Bestenu

Beste condensdrogers - dec. 2022

Met meer dan 42 condensdrogers op de markt zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
hier vind je de beste condensdrogers op een rij
01Score: 9.7
Bosch WTN83202NL
Bosch WTN83202NL
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.5
Beko DS73311BXBD
Beko DS73311BXBD
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.3
AEG T8DE86ES
AEG T8DE86ES
Ga naar laagste prjis
04Score: 9.2
Samsung warmtepompdroger DV80T5220AW/S2
Samsung warmtepompdroger DV80T5220AW/S2
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.9
Frilec KOBLENZ8600TK
Frilec KOBLENZ8600TK
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.6
Beko DR8534 GX0- Warmtepompdroger
Beko DR8534 GX0- Warmtepompdroger
Ga naar laagste prjis
07Score: 8.1
Samsung DV71TA000TE
Samsung DV71TA000TE
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.9
AEG T6DB72GP
AEG T6DB72GP
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.4
AEG T9DENS87 FiberPro
AEG T9DENS87 FiberPro
Ga naar laagste prjis
10Score: 7.3
Samsung DV80T7220BT
Samsung DV80T7220BT
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Condensdroger Koopgids

avatar-contour
Michael Kramer

Michael Kramer

Gepubliceerd op: Nov 24, 2021


Een condensdroger droogt je was zonder dat je een slang uit het raam hangt: je kunt hem dus overal kwijt. Waar je op let bij aankoop van een condensdroger, lees je hieronder.

Wat is het verschil tussen een condensdroger en een warmtepompdroger?

Zowel de condensdroger en de warmtepompdroger drogen je wasgoed door het vocht af te voeren. Een condensdroger gebruikt hiervoor een reservoir en een luchtafvoerdroger voert de lucht af via een buis naar buiten. Beide machines gebruiken hiervoor een andere techniek.

Een warmtepompdroger droogt je was langzaam en op lage temperatuur, waardoor je was minder snel slijt. Hierdoor is de warmtepompdroger bovendien erg energiezuinig. Het nadeel van een warmtepompdroger is dat er een stevig prijskaartje aan hangt.

Een condensdroger bereikt hogere temperaturen en droogt hierdoor je was sneller, maar dit kost je meer energie en bovendien slijten je kleren sneller als je ze op hogere temperatuur droogt. Condensdrogers zijn voordelig in prijs.

Wat kost het om een condensdroger te gebruiken?

Wat het kost om een condensdroger te gebruiken, hangt van het energieverbruik af. Een klasse B condensdroger verbruikt ongeveer 561 kWh per jaar: dit kost je ruim €129 per jaar aan energiekosten.

Als je een condensdroger hebt in energieklasse A+++, dan kost dit je ongeveer €40 per jaar aan energiekosten. Let op: de zuinigste drogers zijn warmtepompdrogers.

Hoe lang gaat een condensdroger mee?

Als je 2,5 keer per week je was droogt in een condensdroger, dan gaat je condensdroger gemiddeld tien jaar mee. Dit hangt ook af van het merk en de gebruikte materialen. Merken die duurzamere materialen gebruiken, gaan vaak langer mee dan de goedkopere condensdrogers.

Welke soort drogers zijn er allemaal?

Er zijn drie soorten wasdrogers verkrijgbaar: een condensdroger, een warmtepompdroger en een luchtafvoerdroger.

Een luchtafvoerdroger is niet energiezuinig waardoor deze steeds minder verkocht wordt en moeilijker te krijgen is. Bij deze wasdroger word de vochtige lucht afgevoerd via een buis. Deze buis hang je uit het raam: het is dus noodzakelijk dat je een luchtafvoerdroger bij het raam plaatst. Doe je dit niet, dan gaat de vochtige lucht je huis in waardoor er schimmel kan ontstaan.

