Wat is de beste slimme deurslot van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 september, 2023

Het aanschaffen van een goede slimme deurslot is een ingewikkelde opgave. Wat is de beste slimme deurslot van 2023? Na het analyseren van 155 slimme deursloten kwam de Flient Slimme deurslot Deurklink zwart als beste uit onze slimme deurslot-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de slimme deursloten, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 slimme deursloten-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige slimme deurslot-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste slimme deursloten

1Score: 9.7
Flient Slimme deurslot Deurklink zwart
Flient Slimme deurslot Deurklink zwart
Flient
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.6
Horizun° Smart Doorlock Werkt Op zwart
Beste slimme deurslot voor bedrijven
Horizun° Smart Doorlock Werkt Op zwart
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.5
LECTEC Slimme cilinder deurslot Vingerafdruk zilver
LECTEC Slimme cilinder deurslot Vingerafdruk zilver
LECTEC
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.4
Bold Security Technology BV Bold wit
Beste slimme deurslot voor ouderen
Bold Security Technology BV Bold wit
Bold Security Technology BV
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.3
Flient® Smart Doorlock Slimme Deurslot Met Ingebouwde Camera Waterdichte Slim Deurslot Zwart
Flient® Smart Doorlock Slimme Deurslot Met Ingebouwde Camera Waterd...
Flient
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.2
Raykon Slim Deurslot met Vingerafdruk zwart
Raykon Slim Deurslot met Vingerafdruk zwart
Raykon
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.2
Nuki Smart Lock 3.0 Pro zwart
Nuki Smart Lock 3.0 Pro zwart
Nuki
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.1
Universeel merk Premium Slim Deurslot zwart
Beste slimme deurslot voor thuisgebruik
Universeel merk Premium Slim Deurslot zwart
JS Goods
Ga naar laagste prijs
9Score: 9
Bold Cilinder - Slim deurslot - Bold Smart Lock SX-33
Bold Cilinder - Slim deurslot - Bold Smart Lock SX-33
Bold Security Technology BV
Ga naar laagste prijs
10Score: 9
ABUS vloer/wandanker WBA 100 zwart
ABUS vloer/wandanker WBA 100 zwart
ABUS
Ga naar laagste prijs
hero illustration

Hoe testen we slimme deursloten?

Om de beste slimme deurslot te ontdekken, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze slimme deurslot-test hebben we 155 slimme deursloten geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze slimme deurslot-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 onafhankelijke expertwebsites waar we data verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze slimme deurslot-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne slimme deurslot-experts ook welke specificaties van belang zijn bij de aankoop van de beste slimme deurslot in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 155 slimme deursloten te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

Gerelateerde producten

De beste slimme deursloten in een oogopslag

2. Beste slimme deurslot voor bedrijven: Horizun° Smart Doorlock Werkt Op zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Horizun° Smart Doorlock Werkt Op zwart

 • list plusHet Horizun° Smart Doorlock Werkt Op zwart heeft een uitstekende kwaliteit en is sterk.
 • list plusDe vingerafdrukfunctie van het Horizun° Smart Doorlock Werkt Op zwart is betrouwbaar.
 • list plusHet Horizun° Smart Doorlock Werkt Op zwart heeft een goede uitstraling.

Nadelen Horizun° Smart Doorlock Werkt Op zwart

 • list plusHet Horizun° Smart Doorlock Werkt Op zwart heeft geen aanvullende functies.
 • list plusHet Horizun° Smart Doorlock Werkt Op zwart is niet compatibel met andere slimme thuis-apparaten.
 • list plusHet Horizun° Smart Doorlock Werkt Op zwart heeft geen draadloze connectiviteit.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.4

De Smart Doorlock 5541XD Series van Horizun° is een geweldige oplossing voor diegenen die hun sleutels veilig willen opslaan en tegelijkertijd de toegang tot hun huis of kantoor willen beperken. Met de vier verschillende toegangsmogelijkheden, namelijk klaviersleutel, app, pincode en vingerafdruk, kan je ervoor zorgen dat alleen bevoegde personen toegang hebben tot je woning of kantoor. De bijbehorende app maakt het gemakkelijk om de toegang te delen met je huisgenoten, medewerkers of schoonmaker en het toevoegen of verwijderen van gebruikers is zo gedaan.

