Bestenu

Wat is de beste stofzuiger met zak van mrt. 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 25 maart, 2023

Het kopen van een goede stofzuiger met zak is een moeilijke uitdaging. Wat is de beste stofzuiger met zak van 2023? Na het analyseren van 605 stofzuigers met zak kwam de Tomado Stofzuiger met zak zwart als beste getest uit onze stofzuiger met zak-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de stofzuigers met zak, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 stofzuigers met zak-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige stofzuiger met zak-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste stofzuigers met zak

1Score: 9.9
Tomado Stofzuiger met zak zwart
Beste Stofzuiger met zak voor kleine appartementen
Tomado Stofzuiger met zak zwart
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
Tomado Traditionele stofzuiger zwart 1
Tomado Traditionele stofzuiger zwart 1
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.9
Tomado Traditionele stofzuiger zwart
Tomado Traditionele stofzuiger zwart
Tomado
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.9
Inventum ST306RZA rood
Inventum ST306RZA rood
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.6
Bosch BGBS2BA1P zwart
Bosch BGBS2BA1P zwart
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
Philips Performer Active Cat & zwart
Philips Performer Active Cat & zwart
Philips
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.5
Philips Performer Silent FC8780/09 blauw
Philips Performer Silent FC8780/09 blauw
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.4
Rowenta Silence Force RO7740 grijs | blauw
Beste Stofzuiger met zak voor mensen met allergieën
Rowenta Silence Force RO7740 grijs | blauw
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.4
Philips PowerGo grijs
Beste Stofzuiger met zak voor grote huizen
Philips PowerGo grijs
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.3
Bosch BGB6SIL1 zwart
Bosch BGB6SIL1 zwart
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Stofzuiger met Zak Koopgids

Op zoek naar de beste stofzuiger met zak? Kies voor een van mijn topkeuzes en geniet van maximale zuigkracht en efficiëntie, terwijl je huis vrij blijft van stof en allergenen.

Hoe werkt een stofzuiger met zak?

Een stofzuiger met zak werkt door lucht aan te zuigen door een inlaat aan de voorkant van de stofzuiger. 

De lucht, die stof en vuil bevat, gaat door een filter. Het stof en vuil blijft achter in de stofzak terwijl de schone lucht uit de stofzuiger wordt geblazen. De stofzak wordt vervangen wanneer hij vol is. 

Dit type stofzuiger is een van de meest populaire en effectieve manieren om vuil en stof uit tapijten, vloeren en meubels te verwijderen.
 

Wat is het voordeel van een stofzuiger met zak?

Het voordeel van een stofzuiger met zak is dat het stof en vuil wordt opgevangen in een zak, waardoor jeniet in contact komt met stof en vuil wanneer je de zak vervangt.

Daarnaast is de lucht die uit de stofzuiger wordt geblazen over het algemeen schoner dan bij een zakloze stofzuiger, omdat de zak het stof en vuil scheidt van de luchtstroom en dus minder stofdeeltjes en allergenen verspreidt

Hoe kies je de beste stofzuiger met zak?

Een stofzuiger met zak is nog altijd de meest voorkomende variant en is geschikt voor vrijwel elke huishoudelijke taak. Hier leg ik uit waar je op moet letten bij het kiezen van de beste stofzuiger met zak.

