Bestenu

Wat is de beste slimme deurbel van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 28 mei, 2023

Het aanschaffen van een goede slimme deurbel is een lastige opdracht. Wat is de beste slimme deurbel van 2023? Na het onderzoeken van 330 slimme deurbellen kwam de Ring Video Deurbel Deurbeldrukker Bedraad zwart als beste getest uit onze slimme deurbel-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de slimme deurbellen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 slimme deurbellen-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame slimme deurbel-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste slimme deurbellen

1Score: 9.8
Ring Video Deurbel Deurbeldrukker Bedraad zwart
Ring Video Deurbel Deurbeldrukker Bedraad zwart
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
Ring Video Deurbel (2de generatie) brons
Beste Slimme Deurbel voor beveiliging
Ring Video Deurbel (2de generatie) brons
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.4
Ring Chime Deurbelgong Wit
Ring Chime Deurbelgong Wit
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.3
Eufy by Anker Slimme Video zwart;wit
Eufy by Anker Slimme Video zwart;wit
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.3
Cless- Deurbel met camera incl. zwart
Cless- Deurbel met camera incl. zwart
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.2
Ring Video Deurbel 3 Draadloze zilver
Ring Video Deurbel 3 Draadloze zilver
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.2
Video deurbel met camera en wifi - Draadloos op accu met 1080P Inclusief draadloze gong (t-ring geluid) en 32GB SD-kaart (slimme deurbel) van Zedar
Video deurbel met camera en wifi - Draadloos op accu met 1080P Incl...
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.1
Ring Video Deurbel (2de generatie) zilver
Ring Video Deurbel (2de generatie) zilver
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.1
Google Nest Videodeurbel Deurbeldrukker Batterij wit
Beste Slimme Deurbel voor ouderen
Google Nest Videodeurbel Deurbeldrukker Batterij wit
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.1
Gologi draadloze deurbel HD Video wit
Gologi draadloze deurbel HD Video wit
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Slimme Deurbel Koopgids

Wil je zonder de voordeur te openen zien wie er aanbelt? Dan is een slimme deurbel wel wat voor jou. Hoe slimme deurbellen werken en hoe je de beste kiest, lees je in deze koopgids.

Welke soorten slimme deurbellen zijn er?

We maken onderscheid tussen twee soorten slimme deurbellen: de bedrade slimme deurbel en de draadloze slimme deurbel. Het verschil tussen de twee is vrij duidelijk: de bedrade variant sluit je aan op netstroom en de draadloze modellen werken op een accu.

Een draadloze slimme deurbel is daardoor wat makkelijker om aan te sluiten dan de bedrade variant. Als handige doe-het-zelver is het nog wel te doen om zelf de bedrade deurbel aan te sluiten. Ben je niet zo handig? Overweeg dan de installatie uit te besteden aan een monteur.

Houd er rekening mee dat je in beide gevallen de slimme deurbel aan moet sluiten op WiFi voordat het apparaatje werkt. De internetverbinding is nodig om het geluidssignaal door te geven en de beelden van de camera op het verbonden scherm te weergeven.

Welke functies kan een slimme deurbel allemaal hebben?

Elke slimme deurbel is uitgerust met een knop om aan te bellen, een geluidssignaal en een camera. Wordt er aangebeld, dan speelt het geluid af. De camera verstuurt het beeld van de deurbel naar een verbonden scherm, waarop je vervolgens ziet wie er heeft aangebeld en voor de deur staat te wachten.

Slimme deurbellen kunnen nog meer functies hebben, maar het verschilt per deurbel of het apparaat is uitgerust met deze extra functies. Zo kan een slimme deurbel een bewegingssensor hebben. Wanneer de sensor een beweging in de buurt van de deurbel detecteert, ontvang je daar een melding van.

Als een slimme deurbel uitgerust is met nachtmodus, betekent het dat de camera ook in het donker duidelijk beeld heeft. De beeldkwaliteit is misschien niet zo hoog als overdag, maar een camera zonder nachtmodus registreert in het donker bijna geen nuttig beeld. Met nachtmodus wordt dit probleem verholpen en zie je ook 's nachts wat er voor je deur gebeurt.

Plaats je de slimme deurbel op een plek waar hij niet beschermd wordt tegen regen, dan is het verstandig om op zoek te gaan naar een waterbestendig model. De deurbel is dan wel bestand tegen een flinke bui en kan door de seizoenen heen zijn werk blijven doen.

Heeft de deurbel een terugspreekfunctie, dan zit er in het apparaatje ook een microfoon verwerkt. Als iemand aanbelt, kun je terugpraten en zo bijvoorbeeld even laten weten dat je onderweg bent of een vraag stellen.

Wat is het verschil tussen een normale en slimme deurbel?

