Bestenu

Beste slimme thermostaten - dec. 2022

Met meer dan 286 slimme thermostaten op de markt zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Hieronder vind je de beste slimme thermostaten op een rij
01Score: 9.6
Tado Slimme Thermostaat V3+ Startpakket
Tado Slimme Thermostaat V3+ Startpakket
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.5
Honeywell Lyric T6 Slimme Thermostaat Zwart
Honeywell Lyric T6 Slimme Thermostaat Zwart
Ga naar laagste prjis
03Score: 9
Google Nest Learning Thermostat V3 Premium Zwart
Google Nest Learning Thermostat V3 Premium Zwart
Ga naar laagste prjis
04Score: 8.6
Tado Add On - Slimme Radiator Thermostaat
Tado Add On - Slimme Radiator Thermostaat
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.3
Bosch EasyControl CT200 Zwart (Bedraad)
Bosch EasyControl CT200 Zwart (Bedraad)
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.2
Tado Starter Kit - Wireless Smart Thermostat V3+
Tado Starter Kit - Wireless Smart Thermostat V3+
Ga naar laagste prjis
07Score: 7.1
Honeywell Lyric T6R Slimme Thermostaat Zwart
Honeywell Lyric T6R Slimme Thermostaat Zwart
Ga naar laagste prjis
08Score: 6.9
Tado Draadloze Temperatuursensor (uitbreiding)
Tado Draadloze Temperatuursensor (uitbreiding)
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De bestenu Slimme Thermostaat Koopgids

avatar-contour
Daan van Dijk

Daan van Dijk

Gepubliceerd op: Nov 24, 2021


Een slimme thermostaat is niet alleen slim, maar bespaart je geld en biedt je een grote hoeveelheid gebruiksgemak. Waar je op let bij de aankoop van een slimme thermostaat, lees je in de onderstaande koopgids.

Wat is het verschil tussen een normale en een slimme thermostaat?

Met een normale kamerthermostaat pas je alleen de temperatuur aan. Sommige thermostaten geven daarnaast ook de temperatuur van de kamer aan, en sommigen vertellen je ook hoe vochtig de lucht is. Het is dus vooral een apparaatje waarop je gegevens afleest.

Een slimme thermostaat werkt via WiFi met een bijbehorende app op je smart-telefoon. Via de app heb je inzicht in allerlei handige gegevens. Zo zie je bijvoorbeeld het energieverbruik, hoeveel dit kost en waar je op kunt besparen.

Een slimme thermostaat heeft verschillende sensoren. Zo leren sommige thermostaten wanneer je wel of niet thuis bent, wanneer je onderweg bent en hoe lang het nog duurt voordat je thuis bent. Hierdoor wordt je huis uiterst effectief verwarmt. De verwarming staat nooit aan als het niet hoeft.

Heb je naast een slimme thermostaat ook nog slimme radiatorknoppen, dan kun je vaak je huis onder verdelen in verschillende zones. Zo kun je het bijvoorbeeld warmer laten worden in je badkamer en koeler laten zijn in je keuken.

Je bedient een slimme thermostaat via de app op je telefoon waar je ook inzicht hebt in hoeveel energie er wordt verbruikt. Ook bedien je de thermostaat op afstand, waardoor je bijvoorbeeld op kantoor de verwarming al aan kunt zetten. Hierdoor kom je thuis in een warm huis. Een slimme thermostaat biedt je dus niet alleen gebruiksgemak, maar bespaart je ook geld.

Wat voor soorten slimme thermostaten zijn er?

Er zijn verschillende soorten slimme thermostaten verkrijgbaar. Hoe meer functies en mogelijkheden een slimme thermostaat heeft, hoe meer je er in de meeste gevallen voor betaalt. Sommige slimme thermostaten hebben sensors die open ramen detecteren waardoor de verwarming aangepast wordt.

Er zijn slimme thermostaten die met spraakassistenten zoals Google assistent en Amazon Echo werken. De ene slimme thermostaat heeft meer mogelijkheden via de app dan de andere. Sommige thermostaten werken op netstroom terwijl anderen op batterijen werken. Sommige systemen zijn uitbreidbaar met slimme radiatorknoppen.

