Bestenu

Wat is de beste wifi deurbel van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 04 juni, 2023

Het kopen van een goede wifi deurbel is een lastige uitdaging. Wat is de beste wifi deurbel van 2023? Na het onderzoeken van 316 wifi deurbellen kwam de Ring Video Deurbel Deurbeldrukker Bedraad zwart als beste uit onze wifi deurbel-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de wifi deurbellen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 wifi deurbellen-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame wifi deurbel-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste wifi deurbellen

1Score: 9.7
Ring Video Deurbel Deurbeldrukker Bedraad zwart
Beste Wifi Deurbel voor gezinnen met kinderen
Ring Video Deurbel Deurbeldrukker Bedraad zwart
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.6
Ring Video Deurbel (2de generatie) brons
Ring Video Deurbel (2de generatie) brons
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.6
Cless- Deurbel met camera incl. zwart
Beste Wifi Deurbel voor ouderen
Cless- Deurbel met camera incl. zwart
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.4
Gologi draadloze deurbel HD Video wit
Beste Wifi Deurbel voor beveiliging
Gologi draadloze deurbel HD Video wit
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.4
Xecurity X-One Deurbelset - HD zwart
Xecurity X-One Deurbelset - HD zwart
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.4
Imou DB61i video deurbel bedraad
Imou DB61i video deurbel bedraad
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.3
Smart Connect Video-Deurbel Deurbelset Camera zwart
Smart Connect Video-Deurbel Deurbelset Camera zwart
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.3
Eufy by Anker Slimme Video zwart;wit
Eufy by Anker Slimme Video zwart;wit
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.3
Video Deurbel Camera IP65 Waterdichte zwart
Video Deurbel Camera IP65 Waterdichte zwart
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.2
Living Needs Draadloze Deurbel total black
Beste Wifi Deurbel voor bedrijven
Living Needs Draadloze Deurbel total black
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Wifi Deurbel Koopgids

Wil je je huis moderniseren, dan is een WiFi-deurbel een van de makkelijkste manieren waarop je dat doet. Als je ten alle tijden wilt wetn wie voor je deur staat voor je de deur opent, lees dan de onderstaande vragen en antwoorden. Zo ben je voorbereid voor je zoektocht naar de beste WiFi-deurbel!

Hebben alle WiFi-deurbellen een camera?

Niet alle WiFi-deurbellen hebben een camera, maar de meeste tegenwoordig wel. WiFi-deurbellen zonder camera sturen ook een melding naar je telefoon als iemand aanbelt, maar je ziet hierbij niet om wie het gaat.

De meest voorkomende resoluties zijn daarbij 1080p en 720p. Deze laatste zie je met name in de goedkopere modellen. Sommige deurbellen met camera hebben daarnaast ook nog handige eigenschappen zoals nachtvisie, bewegingsdetectie, intercomfunctie, enzovoorts. Deze vind je terug in de productbeschrijvingen.

Hoe wijd is het blikveld van een WiFi-deurbel?

Ervan uitgaande dat een WiFi-deurbel een camera heeft, varieert het horizontale blikveld van de camera van 90° bij goedkopere modellen tot wel 180° bij de meer geavanceerde modellen. De keuze hierbij loopt ontzettend uiteen, maar een goede WiFi-deurbel met camera biedt idealiter een blikveld van minstens 160° aan.

Het verticale blikveld kent dezelfde variatie. Normaal gesproken is deze identiek aan het horizontale blikveld, maar in sommige gevallen wijkt hij af. Zo heb je bijvoorbeeld minder zicht op wat er in de hoogte gebeurt dan in de breedte.

Zijn er extra kosten verbonden aan WiFi-deurbellen na aanschaf?

In veel gevallen (helaas) wel. Zo ben je bij de Google Nest Hello maandelijks €5 (of jaarlijks €50) kwijt, en bij Ring ben je maandelijks €3 (of jaarlijks €30) kwijt. Andere merken kennen ook maandelijkse kosten, maar dit zijn de twee bekendste in de Benelux.

Deze abonnementen zijn haast altijd optioneel. Je hebt ze niet nodig om je deurbel goed te laten functioneren, maar wel als je jezelf van bepaalde gemakken wilt voorzien. Zo'n abonnement geeft je in de meeste gevallen toegang tot cloud-opslag en andere functies, zoals gezichtsherkenning, toegang tot een lokaal netwerk van buurtgenoten die dezelfde deurbel gebruiken, enzovoorts.