Bij een condensdroger wordt de warme lucht opgevangen in een reservoir. Als deze vol is, maak je deze leeg. Een condensdroger kan op hoge temperatuur drogen waardoor je was erg snel droog is. Dit gaat wel ten koste van je kleding: deze slijt sneller. Bovendien is een condensdroger niet erg energiezuinig.

Een warmtepompdroger is de meest energiezuinige manier van drogen. Hij droogt op lage temperatuur waardoor je kleding minder snel slijt, maar is wel een stuk langzamer dan een luchtafvoerdroger of een condensdroger. Het grootste voordeel van een warmtepompdroger is dat deze erg energiezuinig zijn. Er hangt wel een stevig prijskaartje aan deze wasdroger.

Het vulgewicht van de condensdroger

Dit is misschien niet iets waar je meteen aan denkt bij aankoop van een condensdroger. Toch is het belangrijk. Als je een wasmachine met een vulgewicht van 10 kilo hebt, en je koopt een droger met een vulgewicht van 7 kilo, kun je niet je hele lading was in de wasdroger stoppen. Dit zorgt ervoor dat je nog steeds was op moet hangen.

Het vulgewicht van je wasdroger afstemmen op het vulgewicht van je wasmachine is dus een goed idee.

Verschillende droogprogramma's

Sommige condensdrogers maken gebruik van droogprogramma's waardoor je met één druk op de knop op de juiste temperatuur je wasgoed droogt. Zo zijn er vaak programma's voor jeans, katoen of beddengoed.

Lees altijd wel de labels van je wasgoed: kleding van kwetsbare stoffen mogen vaak niet in de wasdroger worden gedroogd, ook niet op de laagste temperatuur.

Het geluidsniveau van de condensdroger

Het geluidsniveau van de condensdroger is in principe alleen belangrijk als je deze in bijvoorbeeld een open keuken plaatst. Als hij luidruchtig is, kan dit frustratie opleveren tijdens het tv kijken. Bovendien is het lawaai van een droger ook niet erg prettig tijdens het eten van je avondeten.

Wil je een stille wasdroger, dan kies je het beste ene wasdroger met een geluidsniveau van maximaal 64 decibel.

hero illustration

Hoe komt deze super condensdroger lijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen... en dus de speurtocht naar de beste condensdroger ook!
In het verleden ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over condensdrogers, maar nu ondersteunt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie scant alle condensdrogers die die je kunt kopen in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van kopers en kijkt welke condensdrogers het best over de toonbank gaan
illustration
Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van condensdrogers stelt hij deze reeks samen!
Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen met je vrienden!
illustration
hero illustration

De beste condensdrogers in een makkelijke lijst

1 - Bosch WTN83202NL

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Bosch WTN83202NL condensdroger beschikt over AutoDry sensoren die tijdens het droogprogramma de hoeveelheid vocht in je kleding meten. Is je kleding droog genoeg? Dan stopt de droger zelf het programma. Zo bespaar je energie en hoef je niet te vrezen voor een gekrompen trui. Met 7 kilogram droogcapaciteit is de droger geschikt voor kleine ladingen was. Bijvoorbeeld voor een huishouden van één persoon. Je beschikt over 15 droogprogramma's voor onder meer sportkleding, wol en overhemden. Heb je last van een allergie? Dan gebruik je AllergyPlus om dierenharen en pollen uit je kleding te verwijderen. De condensdroger sluit je ook aan op de waterafvoer. Dan hoef je niet elke keer handmatig het condensreservoir te legen.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Beko DS73311BXBD

