Bestenu

Beste receivers - dec. 2022

Met meer dan 107 receivers op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
Op deze pagina vind je de beste receivers op een rij
01Score: 9.9
Sony STR-DH190
Sony STR-DH190
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.6
Denon AVR-X1700H 7.2 Home Cinema receiver
Denon AVR-X1700H 7.2 Home Cinema receiver
Ga naar laagste prjis
03Score: 9
Denon RCD-N11DAB Wit
Denon RCD-N11DAB Wit
Ga naar laagste prjis
04Score: 8.5
Marmitek Draadloos Audio Zender Ontvanger voor Luidsprekers
Marmitek Draadloos Audio Zender Ontvanger voor Luidsprekers
Ga naar laagste prjis
05Score: 7.9
Kinter®
Kinter®
Ga naar laagste prjis
06Score: 7.7
Denon AVR-X2700H
Denon AVR-X2700H
Ga naar laagste prjis
07Score: 7.6
Denon AVR-S760H
Denon AVR-S760H
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.2
Philips AZ127
Philips AZ127
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.1
Versterker audio
Versterker audio
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Receiver Koopgids

avatar-contour
Emma van der Vink

Emma van der Vink

Gepubliceerd op: Nov 26, 2021


De AV-receiver is het middelpunt van je home cinema-systeem als deze bestaat uit losse onderdelen. Wat een AV-receiver precies is en hoe hij werkt, lees je hieronder!

Wat is een AV-receiver?

Een AV-receiver is een apparaat dat alle binnenkomende beeld- en audiosignalen ontvangt, zowel bedraad als draadloos. Zo komt de input van je PlayStation 4, je dvd-speler, smartphone en/of streaming device binnen op de AV-receiver.

Vanwege al deze mogelijke koppelingen heeft een AV-receiver dus veel ingangen aan de achterkant. Echter heeft dit apparaat tegenwoordig ook veel draadloze mogelijkheden, waardoor je hem ook voor je multi-room set-up gebruikt.

De AV-receiver geeft de binnenkomende signalen vervolgens door aan de daarvoor bedoelde apparaten, zoals een televisie, speakers of projector.

De receiver staat je toe makkelijk te wisselen tussen alle in- en outputs, waardoor je in een mum van tijd hetgeen dat je wilt zien of horen, ook daadwerkelijk te zien of horen krijgt zonder veel gedoe.

Wat is een nano-receiver?

Een nano-receiver heeft niks met een AV-receiver te maken! Dit is namelijk een universele usb-ontvanger bedoeld voor draadloze toetsenborden en muizen. Zoals de naam doet vermoeden, is een nano-receiver zeer klein, waardoor hij niet ver uit de usb-ingang steekt.

Wat is het verschil tussen een versterker en receiver?

Een versterker is in veel gevallen een onderdeel van de receiver waarmee signalen voor analoge speakers worden aangestuurd. Ze bepalen de juiste toevoerrichting van het signaal.

Vanuit een Blu-rayspeler, een gaming console of je smartphone komt een digitaal audio-signaal binnen. Dit wordt door de receiver gedecodeerd en omgezet naar een analoog signaal dat je analoge speakers ook 'begrijpen'. Daarmee wordt meteen bepaald welk geluid naar welke speaker moet. Hetzelfde geldt voor beeldmateriaal: ook dit kan worden omgezet van digitaal naar analoog.

Je kunt echter ook een losse versterker aanschaffen. In dat geval focust het apparaat zich meestal enkel op audio-signalen. Je hoeft wat betreft video-signalen en extra functies niet veel van deze apparaten te verwachten.

Een versterker kan tevens worden opgedeeld in een voor- en eindversterker. De voorversterker zet alle inkomende signalen 'netjes' klaar – op basis van de door jou ingestelde zaken zoals volume, toon en geluidsbalans. De eindversterker is hierdoor vrij om zich enkel te richten op het perfect versterken van het inkomende signaal.

Wat is een pre-out op een receiver?

Een pre-out staat je toe een externe versterker te gebruiken in plaats van de ingebouwde versterker. Zo wordt het binnenkomende signaal direct doorgegeven aan de externe versterker zonder door de ingebouwde versterker bewerkt te worden.

