Wat is de beste Slimme Deurbel van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 14 april, 2024

Het aanschaffen van een goede Slimme Deurbel is een lastige uitdaging. Wat is de beste Slimme Deurbel van 2024? Na het analyseren van 1322 Slimme deurbellen kwam de Video deurbel met camera en als beste uit onze Slimme Deurbel-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Slimme deurbellen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Slimme deurbellen-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Slimme Deurbel-koopgids? Lees dan verder!

Onze Slimme Deurbel selectie

De top 10 beste Slimme deurbellen

1Score: 9.9
Video deurbel met camera en
Video deurbel met camera en
Zedar
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
Ring Video Deurbel (2de generatie)
Ring Video Deurbel (2de generatie)
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.1
Nest Hello / Nest Doorbell
Nest Hello / Nest Doorbell
Nest
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.3
eufy Security -Video Doorbell C210
eufy Security -Video Doorbell C210
Eufy
Ga naar laagste prijs
5Score: 9
Ring Chime Deurbelgong Wit
Ring Chime Deurbelgong Wit
Ring
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.7
Eufy Hey Security Kit
Eufy Hey Security Kit
Eufy
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.3
Eufy Video Doorbell E340 +
Eufy Video Doorbell E340 +
Eufy
Ga naar laagste prijs
8Score: 8.1
eufy Security Video Doorbell S220
eufy Security Video Doorbell S220
Eufy
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.6
Ring Battery Video Doorbell Plus
Ring Battery Video Doorbell Plus
Ring
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.3
eufy Security Deurbelgong voor Homebase
eufy Security Deurbelgong voor Homebase
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Slimme Deurbel Koopgids

Wil je zonder de voordeur te openen zien wie er aanbelt? Dan is een slimme deurbel wel wat voor jou. Hoe slimme deurbellen werken en hoe je de beste kiest, lees je in deze koopgids.

Welke soorten slimme deurbellen zijn er?

We maken onderscheid tussen twee soorten slimme deurbellen: de bedrade slimme deurbel en de draadloze slimme deurbel. Het verschil tussen de twee is vrij duidelijk: de bedrade variant sluit je aan op netstroom en de draadloze modellen werken op een accu.

Een draadloze slimme deurbel is daardoor wat makkelijker om aan te sluiten dan de bedrade variant. Als handige doe-het-zelver is het nog wel te doen om zelf de bedrade deurbel aan te sluiten. Ben je niet zo handig? Overweeg dan de installatie uit te besteden aan een monteur.

Houd er rekening mee dat je in beide gevallen de slimme deurbel aan moet sluiten op WiFi voordat het apparaatje werkt. De internetverbinding is nodig om het geluidssignaal door te geven en de beelden van de camera op het verbonden scherm te weergeven.

Welke functies kan een slimme deurbel allemaal hebben?

Elke slimme deurbel is uitgerust met een knop om aan te bellen, een geluidssignaal en een camera. Wordt er aangebeld, dan speelt het geluid af. De camera verstuurt het beeld van de deurbel naar een verbonden scherm, waarop je vervolgens ziet wie er heeft aangebeld en voor de deur staat te wachten.

Slimme deurbellen kunnen nog meer functies hebben, maar het verschilt per deurbel of het apparaat is uitgerust met deze extra functies. Zo kan een slimme deurbel een bewegingssensor hebben. Wanneer de sensor een beweging in de buurt van de deurbel detecteert, ontvang je daar een melding van.

Als een slimme deurbel uitgerust is met nachtmodus, betekent het dat de camera ook in het donker duidelijk beeld heeft. De beeldkwaliteit is misschien niet zo hoog als overdag, maar een camera zonder nachtmodus registreert in het donker bijna geen nuttig beeld. Met nachtmodus wordt dit probleem verholpen en zie je ook 's nachts wat er voor je deur gebeurt.

Plaats je de slimme deurbel op een plek waar hij niet beschermd wordt tegen regen, dan is het verstandig om op zoek te gaan naar een waterbestendig model. De deurbel is dan wel bestand tegen een flinke bui en kan door de seizoenen heen zijn werk blijven doen.

Heeft de deurbel een terugspreekfunctie, dan zit er in het apparaatje ook een microfoon verwerkt. Als iemand aanbelt, kun je terugpraten en zo bijvoorbeeld even laten weten dat je onderweg bent of een vraag stellen.

Wat is het verschil tussen een normale en slimme deurbel?

Bij een slimme en normale deurbel kun je allebei aanbellen. Er wordt dan een geluidssignaal geproduceerd waardoor je weet dat er iemand voor de deur staat. De verschillen zitten dan ook grotendeels in de extra functies ten opzichte van een normale deurbel, zoals de toevoeging van een camera en een WiFi-verbinding.