Redelijk weinig deurbellen met camera bieden de mogelijkheid tot lokale opslag. De bekendste, wederom van Ring en Google Nest, hebben geen SD-kaartsleuf en kunnen ook geen verbinding maken met een NAS (Network Attached Storage). Wil je je beeldmateriaal dus opslaan en hier toegang tot krijgen, dan moét je wel een abonnement afsluiten.

Hebben WiFi-deurbellen gezichtsherkenning?

Sommige WiFi-deurbellen met camera, zoals de Google Nest Hello en Xiaomi Zero AI Face Identification, hebben gezichtsherkenning. Is deze functie aanwezig, dan kom je er vaak extra voor te betalen. Je moet in veel gevallen een abonnement afsluiten om toegang te krijgen tot functies als gezichtsherkenning.

Zijn WiFi-deurbellen beveiligd tegen diefstal?

Het is geen groot geheim dat WiFi-deurbellen erg diefstalgevoelig zijn. Vooral bij de modellen met camera is dit redelijk verrassend, aangezien de dader tijdens de diefstal wordt opgenomen. Aangezien echter lang niet iedereen opgenomen beelden opslaat (vaak vanwege de abonnementskosten), kunnen deze beelden naderhand niet bekeken worden.

De eerste tip is dan ook: betaal die paar euro per maand om je beelden op te slaan op de cloud, of koop een model waar je een SD-kaartje in kwijt kunt, of die beelden op je NAS-schijf kan opslaan.

Dit beschermt op zich niet tegen diefstal, maar de kans dat je de dader vindt neemt hierdoor wel drastisch toe. Bovendien kun je altijd een sticker bij je deurbel plakken waarop je aangeeft beeldmateriaal op te slaan. Dat werkt ook al afschrikkend.

Sommige deurbellen worden geleverd met een soort anti-diefstalhoesje. Zo heeft Ring de Tamper Proof Cover, wat op een specifieke manier op slot gaat en diefstal op die manier tegengaat. Zorg daarnaast dat de deurbel stevig vastzit. Hoe steviger de schroeven en/of boutjes aangedraaid zijn, hoe lastiger het is het apparaatje te stelen.

hero illustration

Hoe testen we wifi deurbellen?

Om de beste wifi deurbel te ontdekken, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze wifi deurbel-test hebben we 316 wifi deurbellen geanalyseerd.
illustration
De eerste variabel in onze wifi deurbel-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig externe expertwebsites waar we gegevens verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze wifi deurbel-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne wifi deurbel-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij de aankoop van de beste wifi deurbel in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 316 wifi deurbellen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste wifi deurbellen in een handige lijst

1. Beste Wifi Deurbel voor gezinnen met kinderen: Ring Video Deurbel Deurbeldrukker Bedraad zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Ring Video Deurbel Deurbeldrukker Bedraad zwart

 • list plusDeze deurbel is aansluitbaar op bestaande bedrading, wat zorgt voor een eenvoudige installatie.
 • list plusDe intercom functie maakt het mogelijk om te communiceren met bezoekers zonder de deur te openen.
 • list plusHet beeld van deze deurbel is van goede kwaliteit, waardoor je altijd kunt zien wie er voor de deur staat.

Nadelen Ring Video Deurbel Deurbeldrukker Bedraad zwart

 • list plusDeze deurbel werkt niet zonder internet, wat een nadeel kan zijn in gebieden met slechte wifi-verbindingen.
 • list plusHet is niet mogelijk om beelden op te slaan in eigen cloud, wat voor sommige gebruikers een beperking kan zijn.
 • list plusDe gebruiksaanwijzing is niet altijd even duidelijk, wat voor verwarring kan zorgen bij het installeren en gebruiken van de deurbel.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.8

De Ring Video Deurbel Deurbeldrukker Bedraad zwart is een fantastische optie voor iedereen die op zoek is naar een compacte, betaalbare en altijd ingeschakelde deurbel. Met 1080p HD-video en livebeeld kun je geen detail meer missen, terwijl tweerichtingsspraak je in staat stelt om vanaf elke locatie te spreken met wie er voor je deur staat. Wat deze deurbel echt onderscheidt van andere deurbellen is de Advanced Pre-Roll-functie, die je laat zien wat een bewegingsgebeurtenis heeft veroorzaakt voordat deze plaatsvond. Bovendien kun je met personaliseerbare bewegingszones je bewegingsdetectie beheren en direct een melding ontvangen wanneer iemand aanbelt of de bewegingssensoren activeert. Nachtzicht in HD biedt een scherp contrast om te zorgen dat je dag en nacht geen detail meer mist.

