De Bestenu Wifi Deurbel Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 12/22/2020


Wil je je huis moderniseren, dan is een WiFi-deurbel een van de makkelijkste manieren waarop je dat doet. Als je ten alle tijden wilt wetn wie voor je deur staat voor je de deur opent, lees dan de onderstaande vragen en antwoorden. Zo ben je voorbereid voor je zoektocht naar de beste WiFi-deurbel!

Hebben alle WiFi-deurbellen een camera?

hide product content

Niet alle WiFi-deurbellen hebben een camera, maar de meeste tegenwoordig wel. WiFi-deurbellen zonder camera sturen ook een melding naar je telefoon als iemand aanbelt, maar je ziet hierbij niet om wie het gaat.

De meest voorkomende resoluties zijn daarbij 1080p en 720p. Deze laatste zie je met name in de goedkopere modellen. Sommige deurbellen met camera hebben daarnaast ook nog handige eigenschappen zoals nachtvisie, bewegingsdetectie, intercomfunctie, enzovoorts. Deze vind je terug in de productbeschrijvingen.

Hoe wijd is het blikveld van een WiFi-deurbel?

hide product content

Ervan uitgaande dat een WiFi-deurbel een camera heeft, varieert het horizontale blikveld van de camera van 90° bij goedkopere modellen tot wel 180° bij de meer geavanceerde modellen. De keuze hierbij loopt ontzettend uiteen, maar een goede WiFi-deurbel met camera biedt idealiter een blikveld van minstens 160° aan.

Het verticale blikveld kent dezelfde variatie. Normaal gesproken is deze identiek aan het horizontale blikveld, maar in sommige gevallen wijkt hij af. Zo heb je bijvoorbeeld minder zicht op wat er in de hoogte gebeurt dan in de breedte.

Zijn er extra kosten verbonden aan WiFi-deurbellen na aanschaf?

hide product content

In veel gevallen (helaas) wel. Zo ben je bij de Google Nest Hello maandelijks €5 (of jaarlijks €50) kwijt, en bij Ring ben je maandelijks €3 (of jaarlijks €30) kwijt. Andere merken kennen ook maandelijkse kosten, maar dit zijn de twee bekendste in de Benelux.

Deze abonnementen zijn haast altijd optioneel. Je hebt ze niet nodig om je deurbel goed te laten functioneren, maar wel als je jezelf van bepaalde gemakken wilt voorzien. Zo'n abonnement geeft je in de meeste gevallen toegang tot cloud-opslag en andere functies, zoals gezichtsherkenning, toegang tot een lokaal netwerk van buurtgenoten die dezelfde deurbel gebruiken, enzovoorts.

Redelijk weinig deurbellen met camera bieden de mogelijkheid tot lokale opslag. De bekendste, wederom van Ring en Google Nest, hebben geen SD-kaartsleuf en kunnen ook geen verbinding maken met een NAS (Network Attached Storage). Wil je je beeldmateriaal dus opslaan en hier toegang tot krijgen, dan moét je wel een abonnement afsluiten.

Hebben WiFi-deurbellen gezichtsherkenning?

hide product content

Sommige WiFi-deurbellen met camera, zoals de Google Nest Hello en Xiaomi Zero AI Face Identification, hebben gezichtsherkenning. Is deze functie aanwezig, dan kom je er vaak extra voor te betalen. Je moet in veel gevallen een abonnement afsluiten om toegang te krijgen tot functies als gezichtsherkenning.

Zijn WiFi-deurbellen beveiligd tegen diefstal?

hide product content

Het is geen groot geheim dat WiFi-deurbellen erg diefstalgevoelig zijn. Vooral bij de modellen met camera is dit redelijk verrassend, aangezien de dader tijdens de diefstal wordt opgenomen. Aangezien echter lang niet iedereen opgenomen beelden opslaat (vaak vanwege de abonnementskosten), kunnen deze beelden naderhand niet bekeken worden.

De eerste tip is dan ook: betaal die paar euro per maand om je beelden op te slaan op de cloud, of koop een model waar je een SD-kaartje in kwijt kunt, of die beelden op je NAS-schijf kan opslaan.

Dit beschermt op zich niet tegen diefstal, maar de kans dat je de dader vindt neemt hierdoor wel drastisch toe. Bovendien kun je altijd een sticker bij je deurbel plakken waarop je aangeeft beeldmateriaal op te slaan. Dat werkt ook al afschrikkend.

Sommige deurbellen worden geleverd met een soort anti-diefstalhoesje. Zo heeft Ring de Tamper Proof Cover, wat op een specifieke manier op slot gaat en diefstal op die manier tegengaat. Zorg daarnaast dat de deurbel stevig vastzit. Hoe steviger de schroeven en/of boutjes aangedraaid zijn, hoe lastiger het is het apparaatje te stelen.

Hoe komt deze geweldige Wifi Deurbel reeks tot stand..?

De wereld verandert.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste Wifi Deurbel ook!

