Wat is de beste Wifi Deurbel van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 01 december, 2023

Het aanschaffen van een goede Wifi Deurbel is een moeilijke opdracht. Wat is de beste Wifi Deurbel van 2023? Na het testen van 2331 Wifi deurbellen kwam de Ring Video Deurbel Wired Slimme als beste getest uit onze Wifi Deurbel-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Wifi deurbellen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Wifi deurbellen-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Wifi Deurbel-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Wifi deurbellen

1Score: 9.7
Ring Video Deurbel Wired Slimme
Ring Video Deurbel Wired Slimme
Ring
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.4
Video deurbel met camera en
Video deurbel met camera en
Zedar
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.2
Google Nest Doorbell
Google Nest Doorbell
Google Nest
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.8
eufy Security -Video Doorbell C210
eufy Security -Video Doorbell C210
Eufy
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.6
Eufy Hey Security Kit
Eufy Hey Security Kit
Eufy
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.3
Ring Battery Video Doorbell Plus
Ring Battery Video Doorbell Plus
Ring
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.1
eufy Security Video Doorbell S220
eufy Security Video Doorbell S220
Eufy
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.8
Eufy Doorbell Dual 2 Pro
Eufy Doorbell Dual 2 Pro
Eufy
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.6
Tmezon Deurbel Met Camera
Tmezon Deurbel Met Camera
Tmezon
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.3
Caliber Video Deurbel met Camera
Caliber Video Deurbel met Camera
Caliber
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Wifi Deurbel Koopgids

Wil je je huis moderniseren, dan is een WiFi-deurbel een van de makkelijkste manieren waarop je dat doet. Als je ten alle tijden wilt wetn wie voor je deur staat voor je de deur opent, lees dan de onderstaande vragen en antwoorden. Zo ben je voorbereid voor je zoektocht naar de beste WiFi-deurbel!

Hebben alle WiFi-deurbellen een camera?

Niet alle WiFi-deurbellen hebben een camera, maar de meeste tegenwoordig wel. WiFi-deurbellen zonder camera sturen ook een melding naar je telefoon als iemand aanbelt, maar je ziet hierbij niet om wie het gaat.

De meest voorkomende resoluties zijn daarbij 1080p en 720p. Deze laatste zie je met name in de goedkopere modellen. Sommige deurbellen met camera hebben daarnaast ook nog handige eigenschappen zoals nachtvisie, bewegingsdetectie, intercomfunctie, enzovoorts. Deze vind je terug in de productbeschrijvingen.

Hoe wijd is het blikveld van een WiFi-deurbel?

Ervan uitgaande dat een WiFi-deurbel een camera heeft, varieert het horizontale blikveld van de camera van 90° bij goedkopere modellen tot wel 180° bij de meer geavanceerde modellen. De keuze hierbij loopt ontzettend uiteen, maar een goede WiFi-deurbel met camera biedt idealiter een blikveld van minstens 160° aan.

Het verticale blikveld kent dezelfde variatie. Normaal gesproken is deze identiek aan het horizontale blikveld, maar in sommige gevallen wijkt hij af. Zo heb je bijvoorbeeld minder zicht op wat er in de hoogte gebeurt dan in de breedte.

Zijn er extra kosten verbonden aan WiFi-deurbellen na aanschaf?

In veel gevallen (helaas) wel. Zo ben je bij de Google Nest Hello maandelijks €5 (of jaarlijks €50) kwijt, en bij Ring ben je maandelijks €3 (of jaarlijks €30) kwijt. Andere merken kennen ook maandelijkse kosten, maar dit zijn de twee bekendste in de Benelux.

Deze abonnementen zijn haast altijd optioneel. Je hebt ze niet nodig om je deurbel goed te laten functioneren, maar wel als je jezelf van bepaalde gemakken wilt voorzien. Zo'n abonnement geeft je in de meeste gevallen toegang tot cloud-opslag en andere functies, zoals gezichtsherkenning, toegang tot een lokaal netwerk van buurtgenoten die dezelfde deurbel gebruiken, enzovoorts.

Redelijk weinig deurbellen met camera bieden de mogelijkheid tot lokale opslag. De bekendste, wederom van Ring en Google Nest, hebben geen SD-kaartsleuf en kunnen ook geen verbinding maken met een NAS (Network Attached Storage). Wil je je beeldmateriaal dus opslaan en hier toegang tot krijgen, dan moét je wel een abonnement afsluiten.

Hebben WiFi-deurbellen gezichtsherkenning?

Sommige WiFi-deurbellen met camera, zoals de Google Nest Hello en Xiaomi Zero AI Face Identification, hebben gezichtsherkenning. Is deze functie aanwezig, dan kom je er vaak extra voor te betalen. Je moet in veel gevallen een abonnement afsluiten om toegang te krijgen tot functies als gezichtsherkenning.

Zijn WiFi-deurbellen beveiligd tegen diefstal?

Het is geen groot geheim dat WiFi-deurbellen erg diefstalgevoelig zijn. Vooral bij de modellen met camera is dit redelijk verrassend, aangezien de dader tijdens de diefstal wordt opgenomen. Aangezien echter lang niet iedereen opgenomen beelden opslaat (vaak vanwege de abonnementskosten), kunnen deze beelden naderhand niet bekeken worden.

De eerste tip is dan ook: betaal die paar euro per maand om je beelden op te slaan op de cloud, of koop een model waar je een SD-kaartje in kwijt kunt, of die beelden op je NAS-schijf kan opslaan.

