundcore Space A40
Soundcore
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.4
Bowers & Wilkins PX7 S2
Bowers & Wilkins PX7 S2
Bowers & Wilkins
Ga naar laagste prijs
9Score: 6.7
Bose QuietComfort 45 Headphones
Bose QuietComfort 45 Headphones
Bose
Ga naar laagste prijs
10Score: 6.1
Marshall Monitor II ANC
Marshall Monitor II ANC
Marshall
Ga naar laagste prijs
hero illustration

Hoe testen we noise cancelling koptelefoons?

Om de beste noise cancelling koptelefoon te bepalen, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze noise cancelling koptelefoon-test hebben we 860 noise cancelling koptelefoons geanalyseerd.

illustration

De eerste parameter in onze noise cancelling koptelefoon-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 buitenstaande expertwebsites waar we datapunten verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze noise cancelling koptelefoon-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne noise cancelling koptelefoon-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij de aankoop van het meest geschikte noise cancelling koptelefoon in 2024. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 860 noise cancelling koptelefoons te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste noise cancelling koptelefoons in een oogopslag

1. Beste hoofdtelefoon met ruisonderdrukking: Bose 700 Headphones Wireless

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.65
Functionaliteit
9.88
Gebruiksgemak
9.93
Ik, als liefhebber van hoogwaardige geluidskwaliteit en modern design, kan de Bose 700 Noise Cancelling koptelefoon van harte aanbevelen. Deze koptelefoon heeft zichzelf bewezen als een toonaangevende optie in zijn categorie. Ondanks de concurrentie van nieuwere modellen, bieden de 700s een verfijnd modern ontwerp, een lichte bouw en topgeluidskwaliteit. De koptelefoon wordt geprezen om zijn effectieve ruisonderdrukking en naadloze apparaatwisseling. Volgens SoundGuys brengt de firmware-update naar versie 1.8.2 verbeteringen aan in de Bluetooth-verbinding en spraakassistentreacties, waardoor hun algehele prestaties worden verbeterd. De microfoon maakt ook indruk, vooral bij het verminderen van laagfrequente ruis tijdens telefoongesprekken, waardoor het een uitstekende keuze is voor communicatie onderweg.

Een opvallende eigenschap van de Bose 700 is zijn neutrale geluid met een iets zwaarder basprofiel, aangevuld met een grafische EQ voor aanpassing. Deze flexibiliteit in geluid stelt gebruikers in staat om hun luisterervaring aan te passen aan hun voorkeuren. Volgens Rtings zijn deze koptelefoon met name geschikt voor woon-werkverkeer en reizen, waar hun comfort en effectieve ruisonderdrukking uitblinken. Ze bieden meer dan 20 uur batterijlevensduur, waardoor ze betrouwbaar zijn voor lange reizen of werkdagen. Hun omvangrijke ontwerp kan echter de draagbaarheid voor sommige gebruikers belemmeren.

In vergelijking met de Bose QuietComfort Ultra koptelefoon, biedt de Bose 700 een meer betaalbaar prijspunt, momenteel afgeprijsd naar $299. Terwijl de Ultra koptelefoon wordt geprezen om zijn superieure vakmanschap en aanvullende functies, zoals Immersive Audio en touch-volumeregeling, heeft de moderne uitstraling en strakke esthetiek van de Bose 700 de voorkeur gewonnen. De 700s worden geprezen om hun unibody-ontwerp met zachte oorkussen, wat een andere aantrekkingskracht biedt aan gebruikers die een eigentijdse uitstraling en gevoel prioriteren.

Voor degenen die op zoek zijn naar alternatieven, worden de Bose QuietComfort 35 II en QuietComfort 45 genoemd als minder dure opties. Deze modellen kunnen aantrekkelijk zijn voor prijsbewuste consumenten die nog steeds verlangen naar de befaamde geluidskwaliteit en ruisonderdrukkingstechnologie van Bose.