Vroeger ging je naar een winkel om advies te krijgen over Wifi Deurbels, maar vandaag ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Wifi Deurbels die te bestellen zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van kopers en kijkt welke Wifi Deurbels het best worden verkocht.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Wifi Deurbels stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Artikelen die vergelijkbaar zijn aan Wifi Deurbels

De beste Wifi Deurbels in een oogopslag

Product informatiePlus or Show more

Krijg een melding wanneer iemand aanbelt of als er beweging wordt gedetecteerd. Steek de stekker in een standaard stopcontact en sluit de Ring Chime aan op alle Ring-deurbellen en -camera's. Veel klassieke en speciale beltonen Eenvoudige installatie van plug-ins Standaard 2,4 GHz-connectiviteit Instelbaar volume Niet storen-modus Luid en duidelijk geluid. De Ring Chime maakt verbinding met alle Ring-videodeurbellen en -beveiligingscamera's, zodat je in huis direct een melding krijgt. Bovendien past het slanke ontwerp in elke ruimte. Versterk alle apparaten. Je krijgt een geluidssignaal wanneer iemand op de videodeurbel drukt. Pas de instellingen aan zodat je een waarschuwing ontvangt wanneer de deurbel of camera beweging detecteert. Versterk alle apparaten. Je krijgt een geluidssignaal wanneer iemand op de videodeurbel drukt. Pas de instellingen aan zodat je een waarschuwing ontvangt wanneer de deurbel of camera beweging detecteert. Installatie ● Werkt met alle Ring Video Doorbells en Ring Security Cameras ● Installatievereisten: router werkt op 2,4 Ghz Veiligheidsring rondom je huis Je kan een Ring Video Deurbel en Ring Chime perfect gebruiken om het deel rond je voordeur te beveiligen. Of je combineert een Ring Video Deurbel met een of meerdere Ring Beveiligingscamera's en creëert daarmee niet alleen een complete veiligheidsring rondom je huis maar tegelijkertijd een rustig en veilig gevoel voor jezelf en je familie. Inhoud verpakking: - Ring Chime - Handleiding Installatieproces van de draadloze gong De Ring Chime is makkelijk te installeren. Onder de afbeelding kan je een uitgebreide Nederlandstalige handleiding vinden die je verder helpt in het installatieproces. Mocht je er toch echt niet uitkomen kan je Ring zeven dagen per week bereiken op het gratis nummer: 00 800 87 00 97 81.

1. Ring Chime (new) - Deurbelgong - Voor alle Ring deurbellen en beveiligingscamera's


Product informatiePlus or Show more

Ring Video Doorbell (2de generatie) Met de nieuwe en verbeterde Video Doorbell kun je vanaf elke locatie zien, horen en praten met bezoekers. Ontvang direct meldingen op je telefoon en tablet, pas je bewegingsinstellingen aan en blijf op elke locatie verbonden met thuis. 1080p HD-video met tweerichtingsspraak Geavanceerde bewegingsinstellingen Nachtzicht Ingebouwde oplaadbare batterij Standaard wifiverbinding via 2,4 GHz Werkt met Alexa Of je nu thuis bent of niet, je weet altijd wie er voor de deur staat. Maak kennis met de originele Video Doorbell in een nog betere uitvoering. Met scherpere HD-video en verbeterde bewegingsdetectie - gemaakt voor een veilig huis. Allemaal voor dezelfde betaalbare prijs. Bekijk eenvoudig wat er thuis gebeurt. Ontvang direct een melding wanneer bezoek aanbelt of een beweging een ingebouwde sensor activeert. Veel beweging voor je deur? Met de verstelbare bewegingszones, waaronder de nieuwe close-up-zone, ontvang je alleen meldingen wanneer jij dat wilt. Zonneklaar. Ook als de zon niet schijnt. Zie, hoor en spreek mensen bij je deur in scherpe 1080p HD-videokwaliteit via je telefoon of tablet. Dankzij de verbeterde beeldsensoren en het scherpe contrast zie je geen enkel detail over het hoofd, zelfs niet in het donker. Eenvoudige installatie in enkele minuten. Verbind de Video Doorbell met de Ring-app en volg de installatiestappen om je instellingen aan te passen. Bevestig de bijgewerkte montagebeugel op het gewenste oppervlak met behulp van het meegeleverde gereedschap. Lijn de sleuven op de beugel uit met de gaten in je deurbel en klik deze vast. Alles in de hand met de Ring-app Verbonden apparaten Koppel al je Ring-apparaten zodat je vanaf elke locatie alles in de Ring-app kunt bekijken en beheren. Direct een melding Ontvang direct een melding op je telefoon of tablet, of je thuis op de bank zit of op de sportschool bent, of op kantoor. Livebeeld Zie, hoor en spreek met mensen bij de voordeur met realtime video en audio. Werkt met Video Doorbell. Doe meer met je Video Doorbell en koppel deze aan compatibele apparaten voor een slimmer huis. Een complete Ring van beveiliging. Via de Ring-app kun je je Video Doorbell beheren en koppelen aan al je Ring-apparaten. Voor extra privacy kun je kiezen uit drie vooraf ingestelde modi om te bepalen wanneer beweging moet worden gedetecteerd en opgenomen. “Alexa, show me my front door.” Profiteer van handsfree gemak met geselecteerde Alexa-apparaten. Luister naar gepersonaliseerde meldingen en gebruik onder meer tweerichtingsspraak met Echo Dot, en livebeeld en video's met Echo Show. Schakel de verlichting in wanneer er iemand bij de deur staat. Met Alexa Routines kun je slimme automatisering voor je huis instellen door Alexa te vragen je compatibele slimme lampen in te schakelen of gepersonaliseerde meldingen te laten horen wanneer iemand voor je deur staat.

