Bestenu

Beste slimme deurbellen - dec. 2022

Met meer dan 411 slimme deurbellen op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
Hieronder vind je de beste slimme deurbellen in een handige lijst
01Score: 9.8
Ring Video Doorbell Wired
Ring Video Doorbell Wired
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.5
Ring Chime Gen. 2 (2020)
Ring Chime Gen. 2 (2020)
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.3
Eufy by Anker Video Doorbell Battery Set
Eufy by Anker Video Doorbell Battery Set
Ga naar laagste prjis
04Score: 8.8
Eufy Video Doorbell Battery Slim
Eufy Video Doorbell Battery Slim
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.7
Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons
Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.4
Eufy by Anker Video Doorbell Battery
Eufy by Anker Video Doorbell Battery
Ga naar laagste prjis
07Score: 8.2
Ring Video Deurbel 1 (2de generatie)
Ring Video Deurbel 1 (2de generatie)
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.5
Living Needs Draadloze Deurbel – HD Video Deurbel – Deurbel met Camera.
Living Needs Draadloze Deurbel – HD Video Deurbel – Deurbel met Camera.
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.2
LifeGoods Draadloze Video Deurbel
LifeGoods Draadloze Video Deurbel
Ga naar laagste prjis
10Score: 6.9
Xecurity X-One Deurbelset
Xecurity X-One Deurbelset
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Slimme Deurbel Koopgids

avatar-contour
Daan van Dijk

Daan van Dijk

Gepubliceerd op: Nov 26, 2021


Wil je zonder de voordeur te openen zien wie er aanbelt? Dan is een slimme deurbel wel wat voor jou. Hoe slimme deurbellen werken en hoe je de beste kiest, lees je in deze koopgids.

Welke soorten slimme deurbellen zijn er?

We maken onderscheid tussen twee soorten slimme deurbellen: de bedrade slimme deurbel en de draadloze slimme deurbel. Het verschil tussen de twee is vrij duidelijk: de bedrade variant sluit je aan op netstroom en de draadloze modellen werken op een accu.

Een draadloze slimme deurbel is daardoor wat makkelijker om aan te sluiten dan de bedrade variant. Als handige doe-het-zelver is het nog wel te doen om zelf de bedrade deurbel aan te sluiten. Ben je niet zo handig? Overweeg dan de installatie uit te besteden aan een monteur.

Houd er rekening mee dat je in beide gevallen de slimme deurbel aan moet sluiten op WiFi voordat het apparaatje werkt. De internetverbinding is nodig om het geluidssignaal door te geven en de beelden van de camera op het verbonden scherm te weergeven.

Welke functies kan een slimme deurbel allemaal hebben?

Elke slimme deurbel is uitgerust met een knop om aan te bellen, een geluidssignaal en een camera. Wordt er aangebeld, dan speelt het geluid af. De camera verstuurt het beeld van de deurbel naar een verbonden scherm, waarop je vervolgens ziet wie er heeft aangebeld en voor de deur staat te wachten.

Slimme deurbellen kunnen nog meer functies hebben, maar het verschilt per deurbel of het apparaat is uitgerust met deze extra functies. Zo kan een slimme deurbel een bewegingssensor hebben. Wanneer de sensor een beweging in de buurt van de deurbel detecteert, ontvang je daar een melding van.

Als een slimme deurbel uitgerust is met nachtmodus, betekent het dat de camera ook in het donker duidelijk beeld heeft. De beeldkwaliteit is misschien niet zo hoog als overdag, maar een camera zonder nachtmodus registreert in het donker bijna geen nuttig beeld. Met nachtmodus wordt dit probleem verholpen en zie je ook 's nachts wat er voor je deur gebeurt.

Plaats je de slimme deurbel op een plek waar hij niet beschermd wordt tegen regen, dan is het verstandig om op zoek te gaan naar een waterbestendig model. De deurbel is dan wel bestand tegen een flinke bui en kan door de seizoenen heen zijn werk blijven doen.

Heeft de deurbel een terugspreekfunctie, dan zit er in het apparaatje ook een microfoon verwerkt. Als iemand aanbelt, kun je terugpraten en zo bijvoorbeeld even laten weten dat je onderweg bent of een vraag stellen.