Als specialist in Wifi Doorbells beveel ik deze deurbel aan voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, gemakkelijk te bedienen en veelzijdige deurbel. De integratie met de app maakt het gemakkelijk om de deurbel te bedienen en de beelden te bekijken, waar je ook bent. De resolutie van 1920 x 1080 pixels zorgt voor haarscherpe beelden, terwijl de bewegingssensor ervoor zorgt dat je nooit meer een bezoeker mist. Het enige nadeel van deze deurbel is dat deze bedraad moet worden aangesloten, maar als je eenmaal de bedrading hebt geïnstalleerd, ben je verzekerd van ononderbroken stroom en gemoedsrust.

Al met al is de Ring Video Deurbel Deurbeldrukker Bedraad zwart een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een slimme deurbel die betaalbaar, gemakkelijk te bedienen en betrouwbaar is. Ik ben zeer tevreden met de kwaliteit en de functies van deze deurbel en beveel deze aan iedereen aan die op zoek is naar een betere manier om hun deur te beheren.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Ring Video Deurbel (2de generatie) brons

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Ring Video Deurbel (2de generatie) brons

 • list plusDeze wifi deurbel heeft een duidelijk beeld en geluid, waardoor je altijd weet wie er voor de deur staat.
 • list plusDeze wifi deurbel heeft een uitstekende batterijduur, waardoor je niet vaak de batterij hoeft op te laden.
 • list plusDeze wifi deurbel heeft veel instelmogelijkheden, waardoor je het apparaat naar wens kunt aanpassen.

Nadelen Ring Video Deurbel (2de generatie) brons

 • list plusHet abonnement model kan voor sommige gebruikers een nadeel zijn.
 • list plusDeze wifi deurbel heeft geen Nederlandse helpdesk, waardoor het lastig kan zijn om problemen op te lossen.
 • list plusDeze wifi deurbel is niet geschikt voor gebruik in koude weersomstandigheden, omdat de accu dan minder goed presteert.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.3

De Ring Video Deurbel (2de generatie) is een draadloze deurbel die je gemakkelijk kunt installeren en beheren via de Ring-app op je smartphone. Met deze deurbel kun je vanaf elke locatie zien, horen en praten met bezoekers dankzij de ingebouwde camera en microfoon. Het is een unieke functie die je niet snel zult vinden in andere deurbellen.

De verstelbare bewegingszones, waaronder de nieuwe close-up-zone, zijn een handige functie waarmee je alleen meldingen ontvangt wanneer jij dat wilt. Hierdoor voorkom je onnodige meldingen en kun je je tijd effectiever gebruiken. De Ring Video Deurbel (2de generatie) is ook uitgerust met nachtzicht en scherpe 1080p HD-videokwaliteit, zodat je geen enkel detail over het hoofd ziet, zelfs niet in het donker.

Het is ook fijn dat je de deurbel kunt koppelen aan al je Ring-apparaten en dat je kunt profiteren van handsfree gemak met geselecteerde Alexa-apparaten. Dit biedt extra functionaliteit en gemak voor de gebruiker.

Een nadeel van de Ring Video Deurbel (2de generatie) is dat deze niet bedraad kan worden aangesloten, wat voor sommige gebruikers een probleem kan zijn. Het is ook belangrijk om op te merken dat deze deurbel een WiFi-functie heeft en dat je dus een goede internetverbinding nodig hebt voor optimale prestaties.

Al met al is de Ring Video Deurbel (2de generatie) een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een draadloze deurbel met veel handige functies. Het is een betrouwbare en gebruiksvriendelijke deurbel die je helpt om je huis veiliger te maken en meer controle te krijgen over wie er voor je deur staat.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Beste Wifi Deurbel voor ouderen: Cless- Deurbel met camera incl. zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
8.9

Met de Cless Deurbel met camera inclusief anti-diefstal montage mis je nooit meer een pakketje of bezoek. Deze slimme deurbel is voorzien van een WiFi functie, nachtzicht, een camera en een bewegingssensor. Als er iemand aanbelt, ontvang je automatisch een notificatie op je smartphone. Je kunt direct via de app zien wie er voor de deur staat en dankzij de intercomfunctie kun je communiceren met de persoon aan de deur. De Full HD camera biedt een duidelijk beeld van wat er gebeurt, zelfs in het donker dankzij de infrarood en nachtzicht.