2. Ring Video Deurbel 1 (2de generatie) - Zilver


Product informatiePlus or Show more

De gloednieuwe Ring Deurbel 3 Plus op batterijen met geavanceerde beveiligingsfuncties, waaronder verbeterde bewegingsdetectie, de close-up-zone, en Pre-Roll-technologie. Met een extra videopreview van 4 seconden van elke bewegingsgebeurtenis begint de Ring Video Doorbell automatisch met opnemen - zelfs al voordat een melding krijgt. 1080p HD-video met tweerichtingsspraak Geavanceerde instellingen voor bewegingenmet de videofunctie Pre-Roll Dual-band 2,4 GHz- en5 GHz-connectiviteit Sneloplaadbare batterijenset Nachtzicht Zie meer van alles wat echt belangrijk is. Verbeterde beveiliging van je huis begint bij de voordeur. Video Doorbell 3 Plus biedt verbeterde bewegingsdetectie in vergelijking met Video Doorbell 2, de close-up-zone, en verbeterde wifi. Het beste van alles is dat je het hele plaatje ziet met Pre-Roll - de eerste keer dat we deze functie introduceren bij deurbellen van Ring. de eerste dergelijke functie voor deurbellen op batterijen, uniek en exclusief bij Ring. Een nieuwe manier om alles in de gaten te houden. Dankzij verbeterde sensoren en scherper beeld mis je geen detail meer. Je kunt dankzij de 4 seconden Pre-Roll zelfs zien wat er gebeurde voordat er beweging werd gedetecteerd. Kleine terugblik. Groots effect. Bekijk de Pre-Roll-video's als preview op de tijdlijn van je Ring-app, of - als je geabonneerd bent op Ring Protect - in je geschiedenis. Doordat de Pre-Roll in zwartwit is, bespaar je batterij. Je kunt ook de 4 seconden voorafgaand aan een melding bekijken in je livebeeld op het moment dat je de melding beantwoordt. Bekijk eenvoudig wat er thuis gebeurt. Ontvang direct een melding wanneer bezoek aanbelt of een beweging een ingebouwde sensor activeert. Als er veel beweging voor de deur is, zit, gebruik dan de instelbare bewegingszones met onder meer de close-up-zone, zodat je alleen meldingen ontvangt wanneer jij dat wilt. Eenvoudige installatie in enkele minuten. Plaats de snel verwisselbare, oplaadbare batterij in de Video Doorbell 3 Plus. Verbind de deurbel met de Ring-app en volg de installatiestappen om je instellingen aan te passen. Breng de montagebeugel aan en klik de Video Doorbell 3 Plus met behulp van de sleuven op zijn plaats. Volledige bediening via de Ring-app. Verbonden apparaten Maak verbinding met al je Ring-apparaten zodat je overal in de Ring-app alles kunt bekijken en beheren. Onmiddellijke meldingen Ontvang onmiddellijke meldingen op je mobiele apparaat; thuis op de bank, in de sportschool of op kantoor. Livebeeld Zie, hoor en spreek met mensen bij de voordeur met realtime video en audio. Ring Protect Ring Protect is een uitgebreide service die video-opnamen en foto-opnamen voor deurbellen en camera's activeert voor slechts €3 maand. En dat is slechts het begin. Bovendien zijn de eerste 30 dagen kosteloos dankzij de gratis proefperiodeel nog gewoon mogelijk om live beelden te bekijken en te communiceren met degene die voor de deur staat. Wat is het verschil tussen de Ring Video Deurbell 2 en de Ring Video Deurbel 3 Plus? Zowel de Video Doorbell 2 als de Video Doorbell 3 sturen een melding naar je telefoon, tablet en pc als iemand aanbelt of er beweging wordt gedetecteerd. Je kunt de oproep vervolgens vanaf elke locatie beantwoorden om te zien, horen, en spreken met wie er voor de deur staat. Wat betreft de belangrijkste verschillen: de Ring Video Doorbell 3 Plus heeft dual-band wifi op 2,4 GHz en 5 GHz (in plaats van alleen 2,4 GHz zoals bij de Video Doorbell 2) voor een betere verbinding, een nieuwe close-upzone voor bewegingsdetectie op 1,5 tot 4,5 meter van je deur (waarmee niet-relevante beweging op grotere afstand wordt genegeerd), en de vooruitblik, waarmee je ook de 4 seconden voorafgaand aan een melding in beeld krijgt. Deze laatste functionaliteit is uniek voor een videodeurbel op batterijen, en Ring is de enige die dit aanbiedt. De vooruitblik is in zwart-wit en heeft een lage resolutie om de batterij te sparen en werkt alleen bij daglicht. De Video Doorbell 3 Plus heeft bovendien stevigere schroeven, een opnieuw vormgegeven voorpaneel dat eenvoudig te verwijderen is, en een automatische chime-verbinding om de installatie van je deurbel nog makkelijker te maken. Klantenservice Ring De Ring Video Deurbel 3 Plus is makkelijk te installeren. In een mum van tijd weet je wie er bij jou aan de voordeur staat. Mocht je er toch echt niet uitkomen kan je Ring zeven dagen per week bereiken op het gratis nummer: 00 800 87 00 97 81 of mailen naar helpmij@ring.com