Dit beschermt op zich niet tegen diefstal, maar de kans dat je de dader vindt neemt hierdoor wel drastisch toe. Bovendien kun je altijd een sticker bij je deurbel plakken waarop je aangeeft beeldmateriaal op te slaan. Dat werkt ook al afschrikkend.

Sommige deurbellen worden geleverd met een soort anti-diefstalhoesje. Zo heeft Ring de Tamper Proof Cover, wat op een specifieke manier op slot gaat en diefstal op die manier tegengaat. Zorg daarnaast dat de deurbel stevig vastzit. Hoe steviger de schroeven en/of boutjes aangedraaid zijn, hoe lastiger het is het apparaatje te stelen.

hero illustration

Hoe testen we Wifi deurbellen?

Om de beste Wifi Deurbel te vinden, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Wifi Deurbel-test hebben we 2331 Wifi deurbellen vergeleken.

illustration

De eerste parameter in onze Wifi Deurbel-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 externe expertwebsites waar we data verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Wifi Deurbel-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne Wifi Deurbel-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte Wifi Deurbel in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 2331 Wifi deurbellen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste Wifi deurbellen in een handige lijst

1. Ring Video Deurbel Wired Slimme

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.76
Functionaliteit
9.96
Gebruiksgemak
9.5
Ring Video Doorbell Wired Compact, betaalbaar, en altijd ingeschakeld De Video Doorbell Wired biedt veel voor weinig. Je kunt de deurbel op je bestaande deurbelbedrading aansluiten voor continue stroom en beveiliging. Met 1080p HD-video, livebeeld en tweerichtingsspraak kun je iedereen die voor je deur staat zien, horen en spreken, waar je ook bent. · Dankzij 1080p HD-video en livebeeld mis je geen detail meer · Spreek dankzij tweerichtingsspraak vanaf elke locatie met wie er voor je deur staat · Bekijk met Advanced Pre-Roll wat een bewegingsgebeurtenis heeft veroorzaakt · Beheer je bewegingsdetectie met personaliseerbare bewegingszones. · Ontvang direct een melding wanneer iemand aanbelt of de bewegingssensoren activeert · Nachtzicht in HD biedt een scherp contrast om te zorgen dat je dag en nacht geen detail meer mist · Koppel de Ring Video Doorbell Wired aan je bestaande deurbelbedrading voor ononderbroken stroom en gemoedsrust Dag en nacht, thuis of onderweg Dankzij de talloze functies van Video Doorbell Wired kun je altijd en overal contact hebben met wie er thuis aanbelt, zodat je altijd weet wie er voor de deur staat. Overal bezoekers zien, horen en spreken Met 1080p HD-video en livebeeld zie je wat er thuis gebeurt, en met tweerichtingsspraak kun je vanaf elke locatie spreken met wie er voor je deur staat. Mis nooit een bezoeker Dankzij geavanceerde bewegingsinstellingen krijg je een melding op je telefoon of tablet wanneer iemand op je Video Doorbell Wired drukt of wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Extra belangrijke seconden Met een abonnement op Ring Protect neemt de Video Doorbell Wired tot wel zes seconden video op en koppelt deze naadloos aan het begin van de opname van een bewegingsgebeurtenis. Hierdoor krijg je een beter beeld van wat er aan een bewegingsgebeurtenis vooraf ging. Bescherm wat echt belangrijks is Pas je bewegingszones aan om alleen te detecteren in het gekozen gebied. Hierdoor kun je je concentreren op de meldingen die je het belangrijkst vindt. Zowel overdag als 's nachts scherp Als de zon ondergaat, zorgt het scherpe contrast van HD-nachtzicht ervoor dat je alles nog steeds duidelijk ziet. Slank en compact ontwerp De Ring Video Doorbell Wired past perfect bij de stijl van elke woning. Altijd ingeschakeld Installeer de Ring Video Doorbell Wired met behulp van je bestaande deurbelbedrading voor ononderbroken stroom en gemoedsrust. Installatie Kies de juiste installatie voor je huis 1. Controleer de compatibiliteit van het bestaande deurbelbedradingssysteem om je te helpen beslissen hoe je de Video Doorbell Wired van stroom wilt voorzien. De Ring Video Doorbell Wired werkt alleen met bestaande deurbelsystemen met een lage spanning van 8-24 VAC. 2. Als je bestaande deurbelbedradingssysteem incompatibel is, raden we aan je de installatie te laten uitvoeren door een gekwalificeerde professional die de DIN-rail-transformator van Ring gebruikt. Je kunt ook de stekkeradapter van Ring gebruiken om de Video Doorbell Pro via het stopcontact van stroom te voorzien. 3. Zodra je hebt besloten welke installatieoptie het geschiktst voor je is, volg je alle installatiestappen in de gratis Ring-app. Kies voor een Ring Chime om meldingen ook in huis te horen. Bedien alles vanuit de Ring-app Gekoppelde apparaten Met Gekoppelde apparaten ontsnapt er niets meer aan je aandacht. Verbind al je Ring-apparaten met elkaar in de Ring-app en zie hoe ze je huis 24 uur per dag als één systeem beveiligen. Onmiddellijke meldingen Ontvang direct een melding op je mobiele apparaat of tablet; zowel thuis als in de sportschool bent of op kantoor. Livebeeld Zie, hoor en spreek met mensen bij de voordeur met realtime video en audio. Haal meer uit je Ring-apparaten Ring Protect is een uitgebreide service die video-opnamen en foto-opnamen voor deurbellen en camera's activeert voor slechts € 3,99 maand. En er zijn meer mogelijkheden. Bovendien zijn de eerste 30 dagen kosteloos dankzij de gratis proefperiode. Voordelen en bijzonderheden Protect Basic Eén deurbel of beveiligingscamera. Eén vaste prijs. Video-opnames activeren voor één apparaat en video's bekijken, opslaan en delen voor € 3,99 per maand per apparaat. Bij de aankoop van je videodeurbel of beveiligingscamera van Ring krijg je de eerste 30 dagen van ons cadeau. Alle video's van je deurbellen en camera's tot 180 dagen beschikbaar* 1 jaar beperkte garantie voor deurbellen en camera's

