Beste Wasmachine verhoger - May. 2020

42 Producten onderzocht

PLEK

PRODUCTNAAM

SCORE

1

Wasmachine verhoger Dirk, met houten lade

VOORWASSEN
10Score
2

Wasmachine verhoger Stefan, met werkblad

VOORWASSEN
9.8Score
3

Miele Wasmachine Sokkel WTS 410

Miele
9.7Score
4

Wasmachine verhoger Johan, gelast en verstelbaar model met draadmand

VOORWASSEN
9.6Score
5

Nedco Combirand met schuiflade De Luxe

Nedco
9.5Score
6

Siemens WZ20430 Accessoire

Siemens
8.5Score
7

Scanpart Tussenkader Compact Afgerond

Scanpart
8.2Score

Hoe komt deze geweldige Wasmachine verhoger ranglijst tot stand..?

De wereld veranderd.. En dus de speurtocht naar de beste Wasmachine verhoger ook!

Vroeger ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Wasmachine verhogers, maar nu assisteert een robot jou!

Robot test
Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Wasmachine verhogers die te bestellen zijn in Nederland, hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke Wasmachine verhogers het best verkopen.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Wasmachine verhogers stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Vergelijkbare producten aan Wasmachine verhogers

De beste Wasmachine verhogers in een handige lijst

Product informatiePlus or Show more

Onze wasmachine verhogers maken wassen gemakkelijk. De verhogers zorgen ervoor dat de wasmachine / droger op comfortabele hoogte komt te staan. Zo hoef je niet meer diep te bukken om was in of uit je wasmachine / droger te halen. De wasmachine verhoger Dirk is gemaakt van staal en heeft een houten lade. In de lade kunnen onder andere wasmiddel, knijpers, wasverzachter en andere toebehoren in opgeborgen worden. Deze trillen nu niet meer van de wasmachine af en zijn veilig opgeborgen uit het zicht van kleine kinderen. De wasmachine verhoger heeft een maximale belasting van 150 kg. De afmetingen van de verhoger zijn: 61 x 55 x 30 cm. De wasmachine verhoger wordt geleverd als bouwpakket, deze is eenvoudig thuis in elkaar te zetten. Uiteraard zit al het bevestigingsmateriaal in de verpakking om de Dirk in elkaar te zetten. Bij VOORWASSEN hebben wij alles om het dagelijkse leven wat makkelijker te maken. Van handige wasmachineverhogers tot rekjes voor aan je droger. Wij zorgen er voor dat wassen een plezier gaat worden (dat geloofden wij zelf ook niet)! De helden van VOORWASSEN zijn degene die elke dag bezig zijn om de beste service te verlenen en onze hoge productkwaliteit te behouden. Om elke dag weer er voor te zorgen dat de zendingen op tijd bij jou aankomen. Deze helden zijn veelal mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij geven ze een kans. Een kans die ze vaak met beide handen aangrijpen. Hierdoor voelen ze zich gewaardeerd en voelen ze zich onderdeel van een groep. Dat zijn onze helden! Onze producten hebben we daarom vernoemd naar onze helden! De VOORWASSEN producten zijn exclusief verkrijgbaar bij Bol.com. Bezoek onze Bol.com pagina voor al onze producten.

1. Wasmachine verhoger Dirk, met houten lade

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Onze wasmachine verhogers maken wassen gemakkelijk. De verhogers zorgen ervoor dat de wasmachine / droger op comfortabele hoogte komt te staan. Zo hoef je niet meer diep te bukken om was in of uit je wasmachine / droger te halen. De wasmachine verhoger Stefan is gemaakt van staal en is voorzien van een handige uittrekbare plank. De plank is te gebruiken om de wasmand op te zetten of om was op op te vouwen. Ideaal om direct vanuit de droger alles netjes op te bergen. De wasmachine verhoger heeft een maximale belasting van 150 kg. De afmetingen van de verhoger zijn: 61 x 55 x 30 cm. De wasmachine verhoger Stefan wordt niet gemonteerd geleverd. Uiteraard zit al het bevestigingsmateriaal in de verpakking om de Stefan in elkaar te zetten. Bij VOORWASSEN hebben wij alles om het dagelijkse leven wat makkelijker te maken. Van handige wasmachineverhogers tot rekjes voor aan je droger. Wij zorgen er voor dat wassen een plezier gaat worden (dat geloofden wij zelf ook niet)! De helden van VOORWASSEN zijn degene die elke dag bezig zijn om de beste service te verlenen en onze hoge productkwaliteit te behouden. Om elke dag weer er voor te zorgen dat de zendingen op tijd bij jou aankomen. Deze helden zijn veelal mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij geven ze een kans. Een kans die ze vaak met beide handen aangrijpen. Hierdoor voelen ze zich gewaardeerd en voelen ze zich onderdeel van een groep. Dat zijn onze helden! Onze producten hebben we daarom vernoemd naar onze helden! De VOORWASSEN producten zijn exclusief verkrijgbaar bij Bol.com. Bezoek onze Bol.com pagina voor al onze producten.

