Hoe komt deze leuke Centrifuge reeks tot stand..?

De wereld verandert.. en dus de zoektocht naar de beste Centrifuge ook!

In het verleden ging je naar een winkel om advies te krijgen over Centrifuges, maar nu assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Centrifuges die die je kunt kopen in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van kopers en kijkt welke Centrifuges het best verkopen.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Centrifuges stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Artikelen die soortgelijk zijn aan Centrifuges

De beste Centrifuges op een rij

Product informatiePlus or Show more

Grondig, zuinig, milieuvriendelijk en hygiënisch; de TH772SEK centrifuge van Thomas betaalt zichzelf terug. Een eenvoudig rekenvoorbeeld bewijst het: na een normale wasbeurt blijft in een was van vier kilo ongeveer drie liter water achter. Een droogtrommel heeft er twee uur voor nodig om die te drogen. De centrifuge van Thomasreduceert het restvocht in een minuut tot 1.6 liter en verkort daarmee de droogtijd in een droogtrommel met een uur. Opgehangen was is in 3.5 uur in plaats van 8 uur droog. Bovendien verlengt de centrifuge de levensduur van je was, doordat er veel minder wasmiddel in achterblijft. Je bespaart dus tijd, geld en energie. De centrifuge van THOMAS is geschikt voor kleine en grote huishoudens en is gemakkelijk en veilig te bedienen met een gepatenteerde zekerheidsschakel. Kenmerken van de ThomasTH772SEK: Vulhoeveelheid tot 3 kg wasgoed Vermogen: 2800 toeren per minuut Centrifugetijd katoen: 3-5 minuten Eenhandsveiligheidsschakeling Trommel van roestvrij staal Deksel met veiligheidsvergrendeling Witte afsluitring en deksel van zeer slagvast kunststof

1. Thomas Centrifuge 772SEK


Product informatiePlus or Show more

Grondig, zuinig, milieuvriendelijk en hygiënisch; de TH776SEK centrifuge van THOMAS betaalt zichzelf terug. Een eenvoudig rekenvoorbeeld bewijst het: na een normale wasbeurt blijft in een was van vier kilo ongeveer drie liter water achter. Een droogtrommel heeft er twee uur voor nodig om die te drogen. De centrifuge van THOMAS reduceert het restvocht in een minuut tot 1.6 liter en verkort daarmee de droogtijd in een droogtrommel met een uur. Opgehangen was is in 3.5 uur in plaats van 8 uur droog. Bovendien verlengt de centrifuge de levensduur van je was, doordat er veel minder wasmiddel in achterblijft. Je bespaart dus tijd, geld en energie. De centrifuge van THOMAS is geschikt voor kleine en grote huishoudens en is gemakkelijk en veilig te bedienen met een gepatenteerde zekerheidsschakel. Kenmerken van de THOMAS TH776SEK: Vulhoeveelheid tot 4.5 kg wasgoed Vermogen: 2800 toeren per minuut Centrifugetijd katoen: 3-5 minuten Eenhandsveiligheidsschakeling Trommel van roestvrij staal Deksel met veiligheidsvergrendeling Witte afsluitring en deksel van zeer slagvast kunststof

2. Thomas Centrifuge 776SEK


Product informatiePlus or Show more

De oneConcept Top Spin Compact is een wasdroger die overal een plaatsje vindt en uw was snel en efficiënt voordroogt.Het slanke, plaatsbesparende apparaat in modern design functioneert volledig zonder gecompliceerde bedieningselementen. De trommel kan tot wel 1,5 kg was opnemen die dankzij de meegeleverde veiligheidsafdekking heel simpel op zijn plaats wordt gehouden. Middels de timerfunctie kunt u de gewenste bedrijfsduur via de grote draaiknop op de centrifuge tussen 1 en 5 minuten instellen. Een gemiddelde centrifugecyclus duurt ongeveer 2-4 minuten wat uiteindelijk niet alleen tijd maar ook energie spaart. Het door de centrifugeerkracht uitgeperste water wordt afgevoerd via de hiervoor bestemde afvoerslang is moeiteloos op te vangen in een emmer.De Top Spin Compact centrifuge van oneConcept is niet alleen energie-efficiënt maar kan dankzij haar geringe gewicht ook onderweg als campingdroger worden gebruikt.

