Wat is de beste Slimme Deurbel van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 30 november, 2023

Het kopen van een goede Slimme Deurbel is een moeilijke uitdaging. Wat is de beste Slimme Deurbel van 2023? Na het analyseren van 1322 Slimme deurbellen kwam de Ring Video Deurbel Wired Slimme als beste getest uit onze Slimme Deurbel-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Slimme deurbellen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Slimme deurbellen-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Slimme Deurbel-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Slimme deurbellen

1Score: 9.7
Ring Video Deurbel Wired Slimme
Best Smart Doorbell
Ring Video Deurbel Wired Slimme
Ring
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
Video deurbel met camera en
Video deurbel met camera en
Zedar
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.3
Google Nest Doorbell
Google Nest Doorbell
Google Nest
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.8
eufy Security -Video Doorbell C210
eufy Security -Video Doorbell C210
Eufy
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.6
Eufy Hey Security Kit
Eufy Hey Security Kit
Eufy
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.4
Ring Chime Deurbelgong Wit
Ring Chime Deurbelgong Wit
Ring
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.1
Ring Cities VR
Ring Cities VR
Ring
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.7
eufy Security Video Doorbell S220
eufy Security Video Doorbell S220
Eufy
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.3
Eufy Doorbell Dual 2 Pro
Eufy Doorbell Dual 2 Pro
Eufy
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.1
Ring Battery Video Doorbell Plus
Ring Battery Video Doorbell Plus
Ring
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Slimme Deurbel Koopgids

Wil je zonder de voordeur te openen zien wie er aanbelt? Dan is een slimme deurbel wel wat voor jou. Hoe slimme deurbellen werken en hoe je de beste kiest, lees je in deze koopgids.

Welke soorten slimme deurbellen zijn er?

We maken onderscheid tussen twee soorten slimme deurbellen: de bedrade slimme deurbel en de draadloze slimme deurbel. Het verschil tussen de twee is vrij duidelijk: de bedrade variant sluit je aan op netstroom en de draadloze modellen werken op een accu.

Een draadloze slimme deurbel is daardoor wat makkelijker om aan te sluiten dan de bedrade variant. Als handige doe-het-zelver is het nog wel te doen om zelf de bedrade deurbel aan te sluiten. Ben je niet zo handig? Overweeg dan de installatie uit te besteden aan een monteur.

Houd er rekening mee dat je in beide gevallen de slimme deurbel aan moet sluiten op WiFi voordat het apparaatje werkt. De internetverbinding is nodig om het geluidssignaal door te geven en de beelden van de camera op het verbonden scherm te weergeven.

Welke functies kan een slimme deurbel allemaal hebben?

Elke slimme deurbel is uitgerust met een knop om aan te bellen, een geluidssignaal en een camera. Wordt er aangebeld, dan speelt het geluid af. De camera verstuurt het beeld van de deurbel naar een verbonden scherm, waarop je vervolgens ziet wie er heeft aangebeld en voor de deur staat te wachten.

Slimme deurbellen kunnen nog meer functies hebben, maar het verschilt per deurbel of het apparaat is uitgerust met deze extra functies. Zo kan een slimme deurbel een bewegingssensor hebben. Wanneer de sensor een beweging in de buurt van de deurbel detecteert, ontvang je daar een melding van.

Als een slimme deurbel uitgerust is met nachtmodus, betekent het dat de camera ook in het donker duidelijk beeld heeft. De beeldkwaliteit is misschien niet zo hoog als overdag, maar een camera zonder nachtmodus registreert in het donker bijna geen nuttig beeld. Met nachtmodus wordt dit probleem verholpen en zie je ook 's nachts wat er voor je deur gebeurt.

Plaats je de slimme deurbel op een plek waar hij niet beschermd wordt tegen regen, dan is het verstandig om op zoek te gaan naar een waterbestendig model. De deurbel is dan wel bestand tegen een flinke bui en kan door de seizoenen heen zijn werk blijven doen.

Heeft de deurbel een terugspreekfunctie, dan zit er in het apparaatje ook een microfoon verwerkt. Als iemand aanbelt, kun je terugpraten en zo bijvoorbeeld even laten weten dat je onderweg bent of een vraag stellen.

Wat is het verschil tussen een normale en slimme deurbel?

Bij een slimme en normale deurbel kun je allebei aanbellen. Er wordt dan een geluidssignaal geproduceerd waardoor je weet dat er iemand voor de deur staat. De verschillen zitten dan ook grotendeels in de extra functies ten opzichte van een normale deurbel, zoals de toevoeging van een camera en een WiFi-verbinding.

De manier waarop je een normale deurbel aansluit verschilt ook onderling. Een bedrade slimme deurbel sluit je net als een gewone deurbel op het stroomnetwerk aan, maar bij de gewone deurbel houdt het klusje dan op, terwijl de slimme deurbel ook met WiFi moet worden verbonden. Een draadloze slimme deurbel vereist alleen WiFi-verbinding en een opgeladen accu of batterij.

