Hoe komt deze fantastische CD Speler reeks tot stand..?

De wereld veranderd snel.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste CD Speler ook!

In het verleden ging je naar een winkel om hulp te krijgen over CD Spelers, maar vandaag assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle CD Spelers die aangeboden worden in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke CD Spelers het best worden verkocht.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van CD Spelers stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Producten die overeenkomstig zijn aan CD Spelers

De beste CD Spelers in een handige lijst

Product informatiePlus or Show more

Met deze nieuwste, ideale Cd-speler kan u overal in uw huis cd’s afspelen hang hem makkelijk op de wand of zet hem op het standaard. Niet alleen kan je met deze cd-speler cd’s afspelen, ook kan je verbinden met: bluetooth, radio en kan je verbinden met een koptelefoon. Geniet van je cd-speler op afstand door besturing met een afstandsbediening Voordelen 5 in 1 functie Met deze Cd-speler kan u meerdere soorten muziek luisteren, namelijk: - Cd’s - Via Bluetooth - USB - Oortjes/koptelefoon - Radio Uniek design: Een nieuw uniek design met een trek aan/uit koord. Hang hem gemakkelijk op de muur, dit bespaart ruimte in je huis. Ook zit er een standaard bij waarmee je hem gemakkelijk op je bureau kunt zetten. Een afstandsbediening is meegeleverd om hem op afstand te besturen. Trek aan het koord en geniet overal in je huis van muziek, onder het koken, in de woonkamer of op de slaapkamer! Een grote compatibiliteit Ondersteunt CD/CD-R/CD-RW/MP3/WMA, ook heeft de cd speler bluetooth verbind gemakkelijk met uw telefoon/tablet. Door de AUX poort kunt u ook een koptelefoon of oortjes aan de cd speler koppelen. Met de afstandsbediening kunt u tot 6 meter de cd speler besturen Het perfecte cadeau Een ideaal cadeau voor kinderen, ouderen of ouders. Gebruikt bij het online leren, Radio luisteren, CD/MP3/USB muziek luisteren en als mooie decoratie in je woning. Pakket Inhoud: 1x Cd-speler 1x Adapter 1x Muur-ophang kit 1x Muur-ophang plaat 1x Bureau standaard 1x Gebruikshandleiding(Engels) 1x Afstandsbediening

1. CD-Speler Draagbare met Bluetooth - Aan de Wand Monteerbare CD Speler - Ook voor Kinderen


Product informatiePlus or Show more

De CD-S300 van Yamaha is een veelzijdige cd-speler die naast standaard cd's ook MP3-cd's kan afspelen. Er is zelfs een USB-ingang die je gebruikt om je MP3-speler of iPod aan te sluiten. Het hele apparaat straalt kwaliteit uit en ook de interne onderdelen zijn door Yamaha zo ontworpen dat er minimaal signaalverlies voorkomt.

2. Yamaha CD-S300 Zwart


Product informatiePlus or Show more

Achaté draagbare CD-Speler Met deze nieuwste, ideale Cd-speler kan u overal in uw huis cd’s afspelen hang hem makkelijk op de wand of zet hem op het standaard. Niet alleen kan je met deze cd-speler cd’s afspelen, ook kan je verbinden met: bluetooth, radio en kan je verbinden met een koptelefoon. Geniet van je cd-speler op afstand door besturing met een afstandsbediening Voordelen 5 in 1 functie Met deze Cd-speler kan u meerdere soorten muziek luisteren, namelijk: - Cd’s - Via Bluetooth - USB - Oortjes/koptelefoon - Radio Uniek design: Een nieuw uniek design met een trek aan/uit koord. Hang hem gemakkelijk op de muur, dit bespaart ruimte in je huis. Ook zit er een standaard bij waarmee je hem gemakkelijk op je bureau kunt zetten. Een afstandsbediening is meegeleverd om hem op afstand te besturen. Trek aan het koord en geniet overal in je huis van muziek, onder het koken, in de woonkamer of op de slaapkamer! Een grote compatibiliteit Ondersteunt CD/CD-R/CD-RW/MP3/WMA, ook heeft de cd speler bluetooth verbind gemakkelijk met uw telefoon/tablet. Door de AUX poort kunt u ook een koptelefoon of oortjes aan de cd speler koppelen. Met de afstandsbediening kunt u tot 6 meter de cd speler besturen Het perfecte cadeau Een ideaal cadeau voor kinderen, ouderen of ouders. Gebruikt bij het online leren, Radio luisteren, CD/MP3/USB muziek luisteren en als mooie decoratie in je woning. Pakket Inhoud: 1x Cd-speler 1x Adapter 1x Muur-ophang kit 1x Muur-ophang plaat 1x Bureau standaard 1x Gebruikshandleiding 1x Afstandsbediening Achaté Tevredenheidsgarantie Heb je vragen of opmerkingen over het product? Neem gerust contact op via de bestelpagina van bol.com, zodat wij je verder kunnen helpen. Ons team streeft ernaar om je vragen binnen 24 uur te beantwoorden. Bij ons profiteer je standaard van: ✔1 Jaar garantie ✔30 Dagen proberen ✔Niet goed? Geld terug! ✔Producten zijn kwaliteit getest ✔Voor 23:59 besteld? Morgen in huis!