3. Ring Video Deurbel 3 Plus


Product informatiePlus or Show more

De Nest Hello laat je weten wie er voor de deur staat, zodat je nooit een bezoeker of een pakketje misloopt. Hij weet wat een persoon is en wat niet, en kan je een melding sturen. Via de Nest-app kun je bezoekers luid en duidelijk horen en met ze praten. De camera laat overdag en ’s nachts in detail alles zien: mensen van top tot teen of een pakketje op de grond. Heb je een abonnement op Nest Aware, dan kan hij je zelfs vertellen of het iemand is die je kent (of niet). En omdat de Nest Hello op de netvoeding is aangesloten, streamt hij dag en nacht en kun je altijd even kijken hoe het thuis gaat. Praten en luisteren in HD Via de Nest-app kun je bezoekers luid en duidelijk horen en met ze praten. Of gebruik ‘snelle reacties’. Je kiest dan een van de vooraf opgenomen reacties in de app en laat de Nest Hello het woord voor je doen. Dag en nacht HD-video Met HDR en Nachtzicht levert de Nest Hello dag en nacht haarscherpe, heldere beelden. Hij laat je alles zien: mensen van top tot teen of pakketjes op de grond. Dag en nacht live videobeelden Bekijk op elk gewenst moment de live videobeelden of een overzicht van momentopnamen in de afgelopen drie uur om te zien wat je hebt gemist. Stiltetijd Zet de bel uit via de Nest-app en voorkom dat je baby wakker wordt of de hond gaat blaffen. Je ontvangt dan nog wel meldingen op je telefoon. Compatibiliteit Je hebt er een bedrade deurbel, een bel en de juiste transformator voor nodig. Controleer de compatibiliteit van je huis op nest.com/eu/works Professionele installatie aanbevolen Voor de Nest Hello heb je een bedrade deurbel, een bel en een 16V-transformator nodig. We raden je aan de installatie door een professionele installateur te laten uitvoeren. Mis niets met een abonnement op Nest Aware • Videogeschiedenis Weet altijd wat er is gebeurd dankzij maximaal 30 dagen videogeschiedenis en dag en nacht opnemen. Zoek in de hele videogeschiedenis en niet alleen in clips. En bekijk belangrijke momenten in de Nest-app, waaruit je zelf videoclips kunt delen met anderen. • Bekend-gezicht meldingen Krijg een melding als je camera een bekende ziet. Of een onbekende. • Activiteitszones Maak activiteitszones van plekken die je belangrijk vindt en ontvang speciale meldingen wanneer de camera op die plek beweging of personen waarneemt. • Clips Maak kennis met het nieuwe Nest Aware, één abonnement voor alle camera's, dat je huis dag en nacht bewaakt. Je hebt al vanaf €5 per maand een abonnement voor alle Nest‑camera's in je huis. Hiermee heb je 30 dagen videogeschiedenis van gebeurtenissen en krijg je daarnaast intelligente meldingen. Met het Nest Aware Plus, voor €10 per maand, krijg je 60 dagen videogeschiedenis van gebeurtenissen en 10 dagen dag en nacht videogeschiedenis. * Voor sommige functies, waaronder mobiele meldingen, bediening op afstand, videostreams en video-opnamen, heb je een werkende wifi-verbinding nodig. Talen - Nederlands - Engels (VS, VK) - Frans - Spaans - Italiaans - Duits Camera 3-megapixel 2K-kleurensensor van 0,85 cm met 8x digitale zoom Video HD UXGA 1600 x 1200, tot 30 frames/sec, H.264-codering, HDR Gezichtsveld 160° diagonaal Geluid Hoogwaardige luidspreker en microfoon Lampjes RGB-lichtstring en statuslampje Nachtzicht Infrarood-leds van 850 nm Bedrijfstemperatuur - 10 tot 40 °C Weerbestendigheid IPX4-classificatie Beveiliging 128-bits AES met TLS/SSL Milieu - RoHS-conform - REACH-conform - EU-richtlijn ten aanzien van persistente verontreinigde stoffen - Recyclebare verpakking Draadloos - Wifi 802. 11 b/g/n, 2,4 GHz (versleuteling met WEP, WPA, WPA2 ondersteund) - Bluetooth Low Energy (BLE) 802.15.4 bij 2,4 GHz Afmetingen - Hoogte: 11,7 cm - Breedte: 4,3 cm - Diepte: 2,6 cm Gewicht 129 gram Vereisten: • Vereist een transformator van 16-24 V AC en 8 VA, een bel en een bedrade deurbel. Op de website van Nest kan je nagaan of de bedrading van je huidige bel werkt met de Nest Hello. • Wifi 802. 11 b/g/n, 2,4 GHz (versleuteling met WEP, WPA, WPA2 ondersteund). • Werkende breedbandinternetverbinding met een uploadsnelheid van ten minste 2 Mbps. • Vereist de gratis Nest-app op een geschikte smartphone of tablet met Bluetooth 4.0. Ga voor meer informatie naar nest.com/requirements • De Nest Hello vereist een uploadbandbreedte van 800 tot 2000 Kbps voor het streamen van video met een resolutie van 1600 x 1200. De Nest Hello gebruikt meer bandbreedte om video te streamen wanneer er meer beweging zichtbaar is. Als je een abonnement op Nest Aware neemt, streamt de Nest Hello alle videobeelden naar de cloud, waar ze veilig extern worden opgeslagen. Bij een resolutie van 1600 x 1200 gebruikt de Nest Hello 150 GB tot 600 GB uploadbandbreedte per maand, afhankelijk van de ingestelde videokwaliteit. Garantie Twee jaar fabrieksgarantie In de verpakking: • Nest Hello Video Deurbel • Belaansluiting • Wig van 15° • Ontgrendelaar • Steenboor • Raamsticker • Montagesteun • Verlengdraden • Pluggen • Schroeven • Startershandleiding

