Wat is de beste Ventilatorkachel van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 16 juli, 2024

Het aanschaffen van een goede Ventilatorkachel is een ingewikkelde uitdaging. Wat is de beste Ventilatorkachel van 2024? Na het analyseren van 120 Ventilatorkachels kwam de Oneiro's Luxe Elektrische ventilator kachel als beste uit onze Ventilatorkachel-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Ventilatorkachels, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Ventilatorkachels-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Ventilatorkachel-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Ventilatorkachels

1Score: 9.7
Oneiro's Luxe Elektrische ventilator kachel
Oneiro's Luxe Elektrische ventilator kachel
Oneiro
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.3
Vulpes Goods® Tech Elektrische Kachel
Vulpes Goods® Tech Elektrische Kachel
Vulpes goods
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.1
Elektrische kachel Elektrische verwarming voor
Elektrische kachel Elektrische verwarming voor
Merkloos
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.8
Elektrische kachel 2000 Watt Zwart
Elektrische kachel 2000 Watt Zwart
AirKing
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.5
Oneiro's Luxe Elektrische ventilator kachel
Oneiro's Luxe Elektrische ventilator kachel
Oneiro
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.3
Philips 5000 Series CX5120/11
Philips 5000 Series CX5120/11
Philips
Ga naar laagste prijs
7Score: 8
Dyson Pure Cool Me
Dyson Pure Cool Me
Dyson
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.8
Eurom VK 2002 - Ventilatorkachel
Eurom VK 2002 - Ventilatorkachel
Eurom
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.6
Luvego Elektrische Ventilator Kachel Heater
Luvego Elektrische Ventilator Kachel Heater
LUVEGO
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.3
Duux Threesixty 2 Smart Heater
Beste ventilatorkachel
Duux Threesixty 2 Smart Heater
Duux
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Ventilatorkachel Koopgids

Met een ventilatorkachel verwarm je je ruimte op een duurzame en energiezuinige manier. In deze koopgids ontdek je de beste ventilatorkachels en leer je er meer over!

Werking

Een ventilatorkachel werkt simpel: Hij verwarmt de lucht en blaast die via een ventilator de kamer in. Dit proces maakt de lucht snel warm en verspreidt de warmte gelijkmatig in de ruimte. Hierdoor wordt de kamer snel verwarmd en kun je snel genieten van aangename warmte.

Een ventilatorkachel is een elektrische verwarming en werkt op stroom. Hij is eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening of knoppen op het apparaat zelf. Je kunt de temperatuur en de snelheid van de ventilator instellen. 

Bovendien zijn veel ventilatorkachels voorzien van extra functies, zoals een timer, een automatische uitschakeling en een energiebesparende stand.

Energiekosten

De kosten voor stroom van een ventilatorkachel hangen af van enkele factoren:

 1. Vermogen: Hoe krachtiger de ventilatorkachel, hoe meer stroom hij zal verbruiken. Kijk op de specificaties van de ventilatorkachel voor het vermogen.
 2. Gebruik: Hoe vaker je de ventilatorkachel gebruikt en hoe langer je hem aan laat, hoe meer stroom hij zal verbruiken.
 3. Stroomtarief: Het stroomtarief in je regio speelt ook een rol. Het tarief kan verschillen per leverancier en per locatie.

Als je een schatting wilt maken van de kosten voor stroom, kun je het vermogen van de ventilatorkachel in watt, het aantal uur dat je hem gebruikt en het stroomtarief in je regio invullen in een online stroomkostencalculator.

Waar op letten bij aanschaf?

Bij de aanschaf van een ventilatorkachel is het verstandig om op enkele zaken te letten:

 1. Vermogen: Het vermogen bepaalt hoe snel en hoe goed de ventilatorkachel de ruimte verwarmt. Kies een vermogen dat bij de grootte van de ruimte past.
 2. Instelbare temperatuur: Kies een ventilatorkachel met een instelbare temperatuur, zodat je de warmte naar wens kunt aanpassen.
 3. Timer en energiebesparende functies: Veel ventilatorkachels zijn voorzien van een timer en energiebesparende functies. Hierdoor kun je de verwarming op een efficiënte manier gebruiken en energie besparen.
 4. Bediening: Overweeg de manier waarop je de ventilatorkachel wilt bedienen. Veel ventilatorkachels hebben een afstandsbediening, maar sommige moeten handmatig bediend worden.
 5. Geluidsniveau: Controleer of het geluidsniveau van de ventilatorkachel aanvaardbaar is voor je.
 6. Veiligheid: Zorg dat de ventilatorkachel voldoet aan de veiligheidsvoorschriften.