Bij een slimme en normale deurbel kun je allebei aanbellen. Er wordt dan een geluidssignaal geproduceerd waardoor je weet dat er iemand voor de deur staat. De verschillen zitten dan ook grotendeels in de extra functies ten opzichte van een normale deurbel, zoals de toevoeging van een camera en een WiFi-verbinding.

De manier waarop je een normale deurbel aansluit verschilt ook onderling. Een bedrade slimme deurbel sluit je net als een gewone deurbel op het stroomnetwerk aan, maar bij de gewone deurbel houdt het klusje dan op, terwijl de slimme deurbel ook met WiFi moet worden verbonden. Een draadloze slimme deurbel vereist alleen WiFi-verbinding en een opgeladen accu of batterij.

Doordat een slimme deurbel meer een technisch snufje is en zo ook een stuk geavanceerder dan een gewone deurbel, is de prijs van een slimme deurbel ook aanzienlijk hoger. De goedkopere slimme deurbel beginnen ongeveer bij een prijs van €100, terwijl je een gewone deurbel al voor een tientje krijgt.

Kun je je telefoon koppelen aan een slimme deurbel?

Bepaalde slimme deurbellen bedien je met een app. In dat geval koppel je de deurbel dus aan je telefoon door de bijbehorende app te downloaden en te linken aan de deurbel. Let er wel op dat niet alle slimme deurbellen bedienbaar zijn met een app. Als je de deurbel met je telefoon wilt besturen, houd deze eigenschap dan in de gaten tijdens het zoekproces.

Filmt een slimme deurbel altijd?

De camera van een deurbel staat altijd aan, maar dat betekent niet automatisch dat alle beelden worden opgeslagen. Je kunt wel op elk moment van de dag bekijken wat er bij de voordeur gebeurt. Als je beelden ook terug wilt kunnen zien, moeten ze worden opgeslagen. Is de deurbel zo ingesteld dat de beelden worden opgeslagen, dan filmt een slimme deurbel altijd.

Heb je een maandelijks abonnement nodig voor een slimme deurbel?

Een slimme deurbel functioneert naar behoren zonder maandelijks abonnement. Als je een abonnement afsluit, is dat om gebruik te kunnen maken van extra diensten zoals het opslaan van alle beelden in de Cloud. Bij slimme deurbellen van de merken Ring en Nest kun je zelfs helemaal geen beelden opslaan als je geen abonnement hebt.

Het afsluiten van een abonnement is dus vooral aantrekkelijk als je wilt dat jouw slimme deurbel ook functioneert als beveiligingscamera. Wil je simpelweg op je telefoon of een scherm in huis kunnen zien wie er aanbelt, dan is de aanschaf van het apparaat voldoende.

hero illustration

Hoe testen we slimme deurbellen?

Om de beste slimme deurbel te bepalen, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze slimme deurbel-test hebben we 330 slimme deurbellen geanalyseerd.
illustration
De eerste variabel in onze slimme deurbel-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we data vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze slimme deurbel-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne slimme deurbel-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij de aankoop van de beste slimme deurbel in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 330 slimme deurbellen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste slimme deurbellen op een rijtje

1. Ring Video Deurbel Deurbeldrukker Bedraad zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Ring Video Deurbel Deurbeldrukker Bedraad zwart

 • list plusDeze deurbel is aansluitbaar op bestaande bedrading, wat zorgt voor een eenvoudige installatie.
 • list plusDe intercom functie maakt het mogelijk om te communiceren met bezoekers zonder de deur te openen.
 • list plusHet beeld van deze deurbel is van goede kwaliteit, waardoor je altijd kunt zien wie er voor de deur staat.

Nadelen Ring Video Deurbel Deurbeldrukker Bedraad zwart

 • list plusDeze deurbel werkt niet zonder internet, wat een nadeel kan zijn in gebieden met slechte wifi-verbindingen.
 • list plusHet is niet mogelijk om beelden op te slaan in eigen cloud, wat voor sommige gebruikers een beperking kan zijn.
 • list plusDe gebruiksaanwijzing is niet altijd even duidelijk, wat voor verwarring kan zorgen bij het installeren en gebruiken van de deurbel.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.8

De Ring Video Deurbel Bedraad in het zwart is een geweldige optie voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare en compacte Smart Doorbell. Deze deurbel kan eenvoudig worden aangesloten op de bestaande deurbelbedrading, wat zorgt voor continue stroom en beveiliging. Het is ontworpen met 1080p HD-video, livebeeld en tweerichtingsspraak, zodat je altijd weet wie er voor je deur staat, waar je ook bent.

Wat deze Smart Doorbell onderscheidt van andere deurbellen is de Advanced Pre-Roll functie. Deze functie laat je zien wat er gebeurde voordat de bewegingssensor werd geactiveerd. Dit helpt om belangrijke gebeurtenissen niet te missen en helpt bij het beheren van de bewegingsdetectie met personaliseerbare bewegingszones.