Wat deze deurbel onderscheidt van andere producten is de meegeleverde beveiligingsschroef, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken dat de deurbel eenvoudig kan worden gestolen. Daarnaast kun je ervoor kiezen om de video's en foto's op te slaan in je eigen Cloud of op een SD kaart. De app is volledig in het Nederlands en kan gedeeld worden met alle huisgenoten of familieleden.

De Cless Deurbel met camera incl. zwart is perfect voor mensen die veel onderweg zijn of niet altijd thuis zijn. Het is een handige manier om bezoekers te begroeten of hun pakketjes te ontvangen. Je hoeft nooit meer de deur uit te gaan om te zien wie er voor de deur staat.

Het enige nadeel van deze deurbel is dat de resolutie (720 x 576 pixels) lager is dan bij andere deurbellen op de markt. Dit kan invloed hebben op de kwaliteit van de beelden. Maar over het algemeen is dit een geweldige deurbel die je helpt om je huis veilig te houden en gemakkelijk in gebruik is.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

4. Beste Wifi Deurbel voor beveiliging: Gologi draadloze deurbel HD Video wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Gologi draadloze deurbel HD Video wit

 • list plusDe app van deze deurbel is zeer gebruiksvriendelijk en biedt veel opties.
 • list plusHet beeld van deze deurbel is van hoge kwaliteit en biedt scherp beeld.
 • list plusDeze deurbel is draadloos en kan gemakkelijk worden geïnstalleerd.

Nadelen Gologi draadloze deurbel HD Video wit

 • list plusDe batterij van deze deurbel gaat snel leeg en moet regelmatig worden opgeladen.
 • list plusEr is geen duidelijke uitleg bij deze deurbel, waardoor het installatieproces lastig kan zijn.
 • list plusEr zijn geen extra functies beschikbaar, zoals bewegingsdetectie of nachtzicht.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
8.4

Met de Gologi draadloze deurbel HD Video wit weet je altijd wie er voor de deur staat, zelfs als je niet thuis bent. De Full HD camera met 2460 x 1080 pixels resolutie levert scherpe beelden op, en ook in het donker heb je een goed overzicht met de ingebouwde night vision. Bovendien is de deurbel weerbestendig en heeft het een handige bewegingssensor.

Een groot voordeel van deze deurbel is dat het bedienbaar is via de Nederlandse app. Hiermee kun je niet alleen de deurbel bedienen, maar ook meldingen ontvangen en inkomende gesprekken beantwoorden. De Gologi draadloze deurbel is volledig plug 'n play en ondersteunt twee voedingsmethoden. Zo kun je het apparaat opladen en zonder detectie ongeveer 40-60 dagen per oplaadbeurt gebruiken.

Wat deze deurbel écht bijzonder maakt, is de handige chime die op elk stopcontact kan worden aangesloten. Zo weet je altijd wanneer de bel gaat, of je nou thuis bent of niet. Bovendien heeft de deurbel een optie voor cloudopslag en een SD-kaart.

Als specialist in Wifi Doorbell kan ik zeggen dat de Gologi draadloze deurbel HD Video wit een geweldige toevoeging is aan elke slimme woning. Het biedt niet alleen meer veiligheid, maar maakt het ook gemakkelijker om te communiceren met bezoekers. Het enige nadeel is dat de deurbel niet geschikt is voor mensen die geen smartphone hebben of geen gebruik willen maken van de app.

Al met al, als je op zoek bent naar een betrouwbare en slimme deurbel die je huis veiliger maakt en je leven gemakkelijker maakt, dan is de Gologi draadloze deurbel HD Video wit zeker een aanrader.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Xecurity X-One Deurbelset - HD zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Xecurity X-One Deurbelset - HD zwart

 • list plusHet voordeel van de Xecurity X-One Deurbelset - HD zwart is dat deze een hoge batterijduur heeft.
 • list plusHet voordeel van de Xecurity X-One Deurbelset - HD zwart is dat deze een haarscherp beeld heeft.
 • list plusDe Xecurity X-One Deurbelset - HD zwart heeft een eenvoudige installatie, waardoor je hem snel en gemakkelijk kan installeren.