4. Google Nest Hello videodeurbel


Product informatiePlus or Show more

Onze meest geavanceerde deurbel. Met de gepersonaliseerde bewegingsdetectie, dual-band wifi (2,4 GHz en 5 GHz), een ultraslank ontwerp en verwisselbare voorpanelen is de Video Doorbell Pro de ultieme deurbel voor je huis. Met de meegeleverde stekkeradapter sluit je de Video Doorbell Pro snel en gemakkelijk aan op stroom, gewoon via het stopcontact. Combineer de videodeurbel met een Chime zodat je de meldingen van je videodeurbel overal in je huis kan horen. Professionele videodeurbel voor thuisgebruik. De Ring Video Doorbell Pro heeft onder meer gepersonaliseerde bewegingssensoren, 2,4 GHz en 5 GHz wificonnectiviteit, 1080p HD-video en tweerichtingsspraak, en is daarmee onze meest geavanceerde deurbelcamera voor woningen. Kenmerken: - Gepersonaliseerde bewegingsdetectie - Wificonnectiviteit van 2,4 GHz en 5 GHz - 1080p HD-video - Livebeeld - Nachtzicht met infrarood - Tweerichtingsspraak met ruisonderdrukking Altijd en overal contact met wie er thuis aanbelt Krijg waar je ook bent direct een melding als een bezoeker aanbelt of de gepersonaliseerde bewegingssensoren activeert, en zie, hoor en spreek met wie er voor de deur staat. -Bewegingsmeldingen op smartphone, tablet en pc -Video on Demand met livebeeld en nachtzicht met infrarood -Werkt met iOs-, Android-, Mac- en Windows 10-apparaten Geavanceerde beveiliging met luxe uitstraling Het ultraslanke ontwerp en verwisselbare voorpanelen geven de Ring Video Doorbell Pro een luxe afwerking die past bij de stijl van elke woning. -Ultraslank ontwerp -4 verwisselbare voorpanelen inbegrepen: Nikkel-satijn, crèmekleur, Venetiaans brons en zwart Eenvoudig te installeren voor elke woning De extra technologie in de Video Doorbell Pro heeft net wat meer stroom nodig dan onze andere deurbellen. Gelukkig wordt bij de Video Doorbell Pro met stekkeradapter alles geleverd wat nodig is voor een eenvoudige installatie zonder dat je professionele hulp nodig hebt, en krijg je de benodigde stroom via een standaard Europees stopcontact. Eenvoudig aan te sluiten op een standaard Brits of Europees stopcontact Snel en eenvoudig te installeren Installatieset inbegrepen Ring Cloud Video Recording Zoals bij alle Ring producten krijg je bij de aanschaf een 30 dagen proefabonnement op Ring Cloud Video Recording. Deze service slaat elke video op gedurende maximaal 60 dagen zodat je de beelden op elk moment kan terugkijken of delen. Na deze periode zal je een abonnement moeten afsluiten om de beelden terug te kijken. Het Ring Protect Basis Plan is het standaard-abonnement en kan je zelf afsluiten via de website van Ring. Je betaalt hiervoor per apparaat € 3,- per maand of € 30,- voor een volledig jaar. Als je voor meerdere apparaten een abonnement wilt is het goedkoper om het Ring Protect Plus Plan af te sluiten. De kosten hiervan zijn € 10,- per maand of € 100,- per jaar. Beide abonnementen zijn vooralsnog alleen te betalen met een creditcard. Zonder abonnement is het wel nog gewoon mogelijk om live beelden te bekijken en te communiceren met degene die voor de deur staat Uitstekende klantenservice Ring Nederland De Ring Video Deurbel is makkelijk te installeren. In een mum van tijd weet je wie er bij jou aan de voordeur staat. Mocht je er toch echt niet uitkomen kan je Ring zeven dagen per week bereiken op het gratis nummer: 00800 87009781 of mailen naar helpmij@ring.com

5. Ring Video Doorbell Pro Plug-In


Product informatiePlus or Show more

Ring Video Deurbel 3 inclusief Chime Onze populairste deurbel, met extra beveiligingsfuncties voor je huis, waaronder verbeterde bewegingsdetectie en verbeterde wifi-verbinding. Of je nu thuis of onderweg bent, je weet altijd wie er voor je deur staat. 1080p HD-video met tweerichtingsspraak Geavanceerde instellingen voor bewegingen Dual-band 2,4 GHz- en 5 GHz-connectiviteit Oplaadbare batterij Nachtzicht De deurbel wordt geleverd met twee frontjes, in de kleuren zilver en brons Met Chime zodat je de bel ook in huis hoort Een veilig huis begint bij de voordeur. Zie, hoor en praat met bezoekers vanaf elke locatie met Video Doorbell 3. Weet 24 uur per dag wat er speelt. Pas bewegingsinstellingen aan voor de belangrijke gebieden en met de nieuwe dual-band wifi heb je verbinding en ben je dichter bij huis dan ooit tevoren. Bekijk eenvoudig wat er thuis gebeurt. Ontvang direct een melding wanneer bezoek aanbelt of een beweging een ingebouwde sensor activeert. Als er veel beweging voor de deur is, zit, gebruik dan de instelbare bewegingszones, met onder meer de close-up-zone voor bewegingsdetectie dichtbij, om alleen meldingen te ontvangen wanneer jij dat wilt. Blijf verbonden met je huis. Een sterker signaal betekent sneller een melding, zodat je altijd weet wat er bij de voordeur gebeurt wanneer er iets aan de hand is. Bovendien blijft het apparaat eenvoudig doorlopend opgeladen met de verwisselbare, oplaadbare batterij, die je snel kunt verwisselen om op te laden dankzij het eenvoudig te verwijderen voorpaneel. Eenvoudige installatie in enkele minuten. Plaats de oplaadbare batterij in de Video Doorbell 3. Verbind de deurbel met de Ring-app en volg de installatiestappen om je instellingen aan te passen. Gebruik de bijgeleverde schroeven om de Ring Video Doorbell 3 te bevestigen en klik het voorpaneel op zijn plek. Volledige bediening via de Ring-app. Verbonden apparaten Maak verbinding met al je Ring-apparaten zodat je overal in de Ring-app alles kunt bekijken en beheren. Onmiddellijke meldingen Ontvang onmiddellijke meldingen op je mobiele apparaat; thuis op de bank, in de sportschool of op kantoor. Livebeeld Zie, hoor en spreek met mensen bij de voordeur met realtime video en audio. Ring Cloud Video Recording Zoals bij alle Ring producten krijg je bij de aanschaf een 30 dagen proefabonnement op Ring Cloud Video Recording. Deze service slaat elke video op gedurende maximaal 28 dagen zodat je de beelden op elk moment kan terugkijken of delen. Na deze periode zal je een abonnement moeten afsluiten om de beelden terug te kijken. Het Ring Protect Basis Plan is het standaard-abonnement en kan je zelf afsluiten via de website van Ring. Je betaalt hiervoor per apparaat € 3,- per maand of € 30,- voor een volledig jaar. Als je voor meerdere apparaten een abonnement wilt is het goedkoper om het Ring Protect Plus Plan af te sluiten. De kosten hiervan zijn € 10,- per maand of € 100,- per jaar. Beide abonnementen zijn vooralsnog alleen te betalen met een creditcard. Zonder abonnement is het wel nog gewoon mogelijk om live beelden te bekijken en te communiceren met degene die voor de deur staat. Klantenservice Ring De Ring Video Deurbel 3 is makkelijk te installeren. In een mum van tijd weet je wie er bij jou aan de voordeur staat. Mocht je er toch echt niet uitkomen kan je Ring zeven dagen per week bereiken op het gratis nummer: 00 800 87 00 97 81 of mailen naar helpmij@ring.com