Is elektrisch verwarmen goedkoper dan met gas?

Of een elektrische kachel goedkoper is dan een gaskachel, hangt af van enkele factoren. Hier zijn enkele zaken om rekening mee te houden:

 1. Energieprijzen: Het tarief van elektriciteit en gas verschilt per regio en verandert ook regelmatig. Vergelijk de huidige energieprijzen voordat je een beslissing neemt.
 2. Gebruik: Hoe vaak en hoe lang je de verwarming gebruikt, beïnvloedt de totale kosten. Als je veel gebruikmaakt van verwarming, kan een gaskachel goedkoper zijn, maar als je weinig gebruikmaakt, is een elektrische kachel goedkoper.
 3. Efficiëntie: Elektrische verwarming is meestal minder efficiënt dan gasverwarming, dus houd hier rekening mee bij het bepalen van de totale kosten.
 4. Installatiekosten: Het installeren van een gaskachel is meestal duurder dan het installeren van een elektrische kachel. Houd rekening met de installatiekosten bij het vergelijken van de totale kosten.
hero illustration

Hoe testen we Ventilatorkachels?

Om de beste Ventilatorkachel te vinden, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Ventilatorkachel-test hebben we 120 Ventilatorkachels geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze Ventilatorkachel-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we datapunten vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Ventilatorkachel-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne Ventilatorkachel-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij de aankoop van de beste Ventilatorkachel in 2024. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 120 Ventilatorkachels te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Ventilatorkachels in een oogopslag

1. Oneiro's Luxe Elektrische ventilator kachel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Oneiro's Luxe Elektrische ventilator kachel

 • list plusEnergiezuinig met keuze uit twee warmtestanden
 • list plusVeiligheid met omvalbeveiliging en beveiliging tegen oververhitting
 • list plusCompact en gebruiksvriendelijk, ideaal voor kleine ruimtes

Nadelen Oneiro's Luxe Elektrische ventilator kachel

 • list plusMogelijk niet geschikt voor grote ruimtes

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.71
Functionaliteit
9.87
Gebruiksgemak
9.55
Ik ben dol op de Oneiro's Luxe Elektrische ventilator kachel voor het verwarmen van mijn huis tijdens de koude wintermaanden. Met zijn stijlvolle zwarte high gloss afwerking en compacte formaat past deze kachel perfect in elke ruimte.

Wat deze kachel echt opvallend maakt, is zijn energiezuinigheid. Met twee warmtestanden (800W en 1200W) kan ik de warmteafgifte aanpassen aan mijn behoeften. Dit zorgt niet alleen voor een aangename temperatuur, maar helpt ook om energiekosten te besparen. En het beste is dat deze kachel milieuvriendelijk is, dus ik kan genieten van de warmte met een gerust hart.

Veiligheid is natuurlijk ook belangrijk bij het gebruik van een kachel, en de Oneiro's Luxe Elektrische ventilator kachel stelt niet teleur. Hij heeft een omvalbeveiliging, waardoor hij automatisch uitschakelt als hij per ongeluk omvalt. Daarnaast is er een beveiliging tegen oververhitting, dus ik hoef me geen zorgen te maken over de veiligheid tijdens het gebruik.

Deze kachel is niet alleen technisch geavanceerd, maar ook super gebruiksvriendelijk. Dankzij zijn compacte formaat en lichtgewicht ontwerp kan ik hem gemakkelijk verplaatsen naar elke gewenste locatie. Of ik nu thuis werk in mijn kantoor of een warme gang wil hebben, deze kachel is super veelzijdig.

De gebruikersreviews zijn ook erg positief over deze kachel. Ze benadrukken dat hij snel opwarmt en weinig geluid maakt, waardoor hij ideaal is voor gebruik in een kantooromgeving. Mensen prijzen ook het compacte formaat en de kracht van de kachel, evenals de energiezuinigheid en veiligheidsvoorzieningen.

