Hoe komt deze geweldige DJ Controller ranglijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. En dus de zoektocht naar de beste DJ Controller ook!

Vroeger ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over DJ Controllers, maar nu helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle DJ Controllers die op de markt zijn in Nederland, hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke DJ Controllers het best verkopen.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van DJ Controllers stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Gerelateerde artikelen aan DJ Controllers

De beste DJ Controllers op een rij

Product informatiePlus or Show more

De Pioneer DDJ-200 is een 2 kanaals DJ controller voor beginnende DJ's en kinderen. Deze DJ controller werkt in combinatie met een smartphone, tablet of laptop. De benodigde apps en software worden meegeleverd om direct aan de slag te gaan. Je leert eenvoudig mixen dankzij de lessen in de WeDJ app. Onder andere leer je wat de meest gebruikte DJ termen zijn. Ook krijg je uitleg over de functies waarover de DJ controller beschikt. Je mixt muziek rechtstreeks via verschillende streamingdiensten. Hierdoor hoef je geen muziek meer te downloaden. Zo kies je tussen de diensten van Beatport Link, Soundcloud Go+, Deezer of Spotify. Let op: Deze DJ controller beschikt niet over een geluidskaart. Dit betekent dat je jouw speakers en koptelefoon met je laptop moet verbinden.

1. Pioneer DDJ-200


Product informatiePlus or Show more

Met de Hercules Universal DJ kan iedereen DJ worden. Door het overzichtelijke bedieningspaneel en de gebruiksvriendelijke DJUCED software heb je het DJ'en zo onder de knie. Sluit de DJ controller aan op je laptop, tablet of smartphone en mix de grootste hits op feestjes en partijen. Wil je thuis net zo creatief draaien als professionele DJ's? Gebruik dan je laptop als hoofdscherm en je tablet of telefoon als touchscreen voor loops en speciale effecten. Via Bluetooth verbind je de 2 laatstgenoemde gadgets draadloos. Ga tijdens het mixen dus gerust even dansen met je vrienden. Systeemeisen DJ software: Mac OS X 10.7 of hoger / Windows Vista of hoger.

2. Hercules Universal DJ


Product informatiePlus or Show more

Met de Hercules DJControl Inpulse 200 leer je als beginnende DJ de kneepjes van het vak. Deze 2 kanaals DJ controller beschikt over een intelligent music assistent. De assistent geeft door middel van lichtbegeleiding aan wat je moet doen om de muziek goed te mixen. Zo leer je beatmatchen en helpt de DJ controller jou bij het selecteren van muziek die goed bij elkaar past. De meegeleverde DJ software DJUCED is de volledige versie. Dit betekent dat je alle functies tot je beschikking hebt en niet achteraf de volledige versie hoeft aan te schaffen. De 8 drumpads gebruik je voor het bedienen van de hot cue's, effecten, sampler en loop functies. Hiermee personaliseer je jouw muziekstijl en bereid je jouw DJ set goed voor.

3. Hercules DJControl Inpulse 200


Product informatiePlus or Show more

De Hercules DJControl Starlight is een compacte DJ controller voor kinderen en startende DJ's. Dankzij de ingebouwde geluidskaart luister je via een koptelefoon naar je DJ mix. Dit geeft je de mogelijkheid om eerst te luisteren of 2 nummers goed bij elkaar passen voordat je ze met elkaar mixt. Je neemt de DJ controller eenvoudig met je mee, want hij is compact van formaat. Hierdoor past hij gemakkelijk in je tas en is hij niet zwaar om te tillen. Je kunt direct je eerste DJ mix maken, want de DJ controller wordt geleverd met Serato DJ Lite. Dit is professionele DJ software waarmee DJ's ook in clubs en op festivals draaien.