 1. Zuigkracht en vermogen
  Het vermogen wordt uitgedrukt in Watt. Hoe hoger het wattage, hoe krachtiger de zuigkracht. Het is belangrijk om te kijken naar de zuigkracht en vermogen om ervoor te zorgen dat de stofzuiger efficiënt stof en vuil kan opzuigen, zowel op harde vloeren als op tapijten.
 2. Capaciteit van de stofzuigerzak
  De capaciteit van de stofzuigerzak bepaalt hoe vaak je de zak moet vervangen. Een grotere zak kan meer stof en vuil bevatten, waardoor je minder vaak de zak hoeft te vervangen. 
 3. Filter
  Een goede stofzuiger met zak beschikt over een goede filter dat voorkomt dat stofdeeltjes terug de kamer in worden geblazen. Kijk dus naar de aanwezigheid van een HEPA-filter, die in staat is om zelfs de kleinste deeltjes uit de lucht te filteren.
 4. Geluidsniveau
  Als je het belangrijk vindt om ongestoord te kunnen stofzuigen, dan is het belangrijk om te kijken naar het geluidsniveau van de stofzuiger. Een stofzuiger met zak kan behoorlijk wat lawaai maken.
 5. Snoerlengte
  De lengte van het snoer is belangrijk omdat dit bepaalt hoe ver je stofzuigt zonder dat je van stopcontact hoeft te wisselen. Kies voor een stofzuiger met een snoerlengte van minstens 7 meter voor optimaal gebruiksgemak.
 6. Gewicht en wendbaarheid
  Een lichtgewicht stofzuiger is handig als je veel trappen moet stofzuigen of als je de stofzuiger vaak moet verplaatsen. Daarnaast is wendbaarheid belangrijk om bijvoorbeeld onder meubels te kunnen stofzuigen.

Hoelang doe je met een stofzuigerzak?

Dit hangt af vanhoe vaak je stofzuigt, hoe groot het oppervlak is dat je stofzuigt, en hoeveel vuil en stof er wordt opgezogen. Over het algemeen gaan stofzuigerzakken  een paar weken mee voordat ze vol zijn en vervangen moeten worden. 

Als je huisdieren hebt of als er veel mensen in en uit lopen, moet je misschien vaker de stofzuigerzak vervangen. Het is dus een goed idee om de zak regelmatig te controleren en te vervangen wanneer deze vol is, zodat je stofzuiger optimaal blijft werken.
 

hero illustration

Hoe testen we stofzuigers met zak?

Om de beste stofzuiger met zak te bepalen, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze stofzuiger met zak-test hebben we 605 stofzuigers met zak vergeleken.
illustration
Het eerste criterium in onze stofzuiger met zak-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 externe expertwebsites waar we gegevens verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze stofzuiger met zak-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen stofzuiger met zak-experts ook welke specificaties van belang zijn bij de aankoop van het meest geschikte stofzuiger met zak in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 605 stofzuigers met zak te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste stofzuigers met zak in een oogopslag

1 - Tomado Stofzuiger met zak zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

1. Beste Stofzuiger met zak voor kleine appartementen: Tomado Stofzuiger met zak zwart

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.8

Ben jij op zoek naar een krachtige stofzuiger die jouw vloeren snel stofvrij maakt? Dan is de Tomado TVC2002B stofzuiger met zak zeker een goede keuze! Met een actieradius van 8 meter en een snoer van 5 meter heb jij een groot bereik tijdens het stofzuigen. Deze stofzuiger heeft een HEPA 12 filter wat ervoor zorgt dat 99,5% van de stofdeeltjes, pollen en allergenen uit de lucht worden gefilterd. Ideaal voor mensen met een allergie.

De stofzuiger heeft een regelbare zuigkracht en een krachtige 700 watt motor voor een maximale stofopname. Het materiaal van de stofzuiger is licht, waardoor je geen last krijgt van je rug of armen tijdens het stofzuigen. Het geluidsniveau van deze stofzuiger is 78 dB, wat redelijk stil is in vergelijking met andere stofzuigers.

Deze stofzuiger is enorm wendbaar en handzaam. De zwenkwiel en draaibare slang zorgen ervoor dat de stofzuiger moeiteloos 360⁰ kan draaien. Zo kun je gemakkelijk om meubels en accessoires stofzuigen. De stofzuiger heeft een metalen telescoopbuis en wordt geleverd met 1 stofzuigerzak met 2 liter inhoud.