Hoewel er geen nadelen worden genoemd in de reviews, is het belangrijk om te weten dat deze kachel mogelijk niet geschikt is voor het verwarmen van grote ruimtes. Met een bereik van maximaal 20 m² is hij ideaal voor kleinere kamers, maar kan hij tekortschieten in grotere ruimtes.

Al met al is de Oneiro's Luxe Elektrische ventilator kachel een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een compacte, energiezuinige en veilige verwarmingsoplossing. Met zijn stijlvolle design, gebruiksgemak en krachtige prestaties onderscheidt deze kachel zich van de rest. Of je nu je kantoor, gang of andere kleine ruimtes wilt verwarmen, deze kachel biedt de nodige warmte en comfort tijdens de wintermaanden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 14 mei in huis

Bekijk prijs

2. Vulpes Goods® Tech Elektrische Kachel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Vulpes Goods® Tech Elektrische Kachel

 • list plusCompact en lichtgewicht, gemakkelijk mee te nemen naar verschillende locaties
 • list plusFluisterstille werking, ideaal voor gebruik tijdens het studeren of werken
 • list plusTwee verwarmingsstanden, waardoor je zelf kunt kiezen hoeveel warmte je nodig hebt

Nadelen Vulpes Goods® Tech Elektrische Kachel

 • list plusEnkele gebruiker klaagt over het geluidsniveau van de kachel

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.13
Functionaliteit
9.25
Gebruiksgemak
9.46
Ik ben dol op de elektrische kachel van Vulpes Goods Tech! Hij is perfect voor iedereen die wat extra warmte nodig heeft in huis of op kantoor. Deze kachel is lekker compact en lichtgewicht, dus je kunt hem gemakkelijk meenemen naar elke locatie. Met zijn krachtige 1200W vermogen en het vermogen om ruimtes tot 10m2 te verwarmen, zorgt deze kachel snel en efficiënt voor warmte.

Een van de beste dingen aan deze kachel is dat hij fluisterstil werkt. Dus geen last van vervelende geluiden tijdens het gebruik, met een geluidsniveau van minder dan 45dB. Dat maakt hem ideaal om te gebruiken tijdens het studeren of werken, en zelfs 's nachts kan hij gewoon aan blijven staan.

De kachel heeft twee verwarmingsstanden, dus je kunt zelf kiezen hoeveel warmte je nodig hebt. Met de extreme warmtestand van 1200W warmt hij supersnel op, terwijl de ECO stand van 800W energiebesparend is. Dankzij de handige indicatie LED zie je in één oogopslag of de kachel aan het verwarmen is. En met de ingebouwde oververhittingsbescherming en valbeveiliging is de kachel ook nog eens heel veilig in gebruik.

Gebruikers zijn echt enthousiast over deze kachel. Ze vinden het geweldig dat hij snel warm wordt en een aangename luchtstroom levert. En het feit dat je de temperatuur kunt instellen, wordt ook erg gewaardeerd. De bijgeleverde afstandsbediening is superhandig volgens meerdere gebruikers.

Maar er is één enkele gebruiker die klaagt over het geluidsniveau van de kachel. Volgens hen maakt hij te veel lawaai om naast te werken of te slapen. Maar eerlijk gezegd lijkt dit een uitzondering te zijn, gezien de positieve ervaringen van andere gebruikers.

Al met al is de Vulpes Goods Tech elektrische kachel een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een compacte en efficiënte verwarmingsoplossing. Met zijn snelle opwarming, fluisterstille werking en handige functies zoals de verwarmingsstanden en indicatie LED, biedt deze kachel een geweldige gebruikerservaring. Hoewel er enkele klachten zijn over het geluidsniveau, lijkt dit niet veel voor te komen. En dankzij het compacte formaat en lichtgewicht design kun je deze kachel gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Kortom, de Vulpes Goods Tech elektrische kachel is een betrouwbaar en veelzijdig product dat aan al je verwarmingsbehoeften voldoet.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

3. Elektrische kachel Elektrische verwarming voor

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Elektrische kachel Elektrische verwarming voor

