De Bestenu Draadloze Deurbel Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geupdate: 08/11/2020


Een draadloze deurbel is een geweldige manier om een boel gedoe met bekabeling te besparen. Het is immers het tijdperk der efficiëntie! Daarom lees je hieronder een aantal zaken om in gedachten te houden om de meest efficiënte koop te maken.

Wat is het verschil tussen een draadloze en een slimme deurbel?

show product content

Niet alle draadloze deurbellen zijn slim; en niet alle slimme deurbellen zijn draadloos. Een draadloze deurbel is een deurbel die niet bekabeld hoeft te zijn om een melding te geven wanneer iemand op de deurbel drukt.

Het signaal wordt in plaats daarvan doorgegeven via WiFi naar een ontvanger en/of je smartphone, of via een eigen radiofrequentie naar een bijbehorende ontvanger.

Soms lopen draadloze deurbellen ook op batterijen, maar de meeste modellen hebben een aansluiting op de netstroom nodig.

Hetzelfde geldt voor slimme deurbellen: sommigen lopen op batterijen en sommigen worden via een kabel van stroom voorzien. Een slimme deurbel heeft hoe dan ook ook altijd een verbinding met het internet. Dát, in samenwerking met een app, is wat een deurbel slim maakt. Klinkt dit goed maar is je WiFi-netwerk niet erg stabiel bij je voordeur? Overweeg dan een powerline adapter!

Kan een draadloze deurbel verbinden met je telefoon?

show product content

Dat ligt eraan of de deurbel een WiFi- of Bluetooth-verbinding kan maken. Over het algemeen zijn verbindingen met je telefoon voorbehouden aan slimme deurbellen. Bluetooth-deurbellen zijn er wel, maar in Nederland zul je deze niet snel zien.

Hoe installeer je een draadloze deurbel?

show product content

Dat is afhankelijk van de fabrikant en het deurbelmodel. Je vind bij jouw deurbel hoe dan ook een gebruiksaanwijziging.

Het eerste dat je moet doen is de deurbel monteren. Draadloze deurbellen worden over het algemeen geleverd met de nodige bevestigingsmaterialen zoals een basisplaat, schroeven, een schroevendraaier, enzovoorts. Soms wordt er ook dubbelzijdige tape geleverd. Gebruikt je deurbel een batterij? Laad deze dan eerst op!

Na deze eerste stap synchroniseer je de deurbel met de ontvanger. Dit kan een meegeleverde gong zijn en/of je smartphone. Indien het om een gong gaat, is de kans groot dat deze samen met de deurbel op een eigen frequentie werkt. In dat geval is het enkel een kwestie van alles aanzetten, meer niet.

Gebruikt je deurbel een app? Dan moet je deze ook nog koppelen aan de deurbel. De stappen hiervoor vind je terug in de desbetreffende app.

Wanneer gebruik je een draadloze deurbel met camera

show product content

Wanneer je maar wilt! Als je op zoek bent naar een manier om de veiligheid van je huis en gezin te waarborgen, is een draadloze deurbel met camera een geweldige optie. Hetzelfde geldt voor degenen onder ons die graag een oogje in het zeil willen houden wanneer de hond of kat alleen thuis is.

De draadloze deurbel wordt over het algemeen gekoppeld aan een app op je smartphone waar je live beelden op kunt bekijken. Ook ontvang je hierop allerlei meldingen. Afhankelijk van het specifieke model, kan zo'n camera beweging detecteren, 's nachts de omgeving in de gaten houden en zelfs specifieke gezichten onthouden.

Het beeldmateriaal kan ook worden opgeslagen. Vaak gebeurt dit op een cloud, maar sommige deurbellen met camera hebben een sleuf voor een (micro)SD-kaartje waarop je de beelden lokaal opslaat.

Hoe komt deze super Draadloze Deurbel reeks tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. En dus de het winkelonderzoek naar de beste Draadloze Deurbel ook!

