Wat is de beste wasmachine verhoger van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 27 september, 2023

Het kopen van een goede wasmachine verhoger is een moeilijke opgave. Wat is de beste wasmachine verhoger van 2023? Na het onderzoeken van 213 wasmachine verhogers kwam de vonia SJ-WM05 wit 1 als beste getest uit onze wasmachine verhoger-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de wasmachine verhogers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 wasmachine verhogers-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige wasmachine verhoger-koopgids? Lees dan verder!

Onze wasmachine verhoger selectie

 • Beste koop: vonia SJ-WM05 wit 1

 • De top 10 beste wasmachine verhogers

  1Score: 9.8
  vonia SJ-WM05 wit 1
  vonia SJ-WM05 wit 1
  vonia
  Ga naar laagste prijs
  2Score: 9.7
  vonia SJ-WM05 wit
  vonia SJ-WM05 wit
  vonia
  Ga naar laagste prijs
  3Score: 9.6
  vonia DZ-4L4J wit
  vonia DZ-4L4J wit
  vonia
  Ga naar laagste prijs
  4Score: 9.5
  GreatGoodie Dubbele verhoger met lade wit
  GreatGoodie Dubbele verhoger met lade wit
  GreatGoodie
  Ga naar laagste prijs
  5Score: 9.5
  VOORWASSEN Wasmachine verhoger Wim wit
  VOORWASSEN Wasmachine verhoger Wim wit
  VOORWASSEN
  Ga naar laagste prijs
  6Score: 9.4
  Noswo NSW-002 zwart
  Noswo NSW-002 zwart
  Noswo
  Ga naar laagste prijs
  7Score: 9.3
  Olvy Wasmachine verhoger met wielen wit
  Olvy Wasmachine verhoger met wielen wit
  Olvy
  Ga naar laagste prijs
  8Score: 9.2
  Noswo NSW-001 wit-zwart
  Noswo NSW-001 wit-zwart
  Noswo
  Ga naar laagste prijs
  9Score: 9.1
  EverestPeak® Wasmachine verhoger Multitool Ook grijs | wit
  EverestPeak® Wasmachine verhoger Multitool Ook grijs | wit
  EverestPeak
  Ga naar laagste prijs
  10Score: 9.1
  RMBO Single wit
  RMBO Single wit
  RMBO
  Ga naar laagste prijs
  hero illustration

  De Bestenu Wasmachineverhoger Koopgids

  Een wasmachine neemt veel plaats in beslag. Met wasmachineverhoger bespaar je ruimte en je leest er hier meer over.

  Wat is de ideale hoogte voor een wasmachine?

  De ideale hoogte voor een wasmachine kan afhankelijk zijn van verschillende factoren, zoals de lengte van de gebruiker, de hoogte van de wasmachineverhoger, en het type wasmachine dat je gebruikt. 

  Over het algemeen wordt echter aanbevolen om de wasmachine op een hoogte te plaatsen die gemakkelijk toegankelijk is en een comfortabele werkhoogte biedt.

  Een veelvoorkomende hoogte voor een wasmachine is ongeveer 85 cm vanaf de grond tot aan de bovenkant van de machine. Dit biedt een comfortabele hoogte om de was in de machine te doen en er weer uit te halen, zonder te veel te hoeven bukken of te strekken.

  Het is belangrijk om rekening te houden met de hoogte van de gebruiker bij het bepalen van de juiste hoogte voor de wasmachine. 

  Als de gebruiker bijvoorbeeld langer is, kan het nodig zijn om de wasmachine hoger te plaatsen om het bukken te verminderen. Een wasmachineverhoger kan ook nuttig zijn om de wasmachine op de juiste hoogte te plaatsen.

  Het is echter ook belangrijk om te controleren of de wasmachine op een stabiele ondergrond staat, ongeacht de hoogte waarop deze is geplaatst. 

  Zorg ervoor dat de wasmachine waterpas staat en stevig op de grond staat om te voorkomen dat deze kan bewegen of trillen tijdens het wassen.

  Wat zijn de afmetingen van een wasmachine?

  De afmetingen van een wasmachine kunnen variëren afhankelijk van het merk, model en type wasmachine. 

  Hier zijn enkele veel voorkomende afmetingen voor wasmachines:

  • Breedte: De meest voorkomende breedtemaat voor een wasmachine is ongeveer 60 cm. Er zijn echter ook smallere modellen beschikbaar, variërend van ongeveer 45 cm tot 55 cm breed, en bredere modellen van ongeveer 70 cm breed.
  • Diepte: De dieptemaat van een wasmachine varieert meestal van ongeveer 50 cm tot 70 cm. Het is belangrijk om te controleren hoe diep de ruimte is waar je de wasmachine wilt plaatsen, om te zorgen dat deze past.
  • Hoogte: De hoogte van een wasmachine varieert meestal van ongeveer 80 cm tot 90 cm. Het is ook belangrijk om rekening te houden met de hoogte van de wasmachineverhoger als je er een gaat gebruiken.
  • Trommelinhoud: De trommelinhoud van een wasmachine kan variëren van ongeveer 4 kg voor een kleine machine tot 12 kg voor een grote wasmachine. De afmetingen van de wasmachine zijn vaak gerelateerd aan de trommelinhoud, dus het is belangrijk om te bedenken welke capaciteit je nodig hebt voor je wasbehoeften.

