Bestenu

Wat is de beste draadloze deurbel van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 29 maart, 2023

Het aanschaffen van een goede draadloze deurbel is een moeilijke opgave. Wat is de beste draadloze deurbel van 2023? Na het analyseren van 313 draadloze deurbellen kwam de Ring Video Deurbel Deurbeldrukker Bedraad zwart als beste getest uit onze draadloze deurbel-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de draadloze deurbellen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 draadloze deurbellen-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame draadloze deurbel-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste draadloze deurbellen

1Score: 9.8
Ring Video Deurbel Deurbeldrukker Bedraad zwart
Ring Video Deurbel Deurbeldrukker Bedraad zwart
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.7
Ring Video Deurbel (2de generatie) brons
Beste Draadloze Deurbel voor grote huizen
Ring Video Deurbel (2de generatie) brons
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.6
Nordväl SH105 video deurbel 32GB zwart
Nordväl SH105 video deurbel 32GB zwart
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.5
Eufy by Anker Slimme Video zwart;wit
Beste Draadloze Deurbel voor ouderen
Eufy by Anker Slimme Video zwart;wit
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.4
Video deurbel met camera en wifi - Draadloos op accu met 1080P Inclusief draadloze gong (t-ring geluid) en 32GB SD-kaart (slimme deurbel) van Zedar
Video deurbel met camera en wifi - Draadloos op accu met 1080P Incl...
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.4
Ring Chime Deurbelgong Wit
Ring Chime Deurbelgong Wit
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.4
Google Nest Videodeurbel Deurbeldrukker Batterij wit
Google Nest Videodeurbel Deurbeldrukker Batterij wit
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.2
Imou DB60 Kit Video deurbel zwart met zilver (video deurbel) | wit (ontvanger) | geen
Imou DB60 Kit Video deurbel zwart met zilver (video deurbel) | wit ...
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.1
Ring Video Deurbel (2de generatie) zilver
Ring Video Deurbel (2de generatie) zilver
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.1
Eufy by Anker Video Deurbel - Draadloze Deurbelset - Inclusief HomeBase 2 - WiFi vereist
Eufy by Anker Video Deurbel - Draadloze Deurbelset - Inclusief Home...
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Draadloze Deurbel Koopgids

Een draadloze deurbel is een geweldige manier om een boel gedoe met bekabeling te besparen. Het is immers het tijdperk der efficiëntie! Daarom lees je hieronder een aantal zaken om in gedachten te houden om de meest efficiënte koop te maken.

Wat is het verschil tussen een draadloze en een slimme deurbel?

Niet alle draadloze deurbellen zijn slim; en niet alle slimme deurbellen zijn draadloos. Een draadloze deurbel is een deurbel die niet bekabeld hoeft te zijn om een melding te geven wanneer iemand op de deurbel drukt.

Het signaal wordt in plaats daarvan doorgegeven via WiFi naar een ontvanger en/of je smartphone, of via een eigen radiofrequentie naar een bijbehorende ontvanger.

Soms lopen draadloze deurbellen ook op batterijen, maar de meeste modellen hebben een aansluiting op de netstroom nodig.

Hetzelfde geldt voor slimme deurbellen: sommigen lopen op batterijen en sommigen worden via een kabel van stroom voorzien. Een slimme deurbel heeft hoe dan ook ook altijd een verbinding met het internet. Dát, in samenwerking met een app, is wat een deurbel slim maakt. Klinkt dit goed maar is je WiFi-netwerk niet erg stabiel bij je voordeur? Overweeg dan een powerline adapter!

Kan een draadloze deurbel verbinden met je telefoon?

Dat ligt eraan of de deurbel een WiFi- of Bluetooth-verbinding kan maken. Over het algemeen zijn verbindingen met je telefoon voorbehouden aan slimme deurbellen. Bluetooth-deurbellen zijn er wel, maar in Nederland zul je deze niet snel zien.

Hoe installeer je een draadloze deurbel?

Dat is afhankelijk van de fabrikant en het deurbelmodel. Je vind bij jouw deurbel hoe dan ook een gebruiksaanwijziging.

Het eerste dat je moet doen is de deurbel monteren. Draadloze deurbellen worden over het algemeen geleverd met de nodige bevestigingsmaterialen zoals een basisplaat, schroeven, een schroevendraaier, enzovoorts. Soms wordt er ook dubbelzijdige tape geleverd. Gebruikt je deurbel een batterij? Laad deze dan eerst op!

Na deze eerste stap synchroniseer je de deurbel met de ontvanger. Dit kan een meegeleverde gong zijn en/of je smartphone. Indien het om een gong gaat, is de kans groot dat deze samen met de deurbel op een eigen frequentie werkt. In dat geval is het enkel een kwestie van alles aanzetten, meer niet.

Gebruikt je deurbel een app? Dan moet je deze ook nog koppelen aan de deurbel. De stappen hiervoor vind je terug in de desbetreffende app.

Wanneer gebruik je een draadloze deurbel met camera?

Wanneer je maar wilt! Als je op zoek bent naar een manier om de veiligheid van je huis en gezin te waarborgen, is een draadloze deurbel met camera een geweldige optie. Hetzelfde geldt voor degenen onder ons die graag een oogje in het zeil willen houden wanneer de hond of kat alleen thuis is.