Dit is handig als je bijvoorbeeld een losse subwoofer wilt aansluiten. Deze hebben hun eigen ingebouwde versterker, waardoor je de ingebouwde versterker van je receiver niet nodig hebt hiervoor.

Andere mogelijkheden van AV-receivers

Tegenwoordig hebben veel AV-receivers extra functies. Zo heb je naast toegang tot traditionele FM/AM-radiostations ook toegang tot internetradio – en soms zelfs DAB+. In veel gevallen kun je ook direct streamen vanaf Spotify en dergelijke.

Dit is niet alleen mogelijk via WiFi, maar ook via Bluetooth. Zo koppel je in no-time je telefoon of draadloze headset aan de receiver. Sommige modellen zijn ook Apple AirPlay-compatibel, wat het voor iPhone-gebruikers al helemaal een naadloze ervaring maakt.

hero illustration

Hoe komt deze handige receiver lijst tot stand..?

De wereld verandert snel... en dus de speurtocht naar de beste receiver ook!
In het verleden ging je naar een winkel om hulp te krijgen over receivers, maar vandaag helpt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle receivers die aangeboden worden in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van kopers en kijkt welke receivers het best worden verkocht
illustration
Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van receivers stelt hij deze opsomming samen!
Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!
illustration
hero illustration

De beste receivers op een rij

1 - Sony STR-DH190

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de Sony STR-DH190 luister je zowel analoog als digitaal naar jouw favoriete nummers. Via Bluetooth verbind je een telefoon of tablet met de receiver. Je geniet van muziek in hoge kwaliteit door het Bluetooth profiel aptX. Luister je liever naar lp's? Dan sluit je een platenspeler aan op de phono ingang. De receiver is gemaakt van kunststof en metaal. Daardoor klinken geluidstrillingen niet door in de muziek en blijft het geluid helder en gedetailleerd. Met de ingebouwde FM tuner ontvang je ook jouw favoriete radiozenders.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Denon AVR-X1700H 7.2 Home Cinema receiver

Loading..
Ga naar laagste prjis

De AVR-X1700H is geschikt voor 4K- en 8K-opstellingen en zorgt voor optimaal 3D-geluid in je thuisbioscoop of tijdens het gamen en biedt ondersteuning voor de laatste HDMI-specificaties. Krachtige discreet 7-kanaals versterker Levert een maximaal vermogen van 145W per kanaal om zo de klassieke en dynamische Denon geluidservaring te voorzien. Geavanceerde 8K HDMI met eARC ondersteuning Drie 8K-ingangen met ondersteuning voor de nieuwste HDMI-specificaties: 8K/60Hz, select 4K/120Hz passthrough, VRR, Dolby Vision, HDR10+, ALLM. Complete 3D-audio-ondersteuning met virtueel surroundgeluid Geniet van meeslepende 3D-audio met Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization Technology, DTS:X, en DTS: Virtual:X. Verbeterde game-ervaringen Variable Refresh Rate (VRR) en Auto Low Latency Mode (ALLM) zorgen voor een prachtige beeldkwaliteit, evenals minder vertraging en latentie. Draadloze muziekstreaming Geniet van muziekdiensten, zoals Spotify, Amazon Music HD, TuneIn, en meer met HEOS Built-in. Audyssey ruimtecorrectie De output van iedere speaker wordt nauwkeurig geanalyseerd om zo ieder kanaal te optimaliseren. Built-in Bluetooth, Wi-Fi Transceiver met twee antennes voor robuuste Bluetooth en Wi-Fi zelfs in drukke omgevingen. Wij streven naar uitmuntende audio Met een lange geschiedenis van primeurs en fantastisch geluid is Denon het toonaangevende audiobedrijf van Japan.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Denon RCD-N11DAB Wit

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de Denon RCD-N11DAB geniet je van eindeloze afspeelmogelijkheden. De compacte receiver beschikt over een ingebouwde cd speler, wifi, bluetooth en verschillende aansluitpoorten op de achterkant zoals hdmi en optisch. Of je nou draadloos muziek wilt streamen tijdens het koken, of naar muziek wilt luisteren bij de televisie, de receiver is van alle markten thuis. Koppel al je Denon speakers aan de receiver via HEOS built in voor een multiroom systeem. Luister je graag naar de radio? Dankzij de digitale DAB+ tuner geniet je van een ruisvrije radio.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Marmitek Draadloos Audio Zender Ontvanger voor Luidsprekers

