Wat is de beste wasmachine verhoger van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 20 juli, 2024

Het aanschaffen van een goede wasmachine verhoger is een moeilijke opdracht. Wat is de beste wasmachine verhoger van 2024? Na het analyseren van 1063 wasmachine verhogers kwam de Vonia Wasmachine Verhoger Wasmachine Verhoger als beste getest uit onze wasmachine verhoger-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de wasmachine verhogers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 wasmachine verhogers-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame wasmachine verhoger-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste wasmachine verhogers

1Score: 9.9
Vonia Wasmachine Verhoger Wasmachine Verhoger
Beste wasmachinestandaard
Vonia Wasmachine Verhoger Wasmachine Verhoger
vonia
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.6
Vonia Wasmachine verhoger Dubbel Wasmachine
Vonia Wasmachine verhoger Dubbel Wasmachine
vonia
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.3
Membeli Wasmachine Verhoger Wasmachine Opbouwmeubel
Membeli Wasmachine Verhoger Wasmachine Opbouwmeubel
Membeli
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.9
Olvy Wasmachine Verhoger met Wielen
Olvy Wasmachine Verhoger met Wielen
Olvy
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.6
encasa Wasmachine sokkel dubbel Cremlingen
encasa Wasmachine sokkel dubbel Cremlingen
encasa
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.4
WZ W&Z® Wasmachine verhoger met
WZ W&Z® Wasmachine verhoger met
WZ
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.1
WassiStand Wasmachine Verhoger met Grip
WassiStand Wasmachine Verhoger met Grip
WassiStand
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.6
Vonia Wasmachine Verhoger Wasmachine Verhoger
Vonia Wasmachine Verhoger Wasmachine Verhoger
vonia
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.4
MM Brands Wasmachine Verhoger Meubelroller
MM Brands Wasmachine Verhoger Meubelroller
MM Brands
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.2
Vonia Wasmachine Verhoger Universele verhoging
Vonia Wasmachine Verhoger Universele verhoging
vonia
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Wasmachineverhoger Koopgids

Een wasmachine neemt veel plaats in beslag. Met wasmachineverhoger bespaar je ruimte en je leest er hier meer over.

Wat is de ideale hoogte voor een wasmachine?

De ideale hoogte voor een wasmachine kan afhankelijk zijn van verschillende factoren, zoals de lengte van de gebruiker, de hoogte van de wasmachineverhoger, en het type wasmachine dat je gebruikt. 

Over het algemeen wordt echter aanbevolen om de wasmachine op een hoogte te plaatsen die gemakkelijk toegankelijk is en een comfortabele werkhoogte biedt.

Een veelvoorkomende hoogte voor een wasmachine is ongeveer 85 cm vanaf de grond tot aan de bovenkant van de machine. Dit biedt een comfortabele hoogte om de was in de machine te doen en er weer uit te halen, zonder te veel te hoeven bukken of te strekken.

Het is belangrijk om rekening te houden met de hoogte van de gebruiker bij het bepalen van de juiste hoogte voor de wasmachine. 

Als de gebruiker bijvoorbeeld langer is, kan het nodig zijn om de wasmachine hoger te plaatsen om het bukken te verminderen. Een wasmachineverhoger kan ook nuttig zijn om de wasmachine op de juiste hoogte te plaatsen.

Het is echter ook belangrijk om te controleren of de wasmachine op een stabiele ondergrond staat, ongeacht de hoogte waarop deze is geplaatst. 

Zorg ervoor dat de wasmachine waterpas staat en stevig op de grond staat om te voorkomen dat deze kan bewegen of trillen tijdens het wassen.

Wat zijn de afmetingen van een wasmachine?

De afmetingen van een wasmachine kunnen variëren afhankelijk van het merk, model en type wasmachine. 

Hier zijn enkele veel voorkomende afmetingen voor wasmachines:

 • Breedte: De meest voorkomende breedtemaat voor een wasmachine is ongeveer 60 cm. Er zijn echter ook smallere modellen beschikbaar, variërend van ongeveer 45 cm tot 55 cm breed, en bredere modellen van ongeveer 70 cm breed.
 • Diepte: De dieptemaat van een wasmachine varieert meestal van ongeveer 50 cm tot 70 cm. Het is belangrijk om te controleren hoe diep de ruimte is waar je de wasmachine wilt plaatsen, om te zorgen dat deze past.
 • Hoogte: De hoogte van een wasmachine varieert meestal van ongeveer 80 cm tot 90 cm. Het is ook belangrijk om rekening te houden met de hoogte van de wasmachineverhoger als je er een gaat gebruiken.
 • Trommelinhoud: De trommelinhoud van een wasmachine kan variëren van ongeveer 4 kg voor een kleine machine tot 12 kg voor een grote wasmachine. De afmetingen van de wasmachine zijn vaak gerelateerd aan de trommelinhoud, dus het is belangrijk om te bedenken welke capaciteit je nodig hebt voor je wasbehoeften.