  Houd er rekening mee dat de afmetingen van wasmachines kunnen variëren afhankelijk van het merk en model, dus het is altijd belangrijk om de specifieke afmetingen van de wasmachine die je overweegt te controleren voordat je deze aanschaft.

  Waarom een wasmachine op een sokkel zetten?

  Een wasmachine op een sokkel plaatsen kan verschillende voordelen hebben, zoals:

  • Ergonomie: Een wasmachine op een sokkel plaatsen kan de belasting van je rug en knieën verminderen. Het tillen van wasgoed in een wasmachine die op de grond staat, kan namelijk belastend zijn voor je lichaam, vooral als je vaak zware was doet. Een sokkel plaatst de wasmachine op een comfortabele hoogte om de was in en uit de machine te laden.
  • Extra opbergruimte: Een sokkel onder de wasmachine kan extra opbergruimte bieden voor wasmiddel, wasverzachter, waszakken, strijkijzers, en andere wasgerelateerde items. Dit kan handig zijn als je beperkte ruimte hebt in de wasruimte.
  • Geluidsdemping: Een sokkel kan trillingen en geluid van de wasmachine verminderen, waardoor het geluidsniveau lager wordt. Dit kan vooral handig zijn als de wasruimte zich dichtbij de woonkamer, slaapkamer of andere ruimtes bevindt waar stilte gewenst is.
  • Bescherming tegen waterschade: Een sokkel kan helpen om de wasmachine te beschermen tegen waterschade als er bijvoorbeeld een lekkage optreedt. In dit geval kan de sokkel het water opvangen en voorkomen dat het op de vloer of op de muur sijpelt.

  Het plaatsen van een wasmachine op een sokkel kan dus verschillende voordelen bieden. Het is belangrijk om er wel op te letten dat de sokkel stabiel en stevig is en geschikt is voor het gewicht van de wasmachine, om te voorkomen dat de wasmachine kan kantelen of omvallen.

  Waaom een wasmachine rechtop vervoeren?

  Een wasmachine moet tijdens het vervoeren altijd rechtop staan. Dit heeft verschillende redenen:

  • Voorkomt beschadiging van de trommel en andere onderdelen: Als een wasmachine liggend wordt vervoerd, kan de trommel gaan schuiven en tegen andere onderdelen van de machine slaan. Dit kan beschadigingen veroorzaken aan de trommel en andere onderdelen, en uiteindelijk leiden tot problemen met de werking van de machine.
  • Voorkomt lekkages: Een wasmachine bevat verschillende slangen en leidingen die water afvoeren en aanvoeren. Als de machine op zijn zij of op zijn kop wordt vervoerd, kunnen deze leidingen beschadigd raken en gaan lekken. Dit kan leiden tot wateroverlast en schade aan de omgeving waarin de machine wordt vervoerd.
  • Veiligheid: Een wasmachine is een zwaar en groot object en kan gevaarlijk zijn om te tillen en te vervoeren. Als de machine liggend wordt vervoerd, kan deze omvallen of onverwacht bewegen, wat tot gevaarlijke situaties kan leiden.

  Kortom, een wasmachine moet altijd rechtop worden vervoerd om beschadigingen en lekkages te voorkomen, en om de veiligheid van de personen die de machine vervoeren te waarborgen. 

  Als je een wasmachine moet vervoeren, zorg er dan voor dat deze goed vaststaat op een steekwagen of een ander transportmiddel en dat deze niet kan omvallen of verschuiven tijdens het vervoeren.

  Kan de wasmachine aan als je weg bent?

  Het wordt afgeraden om de wasmachine aan te laten staan als je weg bent. Het is namelijk belangrijk om toezicht te houden op de wasmachine terwijl deze aan staat, omdat er verschillende situaties kunnen ontstaan die tot problemen kunnen leiden.

  Als er bijvoorbeeld een lekkage optreedt tijdens het wassen, kan er water op de vloer terechtkomen en schade aanrichten. Als je niet thuis bent, kan dit leiden tot een overstroming of andere schade die niet meteen wordt opgemerkt en verholpen.

  Bovendien kan er bijvoorbeeld een kortsluiting optreden als de wasmachine een storing heeft, wat kan leiden tot brandgevaar als er niemand thuis is om in te grijpen.

  Om deze redenen wordt over het algemeen aangeraden om de wasmachine alleen aan te zetten als je thuis bent en in de buurt bent om eventuele problemen snel te kunnen opmerken en te verhelpen. 

  Als je toch van huis moet terwijl de wasmachine draait, zorg er dan voor dat er iemand anders thuis is die toezicht kan houden op de wasmachine en deze kan uitzetten als er problemen ontstaan.

  hero illustration

  Hoe testen we wasmachine verhogers?