Loading..
Ga naar laagste prjis

Maak de speakers van je home cinema set draadloos. De Marmitek Surround Anywhere 221 is ideaal voor het koppelen van luidsprekers voor een superieure geluidservaring. De home cinema surround set kan maximaal 6 sets aan elkaar koppelen. Door de draadloze verbindingen heb je geen last van losliggende kabels in de kamer. De geluidsinstallatie heeft een 30 meter ontvangst in vrije ruimtes en 10 meter ontvangst door muren en plafonds. De verbeterde 2.4 GHz techniek voorkomt storing met andere bestaande WiFi apparatuur. Door de directe aansluiting op de luidsprekeruitgang verandert het volume automatisch mee op de aangesloten sets. Eigenschappen: Ongecomprimeerde digitale overdracht zorgt voor geluid dat beter is dan cd-kwaliteit, zonder verstoring of vertraging. Verbeterde 2.4 GHz techniek voorkomt storing met uw bestaande wifi apparatuur en werkt perfect naast elkaar in dezelfde omgeving. Zender en ontvanger worden aan elkaar gekoppeld (secure pairing) zodat je meerdere sets in een zelfde ruimte kunt gebruiken (6 max). De ingebouwde versterker in de ontvanger levert ruim voldoende vermogen voor je achterste surround luidsprekers. Door de directe aansluiting op de luidsprekeruitgang van je surround set, verandert het volume automatisch mee wanneer je deze harder of zachter zet. Volumeregeling op de ontvanger zorgt voor een juiste balans tussen voor- en achterluidsprekers. Ultieme geluidservaring Een surround set haalt het maximale uit jouw kijk- en geluidservaring. Door het verbinden van luidsprekers met elkaar krijg je een omvattend geluid waardoor je volledig in een film of game opgaat. Verder zorgt een surround set ook voor een superieur geluid bij het luisteren van muziek. De Marmitek surround set is draadloos en je hebt daardoor geen last van losliggende snoeren over de vloer. Installatie De surround set vereist een korte installatie. Sluit eerst de zender aan met de meegeleverde luidsprekerkabels op de 2 uitgangen van de surround set. Hierna moet de ontvanger via de normale luidsprekerkabels aangesloten worden op de reguliere passieve luidsprekers. Sluit de bijpassende adapters aan op de ontvanger en zenders en stop ze in een stopcontact. Zet hierna de zender en ontvanger aan en daarna kan je genieten van de surround set. 2.4 GHz De surround set is voorzien van een verbeterde 2.4 GHz techniek. 2.4 GHz is een golflengte die beter geschikt is voor langere afstanden. Ook is 2.4 GHz geschikt wanneer er transmissie door muren en andere vaste objecten moet plaatsvinden. Er kunnen meerdere sets naast elkaar in dezelfde omgeving gebruikt worden. Dit komt doordat de verbeterde 2.4 GHz techniek storingen met andere bestaande WiFi apparatuur voorkomt. Meegeleverd: Surround Anywhere 221 audio zender Surround Anywhere 221 audio ontvanger Voedingsadapter 5V Voedingsadapter 18 V 2x Korte luidsprekerkabel Gebruiksaanwijzing