In het verleden ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Draadloze Deurbels, maar vandaag helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Draadloze Deurbels die op de markt zijn in Nederland, hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke Draadloze Deurbels het best over de toonbank gaan.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Draadloze Deurbels stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Soortgelijke artikelen aan Draadloze Deurbels

De beste Draadloze Deurbels in een handige lijst

Product informatiePlus or Show more

Ring Video Doorbell (2de generatie) Met de nieuwe en verbeterde Video Doorbell kun je vanaf elke locatie zien, horen en praten met bezoekers. Ontvang direct meldingen op je telefoon en tablet, pas je bewegingsinstellingen aan en blijf op elke locatie verbonden met thuis. 1080p HD-video met tweerichtingsspraak Geavanceerde bewegingsinstellingen Nachtzicht Ingebouwde oplaadbare batterij Standaard wifiverbinding via 2,4 GHz Werkt met Alexa Of je nu thuis bent of niet, je weet altijd wie er voor de deur staat. Maak kennis met de originele Video Doorbell in een nog betere uitvoering. Met scherpere HD-video en verbeterde bewegingsdetectie - gemaakt voor een veilig huis. Allemaal voor dezelfde betaalbare prijs. Bekijk eenvoudig wat er thuis gebeurt. Ontvang direct een melding wanneer bezoek aanbelt of een beweging een ingebouwde sensor activeert. Veel beweging voor je deur? Met de verstelbare bewegingszones, waaronder de nieuwe close-up-zone, ontvang je alleen meldingen wanneer jij dat wilt. Zonneklaar. Ook als de zon niet schijnt. Zie, hoor en spreek mensen bij je deur in scherpe 1080p HD-videokwaliteit via je telefoon of tablet. Dankzij de verbeterde beeldsensoren en het scherpe contrast zie je geen enkel detail over het hoofd, zelfs niet in het donker. Eenvoudige installatie in enkele minuten. Verbind de Video Doorbell met de Ring-app en volg de installatiestappen om je instellingen aan te passen. Bevestig de bijgewerkte montagebeugel op het gewenste oppervlak met behulp van het meegeleverde gereedschap. Lijn de sleuven op de beugel uit met de gaten in je deurbel en klik deze vast. Alles in de hand met de Ring-app Verbonden apparaten Koppel al je Ring-apparaten zodat je vanaf elke locatie alles in de Ring-app kunt bekijken en beheren. Direct een melding Ontvang direct een melding op je telefoon of tablet, of je thuis op de bank zit of op de sportschool bent, of op kantoor. Livebeeld Zie, hoor en spreek met mensen bij de voordeur met realtime video en audio. Werkt met Video Doorbell. Doe meer met je Video Doorbell en koppel deze aan compatibele apparaten voor een slimmer huis. Een complete Ring van beveiliging. Via de Ring-app kun je je Video Doorbell beheren en koppelen aan al je Ring-apparaten. Voor extra privacy kun je kiezen uit drie vooraf ingestelde modi om te bepalen wanneer beweging moet worden gedetecteerd en opgenomen. “Alexa, show me my front door.” Profiteer van handsfree gemak met geselecteerde Alexa-apparaten. Luister naar gepersonaliseerde meldingen en gebruik onder meer tweerichtingsspraak met Echo Dot, en livebeeld en video's met Echo Show. Schakel de verlichting in wanneer er iemand bij de deur staat. Met Alexa Routines kun je slimme automatisering voor je huis instellen door Alexa te vragen je compatibele slimme lampen in te schakelen of gepersonaliseerde meldingen te laten horen wanneer iemand voor je deur staat.

1. Ring Video Deurbel 1 (2de generatie) - Zilver


Product informatiePlus or Show more

Krijg een melding wanneer iemand aanbelt of als er beweging wordt gedetecteerd. Steek de stekker in een standaard stopcontact en sluit de Ring Chime aan op alle Ring-deurbellen en -camera's. Veel klassieke en speciale beltonen Eenvoudige installatie van plug-ins Standaard 2,4 GHz-connectiviteit Instelbaar volume Niet storen-modus Luid en duidelijk geluid. De Ring Chime maakt verbinding met alle Ring-videodeurbellen en -beveiligingscamera's, zodat je in huis direct een melding krijgt. Bovendien past het slanke ontwerp in elke ruimte. Versterk alle apparaten. Je krijgt een geluidssignaal wanneer iemand op de videodeurbel drukt. Pas de instellingen aan zodat je een waarschuwing ontvangt wanneer de deurbel of camera beweging detecteert. Versterk alle apparaten. Je krijgt een geluidssignaal wanneer iemand op de videodeurbel drukt. Pas de instellingen aan zodat je een waarschuwing ontvangt wanneer de deurbel of camera beweging detecteert. Installatie ● Werkt met alle Ring Video Doorbells en Ring Security Cameras ● Installatievereisten: router werkt op 2,4 Ghz Veiligheidsring rondom je huis Je kan een Ring Video Deurbel en Ring Chime perfect gebruiken om het deel rond je voordeur te beveiligen. Of je combineert een Ring Video Deurbel met een of meerdere Ring Beveiligingscamera's en creëert daarmee niet alleen een complete veiligheidsring rondom je huis maar tegelijkertijd een rustig en veilig gevoel voor jezelf en je familie. Inhoud verpakking: - Ring Chime - Handleiding Installatieproces van de draadloze gong De Ring Chime is makkelijk te installeren. Onder de afbeelding kan je een uitgebreide Nederlandstalige handleiding vinden die je verder helpt in het installatieproces. Mocht je er toch echt niet uitkomen kan je Ring zeven dagen per week bereiken op het gratis nummer: 00 800 87 00 97 81.