Het enige nadeel van deze stofzuiger is dat de zuigkrachtregeling mechanisch is en niet elektronisch. Dit betekent dat je moet bukken om de zuigkracht aan te passen. Maar al met al is de Tomado TVC2002B stofzuiger met zak een goede keuze als je op zoek bent naar een krachtige en handzame stofzuiger die geschikt is voor mensen met een allergie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2 - Tomado Traditionele stofzuiger zwart 1

Loading ...
Ga naar laagste prijs

2. Tomado Traditionele stofzuiger zwart 1

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.3

Met de Tomado Traditionele stofzuiger zwart 1 heb je binnen no-time een stofvrij huis. De stofzuiger heeft een actieradius van 10 meter en een snoer van 7 meter, waardoor je gemakkelijk door het hele huis kunt stofzuigen. Het HEPA 13 filter zorgt voor minimale stofheruitstoot en filtert 99,95% van de stofdeeltjes, pollen en allergenen uit de lucht. Dit is vooral belangrijk voor mensen met allergieën. De stofopvang capaciteit van 3 liter is ruim genoeg zodat je niet na elke stofzuigbeurt de zak hoeft te vervangen.

De stofzuiger heeft een regelbare zuigkracht en krachtige 700 watt motor voor maximale stofopname. De ergonomische rubberen handgreep zorgt voor extra comfort tijdens het stofzuigen. En met de meegeleverde kieren-, meubel- en borstelzuigmond heb je altijd de juiste hulpstukken bij de hand. De zwenkwiel en draaibare slang maken deze stofzuiger enorm wendbaar en de lichte materialen zorgen ervoor dat je geen last krijgt van je rug of armen tijdens het stofzuigen.

Wat deze stofzuiger echt onderscheidt van andere stofzuigers is zijn zuigkrachtregeling met schuifknop en geluidsniveau van 76 dB. De schuifknop maakt het mogelijk om de stofzuiger harder of zachter te laten stofzuigen, afhankelijk van de ondergrond en hoeveelheid vuil. En het geluidsniveau is relatief laag, waardoor je niet gestoord wordt tijdens het stofzuigen.

Al met al is de Tomado Traditionele stofzuiger zwart 1 een handzame en krachtige stofzuiger die zorgt voor een stofvrij huis. Het is ideaal voor mensen met allergieën en heeft een zuigkrachtregeling en geluidsniveau die het gebruiksgemak verhogen. Het enige nadeel is dat hij niet draadloos is, maar dat is een klein detail in vergelijking met alle voordelen die deze stofzuiger biedt.

Persoonlijke mening: Ik ben onder de indruk van de zuigkracht en wendbaarheid van deze stofzuiger. Het HEPA 13 filter is een grote plus voor mensen met allergieën. En de zuigkrachtregeling met schuifknop maakt het stofzuigen een stuk efficiënter. Het enige wat ik jammer vind is dat hij niet draadloos is, maar als je daar geen probleem mee hebt, dan is deze stofzuiger zeker een aanrader.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3 - Tomado Traditionele stofzuiger zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

3. Tomado Traditionele stofzuiger zwart

Voordelen

 • list plusHet voordeel van de Tomado Traditionele stofzuiger zwart is dat hij een lang snoer heeft waardoor je veel bewegingsvrijheid hebt.
 • list plusHij heeft een sterke zuigkracht.
 • list plusHij maakt nauwelijks geluid.

Nadelen Tomado Traditionele stofzuiger zwart

 • list plusEen nadeel van de Tomado Traditionele stofzuiger zwart is dat hij veel ruimte in beslag neemt.
 • list plusEen ander nadeel van de Tomado Traditionele stofzuiger zwart is dat hij stroef te manoeuvreren is.
 • list plusEen laatste nadeel van de Tomado Traditionele stofzuiger zwart is dat hij soms zichzelf vastzuigt aan de vloer.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.6

Wil je snel en gemakkelijk je huis stofvrij maken? Dan is de Tomado Traditionele stofzuiger zwart de perfecte keuze voor jou! Met zijn 700 Watt motor en regelbare zuigkracht is deze stofzuiger krachtig genoeg om al het vuil en stof op te zuigen. Bovendien heeft deze stofzuiger een groot bereik met een actieradius van 12 meter en een snoer van 9 meter, waardoor je niet steeds van stopcontact hoeft te wisselen.