Een ander groot voordeel van deze deurbel is dat het nachtzicht in HD biedt, zodat je dag en nacht geen detail meer mist. Je krijgt ook een melding op je telefoon wanneer iemand aanbelt of de bewegingssensoren activeert, zodat je nooit een bezoeker mist.

Een mogelijke nadeel van de Ring Video Deurbel Bedraad is dat je een app nodig hebt voor volledige functionaliteit, maar deze app is zeer gebruiksvriendelijk en biedt talloze functies.

Al met al is de Ring Video Deurbel Bedraad een geweldige optie voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare en compacte Smart Doorbell met geavanceerde functies zoals Advanced Pre-Roll en personaliseerbare bewegingszones. Het biedt gemoedsrust en veiligheid, ongeacht waar je bent.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

2. Beste Slimme Deurbel voor beveiliging: Ring Video Deurbel (2de generatie) brons

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Ring Video Deurbel (2de generatie) brons

 • list plusDeze wifi deurbel heeft een duidelijk beeld en geluid, waardoor je altijd weet wie er voor de deur staat.
 • list plusDeze wifi deurbel heeft een uitstekende batterijduur, waardoor je niet vaak de batterij hoeft op te laden.
 • list plusDeze wifi deurbel heeft veel instelmogelijkheden, waardoor je het apparaat naar wens kunt aanpassen.

Nadelen Ring Video Deurbel (2de generatie) brons

 • list plusHet abonnement model kan voor sommige gebruikers een belemmering zijn.
 • list plusDeze wifi deurbel heeft geen Nederlandse helpdesk, waardoor het lastig kan zijn om problemen op te lossen.
 • list plusDeze wifi deurbel is niet geschikt voor gebruik in koude weersomstandigheden, omdat de accu dan minder goed presteert.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.5

Ben je op zoek naar een slimme deurbel die je extra veiligheid biedt? Dan is de Ring Video Deurbel (2de generatie) brons de perfecte keuze voor jou. Deze draadloze deurbel is eenvoudig te installeren en biedt je de mogelijkheid om vanaf elke locatie te zien wie er voor je deur staat. Dit is mogelijk dankzij de ingebouwde camera en bewegingssensor die je op je smartphone kunt bekijken via de Ring-app.

De verstelbare bewegingszones en de nieuwe close-up-zone zorgen ervoor dat je alleen meldingen ontvangt wanneer jij dat wilt. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat je alleen een melding krijgt wanneer er beweging is bij je voordeur, en niet bij passerende auto's of fietsers.

Met de Ring Video Deurbel (2de generatie) brons heb je ook de mogelijkheid om te communiceren met bezoekers. Of je nu thuis bent of niet, je kunt altijd zien wie er voor de deur staat en zelfs met ze praten. Dit zorgt voor extra veiligheid en gemak, vooral als je bijvoorbeeld niet thuis bent en een pakketje verwacht.

De beeldsensoren en de scherpe 1080p HD-videokwaliteit zorgen ervoor dat je geen enkel detail over het hoofd ziet, zelfs niet in het donker. Ook beschikt de deurbel over nachtzicht en kun je de camera koppelen aan al je Ring-apparaten, zodat je altijd volledige controle hebt.

Een nadeel van deze deurbel is dat een Ring-abonnement nodig is om de beelden op te slaan en terug te kijken. Dit is echter wel een veelvoorkomend aspect bij slimme deurbellen.

Al met al is de Ring Video Deurbel (2de generatie) brons een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar extra veiligheid en gemak. De verstelbare bewegingszones, de scherpe videokwaliteit en de mogelijkheid om te communiceren met bezoekers maken deze deurbel een absolute aanrader!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Ring Chime Deurbelgong Wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Ring Chime Deurbelgong Wit

 • list plusDe geluidskwaliteit van deze deurbel is helder en het beeld is scherp.
 • list plusDe installatie van deze deurbel is makkelijk en de klantenservice is behulpzaam.
 • list plusDeze deurbel is geschikt met andere apparaten van hetzelfde merk.

Nadelen Ring Chime Deurbelgong Wit

 • list plusEr zijn abonnementskosten verbonden aan de bijbehorende app.
 • list plusEen nadeel van deze deurbel is dat het niet mogelijk is om de stilte functie in te stellen op bepaalde tijden, wat voor sommige gebruikers een gemis kan zijn.
 • list plusEen nadeel van deze deurbel is dat er geen informatie gegeven is over de staat van het product bij aankoop, wat voor sommige gebruikers voor onverwachte verrassingen kan zorgen.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9.3

De Ring Chime Deurbelgong Wit is een geweldige aanvulling op elke Ring-videodeurbel of -beveiligingscamera. Het slanke ontwerp past perfect in elke kamer en je kunt het eenvoudig aansluiten op een standaard stopcontact. Het beste van alles is dat je direct een melding krijgt wanneer iemand aanbelt of als er beweging wordt gedetecteerd. Het is een geweldige manier om het deel rond je voordeur te beveiligen en een rustig en veilig gevoel te creëren voor jou en je familie.