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

2. Video deurbel met camera en

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.02
Functionaliteit
9.72
Gebruiksgemak
9.49
Belt er iemand aan terwijl je niet thuis bent? Met de video deurbel met camera van Zedar krijg je een melding op je smartphone. Nooit meer eindeloos wachten op het verwachte pakketje. Zodra de postbode aanbelt communiceer je gemakkelijk via de app van de deurbel. Zo vertel je een pakketbezorger bij welke buren hij het pakketje het beste kan afleveren. Eenvoudige installatie draadloos of bedraad De videodeurbel van Zedar monteer je eenvoudig met dubbelzijdig 3M-tape of schroeven en de inbegrepen muurbeugel. Je hebt keuze tussen een normale beugel (“Bracket”) en eentje met een schuine kijkhoek (“Corner Mount”). Vervolgens installeer je de slimme deurbel draadloos of aan de bestaande bedrading van je deurbel. De oplaadbare batterij heeft een capaciteit van 5000 mAh en een batterijduur van 3 – 6 maanden, afhankelijk van hoe vaak er wordt aangebeld en hoeveel beweging er wordt gedetecteerd. De deurbel koppel je makkelijk en snel aan je wifi-netwerk (2.4GHz) via de gratis app. Altijd thuis Met de video deurbel van Zedar ben je altijd thuis. Als er wordt aangebeld geeft de bijgeleverde gong voor thuis een fijne melodie en gaat jouw smartphone af met de door jou gekozen ringtone. Daardoor heb je nooit meer last van het geluid van een oude ring ring deurbel. Nauwkeurige menselijke detectie met Al-technologie Zie wie er voor de deur staat al voordat de bel gaat. Je ontvangt direct meldingen voor iedereen die aankomt, zelfs als ze niet op de deurbel drukken. Communiceer met bezoekers door te praten via de app of via vooraf ingestelde reacties. Met Al-technologie en ons geavanceerde algoritme detecteert de camera op intelligente wijze lichaamsvorm en gezichtspatroon. Dit zorgt ervoor dat je alleen gewaarschuwd wordt als er mensen voor de deur staan. Veilige dataopslag Als je jouw privacy hoog hebt zitten en niet graag beelden opslaat in de cloud. Naast opslaan in de cloud is het mogelijk om een Micro SD kaart te plaatsen, deze wordt er gratis bijgeleverd. Hierdoor hoef je niets online te delen en is je opgeslagen data dus altijd veilig en alleen voor jou beschikbaar. Slimme deurbel zonder verplicht abonnement De deurbel met camera en wifi kun je gebruiken in combinatie met een Micro SD-kaart (maximale capaciteit 128GB). Hiermee sla je videobeelden gratis op en kijk je ze terug zonder aanschaf van een duur maandelijks abonnement zoals bij andere deurbelaanbieders. Dag en nacht scherpe videobeelden Bekijk op elk gewenst moment live videobeelden of opgenomen videobeelden terug op je smartphone. De deurbel met camera en wifi legt alles vast in de omgeving rondom je voordeur dankzij de brede 135° kijkhoek en de 1080p Full HD beeld kwaliteit. Hij is waterdicht en bestand tegen regen en sneeuw. Ook in het donker zie je wie er voor de deur staat met de Infrarood Nachtzicht functie. Waarom Zedar? De Zedar video deurbel is in verhouding tot zijn concurrenten een enorme verbetering: Word gelverd met 32GB SD kaart (geen maandelijks abonnement) 25% snellere reactie 25% sterker signaal 40% grotere batterij Verbeterd beeldkwaliteit (125% higher video rate) Verbeterde bewegingssensor en videokwaliteit Anti diefstal schroef, met deze schroef is het onmogelijk om de deurbel te verwijderen. Slimme functies Met de app beschik je over handige slimme functies. Zo ontvang je automatisch notificaties als er iemand aanbelt, krijg je desgewenst een melding zodra de deurbel beweging detecteert en koppel je hem gemakkelijk aan handsfree spraakassistenten als Google Assistent en Amazon Alexa. Complete set De video deurbel van Zedar wordt compleet geleverd. Dit betekend dat je naast de videodeurbel alle benodigde onderdelen voor installatie ontvangt. Daarnaast ontvang je ook een gong, hiermee klinkt de deurbel op je smartphone en in huis. Handig voor als je telefoon leeg is! Wat zit er in de verpakking? Zedar Video deurbel Gong SD kaart 32GB Bracket Corner Mount (Hoeksteun) Handleiding Accessoires voor montage (schroeven- en pluggenset) 3M plaktape