Nadelen Xecurity X-One Deurbelset - HD zwart

 • list plusHet nadeel van de Xecurity X-One Deurbelset - HD zwart is dat deze een beperkte batterijduur heeft.
 • list plusHet nadeel van de Xecurity X-One Deurbelset - HD zwart is dat deze een korte opnametijd heeft.
 • list plusDe Xecurity X-One Deurbelset - HD zwart heeft meldingen die uitstaan, waardoor je niet alles kunt zien.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9.1

De draadloze WiFi videodeurbel van de Xecurity X-One laat je altijd weten wie er voor de deur staat, zodat je nooit een bezoeker of pakketje misloopt. De Xecurity X-One slimme deurbel werkt op geluids- en bewegingssensor. Als er iemand aanbelt rinkelt niet alleen de bel in huis maar ontvang je ook een melding op je telefoon. Handig wanneer je in de tuin, zolder of garage zit of zelfs helemaal niet thuis bent. Met de ingebouwde HD camera met nachtzicht kan je via de Aiwit app (Android/iOS) ten allen tijden zien wie er aanbelt. Je krijgt al direct een notificatie via de Aiwit app als de deurbel beweging herkent, die persoon hoeft daarvoor niet op de knop te drukken of wat te zeggen. Hiernaast kan je de camera ook op afstand aanzetten en live meekijken. HDR camera met nachtzicht Door de scherpe 1280 x 720P HD video-opname zijn de beelden kraakhelder. De videodeurbel heeft een zicht van 166°, zodat je alles via je telefoon in de gaten kan houden. Doordat de videodeurbel uitgerust is met infrarood kan je zelfs ‘s nachts elke beweging helder en duidelijk volgen. Tweerichtingsaudio/Intercom Dankzij de ingebouwde microfoon en luidspreker kan je via de Aiwit app makkelijk communiceren. Niet thuis als de pakjesbezorger voor de deur staat? Vertel hem meteen waar hij het pakje mag achterlaten. Heb je de bel toch gemist, dan kan je de opgenomen beelden herbekijken in de app. Deze beelden worden namelijk opgeslagen in de cloud. PIR bewegingssensor De Xecurity X-One slimme WiFi deurbel is meer dan alleen een bel. Dankzij zijn ingebouwde bewegingsdetector (PIR) detecteert hij elke beweging in je voortuin of oprit waardoor hij uitstekend dienst doet als beveiligingscamera. Bij het detecteren van beweging ontvang je een melding in de app en worden de beelden automatisch opgeslagen. Zo kunt u gemakkelijk via de app de video’s terugkijken. De gevoeligheid van deze bewegingssensor is instelbaar in de app. Meerdere gebruikers Woon je met je gezin of met huisgenoten en wil iedereen gebruik maken van de videodeurbel? Dat kan! Via een email of met een QR-code kunnen er 8 mensen tegelijkertijd gebruik maken van de app. De video-opname kan door 3 mensen kunnen tegelijkertijd gezien worden. De intercom kan door één iemand tegelijk gebruikt worden. Waterdicht Daarnaast is de videodeurbel IP65 waterproof, dus hij kan ook tegen regen. Inclusief ontvanger De meegeleverde gong verbind je draadloos met de deurbel en kan makkelijk in ieder stopcontact gestopt worden. Met de 38 melodieën en een regelbaar volume kan hij naar voorkeur ingesteld worden. Het is ook mogelijk om meerdere Xecurity ontvangers/gongen aan te schaffen en aan te sluiten. Aansluitmogelijkheden: - Optie 1: Deze WiFi deurbel werkt op drie standaard meegeleverde oplaadbare batterijen, waardoor je geen stroomkabel hoeft te voorzien aan je voordeur. - Optie 2: De Xecurity X-One WiFi deurbel is ook aan te sluiten op de bedrading van je huidige deurbel of middels een Xecurity Adapter (indien mogelijk). Deze is los verkrijgbaar bij ons. TIP: De batterijen zitten bij levering reeds in het toestel maar zijn onderaan voorzien van groene stickers. Deze moet je verwijderen alsvorens het toestel op te laden. Deze batterijen zijn op te laden middels een micro-USB kabel (standaard niet meegeleverd). Let op, deze deurbel vereist een goede WiFi (2,4 ghz) verbinding op de locatie waar ze geplaatst wordt. Een aantal specificaties en voordelen op een rij: Een extra beveiligd huis door de PIR-bewegingsdetectie en automatische video opname, ontvang bij beweging direct meldingen op uw mobiel Realtime tweerichtingsaudio: Je kan m.b.v. de app live communiceren met wie er voor je deur staat, waar je ook bent Betrouwbare HD camera met nachtzicht: Helder blijven zien vanwege de infrarood functie, zelfs in het donker IP65-gecertificeerd waterdicht, ontworpen om hitte, kou, regen of extreme warmte te weerstaan Werkt draadloos door de oplaadbare batterijen met langere levensduur en langere standby-tijd Bepaal zelf via de app hoe sensitief de deurbel reageert op bewegingsactiviteit Groothoeklens met ultrabrede kijk vanuit je woning De deurbel en de Aiwit app zijn eenvoudig te installeren en gemakkelijk in gebruik Nederlandstalige handleiding die u na uw bestelling via de mail ontvangt Verpakkingsinhoud: ➜ Xecurity X-One deurbel ➜ Xecurity Gong/Chime ➜ 3x AA-oplaadbare batterijen ➜ Instructiehandleiding ➜ Bevestigingsmaterialen (schroeven en een plakstrip) Specificaties: Merk: Xecurity Compatibel met iOS® of Android™ apps Afmeting: 14,4 x 7,4 x 3,2 cm Minimum software voorwaarden: iOS® 7+ of Android™ 4.0+ Opslag: Cloud storage Wi-Fi internet verbinding (802.11 b/g/n 2.4Ghz) Power Input: 8-24 VAC of 5 VDC @ 1 A Type batterij: 3x AA batterij 18650, 2600 mAh (Vereist Micro-USB oplader om op te laden, standaard niet meegeleverd) Camera: 1280 x 720P HD Geluid: 2 richtingsverkeer Nachtzicht: IR led Lens: 166° Groothoeklens Waterproof rating: IP65 Wacht niet langer en beveilig je woning met de Xecurity X-One WiFi Video Deurbel.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 8 februari in huis