Wat is het verschil tussen een normale en slimme deurbel?

Bij een slimme en normale deurbel kun je allebei aanbellen. Er wordt dan een geluidssignaal geproduceerd waardoor je weet dat er iemand voor de deur staat. De verschillen zitten dan ook grotendeels in de extra functies ten opzichte van een normale deurbel, zoals de toevoeging van een camera en een WiFi-verbinding.

De manier waarop je een normale deurbel aansluit verschilt ook onderling. Een bedrade slimme deurbel sluit je net als een gewone deurbel op het stroomnetwerk aan, maar bij de gewone deurbel houdt het klusje dan op, terwijl de slimme deurbel ook met WiFi moet worden verbonden. Een draadloze slimme deurbel vereist alleen WiFi-verbinding en een opgeladen accu of batterij.

Doordat een slimme deurbel meer een technisch snufje is en zo ook een stuk geavanceerder dan een gewone deurbel, is de prijs van een slimme deurbel ook aanzienlijk hoger. De goedkopere slimme deurbel beginnen ongeveer bij een prijs van €100, terwijl je een gewone deurbel al voor een tientje krijgt.

Kun je je telefoon koppelen aan een slimme deurbel?

Bepaalde slimme deurbellen bedien je met een app. In dat geval koppel je de deurbel dus aan je telefoon door de bijbehorende app te downloaden en te linken aan de deurbel. Let er wel op dat niet alle slimme deurbellen bedienbaar zijn met een app. Als je de deurbel met je telefoon wilt besturen, houd deze eigenschap dan in de gaten tijdens het zoekproces.

Filmt een slimme deurbel altijd?

De camera van een deurbel staat altijd aan, maar dat betekent niet automatisch dat alle beelden worden opgeslagen. Je kunt wel op elk moment van de dag bekijken wat er bij de voordeur gebeurt. Als je beelden ook terug wilt kunnen zien, moeten ze worden opgeslagen. Is de deurbel zo ingesteld dat de beelden worden opgeslagen, dan filmt een slimme deurbel altijd.

Heb je een maandelijks abonnement nodig voor een slimme deurbel?

Een slimme deurbel functioneert naar behoren zonder maandelijks abonnement. Als je een abonnement afsluit, is dat om gebruik te kunnen maken van extra diensten zoals het opslaan van alle beelden in de Cloud. Bij slimme deurbellen van de merken Ring en Nest kun je zelfs helemaal geen beelden opslaan als je geen abonnement hebt.

Het afsluiten van een abonnement is dus vooral aantrekkelijk als je wilt dat jouw slimme deurbel ook functioneert als beveiligingscamera. Wil je simpelweg op je telefoon of een scherm in huis kunnen zien wie er aanbelt, dan is de aanschaf van het apparaat voldoende.

hero illustration

Hoe komt deze fantastische slimme deurbel opsomming tot stand..?

De wereld verandert snel... en dus de het winkelonderzoek naar de beste slimme deurbel ook!
Vroeger ging je naar een winkel om advies te krijgen over slimme deurbellen, maar nu helpt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie scant alle slimme deurbellen die te koop zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke slimme deurbellen het best verkopen
illustration
Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van slimme deurbellen stelt hij deze lijst samen!
Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!
illustration
hero illustration

Artikelen gerelateerd aan slimme deurbellen

De beste slimme deurbellen op een rij

1 - Ring Video Doorbell Wired

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de Ring Video Doorbell Wired weet je altijd wie er voor je deur staat. Je sluit deze slimme deurbel aan op je bestaande bedrading. Zo is de Ring videodeurbel altijd voorzien van stroom en hoef je niet na te denken over het opladen van de batterij. Als er iemand door je voortuin loopt, krijg je een melding op je smartphone. Als iemand de bel indrukt, hoor je dit ook op je telefoon óf op een optionele Ring Chime. Dankzij de HD camera zie je scherp wie er in je tuin is of voor je deur staat. Via de telefoon ga je bovendien het gesprek aan, zelfs als je er zelf niet bent. Let op: je hebt een Ring Protect abonnement nodig om alle opties te gebruiken, zoals het opslaan en delen van beelden. Na een proefperiode van 30 dagen kost dit EUR3,- per maand.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Ring Chime Gen. 2 (2020)

