Hoe komt deze fantastische Wasmachine verhoger lijst tot stand..?

De wereld veranderd.. En dus de speurtocht naar de beste Wasmachine verhoger ook!

In het verleden ging je naar een winkel om tips te krijgen over Wasmachine verhogers, maar tegenwoordig helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Wasmachine verhogers die aangeboden worden in Nederland, hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke Wasmachine verhogers het best verkopen.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Wasmachine verhogers stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Gerelateerde producten aan Wasmachine verhogers

De beste Wasmachine verhogers op een rij

Product informatiePlus or Show more

Onze wasmachine verhogers maken wassen gemakkelijk. De verhogers zorgen ervoor dat de wasmachine / droger op comfortabele hoogte komt te staan. Zo hoef je niet meer diep te bukken om was in of uit je wasmachine / droger te halen. De wasmachine verhoger Dirk is gemaakt van staal en heeft een houten lade. In de lade kunnen onder andere wasmiddel, knijpers, wasverzachter en andere toebehoren in opgeborgen worden. Deze trillen nu niet meer van de wasmachine af en zijn veilig opgeborgen uit het zicht van kleine kinderen. De wasmachine verhoger heeft een maximale belasting van 150 kg. De afmetingen van de verhoger zijn: 61 x 55 x 30 cm. De wasmachine verhoger wordt geleverd als bouwpakket, deze is eenvoudig thuis in elkaar te zetten. Uiteraard zit al het bevestigingsmateriaal in de verpakking om de Dirk in elkaar te zetten. Bij VOORWASSEN hebben wij alles om het dagelijkse leven wat makkelijker te maken. Van handige wasmachineverhogers tot rekjes voor aan je droger. Wij zorgen er voor dat wassen een plezier gaat worden (dat geloofden wij zelf ook niet)! De helden van VOORWASSEN zijn degene die elke dag bezig zijn om de beste service te verlenen en onze hoge productkwaliteit te behouden. Om elke dag weer er voor te zorgen dat de zendingen op tijd bij jou aankomen. Deze helden zijn veelal mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij geven ze een kans. Een kans die ze vaak met beide handen aangrijpen. Hierdoor voelen ze zich gewaardeerd en voelen ze zich onderdeel van een groep. Dat zijn onze helden! Onze producten hebben we daarom vernoemd naar onze helden! De VOORWASSEN producten zijn exclusief verkrijgbaar bij Bol.com. Bezoek onze Bol.com pagina voor al onze producten.

1. Wasmachine verhoger Dirk, met houten lade


Product informatiePlus or Show more

Dit universele wasmachine-opbouwmeubel van het merk Hama is geschikt voor vrijwel elke wasmachine. Met name bij wasmachines die een voorlader hebben, buk je behoorlijk diep om je wasgoed in- en uit te laden. Een verhoger zoals deze zorgt ervoor dat je dit niet meer hoeft te doen. Het gemiddelde huishouden doet meerdere wassen per week, en dat betekent dus ook veel bukken. Vanaf het moment dat je wasmachine op een verhoging staat, scheelt dat je dus elke week mogelijke rugklachten. Als extra handigheid heb je hiermee gelijk opbergruimte onder de wasmachine. Belangrijkste kenmerken • Handige wasmachineverhoger, geschikt voor vrijwel elk type wasmachine. • Met open ruimte onder zodat je meer opbergruimte hebt. Met het bijgeleverde schot is één van de zijden afgesloten, zodat je hier spullen tegenaan kunt plaatsen. • Kan maximaal 150 kilogram dragen en is schokvast. • Dankzij de rubberen antislipvoetjes staat de verhoger extra stevig. Wat zit er in de verpakking? • Eén wasmachine-opbouwmeubel van het merk Hama. • Rubberen antislipvoetjes ook inbegrepen (vier stuks). • Let op: product moet zelf gemonteerd worden.