Je kunt de Ring Chime aanpassen aan je persoonlijke voorkeur door de instellingen aan te passen. Je kunt kiezen uit veel verschillende beltonen en het volume aanpassen. Ook is er een 'niet storen-modus' beschikbaar, zodat je niet gestoord wordt op momenten dat je dat niet wilt.

Het installatieproces is eenvoudig en snel, en je hebt enkel een router nodig die werkt op 2,4 GHz. Er is geen app vereist voor volledige functionaliteit, dus je kunt de deurbelgong direct gebruiken.

Een nadeel van de Ring Chime is dat het geen camera of nachtzicht heeft, dus het is niet geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een deurbel met deze functies.

Over het algemeen is de Ring Chime Deurbelgong Wit een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare, eenvoudig te installeren en aan te passen deurbelgong. Het is een geweldige aanvulling op elke Ring-videodeurbel of -beveiligingscamera en kan je helpen om je huis veiliger te maken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

4. Eufy by Anker Slimme Video zwart;wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Eufy by Anker Slimme Video zwart;wit

 • list plusDeze slimme deurbel heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding, waardoor het een betaalbare optie is voor consumenten.
 • list plusDe deurbel heeft een handige app waarmee gebruikers de instellingen kunnen aanpassen en de beelden kunnen bekijken.
 • list plusDe deurbel heeft een duidelijk beeld en goede nachtmodus, waardoor het gemakkelijk is om bezoekers te herkennen, zelfs in het donker.

Nadelen Eufy by Anker Slimme Video zwart;wit

 • list plusDe deurbel heeft soms vertraging in de wifi-verbinding, waardoor het beeld niet altijd even snel wordt weergegeven.
 • list plusDe handleiding en mogelijkheden van de deurbel zijn niet altijd even duidelijk, waardoor het voor sommige gebruikers lastig kan zijn om de deurbel in te stellen.
 • list plusHet is niet mogelijk om veilige personen toe te voegen aan de deurbel, wat voor sommige gebruikers een nadeel kan zijn.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
9.2

De Eufy Slimme Video Deurbel is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een Smart Doorbell met een lange batterijduur en lokaal opslaan van beeldmateriaal. De deurbel werkt op oplaadbare batterijen die tot wel 4 maanden meegaan. Hierdoor bespaar je jezelf de moeite van bedrading, wat de installatie gemakkelijker maakt. De deurbel heeft een resolutie van 1600 x 1200 pixels en een bewegingssensor, waarmee je direct meldingen ontvangt in de app, zelfs als iemand niet op de deurbel drukt. Daarnaast heeft de deurbel een nachtzichtfunctie, waardoor je 's avonds en 's nachts ook duidelijk beeld hebt.

Wat deze deurbel onderscheidt van andere Smart Doorbells, is de mogelijkheid om beeldmateriaal lokaal op te slaan en de lange batterijduur. Dit zorgt voor extra privacy en gemak. Bovendien is de deurbel compatibel met Alexa en Google Assistant, waardoor je met je stem de deurbel kunt bedienen.

Het beste gebruik voor de Eufy Slimme Video Deurbel is voor mensen die hun huis willen beveiligen, maar geen zin hebben in gedoe met bedrading en het zorgen voor een goede internetverbinding. De deurbel werkt prima als je een goede WiFi-verbinding hebt, maar het kan soms voorkomen dat de verbinding hapert, waardoor je beelden mist.

Al met al is de Eufy Slimme Video Deurbel een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een Smart Doorbell met een lange batterijduur en lokaal opslaan van beeldmateriaal. Het biedt extra privacy en gemak, en is gemakkelijk te installeren. Het enige nadeel is dat de internetverbinding soms wat hapert, maar dat is bij de meeste Smart Doorbells het geval.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 2 tot 3 dagen.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