Houd er rekening mee dat de afmetingen van wasmachines kunnen variëren afhankelijk van het merk en model, dus het is altijd belangrijk om de specifieke afmetingen van de wasmachine die je overweegt te controleren voordat je deze aanschaft.

Waarom een wasmachine op een sokkel zetten?

Een wasmachine op een sokkel plaatsen kan verschillende voordelen hebben, zoals:

 • Ergonomie: Een wasmachine op een sokkel plaatsen kan de belasting van je rug en knieën verminderen. Het tillen van wasgoed in een wasmachine die op de grond staat, kan namelijk belastend zijn voor je lichaam, vooral als je vaak zware was doet. Een sokkel plaatst de wasmachine op een comfortabele hoogte om de was in en uit de machine te laden.
 • Extra opbergruimte: Een sokkel onder de wasmachine kan extra opbergruimte bieden voor wasmiddel, wasverzachter, waszakken, strijkijzers, en andere wasgerelateerde items. Dit kan handig zijn als je beperkte ruimte hebt in de wasruimte.
 • Geluidsdemping: Een sokkel kan trillingen en geluid van de wasmachine verminderen, waardoor het geluidsniveau lager wordt. Dit kan vooral handig zijn als de wasruimte zich dichtbij de woonkamer, slaapkamer of andere ruimtes bevindt waar stilte gewenst is.
 • Bescherming tegen waterschade: Een sokkel kan helpen om de wasmachine te beschermen tegen waterschade als er bijvoorbeeld een lekkage optreedt. In dit geval kan de sokkel het water opvangen en voorkomen dat het op de vloer of op de muur sijpelt.

Het plaatsen van een wasmachine op een sokkel kan dus verschillende voordelen bieden. Het is belangrijk om er wel op te letten dat de sokkel stabiel en stevig is en geschikt is voor het gewicht van de wasmachine, om te voorkomen dat de wasmachine kan kantelen of omvallen.

Waaom een wasmachine rechtop vervoeren?

Een wasmachine moet tijdens het vervoeren altijd rechtop staan. Dit heeft verschillende redenen:

 • Voorkomt beschadiging van de trommel en andere onderdelen: Als een wasmachine liggend wordt vervoerd, kan de trommel gaan schuiven en tegen andere onderdelen van de machine slaan. Dit kan beschadigingen veroorzaken aan de trommel en andere onderdelen, en uiteindelijk leiden tot problemen met de werking van de machine.
 • Voorkomt lekkages: Een wasmachine bevat verschillende slangen en leidingen die water afvoeren en aanvoeren. Als de machine op zijn zij of op zijn kop wordt vervoerd, kunnen deze leidingen beschadigd raken en gaan lekken. Dit kan leiden tot wateroverlast en schade aan de omgeving waarin de machine wordt vervoerd.
 • Veiligheid: Een wasmachine is een zwaar en groot object en kan gevaarlijk zijn om te tillen en te vervoeren. Als de machine liggend wordt vervoerd, kan deze omvallen of onverwacht bewegen, wat tot gevaarlijke situaties kan leiden.

Kortom, een wasmachine moet altijd rechtop worden vervoerd om beschadigingen en lekkages te voorkomen, en om de veiligheid van de personen die de machine vervoeren te waarborgen. 

Als je een wasmachine moet vervoeren, zorg er dan voor dat deze goed vaststaat op een steekwagen of een ander transportmiddel en dat deze niet kan omvallen of verschuiven tijdens het vervoeren.

Kan de wasmachine aan als je weg bent?

Het wordt afgeraden om de wasmachine aan te laten staan als je weg bent. Het is namelijk belangrijk om toezicht te houden op de wasmachine terwijl deze aan staat, omdat er verschillende situaties kunnen ontstaan die tot problemen kunnen leiden.

Als er bijvoorbeeld een lekkage optreedt tijdens het wassen, kan er water op de vloer terechtkomen en schade aanrichten. Als je niet thuis bent, kan dit leiden tot een overstroming of andere schade die niet meteen wordt opgemerkt en verholpen.

Bovendien kan er bijvoorbeeld een kortsluiting optreden als de wasmachine een storing heeft, wat kan leiden tot brandgevaar als er niemand thuis is om in te grijpen.

Om deze redenen wordt over het algemeen aangeraden om de wasmachine alleen aan te zetten als je thuis bent en in de buurt bent om eventuele problemen snel te kunnen opmerken en te verhelpen. 

Als je toch van huis moet terwijl de wasmachine draait, zorg er dan voor dat er iemand anders thuis is die toezicht kan houden op de wasmachine en deze kan uitzetten als er problemen ontstaan.

hero illustration

Hoe testen we wasmachine verhogers?