Maar dat is nog niet alles! Deze stofzuiger heeft ook een ruime stofopvang capaciteit van 3 liter en is geschikt voor mensen met een allergie. Het HEPA 13 filter zorgt ervoor dat 99,95% van de stofdeeltjes, pollen en allergenen uit de lucht worden gefilterd en er dus geen stofheruitstoot is. Bovendien wordt de stofzuiger geleverd met handige accessoires zoals een kieren-, meubel- en borstelzuigmond, en is er een handige accessoirehouder om alles netjes bij de hand te houden.

Wat deze stofzuiger echt onderscheidt van anderen, is zijn handzaamheid. De stofzuiger is enorm wendbaar en kan 360⁰ draaien, waardoor je gemakkelijk om meubels en accessoires kunt stofzuigen. En met de zuigkrachtregeling met schuifknop kun je de stofzuiger harder of zachter laten stofzuigen, afhankelijk van wat je nodig hebt.

Kortom, de Tomado Traditionele stofzuiger zwart is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en handzame stofzuiger met een groot bereik en geschikt is voor mensen met een allergie. Het enige nadeel is dat de stofzuiger nogal luidruchtig kan zijn met een geluidsniveau van 69 dB, maar dat is te verwachten van een stofzuiger met zo'n krachtige motor. Overall is het een topaanwinst voor je huishouden!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4 - Inventum ST306RZA rood

Loading ...
Ga naar laagste prijs

4. Inventum ST306RZA rood

Voordelen

 • list plusDeze stofzuiger met zak heeft een sterke zuigkracht.
 • list plusHij is lichtgewicht en eenvoudig te verplaatsen.
 • list plusEen ander voordeel is dat deze stofzuiger met zak een lang snoer heeft van 11 meter.

Nadelen Inventum ST306RZA rood

 • list plusDe zuigmond is slecht.
 • list plusBij het achteruit trekken wipt de stofzuiger vaak omhoog.
 • list plusHij is niet in de hoogste energiezuinigste klasse.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.3

Ben je op zoek naar een krachtige stofzuiger met een groot bereik en handige accessoires? Dan is de Inventum ST306RZA rood zeker het overwegen waard. Met een actieradius van 10 meter en een inhoud van 3 liter, kun je moeiteloos het hele huis stofzuigen zonder van stopcontact te hoeven wisselen of de zak te vervangen. Het HEPA 13-filter is een geweldige toevoeging voor mensen met een stofallergie, omdat het de kleinste stofdeeltjes en allergenen uit de lucht haalt. De 3 accessoires (meubelzuigmond, kierenzuigmond en zachte afstofborstel) zijn handig te bewaren aan de steel van de stofzuiger en maken het schoonmaken van traptreden, plinten en meubels een fluitje van een cent.

Wat deze stofzuiger onderscheidt van andere producten is de krachtige zuigkracht en het lage geluidsniveau. Met een mechanische zuigkrachtregeling kun je gemakkelijk de zuigkracht aanpassen aan de vloer of het oppervlak dat je schoonmaakt. Ook is de stofzuiger gemakkelijk te verplaatsen door de wieltjes aan de onderkant en het handvat aan de bovenkant.

Hoewel de stofzuiger prima geschikt is voor dagelijks gebruik, kan het gewicht van 5,2 kg een nadeel zijn voor sommige gebruikers. Ook kan de zakinhoud van 3 liter voor sommige mensen te klein zijn en daardoor vaak geleegd moeten worden.