Ze hebben daarentegen allemaal één ding gemeen: ze werken via een internetverbinding en zijn bedoeld om geld te besparen en het gebruiksgemak te verhogen.

Wat zijn de voordelen van een slimme thermostaat?s

Een slimme thermostaat bied je veel gebruiksgemak. Je bedient een slimme thermostaat niet alleen via het apparaat zelf, maar ook via de bijbehorende app op je smartphone. Een slimme thermostaat heeft veel meer mogelijkheden dan een standaard thermostaat. Via je smartphone heb je een inzicht in je energieverbruik waardoor je makkelijk spaart op je energierekening.

Sommige slimme thermostaten hebben sensoren waardoor ze jouw routine leren kennen. Hierdoor staat je verwarming nooit voor niets aan en kom je thuis in een verwarmd huis. De thermostaat leert ook hoe lang het duurt voordat je thuis bent en zet hierdoor de verwarming precies op het juiste moment aan.

Werkt een slimme thermostaat met elke cv-ketel?

Thermostaten hebben verschillende aansluitingen met cv-ketels. Deze aansluitingen zijn als het ware de manier waarop de cv-ketel met de thermostaat communiceert. Zo sluit je een aan/uit-thermostaat niet aan op een OpenTherm cv-ketel: deze 'begrijpen' elkaar niet.

Er zijn bijvoorbeeld aan/uit-thermostaten. Deze zie je veel op oudere cv-ketels of stadsverwarming. Daarnaast ondersteunen bijna alle cv-ketels van tien jaar of jonger een aansluiting die OpenTherm heet. Deze kun je zien als de opvolger van aan/uit, maar OpenTherm is gebruiksvriendelijker en zuiniger dan het aan/uit systeem.

Er zijn ook cv-ketels die alleen werken met hun eigen aansluiting. Deze zijn daarmee niet universeel en werken niet met producten van een ander merk. Er zijn meestal wel adapters beschikbaar waardoor je andere producten aansluit.

Waarom zijn slimme thermostaten zo duur?

Een slimme thermostaat mag dan duurder zijn in aanschaf dan een normale, standaard thermostaat, maar deze bespaart je op de lange termijn veel geld. Ze zijn simpelweg duurder omdat ze meer kunnen. Het systeem is ingewikkelder. Daarbij komen ook nog de kosten van de bijbehorende app.

Ondanks dat een slimme thermostaat duurder is, bespaar je er veel geld en vooral gas mee. Hij stelt de verwarming helemaal op jouw gedrag af, waardoor er nooit warmte verloren gaat. Daarnaast staat de verwarming nooit voor niets aan . Bovendien zie op de app het energieverbruik waardoor je nog meer energiebesparende aanpassingen maakt.

hero illustration

Hoe komt deze super slimme thermostaat opsomming tot stand..?

De wereld verandert snel... en dus de zoektocht naar de beste slimme thermostaat ook!
In het verleden ging je naar een winkel om advies te krijgen over slimme thermostaten, maar tegenwoordig assisteert een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie scant alle slimme thermostaten die te koop zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke slimme thermostaten het best worden verkocht
illustration
Al deze data wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van slimme thermostaten stelt hij deze lijst samen!
Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!
illustration
hero illustration