Kortom, de Bose 700 Noise Cancelling koptelefoon is een uitstekende keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een combinatie van modern ontwerp, sterke ruisonderdrukking en aanpasbaar geluid. De mogelijkheid om naadloos tussen apparaten te schakelen en de effectiviteit om omgevingsgeluid tijdens gesprekken te verminderen, maken het een veelzijdige en waardevolle accessoire voor verschillende situaties. Potentiële kopers moeten echter rekening houden met hun omvang, die de draagbaarheid kan beïnvloeden, en het feit dat ze vanwege hun ontwerp niet worden aanbevolen voor sport- of fitnessactiviteiten. Ondanks deze beperkingen blinkt de Bose 700 uit in het leveren van een eersteklas luisterervaring en is het een overtuigende optie op de markt voor ruisonderdrukkende koptelefoons. 🎧

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 5 tot 6 dagen

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Beste hoofdtelefoon met ruisonderdrukking: Sony WH-CH720N Zwart

Loading ...

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.63
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.85
Met de Sony WH-CH720N Zwart sluit je je af van je omgeving. Dankzij de V1-chip geniet je van goede noise cancelling. Deze chip gebruikt Sony ook voor de Sony WH-1000XM5. Daarnaast gaat de batterij van de koptelefoon tot 35 uur mee. Als de accu leeg is, laad je hem in 3 minuten op voor 1 uur extra muziek. Door multipoint pairing verbind je de Sony koptelefoon met 2 apparaten tegelijk. Met de Sony Headphones Connect app pas je je voorkeuren aan. Zo versterk je bijvoorbeeld de bas en pas je het geluid aan. Dankzij windruis reductie blijf je ook bij veel wind goed verstaanbaar. Met Digital Sound Enhancement Engine luister je naar muziek zoals de artiest het bedoelt.

Verkrijgbaar bij:

3. Sony WH-1000XM5 Zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.91
Functionaliteit
9.31
Gebruiksgemak
9.04
De Sony WH-1000XM5 noise cancelling koptelefoon is een eersteklas optie voor wie op zoek is naar premium geluidskwaliteit en uitzonderlijke ruisonderdrukking. Met een prijs van $400 USD bieden deze koptelefoon tal van functies, waaronder Find My Device-ondersteuning, Fast Pair en compatibiliteit met de Sony Headphones Connect-app, waardoor ANC-optimalisatie en aangepaste equalizer-instellingen mogelijk zijn. Met indrukwekkende batterijduur en uitstekende ruisonderdrukking zijn deze koptelefoon aanbevolen voor kantoorgebruik, reizen of thuiswerken. Volgens SoundGuys "blinkt de WH-1000XM5 uit in zijn ruisonderdrukking en passieve isolatiecapaciteiten", waardoor het een ideale keuze is voor gebruikers in verschillende omgevingen.

In vergelijking met de WH-1000XM4 biedt de WH-1000XM5 een betere batterijduur, verbeterde ruisonderdrukking en superieure microfoonkwaliteit, vooral onder winderige omstandigheden. SoundGuys merkt op dat "de WH-1000XM5 lijkt de voorkeur te genieten" bij de keuze tussen de twee modellen. Bovendien benadrukt TechRadar dat de XM5 een onderscheidend ontwerp heeft met minimale branding en Bluetooth 5.2 gebruikt, terwijl de XM4 Bluetooth 5.0 gebruikt. Het is belangrijk om te overwegen dat de XM4 naar verwachting in prijs zal dalen, mogelijk onder de $300, wat een aanzienlijke besparing biedt in vergelijking met de XM5.

De Sony WH-1000XM5 beschikt over 30mm mica-versterkte cellulose drivers, wat zorgt voor een betere transiënte respons en krachtige, gecontroleerde bassen, volgens TechRadar. Hoewel de XM4 universele lof ontving voor zijn gedetailleerde, gecontroleerde lage frequentiegeluiden en indrukwekkende geluidsweergave, vertegenwoordigt de XM5 een verbetering ten opzichte van zijn voorganger, zij het niet een significante op het gebied van geluidskwaliteit.

Voor wie op zoek is naar een zeer draagbaar en effectief alternatief, worden de Sony WF-1000XM4 draadloze oordopjes aanbevolen. De WH-1000XM5 blinkt echter uit in zijn primaire gebruiksscenario's, met superieure ruisonderdrukking, microfoonprestaties en algehele kwaliteit, waardoor het een uitstekende keuze is voor gebruikers die op zoek zijn naar een premium ruisonderdrukkende koptelefoonervaring.

