Beste DJ Controller - May. 2020

34 Producten onderzocht

PLEK

PRODUCTNAAM

SCORE

1

Pioneer DDJ-200

Pioneer DJ
10Score
2

Hercules, HDP DJ 50.1 DJ Headphone

Hercules
9.5Score
3

Hercules DJControl Starlight

Hercules
9.2Score
4

DJ Control Compact

Hercules
9.1Score
5

Hercules DJControl Inpulse 300 - DJ controller - Zwart

Hercules
8.4Score
6

Pioneer DJ DDJ-SX2-N - DJ-controller - Goud

Pioneer DJ
8.2Score
7

Hercules DJParty Set

Hercules
8Score
8

Hercules DJ Control AIR S serie - DJ controller - Zwart

Hercules
7.8Score
9

DJ PARTY STARTER KIT

Hercules
7.3Score
10

Ibiza Sound - Full-Station

Ibiza Sound
7.1Score

Hoe komt deze geweldige DJ Controller reeks tot stand..?

De wereld veranderd.. En dus de speurtocht naar de beste DJ Controller ook!

In het verleden ging je naar een winkel om hulp te krijgen over DJ Controllers, maar nu ondersteunt een robot jou!

Robot test
Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle DJ Controllers die op de markt zijn in Nederland, hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke DJ Controllers het best verkopen.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van DJ Controllers stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Gerelateerde producten aan DJ Controllers

De beste DJ Controllers op een rij

Product informatiePlus or Show more

De Pioneer DDJ-200 is een 2 kanaals DJ controller voor beginnende DJ's en kinderen. Deze DJ controller werkt in combinatie met een smartphone, tablet of laptop. De benodigde apps en software worden meegeleverd om direct aan de slag te gaan. Je leert eenvoudig mixen dankzij de lessen in de WeDJ app. Onder andere leer je wat de meest gebruikte DJ termen zijn. Ook krijg je uitleg over de functies waarover de DJ controller beschikt. Je mixt muziek rechtstreeks via verschillende streamingdiensten. Hierdoor hoef je geen muziek meer te downloaden. Zo kies je tussen de diensten van Beatport Link, Soundcloud Go+, Deezer of Spotify. Let op: Deze DJ controller beschikt niet over een geluidskaart. Dit betekent dat je jouw speakers en koptelefoon met je laptop moet verbinden.

1. Pioneer DDJ-200

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

1 - UNIEK: Het ideale ecosysteem voor de "connected" DJ: u kunt nu eindelijk al uw mixes vanaf al u apparaten bedienen. Vanaf een Android- of iOS-apparaat, of een PC of een MAC. Een uitgebreid ecosysteem: 1 controller, 1 programma, 2 apps, 3 modi... en nog veel meer. Dankzij de ingang voor een externe bron kan elke smartphone of tablet met behulp van de meegeleverde kabel worden aangesloten en direct toegang krijgen tot al uw afspeellijsten op Spotify, Deezer of andere streaming-diensten. Voeg naar eigen wens equalizers en samples toe. 2 - Ongeëvenaarde vrijheid. Ervaar het feestje midden op de dansvloer. Geniet van de vrijheid om u te mengen onder uw publiek. Om te gaan staan en mee te dansen waar u maar wilt. U kunt uw mix niet alleen vanaf uw computer bedienen, maar ook vanaf uw smartphone of tablet met behulp van de ingebouwde Bluetooth ® draadloze technologie en de My Remote-module van de speciale DJUCEDTM Master-app Houd uw overgangen onder controle. En als u er vanwege een gesprek of een drankje even uw aandacht niet bij hebt, dan is daar de PANIC-knop waarmee u automatisch de volgende beste track start. 3 - Wees net zo creatief als een professionele DJ. Met de My Extender-module van de DJUCEDTM Master-app kunt u uw creativiteit ontketenen. Maak loops en special effects met slechts één vinger zoals alleen een pro DJ dat kan. Een functie die echte professionele effecten levert en die leuk en gebruiksvriendelijk is. 4 - NOG NOOIT VERTOONT: Laat de gasten op uw feestje spontaan meedoen en creëer de perfecte atmosfeer. U kunt de muziek voor uw feestje voorbereiden door de afspeellijst met uw gasten alvast te delen via DJUCEDTM 40° en hen te vragen op hun favoriete tracks te stemmen. Met de DJUCEDTM Master-app kunt u direct kijken hoe iedereen stemt. Creëer de perfecte afspeellijst voor het perfecte feestje voor uw gasten. Zelfs tijdens het feestje kunnen uw gasten stemmen op hun favoriete tracks waarna u de afspeellijst nog live kunt bijstellen. De afspeellijst met de meeste stemmen is zichtbaar op uw tweede apparaat (tablet of smartphone) zodat u deze live kunt volgen. Bekijk de tracks, artiesten of speciale berichten die door uw gasten zijn opgegeven. Afspeellijsten op maat voor spetterende feestjes.

