De Bestenu Steelstofzuiger Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geupdate: 01/24/2020


Een steelstofzuiger is weer een heel ander product in zijn soort. Steelstofzuigers zijn innovatief en handig, maar nog niet zo ingeburgerd als de klassieke stofzuiger. Hoe kies je de beste steelstofzuiger en waar let je op? Dat lees je in deze steelstofzuiger koopgids.

Hoe werkt een steelstofzuiger?

show product content

Een steelstofzuiger werkt deels hetzelfde als de klassieke stofzuiger, die je waarschijnlijk gewend bent. Er zijn ook verschillen in hoe de stofzuiger werkt. Een overeenkomst is in ieder geval dat de aan-knop ervoor zorgt dat de stofzuiger begint met zuigen.

Je houdt de steel vast en kan zo het stof en vuil opzuigen. Je hoeft hierbij geen rekening te houden met een snoer, want steelstofzuigers werken op een accu en zijn dus draadloos. Houd bij het gebruik dus wel rekening met de maximale accuduur.

Veel steelstofzuigers hebben ook een boost knop, waarmee de zuigkracht toeneemt op het moment dat deze functie is ingeschakeld. Je kan hier tijdelijk harder mee zuigen. Zet deze knop alleen aan wanneer het echt nodig is, want de accu gaat er aanzienlijk sneller door leeg. Na het gebruik schakel je de steelstofzuiger uit en plug je hem in het oplaadpunt.

Een steelstofzuiger werkt met een cycloonsysteem die een stofzuigerzak overbodig maakt. De opvangbak zul je wel tussen gebruik door moeten legen. Houd goed in de gaten wanneer de opvangbak vol begint te raken.

Wat is het verschil tussen een steelstofzuiger en een gewone stofzuiger?

show product content

Je ziet aan een steelstofzuiger duidelijk dat die anders is dan de klassieke stofzuiger. De klassieke stofzuiger heeft een steel die met een slang aan de slede verbonden is. De steelstofzuiger heeft geen slede. De opvangbak zit aan de steel verwerkt. Er is dus ook geen stofzuigerzak.

Met een steelstofzuiger heb je geen last meer van een snoer dat in de weg zit, want dit product werkt op een accu. Houd dus rekening met de maximale accuduur, die per model verschilt. De zuigkracht is ongeveer hetzelfde. Vaak heeft de steelstofzuiger een speciale boost knop voor een tijdelijke, hogere zuigkracht.

Er zijn klassieke stofzuigers zonder zak, maar steelstofzuigers hebben standaard geen zak. Dit systeem zonder stofzuigerzak wordt ook wel een cycloonsysteem genoemd. Dit systeem zorgt ervoor dat de deeltjes in de bak worden opgevangen. Elke steelstofzuiger is dus een cycloonstofzuiger, maar niet elke cycloonstofzuiger is een steelstofzuiger.

In de prijs zijn er ook opmerkelijke verschillen. Een klassieke stofzuiger vind je voor €100-€200, terwijl een steelstofzuiger al snel €200 kost, wat op kan lopen tot €700. Steelstofzuigers zijn dus gemiddeld duurder dan hun voorganger.

Wat zijn de voordelen van een steelstofzuiger?

show product content

De innovatie van steelstofzuigers komt met voor- en nadelen. Het eerste verschil dat je merkt is de wendbaarheid. Je hoeft geen slede of 'kar' te dragen of rekening te houden met een snoer. Met één hand stofzuig je makkelijk de trap of neem je de steelstofzuiger mee naar boven.

De steelstofzuiger neemt ook een stuk minder ruimte in, vooral als je die rechtop opbergt. Je zet het apparaat gemakkelijk in een hoekje van de kast. Let er wel op dat je de steelstofzuiger verbindt met het oplaadpunt wanneer je die opbergt.

Nog een voordeel: als je een steelstofzuiger hebt ben je van stofzuigerzakken en het verwisselen verlost. Je hoeft alleen maar de opvangbak tijdig te legen. Voor het onderhoud van de steelstofzuiger heb je geen andere accessoires of objecten nodig. Aan een prullenbak om de opvangbak te legen heb je genoeg.

Wat zijn de nadelen van een steelstofzuiger?

show product content

Er kleven ook nadelen aan dit stukje stofzuiger technologie. Die is nog relatief nieuw, en de accu's hebben zich nog niet erg ver ontwikkeld. De accuduur is dan ook beperkt. Als een steelstofzuiger volledig is opgeladen gaat deze vervolgens in de meeste gevallen ongeveer een half uur mee. Er zijn modellen met een langere accuduur, maar die zijn vaak ook een stuk duurder.