Kortom, de Sony WH-1000XM5 noise cancelling koptelefoon biedt een overtuigende optie voor gebruikers die topklasse geluidskwaliteit en ruisonderdrukking zoeken. Met zijn geavanceerde functies, superieure microfoonprestaties en uitzonderlijke batterijduur is de WH-1000XM5 goed geschikt voor diverse gebruiksscenario's. Potentiële kopers moeten echter de prijsverschillen ten opzichte van de WH-1000XM4 en de marginale verbetering in geluidskwaliteit in overweging nemen bij het maken van hun beslissing.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

4. Bose Noise Cancelling Headphones 700

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.87
Functionaliteit
9.05
Gebruiksgemak
9.72

De Bose Noise Cancelling Headphones 700 bieden alles wat je verwacht – plus dingen die je niet voor mogelijk hield. Zeg gewoon ‘Alexa’ om bijna alle inhoud van je telefoon te beheren. Een ongeëvenaard microfoonsysteem hoort je opdrachten met een weergaloze nauwkeurigheid en laat je stem duidelijk klinken — zelfs in lawaaiige omgevingen. Kies uit 11 niveaus van noise cancelling die variëren van het elimineren van omgevingsgeluid tot het zo overtuigend binnenlaten van omgevingsgeluid dat het lijkt alsof je helemaal geen hoofdtelefoon draagt.

Let op: download voor een optimale ervaring met dit product de 'Bose Connect'-app!

Het ongeëvenaarde microfoon systeem

De Bose Headphones 700 heeft een ongeëvenaard systeem met vier microfoons die je stem oppikken en isoleren terwijl het geluid om je heen wordt onderdrukt. Luister en klink als nooit tevoren. Zelfs in een rumoerige omgeving.

Google Assistent

Onze draadloze hoofdtelefoons zijn geoptimaliseerd voor de Google Assistent en kunnen eenvoudig worden ingesteld via de Bose Music-app. Druk op een knop op de rechteroorschelp om de spraakassistent te activeren.

Noise cancelling

Met de Bose Headphones 700 hebben we zelfs ons grootste wapenfeit verbeterd. Je bepaalt nu zelf wat je van de omgeving hoort met 11 noise cancelling-niveaus. Als je de noise cancelling verhoogt, hoor je minder rumoer in een lawaaiige omgeving. Of verlaag het niveau tot het punt waarop je de wereld hoort alsof je helemaal geen hoofdtelefoon met actieve noise cancelling draagt. Voor een snelle onderbreking gebruik je de conversatiemodus. Hiermee pauzeer je de muziek en laat je met één druk op de knop omgevingsgeluid binnen. Ideaal om snel een kop koffie te bestellen of even iets met een collega te overleggen.

SimpleSync

Zorgt ervoor dat je je Bose Noise Cancelling Headphones 700 of andere Bose Bluetooth producten kunt pairen met onze ECO2 Wi-Fi producten. Met Private Listening Mode kun je de Bose Headphones 700 onderdeel maken van een groep bestaande uit een Bose Soundbar 500 of 700 voor een persoonlijke luisterervaring. Met de "Complimentary mode" kun je ook een Bose Home Speaker groeperen met een Bose Soundlink Bluetooth speaker en ze muziek laten afspelen in perfecte synchronisatie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

5. noise-canceling headphones

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.05
Functionaliteit
8.54
Gebruiksgemak
8.27
Met de Sony WH-CH720N Zwart sluit je je af van je omgeving. Dankzij de V1-chip geniet je van goede noise cancelling. Deze chip gebruikt Sony ook voor de Sony WH-1000XM5. Daarnaast gaat de batterij van de koptelefoon tot 35 uur mee. Als de accu leeg is, laad je hem in 3 minuten op voor 1 uur extra muziek. Door multipoint pairing verbind je de Sony koptelefoon met 2 apparaten tegelijk. Met de Sony Headphones Connect app pas je je voorkeuren aan. Zo versterk je bijvoorbeeld de bas en pas je het geluid aan. Dankzij windruis reductie blijf je ook bij veel wind goed verstaanbaar. Met Digital Sound Enhancement Engine luister je naar muziek zoals de artiest het bedoelt.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