Doordat een slimme deurbel meer een technisch snufje is en zo ook een stuk geavanceerder dan een gewone deurbel, is de prijs van een slimme deurbel ook aanzienlijk hoger. De goedkopere slimme deurbel beginnen ongeveer bij een prijs van €100, terwijl je een gewone deurbel al voor een tientje krijgt.

Kun je je telefoon koppelen aan een slimme deurbel?

Bepaalde slimme deurbellen bedien je met een app. In dat geval koppel je de deurbel dus aan je telefoon door de bijbehorende app te downloaden en te linken aan de deurbel. Let er wel op dat niet alle slimme deurbellen bedienbaar zijn met een app. Als je de deurbel met je telefoon wilt besturen, houd deze eigenschap dan in de gaten tijdens het zoekproces.

Filmt een slimme deurbel altijd?

De camera van een deurbel staat altijd aan, maar dat betekent niet automatisch dat alle beelden worden opgeslagen. Je kunt wel op elk moment van de dag bekijken wat er bij de voordeur gebeurt. Als je beelden ook terug wilt kunnen zien, moeten ze worden opgeslagen. Is de deurbel zo ingesteld dat de beelden worden opgeslagen, dan filmt een slimme deurbel altijd.

Heb je een maandelijks abonnement nodig voor een slimme deurbel?

Een slimme deurbel functioneert naar behoren zonder maandelijks abonnement. Als je een abonnement afsluit, is dat om gebruik te kunnen maken van extra diensten zoals het opslaan van alle beelden in de Cloud. Bij slimme deurbellen van de merken Ring en Nest kun je zelfs helemaal geen beelden opslaan als je geen abonnement hebt.

Het afsluiten van een abonnement is dus vooral aantrekkelijk als je wilt dat jouw slimme deurbel ook functioneert als beveiligingscamera. Wil je simpelweg op je telefoon of een scherm in huis kunnen zien wie er aanbelt, dan is de aanschaf van het apparaat voldoende.

hero illustration

Hoe testen we Slimme deurbellen?

Om de beste Slimme Deurbel te ontdekken, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Slimme Deurbel-test hebben we 1322 Slimme deurbellen vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze Slimme Deurbel-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig externe expertwebsites waar we gegevens verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Slimme Deurbel-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen Slimme Deurbel-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte Slimme Deurbel in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 1322 Slimme deurbellen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Slimme deurbellen op een rijtje

1. Best Smart Doorbell: Ring Video Deurbel Wired Slimme

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Ring Video Deurbel Wired Slimme

 • list plusCompact en betaalbaar
 • list plusKan worden aangesloten op bestaande deurbelbedrading
 • list plus1080p HD-video en live-weergave functie

Nadelen Ring Video Deurbel Wired Slimme

 • list plusVereist aanschaf van Ring Chime voor deurbelgeluid
 • list plusHet apparaat kan gemakkelijk gestolen worden

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.69
Functionaliteit
9.66
Gebruiksgemak
9.78
Recensie: Ring Video Deurbel Wired Slimme Deurbel Bedraad

Ik heb de Ring Video Deurbel Wired Slimme Deurbel Bedraad uitgeprobeerd en ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben van wat dit compacte en betaalbare apparaat te bieden heeft. Het kan worden aangesloten op de bestaande deurbelbedrading, dus je hebt altijd stroom en beveiliging. Met de 1080p HD-video en livebeeld functie kun je altijd zien, horen en praten met wie er voor je deur staat, waar je ook bent.

Een van de opvallende kenmerken van deze deurbel is de Advanced Pre-Roll functie. Deze functie laat je zien wat er precies gebeurde voordat er beweging werd gedetecteerd. Zo krijg je een beter beeld van wat er aan de hand is. Daarnaast kun je de bewegingsdetectie aanpassen met personaliseerbare bewegingszones, zodat je alleen meldingen krijgt voor de gebieden die jij belangrijk vindt.

Het installeren van de Ring Video Deurbel Wired is echt een eitje. Je kunt het gewoon aansluiten op de bestaande deurbelbedrading en dan ben je klaar. Het slanke en compacte ontwerp past perfect bij elke woning. Met de Ring-app heb je alles binnen handbereik: meldingen ontvangen, livebeeld bekijken en gekoppelde apparaten beheren.

De gebruikersreviews van dit product zijn over het algemeen positief. Een gebruiker merkte op dat het apparaat geweldig werkt, maar dat je wel een Ring Chime moet aanschaffen om de deurbel te kunnen horen. Dit kan de kosten wat verhogen. Desondanks noemde de gebruiker het een geweldig apparaat dat goed werkt.

Een andere gebruiker noemde deze video deurbel de beste keuze voor die prijs. Het installatieproces is eenvoudig en duidelijk, en het beeld van de deurbel is super scherp. Deze gebruiker gebruikt de deurbel alleen voor live beeld en heeft de opnamefunctie uitgeschakeld, dus een abonnement is niet nodig.

Een gebruiker waarschuwde echter dat het apparaat makkelijk gestolen kan worden, omdat het met een ruk kan worden verwijderd. Dus houd daar rekening mee bij de installatie.