Om de beste wasmachine verhoger te ontdekken, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze wasmachine verhoger-test hebben we 1063 wasmachine verhogers vergeleken.

illustration

De eerste parameter in onze wasmachine verhoger-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we gegevens verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze wasmachine verhoger-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen wasmachine verhoger-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het kopen van de beste wasmachine verhoger in 2024. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 1063 wasmachine verhogers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste wasmachine verhogers in een makkelijke lijst

1. Beste wasmachinestandaard: Vonia Wasmachine Verhoger Wasmachine Verhoger

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Vonia Wasmachine Verhoger Wasmachine Verhoger

 • list plusIdeale hoogte voorkomt pijnlijke rug tijdens het doen van de was
 • list plusToegankelijkheid van de deur en knopjes verbeterd
 • list plusExtra bergruimte met handige lade voor wasbenodigdheden

Nadelen Vonia Wasmachine Verhoger Wasmachine Verhoger

 • list plusAfmetingen van de verhoger moeten gecontroleerd worden om te zorgen dat deze geschikt is voor de wasmachine

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.96
Functionaliteit
9.85
Gebruiksgemak
9.74
De Vonia Wasmachine Verhoger is echt een must-have voor je wasruimte. Met deze verhoger zorg ik ervoor dat mijn wasmachine altijd op de perfecte hoogte staat, zodat ik geen last krijg van mijn rug tijdens het doen van de was. En het beste is dat ik nu niet meer hoef te bukken om bij de deur en de knopjes van de wasmachine te komen. 🙌

Daarnaast is het ook super handig dat ik nu gemakkelijk een wasmand voor de wasmachine kan plaatsen, zonder dat het deurtje in de weg zit. En laten we de handige lade voor extra opbergruimte niet vergeten! Hier kan ik al mijn wasbenodigdheden netjes in opbergen.

Wat de Vonia Wasmachine Verhoger echt onderscheidt, is de hoogwaardige kwaliteit. Hij is gemaakt van duurzaam gepoedercoat staal en kan maar liefst 150 kg dragen. Ik hoef me dus geen zorgen te maken over roest, stof of lekkages. En de anti-slip en anti-tril oppervlakken zorgen ervoor dat ik geen last heb van geluiden en trillingen tijdens het wassen en drogen.️

Met afmetingen van 31 cm hoog, 54 cm diep en 63 cm breed past de Vonia Wasmachine Verhoger bij de meeste wasmachines. Het is wel belangrijk om de breedte en diepte van je eigen wasmachine te controleren, om er zeker van te zijn dat de verhoger past.

Maar dat is nog niet alles! Naast het verhogen van de wasmachine biedt deze verhoger ook extra bergruimte. De lade is perfect voor het opbergen van wasmiddel, wasverzachter, wasknijpers en andere handige spullen in de wasruimte. Zo kan ik de ruimte om mijn wasmachine optimaal benutten.

De Vonia Wasmachine Verhoger wordt hoog gewaardeerd door gebruikers. Ze zijn vooral tevreden over de stabiliteit en de goede prijs-kwaliteitverhouding. Ik ben blij dat ik kan bevestigen dat de verhoger van topkwaliteit is en echt een handige toevoeging aan mijn wasruimte is!

Hoewel er geen nadelen worden genoemd in de gebruikersreviews, is het wel belangrijk om rekening te houden met de afmetingen van de verhoger. Zorg ervoor dat de afmetingen van je wasmachine binnen de afmetingen van de verhoger vallen, zodat deze perfect bij jouw situatie past.

Kortom, de Vonia Wasmachine Verhoger is echt een geweldige keuze als je op zoek bent naar een stabiele en hoogwaardige verhoger voor je wasmachine. Met de extra bergruimte en handige lade is het een absolute aanwinst voor je wasruimte. En de positieve ervaringen van andere gebruikers bevestigen alleen maar de kwaliteit en functionaliteit van dit product. Ik kan niet meer zonder!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Vonia Wasmachine verhoger Dubbel Wasmachine

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Vonia Wasmachine verhoger Dubbel Wasmachine

 • list plusHandig accessoire dat zorgt voor de ideale hoogte van de wasmachine en droger.
 • list plusTwee lades bieden extra bergruimte voor wasbenodigdheden.
 • list plusHoogwaardig en duurzaam gepoedercoat stalen frame zorgt voor een lange levensduur en bescherming tegen roest, stof en lekkage.

Nadelen Vonia Wasmachine verhoger Dubbel Wasmachine

 • list plusMoeilijke montage volgens sommige gebruikers.
 • list plusWasmachine kan eraf vallen tijdens het centrifugeren.
 • list plusLades zijn te laag om wasmiddel en wasverzachter rechtop te kunnen zetten.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
10
Functionaliteit
10
Gebruiksgemak
9.12
De Vonia Wasmachine verhoger is dé oplossing voor rugklachten en gedoe bij het uitladen van je wasmachine. Met dit handige accessoire staat je wasmachine altijd op de ideale hoogte. En dat is niet alles! Deze verhoger heeft twee lades waarin je al je wasbenodigdheden kunt opbergen. Zo heb je alles binnen handbereik.

Wat deze verhoger echt speciaal maakt, is het hoogwaardige en duurzame gepoedercoate stalen frame. Hierdoor gaat hij lang mee en blijven je apparaten beschermd tegen roest, stof en lekkage. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft de verhoger ook anti-slip en anti-tril oppervlakken. Zo worden geluid en trillingen tijdens het wassen en drogen tot een minimum beperkt.