6. Soundcore Space One

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Soundcore Space One

 • list plusKrachtige actieve ruisonderdrukking

Nadelen Soundcore Space One

 • list plusOnbetrouwbare draagdetectiefunctie
 • list plusGeen expliciete vermelding van productevolutie t.o.v. eerdere modellen

Beoordeling

7.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.09
Functionaliteit
8.11
Gebruiksgemak
7.62
De Anker Soundcore Space One noise-cancelling koptelefoon biedt een overtuigende mix van kwaliteit, functies en waarde. Met een prijs van $100/£100, zijn ze een betaalbaar alternatief voor premium merken. Ze beschikken over krachtige actieve ruisonderdrukking en tot 40 uur luistertijd met ANC ingeschakeld, uitbreidbaar naar 55 uur met ANC uitgeschakeld. De koptelefoon is uitgerust met 40mm dynamische drivers, aanpasbare EQ via de Soundcore app en ondersteunt Hi-Res audio en multi-point koppeling. Volgens TechRadar worden deze koptelefoons "beschouwd als een koopje, en bieden een overtuigend alternatief voor duurdere opties." Ze worden geprezen om hun concurrerende prijs in vergelijking met soortgelijke modellen van Sony en JBL, waardoor ze een sterke concurrent zijn in hun prijsklasse.

De Soundcore Space One koptelefoon is geroemd om zijn goede kwaliteit en verschillende functies tegen een betaalbare prijs. Ze zijn verkrijgbaar in drie kleuren en bieden een uitgebreide set functies, waardoor ze een opmerkelijke concurrent zijn op de markt. De draagdetectiefunctie, hoewel soms inconsistent, doet niet significant af aan de algehele positieve beoordeling. De koptelefoon wordt geprezen als "een overtuigend alternatief voor duurdere opties," wat een aantrekkelijk voorstel is voor prijsbewuste consumenten.

De evolutie van eerdere modellen of edities van het product wordt niet expliciet genoemd in de gegeven recensies, maar het is duidelijk dat de Soundcore Space One koptelefoon zich heeft gepositioneerd als een kosteneffectieve keuze in de categorie van ruisonderdrukkende koptelefoons, waarbij het concurreert met premium merken op basis van functies en prestaties tegen een meer toegankelijke prijs.

In vergelijking met tegenhangers zoals de Bose Noise Cancelling Headphones 700 en Sony WF-1000XM5, onderscheidt de Soundcore Space One koptelefoon zich als een betaalbare optie zonder concessies te doen aan essentiële functies. Terwijl de Bose 700 en Sony WF-1000XM5 worden benadrukt om hun prestaties, wordt de Soundcore Space One aanbevolen voor prijsbewuste consumenten, en biedt het een aantrekkelijke balans tussen kwaliteit en betaalbaarheid. De Soundcore Space One heeft een voorsprong in zijn vermogen om een overtuigende set functies te leveren tegen een concurrerende prijs, waardoor het een sterke concurrent is in het budgetsegment van ruisonderdrukkende koptelefoons.

Samengevat, de Anker Soundcore Space One noise-cancelling koptelefoon biedt een indrukwekkende mix van kwaliteit, functies en betaalbaarheid. Met krachtige actieve ruisonderdrukking, uitgebreide luistertijd en ondersteuning voor Hi-Res audio, bieden ze een sterk voorstel voor consumenten die op zoek zijn naar een betaalbare optie. Hoewel de draagdetectiefunctie enkele inconsistenties kan vertonen, maakt het algehele pakket van de Soundcore Space One het een overtuigende keuze in zijn prijsklasse, waardoor het zijn positie als een opmerkelijke budget ruisonderdrukkende koptelefoon versterkt.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

7. Soundcore Space A40

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Soundcore Space A40

 • list plusEffectieve ruisonderdrukking

Nadelen Soundcore Space A40

 • list plusBeperkingen in geluidskwaliteit
 • list plusZwakke microfoonprestaties in lawaaiige omgevingen
 • list plusGebrek aan stabiliteitsvinnen voor fysieke activiteiten