Een ander nadeel is de prijs. Steelstofzuigers zijn gemiddeld een stukje duurder. Voor een middenklasse model ben je ongeveer €350 kwijt, en dat is niet niks voor een huishoudelijk apparaat. Er zijn goedkopere modellen, maar over het algemeen is het nu eenmaal een kostbaar product.

Het legen van de opvangbak is geen verschrikkelijk groot nadeel, maar wel iets om rekening mee te houden. Het stof en vuil zit niet in een afgesloten zak en dus kan het verschonen van de bak met wat pech een rommeltje worden. Als je oplet tijdens het legen zal dit echter geen groot probleem vormen. Iets om in gedachten te houden.

De beste merken voor een steelstofzuiger?

show product content

De koning van steelstofzuigers is natuurlijk Dyson. Zoek je een steelstofzuiger, dan kom je waarschijnlijk als eerste op het merk Dyson uit. Dyson brengt de meeste steelstofzuigers op de markt, die doorgaans van hoge kwaliteit zijn. Super goedkope budget modellen produceren ze niet, maar er is genoeg variatie in prijsklasse bij dit merk.

Philips is een merk dat de steelstofzuiger concurrentie met Dyson aan is gegaan. De prijzen van Philips steelstofzuigers zijn ongeveer hetzelfde als die van Dyson. Beide merken focussen op kwaliteit en maken steelstofzuigers die uitstekend beoordeeld worden door zowel consumenten als panels.

Om op prijs te concurerren is daar het merk DareDevil. Een steelstofzuiger van DareDevil kost een stuk minder: vanaf €120 heb je er al een. Ondanks de lagere prijzen zijn DareDevil steelstofzuigers vaak goed beoordeeld. De beste modellen lijken zelfs in de buurt te komen van de duurdere versies van Dyson en Philips!

Hoe komt deze geweldige Steelstofzuiger lijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. En dus de zoektocht naar de beste Steelstofzuiger ook!

In het verleden ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Steelstofzuigers, maar tegenwoordig ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Steelstofzuigers die aangeboden worden in Nederland, hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke Steelstofzuigers het best over de toonbank gaan.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Steelstofzuigers stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

De beste Steelstofzuigers in een makkelijke lijst

Product informatiePlus or Show more

De Princess 339490 Rapido Steelstofzuiger is een goede hulp in huis. De Extreme Rapido motortechniek zorgt voor extra zuigkracht op elk vloeroppervlak. Geen gedoe meer met snoeren en stofzuigerzakken, maar altijd bij de hand en klaar voor elke klus. Zo wordt stofzuigen weer leuk. Goed om te weten ℹ Dit is een goed instapmodel stofzuiger. Hierdoor is de zuigkracht iets minder en moet de accu wat sneller worden opgeladen. ℹ Deze stofzuiger wordt vaak als klein ervaren. Extreme Rapido motor Dankzij de nieuwste motortechnologie is de Princess Rapido extreem krachtig en maak hij korte metten met alle soorten vuil. Zelfs de allerkleinste stofjes en vuiltjes worden naar binnengezogen en opgevangen in het ruime stofreservoir. Van omgevallen bloempotten, tot geknoeide ontbijtgranen en hondenharen, de Rapido kan alles aan. Met een accuduur van 32 minuten maak je een gehele verdieping schoon zonder te stoppen. Inclusief oplaadstation en extra zuigmonden De Princess Rapido is altijd binnen handbereik dankzij het handige oplaadstation. Geen gedoe meer met snoeren en stofzuigerzakken, de Rapido Steelstofzuiger laadt zichzelf weer op als hij in het oplaadstation hangt. Tevens kan je de extra plinten- en meubelzuigmond bevestigen aan het station. Zo wordt schoonmaken zelfs weer leuk. Wissel naadloos van harde vloeren naar tapijt De luxe zuigmond heeft extra grote wielen waardoor je zonder aanpassingen elke vloeroppervlak kan stofzuigen. Daarnaast is de borstel van de Princess Rapido Steelstofzuiger zo ontworpen dat hij zowel grotere stukken als hele fijn stofdeeltjes op kan zuigen. Ook haren van huisdieren zijn geen probleem. Stofzuiger en kruimeldief in één Door de zuigmond direct aan het motorblok te plaatsen, maak je van de steelstofzuiger eenvoudig een kruimeldief. Ideaal voor in de auto of de trap. Het stofreservoir is snel en hygiënisch te legen door het rechtstreeks boven de vuilnisbak te houden en met een druk op de knop het klepje te openen. Op deze manier wil je elke dag wel stofzuigen. Wat vind je in de doos: Princess Rapido Steelstofzuiger, wandplaat, zuigmond voor plinten, zuigmond voor meubels, Li-ion accu, handleiding Redenen om voor de Princess Rapido Steelstofzuiger te kiezen: Extra krachtige Extreme Rapido motor waardoor de steelstofzuiger net zo krachtig is al een ouderwetse stofzuiger met zak Altijd bij de hand dankzij de wandplaat met oplaadstation waarmee je in 4 uur je gehele Li-ion accu oplaadt Geen gedoe met snoeren of stofzakken, maar geheel draadloos en makkelijk manoeuvreerbaar over harde vloeren en tapijt Pas de stofzuiger eenvoudig aan voor jouw schoonmaakklus door hem te veranderen in een kruimeldief en de bijgeleverde zuigmonden Zeer geschikt voor mensen met allergieën dankzij het verwijderbare HEPA-filter