Loading..
Ga naar laagste prjis

Ben je op zoek naar een energiezuinige droger die ook nog eens zuiniger met je was omgaat? Dan is de Beko DS73311BXBD Warmtepompdroger ideaal voor jou. Deze wasdroger is energiezuinig en droogt op lage temperaturen waardoor hij je kleding beter beschermd tegen onder andere krimpen. Daarnaast beschikt hij over speciale technologie die de kleur in je kleding behoud. Hij gaat dus zuiniger met je energierekening en je kleding om. De afmetingen van de Beko DS73311BXBD zijn 84.6 x 59.7 x 56.8 cm (H x B x D). Voordelen Vochtigheidssensor Beladingssensor Startuitstel Nadelen Het geluidsniveau van de warmtepompdroger is 65 dB GreenDry™ Deze warmtepompdroger is een GreenDry droger van Beko. Dit houdt in dat meerdere onderdelen van deze droger bestaan uit gerecycled plastic. Hij is dus zuiniger op onze planeet zonder dat de kwaliteit of performance erdoor achteruit gaat. EcoGentle™ Wil je niet dat de kleuren vervagen in je kleding dankzij een droger? Dan is EcoGentle™-technologie van Beko de oplossing. De naamt zegt het al de Beko DS73311BXBD gaat voorzichtiger met je kleding om. Met deze innovatieve droogtechnologie behoudt je kleding hun oorspronkelijke kleur. Het maakt niet uit hoevaak je ze in de droger stopt. Een standaard condensdroger werkt samen met een airconditioningsysteem, waardoor kleding behoedzamer wordt gedroogd en de droger energiezuiniger is. AquaWave® Het drogen van je kleding kan je kleding beschadigen. Gelukkig is dit niet het geval bij de Beko DS73311BXBD. Deze beschikt namelijk over het het AquaWave®-systeem. De deur is van gebogen glas en de de speciaal ontworpen peddels die het wasgoed in de trommel zorgen ervoor dat de trommel een golvende beweging maakt. Hierdoor wordt je kleding beter en voorzichtiger behandeld. Naast dat hij zuiniger met je kleding omgaat, droogt je kleding dankzij dit systeem ook beter. Ruime keuze De droger beschikt over 7 droogprogramma's, waardoor je ruim de keuze hebt om het programma te kiezen dat bij jouw was past. Het laadvermogen van de wasdroger is 7kg. Slimme functies zoals startuitstel en de beladingssensor geven een toegevoegde waarde aan dit product. Betere bescherming Een warmtepompdroger droogt op lage temperaturen waardoor je kwetsbare kleding beter beschermd blijft tegen krimpen. Bovendien is een warmtepompdroger zeer energiezuinig. De vochtigheidssensor meet wanneer jouw wasgoed droog genoeg is. Het programma stopt dan automatisch, waardoor de droogbeurt nooit langer duurt dan nodig is.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - AEG T8DE86ES