  Om de beste wasmachine verhoger te ontdekken, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze wasmachine verhoger-test hebben we 213 wasmachine verhogers vergeleken.

  illustration

  Het eerste criterium in onze wasmachine verhoger-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig externe expertwebsites waar we data verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze wasmachine verhoger-experts en testers in onze database.

  illustration

  Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne wasmachine verhoger-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte wasmachine verhoger in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 213 wasmachine verhogers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias te voorkomen.

  illustration
  hero illustration

  De beste wasmachine verhogers in een makkelijke lijst

  1. vonia SJ-WM05 wit 1

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  9.8 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.7
  Functionaliteit
  9.9
  Gebruiksgemak
  9.7

  Vaak staat de wasmachine op een hoogte die net te laag is, waardoor je snel last kunt krijgen van je rug wanneer je de was aan het doen bent. Met de Vonia wasmachine verhoger staat jouw wasmachine altijd op een ideale hoogte. Hierdoor krijg je minder snel last van een pijnlijke rug en is het een stuk makkelijker om de was uit de wasmachine te halen. Zo is de hoogte van de deur van de wasmachine beter toegankelijk, hoef je niet te bukken voor de knopjes en kun je er makkelijker een wasmand voor plaatsen zonder dat het deurtje er tegen aan komt. En dat is niet alles! Deze wasmachine verhoger heeft namelijk ook een lade voor extra bergruimte, om bijvoorbeeld al je was benodigden in op te bergen. Ervaar de voordelen nu zelf! Eenvoudig te monteren Universeel Lade voor extra bergruimte Stevig design Duurzaam stalen frame Beschermt apparaten tegen roesten, stof en lekkage Draagkracht van 150 kg Anti-slip en anti-tril oppervlakken Oftewel een verrijking van je wasruimte! Hoogwaardige kwaliteit De Vonia wasmachinesokkel is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam gepoedercoat staal. De maximale draagvermogen van dit hoogwaardig metalen examplaar bedraagd maar liefst 150 kilogram. Verder is de verhoger voorzien van anti-slip oppervlakken in de hoeken. Deze oppervlakken vangen het geluid en de trillingen tijdens het wassen en drogen op. Afmetingen De wasmachine verhoger is 31 centimeter hoog, 54 centimeter diep en 63 centimeter breed. Om zeker te weten of de verhoger past, controleer je de breedte en diepte van je huidige wasmachine. Deze afmetingen mogen niet groter zijn dan die van de verhoger. Extra bergruimte De wasmachine verhoger van Vonia heeft een dubbele functie. Ten eerste staat je wasmachine of droger op een prettige werkhoogte en ten tweede creer je met de verhoger automatisch wat extra praktische bergruimte. De lade is ideaal voor het opbergen van bijvoorbeeld de wasmiddel, wasverzachter, wasknijpers en andere nuttige zaken in de wasruimte. Benut de ruimte rond je wasmachine of droger optimaal en kies voor de Vonia wasmachine verhoger! Verpakkingsinhoud (bouwpakket) 4 x Voetsteunen 2 x voetsteun verbindingen 1 x vierkante frame 1 x lade ( 3 planken, 2 ladegeleiders en een handgreep) 4 x Antischokmatten Bevestigingsmaterialen Montage instucties Specificaties Merk: Vonia Kleur: Wit ( ook verkrijgbaar in het zwart) Materiaal: Staal Hoogte: 31 cm Breedte: 63 cm Diepte: 54 cm Draagkracht: 150 kg

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs

  2. vonia SJ-WM05 wit

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  9.7 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.3
  Functionaliteit
  9.6
  Gebruiksgemak
  9.5

  Vaak staat de wasmachine of droger op een hoogte die net te laag is, waardoor je snel last kunt krijgen van je rug wanneer je de was aan het doen bent. Met de Vonia wasmachine- en droger verhoger staat jouw wasmachine en droger altijd op een ideale hoogte. Hierdoor krijg je minder snel last van een pijnlijke rug en is het een stuk makkelijker om de was uit de wasmachine of droger te halen. Zo is de hoogte van de deur van de wasmachine en droger beter toegankelijk, hoef je niet te bukken voor de knopjes en kun je er makkelijker een wasmand voor plaatsen zonder dat het deurtje er tegen aan komt. En dat is niet alles! Deze wasmachine- en droger verhoger heeft namelijk ook twee lades voor extra bergruimte, om bijvoorbeeld al je was benodigden in op te bergen. Ervaar de voordelen nu zelf! Eenvoudig te monteren Zowel de wasmachine als droger naast elkaar op de ideale hoogte Universeel 2 Lades voor extra bergruimte Stevig design Duurzaam stalen frame Beschermt apparaten tegen roesten, stof en lekkage Draagkracht van 200 kg Anti-slip en anti-tril oppervlakken Oftewel een verrijking van je wasruimte! Hoogwaardige kwaliteit De Vonia wasmachine- en droger sokkel is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam gepoedercoat staal. De maximale draagvermogen van dit hoogwaardig metalen examplaar bedraagd maar liefst 200 kilogram. Verder zijn de verhogers voorzien van anti-slip oppervlakken in de hoeken. Deze oppervlakken vangen het geluid en de trillingen tijdens het wassen en drogen op. Afmetingen De wasmachine- en droger verhoger is 31 centimeter hoog, 54 centimeter diep en 127 centimeter breed. Individueel zijn de verhogers 63 cm breed. Om zeker te weten of de verhoger past, controleer je de breedte en diepte van je huidige wasmachine en droger. Deze afmetingen van de wasmachine of droger mogen niet groter zijn dan die van een individuele verhoger. Extra bergruimte De wasmachine- en droger verhoger van Vonia heeft een dubbele functie. Ten eerste staat je wasmachine en droger op een prettige werkhoogte en ten tweede creëer je met de verhogers automatisch wat extra praktische bergruimte. De lades zijn ideaal voor het opbergen van bijvoorbeeld de wasmiddel, wasverzachter, wasknijpers en andere nuttige zaken in de wasruimte. Benut de ruimte rond je wasmachine en droger optimaal en kies voor de Vonia wasmachine- en droger verhoger! Verpakkingsinhoud (bouwpakket) 8 x Voetsteunen 4 x voetsteun verbindingen 2 x vierkante frame 4 x verhoger verbindingen 2 x lades ( 6 planken, 4 ladegeleiders en 2 handgrepen) 8 x Antischokmatten Bevestigingsmaterialen Montage instucties Specificaties Merk: Vonia Kleur: Wit ( ook verkrijgbaar in het zwart) Materiaal: Staal Hoogte: 31 cm Breedte: 127 cm (2 x 63cm ) Diepte: 54 cm Draagkracht: 200 kg