1. Princess 339490 Rapido - Steelstofzuiger


Product informatiePlus or Show more

De Dyson V8 Absolute is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een stofzuiger met goede prestaties op alle vloertypen, maar ook voor het weghalen van dierenharen. Met deze snoerloze stofzuiger heb je eindeloze bewegingsvrijheid en kun je tot wel 40 minuten stofzuigen. Voldoende om je hele huis mee te stofzuigen. Batterij leeg? Opladen doe je in het meegeleverde basisstation. Plaats de stofzuiger in het oplaadpunt en de Dyson V8 Absolute is in 5 uur weer volledig opgeladen. Dit is vrij snel voor een steelstofzuiger. Daarnaast is de Dyson V8 Absolute makkelijk om te toveren tot een kruimelzuiger, enkel door de opzetstukken te veranderen. Zo bereik je ook moeilijk bereikbare plekken; zoals meubels of hoger gelegen oppervlakken. Met een gewicht van 2,63 kg is de Dyson V8 Absolute - Steelstofzuiger vrij licht. Je tilt hem dus makkelijk op. Het HEPA filter houdt minimaal 99,97% van alle stofdeeltjes tegen en is geschikt voor mensen met een stofallergie. Voordelen van de Dyson V8 Absolute - Steelstofzuiger: ✅ Geschikt voor het verwijderen dierenharen. ✅ Complete stofzuiger met veel accessoires. ✅ Ook te gebruiken als kruimelzuiger. Goed om te weten: ℹ Met een geluid van 82 decibel maakt de Dyson V8 Absolute - Steelstofzuiger meer lawaai dan de meeste steelstofzuigers. ℹ Wanneer je de gemotoriseerde vloerzuigmond in de max stand gebruikt heeft dit een grote impact op de accuduur. Gelukkig levert deze V8 op de zachte stand ook goede prestaties. De Dyson V8 Absolute - Steelstofzuiger wordt standaard geleverd met: Handige combizuigmond voor harde vloeren en laagpolig en hoogpolig tapijt. Fluffy vloerzuigmond, deze turbozuigmond is geschikt voor meer kwetsbare vloersoorten als marmer of parket. De gemotoriseerde minizuigmond is ideaal voor het schoonmaken van meubels en verwijderd dierenharen met gemak Het combinatie-asseccoire, een plumeauborstel en een kleine zuigmond in een. Kierenzuigmond voor de moeilijk bereikbare kieren en spleten. Wat maakt de Dyson V8 Absolute - Steelstofzuiger bijzonder: Verwijder gemakkelijk hardnekkig vuil De gemotoriseerde turboborstel is geschikt voor het verwijderen van hardnekkig vuil uit tapijten. Je hoeft dus niet meer langdurig op 1 plek te zuigen om alles goed schoon te maken. Tot 40 minuten gebruiksduur Geeft 40 minuten constante zuigkracht in de reguliere modus en kan 7 minuten presteren in de MAX modus. Gemakkelijk oplaadstation De Dyson V8 laadt zich volledig op in 5 uur tijd. De stofzuiger is gemakkelijk op te bergen in het oplaadstation en zal zich dus tegelijk opladen voor een volgend gebruik. Snelle transformatie naar een kruimelzuiger De stofzuiger is snel en gemakkelijk te transformeren tot een kruimelzuiger. Door het verwijderen van de buis en het gebruik van de verschillende accessoires kan je gemakkelijk de Dyson V8 Absolute gebruiken in de auto, op de trap en op diverse meubels. 2 Tier Radial™ cyclonen 15 cyclonen in twee lagen werken parallel voor een betere luchtstroom en verwijderen zelfs het fijnste stof. Dyson service en garantie Dyson steelstofzuigers hebben standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Gaat er iets fout tijdens deze periode? Dan verzorgt Dyson onderdelen en reparaties. Mocht je apparaat niet meer te repareren zijn dan vervangt Dyson hem snel, zolang hij onder de garantie valt. Productspecificaties Dyson V8 Absolute Steelstofzuiger Gebruikstijd: 40 minuten, 7 minuten in max stand. Oplaadtijd: 5 uur Voltage: 21.6 – 22.8 V 6 Lithium-Ion batterijen Vermogen motor: 400 Watt Zuigkracht normale modus (air watts): 22 Zuigkracht Max modus (air watts): 115 Geluidsniveau: 82 dB Automatische zuigkrachtregeling Inhoud opvangreservoir: 0.54 l HEPA filter Afmetingen (HxLxB): 210x1243x250 mm Gewicht: 2.63 kg 2 jaar garantie"

