Wat is de beste Wifi Deurbel van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 13 juni, 2024

Het aanschaffen van een goede Wifi Deurbel is een moeilijke opgave. Wat is de beste Wifi Deurbel van 2024? Na het testen van 2331 Wifi deurbellen kwam de Video deurbel met camera en als beste getest uit onze Wifi Deurbel-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Wifi deurbellen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Wifi deurbellen-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Wifi Deurbel-koopgids? Lees dan verder!

Onze Wifi Deurbel selectie

De top 10 beste Wifi deurbellen

1Score: 9.7
Video deurbel met camera en
Video deurbel met camera en
Zedar
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.4
Nest Hello / Nest Doorbell
Nest Hello / Nest Doorbell
Nest
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.4
eufy Security -Video Doorbell C210
eufy Security -Video Doorbell C210
Eufy
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.2
Eufy Hey Security Kit
Eufy Hey Security Kit
Eufy
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.8
Eufy Video Doorbell E340 +
Eufy Video Doorbell E340 +
Eufy
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.5
eufy Security Video Doorbell S220
eufy Security Video Doorbell S220
Eufy
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.2
Ring Battery Video Doorbell Plus
Ring Battery Video Doorbell Plus
Ring
Ga naar laagste prijs
8Score: 8.1
Gologi draadloze deurbel HD Video
Gologi draadloze deurbel HD Video
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.7
Google Nest Hello Bedraad
Google Nest Hello Bedraad
Google Nest
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.4
Calex Slimme Deurbel met Camera
Calex Slimme Deurbel met Camera
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Wifi Deurbel Koopgids

Wil je je huis moderniseren, dan is een WiFi-deurbel een van de makkelijkste manieren waarop je dat doet. Als je ten alle tijden wilt wetn wie voor je deur staat voor je de deur opent, lees dan de onderstaande vragen en antwoorden. Zo ben je voorbereid voor je zoektocht naar de beste WiFi-deurbel!

Hebben alle WiFi-deurbellen een camera?

Niet alle WiFi-deurbellen hebben een camera, maar de meeste tegenwoordig wel. WiFi-deurbellen zonder camera sturen ook een melding naar je telefoon als iemand aanbelt, maar je ziet hierbij niet om wie het gaat.

De meest voorkomende resoluties zijn daarbij 1080p en 720p. Deze laatste zie je met name in de goedkopere modellen. Sommige deurbellen met camera hebben daarnaast ook nog handige eigenschappen zoals nachtvisie, bewegingsdetectie, intercomfunctie, enzovoorts. Deze vind je terug in de productbeschrijvingen.

Hoe wijd is het blikveld van een WiFi-deurbel?

Ervan uitgaande dat een WiFi-deurbel een camera heeft, varieert het horizontale blikveld van de camera van 90° bij goedkopere modellen tot wel 180° bij de meer geavanceerde modellen. De keuze hierbij loopt ontzettend uiteen, maar een goede WiFi-deurbel met camera biedt idealiter een blikveld van minstens 160° aan.

Het verticale blikveld kent dezelfde variatie. Normaal gesproken is deze identiek aan het horizontale blikveld, maar in sommige gevallen wijkt hij af. Zo heb je bijvoorbeeld minder zicht op wat er in de hoogte gebeurt dan in de breedte.

Zijn er extra kosten verbonden aan WiFi-deurbellen na aanschaf?

In veel gevallen (helaas) wel. Zo ben je bij de Google Nest Hello maandelijks €5 (of jaarlijks €50) kwijt, en bij Ring ben je maandelijks €3 (of jaarlijks €30) kwijt. Andere merken kennen ook maandelijkse kosten, maar dit zijn de twee bekendste in de Benelux.

Deze abonnementen zijn haast altijd optioneel. Je hebt ze niet nodig om je deurbel goed te laten functioneren, maar wel als je jezelf van bepaalde gemakken wilt voorzien. Zo'n abonnement geeft je in de meeste gevallen toegang tot cloud-opslag en andere functies, zoals gezichtsherkenning, toegang tot een lokaal netwerk van buurtgenoten die dezelfde deurbel gebruiken, enzovoorts.