Loading..
Ga naar laagste prjis

Dankzij de Ring Chime hoor je het in huis als iemand aanbelt bij je Ring deurbel. Zonder Chime ontvang je namelijk alleen een melding op je smartphone. Zo weet je met deze deurbel gong ook dat er iemand voor de deur staat als je geen telefoon in de buurt hebt. Je koppelt dit apparaat via de Ring app eenvoudig aan je Ring deurbel (alle modellen), maar ook aan Ring beveiligingscamera's. Als een camera beweging detecteert, geeft de Chime een signaal. Op die manier ben je ook altijd op de hoogte van activiteit in de ruimtes die je met een camera bewaakt. Een Ring deurbel heeft een goede wifi verbinding bij de deur nodig. Heb je hier problemen mee? Dan kies je voor de Chime Pro. Dit is ook een wifi range extender.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Eufy by Anker Video Doorbell Battery Set

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Eufy Video Doorbell Battery Set is een slimme deurbel met basisstation, die je draadloos bij je voordeur installeert. De beelden van de deurbel zijn overal te bekijken, maar je hebt hiervoor geen cloudabonnement nodig. Het basisstation slaat beelden namelijk lokaal op (16 GB geheugen), waarna je ze via een versleutelde verbinding in de app ziet. Je verbindt hem met een ethernetkabel aan je router. Bovendien maakt het basisstation geluid als er iemand aanbelt. Bezoekers zijn scherp in beeld dankzij de 2K resolutie. Via de app communiceer je direct met jouw bezoekers. De Eufy Video Doorbell geeft meldingen bij beweging en herkent het verschil tussen mensen en dieren. Je koppelt hem eenvoudig aan de Google Assistant of Amazon Alexa.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Eufy Video Doorbell Battery Slim

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Eufy Video Doorbell Battery Slim is een slimme deurbel met gong, die beeldmateriaal lokaal opslaat. Je plaatst de gong in een stopcontact, waarna je zowel via de app als in huis hoort dat er iemand voor de deur staat. Bovendien bewaart de gong camerabeelden, waarna je ze via versleutelde verbinding in de app bekijkt. Via deze app communiceer je ook rechtstreeks met degene voor de deur. Deze deurbel werkt op een oplaadbare batterij die ongeveer 4 maanden meegaat. Hierdoor is hij eenvoudiger te installeren dan bedrade deurbellen. De Video Doorbell Battery Slim werkt samen met Alexa en Google Assistant.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de Ring Video Doorbell Generatie 2 weet je altijd en overal wie er voor je deur staat. Verbind de deurbel met wifi en kijk, luister en praat live mee. Via de app op je smartphone zie je altijd wat er voor je deur gebeurt, ook als je zelf niet thuis bent. De beeldkwaliteit van deze tweede generatie Ring is verbeterd naar full hd. Dankzij de infrarood nachtvisie zie je ook in het donker precies wie er voor je deur staat. Bij beweging tot op 9 meter afstand neemt de camera automatisch een screenshot en krijg je een melding via de app. Zo weet je altijd wat je te wachten staat voordat je de deur opent. Om de opgenomen beelden in de Cloud op te slaan heb je een abonnement nodig. Hier betaal je een maandelijkse of jaarlijkse bijdrage voor. Let op:je hebt een Ring Protect abonnement nodig om alle opties te gebruiken, zoals het opslaan en delen van beelden. Na een proefperiode van 30 dagen kost dit EUR 3,- per maand.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Eufy by Anker Video Doorbell Battery

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Eufy Video Doorbell Battery is een slimme deurbel die je draadloos bij je voordeur installeert. Je verbind deze vervolgens met je Eufy Basisstation (niet meegeleverd). De beelden van de deurbel zijn overal te bekijken, zonder dat je hoeft te betalen voor een cloudabonnement. Het basisstation slaat beelden lokaal op, waarna je ze via een versleutelde verbinding in de app ziet. Bezoekers zijn scherp in beeld dankzij de 2K resolutie. Via de app communiceer je direct met jouw bezoekers. De Eufy Video Doorbell geeft meldingen bij beweging en herkent het verschil tussen mensen en dieren. Je koppelt hem eenvoudig aan de Google Assistant of Amazon Alexa.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Ring Video Deurbel 1 (2de generatie)