3. Draagbare CD-Speler met Bluetooth - Aan de wand Monteerbare CD-speler - Veilig voor kinderen


Product informatiePlus or Show more

De boombox Dcybel BoomPower kan CD's in de CD/CD-R/CD-RW/MP3 formaten lezen. Luister naar uw favoriete radio via de analoge FM-tuner en uw MP3 via USB.

4. Dcybel radio/CD speler BOOMPOWER


Product informatiePlus or Show more

De auna MC-30 DAB micro-stereoinstallatie is een multifunctioneel alles-in-één apparaat, dat bijzonder weinig plaats inneemt en desondanks groots aanwezig is.Dankzij de ingebouwde digitale DAB+ en FM radiotuners bent u in het bezit van een reusachtig zenderaanbod en de toploading CD speler leest naast de gangbare CD's, CD-R's en CD-RW's ook MP3 CD's. Voor draadloze verbindingen biedt de compacte MC-30 DAB stereoinstallatie een geïntegreerde bluetooth interface die zich snel en ongecompliceerd met de bijbehorende apparaten verbindt om de aanwezige media weer te geven.Daarnaast heeft u nog de line ingang aan de achterzijde tot uw beschikking die het audiosysteem ongecompliceerd uitbreidt met de audiobestanden van externe apparaten. De stereoinstallatie wordt aan de voorzijde of comfortabel middels de afstandsbediening. Via het heldere, gekleurde HCC display wordt veel nuttige informatie, bijvoorbeeld over de radiozender of het actueel spelende liedje, weergegeven. De beide compacte stereoboxen met elk 3 Watt RMS kenmerken zich door een dynamisch klankbeeld. De koptelefoonuitgang maakt gepersonaliseerd muziekplezier mogelijk.Overzichtelijke dimensies en twee compacte luidsprekers maken van de MC-30 van auna een volwaardige stereoinstallatie met een geringe plaatsbehoefte.