5. Cless- Deurbel met camera incl. zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.2

Met de nieuwe en verbeterde video deurbel van Cless weet je altijd wie er voor de deur staat zonder ervoor thuis te hoeven zijn. Drukt er iemand op de bel, dan krijg je automatisch een notificatie op je smartphone. Via de Tuya app kun je via de intercom praten en luisteren naar de persoon die voor je deur staat. Met de 1080 Full HD camera kun je in een hoek van 160° zien wat er voor de deur gebeurt. Zelfs s’nachts is het beeld haarscherp dankzij infrarood en nachtvisie. Video’s en foto’s kunnen opgeslagen worden op een SD-kaart of je eigen cloud. Deel de app met alle huisgenoten of familieleden en zorg dat je altijd weet wie er voor de deur staat. Zo mis je nooit meer een pakketje! De voordelen van de Cless deurbel Helpdesk - De klantenservice van de applicatie is 24/7 te bereiken voor al jouw vragen Geen abonnementskosten - Gebruik een SD-kaart of je eigen bestaande Cloud opslag Anti diefstal - De deurbel is te monteren met een beveiliging schroef Geavanceerde bewegings instellingen - Eenvoudig in te stellen in de app Scherp dag- en nachtzicht - Dankzij de geïntegreerde LED verlichting en infrarood Cless deurbel De deurbel is uitgerust met een two-way audio, wat betekent dat je via jouw smartphone of tablet kunt communiceren met de persoon die voor de deur staat. Dankzij de update is het beeld en geluid haarscherp en is communiceren erg gemakkelijk! Met de Cless deurbel kun je meerdere gebruikers / apparaten toevoegen. Via de applicatie kun je het gehele gezin uitnodigen of apparaten toevoegen. Uiteraard ook geschikt voor op kantoor om meerdere werknemers uit te nodigen en gebruik te maken van de deurbel. Zo mis je nooit meer een pakketbezorger of bezoeker! Zo is het mogelijk om foto’s en filmpjes (automatisch) op te slaan. Via de Tuya applicatie kun je deze eenvoudig terugkijken, delen en downloaden. Chime Met de meegeleverde Chime / Gong hoor je de deurbel overal in huis. Handig, wanneer je bijvoorbeeld je telefoon op stil hebt staan. Wordt er op de deurbel gedrukt, dan gaat de chime af. Het is ook mogelijk meerdere chimes te koppelen aan de deurbel, zodat er op meerdere plekken de deurbel af gaat. Opladen De batterijen kun je opladen met een Android oplader, type micro. Hoe lang de batterijen meegaan is afhankelijk van het gebruik van de deurbel. Je kunt er ook voor kiezen de deurbel aan te sluiten op netstroom of een adapter (model AC/DC 18050). Eenvoudige installatie Het installeren en monteren van de draadloze deurbel is niet ingewikkeld. De deurbel wordt compleet geleverd met montage materiaal waardoor je in enkele minuten de deurbel monteert. Je kunt ervoor kiezen hem met de schroeven of plakstrip te bevestigen. Installatie is via de applicatie heel eenvoudig en binnen enkele minuten is jouw telefoon gekoppeld aan de deurbel. Kom je er niet uit? Stuur gerust een bericht en wij helpen je verder. In de doos Cless deurbel (2023) Chime (zwart) Twee oplaadbare batterijen Bevestigingsmateriaal Handleiding De batterijen zijn voorzien van een beschermingslaagje, deze dien je eerst te verwijderen voor het opladen van de batterijen. Productspecificaties ➤ iOS® of Android™ apps ➤ Afmeting: 12,65 x 6,17 x 2,20 cm ➤ Minimum software voorwaarden: iOS® 7+ of Android™ 4.0+. ➤ Wi-Fi internet verbinding (802.11 b/g/n 2.4Ghz) ➤ Batterij: 3400 mAh x 2 stuks ➤ Power Input: 16-24 VAC of 5 VDC @ 1 A ➤ Camera: 1920 x 1080 ➤ Lenshoek: 166 graden ➤ Video resolutie: HD (1080p) 30FPS ➤ Geluid: 2 richtingsverkeer ➤ Nachtzicht: IR led

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

6. Ring Video Deurbel 3 Draadloze zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Ring Video Deurbel 3 Draadloze zilver

 • list plusDe accu gaat lang mee, waardoor je niet vaak hoeft op te laden.
 • list plusHet beeld is helder en scherp, waardoor je goed kunt zien wie er voor de deur staat.
 • list plusDe deurbel is makkelijk in gebruik, waardoor je snel aan de slag kunt.

Nadelen Ring Video Deurbel 3 Draadloze zilver

 • list plusJe kunt de tijd van max. opname niet instellen, waardoor je maximaal 20 seconden op kunt nemen.
 • list plusJe hebt een abonnement nodig om de beelden op te slaan, wat extra kosten met zich meebrengt.
 • list plusHet design is groot en dik, waardoor het minder mooi staat op een deurkozijn of muur.