2. Dyson V8 Absolute - Steelstofzuiger


Product informatiePlus or Show more

De Dyson V7 Motorhead Origin is een lichtgewicht basis steelstofzuiger met goede prestaties op zowel harde als zachte vloeren. Met deze snoerloze stofzuiger heb je eindeloze bewegingsvrijheid en kun je ongeveer 30 minuten stofzuigen. Ruim genoeg voor een kamer of kleinere woning. Batterij leeg? Opladen doe je in het meegeleverde basisstation. Plaats de stofzuiger in het oplaadpunt en de Dyson V7 Motorhead Origin is in 3,5 uur weer volledig opgeladen. Dit is vrij snel voor een steelstofzuiger. Daarnaast is de Dyson V7 Motorhead makkelijk om te toveren tot een kruimelzuiger, enkel door de opzetstukken te veranderen. Zo bereik je ook moeilijk bereikbare plekken; zoals meubels of hoger gelegen oppervlakken. Met een gewicht van 2,4 kg is de Dyson V7 Motorhead - Steelstofzuiger vrij licht. Je tilt hem dus makkelijk op. Het HEPA filter houdt minimaal 99,95% van alle stofdeeltjes tegen en is geschikt voor mensen met een stofallergie. De Dyson V7 Motorhead wordt standaard geleverd met: ✅ Praktische turboborstel voor zowel harde vloeren als laagpolig tapijt ✅ Kierenzuigmond voor d emoeilijk bereikbare kieren en spleten ✅ Het combinatie-accessoire; een plumeauborstel en een kleine zuigmond in een ✅ Een zachte afstofborstel, ideaal voor kwetsbare meubels. Wat maakt de Dyson V7 Motorhead Origin bijzonder? Turbozuigmond De borstelharen van de direct aangedreven vloerzuigmond van de Dyson V7 Motorhead dringen diep door in het tapijt om hardnekkig vuil te verwijderen. Daarnaast heeft de Dyson V7 Motorhead Origin meer borstelkracht dan de Dyson V6 snoerloze steelstofzuigers. Hygienisch legen Wanneer het stofreservoir van 0,54L vol zit, kan al het vastzittend stof en vuil gemakkelijk worden geloosd met behulp van een hendel aan de buitenkant van het reservoir. Hierdoor hoeft het vuil nooit aangeraakt te worden. Gemakkelijk oplaadstation De Dyson V7 Motorhead Origin laadt zich volledig op in 3,5 uur tijd. De stofzuiger is gemakkelijk op te bergen in het oplaadstation en zal zich dus tegelijk opladen voor een volgend gebruik. Ombouwen naar kruimelzuiger Bij de Dyson V7 Motorhead Origin wordt naast de turbozuigmond nog een afstofborstel meegeleverd, waarmee je het toestel gemakkelijk ombouwt naar een kruimelzuiger. Dyson service en garantie Dyson steelstofzuigers hebben standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Gaat er iets fout tijdens deze periode? Dan verzorgt Dyson onderdelen en reparaties. Mocht je apparaat niet meer te repareren zijn dan vervangt Dyson hem snel, zolang hij onder de garantie valt. Productspecificaties van de Dyson V7 Motorhead Origing Steelstofzuiger Gebruikstijd: 30 minuten, 6 minuten in max stand. Oplaadtijd: 3,5 uur Voltage: 21,6 - 22,5 V Motorvermogen: 350 Watt Zuigkracht normale modus (Air Watts): 21 Zuigkracht max modus (Air Watts): 100 Geluidsniveau: 85 dBA Automatische zuigkrachtregeling Inhoud opvangreservoir: 0,54 liter Stofopvang: stofreservoir Afmetingen machine (H x L x B): 1243 x 210 x 250 mm Gewicht: 2,32 kg Garantie: 2 jaar op onderdelen en arbeid