Redelijk weinig deurbellen met camera bieden de mogelijkheid tot lokale opslag. De bekendste, wederom van Ring en Google Nest, hebben geen SD-kaartsleuf en kunnen ook geen verbinding maken met een NAS (Network Attached Storage). Wil je je beeldmateriaal dus opslaan en hier toegang tot krijgen, dan moét je wel een abonnement afsluiten.

Hebben WiFi-deurbellen gezichtsherkenning?

Sommige WiFi-deurbellen met camera, zoals de Google Nest Hello en Xiaomi Zero AI Face Identification, hebben gezichtsherkenning. Is deze functie aanwezig, dan kom je er vaak extra voor te betalen. Je moet in veel gevallen een abonnement afsluiten om toegang te krijgen tot functies als gezichtsherkenning.

Zijn WiFi-deurbellen beveiligd tegen diefstal?

Het is geen groot geheim dat WiFi-deurbellen erg diefstalgevoelig zijn. Vooral bij de modellen met camera is dit redelijk verrassend, aangezien de dader tijdens de diefstal wordt opgenomen. Aangezien echter lang niet iedereen opgenomen beelden opslaat (vaak vanwege de abonnementskosten), kunnen deze beelden naderhand niet bekeken worden.

De eerste tip is dan ook: betaal die paar euro per maand om je beelden op te slaan op de cloud, of koop een model waar je een SD-kaartje in kwijt kunt, of die beelden op je NAS-schijf kan opslaan.

Dit beschermt op zich niet tegen diefstal, maar de kans dat je de dader vindt neemt hierdoor wel drastisch toe. Bovendien kun je altijd een sticker bij je deurbel plakken waarop je aangeeft beeldmateriaal op te slaan. Dat werkt ook al afschrikkend.

Sommige deurbellen worden geleverd met een soort anti-diefstalhoesje. Zo heeft Ring de Tamper Proof Cover, wat op een specifieke manier op slot gaat en diefstal op die manier tegengaat. Zorg daarnaast dat de deurbel stevig vastzit. Hoe steviger de schroeven en/of boutjes aangedraaid zijn, hoe lastiger het is het apparaatje te stelen.

hero illustration

Hoe testen we Wifi deurbellen?

Om de beste Wifi Deurbel te bepalen, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Wifi Deurbel-test hebben we 2331 Wifi deurbellen geanalyseerd.

illustration

De eerste variabel in onze Wifi Deurbel-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 onafhankelijke expertwebsites waar we datapunten vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Wifi Deurbel-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne Wifi Deurbel-experts ook welke specificaties van belang zijn bij de aankoop van de beste Wifi Deurbel in 2024. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 2331 Wifi deurbellen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste Wifi deurbellen in een handige lijst

1. Video deurbel met camera en

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Video deurbel met camera en

 • list plusEenvoudige installatie

Nadelen Video deurbel met camera en

  Beoordeling

  9.7 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.64
  Functionaliteit
  9.66
  Gebruiksgemak
  9.8
  Ik ben super enthousiast over de Zedar video deurbel met camera en wifi! Met zijn 1080p Full HD beeldkwaliteit, nauwkeurige menselijke detectie met Al-technologie en veilige dataopslag, is deze deurbel echt een gamechanger.

  De installatie van de app en het koppelen van de gong verliep super soepel, waardoor ik meteen kon genieten van de handige functies. En die oplaadbare batterij met een capaciteit van 5000 mAh en een batterijduur van 3-6 maanden? Gewoonweg geweldig!

  Het beste van alles is dat ik me geen zorgen hoef te maken over frequente oplaadbeurten. De beeldkwaliteit is super scherp en van hoge resolutie, waardoor ik me extra veilig voel in mijn huis.

  En de meegeleverde 32GB SD-kaart zorgt ervoor dat ik beelden tijdelijk kan opslaan zonder dat ik een abonnement nodig heb. Dat is echt een groot voordeel ten opzichte van andere merken.