De draadloze deurbel wordt over het algemeen gekoppeld aan een app op je smartphone waar je live beelden op kunt bekijken. Ook ontvang je hierop allerlei meldingen. Afhankelijk van het specifieke model, kan zo'n camera beweging detecteren, 's nachts de omgeving in de gaten houden en zelfs specifieke gezichten onthouden.

Het beeldmateriaal kan ook worden opgeslagen. Vaak gebeurt dit op een cloud, maar sommige deurbellen met camera hebben een sleuf voor een (micro)SD-kaartje waarop je de beelden lokaal opslaat.

hero illustration

Hoe testen we draadloze deurbellen?

Om de beste draadloze deurbel te bepalen, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze draadloze deurbel-test hebben we 313 draadloze deurbellen vergeleken.
illustration
Het eerste criterium in onze draadloze deurbel-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 onafhankelijke expertwebsites waar we datapunten verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze draadloze deurbel-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen draadloze deurbel-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het aanschaffen van de beste draadloze deurbel in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 313 draadloze deurbellen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias te voorkomen.
illustration
hero illustration

De beste draadloze deurbellen in een makkelijke lijst

1. Ring Video Deurbel Deurbeldrukker Bedraad zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Ring Video Deurbel Deurbeldrukker Bedraad zwart

 • list plusDeze slimme deurbel is bedoeld voor bestaande bedrading, waardoor het snel te installeren is.
 • list plusDeze slimme deurbel heeft een makkelijk te gebruiken app, waarmee je eenvoudig de instellingen kunt beheren.
 • list plusEen ander voordeel van deze slimme deurbel is dat het een goed beeld heeft, waardoor je duidelijk kunt zien wie er aanbelt.

Nadelen Ring Video Deurbel Deurbeldrukker Bedraad zwart

 • list plusDeze slimme deurbel heeft een abonnement nodig om de meeste functies te gebruiken, wat duurder kan worden.
 • list plusDeze slimme deurbel heeft af en toe problemen met wifi, wat vervelend kan zijn.
 • list plusEen ander nadeel van deze slimme deurbel is dat het traag reageert op aanbellen, wat lastig kan zijn.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.9

Ring Video Doorbell Wired Compact, betaalbaar, en altijd ingeschakeld De Video Doorbell Wired biedt veel voor weinig. Je kunt de deurbel op je bestaande deurbelbedrading aansluiten voor continue stroom en beveiliging. Met 1080p HD-video, livebeeld en tweerichtingsspraak kun je iedereen die voor je deur staat zien, horen en spreken, waar je ook bent. · Dankzij 1080p HD-video en livebeeld mis je geen detail meer · Spreek dankzij tweerichtingsspraak vanaf elke locatie met wie er voor je deur staat · Bekijk met Advanced Pre-Roll wat een bewegingsgebeurtenis heeft veroorzaakt · Beheer je bewegingsdetectie met personaliseerbare bewegingszones. · Ontvang direct een melding wanneer iemand aanbelt of de bewegingssensoren activeert · Nachtzicht in HD biedt een scherp contrast om te zorgen dat je dag en nacht geen detail meer mist · Koppel de Ring Video Doorbell Wired aan je bestaande deurbelbedrading voor ononderbroken stroom en gemoedsrust Dag en nacht, thuis of onderweg Dankzij de talloze functies van Video Doorbell Wired kun je altijd en overal contact hebben met wie er thuis aanbelt, zodat je altijd weet wie er voor de deur staat. Overal bezoekers zien, horen en spreken Met 1080p HD-video en livebeeld zie je wat er thuis gebeurt, en met tweerichtingsspraak kun je vanaf elke locatie spreken met wie er voor je deur staat. Mis nooit een bezoeker Dankzij geavanceerde bewegingsinstellingen krijg je een melding op je telefoon of tablet wanneer iemand op je Video Doorbell Wired drukt of wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Extra belangrijke seconden Met een abonnement op Ring Protect neemt de Video Doorbell Wired tot wel zes seconden video op en koppelt deze naadloos aan het begin van de opname van een bewegingsgebeurtenis. Hierdoor krijg je een beter beeld van wat er aan een bewegingsgebeurtenis vooraf ging. Bescherm wat echt belangrijks is Pas je bewegingszones aan om alleen te detecteren in het gekozen gebied. Hierdoor kun je je concentreren op de meldingen die je het belangrijkst vindt. Zowel overdag als 's nachts scherp Als de zon ondergaat, zorgt het scherpe contrast van HD-nachtzicht ervoor dat je alles nog steeds duidelijk ziet. Slank en compact ontwerp De Ring Video Doorbell Wired past perfect bij de stijl van elke woning. Altijd ingeschakeld Installeer de Ring Video Doorbell Wired met behulp van je bestaande deurbelbedrading voor ononderbroken stroom en gemoedsrust. Installatie Kies de juiste installatie voor je huis 1. Controleer de compatibiliteit van het bestaande deurbelbedradingssysteem om je te helpen beslissen hoe je de Video Doorbell Wired van stroom wilt voorzien. De Ring Video Doorbell Wired werkt alleen met bestaande deurbelsystemen met een lage spanning van 8-24 VAC. 2. Als je bestaande deurbelbedradingssysteem incompatibel is, raden we aan je de installatie te laten uitvoeren door een gekwalificeerde professional die de DIN-rail-transformator van Ring gebruikt. Je kunt ook de stekkeradapter van Ring gebruiken om de Video Doorbell Pro via het stopcontact van stroom te voorzien. 3. Zodra je hebt besloten welke installatieoptie het geschiktst voor je is, volg je alle installatiestappen in de gratis Ring-app. Kies voor een Ring Chime om meldingen ook in huis te horen. Bedien alles vanuit de Ring-app Gekoppelde apparaten Met Gekoppelde apparaten ontsnapt er niets meer aan je aandacht. Verbind al je Ring-apparaten met elkaar in de Ring-app en zie hoe ze je huis 24 uur per dag als één systeem beveiligen. Onmiddellijke meldingen Ontvang direct een melding op je mobiele apparaat of tablet; zowel thuis als in de sportschool bent of op kantoor. Livebeeld Zie, hoor en spreek met mensen bij de voordeur met realtime video en audio. Haal meer uit je Ring-apparaten Ring Protect is een uitgebreide service die video-opnamen en foto-opnamen voor deurbellen en camera's activeert voor slechts € 3,99 maand. En er zijn meer mogelijkheden. Bovendien zijn de eerste 30 dagen kosteloos dankzij de gratis proefperiode. Voordelen en bijzonderheden Protect Basic Eén deurbel of beveiligingscamera. Eén vaste prijs. Video-opnames activeren voor één apparaat en video's bekijken, opslaan en delen voor € 3,99 per maand per apparaat. Bij de aankoop van je videodeurbel of beveiligingscamera van Ring krijg je de eerste 30 dagen van ons cadeau. Alle video's van je deurbellen en camera's tot 180 dagen beschikbaar* 1 jaar beperkte garantie voor deurbellen en camera's