Beoordeling

7.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
6.87
Functionaliteit
7.12
Gebruiksgemak
7.75
# PRODUCT BESCHRIJVING

Hey daar! Ik ben de Anker Soundcore Space A40, en ik ben hier om je te laten genieten van geweldige geluidskwaliteit en effectieve ruisonderdrukking, alles voor een betaalbare prijs. Met mij kun je genieten van een gebalanceerd geluidsprofiel en heb je de mogelijkheid om je eigen EQ-instellingen aan te passen. Mijn Soundcore app zorgt voor extra personalisatie, waardoor je mij helemaal naar eigen wens kunt instellen. En met een lange batterijduur kun je me overal mee naartoe nemen!

Ik ben perfect voor onderweg, met uitstekende ruisonderdrukking en een comfortabele pasvorm. En met mijn IPX4 waterbestendigheid kun je me zelfs gebruiken tijdens het sporten. Ik ben ook handig voor op kantoor, met mijn adaptieve ANC-systeem en de mogelijkheid om met meerdere apparaten te verbinden. Maar let op, mijn microfoon werkt minder goed in lawaaierige omgevingen.

Vergeleken met andere ruisonderdrukkende hoofdtelefoons, ben ik een geweldige optie voor mensen die op hun budget letten. De Wirecutter noemt mij zelfs de beste budget ruisonderdrukkende oordopjes, dus dat is wel een compliment! Maar ik ben niet perfect, mijn geluidskwaliteit en stabiliteit tijdens het sporten zijn niet mijn sterkste punten. Desondanks blink ik uit in geluidsisolatie en comfort.

Als je op zoek bent naar een betaalbaar alternatief voor premium opties zoals de Bose Noise Cancelling Headphones 700 en Sony WF-1000XM5, ben ik jouw beste keuze. Mijn sterke ruisonderdrukking, aanpasbare EQ-instellingen en comfortabel design maken mij een aantrekkelijke optie. Maar onthoud dat mijn geluidskwaliteit en microfoon prestaties niet optimaal zijn, vooral in lawaaierige omgevingen.

Kortom, ik ben de Anker Soundcore Space A40 noise-cancelling hoofdtelefoon, en ik bied een goede balans tussen betaalbaarheid en prestaties. Mijn effectieve ruisonderdrukking, aanpasbare EQ-instellingen en comfortabele design maken mij een aantrekkelijke optie voor allerlei situaties. Hoewel ik wat beperkingen heb, zoals mijn microfoon prestaties en stabiliteit tijdens het sporten, ben ik toch zeker het overwegen waard in de wereld van ruisonderdrukkende hoofdtelefoons.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

8. Bowers & Wilkins PX7 S2

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bowers & Wilkins PX7 S2

 • list plusUitzonderlijke, genuanceerde audiokwaliteit met opwindend geluid en extra bas- en treble-helderheid
 • list plusBijbehorende app voor bas- en treble-afstemming, waardoor aanpassing van luisterervaring mogelijk is
 • list plusVeilige verbinding, effectieve ANC en lange batterijduur voor kantooromgevingen

Nadelen Bowers & Wilkins PX7 S2

 • list plusKan moeite hebben met baszware tracks
 • list plusFysieke knoppen op oorschelp kunnen lastig te vinden zijn
 • list plusHogere frequenties kunnen meer doordringen dan bij sommige concurrenten

Beoordeling

7.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.12
Functionaliteit
7.03
Gebruiksgemak
7.89
De Bowers & Wilkins PX7 S2 noise-cancelling koptelefoon heeft een reputatie opgebouwd voor het leveren van uitzonderlijke, genuanceerde audiokwaliteit, waardoor ze een premium keuze op de markt zijn. Deze koptelefoon biedt een verfijnd geluidsprofiel, met opwindend geluid met extra bas en helderheid in de hoge tonen, hoewel ze misschien niet als de meest neutrale optie worden beschouwd. De bijbehorende app maakt bas- en treble-afstelling mogelijk, waardoor de luisterervaring gepersonaliseerd kan worden. Volgens pcmag.com biedt de koptelefoon een veilige verbinding, waardoor gebruikers hun luisterervaring kunnen verfijnen. Bovendien zijn de koptelefoon bijzonder geschikt voor kantooromgevingen, met een comfortabel ontwerp, effectieve ANC en een lange batterijduur, zoals benadrukt door rtings.com. De naadloze koppeling met meerdere apparaten voegt nog meer veelzijdigheid toe.