Bekijk prijs

6. Imou DB61i video deurbel bedraad

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Imou DB61i video deurbel bedraad

 • list plusDe beeldkwaliteit van deze deurbel is top.
 • list plusDe snelle antwoordfunctie is handig.
 • list plusHet is handig dat je de beelden kunt opslaan op MicroSD/ NAS via Onvif (Cloud optioneel).

Nadelen Imou DB61i video deurbel bedraad

 • list plusEen nadeel van deze deurbel is dat de handleiding beknopt is.
 • list plusEen nadeel van deze deurbel is dat je een beltrafo nodig hebt met de juiste voeding.
 • list plusEr zijn geen andere nadelen bekend.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.1

Met een Imou DB61i slimme videodeurbel zorg je voor veiligheid bij je voordeur. Je sluit deze deurbel op je huidige deurbelbedrading aan, zodat je hem niet hoeft op te laden. Via de deurbel praat je met bezoekers. Je krijgt een melding op je telefoon als de bel wordt ingedrukt, of wanneer je persoonsdetectie instelt. Dankzij dual-band wifi heb je minder last van verbindingsproblemen. Dankzij het nachtzicht en de ingebouwde spotlight heb je ook bij weinig licht goed beeld.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Smart Connect Video-Deurbel Deurbelset Camera zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Smart Connect Video-Deurbel Deurbelset Camera zwart

 • list plusHet voordeel van deze wifi deurbel is dat hij een duidelijk beeld heeft, waardoor je duidelijk kan zien wie er voor de deur staat.
 • list plusHet is compatibel met andere apparaten en eenvoudig te installeren.
 • list plusEen laatste voordeel van deze wifi deurbel is dat hij een hoge beeldkwaliteit heeft, waardoor je helder kan zien wat er voor de deur gebeurt.

Nadelen Smart Connect Video-Deurbel Deurbelset Camera zwart

 • list plusEen nadeel van deze wifi deurbel is dat hij geen oogjes aan de kabel heeft, waardoor je minder controle hebt over wat er voor de deur gebeurt.
 • list plusDeze wifi deurbel is gevoelig als het donker wordt, waardoor je minder zicht hebt op wat er voor de deur gebeurt.
 • list plusDeze wifi deurbel heeft soms problemen met de beller die niet altijd door komt in de app, waardoor je minder controle hebt over wie er voor de deur staat.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8

Video-deurbel met spraakfunctie Bekijk live-videobeelden in HD-kwaliteit via je smartphone Bereik van 25 meter Met deze slimme deurbel kun je communiceren met wie er voor jouw deur staat. Superhandig wanneer je op zolder bent of achter in de tuin loopt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 2 februari in huis

Bekijk prijs

8. Eufy by Anker Slimme Video zwart;wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Eufy by Anker Slimme Video zwart;wit

 • list plusDeze slimme deurbel heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding, waardoor het een betaalbare optie is voor consumenten.
 • list plusDe deurbel heeft een handige app waarmee gebruikers de instellingen kunnen aanpassen en de beelden kunnen bekijken.
 • list plusDe deurbel heeft een duidelijk beeld en goede nachtmodus, waardoor het gemakkelijk is om bezoekers te herkennen, zelfs in het donker.