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Beste Draadloze Deurbel voor grote huizen: Ring Video Deurbel (2de generatie) brons

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Ring Video Deurbel (2de generatie) brons

 • list plusHet beeld is scherp.
 • list plusDe installatie is gemakkelijk te voltooien.
 • list plusDe batterij gaat lange tijd mee als deze opgeladen is.

Nadelen Ring Video Deurbel (2de generatie) brons

 • list plusHet abonnement is prijzig.
 • list plusEr zijn veel klachten over de langzame reactie van de app.
 • list plusDe knop reageert af en toe niet.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.4

Let op: dit is een draadloze deurbel. De deurbel kan dus niet bedraad aangesloten worden. Ring Video Doorbell (2de generatie) Met de nieuwe en verbeterde Video Doorbell kun je vanaf elke locatie zien, horen en praten met bezoekers. Ontvang direct een melding wanneer bezoek aanbelt of een beweging een ingebouwde sensor activeert. Veel beweging voor je deur? Met de verstelbare bewegingszones, waaronder de nieuwe close-up-zone, ontvang je alleen meldingen wanneer jij dat wilt. Of je nu thuis bent of niet, je weet altijd wie er voor de deur staat. Via de Ring-app kun je je Video Doorbell beheren en koppelen aan al je Ring-apparaten. Voor extra privacy kun je kiezen uit drie vooraf ingestelde modi om te bepalen wanneer beweging moet worden gedetecteerd en opgenomen. Profiteer ook van handsfree gemak met geselecteerde Alexa-apparaten. Luister naar gepersonaliseerde meldingen en gebruik onder meer tweerichtingsspraak met Echo Dot, en livebeeld en video's met Echo Show. Met Alexa Routines kun je slimme automatisering voor je huis instellen door Alexa te vragen je compatibele slimme lampen in te schakelen of gepersonaliseerde meldingen te laten horen wanneer iemand voor je deur staat. Dankzij de verbeterde beeldsensoren en het scherpe 1080p HD-videokwaliteit, zie je geen enkel detail over het hoofd, zelfs niet in het donker. 1080p HD-video met tweerichtingsspraak Geavanceerde bewegingsinstellingen Nachtzicht Ingebouwde oplaadbare batterij Standaard wifiverbinding via 2,4 GHz Werkt met Alexa Eenvoudige installatie in enkele minuten Verbind de Video Doorbell met de Ring-app en volg de installatiestappen om je instellingen aan te passen. Bevestig de bijgewerkte montagebeugel op het gewenste oppervlak met behulp van het meegeleverde gereedschap. Lijn de sleuven op de beugel uit met de gaten in je deurbel en klik deze vast. Bij Ring kan je kiezen voor een Protect abonnement waardoor je videobeelden 180 dagen kan opslaan en terugkijken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Nordväl SH105 video deurbel 32GB zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9.3

Deze slimme Nordväl deurbel toont in haarscherpe kwaliteit wie er voor jouw deur staat. Je kijkt live mee in 2k beeldkwaliteit. Via de app luister je mee en praat je terug tegen je bezoeker. Zo laat je de bezorger weten dat hij het pakketje bij de buren mag bezorgen, of schrik je nachtelijke bezoekers juist af. De opgenomen beelden slaat de deurbel op een SD-kaart op. Je hebt dus geen abonnement nodig om extra beeld op te slaan, of om alle functies te gebruiken. De bijgeleverde 32 GB SD-kaart heeft genoeg ruimte voor ongeveer 3 dagen aan materiaal. Wil je dit uitbreiden? Dit kan tot 128 GB. De SH105 komt met een ontvanger, zodat je ook een ouderwets geluidssignaal in huis krijgt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

4. Beste Draadloze Deurbel voor ouderen: Eufy by Anker Slimme Video zwart;wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Eufy by Anker Slimme Video zwart;wit

 • list plusDe Eufy by Anker Slimme Video zwart;wit heeft een kwaliteit beeld en lidmaatschapskosten.
 • list plusEen ander voordeel van de Eufy by Anker Slimme Video zwart;wit is dat het compatibel is met Google Assistant en gemakkelijk te installeren is.
 • list plusEen laatste voordeel van de Eufy by Anker Slimme Video zwart;wit is dat het een lange batterijduur heeft.