Loading..
Ga naar laagste prjis

De AEG T8DE86ES heeft een vulgewicht van 8 kg en energielabel A+++. Alle kleding die je wast kun je nu ook veilig drogen in deze AbsoluteCare droger, van wollen truien tot outdoor kleding. Het AbsoluteCare systeem zorgt ervoor dat iedere stof de juiste trommelbeweging en droogtemperatuur krijgt. Door de SensiDry technologie droogt deze droger op een lage temperatuur, zo wordt je kleding nooit blootgesteld aan onnodige hitte en blijft je kleding elke dag aanvoelen als nieuw. Wanneer de droger helemaal vol zit, duurt het katoenprogramma gemiddeld 173 minuten. Vergeleken met een condensdroger is dat iets langer, maar door de lage temperatuur wel een stuk zuiniger en beter voor je kleding. Op het digitale display zie je hoe lang de droger nog bezig is. De speciale kleding beschermende ProTex-trommel draait in beide richtingen waardoor je kleding minder kreukt. AbsoluteCare®, juiste programma voor iedere stof Dankzij het AbsoluteCare systeem kun je al je kleding veilig drogen. Je zachtste wollen trui, je dure overhemd of je ski-jack kunnen allemaal gemakkelijk en veilig gedroogd worden in deze droger. De technologie zorgt ervoor dat de droogtemperatuur voor elk type stof aangepast wordt, hierdoor wordt het krimpen van je kleding voorkomen. Ieder programma heeft aangepaste trommelbewegingen, dit zorgt ervoor dat elk kledingstuk en type stof op de juiste manier gedroogd waarmee de vorm wordt behouden. Bij wollen kleding zorgt deze droger ervoor dat het tegen de trommel aangedrukt wordt, zodat het plat gedroogd wordt en je wol niet uitrekt. Hierdoor kun je zelfs de handwasbare wol veilig in deze droger doen. Dankzij het innovatieve AbsoluteCare-systeem voorkom je dus krimp, behoud je de vorm en herstel je waterdichtheid. Al je kleding kan dus voortaan gewoon veilig de droger in. SensiDry®, optimale bescherming van je kleding De SensiDry®-technologie zorgt ervoor dat je kleding door de ingebouwde warmtepomp op een lage temperatuur gedroogd wordt. Door het speciale koelmiddel in deze pomp wordt de lucht gekoeld en niet warmer dan 45°C. Door de lage temperatuur wordt je kleding nooit blootgesteld aan onnodige hitte, hiermee worden kwetsbare stoffen zoals zijde en wol altijd optimaal beschermt. Dit zorgt ervoor dat je kleding er iedere dag weer als nieuw uitziet. Dankzij de luchtstroming zijn AEG drogers sneller en efficiënter dan traditionele warmtepompdrogers. Je kleding wordt dus beter verzorgd, terwijl de droogtijd korter is. Daarnaast bespaar je ook nog eens op je energiekosten, wat je in vergelijking met een condensdroger rond € 50,- aan energiekosten per jaar scheelt. ProSense®, beste bescherming voor je kleding Deze AEG droger beschikt over de ProSense®-technologie. Met geavanceerde vochtigheids- en temperatuursensoren wordt de droogtijd en het energieverbruik aangepast aan de hoeveelheid wasgoed. Zo wordt ervoor gezorgd dat je droogprogramma niet langer duurt dan nodig is en er niet overmatig wordt gedroogd. Dit bespaart tijd en energie. Je kleding wordt iedere keer weer efficiënt gedroogd, constant gecontroleerd en goed verzorgd. ÖKOFlow-filtersysteem, onderhoudsvrije filter Het ÖKOFlow-filtersysteem is een erg efficiënt filter dat gemakkelijk verwijderd en schoongemaakt kan worden waar alleen drogers van AEG over beschikken. Andere wasdrogers hebben meerdere filters, als je deze niet allemaal regelmatig reinigt neemt het energieverbruik van je droger toe. Deze AEG wasdroger droogt al je wasgoed met slechts één filter dat je in een handomdraai reinigt. Zo blijft je droger effectief en energiezuinig doorwerken zonder dat je er veel omkijken naar hebt. ProTex-trommel, de beste bescherming voor je kleding Alle drogers van AEG hebben een geavanceerde ProTex-trommel. Deze trommel is speciaal ontworpen om je kleding de beste verzorging te geven. De ProTex-trommel draait in beide richtingen, dit zorgt voor zeer efficiënte luchtstroom waardoor grote stukken wasgoed minder snel in elkaar draaien. Zo worden kledingstukken gelijkmatig gedroogd en kreuken ze minder. Omkeerbare deur, gemakkelijk verwisselbaar Deze droger heeft een omkeerbare deur. Dat wil zeggen dat het scharnier van de deur zowel links als rechts bevestigd kan worden. Daarnaast kan het handvat op vier verschillende posities worden gemonteerd. Zo kun je altijd goed bij je was, waar je de droger ook installeert. Startuitstel, jij kiest het beste moment om te drogen Met de functie 'Startuitstel' kun je drogen wanneer het jou uitkomt. Je stelt de starttijd zelf in zodat het droogprogramma begint wanneer jij dat wilt. Handig display, zien hoe lang je programma nog duurt Op het display van deze wasdroger zie je duidelijk wanneer je droogprogramma van start gaat en wanneer je droogprogramma naar verwachting klaar is. De AEG T8DE86ES beschikt over 10 droogprogramma's, waaronder: Beddengoed: Dankzij dit programma, speciaal ontworpen voor beddengoed, blijven jouw lakens soepel en zacht Outdoor: Dankzij speciale droogbehandeling blijft het ademende vermogen van de stof behouden Zijde: De trommelbewegingen van dit droogprogramma zijn wat rustiger, om zijde stofjes voorzichtig te drogen Wol: Dit programma is minder heet dan andere programma's, zodat de kwaliteit van de wol bewaard wordt