De afmetingen van de verhoger zijn 31 cm hoog, 54 cm diep en 127 cm breed. Let er wel op dat je wasmachine en droger hierbij passen. Geen zorgen, je krijgt er ook nog eens twee handige lades bij voor extra opbergruimte. Ideaal voor je wasmiddel, wasverzachter en andere benodigdheden.

Helaas zijn er een paar negatieve reviews waarin wordt geklaagd over de kwaliteit en het gebruiksgemak van de verhoger. Sommige gebruikers vinden het lastig om hem in elkaar te zetten en klagen dat hun wasmachine eraf is gevallen tijdens het centrifugeren. Ook vinden sommige mensen de lades te laag om hun wasmiddel en wasverzachter rechtop te kunnen zetten.

Maar er zijn ook positieve reviews! Een gebruiker is blij verrast dat het product van metaal is, omdat het perfect past bij hun industriële interieur. Ze zijn ook tevreden dat hun wasmachine nu gemakkelijk bereikbaar is en dat de lades verwijderd kunnen worden om schoon te maken. Een andere gebruiker noemt de verhoger mooi en netjes, maar geeft toe dat het wat meer tijd kost om hem in elkaar te zetten. Ook vindt hij dat een van de lades moeilijk opengaat.

Kortom, de Vonia Wasmachine verhoger biedt handige functionaliteit en extra opbergruimte voor je wasbenodigdheden. Het hoogwaardige stalen frame zorgt voor duurzaamheid en bescherming van je apparaten. Maar houd wel rekening met de mogelijke tekortkomingen, zoals de moeilijke montage en de lage lades. Neem deze aspecten mee in je overweging voordat je deze verhoger aanschaft.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 14 mei in huis

Bekijk prijs

3. Membeli Wasmachine Verhoger Wasmachine Opbouwmeubel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Membeli Wasmachine Verhoger Wasmachine Opbouwmeubel

 • list plusVerstelbare afmetingen voor universeel gebruik
 • list plusIndrukwekkende maximale draagkracht van 300 kg
 • list plusGeavanceerde anti-vibratie dempers voor minder geluidsoverlast en slijtage

Nadelen Membeli Wasmachine Verhoger Wasmachine Opbouwmeubel

 • list plusOmvang en gewicht kunnen een uitdaging vormen bij installatie

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.28
Functionaliteit
9.45
Gebruiksgemak
9.02
Ik ben blij om de Membeli Wasmachine Verhoger aan te kondigen, dé oplossing voor alledaagse wasmachineproblemen. Met verstelbare afmetingen (42-68 cm lengte/breedte, 9-12.5 cm hoogte) past deze verhoger op iedere wasmachine. Met een indrukwekkende draagkracht van 300 kg, biedt de Membeli stabiliteit en duurzaamheid, terwijl geavanceerde anti-vibratie dempers zorgen voor minder geluid en slijtage. Dankzij de robuuste constructie en anti-slip poten blijft jouw wasmachine stevig op zijn plek, wat zorgt voor een verbeterde gebruikerservaring.

De Membeli Wasmachine Verhoger wordt geleverd met accessoires en een montage-instructie, waardoor het in slechts 2 minuten in elkaar gezet kan worden. Met gratis verzending en retourneren, plus een geruststellende 2-jarige garantie, ben je verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid. Deze verhoger onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid, stabiliteit en anti-vibratie functie, waardoor het een uitstekende keuze is voor huishoudens die op zoek zijn naar een duurzame oplossing voor geluidsvermindering en stabiliteit van hun wasmachine.

Hoewel de omvang en gewicht van de Membeli Wasmachine Verhoger een uitdaging kunnen zijn bij de installatie, biedt het indrukwekkende voordelen op het gebied van geluidsvermindering, stabiliteit en duurzaamheid. Het is een opmerkelijke keuze voor iedereen die zoekt naar een hoogwaardige wasmachine verhoger.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

4. Olvy Wasmachine Verhoger met Wielen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Olvy Wasmachine Verhoger met Wielen

 • list plusVoorkomt rugklachten tijdens het in- en uitladen van de wasmachine
 • list plusMultifunctioneel, geschikt voor verschillende huishoudelijke apparaten
 • list plusGemakkelijk in elkaar te zetten en verstelbaar

Nadelen Olvy Wasmachine Verhoger met Wielen

 • list plusMaximale capaciteit van 300 kg kan beperkt zijn voor zware apparaten
 • list plusMoet zorgvuldig worden afgesteld voor maximale stabiliteit

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.87
Functionaliteit
8.82
Gebruiksgemak
8.95
De Olvy Wasmachine Verhoger met Wielen is echt een geweldig product voor mij. Het voorkomt dat ik rugklachten krijg tijdens het in- en uitladen van de wasmachine. En het beste is nog dat ik dankzij deze handige verhoger de vloer ook gemakkelijk kan schoonmaken. 🧹

Wat deze verhoger echt onderscheidt van andere merken, is dat hij multifunctioneel is. Ik kan hem niet alleen gebruiken voor mijn wasmachine, maar ook voor mijn koelkast, vaatwasser, vriezer en droger. Dat maakt het echt een veelzijdig product dat in elk huishouden van pas komt.