6. Ring Video Deurbel 3 - Inclusief Chime (deurbelgong)


Product informatiePlus or Show more

Houd met deze draadloze slimme videodeurbel met zachte buitenbel alles in de gaten; thuis, op uw werk, vakantie en onderweg. Mis nooit meer een bezoek aan huis en sta met je mobiel in direct contact met degene die voor uw deur staat. Luister en spreek met iedereen die bij u aanbelt, waar u ook bent. U heeft altijd verbinding met de deurbel via de app op uw mobiel, pc of tablet. Dankzij de 720p HD groothoek camera ziet u direct wie er is, door de ingebouwde speakers en microfoon kunt u spreken met degene die voor de video deurbel staat. Wanneer er aangebeld wordt, hoor je één van de maar liefst 52 instelbare melodieën. De camera gaat aan zodra iemand op de bel drukt, maar u kunt deze ook zelf op afstand aanzetten. Door de infrarood functie heeft u zelfs als het donker is nog steeds helder beeld. Via de app ontvang u een melding van beweging voor de videodeurbel. De bewegingssensor kunt u zeer makkelijk instellen en aanpassen aan uw wensen. Met de videodeurbel beveiligt u perfect het deel rond de videodeurbel. Of u combineert de deurbel met een of meerdere SHINE video deurbellen en creëert daarmee niet alleen een complete veiligheidsring rondom uw huis maar tegelijkertijd een rustig en veilig gevoel voor uzelf en uw familie. De Samsung Galaxy A70 is helaas nog niet compatibel met deze video deurbel. KENMERKEN: AANGENAME BUITENBEL: De SHINE DC100 beschikt als enige in haar soort over een zachte buitenbel. (laat u niet verrassen door andere merken). PIR-DETECTIE: De wifi video deurbel waarschuwt onmiddellijk uw device wanneer iemand voor een bepaalde tijd voor de bel beweegt. De perfecte inbraakpreventie INFRAROOD NACHTZICHT: Met deze wifi-videobel kunt zelfs 's nachts haarscherpe beelden maken. De dag- en nachtmodus wordt automatisch omgeschakeld. INFORMATIE PUSH: Snelle informatiestoot waardoor u geen frames mist. WEIDS UITZICHT: De lens van 166 graden biedt een breed beeld om te zien of er iets gebeurt. CLOUD / SD KAART: De beelden worden opgeslagen in de gratis cloud of een SD kaart. BATTERIJDUUR: Extra lange batterijduur met behulp van ultra low power-technologie, waardoor de videodeurbel 1-2 maanden stand-by blijft. U kunt de SHINE DC100 aansluiten op uw bestaande deurbelaansluiting, welke tussen de 8 en 24 Volt moet geven. Of sluit de deurbel aan op een speciale adapter voor video deurbellen. Op deze manier heeft u er helemaal geen omkijken naar. Ook werkt de SHINE DC100 met de bijgeleverde oplaadbare batterijen. Deze zult u dan afhankelijk van het gebruik en instelling ongeveer om de twee maanden moeten opladen via de bijgeleverde micro USB-kabel. Bereikbaarheid Stel een pakketbezorger komt een pakket bezorgen en er is niemand thuis. Bij thuiskomst blijkt echter dat de bezorger het pakketje weer heeft meegenomen. Met de SHINE Videodeurbel voorkomt u dit soort situaties. Wanneer u niet thuis bent of niet in staat bent om de deur open te doen, weet u door de app dat er iemand voor de deur staat. U kunt op afstand tegen de persoon spreken en de deze ook horen. Handig toch? Een veilig gevoel Veel mensen vinden het niet prettig om ’s avonds laat de deur open te doen terwijl ze wél thuis zijn. U wilt mensen ook niet het gevoel geven dat ze niet welkom zijn. De SHINE DC100 videodeurbel biedt de oplossing. Met behulp van de camera ziet u precies wie er voor de deur staat. Ook in het donker heeft u goed zicht dankzij infrarood technologie. Wilt u alsnog niet de deur open doen voor de persoon die voor de deur staat? Dan kunt u eventueel via de intercomfunctie met deze persoon spreken. Ongewenst bezoek De SHINE DC100 functioneert ook wanneer er niet wordt aangebeld. Deze deurbel is voorzien van een bewegingssensor die bewegingen detecteert. Op deze manier functioneert deze deurbel ook als beveiligingscamera. U ontvangt direct een notificatie wanneer er een persoon in de buurt van de camera komt. Tegelijkertijd legt de draadloze videodeurbel vast wat er gebeurt. De beelden worden opgeslagen in de gratis cloud of op een micro SD-kaart, zodat u deze later terug kunt kijken. Installatie De videodeurbel, Chime en de bijhorende app zijn snel geïnstalleerd en eenvoudig in gebruik. U ontvangt na uw bestelling een mail met een gratis videoinstructie en gebruikersgids. (controleer ook uw spambox) De videodeurbel is draadloos en werkt op batterijen die door middel van een micro-usb kabel kan worden opgeladen. Daarnaast is het ook mogelijk om de videobel aan te sluiten op het vaste netwerk van 12-24 volt. Verbind hiervoor de bestaande bedrading van de voormalige deubeldrukker aan de montageplaat. De batterijen worden automatisch dan voortaan automatisch opgeladen. De Chime steek je simpelweg in het stopcontact en verbind het met één druk op de knop met de video deurbel. Specificaties: Resolutie: 1280x720 Camera: 720P HD met groothoeklens van 166 graden Wi-Fi: Ondersteuning voor 802.11b / g / n, (werkt alleen 2.4Ghz) Audio: Tweewegsysteem Record: Micro SD-kaart (vanaf klasse 6) Geheugen: 16GB / 32GB (niet inbegrepen) Batterij: 2 * 18650 batterijen Kennisgeving: binnen 2S IP54 Spatwaterdicht Wektijd: Binnen 600ms Wekmodus: Knop Stroomverbruik: 200uA Werkende stroom: 170mA Eenvoudige app : iOS® (minimaal 7) Android™ (minimaal 4.0) Night vision: Infrarood technologie. Aansluiting: Op twee oplaadbare batterijen of op adapter (12-24v) Pakket omvat: 1 Zwarte SHINE DC100 Video deurbel met camera en WiFi (incl. zachte buitenbel) 1 Zwarte Chime met 52 melodieën 1 Micro USB oplaadkabel 1 Installatie set 1 Nederlands / Engelse gebruikershandleiding 2 18650 Oplaadbare batterijen 2600mAh Gratis helpdesk via WhatsApp. Tevens ontvangt u na uw bestelling een mailtje met een videoinstructie en een gebruikersgids. (heeft u deze niet ontvangen, kijk dan in uw spambox of stuur ons een mailtje) Wilt u voortaan vanuit uw luie stoel op de tablet of smartphone bekijken wie er voor de deur staat? Koop dan vandaag nog een SHINE DC100 draadloze video deurbel. Kijk overal ter wereld via de app wat er bij u thuis gebeurd. UW HUIS VANAF NU IN UW MOBIEL