De beste slimme thermostaten in een makkelijke lijst

1 - Tado Slimme Thermostaat V3+ Startpakket

Loading..
Ga naar laagste prjis

De slimme radiatorthermostaat van Tado werkt niet met alle merken radiatorkranen. Controleer vooraf welk merk thermostaatknop je nu hebt. De Tado Slimme Thermostaat V3+ werkt met bijna alle verwamingssystemen. De V3+ is compatibel met alle slimme platformen zoals Google Assistant, Alexa, Apple HomeKit en IFTTT. De thermostaat bedien je waar je ook bent via de Tado-app. In de app stel je een weekschema in waardoor het altijd lekker warm is als je thuiskomt. Doordat de thermostaat continu in contact staat met je smartphone, weet hij precies wanneer je in de buurt bent van je huis (geofencing). Hierdoor ben je nooit meer onnodig aan het stoken en bespaar je een hoop kosten. Dat geldt ook voor de open raam detector. Wanneer het raam openstaat, herinnert de Tado app je er aan dat er iemand thuis is of dat er een raam is geopend. De Tado V3+ is compatibel met Google Assistant, Alexa, Apple HomeKit en IFTTT. Bij de bedrade aansluiting van de thermostaat, sluit je de thermostaat aan op de bedrading van je huidige thermostaat. Gebruik je de thermostaat draadloos? Dan heb je de extensiekit nodig om de thermostaat volledig aan te sluiten. Deze is niet standaard meegeleverd.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Honeywell Lyric T6 Slimme Thermostaat Zwart

Loading..
Ga naar laagste prjis

Lees de productbeschrijving zorgvuldig door zodat je weet of deze thermostaat past bij jouw wensen maar ook situatie. De zwarte Honeywell Lyric T6 (bedraad, voor wandmontage) is een slimme thermostaat die je helpt met het besparen van energie. De thermostaat weet namelijk precies wanneer er wel en niet verwarmd moet worden. De Lyric T6 leert zelf hoe lang het duurt voordat de gewenste temperatuur in huis bereikt is, waardoor je altijd de juiste temperatuur hebt op de ingestelde tijd. De thermostaat is eenvoudig te bedienen via het stijlvolle zwarte touchscreen of via de Lyric app op je iOS of Android apparaat. De Honeywell Lyric T6 biedt ondersteuning voor Apple HomeKit. Eigenschappen Honeywell Lyric T6 Slimme zelflerende thermostaat Inclusief ketelmodule Bedrade koppeling met cv-ketel Stijlvol minimalistisch design Houdt rekening met locatie gebruiker (Geofencing) Ondersteunt Apple HomeKit en Siri spraakbesturing Eenvoudige bediening via apparaat of Lyric app Weekschema's in te stellen Verlicht touchscreen Modulerend Opentherm, aan/uit, stadsverwarming Geschikt voor merk CV-ketel: ATAG | AWB | Bosch | Ferroli | Intergas | Itho Daalderop | Junkers | Nefit | Remeha | Vaillant | Viessmann Let op! Heb je een Nefit of Bosch cv-ketel? Voor de Nefit SmartLine, BaseLine, TopLine, TrendLine en ProLine modellen heb je de Nefit OpenTherm Converter EMS-OT (artikelnummer: 4051516324995) nodig. Deze converter past ook op alle Bosch Compact modellen. Heb je een Vaillant cv-ketel? Ook dan heb je voor veel modellen een converter nodig, namelijk de Vaillant VR33 module. Wij adviseren je om vóór aanschaf de "Aansluittabel van Honeywell Home" te bekijken zodat je zeker weet of deze thermostaat past op jouw cv-ketel. De Aansluittabel vind je onderaan de productspecificaties bij Documenten (handleiding). Geofencing functie De meest opvallende feature van de Honeywell Lyric T6 is de geofencing functie. Met deze functie past de thermostaat de temperatuurregeling aan op basis van de locatie van de gebruikers. Zodra de (laatst vertrekkende) bewoner zich buiten een ingestelde afstand van de thermostaat bevindt, schakelt de Honeywell Lyric T6 de verwarming automatisch uit. Bevindt een bewoner zich binnen deze afstand, dan wordt de verwarming weer ingeschakeld. Zo is het huis op de gewenste temperatuur zodra hij of zij thuiskomt. Lyric app Met de Lyric app sta je altijd in contact met de Honeywell Lyric T6. Waar je ook bent, met deze app kun je op elk moment de instellingen van de thermostaat wijzigen. Ben je bijvoorbeeld onverwachts later thuis, dan stel je in dat de Lyric T6 op een later tijdstip moet verwarmen. Ook ontvang je slimme notificaties via de Lyric app; bijvoorbeeld bij extreem hoge of lage temperaturen in je woning. Apple Homekit Dankzij de compatibiliteit met Apple HomeKit kun je de Honeywell Lyric T6 thermostaat centraal aansturen met uw iPhone, iPad of Apple Watch. Dit is vooral handig wanneer je meerdere Apple Homekit apparaten in huis hebt, aangezien je dan niet meer te maken hebt met allerlei losse apps. De Apple Homekit ondersteuning betekent ook dat je de Lyric T6 met Siri spraakbesturing kunt gebruiken. Aansluiting De Honeywell Lyric T6 slimme thermostaat bestaat uit de Honeywell Lyric T6 en de ketelmodule. De slimme thermostaat sluit je bedraad aan op de ketelmodule en de ketelmodule sluit je weer bedraad aan op je cv-ketel, stadsverwarmingsklep of warmtepomp. Dankzij de ketelmodule is de Honeywell Lyric T6 geschikt voor 24 volt en 230 volt aan/uit aansturing. Daarnaast is de T6 geschikt voor OpenTherm modulerende aansturing. Hierdoor is hij geschikt voor alle cv-ketels, warmtepompen en stadsverwarmingssytemen. Zonder de Y-VC815 stadsverwarmingsklep kán het mogelijk zijn dat je een thermostaat nodig hebt die geschikt is voor sterkstroom (23V). Let op: de Honeywell Lyric T6 is alleen geschikt voor 2,4GHz draadloze internetverbindingen. De thermostaat is niet geschikt voor 5GHz Wifi-netwerken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Google Nest Learning Thermostat V3 Premium Zwart