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Samsung warmtepompdroger DV80T5220AW/S2

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de Samsung warmtepompdroger DV80T5220AW droog je je was eenvoudig en doeltreffend met AI Control. De functie personaliseert je ervaring, onthoudt gewoontes, raadt programma's aan en toont statusupdates De SmartThings-app biedt advies over programma's, planningen en probleemoplossingen. Ook wordt het perfecte droogprogramma geselecteerd op basis van het wasprogramma. A+++-energielabel met warmtepomptechnologie Verbruik minder stroom, bespaar geld en bescherm het milieu. Warmtepomptechnologie droogt kleding op een milde en duurzame manier. De droger heeft een A+++-energielabel, gebruikt een 'koelvloeistof' in plaats van stroom om de lucht te verwarmen, en recyclet warme lucht om energie te besparen. Optimal Dry Al je kleding beter droog! Optimal Dry gebruikt 3 sensoren voor een optimaal resultaat. De droogtijd wordt afgestemd op de vochtigheid, zodat je was sneller klaar is met een minimaal energieverbruik. Voorkomt beschadiging aan je kleding en meldt als je de warmtewisselaar moet reinigen. Omkeerbare deur Kies zelf naar welke kant de omkeerbare deur opent, zodat de droger perfect in je inrichting past. En de deur is transparant, zodat je gemakkelijk naar binnen kijkt. Anti-Kreuk Voorkom kreukels in je gedroogde kleding. Met Anti-kreuk blijft de trommel na het droogprogramma zonder warmte en met tussenpozen draaien. Zo blijft warme kleding niet te lang bewegingsloos op één plek, waardoor er minder kreukels in de stof ontstaan. 2-in-1 Filter Onderhoud je droger eenvoudig, voor optimale en veilige droogprestaties. Het innovatieve 2-in-1-filter is een dubbellaags meshfilter. De warmtewisselaar heeft dus geen extra filter, wat het onderhoud vergemakkelijkt. Je krijgt een melding als het filter en de warmtewisselaar gereinigd moeten worden. Quick Dry 35' Kleding die je snel weer wilt dragen, zoals een overhemd of sportshirt, kun je nu supersnel drogen. Het Quick Dry 35'-programma droogt een kleine was van 1 kg perfect binnen 35 minuten. Je kledingstukken worden hiermee veilig op een hoge temperatuur gedroogd, zodat je ze direct kunt aantrekken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Frilec KOBLENZ8600TK

Loading..
Ga naar laagste prjis

Op zoek naar een eenvoudige condensdroger zonder teveel poespas? Dan is de Frilec KOBLENZ8600TK zeker een optie. De digitale display geeft weer hoe lang de droger nog bezig is. Wanneer de droger klaar is geeft hij een geluidssignaal, zodat je precies weet wanneer je je was er uit kan halen. Voordelen van de Frilec KOBLENZ8600TK Digitale display waarop je precies ziet hoe lang het programma nog duurt Bevat een ruime trommel van 8kg waardoor voldoende ruimte is voor een flinke was Beschikt over een functie om het starten uit te stellen Handige informatie De condensdroger heeft een vrij hoog energieverbruik en is daardoor minder zuinig. Daarnaast droogt een condensdroger op hoge temperatuur en is daardoor minder geschikt voor kwetsbare stoffen. Het is niet mogelijk om de deurscharnieren te verwisselen en het opvangreservoir is aan de onderzijde van de condensdroger 8 type droogprogramma's Deze condensdroger beschikt over 8 type programma's. Deze staan hieronder beschreven: Katoen: Standaard droogprogramma voor katoenen wasgoed Snel: Een verkort droogprogramma om de was snel te drogen Synthetisch: Voor kleding gemaakt van niet-natuurlijk materiaal, zoals: nylon, orlon, acryl etc. Babycare: Een programma voor kleine hoeveelheden babykleding Speciaal: Voor sportkleding, jeans, shirts en beddengoed. Wol: Voor het opfrissen van wolle kleding Delicaat: Voor kleding die snel beschadigt. Hier kan bijvoorbeeld textiel in waarvoor het advies 'handwas' geldt