7. Video deurbel met Camera en WiFi - 2.4 GHz - Intercom - Incl. Cloud-storage & Chime met 52 ring melodieën


Product informatiePlus or Show more

BEST VERKOCHTE DEURBEL IN NEDERLAND De EKEN Video Deurbel V7 is de nieuwste toevoeging in de V-serie van EKEN. Deze heeft een resolutie van 1080p en wordt geleverd inclusief gong en accu’s. De EKEN V7 deurbel functioneert met de bijzonder complete Aiwit app. https://www.aiwit.app/ De app is Nederlandstalig inclusief alle helpfuncties in het Nederlands. Voordelen: ✔ Compacte deurbel ✔ HD 1080p beeldkwaliteit ✔ Geen geheugenkaart nodig, opslag in cloud ✔ Dag- en Nacht vision ✔ Makkelijk te installeren ✔ Nederlandstalige Aiwit app voor telefoon ✔ Gong inclusief ✔ 3x oplaadbare batterijen inclusief Wil je altijd en overal kunnen zien wie er bij je voor de deur staat of er gedurende de dag heeft aangebeld? Dan is de EKEN V7Video deurbel de oplossing! Deze compacte video deurbel werkt op de WI-FI waardoor er geen kabels gelegd hoeven te worden. Via de HD camera kan je altijd zien wie er voor de deur staat voor je open doet. Dankzij de infrarood functie in de camera is het ook mogelijk in het donker te zien wie er voor de deur staat. Zodra er op de bel wordt gedrukt krijg je een melding op je smartphone en gaat de bijgeleverde gong in de woning ook af. Op dat moment kan je opnemen via je smartphone om te zien wie er voor de deur staat. Het is zelfs mogelijk om te communiceren met de persoon voor de deur dankzij de ingebouwde microfoon. Zodra er op de bel is gedrukt start de camera automatisch met het opnemen van beelden, zo kan je dus ook op een later moment terugkijken wie er allemaal hebben aangebeld. Verder werkt de deurbel op accu`s die worden bijgeleverd waardoor er geen stroomkabel aangelegd hoeft te worden. De video deurbel wordt geleverd met handleiding en is zeer makkelijk te installeren. Heeft u na uw bestelling nog vragen over de EKEN V7 Video deurbel dan helpen wij u natuurlijk graag verder. Belangrijk: Er zitten stickers op de connectoren/accu's, deze eerst verwijderen voor het opladen. Ook zitten de accu's al in de deurbel en dus niet los in het doosje. Inhoud verpakking: ➜ EKEN V7 deurbel ➜ Gong (chime) ➜ Muurplaat, bevestigingsmaterialen ➜ 3 oplaadbare batterijen ➜ Gebruiksaanwijzing