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Google Nest Doorbell

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
8.87
Gebruiksgemak
9.3
De Nest Doorbell is de videodeurbel op batterijvoeding die je voor elk huis kunt gebruiken. Krijg activiteitsmeldingen en zie wat er zich voor je deur afspeelt, waar je ook bent. En de Nest Doorbell is draadloos, zodat je hem zelf kunt installeren.* *Voor sommige functies, waaronder mobiele meldingen, bediening op afstand, videostreams en video-opnamen, heb je de Google Home-app en een werkende wifi- en internetverbinding nodig Zie wat er zich afspeelt, waar je ook bent Met de Nest Doorbell kun je zien wat er zich voor je deur afspeelt en bezoekers te woord staan, waar je ook bent. Hij kent het verschil tussen een mens en een pakketje en stuurt je een melding als hij activiteit detecteert. Het is dus geen kwestie van gissen. 1 En met een beeldverhouding van 3:4 en een groter gezichtsveld zijn mensen van top tot teen zichtbaar en kun je zien of er pakketjes op de grond staan. Praat met de persoon die voor de deur staat, ook als je er niet bent Je kunt praten met bezoekers die voor de deur staan en horen wat ze zeggen, zelfs als je niet thuis bent. Misschien ben je aan de late kant of kun je niet meteen open doen. Laat het ze weten met de Google Home-app. Je kunt ook snelle vooraf opgenomen reacties laten horen, zoals 'Er kan nu niemand naar de deur komen' of 'Moment. Ik kom eraan.' Geschikt voor bijna elke deur De Nest Doorbell werkt op batterijvoeding en is draadloos. Deze deurbel is daarom geschikt voor bijna elke deur, of je nu in een huis of een appartement woont. En je kunt hem zelf in een paar makkelijke stappen installeren. Beschermt je privacy De Nest Doorbell helpt je privacy te beschermen met versleutelde video, verificatie in 2 stappen en verbeterde beveiliging via je Google-account. Als de camera video verwerkt of streamt, zie je dit aan een groen ledlampje. De belangrijkste voordelen van de Nest Doorbell (Batterij): Duidelijk zicht in elk licht Zie belangrijke details in elk soort licht. HDR helpt bij fel, sterk contrasterend zonlicht en Nachtzicht zorgt dat je zelfs bij weinig licht of in het donker een helder beeld hebt. Mensen van top tot teen in beeld De Nest Doorbell heeft een groter verticaal gezichtsveld, wat ideaal is bij de voordeur. Dankzij een beeldverhouding van 3:4 kunnen mensen van top tot teen zichtbaar zijn en kun je zien of pakketjes op de grond zijn achtergelaten. Weet wanneer er iemand voor de deur staat De Nest Doorbell ziet het verschil tussen mensen, pakketjes en voertuigen en kan je een melding sturen als er iemand voor de deur staat. Kies de belangrijkste plekken Met Activiteitszones kun je specifieke plekken instellen en krijg je een melding als daar iets gebeurt. Je krijgt dus meldingen voor gebeurtenissen die belangrijk voor je zijn. Ga terug in de tijd Als je een melding of andere gebeurtenis mist, kun je achteraf zien wat er is gebeurd met 3 uur videogeschiedenis van gebeurtenissen. Je kunt ook altijd nog een Nest Aware-abonnement toevoegen voor maximaal 60 dagen videogeschiedenis. De Nest Doorbell (batterij) kan niet 24/7 videobeelden opnemen, ook niet met de optionele bedrade installatie. Google Nest heeft een bedrade deurbel (Nest Hello) en andere camera's die wel 24/7 videobeelden kunnen opnemen met een Nest Aware Plus-abonnement. Weet wanneer er een pakketje is bezorgd Met speciale meldingen voor leveringen laat de Nest Doorbell je weten dat er een pakketje is bezorgd. Praat met de persoon voor je deur, waar je ook bent Je kunt met bezoekers praten en horen wat ze zeggen via de ingebouwde speaker en microfoon. Zeg iemand dat je eraan komt of laat een bezorger weten waar die het pakketje kan afleveren. Laat bezoekers met één tik een bericht horen Reageer snel op iemand aan de deur door een vooraf opgenomen bericht te kiezen, zoals 'Moment, ik kom eraan' of 'Zet maar gewoon bij de deur neer. Bedankt!' Gaat door als je wifi wegvalt Als je wifi-verbinding wegvalt of er een stroomstoring is, neemt de Nest Doorbell automatisch maximaal één uur aan belangrijke gebeurtenissen in het lokale geheugen op. Als de verbinding weer is hersteld, kun je precies zien wat er zich heeft afgespeeld. Over de installatie: Installeer hem zelf De Nest Doorbell werkt op batterijvoeding, wat betekent dat je hem zelf kunt installeren. Je kunt hem bovendien op een gezichtspunt plaatsen dat voor jouw deur het beste werkt. Als je kiest voor een draadloze installatie met batterijstroom, krijg je een melding op je telefoon en op speakers of schermen met de Google Assistent als iemand op de bel drukt. Je bestaande bedrade deurbel maakt dan geen geluid. De Google Nest deurbel is makkelijk te installeren. In een mum van tijd weet je wie er bij jou aan de voordeur staat. Bij de deurbel wordt een handige en duidelijke handleiding bijgeleverd die je helpt in het installatieproces. Mocht je er toch niet uitkomen, dan kan je Google zeven dagen per week bereiken via de volgende website: support.google.com/googlenest/. Wij raden aan om direct met Google contact op te nemen alvorens de bol.com klantenservice te raadplegen. Bedrade installatie Je kunt de Nest Doorbell ook verbinden met de bedrading van je bestaande deurbel. Als je kiest voor bedrade installatie, hoor je het geluid van je bestaande bel als er iemand aanbelt. Dit vereist een transformator van 8 tot 24 V AC en 10-40 VA. Alle Google Nest apparaten werken samen De Nest Doorbell werkt met andere Nest-producten. Hoor aankondigingen op de Nest Mini als er iemand voor de deur staat. En de Nest Hub laat je zien wie er voor de deur staat als iemand aanbelt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