Nog een groot voordeel van de Olvy Wasmachine Verhoger is dat hij super makkelijk in elkaar te zetten is. Met de meegeleverde schroevendraaier en meetlint kan ik dit product binnen enkele minuten in elkaar zetten en installeren. En het beste is nog dat hij verstelbaar en verplaatsbaar is, zodat ik hem kan aanpassen aan de gewenste afmetingen en makkelijk kan verplaatsen wanneer dat nodig is.️

Wat betreft de kwaliteit en duurzaamheid van dit product hoef ik me geen zorgen te maken. Hij is gemaakt van roestvrij staal en hoogwaardig PP-plastic, dus hij gaat echt lang mee. En hij heeft zelfs een draagkracht van maar liefst 500 kg, wat betekent dat hij niet alleen geschikt is voor mijn wasmachine, maar ook voor zwaardere apparaten zoals koelkasten en vriezers.

De reviews van andere gebruikers bevestigen ook de kwaliteit en functionaliteit van de Olvy Wasmachine Verhoger. Mensen zijn echt tevreden over de stabiliteit van het product en het feit dat het geluiden van de wasmachine dempt. En het beste is nog dat het echt gemakkelijk te gebruiken is en een goede prijs-kwaliteitverhouding biedt.

Hoewel er geen nadelen worden genoemd in de reviews, is het belangrijk om te weten dat de maximale capaciteit van dit product 300 kg is. Dus het kan mogelijk niet geschikt zijn voor heel zware apparaten. En het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat alle remmen vergrendeld zijn en dat de basiswielen en de gewichtdragende voeten op gelijke hoogte zijn afgesteld voor maximale stabiliteit.

Al met al biedt de Olvy Wasmachine Verhoger met Wielen echt een uitstekende oplossing om mijn wasmachine te verhogen en rugklachten te voorkomen. Het is een veelzijdig en duurzaam product dat makkelijk te installeren en te gebruiken is. Het dempt geluiden en trillingen en zorgt voor een stabiele en stille waservaring. Of ik nu mijn wasmachine, koelkast of vaatwasser wil verhogen, deze verhoger is echt een goede keuze.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

5. encasa Wasmachine sokkel dubbel Cremlingen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen encasa Wasmachine sokkel dubbel Cremlingen

 • list plusGemakkelijker laden en lossen van het wasgoed
 • list plusGoede prijs-kwaliteitverhouding
 • list plusExtra opbergruimte met twee planken

Nadelen encasa Wasmachine sokkel dubbel Cremlingen

 • list plusMogelijk niet geschikt voor alle wasmachines en drogers

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.76
Functionaliteit
8.85
Gebruiksgemak
8.1
De Wasmachine sokkel dubbel Cremlingen verhoger met planken is echt een handig accessoire voor mij. Ik wil mijn wasmachine en droger namelijk graag verhogen. Met dit product kan ik dat op een veilige en comfortabele manier doen. De sokkel heeft een stevig basisframe en rubberen, antislip poten, zodat ik me geen zorgen hoef te maken over wiebelende apparaten. Met afmetingen van 127x54x31 cm en een draagvermogen van maximaal 150 kg per sokkel, past mijn wasmachine of droger er perfect op.

Wat ik echt geweldig vind aan deze sokkel is dat het het laden en lossen van mijn wasgoed zoveel gemakkelijker maakt. Doordat de apparaten verhoogd zijn, hoef ik niet meer te bukken of te buigen. Vooral voor mensen met rugproblemen is dit echt een uitkomst. Ik las zelfs in een review dat de hoogte ideaal is en dat het heel goed werkt voor mensen met rugklachten. Dat klinkt echt geweldig!

Een ander groot pluspunt van deze sokkel is de prijs-kwaliteitverhouding. Ik ben echt tevreden over hoe betaalbaar dit product is in vergelijking met andere opties op de markt. Het is echt een goede deal!

De Wasmachine sokkel dubbel Cremlingen verhoger met planken wordt geleverd met twee planken, wat extra opbergruimte betekent. Dat is super handig, want zo kan ik mijn wasmiddelen, droogrekken en andere benodigdheden netjes opruimen. De planken hebben afmetingen van 62,7x53,7 cm, dus er is genoeg ruimte voor al mijn spullen.

De sokkel is gemaakt van staal en heeft een witte poedercoating, wat een moderne uitstraling geeft die perfect past bij mijn wasmachine en droger. Het ziet er echt stijlvol uit!

Hoewel er geen specifieke nadelen werden genoemd in de reviews die ik kon vinden, is het wel belangrijk om op te merken dat de Wasmachine sokkel dubbel Cremlingen verhoger met planken mogelijk niet geschikt is voor alle wasmachines en drogers. Het is dus verstandig om de afmetingen van je apparaten te controleren voordat je tot aankoop overgaat, om er zeker van te zijn dat ze goed passen op de verhoger.