3. Dyson V7 Motorhead Origin - Steelstofzuiger


Product informatiePlus or Show more

Schoonmaken wordt dankzij de Tristar SZ-1980 minder gedoe. Deze draadloze stofzuiger kan worden omgezet in een handstofzuiger door simpelweg de stick uit te wisselen. De hoge zuigkracht zorgt ervoor dat alle stof en deeltjes worden gereinigd. Na het schoonmaken hang je de snoerloze stofzuiger aan het opslagstation zodat deze klaar is voor de volgende schoonmaakuitdagingen. Voordelen van de Tristar SZ-1980 - Steelstofzuiger: ✅ Geschikt voor het verwijderen van dierenharen ✅ Ook te gebruiken als kruimelzuiger ✅ Heeft LED-verlichting op de zuigmond zodat je geen stofje mist ✅ Twee standen voor zuigkracht: laag (30 minuten stofzuigen) en hoog (25 minuten stofzuigen) Goed om te weten: ℹ De zuigkracht van deze steelstofzuiger is niet vergelijkbaar met die van een normale sledestofzuiger. Daarom is deze steelstofzuiger vooral geschikt als snoerloze stofzuiger naast een sledestofzuiger, niet als vervanger ℹ De borstel voor dierenharen dien je na een stofzuigbeurt schoon- en vrij te maken van haren ℹ De werktijd van deze steelstofzuiger is gemeten op de laagste zuigstand. Een hogere zuigstand verkort de accuduur ℹ Met een geluid van 75 decibel is de Tristar SZ-1980 - Steelstofzuiger niet zo stil voor steelstofzuiger De Tristar SZ-1980 wordt standaard geleverd met: Praktische turboborstel voor hoogpolig tapijt en/of dierenharen Extra plumeau voor het stofzuigen van plinten, kasten en kwetsbare items Adapter en oplaadstation Veelzijdige steelstofzuiger en handheld De Tristar steelstofzuiger wordt compleet geleverd met een lange steel en twee reinigingskoppen. Een grote voor grotere oppervlakken zoals je vloer en trappen. De kleine reinigingskop is perfect voor moeilijk bereikbare plekken en bekleding. Combineer de lange steel en de grote kop voor het reinigen van vloeren en de kleinere kop voor het reinigen van het plafond. Als u de stick verwijdert en de kleine reinigingskop bevestigt, heeft u een kant-en-klare handheld. Gemakkelijk leegmaken Het ruime stofvak met een inhoud van 1 liter kan eenvoudig worden geleegd door het boven een bak te houden en op de ontgrendelknop te drukken. Al het stof valt rechtstreeks in de bak zonder iets aan te raken. Het verwijderbare HEPA-filter kan eenvoudig worden verwijderd en gereinigd, zodat het heruitzenden van stof tot een minimum wordt beperkt. Draadloze batterij De Tristar steelstofzuiger heeft een krachtige accu die tot 30 minuten meegaat. Kies een van de twee zuigstanden hoog of laag en je reinigt ongeveer 25 of 30 minuten. De accu is eenvoudig uit de stofzuiger te verwijderen waardoor je de stofzuiger niet bij een stopcontact hoeft op te bergen.