Nadelen Eufy by Anker Slimme Video zwart;wit

 • list plusEen nadeel van de Eufy by Anker Slimme Video zwart;wit is dat het een lange vertraging heeft in het bellen.
 • list plusDe geluidsopname is niet van de beste kwaliteit.
 • list plusDe Eufy by Anker Slimme Video zwart;wit heeft updates volgens de website.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
9.2

Eufy Video Doorbell De Eufy Video Deurbel Slim is een slimme deurbel met gong die beeldmateriaal lokaal opslaat. Je plaatst de gong in een stopcontact, waarna je zowel in huis als via de app hoort dat er iemand voor de deur staat en aanbelt. Daarnaast slaat de gong camerabeelden op, waarna je deze via een versleutelde verbinding in de app kunt bekijken. Via de app kun je ook direct communiceren met de persoon die voor de deur staat. Deze deurbel werkt op oplaadbare batterijen die ongeveer 4 maanden meegaat. Dit maakt het installeren van de deurbel gemakkelijker dan bedrade deurbellen. De Video Deurbel Slim Batterijen werkt samen met Alexa en Google Assistant. Eufy Security 1080p-Grade Battery Video Doorbell Van Eufy, het huisbeveiligingsmerk waar privacy voorop staat. Uitgebreide veiligheidsoplossingen voor jouw huis Gemaakt door hetzelfde team als Anker - bekend om zijn uitzonderlijke kwaliteit en innovatie Beschermt jou, jouw gezin en jouw privacy Elk Eufy Security product is ontworpen om ervoor te zorgen dat jouw beveiligingsgegevens privé blijven. Je kunt erop vertrouwen dat je alles wat er op rondom jouw huis gebeurt, op een veilige manier kunt vastleggen. Zie wie er voor de deur staat, voordat de bel gaat Ontvang direct meldingen voor iedereen die aankomt, zelfs als ze niet op de deurbel drukken. Communiceer met bezoekers door in realtime te praten of via vooraf ingestelde reacties. Nauwkeurige menselijke detectie Met Al-technologie en ons geavanceerde algoritme detecteert de camera op intelligente wijze lichaamsvorm en gezichtspatroon. Dit zorrgt ervoor dat je alleen gewaarschuwd wordt als er een mens, en geen zwerfkat, voor de deur staat. "Google, laat mijn voordeur zien" Verbind je deurbel met de Google Assistant of Alexa en check op elk moment wat er buiten je huis gebeurt. Chat in realtime met bezoekers Spreek rechtstreeks met iedereen die jouw voordeur nadert via tweerichtingsaudio. Vertel je vrienden dat ze via de achterdeur moeten komen of dat je net naar buiten bent gegaan om eten te halen. Gemakkelijke interactie Neem op en stel tot 3 onmiddelijke reacties in. Wanneer je op de hoogte wordt gebracht van een activiteit, selecteer je gemakkelijk jouw vooraf opgenomen antwoord om op een eenvoudige manier te communiceren en instructies te geven. Wat is er inbegrepen: Videodeurbel 1080p (op batterijen) Positioneringskaart met schroefgat Montagebeugel 15° wig Schroefpakket Deurbel losmaakpen Wifi-deurbel Voedingspin voor de wifi-deurbel Snelstartgids Opmerkingen: Gebaseerd op 20 detectiegebeurtenissen per dag en 15 seconden per opname. De levensduur van de batterij is afhankelijk van het gebruik, het aantal vastgelgde gebeurtenissen, apparaatinstellingen en omgevingsfactoren.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Video deurbel met camera en wifi - Draadloos op accu met 1080P Inclusief draadloze gong (t-ring geluid) en 32GB SD-kaart (slimme deurbel) van Zedar

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Video deurbel met camera en wifi - Draadloos op accu met 1080P Inclusief draadloze gong (t-ring geluid) en 32GB SD-kaart (slimme deurbel) van Zedar

 • list plusHet installeren van deze wifi deurbel is eenvoudig.
 • list plusDe beeldkwaliteit van deze wifi deurbel is goed.
 • list plusEr is geen kabel nodig voor deze wifi deurbel.