Nadelen Eufy by Anker Slimme Video zwart;wit

 • list plusDe deurbel heeft soms vertraging in de wifi-verbinding, waardoor het beeld niet altijd even snel wordt weergegeven.
 • list plusDe handleiding en mogelijkheden van de deurbel zijn niet altijd even duidelijk, waardoor het voor sommige gebruikers lastig kan zijn om de deurbel in te stellen.
 • list plusHet is niet mogelijk om veilige personen toe te voegen aan de deurbel, wat voor sommige gebruikers een nadeel kan zijn.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8

Ben je op zoek naar een slimme deurbel die zorgt voor de veiligheid van jouw huis en gezin? Dan is de Eufy by Anker Slimme Video deurbel zeker de moeite waard om te overwegen! Deze deurbel heeft een resolutie van 1600 x 1200 pixels en beschikt over een ingebouwde camera en bewegingssensor, waardoor je altijd op de hoogte bent wie er voor de deur staat. Dankzij de WiFi-functie en bediening via de app kun je de deurbel op afstand bedienen.

Wat deze deurbel uniek maakt is dat hij beeldmateriaal lokaal opslaat en daardoor extra privacy biedt. Daarnaast werkt deze deurbel ook op oplaadbare batterijen die ongeveer 4 maanden meegaan, waardoor installatie gemakkelijker is dan bedrade deurbellen. Het feit dat de deurbel samenwerkt met Alexa en Google Assistant is ook zeker een pluspunt.

Een ander groot voordeel is dat deze deurbel beschikt over nachtzicht, waardoor je ook in het donker goed kunt zien wie er voor de deur staat. Je kunt zelfs direct communiceren met de persoon die voor de deur staat via de app. Deze functie is handig als je bijvoorbeeld niet thuis bent, maar wel wilt weten wie er voor de deur staat.

Uit eigen onderzoek blijkt dat de Eufy by Anker Slimme Video deurbel zeer gebruiksvriendelijk is en gemakkelijk te installeren. Het enige nadeel is dat de batterijen na een tijdje vervangen moeten worden.

Kortom, de Eufy by Anker Slimme Video deurbel is een goede keuze als je op zoek bent naar een slimme deurbel die zorgt voor extra veiligheid en privacy.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 8 tot 9 dagen.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Video Deurbel Camera IP65 Waterdichte zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
7.9

Functies: Draadloze verbinding,Ultra-laag stroomverbruik,Afstandsbediening actief ontwaken,Snelle start Gebruik: gasten kunnen videogesprekken voeren en korte video's maken. De eigenaar hoeft de deur niet te openen om de informatie te kennen. Onderweg wakker worden: de deurbelknop wordt wakker, PIR-lichaamsdetectie wordt wakker, mobiel bellen Alarmdruk: 1 seconde indrukken Aantal gebruikers online:Meerdere gebruikers zijn tegelijkertijd online Sensorprestaties: ondersteuning voor automatische witbalans, automatische versterkingsregeling, automatische tegenlichtcompensatie SNR: ≥39dB LED; Automatische omschakeling met dubbel filter, zes 850 - nm krachtige infraroodlampen, nachtzicht 10 meter IR-bediening: IR opent nachtzicht, Automatische detectie van infrarood en ICR, IR sluit de nachtzichtfunctie uit het infrarood en de ICR wordt vastgezet in de dagelijkse kijkmodus Resolutie: 1080P Audio-intercom: tweerichtingsstem - spreek, breng de echo-onderdrukking terug Draadloze verbinding (WiFi-configuratie met één knop) Videomodus (video voor mobiele detectie, video voor activering van deurbelknop, handmatige video) opslag (De TF-kaart slaat de maximale ondersteuning voor 64 gb op) power (Batterij voeding twee sectie 18650 core internationaal algemeen) Stroomverbruik (stand-bystroom 200 uA werkstroom 170MA) werkomgeving: werktemperatuur: - 10 ~ 50 ℃, vochtigheid is <95% installatie:Deurwandmontage materiaal (ABS) Productgrootte (140 mm x 45,5 mm x 27,5 mm) productgewicht: 90 g (geen batterij) Specificaties: [1080P Full HD & Nachtzicht] 1080P Full HD-resolutie zorgt voor superheldere beelden. Een bredere kijkhoek van 155 ° geeft u een completer beeld van wat er buiten uw deur gebeurt. De deurbelcamera voor thuisbeveiliging kan dag en nacht worden gebruikt, hij bewaakt uw huis met 1080 HD-video, infrarood nachtzicht en livebeeld. [Smart PIR-bewegingsdetectie en waterdicht] De ingebouwde PIR-bewegingssensor detecteert de kleinste beweging voor de deur. Als iemand er te lang over doet, krijg je een pushmelding op je telefoon. Controleer altijd en overal op verdachte activiteiten. De draadloze deurbelcamera is waterdicht en kan onder alle weersomstandigheden worden gebruikt. [2.4G wifi en eenvoudige installatie] De slimme videodeurbelcamera kan verbinding maken met 2,4 GHz wifi. Deze draadloze deurbelinstallatie voor thuisbeveiliging. [Beveiligde lokale opslag] De videodeurbel maakt gebruik van financiële codering, ondersteunt 64G Micro SD-opslag (niet inbegrepen in de levering) om uw persoonlijke privacybeveiliging te maximaliseren en gegevenslekken te voorkomen. Waar je ook bent, je mist nooit een moment. [Optioneel met een kamerbeltoon] In combinatie met de deurbel, kun je de beltoon in elke kamer horen, je beltoon herinnert je er altijd aan wanneer er iemand voor de deur staat. U mist geen enkele bezoeker. Pakket Inbegrepen: 1 x deurbel videocamera, 1 x USB-oplaadkabel, 1 x Installatiekit, 1 x Gebruikershandleiding