2. Wasmachine verhoger Stefan, met werkblad

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Deze Miele Wasmachine Sokkel WTS 410 met geëmaillleerd front, heeft een handige opberglade die je onder een wasmachine of droger kunt plaatsen. Deze sokkel heeft een hoogte van 30 cm, en is geschikt voor onder ander Miele wasmachines uit de W2000, W3000, W5000 serie en de Miele wasdrogers uit de T4000 en de T8000 serie. Kenmerken van de Miele Wasmachine Sokkel WTS 410: Geëmaillleerd front Hoogte: 30 cm Geschikt voor Miele wasmachines(W2000, W3000, W5000 serie) en de Miele wasdrogers (T4000 en de T8000 serie)

3. Miele Wasmachine Sokkel WTS 410

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Onze wasmachine verhogers maken wassen gemakkelijk. De verhogers zorgen ervoor dat de wasmachine / droger op comfortabele hoogte komt te staan. Zo hoef je niet meer diep te bukken om was in of uit je wasmachine / droger te halen. De wasmachine verhoger Johan is gemaakt van staal en heeft een handige draadmand. In de draadmand kunnen onder andere wasmiddel, knijpers, wasverzachter en andere toebehoren in opgeborgen worden. Deze trillen nu niet meer van de wasmachine af en zijn veilig opgeborgen. Daarnaast is de wasmachine verhoger Johan op kritieke punten gelast. Hierdoor is deze extra stevig. LET OP: deze wordt in elkaar gezet geleverd en moet dus in elkaar naar de uiteindelijke plek toe. De wasmachine verhoger heeft een maximale belasting van 150 kg. De afmetingen van de verhoger zijn: 61 x 55 x 30 cm. Bij VOORWASSEN hebben wij alles om het dagelijkse leven wat makkelijker te maken. Van handige wasmachineverhogers tot rekjes voor aan je droger. Wij zorgen er voor dat wassen een plezier gaat worden (dat geloofden wij zelf ook niet)! De helden van VOORWASSEN zijn degene die elke dag bezig zijn om de beste service te verlenen en onze hoge productkwaliteit te behouden. Om elke dag weer er voor te zorgen dat de zendingen op tijd bij jou aankomen. Deze helden zijn veelal mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij geven ze een kans. Een kans die ze vaak met beide handen aangrijpen. Hierdoor voelen ze zich gewaardeerd en voelen ze zich onderdeel van een groep. Dat zijn onze helden! Onze producten hebben we daarom vernoemd naar onze helden! De VOORWASSEN producten zijn exclusief verkrijgbaar bij Bol.com. Bezoek onze Bol.com pagina voor al onze producten.

4. Wasmachine verhoger Johan, gelast en verstelbaar model met draadmand

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De combirand is de ideale oplossing als uw wasmachine en droger op elkaar gestapeld staan. Handig is ook de combirand met schuiflade, waar u bijvoorbeeld uw wasmand op kunt zetten.

5. Nedco Combirand met schuiflade De Luxe

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

afdekplaat voor onderbouw van WT..S

6. Siemens WZ20430 Accessoire

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Scanpart Tussenkader Compact Afgerond - Productnr: 0150120108; Merk: Scanpart; Afmeting: 60,5x57x4 cm (LxBxH); Kleur: Wit; Inhoud verpakking: 1x Tussenkader; Geschikt voor merk: Alle merken (universeel); Ean code: 4012074038502, 4012074035802, 4012074211622; - Met dit compacte Scanpart tussenkader plaats je eenvoudig de droger bovenop je wasmachine. Zo bespaar je een hoop ruimte! Het tussenkader is geschikt voor alle wasmachines met een breedte van 60 centimeter. Geschikt voor wasautomaten met afgeronde hoeken Geschikt voor wasmachines waar de wasmiddellade te dicht op de bovenkant zit Geschikt voor drogers waarbij het filterdeurtje of de water opvangbak aan de onderkant zit. Gemakkelijk te installeren Kleur: wit Lengte: 57 centimeter Breedte: 60,5 centimeter Hoogte: 4 centimeter

7. Scanpart Tussenkader Compact Afgerond

Laptop 1

Vergelijkbare producten aan Wasmachine verhogers


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Wasmachine verhogers er zijn namelijk 42 verschillende op de markt..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en ga je straks de beste Wasmachine verhoger kopen.

Beste koop maken