Wat deze Smart Doorlock echt uniek maakt, is de mogelijkheid om een centrale opbergplek te hebben voor al je sleutels, pasjes en andere waardevolle spullen. Dit maakt het nog gemakkelijker om je spullen veilig te houden en te bewaren.

De Smart Doorlock 5541XD Series vereist wel Wifi en Bluetooth om te kunnen functioneren, maar de installatie is vrij eenvoudig. Het enige nadeel is dat de control through mobile app niet mogelijk is, maar dit wordt gecompenseerd door de andere mogelijkheden.

Al met al is de Smart Doorlock 5541XD Series van Horizun° een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een veilige oplossing voor het opslaan van hun sleutels en tegelijkertijd de toegang tot hun huis of kantoor willen beperken. Het is een slimme en handige gadget die je veel gemoedsrust zal geven.

Persoonlijk vind ik de Smart Doorlock 5541XD Series van Horizun° een geweldige Smart lock, omdat het een goede balans biedt tussen veiligheid en gebruiksgemak. Het is een slimme keuze voor mensen die hun spullen veilig willen bewaren zonder zich zorgen te hoeven maken over de toegang van onbevoegden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 18:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

3. LECTEC Slimme cilinder deurslot Vingerafdruk zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9

Wil jij jouw huis beveiligen op de allerbeste manier? Dan is het LECTEC Slimme cilinder deurslot Vingerafdruk zilver de perfecte oplossing! Dit handige deurslot is multifunctioneel te gebruiken dankzij de vingerafdrukscanner, extra bijgeleverde sleutels en IC kaarten. Bovendien is het slot beschermd door een sterk aluminium alloy en bestand tegen elektromagnetische interferenties van buitenaf.

Wat dit slot echt uniek maakt, is dat het naast vingerafdrukherkenning ook beveiligd kan worden met een tag, sleutel en via de app. Zo kan iedereen gemakkelijk naar binnen en creëer je een veilige omgeving voor het hele gezin. En met de handige app kun je eenvoudig gebruikers toevoegen en jouw instellingen beheren.

Het design van dit deurslot is ook zeer stijlvol en past perfect bij iedere stijl dankzij de strakke afwerkingen en moderne uitstraling. En het wordt geleverd met alle accessoires die je nodig hebt, zoals bevestigingsmaterialen, IC kaarten en sleutels.

Wat ik persoonlijk erg fijn vind aan dit slot, is dat het optimale veiligheid biedt dankzij de geavanceerde vingerafdrukbeveiliging. En dat het multifunctioneel is, zodat iedereen gemakkelijk naar binnen kan. Bovendien is het design zeer stijlvol en past het bij iedere stijl. Het enige nadeel is dat het geen Wifi of Bluetooth vereist, maar dat is voor mij persoonlijk geen probleem.

Al met al is het LECTEC Slimme cilinder deurslot Vingerafdruk zilver een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar optimale veiligheid en gebruiksgemak.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

4. Beste slimme deurslot voor ouderen: Bold Security Technology BV Bold wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bold Security Technology BV Bold wit

 • list plusDit deurslot biedt veiligheid.
 • list plusHet materiaal waarvan het Bold Security Technology BV Bold wit deurslot gemaakt is, is stevig en duurzaam.
 • list plusHet Bold Security Technology BV Bold wit deurslot is makkelijk te bedienen.

Nadelen Bold Security Technology BV Bold wit

 • list plusEr zijn geen bekende minpunten.
 • list plusDe prijs is verhoudingsgewijs hoog.
 • list plusHet Bold Security Technology BV Bold wit deurslot is niet geschikt voor buitengebruik..

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.5

De Bold wit Smart Lock is een slimme en veilige manier om je deuren te vergrendelen en te ontgrendelen. En wat deze Smart Lock zo bijzonder maakt, is de Bold Clicker. Deze afstandsbediening werkt samen met de Smart Lock en maakt het mogelijk om zonder smartphone je deur te openen. De Clicker is eenvoudig te gebruiken en werkt tot op een afstand van 3 meter. Bovendien is het beveiligd met end-to-end encryptie en AES128 encryptie, wat betekent dat je zeker weet dat je huis altijd veilig is.