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Beko DR8534 GX0- Warmtepompdroger

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Beko DR8534GX0 is ’s werelds snelste wasdroger met warmtepomptechnologie. Dit zeer zuinige model uit de Comfort line wasdrogers van Beko heeft een uitgebreid scala aan mogelijkheden. Zo beschikt deze droger over wel 16 programma's, heeft hij een vulcapaciteit van maar liefst 8 kilo, startuitstel en een groot LCD display. Verder zit er kinderbeveiliging op deze wasdroger, heeft hij LED binnenverlichting en heeft de deur een openingshoek van 178 graden. Voordelen Enorm energiezuinig met het energielabel A+++ Droogt op lagere temperaturen Startuitstel Nadelen Geen programma voor delicate stoffen De snelste wasdroger met warmtepomptechnologie Kies voor het reguliere droogprogramma en 8 KG wasgoed wordt superzuinig( A+++) gedroogd in 152 minuten. Maar kies je het RapiDry programma dan wordt dezelfde 8 KG wasgoed gedroogd in 115 minuten. Het energieverbruik wordt dan A+ hetgeen nog altijd zeer zuinig is. AquaWave® Het drogen van je kleding kan je kleding beschadigen. Gelukkig is dit niet het geval bij de Beko DR8534GX0. Deze beschikt namelijk over de AquaWave®--technologie. De deur is van gebogen glas en de de speciaal ontworpen peddels die het wasgoed in de trommel zorgen ervoor dat de trommel een golvende beweging maakt. Hierdoor wordt je kleding beter en voorzichtiger behandeld. Naast dat hij zuiniger met je kleding omgaat, droogt je kleding dankzij dit systeem ook beter. EcoGentle™ Wil je niet dat de kleuren vervagen in je kleding dankzij een droger? Dan is EcoGentle™-technologie van Beko de oplossing. De naamt zegt het al de Beko DR8534GX0 gaat voorzichtiger met je kleding om. Met deze innovatieve droogtechnologie behoudt je kleding hun oorspronkelijke kleur. Het maakt niet uit hoevaak je ze in de droger stopt.Een standaard condensdroger werkt samen met een airconditioningsysteem, waardoor kleding behoedzamer wordt gedroogd en de droger energiezuiniger is.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Samsung DV71TA000TE