2. Ring Chime (new) - Deurbelgong - Voor alle Ring deurbellen en beveiligingscamera's


Product informatiePlus or Show more

Ring Video Deurbel 3 inclusief Chime Onze populairste deurbel, met extra beveiligingsfuncties voor je huis, waaronder verbeterde bewegingsdetectie en verbeterde wifi-verbinding. Of je nu thuis of onderweg bent, je weet altijd wie er voor je deur staat. 1080p HD-video met tweerichtingsspraak Geavanceerde instellingen voor bewegingen Dual-band 2,4 GHz- en 5 GHz-connectiviteit Oplaadbare batterij Nachtzicht De deurbel wordt geleverd met twee frontjes, in de kleuren zilver en brons Met Chime zodat je de bel ook in huis hoort Een veilig huis begint bij de voordeur. Zie, hoor en praat met bezoekers vanaf elke locatie met Video Doorbell 3. Weet 24 uur per dag wat er speelt. Pas bewegingsinstellingen aan voor de belangrijke gebieden en met de nieuwe dual-band wifi heb je verbinding en ben je dichter bij huis dan ooit tevoren. Bekijk eenvoudig wat er thuis gebeurt. Ontvang direct een melding wanneer bezoek aanbelt of een beweging een ingebouwde sensor activeert. Als er veel beweging voor de deur is, zit, gebruik dan de instelbare bewegingszones, met onder meer de close-up-zone voor bewegingsdetectie dichtbij, om alleen meldingen te ontvangen wanneer jij dat wilt. Blijf verbonden met je huis. Een sterker signaal betekent sneller een melding, zodat je altijd weet wat er bij de voordeur gebeurt wanneer er iets aan de hand is. Bovendien blijft het apparaat eenvoudig doorlopend opgeladen met de verwisselbare, oplaadbare batterij, die je snel kunt verwisselen om op te laden dankzij het eenvoudig te verwijderen voorpaneel. Eenvoudige installatie in enkele minuten. Plaats de oplaadbare batterij in de Video Doorbell 3. Verbind de deurbel met de Ring-app en volg de installatiestappen om je instellingen aan te passen. Gebruik de bijgeleverde schroeven om de Ring Video Doorbell 3 te bevestigen en klik het voorpaneel op zijn plek. Volledige bediening via de Ring-app. Verbonden apparaten Maak verbinding met al je Ring-apparaten zodat je overal in de Ring-app alles kunt bekijken en beheren. Onmiddellijke meldingen Ontvang onmiddellijke meldingen op je mobiele apparaat; thuis op de bank, in de sportschool of op kantoor. Livebeeld Zie, hoor en spreek met mensen bij de voordeur met realtime video en audio. Ring Cloud Video Recording Zoals bij alle Ring producten krijg je bij de aanschaf een 30 dagen proefabonnement op Ring Cloud Video Recording. Deze service slaat elke video op gedurende maximaal 28 dagen zodat je de beelden op elk moment kan terugkijken of delen. Na deze periode zal je een abonnement moeten afsluiten om de beelden terug te kijken. Het Ring Protect Basis Plan is het standaard-abonnement en kan je zelf afsluiten via de website van Ring. Je betaalt hiervoor per apparaat € 3,- per maand of € 30,- voor een volledig jaar. Als je voor meerdere apparaten een abonnement wilt is het goedkoper om het Ring Protect Plus Plan af te sluiten. De kosten hiervan zijn € 10,- per maand of € 100,- per jaar. Beide abonnementen zijn vooralsnog alleen te betalen met een creditcard. Zonder abonnement is het wel nog gewoon mogelijk om live beelden te bekijken en te communiceren met degene die voor de deur staat. Klantenservice Ring De Ring Video Deurbel 3 is makkelijk te installeren. In een mum van tijd weet je wie er bij jou aan de voordeur staat. Mocht je er toch echt niet uitkomen kan je Ring zeven dagen per week bereiken op het gratis nummer: 00 800 87 00 97 81 of mailen naar helpmij@ring.com