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
7.6

Onze populairste deurbel, met extra beveiligingsfuncties voor je huis, waaronder verbeterde bewegingsdetectie en verbeterde wifi-verbinding. Of je nu thuis of onderweg bent, je weet altijd wie er voor je deur staat. 1080p HD-video met tweerichtingsspraak Geavanceerde instellingen voor bewegingen Dual-band 2,4 GHz- en 5 GHz-connectiviteit Oplaadbare batterij Nachtzicht Een veilig huis begint bij de voordeur. Zie, hoor en praat met bezoekers vanaf elke locatie met Video Doorbell 3. Weet 24 uur per dag wat er speelt. Pas bewegingsinstellingen aan voor de belangrijke gebieden en met de nieuwe dual-band wifi heb je verbinding en ben je dichter bij huis dan ooit tevoren. Bekijk eenvoudig wat er thuis gebeurt. Ontvang direct een melding wanneer bezoek aanbelt of een beweging een ingebouwde sensor activeert. Als er veel beweging voor de deur is, zit, gebruik dan de instelbare bewegingszones, met onder meer de close-up-zone voor bewegingsdetectie dichtbij, om alleen meldingen te ontvangen wanneer jij dat wilt. Blijf verbonden met je huis. Een sterker signaal betekent sneller een melding, zodat je altijd weet wat er bij de voordeur gebeurt wanneer er iets aan de hand is. Bovendien blijft het apparaat eenvoudig doorlopend opgeladen met de verwisselbare, oplaadbare batterij, die je snel kunt verwisselen om op te laden dankzij het eenvoudig te verwijderen voorpaneel. Eenvoudige installatie in enkele minuten. Plaats de oplaadbare batterij in de Video Doorbell 3. Verbind de deurbel met de Ring-app en volg de installatiestappen om je instellingen aan te passen. Gebruik de bijgeleverde schroeven om de Ring Video Doorbell 3 te bevestigen en klik het voorpaneel op zijn plek. Verbonden apparaten Maak verbinding met al je Ring-apparaten zodat je overal in de Ring-app alles kunt bekijken en beheren. Onmiddellijke meldingen Ontvang onmiddellijke meldingen op je mobiele apparaat; thuis op de bank, in de sportschool of op kantoor. Livebeeld Zie, hoor en spreek met mensen bij de voordeur met realtime video en audio. Ring Cloud Video Recording Zoals bij alle Ring producten krijg je bij de aanschaf een 30 dagen proefabonnement op Ring Cloud Video Recording. Deze service slaat elke video op gedurende maximaal 28 dagen zodat je de beelden op elk moment kan terugkijken of delen. Na deze periode zal je een abonnement moeten afsluiten om de beelden terug te kijken. Het Ring Protect Basis Plan is het standaard-abonnement en kan je zelf afsluiten via de website van Ring. Je betaalt hiervoor per apparaat € 3,99 per maand of € 39,99 voor een volledig jaar. Als je voor meerdere apparaten een abonnement wilt is het goedkoper om het Ring Protect Plus Plan af te sluiten. De kosten hiervan zijn € 10,- per maand of € 100,- per jaar. Beide abonnementen zijn vooralsnog alleen te betalen met een creditcard. Zonder abonnement is het wel nog gewoon mogelijk om live beelden te bekijken en te communiceren met degene die voor de deur staat. Klantenservice Ring De Ring Video Deurbel 3 is makkelijk te installeren. In een mum van tijd weet je wie er bij jou aan de voordeur staat. Mocht je er toch echt niet uitkomen kan je Ring zeven dagen per week bereiken op het gratis nummer: 00 800 87 00 97 81 of mailen naar helpmij@ring.com

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

7. Video deurbel met camera en wifi - Draadloos op accu met 1080P Inclusief draadloze gong (t-ring geluid) en 32GB SD-kaart (slimme deurbel) van Zedar

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Video deurbel met camera en wifi - Draadloos op accu met 1080P Inclusief draadloze gong (t-ring geluid) en 32GB SD-kaart (slimme deurbel) van Zedar

 • list plusDeze slimme deurbel heeft een goede beeldkwaliteit, waardoor je altijd duidelijk kunt zien wie er voor de deur staat.
 • list plusDeze draadloze deurbel werkt op accu, waardoor je geen kabels hoeft te trekken en je meer flexibiliteit hebt in de plaatsing van de deurbel.
 • list plusDeze slimme deurbel wordt geleverd met een draadloze gong en een 32GB SD-kaart, waardoor je altijd opnames kunt maken en terugkijken.

Nadelen Video deurbel met camera en wifi - Draadloos op accu met 1080P Inclusief draadloze gong (t-ring geluid) en 32GB SD-kaart (slimme deurbel) van Zedar

 • list plusDe accu van deze deurbel gaat niet heel lang mee, waardoor je deze regelmatig moet opladen.
 • list plusDeze deurbel werkt alleen op 2.4 GHz WiFi, waardoor het signaal minder sterk kan zijn en je mogelijk problemen kunt ervaren met de verbinding.
 • list plusDeze deurbel is niet heel goedkoop, waardoor het mogelijk minder toegankelijk is voor mensen met een klein budget.