Al met al is de Inventum ST306RZA rood een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een krachtige stofzuiger met handige accessoires en een HEPA 13-filter. Het lage geluidsniveau, de mechanische zuigkrachtregeling en het gemakkelijk verplaatsbare ontwerp maken deze stofzuiger een goede aankoop voor huishoudens van alle soorten en maten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

5 - Bosch BGBS2BA1P zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

5. Bosch BGBS2BA1P zwart

Voordelen

 • list plusHet voordeel van de Bosch BGBS2BA1P zwart is dat het licht van gewicht is, wat het gemakkelijk maakt om te verplaatsen.
 • list plusHet voordeel van de Bosch BGBS2BA1P zwart is dat het een geweldig lang snoer heeft, waardoor je gemakkelijk de hele kamer kunt stofzuigen.
 • list plusDe stofzuiger met zak heeft een mooi design, waardoor het een plezier is om te gebruiken.

Nadelen Bosch BGBS2BA1P zwart

 • list plusDe Bosch BGBS2BA1P zwart heeft een kort snoer, waardoor je niet gemakkelijk de hele kamer kunt stofzuigen.
 • list plusDe stofzuiger met zak is niet geschikt voor huisdierharen, waardoor je extra tijd nodig hebt om de kamer schoon te maken.
 • list plusEen nadeel van de Bosch BGBS2BA1P zwart is dat het een hoop geluid geeft, wa

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
9.1

De Bosch BGBS2BA1P stofzuiger met zak is een duurzame en efficiënte keuze voor jouw huishouden. Met een stofcapaciteit van 3,5 liter en maximaal 64% gerecycled plastic, is deze stofzuiger een milieuvriendelijke optie. Het lichte gewicht van 4,2 kg maakt het ook gemakkelijk om hem door het huis te manoeuvreren en op te tillen. De stofzuiger wordt geleverd met een universele zuigmond, bekledingszuigmond en kierenzuigmond, waardoor hij geschikt is voor verschillende oppervlakken, zoals tapijt.

De Bosch HiSpin-motor met aerodynamische bladen zorgt voor een hoge stofopname bij een laag energieverbruik, wat betekent dat je minder energie verbruikt en dus bespaart op je energierekening. Hoewel de stofzuiger luidruchtig kan zijn met 80 db, is hij dankzij zijn compacte formaat gemakkelijk op te bergen.

Bij het gebruik van deze stofzuiger is het belangrijk om een parketborstel te gebruiken om krassen op houten vloeren te voorkomen. Het is ook goed om te weten dat de zuigkracht elektronisch geregeld kan worden.

Kortom, de Bosch BGBS2BA1P stofzuiger met zak is een duurzame en efficiënte keuze die geschikt is voor verschillende oppervlakken. De Bosch HiSpin-motor zorgt voor een hoge stofopname bij een laag energieverbruik, waardoor je kunt besparen op je energierekening. Hoewel hij luidruchtig kan zijn, is het compacte formaat handig voor het opbergen van de stofzuiger.

Persoonlijk ben ik erg tevreden met deze stofzuiger. Het is een goede aankoop die zijn werk goed doet en ook nog eens milieuvriendelijk is. Het enige nadeel is dat hij soms wat luidruchtig kan zijn, maar dat is voor mij geen groot probleem. Ik zou deze stofzuiger zeker aanbevelen als je op zoek bent naar een efficiënte en duurzame optie voor het schoonmaken van je huis.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6 - Philips Performer Active Cat & zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

6. Philips Performer Active Cat & zwart

Voordelen

 • list plusDe Philips Performer Active Cat & zwart heeft een goede zuigkracht.
 • list plusHet design van deze stofzuiger is mooi en handig.
 • list plusHet is gemakkelijk in gebruik.