3. Ring Video Deurbel 3 - Inclusief Chime (deurbelgong)


Product informatiePlus or Show more

Onze populairste deurbel, met extra beveiligingsfuncties voor je huis, waaronder verbeterde bewegingsdetectie en verbeterde wifi-verbinding. Of je nu thuis of onderweg bent, je weet altijd wie er voor je deur staat. 1080p HD-video met tweerichtingsspraak Geavanceerde instellingen voor bewegingen Dual-band 2,4 GHz- en 5 GHz-connectiviteit Oplaadbare batterij Nachtzicht De deurbel wordt geleverd met twee frontjes, in de kleuren zilver en brons Een veilig huis begint bij de voordeur. Zie, hoor en praat met bezoekers vanaf elke locatie met Video Doorbell 3. Weet 24 uur per dag wat er speelt. Pas bewegingsinstellingen aan voor de belangrijke gebieden en met de nieuwe dual-band wifi heb je verbinding en ben je dichter bij huis dan ooit tevoren. Bekijk eenvoudig wat er thuis gebeurt. Ontvang direct een melding wanneer bezoek aanbelt of een beweging een ingebouwde sensor activeert. Als er veel beweging voor de deur is, zit, gebruik dan de instelbare bewegingszones, met onder meer de close-up-zone voor bewegingsdetectie dichtbij, om alleen meldingen te ontvangen wanneer jij dat wilt. Blijf verbonden met je huis. Een sterker signaal betekent sneller een melding, zodat je altijd weet wat er bij de voordeur gebeurt wanneer er iets aan de hand is. Bovendien blijft het apparaat eenvoudig doorlopend opgeladen met de verwisselbare, oplaadbare batterij, die je snel kunt verwisselen om op te laden dankzij het eenvoudig te verwijderen voorpaneel. Eenvoudige installatie in enkele minuten. Plaats de oplaadbare batterij in de Video Doorbell 3. Verbind de deurbel met de Ring-app en volg de installatiestappen om je instellingen aan te passen. Gebruik de bijgeleverde schroeven om de Ring Video Doorbell 3 te bevestigen en klik het voorpaneel op zijn plek. Volledige bediening via de Ring-app. Verbonden apparaten Maak verbinding met al je Ring-apparaten zodat je overal in de Ring-app alles kunt bekijken en beheren. Onmiddellijke meldingen Ontvang onmiddellijke meldingen op je mobiele apparaat; thuis op de bank, in de sportschool of op kantoor. Livebeeld Zie, hoor en spreek met mensen bij de voordeur met realtime video en audio. Ring Cloud Video Recording Zoals bij alle Ring producten krijg je bij de aanschaf een 30 dagen proefabonnement op Ring Cloud Video Recording. Deze service slaat elke video op gedurende maximaal 28 dagen zodat je de beelden op elk moment kan terugkijken of delen. Na deze periode zal je een abonnement moeten afsluiten om de beelden terug te kijken. Het Ring Protect Basis Plan is het standaard-abonnement en kan je zelf afsluiten via de website van Ring. Je betaalt hiervoor per apparaat € 3,- per maand of € 30,- voor een volledig jaar. Als je voor meerdere apparaten een abonnement wilt is het goedkoper om het Ring Protect Plus Plan af te sluiten. De kosten hiervan zijn € 10,- per maand of € 100,- per jaar. Beide abonnementen zijn vooralsnog alleen te betalen met een creditcard. Zonder abonnement is het wel nog gewoon mogelijk om live beelden te bekijken en te communiceren met degene die voor de deur staat. Klantenservice Ring De Ring Video Deurbel 3 is makkelijk te installeren. In een mum van tijd weet je wie er bij jou aan de voordeur staat. Mocht je er toch echt niet uitkomen kan je Ring zeven dagen per week bereiken op het gratis nummer: 00 800 87 00 97 81 of mailen naar helpmij@ring.com