2. Hercules, HDP DJ 50.1 DJ Headphone

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Hercules DJControl Starlight is een compacte DJ controller voor kinderen en startende DJ's. Dankzij de ingebouwde geluidskaart luister je via een koptelefoon naar je DJ mix. Dit geeft je de mogelijkheid om eerst te luisteren of 2 nummers goed bij elkaar passen voordat je ze met elkaar mixt. Je neemt de DJ controller eenvoudig met je mee, want hij is compact van formaat. Hierdoor past hij gemakkelijk in je tas en is hij niet zwaar om te tillen. Je kunt direct je eerste DJ mix maken, want de DJ controller wordt geleverd met Serato DJ Lite. Dit is professionele DJ software waarmee DJ's ook in clubs en op festivals draaien.

3. Hercules DJControl Starlight

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De meest complete en draagbare DJ-controller inclusief 8 pads, 2 jogwheels en Djuced 18° DJ software

4. DJ Control Compact

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Hercules DJControl Inpulse 300 – DJ-controller met USB - 2 tracks met 16 pads en geluidskaart - inclusief software en tutorials Mix eenvoudig en ontdek jouw dj-skills met Hercules DJControl Inpulse 300. Boek snel vooruitgang met de vijf exclusieve functies van deze controller. Maak je de grondbeginselen van het dj'en eigen en perfectioneer jouw mix met 16 pads, 8 modussen, grote jogwheels en meer. Activeer de Beatmatch-hulp om te leren mixen. Schakel het uit zodra je de moves beheerst. Volg de tempopijlen om de BPM van ieder track aan te passen. Synchroniseer jouw tracks met de BEAT ALIGN-pijlen TUTORIALS VAN DJ ACADEMY. Bekijk de uitgebreide tutorialvideo's die in DJUCED® zijn ingebouwd om de grondbeginselen van het dj'en te leren en jouw skills te verbeteren. Standaard meegeleverd: Hercules DJControl Inpulse 300 DJUCED DJ software Usb kabel Snelstartgids

5. Hercules DJControl Inpulse 300 - DJ controller - Zwart

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Pioneer DDJ-SX2-N: Eerste Controller voor Serato Flip Serato-gebruikers: zet je schrap voor de lancering van de Pioneer DDJ-SX-2 De DDJ-SX2-N zorgvuldig ontworpen en ontwikkeld in een samenwerking met Serato, voor een intuïtieve bediening van de fascinerende functies van de bijgeleverde software. Vaste toetsen en draaiknoppen geven professionele DJ’s plug-and-play besturingsmogelijkheden voor vier decks van Serato met de nieuwe Flip Functie, tot acht Hot Cues, zes samples, en tien hoge kwaliteits FX Powered by iZotope. Nieuwe feutures - 16 rubberen LED-gekleurde perfomance pads die gebruiken zijn in vier verschillende modi: Hot Cue, Roll, Slicer en Sampler. Hiernaast zijn de pads aanraakgevoelig - Duel Deck Control om live edits te kunnen afspelen op twee decks tegelijk - Slip mode (van de CDJ-2000Nexus) - Sound Color Filter (High-pass & Low-pass) - Per deck aanwijsbare FX-bank - Sterke en stevige constructie - Aluminium jogwheel - 10 geluidseffecten - Auto loop bank - Kwalitatief hoogwaardige line- en crossfader(s) - Reverse - Grotere Jogwheels - Led-On Jog Display - Serato Flip Serato DJ DVS Upgrade Software Ready Net als de SX heeft de DDJ-SX2-N 4 inputs, zodat u turntables en gebruikt een 4 kanaals stand-alone. Het is Serato DVS Upgrade ready. Dus deze software kan u bij deze controller kompen om het maximale eruit erhalen. Ingebouwde geluidskaart De DDJ-SX2-N is voorzien van een verscheidenheid aan in- en uitgangen, waardoor de hoogst mogelijke flexibiliteit is gewaarborgd. De vier ingangen stellen DJ’s in staat DJ-spelers en/of draaitafels aan te sluiten, en het apparaat te gebruiken als zelfstandige mixer. Twee masteruitgangen (XLR en RCA) en een Booth-uitgang maken het mogelijk het apparaat rechtstreeks aan te sluiten op professionele PA-apparatuur. De twee MIC-ingangen maken het mogelijk aankondigingen en mededelingen te doen. De controller is voorzien van soortgelijke kwalitatief hoogstaande geluidsschakelingen als de professionele DJ-apparatuur van Pioneer. De ingebouwde 24-bits geluidskaart, de klok met een laag jitterniveau en de hoogpresterende DAC zorgen voor een smetteloos, krachtig geluid, zonder kwaliteitsverlies.