3. Top Spin Compact centrifuge 45W 1,5kg timer wit/blauw


Product informatiePlus or Show more

De Klarstein Zap Dry is een wasdroger, die overal een plaatsje vindt en de was snel en efficiënt droogt.De plaatsbesparende en eenvoudige wasdroger in modern design krijgt alles zonder lastige bedieningselementen voor elkaar dankzij het eenvoudige touch controlepaneel. Drie verschillende programma's voor verschillende stoffen staan tot je beschikking, de droogtijd is daarnaast naar wens te verlengen. Eenvoudiger kan de bediening niet zijn: Programma kiezen, de tijdmelding in het display afwachten, klaar.De trommel biedt plaats aan 50 liter was die binnenin via zes bevestigingsmogelijkheden, dankzij het UniqueDry Design, probleemloos op zijn plaats wordt gehouden. Zo wordt kleding bijzonder snel, efficiënt en kreukvrij met 820 Watt vermogen gedroogd. Na gebruik is de wasdroger, wanneer nodig, heel eenvoudig schoon te maken dankzij de rvs trommel en de elegante deksel van veiligheidsglas. Perfect voor kleine huishoudens: Dankzij zijn geringe afmetingen vindt hij ook in de kleinste flatjes een plaatsje.De Zap Dry wasdroger van Klarstein: Krachtig en energie-efficiënt, eenvoudig in gebruik en neemt weinig plaats in.

4. Zap Dry wasdroger 820W 50L , touch bediening leddisplay , edelstaal


Product informatiePlus or Show more

Grondig, zuinig, milieuvriendelijk en hygiënisch; de TH776INOX centrifuge van THOMAS betaalt zichzelf terug. Een eenvoudig rekenvoorbeeld bewijst het: na een normale wasbeurt blijft in een was van vier kilo ongeveer drie liter water achter. Een droogtrommel heeft er twee uur voor nodig om die te drogen. De centrifuge van THOMAS reduceert het restvocht in een minuut tot 1.6 liter en verkort daarmee de droogtijd in een droogtrommel met een uur. Opgehangen was is in 3.5 uur in plaats van 8 uur droog. Bovendien verlengt de centrifuge de levensduur van je was, doordat er veel minder wasmiddel in achterblijft. Je bespaart dus tijd, geld en energie. De centrifuge van THOMAS is geschikt voor kleine en grote huishoudens en is gemakkelijk en veilig te bedienen met een gepatenteerde zekerheidsschakel Kenmerken van de THOMAS TH776INOX: Vulhoeveelheid tot 4.5 kg wasgoed Vermogen: 2800 toeren per minuut Centrifugetijd katoen: 3-5 minuten Eenhandsveiligheidsschakeling Mantel van hoogwaardig roestvrij staal Trommel van roestvrij staal Deksel met veiligheidsvergrendeling Gelakte zwarte afsluitring en deksel van zeer slagvast kunststof Geringe vuilgevoeligheid

5. Thomas Centrifuge 776Inox


Product informatiePlus or Show more

Krachtige magneetroerder die kan gebruikt worden voor tal van toepassingen waaronder het maken van giststarters. Bijgeleverd: - Vortex Magneetroerder - Stirbar/roervlo - Power adapter - Handleiding Meer info: Dit toestel wordt gemaakt in kleine oplage door 2 hobbybrouwers. Het toestel is volledig conform met de Europese wetgeving (CE-keurmerk aanwezig). Om de kostprijs zo laag mogelijk te houden heeft het toestel geen op maat gemaakte verpakking. Het toestel wordt verpakt in een bubble-wrap enveloppe en deze wordt meteen in de verzenddoos verpakt en verzonden. Andere specificaties: - Krachtige Vortex tot tegen de roervlo tot 3000ml - Omroeren met kleinere Vortex tot 5000ml - CE-gecertificeerd