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Google Nest Learning Thermostat zorgt voor de gewenste temperatuur op het juiste moment. Hij leert van jouw leefgewoontes en bespaart energie door de temperatuur te verlagen als je weg bent. De 3e generatie Google Nest Learning Thermostat is geschikt voor alle cv-ketels. In combinatie met een modulerende cv-ketel bespaar je echter meer energie. De Google Nest kan de boiler aansturen en warmt het water nog even extra op als dat nodig is. Ook heeft de thermostaat een groot en duidelijk scherm met de tijd en temperatuur. Deze licht op als je binnenkomt. Sluit de Google Nest aan op je wifinetwerk in huis en bedien hem op afstand met de Nest-app op je smartphone of tablet. Elke maand krijg je een overzicht van de verbruikte energie. Zo weet je precies wat je maandelijks aan energiekosten kwijt bent. Deze thermostaat werkt niet als je een hybride of omkeerbare waterpomp, stadsverwarming zonder thermostaat of een kachel op elektriciteit, hout of biomassa hebt. Let op: deze thermostaat is geschikt voor alle type cv-ketels. Wil je dat de thermostaat modulerend werkt? Zorg er dan voor dat je cv-ketel voorzien is van een OpenTherm-protocol.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Tado Add On - Slimme Radiator Thermostaat

Loading..
Ga naar laagste prjis

De slimme radiatorthermostaat van Tado werkt niet met alle merken radiatorkranen. Controleer vooraf welk merk thermostaatknop je nu hebt. De radiatorknop van Tado is geschikt voor kranen van Caleffi, Comap, Danfoss, Giacomini, Herz, Olymp, Siemens en Terrier. De Tado Slimme Radiatorthermostaat (Uitbreiding) is een uitbreiding op het Tado slimme radiatorthermostaat starterspakket. Breid het starterspakket helemaal naar eigen wensen uit en voorzie elke radiator in huis van een slimme radiatorthermostaat. Dankzij de slimme radiatorknop stuur je de radiator aan via de app op je smartphone. Je smartphone staat continu in verbinding met de radiatorthermostaat en weet precies waar je bent. Zo gaat de temperatuur omlaag wanneer je weggaat en wordt het automatisch aangenaam warm wanneer je thuiskomt. Vervang je oude radiatorknop door de slimme radiatorthermostaat en ga direct met de Tado-app aan de slag. Zorg er wel voor dat je de Tado-bridge in je bezit hebt. Zonder de bridge is het niet mogelijk om de radiatorthermostaat aan te sturen.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Bosch EasyControl CT200 Zwart (Bedraad)