4. eufy Security -Video Doorbell C210

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.33
Functionaliteit
8.35
Gebruiksgemak
9.31
Zie gasten arriveren in Full HD: zie in scherp 1080p-beeld wie er voor de deur staat. De geavanceerde WDR en 4:3-beeldverhouding zorgen voor een kleurnauwkeurig en volledig beeld van de bezoeker. 120 dagen voordeurbeveiliging: de deurbel en de Wi-Fi-deurbelgong vormen een gesloten draadloze en energiezuinige verbinding waarmee u uw voordeur gedurende 120 dagen probleemloos in de gaten kunt houden met één oplaadbeurt*. Geen abonnement nodig: bescherm naast uw huis ook uw portemonnee. Beveiligingsproducten van eufy kennen geen abonnementskosten en combineren beveiliging met gebruiksgemak. Compact, stijlvol en eenvoudig te installeren: de installatie neemt slechts enkele minuten in beslag en u hoeft niet aan de slag met ingewikkelde bedradingen. Dankzij het slanke ontwerp past de deurbel op elk deurkozijn. Uw gegevens worden veilig opgeslagen: elk vastgelegd moment wordt lokaal opgeslagen op de Wi-Fi-deurbelgong in uw huis, via geavanceerde versleuteling. Opslag in eigen handen Alle opnamen worden rechtstreeks opgeslagen op de SD-kaart van de wifi-deurbelgong die zich in uw huis bevindt. Hierdoor blijven al uw gegevens veilig, zelfs als iemand de deurbel met geweld zou verwijderen. *SD-kaart moet apart worden aangeschaft. Slimme menselijke detectie De geïntegreerde AI analyseert direct elke gebeurtenis en stelt nauwkeurig vast of er personen aanwezig zijn. Dit zorgt ervoor dat alleen relevante waarschuwingen worden verzonden en dat u in realtime op de hoogte wordt gesteld. Een duidelijk beeld, ongeacht de hoeveelheid omgevingslicht Met WDR krijgt u bezoekers scherp in beeld wanneer zij aan de deur komen, ongeacht de eventuele aanwezigheid van tegenlicht. Beeld van top tot teen De verhoogde beeldverhouding van 4:3 zorgt ervoor dat u een volledig beeld krijgt van iedereen die aan de deur komt. Wie is daar? Ontvang meldingen met een snapshot van het gezicht, zodat u snel kunt zien wie er voor de deur staat. Reageer in realtime Praat rechtstreeks met personen die bij uw voordeur staan via tweerichtingsaudio. Laat uw vrienden weten dat ze achterom kunnen komen of dat u even boodschappen doet. Aangepaste detectie Teken een activiteitszone om het gebied waarin beweging wordt gedetecteerd aan te passen. Sluit drukke voetgangersgebieden of wegen uit om het aantal valse waarschuwingen dat u ontvangt te verminderen. 'Hey Alexa, show me my front door' Koppel uw deurbel aan de Google Assistent of Amazon Alexa en kijk op elk gewenst moment wat er buiten uw huis gebeurt." eufy Security 1080p videodeurbel (met batterij) Wij beschermen uw privacy eufy-beveiliging. Slim beschermd. Slim geborgen. Geniet van betrouwbare bewaking voor absolute gemoedsrust - voor u en uw dierbaren. Alles in één oogopslag U kunt de bewaking van uw gewenste en ongewenste bezoekers nog live volgen voor de eigenlijke bel en indien nodig ook waarschuwen. Slimme persoonsherkenning De sensor met geïntegreerde AI persoonsherkenning onderscheidt huisdieren moeiteloos van mensen en waarschuwt alleen op het juiste moment. "Alexa, wie is de andere deur? " Je videodeurbel kan altijd worden verbonden met Amazon Alexa of Google Assistant, zodat je altijd de controle hebt. Makkelijk aan te sluiten Er kunnen maximaal drie standaardantwoorden worden opgeslagen om automatisch met bezoekers te communiceren. Levering inhoud: Een 1080p videodeurbel op batterijen, positioneringskaart, montagehouder, 15 ° klem, een schroefset, pin voor het losmaken van de deurbel, wifi-deurbel, powerpin voor de draadloze deurbel, een gebruikershandleiding ). Opmerkingen Het batterijvermogen varieert afhankelijk van het aantal dagelijkse opnamen. De accucapaciteit van 120 dagen geldt voor ca. 30 foto's per dag gedurende 10 seconden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Eufy Hey Security Kit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.22
Functionaliteit
8.88
Gebruiksgemak
8.73
De Eufy Video Doorbell Battery Set is een slimme deurbel met basisstation, die je draadloos installeert. Je bekijkt de beelden van de deurbel overal. Het basisstation slaat tot 2 jaar aan beelden op, waarna je ze via een versleutelde verbinding in de app ziet. Je verbindt hem met een ethernetkabel aan je router. Hierna herkent hij je router, zodat je de HomeBase ook draadloos gebruikt. Bovendien maakt het basisstation geluid als er iemand aanbelt. Bezoekers zijn scherp in beeld dankzij de 2K resolutie van de video deurbel. Via de app communiceer je direct met jouw bezoekers. De Eufy Video Doorbell geeft meldingen bij beweging en herkent het verschil tussen mensen en dieren. Je koppelt hem eenvoudig aan de Google Assistant of Amazon Alexa.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