4. Hercules DJControl Starlight


Product informatiePlus or Show more

De Hercules DJ Starter Kit is een DJ set voor beginners. Dit starterspakket bestaat uit een DJ controller, DJ koptelefoon en DJ speakers. Hierdoor ben je startklaar om je eerste DJ mix te maken. Dankzij de ingebouwde geluidskaart en meegeleverde koptelefoon luister je of 2 nummers op hetzelfde tempo en in de maat spelen. Je neemt de DJ controller eenvoudig met je mee door het compacte formaat. Dit betekent dat hij gemakkelijk in je tas past. Het formaat van de speakers is ideaal voor in kleine ruimtes, zoals slaapkamers. Hiermee bereid je thuis je optredens voor. Je installeert de meegeleverde DJ software op je laptop of computer. Deze software gebruik je om je digitale muziekcollectie te spelen.

5. Hercules DJ Starter Kit


Product informatiePlus or Show more

1 - UNIEK: Het ideale ecosysteem voor de "connected" DJ: u kunt nu eindelijk al uw mixes vanaf al u apparaten bedienen. Vanaf een Android- of iOS-apparaat, of een PC of een MAC. Een uitgebreid ecosysteem: 1 controller, 1 programma, 2 apps, 3 modi... en nog veel meer. Dankzij de ingang voor een externe bron kan elke smartphone of tablet met behulp van de meegeleverde kabel worden aangesloten en direct toegang krijgen tot al uw afspeellijsten op Spotify, Deezer of andere streaming-diensten. Voeg naar eigen wens equalizers en samples toe. 2 - Ongeëvenaarde vrijheid. Ervaar het feestje midden op de dansvloer. Geniet van de vrijheid om u te mengen onder uw publiek. Om te gaan staan en mee te dansen waar u maar wilt. U kunt uw mix niet alleen vanaf uw computer bedienen, maar ook vanaf uw smartphone of tablet met behulp van de ingebouwde Bluetooth ® draadloze technologie en de My Remote-module van de speciale DJUCEDTM Master-app Houd uw overgangen onder controle. En als u er vanwege een gesprek of een drankje even uw aandacht niet bij hebt, dan is daar de PANIC-knop waarmee u automatisch de volgende beste track start. 3 - Wees net zo creatief als een professionele DJ. Met de My Extender-module van de DJUCEDTM Master-app kunt u uw creativiteit ontketenen. Maak loops en special effects met slechts één vinger zoals alleen een pro DJ dat kan. Een functie die echte professionele effecten levert en die leuk en gebruiksvriendelijk is. 4 - NOG NOOIT VERTOONT: Laat de gasten op uw feestje spontaan meedoen en creëer de perfecte atmosfeer. U kunt de muziek voor uw feestje voorbereiden door de afspeellijst met uw gasten alvast te delen via DJUCEDTM 40° en hen te vragen op hun favoriete tracks te stemmen. Met de DJUCEDTM Master-app kunt u direct kijken hoe iedereen stemt. Creëer de perfecte afspeellijst voor het perfecte feestje voor uw gasten. Zelfs tijdens het feestje kunnen uw gasten stemmen op hun favoriete tracks waarna u de afspeellijst nog live kunt bijstellen. De afspeellijst met de meeste stemmen is zichtbaar op uw tweede apparaat (tablet of smartphone) zodat u deze live kunt volgen. Bekijk de tracks, artiesten of speciale berichten die door uw gasten zijn opgegeven. Afspeellijsten op maat voor spetterende feestjes.