De manier waarop je een normale deurbel aansluit verschilt ook onderling. Een bedrade slimme deurbel sluit je net als een gewone deurbel op het stroomnetwerk aan, maar bij de gewone deurbel houdt het klusje dan op, terwijl de slimme deurbel ook met WiFi moet worden verbonden. Een draadloze slimme deurbel vereist alleen WiFi-verbinding en een opgeladen accu of batterij.

Doordat een slimme deurbel meer een technisch snufje is en zo ook een stuk geavanceerder dan een gewone deurbel, is de prijs van een slimme deurbel ook aanzienlijk hoger. De goedkopere slimme deurbel beginnen ongeveer bij een prijs van €100, terwijl je een gewone deurbel al voor een tientje krijgt.

Kun je je telefoon koppelen aan een slimme deurbel?

Bepaalde slimme deurbellen bedien je met een app. In dat geval koppel je de deurbel dus aan je telefoon door de bijbehorende app te downloaden en te linken aan de deurbel. Let er wel op dat niet alle slimme deurbellen bedienbaar zijn met een app. Als je de deurbel met je telefoon wilt besturen, houd deze eigenschap dan in de gaten tijdens het zoekproces.

Filmt een slimme deurbel altijd?

De camera van een deurbel staat altijd aan, maar dat betekent niet automatisch dat alle beelden worden opgeslagen. Je kunt wel op elk moment van de dag bekijken wat er bij de voordeur gebeurt. Als je beelden ook terug wilt kunnen zien, moeten ze worden opgeslagen. Is de deurbel zo ingesteld dat de beelden worden opgeslagen, dan filmt een slimme deurbel altijd.

Heb je een maandelijks abonnement nodig voor een slimme deurbel?

Een slimme deurbel functioneert naar behoren zonder maandelijks abonnement. Als je een abonnement afsluit, is dat om gebruik te kunnen maken van extra diensten zoals het opslaan van alle beelden in de Cloud. Bij slimme deurbellen van de merken Ring en Nest kun je zelfs helemaal geen beelden opslaan als je geen abonnement hebt.

Het afsluiten van een abonnement is dus vooral aantrekkelijk als je wilt dat jouw slimme deurbel ook functioneert als beveiligingscamera. Wil je simpelweg op je telefoon of een scherm in huis kunnen zien wie er aanbelt, dan is de aanschaf van het apparaat voldoende.

hero illustration

Hoe testen we Slimme deurbellen?

Om de beste Slimme Deurbel te bepalen, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Slimme Deurbel-test hebben we 1322 Slimme deurbellen vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze Slimme Deurbel-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig externe expertwebsites waar we data vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Slimme Deurbel-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne Slimme Deurbel-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het kopen van het meest geschikte Slimme Deurbel in 2024. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 1322 Slimme deurbellen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Slimme deurbellen in een makkelijke lijst

1. Video deurbel met camera en

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Video deurbel met camera en

 • list plusDirecte meldingen op smartphone bij aanbellen
 • list plusEenvoudige installatie, draadloos of bedraad
 • list plusVeilige dataopslag zonder verplicht abonnement

Nadelen Video deurbel met camera en

 • list plusMogelijke moeite met koppelen van gong aan deurbel

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.37
Gebruiksgemak
10
Ik ben erg enthousiast over de video deurbel met camera en wifi van Zedar. Deze deurbel is een fantastische toevoeging aan mijn smart home. Dankzij deze deurbel hoef ik nooit meer te wachten op een verwacht pakketje, want ik ontvang direct een melding op mijn smartphone wanneer er iemand aanbelt. En het installeren van de deurbel was echt een makkie! Ik kon hem draadloos of bedraad installeren met behulp van de meegeleverde muurbeugel. En het beste van alles? De deurbel wordt geleverd met een oplaadbare batterij met een capaciteit van 5000 mAh, waardoor hij 3 tot 6 maanden meegaat, afhankelijk van mijn gebruik. Ik hoef me dus geen zorgen te maken dat de batterij snel leeg raakt. En het koppelen van de deurbel aan mijn wifi-netwerk was super eenvoudig met behulp van de gratis app.

Wat deze deurbel echt bijzonder maakt, is de nauwkeurige menselijke detectie met behulp van Al-technologie. Ik ontvang direct meldingen wanneer er iemand voor mijn deur staat, zelfs als ze niet op de deurbel drukken. Zo handig! En ik kan gemakkelijk met bezoekers communiceren via de app of met vooraf ingestelde reacties. En het beste is dat de geavanceerde camera ervoor zorgt dat ik alleen gewaarschuwd word wanneer er daadwerkelijk mensen voor mijn deur staan. Geen tijdverspilling aan onnodige meldingen dus!