8. Eken - 1080P Video Deurbel EKEN V7 Zwart + Accu`s en Gong - Zeer hoge resolutie 1080p HD - Draadloze Deurbel


Product informatiePlus or Show more

Ring Doorview cam Alle gemakken van een Ring Video Doorbell – HD-video, tweerichtingsspraak en bewegingsgeactiveerde meldingen – in een strak en compact design, perfect voor woningen en appartementen met een geschikte deurspion. Installeren kan binnen enkele minuten. Het systeem detecteert aankloppen en geeft altijd weer wie er voor je deur staat. Je hoeft je geen zorgen te maken over je huis en kunt je richten op je andere dagelijkse bezigheden. Voordelen: HD-video met tweewegsaudio Instelbare bewegingsdetectie Klop detectie Verwisselbare batterij Aanpasbare privacyinstellingen Geschikt voor deuren met een dikte van 34-55 mm Werkt met Alexa Je nieuwe manier van kijken Met de Door View Cam kun je overal zien wie er voor de deur staat. Je huis wordt veiliger en comfortabeler met deze slimme, compacte HD-camera. Ontvang meldingen en zie en spreek vanaf je telefoon of tablet met wie er voor je deur staat. Of je nu in een flat woont, huurder of huiseigenaar bent, met een geschikte deurspion heb je alle voordelen van een videodeurbel. Mis niets meer met Ring Protect Om de video-opnamefunctie op je apparaat van Ring te activeren, is een Ring Protect-abonnement vereist. Ring Protect is een optioneel abonnement waarmee je de momenten die je hebt gemist kunt opnemen en naar wens kunt terugkijken en delen. Als je je apparaat registreert, ontvang je automatisch een gratis proefabonnement van 30 dagen van Ring Protect. Aan het einde van het gratis proefabonnement kun je ervoor kiezen om Ring Protect te blijven gebruiken door een abonnement af te sluiten op ring.com voor slechts € 3,00 per maand.

9. Ring Door View Cam - Slimme deurspion


Product informatiePlus or Show more

De draadloze videodeurbel van Eufy werkt op batterijen, waardoor je hem makkelijk zelf installeert. Bovendien zit je niet vast aan maandelijkse kosten. Al je gegevens worden lokaal opgeslagen, wat betekent dat je nooit hoeft te betalen voor cloudopslag. Hij is voorzien van AI (Artificial Intelligence) om mensen te kunnen detecteren. Dankzij de 2-weg audio kun je met mensen praten die voor de deur staan. Deze losse deurbel werkt alleen in combinatie met een Eufy HomeBase. Wanneer je deze nog niet hebt adviseren we je om de set inclusief HomeBase aan te schaffen. Of ga voor een Eufy camera (2 of 2C) set met HomeBase in combinatie met deze losse deurbel. Eufy beschermt jou, je gezin en je privacy Elk Eufy veiligheidsoplossing is ontworpen om ervoor te zorgen dat je gegevens privé blijven. Scherp beeld 2,5x de duidelijkheid: met de ingebouwde Sony 2K-sensor en professionele lens kan je alles bekijken met een perfecte resolutie. Zie bezoekers scherp in detail wanneer ze voor de deur staan. Uitgebreid gezichtsveld De verhoogde beeldverhouding van 4: 3 zorgt ervoor dat je van top tot teen zicht krijgt op iedereen die nadert en biedt je elke keer de perfecte kijkhoek. Detectie op het volgende niveau Totale controle over wat wordt gedetecteerd door het gebruik van de bewegingssensor, slimme menselijke detectie en activiteitszones. Ontvang realtime meldingen wanneer iemand nadert, zodat je nooit een levering mist of gasten laat wachten. Geen maandelijkse kosten: eufy Security-producten zijn ontworpen om zowel je huis als je portemonnee te beschermen en zijn eenmalige aankopen die veiligheid combineren met gemak. Al je gegevens worden lokaal opgeslagen, wat betekent dat je nooit hoeft te betalen voor cloudopslag. Batterijduur van 180 dagen Geniet van een half jaar toezicht met slechts één lading. Laad gemakkelijk op, zodat je altijd weet wie er voor je deur staat. Opslag waarop je kunt vertrouwen AES-256-gegevenscodering van militaire kwaliteit zorgt ervoor dat je opnamen privé blijven bij verzending en opslag. Uw gegevens zijn veilig Alle opnames worden direct opgeslagen op de HomeBase (basisstation) die zich in je huis bevindt. Dit betekent dat zelfs als iemand de deurbel met geweld zou verwijderen, al je gegevens veilig blijven. IP65 weerbestendig Garandeert non-stop werking bij extreme temperaturen van -4 ° F tot 122 ° F (-20 ° C tot 50 ° C) Installeer in een oogwenk Bevestig eenvoudig de houder en klik de deurbel vast. Je hoeft niet te rommelen met ingewikkelde bedrading, je hebt hem in een paar minuten geïnstalleerd. Wat is inbegrepen: • Videodeurbel 2K (op batterijen) • Schroefgat positioneringskaart • Montagebeugel • 15 graden wig • USB-oplaadkabel • Verlengingsdraden (voor bedrade verbinding) • Schroefpakketten • Deurbelontkoppelingspen • Handleiding

10. Eufy Video Deurbel - Draadloos - Uitbreiding


Artikelen die vergelijkbaar zijn aan Wifi Deurbels


Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Wifi Deurbels. Er zijn immers 110 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en kun je straks de beste Wifi Deurbel kopen.