"De Bowers & Wilkins PX7 S2 biedt een premium en gedetailleerd geluid met een chique afwerking, dankzij de nieuwe 40mm high-resolution aandrijfeenheden," looft techradar.com, waarbij de verfijnde audioprestaties van de koptelefoon worden benadrukt. De koptelefoon blinkt uit in het leveren van een ruimtelijk en gedetailleerd geluid over het middengebied en lagere hoge tonen, hoewel ze moeite kunnen hebben met baszware tracks. Het verbeterde comfort, effectieve ruisonderdrukking en verlengde batterijduur versterken hun positie als topaanbod op de markt, direct concurrerend met toonaangevende modellen zoals de Sony WH-1000XM5, zoals opgemerkt door whathifi.com. Het is echter vermeldenswaardig dat de fysieke knoppen op de oorschelpen misschien wat lastig te vinden zijn, zoals opgemerkt door techradar.com, wat mogelijk van invloed kan zijn op de gebruikerservaring.

Wat betreft het ontwerp hebben de PX7 S2 koptelefoons een gestroomlijnde retro-herontwerp ondergaan, met een minder omvangrijke, afgeschuinde behuizing voor verbeterde draagbaarheid. De overgang naar een compactere behuizing en verminderd gewicht verhoogt hun aantrekkingskracht voor gebruikers die meer comfort zoeken tijdens langdurig gebruik. De koptelefoon is uitgerust met 40mm drivers met een verhoogde spreekspoel en bio-cellulose constructie, wat bijdraagt aan een robuuste ruisonderdrukking. Ondanks hun sterke punten is het belangrijk om te overwegen dat hogere frequenties mogelijk meer doordringen dan bij sommige concurrenten, zoals gemeld door whathifi.com. Bovendien bieden de koptelefoon 30 uur batterijduur met ruisonderdrukking aan en een snelle oplaadtijd van 15 minuten voor nog eens zeven uur luistertijd, wat zorgt voor langdurig gebruik zonder veel onderbrekingen.

In het competitieve landschap vallen de Bowers & Wilkins PX7 S2 koptelefoons op als een overtuigend alternatief in de premium koptelefoonmarkt, vooral voor gebruikers die een verfijnde, meeslepende luisterervaring prioriteren. Hoewel ze concurrentie ondervinden van gevestigde modellen zoals de Apple AirPods Max en Sony WH-1000XM5, maken hun genuanceerde audiokwaliteit en verlengde batterijduur ze tot een sterke concurrent voor audiofielen en professionals die betrouwbare, hoogwaardige koptelefoons zoeken. Potentiële kopers moeten echter rekening houden met de beperkingen van de koptelefoon, zoals de mogelijkheid om moeite te hebben met bepaalde muziekgenres en uitdagingen met laagfrequente ruis, vooral in omgevingen zoals woon-werkverkeer en reizen, zoals benadrukt door rtings.com.

Samengevat bieden de Bowers & Wilkins PX7 S2 noise-cancelling koptelefoons een indrukwekkende mix van verfijnde audioprestaties, verbeterd comfort en verlengde batterijduur, waardoor ze een opvallende optie zijn in het premium segment. Hoewel ze misschien niet de meest neutrale keuze zijn en bepaalde ontwerpoverwegingen hebben, maken hun genuanceerde geluidskwaliteit en veelzijdigheid in verschillende omgevingen ze tot een overtuigende investering voor veeleisende gebruikers.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Bekijk bij Amazon

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

9. Bose QuietComfort 45 Headphones

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bose QuietComfort 45 Headphones

 • list plusBetrouwbare ruisonderdrukking

Nadelen Bose QuietComfort 45 Headphones

 • list plusBiedt mogelijk niet de meest geavanceerde functies die beschikbaar zijn op de markt
 • list plusIets kortere batterijduur dan zijn voorganger
 • list plusSommige alternatieve modellen bieden mogelijk meer functies tegen een lagere prijs