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Kinter®

Loading..
Ga naar laagste prjis

Vanaf nu kan jij nog meer genieten van de muziek of andere geluiden om jou heen! Met onze Kinter® geluidsversterker heb je diverse functies binnen handbereik. De perfecte oplossing! Deze surround eindversterker beschikt over een vermogen van 800W, waarmee je prachtig zuiver geluid ontvangt. De eindversterker is zowel met bluetooth als met diverse andere manieren te verbinden. Plus- en minpunten + Pas zowel treble als bass aan + Krachtig en zuiver geluid + Inclusief afstandsbediening - Niet geschikt voor buitenshuis Heb jij ook regelmatig behoefte aan zuiverder geluid? Met de Kinter® eindversterker geef jij de gezellig avondjes thuis extra sfeer! Verras je gasten met deze krachtige HiFi bluetooth eindversterker. Dankzij de verschillende uitgangen is vrijwel alles er op aan te sluiten! Leuk weetje: De eindversterker is zelfs aan te sluiten met DVD of CD. Verbind hiervoor eenvoudig via de RCA ingang. Weten waarom de Kinter® versterker de bestseller is? Bluetooth verbinding: Verbind de versterker eenvoudig met elk apparaat via een bluetooth verbinding. De makkelijkste manier om optimaal te genieten! Verbind met speaker: De eindversterker is met een speaker via twee speakeringangen en via usb en aux te verbinden. Treble en bass aanpasbaar: Pas treble en bass aan zodat je alles helemaal naar jouw wens kan maken. Creëer je eigen sfeer! Gedecodeerd surround geluid: De Kinter® eindversterker bevat een 5.1 ingang voor gedecodeerd surround geluid. Productspecificaties Ingangsspanning: AC100-220V DC12V Frequentierespons: 20Hz-20kHz Harmonische vervorming: <0.5% 4W 1KHz SNR: >85dB Ingang: AUX (lijn) Piekvermogen: 800W Grootte: 16 x 14.5 x 5.4cm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Denon AVR-X2700H

Loading..
Ga naar laagste prjis

Denon AVR-X2700H AV-Receiver Upgrade je thuisbioscoop met een veelzijdige en compromisloze Denon AV-Receiver. Alle receivers zijn voorzien van ultieme audio & video-technologieën en jarenlange ervaring van Denon. Ze voldoen aan de behoeften van zowel home cinema liefhebbers als beginners. Deze AVR-X2700H is voorzien van 150W per kanaal en biedt een werkelijk meeslepende 3D-audio-ervaring met behulp van Dolby Atmos of DTS:X. Daarnaast ondersteunt deze receiver de laatste HDMI-videotechnologieën zoals 8K & 4K om je favoriete films & series in de beste beeldkwaliteit te bekijken. ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ: Indrukwekkende 3D audio ervaring dankzij Dolby Atmos / DTS:X / (IMAX) Krachtig geluid door 7 discrete versterkers met 150W per kanaal Entertainment in 8K & 4K beeldkwaliteit i.c.m. Dolby Vision Eindeloos streamen via o.a. Spotify, Apple Music & TuneIn Besturing via spraakassistenten als Amazon Alexa, Google Assistant & Apple Siri 3D AUDIO VOOR OMHULLEND GELUID Geniet van een meeslepende 3D-audio-ervaring met behulp van Dolby Atmos of DTS:X. Zelfs als je geen plafondluidsprekers hebt, maken Dolby Atmos Height Virtualization Technology en DTS Virtual:X elke filmavond tot een groot succes. KRACHTIGE X-KANAALS VERSTERKER De AVR-X2700H beschikt over 7 krachtige discreet opgebouwde versterkers (150W / kanaal), zodat er altijd voldoende vermogen voor handen is om zelfs de meest veeleisende luidsprekers aan te sturen. Dankzij uitgebreide tuning geniet je van een gebalanceerd, tonaal geluid. KLAAR VOOR 8K ULTRA HD Met de nieuwe AVR-X2700H geniet je van alle entertainment met de nieuwste beschikbare technologieën en kijk je films met ongeëvenaarde scherpte. Geniet van films in 8K met 8K/60Hz doorvoer en upscaling, evenals de nieuwste technologieën in AV-receivers, zoals Dynamic HDR en Quick Media Switching (QMS), die in films worden toegepast om vertraging te voorkomen. De AVR-X2700H is uitgerust met 6 HDMI-ingangen & 2 uitgangen. DE VOLGENDE GENERATIE IN GAMEN Deze av-receiver tilt het gamen naar een hoger niveau dankzij de nieuwste HDMI-ondersteuning. Beleef nog meer plezier aan gamen met 4K/120Hz** doorvoer en upscaling, evenals Variable Refresh Rate (VRR), Quick Frame Transport (QFT) en Auto Low Latency Mode (ALLM), die lag en frame tearing verminderen of voorkomen om een vlottere, lag-vrije game-ervaring te bieden. ONDERSTEUNING VOOR HI-RES AUDIO Luister naar je favoriete muziek in de hoogste kwaliteit dankzij de ondersteuning voor hi-res audio. De 32-bits AKM DAC biedt audiodecodering in hoge resolutie voor verschillende lossless bestandstypen, waaronder ALAC, FLAC en WAV tot 192kHz/24 bits weergave; maar ook MP3 & WMA-bestanden. WERKT MET DE NIEUWSTE SPRAAKASSISTENTEN Geniet van moeiteloze spraakbesturing en complete flexibiliteit van de belangrijkste spraakbesturingssystemen. Bedien de receiver met je stem via Google Assistant, Amazon Alexa of Apple Siri. Vraag om het volgende nummer af te spelen of het volume te wijzigen en meer. MULTIROOM MUZIEK STREAMEN Stream al je favoriete muziek eenvoudig naar de receiver. Download de gratis HEOS-app en stream muziek van populaire streamingsdiensten zoals: Spotify, Deezer, TuneIn internetradio en meer naar de av-receiver & alle andere apparaten met HEOS Built-in. Geniet van je lievelingsartiest waar dan ook in huis. LUISTER NAAR JE FAVORIETE VINYL ALBUM Speel je lievelings-LP’s af in uitzonderlijke kwaliteit door jouw platenspeler aan te sluiten op de ingebouwde phono-ingang van de receiver. BLUETOOTH GELUIDSOVERDRACHT Geniet van je favoriete audio zonder het hele huis wakker te maken door de audio vanuit de AV-receiver naar je Bluetooth-hoofdtelefoon te sturen. EENVOUDIGE INSTALLATIE De meegeleverde verkorte installatiehandleiding voor de av-receiver biedt eenvoudige, duidelijke instructies om aan de slag te gaan. Zodra je de tv via HDMI met de receiver verbindt, verschijnt de exclusieve Denon Setup Assistant op je tv-scherm om je stap voor stap door de installatie heen te helpen. AUDYSSEY RUIMTECORRECTIE De AVR-X2700H is uitgerust met het Audyssey MultEQ XT-meetsysteem voor de ruimteakoestiek. Met behulp van de meegeleverde microfoon wordt de output van iedere speaker nauwkeurig geanalyseerd om zo ieder kanaal te optimaliseren. ** Beschikbaar via een toekomstige update