Al met al is de Ring Video Deurbel Wired Slimme Deurbel Bedraad een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare en compacte videodeurbel. Je krijgt scherp beeld, tweerichtingsspraak en personaliseerbare bewegingsdetectie. Hoewel er enkele mogelijke nadelen zijn, zoals de noodzaak van een Ring Chime en het risico op diefstal, wegen de voordelen van dit product zwaarder. Het is een handige en betrouwbare oplossing om altijd te weten wie er voor je deur staat, waar je ook bent. 😉

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

2. Video deurbel met camera en

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Video deurbel met camera en

 • list plusDirecte meldingen op smartphone bij aanbellen
 • list plusEenvoudige installatie, draadloos of bedraad
 • list plusVeilige dataopslag zonder verplicht abonnement

Nadelen Video deurbel met camera en

 • list plusMogelijke moeite met koppelen van gong aan deurbel

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.36
Functionaliteit
9.93
Gebruiksgemak
9.33
Ik ben erg enthousiast over de video deurbel met camera en wifi van Zedar. Deze deurbel is een fantastische toevoeging aan mijn smart home. Dankzij deze deurbel hoef ik nooit meer te wachten op een verwacht pakketje, want ik ontvang direct een melding op mijn smartphone wanneer er iemand aanbelt. En het installeren van de deurbel was echt een makkie! Ik kon hem draadloos of bedraad installeren met behulp van de meegeleverde muurbeugel. En het beste van alles? De deurbel wordt geleverd met een oplaadbare batterij met een capaciteit van 5000 mAh, waardoor hij 3 tot 6 maanden meegaat, afhankelijk van mijn gebruik. Ik hoef me dus geen zorgen te maken dat de batterij snel leeg raakt. En het koppelen van de deurbel aan mijn wifi-netwerk was super eenvoudig met behulp van de gratis app.

Wat deze deurbel echt bijzonder maakt, is de nauwkeurige menselijke detectie met behulp van Al-technologie. Ik ontvang direct meldingen wanneer er iemand voor mijn deur staat, zelfs als ze niet op de deurbel drukken. Zo handig! En ik kan gemakkelijk met bezoekers communiceren via de app of met vooraf ingestelde reacties. En het beste is dat de geavanceerde camera ervoor zorgt dat ik alleen gewaarschuwd word wanneer er daadwerkelijk mensen voor mijn deur staan. Geen tijdverspilling aan onnodige meldingen dus!

Een ander groot pluspunt van deze deurbel is de veilige dataopslag. Ik kan ervoor kiezen om beelden op te slaan op een Micro SD-kaart, die gratis wordt meegeleverd. Zo hoef ik geen beelden online te delen en blijven mijn opgeslagen gegevens altijd veilig en alleen voor mij beschikbaar. En het beste van alles? Er is geen verplicht abonnement nodig! Dat is echt een groot voordeel ten opzichte van andere deurbelaanbieders.

Met de Zedar video deurbel kan ik dag en nacht scherpe videobeelden bekijken. De deurbel heeft een brede 135° kijkhoek en levert 1080p Full HD beeldkwaliteit. Zelfs in het donker kan ik zien wie er voor mijn deur staat dankzij de Infrarood Nachtzicht functie. En ik moet zeggen, de reactietijd en signaalsterkte van deze deurbel zijn echt verbeterd ten opzichte van eerdere modellen. Dat zorgt voor een nog betere gebruikerservaring!

Deze deurbel wordt compleet geleverd met alle benodigde onderdelen, inclusief een gong voor thuis en een 32GB SD-kaart. De installatie is snel en gemakkelijk, en ik kan de deurbel zelfs koppelen aan mijn handsfree spraakassistenten zoals Google Assistent en Amazon Alexa.

Hoewel er geen nadelen worden genoemd in de reviews, kan het zijn dat sommige gebruikers moeite hebben met het koppelen van de gong aan de deurbel. Maar maak je geen zorgen, de klantenservice van Zedar staat klaar om te helpen bij eventuele vragen of problemen.

Al met al is de video deurbel met camera en wifi van Zedar een geweldige aankoop. Hij geeft me een veilig gevoel en maakt het super gemakkelijk om te communiceren met bezoekers, waar ik ook ben. Met zijn verbeterde functies en veilige dataopslag onderscheidt deze deurbel zich van zijn concurrenten. En de prijs-kwaliteitverhouding is echt uitstekend, dus ik kan deze deurbel zeker aanbevelen. 👍