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  3. vonia DZ-4L4J wit

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  9.6 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.2
  Functionaliteit
  9.4
  Gebruiksgemak
  9.4

  Vaak staat de wasmachine op een hoogte die nét te laag is, waardoor je snel last kunt krijgen van je rug wanneer je de was aan het doen bent. Met de Vonia wasmachine verhoger staat jouw wasmachine altijd op een ideale hoogte. Hierdoor krijg je minder snel last van een pijnlijke rug en is het een stuk makkelijker om de was uit de wasmachine te halen. Zo is de hoogte van de deur van de wasmachine beter toegankelijk, hoef je niet te bukken voor de knopjes en kun je er makkelijker een wasmand voor plaatsen zonder dat het deurtje er tegen aan komt. Ervaar de voordelen nu zelf! Eenvoudig te monteren Aanpasbaar formaat Eenvoudig in hoogte te verstellen Duurzaam roestvrijstalen frame Beschermt apparaten tegen roesten, stof en lekkage Draagkracht van 300 kg Anti-slip en anti-tril oppervlakken Hoogwaardige kwaliteit De basis van de wasmachineverhoger is gemaakt van roestvrijstalen buizen en sterk polypropyleen plastic. De hoekstukken van de verhoger zijn extra stevig en duurzaam en hebben een formaat van 22 x 22 cm. Om glijden te voorkomen is de verhoger voorzien van anti-slip oppervlakken in de hoeken. Deze oppervlakken vangen ook gelijk het geluid en de trillingen tijdens het wassen en drogen op. In hoogte een breedte verstelbaar Je kunt de hoogte van de wasmachine verhoger eenvoudig instellen van 10 tot 13 cm. Ook de lengte en de breedte van de verhoger is aan te passen van 42 t/m 68 cm en op het juiste formaat vast te zetten. Doordat je de verhoger perfect naar wens in kunt stellen, is de verhoger geschikt voor vrijwel ieder formaat wasmachine, wasdroger, vriezer of vaatwasser. Dit maakt de verhoger erg praktisch! Makkelijker onder de wasmachine schoonmaken Meestal verzamelt zich een hoop stof onder de wasmachine. Als de wasmachine direct op de grond staat kun je hier bijna niet bij. Dankzij deze wasmachine verhoger is het voortaan een stuk eenvoudiger om ook onder de wasmachine schoon te maken! Veelzijdig te gebruiken Of je nu je wasmachine, vriezer, koelkast of een ander zwaar toestel wilt verhogen, deze multifunctionele verhoger biedt de ideale uitkomst. De verhoger kan een gewicht aan van tot wel 300 kg, wat de verhoger geschikt maakt voor de meeste zware apparaten in huis. Verpakkingsinhoud 4 x Voetsteunen 4 x hoekstukken 4 x RVS buizen 4 x Anti-schokmatten 32 x schroeven 8 x waterpas libellen 1 x schroevendraaier 1 x meetlint Montage instructie Specificaties Merk: Vonia Materiaal: RVS/Kunstof Hoogte: 10-13 cm Breedte: 42 t/m 68 cm Draagkracht: 300 kg

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs

  4. GreatGoodie Dubbele verhoger met lade wit

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  9.5 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.7
  Functionaliteit
  9.2
  Gebruiksgemak
  9.3