Al met al is de Wasmachine sokkel dubbel Cremlingen verhoger met planken echt een handige en praktische oplossing voor het verhogen van mijn wasmachine en droger. Met zijn stevige constructie, antislip poten en extra opbergruimte biedt het echt comfort en gemak. Vooral voor mensen met rugproblemen is het ideaal. En de prijs-kwaliteitverhouding is gewoon top!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 2 tot 3 dagen

Bekijk prijs
Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

6. WZ W&Z® Wasmachine verhoger met

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen WZ W&Z® Wasmachine verhoger met

 • list plusVerstelbare afmetingen voor verschillende huishoudelijke apparaten
 • list plusGemakkelijke montage zonder bouwgereedschap
 • list plusInclusief voetstukken, wieltjes, schokabsorberende matten, schroeven, hoekstukken, schroevendraaier en meetlint

Nadelen WZ W&Z® Wasmachine verhoger met

 • list plusMogelijk niet compatibel met extreem grote of ongebruikelijk gevormde huishoudelijke apparaten

Beoordeling

8.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.94
Functionaliteit
8.34
Gebruiksgemak
8.9
Ik ben dol op de W&Z ® Wasmachine verhoger met 4 wielen! Als je net als ik bent en een hekel hebt aan bukken om je wasmachine te laden, dan is deze verhoger precies wat je nodig hebt. Met zijn stevige roestvrijstalen en hoogwaardige PP-plastic constructie kan deze verhoger tot 350 kg dragen, dus je hoeft je geen zorgen te maken over stabiliteit.

Het beste van alles is dat je geen gereedschap nodig hebt om deze verhoger in elkaar te zetten - gewoon een paar simpele stappen volgen en je bent klaar! En met de handige wieltjes is het verplaatsen van je apparaten een fluitje van een cent.

De mogelijkheid om de hoogte en breedte aan te passen maakt deze verhoger geschikt voor verschillende modellen en merken van huishoudelijke apparaten. En de verpakking bevat alles wat je nodig hebt om meteen aan de slag te gaan - geen gedoe met aparte aankopen.

Hoewel het ontwerp verstelbaar is, moet je wel even controleren of het compatibel is met de afmetingen van je specifieke apparaat. Maar over het algemeen is de W&Z Wasmachine verhoger een geweldige oplossing voor het verhogen en verplaatsen van je apparaten. Weg met het bukken en hallo ergonomisch gemak!️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

7. WassiStand Wasmachine Verhoger met Grip

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen WassiStand Wasmachine Verhoger met Grip

 • list plusHoge draagcapaciteit van maximaal 750 kg
 • list plusVerstelbare poten met anti-slip
 • list plusLuxe uitstraling met witte coating

Nadelen WassiStand Wasmachine Verhoger met Grip

  Beoordeling

  8.1 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.25
  Functionaliteit
  7.72
  Gebruiksgemak
  8.21
  De WassiStand Wasmachine Verhoger met Grip is dé oplossing voor mij als ik geen zin meer heb om telkens te bukken bij het in- en uitladen van de was. Dit mooie wasmeubel is speciaal ontworpen om mijn leven makkelijker te maken en rugklachten te voorkomen. Met een draagvermogen van maar liefst 750 kg is het geschikt voor zware wasmachines en drogers.

  Wat deze verhoger echt bijzonder maakt, is de krachtige grip waardoor mijn machines niet tegen elkaar aan trillen. Dit voorkomt niet alleen geluidsoverlast, maar zorgt er ook voor dat mijn machines stevig blijven staan. Bovendien heeft het meubel 6 verstelbare dempers, zodat ik de hoogte perfect kan afstellen.

  Het ergonomische design van de WassiStand verhoger zorgt ervoor dat ik voortaan op een comfortabele manier de was kan doen, zonder rugklachten. Het meubel heeft een luxe witte coating, waardoor het er ook nog eens mooi uitziet. Daarnaast is het meubel gepoedercoat, wat zorgt voor extra stevigheid en duurzaamheid.

  Bij de WassiStand verhoger krijg ik 6 zwarte dempers en een handleiding voor eenvoudige montage. Het meubel heeft ook verstelbare poten met anti-slip, zodat het stevig op zijn plek blijft staan. En het beste van alles is dat het meubel maar 23 kg weegt, dus ik kan het makkelijk verplaatsen.

  De WassiStand verhoger is niet alleen geschikt voor het verhogen van een wasmachine of droger, maar ook voor andere apparaten zoals een vaatwasser, koelkast, vriezer of droger. Het is een veelzijdige oplossing voor het verhogen van witgoed in mijn huis.

  De voordelen van de WassiStand verhoger zijn onder andere het hoge draagvermogen, de verstelbare poten met anti-slip, de eenvoudige montage en de luxe uitstraling. En bij WassiStand kan ik het meubel 30 dagen uitproberen en krijg ik een geld-terug-garantie. Het meubel is ook nog eens maatschappelijk verantwoord geproduceerd en uitvoerig getest op kwaliteit.