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Google Nest Doorbell

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.92
Functionaliteit
9.07
Gebruiksgemak
9.78
De Nest Doorbell is de videodeurbel op batterijvoeding die je voor elk huis kunt gebruiken. Krijg activiteitsmeldingen en zie wat er zich voor je deur afspeelt, waar je ook bent. En de Nest Doorbell is draadloos, zodat je hem zelf kunt installeren.* *Voor sommige functies, waaronder mobiele meldingen, bediening op afstand, videostreams en video-opnamen, heb je de Google Home-app en een werkende wifi- en internetverbinding nodig Zie wat er zich afspeelt, waar je ook bent Met de Nest Doorbell kun je zien wat er zich voor je deur afspeelt en bezoekers te woord staan, waar je ook bent. Hij kent het verschil tussen een mens en een pakketje en stuurt je een melding als hij activiteit detecteert. Het is dus geen kwestie van gissen. 1 En met een beeldverhouding van 3:4 en een groter gezichtsveld zijn mensen van top tot teen zichtbaar en kun je zien of er pakketjes op de grond staan. Praat met de persoon die voor de deur staat, ook als je er niet bent Je kunt praten met bezoekers die voor de deur staan en horen wat ze zeggen, zelfs als je niet thuis bent. Misschien ben je aan de late kant of kun je niet meteen open doen. Laat het ze weten met de Google Home-app. Je kunt ook snelle vooraf opgenomen reacties laten horen, zoals 'Er kan nu niemand naar de deur komen' of 'Moment. Ik kom eraan.' Geschikt voor bijna elke deur De Nest Doorbell werkt op batterijvoeding en is draadloos. Deze deurbel is daarom geschikt voor bijna elke deur, of je nu in een huis of een appartement woont. En je kunt hem zelf in een paar makkelijke stappen installeren. Beschermt je privacy De Nest Doorbell helpt je privacy te beschermen met versleutelde video, verificatie in 2 stappen en verbeterde beveiliging via je Google-account. Als de camera video verwerkt of streamt, zie je dit aan een groen ledlampje. De belangrijkste voordelen van de Nest Doorbell (Batterij): Duidelijk zicht in elk licht Zie belangrijke details in elk soort licht. HDR helpt bij fel, sterk contrasterend zonlicht en Nachtzicht zorgt dat je zelfs bij weinig licht of in het donker een helder beeld hebt. Mensen van top tot teen in beeld De Nest Doorbell heeft een groter verticaal gezichtsveld, wat ideaal is bij de voordeur. Dankzij een beeldverhouding van 3:4 kunnen mensen van top tot teen zichtbaar zijn en kun je zien of pakketjes op de grond zijn achtergelaten. Weet wanneer er iemand voor de deur staat De Nest Doorbell ziet het verschil tussen mensen, pakketjes en voertuigen en kan je een melding sturen als er iemand voor de deur staat. Kies de belangrijkste plekken Met Activiteitszones kun je specifieke plekken instellen en krijg je een melding als daar iets gebeurt. Je krijgt dus meldingen voor gebeurtenissen die belangrijk voor je zijn. Ga terug in de tijd Als je een melding of andere gebeurtenis mist, kun je achteraf zien wat er is gebeurd met 3 uur videogeschiedenis van gebeurtenissen. Je kunt ook altijd nog een Nest Aware-abonnement toevoegen voor maximaal 60 dagen videogeschiedenis. De Nest Doorbell (batterij) kan niet 24/7 videobeelden opnemen, ook niet met de optionele bedrade installatie. Google Nest heeft een bedrade deurbel (Nest Hello) en andere camera's die wel 24/7 videobeelden kunnen opnemen met een Nest Aware Plus-abonnement. Weet wanneer er een pakketje is bezorgd Met speciale meldingen voor leveringen laat de Nest Doorbell je weten dat er een pakketje is bezorgd. Praat met de persoon voor je deur, waar je ook bent Je kunt met bezoekers praten en horen wat ze zeggen via de ingebouwde speaker en microfoon. Zeg iemand dat je eraan komt of laat een bezorger weten waar die het pakketje kan afleveren. Laat bezoekers met één tik een bericht horen Reageer snel op iemand aan de deur door een vooraf opgenomen bericht te kiezen, zoals 'Moment, ik kom eraan' of 'Zet maar gewoon bij de deur neer. Bedankt!' Gaat door als je wifi wegvalt Als je wifi-verbinding wegvalt of er een stroomstoring is, neemt de Nest Doorbell automatisch maximaal één uur aan belangrijke gebeurtenissen in het lokale geheugen op. Als de verbinding weer is hersteld, kun je precies zien wat er zich heeft afgespeeld. Over de installatie: Installeer hem zelf De Nest Doorbell werkt op batterijvoeding, wat betekent dat je hem zelf kunt installeren. Je kunt hem bovendien op een gezichtspunt plaatsen dat voor jouw deur het beste werkt. Als je kiest voor een draadloze installatie met batterijstroom, krijg je een melding op je telefoon en op speakers of schermen met de Google Assistent als iemand op de bel drukt. Je bestaande bedrade deurbel maakt dan geen geluid. De Google Nest deurbel is makkelijk te installeren. In een mum van tijd weet je wie er bij jou aan de voordeur staat. Bij de deurbel wordt een handige en duidelijke handleiding bijgeleverd die je helpt in het installatieproces. Mocht je er toch niet uitkomen, dan kan je Google zeven dagen per week bereiken via de volgende website: support.google.com/googlenest/. Wij raden aan om direct met Google contact op te nemen alvorens de bol.com klantenservice te raadplegen. Bedrade installatie Je kunt de Nest Doorbell ook verbinden met de bedrading van je bestaande deurbel. Als je kiest voor bedrade installatie, hoor je het geluid van je bestaande bel als er iemand aanbelt. Dit vereist een transformator van 8 tot 24 V AC en 10-40 VA. Alle Google Nest apparaten werken samen De Nest Doorbell werkt met andere Nest-producten. Hoor aankondigingen op de Nest Mini als er iemand voor de deur staat. En de Nest Hub laat je zien wie er voor de deur staat als iemand aanbelt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