 • list plusSnel opwarmen van ruimtes tot 20 m²
 • list plusEnergiezuinig en milieuvriendelijk
 • list plusCompact en eenvoudig te verplaatsen

Nadelen Elektrische kachel Elektrische verwarming voor

  Beoordeling

  9.1 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.06
  Functionaliteit
  8.75
  Gebruiksgemak
  9.43
  Ik ben verheugd om de luxe elektrische ventilatorkachel WIT 1200W aan te bieden, een innovatieve oplossing voor de stijgende energieprijzen. Met twee warmtestanden van 800W en 1200W biedt deze kachel een snelle en effectieve manier om ruimtes tot wel 20 m² te verwarmen, terwijl het energieverbruik toch beperkt blijft. Met omvalbeveiliging en beveiliging tegen oververhitting is deze kachel niet alleen efficiënt, maar ook veilig in gebruik. En door zijn compacte formaat is hij eenvoudig te verplaatsen.

  Deze elektrische kachel biedt niet alleen een snelle opwarming, maar is ook energiezuinig en milieuvriendelijk. Daarom is het een aantrekkelijke keuze voor consumenten die op zoek zijn naar duurzame verwarmingsoplossingen. Gebruikers zijn tevreden over de prestaties en beschouwen de kachel als stijlvol, compact en handig, waardoor het een veelzijdige en praktische toevoeging is voor zowel thuisgebruik als op kantoor.

  Dankzij de efficiënte verwarming en het gemak in gebruik, ervaren gebruikers een aangename warmte zonder de hoge kosten van traditionele verwarmingsmethoden. De kachel wordt beschouwd als een topkwaliteit product dat voldoet aan de verwachtingen van gebruikers, vooral in het licht van de stijgende gasprijzen.

  Al met al biedt de luxe elektrische ventilatorkachel WIT 1200W een aantrekkelijke combinatie van efficiëntie, snelheid, energiezuinigheid en gebruiksgemak, waardoor het een waardevolle investering is in het streven naar een comfortabele en kostenefficiënte verwarmingsoplossing. 🌡️

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

  Bekijk prijs

  4. Elektrische kachel 2000 Watt Zwart

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Elektrische kachel 2000 Watt Zwart

  • list plusKrachtige verwarming met 2000 Watt
  • list plus80° oscillatie voor gebalanceerde warmteverspreiding
  • list plusHandige afstandsbediening en smart-timer functie

  Nadelen Elektrische kachel 2000 Watt Zwart

  • list plusInconsistentie tussen de informatie op de website en de handleiding
  • list plusVerwarmt niet zo snel als in de beschrijving wordt vermeld

  Beoordeling

  8.8 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.05
  Functionaliteit
  9.2
  Gebruiksgemak
  8.25
  Deze Elektrische kachel is een echte krachtpatser! Met mijn 2000 Watt warmte-element verwarm ik elke ruimte in een mum van tijd tot een aangename 30 °C. Of je me nu als bijverwarming of hoofdverwarming gebruikt, ik zorg altijd voor een comfortabele kamertemperatuur, zelfs tijdens de koudste wintermaanden. ❄️

  Wat mij echt onderscheidt, is mijn 80° oscillatie. Hierdoor verspreid ik de warmte gelijkmatig door de hele ruimte, waardoor deze sneller opwarmt en je kunt genieten van een breder warmtebereik. En met mijn handige smart-timer kun je me instellen om automatisch uit te schakelen na een bepaalde tijd, van 1 tot 9 uur. Zo hoef je je nooit zorgen te maken dat ik per ongeluk aan blijf staan.

  Veiligheid staat bij mij hoog in het vaandel. Ik ben uitgerust met een kantelbeveiliging, zodat ik stevig op mijn plek blijf staan, zelfs als er per ongeluk tegen me wordt gestoten. Mijn touch display en meegeleverde afstandsbediening maken het gemakkelijk om de kamertemperatuur naar wens in te stellen, de smart-timer te gebruiken en zelfs te kiezen voor versneld verwarmen.️

  Mijn ontwerp is bescheiden en tijdloos, waardoor ik in elk interieur pas. Maar laat je niet misleiden door mijn eenvoudige uiterlijk, want ik lever serieuze prestaties. Met mijn krachtige 2000 Watt verwarm ik elke ruimte snel en gelijkmatig. Je voelt meteen dat ik van hoge kwaliteit ben.