  Staan jouw wasmachine en droger te laag? Dan is de GreatGoodie Wasmachine Verhoger de perfecte oplossing voor jou! Deze wasmachine kast biedt talloze voordelen en zorgt voor een ideale werkhouding tijdens het doen van de was. Met minder bukken en een verlaagde druk op je onderrug, wordt het wassen van kleding een moeiteloze ervaring. Bovendien minimaliseert de wasmachine meubel overlast in huis door trillingsdempers. Voordelen van de GreatGoodie wasmachine verhoger Een stevig stalen basisframe met stalen lades Meer bergruimte in je washok Verminderd vibraties door het huis Comfortabele werkhoogte Ant-slip pads om verschuivingen en krassen te voorkomen Geschikt voor de meeste wasmachines en drogers Let op! Meet vóór je overgaat tot een aankoop je machines op. De maximale afmetingen zijn 54x63cm (LxB). Voorkom rugklachten met de wasmachine kast Bukkend de was doen kan leiden tot vervelende rugklachten. Met de GreatGoodie wasmachine verhoger worden je machines tot wel 31,3 centimeter verhoogd, waardoor je niet meer door je knieën hoeft te gaan of voorovergebogen het wasgoed hoeft te verschonen. Een ware uitkomst voor mensen die rugpijn ervaren tijdens het in- en uitruimen van het wasgoed. Meer opslagruimte door de wasmachine meubel Deze verhoger benut de ruimte optimaal met zijn dubbele lades onder je machines. Hierdoor creëer je extra opbergruimte voor diverse wasartikelen zoals wasmiddel, klerenhangers en wasgoed. Dit draagt direct bij aan een opgeruimd huis en een georganiseerde werkplek, waardoor je meer rust in je hoofd ervaart en je goed humeur behoudt! Bescherm je vloer met deze wasmachine sokkel De voetstukken zijn voorzien van rubber wat voorkomt dat er beschadigingen op de vloer ontstaan. Ook dient het als anti-slip wat ervoor zorgt dat de verhoger stabiel en stevig op z'n plek blijft staan. Trillingen worden hierdoor drastisch verminderd zodat jij en je huisgenoten kunnen genieten van een rustige omgeving zonder overlast van de wasmachines. De dingen die er dan echt toe doen, zoals een lekker bakje koffie drinken, wegdwalen in een leesboek of zorgeloos op de bank uitrusten, komen dan weer aan bod terwijl je wasmachines op de achtergrond blijven draaien. Product specificaties Materiaal: gepoedercoat staal Gewicht: 19,45 kg Verpakkingsafmetingen: 69x61x14cm (LxBxH) Afmetingen van de lades: 42,5x48x19,8cm (LxBxH) Bouwpakket: zelf installeren m.b.v. een handleiding 100% Tevredenheidsgarantie Ben je niet helemaal tevreden over de wasmachine sokkel, dan mag je het product binnen 30 dagen kosteloos retourneren. Wij zorgen dat je het volledige aankoopbedrag terug ontvangt! Heb je een vraag? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We zijn 24/7 voor je beschikbaar. Ervaar meer comfort tijdens de wasbeurten met de GreatGoodie wasmachine verhoger!

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  5. VOORWASSEN Wasmachine verhoger Wim wit

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  9.5 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.4
  Functionaliteit
  9.1
  Gebruiksgemak
  8.2

  "Onze wasmachine verhogers maken wassen gemakkelijk. De verhogers zorgen ervoor dat de wasmachine / droger op comfortabele hoogte komt te staan. Zo hoef je niet meer diep te bukken om was in of uit je wasmachine / droger te halen. De wasmachine verhoger Wim is gemaakt van staal en heeft twee houten laden. In de lade kunnen onder andere wasmiddel, knijpers, wasverzachter en andere toebehoren in opgeborgen worden. Deze trillen nu niet meer van de wasmachine af en zijn veilig opgeborgen uit het zicht van kleine kinderen. Daarnaast heeft de Jack ook een uitschuifbaar werkblad waar u de op kunt opvouwen. De wasmachine verhoger heeft een maximale belasting van 100 kg. De afmetingen van de verhoger zijn: 61 x 55 x 50 cm. De wasmachine verhoger wordt geleverd als bouwpakket, deze is eenvoudig thuis in elkaar te zetten. Uiteraard zit al het bevestigingsmateriaal in de verpakking om de Jack in elkaar te zetten. De Wim is ook nog eens voorzien van handige stelpootjes. Zo kan de tafel en je wasmachine / droger perfect waterpas zetten. Bij VOORWASSEN hebben wij alles om het dagelijkse leven wat makkelijker te maken. Van handige wasmachineverhogers tot rekjes voor aan je droger. Wij zorgen er voor dat wassen een plezier gaat worden (dat geloofden wij zelf ook niet)! De helden van VOORWASSEN zijn degene die elke dag bezig zijn om de beste service te verlenen en onze hoge productkwaliteit te behouden. Om elke dag weer er voor te zorgen dat de zendingen op tijd bij jou aankomen. Deze helden zijn veelal mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij geven ze een kans. Een kans die ze vaak met beide handen aangrijpen. Hierdoor voelen ze zich gewaardeerd en voelen ze zich onderdeel van een groep. Dat zijn onze helden! Onze producten hebben we daarom vernoemd naar onze helden! De VOORWASSEN producten zijn exclusief verkrijgbaar bij Bol.com. Bezoek onze Bol.com pagina voor al onze producten."