  De Zedar video deurbel heeft ook een snellere reactietijd, een sterker signaal, een grotere batterij en verbeterde beeld- en videokwaliteit in vergelijking met eerdere modellen. En de anti-diefstal schroef geeft me extra gemoedsrust.

  Het beste van alles is dat ik de deurbel kan gebruiken zonder verplicht abonnement en dat hij compatibel is met handsfree spraakassistenten zoals Google Assistent en Amazon Alexa. Dat voegt echt extra functionaliteit en gemak toe aan het product.

  Al met al, de Zedar video deurbel met camera en wifi biedt een uitstekende combinatie van geavanceerde technologie, eenvoudige installatie en gebruiksgemak, waardoor het een solide keuze is voor huiseigenaren die op zoek zijn naar een betrouwbare en effectieve manier om hun huis te beveiligen. Met zijn indrukwekkende technische specificaties en positieve gebruikerservaringen, is deze slimme deurbel een echte topper! 🏡

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  2. Nest Hello / Nest Doorbell

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  9.4 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.3
  Functionaliteit
  9.31
  Gebruiksgemak
  9.53
  De nieuwste Google Nest Hello videodeurbel: Best Getest door de Consumentenbond in september 2019.

  Let op: deze Nest Hello deurbel wordt geleverd met een Engelse handleiding. De Nederlandse handleiding kunt u gemakkelijk raadplegen via de Google Nest Help website.

  De Nest Hello laat je weten wie er voor de deur staat, zodat je nooit een bezoeker of een pakketje misloopt. Hij weet wat een persoon is en wat niet, en kan je een melding sturen. Via de Nest-app kun je bezoekers luid en duidelijk horen en met ze praten. De camera laat overdag en ’s nachts in detail alles zien: mensen van top tot teen of een pakketje op de grond. Heb je een abonnement op Nest Aware, dan kan hij je zelfs vertellen of het iemand is die je kent (of niet). En omdat de Nest Hello op de netvoeding is aangesloten, streamt hij dag en nacht en kun je altijd even kijken hoe het thuis gaat.

  Praten en luisteren in HD
  Via de Nest-app kun je bezoekers luid en duidelijk horen en met ze praten. Of gebruik ‘snelle reacties’. Je kiest dan een van de vooraf opgenomen reacties in de app en laat de Nest Hello het woord voor je doen.

  Dag en nacht HD-video
  Met HDR en Nachtzicht levert de Nest Hello dag en nacht haarscherpe, heldere beelden. Hij laat je alles zien: mensen van top tot teen of pakketjes op de grond.

  Dag en nacht live videobeelden
  Bekijk op elk gewenst moment de live videobeelden of een overzicht van momentopnamen in de afgelopen drie uur om te zien wat je hebt gemist.

  Stiltetijd
  Zet de bel uit via de Nest-app en voorkom dat je baby wakker wordt of de hond gaat blaffen. Je ontvangt dan nog wel meldingen op je telefoon.

  Compatibiliteit
  Je hebt er een bedrade deurbel, een bel en de juiste transformator voor nodig. Controleer de compatibiliteit van je huis op nest.com/eu/works

  Professionele installatie aanbevolen
  Voor de Nest Hello heb je een bedrade deurbel, een bel en een 16V-transformator nodig. We raden je aan de installatie door een professionele installateur te laten uitvoeren.

  Mis niets met een abonnement op Nest Aware
  • Videogeschiedenis
  Weet altijd wat er is gebeurd dankzij maximaal 30 dagen videogeschiedenis en dag en nacht opnemen. Zoek in de hele videogeschiedenis en niet alleen in clips. En bekijk belangrijke momenten in de Nest-app, waaruit je zelf videoclips kunt delen met anderen.
  • Bekend-gezicht meldingen
  Krijg een melding als je camera een bekende ziet. Of een onbekende.
  • Activiteitszones
  Maak activiteitszones van plekken die je belangrijk vindt en ontvang speciale meldingen wanneer de camera op die plek beweging of personen waarneemt.
  • Clips
  Maak van een deel van je videogeschiedenis een clip of time-lapse die je kunt delen.

  * Voor sommige functies, waaronder mobiele meldingen, bediening op afstand, videostreams en video-opnamen, heb je een werkende wifi-verbinding nodig.