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de Bosch EasyControl CT200 zwart slimme thermostaat sluit je eenvoudig aan op bijna alle recente cv-ketels van Bosch, Nefit en Buderus. Deze slimme thermostaat werkt namelijk direct samen met deze ketels, je hoeft slechts je huidige thermostaat te vervangen. Eenmaal aangesloten bedien je jouw verwarming eenvoudig met de app. Zo stel je de warmte in jouw huis eenvoudig in met je telefoon. De thermostaat stuurt daarnaast meerdere thermostaatknoppen en maximaal 1 vloerverwarmingszone aan. Ook laat je de verwarming automatisch uitschakelen als je van huis gaat. Kom je weer thuis, dan zorgt de slimme thermostaat ervoor dat je huis weer snel verwarmd is. In de app zie je ook eenvoudig hoeveel energie je de afgelopen tijd hebt verbruikt. Let op! Om deze thermostaat te gebruiken met een reguliere OpenTherm of aan/uit-thermostaat heb je een Bosch EasyControl Adapter nodig die je bedraad aan je ketel aansluit, deze is niet meegeleverd.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Tado Starter Kit - Wireless Smart Thermostat V3+

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met Tado Draadloze Slimme Thermostaat V3+ regel jij de temperatuur in je huis zonder dat je thermostaat een vaste verbinding heeft met je cv-ketel. Je plaatst hiervoor de meegeleverde bridge bij je cv-ketel, deze staat in verbinding met je draadloze thermostaat. Zo voeg je ook aan een huis zonder bekabeling voor een thermostaat slimme warmteregeling toe. De thermostaat bedien je waar je ook bent via de Tado-app. In de app stel je een weekschema in waardoor het altijd lekker warm is als je thuiskomt. Doordat de thermostaat continu in contact staat met je smartphone, weet hij precies wanneer je in de buurt bent van je huis (geofencing). Hierdoor ben je nooit meer onnodig aan het stoken en bespaar je een hoop kosten. Dat geldt ook voor de open raam detector. Wanneer het raam openstaat, krijg je hier via de Tado app een melding van.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Honeywell Lyric T6R Slimme Thermostaat Zwart