Nadelen Video deurbel met camera en wifi - Draadloos op accu met 1080P Inclusief draadloze gong (t-ring geluid) en 32GB SD-kaart (slimme deurbel) van Zedar

 • list plusBij continue video gaat de accu van deze wifi deurbel snel leeg.
 • list plusDe handleiding is onduidelijk door het kleine lettertype.
 • list plusEr is geen stekker bijgeleverd.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.8

Belt er iemand aan terwijl je niet thuis bent? Met de video deurbel met camera van Zedar krijg je een melding op je smartphone. Nooit meer eindeloos wachten op het verwachte pakketje. Zodra de postbode aanbelt communiceer je gemakkelijk via de app van de deurbel. Zo vertel je een pakketbezorger bij welke buren hij het pakketje het beste kan afleveren. Eenvoudige installatie draadloos of bedraad De videodeurbel van Zedar monteer je eenvoudig met dubbelzijdig 3M-tape of schroeven en de inbegrepen muurbeugel. Je hebt keuze tussen een normale beugel (“Bracket”) en eentje met een schuine kijkhoek (“Corner Mount”). Vervolgens installeer je de slimme deurbel draadloos of aan de bestaande bedrading van je deurbel. De oplaadbare batterij heeft een capaciteit van 5000 mAh en een batterijduur van 3 – 6 maanden, afhankelijk van hoe vaak er wordt aangebeld en hoeveel beweging er wordt gedetecteerd. De deurbel koppel je makkelijk en snel aan je wifi-netwerk (2.4GHz) via de gratis app. Altijd thuis Met de video deurbel van Zedar ben je altijd thuis. Als er wordt aangebeld geeft de bijgeleverde gong voor thuis een fijne melodie en gaat jouw smartphone af met de door jou gekozen ringtone. Daardoor heb je nooit meer last van het geluid van een oude ring ring deurbel. Nauwkeurige menselijke detectie met Al-technologie Zie wie er voor de deur staat al voordat de bel gaat. Je ontvangt direct meldingen voor iedereen die aankomt, zelfs als ze niet op de deurbel drukken. Communiceer met bezoekers door te praten via de app of via vooraf ingestelde reacties. Met Al-technologie en ons geavanceerde algoritme detecteert de camera op intelligente wijze lichaamsvorm en gezichtspatroon. Dit zorgt ervoor dat je alleen gewaarschuwd wordt als er mensen voor de deur staan. Veilige dataopslag Als je jouw privacy hoog hebt zitten en niet graag beelden opslaat in de cloud. Naast opslaan in de cloud is het mogelijk om een Micro SD kaart te plaatsen, deze wordt er gratis bijgeleverd. Hierdoor hoef je niets online te delen en is je opgeslagen data dus altijd veilig en alleen voor jou beschikbaar. Slimme deurbel zonder verplicht abonnement De deurbel met camera en wifi kun je gebruiken in combinatie met een Micro SD-kaart (maximale capaciteit 128GB). Hiermee sla je videobeelden gratis op en kijk je ze terug zonder aanschaf van een duur maandelijks abonnement zoals bij andere deurbelaanbieders. Dag en nacht scherpe videobeelden Bekijk op elk gewenst moment live videobeelden of opgenomen videobeelden terug op je smartphone. De deurbel met camera en wifi legt alles vast in de omgeving rondom je voordeur dankzij de brede 135° kijkhoek en de 1080p Full HD beeld kwaliteit. Hij is waterdicht en bestand tegen regen en sneeuw. Ook in het donker zie je wie er voor de deur staat met de Infrarood Nachtzicht functie. Waarom Zedar? De Zedar video deurbel is in verhouding tot zijn concurrenten een enorme verbetering: Word gelverd met 32GB SD kaart (geen maandelijks abonnement) 25% snellere reactie 25% sterker signaal 40% grotere batterij Verbeterd beeldkwaliteit (125% higher video rate) Verbeterde bewegingssensor en videokwaliteit Anti diefstal schroef, met deze schroef is het onmogelijk om de deurbel te verwijderen. Slimme functies Met de app beschik je over handige slimme functies. Zo ontvang je automatisch notificaties als er iemand aanbelt, krijg je desgewenst een melding zodra de deurbel beweging detecteert en koppel je hem gemakkelijk aan handsfree spraakassistenten als Google Assistent en Amazon Alexa. Complete set De video deurbel van Zedar wordt compleet geleverd. Dit betekend dat je naast de videodeurbel alle benodigde onderdelen voor installatie ontvangt. Daarnaast ontvang je ook een gong, hiermee klinkt de deurbel op je smartphone en in huis. Handig voor als je telefoon leeg is! Wat zit er in de verpakking? Zedar Video deurbel Gong SD kaart 32GB Bracket Corner Mount (Hoeksteun) Handleiding Accessoires voor montage (schroeven- en pluggenset) 3M plaktape

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Ring Chime Deurbelgong Wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Ring Chime Deurbelgong Wit

 • list plusDe beltonen zijn instelbaar.
 • list plusHet volume is regelbaar.
 • list plusEen laatste voordeel van de Ring Chime Deurbelgong Wit is dat het makkelijk aan te sluiten is.