2. Hama Universeel Wasmachine Verhoger


Product informatiePlus or Show more

Universeel onderzetmeubel Giant 60 x 60 cm - de machine wordt op een ergonomische werkhoogte ingesteld en maakt gemakkelijk in- en uitruimen mogelijk zonder bukken - exclusieve eigen Xavax-ontwikkeling voor wasmachines, drogers, vrieskasten enz. - door het oppervlak van 60 x 60 cm ook geschikt voor wasmachines met een laadvermogen van 7 tot 10 kg - speciale verstevigingen en een bijpassende constructie maken een maximale belastbaarheid en stabiliteit mogelijk met tegelijkertijd een minimalisering van slingeren - met een sokkelhoogte van 50 cm worden de apparaten op een optimale ergonomische werkhoogte geplaatst zodat bukken wordt vermeden - in hoogte verstelbare voeten voor horizontaal plaatsen op oneven of schuine vloeren en voor een optimale opstelling van de sokkel - vier zijden met open front als opbergruimte of opbergvak voor wasmiddel, weekmaker enz. - teruglopend water uit het riool, hoog water tot 50 cm en vocht op de bodem kunnen niet meer tot de machine doordringen Consumer Advice: In principe mogen de in hoogte verstelbare voeten slechts aan één zijde worden ingesteld om ongelijkheden in de vloer op te heffen. De instelbare voeten mogen maximaal 3 cm worden uitgedraaid. Technische details: - Breedte: 60 cm - Draagvermogen: 150 kg - Hoogte: 50 cm - Lengte: 60 cm - Opslagruimte Breedte: 60 cm - Opslagruimte Lengte: 60 cm - Kleur: Wit - Gebruiksdoel: Droger, Koelkast, Wasmachine

3. Xavax Universele sokkel "Gigant" voor wasmachine/droger,met opbergvak,60x60cm


Product informatiePlus or Show more

Plaats je wasmachine 30 cm hoger dan de vloer met deze sokkel met lade. Hierdoor kun je eenvoudiger je wasmachine laden/legen. Je hebt zo ook extra ruimte om je was op te stapelen. Maximale draagkracht: 150 kg.

4. Nedis WAST130WT Verhoger Voor Wasmachine/wasdroger Lade 30 Cm


Product informatiePlus or Show more

De Nedco wasmachine verhoger is te gebruiken voor wasmachine of droger. Hij heeft een hoogte van 30 cm, een breedte van 61,5 cm en een diepte van 52 cm. De meeste wasmachines en drogers passen op deze verhoger.

5. Wasmachine Verhoger 30Cm Nedco P0055


Product informatiePlus or Show more

Lengte: 550 mmBreedte: 605 mmHoogte: 200 mmKan tot 120 kg gewicht dragen

6. Nedis WAST110WT Verhoger Voor Wasmachine/wasdroger 20 Cm


Product informatiePlus or Show more

Op een comfortabele hoogte de was in en uit uw wasmachine of droger laden, met de lade creëert u extra bergruimte. Afmetingen: 610 x 510 x 300mm. Maximale belasting: 150 kg. Belangrijkste kenmerken: Houten lade (30cm)

7. Wasm,Verhoger 30Cm M/Lade Hout Nedco 0057


Product informatiePlus or Show more

Onze wasmachine verhogers maken wassen gemakkelijk. De verhogers zorgen ervoor dat de wasmachine / droger op comfortabele hoogte komt te staan. Zo hoef je niet meer diep te bukken om was in of uit je wasmachine / droger te halen. De wasmachine verhoger Adriaan is gemaakt van staal. De Adriaan is ook nog eens voorzien van handige stelpootjes. Zo kan de tafel en je wasmachine / droger perfect waterpas zetten. De wasmachine verhoger heeft een maximale belasting van 150 kg. De afmetingen van de verhoger zijn: 61 x 55 x 30 cm. De wasmachine verhoger Adriaan wordt niet gemonteerd geleverd. Uiteraard zit al het bevestigingsmateriaal in de verpakking om de Adriaan in elkaar te zetten. Bij VOORWASSEN hebben wij alles om het dagelijkse leven wat makkelijker te maken. Van handige wasmachineverhogers tot rekjes voor aan je droger. Wij zorgen er voor dat wassen een plezier gaat worden (dat geloofden wij zelf ook niet)! De helden van VOORWASSEN zijn degene die elke dag bezig zijn om de beste service te verlenen en onze hoge productkwaliteit te behouden. Om elke dag weer er voor te zorgen dat de zendingen op tijd bij jou aankomen. Deze helden zijn veelal mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij geven ze een kans. Een kans die ze vaak met beide handen aangrijpen. Hierdoor voelen ze zich gewaardeerd en voelen ze zich onderdeel van een groep. Dat zijn onze helden! Onze producten hebben we daarom vernoemd naar onze helden! De VOORWASSEN producten zijn exclusief verkrijgbaar bij Bol.com. Bezoek onze Bol.com pagina voor al onze producten.

