Beste DJ Controller - March 2020

34 Producten onderzocht

PLEK

PRODUCTNAAM

SCORE

1

Hercules DJControl Inpulse 200

Hercules
9.6Score
2

Hercules DJStarter Kit - DJ controller, speakers en DJ koptelefoon - Zwart

Hercules
9.5Score
3

Pioneer DDJ-200

Pioneer DJ
9.3Score
4

Pioneer DDJ-400

Pioneer
9.2Score
5

Hercules DJControl Inpulse 300

Hercules
9.1Score
6

Hercules DJ Control Universal - DJ-controller - Zwart

Hercules
8.7Score
7

Hercules DJControl Starlight

Hercules
8.6Score
8

DJ Control Compact

Hercules
8.4Score
9

Pioneer XDJ-RX2 2kanalen DJ-controller

Pioneer
8.2Score
10

DJ PARTY STARTER KIT

Hercules
8Score

Hoe komt deze geweldige DJ Controller reeks tot stand..?

De wereld veranderd.. En dus de zoektocht naar de beste DJ Controller ook!

In het verleden ging je naar een winkel om advies te krijgen over DJ Controllers, maar tegenwoordig assisteert een robot jou!

Robot test
Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle DJ Controllers die te koop zijn in Nederland, hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke DJ Controllers het best over de toonbank gaan.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van DJ Controllers stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Vergelijkbare producten aan DJ Controllers

De beste DJ Controllers op een rijtje

Product informatiePlus or Show more

Met de Hercules DJControl Inpulse 200 leer je als beginnende DJ de kneepjes van het vak. Deze 2 kanaals DJ controller beschikt over een intelligent music assistent. De assistent geeft door middel van lichtbegeleiding aan wat je moet doen om de muziek goed te mixen. Zo leer je beatmatchen en helpt de DJ controller jou bij het selecteren van muziek die goed bij elkaar past. De meegeleverde DJ software DJUCED is de volledige versie. Dit betekent dat je alle functies tot je beschikking hebt en niet achteraf de volledige versie hoeft aan te schaffen. De 8 drumpads gebruik je voor het bedienen van de hot cue's, effecten, sampler en loop functies. Hiermee personaliseer je jouw muziekstijl en bereid je jouw DJ set goed voor.

1. Hercules DJControl Inpulse 200

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Hercules DJStarter Kit is de ultieme en allesomvattende kit die u helpt bij het gaan DJ-en. De kit bevat een DJ-controller, een paar monitorspeakers en een DJ-koptelefoon. Dit is het ideale cadeau voor een ieder die overweegt te gaan DJ-en. Ontworpen met beginners in gedachten, zijn deze producten gemakkelijk mee te nemen en in te stellen. De DJControl Starlight is de perfect controller om te leren DJ-en met Serato DJ Lite. Uiterst compact, zeer licht van gewicht en extreem handig. De kit bevat alles wat u nodig hebt om fantastisch te mixen en te scratchen met Serato DJ Lite. De allesomvattende kit om met Serato DJ Lite aan de slag te gaan en een DJ te worden. Hercules DJControl Starlight: 2-decks DJ-controller met ingebouwde audioversterker. Serato DJ Lite: DJ-software voor PC/Mac, wordt meegeleverd met de controller. Hercules DJMonitor 32: 2x15 watt RMS actieve speakers, perfect om thuis te mixen. Hercules HDP DJ M 40.2: DJ-koptelefoon voor het vooraf beluisteren van komende tracks.

2. Hercules DJStarter Kit - DJ controller, speakers en DJ koptelefoon - Zwart

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Pioneer DDJ-200 is een 2 kanaals DJ controller voor beginnende DJ's en kinderen. Deze DJ controller werkt in combinatie met een smartphone, tablet of laptop. De benodigde apps en software worden meegeleverd om direct aan de slag te gaan. Je leert eenvoudig mixen dankzij de lessen in de WeDJ app. Onder andere leer je wat de meest gebruikte DJ termen zijn. Ook krijg je uitleg over de functies waarover de DJ controller beschikt. Je mixt muziek rechtstreeks via verschillende streamingdiensten. Hierdoor hoef je geen muziek meer te downloaden. Zo kies je tussen de diensten van Beatport Link, Soundcloud Go+, Deezer of Spotify. Let op: Deze DJ controller beschikt niet over een geluidskaart. Dit betekent dat je jouw speakers en koptelefoon met je laptop moet verbinden.