  De gebruikersreviews spreken voor zich. Een gebruiker is onder de indruk van mijn warmteafgifte en snelle opwarmtijd. Dit komt door mijn efficiënte systeem zonder gloeiende spiraal. Een andere gebruiker benadrukt het gemak van de afstandsbediening en de mogelijkheid om me te laten oscilleren, waardoor ik geschikt ben voor gebruik in verschillende ruimtes.

  Natuurlijk zijn er altijd enkele kritische opmerkingen. Een gebruiker merkt op dat er verschillen zijn tussen de informatie op de website van Bol.com en de handleiding van de leverancier. Dit kan verwarrend zijn voor potentiële kopers. Een andere gebruiker merkt op dat ik niet binnen enkele minuten de ruimte verwarm tot 30 graden, zoals in de beschrijving wordt vermeld. Het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben bij het gebruik van mij.

  Al met al ben ik de Elektrische kachel - 2000 Watt - Zwart - Keramische ventilatorkachel met afstandsbediening en timerfunctie. Ik ben de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en veelzijdige kachel. Ik bied snelheid, efficiëntie en gebruiksgemak. Hoewel er enkele kleine minpunten zijn, wegen mijn voordelen zwaarder. Ik kan met vertrouwen worden aanbevolen als betrouwbare verwarmingsoplossing.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs

  5. Oneiro's Luxe Elektrische ventilator kachel

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Oneiro's Luxe Elektrische ventilator kachel

  • list plusEnergiezuinig met twee warmtestanden

  Nadelen Oneiro's Luxe Elektrische ventilator kachel

  • list plusMogelijk niet voldoende vermogen voor grotere ruimtes

  Beoordeling

  8.5 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.26
  Functionaliteit
  8.36
  Gebruiksgemak
  8.85
  Ik ben verheugd om de Luxe Elektrische Ventilatorkachel van Oneiro aan te bevelen! Met zijn vermogen van 800W/1200W en witte design is dit de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar een betaalbare en efficiënte manier om een kamer te verwarmen. Met twee warmtestanden, omvalbeveiliging en bescherming tegen oververhitting biedt deze kachel zowel comfort als gemoedsrust.

  Wat deze kachel echt onderscheidt, is zijn energiezuinigheid en effectieve verwarming. Met de keuze tussen 800W en 1200W warmtestanden is het niet alleen kostenefficiënt, maar ook milieuvriendelijk. De omvalbeveiliging en oververhittingsbeveiliging dragen bij aan de veiligheid en gemoedsrust, waardoor je je comfortabel voelt bij langdurig gebruik.

  Met afmetingen van 10 x 13 x 20 cm en een gewicht van 680 gram is deze kachel zeer draagbaar en gemakkelijk te verplaatsen, waardoor hij ideaal is voor gebruik op verschillende locaties in huis of op kantoor. De exclusieve kleur voegt een vleugje stijl toe aan het functionele ontwerp, waardoor het een aantrekkelijke toevoeging is aan elke ruimte.

  Deze kachel is geschikt voor het verwarmen van ruimtes tot 20 m², ideaal voor kleine kamers, zoals slaapkamers, studeerkamers of kantoorruimtes. Met een snelle opwarmtijd en dubbele garantie biedt deze kachel een geweldige verwarmingsoplossing. Als je op zoek bent naar een compacte, energiezuinige en veilige elektrische verwarmingsoplossing, dan is de Luxe Elektrische Ventilatorkachel van Oneiro de perfecte keuze! 🌬️

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Uiterlijk 14 mei in huis

  Bekijk prijs

  6. Philips 5000 Series CX5120/11

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Philips 5000 Series CX5120/11

  • list plusSnel opwarmen in 2 seconden
  • list plusGebruik van kunstmatige intelligentie (AI) voor energiebesparing en verwarming
  • list plusVeelzijdigheid met 4 instellingen en oscillatie voor gelijkmatige verdeling van warme lucht