6. Ring Battery Video Doorbell Plus

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.42
Functionaliteit
8.55
Gebruiksgemak
8.05
Kieskeurig.nl Best Reviewed - juni 2023 Zie meer van wat er thuis gebeurt en controleer of er pakketjes voor de deur liggen met de draadloze Ring Battery Video Doorbell Plus, met 1536p HD-livebeeld en zicht van top tot teen. Van mensen tot pakketten - meer zien Van voedselbezorging tot ongewenste bezoekers midden in de nacht: met de geavanceerde Battery Video Doorbell Plus zie je elk detail met uitgebreid zicht in 1536p HD-video en kun je direct reageren vanuit de Ring-app. Hoe meer je ziet, hoe meer je weet. Het zicht van top tot teen biedt je een uitgebreid gezichtsveld vanaf je voordeur, zodat je meer van elke bezoeker kunt zien en pakketten kunt bekijken die voor de deur zijn achtergelaten. Met de functie pakketdetectie (beschikbaar met een Ring Protect-abonnement) krijg je direct een waarschuwing wanneer een pakket wordt gedetecteerd. Voordeurbeveiliging in HD. Krijg een helder HD-beeld van wat er bij de voordeur gebeurt, zelfs in het donker, met 1536p HD-video en nachtzicht in kleur. Functies · Dankzij 1536p HD-video met hoge resolutie kun je vanaf je voordeur meer zien · Controleer of er pakketjes voor de deur liggen met zicht van top tot teen · Met tweerichtingsspraak kun je vanaf elke locatie praten met bezoekers aan je voordeur · Met personaliseerbare privacy-instellingen kun je je persoonlijke gegevens privé houden. · Eenvoudige installatie en eenvoudig opladen met een verwisselbare batterij · Verbind het apparaat met geselecteerde Alexa-apparaten voor handig handsfree gebruik Ring Protect-abonnement Standaardfuncties zoals directe meldingen, livebeeld, tweerichtingsspraak en geavanceerde bewegingsdetectie zijn direct beschikbaar zonder extra kosten voor alle compatibele Ring-apparaten. Haal nog meer uit al je Ring-apparaten met een abonnement op Ring Protect: activeer video-opname, momentopnames en Advanced Pre-Roll. Ring Protect is een optioneel abonnement waarmee je de momenten die je hebt gemist kunt opnemen en naar wens kunt terugkijken en delen. Je kunt Ring Protect voor 30 dagen gratis uitproberen. Aan het einde van de gratis proefperiode kun je kiezen om je Ring Protect-abonnement te blijven gebruiken door je te abonneren op ring.com voor slechts € 3,99 per maand voor één apparaat of € 10 per maand per adres. Meer informatie. Veelgestelde vragen Wat is het verschil tussen de Ring Video Doorbell (2de generatie) en de Ring Battery Video Doorbell Plus? Zowel de Ring Video Doorbell (2de generatie) als de Ring Battery Video Doorbell Plus sturen meldingen naar je telefoon, tablet en pc wanneer iemand op de deurbel drukt of de ingebouwde bewegingssensoren activeert. Als je de melding beantwoordt, kun je bezoekers zien, horen en spreken, waar je ook bent. Beide videodeurbellen op batterijvoeding hebben ook geavanceerde bewegingsdetectie met personaliseerbare bewegingszones, snelle reacties (alleen Engelstalig) waarmee je kunt communiceren met wie er voor de deur staat als je druk bezig bent, en personaliseerbare privacy-instellingen. Het belangrijkste verschil tussen de Ring Video Doorbell (2de generatie) en de Ring Battery Video Doorbell Plus is dat de Ring Battery Video Doorbell Plus een verbeterde slimme videodeurbel is met superheldere 1536p HD-video en een hoger zicht van top tot teen. Of het nu gaat om een pakket dat wordt afgeleverd, een bewegingsgebeurtenis of een bezoeker, je kunt vanaf elke locatie rechtstreeks vanuit de Ring-app zien wat er gebeurt. Slaat de Ring Battery Video Doorbell Plus mijn video's en foto's op zodat ik ze later kan bekijken? Met een abonnement op Ring Protect worden de door de videodeurbel of beveiligingscamera gemaakte video-opnamen maximaal 180 dagen opgeslagen in je Ring-account. Je kunt de video-opslagtijd beheren via het beveiligingsoverzicht. Met een abonnement op Ring Protect worden vastgelegde foto's maximaal 7 dagen opgeslagen in je Ring-account. Je kunt ze dan op elk moment terugkijken. Meer informatie over video-opslag vind je hier. Bij elke aankoop van een Ring-videodeurbel of -beveiligingscamera is een gratis Ring Protect-proefperiode van 30 dagen inbegrepen, tenzij je op dezelfde locatie al een Ring Protect Plus- of Pro-abonnement hebt. Je kunt tijdens de proefperiode op elk gewenst moment een Ring Protect-abonnement afsluiten. Dit abonnement gaat dan pas in na afloop van de proefperiode. Met een Ring Protect-abonnement kun je je foto's en video's met anderen delen, bijvoorbeeld met buren, vrienden, familie en de politie. Klik hier voor meer informatie over Ring Protect. Wat is Ring Protect? Ring Protect is een uitgebreide service die opnamen, opslag en delen van video's activeert voor videodeurbellen en beveiligingscamera's van Ring. Ook profiteer je van andere extra's. Klik hier voor meer informatie over Ring Protect. Heb ik Ring Protect nodig om de Ring Battery Video Doorbell Plus te gebruiken? Nee. Je kunt de videodeurbel of beveiligingscamera gewoon gebruiken om je huis te bewaken en vanaf elke locatie te zien wie er voor de deur staat, zelfs zonder abonnement op Ring Protect. Ook zonder Ring Protect ontvang je direct een melding wanneer er iemand voor de deur staat. Je kunt de melding beantwoorden om bezoekers direct vanaf je mobiele apparaat te zien, horen en spreken. Wanneer je je Ring-dashboard opent, kun je de afbeelding bekijken die het laatst door actieve apparaten is vastgelegd. Zonder abonnement op Ring Protect kun je echter geen video's of afbeeldingen bekijken die je hebt gemist en je kunt foto's en video's niet opslaan of met anderen delen. Klik hier voor meer informatie over Ring Protect en om een abonnement te kiezen dat bij je past.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. eufy Security Video Doorbell S220