3. Pioneer DDJ-200

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Met de Pioneer DDJ-400 leer je als startende DJ'er de fijne kneepjes van het vak. Door de interne geluidskaart hoef je geen audio interface aan te sluiten. Dit betekent dat je de DJ controller rechtstreeks met speakers verbindt. Dankzij de aanslaggevoelige en multifunctionele drumpads haal je het maximale uit de meegeleverde software Rekordbox. Gebruik de drumpads voor het activeren van de sampler en personaliseer je set door geluidsfragmenten toe te voegen. Ook gebruik je de drumpads om eenvoudig naar een hot cue te springen.

4. Pioneer DDJ-400

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Hercules DJControl Inpulse 300 is een DJ controller waarmee je leert draaien via lichtbegeleiding. Dankzij de intelligent music assistent leer je wat je moet doen om muziek goed met elkaar te mixen. Zo leer je bijvoorbeeld beatmatchen en krijg je hulp bij het selecteren van muziek die goed bij elkaar past. De meegeleverde DJ software DJUCED is de volledige versie. Dit betekent dat je alle functies tot je beschikking hebt en niet achteraf de volledige versie hoeft aan te schaffen. De 16 drumpads gebruik je voor het bedienen van de hot cue's, effecten, sampler en loop functies. Hiermee personaliseer je jouw muziekstijl en bereid je jouw DJ set goed voor.

5. Hercules DJControl Inpulse 300

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Hercules heeft met de Universal DJ een unieke controller in handen. De 2-kanaals DJ-controller is namelijk geschikt voor gebruik met zowel een Android- of iOS-apparaat als een PC of een MAC. De Hercules Universal DJ-beschikt over alle essentiële controls en 16 pads voor het triggeren van cues, effecten, loops en samples. Erg handig is de ingang voor een externe bron zoals een smartphone of tablet en integratie van Spotify, Deezer of andere streaming-diensten. De Universal kan werken in drie verschillende modi: 1. Laptop Mode Gebruik de Hercules Universal DJ via USB in combinatie met DJUICED 40° en een PC/Mac. 2. Tablet Mode Gebruik de Hercules Universal DJ via Bluetooth in combinatie via de DJUICED app op een Android- of iOS-apparaat. 3. Multiscreen Mode De meest unieke modus is de Multiscreen. Deze modus biedt de gebruiker een enorme vrijheid. Via de Hercules Universal DJ wordt de DJUICED 40° software aangestuurd op een PC/Mac. Daarnaast kan de gebruiker de mix niet alleen via de controller bedienen, maar ook vanaf uw smartphone of tablet via Bluetooth en de My Remote-module van de speciale DJUCED Master-app. Verder kan de DJ de muziek voor een feestje voorbereiden via een afspeellijst. Deze lijst kunnen gasten alvast inzien via een website, waarbij ze kunnen stemmen op hun favoriete tracks. Via de DJUCED Master-app kan de DJ direct kijken hoe iedereen stemt om zo een onvergetelijke muziekavond neer te zetten.

6. Hercules DJ Control Universal - DJ-controller - Zwart

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Hercules DJControl Starlight is een compacte DJ controller voor kinderen en startende DJ's. Dankzij de ingebouwde geluidskaart luister je via een koptelefoon naar je DJ mix. Dit geeft je de mogelijkheid om eerst te luisteren of 2 nummers goed bij elkaar passen voordat je ze met elkaar mixt. Je neemt de DJ controller eenvoudig met je mee, want hij is compact van formaat. Hierdoor past hij gemakkelijk in je tas en is hij niet zwaar om te tillen. Je kunt direct je eerste DJ mix maken, want de DJ controller wordt geleverd met Serato DJ Lite. Dit is professionele DJ software waarmee DJ's ook in clubs en op festivals draaien.

7. Hercules DJControl Starlight

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De meest complete en draagbare DJ-controller inclusief 8 pads, 2 jogwheels en Djuced 18° DJ software