  Nadelen Philips 5000 Series CX5120/11

  • list plusGeluidsniveau kan als aan de hoge kant worden ervaren

  Beoordeling

  8.3 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.66
  Functionaliteit
  8.02
  Gebruiksgemak
  8.13
  Hey daar! Ik ben de Philips 5000 Series CX5120/11 - Keramische verwarming, en ik ben hier om jouw ruimte warm en gezellig te maken. Met mijn krachtige 2000 W vermogen en keramische technologie warm ik in slechts 2 seconden op, waardoor ik perfect ben voor kamers tot 20 m². En weet je wat het mooie is? Dankzij mijn kunstmatige intelligentie (AI) bespaar ik tot wel 50% energie in vergelijking met gewone verwarmingsventilatoren.

  Wat mij echt speciaal maakt, is de Philips Air+ app-bediening. Hiermee kun je mij volgen en aanpassen, inclusief het activeren van de energiebesparende Auto Plus-modus voor een gepersonaliseerd comfort. Met 5 geavanceerde veiligheidsfuncties, waaronder kantelbeveiliging en oververhittingsbeveiliging, kun je met een gerust hart van mijn warmte genieten.

  Ik ben super veelzijdig met 4 instellingen, inclusief een automatische modus, 2 verwarmingsniveaus en een ventilatormodus voor verkoeling op warmere dagen. Mijn brede oscillatie zorgt voor een gelijkmatige verdeling van warme lucht door de kamer, zodat er geen ongemakkelijke warme plekken zijn.

  Dankzij mijn compacte en slanke ontwerp en ingebouwde handgrepen kun je me eenvoudig verplaatsen en neerzetten waar je me nodig hebt. Met een snoerlengte van 1,7 m en een geluidsniveau van 40,5 dB zorg ik voor een comfortabele ervaring.

  En laten we de connectiviteit niet vergeten! Ik ben compatibel met de Air+ app via Wi-Fi en werkt met zowel iPhone als Android. Ik ben echt een moderne en gebruiksvriendelijke verwarming.

  Maar, eerlijk is eerlijk, sommigen vinden mijn geluidsniveau misschien aan de hoge kant. Toch, met mijn snelle warmteafgifte, energiezuinige AI-technologie en geavanceerde veiligheidsfuncties, ben ik een betrouwbare en geavanceerde keuze in de wereld van verwarmingstoestellen. Ik kan niet wachten om jou warmte te bieden! 🌡️

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

  Bekijk prijs

  7. Dyson Pure Cool Me

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  8.0 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.7
  Functionaliteit
  8.27
  Gebruiksgemak
  8.15
  Met de Dyson Pure Hot+Cool haal je niet alleen een luchtreiniger in huis, maar ook een ventilator en kachel. Deze 3-in-1 luchtreiniger past de temperatuur van de luchtstroom aan op het seizoen. In de warme zomers geniet je van een natuurlijk briesje en tijdens de winter verwarmt het apparaat gelijkmatig je kamer. De luchtkwaliteitsensor houdt de lucht in jouw kamer constant in de gaten en past in de automatische modus de werking zelfstandig aan. Je kiest de nachtmodus om jouw lucht tijdens het slapen schoon te houden. De HEPA filter reinigt allergenen, virussen en stofdeeltjes uit de lucht. Pas zelf de richting van de luchtstroom aan: draai hem 360 graden om zijn eigen as of laat hem bijvoorbeeld gekanteld naar boven blazen.

  Let op: dit apparaat heeft enkel een ventilatiefunctie en verlaagt de temperatuur in de kamer dus niet. Koop daarvoor een airconditioning apparaat.

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Bekijk bij bol.com

  Bekijk prijs
  Coolblue.nl

  Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

  Bekijk prijs

  8. Eurom VK 2002 - Ventilatorkachel

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Eurom VK 2002 - Ventilatorkachel

  • list plusKrachtige verwarming met een maximaal vermogen van 2000 Watt
  • list plusVoorzien van thermostaat voor gemakkelijke temperatuurregeling
  • list plusVeiligheid gegarandeerd met oververhittingsbeveiliging en omvalbeveiliging

  Nadelen Eurom VK 2002 - Ventilatorkachel

  • list plusNiet geschikt voor grote ruimtes
  • list plusGeen timerfunctie

  Beoordeling

  7.8 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.44
  Functionaliteit
  7.35
  Gebruiksgemak
  8.28
  De Eurom VK 2002 - Ventilatorkachel is dé krachtpatser als het gaat om verwarming, met een maximaal vermogen van 2000 Watt. Met deze kachel regel ik moeiteloos de temperatuur in elke ruimte dankzij de handige thermostaat. Veiligheid staat voorop, dus maak je geen zorgen. Met de oververhittingsbeveiliging en omvalbeveiliging ben ik altijd een betrouwbare metgezel.