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Uiterlijk 28 september in huis

  Bekijk prijs

  6. Noswo NSW-002 zwart

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  9.4 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.9
  Functionaliteit
  9
  Gebruiksgemak
  8.1

  Verstelbaar Dit product is een ideale keuze als u een koelkast, een wasmachine, een droger, een minikoelkast of meubels zoals een servieskast, een garderobekast, enz. Heeft en is een goede vloerbeschermer. De verstelbare koelkaststandaard kan worden aangepast aan een breedtebereik van 45-75 cm, aan de zijkanten, van 44-75 cm en de basis kan worden verhoogd tot een hoogte van 10 tot 13 cm. Gemak De koelkaststandaard wordt geleverd zonder enige noodzaak om bouwgereedschap of boormachine te gebruiken. U hoeft het alleen maar te ordenen en in te stellen volgens de handleiding, het heeft 8 niveaucorrectiemeters die u helpen bij de juiste montage. Multifunctioneel De multifunctionele standaard kan worden gebruikt om uw wasmachine, een droger, een minikoelkast, een kast, enz. Te bewaren. De verstelbare koelkaststandaard kan gemakkelijk elk gewicht tot 440 pond opnemen, wat u de vrijheid geeft om te freestylen met zijn gebruik en toepassing. Waterdicht, trilbestendig & schokbestendig De sterke voetjes voor de wasmachinestandaard worden geleverd met 4 hoogwaardige PVC-kussentjes die overmatige trillingen absorberen die kunnen worden veroorzaakt tijdens het gebruik. De diamantvormige kussentjes isoleren ook elk type zwevende stroom op het product en verminderen de kans op een elektrische schok. Stevige materialen De verstelbare koelkastvoeten / standaard is gemaakt van hoogwaardig PP-plastic dat algemeen bekend staat om zijn sterkte en duurzaamheid. Dankzij de kunststof behuizing kan deze standaard jarenlang meegaan. De stalen staven zijn ook bestand tegen roesten.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs

  7. Olvy Wasmachine verhoger met wielen wit

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  9.3 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.7
  Functionaliteit
  8.8
  Gebruiksgemak
  8

  Voorkom rugklachten en houd je wasruimte schoon met de Olvy wasmachine verhoger. Met deze handige verhoger hoef je niet meer te bukken om de was uit de machine te halen, wat rugpijn kan voorkomen. Bovendien maakt de verhoger het schoonmaken van de vloer een stuk makkelijker. Je kunt de wasmachine in enkele seconden verplaatsen, zodat je de vloer kunt reinigen. De anti-vibratie pads en anti-shock matten verminderen het geluid en de trillingen van de machine, wat zorgt voor meer rust in huis. Voordelen: Ingebouwde waterpassen voor gelijke verdeling van het gewicht Gemakkelijk te verplaatsen Multifunctioneel (Geschikt voor koelkasten, vaatwassers, vriezers en drogers) Eenvoudig in elkaar te zetten Minder last van het geluid tijdens een wasbeurt Geschikt voor wasmachines tot 300kg Bukken om de was er uit te halen is niet meer nodig Zeer stevig materiaal Inclusief schroevendraaier en meetlint Maak gemakkelijk de vloer onder jouw wasmachine schoon Tip tijdens gebruik: Zorg ervoor dat alle remmen zijn vergrendeld. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de basiswielen en de gewichtdragende voeten op gelijke hoogte zijn afgesteld om maximale stabiliteit te waarborgen. Gemakkelijk te installeren Iedereen kan dit product gemakkelijk installeren, je hoeft alleen de 6 stappen van de handleiding te volgen en binnen een paar minuten kun je de onderdelen aan elkaar schroeven en vervolgens in elkaar te klikken. Verstelbaar en verplaatsbaar De verstelbare koelkaststandaard kan worden aangepast aan een breedtebereik van 45-70 cm, aan de zijkanten en middels de poten kan hij tot een hoogte versteld worden van 9 tot 13 cm. Stevig en duurzaam materiaal De wasmachine verhoger is gemaakt van roestvrij staal en hoogwaardig PP-plastic, waardoor het opbouwmeubel beschermd wordt tegen veroudering. De verhoger heeft een draagkracht van maar liefst 500 kg. De verhoger kan dus ook gebruikt worden voor koelkasten, vaatwassers, wasdrogers of vriezers. Verpakkingsinhoud: 4 × Voetstukken (met anti-vibratie pads) 4 × Wielen 4 × RVS buizen 4 × Anti-schok matten 4 × Hoekstukken 32 × Schroefjes 1 × Schroevendraaier 1 × Meetlint Specificaties Materiaal: roestvrij staal/polypropeen Hoogte (verstelbaar): 9-13 cm Breedte en lengte: 45 cm tot 70 cm Maximale capaciteit: 300 kg 100% kwaliteit en tevredenheidsgarantie Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten en streven daarom naar volledige garantie op kwaliteit en klanttevredenheid. Als je eventuele problemen ervaart of opmerkingen hebt over onze verhoger, kun je altijd contact met ons opnemen via bol.com. Ons team doet er alles aan om onze klanten tevreden te stellen en te helpen bij eventuele vragen of opmerkingen.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs

  8. Noswo NSW-001 wit-zwart

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  9.2 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.6
  Functionaliteit
  8.5
  Gebruiksgemak
  7.9

  Verstelbaar Dit product is een ideale keuze als u een koelkast, een wasmachine, een droger, een minikoelkast of meubels zoals een servieskast, een garderobekast, enz. Heeft en is een goede vloerbeschermer. De verstelbare koelkaststandaard kan worden aangepast aan een breedtebereik van 45-75 cm, aan de zijkanten, van 44-75 cm en de basis kan worden verhoogd tot een hoogte van 10 tot 13 cm. Gemak De koelkaststandaard wordt geleverd zonder enige noodzaak om bouwgereedschap of boormachine te gebruiken. U hoeft het alleen maar te ordenen en in te stellen volgens de handleiding, het heeft 8 niveaucorrectiemeters die u helpen bij de juiste montage. Multifunctioneel De multifunctionele standaard kan worden gebruikt om uw wasmachine, een droger, een minikoelkast, een kast, enz. Te bewaren. De verstelbare koelkaststandaard kan gemakkelijk elk gewicht tot 440 pond opnemen, wat u de vrijheid geeft om te freestylen met zijn gebruik en toepassing. Waterdicht, trilbestendig & schokbestendig De sterke voetjes voor de wasmachinestandaard worden geleverd met 4 hoogwaardige PVC-kussentjes die overmatige trillingen absorberen die kunnen worden veroorzaakt tijdens het gebruik. De diamantvormige kussentjes isoleren ook elk type zwevende stroom op het product en verminderen de kans op een elektrische schok. Stevige materialen De verstelbare koelkastvoeten / standaard is gemaakt van hoogwaardig PP-plastic dat algemeen bekend staat om zijn sterkte en duurzaamheid. Dankzij de kunststof behuizing kan deze standaard jarenlang meegaan. De stalen staven zijn ook bestand tegen roesten.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs

  9. EverestPeak® Wasmachine verhoger Multitool Ook grijs | wit

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  9.1 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8
  Functionaliteit
  7.8
  Gebruiksgemak
  7.4

  Je bent bezig om je kleren uit de wasmachine te halen, maar je bent het helemaal zat om alsmaar heel diep te moeten bukken. Onderzoek heeft aangetoond dat het gemiddelde huishouden in Nederland meerdere wassen per week doet. Dat betekent dus veel bukken. Het grote probleem met heel vaak diep bukken is dat het kan leiden tot rugklachten. Hoe zorg je ervoor dat je hier een einde aan maakt? De wasmachine verhoger van EverestPeak zal dit probleem voor je oplossen. Snel en gemakkelijk in elkaar te zetten Laten we samen kijken hoe je de wasmachine verhoger op de snelste manier kunt monteren. Het in elkaar zetten is een fluitje van een cent. Je hoeft alleen maar de onderdelen (zie afbeelding) aan elkaar te schroeven en vervolgens in elkaar te klikken en voilà. De wasmachine verhoger van EverestPeak is klaar voor gebruik! Stevig materiaal Tijd om de stevigheid van je wasmachine verhoger eens goed onder de loep te nemen. Het product is gemaakt van roestvrijstaal en kunststof, waardoor de wasmachine verhoger beschermd wordt tegen verrotting en/of veroudering. Als klap op de vuurpijl heeft het product een maximaal belastbaar gewicht van 350kg. De verhoger is dus niet alleen geschikt voor wasmachines, maar ook voor koelkasten, vaatwassers of wasdrogers. Je hebt dus straks niet een doorsnee wasmachine verhoger in huis, maar een multifunctioneel product! Stabiel Je bent al van een hele hoop informatie voorzien. Echter is er nog één punt dat je moet weten zodat je uiteindelijk fluitend de wasmachine kunt gebruiken: de hoogte van het product. Onderzoek heeft aangetoond dat de poten van de meeste wasmachine verhogers te wankel of onstabiel zijn. Dit heeft als resultaat dat alles schots en scheef komt te staan. Wat de wasmachine verhoger van EverestPeak uniek maakt is dat je de hoogte zelf kunt verstellen. Hierdoor hoef je ook niet meer heel diep te bukken om wasgoed uit je wasmachine te willen halen. Bukken is direct verleden tijd! Waarom de wasmachine verhoger van EverestPeak? ✅ Snel en gemakkelijk in elkaar te zetten ✅ Stevig materiaal ✅ Stabiel ✅ Duurzaam ✅ Multifunctioneel ✅ Maximaal belastbaar gewicht van 350kg ✅ Ook geschikt voor koelkasten, vaatwassers en wasdrogers Wat je allemaal krijgt: 1x wasmachine verhoger van EverestPeak 4x voetstukken 4x vierkante buizen 4x hoekstukken 4x schokabsorberende matten 16x schroeven Specificaties: ✔ Materiaal: roestvrijstaal/ polypropeen (kunststof) ✔ Afmetingen en gewicht pakket: 43 x 22.6 x 8 cm; 1,75 kg ✔ Gewicht wasmachineverhoger: 2,5 kg ✔ Hoogte (verstelbaar): 9,5-13 cm ✔ Breedte en lengte: 50 cm tot 75 cm ✔ Maximale draagkracht: 350 kg Risicoloos bestellen Ja, je leest het goed. Wanneer jij je bestelling plaatst, heb je automatisch 30 dagen tevredenheidsgarantie. Oftewel, het is mogelijk om het product 30 dagen uit te proberen. Mocht je toch niet tevreden zijn? Niks aan de hand. Je kunt de wasmachine verhoger kosteloos retourneren en dan zullen wij je terugbetalen. Waar wacht je nog op? Bestel de bestseller van EverestPeak vandaag nog en voorkom rugklachten door dat alsmaar onnodige bukken!