Loading..
Ga naar laagste prjis

Ring Video Doorbell (2de generatie) Met de nieuwe en verbeterde Video Doorbell kun je vanaf elke locatie zien, horen en praten met bezoekers. Ontvang direct meldingen op je telefoon en tablet, pas je bewegingsinstellingen aan en blijf op elke locatie verbonden met thuis. 1080p HD-video met tweerichtingsspraak Geavanceerde bewegingsinstellingen Nachtzicht Ingebouwde oplaadbare batterij Standaard wifiverbinding via 2,4 GHz Werkt met Alexa Of je nu thuis bent of niet, je weet altijd wie er voor de deur staat. Maak kennis met de originele Video Doorbell in een nog betere uitvoering. Met scherpere HD-video en verbeterde bewegingsdetectie - gemaakt voor een veilig huis. Bekijk eenvoudig wat er thuis gebeurt. Ontvang direct een melding wanneer bezoek aanbelt of een beweging een ingebouwde sensor activeert. Veel beweging voor je deur? Met de verstelbare bewegingszones, waaronder de nieuwe close-up-zone, ontvang je alleen meldingen wanneer jij dat wilt. Zonneklaar. Ook als de zon niet schijnt. Zie, hoor en spreek mensen bij je deur in scherpe 1080p HD-videokwaliteit via je telefoon of tablet. Dankzij de verbeterde beeldsensoren en het scherpe contrast zie je geen enkel detail over het hoofd, zelfs niet in het donker. Eenvoudige installatie in enkele minuten. Verbind de Video Doorbell met de Ring-app en volg de installatiestappen om je instellingen aan te passen. Bevestig de bijgewerkte montagebeugel op het gewenste oppervlak met behulp van het meegeleverde gereedschap. Lijn de sleuven op de beugel uit met de gaten in je deurbel en klik deze vast. Alles in de hand met de Ring-app Verbonden apparaten Koppel al je Ring-apparaten zodat je vanaf elke locatie alles in de Ring-app kunt bekijken en beheren. Direct een melding Ontvang direct een melding op je telefoon of tablet, of je thuis op de bank zit of op de sportschool bent, of op kantoor. Livebeeld Zie, hoor en spreek met mensen bij de voordeur met realtime video en audio. Werkt met Video Doorbell. Doe meer met je Video Doorbell en koppel deze aan compatibele apparaten voor een slimmer huis. Een complete Ring van beveiliging. Via de Ring-app kun je je Video Doorbell beheren en koppelen aan al je Ring-apparaten. Voor extra privacy kun je kiezen uit drie vooraf ingestelde modi om te bepalen wanneer beweging moet worden gedetecteerd en opgenomen. “Alexa, show me my front door.” Profiteer van handsfree gemak met geselecteerde Alexa-apparaten. Luister naar gepersonaliseerde meldingen en gebruik onder meer tweerichtingsspraak met Echo Dot, en livebeeld en video's met Echo Show. Schakel de verlichting in wanneer er iemand bij de deur staat. Met Alexa Routines kun je slimme automatisering voor je huis instellen door Alexa te vragen je compatibele slimme lampen in te schakelen of gepersonaliseerde meldingen te laten horen wanneer iemand voor je deur staat.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Living Needs Draadloze Deurbel – HD Video Deurbel – Deurbel met Camera.