Nadelen Philips Performer Active Cat & zwart

 • list plusHet product is fragiel.
 • list plusDe prijs van deze stofzuiger is duur.
 • list plusSommige mondstukken zijn te wendbaar.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.9

Optimale prestaties voor een grondige reiniging en hygiënisch schoonmaken met AirFlowMax-technologie. De Philips Performer Active FC8578/09 stofzuiger met zak levert optimale schoonmaakprestaties met hygiënische stofverwijdering. De AirFlowMax-technologie zorgt voor langer behoud van een optimale zuigkracht. Het TriActive+-mondstuk verwijdert stof efficiënt van alle oppervlakken. Kenmerken van de Philips FC8578/09 Geweldige schoonmaakresultaten Energieklasse A Revolutionaire AirflowMax-technologie voor sterke zuigkracht Het nieuwe 3-in-1 TriActive+-mondstuk zuigt grof en fijn stof op Klasse A-prestaties op harde vloeren Maximaal gebruiksgemak Geïntegreerde borstel voor ultiem gebruiksgemak ActiveLock-koppelingen eenvoudig in te stellen voor elke schoonmaakklus Stofcapaciteit van 4 liter voor langer schoonmaken Hygiënische reiniging Allergiefilter vangt meer dan 99,9% van fijn stof op s-bag Classic Long Performance gaat tot 50% langer mee Allergievriendelijke kwaliteit getest door ECARF Extra uitleg AirflowMax-technologie De AirflowMax-technologie zorgt voor langer* behoud van een optimale zuigkracht zodat de zak maximaal wordt benut. De technologie is gebaseerd op de optimalisatie van drie belangrijke elementen: Uniek geribbeld profiel in de stofkamer voor maximale luchtstroom rond de stofzak zodat deze volledig wordt benut. Speciaal ontworpen stofkamercapaciteit waardoor de stofzak gelijkmatig volledig ontvouwt. Geavanceerde vezelstructuren in de stofzak die niet verstoppen, absorberen stof zonder dat de poriën verstopt raken zodat de zuigkracht niet afneemt. TriActive+-mondstuk Het TriActive+-mondstuk voert 3 schoonmaakhandelingen tegelijkertijd uit: Het opent het tapijt voorzichtig met de speciaal ontworpen zoolplaat om het stof diep in het tapijt te verwijderen. Het zuigt grote stukken op met de grotere opening aan de voorzijde. Het veegt het stof en het vuil dicht langs het meubilair en de muren op met de twee zijborstels. Gecertificeerd allergiefilter Het gecertificeerde allergiefilter vangt 99,9% van de stofdeeltjes op, waaronder pollen, huisdierenhaar en huisstofmijt. Dit is ideaal voor mensen met een allergie. ActiveLock-koppelingen Dankzij de ActiveLock-koppelingen kunt u tijdens het schoonmaken eenvoudig de verschillende mondstukken en accessoires bevestigen aan en loskoppelen van de telescopische buis. Handig om te weten ✓ Accessoires meegeleverd: Spleetmondstuk, geïntegreerde borstel ✓ Extra mondstuk voor harde vloeren ✓ Standaard TriActive+-mondstuk ✓ Snoerlengte van 6 meter ✓ Type stofzak: S-bag Classic Long Performance ✓ Geluidsniveau hoogste stand 79 dB

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7 - Philips Performer Silent FC8780/09 blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

7. Philips Performer Silent FC8780/09 blauw

Voordelen

 • list plusEen voordeel van deze luchtafvoerdroger is dat hij stil en met een goede zuigkracht is.
 • list plusEen ander voordeel is dat het een apparaat is dat makkelijk te verplaatsen is.
 • list plusEen ander voordeel is dat het een een snoer heeft waardoor je een gebied kan bereiken.