Beoordeling

6.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
6.58
Functionaliteit
6.32
Gebruiksgemak
7.23
De Bose QuietComfort 45 koptelefoon is een toonaangevende keuze in de categorie van ruisonderdrukkende koptelefoons, met een overtuigende mix van comfort, prestaties en gemak. Met een batterijduur van meer dan 24 uur en betrouwbare ruisonderdrukking bieden ze een vertrouwde gebruikerservaring en intuïtieve bediening, waardoor ze een favoriete optie zijn voor mensen die betrouwbare ruisonderdrukkende koptelefoons zoeken. Volgens een recensie biedt "de Bose QuietComfort 45 vertrouwd comfort en gebruiksgemak met een goede batterijduur van meer dan 24 uur met ruisonderdrukking aan." Deze koptelefoon heeft een consistenter geluidsprofiel in vergelijking met zijn voorgangers, waardoor ze aantrekkelijk zijn voor audiofielen. De optionele EQ-functie in de Bose Music app stelt gebruikers verder in staat om hun audiobeleving aan te passen.

In vergelijking met de Bose QuietComfort-koptelefoons biedt het QuietComfort 45-model een consistenter geluidsprofiel zonder dat er veel aanpassingen nodig zijn. Ondanks een iets kortere batterijduur dan zijn voorganger blijft de QuietComfort 45 een populaire en betaalbaardere optie, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor veel consumenten. Zoals een recensie opmerkt, "wordt de QuietComfort 45 voorgesteld voor een lagere prijs vanwege zijn populariteit en beschikbaarheid."

In vergelijking met concurrenten zoals de Sony WH-1000XM5, Sennheiser PXC 550-II en Sony WH-1000XM4, levert de Bose QuietComfort 45 competent op het gebied van ruisonderdrukking en geluidskwaliteit. Sommige alternatieve modellen kunnen echter meer functies bieden tegen een lagere prijs. Toch maken de betrouwbare prestaties en het comfort van de QuietComfort 45 het tot een sterke speler op de markt voor ruisonderdrukkende koptelefoons.

Hoewel de Bose QuietComfort 45 uitblinkt in het leveren van consistente geluidskwaliteit en effectieve ruisonderdrukking, biedt hij mogelijk niet de meest geavanceerde functies die op de markt beschikbaar zijn. Voor wie een budgetvriendelijke optie zoekt met betrouwbare prestaties en een vertrouwde gebruikerservaring, is de Bose QuietComfort 45 een solide keuze. Voor gebruikers die geavanceerde functies willen tegen een lagere prijs, kunnen alternatieve modellen zoals de Sony WH-1000XM5 of de Sennheiser PXC 550-II aantrekkelijkere opties bieden.

Kortom, de Bose QuietComfort 45 koptelefoon biedt een betrouwbare en comfortabele ervaring van ruisonderdrukking, waardoor het een uitstekende keuze is voor gebruikers die consistente geluidskwaliteit en effectieve ruisonderdrukking zoeken. Hoewel ze mogelijk niet de meest geavanceerde functies bieden of de langste batterijduur hebben, maken hun populariteit, beschikbaarheid en betaalbare prijs ze tot een overtuigende optie in de categorie van ruisonderdrukkende koptelefoons.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

10. Marshall Monitor II ANC

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Marshall Monitor II ANC

 • list plusStijlvol en robuust ontwerp met intuïtieve afspeelbediening en opvallende gouden knop
 • list plusBetrouwbare connectiviteit met Bluetooth 5.0 en 3.5mm ingang, 30 uur batterijduur en 15 minuten snelladen voor vijf uur afspelen
 • list plusEffectieve ruisonderdrukking, aanpasbaar via de Marshall-app, en geprezen om comfort en draagbaarheid met inklapbare oorkussens en denim draagtas

Nadelen Marshall Monitor II ANC

 • list plusBeperkte discussies over geluidskwaliteit en microfoonprestaties, wat zorgen oproept voor gebruikers die deze aspecten prioriteren
 • list plusVoorzichtigheid van SoundGuys over het worden ingehaald in prestaties door concurrenten, wat overweging van alternatieve opties voor een meer gebalanceerde prestatie aanmoedigt