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.64
Functionaliteit
8.59
Gebruiksgemak
8.07
let op! werkt alleen in combinatie met een homebase. EUFY SECURITY HOMEBASE : De draadloze videodeurbel dient om een bestaand bewakingsnetwerk uit te breiden en heeft een HomeBase nodig om te kunnen werken. Alleen de deurbel heeft zonder HomeBase helaas geen functie. Kristalheldere weergave: de geïntegreerde Sony 2K sensor van de deurbel met camerafunctie in combinatie met geavanceerde vervormingscorrectie zorgt ervoor dat bezoekers extra scherp worden. Geen gebaren: eufy Security-producten beschermen je huis en je portemonnee – zonder verborgen kosten en kosten. Je gegevens worden lokaal op het apparaat opgeslagen en alleen door jou zelf beheerd. DUBBEL DE ENERGIE: Dankzij het batterijvermogen van 6 maanden na slechts één opladen en de oplaadmogelijkheid met oplaadkabel is uw huis absoluut beveiligd. Geavanceerde weergave: De geavanceerde 4:3 beeldverhouding geeft u een duidelijk beeld van alle bezoekers. Of het nu gaat om postbode of ouders - voel je altijd absoluut veilig.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

8. Eufy Doorbell Dual 2 Pro

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

7.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
7.56
Gebruiksgemak
7.55
Met deze Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro met HomeBase mis je nooit meer wat er voor jouw voordeur gebeurt. Deze slimme deurbel heeft namelijk 2 camera's: eentje boven en een die naar beneden gericht is. Zo heeft je deurbel geen dode hoeken en zie je iedereen die voor je deur staat in zijn geheel. De camera aan de onderkant herkent bovendien pakketjes. De Eufy Deurbel 2 Pro heeft daarnaast 2 sensoren om personen te herkennen. Een infraroodsensor die personen herkent op basis van lichaamswarmte en een radar die bewegingen scant. Zo herkent deze deurbel nog beter of er familie, dier of een onbekende voor de deur staat. De meegeleverde HomeBase heeft ingebouwde opslag. Hierdoor heb je geen abonnement nodig om beelden terug te kijken. Het basisstation verbind je eerst met een ethernetkabel aan je router. Hierna herkent hij je wifi, waarna het basisstation ook draadloos verbinding met je wifi kan maken.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