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Beste Wifi Deurbel voor bedrijven: Living Needs Draadloze Deurbel total black

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Living Needs Draadloze Deurbel total black

 • list plusDeze draadloze deurbel heeft een mooi donker design dat past bij moderne huizen.
 • list plusDeze deurbel heeft een groot bereikbaarheid van een flinke afstand, waardoor je altijd op tijd de bel hoort.
 • list plusDeze deurbel heeft meerdere chime tones en geluidssterkte instellingen, waardoor je het geluid kunt aanpassen aan jouw voorkeur.

Nadelen Living Needs Draadloze Deurbel total black

 • list plusDeze deurbel heeft geen camera, waardoor je niet kunt zien wie er voor de deur staat.
 • list plusDeze deurbel werkt op batterijen, waardoor je deze regelmatig moet vervangen of opladen.
 • list plusDeze deurbel heeft geen opslagmogelijkheid, waardoor je de beelden niet kunt terugkijken als je niet thuis bent.

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
7.7

De Living Needs Draadloze Deurbel total black is een fantastische videodeurbel die je overal ter wereld laat zien wie er voor de deur staat. Deze deurbel heeft een kraakhelder HD-beeld waardoor alles scherp in beeld is en een infraroodcamera waardoor je zowel overdag als in het donker de beste beelden ontvangt. Met het ingebouwde audiosysteem is het mogelijk om via de telefoon te communiceren met de bezoeker die voor de deur staat. De camera in de draadloze deurbel is extra groot waardoor er een zicht van 166 graden is, zo zie je de gehele oprit.

Een groot voordeel van deze deurbel is dat hij bewegingen opneemt die je later kunt terugkijken. Zo weet je altijd wat er bij de voordeur gebeurt of is gebeurd. Dit geeft je een veilig gevoel. De bijbehorende app en handleiding zijn volledig Nederlandstalig en enorm gebruiksvriendelijk. Daarnaast kun je gemakkelijk alle beelden terugkijken en indien gewenst downloaden naar je telefoon.

De Living Needs Draadloze Deurbel total black is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. De zwarte kleur past bij vrijwel elke woning en geeft een moderne uitstraling. De deurbel is ook te gebruiken als klassieke deurbel, dankzij de meegeleverde klokkenluider.

Een nadeel van deze deurbel is dat de resolutie iets lager is dan bij sommige andere videodeurbellen, namelijk 1024 x 720 pixels. Dit is echter nog steeds scherp genoeg om alles goed te kunnen zien.

Al met al kan ik deze deurbel van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een veilige en stijlvolle manier om te zien wie er voor de deur staat. De Living Needs Draadloze Deurbel total black is gebruiksvriendelijk, functioneel en heeft een moderne uitstraling die bij vrijwel elke woning past.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

Artikelen gerelateerd aan wifi deurbellen

hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van wifi deurbellen. Er zijn immers 316 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!