  Talen
  - Nederlands
  - Engels (VS, VK)
  - Frans
  - Spaans
  - Italiaans
  - Duits

  Camera
  3-megapixel 2K-kleurensensor van 0,85 cm met 8x digitale zoom

  Video
  HD UXGA 1600 x 1200, tot 30 frames/sec, H.264-codering, HDR

  Gezichtsveld
  160° diagonaal

  Geluid
  Hoogwaardige luidspreker en microfoon

  Lampjes
  RGB-lichtstring en statuslampje

  Nachtzicht
  Infrarood-leds van 850 nm

  Bedrijfstemperatuur
  - 10 tot 40 °C

  Weerbestendigheid
  IPX4-classificatie

  Beveiliging
  128-bits AES met TLS/SSL

  Milieu
  - RoHS-conform
  - REACH-conform
  - EU-richtlijn ten aanzien van persistente verontreinigde stoffen
  - Recyclebare verpakking

  Draadloos
  - Wifi 802. 11 b/g/n, 2,4 GHz (versleuteling met WEP, WPA, WPA2 ondersteund)
  - Bluetooth Low Energy (BLE) 802.15.4 bij 2,4 GHz

  Afmetingen
  - Hoogte: 11,7 cm
  - Breedte: 4,3 cm
  - Diepte: 2,6 cm

  Gewicht
  129 gram

  Vereisten:
  • Vereist een transformator van 16-24 V AC en 8 VA, een bel en een bedrade deurbel. Op de website van Nest kan je nagaan of de bedrading van je huidige bel werkt met de Nest Hello.
  • Wifi 802. 11 b/g/n, 2,4 GHz (versleuteling met WEP, WPA, WPA2 ondersteund).
  • Werkende breedbandinternetverbinding met een uploadsnelheid van ten minste 2 Mbps.
  • Vereist de gratis Nest-app op een geschikte smartphone of tablet met Bluetooth 4.0. Ga voor meer informatie naar nest.com/requirements
  • De Nest Hello vereist een uploadbandbreedte van 800 tot 2000 Kbps voor het streamen van video met een resolutie van 1600 x 1200. De Nest Hello gebruikt meer bandbreedte om video te streamen wanneer er meer beweging zichtbaar is. Als je een abonnement op Nest Aware neemt, streamt de Nest Hello alle videobeelden naar de cloud, waar ze veilig extern worden opgeslagen. Bij een resolutie van 1600 x 1200 gebruikt de Nest Hello 150 GB tot 600 GB uploadbandbreedte per maand, afhankelijk van de ingestelde videokwaliteit.

  Garantie
  Twee jaar fabrieksgarantie

  In de verpakking:
  • Nest Hello Video Deurbel
  • Belaansluiting
  • Wig van 15°
  • Ontgrendelaar
  • Steenboor
  • Raamsticker
  • Montagesteun
  • Verlengdraden
  • Pluggen
  • Schroeven
  • Startershandleiding

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Bekijk bij bol.com

  Bekijk prijs

  3. eufy Security -Video Doorbell C210

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen eufy Security -Video Doorbell C210

  • list plusIndrukwekkende batterijduur tot 120 dagen

  Nadelen eufy Security -Video Doorbell C210

  • list plusMogelijke vertraging in de audio bij communicatie met bezoekers
  • list plusMinder lange levensduur van de deurbel dan aangegeven

  Beoordeling

  9.4 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.01
  Functionaliteit
  8.96
  Gebruiksgemak
  9.92
  Ik ben razend enthousiast over de eufy Security Video Doorbell C210! Met een super scherpe 1080p resolutie, geavanceerd WDR en een 4:3-beeldverhouding, krijg ik altijd een duidelijk beeld van wie er voor mijn deur staat, ongeacht het licht. En met een batterij die tot wel 120 dagen meegaat, hoef ik me geen zorgen te maken over maandelijkse kosten.