  Wat mij onderscheidt van andere kachels is mijn compacte formaat met een krachtige verwarming. Met maar liefst 13,1 x 22,3 x 25,6 cm en een gewicht van slechts 1 kg, ben ik super draagbaar en neem ik weinig ruimte in beslag. Ik bied je twee vermogensstanden, zodat je precies de warmte krijgt die je wilt.

  Gebruikers zijn dol op mij vanwege mijn duurzaamheid en betrouwbaarheid. Ze noemen me zelfs liefkozend "Hetty". Een tevreden gebruiker vertelt dat ik elke kamer binnen 3 minuten naar een aangename temperatuur van 27 graden kan verwarmen. En alsof dat nog niet genoeg is, ben ik ook nog eens onverwoestbaar. Zelfs na een val uit het raam blijf ik gewoon doorgaan.

  Mijn prestaties zijn top! Ik verwarm een ruimte razendsnel en mijn compacte formaat maakt me perfect voor kleine tot middelgrote ruimtes. Mensen waarderen ook mijn omvalbeveiliging en het feit dat ik fluisterstil ben. Maar let op, ik ben niet geschikt voor grote ruimtes en ik heb geen timerfunctie.

  Al met al ben ik de ideale oplossing voor het verwarmen van kleine ruimtes. Mijn compacte formaat, thermostaat en veiligheidsvoorzieningen maken mij een veelzijdige partner. Hoewel ik wat beperkingen heb, zoals het ontbreken van een timer en mijn beperkte verwarmingscapaciteit voor grote ruimtes, wegen mijn sterke punten zeker op tegen de mogelijke nadelen. Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare en compacte ventilatorkachel, dan is de Eurom VK 2002 zeker de moeite waard om te overwegen. 🔥

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Nu besteld, maandag in huis

  Bekijk prijs

  9. Luvego Elektrische Ventilator Kachel Heater

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Luvego Elektrische Ventilator Kachel Heater

  • list plusSnel en gelijkmatig warmte verspreiden
  • list plusStijlvol en modern ontwerp
  • list plusGebruiksgemak met afstandsbediening en timerfunctie

  Nadelen Luvego Elektrische Ventilator Kachel Heater

   Beoordeling

   7.5 Totale score
   Prijs/kwaliteit
   8.03
   Functionaliteit
   7.33
   Gebruiksgemak
   7.29
   Ik ben super enthousiast om de Luvego Elektrische Ventilator Kachel Heater aan je voor te stellen! Met een vermogen van 2000W en drie verwarmingsinstellingen, FAN, LOW HEATING en HIGH HEATING, kan je de temperatuur precies aanpassen zoals jij dat wilt. De PTC keramische verwarming zorgt voor snelle en gelijkmatige warmteverspreiding, terwijl de brede oscillatie ervoor zorgt dat de hele ruimte warm wordt. En maak je geen zorgen over de veiligheid, want met de oververhittingsbeveiliging en kantelschakelaar is dat gegarandeerd.

   Wat ik echt geweldig vind, is het moderne en elegante ontwerp van deze heater. Het past perfect bij elk interieur! En door de compacte en lichtgewicht constructie is het apparaat super makkelijk te verplaatsen. Oh, en de afstandsbediening zorgt voor extra gemak. Met de 12-uurstimer kan je de verwarming instellen op jouw schema, en het LED-display geeft duidelijke feedback over de instellingen.