Een ander groot pluspunt van deze deurbel is de veilige dataopslag. Ik kan ervoor kiezen om beelden op te slaan op een Micro SD-kaart, die gratis wordt meegeleverd. Zo hoef ik geen beelden online te delen en blijven mijn opgeslagen gegevens altijd veilig en alleen voor mij beschikbaar. En het beste van alles? Er is geen verplicht abonnement nodig! Dat is echt een groot voordeel ten opzichte van andere deurbelaanbieders.

Met de Zedar video deurbel kan ik dag en nacht scherpe videobeelden bekijken. De deurbel heeft een brede 135° kijkhoek en levert 1080p Full HD beeldkwaliteit. Zelfs in het donker kan ik zien wie er voor mijn deur staat dankzij de Infrarood Nachtzicht functie. En ik moet zeggen, de reactietijd en signaalsterkte van deze deurbel zijn echt verbeterd ten opzichte van eerdere modellen. Dat zorgt voor een nog betere gebruikerservaring!

Deze deurbel wordt compleet geleverd met alle benodigde onderdelen, inclusief een gong voor thuis en een 32GB SD-kaart. De installatie is snel en gemakkelijk, en ik kan de deurbel zelfs koppelen aan mijn handsfree spraakassistenten zoals Google Assistent en Amazon Alexa.

Hoewel er geen nadelen worden genoemd in de reviews, kan het zijn dat sommige gebruikers moeite hebben met het koppelen van de gong aan de deurbel. Maar maak je geen zorgen, de klantenservice van Zedar staat klaar om te helpen bij eventuele vragen of problemen.

Al met al is de video deurbel met camera en wifi van Zedar een geweldige aankoop. Hij geeft me een veilig gevoel en maakt het super gemakkelijk om te communiceren met bezoekers, waar ik ook ben. Met zijn verbeterde functies en veilige dataopslag onderscheidt deze deurbel zich van zijn concurrenten. En de prijs-kwaliteitverhouding is echt uitstekend, dus ik kan deze deurbel zeker aanbevelen. 👍

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Ring Video Deurbel (2de generatie)

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Ring Video Deurbel (2de generatie)

 • list plusHoogwaardige 1080p HD-video en tweerichtingsspraak voor heldere communicatie en gedetailleerde beeldkwaliteit, zelfs 's nachts.
 • list plusFlexibiliteit in stroomvoorziening door ingebouwde oplaadbare batterij of bedrade aansluiting.
 • list plusEenvoudige installatie in enkele minuten, toegankelijk voor gebruikers van alle niveaus.

Nadelen Ring Video Deurbel (2de generatie)

 • list plusNiet compatibel met transformatoren voor halogeen- of tuinverlichting, waardoor gebruikers zich bewust moeten zijn van stroomvoorzieningsopties.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.11
Functionaliteit
9.95
Gebruiksgemak
9.56
De Ring Video Deurbel (2de generatie) is dé moderne en handige manier om mijn voordeur te beveiligen en in contact te blijven met bezoekers, waar ik ook ben. Met verbeterde functies ten opzichte van zijn voorganger, stelt deze deurbel mij in staat om op afstand te zien, te horen en te praten met bezoekers via de Ring-app. De 1080p HD-video en tweerichtingsspraak zorgen voor heldere communicatie en gedetailleerde beeldkwaliteit, zelfs 's nachts dankzij het nachtzicht. Het instellen van de bewegingszones, inclusief de nieuwe close-up-zone, biedt aanpasbare meldingen, waardoor ik alleen op de hoogte wordt gesteld wanneer dat nodig is. Bovendien kan de deurbel op een ingebouwde oplaadbare batterij werken of bedraad worden aangesloten, waardoor ik flexibiliteit heb in de stroomvoorziening.

De eenvoudige installatie in enkele minuten maakt het toegankelijk voor gebruikers van alle niveaus, terwijl het werken met Alexa-apparaten extra functionaliteit biedt, zoals aangepaste meldingen en spraakbediening. Het feit dat het ook kan worden gekoppeld aan andere Ring-apparaten voegt nog meer waarde toe, waardoor ik een algeheel beveiligingssysteem voor mijn huis kan opbouwen. Bovendien biedt het de mogelijkheid om het apparaat bedraad aan te sluiten op een bestaand deurbelsysteem, wat handig is voor continue stroomvoorziening.

Een mogelijke beperking van dit product is het feit dat het niet compatibel is met transformatoren voor halogeen- of tuinverlichting, waardoor ik me bewust moet zijn van de stroomvoorzieningsopties. Het is echter belangrijk om op te merken dat de meeste gebruikers zeer tevreden zijn met de prestaties en functionaliteit van de Ring Video Deurbel (2de generatie), waarbij de heldere beeldkwaliteit, eenvoudige installatie en handige app-bediening als zeer positieve punten worden benadrukt.