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Uiterlijk 6 september in huis

  Bekijk prijs

  10. RMBO Single wit

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  9.1 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.4
  Functionaliteit
  8.4
  Gebruiksgemak
  7.6

  Wasmachine Verhoger - Handige en Ruimtebesparende Oplossing voor Jouw Wasruimte! Op zoek naar een handige oplossing om je wasmachine op te verhogen? Deze RMBO wasmachine verhoger met lade is precies wat je nodig hebt. Met een hoogte van 31 cm maakt deze universele verhoger het gemakkelijker om je was te doen. Eenvoudig te monteren, stevig en duurzaam met anti-slip oppervlakken. Geen gedoe meer met schuivende of trillende machines. Bestel nu en maak van jouw wasruimte een georganiseerde plek! Specificaties Eenvoudige montage, geen gereedschap nodig - Geschikt voor ieder merk wasmachine - Inclusief handige lade voor extra bergruimte - Stevig stalen frame met draagkracht van 150 kg - Anti-slip en anti-tril oppervlakken voor veilig gebruik - Ruimtebesparend ontwerp - Kleur: wit - Materiaal: staal - Hoogte: 31 cm - Breedte: 63 cm - Diepte: 54 cm Eenvoudige montage Deze RMBO wasmachine verhoger met lade is eenvoudig te monteren en geschikt voor ieder merk wasmachine. Geen gereedschap nodig! Handige lade voor extra opbergruimte Met de handige lade heeft deze universele wasmachine sokkel van RMBO extra bergruimte voor wasmiddel en andere wasaccessoires. Stevig en duurzaam ontwerp Deze RMBO wasmachine opbouwmeubel heeft een stevig stalen frame dat een draagkracht van 150 kg heeft. Voordelen Verhoog je wasmachine met gemak met deze RMBO wasmachine verhoger! Montage is een eitje, geen gereedschap nodig! De handige lade biedt extra opbergruimte voor al je wasaccessoires. Met een stevig stalen frame, draagt deze verhoger tot wel 150 kg. Nooit meer schuivende of trillende wasmachines dankzij de anti-slip oppervlakken. Bespaar ruimte in je wasruimte met het compacte ontwerp. Deze verhoger past bij elke wasmachine, dus geen gedoe met afmetingen. Maak het was doen gemakkelijker en aangenamer met deze must-have wasmachine verhoger! Veelgestelde Vragen Vraag 1: Is deze wasmachine verhoger eenvoudig te monteren? Ja, deze wasmachine verhoger is eenvoudig te monteren. Je hebt geen gereedschap nodig en alles wat je nodig hebt zit in de verpakking. Zo heb je binnen no-time een stabiele basis voor jouw wasmachine. Vraag 2: Is er extra bergruimte beschikbaar bij deze verhoger? Ja, deze verhoger wordt geleverd met een handige lade die extra bergruimte biedt voor wasmiddel, wasverzachter en andere wasaccessoires. Dit maakt het gemakkelijker om alles bij de hand te hebben en je wasruimte opgeruimd te houden. Vraag 3: Is deze verhoger stevig en duurzaam? Ja, deze wasmachine verhoger is ontworpen met een stevig stalen frame dat een draagkracht heeft van 150 kg. Dit zorgt ervoor dat je wasmachine veilig en stevig op de verhoger staat. Bovendien beschermt het frame je wasmachine tegen roesten, stof en lekkage. Vraag 4: Blijft de wasmachine veilig op zijn plaats staan tijdens het wassen en centrifugeren? Ja, deze verhoger heeft anti-slip en anti-tril oppervlakken die ervoor zorgen dat je wasmachine veilig op zijn plaats blijft staan tijdens het wassen en centrifugeren. Zo voorkom je dat je wasmachine gaat schuiven of trillen en het voorkomt onnodige schade aan je wasmachine. Vraag 5: Is deze verhoger geschikt voor elke wasmachine? Ja, deze wasmachine verhoger is geschikt voor elke wasmachine. Je hoeft je dus geen zorgen te maken of het wel past bij jouw apparaat. Bovendien is deze verhoger ontworpen met het oog op ruimtebesparing. De handige lade biedt extra bergruimte voor wasmiddel, wasverzachter en andere wasaccessoires, waardoor je geen extra opbergmeubel nodig hebt in je wasruimte.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  hero illustration
  Bestenu

  Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

  Bestenu

  Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van wasmachine verhogers. Er zijn immers 213 verschillende op de markt ...

  Bedankt voor het lezen!