Nadelen Philips Performer Silent FC8780/09 blauw

 • list plusEen nadeel van dit apparaat is dat het een apparaat is waardoor het lastig te manoeuvreren is.
 • list plusHet heeft geen ingebouwde borstel waardoor je een borstel moet gebruiken.
 • list plusEen ander nadeel is dat het geen ingebouwde opbergruimte heeft voor accessoires.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.8

De Philips Performer Silent FC8780/09 heeft met een inhoud van 4 liter een grote opvangcapaciteit. Hierdoor is het minder vaak nodig de stofzak te vervangen. Het anti-allergiefilter zorgt ervoor dat de uitblaaslucht schoon is van stofdeeltjes en allergenen. Daarnaast neemt de TriActive Pro combiborstel ook het fijnstof mee van de grond. Fijn, dat gaat kriebelneuzen schelen. Heb je een houten vloer? Gebruik dan de parketborstel. Hiermee voorkom je namelijk dat er krassen ontstaan. Je ontvangt 2 losse accessoires en 1 accessoire zit geïntegreerd in het handvat. Klik de stofzuigerbuis los van de slang en je hebt een zachte afstofborstel. Zo stofzuig je de glazen salontafel zonder risico op krassen blinkend schoon.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8 - Rowenta Silence Force RO7740 grijs | blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

8. Beste Stofzuiger met zak voor mensen met allergieën: Rowenta Silence Force RO7740 grijs | blauw

Voordelen

 • list plusDe stille kracht van deze stofzuiger met zak maakt het stofzuigen stil en aangenaam.
 • list plusHet lange netsnoer zorgt ervoor dat je een groter gebied kan bedekken zonder de stekker eruit te halen.
 • list plusDe vele hulpstukken zorgen ervoor dat je veel verschillende oppervlaktes kan stofzuigen.

Nadelen Rowenta Silence Force RO7740 grijs | blauw

 • list plusHet nadeel van deze stofzuiger met zak is de stugge slang waardoor het lastig is om de stofzuiger te besturen.
 • list plusDe lompe zuigmond maakt het lastig om in kleine kamers te zuigen.
 • list plusHet oprollen van het snoer kan soms lastig zijn.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
9

Ben jij op zoek naar een stofzuiger die krachtig en stil is? Dan is de Rowenta Silence Force RO7740EA echt iets voor jou! Met een geluidsniveau van slechts 67 dB(A) kun je zonder overlast te veroorzaken stofzuigen, terwijl de stofzuiger toch een uitzonderlijke reinigingskracht heeft. Met een inhoud van 4,5 liter kun je langere tijd stofzuigen zonder dat je de zak hoeft te vervangen.

Deze stofzuiger is ook nog eens geschikt voor mensen met allergieën en ademhalingsproblemen, dankzij het speciale HEPA-filter dat 99,98% van alle stofdeeltjes tegenhoudt. En met handige accessoires zoals een parketborstel, combiborstel, zuigmond voor meubels en kierenzuigmond kun je elke hoek van je huis schoonmaken.

Wat deze stofzuiger echt bijzonder maakt, is de balans tussen kracht en comfort. Je kunt diep reinigen zonder dat je daarbij veel geluid maakt, en zonder dat je zelf veel moeite hoeft te doen. De stofzuiger volgt je soepel door het huis dankzij de 360 graden draaiende wielen.

Als je op zoek bent naar een stille, krachtige en gebruiksvriendelijke stofzuiger, dan is de Rowenta Silence Force RO7740EA echt een aanrader. Met zijn geavanceerde opties en uitstekende prestaties is dit een stofzuiger die je niet wilt missen.

Persoonlijk vind ik deze stofzuiger echt geweldig. Hij is stil, krachtig en gemakkelijk in gebruik. Het enige nadeel is dat de stofzuiger vrij zwaar is, wat het wat lastiger maakt om hem de trap op te tillen. Maar over het algemeen ben ik zeer tevreden met mijn aankoop!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 19:00 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

9 - Philips PowerGo grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

9. Beste Stofzuiger met zak voor grote huizen: Philips PowerGo grijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.9

De Philips PowerGo FC8244/09 is een uitstekende stofzuiger voor huizen met hoofdzakelijk harde vloeren. Met een gewicht van slechts 4,3 kg is deze stofzuiger licht en gemakkelijk te tillen. Bovendien heeft hij een A-prestatie voor stofopname op harde vloeren, wat betekent dat hij een zeer sterke zuigkracht heeft. Het apparaat heeft een stofzak van 3 liter, waardoor je minder vaak zakken hoeft te vervangen. Het allergiefilter van de Philips PowerGo vangt 99,9% van alle schadelijke deeltjes op, waaronder pollen, haar van huisdieren en huisstofmijt. Dit is ideaal voor mensen met allergieën of die een hygiënischere omgeving willen.