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Denon AVR-S760H

Loading..
Ga naar laagste prjis

De AVR-S760H is geschikt voor 4K- en 8K-opstellingen en zorgt voor optimaal 3D-geluid in je thuisbioscoop of tijdens het gamen en biedt ondersteuning voor de laatste HDMI-specificaties.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Philips AZ127

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Philips AZ127 is een compacte draagbare radio cd speler. Het toestel beschikt over een cassette speler, fm tuner en een zeer gebruiksvriendelijke bediening. Ook is er een AUX ingang aanwezig zodat je eenvoudig muziek van je smartphone, laptop of tablet kunt afspelen op radio. De AZ127 sluit je aan op het stopcontact, maar werkt ook op batterijen. Plus- en minpunten van de Philips AZ127 Goede prijs/kwaliteit verhouding Gebruiksvriendelijk en eenvoudig in gebruik Cassettedeck Geen koptelefoon aansluiting Belangrijkste kenmerken Philips AZ127 Speel cd's, cd-R en cd-RW af Philips staat bekend als fabrikant van producten die compatibel zijn met veel typen discs. Met dit audiosysteem kun je genieten van muziek op cd, cd-R en cd-RW. Op een cd past maximaal 10 uur muziek. cd-RW (CD-Rewritable Compatible) betekent dat je audiosysteem zowel cd-Recordable (CD-R) als CD-Rewritable (CD-RW) kan afspelen. Op cd-R-discs kun je een keer iets opnemen en je kunt ze afspelen op elke willekeurige audio-cd-speler. CD-RW-discs daarentegen zijn geschikt voor meerdere keren opnemen of beschrijven, en je kunt ze alleen afspelen op een compatibele audio-cd-speler. Dynamic Bass Boost voor een diep, indrukwekkend geluid Met Dynamic Bass Boost kun je optimaal van je muziek genieten. Breng met een druk op de knop de bas naar de voorgrond, ongeacht of het volume hoog of laag staat. De laagste basfrequenties gaan bij een laag volume meestal verloren. Als je dit wilt tegengaan, kan Dynamic Bass Boost worden aangezet om het basniveau op te voeren. Zo kun je van een consistent geluid genieten, zelfs wanneer je het volume lager zet. CD shuffle/herhalen voor een persoonlijke muziekervaring Dankzij de functie "shuffle/herhalen" hoef je de muziek die je afspeelt niet altijd in dezelfde volgorde te beluisteren. Nadat je je favoriete nummers in de speler hebt geladen, hoeft je alleen maar een van de modi "shuffle" of "herhalen" te kiezen om je nummers in een andere volgorde af te spelen. Geniet van een unieke muziekervaring, telkens wanneer je je speler aansluit. Algemeen Display: LCD Voeding: Netstroom Gewicht: 2 kg Afmetingen (b x d x h): 300 x 133 x 240 mm Batterijtype: LR14 (6x)