4. eufy Security -Video Doorbell C210

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen eufy Security -Video Doorbell C210

 • list plus1080p-resolutie voor scherpe en heldere beelden
 • list plusAI-technologie detecteert alleen mensen, vermindert valse alarmen
 • list plusLange batterijduur tot 120 dagen

Nadelen eufy Security -Video Doorbell C210

 • list plusSoms vertraging in het audiogesprek
 • list plusNiet altijd volledige detectie van gebeurtenissen

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.25
Functionaliteit
8.59
Gebruiksgemak
8.53
De eufy Security -Video Deurbel C211 is een geweldige toevoeging aan jouw huisbeveiligingssysteem. Met indrukwekkende functies en betrouwbare prestaties biedt deze deurbel een uitstekende beveiligingsoplossing voor jou en jouw gezin.

Een van de meest opvallende kenmerken van de eufy Security -Video Deurbel C211 is de 1080p-resolutie. Hierdoor zie je altijd scherpe en heldere beelden van wie er voor jouw deur staat. Dankzij de AI-technologie en het geavanceerde algoritme van de camera, worden alleen mensen gedetecteerd, geen dieren of andere objecten. Zo ontvang je alleen meldingen wanneer er daadwerkelijk iemand voor jouw deur staat, wat het aantal valse alarmen vermindert.

Een ander voordeel van de eufy Security -Video Deurbel C211 is de lange batterijduur. Volgens labresultaten gaat de batterij tot wel 120 dagen mee bij 30 evenementen per dag van 10 seconden elk. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over regelmatig opladen. Bovendien zie je in de app altijd de resterende batterijduur, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

De eufy Security -Video Deurbel C211 is ook compatibel met spraakassistenten zoals Alexa en Google Assistant. Hierdoor bekijk je eenvoudig de beelden van jouw deurbel via jouw slimme speaker of smartphone. Zelfs als je niet thuis bent, geeft dit jou gemoedsrust.

Wat betreft de installatie, hebben gebruikers positieve ervaringen gedeeld. Ze beschrijven het als soepel en gemakkelijk. Bovendien biedt eufy uitstekende klantenservice, zoals blijkt uit de positieve recensies. Als je hulp nodig hebt, kun je altijd rekenen op ondersteuning van ons team.

Een ander belangrijk voordeel van de eufy Security -Video Deurbel C211 is het ontbreken van abonnementskosten. Alle beelden worden lokaal opgeslagen op de deurbel zelf, waardoor je geen maandelijkse kosten hoeft te betalen voor cloudopslag. Dit is een groot pluspunt ten opzichte van sommige concurrenten.

Er zijn echter ook enkele punten van kritiek genoemd door gebruikers. Zo is er soms een vertraging ervaren in het audiogesprek tussen de postbezorger en de gebruiker. Dit kan echter variëren afhankelijk van de wifi-verbinding. Daarnaast zijn er enkele opmerkingen gemaakt over de detectie, waarbij de deurbel niet altijd alles registreert.

Al met al is de eufy Security -Video Deurbel C211 een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke deurbel met geavanceerde functies. Met zijn scherpe beeldkwaliteit, lange batterijduur en privacybescherming geeft dit product jou gemoedsrust en tilt het jouw huisbeveiliging naar een hoger niveau. Hoewel er enkele kleine tekortkomingen zijn genoemd, wegen de voordelen zwaarder. Investeer in de eufy Security -Video Deurbel C211 en zorg voor een veilige en beveiligde entree van jouw huis.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Eufy Hey Security Kit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.01
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.09
De Eufy Video Doorbell Battery Set is een slimme deurbel met basisstation, die je draadloos installeert. Je bekijkt de beelden van de deurbel overal. Het basisstation slaat tot 2 jaar aan beelden op, waarna je ze via een versleutelde verbinding in de app ziet. Je verbindt hem met een ethernetkabel aan je router. Hierna herkent hij je router, zodat je de HomeBase ook draadloos gebruikt. Bovendien maakt het basisstation geluid als er iemand aanbelt. Bezoekers zijn scherp in beeld dankzij de 2K resolutie van de video deurbel. Via de app communiceer je direct met jouw bezoekers. De Eufy Video Doorbell geeft meldingen bij beweging en herkent het verschil tussen mensen en dieren. Je koppelt hem eenvoudig aan de Google Assistant of Amazon Alexa.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

6. Ring Chime Deurbelgong Wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Ring Chime Deurbelgong Wit

 • list plusVersterkt het geluidssignaal van Ring-deurbellen en beveiligingscamera's.
 • list plusEenvoudige installatie en verstelbare volume-instellingen.
 • list plusKeuze uit verschillende beltonen.