  Uit de reviews van andere gebruikers blijkt dat zij erg tevreden zijn over de WassiStand verhoger. Ze zijn blij met de snelle levering, de stevige kwaliteit en het solide design. Ook de verstelbaarheid van de poten en de mogelijkheid om wasmanden eronder te gebruiken worden als pluspunten genoemd. Er zijn geen negatieve punten genoemd in de reviews.

  Al met al is de WassiStand Wasmachine Verhoger met Grip een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvol en ergonomisch meubel om het in- en uitladen van de was te vergemakkelijken. Met zijn hoge draagvermogen, verstelbare poten en luxe uitstraling onderscheidt deze verhoger zich van de rest.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Uiterlijk 16 mei in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs

  8. Vonia Wasmachine Verhoger Wasmachine Verhoger

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Vonia Wasmachine Verhoger Wasmachine Verhoger

  • list plusVerhoogt de wasmachine naar een ergonomische hoogte en vermindert rugpijn
  • list plusInclusief lade voor extra bergruimte
  • list plusStevig design met draagkracht van 150 kg en anti-slip en anti-tril eigenschappen

  Nadelen Vonia Wasmachine Verhoger Wasmachine Verhoger

  • list plusMontage kan wat puzzelwerk zijn en instructies kunnen duidelijker

  Beoordeling

  7.6 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.08
  Functionaliteit
  8.02
  Gebruiksgemak
  7.09
  De Vonia Wasmachine Verhoger is dé oplossing voor wie zijn wasmachine op een betere hoogte wil hebben. Met dit product vermindert rugpijn, omdat je je wasmachine op een ergonomische hoogte plaatst. Hierdoor hoef je niet meer te bukken om je was in en uit de machine te halen. En het wordt nog beter: de deur van de machine is nu beter toegankelijk en je hoeft niet meer te bukken om bij de knopjes te komen.

  Wat deze wasmachine verhoger echt bijzonder maakt, is de handige lade die eraan toegevoegd is. Hier kun je al je wasbenodigdheden, zoals wasmiddel, wasverzachter en wasknijpers, in opbergen. Zo blijft je wasruimte lekker opgeruimd en maak je optimaal gebruik van de ruimte rondom je wasmachine.

  De Vonia Wasmachine Verhoger heeft een stevig design en kan tot wel 150 kg dragen. Hij is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam gepoedercoat staal, waardoor hij beschermd is tegen roest, stof en lekkage. Bovendien zijn de oppervlakken voorzien van anti-slip en anti-tril eigenschappen, waardoor geluid en trillingen tijdens het wassen en drogen verminderd worden.

  De verhoger is 30 cm hoog, 54 cm diep en 63 cm breed. Let er wel op dat je de afmetingen van je huidige wasmachine controleert om zeker te weten dat de verhoger past. Gelukkig is de Vonia Wasmachine Verhoger eenvoudig te monteren en wordt hij geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen en montage-instructies.

  Uit de reviews van gebruikers blijkt dat de Vonia Wasmachine Verhoger over het algemeen zeer positief ontvangen wordt. Gebruikers prijzen de goede prijs-kwaliteitverhouding en de stabiliteit van het product. Sommigen geven wel aan dat de montage wat puzzelwerk kan zijn en dat de instructies iets duidelijker zouden mogen, maar eenmaal gemonteerd, is de verhoger stevig en praktisch. Gebruikers ervaren echt een verschil in rugpijn tijdens het wassen dankzij de extra hoogte.

  Al met al is de Vonia Wasmachine Verhoger een waardevolle toevoeging aan je wasruimte. Hij zorgt voor een ergonomische werkhouding, biedt extra opbergruimte en heeft een stevig design. Hoewel de montage en instructies verbeterd kunnen worden, biedt de verhoger een goede prijs-kwaliteitverhouding en zorgt hij voor een comfortabele waservaring zonder rugpijn.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Nu besteld, woensdag in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs

  9. MM Brands Wasmachine Verhoger Meubelroller

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen MM Brands Wasmachine Verhoger Meubelroller

  • list plusGewichtscapaciteit tot 300 kg voor stevige ondersteuning van zware apparaten en meubels
  • list plusAanpasbaarheid voor het bereiken van de ideale hoogte en gemakkelijke toegang tot de onderkant van meubels of wasmachine
  • list plusMultifunctionaliteit als verhoger en verplaatser, waardoor het een handige en veelzijdige toevoeging is aan elk huishouden

  Nadelen MM Brands Wasmachine Verhoger Meubelroller

   Beoordeling

   7.3 Totale score
   Prijs/kwaliteit
   7.36
   Functionaliteit
   7.83
   Gebruiksgemak
   6.86
   Ontmoet de MM Brands Wasmachine Verhoger - Meubelroller, dé oplossing voor het verplaatsen en verhogen van zware apparaten en meubels in huis. Met een gewichtscapaciteit tot 300 kg, biedt deze verhoger stevige ondersteuning voor wasmachines, minikoelkasten, tafels en meer. De flexibele wielen maken het moeiteloos om meubels te verplaatsen, waardoor het perfect is voor feestjes en huishoudelijke klusjes.