6. Magneetroerder Vortex


Product informatiePlus or Show more

De oneConcept Top Spin Family is wasdroger die overal een plaatsje vindt en grote hoeveelheden was snel en efficiënt voordroogt.Het slanke, plaatsbesparende apparaat in modern design functioneert volledig zonder gecompliceerde bedieningselementen. De trommel kan tot wel 3,8 kg was opnemen die dankzij de meegeleverde veiligheidsafdekking heel simpel op zijn plaats wordt gehouden. Middels de timerfunctie kunt u de gewenste bedrijfsduur via de grote draaiknop op de centrifuge tussen 1 en 5 minuten instellen. Een gemiddelde centrifugecyclus duurt ongeveer 2-4 minuten wat uiteindelijk niet alleen tijd maar ook energie spaart. Het door de centrifugeerkracht uitgeperste water wordt afgevoerd via de hiervoor bestemde afvoerslang is moeiteloos op te vangen in een emmer.De Top Spin Family centrifuge van oneConcept is niet alleen energie-efficiënt maar kan dankzij haar geringe gewicht ook onderweg als campingdroger worden gebruikt.

7. Top Spin Family centrifuge 3,8kg timer wit


Product informatiePlus or Show more

De Klarstein Zap Dry is een wasdroger die overal een plekje vindt en de was snel en efficiënt droogt.De ruimtebesparende en bescheiden wasdroger in modern design komt volledig zonder gecompliceerde bedieningselementen tot zijn recht en beschikt over een vanzelfsprekend touch-bedieningspaneel. Keuze uit drie verschillende programma's voor verschillende stoffen, de droogtijd kan bovendien naar wens worden verlengd. Eenvoudiger kan de bediening niet zijn: programma kiezen, wachten op de tijd in de display, klaar.De trommel bevat max. 50 liter wasgoed dat via zes bevestigingsmogelijkheden dankzij UniqueDry design heel eenvoudig aan de binnenkant op zijn plek wordt gehouden. Zo wordt de kleding ook bijzonder snel, efficiënt en kreukvrij met 820 watt vermogen gedroogd. In tegenstelling tot een centrifuge maakt de Zap Dry hierbij ook geen lawaai, want de was wordt door het verwarmingselement gedroogd. Ook een wateraansluiting is daarom niet nodig, na het droogproces is het meer dan voldoende de deksel geopend te laten en de rest vochtigheid ontsnapt. Na gebruik laat de wasdroger zich naar wens heel eenvoudig reinigen dankzij zijn trommel van roestvrij staal en de elegante deksel van veiligheidsglas. Perfect voor kleine huishoudens: met zijn geringe afmetingen vindt hij ook in de kleinste woning een plekje.De Zap Dry wasdroger van Klarstein: krachtig en energie-efficiënt met eenvoudige bediening en weinig benodigde plaatsruimte.

8. Zap Dry wasdroger 820W 50l touch-bedieningspaneel LED-weergave zwart


Product informatiePlus or Show more

Tafelcentrifuge - 6 x 20 ml - RCV 1.200 g De tafelcentrifuge SBS-LZ-4000/20-6 van Steinberg is een geweldige aanvulling op uw laboratoriumapparatuur. De tafelcentrifuge is een wetenschappelijk hulpmiddel en wordt gebruikt in industriële laboratoria, onderzoekscentra of educatieve faciliteiten, zoals bijvoorbeeld, scholen. De centrifuge is bijzonder geschikt voor biochemisch werk met kleine steekproef volumes.

9. Tafelcentrifuge - 6 x 20 ml - RCV 1.200 g


Product informatiePlus or Show more

Centrifugematje universeel toepasbaar in zowel los staande centrifuges als de AEG turnamat, zorgt er voor dat uw wasgoed in de trommel blijft. Diameter: 22 cm. Kleur: wit / transparant. Geschikt voor: centrifuge Verpakkingsinhoud: 1x centrifuge matje

10. Universeel - Centrifuge matje - Wit


Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Centrifuges. Er zijn immers 7 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en kun je straks de beste Centrifuge kopen.