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
9.1

Ben jij ook altijd bang om belangrijke pakketjes mis te lopen als je niet thuis bent? De Video deurbel met camera en wifi van Zedar is de oplossing! Deze slimme deurbel stuurt een melding naar jouw smartphone wanneer er iemand aanbelt, zodat je altijd op de hoogte bent. Het mooie van deze deurbel is dat je direct kunt communiceren met de persoon aan de deur, zonder dat je daarvoor thuis hoeft te zijn. Je kunt bijvoorbeeld aan de postbode vertellen waar hij het pakketje het beste kan afleveren.

Het installeren van de deurbel is erg eenvoudig, je kunt kiezen voor draadloos of bedraad en de batterij gaat maar liefst 3-6 maanden mee. De deurbel heeft ook een nauwkeurige bewegingssensor met Al-technologie, waardoor je direct meldingen krijgt voor iedereen die aankomt, zelfs als ze niet op de deurbel drukken.

Wat deze deurbel nog specialer maakt, is de meegeleverde draadloze gong met een fijne melodie en de 32GB SD-kaart. Hierdoor kun je de beelden van de camera altijd terugkijken. Ook heeft de deurbel nachtzicht en een resolutie van 1280 x 1080 pixels.

Al met al is de Video deurbel met camera en wifi van Zedar een geweldige aankoop voor iedereen die altijd op de hoogte wil zijn van wie er aan de deur staat. Het is gemakkelijk te installeren, heeft een lange batterijduur en is voorzien van handige extra's zoals de draadloze gong en SD-kaart. Het enige nadeel dat ik kan bedenken, is dat de deurbel alleen werkt op een 2.4GHz wifi-netwerk. Maar dat is slechts een kleinigheidje als je bedenkt hoeveel gemak deze deurbel biedt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

8. Ring Video Deurbel (2de generatie) zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Ring Video Deurbel (2de generatie) zilver

 • list plusEen groot voordeel van deze slimme deurbel is het duidelijke beeld, wat zorgt voor extra veiligheid.
 • list plusDeze deurbel heeft een breed gezichtsveld, waardoor je een groot deel van je voortuin kunt zien.
 • list plusDeze deurbel heeft een goede accuduur, waardoor je niet vaak de batterij hoeft op te laden.

Nadelen Ring Video Deurbel (2de generatie) zilver

 • list plusHet kan onduidelijk zijn dat er een abonnement nodig is voor sommige functies, wat extra kosten met zich meebrengt.
 • list plusEen ander nadeel is dat de deurbel moet worden afgehaald om de batterij op te laden, wat onhandig kan zijn.
 • list plusEr is geen Nederlandse helpdesk beschikbaar, wat kan leiden tot taalbarrières en onduidelijkheid.

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
9

De Ring Video Deurbel (2de generatie) is een slimme deurbel die je altijd op de hoogte houdt van wie er voor je deur staat, waar je ook bent. Met de verstelbare bewegingszones kun je zelf bepalen wanneer je meldingen wilt ontvangen. Bovendien kun je met de app van Ring altijd en overal live meekijken en praten met bezoekers. En als je Alexa-apparaten thuis hebt, kun je zelfs handsfree gebruik maken van de deurbel!

Wat deze deurbel onderscheidt van andere smart deurbellen is de 1080p HD-videokwaliteit en het scherpe nachtzicht, waardoor je geen enkel detail over het hoofd ziet, zelfs niet in het donker. Bovendien is de deurbel eenvoudig te installeren en werkt hij op een ingebouwde oplaadbare batterij, waardoor je geen gedoe hebt met draden en stroomaansluitingen.

Een ander voordeel van deze deurbel is dat hij werkt met Alexa Routines, waarmee je slimme automatisering voor je huis kunt instellen. Zo kun je bijvoorbeeld je slimme lampen inschakelen wanneer iemand voor de deur staat of gepersonaliseerde meldingen laten horen.

Een nadeel van de deurbel zou kunnen zijn dat hij alleen werkt met de DC-voedingen van Ring om beschadiging te voorkomen. Ook is een goede wifi-verbinding belangrijk voor optimale werking.

Al met al is de Ring Video Deurbel (2de generatie) een handige en gebruiksvriendelijke slimme deurbel die je meer controle geeft over wie er voor je deur staat en wanneer je meldingen wilt ontvangen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

9. Beste Slimme Deurbel voor ouderen: Google Nest Videodeurbel Deurbeldrukker Batterij wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Google Nest Videodeurbel Deurbeldrukker Batterij wit

 • list plusDeze deurbel heeft een strak design en past goed bij moderne huizen.
 • list plusDe deurbel heeft een intelligent systeem dat mensen kan herkennen, wat handig is om ongewenste bezoekers te identificeren.
 • list plusDe deurbel biedt gratis opname mogelijkheid, wat handig is om beelden terug te kijken.