4. Tristar SZ-1980 - Steelstofzuiger


Product informatiePlus or Show more

De Dyson v10 Motorhead is een stille en lichtgewicht steelstofzuiger met goede prestaties op zowel harde als zachte vloeren, waarmee je ook dierenharen weghaalt zonder te niezen. Met deze snoerloze stofzuiger heb je eindeloze bewegingsvrijheid en kun je tot wel 60 minuten stofzuigen. Opladen doe je in het meegeleverde basisstation. Plaats de stofzuiger in het oplaadpunt en de Dyson V10 Motorhead is in 3,5 uur weer volledig opgeladen. Dit is vrij snel voor een steelstofzuiger. Daarnaast is de Dyson V10 Motorhead makkelijk om te toveren tot een kruimelzuiger, enkel door de opzetstukken te veranderen. Zo bereik je ook moeilijk bereikbare plekken; zoals meubels of hoger gelegen oppervlakken. Met een gewicht van 2,55 kg is de Dyson V10 Motorhead - Steelstofzuiger vrij licht. Je tilt hem dus makkelijk op. Het HEPA13 filter houdt minimaal 99,97% van alle stofdeeltjes tegen en is geschikt voor mensen met een stofallergie. Voordelen van de Dyson V10 Motorhead - Steelstofzuiger: ✅ Lange gebruikstijd van 60 minuten. ✅ Geschikt voor het verwijderen dierenharen. ✅ Complete stofzuiger met veel accessoires. ✅ Ook te gebruiken als kruimelzuiger. ✅ Met een gewicht van 2,55 kilo erg licht. ✅ Hoeft slechts 3,5 uur op te laden. Goed om te weten In de Max stand maakt de V10 Motorhead een geliuid van 87 decibel, wat meer lawaai is dan de meeste steelstofzuigers. Gelukkig hoef je deze stand niet continu te gebruiken. Wanneer je de gemotoriseerde vloerzuigmond in de max stand gebruikt heeft dit een grote impact op de accuduur. Gelukkig levert deze V10 op de zachte stand ook goede prestaties. Heb je een kwetsbare harde vloer zoals parket of een gietvloer? Ga dan voor de V10 Absolute, deze wordt geleverd met een speciale fluffy vloerzuigmond. De Dyson V10 Motorhead – Steelstofzuiger wordt standaard geleverd met Handige turbo-combizuigmond voor harde vloeren en laagpolig tapijt. Kierenzuigmond voor de moeilijk bereikbare kieren en spleten. Het combinatie-asseccoire is een plumeauborstel en een kleine zuigmond in een. Verwijder gemakkelijk hardnekkig vuil De gemotoriseerde turboborstel is geschikt voor het verwijderen van hardnekkig vuil uit tapijten. Je hoeft dus niet meer langdurig op 1 plek te zuigen om alles goed schoon te maken. Tot 60 minuten gebruiksduur Geeft 60 minuten constante zuigkracht in de reguliere modus en kan 5 minuten presteren in de MAX modus. Gemakkelijk oplaadstation De Dyson V10 laadt zich volledig op in 5 uur tijd. De stofzuiger is gemakkelijk op te bergen in het oplaadstation en zal zich dus tegelijk opladen voor een volgend gebruik. Snelle transformatie naar een kruimelzuiger Kan met één klik snel en eenvoudig worden getransformeerd van steelstofzuiger naar kruimelzuiger. Voor een snelle reiniging van kleine ongelukjes of reiniging op moeilijk bereikbare plekken.. 2 Tier Radial™ cyclonen 14 cyclonen generen 79.000g waardoor zelfs microscopische deeltjes in het stofreservoir geslingerd worden. Dyson service en garantie Dyson steelstofzuigers hebben standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Gaat er iets fout tijdens deze periode? Dan verzorgt Dyson onderdelen en reparaties. Mocht je apparaat niet meer te repareren zijn dan vervangt Dyson hem snel, zolang hij onder de garantie valt. Productspecificaties Dyson V10 Motorhead Steelstofzuiger Gebruikstijd: 60 minuten, 7 minuten in max stand. Oplaadtijd: 3,5 uur Voltage: 25.2 – 29.4 V 7 Lithium-Ion batterijen Vermogen motor: 525 Watt Zuigkracht normale modus (air watts): 33.8 Zuigkracht Max modus (air watts): 151 Geluidsniveau: 87 dB Automatische zuigkrachtregeling Inhoud opvangreservoir: 0.54 l HEPA filter Afmetingen (HxLxB): 256x1241x250 mm Gewicht: 2.55 kg 2 jaar garantie

5. Dyson V10 Motorhead - Steelstofzuiger


Product informatiePlus or Show more

De AEG CX7-1-30IW is een basis steelstofzuiger die je er gemakkelijk bij pakt voor de kleine stofzuigklussen of ongelukjes in huis. Valt er bijvoorbeeld een beschuitje van het aanrecht, dan zijn alle kruimels met de kruimelzuiger in een handomdraai weer opgeruimd. Door de zachte wielen en borstel gebruik je de steelstofzuiger zonder risico op beschadigingen ook op kwetsbare vloeren van hout. Wil je het vloerkleed bij de salontafel of het laagpolig tapijt in de slaapkamer stofzuigen? Schakel dan de turbostand in. De 14,4 volt Lithium accu heeft in de normale stand namelijk niet genoeg zuigkracht voor tapijt. Let wel op: de turbostand vraagt veel van de accu en zorgt ervoor dat deze in 13 minuten leeg is.