9. Tmezon Deurbel Met Camera

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

7.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.66
Functionaliteit
7.34
Gebruiksgemak
7.74
【TMEZON 2-draads villa visuele intercom】7-inch kleur LCD binnenmonitor met lichtgewicht besturingssysteem, slank ontwerp en modieuze aanraakknop. Openluchtdeurbel met camera, 100-graden brede kijkhoek, hoge definitie, nachtzicht, regendicht en anti-vandalisme ontwerp. De deurbel kan het gehele elektronische slot aansluiten. 【Automatische snapshot of opname】Wanneer de bezoeker op de deurbel drukt, maakt de camera automatisch een momentopname of opname en slaat de extra micro SD-kaart op. U kunt eenvoudig vastleggen wie voor uw deur stond en uw veiligheid thuis verbeteren. (SD-kaart moet afzonderlijk worden gekocht, ondersteunt het tot 32G SD-kaart.) 【2-weg audio en ontgrendeling met één knop】Dual-way communicatie tussen monitor en camera, monitor en monitor; Ondersteuning voor oproepoverdracht tussen twee monitoren. U kunt de deur openen en ontgrendelen via alle binnenmonitoren, het is handig en veel gebruikt in appartementen, villa's, hotels en kantoren. 【Monitor met één knop】U kunt op elk moment monitoren wat er buiten de deur gebeurt vanaf de binnenmonitor, zelfs als niemand op de bel drukt, en uw gezinsveiligheid te allen tijde beschermen. 【Over de verlengkabel】Deze set is uitgerust met 2-draads technologie, dus u moet een 2-draads kabel tussen monitoren en bel aansluiten. De verlengkabel is niet inbegrepen, maar wij zullen de 2-pins stekker voor u verstrekken om de verlengkabel aan te sluiten. Gebruiksvriendelijk besturingssysteem: Gebouwd met geavanceerde technologie, OSD-menu, acht unieke beltonen, vijf bediening stalen (NL/DE/IT/FR/ES). ondersteuning voor zowel het zien als het opnemen van de momentopname direct op de monitor. HD 1080P-kwaliteit: grotere nauwkeurigheid, meer details en volledige 1080P HD-kwaliteit, 7-inch TFT LCD met een slim ontwerp en chique touch-knop Bewegings Bewaking: De detectiezone van de deurbel camera kan worden aangepast. Zelfs als niemand aanbelt, begint het apparaat op te nemen of foto's te maken wanneer een bewegingsdetectie wordt geactiveerd. Kiesbare beltonen : De binnen monitor bevat twaalf vooraf geïnstalleerde beltonen. U kunt de beltijd naar wens aanpassen en verschillende volumeniveaus instellen voor verschillende tijden van de dag. Voedingsbron: Een externe voedingsbron (12V2A) voor de fundamentele installatie van de binnen monitor wordt meegeleverd in de doos. U kunt het netsnoer aansluiten op uw DIN rail voeding of de stroomvoorziening van uw huis als u de externe voeding niet wilt gebruiken. Nachtzicht en regenbescherming: P65 graffiti, een stofkap en een regenkap, Groothoek en pinhole camera's met 1080P resolutie (115 graden). Aluminium platen met antioxidanten, IR CUT en IR LED's werden gebruikt om het nachtzicht te verbeteren. Schema van een schakeling : De monitor deurbel moet bedraad worden met vier draden om de monitor aan te sturen. Voor de basisinstallatie leveren wij 1 m 4-aderige kabel voor elke deurbel en 1,2 m externe voeding voor elke monitor. Met 4-aderige kabel, afgeschermde kabel, CAT5/CAT6-kabels en RG59-kabels kunt u de afstand vergroten. Dubbele richting en doorschakeling: Alle monitoren gaan over als er op de deurbel wordt gedrukt. Elke monitor kan worden gebruikt om de deur te beantwoorden en te openen. Elk scherm ondersteunt interne oproepen of doorschakelingen tussen binnen monitoren. Product Details: verbindings methode : WIRED camera sensor type : CMOS antwoordmodel : handen vrij kijkhoek : 7 schermtype : kleur kit configuratie : Eén video deurtelefoon Model : intercom systeem Communicatie-interface : Ja materiaal : METAAL smart home interface : Ja Installatie : muurbevestiging Resolutie : 1080P Schermgrootte : draadloos Certificering: CE Stekker Type : eu stekker, vermogen: VOEDING Modellnummer : HM-VDP-HD739W/1M/1C/EU Camera : kleur Kijkhoek (°) : 110 Afmeting : 17.78 cm deurbel : Ja technologie : DIGITAAL Uitgebreide kennis van Deurbel Intercom Systemen Wij hebben uitgebreide kennis van de specificaties van het ideale Deurbel Intercom Systeem omdat wij al zeer lang werkzaam zijn in het specialisme Deurbel Intercom Systeem. Omdat we veel waarde hechten aan kwaliteit, willen we dat u de best mogelijke ervaring heeft met het deurbel intercom systeem. Inbegrepen producten: 1 x Set van Deurbel Intercom Systeem Set 1 x handleiding

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Caliber Video Deurbel met Camera

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

7.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.29
Functionaliteit
7.28
Gebruiksgemak
7.27
Geef je huis een upgrade met behulp van de Caliber HWC502 video deurbel met camera en wifi. De deurbel is erg gemakkelijk te koppelen aan de Tuya Smart Home app waardoor hij vanaf een afstand te bedienen is. Als je de video deurbel met camera en wifi koppelt aan de app, kun je altijd zien wie er voor de deur staat. De deurbel camera heeft een kijkhoek van 120 graden en beschikt over bewegingsdetectie. De smart deurbel beschikt ook over een intercom functie waardoor je kunt communiceren met degene aan de andere kant van de deur. Deze Video deurbel werkt als een van de weinige camera deurbellen rechtstreeks op de 8Volt aansluiting in je kozijn. Hierdoor vervang je de oude drukknop voor deze video deurbel zonder verder iets in je huis of meterkast aan te hoeven passen. Als er wordt aangebeld heb je nog steeds je vertrouwde ring geluid in de hal. Eigenschappen: Draadloze verbinding Met bewegingssensoren Waterbestendig Nachtzicht Bedienbaar via de app Voorzien van de juiste certificeringen Full HD 1080p camera Intercom functie 120 graden kijkhoek Bediening op afstand De slimme deurbel met camera en wifi is te bedienen op afstand door middel van de Caliber Smart Home app. De deurbel werkt op wifi, waardoor je hem gemakkelijk met de app verbindt. Wanneer er iemand voor je huis staat, ziet de deurbel camera dit dankzij de bewegingssensoren. Vervolgens krijg jij een melding in de app en kun je zien wie er voor je deur staat. Door middel van de intercom functie kun je met de persoon communiceren. Slimme deurbel met camera De slimme deurbel met camera is erg makkelijk te gebruiken. Door de bel te verbinden met de app zie je ook op afstand wie er voor je deur staat. De bel heeft een full HD 1080p camera en een 120 graden kijkhoek, zodat jij alles perfect kunt zien. Het is ook mogelijk om een micro SD-kaart in de deurbel te plaatsen, waardoor het mogelijk is om opnames te maken, te bewaren en die op een later moment terug te kijken. Veel handige functies Naast de bediening op afstand beschikt de deurbel over veel meer handige functies. Zo heb je in de nacht ook een goed zicht dankzij de night vision functie. De deurbel is compact en is eenvoudig te installeren. De smart deurbel krijgt stroom via een adapter. Dit kan ook de adapter zijn van je huidige deurbel. Daarnaast is deze deurbel camera ook nog eens waterbestendig en gaat deze dus nog heel wat jaren mee. Meegeleverd: Caliber HWC502 slimme deurbel Adapterplaatje

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Wifi deurbellen. Er zijn immers 2331 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!