Nadelen Google Nest Videodeurbel Deurbeldrukker Batterij wit

 • list plusDe deurbel heeft geen continu 24/7 opname mogelijkheid, wat een nadeel kan zijn voor mensen die graag altijd beelden willen hebben.
 • list plusDe beeldverhouding van 3:4 kan een nadeel zijn voor mensen die liever een bredere kijkhoek willen hebben.
 • list plusDe camera kwaliteit is iets minder dan de concurrenten, wat een nadeel kan zijn voor mensen die op zoek zijn naar de beste beeldkwaliteit.

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
8.8

De Google Nest Videodeurbel Deurbeldrukker Batterij in het wit is een ware uitkomst voor iedereen die graag controle houdt over wie er voor de deur staat. Met de camera en de bewegingssensor ben je altijd op de hoogte van wat er zich voor je deur afspeelt. De Nest Doorbell onderscheidt zich van andere deurbellen doordat hij het verschil kent tussen een mens en een pakketje. Dit is geen overbodige luxe in deze tijd waarin er steeds meer online wordt besteld.

Dankzij de app kun je altijd en overal zien wie er voor de deur staat en met diegene communiceren, zelfs als je niet thuis bent. De videodeurbel heeft een resolutie van 1280 x 960 pixels en nachtzicht, wat ervoor zorgt dat je ook in het donker altijd scherp beeld hebt. De Google Home-app is vereist voor volledige functionaliteit, maar dat is geen enkel probleem, want deze app is zeer gebruiksvriendelijk.

De Nest Doorbell werkt op batterijvoeding en is draadloos, waardoor hij geschikt is voor bijna elke deur, of je nu in een huis of een appartement woont. De installatie is eenvoudig en je kunt de deurbel zelf installeren. Het enige nadeel is dat je voor sommige functies een werkende wifi- en internetverbinding nodig hebt, maar dat geldt voor de meeste slimme deurbellen.

Al met al is de Google Nest Videodeurbel Deurbeldrukker Batterij een uitstekende keuze voor iedereen die graag controle houdt over wie er voor de deur staat. De beeldkwaliteit is uitstekend en de mogelijkheid om met bezoekers te communiceren, zelfs als je niet thuis bent, is zeer handig. Het enige nadeel is dat je een goede internetverbinding nodig hebt voor sommige functies.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

10. Gologi draadloze deurbel HD Video wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Gologi draadloze deurbel HD Video wit

 • list plusDe app van deze deurbel is zeer gebruiksvriendelijk en biedt veel opties.
 • list plusHet beeld van deze deurbel is van hoge kwaliteit en biedt scherp beeld.
 • list plusDeze deurbel is draadloos en kan gemakkelijk worden geïnstalleerd.

Nadelen Gologi draadloze deurbel HD Video wit

 • list plusDe batterij van deze deurbel gaat snel leeg en moet regelmatig worden opgeladen.
 • list plusEr is geen duidelijke uitleg bij deze deurbel, waardoor het installatieproces lastig kan zijn.
 • list plusEr zijn geen extra functies beschikbaar, zoals bewegingsdetectie of nachtzicht.

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.8
Functionaliteit
7.8
Gebruiksgemak
8.4

Wie wil er nu niet weten wie er voor de deur staat, zonder daadwerkelijk de deur te hoeven openen? Met de Gologi draadloze deurbel HD Video wit kan dat! Deze slimme deurbel heeft een Full HD camera met nachtzicht, zodat je altijd scherpe beelden hebt, ook in het donker. Bovendien is de deurbel weerbestendig, dus regen of vorst zijn geen probleem.

Een handige functie van deze deurbel is de chime, die op elk stopcontact kan worden aangesloten en naar wens kan worden ingesteld. Zo weet je altijd wanneer de bel gaat, waar je ook bent. De Gologi video deurbel is volledig draadloos en kan ongeveer 40-60 dagen per oplaadbeurt worden gebruikt.

Wat deze deurbel echt bijzonder maakt, is de Nederlandse app die erbij wordt geleverd. Hiermee kun je de deurbel bedienen en live meekijken met wie er voor de deur staat. Ook kun je gesprekken voeren via de two-way audio functie.

Een nadeel van deze deurbel is dat een app vereist is voor volledige functionaliteit. Ook is de prijs iets hoger dan bij sommige andere slimme deurbellen op de markt. Maar als je kiest voor de Gologi draadloze deurbel HD Video wit, kies je voor betrouwbaarheid, kwaliteit en gebruiksgemak.

Al met al is deze deurbel een aanwinst voor elk huis. Je kunt altijd zien wie er voor de deur staat, ook als je niet thuis bent. En met de chime en Nederlandse app hoef je nooit meer een bezoeker te missen. Kortom, een slimme keuze voor wie graag controle heeft over wie er voor de deur staat.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

Producten die overeenkomstig zijn aan slimme deurbellen

hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van slimme deurbellen. Er zijn namelijk 330 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!