6. AEG CX7-1-30IW


Product informatiePlus or Show more

Bosch introduceert de Flexxo BBH32101 steelstofzuiger. Met deze steelstofzuiger heb je altijd alles binnen handbereik. De gecombineerde accessoires zijn rechtstreeks in het apparaat geïntegreerd. Zo kun je altijd makkelijk en snel overal schoonmaken, super handig! Bovendien heeft deze steelstofzuiger verschillende standen en gaat op de laagste stand wel tot 50 minuten mee. Verder zorgt de krachtige accu voor hoge prestatie en korte oplaadtijd van 4 tot 5 uur. Productvoordelen: Alle accessoires altijd binnen handbereik. Schoonmaken op alle niveaus: Dankzij de verschillende accessoires kan je alles stofzuigen, van plafond tot vloer. Het RobustAir-systeem zorgt voor hoge reinigingsprestaties, zelfs wanneer de container volraakt. Gemakkelijke filterreiniging en eenvoudig te legen container. Goed om te weten: Dit is een goede stofzuiger voor erbij, maar hij heeft niet de zuigkracht voor een grote schoonmaakklus. Hij heeft een minder lange gebruikstijd dan bijvoorbeeld de Bosch Athlet steelstofzuigers Heb je huisdieren? Bekijk dan eens de Bosch Flexxo ZOO’O Productkenmerken van de Bosch Flexxo: Prestatie Handig, snel en grondig, met geïntegreerde accessoires voor meer flexibiliteit bij dagelijkse reiniging. 2in1 kruimelzuiger en steelstofzuiger in één apparaat voor meer flexibiliteit Constante hoge prestaties: de LongLife Li-Ion accu zorgt voor constante hoge prestaties en een korte oplaadtijd Elektrische borstel voor een grondige reiniging van alle vloersoorten Twee vermogensstanden Hygiëne Uitwasbaar filter Eenvoudig te legen container EasyClean System: Eenvoudig los te koppelen en te reinigen draaiende borstel Comfort Schoonmaken op alle niveaus: Dankzij de verschillende accessoires kan je alles stofzuigen, van vloer tot plafond - en zelfs in de auto. Maximale flexibiliteit: makkelijk stofzuigen om en onder meubels door het flexibele mondstuk Staand op te bergen en op te laden Extra lange werktijd tot maximaal 50 minuten 2-in-1 meubelborstel en bekledingszuigmond. Uitschuifbaar spleetmondstuk Stofcontainer: 0.4 l netto inhoud Oplaadtijd: 4-5 uur Gewicht: 3 kg Afm.: L 180 - B 265 - H 1150 mm"

7. Bosch Flexxo BBH32101 - Steelstofzuiger


Product informatiePlus or Show more

Met de AEG CX7-2-45BM zie je precies waar vuil ligt én zuig je het in een handomdraai op. Deze steelstofzuiger heeft namelijk verlichting op de voorkant. Handig, als je regelmatig onder de bank of het bed stofzuigt. Daarnaast is de stofzuiger 180 graden kantelbaar. Hierdoor rijdt de stofzuiger soepel over de vloer en kom je gemakkelijk om stoelpoten heen. Doordat de borstel ronddraait, komen haren regelmatig vast te zitten. Maar deze steelstofzuiger heeft daar een oplossing voor. Druk op het pedaal om de haren los te maken. Dát scheelt onderhoud. Met een volle accu stofzuig je maximaal 45 minuten als kruimelzuiger en 30 minuten als steelstofzuiger. Gebruik je de krachtige turbostand dan gaat de accu ongeveer 15 minuten mee.