Nadelen Ring Chime Deurbelgong Wit

 • list plusGebrek aan contact met de klantenservice van Ring.

Beoordeling

8.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.95
Functionaliteit
8.52
Gebruiksgemak
8.67
Ik ben zo blij met mijn Ring Chime! Deze draadloze deurbelgong is echt een handige toevoeging aan mijn Ring-videodeurbellen en -beveiligingscamera's. Nu krijg ik direct een melding wanneer er iemand aanbelt of als er beweging wordt gedetecteerd. En het beste is dat het slanke ontwerp perfect in elke kamer past en het geluidssignaal van al mijn Ring-apparaten versterkt.

Een van de dingen waar ik van hou bij de Ring Chime is dat ik verschillende beltonen kan kiezen. Zo kan ik de deurbelgong helemaal aanpassen aan mijn eigen smaak. De installatie van de Ring Chime is ook super makkelijk en werkt met alle Ring Video Doorbells en Ring Security Cameras. Met de handleiding en de scanbare code op de Chime had ik het zo geïnstalleerd.

Ik ben niet de enige die blij is met de Ring Chime. Andere gebruikers zijn ook erg tevreden. Ze zijn vooral enthousiast over het luid en duidelijk geluidssignaal dat de Chime produceert. Het is echt een handige toevoeging aan de normale deurbel als die niet goed hoorbaar is. Sommige mensen gebruiken de Chime zelfs als hun primaire deurbel. En laten we het mooie design niet vergeten - dat wordt ook positief benoemd.

Maar er zijn ook een paar nadelen waar gebruikers tegenaan zijn gelopen. Het blijkt namelijk moeilijk te zijn om contact op te nemen met de klantenservice van Ring. Dit is zeker iets waar Ring aan moet werken, want goede klantenservice is belangrijk. Het kan de algehele gebruikerservaring beïnvloeden.

Over het algemeen vind ik de Ring Chime echt een top product. Het doet precies waar het voor bedoeld is - het versterkt het geluidssignaal van mijn Ring-deurbellen en beveiligingscamera's, zodat ik nooit meer een belletje misloop. De installatie is simpel, het volume kan ik aanpassen en er zijn zoveel beltonen om uit te kiezen. Het enige minpuntje is dus het gebrek aan goede klantenservice van Ring zelf. Ondanks dat, zou ik de Ring Chime zeker aanraden aan iedereen die zijn huis veiliger wil maken en altijd wil weten wie er aan de deur staat. 🚪

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Ring Cities VR

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.11
Functionaliteit
8.26
Gebruiksgemak
7.9
Let op: dit is een draadloze deurbel. De deurbel kan dus niet bedraad aangesloten worden. Ring Video Doorbell (2de generatie) Met de nieuwe en verbeterde Video Doorbell kun je vanaf elke locatie zien, horen en praten met bezoekers. Ontvang direct een melding wanneer bezoek aanbelt of een beweging een ingebouwde sensor activeert. Veel beweging voor je deur? Met de verstelbare bewegingszones, waaronder de nieuwe close-up-zone, ontvang je alleen meldingen wanneer jij dat wilt. Of je nu thuis bent of niet, je weet altijd wie er voor de deur staat. Via de Ring-app kun je je Video Doorbell beheren en koppelen aan al je Ring-apparaten. Voor extra privacy kun je kiezen uit drie vooraf ingestelde modi om te bepalen wanneer beweging moet worden gedetecteerd en opgenomen. Profiteer ook van handsfree gemak met geselecteerde Alexa-apparaten. Luister naar gepersonaliseerde meldingen en gebruik onder meer tweerichtingsspraak met Echo Dot, en livebeeld en video's met Echo Show. Met Alexa Routines kun je slimme automatisering voor je huis instellen door Alexa te vragen je compatibele slimme lampen in te schakelen of gepersonaliseerde meldingen te laten horen wanneer iemand voor je deur staat. Dankzij de verbeterde beeldsensoren en het scherpe 1080p HD-videokwaliteit, zie je geen enkel detail over het hoofd, zelfs niet in het donker. 1080p HD-video met tweerichtingsspraak Geavanceerde bewegingsinstellingen Nachtzicht Ingebouwde oplaadbare batterij Standaard wifiverbinding via 2,4 GHz Werkt met Alexa Eenvoudige installatie in enkele minuten Verbind de Video Doorbell met de Ring-app en volg de installatiestappen om je instellingen aan te passen. Bevestig de bijgewerkte montagebeugel op het gewenste oppervlak met behulp van het meegeleverde gereedschap. Lijn de sleuven op de beugel uit met de gaten in je deurbel en klik deze vast. Bij Ring kan je kiezen voor een Protect abonnement waardoor je videobeelden 180 dagen kan opslaan en terugkijken.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. eufy Security Video Doorbell S220

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen eufy Security Video Doorbell S220