4. Ring Video Deurbel 3


Product informatiePlus or Show more

De draadloze videodeurbel van Eufy werkt op batterijen, waardoor je hem makkelijk zelf installeert. Bovendien zit je niet vast aan maandelijkse kosten. Al je gegevens worden lokaal opgeslagen, wat betekent dat je nooit hoeft te betalen voor cloudopslag. Hij is voorzien van AI (Artificial Intelligence) om mensen te kunnen detecteren. Dankzij de 2-weg audio kun je met mensen praten die voor de deur staan. Eufy beschermt jou, je gezin en je privacy Elk Eufy veiligheidsoplossing is ontworpen om ervoor te zorgen dat je gegevens privé blijven. Scherp beeld 2,5x de duidelijkheid: met de ingebouwde Sony 2K-sensor en professionele lens kan je alles bekijken met een perfecte resolutie. Zie bezoekers scherp in detail wanneer ze voor de deur staan. Uitgebreid gezichtsveld De verhoogde beeldverhouding van 4: 3 zorgt ervoor dat je van top tot teen zicht krijgt op iedereen die nadert en biedt je elke keer de perfecte kijkhoek. Detectie op het volgende niveau Totale controle over wat wordt gedetecteerd door het gebruik van de bewegingssensor, slimme menselijke detectie en activiteitszones. Ontvang realtime meldingen wanneer iemand nadert, zodat je nooit een levering mist of gasten laat wachten. Geen maandelijkse kosten: eufy Security-producten zijn ontworpen om zowel je huis als je portemonnee te beschermen en zijn eenmalige aankopen die veiligheid combineren met gemak. Al je gegevens worden lokaal opgeslagen, wat betekent dat je nooit hoeft te betalen voor cloudopslag. Batterijduur van 180 dagen Geniet van een half jaar toezicht met slechts één lading. Laad gemakkelijk op, zodat je altijd weet wie er voor je deur staat. Opslag waarop je kunt vertrouwen AES-256-gegevenscodering van militaire kwaliteit zorgt ervoor dat je opnamen privé blijven bij verzending en opslag. Uw gegevens zijn veilig Alle opnames worden direct opgeslagen op de HomeBase (basisstation) die zich in je huis bevindt. Dit betekent dat zelfs als iemand de deurbel met geweld zou verwijderen, al je gegevens veilig blijven. IP65 weerbestendig Garandeert non-stop werking bij extreme temperaturen van -4 ° F tot 122 ° F (-20 ° C tot 50 ° C) Installeer in een oogwenk Bevestig eenvoudig de houder en klik de deurbel vast. Je hoeft niet te rommelen met ingewikkelde bedrading, je hebt hem in een paar minuten geïnstalleerd. Wat is inbegrepen: • Videodeurbel 2K (op batterijen) • Schroefgat positioneringskaart • Montagebeugel • 15 graden wig • USB-oplaadkabel • Verlengingsdraden (voor bedrade verbinding) • Schroefpakketten • Deurbelontkoppelingspen • HomeBase (basisstation) • Voedingsadapter (voor HomeBase) • Ethernet-kabel (voor HomeBase) • Handleiding