  Wat me echt versteld doet staan, is de slimme menselijke detectie. Dankzij de ingebouwde AI krijg ik alleen meldingen wanneer er daadwerkelijk mensen voor de deur staan. En met tweerichtingsaudio kan ik zelfs op afstand met ze praten!

  En het beste van alles is de privacybescherming. Alle opnamen worden lokaal opgeslagen via geavanceerde versleuteling, waardoor mijn gegevens veilig blijven. De installatie is ook een fluitje van een cent, zonder gedoe met bedrading.

  Natuurlijk zijn er wat gebruikers die aangeven dat de batterijduur minder lang is dan beloofd, maar over het algemeen zijn de camera en de batterijduur door andere gebruikers zeer geprezen. En ik vind het geweldig dat er geen abonnementskosten zijn, en dat ik alles direct via de app kan bekijken. De eufy Security Video Doorbell C210 voldoet echt aan mijn verwachtingen op het gebied van privacy, beeldkwaliteit en gebruiksgemak.

  In vergelijking met andere slimme deurbellen onderscheidt de eufy Security Video Doorbell C210 zich echt met zijn indrukwekkende batterijduur, lokale opslag van gegevens en geavanceerde AI-mogelijkheden voor menselijke detectie. En hoewel er wat kleine nadelen zijn genoemd, wegen de voordelen voor mij zeker op tegen de mogelijke beperkingen. 🚪

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs

  4. Eufy Hey Security Kit

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  9.2 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.79
  Functionaliteit
  9.09
  Gebruiksgemak
  9.6
  De Eufy Video Doorbell Battery Set is een slimme deurbel met basisstation, die je draadloos installeert. Je bekijkt de beelden van de deurbel overal. Het basisstation slaat tot 2 jaar aan beelden op, waarna je ze via een versleutelde verbinding in de app ziet. Je verbindt hem met een ethernetkabel aan je router. Hierna herkent hij je router, zodat je de HomeBase ook draadloos gebruikt. Bovendien maakt het basisstation geluid als er iemand aanbelt. Bezoekers zijn scherp in beeld dankzij de 2K resolutie van de video deurbel. Via de app communiceer je direct met jouw bezoekers. De Eufy Video Doorbell geeft meldingen bij beweging en herkent het verschil tussen mensen en dieren. Je koppelt hem eenvoudig aan de Google Assistant of Amazon Alexa.

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Coolblue.nl

  Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  5. Eufy Video Doorbell E340 +

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Eufy Video Doorbell E340 +

  • list plusLokale opslag zonder doorlopende kosten
  • list plusDubbele camera's voor unieke kijkhoek
  • list plusFlexibele installatieopties (accu- of bedraad)

  Nadelen Eufy Video Doorbell E340 +

  • list plusVertraagde bewegingssensoren
  • list plusNoodzaak van specifieke voeding voor optimale prestaties
  • list plusOntbreken van uitgebreide installatiebeschrijving

  Beoordeling

  8.8 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.63
  Functionaliteit
  8.3
  Gebruiksgemak
  9.3
  Ik ben super enthousiast om de Eufy Video Deurbel E340 + Chime aan te kondigen, dé oplossing voor een veilige voordeur! Met niet één, maar twee camera's, legt deze deurbel alles vast wat er voor je deur gebeurt. En dat in haarscherpe 2K-beeldkwaliteit! 📷

  Wat deze deurbel echt onderscheidt, is de mogelijkheid om zowel bedraad als draadloos te worden aangesloten. Zo kun je altijd kiezen wat het beste past bij jouw situatie. En met de Chime die wordt meegeleverd, hoor je ook een geluidssignaal in huis wanneer er iemand aanbelt.

  Het beste van alles? Geen gedoe met doorlopende kosten, want deze deurbel slaat beelden lokaal op en heeft een vervangbare batterij. Gebruikers zijn vooral lovend over de betrouwbare prestaties en de kwaliteit van de beelden. Dat geeft toch een gerust gevoel! Maar eerlijk is eerlijk, sommige gebruikers hebben wat uitdagingen ervaren bij de installatie.