Loading..
Ga naar laagste prjis

Living Needs Videodeurbel. Met de Living Needs video deurbel zie je overal ter wereld wat er voor de deur gebeurt, dag en nacht. Met de Living Needs video deurbel word je altijd op de hoogte gehouden als er iemand voor de deur staat. Spreek met elkaar, neem video’s op kijk gemakkelijk terug en deel videomomenten, de Living Needs draadloze deurbel maakt dit allemaal mogelijk. De deurbel neemt naast de aanbelmomenten ook bewegingen op die u terug kunt kijken, zo ziet u altijd wat er bij uw deur gebeurt of is gebeurd! Deze Living Needs deurbel geeft u dus ook een veilig gevoel! De deurbel inclusief app is volledig Nederlandstalig en is mede hierdoor enorm mede gebruiksvriendelijk. Door de stappen te volgen kunt u in 5 minuten de deurbel installeren. In de app zit namelijk ook een 24/7 klantenservice chat voor al uw vragen! Door de meegeleverde klokkenluider is deze ook te gebruiken als klassieke deurbel. Met de gratis Cloud service kan je ten alle tijde 7 dagen de aanbelmomenten opslaan en delen. Op al de Living Needs videodeurbellen geldt een fabrieksgarantie van 1 jaar. Altijd en overal de beste beelden. De Living Needs deurbel met camera heeft een kraakhelder HD-beeld waardoor alles scherp in beeld is. In de videodeurbel zit een infraroodcamera waardoor je zowel overdag als in het donker de beste beelden ontvangt. Met het ingebouwde audiosysteem is het mogelijk om via de telefoon te communiceren met de bezoeker die voor de deur staat. De camera in de draadloze deurbel is extra groot waardoor er een zicht van 166 graden is, zo zie je de gehele oprit. De deurbel is te gebruiken op zowel wifi als data, zo kun je waar dan ook meekijken en communiceren met de persoon voor de deur. De Living Needs videodeurbel neemt ook bewegingen op, zo kunt u ook zien wie er voor de deur is geweest zonder aan te bellen, dit is naar wens in te stellen. Zeer gemakkelijk te installeren. De deurbel is zeer gemakkelijk te installeren en enorm gebruiksvriendelijk, je kunt tot wel 4 personen gebruik maken van de Living Needs draadloze deurbel. De app is volledig Nederlandstalig, dit maakt het installeren erg makkelijk. Door ons stappenplan te volgen is de bel in 5 minuten volledig geïnstalleerd. Door de bewegingsdetectie neemt de deurbel automatisch op mocht er iemand voor de deurbel langslopen. En mocht er iemand aanbellen dan wordt dit hoorbaar gemaakt door de meegeleverde binnen bel, je kan de deurbel dus ook gebruiken als een klassieke deurbel. De binnen bel is op volume instelbaar en kan dus aangepast worden naar je eigen wensen. De Living Needs videodeurbel is op elke smartphone te downloaden. Ook kan de Living Needs draadloze deurbel gemakkelijk verbinden met het wifi netwerk en vervolgens overal vandaan verbinding maken met de deurbel. Altijd en overal je huis bewaken. Je hoeft je met de Living Needs video deurbel nooit meer zorgen te maken dat je iets of iemand mist, je kan waar dan ook ter wereld je eigen huis beschermen. De video deurbel stuurt bij beweging voor de camera automatisch een push melding naar je telefoon waardoor je direct mee kunt kijken, dit is volledig naar wens in te stellen. Makkelijk en goedkoop opladen. De Living Needs deurbel is op te laden via een usb aansluiting of door de deurbel te verbinden met de transformator van de oude deurbel. Hierdoor hoeft er geen extra batterijlader aangekocht te worden. Eenmaal opgeladen gaan de batterijen ruim een halfjaar mee. U hoeft dus nooit extra batterijen of een batterijlader aan te schaffen. Product specificaties: Overal en altijd je huis in de gaten houden; Aanbelmomenten en bewegingen altijd terug kunnen kijken; Binnen 5 minuten geïnstalleerd; Klantenservice chat in de app; Gratis Cloud service; Nederlandstalige app en spraak; Geen extra batterijen of opladers nodig; Ongewenst bezoek buiten de deur houden; Incl. batterijen; Push notificaties bij beweging voor de deur; Opladen via USB of Transformator; Kraakheldere beelden; Infraroodcamera; Dag en nacht de beste beelden; Communiceer via de deurbel; Kijk beelden terug; Afmeting: 14,4 X 7,5 X 3,2CM; Fraai design; Inclusief klokkenluider met meerdere melodieën; Te gebruiken als video deurbel & klassieke deurbel; Gemakkelijk te installeren; Meerdere gebruikers; Bewegingsdetectie; Verkrijgbaar in de kleuren ‘grey’, ‘dark’ en ‘black’. Volume binnen bel verstelbaar.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - LifeGoods Draadloze Video Deurbel