Beoordeling

6.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
5.58
Functionaliteit
6.4
Gebruiksgemak
6.23
Met de Marshall Monitor II ANC-hoofdtelefoon heb ik een stijlvol en robuust ontwerp in handen, compleet met intuïtieve afspeelbediening en een opvallende gouden knop. Dankzij Bluetooth 5.0 en een 3,5 mm ingang ben ik verzekerd van een betrouwbare verbinding, terwijl de batterijduur van 30 uur en de snelle oplaadtijd van 15 minuten voor vijf uur afspeeltijd het gebruiksgemak vergroten. De ruisonderdrukking elimineert effectief achtergrondgeluiden en met de bijbehorende Marshall-app kan ik het niveau van ruisonderdrukking en transparantie aanpassen. De hoofdtelefoon staat bekend om het comfort en de draagbaarheid, met inklapbare oorschelpen en een bijgevoegd denim draagtasje. Echter, volgens SoundGuys zijn er mogelijk betere opties op de markt vanwege prestatieverbeteringen bij concurrenten.

Volgens TechRadar zijn de Marshall Monitor II ANC-hoofdtelefoons scherp geprijsd op $319 / £269, waardoor ze een premium keuze zijn in de markt. Deze prijs plaatst ze in het segment van hoogwaardige ruisonderdrukkende hoofdtelefoons en biedt een goede balans tussen kwaliteit en kosten. De bijgeleverde reisuitrusting met essentiële accessoires zoals een USB-C oplaadkabel en een 3,5 mm kabel voegt veelzijdigheid toe, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende gebruiksscenario's.

De hoofdtelefoon is ideaal voor langdurig gebruik dankzij de indrukwekkende batterijduur en ruisonderdrukking. De multidirectionele bedieningsknop zorgt voor een gebruiksvriendelijke interface voor het beheren van muziek en instellingen. Verder benadrukken het inklapbare ontwerp en het meegeleverde draagtasje de draagbaarheid en geschiktheid voor op reis.

Een recensie op Amazon benadrukt de actieve ruisonderdrukking, lange batterijduur en inklapbare ontwerp, wat heeft bijgedragen aan een beoordeling van 4,2 van de 5 sterren door meer dan 3000 klanten. De hoofdtelefoon wordt vergeleken met vergelijkbare producten zoals de Marshall Major IV On-Ear Bluetooth-hoofdtelefoon en de Sennheiser Consumer Audio Momentum 4 Wireless-hoofdtelefoons, waardoor ze een sterke concurrent zijn op de markt van ruisonderdrukkende hoofdtelefoons.

Ondanks de positieve eigenschappen is het belangrijk op te merken dat er geen gedetailleerde besprekingen zijn over geluidskwaliteit en microfoonprestaties. Dit kan een mogelijke beperking zijn voor gebruikers die deze aspecten prioriteit geven bij het selecteren van een hoofdtelefoon. Daarnaast waarschuwt de recensie van SoundGuys voor prestatieverbeteringen bij concurrenten, wat zorgen oproept over de algehele waardepropositie.

In het competitieve landschap van ruisonderdrukkende hoofdtelefoons concurreert de Marshall Monitor II ANC met gevestigde merken zoals Sennheiser en andere modellen van Marshall. Hoewel ze standhouden met hun opvallende ontwerp, indrukwekkende batterijduur en effectieve ruisonderdrukking, zouden potentiële kopers alternatieve opties kunnen overwegen die een meer algehele prestatie bieden, met name op het gebied van geluidskwaliteit en microfoonmogelijkheden.

Samengevat bieden de Marshall Monitor II ANC-hoofdtelefoons een aantrekkelijke optie voor wie op zoek is naar een balans tussen stijl, functionaliteit en draagbaarheid. Hun scherpe prijsstelling en uitgebreide functies maken ze een opmerkelijke keuze in de categorie ruisonderdrukkende hoofdtelefoons, hoewel potentiële kopers zorgvuldig hun specifieke voorkeuren en prioriteiten moeten overwegen met betrekking tot geluidskwaliteit en algehele prestaties.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van noise cancelling koptelefoons. Er zijn immers 860 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!