Al met al biedt de Ring Video Deurbel (2de generatie) een uitstekende combinatie van geavanceerde beveiligingsfuncties, hoogwaardige videokwaliteit en gebruiksgemak. Het is mijn ideale keuze voor een betrouwbare en veelzijdige slimme deurbeloplossing. Met zijn verbeterde functies en naadloze integratie in een smart home-ecosysteem, onderscheidt de Ring Video Deurbel (2de generatie) zich als een topkeuze in zijn categorie. 🚪

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 19:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Nest Hello / Nest Doorbell

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.16
Functionaliteit
8.94
Gebruiksgemak
9.11
De nieuwste Google Nest Hello videodeurbel: Best Getest door de Consumentenbond in september 2019.

Let op: deze Nest Hello deurbel wordt geleverd met een Engelse handleiding. De Nederlandse handleiding kunt u gemakkelijk raadplegen via de Google Nest Help website.

De Nest Hello laat je weten wie er voor de deur staat, zodat je nooit een bezoeker of een pakketje misloopt. Hij weet wat een persoon is en wat niet, en kan je een melding sturen. Via de Nest-app kun je bezoekers luid en duidelijk horen en met ze praten. De camera laat overdag en ’s nachts in detail alles zien: mensen van top tot teen of een pakketje op de grond. Heb je een abonnement op Nest Aware, dan kan hij je zelfs vertellen of het iemand is die je kent (of niet). En omdat de Nest Hello op de netvoeding is aangesloten, streamt hij dag en nacht en kun je altijd even kijken hoe het thuis gaat.

Praten en luisteren in HD
Via de Nest-app kun je bezoekers luid en duidelijk horen en met ze praten. Of gebruik ‘snelle reacties’. Je kiest dan een van de vooraf opgenomen reacties in de app en laat de Nest Hello het woord voor je doen.

Dag en nacht HD-video
Met HDR en Nachtzicht levert de Nest Hello dag en nacht haarscherpe, heldere beelden. Hij laat je alles zien: mensen van top tot teen of pakketjes op de grond.

Dag en nacht live videobeelden
Bekijk op elk gewenst moment de live videobeelden of een overzicht van momentopnamen in de afgelopen drie uur om te zien wat je hebt gemist.

Stiltetijd
Zet de bel uit via de Nest-app en voorkom dat je baby wakker wordt of de hond gaat blaffen. Je ontvangt dan nog wel meldingen op je telefoon.

Compatibiliteit
Je hebt er een bedrade deurbel, een bel en de juiste transformator voor nodig. Controleer de compatibiliteit van je huis op nest.com/eu/works

Professionele installatie aanbevolen
Voor de Nest Hello heb je een bedrade deurbel, een bel en een 16V-transformator nodig. We raden je aan de installatie door een professionele installateur te laten uitvoeren.

Mis niets met een abonnement op Nest Aware
• Videogeschiedenis
Weet altijd wat er is gebeurd dankzij maximaal 30 dagen videogeschiedenis en dag en nacht opnemen. Zoek in de hele videogeschiedenis en niet alleen in clips. En bekijk belangrijke momenten in de Nest-app, waaruit je zelf videoclips kunt delen met anderen.
• Bekend-gezicht meldingen
Krijg een melding als je camera een bekende ziet. Of een onbekende.
• Activiteitszones
Maak activiteitszones van plekken die je belangrijk vindt en ontvang speciale meldingen wanneer de camera op die plek beweging of personen waarneemt.
• Clips
Maak van een deel van je videogeschiedenis een clip of time-lapse die je kunt delen.

* Voor sommige functies, waaronder mobiele meldingen, bediening op afstand, videostreams en video-opnamen, heb je een werkende wifi-verbinding nodig.

Talen
- Nederlands
- Engels (VS, VK)
- Frans
- Spaans
- Italiaans
- Duits

Camera
3-megapixel 2K-kleurensensor van 0,85 cm met 8x digitale zoom

Video
HD UXGA 1600 x 1200, tot 30 frames/sec, H.264-codering, HDR

Gezichtsveld
160° diagonaal

Geluid
Hoogwaardige luidspreker en microfoon

Lampjes
RGB-lichtstring en statuslampje

Nachtzicht
Infrarood-leds van 850 nm

Bedrijfstemperatuur
- 10 tot 40 °C

Weerbestendigheid
IPX4-classificatie

Beveiliging
128-bits AES met TLS/SSL

Milieu
- RoHS-conform
- REACH-conform
- EU-richtlijn ten aanzien van persistente verontreinigde stoffen
- Recyclebare verpakking