8. Wasmachine verhoger Adriaan, verstelbaar model


Product informatiePlus or Show more

Onze wasmachine verhogers maken wassen gemakkelijk. De verhogers zorgen ervoor dat de wasmachine / droger op comfortabele hoogte komt te staan. Zo hoef je niet meer diep te bukken om was in of uit je wasmachine / droger te halen. De wasmachine verhoger Rob is gemaakt van staal en is voorzien van handige stelpootjes. Zo kan de tafel en je wasmachine / droger perfect waterpas zetten. Daarnaast is de wasmachine verhoger Rob op kritieke punten gelast. Hierdoor is deze extra stevig. LET OP: deze wordt in elkaar gezet geleverd en moet dus in elkaar naar de uiteindelijke plek toe. De wasmachine verhoger heeft een maximale belasting van 150 kg. De afmetingen van de verhoger zijn: 61 x 55 x 30 cm. Bij VOORWASSEN hebben wij alles om het dagelijkse leven wat makkelijker te maken. Van handige wasmachineverhogers tot rekjes voor aan je droger. Wij zorgen er voor dat wassen een plezier gaat worden (dat geloofden wij zelf ook niet)! De helden van VOORWASSEN zijn degene die elke dag bezig zijn om de beste service te verlenen en onze hoge productkwaliteit te behouden. Om elke dag weer er voor te zorgen dat de zendingen op tijd bij jou aankomen. Deze helden zijn veelal mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij geven ze een kans. Een kans die ze vaak met beide handen aangrijpen. Hierdoor voelen ze zich gewaardeerd en voelen ze zich onderdeel van een groep. Dat zijn onze helden! Onze producten hebben we daarom vernoemd naar onze helden! De VOORWASSEN producten zijn exclusief verkrijgbaar bij Bol.com. Bezoek onze Bol.com pagina voor al onze producten.

9. Wasmachine verhoger Rob, verstelbaar en gelast model


Product informatiePlus or Show more

Onze wasmachine verhogers maken wassen gemakkelijk. De verhogers zorgen ervoor dat de wasmachine / droger op comfortabele hoogte komt te staan. Zo hoef je niet meer diep te bukken om was in of uit je wasmachine / droger te halen. De wasmachine verhoger Stefan is gemaakt van staal en is voorzien van een handige uittrekbare plank. De plank is te gebruiken om de wasmand op te zetten of om was op op te vouwen. Ideaal om direct vanuit de droger alles netjes op te bergen. De wasmachine verhoger heeft een maximale belasting van 150 kg. De afmetingen van de verhoger zijn: 61 x 55 x 30 cm. De wasmachine verhoger Stefan wordt niet gemonteerd geleverd. Uiteraard zit al het bevestigingsmateriaal in de verpakking om de Stefan in elkaar te zetten. Bij VOORWASSEN hebben wij alles om het dagelijkse leven wat makkelijker te maken. Van handige wasmachineverhogers tot rekjes voor aan je droger. Wij zorgen er voor dat wassen een plezier gaat worden (dat geloofden wij zelf ook niet)! De helden van VOORWASSEN zijn degene die elke dag bezig zijn om de beste service te verlenen en onze hoge productkwaliteit te behouden. Om elke dag weer er voor te zorgen dat de zendingen op tijd bij jou aankomen. Deze helden zijn veelal mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij geven ze een kans. Een kans die ze vaak met beide handen aangrijpen. Hierdoor voelen ze zich gewaardeerd en voelen ze zich onderdeel van een groep. Dat zijn onze helden! Onze producten hebben we daarom vernoemd naar onze helden! De VOORWASSEN producten zijn exclusief verkrijgbaar bij Bol.com. Bezoek onze Bol.com pagina voor al onze producten.

10. Wasmachine verhoger Stefan, met werkblad


Gerelateerde producten aan Wasmachine verhogers


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Wasmachine verhogers er zijn namelijk 42 verschillende op de markt..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en kun je straks de beste Wasmachine verhoger kopen.