   Een opvallend kenmerk is de aanpasbaarheid, waardoor je moeiteloos de ideale hoogte kunt bereiken en gemakkelijk toegang krijgt tot de onderkant van je meubels of wasmachine voor reiniging. Met hoogwaardig PP-plastic en roestbestendige stalen poten, biedt deze verhoger betrouwbaarheid en duurzaamheid voor een stabiele en veilige ondersteuning.

   De multifunctionaliteit van de MM Brands Wasmachine Verhoger - Meubelroller is een duidelijk voordeel. Het dient niet alleen als verhoger, maar ook als verplaatser, waardoor het een handige en veelzijdige toevoeging is aan elk huishouden. Met de 100% tevredenheidsgarantie van de fabrikant, kun je vertrouwen op de kwaliteit van dit product.

   Kortom, de MM Brands Wasmachine Verhoger - Meubelroller is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een handige en betrouwbare oplossing voor het verplaatsen en verhogen van zware apparaten en meubels. Met zijn robuuste materialen, aanpasbaarheid en multifunctionaliteit, is dit een aantrekkelijke optie voor verschillende toepassingen in huis.

   Verkrijgbaar bij:

   Bol.com

   Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

   Bekijk prijs
   Amazon.nl

   Op voorraad

   Bekijk prijs

   10. Vonia Wasmachine Verhoger Universele verhoging

   Loading ...
   Ga naar laagste prijs

   Voordelen Vonia Wasmachine Verhoger Universele verhoging

   • list plusDuurzame en stabiele constructie met roestvrijstalen frame en anti-slip oppervlakken.
   • list plusAanpasbaar formaat geschikt voor verschillende huishoudelijke apparaten zoals wasmachines, wasdrogers, vriezers, en vaatwassers.
   • list plusCompleet pakket voor probleemloze installatie zonder extra gereedschap nodig.

   Nadelen Vonia Wasmachine Verhoger Universele verhoging

   • list plusMogelijk niet geschikt voor alle wasmachines of huishoudelijke apparaten, vooral als ze afwijken van standaardafmetingen.

   Beoordeling

   7.2 Totale score
   Prijs/kwaliteit
   6.72
   Functionaliteit
   6.82
   Gebruiksgemak
   7.65
   Ik ben blij om de Vonia Wasmachine Verhoger aan te bevelen, een onmisbaar accessoire voor het verhogen van je wasmachine. Dit handige hulpmiddel voorkomt rugklachten en maakt het doen van de was een stuk gemakkelijker. Met zijn eenvoudige installatie en aanpasbare formaat biedt deze verhoger een stevige en duurzame oplossing voor het verhogen van diverse huishoudelijke apparaten.

   De Vonia Wasmachine Verhoger is gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals roestvrijstalen buizen en sterk polypropyleen plastic, waardoor duurzaamheid en stabiliteit gegarandeerd zijn. Met afmetingen van 22 x 22 cm voor de hoekstukken en geluiddempende anti-slip oppervlakken, biedt de verhoger een stevige en stille basis voor je wasmachine.

   Een opvallend kenmerk van de Vonia Wasmachine Verhoger is de aanpasbaarheid. De hoogte kan eenvoudig worden ingesteld van 10 tot 13 cm, terwijl de lengte en breedte kan worden aangepast van 42 tot 68 cm, waardoor deze verhoger geschikt is voor vrijwel elk formaat wasmachine, wasdroger, vriezer of vaatwasser. Dit maakt het product uiterst praktisch en veelzijdig in gebruik.

   De verhoger wordt geleverd met een compleet pakket, inclusief voetsteunen, hoekstukken, RVS buizen, anti-schokmatten, schroeven, waterpas libellen, schroevendraaier, meetlint en montage-instructies. Dit zorgt voor een probleemloze installatie, zonder dat je extra gereedschap hoeft aan te schaffen.

   Hoewel dit product vele voordelen biedt, is het belangrijk om de specificaties zorgvuldig te controleren voordat je tot aanschaf overgaat, omdat de verhoger mogelijk niet geschikt is voor alle wasmachines of huishoudelijke apparaten, vooral als ze afwijken van de standaardafmetingen.

   Kortom, de Vonia Wasmachine Verhoger biedt een uitstekende oplossing voor het verhogen van huishoudelijke apparaten, met zijn duurzame constructie, aanpasbare formaat en veelzijdige toepassingen. Het product overtreft in zijn draagkracht en stabiliteit, waardoor het een waardevolle toevoeging is voor elk huishouden. 🌟

   Verkrijgbaar bij:

   Bol.com

   Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

   Bekijk prijs
   Amazon.nl

   Op voorraad

   Bekijk prijs
   hero illustration
   Bestenu

   Succes en hopelijk maak je de beste koop!

   Bestenu

   Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van wasmachine verhogers. Er zijn namelijk 1063 verschillende op de markt ...

   Bedankt voor het lezen!