Loading..
Ga naar laagste prjis

Lees de productbeschrijving zorgvuldig door zodat je weet of deze thermostaat past bij jouw wensen maar ook situatie. De Honeywell Lyric T6R (draadloze verbinding) is een slimme thermostaat die je helpt met het besparen van energie. De thermostaat weet namelijk precies wanneer er wel en niet verwarmd moet worden. De Lyric T6R leert zelf hoe lang het duurt voordat de gewenste temperatuur in huis bereikt is, waardoor je altijd de juiste temperatuur hebt op de ingestelde tijd. De thermostaat is eenvoudig te bedienen via het stijlvolle zwarte touchscreen of via de Lyric app op uw iOS of Android apparaat. De Honeywell Lyric T6R biedt ondersteuning voor Apple HomeKit. Eigenschappen Honeywell Lyric T6R: Slimme zelflerende thermostaat Inclusief ketelmodule Stijlvol minimalistisch design Houdt rekening met locatie gebruiker (Geofencing) Ondersteunt Apple HomeKit en Siri spraakbesturing Eenvoudige bediening via apparaat of Lyric app Weekschema's in te stellen Verlicht touchscreen Modulerend Opentherm, aan/uit, stadsverwarming Draadloze verbinding met de CV-ketel (let op: de thermostaat heeft wel een voedingskabel, deze moet worden aangesloten op een stopcontact) Geschikt voor merk CV-ketel: ATAG | AWB | Bosch | Ferroli | Intergas | Itho Daalderop | Junkers | Nefit | Remeha | Vaillant | Viessmann Let op! Heb je een Nefit of Bosch cv-ketel? Voor de Nefit SmartLine, BaseLine, TopLine, TrendLine en ProLine modellen heb je de Nefit OpenTherm Converter EMS-OT (artikelnummer: 4051516324995) nodig. Deze converter past ook op alle Bosch Compact modellen. Heb je een Vaillant cv-ketel? Ook dan heb je voor veel modellen een converter nodig, namelijk de Vaillant VR33 module. Wij adviseren je om vóór aanschaf de "Aansluittabel van Honeywell Home" te bekijken zodat je zeker weet of deze thermostaat past op jouw cv-ketel. De Aansluittabel vind je onderaan de productspecificaties bij Documenten (handleiding). Geofencing functie De meest opvallende feature van de Honeywell Lyric T6R is de geofencing functie. Met deze functie past de thermostaat de temperatuurregeling aan op basis van de locatie van de gebruikers. Zodra de (laatst vertrekkende) bewoner zich buiten een ingestelde afstand van de thermostaat bevindt, schakelt de Honeywell Lyric T6R de verwarming automatisch uit. Bevindt een bewoner zich binnen deze afstand, dan wordt de verwarming weer ingeschakeld. Zo is het huis op de gewenste temperatuur zodra hij of zij thuiskomt. Lyric app Met de Lyric app staat je altijd in contact met de Honeywell Lyric T6R. Waar je ook bent, met deze app kun je op elk moment de instellingen van de thermostaat wijzigen. Ben je bijvoorbeeld onverwachts later thuis, dan stel je in dat de Lyric T6R op een later tijdstip moet verwarmen. Ook ontvang je slimme notificaties via de Lyric app; bijvoorbeeld bij extreem hoge of lage temperaturen in de woning. Apple Homekit Dankzij de compatibiliteit met Apple HomeKit kun je de Honeywell Lyric T6R thermostaat centraal aansturen met je iPhone, iPad of Apple Watch. Dit is vooral handig wanneer je meerdere Apple Homekit apparaten in huis hebt, aangezien je dan niet meer te maken hebt met allerlei losse apps. De Apple Homekit ondersteuning betekent ook dat je de Lyric T6R met Siri spraakbesturing kunt gebruiken. Aansluiting De Honeywell Lyric T6R slimme thermostaat (draadloze verbinding) bestaat uit de Honeywell Home Lyric T6R en de ketelmodule. De thermostaat sluit je met de snoer aan op netstroom (230V). Deze communiceert draadloos met de ketelmodule. Hierdoor kun je de thermostaat op iedere willekeurige plek in huis plaatsen (mits in de buurt van een stopcontact). De ketelmodule sluit je vervolgens weer bedraad aan op je cv-ketel, warmtepomp of stadsverwarmingklep. De Honeywell Lyric T6R slimme thermostaat wordt geleverd inclusief tafelstandaard en aansluitsnoer 230V voor de ketelmodule. Let op: de thermostaatmodule heeft 230V voeding nodig om draadloos te communiceren met de ketelmodule. Dankzij de ketelmodule is de Honeywell Lyric T6R geschikt voor 24 volt en 230 volt aan/uit aansturing. Daarnaast is de T6R geschikt voor OpenTherm modulerende aansturing. Hierdoor is de thermostaat geschikt voor alle cv-ketels, warmtepompen en stadsverwarmingssytemen. Zonder de Y-VC815 stadsverwarmingsklep kán het mogelijk zijn dat je een thermostaat nodig hebt die geschikt is voor sterkstroom (23V). Let op: de Honeywell Lyric T6 is alleen geschikt voor 2,4GHz draadloze internetverbindingen. De thermostaat is niet geschikt voor 5GHz Wifi-netwerken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Tado Draadloze Temperatuursensor (uitbreiding)

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Tado Draadloze Temperatuursensor is een uitbreiding voor je Tado slimme thermostaatkraan. Je bevestigt deze extra sensor op een plek waar je de temperatuur wilt weten én regelen. Bevestig deze bijvoorbeeld in je zithoek, zodat je het daar nooit te koud of te warm krijgt. De sensor haalt bovendien de temperatuurmeting verder weg van de radiator. Daardoor krijg je de temperatuur te zien op de plaats waar die ter toe doet. Via de sensor stel je ook de temperatuur op de radiatorthermostaat waarmee deze gekoppeld is in.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van slimme thermostaten. Er zijn immers 286 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en ga je straks de beste