Nadelen Ring Chime Deurbelgong Wit

 • list plusEr zijn kosten verbonden aan de app.
 • list plusDe tijdblokken kunnen niet storen.
 • list plusDe producten zijn niet nieuw.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
8.5

Ring Chime Krijg een melding wanneer iemand aanbelt of als er beweging wordt gedetecteerd. Steek de stekker in een standaard stopcontact. De Ring Chime maakt verbinding met alle Ring-videodeurbellen en -beveiligingscamera's, zodat je in huis direct een melding krijgt. Bovendien past het slanke ontwerp in elke ruimte. Versterk alle apparaten. Je krijgt een geluidssignaal wanneer iemand op de videodeurbel drukt. Pas de instellingen aan zodat je een waarschuwing ontvangt wanneer de deurbel of camera beweging detecteert. Veiligheidsring rondom je huis Je kan een Ring Video Deurbel en Ring Chime perfect gebruiken om het deel rond je voordeur te beveiligen. Of je combineert een Ring Video Deurbel met een of meerdere Ring Beveiligingscamera's en creëert daarmee niet alleen een complete veiligheidsring rondom je huis maar tegelijkertijd een rustig en veilig gevoel voor jezelf en je familie. Kenmerken: Veel klassieke en speciale beltonen Eenvoudige installatie van plug-ins Standaard 2,4 GHz-connectiviteit Instelbaar volume Niet storen-modus Installatievereisten: router werkt op 2,4 Ghz. Inhoud verpakking: Ring Chime Handleiding Installatieproces van de draadloze gong De Ring Chime is makkelijk te installeren en werkt met alle Ring Video Doorbells en Ring Security Cameras. Onder de afbeelding kan je een uitgebreide Nederlandstalige handleiding vinden die je verder helpt in het installatieproces. Mocht je er toch echt niet uitkomen kan je Ring zeven dagen per week bereiken op het nummer: 00 800 87 00 97 81.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Google Nest Videodeurbel Deurbeldrukker Batterij wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Google Nest Videodeurbel Deurbeldrukker Batterij wit

 • list plusDeze slimme deurbel heeft een modern design en is goed afgewerkt.
 • list plusDeze slimme deurbel heeft een beeldverhouding van 3:4, waardoor je meerdere personen in beeld krijgt.
 • list plusDeze slimme deurbel is geschikt met het Google Nest-ecosysteem.

Nadelen Google Nest Videodeurbel Deurbeldrukker Batterij wit

 • list plusEen nadeel van deze slimme deurbel is dat er beperkingen zijn als je geen abonnement hebt.
 • list plusOok is deze slimme deurbel diefstalgevoelig, omdat het een grote unit is.
 • list plusTot slot heeft deze slimme deurbel een iets lagere beeldkwaliteit dan die van de concurrentie.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
7.7
Gebruiksgemak
7.9

De Nest Doorbell is de videodeurbel op batterijvoeding die je voor elk huis kunt gebruiken. Krijg activiteitsmeldingen en zie wat er zich voor je deur afspeelt, waar je ook bent. En de Nest Doorbell is draadloos, zodat je hem zelf kunt installeren.* *Voor sommige functies, waaronder mobiele meldingen, bediening op afstand, videostreams en video-opnamen, heb je de Google Home-app en een werkende wifi- en internetverbinding nodig Zie wat er zich afspeelt, waar je ook bent Met de Nest Doorbell kun je zien wat er zich voor je deur afspeelt en bezoekers te woord staan, waar je ook bent. Hij kent het verschil tussen een mens en een pakketje en stuurt je een melding als hij activiteit detecteert. Het is dus geen kwestie van gissen. 1 En met een beeldverhouding van 3:4 en een groter gezichtsveld zijn mensen van top tot teen zichtbaar en kun je zien of er pakketjes op de grond staan. Praat met de persoon die voor de deur staat, ook als je er niet bent Je kunt praten met bezoekers die voor de deur staan en horen wat ze zeggen, zelfs als je niet thuis bent. Misschien ben je aan de late kant of kun je niet meteen open doen. Laat het ze weten met de Google Home-app. Je kunt ook snelle vooraf opgenomen reacties laten horen, zoals 'Er kan nu niemand naar de deur komen' of 'Moment. Ik kom eraan.' Geschikt voor bijna elke deur De Nest Doorbell werkt op batterijvoeding en is draadloos. Deze deurbel is daarom geschikt voor bijna elke deur, of je nu in een huis of een appartement woont. En je kunt hem zelf in een paar makkelijke stappen installeren. Beschermt je privacy De Nest Doorbell helpt je privacy te beschermen met versleutelde video, verificatie in 2 stappen en verbeterde beveiliging via je Google-account. Als de camera video verwerkt of streamt, zie je dit aan een groen ledlampje. De belangrijkste voordelen van de Nest Doorbell (Batterij): Duidelijk zicht in elk licht Zie belangrijke details in elk soort licht. HDR helpt bij fel, sterk contrasterend zonlicht en Nachtzicht zorgt dat je zelfs bij weinig licht of in het donker een helder beeld hebt. Mensen van top tot teen in beeld De Nest Doorbell heeft een groter verticaal gezichtsveld, wat ideaal is bij de voordeur. Dankzij een beeldverhouding van 3:4 kunnen mensen van top tot teen zichtbaar zijn en kun je zien of pakketjes op de grond zijn achtergelaten. Weet wanneer er iemand voor de deur staat De Nest Doorbell ziet het verschil tussen mensen, pakketjes en voertuigen en kan je een melding sturen als er iemand voor de deur staat. Kies de belangrijkste plekken Met Activiteitszones kun je specifieke plekken instellen en krijg je een melding als daar iets gebeurt. Je krijgt dus meldingen voor gebeurtenissen die belangrijk voor je zijn. Ga terug in de tijd Als je een melding of andere gebeurtenis mist, kun je achteraf zien wat er is gebeurd met 3 uur videogeschiedenis van gebeurtenissen. Je kunt ook altijd nog een Nest Aware-abonnement toevoegen voor maximaal 60 dagen videogeschiedenis. De Nest Doorbell (batterij) kan niet 24/7 videobeelden opnemen, ook niet met de optionele bedrade installatie. Google Nest heeft een bedrade deurbel (Nest Hello) en andere camera's die wel 24/7 videobeelden kunnen opnemen met een Nest Aware Plus-abonnement. Weet wanneer er een pakketje is bezorgd Met speciale meldingen voor leveringen laat de Nest Doorbell je weten dat er een pakketje is bezorgd. Praat met de persoon voor je deur, waar je ook bent Je kunt met bezoekers praten en horen wat ze zeggen via de ingebouwde speaker en microfoon. Zeg iemand dat je eraan komt of laat een bezorger weten waar die het pakketje kan afleveren. Laat bezoekers met één tik een bericht horen Reageer snel op iemand aan de deur door een vooraf opgenomen bericht te kiezen, zoals 'Moment, ik kom eraan' of 'Zet maar gewoon bij de deur neer. Bedankt!' Gaat door als je wifi wegvalt Als je wifi-verbinding wegvalt of er een stroomstoring is, neemt de Nest Doorbell automatisch maximaal één uur aan belangrijke gebeurtenissen in het lokale geheugen op. Als de verbinding weer is hersteld, kun je precies zien wat er zich heeft afgespeeld. Over de installatie: Installeer hem zelf De Nest Doorbell werkt op batterijvoeding, wat betekent dat je hem zelf kunt installeren. Je kunt hem bovendien op een gezichtspunt plaatsen dat voor jouw deur het beste werkt. Als je kiest voor een draadloze installatie met batterijstroom, krijg je een melding op je telefoon en op speakers of schermen met de Google Assistent als iemand op de bel drukt. Je bestaande bedrade deurbel maakt dan geen geluid. De Google Nest deurbel is makkelijk te installeren. In een mum van tijd weet je wie er bij jou aan de voordeur staat. Bij de deurbel wordt een handige en duidelijke handleiding bijgeleverd die je helpt in het installatieproces. Mocht je er toch niet uitkomen, dan kan je Google zeven dagen per week bereiken via de volgende website: support.google.com/googlenest/. Wij raden aan om direct met Google contact op te nemen alvorens de bol.com klantenservice te raadplegen. Bedrade installatie Je kunt de Nest Doorbell ook verbinden met de bedrading van je bestaande deurbel. Als je kiest voor bedrade installatie, hoor je het geluid van je bestaande bel als er iemand aanbelt. Dit vereist een transformator van 8 tot 24 V AC en 10-40 VA. Alle Google Nest apparaten werken samen De Nest Doorbell werkt met andere Nest-producten. Hoor aankondigingen op de Nest Mini als er iemand voor de deur staat. En de Nest Hub laat je zien wie er voor de deur staat als iemand aanbelt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Imou DB60 Kit Video deurbel zwart met zilver (video deurbel) | wit (ontvanger) | geen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
7.9