  Al met al, de Eufy Video Deurbel E340 + Chime is een topkeuze voor wie op zoek is naar een slimme deurbel zonder doorlopende abonnementskosten. Met zijn topkwaliteit beelden, flexibele installatieopties en lokaal opslagsysteem, is dit dé beveiligingsoplossing voor thuisgebruik!

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  Coolblue.nl

  Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs

  6. eufy Security Video Doorbell S220

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen eufy Security Video Doorbell S220

  • list plusUitgebreide functionaliteit zonder verborgen kosten
  • list plusUitstekende beeld- en geluidskwaliteit
  • list plusSoepele gebruikerservaring

  Nadelen eufy Security Video Doorbell S220

  • list plusHandleiding als te summier ervaren
  • list plusFormaat van de deurbel als wat fors beschouwd
  • list plusBeperkte integratie met Google Home

  Beoordeling

  8.5 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.05
  Functionaliteit
  8.51
  Gebruiksgemak
  9.04
  Als ik kijk naar de eufy Security - Video Doorbell S220 Add-on in het zwart, dan valt deze echt op tussen alle draadloze videodeurbellen. Deze toevoeging aan mijn beveiligingssysteem is echt top. Het enige wat ik nodig heb, is een HomeBase om alles te laten werken. Wat deze deurbel zo bijzonder maakt, is dat ik geen abonnement nodig heb, wat bij andere vergelijkbare producten wel vaak het geval is. Dat scheelt mij weer in de kosten.

  De installatie van de eufy Security - Video Doorbell S220 Add-on is echt super makkelijk, alhoewel de handleiding wel wat beknopt is. Maar als ik eenmaal alles heb geïnstalleerd, dan ben ik echt onder de indruk van het heldere beeld dat ik zie dankzij de geïntegreerde Sony 2K sensor en de geavanceerde vervormingscorrectie. En die accu gaat ook echt lang mee, wel tot 6 maanden na één oplaadbeurt. Ook vind ik het cool dat de deurbel mensen herkent en een snapshot van hun gezicht maakt.

  De eufy Security-app werkt echt soepel en intuïtief, alhoewel ik wel wat kromme vertalingen naar het Nederlands tegenkom. Maar het beeld en geluid zijn echt top, zelfs in het donker zie ik alles super duidelijk. En het feit dat ik mijn bestaande deurgong kan blijven gebruiken en de deurbel bedraad kan aansluiten zonder de beltrafo te vervangen, is echt handig.

  De integratie met Google Home kan nog wel wat verbetering gebruiken, want ik kan de deurbel nog niet op mijn Google Nest Hub afspelen. Maar de meldingen die ik op mijn telefoon krijg, zijn wel echt super snel en dat maakt mijn ervaring heel positief.

  Wat ik wel jammer vind, is dat de handleiding wat beknopt is en dat de deurbel best groot is. Ook zie ik 's nachts de infrarood lampjes, dus als je op zoek bent naar een discrete deurbel, is dit misschien niet de beste keuze.

  Maar in vergelijking met andere videodeurbellen, overtreft de eufy Security - Video Doorbell S220 Add-on echt mijn verwachtingen. Het biedt geweldige beeld- en geluidskwaliteit, een fijne gebruikerservaring en ik kan beelden veilig opslaan zonder extra kosten voor cloudopslag. Ondanks wat kritiekpunten blijft de eufy Security - Video Doorbell S220 Add-on een waardevolle toevoeging aan mijn beveiligingssysteem.

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  7. Ring Battery Video Doorbell Plus

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Ring Battery Video Doorbell Plus

  • list plusUitstekende beeldkwaliteit met 1536p HD+ videoresolutie

  Nadelen Ring Battery Video Doorbell Plus

  • list plusVertraging van maximaal 20 seconden bij het ontvangen van meldingen

  Beoordeling

  8.2 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.01
  Functionaliteit
  7.89
  Gebruiksgemak
  8.73
  Als ik denk aan de Ring Battery Video Doorbell Plus, denk ik aan een slimme deurbel die echt uitblinkt in zijn 1536p HD+ videoresolutie. Het is geweldig, want daardoor kan ik alles met ongeëvenaarde helderheid zien, van personen tot pakketten die voor de deur worden bezorgd. En met het uitgebreide zicht van top tot teen, kan ik een groter deel van mijn voordeur en de omgeving bekijken. 🚪