8. DJ Control Compact

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Pioneer XDJ-RX2. Het alles-in-één-systeem met 2 decks en 2 kanalen levert een professionele DJ-ervaring, of je hem nu verbindt met rekordbox dj via je laptop, of speelt met muziek vanop een USB-apparaat. Een topset met bijna dezelfde mogelijkheden als DJ sets waarmee alle nederlandse DJ's mee werken. De XDJ-RX2 pronkt met een groot aanraakscherm van 7 inch met QWERTY-zoekfunctie, plus functies die hij geërfd heeft van de CDJ-2000NXS2 en de DJM-9000NXS2, zoals een draaikeuzeknop, een trackfilter, snelkoppelingen, Sound Colour FX en Beat FX. Dankzij de 8 grote, veelkleurige Performance Pads kun je de Hot Cues, Beat Loop, Slip Loop en Beat Jump moeiteloos bedienen. Breng je performance naar het volgende niveau, terwijl je geniet van het gebruiksgemak en de draagbaarheid van een alles-in-één-oplossing. Professionele DJ-Functies Tover moeiteloos nauwkeurige en vloeiende mixen uit je hoed dankzij de EQ's en de kanaalfaders, met curves die vergelijkbaar zijn met die van de DJM-900NXS2 professionele clubmixer. Voeg wat creatieve flair toe met de Sound Colour FX en de Beat FX, die hij geërfd heeft van ons vlaggenschip, de CDJ-2000NXS2 multispeler. Veelkleurige Performance Pads Geef je creativiteit de vrije teugel met de 8 grote, veelkleurige tactiele Performance Pads op elk deck, voor rechtstreekse toegang tot professionele performancekenmerken zoals Hot Cues, Beat Loop, Slip Loop en Beat Jump (enkelvoudig of doorlopend). Link Export for Rekordbox De XDJ-RX2 heeft 2 Line-/Phono-ingangen zodat je hem kunt aansluiten op CDJ's, analoge draaitafels of draagbare spelers voor de ultieme flexibiliteit. Rekordbox DJ Bij de XDJ-RX2 krijg je een rekordbox dj-licentiesleutel meegeleverd. Activeer gewoon je licentiesleutel voor onze DJ-software, sluit het toestel aan en begin te DJ'en. rekordbox video Combineer hem met rekordbox video om video's en afbeeldingsbestanden op de decks te laden vanop een laptop, of om livebeelden van een USB-camera te streamen, en leg er dan in reële tijd tekst en FX bovenop. 2 mic-ingangen Dankzij de 2 microfooningangen kun je kiezen tussen de XLR-verbinding en de ¼ TRS-plugverbinding. 2 Line-/Phono-ingangen De XDJ-RX2 heeft 2 Line-/Phono-ingangen zodat je hem kunt aansluiten op CDJ's, analoge draaitafels of draagbare spelers voor de ultieme flexibiliteit. Extra connectiviteit Gebruik de XDJ als een controller voor DJ-software via de MIDI-verbinding. Kwaliteitsvolle audio De XDJ-RX2 heeft zijn geluidsdesign geleend van onze allerbeste opstellingen, met een digitale geluidsverwerking van topkwaliteit, verminderde vervorming en een accurate geluidsreproductie. Ga voor digitaal! Plug gewoon je rekordbox-USB in of maak een verbinding met je iPhone, iPod touch of Android-smartphone om nummers rechtstreeks in de XDJ te laden. Door je nummers voor te bereiden in rekordbox of met de rekordbox-app krijg je toegang tot een enorme waaier van geavanceerde performancekenmerken. Rekordbox DJ + Rekordbox Video Software Licentie gratis inbegrepen. USB-connectortype: USB Type-A, USB Type-B, Microfoonaansluiting: XLR/6.35 mm, Type aansluitplug: 3.5 mm/6.35 mm. Soort voeding: AC. Beeldschermdiagonaal: 17,8 cm (7''). Breedte: 728,2 mm, Diepte: 443,8 mm, Hoogte: 108,4 mm. Meegeleverde software: rekordbox dj, rekordbox video

9. Pioneer XDJ-RX2 2kanalen DJ-controller

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

DJ Control Compact: Met een formaat van slechts 34 x 10 centimeter past deze controller makkelijk in een rugzakje, draagtas of laptopschoudertas. Hij wordt gevoed via de USB-bus (losse USB-kabel meegeleverd). Het ontwerp past bij je laptop en biedt alle essentiële functionaliteit in een ultra-draagbaar ontwerp. De twee-decks DJ-controller is uitgerust met 2 jogwielen met een diameter van 7,5 centimeter, 45 mm crossfader, 10 bedieningsknoppen en per deck 4 pads, 2-bands equalizer en een volumepotmeter. De pads zijn te schakelen in vier mo... di: Loop, Fx, Samples en Cue. Een van de 10 bedieningsknoppen is het SHIFT-commando, waarmee dubbel aantal padbedieningen beschikbaar zijn. De jogwielen bedienen ook de pitch en de navigatie binnen de tracks. LED Wristbands Pack: 10 LED-polsbanden met 5 verschillende kleuren. Get the party started!! De ultieme pack bestaat uit 10 polsbanden die synchroon met uw mix oplichten Meerdere kleuren in de doos betekent meer sfeer Modern ontwerp AAN/UIT-schakelaar voor een zeer lange levensduur

10. DJ PARTY STARTER KIT

Laptop 1

Vergelijkbare producten aan DJ Controllers


Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van DJ Controllers er zijn immers 34 verschillende te koop..

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund , en ga je straks de beste DJ Controller kopen.

Beste koop maken