Met de Imou DB60 Kit slimme deurbel met deurbelgong weet je altijd wie er voor je deur staat. Dankzij de 5 megapixel camera zie je dit namelijk haarscherp. Loopt er iemand je voortuin in? Dan krijg je een melding via de Imou app. Zo mis je niets. De Imou onderscheidt mensen van dieren en objecten. Je krijgt dus minder valse meldingen. Dankzij de ingebouwde opslag heb je geen abonnement nodig om later beelden terug te kijken. De camera in de deurbel heeft een grote kijkhoek en beeldverhouding. Zo zie je beter wat er aan de hand is. Met de meegeleverde deurbelgong hoor je luid en duidelijk wanneer iemand aanbelt. De deurbel werkt op een batterij die 180 dagen meegaat. Zo hoef je geen kabels te trekken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

9. Ring Video Deurbel (2de generatie) zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Ring Video Deurbel (2de generatie) zilver

 • list plusHet beeld is helder met de Ring Video Deurbel (2de generatie) zilver.
 • list plusDe installatie van de Ring Video Deurbel (2de generatie) zilver is eenvoudig, zelfs als je maar twee linkerhanden hebt.
 • list plusDe Ring Video Deurbel (2de generatie) zilver heeft een ruime scala aan instelmogelijkheden.

Nadelen Ring Video Deurbel (2de generatie) zilver

 • list plusDe Ring Video Deurbel (2de generatie) zilver heeft een prijzig abonnement nodig.
 • list plusDe kwaliteit van de Ring Video Deurbel (2de generatie) zilver is matig.
 • list plusDe Ring Video Deurbel (2de generatie) zilver heeft soms problemen met het reageren op knoppen.