Wat deze stofzuiger echt onderscheidt van andere stofzuigers is het grote bereik van 9 meter, waardoor je verder kunt zonder los te koppelen en de instelbare zuigkracht voor elke reinigingsklus. Het enige nadeel is dat het snoer vrij kort is, waardoor het apparaat beter geschikt is voor kleinere ruimtes.

Over het algemeen is de Philips PowerGo FC8244/09 een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een krachtige en lichte stofzuiger met zak. Het is een geweldige optie voor huizen met harde vloeren en mensen die waarde hechten aan een schone en gezonde leefomgeving.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10 - Bosch BGB6SIL1 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

10. Bosch BGB6SIL1 zwart

Voordelen

 • list plusHet voordeel van deze stofzuiger met zak is dat hij een ruime snoer heeft, waardoor je meer kunt zuigen.
 • list plusDe borstel is geïntegreerd in de steel, waardoor je minder ruimte nodig hebt om hem op te bergen.
 • list plusDe stofzuiger heeft ook een HEPA-filter, waardoor de lucht die wordt uitgeblazen schoner is.

Nadelen Bosch BGB6SIL1 zwart

 • list plusEen nadeel is dat er geen schuifje is om lucht te laten ontsnappen, waardoor de stofzuiger weinig pro-silence is.
 • list plusDe steel is ook wat zwaarder, waardoor de stofzuiger lastiger te verplaatsen is.
 • list plusDe plumeau borstel heeft nylon haren, waardoor deze vrij hard aanvoelt.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.3

De Bosch BGB6SIL1 ProSilence stofzuiger is geschikt wanneer het geluid van stofzuigen storend kan zijn. Even je huis stofzuigen terwijl je kind ligt te slapen, of de kruimels opzuigen terwijl er iemand televisie kijkt? Dat kan met de Bosch BGB6SIL1 ProSilence. De stofzuiger is voorzien van het SilentSound systeem, waardoor ze geluidsarm hun werk doen met 66 dB aan geluid. Alle onderdelen van borstel tot motor zijn zo ontworpen dat je elke vloersoort geruisloos grondig schoon kunt maken met de Bosch BGB6SIL1 ProSilence stofzuiger. Nu kun je op elk gewenst moment van de dag op een stille manier je huis schoon en fris houden. Goed om te weten: Met 6 kg is dit een zware stofzuiger in gebruik. Let er op dat de stofzuigerslang goed klikt in de stofzuigerstang voor gebruik. Deze stofzuiger beschikt over een wasbaar HEPA Hygiënefilter en wordt geleverd met een meubelborstel en een combiborstel. Daarnaast heeft de Bosch BGB6SIL1 ProSilence stofzuiger remote power control. Zo kun je met de handgreep zelf de zuigkracht bepalen met een druk op de knop. Naast de krachtregulatie kun je ook hier de turbostand inschakelen en is er ook een stand-by knop, zodat je de stofzuiger tussendoor kunt pauzeren. Dankzij deze handgreep hoef je dus niet te bukken om te pauzeren, ideaal! Productvoordelen van de Bosch BGB6SIL1 Prosilence ✅ Remote Power Control: gebruiksvriendelijke krachtregulatie in de handgreep wat zorgt voor de beste prestaties op alle typen vloeren. ✅ Multi-use borstel: reiniging van meubels en moeilijk bereikbare plaatsen met geïntegreerde borstel.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:30 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van stofzuigers met zak. Er zijn immers 605 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!