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de draadloze WiFi videodeurbel van LifeGoods weet jij altijd wie er voor de deur staat! Drukt er iemand op de bel? Dan gaat de chime van de ontvanger rinkelen. Verbind je telefoon via de Aiwitt app en krijgt direct een notificatie als er iemand aanbelt. Via de high-tech bewegingssensor krijg je een seintje als er iets voor je deur beweegt. Vervolgens kan je op de 1080 Full HD video-opname precies zien wat er in een hoek van 140° voor je deur gebeurt. Zelfs ‘s nachts krijg je haarscherpe beelden dankzij de nachtvisie van de camera. Video’s worden tot 7 dagen in de cloud opgeslagen. Gebruik de intercom om te praten met en te luisteren naar de persoon die voor je deur staat. Deel de app met max. 8 personen en iedereen kan de voordeur goed in de gaten houden. Zo zie je alles en krijg je altijd je pakketjes binnen! 1080p Full HD video-opname Precies weten wat er voor je deur gebeurt, zonder open te hoeven doen? De videodeurbel heeft een zicht van 140°, zodat je alles via je telefoon in de gaten kan houden. Door de 1080p Full HD video-opname zijn de beelden haarscherp. Doordat de videodeurbel uitgerust is met nachtzicht, kan je zelfs ‘s nachts elke beweging duidelijk volgen. PIR AI bewegingssensor De LifeGoods videodeurbel werkt ook met een high-tech PIR AI bewegingssensor. Zodra er beweging wordt gedetecteerd, krijg jij een seintje. Je kan zelf instellen hoe gevoelig je de bewegingssensor wilt hebben. De batterijen gaan 1-3 maanden mee en zijn in 8 uur opgeladen, zodat je de deurbel altijd kan gebruiken. Daarnaast is de videodeurbel IP65 waterproof, dus hij kan ook tegen een beetje regen! Two-way audio/intercom De LifeGoods videodeurbel is uitgerust met een two-way audiosysteem. Dit betekent dat jij kan praten tegen de mensen die voor je deur staan, en jij hen ook kan horen. Ben jij bijna thuis, maar staan je vrienden al voor de deur? Dan kan je gelijk zeggen wanneer je er bent. Of instrueer de pakketbezorger waar hij het pakketje achter kan laten. LifeGoods videodeurbel ✔ 1080 Full HD video-opname ✔ Oplaadbare batterijen ✔ 140° Groothoek ✔ 100% draadloos ✔ met ontvanger ✔ P65 waterproof ✔ 140° zicht ✔ nachtzicht Inclusief ontvanger Met de 100% draadloze LifeGoods videodeurbel krijg je meerdere seintjes als er iemand voor je deur staat. Plug de ontvanger binnenshuis in een stopcontact. Drukt er iemand op de bel? Dan maakt de ontvanger een geluid. Ben je niet thuis als er iemand aanbelt? Geen probleem! Download de Aiwitt app en verbind je telefoon met de deurbel. Je telefoon maakt een geluid en gaat trillen zodra er aangebeld wordt. Zo mis je nooit meer een pakketje! 7 dagen cloudopslag Ook als je een tijdje niet thuis bent geweest of je telefoon niet in de gaten hebt gehouden kan je zien wat er voor je deur gebeurd is. De video-opnames worden 7 dagen lang opgeslagen. Meerdere gebruikers Woon je met je gezin of met huisgenoten en wil iedereen gebruik maken van de videodeurbel? Dat kan! Via een email of met een QR-code kunnen er 8 mensen tegelijkertijd gebruik maken van de app. De video-opname kan door 3 mensen kunnen tegelijkertijd gezien worden. De intercom kan door één iemand tegelijk gebruikt worden. Eenvoudig bevestigen De videodeurbel is ontzettend eenvoudig te bevestigen doordat deze volledig draadloos is. Bevestig de camera met schroeven naast de deur, plug de ontvanger in het gewenste stopcontact en je bent klaar! Download de Aiwitt app op je smartphone en je bent klaar om ook via je telefoon de deurbel te bedienen! CE-markering Met de LifeGoods Videodeurbel weet je precies waar je aan toe bent. Het product heeft namelijk een CE-markering. Dit betekent dat het product voldoet aan de wettelijke eisen met betrekking tot veiligheid en prestatie. Het product is dus helemaal veilig in gebruik. Specificaties: ▶ Merk: LifeGoods ▶ Inhoud: 1x Videodeurbel - 1x USB-kabel - Bevestigingsmaterialen - Tape - 2x AA-batterijen - 1x Handleiding - 1x Ontvanger ▶ Afmeting: 14,35 x 7,44 x 3,25 cm ▶ Gewicht: 190 gr ▶ Kleur: Zwart ▶ Materiaal: Kunststof ▶ Werkvoltage: DC: 5V 1.5A ▶ Werkstroom: 365mA ▶ Laadstroom : DC: 5V / 1A ▶ Type batterij: 2x AA batterij (vervangbaar) + 18650 Li Batterij / 2600mAH ▶ Batterijduur: 1-3 maanden ▶ Oplaadduur: 8 uur ▶ Naam app: Aiwit ▶ Wifibereik: 10m ▶ Sensor: GC2033 CMOS Sensor ▶ Lens: 140° Groothoeklens ▶ Chip (CPU): GM8135S, ingebouwde ARM926 @Max. 440MHz High Speed Video Coprocessor ▶ Waterproof rating: IP65