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Versterker audio

Loading..
Ga naar laagste prjis

Fenton AV120FM-BT 2x 60W stereo versterker met Bluetooth en karaoke mogelijkheid Met de Fenton AV120FM-BT stereo HiFi versterker kan je alle kanten op. De versterker heeft een vermogen van 2x 60W en is o.a. voorzien van Bluetooth, FM radio en 2 microfooningangen voor de mogelijkheid voor karaoke. De versterker is zeer mooi afgewerkt en beschikt over een dynamisch display met VU meter. Door zijn compacte formaat is hij overal te plaatsen en geschikt voor de woon-, slaap- of hobbykamer, kantoor, etc. Door de Bass en Treble regeling kan het geluid naar wens worden ingesteld voor optimaal luisterplezier. Bluetooth, USB, FM radio en AUX Voor het afspelen van muziek biedt de Fenton AV120FM-BT meerdere mogelijkheden. De meest ideale mogelijkheid is Bluetooth. Via Bluetooth kan namelijk een draadloze verbinding gelegd worden met een Bluetooth device zoals een telefoon ot tablet. Muziek die op het gekoppelde apparaat wordt afgespeeld wordt draadloos naar de versterker gestreamd. Ideaal want je Bluetooth device is in feite de afstandsbediening dus je kunt vanuit je luie stoel bepalen wat je hoort via bijvoorbeeld YouTube of Spotify. Een andere handige optie is de interne mp3 speler. Steek een USB stick met mp3 muziek in de USB aansluiting en de interne mp3 speler speelt de muziek rechtstreeks vanaf de USB stick af. Luister je graag naar de radio? Dat kan natuurlijk via Bluetooth met een radio app op je telefoon of tablet maar heb je die mogelijkheid niet dan kan je de interne FM radio gebruiken. Voor overige audio apparatuur is een RCA (tulp) AUX ingang aanwezig waarop allerlei apparatuur* aangesloten kan worden. Karaoke De AV120FM-BT is meer dan een HiFi versterker alleen. Hij biedt namelijk ook de mogelijkheid voor karaoke. Op de versterker zijn twee microfooningangen aanwezig. Op deze ingangen kunnen uiteraard microfoons aangesloten worden zodat het mogelijk is om (samen) met de muziek mee te zingen. Beide ingangen kunnen voorzien worden van een instelbaar echo effect voor een nóg betere klank. * Voor het aansluiten van een platenspeler kan een extra voorversterker benodigd zijn afhankelijk van de gebruikte platenspeler. Voor vragen hierover kan uiteraard contact opgenomen worden met onze klantenservice. Kenmerken 2x 60W stereo HiFi versterker Bluetooth technologie voor draadloze audio streaming Interne mp3 speler met USB aansluiting FM radio met externe antenne aansluiting AUX ingang voor aansluiting externe apparatuur Echo- en Bass/Treble-regeling Dynamisch display met VU meter Line-ingang en record-uitgang Twee microfooningangen voor karaoke Geforceerde koeling Specificaties Minimale speakerimpedantie: 4 Ohm Ingangsgevoeligheid: 250mV - 47kOhm Aansluitspanning: 230Vac/50Hz Afmetingen en gewicht Afmetingen: 280 x 280 x 108mm Gewicht: 2.7kg

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van receivers. Er zijn namelijk 107 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en kun je straks de beste