Met de Bold Clicker kun je maximaal 50 deuren bedienen, waardoor het een ideale oplossing is voor mensen die bijvoorbeeld bij familie op bezoek gaan en niet over een smartphone beschikken. En als je de Clicker kwijtraakt, kun je deze gemakkelijk blokkeren via de app. Het is ook handig dat je de voordeur en achterdeur apart kunt openen, zodat je niet de hele tijd met een grote sleutelbos hoeft te sjouwen.

Wat deze Smart Lock nog beter maakt, is dat het werkt zonder WiFi, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat hackers toegang krijgen tot je huis. Het werkt alleen met Bluetooth, wat het veiliger maakt voor je huis.

Al met al is de Bold wit Smart Lock een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een veilige en gemakkelijke manier om hun deuren te ontgrendelen. Het is handig, gemakkelijk en veilig, en de Bold Clicker is een geweldige toevoeging aan het geheel. Het enige nadeel dat ik kan bedenken, is dat het misschien een beetje duur is in vergelijking met andere Smart Locks op de markt. Maar als je bereid bent om iets meer te betalen voor kwaliteit en veiligheid, dan is de Bold wit Smart Lock zeker een aanrader!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 27 september in huis

Bekijk prijs

5. Flient® Smart Doorlock Slimme Deurslot Met Ingebouwde Camera Waterdichte Slim Deurslot Zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9.1

Zoek jij naar een slimme oplossing om je deur veiliger te maken en je sleutel thuis te laten? Dan is onze waterdichte Smart-Doorlock de perfecte keuze! Met dit deurslot krijg je niet alleen de zekerheid van een veilige woning, maar ook een stijlvolle en moderne manier om je huis te betreden. De Smart Doorlock van Flient heeft tal van functies die ervoor zorgen dat het gebruiksgemak en de veiligheid van je woning naar een hoger niveau worden getild. De deurslot beschikt over een HD camera/deurbel, zodat je altijd weet wie er voor je deur staat. De vingerafdrukscanner zorgt ervoor dat alleen jij en de mensen die jij vertrouwt toegang hebben tot je woning. Daarnaast kun je de deur openen via de Tuya App op je smartphone, waar je ook bent. Mocht je telefoon niet bij de hand zijn, dan is het nog altijd mogelijk om de deur te openen met een cijfercode of een sleutel. Waterdicht IP65 rating en geschikt voor elke deur Onze Smart-Doorlock is waterdicht met een IP65 rating. Dit betekent dat het bestand is tegen stof en waterstralen uit alle richtingen. Je hoeft je geen zorgen te maken over eventuele waterschade of slecht weer. Ook kan de smart lock van Flient geinstalleerd worden op alle deuren met een dikte tussen de 30 mm en 110 mm. Dus plaats het deurslot waar jij wilt! HD Camera en deurbel Met de HD camera/deurbel kun je zien wie er voor je deur staat en met de deurbel kun je communiceren met je bezoekers. Hierdoor kun je gemakkelijk controleren wie er voor de deur staat, om vervolgends te deur te openen. Vingerafdruk Met de vingerafdrukoptie op de deurklink kunt u de deurklink voorzien van vingerafdrukvergrendeling. De deurklink herkent de (ingestelde) vingerafdrukken binnen 0.1 seconde, en geeft het ook direct aan wanneer de vingerafdruk niet wordt herkend. De slimme deurklink van Flient kan tot 100 verschillende vingerafdrukken herkennen. Overige openingsmogelijkheden Naast alle diverse functies om de duer te openen, kun je ook gebruik maken van een sleutel of pasje. Ideaal voor de gebruiker die minder gebruik wilt maken van technologische functies. Tuya App De Tuya App is te downloaden via de App Store en Google Play. Via deze handige app kun je gemakkelijk wachtwoorden/vingerafdrukken en gebruikers instellen. Het is mogelijk om op ieder gewenst moment een gebruiker toe te voegen of te verwijderen, en het wachtwoord te wijzigen. Bij het gebruik van meerdere deurklinken is het ook mogelijk om groepen te maken waardoor je personen toegang kunt geven tot verschillende ruimtes. Daarnaast is het mogelijk om een alarm in te stellen wanneer je weg bent. Zodra iemand binnen probeert te komen, krijg je direct een melding via de app. De deurklink beschikt daarnaast ook nog over spraakbediening. Kijk voor alle uitgebreide opties van de Tuya app in de handleiding om zo optimaal gebruik te maken van deze smartlock. Voordelen Veilige en stijlvolle manier om je woning te beschermen en toegang te verlenen. Waterdicht met IP65 rating, bestand tegen stof en waterstralen. HD camera/deurbel om te zien wie er voor de deur staat en te communiceren met bezoekers. Vingerafdrukscanner voor extra beveiliging. Openen met de handige app vanaf elke locatie. Wachtwoord unlock en sleutel unlock als back-up opties. Makkelijk in gebruik en installatie. Kan zowel links als rechts op de deur geplaatst worden Bestel vandaag nog onze Smart-Doorlock en geniet van een veilige en gemakkelijke manier om je woning te beschermen en toegang te verlenen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