5. MC-30 DAB DAB micro stereo-installatie 2 boxen DAB+ FM bluetooth CD speler 20W max. zwart


Product informatiePlus or Show more

De zorgvuldig afgestemde CD6007 cd-speler is de verbeterde versie van de bekroonde CD6006 en biedt nog meer speciaal geselecteerde componenten en een verbeterd circuitontwerp. De stevige voetjes zorgen voor nog minder trillingen en de grote, stille voeding levert stroom aan het digitale en analoge circuit van de speler. De nieuwe, hoogwaardige AK4490 DAC en twee selecteerbare filteropties zetten digitale signalen om in analoge signalen die vervolgens naar de vergulde gesynchroniseerde uitgangen worden gestuurd via de door Marantz zelf ontwikkelde kleine signaalversterker, de HDAM-SA2. Daarnaast hebben we een afstandsbediening toegevoegd, waarmee ook de PM6007-versterker kan worden bediend. De CD6007 is voorzien van een nieuwe, geavanceerde koptelefoonversterker met een sterkteregeling voor gebruik in combinatie met een breed scala aan koptelefoons. HDAM-technologie van Marantz In plaats van de standaard-IC's werkt Marantz met zelf ontwikkelde, discreet opgebouwde chips. Deze HDAM's bestaan uit afzonderlijke, aan de buitenzijde bevestigde componenten met korte L/R-signaalroutes in spiegelbeeld. Deze elementen werken exact hetzelfde als de veelgebruikte op-amps, maar hebben een veel betere 'slew rate' en een lager ruisniveau waardoor een veel dynamischer, getrouwer en gedetailleerder geluid ontstaat. Het door Marantz ontwikkelde HDAM-SA2-circuit in de CD6007 is een verbeterde versie van de vorige HDAM-module, voor een nog stabielere stroomtoevoer. De stabiliteit van de ruststroom wordt minder beïnvloed door de temperatuur van krachtige transistors. Hierdoor blijft de geluidskwaliteit gewaarborgd, zelfs bij hoge uitgangsniveaus. Toonaangevende DA-conversie De CD6007 is voorzien van een nieuwe hoge resolutie D/A-conversie. Hij is voorzien van een toonaangevende AK4490 D/A-converter met twee selecteerbare filteropties en biedt maximaal 192-kHz/24 bits en DSD 5,6 MHz resolutie voor optimale muzikale getrouwheid met strakke bas, aangename middentonen en soepele hoge tonen voor het afspelen van cd's en hoge resolutie formaten van USB-geheugenapparatuur. De CD6007 introduceert een nieuwe selecteerbare digitale filteroptie. Deze filter bestaat uit twee modi (Filter1/Filter2). Filter 1 is een langzame roll-off-voorinstelling voor een diep stereobeeld. Filter 2 is een scherpe roll-off-filter voor een nauwkeurigere geluidsweergave. Koptelefoonversterker met HDAM-SA2 en volumeregeling Het koptelefoonversterkergedeelte van de CD6007 is verbeterd en herontwikkeld ten opzichte van de CD6006. De CD6007 is voorzien van het exclusieve HDAM-SA2-circuit van Marantz met drie sterkte-instellingen (Laag/Medium/Hoog) voor perfecte compatibiliteit met bijna ieder koptelefoonmerk. U kunt dus optimaal genieten van uw privéluistersessie. De koptelefoonversterker is ook voorzien van een 'Off Circuit'-functie waarmee de koptelefoonversterker automatisch wordt uitgeschakeld als er geen koptelefoon is aangesloten om ongewenste interferentie of ruis te voorkomen.

6. Marantz CD6007 - Cd-speler met USB-ingang, hi-res audio en koptelefoonversterker - Zilvergoud


Product informatiePlus or Show more

De CD-S300 van Yamaha is een veelzijdige cd-speler die naast standaard cd's ook MP3-cd's kan afspelen. Er is zelfs een USB-ingang die je gebruikt om je MP3-speler of iPod aan te sluiten. Het hele apparaat straalt kwaliteit uit en ook de interne onderdelen zijn door Yamaha zo ontworpen dat er minimaal signaalverlies voorkomt.