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - Xecurity X-One Deurbelset

Loading..
Ga naar laagste prjis

De draadloze WiFi videodeurbel van de Xecurity X-One laat je altijd weten wie er voor de deur staat, zodat je nooit een bezoeker of pakketje misloopt. De Xecurity X-One slimme deurbel werkt op geluids- en bewegingssensor. Als er iemand aanbelt rinkelt niet alleen de bel in huis maar ontvang je ook een melding op je telefoon. Handig wanneer je in de tuin, zolder of garage zit of zelfs helemaal niet thuis bent. Met de ingebouwde HD camera met nachtzicht kan je via de Aiwit app (Android/iOS) ten allen tijden zien wie er aanbelt. Je krijgt al direct een notificatie via de Aiwit app als de deurbel beweging herkent, die persoon hoeft daarvoor niet op de knop te drukken of wat te zeggen. Hiernaast kan je de camera ook op afstand aanzetten en live meekijken. HDR camera met nachtzicht Door de scherpe 1280 x 720P HD video-opname zijn de beelden kraakhelder. De videodeurbel heeft een zicht van 166°, zodat je alles via je telefoon in de gaten kan houden. Doordat de videodeurbel uitgerust is met infrarood kan je zelfs ‘s nachts elke beweging helder en duidelijk volgen. Tweerichtingsaudio/Intercom Dankzij de ingebouwde microfoon en luidspreker kan je via de Aiwit app makkelijk communiceren. Niet thuis als de pakjesbezorger voor de deur staat? Vertel hem meteen waar hij het pakje mag achterlaten. Heb je de bel toch gemist, dan kan je de opgenomen beelden herbekijken in de app. Deze beelden worden namelijk opgeslagen in de cloud. PIR bewegingssensor De Xecurity X-One slimme WiFi deurbel is meer dan alleen een bel. Dankzij zijn ingebouwde bewegingsdetector (PIR) detecteert hij elke beweging in je voortuin of oprit waardoor hij uitstekend dienst doet als beveiligingscamera. Bij het detecteren van beweging ontvang je een melding in de app en worden de beelden automatisch opgeslagen. Zo kunt u gemakkelijk via de app de video’s terugkijken. De gevoeligheid van deze bewegingssensor is instelbaar in de app. 3 dagen cloudopslag Ook als je een tijdje niet thuis bent geweest of je telefoon niet in de gaten hebt gehouden kan je zien wat er voor je deur gebeurd is. Met de cloudservice worden video-opnames 3 dagen lang gratis opgeslagen in de Aiwit app en kan je de aanbel/opname momenten tot 3 dagen na opname gratis opslaan en delen. Meerdere gebruikers Woon je met je gezin of met huisgenoten en wil iedereen gebruik maken van de videodeurbel? Dat kan! Via een email of met een QR-code kunnen er 8 mensen tegelijkertijd gebruik maken van de app. De video-opname kan door 3 mensen kunnen tegelijkertijd gezien worden. De intercom kan door één iemand tegelijk gebruikt worden. Waterdicht Daarnaast is de videodeurbel IP65 waterproof, dus hij kan ook tegen regen. Inclusief ontvanger De meegeleverde gong verbind je draadloos met de deurbel en kan makkelijk in ieder stopcontact gestopt worden. Met de 38 melodieën en een regelbaar