  Wat deze deurbel echt onderscheidt van eerdere modellen is de superheldere 1536p HD-video en het uitgebreide zicht van top tot teen, waardoor ik elk detail met uitzonderlijke helderheid kan waarnemen. Bovendien biedt deze deurbel de mogelijkheid om pakketdetectie in te schakelen, zodat ik direct meldingen ontvang wanneer er een pakket wordt gedetecteerd - super handig! En de installatie verliep echt vlot, met duidelijke stapsgewijze instructies via de mobiele app.

  Een ander geweldig aspect is de mogelijkheid om de deurbel aan te sluiten op geselecteerde Alexa-apparaten, waardoor ik handig handsfree gebruik mogelijk is. Dit benadrukt de veelzijdigheid en compatibiliteit van de deurbel met andere slimme apparaten in huis.

  Natuurlijk is het niet allemaal perfect, want sommige gebruikers hebben vertraging ervaren bij het ontvangen van meldingen op hun smartphone wanneer er wordt aangebeld, wat tot 20 seconden kan duren. Maar over het algemeen biedt de Ring Battery Video Doorbell Plus uitstekende beeldkwaliteit, geavanceerde functionaliteiten en eenvoudige installatie. Dus als je op zoek bent naar een hoogwaardige slimme deurbel, dan is dit zeker een topkeuze!️

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  8. Gologi draadloze deurbel HD Video

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Gologi draadloze deurbel HD Video

  • list plusHD video met night vision

  Nadelen Gologi draadloze deurbel HD Video

  • list plusBatterijverbruik kan worden beïnvloed door frequent gebruik van bewegingsdetectie

  Beoordeling

  8.1 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.41
  Functionaliteit
  8.53
  Gebruiksgemak
  7.55
  Ik ben echt enthousiast over de Gologi draadloze deurbel met HD video. Het is een slimme toevoeging aan elk huis, waardoor je altijd weet wie er voor de deur staat, zelfs 's nachts dankzij de ingebouwde night vision. Met zijn weerbestendige ontwerp hoef je je geen zorgen te maken over regen of vorst. De installatie is super eenvoudig dankzij de draadloze verbinding en Nederlandstalige app, en met de optionele cloudopslag hoef je je nooit zorgen te maken over het verliezen van opgenomen beelden.

  Wat deze deurbel echt onderscheidt, is de combinatie van geavanceerde functies en gebruiksgemak. Dankzij de twee-weg audio kun je met bezoekers praten, zelfs als je niet thuis bent. De meegeleverde chime zorgt ervoor dat je altijd weet wanneer er iemand aanbelt, waar je ook bent. En het beste van alles is dat de installatie plug 'n play is, dus geen gedoe met kabels of basisstations.

  Een ander groot voordeel van de Gologi deurbel is de flexibiliteit in opslagopties. Of je nu kiest voor een lokale SD-kaart of cloudopslag, je hebt altijd toegang tot opgenomen beelden, wat echt een geruststellende gedachte is. En met de ingebouwde bewegingsherkenning krijg je automatisch meldingen op je telefoon wanneer er beweging wordt gedetecteerd.

  Maar er zijn ook een paar dingen om in gedachten te houden. Het gebruik van bewegingsdetectie kan de levensduur van de batterij beïnvloeden, dus houd daar rekening mee bij frequent gebruik van deze functie.

  Al met al is de Gologi draadloze deurbel met HD video echt een geweldige toevoeging aan elk huis. Met zijn geavanceerde functies, eenvoudige installatie en flexibele opslagopties onderscheidt deze deurbel zich echt van de rest. Als je op zoek bent naar een slimme en betrouwbare deurbel met uitstekende beeldkwaliteit en handige functies, dan is de Gologi deurbel zeker het overwegen waard. 🛎️

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Bekijk bij bol.com

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs

  9. Google Nest Hello Bedraad

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  7.7 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.55
  Functionaliteit
  7.4
  Gebruiksgemak
  8
  Let op: de installatie van deze slimme deurbel is moeilijk, het is verstandig om een monteur in te schakelen als je zelf niet zo handig bent.