Draadloos
- Wifi 802. 11 b/g/n, 2,4 GHz (versleuteling met WEP, WPA, WPA2 ondersteund)
- Bluetooth Low Energy (BLE) 802.15.4 bij 2,4 GHz

Afmetingen
- Hoogte: 11,7 cm
- Breedte: 4,3 cm
- Diepte: 2,6 cm

Gewicht
129 gram

Vereisten:
• Vereist een transformator van 16-24 V AC en 8 VA, een bel en een bedrade deurbel. Op de website van Nest kan je nagaan of de bedrading van je huidige bel werkt met de Nest Hello.
• Wifi 802. 11 b/g/n, 2,4 GHz (versleuteling met WEP, WPA, WPA2 ondersteund).
• Werkende breedbandinternetverbinding met een uploadsnelheid van ten minste 2 Mbps.
• Vereist de gratis Nest-app op een geschikte smartphone of tablet met Bluetooth 4.0. Ga voor meer informatie naar nest.com/requirements
• De Nest Hello vereist een uploadbandbreedte van 800 tot 2000 Kbps voor het streamen van video met een resolutie van 1600 x 1200. De Nest Hello gebruikt meer bandbreedte om video te streamen wanneer er meer beweging zichtbaar is. Als je een abonnement op Nest Aware neemt, streamt de Nest Hello alle videobeelden naar de cloud, waar ze veilig extern worden opgeslagen. Bij een resolutie van 1600 x 1200 gebruikt de Nest Hello 150 GB tot 600 GB uploadbandbreedte per maand, afhankelijk van de ingestelde videokwaliteit.

Garantie
Twee jaar fabrieksgarantie

In de verpakking:
• Nest Hello Video Deurbel
• Belaansluiting
• Wig van 15°
• Ontgrendelaar
• Steenboor
• Raamsticker
• Montagesteun
• Verlengdraden
• Pluggen
• Schroeven
• Startershandleiding

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

4. eufy Security -Video Doorbell C210

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen eufy Security -Video Doorbell C210

 • list plus1080p-resolutie voor scherpe en heldere beelden
 • list plusAI-technologie detecteert alleen mensen, vermindert valse alarmen
 • list plusLange batterijduur tot 120 dagen

Nadelen eufy Security -Video Doorbell C210

 • list plusSoms vertraging in het audiogesprek
 • list plusNiet altijd volledige detectie van gebeurtenissen

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.58
Functionaliteit
8.83
Gebruiksgemak
9.46
De eufy Security -Video Deurbel C211 is een geweldige toevoeging aan jouw huisbeveiligingssysteem. Met indrukwekkende functies en betrouwbare prestaties biedt deze deurbel een uitstekende beveiligingsoplossing voor jou en jouw gezin.

Een van de meest opvallende kenmerken van de eufy Security -Video Deurbel C211 is de 1080p-resolutie. Hierdoor zie je altijd scherpe en heldere beelden van wie er voor jouw deur staat. Dankzij de AI-technologie en het geavanceerde algoritme van de camera, worden alleen mensen gedetecteerd, geen dieren of andere objecten. Zo ontvang je alleen meldingen wanneer er daadwerkelijk iemand voor jouw deur staat, wat het aantal valse alarmen vermindert.

Een ander voordeel van de eufy Security -Video Deurbel C211 is de lange batterijduur. Volgens labresultaten gaat de batterij tot wel 120 dagen mee bij 30 evenementen per dag van 10 seconden elk. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over regelmatig opladen. Bovendien zie je in de app altijd de resterende batterijduur, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

De eufy Security -Video Deurbel C211 is ook compatibel met spraakassistenten zoals Alexa en Google Assistant. Hierdoor bekijk je eenvoudig de beelden van jouw deurbel via jouw slimme speaker of smartphone. Zelfs als je niet thuis bent, geeft dit jou gemoedsrust.

Wat betreft de installatie, hebben gebruikers positieve ervaringen gedeeld. Ze beschrijven het als soepel en gemakkelijk. Bovendien biedt eufy uitstekende klantenservice, zoals blijkt uit de positieve recensies. Als je hulp nodig hebt, kun je altijd rekenen op ondersteuning van ons team.

Een ander belangrijk voordeel van de eufy Security -Video Deurbel C211 is het ontbreken van abonnementskosten. Alle beelden worden lokaal opgeslagen op de deurbel zelf, waardoor je geen maandelijkse kosten hoeft te betalen voor cloudopslag. Dit is een groot pluspunt ten opzichte van sommige concurrenten.

Er zijn echter ook enkele punten van kritiek genoemd door gebruikers. Zo is er soms een vertraging ervaren in het audiogesprek tussen de postbezorger en de gebruiker. Dit kan echter variëren afhankelijk van de wifi-verbinding. Daarnaast zijn er enkele opmerkingen gemaakt over de detectie, waarbij de deurbel niet altijd alles registreert.