7. Yamaha CD-S300 Zilver


Product informatiePlus or Show more

Beleef cd’s luisteren weer op een hele nieuwe en innovatieve manier met de multifunctionele Cd-speler van Dapoda Pure Sounds®. Met deze draagbare Cd-speler kan je al jouw favoriete cd’s weer afspelen vanaf de muur of je zet Cd-speler gewoon op de tafel neer, alles is mogelijk. De Dapoda® 5 in 1 muziekspeler kan je ook gebruiken om met streamingsdiensten te verbinden, zoals Spotify en Apple Music. Daarbij is het ook mogelijk om je oortjes of koptelefoon (AUX of USB) te verbinden met de Cd-speler. Om het allemaal nog makkelijker te maken, leveren we er een afstandsbediening bij, zodat je lekker vanaf de bank je favoriete muziek en cd’s kan beheren. Als kerst op de taart hebben we er ook voor gezorgd dat je de radio kan beluisteren. De Dapoda® Cd-Speler kan het allemaal met het mooiste geluid! Multifunctionele 5 in 1 functies De Dapoda Pure Sounds® Cd-speler heeft erg veel functies, zodat het voor iedere gebruiker een aangename ervaring is. De muziekspeler kan o.a. gebruikt worden als draagbare Cd-speler, Bluetooth HIFI-luidspreker, FM-radio, een boombox voor thuis of als USB Flash Drive-speler. Ook bevat de Cd-speler een AUX-poort en 3,5mm audio ingang, zodat je ‘m kan gebruiken met o.a. je telefoon, headset, oortjes, tablet of MP3/MP4. Onze muziekspeler bied je alle mogelijkheden om je leven kleurrijker te maken en onvergetelijke herinneringen te creëren. Voordelen: ✔Overal mee naartoe te nemen ✔5 in 1 Cd-speler: Brede compatibiliteit ✔Modern design: dient ook als huisdecoratie ✔Gemakkelijk te gebruiken ✔Mooi en helder geluid ✔Veel functies en opties ✔Inclusief kleurrijke Dapoda® verpakking ✔Perfect als cadeau Overal te gebruiken Zet je de Cd-speler liever op je bureau of hang je hem liever aan de muur? Het kan allebei met de bijgeleverde muurplakker en bureaustandaard! Ook kun je hem gemakkelijk overal mee naartoe nemen, bijvoorbeeld naar het strand, tijdens het sporten, dansen, yoga of bij een feest. De muziekspeler is ook perfect om thuis te gebruiken, bijvoorbeeld tijdens het lezen, voordat je gaat slapen, het leren van talen of het luisteren van de radio. Gebruik je de muziekspeler niet? Dan dient de Cd-speler als een mooie huisdecoratie. De opties zijn eindeloos. Besturing De Dapoda® Cd-speler kan je op verschillende manieren besturen: voor cd’s heb je een afstandsbediening die ook de terugspoel en opnieuw afspeel functie heeft. Met de bluetooth functie kan je via je telefoon of ander apparaat je favoriete muziek afspelen. De radio wordt bestuurd door de afstandsbediening. Perfect als cadeau Iedereen houdt van muziek. De muziekspeler is perfect om als cadeau te geven aan vrienden, collega’s, kinderen, opa of oma of aan je partner. De Dapoda® Cd-speler wordt geleverd in een mooie kleurrijke doos om diegene die ‘m ontvangt extra vrolijk te maken. Dapoda Pure Sounds® Tevredenheidsgarantie Heb je vragen of opmerkingen over de Cd-speler? Neem gerust contact op via de bestelpagina van bol.com, zodat wij je verder kunnen helpen. Ons team streeft ernaar om uw vragen binnen 24 uur te beantwoorden. Bij Dapoda Pure Sounds® profiteer je standaard van: ✔30 Dagen proberen ✔Niet goed? Geld terug! ✔Producten zijn kwaliteit getest ✔Voor 23:59 besteld? Morgen in huis! Bestel vandaag en geniet morgen al van je favoriete muziek! Wat krijg je allemaal? - 1x Dapoda® Cd-speler - 1x USB-adapter - 1x Plakker voor aan de muur - 1x Standaard voor plakker aan de muur - 1x Bureau standaard - 1x Afstandsbediening - 1x Gebruikshandleiding Specificaties: - Gewicht: 900 gram - Bluetooth: 3.0 verbinding - Input poorten: USB 2.0 en AUX (3.5mm) - Merk: Dapoda Pure Sounds® - Muziek: CD, AUX, USB, Bluetooth, Radio - Opladen: USB Adapter - Afmetingen: 33cm x 15cm x 4cm

8. Dapoda® 5 in 1 CD Speler Draagbare met Bluetooth - Aan de Wand Monteerbare CD-Speler - Ook voor Kinderen - Met Bluetooth Mode / SD Mode / FM Radio Mode / CD Mode / Aux Mode