6. Pioneer DJ DDJ-SX2-N - DJ-controller - Goud

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Met de Hercules DJParty Set haal je alles in huis om een feestje te geven. Dit is een starterspakket voor beginners inclusief DJ controller, DJ koptelefoon, DJ software en led polsbanden. Het enige wat je nog nodig hebt, is een computer en set speakers. Als startende DJ raak je niet bedolven onder alle functies, want het ontwerp van de DJ controller is overzichtelijk. De 5 meegeleverde led polsbanden knipperen op de maat van de muziek. Zo worden jij en je vrienden dansende discolampen.

7. Hercules DJParty Set

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Hercules Air S is een DJ-controller met aanraak en luchtbediening. Hij beschikt over acht progressief reagerende pads, drukgevoelige jogwielen en door airmixing kun je hem contactloos bedienen. Kenmerken: Tweedecks DJ-controller Drukgevoelige jogwielen 8 pads met snelheidsdetectie Air-bediening: een contactloze sensor waardoor de mix van bovenaf bediend kan worden zonder het apparaat aan te raken Ingebouwde audio-uitgangen voor mengen en vooraf beluisteren Technische specificaties USB DJ-controller met audio-uitgangen Tweedecks-mengpaneel voor DJ’s: Drukgevoelige jogwielen, Contactloze bediening voor airmixing en 8 progressief reagerende pads Ingebouwde audio 1/8 inch (3,5 mm) stereo-uitgang voor de mix 1/4 inch (6,35 mm) uitgang voor stereokoptelefoon DJ-software: DJUCED 18°: Gebruiksvriendelijk en krachtig, Meng instant 2 audiotracks en Sla de mix op als audiobestand Afmetingen: 35 x 22 x 3 cm Jogwielen: 10 cm diameter Gewicht: 1,4 kg USB-kabel: aangesloten

8. Hercules DJ Control AIR S serie - DJ controller - Zwart

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

DJ Control Compact: Met een formaat van slechts 34 x 10 centimeter past deze controller makkelijk in een rugzakje, draagtas of laptopschoudertas. Hij wordt gevoed via de USB-bus (losse USB-kabel meegeleverd). Het ontwerp past bij je laptop en biedt alle essentiële functionaliteit in een ultra-draagbaar ontwerp. De twee-decks DJ-controller is uitgerust met 2 jogwielen met een diameter van 7,5 centimeter, 45 mm crossfader, 10 bedieningsknoppen en per deck 4 pads, 2-bands equalizer en een volumepotmeter. De pads zijn te schakelen in vier mo... di: Loop, Fx, Samples en Cue. Een van de 10 bedieningsknoppen is het SHIFT-commando, waarmee dubbel aantal padbedieningen beschikbaar zijn. De jogwielen bedienen ook de pitch en de navigatie binnen de tracks. LED Wristbands Pack: 10 LED-polsbanden met 5 verschillende kleuren. Get the party started!! De ultieme pack bestaat uit 10 polsbanden die synchroon met uw mix oplichten Meerdere kleuren in de doos betekent meer sfeer Modern ontwerp AAN/UIT-schakelaar voor een zeer lange levensduur

9. DJ PARTY STARTER KIT

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

All-in-1 oplossing: 2 spelers + 1 mengpaneel Ondersteunt Audio CD CD-R MP3 2 CD kanalen USB SD kaartlezer 2 LINE kanalen Geheel programmeerbaar met herhaal functie Multifunctionele scroll toets voor navigatie in MP3 mappen Enkel of continu afspeel modus 40-seconden anti-shock geheugen JOG draairegelaar met 3-voudige functie Pitch Bend Scratch zoeken SCRATCH DSP effect modus PITCH control Naadloze lus LOOP op iedere speler met Reloop functie Instant start CUE met preview 3-band EQ met versterkingsregelaar AUX ingangen voor PHONO en LINE toestellen

10. Ibiza Sound - Full-Station

Laptop 1

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van DJ Controllers er zijn namelijk 34 verschillende op de markt..

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund , en ga je straks de beste DJ Controller kopen.

Beste koop maken