 • list plusGeen verborgen kosten of abonnementen
 • list plusLokale opslag van gegevens
 • list plusEenvoudige installatie en soepele app

Nadelen eufy Security Video Doorbell S220

 • list plusGrote omvang van deurbel
 • list plusNog niet volledig ontwikkelde integratie met Google Home
 • list plusHandleiding kan iets uitgebreider zijn

Beoordeling

7.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.32
Functionaliteit
7.59
Gebruiksgemak
8.19
De eufy Security - Video Deurbel S220 Add-on is een geweldige toevoeging aan jouw huisbeveiligingssysteem. Met zijn draadloze ontwerp en krachtige accu, zorgt deze deurbel ervoor dat jij altijd op de hoogte bent van wie er voor je deur staat. En dat alles in een scherpe 2K HD resolutie!

Wat ik echt geweldig vind aan deze deurbel is de AI detectie. Het maakt niet uit of het dag of nacht is, deze deurbel brengt bezoekers altijd scherp in beeld. En het beste is dat je geen verborgen kosten of abonnementen hebt. Alle gegevens worden lokaal opgeslagen, dus alleen jij hebt toegang tot deze waardevolle informatie.

De installatie van de deurbel is echt een fluitje van een cent en de bijbehorende app werkt super soepel. Het beeld is zo helder als glas, zelfs in het donker, en de kijkhoek is geweldig. En je hoeft je geen zorgen te maken over het constant opladen van de accu, want deze gaat tot wel 6 maanden mee na één oplaadbeurt. Dat is echt geweldig!

Je kunt kiezen of je alleen wilt reageren op de deurbel of dat je elke beweging wilt vastleggen. Met 16GB interne opslag heb je genoeg ruimte voor ongeveer 3 weken aan beelden. En het beste is dat je met de intuïtieve en snelle app van eufy binnen 1-2 seconden push meldingen op je telefoon ontvangt. Je mist nooit meer een belangrijk moment!

Het geluid van de deurbel is van topkwaliteit en je kunt zelfs gesprekken voeren met mensen aan de deur. Er zijn zelfs standaard antwoorden beschikbaar, zoals "wat kan ik voor je doen" of "geen interesse". Super handig als je niet gestoord wilt worden door colporteurs.

Er zijn een paar minpuntjes waar je rekening mee moet houden. De deurbel is vrij groot van formaat, maar dat komt door de krachtige accu. De integratie met Google Home is nog niet helemaal perfect, maar hopelijk wordt dit in de toekomst verbeterd. En de handleiding zou iets uitgebreider kunnen zijn, maar met de intuïtieve app kom je er zeker wel uit.

Al met al ben ik ontzettend tevreden over de eufy Security - Video Deurbel S220 Add-on. De installatie was een eitje en de app werkt perfect. Het beeld en geluid zijn van topkwaliteit en de accu gaat lang mee. En het feit dat er geen verborgen kosten zijn en dat alle gegevens lokaal worden opgeslagen, maakt dit echt een geweldige keuze ten opzichte van concurrenten zoals Ring en Google Nest. 👍

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

9. Eufy Doorbell Dual 2 Pro

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Eufy Doorbell Dual 2 Pro

 • list plusVolledig zicht op de voordeur zonder blinde vlekken
 • list plusDubbele sensoren om personen te herkennen, waardoor valse meldingen worden verminderd
 • list plusUitstekende beeldkwaliteit met 2K-resolutie en HDR-ondersteuning

Nadelen Eufy Doorbell Dual 2 Pro

 • list plusVerbruikt veel stroom en kan problemen veroorzaken met standaard beltransformatoren
 • list plusGeen ondersteuning voor HomeKit en integratie met Google Assistant werkt niet altijd goed
 • list plusMogelijke softwareproblemen, zoals vastlopende camerabeelden tijdens het live bekijken

Beoordeling

7.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.75
Functionaliteit
7.61
Gebruiksgemak
6.83
De Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro is mijn nieuwste aanwinst! Met deze deurbel met dubbele camera's heb ik altijd een volledig zicht op mijn voordeur, zonder enige blinde vlekken. Zelfs pakketjes worden herkend dankzij de camera aan de onderkant. En weet je wat het beste is? Deze deurbel heeft twee sensoren om personen te herkennen, zodat ik het verschil kan zien tussen mijn familieleden, huisdieren en onbekende bezoekers. Geen valse meldingen meer dus! En je hebt geen abonnement nodig voor de beeldopslag, want de HomeBase wordt meegeleverd.

Wat deze deurbel echt uniek maakt, is de dubbele-cameratechnologie. Zo heb ik altijd een compleet beeld van mijn voordeur. En met de geavanceerde PIR- en radarbewegingssensoren is de bewegingsdetectie nog beter geworden. Valse alarmen worden met wel 95% verminderd, wat echt geweldig is. En het beste van alles? Deze deurbel kan zelfs pakketjes detecteren en mij op de hoogte stellen van bezorgingen. Hoe handig is dat? En als klap op de vuurpijl kan ik instellen dat alleen onbekende bezoekers worden gemeld dankzij de familieherkenning.