Al met al is de eufy Security -Video Deurbel C211 een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke deurbel met geavanceerde functies. Met zijn scherpe beeldkwaliteit, lange batterijduur en privacybescherming geeft dit product jou gemoedsrust en tilt het jouw huisbeveiliging naar een hoger niveau. Hoewel er enkele kleine tekortkomingen zijn genoemd, wegen de voordelen zwaarder. Investeer in de eufy Security -Video Deurbel C211 en zorg voor een veilige en beveiligde entree van jouw huis.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Tijdelijk niet op voorraad. Wij werken er hard aan om onze voorraden weer aan te vullen.

Bekijk prijs

5. Ring Chime Deurbelgong Wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Ring Chime Deurbelgong Wit

 • list plusVersterkt het geluidssignaal van Ring-deurbellen en beveiligingscamera's.
 • list plusEenvoudige installatie en verstelbare volume-instellingen.
 • list plusKeuze uit verschillende beltonen.

Nadelen Ring Chime Deurbelgong Wit

 • list plusGebrek aan contact met de klantenservice van Ring.

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.48
Functionaliteit
8.78
Gebruiksgemak
8.8
Ik ben zo blij met mijn Ring Chime! Deze draadloze deurbelgong is echt een handige toevoeging aan mijn Ring-videodeurbellen en -beveiligingscamera's. Nu krijg ik direct een melding wanneer er iemand aanbelt of als er beweging wordt gedetecteerd. En het beste is dat het slanke ontwerp perfect in elke kamer past en het geluidssignaal van al mijn Ring-apparaten versterkt.

Een van de dingen waar ik van hou bij de Ring Chime is dat ik verschillende beltonen kan kiezen. Zo kan ik de deurbelgong helemaal aanpassen aan mijn eigen smaak. De installatie van de Ring Chime is ook super makkelijk en werkt met alle Ring Video Doorbells en Ring Security Cameras. Met de handleiding en de scanbare code op de Chime had ik het zo geïnstalleerd.

Ik ben niet de enige die blij is met de Ring Chime. Andere gebruikers zijn ook erg tevreden. Ze zijn vooral enthousiast over het luid en duidelijk geluidssignaal dat de Chime produceert. Het is echt een handige toevoeging aan de normale deurbel als die niet goed hoorbaar is. Sommige mensen gebruiken de Chime zelfs als hun primaire deurbel. En laten we het mooie design niet vergeten - dat wordt ook positief benoemd.

Maar er zijn ook een paar nadelen waar gebruikers tegenaan zijn gelopen. Het blijkt namelijk moeilijk te zijn om contact op te nemen met de klantenservice van Ring. Dit is zeker iets waar Ring aan moet werken, want goede klantenservice is belangrijk. Het kan de algehele gebruikerservaring beïnvloeden.

Over het algemeen vind ik de Ring Chime echt een top product. Het doet precies waar het voor bedoeld is - het versterkt het geluidssignaal van mijn Ring-deurbellen en beveiligingscamera's, zodat ik nooit meer een belletje misloop. De installatie is simpel, het volume kan ik aanpassen en er zijn zoveel beltonen om uit te kiezen. Het enige minpuntje is dus het gebrek aan goede klantenservice van Ring zelf. Ondanks dat, zou ik de Ring Chime zeker aanraden aan iedereen die zijn huis veiliger wil maken en altijd wil weten wie er aan de deur staat. 🚪

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Eufy Hey Security Kit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.43
Gebruiksgemak
9.19
De Eufy Video Doorbell Battery Set is een slimme deurbel met basisstation, die je draadloos installeert. Je bekijkt de beelden van de deurbel overal. Het basisstation slaat tot 2 jaar aan beelden op, waarna je ze via een versleutelde verbinding in de app ziet. Je verbindt hem met een ethernetkabel aan je router. Hierna herkent hij je router, zodat je de HomeBase ook draadloos gebruikt. Bovendien maakt het basisstation geluid als er iemand aanbelt. Bezoekers zijn scherp in beeld dankzij de 2K resolutie van de video deurbel. Via de app communiceer je direct met jouw bezoekers. De Eufy Video Doorbell geeft meldingen bij beweging en herkent het verschil tussen mensen en dieren. Je koppelt hem eenvoudig aan de Google Assistant of Amazon Alexa.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Tijdelijk niet op voorraad. Wij werken er hard aan om onze voorraden weer aan te vullen.