5. Eufy Video Deurbel - Draadloos - Inclusief HomeBase


Product informatiePlus or Show more

Ring Video Doorbell (2de generatie) Met de nieuwe en verbeterde Video Doorbell kun je vanaf elke locatie zien, horen en praten met bezoekers. Ontvang direct meldingen op je telefoon en tablet, pas je bewegingsinstellingen aan en blijf op elke locatie verbonden met thuis. 1080p HD-video met tweerichtingsspraak Geavanceerde bewegingsinstellingen Nachtzicht Ingebouwde oplaadbare batterij Standaard wifiverbinding via 2,4 GHz Werkt met Alexa Of je nu thuis bent of niet, je weet altijd wie er voor de deur staat. Maak kennis met de originele Video Doorbell in een nog betere uitvoering. Met scherpere HD-video en verbeterde bewegingsdetectie - gemaakt voor een veilig huis. Allemaal voor dezelfde betaalbare prijs. Bekijk eenvoudig wat er thuis gebeurt. Ontvang direct een melding wanneer bezoek aanbelt of een beweging een ingebouwde sensor activeert. Veel beweging voor je deur? Met de verstelbare bewegingszones, waaronder de nieuwe close-up-zone, ontvang je alleen meldingen wanneer jij dat wilt. Zonneklaar. Ook als de zon niet schijnt. Zie, hoor en spreek mensen bij je deur in scherpe 1080p HD-videokwaliteit via je telefoon of tablet. Dankzij de verbeterde beeldsensoren en het scherpe contrast zie je geen enkel detail over het hoofd, zelfs niet in het donker. Eenvoudige installatie in enkele minuten. Verbind de Video Doorbell met de Ring-app en volg de installatiestappen om je instellingen aan te passen. Bevestig de bijgewerkte montagebeugel op het gewenste oppervlak met behulp van het meegeleverde gereedschap. Lijn de sleuven op de beugel uit met de gaten in je deurbel en klik deze vast. Alles in de hand met de Ring-app Verbonden apparaten Koppel al je Ring-apparaten zodat je vanaf elke locatie alles in de Ring-app kunt bekijken en beheren. Direct een melding Ontvang direct een melding op je telefoon of tablet, of je thuis op de bank zit of op de sportschool bent, of op kantoor. Livebeeld Zie, hoor en spreek met mensen bij de voordeur met realtime video en audio. Werkt met Video Doorbell. Doe meer met je Video Doorbell en koppel deze aan compatibele apparaten voor een slimmer huis. Een complete Ring van beveiliging. Via de Ring-app kun je je Video Doorbell beheren en koppelen aan al je Ring-apparaten. Voor extra privacy kun je kiezen uit drie vooraf ingestelde modi om te bepalen wanneer beweging moet worden gedetecteerd en opgenomen. “Alexa, show me my front door.” Profiteer van handsfree gemak met geselecteerde Alexa-apparaten. Luister naar gepersonaliseerde meldingen en gebruik onder meer tweerichtingsspraak met Echo Dot, en livebeeld en video's met Echo Show. Schakel de verlichting in wanneer er iemand bij de deur staat. Met Alexa Routines kun je slimme automatisering voor je huis instellen door Alexa te vragen je compatibele slimme lampen in te schakelen of gepersonaliseerde meldingen te laten horen wanneer iemand voor je deur staat.

6. Ring Video Deurbel 1 (2de generatie) - Brons


Product informatiePlus or Show more

Deurbel met camera De Eken V5 deurbel laat je altijd weten wie er voor de deur staat, zodat je nooit een bezoeker of pakketje misloopt. De deurbel weet wat een persoon is en wat niet (bijvoorbeeld een dier) en stuur jou een melding. Via de UBell-app kun je bezoekers luid en duidelijk horen en kun je met hen communiceren. De camera laat zowel overdag als ’s nachts in detail alles zien: mensen van top tot teen of een pakketje die op de grond ligt. Dag en nacht HD-video Met de HDR video en Infrarood levert de Cless deurbel scherpe en heldere beelden zowel overdag als nacht. De voordelen ✔ Een extra beveiligd huis door de bewegingssensor en automatische video opname ✔ Altijd weten wie er voor de deur staat, waar je ook bent ✔ Dé ideale toevoeging aan de beveiliging van je huis ✔ Geen extra bijkomende kosten (bijvoorbeeld een Cloud abonnement) ✔ Bepaal zelf via de applicatie hoe sensitief de deurbel reageert op bewegingsactiviteit ✔ Goed zicht zowel overdag als in de nacht vanwege de infrarood functie Wat zit er in de verpakking? - Eén deurbel met camera - Eén gratis meegeleverde Chime – Gong (t.w.v. €18,99) - Drie oplaadbare batterijen - Bevestigingsmateriaal - Handleiding in het Engels & Nederlands Productspecificaties ✔ iOS® of Android™ apps ✔ Afmeting: 12,65 x 6,17 x 2,20 cm ✔ Minimum software voorwaarden: iOS® 7+ of Android™ 4.0+. ✔ Wi-Fi internet verbinding (802.11 b/g/n 2.4Ghz) ✔ Batterij: 6.800 mAh x 3 stuks ✔ Power Input: 8-24 VAC of 5 VDC @ 1 A ✔ Camera: 1280 x 720 CMOS ✔ Lenshoek: 180 graden ✔ Video resolutie: HD (720p) 30FPS ✔ Geluid: 2 richtingsverkeer ✔ Nachtzicht: IR led

7. Deurbel met camera – NL Handleiding – Draadloze deurbel met camera – Deurtelefoon inclusief gong en oplaadbare batterijen – Video deurbel