Loading..
Ga naar laagste prjis

Dankzij de vochtigheidssensoren van de OptimalDry, wordt de was in de Samsung DV71TA000TE/EN warmtepompdroger voortdurend gemeten voor het beste resultaat. De Diamond trommel voorkomt dat kleding beschadigd en gaat voorzichtig om met wasgoed. Zijn er problemen met de droger? stel een diagnose in door middel van de SmartCheck. Snel droge was nodig? kies dan het QuickDry 35' programma. Stof en vuil wordt nu beter opgevangen in het 2-in-1 filter voor een schoner resultaat. Voordelen OptimalDry QuickDry 35' Met A++ is deze warmtepompdroger erg zuinig Nadelen Relatief kleine trommel van 7 kg OptimalDry, intelligent droogsysteem Het intelligent droogsysteem 'OptimalDry' registreert met de drie sensoren de vochtigheid en de temperatuur. Door deze meting, wordt de droogtijd voortdurend aangepast voor het beste resultaat. Je hebt maximale bescherming voor je wasgoed en minimaal energieverbruik. Daarnaast geeft de droger aan wanneer de warmtewisselaar gereinigd moet worden. Betere opvang van stof en vuil Deze Samsung droger beschikt over een 2-in-1 filter. Het filter is terug te vinden aan de onderkant van de deuropening. Het 2-in-1 filter zorgt voor een betere opvang van stof en vuil. Controleer en leeg het deurfilter na elke droogbeurt. Vergeten? Dan ontvang je een melding zodat je het voor alsnog niet vergeet! Minder kreukels en voorkomt schade De unieke vormgeving van de Diamond Drum-trommel gaat voorzichtig om met de was en verminderd kreukvorming. Dat komt door de gladde randen in de vorm van diamanten en de verzonken gaten die voorkomen dat kleding blijft haken en beschadigt. Bespaar geld en energie Dit model droger is een warmtepompdroger en is in tegenstelling tot een condensdroger een stuk energiezuiniger. Dat komt omdat deze droger lucht via koelvloeistof omzet in warme lucht in plaats van elektriciteit. Door de het hergebruik van de warme lucht bespaar je energie en is het ook beter voor je portemonnee. Gemakkelijk problemen oplossen Met de Smart Check worden er problemen ontdekt en stelt direct een diagnose in bij problemen met je wasmachine. Op deze manier weet je precies wat er met de wasmachine aan de hand is en kan er sneller actie worden ondernomen. Dit bespaart tijd en eventueel reparatiekosten. Kenmerken van de Samsung DV71TA000TE/EN Optimal Dry - Kinderbeveiliging - Eindtijduitstel - SmartCheck - Diamond trommel - Resttijd indicatie - Condensverwarmer indicator - Water indicator - QuickDry 35' - Warmtepompdroger Programma's Katoen, Mix, Synthetisch, Kastdroog, Beddengoed, Wol, Handdoeken, Delicaten stoffen, Outdoor, Shirts, Time Dry, Warm Air, Cool Air, QuickDry 35' Opties: Eindtijduitstel, Tijd, SmartCheck, Droog level, Anti-kreukfase, Kinderslot

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - AEG T6DB72GP

Loading..
Ga naar laagste prjis

De AEG Lavatherm T6DB72GP is een condensdroger voor kleine ladingen wasgoed. In de trommel is plek voor 7 kilo wasgoed, wat primna is voor een huishouden van één persoon. Zodra je 1 van de 10 programma's hebt gestart, draait de trommel verschillende richtingen op. Je wasgoed draait hierdoor niet in elkaar en je krijgt een gelijkmatig droog resultaat. ProSense sensoren houden voortdurend de vochtigheid van de stof in de gaten. Is het wasgoed droog genoeg dan stopt de wasdroger automatisch met drogen. Een volle belading wasgoed is in 129 minuten droog. Door de hoge droogtemperatuur droog je wel minder zuinig. Het vocht uit je wasgoed komt in het condensreservoir. Wil je dit vocht met een slang afvoeren via de waterafvoer, koop er dan apart een condensafvoerslang bij.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - AEG T9DENS87 FiberPro

Loading..
Ga naar laagste prjis

De AEG T9DENS87 warmtepompdroger beschikt over een aantal slimme functies die het drogen een stuk gemakkelijker en zuiniger voor je maken. Zo past de A+++ wasdroger automatisch de droogtijd aan op elke lading wasgoed. Hierdoor gaat je kleding langer mee en verbruik je niet te veel energie. Ook handig; de AEG beschikt over FiberPro technologie. De wasdroger meet de vochtigheid van het wasgoed in de trommel en geeft elk kledingstuk de benodigde behandeling. Je hoeft katoenen broeken en synthetische shirts dus niet meer te sorteren. Met de AEG droog je kleine en grotere ladingen wasgoed in één keer.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - Samsung DV80T7220BT