6. Raykon Slim Deurslot met Vingerafdruk zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.4

Heb je genoeg van die vervelende momenten waarop je je sleutels kwijtraakt of je zorgen maakt over wie er voor je deur staat? Het is tijd om vaarwel te zeggen tegen de stress en onzekerheid, en hallo tegen de Raykon Slimme Deurslot met Vingerafdruk en Camera. Dit baanbrekende deurslot biedt niet alleen geavanceerde beveiliging, maar lost ook jouw dagelijkse frustraties op, zodat je met een gerust hart kan genieten van de veiligheid en gemak die je verdient. De Raykon Slimme Deurklink is de ultieme beveiligingsoplossing die jouw deuren transformeert. Met geavanceerde technologieën zoals vingerafdrukherkenning, een ingebouwde camera, een mobiele app en een scala aan handige functies, biedt dit slimme slot ongeëvenaarde veiligheid en gemak. Geniet van de totale controle over wie je huis binnenkomt en ervaar een nieuwe dimensie van veiligheid. Voordelen Smart Lock: Geavanceerde beveiliging Zien wie voor de deur staat Foto en Video opnames maken HD scherm Makkelijk te bedienen Op afstand iemand binnenlaten Volledige controle Nachtzicht Inclusief alarmfunctie Let op: Insteek van het slot is 6068 (zie afbeelding) Veiligheid met Heldere Beelden Met de ingebouwde camera van de Raykon Deurklink geniet je van meerdere voordelen die jouw veiligheid en gemoedsrust naar een hoger niveau tillen. Dankzij de heldere beelden die de camera vastlegt, kun je gemakkelijk zien wie er voor je deur staat. Of het nu gaat om vrienden, familie of onbekende bezoekers, je hebt altijd een duidelijk beeld van wie je toegang geeft tot je huis. Dit zorgt voor een gevoel van controle en veiligheid. Bovendien biedt de camera ook de mogelijkheid om foto's en video-opnames te maken, waardoor je belangrijke momenten kunt vastleggen. Of het nu gaat om het ontvangen van pakketten, het begroeten van geliefden of het verzamelen van bewijsmateriaal in geval van een incident, je hebt altijd een visueel archief binnen handbereik. Nachtzicht Daarnaast zorgt het nachtzicht van de camera ervoor dat je dag en nacht duidelijke beelden kunt verkrijgen, waardoor je altijd op de hoogte bent van wat er rondom je huis gebeurt. Met de ingebouwde camera van het Raykon Slim Deurslot met Vingerafdruk geniet je niet alleen van technologische voordelen, maar ook van gemoedsrust. Je kunt met vertrouwen je huis verlaten, wetende dat je altijd een oogje in het zeil kunt houden, zelfs als je niet fysiek aanwezig bent. Of je nu wilt zien wie voor je deur staat voordat je opent, verdachte activiteiten wilt volgen of simpelweg gemoedsrust wilt hebben, de camera van dit deurslot biedt het allemaal. Houd de Touwtjes in Handen Met het Deurslot met Vingerafdruk kun je met een gerust hart je huis verlaten en de volledige controle behouden. Dit slimme deurslot zorgt ervoor dat je je veilig voelt en de absolute baas bent over wie er toegang heeft tot je woning. Het is tijd om afscheid te nemen van de zorgen over verloren sleutels of het onthouden van complexe codes. Met de vingerafdrukscanner, een persoonlijke code en een handig pasje kun je eenvoudig je deur ontgrendelen. Geen gedoe meer met het zoeken naar de juiste sleutel of het onthouden van meerdere codes. Met een simpele aanraking, tik of veeg heb je direct toegang tot je huis. Geen extra tijd in de regen staan omdat je je sleutels niet kan vinden. Niet onnodig veel pasjes meer voor alle medewerkers. Maar wat betekent dit eigenlijk voor jou? Het betekent dat je de gemoedsrust hebt om te weten dat alleen jij en degenen die jij toegang geeft, je huis kunnen betreden. Geen ongenode gasten of onbekenden die zonder jouw toestemming binnen kunnen komen. Jij hebt de volledige controle en bepaalt wie er welkom is. Veiligheid Daarnaast zorgt het geavanceerde beveiligingssysteem ervoor dat je je nooit zorgen hoeft te maken over de veiligheid van je huis. Het slimme deurslot is ontworpen met hoogwaardige beveiligingsfuncties die ervoor zorgen dat je deur altijd goed vergrendeld is. Je kunt met een gerust hart de deur achter je dichttrekken, wetende dat je huis optimaal beschermd is. Zakelijk Deurslot Stel je hebt een kantoor waar alleen geautoriseerd personeel toegang heeft tot gevoelige ruimtes. Met het Slimme Deurslot van Raykon is er geen gedoe met sleutels of kaarten, gewoon moeiteloze toegang met een vingerafdruk. Daarbij houdt het Slimme Deurslot van Raykon een nauwkeurig log bij van elke persoon die door de deur gaat. Je hebt volledig inzicht in wie, wanneer en hoe vaak toegang heeft gekregen. Dit biedt niet alleen extra beveiliging, maar ook de mogelijkheid om eenvoudig de aanwezigheid van werknemers of bezoekers bij te houden. Met een paar klikken heb je een overzichtelijke en betrouwbare registratie van de deur activiteit, waardoor je de veiligheid en efficiëntie van je bedrijf naar een hoger niveau tilt. Neem vandaag nog de eerste stap naar een veiligere en stressvrije woon- en/of werksituatie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