Product informatiePlus or Show more

De Ring Video Doorbell Pro is een compacte wifi video deurbel. Bevestig de deurbel aan je bestaande 16 of 24 volt bedrading. Vervolgens zie en spreek je via de app op je smartphone iedereen die voor je deur staat. De app stuurt je een notificatie wanneer er iemand aanbelt. Zo kijk je direct mee. De Full HD camera heeft een zichtveld van 160 graden. In tegenstelling tot bij de standaard Ring Video Doorbell stel je de bewegingsdetectie volledig in naar je eigen wensen. Beelden neem je eenvoudig op en sla je op in de cloud. Dankzij de infrarood LED lampen heb je 's nachts ook goed zicht. Je ontvangt 4 verwisselbare frontjes. Je hebt dus altijd een passende kleur voor bij jouw voordeur. Let op : om van alle opties gebruik te maken, moet je een Ring Protect abonnement afsluiten. Na een proefperiode van 30 dagen kost dit EUR3,- per maand.

8. Ring Video Doorbell Pro


Product informatiePlus or Show more

Houd met de SHINE Videodeurbel alles in de gaten, thuis, op je werk en onderweg. Mis nooit meer een bezoek aan huis en sta met je mobiel in direct contact met degene die voor je deur staat. Luister en spreek met iedereen die bij je aanbelt, van waar je ook bent. Je hebt altijd verbinding met de deurbel via de app op je telefoon, pc of tablet. Dankzij de 720p HD groothoek camera zie je direct wie er is, door de ingebouwde speakers en microfoon kun je praten met degene die voor de deur staat. De camera gaat aan zodra iemand op de bel drukt, maar je kunt hem zelf ook altijd op afstand aanzetten. Door de infrarood functie heb je zelfs als het donker is nog steeds helder beeld. Via de app ontvang je melding van beweging voor je deur. De bewegingssensor kun je zeer makkelijk instellen en aanpassen aan jouw wensen. Met de videodeurbel beveilig je perfect het deel rond je voordeur. Of je combineert de deurbel met een of meerdere SHINE video deurbellen en creëert daarmee niet alleen een complete veiligheidsring rondom je huis maar tegelijkertijd een rustig en veilig gevoel voor jezelf en je familie. De SHINE videodeurbel wordt geleverd inclusief een gratis ontvanger met 52 instelbare melodieën. Kenmerken IP65 WATERDICHT: Vergeleken met andere video-deurbellen, is onze slimme deurbel veiliger tijdens regenachtige dagen. DETECTIE VAN PIR-BEWEGING: De wifi-videobel waarschuwt onmiddellijk je mobiele telefoon wanneer iemand voor je deur zweeft. Het is effectieve anti-diefstal. INFRAROOD NACHTZICHT: Met deze wifi-videobel kun je zelfs 's nachts je veiligheid escorteren. De dag- en nachtmodus wordt automatisch omgeschakeld. INFORMATIE PUSH: Extreem snelle informatiestoot waardoor je geen frames mist. WEIDS UITZICHT: De lens van 166 graden biedt een breed beeld om te zien of er iets gebeurt rondom jou huis. BEWEGINGSDETECTIE: De beelden worden opgenomen en opgeslagen in de gratis cloud. BATTERIJDUUR: Extra lange batterijduur met behulp van ultra low power-technologie, waardoor de video-deurbel ultra lang stand-by blijft. Functie: Wanneer er iemand aanbelt, krijg je een melding in je mobiel of word je gebeld. Wanneer je opneemt kun je – met behulp van de HD Wide-Angle camera - zien wie er voor je deur staat en met elkaar praten. De videodeurbel wordt geleverd met een ontvanger, die je op een zelf gekozen locatie in huis kunt plaatsen. Wanneer er aangebeld wordt, hoor je één van de maar liefst 52 instelbare melodieën. Bereikbaarheid Stel een pakketbezorger komt een pakket bezorgen en er is niemand thuis. Bij thuiskomst blijkt echter dat de bezorger het pakketje weer heeft meegenomen. Met de SHINE Videodeurbel voorkom je dit soort situaties. Wanneer je niet thuis bent of niet in staat bent om de deur open te doen, weet je door de app dat er iemand voor de deur staat. Je kunt op afstand tegen de persoon spreken en de deze ook horen. Handig toch? Een veilig gevoel Veel mensen vinden het niet prettig om ’s avonds laat de deur open te doen terwijl ze wél thuis zijn. Je wilt mensen ook niet het gevoel geven dat ze niet welkom zijn. De SHINE videodeurbel biedt de oplossing. Met behulp van de camera zie je precies wie er voor de deur staat. Ook in het donker heb je goed zicht dankzij infrarood technologie. Wil je alsnog niet de deur open doen voor de persoon die voor de deur staat? Dan kun je eventueel via de intercomfunctie met hem of haar praten. Ongewenst bezoek De SHINE werkt ook wanneer er niet wordt aangebeld. De deurbel is voorzien van een bewegingssensor die elke beweging detecteert. Op deze manier functioneert de bel ook als beveiligingscamera. Jij ontvangt direct een notificatie wanneer er een persoon in de buurt van de camera komt. Tegelijkertijd legt de draadloze videodeurbel vast wat er gebeurt. De beelden worden opgeslagen in de cloud en/of op een SD-kaart, zodat je ze later terug kunt kijken. Installatie De video deurbel, ontvanger en de bijhorende app zijn snel geïnstalleerd en gemakkelijk in gebruik. De videodeurbel is draadloos en werkt op batterijen die door middel van een micro-usb kabel kan worden opgeladen. Daarnaast is het ook mogelijk om de videobel aan te sluiten op het vaste netwerk van 8-24 volt. Verbind hiervoor de bestaande bedrading van de voormalige deubeldrukker aan de montageplaat. De batterijen worden automatisch dan voortaan automatisch opgeladen. De ontvanger steek je simpelweg in het stopcontact en verbind het met één druk op de knop met de video deurbel. Specificaties: Resolutie: 1280x720 Camera: 720P HD met groothoeklens van 166 graden Wi-Fi: ondersteuning voor 802.11b / g / n, (werkt alleen 2.4Ghz) Audio: tweewegsysteem Record: Micro SD-kaart Geheugen: 8 GB / 16GB / 32GB (niet inbegrepen) Batterij: 2 * 18650 batterijen Kennisgeving: binnen 2S Wektijd: binnen 600ms Wekmodus: knop Stroomverbruik: 200uA Werkende stroom: 170mA Waterdicht: IP65 Eenvoudige app : iOS® (minimaal 7) Android™ (minimaal 4.0) Night vision: infrarood technologie. Aansluiting: op twee batterijen of op bestaande bedrading (8-24v) Pakket omvat: 1 WIFI SHINE Videodeurbel 1 Ontvanger zwart met 52 melodieën 1 Installatie set 1 Micro USB Kabel 1 Nederlandse gebruikershandleiding 2 Batterijen Wil je voortaan vanuit je luie stoel op de tablet of smartphone bekijken wie er voor de deur staat? Koop dan vandaag nog een SHINE draadloze deurbel. Kijk overal ter wereld via een app wat er bij je thuis gebeurd. Sta vanaf morgen iedereen te woord die voor de deur staat.