volume kan hij naar voorkeur ingesteld worden. Het is ook mogelijk om meerdere Xecurity ontvangers/gongen aan te schaffen en aan te sluiten. Aansluitmogelijkheden: - Optie 1: Deze WiFi deurbel werkt op drie standaard meegeleverde oplaadbare batterijen, waardoor je geen stroomkabel hoeft te voorzien aan je voordeur. - Optie 2: De Xecurity X-One WiFi deurbel is ook aan te sluiten op de bedrading van je huidige deurbel of middels een Xecurity Adapter (indien mogelijk). Deze is los verkrijgbaar bij ons. TIP: De batterijen zitten bij levering reeds in het toestel maar zijn onderaan voorzien van groene stickers. Deze moet je verwijderen alsvorens het toestel op te laden. Deze batterijen zijn op te laden middels een micro-USB kabel (standaard niet meegeleverd). Let op, deze deurbel vereist een goede WiFi (2,4 ghz) verbinding op de locatie waar ze geplaatst wordt. Een aantal specificaties en voordelen op een rij: ▶ Een extra beveiligd huis door de PIR-bewegingsdetectie en automatische video opname, ontvang bij beweging direct meldingen op uw mobiel ▶ Realtime tweerichtingsaudio: Je kan m.b.v. de app live communiceren met wie er voor je deur staat, waar je ook bent ▶ Betrouwbare HD camera met nachtzicht: Helder blijven zien vanwege de infrarood functie, zelfs in het donker ▶ IP65-gecertificeerd waterdicht, ontworpen om hitte, kou, regen of extreme warmte te weerstaan ▶ Werkt draadloos door de oplaadbare batterijen met langere levensduur en langere standby-tijd ▶ Gratis cloudopslag, houd 3 dagen aan opnames bij (video's kun je te allen tijde downloaden op je telefoon binnen die 3 dagen) ▶ Bepaal zelf via de app hoe sensitief de deurbel reageert op bewegingsactiviteit ▶ Groothoeklens met ultrabrede kijk vanuit je woning ▶ De deurbel en de Aiwit app zijn eenvoudig te installeren en gemakkelijk in gebruik ▶ Nederlandstalige handleiding die u na uw bestelling via de mail ontvangt Verpakkingsinhoud: ➜ Xecurity X-One deurbel ➜ Xecurity Gong/Chime ➜ 3x AA-oplaadbare batterijen ➜ Instructiehandleiding ➜ Bevestigingsmaterialen (schroeven en een plakstrip) Specificaties: ▶ Merk: Xecurity ▶ Compatibel met iOS® of Android™ apps ▶ Afmeting: 14,4 x 7,4 x 3,2 cm ▶ Minimum software voorwaarden: iOS® 7+ of Android™ 4.0+ ▶ Opslag: Cloud storage ▶ Wi-Fi internet verbinding (802.11 b/g/n 2.4Ghz) ▶ Power Input: 8-24 VAC of 5 VDC @ 1 A ▶ Type batterij: 3x AA batterij 18650, 2600 mAh (Vereist Micro-USB oplader om op te laden, standaard niet meegeleverd) ▶ Camera: 1280 x 720P HD ▶ Geluid: 2 richtingsverkeer ▶ Nachtzicht: IR led ▶ Lens: 166° Groothoeklens ▶ Waterproof rating: IP65 Wacht niet langer en beveilig je woning met de Xecurity X-One WiFi Video Deurbel.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

Producten die overeenkomstig zijn aan slimme deurbellen

hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van slimme deurbellen. Er zijn namelijk 411 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en ga je straks de beste