7. Nuki Smart Lock 3.0 Pro zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Nuki Smart Lock 3.0 Pro zwart

 • list plusDit slimme slot heeft een gemakkelijke installatie en bediening, waardoor het snel in gebruik genomen kan worden.
 • list plusHet slot heeft een oplaadbare batterij, waardoor er geen gedoe is met het vervangen van batterijen.
 • list plusHet slot kan geïntegreerd worden met andere smart home systemen, waardoor het onderdeel kan worden van een geautomatiseerd huis.

Nadelen Nuki Smart Lock 3.0 Pro zwart

 • list plusOm als backup te dienen is er een cilinder met hotelfunctie nodig, wat extra kosten met zich meebrengt.
 • list plusHet slot maakt behoorlijk wat geluid bij het openen en sluiten, wat voor sommige gebruikers storend kan zijn.
 • list plusHet slot is niet goedkoop in vergelijking met andere slimme sloten op de markt, wat een drempel kan zijn voor potentiële kopers.

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8

Heb je ooit wel eens voor de deur gestaan met je handen vol boodschappen, terwijl je de sleutels binnen hebt laten liggen? Met de Nuki Smart Lock 3.0 Pro zal dit probleem tot het verleden behoren. Dit slimme elektronische deurslot is voorzien van een ingebouwde bridge, waardoor je het slot op afstand kunt bedienen via je smartphone. Zo kun je het slot openen voor vrienden of familieleden die voor de deur staan, terwijl jij nog onderweg bent.