Loading..
Ga naar laagste prjis

Deze Samsung DV80T7220BT/S2 warmtepompdroger is voorzien van OptimalDry. Door de drie sensoren wordt de vochtigheid gemeten en de droogtijd aangepast voor het perfecte resultaat. De droger kan je bedienen via de SmartThings app en het AI Control personaliseert de droger door instellingen te onthouden of te adviseren. Het stof en vuil wordt nu beter opgevangen door het 2-in-1 filter en zodra het vol zit ontvang je een melding. Wil je hygiënisch drogen? kies dan voor het Hygiene Care programma. Snel droge kleding nodig? gebruik dan de superSpeed functie. Voordelen OptimalDry Hygiene Care AI Control / SmartThings app Nadelen Beschikt niet over een stoom programma OptimalDry, intelligent droogsysteem Het intelligent droogsysteem 'OptimalDry' registreert met de drie sensoren de vochtigheid en de temperatuur. Door deze meting, wordt de droogtijd voortdurend aangepast voor het beste resultaat. Je hebt maximale bescherming voor je wasgoed en minimaal energieverbruik. Daarnaast geeft de droger aan wanneer de warmtewisselaar gereinigd moet worden. AI Control, slim drogen Met de AI Control, bedien je de droger met nog meer gemak. Via deze slimme technologie worden je ervaringen, gewoontes onthouden en worden en programma's aangeraden. Gebruik de app SmartThings om advies te vragen over programma's, planning en probleemoplossing of selecteer het perfecte droogresultaat. Bediening via de smartphone Bedien nu op afstand de droger met je smartphone. Download de Smart Home app van Samsung en stel via de app de temperatuur en het gewenste droogprogramma in. Ontvang meldingen zodra er iets met de machine is of zodra een programma klaar is en houdt het energieverbruik in de gaten. Deze bediening bied nog meer gemak tijdens het drogen. Betere opvang van stof en vuil Deze Samsung droger beschikt over een 2-in-1 filter. Het filter is terug te vinden aan de onderkant van de deuropening. Het 2-in-1 filter zorgt voor een betere opvang van stof en vuil. Controleer en leeg het deurfilter na elke droogbeurt. Vergeten? Dan ontvang je een melding zodat je het voor alsnog niet vergeet! Digital Inverter motor, stiller en energiezuiniger De droger beschikt over een digital inverter motor. Door de sterke magneten ontstaat er minder wrijving en zorgt het voor een krachtigere en stillere werking. Omdat de droger een koolborstelloze motor heeft en er minder slijtage ontstaat wordt er direct minder energie verbruikt. Dit is beter voor het energieverbruik, maar ook voor je portemonnee. Daarnaast zit er 10 jaar garantie op de motor. Minder kreukels en voorkomt schade De unieke vormgeving van de Diamond Drum-trommel gaat voorzichtig om met de was en verminderd kreukvorming. Dat komt door de gladde randen in de vorm van diamanten en de verzonken gaten die voorkomen dat kleding blijft haken en beschadigt. Hygiënisch drogen Ben je meer van de hygiëne? Kies dan voor het Hygiene Care programma. Dit programma zorgt ervoor dat huisstofmijt en microben tot 99% verwijderd wordt en pollen tot 95%. Op deze manier kan je wasgoed snel reinigen en veilig gebruiken. Nog sneller drogen met superSpeed Heb je snel droog wasgoed nodig? Gebruik dan het superSpeed programma. Met dit programma is een mix van katoenen en synthetische kleding in 81 minuten droog. Kenmerken van de Samsung DV80T7220BT/S2 AI Control - SmartThings app - Hyiene Care - Air Wash - Optimal Dry - 2-in-1 filter - Kinderbeveiliging - Digital inverter motor - 10 jaar garantie op de motor - Diamond trommel - superSpeed - Warmtepompdroger - Binnenverlichting Programma's Katoen, Mix, Synthetisch, kastdroog, superSpeed, AirWash, Hygiene Care, beddengoed, wol, handdoeken, delicate stoffen, outdoor, shirts. Andere opties: TimeDry, Warm Air, Cool Air, QuickDry 35'

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van condensdrogers. Er zijn namelijk 42 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en kun je straks de beste