Product informatiePlus or Show more

Yamaha zorgt met de 5-cd wisselaar cd-C600 met PlayXchange voor een onafgebroken muziekgenot. Andere attractieve features zijn iPod en usb compatibiliteit, mp3 en wma compatibiliteit en Pure Direct. Kenmerken: Gepatenteerde Yamaha PlayXchange Lademechanisme voor het verwisselen van 5 disks tegelijkertijd Pure Direct Zeer hoogwaardige vervaardiging en design voor korte signaalpaden High performance DAC mp3 en WMA compatibiliteit usb poort aan de voorzijde iPod compatibiliteit RS-232C interface en IR in/uit

9. Yamaha CD-C600 - Cd-speler - Zwart


Product informatiePlus or Show more

Beleef muziek luisteren op een hele nieuwe en innovatieve manier met deze retro 5 in 1 Cd-speler! Deze draagbare Cd-speler beschikt over veel verschillende functies zoals bijvoorbeeld een afstandsbediening en bluetooth. Op deze manier geniet jij voortaan lekker vanaf de bank van jouw favoriete CD of Spotify playlist! Multifunctionele 5 in 1 functies De Cd-speler heeft veel verschillende functies. De muziekspeler is o.a. te gebruiken als draagbare Cd-speler, Bluetooth HIFI-luidspreker, FM-radio of als Boombox. Daarnaast bevat de Cd-speler een AUX-poort en 3,5mm audio ingang, zodat je ‘m ook kunt verbinden met o.a. je telefoon, headset, oortjes, tablet of MP3/MP4. We bieden je alle mogelijkheden om overal lekker te genieten van jouw favoriete muziek! Jouw voordelen: ✔ 5 in 1 Cd-speler ✔ Mooi en helder geluid ✔ Gemakkelijk te gebruiken ✔ Geschikt voor alle streamingsdiensten (Spotify, Apple Music etc.) ✔ Overal mee naar toe te nemen ✔ Past binnen ieder interieur ✔ Perfect om cadeau te geven tijdens de feestdagen! Overal te gebruiken Of je hem nu gebruikt op je bureau of aan de muur in bijvoorbeeld de keuken of woonkamer, deze muziekspeler creëert een nostalgische sfeer in huis en zorgt voor onvergetelijke momenten samen met jouw vrienden en familie. Zet hem op je bureau of hang hem aan de muur met de meegeleverde bureaustandaard en installatiemateriaal. Ook kun je hem gemakkelijk mee naar buiten nemen, zoals bijvoorbeeld tijdens het sporten, een dagje naar het strand of naar een feest. Gebruik je de Cd-speler niet? Dan dient hij als een mooie huisdecoratie. Simpele besturing Je bestuurt deze muziekspeler op verschillende manieren. Gebruik de afstandsbediening om Cd’s af te spelen, terug te spoelen of opnieuw af te spelen. Met de bluetooth functie kan je via jouw telefoon, tablet of ander apparaat je gewenste muziek of podcast afspelen. De radio wordt ook bestuurd door de afstandsbediening. Zo kan je lekker vanaf de bank genieten van jouw favoriete muziek! Perfect als cadeau Muziek verbind ons allemaal. De muziekspeler is perfect om als cadeau te geven aan vrienden, familie, collega’s of aan je partner. De Cd-speler wordt geleverd in een mooie cadeauverpakking. Op deze manier maak je degene die ‘m ontvangt extra vrolijk. Tevredenheidsgarantie Heb je vragen of opmerkingen over deze muziekspeler? Neem gerust contact op via de bestelpagina van bol.com, Ons team streeft ernaar om jouw vragen binnen 24 uur te beantwoorden. Bij Handify profiteer je standaard van: ✔ 30 Dagen proberen ✔ Niet goed? Geld terug! ✔ Producten zijn uitvoerig getest op kwaliteit ✔ Voor 23:59 besteld? Morgen in huis! Kies voor sfeervolle muziek in jouw omgeving! Bestel vandaag en geniet morgen al van je favoriete muziek!

10. Handify® 5 in 1 CD Speler Draagbare met Bluetooth - Aan de Wand Monteerbare CD-Speler - Ook voor Kinderen - Met Bluetooth Mode / FM Radio Mode / CD Mode / SD Mode / Aux Mode


Producten die overeenkomstig zijn aan CD Spelers


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van CD Spelers. Er zijn immers 76 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en ga je straks de beste CD Speler kopen.