Met de Nuki-app kun je maximaal 200 virtuele sleutels aanmaken voor je familie, vrienden of zelfs de hondenoppas. Dit biedt niet alleen meer gemak, maar ook extra veiligheid omdat je altijd controle hebt over wie er toegang heeft tot je huis. Bovendien kun je deze toegangsrechten altijd beheren, waar je ook bent.

Een ander groot voordeel van de Nuki Smart Lock 3.0 Pro is dat hij wordt geleverd met een oplaadbare accu die je kunt opladen via een usb-kabel. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het vervangen van batterijen, wat kosten en ongemak scheelt. De Nuki Smart Lock 3.0 Pro is bovendien compatibel met verschillende domotica platforms, waaronder Alexa Amazon, Apple HomeKit en Google Assistant.

Hoewel de Nuki Smart Lock 3.0 Pro een fantastische aanwinst is voor elk slim huis, zijn er ook enkele nadelen. Zo vereist het slot zowel wifi als Bluetooth, wat niet ideaal is voor mensen die geen stabiele wifi-verbinding hebben of hun telefoon niet altijd bij de hand hebben. Bovendien kan de installatie ingewikkeld zijn voor mensen zonder technische kennis.

Al met al is de Nuki Smart Lock 3.0 Pro een slimme en handige oplossing voor iedereen die graag de controle houdt over wie er toegang heeft tot zijn huis. Het biedt meer veiligheid en comfort, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het vervangen van batterijen. Als je op zoek bent naar een slim deurslot, dan is de Nuki Smart Lock 3.0 Pro zeker het overwegen waard.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Beste slimme deurslot voor thuisgebruik: Universeel merk Premium Slim Deurslot zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Universeel merk Premium Slim Deurslot zwart

 • list plusEen voordeel van dit slimme deurslot is dat het een stijlvol design heeft dat past bij verschillende soorten deuren.
 • list plusDit slimme deurslot heeft een eenvoudige installatieprocedure, waardoor het snel en zonder problemen kan worden geïnstalleerd.
 • list plusDit slimme deurslot heeft een betrouwbare werking, waardoor het een goede keuze is voor mensen die op zoek zijn naar extra beveiliging voor hun huis.

Nadelen Universeel merk Premium Slim Deurslot zwart

 • list plusEen nadeel van dit slimme deurslot is dat de handleiding niet in het Nederlands is, wat het voor sommige mensen moeilijk kan maken om het te installeren.
 • list plusDit slimme deurslot is niet compatibel met alle soorten deuren, waardoor het belangrijk is om te controleren of het past bij de deur waarop het moet worden geïnstalleerd.
 • list plusEen nadeel van dit slimme deurslot is dat het relatief duur is in vergelijking met andere slimme deursloten op de markt, waardoor het misschien niet de beste keuze is voor mensen met een beperkt budget.

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
7.9

Ben jij op zoek naar een slim deurslot dat veilig, gebruiksvriendelijk en geschikt is voor elke deur? Dan is het Universeel merk Premium Slim Deurslot zwart echt iets voor jou! Dit slimme deurslot biedt verschillende manieren van openen, waaronder vingerafdrukherkenning, code combinatie en de klassieke sleutel. Met de ingebouwde vingerafdrukherkenning kan het slot tot wel 50 vingerafdrukken onthouden en opslaan. Dit maakt het gemakkelijk voor jou en je dierbaren om binnen te komen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over verloren sleutels.

Een ander voordeel van dit slimme deurslot is dat het gemakkelijk te installeren is en past op de meeste deuren met een dikte van 30 tot 65 mm. Het moderne design zorgt ervoor dat het slot er ook nog eens mooi uitziet op je deur.

Wat dit slimme deurslot echt uniek maakt, is de volledige gebruikersvriendelijkheid. De plaatsing van de vingerafdruk, code combinatie en sleutel staan ideaal, waardoor je binnen 0.3 seconden in je kamer kan staan. Het is een zeer handig slot dat je veel tijd bespaart.

Hoewel dit slimme deurslot veel voordelen biedt, zijn er ook enkele nadelen. Zo kan het gebruik van de vingerafdrukherkenning minder nauwkeurig zijn bij natte of vuile vingers. Ook kan het slot gevoelig zijn voor stroomstoringen die het slot tijdelijk uitschakelen.