9. VIDEO DEURBEL MET CAMERA EN WIFI - FULL HD - Camera Deurbel Draadloos - Draadloze Videodeurbel – Bewakingscamera nachtzicht – Slimme Deurbel - Infrarood PIR Bewegingsdetectie – Webcam - Intercom - Inclusief Gong met 52 ring melodieën & GRATIS iCLOUD


Product informatiePlus or Show more

Google Nest Hello Videodeurbel laat je altijd en overal weten wie er bij jou voor de deur staat. Vervang je huidige, bedrade deurbel door deze slimme Google Nest deurbel. De deurbel streamt 24/7 waardoor je op elk moment live meekijkt. Heb je een Google Nest Aware abonnement? Dan herkent deze slimme deurbel familie en vrienden via gezichtsherkenning en ontvang je daar een aparte update van in de app. Daarnaast sta je met 1 druk op de knop je bezoek te woord via de ingebouwde microfoon en speakers of kies je 1 van de voorgeprogrammeerde berichten. Al het beeldmateriaal wordt opgeslagen in de cloud. Deze bevat een beveiligde encryptie waardoor al je materiaal veilig wordt bewaard. Let op : de Google Nest Hello is een bedrade deurbel. De installatie is complex waardoor wij adviseren om gebruik te maken van een professionele installateur.

10. Google Nest Hello Videodeurbel


Soortgelijke artikelen aan Draadloze Deurbels


Bedankt voor het lezen, hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Draadloze Deurbels er zijn namelijk 152 verschillende te koop..

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund , en kun je straks de beste Draadloze Deurbel kopen.