  Google Nest Doorbell Wired laat je altijd en overal weten wie er bij jou voor de deur staat. Vervang je huidige, bedrade deurbel door deze slimme Google Nest deurbel. De deurbel streamt 24/7 waardoor je op elk moment live meekijkt. Heb je een Google Nest Aware abonnement? Dan herkent deze slimme deurbel familie en vrienden via gezichtsherkenning en ontvang je daar een aparte update van in de app. Daarnaast sta je met 1 druk op de knop je bezoek te woord via de ingebouwde microfoon en speakers of kies je 1 van de voorgeprogrammeerde berichten. Al het beeldmateriaal wordt opgeslagen in de cloud. Deze bevat een beveiligde encryptie waardoor al je materiaal veilig wordt bewaard.

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  Coolblue.nl

  Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

  Bekijk prijs

  10. Calex Slimme Deurbel met Camera

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  7.4 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.4
  Functionaliteit
  7.47
  Gebruiksgemak
  7.21

  Calex Smart deurbel
  Met de slimme Calex video deurbel weet je altijd wie er voor de deur staat, of je nu thuis bent of niet. Via de ingebouwde full HD camera met nachtzicht zie je ten alle tijden wie er voor uw deur beweegt of aanbelt. Wanneer er iemand aanbelt ontvangt u niet alleen een melding via de Calex Smart app, ook klinkt de meegeleverde chime die je installeert in je huis! Omdat de video deurbel beschikt over een speaker met tweerichtingsspraak kun je gemakkelijk met elke bezoeker praten via uw mobiele telefoon.


  Eenvoudig te installeren
  Je kunt de slimme deurbel eenvoudig installeren via de Calex Smart App. Om deze deurbel via de app te koppelen is er alleen wifi benodigd (2.4ghz), dus geen hub of extra link! Lukt het je niet om dit item te installeren? Bezoek de Calex website of ons YouTube kanaal voor installatie video’s en FAQ.

  Gebruiksvriendelijke App
  Via de Calex Smart App kun je op overal ter wereld meekijken met de slimme deurbel. Beheer in de app gezamenlijk jouw andere Calex items en je deurbel voor optimaal gemak! De app stuurt, naast de meldingen bij het aanbellen, indien gewenst ook notificaties bij bewegingen voor je deur. Je bent via de app in staat om het bewegingsveld te personaliseren zodat er geen onnodige meldingen worden ontvangen. Ben je een paar dagen niet thuis of heb je de app niet gecheckt? De beelden worden automatisch opgeslagen in de cloud of op een micro SD kaart.


  Opslag
  Het is mogelijk om de beelden op een later tijdstip terug te kijken. Dit kan via een micro SD kaart (niet meegeleverd) of via veilige opslag in de Cloud. In de Cloud worden gebeurtenissen automatisch 24/7 opgeslagen zonder het risico dat gegevens worden gestolen. Er is toegang mogelijk vanaf meerdere apparaten om op elk moment en vanaf elke locatie beelden terug te kijken!


  Functionaliteit
  Deze smart deurbel kun je zowel ’s nachts als overdag gebruiken, dat komt doordat de smart deurbel beschikt over IR nachtzicht. Doordat de deurbel met camera gebruik maakt van Wi-Fi, moet je ervoor zorgen dat de Wi-Fi verbinding optimaal is bij je voordeur. Verder heeft de deurbel camera een resolutie van 1080P en zorgt daarvoor een goed beeld. Ook heeft deze slimme deurbel een groot gezichtsveld van maar liefst 140°, hiermee mis je niks van wat er voor je deur gebeurd.


  USP’s
  - Nachtzicht (10 meter)
  - Full HD Camera
  - Tweerichtingsspraak
  - Cloud of SD opslag
  - Meegeleverde Chime
  - 4 meter kabel

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  hero illustration
  Bestenu

  Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

  Bestenu

  Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Wifi deurbellen. Er zijn immers 2331 verschillende te koop ...

  Bedankt voor het lezen!