6. Hercules, HDP DJ 50.1 DJ Headphone


Product informatiePlus or Show more

Pioneer DDJ-SX2-N: Eerste Controller voor Serato Flip Serato-gebruikers: zet je schrap voor de lancering van de Pioneer DDJ-SX-2 De DDJ-SX2-N zorgvuldig ontworpen en ontwikkeld in een samenwerking met Serato, voor een intuïtieve bediening van de fascinerende functies van de bijgeleverde software. Vaste toetsen en draaiknoppen geven professionele DJ’s plug-and-play besturingsmogelijkheden voor vier decks van Serato met de nieuwe Flip Functie, tot acht Hot Cues, zes samples, en tien hoge kwaliteits FX Powered by iZotope. Nieuwe feutures - 16 rubberen LED-gekleurde perfomance pads die gebruiken zijn in vier verschillende modi: Hot Cue, Roll, Slicer en Sampler. Hiernaast zijn de pads aanraakgevoelig - Duel Deck Control om live edits te kunnen afspelen op twee decks tegelijk - Slip mode (van de CDJ-2000Nexus) - Sound Color Filter (High-pass & Low-pass) - Per deck aanwijsbare FX-bank - Sterke en stevige constructie - Aluminium jogwheel - 10 geluidseffecten - Auto loop bank - Kwalitatief hoogwaardige line- en crossfader(s) - Reverse - Grotere Jogwheels - Led-On Jog Display - Serato Flip Serato DJ DVS Upgrade Software Ready Net als de SX heeft de DDJ-SX2-N 4 inputs, zodat u turntables en gebruikt een 4 kanaals stand-alone. Het is Serato DVS Upgrade ready. Dus deze software kan u bij deze controller kompen om het maximale eruit erhalen. Ingebouwde geluidskaart De DDJ-SX2-N is voorzien van een verscheidenheid aan in- en uitgangen, waardoor de hoogst mogelijke flexibiliteit is gewaarborgd. De vier ingangen stellen DJ’s in staat DJ-spelers en/of draaitafels aan te sluiten, en het apparaat te gebruiken als zelfstandige mixer. Twee masteruitgangen (XLR en RCA) en een Booth-uitgang maken het mogelijk het apparaat rechtstreeks aan te sluiten op professionele PA-apparatuur. De twee MIC-ingangen maken het mogelijk aankondigingen en mededelingen te doen. De controller is voorzien van soortgelijke kwalitatief hoogstaande geluidsschakelingen als de professionele DJ-apparatuur van Pioneer. De ingebouwde 24-bits geluidskaart, de klok met een laag jitterniveau en de hoogpresterende DAC zorgen voor een smetteloos, krachtig geluid, zonder kwaliteitsverlies.

7. Pioneer DJ DDJ-SX2-N - DJ-controller - Goud


Product informatiePlus or Show more

Hercules DJControl Inpulse 300 – DJ-controller met USB - 2 tracks met 16 pads en geluidskaart - inclusief software en tutorials Mix eenvoudig en ontdek jouw dj-skills met Hercules DJControl Inpulse 300. Boek snel vooruitgang met de vijf exclusieve functies van deze controller. Maak je de grondbeginselen van het dj'en eigen en perfectioneer jouw mix met 16 pads, 8 modussen, grote jogwheels en meer. Activeer de Beatmatch-hulp om te leren mixen. Schakel het uit zodra je de moves beheerst. Volg de tempopijlen om de BPM van ieder track aan te passen. Synchroniseer jouw tracks met de BEAT ALIGN-pijlen TUTORIALS VAN DJ ACADEMY. Bekijk de uitgebreide tutorialvideo's die in DJUCED® zijn ingebouwd om de grondbeginselen van het dj'en te leren en jouw skills te verbeteren. Standaard meegeleverd: Hercules DJControl Inpulse 300 DJUCED DJ software Usb kabel Snelstartgids

8. Hercules DJControl Inpulse 300 - DJ controller - Zwart


Product informatiePlus or Show more

De meest complete en draagbare DJ-controller inclusief 8 pads, 2 jogwheels en Djuced 18° DJ software

9. DJ Control Compact


Product informatiePlus or Show more

De Numark NVII is een DJ controller die zich aanpast aan je draaistijl. Deze controller onthoudt op wat voor manier je aan de equalizer-, filter of effectenknoppen draait. Hierop past de controller de gevoeligheid van de knoppen aan zodat je met meer gevoel kunt mixen. Op het kleurenscherm bekijk je de geluidsgolven van de muziek. Dit helpt je met het inschatten van het perfecte overgangsmoment. Ook zie je de toonhoogte van je muziek. Hierdoor zie je of het nummer dat je gaat mixen past bij het huidige nummer dat wordt afgespeeld. Systeemeisen DJ software: Mac OS X 10.8 of hoger / Windows 7 of hoger. Let op: De Serato DJ software werkt niet op computers met een AMD processor.

10. Numark NVII


Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van DJ Controllers er zijn namelijk 34 verschillende op de markt..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en kun je straks de beste DJ Controller kopen.