Over het algemeen is het Universeel merk Premium Slim Deurslot zwart een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een modern en veilig deurslot dat gemakkelijk te gebruiken is. Het biedt verschillende manieren van openen, is gemakkelijk te installeren en past op elke deur. Dus waar wacht je nog op? Maak je leven gemakkelijker en koop dit slimme deurslot!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

9. Bold Cilinder - Slim deurslot - Bold Smart Lock SX-33

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bold Cilinder - Slim deurslot - Bold Smart Lock SX-33

 • list plusHet materiaal waarvan dit slimme deurslot gemaakt is, is van hoge kwaliteit, waardoor het lang meegaat.
 • list plusHet installeren van dit slot is gemakkelijk.
 • list plusDit slot is veilig en biedt goede beveiliging tegen inbraak.

Nadelen Bold Cilinder - Slim deurslot - Bold Smart Lock SX-33

 • list plusEr is geen mogelijkheid om een persoonlijke pincode in te stellen.
 • list plusDe automatische opening met bluetooth werkt af en toe niet.
 • list plusHet slot is relatief prijzig.

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
8
Gebruiksgemak
7.8

Wil jij nooit meer je sleutels kwijtraken en tegelijkertijd je huis optimaal beveiligen? Dan is de Bold Smart Lock SX-33 echt iets voor jou! Deze slimme deurslot is ontworpen voor de moderne huiseigenaar die op zoek is naar gemak en veiligheid.

Met dit slimme deurslot open je jouw deur gemakkelijk met één druk op de knop in de app. Geen gedoe meer met het zoeken van je sleutels in je tas. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van je huis, want de Bold Smart Lock SX-33 beschikt over het hoogste beveiligingskeurmerk SKG*.

Een ander groot voordeel van dit slimme deurslot is dat de installatie heel eenvoudig is. Iedereen kan de Bold Smart Lock SX-33 binnen drie minuten installeren zonder dat je aan de bedrading hoeft te zitten.

Maar wat deze smart lock echt uniek maakt, is de Duracode constructie. Dit zorgt voor optimale veiligheid en voorkomt dat er makkelijk ingebroken kan worden. Bovendien kun je de smart lock ook zonder telefoon openen door een pincode in te stellen.

De Bold Smart Lock SX-33 is perfect voor thuisgebruik, op kantoor of in je vakantiewoning. Je kunt zelfs anderen (tijdelijk) toegang geven tot je woning via de Bold app. Zo hoef je nooit meer sleutels te kopiëren of uit te delen.

Mijn persoonlijke mening is dat dit een geweldige smart lock is voor mensen die op zoek zijn naar gemak en veiligheid. De installatie is echt heel eenvoudig en het gebruiksgemak is fantastisch. Het enige nadeel is dat dit slimme deurslot alleen werkt met Bluetooth en niet met Wifi. Maar als je op zoek bent naar een betrouwbare smart lock die je leven een stukje makkelijker maakt, dan is de Bold Smart Lock SX-33 zeker de moeite waard om te overwegen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

10. ABUS vloer/wandanker WBA 100 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.6
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
7.7

ABUS muur en grondanker WBA 100 Granit. Dit anker biedt de mogelijkheid om scooters, motorfietsen of quads aan de vaste wereld te bevestigen, bijvoorbeeld in garage of tuin. De WBA100 kan zowel aan de grond als aan de wand gemonteerd worden.De hoogst mogelijke veiligheid in combinatie met een ABUS slot! Technologie: De 16mm dikke beugel is gemaakt van gehard speciaalstaal en biedt daarmee extreem hoge weerstand tegen agressieve kraakpogingen Inclusief bevestigingsmateriaal Tips: Als het anker deskundig gemonteerd is, is deze slechts met enorme moeite te verwijderen Dankzij de vorm en hoogwaardige kunststofafdekking kan er zonder problemen over de WBA100 heen gereden worden De WBA100 kan dankzij de watervaste uitvoering zowel binnen als buiten gebruikt worden De WBA100 beschikt over een 4* ART goedkeuring!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van slimme deursloten. Er zijn immers 155 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!