8. AEG CX7-2-45BM


Product informatiePlus or Show more

Op zoek naar een steelstofzuiger voor eenvoudige schoonmaakklusjes? Dan is de Bosch Readyy'y BBH2P214Lsteelstofzuiger geschikt voor jou. Met deze snoerloze stofzuiger heb je eindeloze bewegingsvrijheid en kun je tot 43 minuten stofzuigen. Batterij leeg? Opladen doe je met het meegeleverde oplaadsnoer. De Bosch Readyy'y BBH2P214L is in 4 tot 5 uur weer volledig opgeladen. Dit is kort voor een steelstofzuiger. Dankzij de geïntegreerde kruimelzuiger bereik je ook moeilijke bereikbare plekken; zoals meubels of hoger gelegen oppervlakken. Met een gewicht van 2,6 kg is de steelstofzuiger licht. Je tilt hem dus makkelijk op. Voordelen van de Bosch Readyy'y BBH2P214L: Ook te gebruiken als kruimelzuiger, handig voor schoonmaakklusjes tussendoor. Met een gewicht van 2,6 kilo erg licht. Hoeft slechts 4 tot 5 uur op te laden. Goed om te weten: Dit is een goede stofzuiger voor erbij, maar hij heeft niet de zuigkracht voor een grote schoonmaakklus. Hij heeft een minder lange gebruikstijd dan bijvoorbeeld de Bosch Athlet steelstofzuigers De Bosch Readyy'y BBH2P214L beschikt over een stofreservoir van 0,3 liter. Dit is relatief weinig voor een draadloze stofzuiger. Zou je graag meer accessoires willen, bekijk dan eens de nieuwste steelstofzuigers van Bosch, de Bosch Flexxo De Bosch Readyy'y BBH2P214L steelstofzuiger wordt standaard geleverd met: Praktische turboborstel voor hoogpolig tapijt en harde vloeren. Wat maakt de Bosch Readyy'y BBH2P214L steelstofzuiger bijzonder: Steelstofzuiger & kruimelzuiger in één 2in1: kruimelzuiger en steelstofzuiger in één apparaat voor meer flexibiliteit Elektrische borstel voor alle vloeren Veel stofzuigers hebben speciale borstels voor verschillende vloeren, maar dat is bij dit model niet nodig. De borstel roteert elektrisch, waarbij je 2 verschillende standen kunt instellen bij het handvat. Hierdoor kun je hem op alle vloeren gebruiken. Ideaal bij een huis met verschillende soorten vloer, zoals parket, kleed en tapijt! De stofzuiger gaat op zijn laagste stand tot 43 minuten mee. Krachtige & duurzame accu De unieke Longlife Li-Ion accu is speciaal ontworpen om vele jaren krachtig te blijven, maar laadt ook stukken sneller op dan andere accustofzuigers. Vele modellen hebben namelijk een NiMH batterij, die traag opladen en waarbij de prestatie na enige tijd sterk afneemt. Deze heeft hier geen last van, en is opgeladen binnen 4/5 uur. Licht als een veertje Door het gebruik van de juiste, duurzame materialen heeft de Readyy'y een licht gewicht van 2.6 kg. Vrijheid & flexibiliteit De Readyyý is kun je makkelijk snoerloos gebruiken, zodat je nooit meer rekening hoeft te houden met de aanwezigheid van stopcontacten. Je bent ultiem flexibel en wendbaar! Makkelijk in gebruik De Readyy'y is eenvoudig in gebruik, opslag en onderhoud dankzij het lage gewicht en het Easy Clean System. Hij beschikt over een uitwasbaar filter en de container is ook eenvoudig te legen. Solide parkeerfunctie Deze stofzuiger kun je stabiel vrijstaand parkeren voor bijvoorbeeld eenvoudige plaatsing in je kast. Dit betekent ruimtebesparende opslag en flexibel opladen, bij het stopcontact dat je het beste uitkomt. De beste service van Bosch Kies je voor een Bosch product, dan kies je voor zekerheid & betrouwbaarheid. Maar natuurlijk kan het altijd gebeuren dat het apparaat een keer stuk gaat. In dat geval kan je altijd rekenen op de service van Bosch, ook buiten de reguliere garantieperiode. Het serviceteam van Bosch is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, ook telefonisch. Bosch is altijd bereikbaar via telefoonnummer: 088 - 424 40 10.

9. Bosch BBH2P214L Readyy'y - Steelstofzuiger


Product informatiePlus or Show more

Op zoek naar een lichtgewicht stofzuiger voor kleine stofzuigklussen? Dan is de Tristar SZ-1918 - Steelstofzuiger met snoer geschikt voor jou. Doordat dit een stofzuiger met snoer is, heb je nooit last van een lege batterij. Aan de andere kant heb je geen eindeloze bewegingsvrijheid en zal je bij het stofzuigen van je hele woning soms van stopcontact moeten wisselen. Daarnaast is de Tristar SZ-1918 om te toveren tot een kruimelzuiger, enkel door de opzetstukken te veranderen. Zo bereik je ook moeilijk bereikbare plekken; zoals meubels of hoger gelegen oppervlakken. Met een gewicht van 2,1 kg is de Tristar SZ-1918 - Steelstofzuiger vrij licht, je tilt hem dus makkelijk op. Voordelen van de Tristar SZ-1918 - Steelstofzuiger: ✅ Geschikt voor een snelle stofzuigbeurt ✅ Ook te gebruiken als kruimelzuiger ✅ Gebruik met een snoer, dus nooit een lege batterij Goed om te weten: ℹ De zuigkracht van deze steelstofzuiger is niet vergelijkbaar met die van een normale sledestofzuiger. Daarom is deze steelstofzuiger vooral geschikt als stofzuiger naast een sledestofzuiger, niet als vervanger ℹ Door het snoer van 5 meter ben je met deze stofzuiger beperkt in bewegingsvrijheid. Het kan daarom voorkomen dat je tijdens het stofzuigen van je woning moet wisselen van stopcontact ℹ Met een geluid van 80 decibel is de Tristar SZ-1918 luid voor een steelstofzuiger De Tristar SZ-1918 wordt standaard geleverd met: Handige combizuigmond voor harde vloeren en laagpolig tapijt. Kierenzuigmond voor de moeilijk bereikbare kieren en spleten.

10. Tristar SZ-1918 - Steelstofzuiger met snoer


Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Steelstofzuigers er zijn namelijk 372 verschillende op de markt..

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund , en kun je straks de beste Steelstofzuiger kopen.