Beste Centrifuge - March 2020

7 Producten onderzocht

PLEK

PRODUCTNAAM

SCORE

1

Thomas Centrifuge 772SEK

Thomas
10Score
2

Thomas 776SEK

Thomas
9.9Score
3

Centrifuge matje

Merkloos
9.3Score
4

Thomas 776SEK Inox

Thomas
9.1Score
5

Magneetroerder Vortex Plus

Vortex Magneetroerder
8.7Score
6

Magneetroerder Vortex

Vortex Magneetroerder
7.9Score

Hoe komt deze super Centrifuge lijst tot stand..?

De wereld veranderd.. En dus de zoektocht naar de beste Centrifuge ook!

Vroeger ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Centrifuges, maar vandaag ondersteunt een robot jou!

Robot test
Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Centrifuges die die je kunt kopen in Nederland, hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke Centrifuges het best verkopen.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Centrifuges stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

De beste Centrifuges op een rij

Product informatiePlus or Show more

Grondig, zuinig, milieuvriendelijk en hygiënisch; de TH772SEK centrifuge van Thomas betaalt zichzelf terug. Een eenvoudig rekenvoorbeeld bewijst het: na een normale wasbeurt blijft in een was van vier kilo ongeveer drie liter water achter. Een droogtrommel heeft er twee uur voor nodig om die te drogen. De centrifuge van Thomasreduceert het restvocht in een minuut tot 1.6 liter en verkort daarmee de droogtijd in een droogtrommel met een uur. Opgehangen was is in 3.5 uur in plaats van 8 uur droog. Bovendien verlengt de centrifuge de levensduur van je was, doordat er veel minder wasmiddel in achterblijft. Je bespaart dus tijd, geld en energie. De centrifuge van THOMAS is geschikt voor kleine en grote huishoudens en is gemakkelijk en veilig te bedienen met een gepatenteerde zekerheidsschakel. Kenmerken van de ThomasTH772SEK: Vulhoeveelheid tot 3 kg wasgoed Vermogen: 2800 toeren per minuut Centrifugetijd katoen: 3-5 minuten Eenhandsveiligheidsschakeling Trommel van roestvrij staal Deksel met veiligheidsvergrendeling Witte afsluitring en deksel van zeer slagvast kunststof

1. Thomas Centrifuge 772SEK

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Thomas 776SEK is een droogcentrifuge waarmee je ervoor zorgt dat je wasgoed extra snel droog is. Handig na het wassen van bijvoorbeeld handdoeken en beddengoed. Door je wasgoed 5 minuten op 2800 toeren te centrifugeren, is dit extra snel droog dankzij het hoge toerental. Zo hoeft je favoriete handdoek of laken nog maar even in de wasdroger of aan de drooglijn, waarmee je tijd en energie bespaart. Ter vergelijking: een wasmachine heeft een toerental tot maximaal 1600. Deze droogcentrifuge helpt dus bij het versnellen van het droogproces.

2. Thomas 776SEK

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Centrifuge matje. 22 cm.

3. Centrifuge matje

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Thomas 776SEK Inox is een droogcentrifuge waarmee je ervoor zorgt dat je wasgoed extra snel droog is. Handig na het wassen van bijvoorbeeld handdoeken en beddengoed. Door je wasgoed 5 minuten op 2800 toeren te centrifugeren, is dit extra snel droog dankzij het hoge toerental. Zo hoeft je favoriete handdoek of laken nog maar even in de wasdroger of aan de drooglijn, waarmee je tijd en energie bespaart. Ter vergelijking: een wasmachine heeft een toerental tot maximaal 1600. Deze droogcentrifuge helpt dus bij het versnellen van het droogproces.

4. Thomas 776SEK Inox

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Krachtige magneetroerder die kan gebruikt worden voor tal van toepassingen waaronder het maken van giststarters. De Vortex Plus is de nieuwste Vortex Magneetroerder in het assortiment! Deze nieuwste variant heeft een display waar de snelheid van de motor op wordt weergegeven van 0 tot 100%. Voor het maken van giststarters kan dit zeer interessant zijn voor de brouwer die consequent wil werken. Wil je elke keer opnieuw dezelfde condities creëren tijdens het roeren van de giststarters? Wel, dankzij de toevoeging van het display is dit vanaf nu mogelijk! Bijgeleverd: - Vortex Plus Magneetroerder - Stirbar/roervlo - Power adapter Meer info: Dit toestel wordt gemaakt in kleine oplage door 2 hobbybrouwers. Het toestel is volledig conform met de Europese wetgeving (CE-keurmerk aanwezig). Om de kostprijs zo laag mogelijk te houden heeft het toestel geen op maat gemaakte verpakking. Het toestel wordt verpakt in een bubble-wrap enveloppe en deze wordt meteen in de verzenddoos verpakt en verzonden. Andere specificaties: - Krachtige Vortex tot tegen de roervlo tot 3000ml - Omroeren met kleinere Vortex tot 5000ml - Display voor het aflezen van motorsnelheid (0-100%) CE-gecertificeerd

5. Magneetroerder Vortex Plus

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Krachtige magneetroerder die kan gebruikt worden voor tal van toepassingen waaronder het maken van giststarters. Bijgeleverd: - Vortex Magneetroerder - Stirbar/roervlo - Power adapter - Handleiding Meer info: Dit toestel wordt gemaakt in kleine oplage door 2 hobbybrouwers. Het toestel is volledig conform met de Europese wetgeving (CE-keurmerk aanwezig). Om de kostprijs zo laag mogelijk te houden heeft het toestel geen op maat gemaakte verpakking. Het toestel wordt verpakt in een bubble-wrap enveloppe en deze wordt meteen in de verzenddoos verpakt en verzonden. Andere specificaties: - Krachtige Vortex tot tegen de roervlo tot 3000ml - Omroeren met kleinere Vortex tot 5000ml - CE-gecertificeerd

6. Magneetroerder Vortex

Laptop 1

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Centrifuges er zijn namelijk 7 verschillende te koop..

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund , en ga je straks de beste Centrifuge kopen.

Beste koop maken