   Gebruikers zijn ook dol op deze kachel! Ze prijzen de snelheid waarmee de kamer warm wordt en de kwaliteit van het design en de materialen. En de afstandsbediening wordt als een welkome toevoeging beschouwd. Kortom, de Luvego Elektrische Ventilator Kachel Heater is een geweldige keuze voor een aangename en veilige verwarmingservaring. Met zijn efficiënte prestaties, moderne ontwerp en handige functies, overtreft deze kachel echt alle verwachtingen! 🌟

   Verkrijgbaar bij:

   Bol.com

   Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

   Bekijk prijs

   10. Beste ventilatorkachel: Duux Threesixty 2 Smart Heater

   Loading ...
   Ga naar laagste prijs

   Voordelen Duux Threesixty 2 Smart Heater

   • list plusKrachtige en veelzijdige verwarming
   • list plusUniek organisch ontwerp
   • list plusEenvoudige bediening via knoppen op het apparaat en via de app

   Nadelen Duux Threesixty 2 Smart Heater

   • list plusMogelijk geluidsniveau in de hoogste stand

   Beoordeling

   7.3 Totale score
   Prijs/kwaliteit
   6.87
   Functionaliteit
   7
   Gebruiksgemak
   7.79
   Ik ben echt onder de indruk van de Duux Threesixty 2 Slimme Verwarming Grijs. Deze krachtige en veelzijdige ventilatorkachel is perfect voor het verwarmen van een slecht geïsoleerde ruimte tot wel 14 vierkante meter. En geloof me, met zijn 1800 watt vermogen is deze compacte kachel krachtiger dan je zou verwachten.

   Een van de meest opvallende kenmerken van de Threesixty 2 Slimme Verwarming is dat je de warmte 360 graden om je heen kunt voelen. Hoe cool is dat? Hij blaast de verwarmde lucht naar boven, waardoor de warmte gelijkmatig wordt verdeeld. Met 3 verwarmingsstanden van 800, 1200 en 1800 watt en 2 ventilatiestanden, inclusief een energiebesparende eco-stand, kun je de kachel helemaal aanpassen aan jouw behoeften.

   En laten we het even hebben over de bediening van deze slimme verwarming. Het is echt een eitje! Je kunt hem bedienen via de knoppen op het apparaat zelf, maar ook via de gratis Duux app. En weet je wat? Met de app kun je zelfs de temperatuur instellen tussen 18 en 30 graden Celsius. Hoe handig is dat? En alsof dat nog niet genoeg is, is de kachel ook compatibel met Google Home en Alexa, zodat je hem zelfs met je stem kunt bedienen. 😄

   De gebruikers van de Threesixty 2 Slimme Verwarming zijn echt enthousiast over de prestaties ervan. Ze zijn dol op hoe snel en gelijkmatig de ruimte opwarmt, en het beste van alles is dat hij ook nog eens fluisterstil is, vooral op de laagste stand. Het strakke en moderne ontwerp wordt ook erg gewaardeerd, en het feit dat de kachel weinig ruimte inneemt en gemakkelijk te verplaatsen is, is ook een groot pluspunt. Sommige gebruikers overwegen zelfs om een tweede kachel aan te schaffen voor een andere ruimte. Dat zegt wel iets, toch?

   Oké, ik moet eerlijk zijn en zeggen dat er een paar reviews waren waarin werd vermeld dat de kachel lawaai maakt op de hoogste stand. Maar weet je wat? In de meeste gevallen is dat geen probleem, omdat de laagste stand al genoeg is om de ruimte lekker warm te houden.

   Al met al is de Duux Threesixty 2 Slimme Verwarming Grijs een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en veelzijdige verwarmingsoplossing. Met zijn unieke ontwerp, snelle verwarming, stille werking en handige bedieningsopties biedt deze kachel zoveel voordelen. En hoewel er een paar opmerkingen waren over geluidsniveaus op de hoogste stand, wegen de positieve aspecten daar ruimschoots tegenop. Ik raad deze kachel zeker aan!

   Verkrijgbaar bij:

   Coolblue.nl

   Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

   Bekijk prijs
   Amazon.nl

   Op voorraad

   Bekijk prijs
   Bol.com

   Bekijk bij bol.com

   Bekijk prijs
   hero illustration
   Bestenu

   Succes en hopelijk maak je de beste koop!

   Bestenu

   Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Ventilatorkachels. Er zijn namelijk 120 verschillende aan te schaffen ...

   Bedankt voor het lezen!