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
7.6
Gebruiksgemak
7.6

Ring Video Doorbell (2de generatie) Met de nieuwe en verbeterde Video Doorbell kun je vanaf elke locatie zien, horen en praten met bezoekers. Ontvang direct een melding wanneer bezoek aanbelt of een beweging een ingebouwde sensor activeert. Veel beweging voor je deur? Met de verstelbare bewegingszones, waaronder de nieuwe close-up-zone, ontvang je alleen meldingen wanneer jij dat wilt. Of je nu thuis bent of niet, je weet altijd wie er voor de deur staat. Via de Ring-app kun je je Video Doorbell beheren en koppelen aan al je Ring-apparaten. Voor extra privacy kun je kiezen uit drie vooraf ingestelde modi om te bepalen wanneer beweging moet worden gedetecteerd en opgenomen. Profiteer ook van handsfree gemak met geselecteerde Alexa-apparaten. Luister naar gepersonaliseerde meldingen en gebruik onder meer tweerichtingsspraak met Echo Dot, en livebeeld en video's met Echo Show. Met Alexa Routines kun je slimme automatisering voor je huis instellen door Alexa te vragen je compatibele slimme lampen in te schakelen of gepersonaliseerde meldingen te laten horen wanneer iemand voor je deur staat. Dankzij de verbeterde beeldsensoren en het scherpe 1080p HD-videokwaliteit, zie je geen enkel detail over het hoofd, zelfs niet in het donker. 1080p HD-video met tweerichtingsspraak Geavanceerde bewegingsinstellingen Nachtzicht Ingebouwde oplaadbare batterij Standaard wifiverbinding via 2,4 GHz Werkt met Alexa Eenvoudige installatie in enkele minuten Verbind de Video Doorbell met de Ring-app en volg de installatiestappen om je instellingen aan te passen. Bevestig de bijgewerkte montagebeugel op het gewenste oppervlak met behulp van het meegeleverde gereedschap. Lijn de sleuven op de beugel uit met de gaten in je deurbel en klik deze vast. Werkt op een ingebouwde batterij en kan ook met de stekkeradapter van Ring van stroom worden voorzien. • Kan bedraad worden aangesloten op een bestaand deurbelsysteem voor continue stroom (8-24 VAC, max. 40 VA, 50/60 Hz). • Geschikt voor de stekkeradapter van Ring, 2de generatie (24 VDC, 0,5 A, 12 W). Werkt niet met transformatoren voor halogeen- of tuinverlichting. Maak alleen gebruik van DC-voedingen van Ring om dit apparaat van stroom te voorzien, anders beschadigt je apparaat.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Eufy by Anker Video Deurbel - Draadloze Deurbelset - Inclusief HomeBase 2 - WiFi vereist

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Eufy by Anker Video Deurbel - Draadloze Deurbelset - Inclusief HomeBase 2 - WiFi vereist

 • list plusDe Eufy by Anker Video Deurbel heeft een mooi design.
 • list plusHet heeft een goede kwaliteit audio.
 • list plusHet heeft een lokaal opslag van videobeelden..

Nadelen Eufy by Anker Video Deurbel - Draadloze Deurbelset - Inclusief HomeBase 2 - WiFi vereist

 • list plusHet is redelijk breed door de accu.
 • list plusDe installatie is priegelwerk.
 • list plusDe standaard videoinstelling stopt midden in een gesprek..

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.8
Functionaliteit
7.5
Gebruiksgemak
7.4

Let op! Meet de breedte van je deurpost en controleer de afmetingen van de deurbel, zodat je zeker weet dat het product past op je deurkozijn. Eufy Video Doorbell HomeBase 2 De draadloze videodeurbel van Eufy werkt op batterijen, waardoor je hem makkelijk zelf installeert. Bovendien zit je niet vast aan maandelijkse kosten. Al je gegevens worden namelijk lokaal opgeslagen op de interne 16 GB E MMC kaart. Wanneer de opslag vol is, worden de oudste gebeurtenissen overschreven. Hierdoor hoef je nooit te betalen voor extra cloudopslag. Ook heb je geen SD-kaart nodig. De Eufy Video Doorbell is voorzien van AI (Artificial Intelligence) om mensen te kunnen detecteren. Dankzij de 2-weg audio kun je met mensen praten die voor de deur staan. De deurbel heeft een horizontale kijkhoek van 120 graden en een verticale kijkhoek van 90 graden. Houdt er rekening mee dat er maximaal 10 meter tussen de deurbel en basisstation kan zitten. De HomeBase moet door middel van een ethernet-kabel aangesloten worden op de modem. Daarnaast is er een 2.4 GHz verbinding vereist om de verbinding tussen de deurbel en de HomeBase tot stand te brengen. Kenmerken: Eufy beschermt jou, je gezin en je privacy Ingebouwde Sony 2K-sensor en professionele lens Uitgebreide gezichtsveld met de verhoogde beeldverhouding van 4:3 Non-stop werking bij extreme temperaturen van -4 ° F tot 122 ° F (-20 ° C tot 50 ° C) Geen maandelijkse kosten Batterijduur van 180 dagen Geïnstalleerd in een oogwenk AES-256-gegevenscodering van militaire kwaliteit zorgt ervoor dat je opnamen privé blijven Ontvang realtime meldingen wanneer iemand nadert Mogelijk om 16 producten te koppelen aan de HomeBase 2 Wat is inbegrepen: Videodeurbel 2K (op batterijen) Schroefgat positioneringskaart Montagebeugel 15 graden wig USB-oplaadkabel Verlengingsdraden (voor bedrade verbinding) Schroefpakketten Deurbelontkoppelingspen HomeBase 2 (basisstation) Voedingsadapter (voor HomeBase 2) Ethernet-kabel (voor HomeBase 2) Handleiding

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

Artikelen vergelijkbaar aan draadloze deurbellen

hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van draadloze deurbellen. Er zijn namelijk 313 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!