De beeldkwaliteit van de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro is echt top! Met 2K-resolutie en HDR-ondersteuning kan ik bezoekers identificeren aan de hand van de kleinste details, zelfs als de zon achter hen staat. Ik ben echt onder de indruk van de prestaties van deze deurbel. Het is zo fijn om zowel de bovenste als de onderste helft van de beelden te kunnen bekijken. En het beste van alles? Er is geen maandelijks abonnement nodig voor de beeldopslag. Dat scheelt weer in de kosten!

Er zijn wel een paar dingetjes waar ik je op wil wijzen. Ten eerste verbruikt de deurbel wel wat stroom vanwege de twee camera's. Dus let erop dat je beltransformator krachtig genoeg is om hem goed op te laden. Ook is er geen ondersteuning voor HomeKit en werkt de integratie met Google Assistant niet altijd even goed. Sommige gebruikers hebben ook problemen ervaren met de belknop wanneer er beweging wordt gedetecteerd. En er zijn ook meldingen geweest van softwareproblemen, zoals vastlopende camerabeelden tijdens het live bekijken.

Maar ondanks deze kleine uitdagingen kan ik de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een deurbel zonder abonnement. De installatie is super makkelijk en de beeldkwaliteit is echt top! En je kunt het systeem ook nog eens uitbreiden met andere Eufy-camera's voor een complete beveiligingsoplossing. Ja, er zijn wat beperkingen en mogelijke softwareproblemen, maar deze deurbel biedt nog steeds veel waarde en functionaliteit. Ik ben er echt blij mee! 😊

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

10. Ring Battery Video Doorbell Plus

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Ring Battery Video Doorbell Plus

 • list plusUitgebreid zicht van top tot teen met een resolutie van 1536p HD-video.
 • list plusMogelijkheid tot tweerichtingsspraak om te communiceren met bezoekers.
 • list plusEenvoudige installatie en gebruiksvriendelijkheid.

Nadelen Ring Battery Video Doorbell Plus

 • list plusMogelijke vertraging van ongeveer 20 seconden voordat je een melding ontvangt.
 • list plusOptioneel Ring Protect-abonnement voor extra functies.

Beoordeling

7.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.54
Functionaliteit
7.39
Gebruiksgemak
6.58
Review van de Ring Battery Video Doorbell Plus slimme deurbel

Ik heb onlangs de Ring Battery Video Doorbell Plus uitgeprobeerd en ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben! Deze deurbel biedt niet alleen een duidelijk beeld van top tot teen, maar heeft ook een resolutie van 1536p HD-video, zodat je elk klein detail kunt zien. Of het nu gaat om het controleren van je maaltijdbezorging of het identificeren van ongewenste bezoekers, deze deurbel heeft het allemaal.

Wat deze deurbel echt onderscheidt van andere modellen is het uitgebreide gezichtsveld dat het biedt. Je kunt veel meer van elke bezoeker zien en zelfs pakketten bekijken die voor de deur zijn achtergelaten. En met de handige pakketdetectiefunctie ontvang je direct een waarschuwing zodra er een pakket wordt gedetecteerd. Geen zorgen meer over gemiste leveringen!

Wat ik persoonlijk echt geweldig vind aan deze deurbel is de tweerichtingsspraak. Als er iemand aanbelt en ik ben niet thuis, kan ik eenvoudig via mijn telefoon met de persoon praten via de ingebouwde microfoon. Ik kan ze zelfs vertellen om het pakket bijvoorbeeld in de tuin neer te leggen. Geen gedoe meer met briefjes ophangen dat ik niet thuis ben, want nu kan ik gewoon via de deurbel communiceren.

De beeldkwaliteit van de camera is echt indrukwekkend, zowel overdag als 's avonds en 's nachts. En met de brede kijkhoek kan ik een groot deel van mijn straat zien. Ik vind het ook fijn dat Ring benadrukt dat je de privacy van je buren en medemensen moet respecteren. Een belangrijk punt!

Een klein nadeel is dat er soms een vertraging van ongeveer 20 seconden kan zijn voordat je een melding ontvangt wanneer er wordt aangebeld. Dit kan een beetje vervelend zijn als je snel wilt reageren op bezoekers.

Over het algemeen ben ik erg tevreden met de Ring Battery Video Doorbell Plus. De installatie was eenvoudig en de gebruiksvriendelijke mobiele app begeleidde me stap voor stap. De beeldkwaliteit is uitstekend en de tweerichtingsspraak is echt handig. Het is een degelijk product dat zijn prijs waard is. Het Ring Protect-abonnement biedt extra functies zoals video-opname, maar het is aan jou om te beslissen of je dit abonnement wilt.

Kortom, ik zou deze deurbel zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een slimme deurbel met uitgebreid zicht en handige functies zoals tweerichtingsspraak. Het is een handig en gebruiksvriendelijk apparaat dat zorgt voor extra veiligheid en gemak in huis. 🚪

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Slimme deurbellen. Er zijn namelijk 1322 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!