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Eufy Video Doorbell E340 +

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Eufy Video Doorbell E340 +

 • list plusLokale opslag zonder doorlopende kosten
 • list plusDubbele camera's voor unieke kijkhoek
 • list plusFlexibele installatieopties: accu- of bedrade installatie

Nadelen Eufy Video Doorbell E340 +

 • list plusVertraagde bewegingssensoren
 • list plusNoodzaak van een specifieke voeding voor optimale prestaties
 • list plusUitdagingen zoals het ontbreken van een uitgebreide beschrijving

Beoordeling

8.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.69
Functionaliteit
8.11
Gebruiksgemak
8.13
Ik ben dol op de Eufy Video Deurbel E340 + Chime, want het biedt geavanceerde beveiliging voor mijn voordeur. Met zijn dubbele camera's die samenwerken voor een unieke kijkhoek, zie ik niet alleen wie er voor de deur staat, maar ook de omgeving eromheen. Zelfs 's nachts biedt de kleuren-nachtzichtmodus duidelijke beelden tot 5 meter ver. En met de 2K-beeldkwaliteit mis ik geen enkel detail.

Het beste is dat ik kan kiezen tussen accu- of bedrade installatie, dus ik pas de installatie aan zoals ik dat wil. En de mogelijkheid om bedraad en draadloos aan te sluiten geeft me de vrijheid om te kiezen wat het beste bij mijn behoeften past. Ik vind het geweldig dat ik beelden in Full HD kwaliteit via de Eufy app kan bekijken en opslaan in het interne geheugen, of een microSD-kaart toevoegen voor extra opslag tot 128 GB. En met de Chime hoor ik ook een geluidssignaal in huis in plaats van alleen op mijn telefoon.

Ik hoor dat andere gebruikers ook dol zijn op de betrouwbare prestaties en de mogelijkheid van lokaal opslag zonder doorlopende kosten. Sommigen vinden het wel lastig dat er geen uitgebreide beschrijving is en dat ze een nieuwe bel trafo moeten kopen voor installatie. Maar in vergelijking met andere modellen biedt de Eufy Video Deurbel E340 + Chime verbeterde functies, zoals de dubbele camera's, 2K-beeldkwaliteit en accu- of bedrade installatiemogelijkheden. Dus ondanks enkele uitdagingen, blijft het een betrouwbare keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een slimme deurbel zonder doorlopende abonnementskosten. Met zijn indrukwekkende beeldkwaliteit, flexibele installatieopties en lokaal opslagsysteem, biedt de Eufy Video Deurbel E340 + Chime een uitstekende beveiligingsoplossing voor thuisgebruik. 🚪

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

8. eufy Security Video Doorbell S220

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen eufy Security Video Doorbell S220

 • list plusGeen verborgen kosten of abonnementen
 • list plusLokale opslag van gegevens
 • list plusEenvoudige installatie en soepele app

Nadelen eufy Security Video Doorbell S220

 • list plusGrote omvang van deurbel
 • list plusNog niet volledig ontwikkelde integratie met Google Home
 • list plusHandleiding kan iets uitgebreider zijn

Beoordeling

8.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.42
Functionaliteit
7.86
Gebruiksgemak
7.87
De eufy Security - Video Deurbel S220 Add-on is een geweldige toevoeging aan jouw huisbeveiligingssysteem. Met zijn draadloze ontwerp en krachtige accu, zorgt deze deurbel ervoor dat jij altijd op de hoogte bent van wie er voor je deur staat. En dat alles in een scherpe 2K HD resolutie!

Wat ik echt geweldig vind aan deze deurbel is de AI detectie. Het maakt niet uit of het dag of nacht is, deze deurbel brengt bezoekers altijd scherp in beeld. En het beste is dat je geen verborgen kosten of abonnementen hebt. Alle gegevens worden lokaal opgeslagen, dus alleen jij hebt toegang tot deze waardevolle informatie.

De installatie van de deurbel is echt een fluitje van een cent en de bijbehorende app werkt super soepel. Het beeld is zo helder als glas, zelfs in het donker, en de kijkhoek is geweldig. En je hoeft je geen zorgen te maken over het constant opladen van de accu, want deze gaat tot wel 6 maanden mee na één oplaadbeurt. Dat is echt geweldig!

Je kunt kiezen of je alleen wilt reageren op de deurbel of dat je elke beweging wilt vastleggen. Met 16GB interne opslag heb je genoeg ruimte voor ongeveer 3 weken aan beelden. En het beste is dat je met de intuïtieve en snelle app van eufy binnen 1-2 seconden push meldingen op je telefoon ontvangt. Je mist nooit meer een belangrijk moment!

Het geluid van de deurbel is van topkwaliteit en je kunt zelfs gesprekken voeren met mensen aan de deur. Er zijn zelfs standaard antwoorden beschikbaar, zoals "wat kan ik voor je doen" of "geen interesse". Super handig als je niet gestoord wilt worden door colporteurs.

Er zijn een paar minpuntjes waar je rekening mee moet houden. De deurbel is vrij groot van formaat, maar dat komt door de krachtige accu. De integratie met Google Home is nog niet helemaal perfect, maar hopelijk wordt dit in de toekomst verbeterd. En de handleiding zou iets uitgebreider kunnen zijn, maar met de intuïtieve app kom je er zeker wel uit.

Al met al ben ik ontzettend tevreden over de eufy Security - Video Deurbel S220 Add-on. De installatie was een eitje en de app werkt perfect. Het beeld en geluid zijn van topkwaliteit en de accu gaat lang mee. En het feit dat er geen verborgen kosten zijn en dat alle gegevens lokaal worden opgeslagen, maakt dit echt een geweldige keuze ten opzichte van concurrenten zoals Ring en Google Nest. 👍

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Ring Battery Video Doorbell Plus

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Ring Battery Video Doorbell Plus

 • list plusUitgebreid zicht van top tot teen met een resolutie van 1536p HD-video.
 • list plusMogelijkheid tot tweerichtingsspraak om te communiceren met bezoekers.
 • list plusEenvoudige installatie en gebruiksvriendelijkheid.

Nadelen Ring Battery Video Doorbell Plus

 • list plusMogelijke vertraging van ongeveer 20 seconden voordat je een melding ontvangt.
 • list plusOptioneel Ring Protect-abonnement voor extra functies.

Beoordeling

7.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.44
Functionaliteit
7.23
Gebruiksgemak
8.07
Review van de Ring Battery Video Doorbell Plus slimme deurbel

Ik heb onlangs de Ring Battery Video Doorbell Plus uitgeprobeerd en ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben! Deze deurbel biedt niet alleen een duidelijk beeld van top tot teen, maar heeft ook een resolutie van 1536p HD-video, zodat je elk klein detail kunt zien. Of het nu gaat om het controleren van je maaltijdbezorging of het identificeren van ongewenste bezoekers, deze deurbel heeft het allemaal.

Wat deze deurbel echt onderscheidt van andere modellen is het uitgebreide gezichtsveld dat het biedt. Je kunt veel meer van elke bezoeker zien en zelfs pakketten bekijken die voor de deur zijn achtergelaten. En met de handige pakketdetectiefunctie ontvang je direct een waarschuwing zodra er een pakket wordt gedetecteerd. Geen zorgen meer over gemiste leveringen!

Wat ik persoonlijk echt geweldig vind aan deze deurbel is de tweerichtingsspraak. Als er iemand aanbelt en ik ben niet thuis, kan ik eenvoudig via mijn telefoon met de persoon praten via de ingebouwde microfoon. Ik kan ze zelfs vertellen om het pakket bijvoorbeeld in de tuin neer te leggen. Geen gedoe meer met briefjes ophangen dat ik niet thuis ben, want nu kan ik gewoon via de deurbel communiceren.

De beeldkwaliteit van de camera is echt indrukwekkend, zowel overdag als 's avonds en 's nachts. En met de brede kijkhoek kan ik een groot deel van mijn straat zien. Ik vind het ook fijn dat Ring benadrukt dat je de privacy van je buren en medemensen moet respecteren. Een belangrijk punt!

Een klein nadeel is dat er soms een vertraging van ongeveer 20 seconden kan zijn voordat je een melding ontvangt wanneer er wordt aangebeld. Dit kan een beetje vervelend zijn als je snel wilt reageren op bezoekers.

Over het algemeen ben ik erg tevreden met de Ring Battery Video Doorbell Plus. De installatie was eenvoudig en de gebruiksvriendelijke mobiele app begeleidde me stap voor stap. De beeldkwaliteit is uitstekend en de tweerichtingsspraak is echt handig. Het is een degelijk product dat zijn prijs waard is. Het Ring Protect-abonnement biedt extra functies zoals video-opname, maar het is aan jou om te beslissen of je dit abonnement wilt.

Kortom, ik zou deze deurbel zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een slimme deurbel met uitgebreid zicht en handige functies zoals tweerichtingsspraak. Het is een handig en gebruiksvriendelijk apparaat dat zorgt voor extra veiligheid en gemak in huis. 🚪

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. eufy Security Deurbelgong voor Homebase

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

7.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
6.81
Functionaliteit
7.59
Gebruiksgemak
7.44
 • Mis nooit een bezoeker - Speel ringtones op meerdere locaties tegelijk.
 • Officieel accessoire - Werkt met eufy Security Video Doorbell 2K (batterijvoeding).
 • Pas uw ring aan - 8 leuke ringtones om uit te kiezen.
 • Instelbaar volume - Kies uit 3 volumeniveaus.
 • Vereist eufyBase 2 - Werkt alleen met eufy eufyBase 2

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Slimme deurbellen. Er zijn namelijk 1322 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!